img
Екскурсії
2022-12-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Доброго дня. Пропонуємо найоригінальніші та найкращі екскурсії по всій Західній Україні і не тільки! Старовинний Львів, наповнена замками та водоспадами Тернопільщина, мальованичі Карпати та багато іншого. Наші екскурсії є найоригінальніші та найцікавіші. Індивідуальні екскурсії за Вашими проханнями, поради для приїжджих з інших областей та графік під них. Завжди чисті авто, привітні водії та цікаві гіди. Більше інформації за телефоном

500грн

Подробно
img
Екскурсовод по карпатах гид екскурсії тури по карпатах інструктор
2024-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Поляница
Проводжу екскурсії по Карпатах. Такі як: по м. Яремче,( Стежка Довбуша, Вольєрне господарство, Водоспад Пробій, Музей Мініатюр, сувенірний ринок, г. Маковиця ), Монатирі та храми Яремчанщини м.Ворохта, м. Івано-Франківськ г. ГОВЕРЛА, г. ХОМ'ЯК, г. Ягідна, Поїздка на Буковель, Водоспад Гук, Манява (Манявський скит, Манявський водоспад, поїздка до водоспаду на Зілі), м. Верховна (Музей Кумлика Р. П., Музей І. Франка, Музей де знімався фільм Тіні забутих предків,).Екскурсії по м.Яремче та по Прикарпатті а саме; Водопадами Гуцульцини, Писанкова Коломия, Манявський скид,м. Яремче, Храми Яремчанщини, також організовою одноденні екскурсії в гори та виходи на полонину частування та дегустацію сирами,майстер клас по виготовленні полонинських сирів, вихід на гори Маковиця , Горган ,Хом*як,ГОВЕРЛА, Піп Іван, Явірник,Вихід на Горганський хребет. Люди завжди залишаються задоволені нашими краєвидами. Ціна договорна по телефону 0663795898.

грн

Подробно
img
Екскурсії по карпатах гид по Буовель екскурсовод тури одых в карпатах
2024-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Яремче
Проводжу екскурсії по Карпатах. Такі як: по м. Яремче, м. Івано-Франківськ ( Стежка Довбуша, Вольєрне господарство, Водоспад Пробій, Музей Мініатюр, сувенірний ринок, г. Маковиця ), Монатирі та храми Яремчанщини м.Ворохта, г. Говерла, г. Хом'як, г. Ягідна, Поїздка на Буковель, Водоспад Гук, Манява (Манявський скит, Манявський водоспад, поїздка до водоспаду на Зілі), м. Верховна (Музей Кумлика Р. П., Музей І. Франка, Музей де знімався фільм Тіні забутих предків,).Екскурсії по м.Яремче та по Прикарпатті а саме; Водопадами Гуцульцини, Писанкова Коломия, Манявський скид,м. Яремче, Храми Яремчанщини, також організовою одноденні екскурсії в гори та виходи на полонину частування та дегустацію сирами,майстер клас по виготовленні полонинських сирів, вихід на гори Маковиця , Горган ,Хом*як,Говерла, Піп Іван, Говерла, Явірник,Вихід на Горганський хребет. Люди завжди залишаються задоволені нашими краєвидами. Ціна договорна по телефону 0663795898 п. Василь.

грн

Подробно
img
Професійна бігова доріжка Life Fitness Discover SE3. Гарантія
2024-03-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Бігова доріжка повністю відновлена до стану нової в 7 етапів, перефарбована (є можливість вибрати колір), замінено всі витратні матеріали, нове якісне бігове полотно. 12 місяців гарантії у будь-якому залі. Доставимо та встановимо. Гарантійне та післягарантійне обслуговування. Престижна професійна доріжка преміум-класу. Вписується у будь-який інтер'єр. Буде служити і для домашнього використання довгі роки. Завдяки потужності планшетної консолі Discover SE3, яка дозволяє не тільки легко керувати функціями тренажера, але й несе розважальні можливості, забезпечуючи доступ в інтернет та багато іншого, дана модель бігової доріжки здатна вразити вимогливих користувачів. Переваги: - Безпека. Запатентована система поглинання вібрацій та ударів FlexDeck™ зменшує навантаження на суглоби на 30%. - простора бігова поверхня 56 x 152 см. - Система швидкого старту GoSystem™. - Моніторинг пульсу. Бездротова Polar® та цифрова контактна Lifepulse™. - Продуктивний двигун 4 л. с. (Пікова потужність 8 л. с.) з низьким рівнем шуму. - Унікальна система автоматичного центрування полотна. - Додаткова панель з кнопками керування. - Великий простір не обмежує рухи та дозволяє тренуватися на повну силу. Можливості консолі: - Discover SE3 забезпечують доступ до Інтернету та сумісні з мобільними пристроями. - Велика кількість програм тренувань. Для користувачів будь-якого рівня. - Сумісність з хмарним ресурсом LFconnect - Доступ до створення індивідуальних програм тренувань та ведення статистики тренувань. - Сумісність із популярними фітнес-додатками. Беріть участь у змаганнях із суперниками з різних країн світу в режимі реального часу (RunSocial), ведіть щоденник споживання та витрати калорій у MyFitnessPal, стежте за здоров'ям за допомогою програм Apple Health та Google Fit. - Ігри. Вибирайте розвагу під час тренування. Віртуальні екскурсії Каліфорнія. Європа. Африка. Новий погляд на тренування – інтерактивні екскурсії в HD-якості. Lifescape дає реалістичні відчуття подорожі мальовничими куточками планети: швидкість відтворення залежить від вашого темпу, а нахил бігового полотна змінюється відповідно до вибраної місцевості екскурсії. Є багато інших кардіо та силових тренажерів. TechnoGym, Precor, Life Fitness, Matrix і т.д. Уся Україна. Швидкість – 0.8 – 23 км/год Нахил полотна - 0% - 15% Бігове полотно - 153 х 56 см Система амортизації - FlexDeck Вимоги до електроживлення - від 120 В Максимальна вага спортсмена - 182 кг Вага обладнання - 201 кг

205900грн

Подробно
img
Гід, Екскурсовод, Походи в гори, Екскурсії, Провідник по Карпатах
2023-03-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Яремче
Групові,корпоративні та індивідуальні Пішохідні тури і екскурсії Карпатами. Більше сорока авторських маршрутів різної тривалості та складності. Безпечні зимові походи в гори з ночівлею в будиночких ,лижні походи . Сходженя на гору Говерла, Петрос, Піп Іван, Хомяк, Явірник , масивами Мармарос, Свидовцю та багато ін., гірські озера. Без посередників та переплат! Звертайтесь, раді відповісти на ваші питання: facebook.com/Karpatymandry atlasadventure.com.ua Екскурсійні тури. Скелі Довбуша, вольєрне господарство, водоспад Дівочі сльози, Пробій, Музей мініатюр, сувенірний ринок, монастирі та храми Яремчанщини. Манявський скит та водоспад, Бухтівецький водоспад. Кривопільський перевал. Музей гуцульських музичних інструментів ім. Романа Кумлика. Криворівня (хата-музей І.Я. Франка, хата-гражда). Сокільський водоспад. Форельне господарство. Екскурсія по м. Коломия: історичний центр міста, площа Ринок та стара Ратуша, церква Благовіщення (ХVI ст.), музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського, єдиний в Україні музей писанкового розпису.

400грн

Подробно
img
Екскурсовод Жовква / гід Жовква / екскурсії Жовквою
2023-03-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Жовква
Запрошуємо вас на екскурсію ідеальним містом Жовквою. Я сертифікований гід-екскурсовод з багаторічним досвідом. Знайду підхід як до дитячих груп, так і до дорослих. Екскурсію проводжу цікаво, душевно, так що мої екскурсанти завжди залишаються задоволеними. Окрім екскурсії містом, храмами, ратушею завжди пораджу де поїсти, випити кави смачною та придбати сувеніри . Пишіть, дзвоніть, питайте.

0грн

Подробно
img
Гід, Екскурсовод, Походи в гори, Екскурсії, Провідник по Карпатах
2023-08-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Поляниця
Пропонуємо десятки цікавих авторських маршрутів ,походів в гори,екскурсій та відпочинкових турів . Для дорослих та дітей з різними інтересами та фізичною підготовкою . Пішохідні тури і екскурсії Карпатами на гору Говерла, Петрос, Піп Іван, Хомяк, Явірник , масивами Мармарос, Свидовцю,, гірські озера,рафтинг,гастро, джип тури ,та багато іншого. Цього не пропонують стандартні турфірми .Без посередників та переплат ! Досить сидіти в номері та нудьгувати !

400грн

Подробно
img
Походи в гори та екскурсії в Карпатах
2024-02-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Яремче
Походи в Карпати на один та багато днів, цікаві маршрути для дорослих та дітей. Корпоративні, індивідуальні та групові тури та екскурсії. Відвідини музеїв, дегустацій. Досвідчені гіди в гори та екскурсоводи. Детальніше: https://www.atlasadventure.com.ua/

400грн

Подробно
img
Джип Тур, джипінг, подорожі, Екскурсії,гриби, бездоріжжя!!
2024-03-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Микуличин
Подорожі в гори на джипах!!!! Зимові джиптури!!!! Екскурсії на водоспад! Поїздки за грибами!!! Екстримальні подорожі бездоріжжям!!! 1500 грн 1-на година мінімум дві години!!!!

2500грн

Подробно
img
Тур в Закарпатье автобус из Киева, тур в Карпаты летом, отдых Карпаты
2024-06-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
тур в закарпаття на тиждень, тур в карпати на тиждень, автобусний тур закарпаття з києва, літній тур карпати, тур в ужгород, тур в мукачево з києва, тур карпати автобус київ, тур косино, тур берегово, тур закарпаття літо, карпати тури літо, тур закарпатье на неделю летом, отдых карпаты лето Ще не визначилися, куди гайнути у літню відпустку? Київська туркомпанія “АВС ВОЯЖ” пропонує найкращий відпочинок в карпатському регіоні України на літній та осінній періоди. Детальна програма на сайті АВС ВОЯЖ Коротенько про тур в Закарпаття автобус із Києва літо — осінь: ТУР 2715 (Закарпаття на тиждень влітку) Маршрут: Київ — Закарпаття — Карпати — Київ В програмі: екскурсії Ужгород, Мукачево, Синевирське озеро, водоспад Шипіт, Буковель, Яремче, геогріфічний центр Європи, мінеральні джерала; термальні комплекси Берегово, Косино, Лумшори, Солотвино; за бажанням сходження на Говерлу і поїздка на Драгобрат; винний дім і сироварня... Продовжуваність тура: 8 днів і 7 ночей з переїздом Виїзд із Києва комфортабельним автобусом кожної неділі ввечері: червень, липень, серпень, вересень цього року. Шість днів повноцінний відпочинок в Карпатах та Закарпатті. В неділю зранку приїзд в Київ. У вартість включено: проїзд автобус Київ — Закарпаття — Київ, проживання в готелі, щоденнні сніданки і вечері, частково екскурсії, страховка, послуги керівника групи. Вартість туру: 8297 грн. Автобусний тур з Києва в Закарпаття та Карпати на тиждень — найкраща інвестиція в себе. Лише природа, гори, полонини, оздоровчі джерела, історичні пам'ятки, місцеві смаколики... все є для повноцінного відпочинку і отримання задоволення від побаченого і почутого. Термальні басейни і цілющі води в Косино, Берегово, Солотвино, Лумшори — оздоровляють і додають сил, енергії та чудового самопочуття. Тижневий тур в Закарпаття — це той релакс, який необхідний, щоб почуватися бадьорим та сповненим сил та енергії. Дорослі і діти — всі отримають задоволення від чудової зустрічі з Карпатами та Закарпаттям. Поїхали! Тур справді вартий уваги! Детальна програма на сайті ТК АВС ВОЯЖ Київ 099 436 49 01 Viber 096 910 14 74

грн

Подробно
img
Гід по Карпатам, Походи в гори, Екскурсовод
2023-01-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Яремче
Слава Україні! Пропоную для вас індивідуальні та авторські піші походи, тури та екскурсії Карпатами на гору Говерла, Петрос, Піп Іван, Хомяк, масивами Горган, Свидовецькому та Чорногірському хребтах, полонинах Кукул та Кострича, гірські озера (Несамовите, Бребенескул, Апшинець, Догяска, Ворожеська, Драгобратське (Івор)) та ще багато інших казкових місць нашої Батьківщини! Якщо у вас є сформована група або ви маєте бажання піти один, конкретно кудись і в зручний для вас час - можу підлаштуватися під вас та допоможу організувати подорож (трансфер, житло, супровід, білети на потяг, тощо) згідно ваших побажань! Організовую: тімбілдінги, корпоративи, дні народження, весілля, пропозиції "руки та сердця", "мальчішники" чи дівочі вечори) ВСЕ ЦЕ З ПРЕКРАСНИМИ ВИДАМИ НА КАРПАТИ ТА ЩЕЙ ВЕЛИКИЙ БОНУС У ВИГЛЯДІ ПРОФЕСІЙНОЇ ФОТОЗЙОМКИ! Завжди до ваших послуг. Звертайтесь тут або instagram - bozhenka_gram чи facebook/MrJump420/ Без посередників та переплат!

420грн

Подробно
img
Екскурсії, Екскурсовод, ГІД, Карпати (Назарій) Guide, English, VIBER
2023-01-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Яремче
Пропоную послуги екскурсовода(гіда) в Карпатах: Буковель, Верховина, Коломия, Яремче, Манява , ГОВЕРЛА також Закарпаття. П.С. також є можливість надання послуги ПЕРЕВЕЗЕННЯ. 09******08 VIBER

500грн

Подробно
img
Неперевершене тріо - Богуслав, Корсунь-Шевченківський-Канів
2023-04-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
Насолодіться красою України??????????! Пропонуємо 06. 05. 2023/13. 05. 2023 розпочати подорож Україною разом. ????Наш маршрут: Богуслав, Корсунь-Шеченківський та Канів. На екскурсії Ви зазирнете у минуле та дізнаєтеся більше про видатного поета, людину-символ України Тараса Григоровича Шевченка. Візуалізуєте краєвиди Канева із відомого всім заповіту Шевченка. Побуваєте в найбільш сонячному місті – Корсунь-Шевченківському та перенесетеся в часи правління Ярослава Мудрого. Прогуляєтеся парком, який замилює ваші очі різнобарв’ям духмяного бузку. Зможете поспілкуватися з природою, відчути подих вітру та України, та відновити свою духовну силу в Богуславі – містичному місці з потужним згустком енергії. Під час подорожі ми побачимо: ????Богуславське гранітне оголення (Гранітні скелі) ????Садибу Лопухіних-Демидових ????Корсунь-Шевченківський парк ????Шевченкову алею ?Тарасову гору ????Музей «Тарасова світлиця» Обов’язково зробимо безліч чудових фото на скелях, які вдихнуть у вас нове життя та на фоні незабутнього цвітіння бузку. ???? Обіцяємо незабутні враження, духовний відпочинок! ???? ??Встигни забронювати за приємною ціною 860 грн до 15. 04. 2023?? Після вказаної дати ціна подорожі становитиме 930 грн. В ціну не входить харчування та вхідні квитки в музей "Тарасова світлиця". За детальною інформацією звертайтеся за номером 0968584370 (Viber, Telegram) або переходьте за посиланням http: //piligrim-m. ho. ua/cherkashhina-miscze-sili/ek skursiї-cherkashhina-miscze-s ili/neperevershena-trijka/.

930грн

Подробно
img
Квадроцикли квадроциклы буковель екскурсії оренда
2023-04-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Поляниця
Якщо не можете додзвонитись пишіть у вайбер. ОПИС МАРШРУТІВ У нас квадроцикли всі двохмісні Бомбардири (Канада) 2015 - 2021р. , потужністю 450, 500 і 800. Маршрути: 1година - Водоспад Дівочі сльози, протяжність маршруту 10км лісовою дорогою. 2. години - г. Вабрянка 1000м, протяжність маршруту 20км лісовою дорогою, по дорозі заїжаємо на в. Дівочі сльози. 2 години - г. Маковиця 986м., протяжність маршруту 20км, на горі заїжаємо на полонину для дегустації сирів. ( Це самий ходовий маршрут) 3 години г. Маковиця і їдем ще горганському хребту на оглядову площадку, де гарно видно Говерлу і Петрос. Протяжність маршруту 30км. 3 години г. Щивка 1200м. Їдем на водоспад Дівочі сльози і піднімаємось на г. Щивка. Протяжність маршруту 30км. 4 години г. Синячка 1400м. Їдем лісовою дорогою, заїжаємо на г. Стайки, зупинка біля нафтокачалок і виїжаємо на г. Синячка. Протяжність маршруту 40км. Вартість 1 години 1000грн.. Вартість 2 годин 2000грн. Вартість 3 годин 3000грн. 450 з електропідсильовичами руля: 1година - 1200грн. 800 з електропідсильовичами руля 1500грн./ годину. У вартість входять захисні костюми від болота.

1100грн

Подробно
img
Подорожі горами ,джип тур, екскурсії
2023-06-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Микуличин
Подорожі горами Полонина Чемериця, Стеришора, Русанівка, г. Рокита, машина на 7 місць

2500грн

Подробно
img
тур в Закарпаття на тиждень тур в Карпати літо
2023-06-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
тур в закарпаття на тиждень, закарпаття з києва літо, тур в карпати на тиждень, тур в карпати з києва, автобусний тур в карпати из киева, закарпаття автобус з києва, берегово, мукачево, буковель, лумшори, ужгород, тури карпати літо автобус київ Найкращий відпочинок в Карпатах та Закарпатті від АВС ВОЯЖ (Київ). Добре організований тур — гарантія гарного відпочинку! ТУР 2715 Маршрут тура: Київ — Закарпаття (Ужгород, Косино, Берегово, Мукачево, Лумшори, Синевір, водоспад Шипіт, замки і фортеці, Буковель, Яремче, Солотвино, Ясіня, Говерла (за бажанням) і багато іншого) — Київ Детальну програму дивіться на сайті АВС ВОЯЖ www.avsv.com.ua Виїзд із Києва автобусом кожної неділі в 19.00 Тиждень відпочинок в Карпатах і Закарпатті (з понеділка до суботи) Приїзд в Київ в наступну неділю вранці Відвідуємо найвідоміші локації карпатського регіону, майже щодня купаємось в найкращих термальних комплексах Східної Європи, відпочиваємо та набираємось сил й енергії. До вартості включено: проїзд Київ — Карпати — Закарпаття — Київ, проживання, щодня сніданки та вечері, частково екскурсії, страховка, супроводжуючий групи з Києва. Вартість туру: 6697 грн. А відпочивати все ж таки треба... Хоча б на тиждень вирватися на релаксовий відпочинок, змінити обстановку, отримати духовне задоволення та фізично оздоровитись. Щоб не їхати далеко, можна чудово відпочити в українських Карпатах та Закарпатті. Тиша, гори, водоспади, розкішна природа, чудодійні вода, мінерали — усе сприяє відновленню та поліпшенню самопочуття і настрою. Швидше приймайте рішення і поїхали! Чудовий відпочинок в літніх Карпатах гарантовано! Тур в Закарпатье на неделю, тур в Карпаты на неделю, автобусный тур в Карпаты из Киева смотрите на сайте АВС ВОЯЖ www.avsv.com.ua ТК АВС ВОЯЖ Київ 099 436 49 01, 096 910 14 74 Київ, вул. Братська, 8 www.avsv.com.ua

709грн

Подробно
img
Гід по Карпатам, Походи в гори, Екскурсовод, Фотопоходи!
2023-07-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Поляниця
Слава Україні! Пропоную для вас індивідуальні та авторські піші походи, тури та екскурсії Карпатами на гору Говерла, Петрос, Піп Іван, Хомяк, масивами Горган, Свидовецькому та Чорногірському хребтах, полонинах Кукул та Кострича, гірські озера (Несамовите, Бребенескул, Апшинець, Догяска, Ворожеська, Драгобратське (Івор)) та ще багато інших казкових місць нашої Батьківщини! Якщо у вас є сформована група або ви маєте бажання піти один, конкретно кудись і в зручний для вас час - можу підлаштуватися під вас та допоможу організувати подорож (трансфер, житло, супровід, білети на потяг, тощо) згідно ваших побажань! Організовую: тімбілдінги, корпоративи, дні народження, весілля, пропозиції "руки та сердця", "мальчішники" чи дівочі вечори) Завжди до ваших послуг. Звертайтесь тут або instagram - bozhenka_gram чи facebook/MrJump420/ Без посередників та переплат!

420грн

Подробно
img
Термос M-TAC 750 мл зі складною ложкою ОЛИВА/НЕРЖ
2023-07-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Ковель
M-Tac термос 750 мл зі складаною ложкою - це міцний термос, який поєднує в собі чудові характеристики і сучасний стильний дизайн. Подвійні стінки з високоякісної нержавіючої сталі, гарантують відмінну теплоізоляцію, тому вміст залишатиметься гарячим протягом досить тривалого часу. Уся ця конструкція має високу міцність і відмінно виглядає, тому ця модель із задоволенням обирається не тільки для туристичних поїздок, але й для повсякденного використання. Об'єму в 0.75 літра цілком достатньо, щоб забезпечити гарячою їжею компанію з кількох чоловік. У поході і на екскурсії, в офісі і на риболовлі, в поїздці і на пікніку ... Що може бути приємніше за чашечку гарячого чаю або кави в холодну погоду? Або під час довгої поїздки на автомобілі? Або ковток холодної води влітку на пляжі? Деякі термоси завдяки своїй конструкції та об'єму дають можливість поміщати в них не тільки напої, але і харчові продукти, наприклад, перші страви. І тоді Ви зможете перекусити гарячим, де б Ви не знаходилися. Термос M-TAC має широку горловину, отже в нього можна легко налити не тільки каву або чай, а й суп або іншу першу страву. Зовнішній вигляд: термос має циліндричну форму. Пофарбований в зелений матовий колір. Порошкове покриття не дає відблисків, що ідеально для польових умов. Висота - 20 см Діаметр - 9 см Матеріал виготовлення колби - 201 stainless steel. Колба - сталева вакуумна посудина з подвійними стінками. Він чудово тримає температуру налитих в нього рідин. До того ж колба зі сталі не боїться ударів і падінь (на відміну від термосів попереднього покоління, в яких колба була скляна і її легко було розбити). Об'єм термоса - 750 мл. Даного об'єму достатньо, щоб забезпечити гарячою їжею 1-2 людей.Термос забезпечений вакуумною кришкою, складаною ложкою і кришкою-піалою, що загвинчується.Вакуумна кришка на різьбі. Оснащена гумкою-ущільнювачем, що захищає від протікання.Гумка знімна, як і сама кришка, завдяки чому догляд за термосом істотно полегшується.Вакуумна кришка має заглиблення, в якому фіксується складана ложка. Заглиблення в кришці дозволяє вийняти її без зусиль. Ложка складається в 3 рази і важить зовсім небагато, тож даний прилад буде вельми в нагоді. Наостанок хочеться сказати, що модель термоса від бренду M-TAC об'ємом 750 мл зі складаною ложкою - це міцний термос, який поєднує в собі чудові характеристики і сучасний стильний дизайн. Ця модель прекрасно підійде не тільки для туристичних поїздок, але і для повсякденного використання. Компактний розмір дозволить без зусиль розмістити термос в сумці або рюкзаку, а об'єму в 0.75 літри цілком достатньо, щоб забезпечити гарячим обідом одну людину.

850грн

Подробно
img
Піший похід до вітряків
2023-08-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Трускавець
Піша похід до вітряків з гарними лісовими пейзажами і спуск цікавими маршрутами. Час екскурсії займає в загальному до 6 годин . З одної людини 300гр. З собою мати воду,канапки,якийсь перекус обов'язково бо апетит буде хороший))). Без дітей!!!

300грн

Подробно
img
Відпочинок в Карпатах! Карпати, Микуличин, Івано-Франківська область
2023-10-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Микуличин
Запрошуємо відчути красу і велич українських Карпат! Тільки вікна нашої садиби "Крокус" виходять на красиві смарагдові схили. Комфортні кімнати, за бажанням харчування, або самоприготування. На території є мангал, зона відпочинку, чисте гірське повітря, протікає горна річка. Екскурсії в гори, до водоспадів, прокат квадроциклів та велосипедів. Чекаємо на Вас!!!

300грн

Подробно
img
Гід, походи в гори, зимові Карпати
2023-11-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Верховина
Зимові походи на Говерлу, Петрос, Піп Іван та ін., з ночівлею в будиночках,лижні походи. Пішохідні тури і екскурсії Карпатами на гору Говерла, Петрос, Піп Іван, Хомяк, Явірник , масивами Мармарос, Свидовцю та багато ін., гірські озера. Без посередників та переплат! Звертайтесь, раді відповісти на ваші питання: facebook.com/Karpatymandry Екскурсійні тури. Скелі Довбуша, вольєрне господарство, водоспад Дівочі сльози, Пробій, Музей мініатюр, сувенірний ринок, монастирі та храми Яремчанщини. Манявський скит та водоспад, Бухтівецький водоспад. Кривопільський перевал. (1013 метрів над рівнем моря). Музей гуцульських музичних інструментів ім. Романа Кумлика. Криворівня (хата-музей І.Я. Франка, хата-гражда). Буковецький перевал (810 метрів над рівнем моря). Сокільський водоспад. Форельне господарство. Екскурсія по м. Коломия: історичний центр міста, площа Ринок та стара Ратуша, церква Благовіщення (ХVI ст.), музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського, єдиний в Україні музей писанкового розпису (12 тис. писанок). Детальніше: atlasadventure.com.ua

400грн

Подробно
img
Портаивний ліхтарик (з dinamo) опт від 10шт.
2023-12-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Волочиськ
Ліхтарики LED - це колекція потужних та ефективних портативних світлових приладів, які використовують світлодіодну технологію для освітлення. Вони призначені для різноманітних застосувань, включаючи кемпінг, туризм, піші прогулянки, автомобільні екскурсії, ремонтні роботи вдома та інші діяльності, де забезпечення потужного та довготривалого світла є важливим. Основні характеристики: Світлодіодна технологія: Ліхтарики оснащені енергоефективними світлодіодами, які забезпечують яскраве світло при меншому споживанні електроенергії, що дозволяє продовжити тривалість роботи батарей. Потужність та яскравість: Доступні моделі з різною потужністю, які забезпечують різні рівні яскравості світла, що дозволяє адаптувати освітлення під конкретні умови. Довготривала робота: Ліхтарики LED забезпечують тривалу роботу без зміни батарей завдяки ефективному використанню енергії світлодіодами. Компактність та портативність: Більшість ліхтариків мають компактний дизайн, легко поміщаються в рюкзак, сумку або кишеню, що дозволяє зручно носити їх з собою. Водонепроникність: Деякі моделі обладнані водонепроникними корпусами, що дозволяє використовувати ліхтарики в умовах дощу або на вологих місцях. Ліхтарики LED - надійний, безпечний та зручний джерело світла для ваших пригод та повсякденного використання. Підберіть свою ідеальну модель і насолоджуйтесь яскравим світлом у будь-яких умовах!

700грн

Подробно
img
Екскурсії Екскурсовод Гід Ужгород Закарпаття.Экскурсии гид Ужгород
2024-03-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Ужгород
Проводжу екскурсію наступними об'єктами міста: Ужгородський замок, набережна Незалежності-Липова алея, Чеський квартал - архітектура рондокубізму і конструктивізму 30-х років 20 століття, Театральнв площа і Пішохідний міст- міст зустрічей закоханих, вулиця Корзо та скульптур з відвідуванням дегустаційного залу Шардоне, історія міста та на завершення шикарний обід у Дці у Нотаря або Угорський зал у замку.+38********64 Наталія

800грн

Подробно
img
Рюкзак від іменитого виробника Jack Wolfskin. Barny 26 (Німечина)
2024-03-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Продам б/у оригінальний рюкзак німецького бренду у відмінному стані. Класичний похідний рюкзак з найкращою вентиляцією спини та великими функціями. Barny XT 26 від Jack Wolfskin. Середня модель традиційної одноденної екскурсії від Jack Wolfskin. У Barny 26 є місце для зберігання одягу та спорядження у великому основному відділенні, передньому відділенні, кишені на клапані та двох сітчастих бічних кишенях. Додаткові деталі обладнання включають підготовку для гідратаційної системи Jack Wolfskin, варіанти кріплення трекінгових палиць та дощовик для захисту від негоди. Крім того, всі рюкзаки серії BARNY поєднують у собі гарну свободу пересування завдяки тонкій сумці з високим рівнем перенесення та кліматичним комфортом перевіреної системи перенесення ACS. Гнучка рама із пружинної сталі, покрита сіткою, гарантує достатню відстань від спини і, отже, оптимальний повітрообмін. - Тип: похідний рюкзак - Довжина спини: фіксована - Система перенесення: ACS - Вентиляція спини: спинка-сітка - Матеріал: Cross Rip 300D, 100% поліестер - Бічні кишені: 2 сітчасті кишені - Кріплення для трекінгових палиць. - Підготовка до системи гідратації до 3л. - Розміри: 49 x 30 x 17 см. - Стать: Unisex. - Об'єм: 26 л - Вага: 1150 г - Області використання: походи, одноденні подорожі, велосипед. Перегляньте ще інші мої публікації)

2400грн

Подробно
img
Велосипедный прицеп для перевозки домашних животных Klarfit Husky Race
2024-03-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцьк
Новий прицеп тележка для перевезення собак,німецька фірма Klarfit -Зроблена з дуже якісних плотних матеріалів,сітка,над сіткою водонепроникна груба плівка -все на замках та липучках,відстібається при необхідності -Всередині прорезинова підлога -Стан-новий(сток в користуванні не був,по ній це чітко видно) -Оригінальна коробка в комплекті Скину більше фото при бажанні Упакую надійно Луцьк з рук в руки або Нова Пошта Велосипед Husky Race Trailer для собак 282L 40kg 600D Oxford Canvas Blue 10034690 Для нерозлучних друзів: з причепом для собак Klarfit Husky Race спільні велопоходи та екскурсії разом із вашим чотирилапим компаньйоном більше не проблема. Оптимізуйте себе на природі! Шасі велосипедного причепа Klarfit Husky Race було навмисно спрощено, щоб ви завжди із задоволенням крутили педалі під час тривалих походів і все ще мали достатньо дихання для вашого чотириногого супутника на фініші. Завдяки концепції SmartSpace просторий вантажний відсік об’ємом 282 літри та максимальною вантажопідйомністю 40 кг забезпечує достатньо місця для зручного транспортування маленьких та середніх собак. Оточений сталевою рамою з порошковим покриттям і шасі з особливо міцного полотна 600D Oxford, ваш чотирилапий компаньйон завжди буде добре захищений у причепі для домашніх тварин Klarfit Husky Race . Автомобіль спеціально посилений і оснащений нековзкою, водовідштовхувальною та легкою для миття підлогою з поліетиленового пластику. Його заповнені повітрям 16-дюймові колеса з швидким звільненням і автомобільними клапанами забезпечують швидку та плавну їзду з максимальним комфортом для пухнастого пасажира. Попередньо встановлений ремінь безпеки всередині забезпечує безпечне перебування під час їзди. Клапани від комах, що замикаються, спереду та ззаду також спрощують входження собаки та забезпечують приплив свіжого повітря під час катання.У погану погоду чи сильний вітер спереду та ззаду можна закрити, щоб захистити від вітру додатковим прозорим брезентом. Велосипедний причіп для собак Klarfit Husky Race вражає особливо простим кріпленням дишла довжиною 75 см за допомогою швидкого з’єднання . Після приєднання до задньої осі велосипеда просто потягніть за шпильку безпеки, щоб від’єднати причіп. Професіонал транспортування можна скласти, щоб заощадити простір, лише за кілька простих кроків. Червоно-оранжевий попереджувальний прапорець, передні та задні світловідбивачі та дві золотисті спиці забезпечують безпеку на дорозі. Візьміть свого найкращого друга в наступну довгу подорож: велосипедний причіп для собак Klarfit Husky Race зробить наступну подорож на природі здоровою та легкою як для собаки, так і для господаря. Зверніть увагу, що задні ліхтарі, схвалені органами дорожнього руху, повинні бути модернізовані для використання в русі. Багато місця: велопричіп для собак об'ємом 282 літри для маленьких і середніх собак Оптимізований: обтічний шасі для здорових і екологічних турів із собакою в сільську місцевість Швидко та легко: 16-дюймові пневматичні колеса з швидким зняттям і автомобільними клапанами Швидке з’єднання: легко приєднувати та від’єднувати за допомогою швидкого з’єднання з безпечною шпилькою У комплект входить все: попереджувальний прапорець, передні та задні відбивачі, відбивачі на спицях і ремені безпеки Стійкий матеріал: нековзка, водовідштовхувальна внутрішня підлога плюс шасі з оксфордського полотна 600D Міцний і стабільний: трубчаста рама зі сталі з порошковим покриттям з макс. Вантажопідйомність 40 кг Гнучка та несуча: повністю складна конструкція для легкого транспортування та зберігання Властивості: Підходить для всіх велосипедів з рамою 26-28". Ідеально підходить для маленьких і середніх собак Пневматичні шини з міцними ободами зі спицями з нержавіючої сталі Автомобільні клапани для легкої заправки повітрям на кожній АЗС Розбірна для економії місця Передні та задні відбивачі (червоно-білі) і жовті відбивачі зі спицями Попереджувальний прапор із древком 150 см Рекомендована максимальна швидкість: 16 км/год Шини: 16 "х 1,75" Шасі виготовлено з водонепроникного та дихаючого полотна 600D Oxford Передній і задні клапани на блискавках Прозорі чохли від дощу для переднього та заднього клапана Допущено до дорожнього руху після модернізації відповідним заднім ліхтарем Обсяг поставки: 1 х причіп 2 задніх колеса з шинами 16". 1 x попереджувальний вимпел (дві частини) Інструкція з експлуатації англійською мовою (інші мови: німецька, іспанська, французька) Розміри: Розміри причепа (включаючи дишло): прибл. 75 x 85 x 137 см (ШxВxГ) Розміри в складеному вигляді: 58 x 20 x 80 см (ШxВxГ) Довжина дишла: 75 см Довжина древка попереджувального прапора: 150 см Внутрішні розміри вантажного відділення: 52 x 58 x 75 см (ШxВxГ) Вага: приблизно 15,7 кг

6799грн

Подробно
img
Відпочинок у Карпатах. Оренда садиби на 2-6 осіб.
2024-04-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Верховина
Оренда нової садиби у Карпатах на 2-6 осіб. Зроблена в гуцульському стилі. Є все неохідне для комфортного відпочинку. Різні екскурсії, походи в гори, купання в чанах та річці, катання на конях та квадроциклах, збирання грибів та лісових ягід, куштування гуцульських страв та відвідування місцевих музеїв - зроблять Ваш відпочинок незабутнім! Ви обов'язково повернетеся ще до нас!

3000грн

Подробно