img
Гід по Карпатам, Походи в гори, Екскурсовод, Фотопоходи!
2023-07-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Поляниця
Слава Україні! Пропоную для вас індивідуальні та авторські піші походи, тури та екскурсії Карпатами на гору Говерла, Петрос, Піп Іван, Хомяк, масивами Горган, Свидовецькому та Чорногірському хребтах, полонинах Кукул та Кострича, гірські озера (Несамовите, Бребенескул, Апшинець, Догяска, Ворожеська, Драгобратське (Івор)) та ще багато інших казкових місць нашої Батьківщини! Якщо у вас є сформована група або ви маєте бажання піти один, конкретно кудись і в зручний для вас час - можу підлаштуватися під вас та допоможу організувати подорож (трансфер, житло, супровід, білети на потяг, тощо) згідно ваших побажань! Організовую: тімбілдінги, корпоративи, дні народження, весілля, пропозиції "руки та сердця", "мальчішники" чи дівочі вечори) Завжди до ваших послуг. Звертайтесь тут або instagram - bozhenka_gram чи facebook/MrJump420/ Без посередників та переплат!

420грн

Подробно
img
Піші походи по казкових Карпатах
2024-05-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Борислав
Карпати — найпопулярніший напрям у любителів активного відпочинку. Тут немає нав’язливого сервісу, зате є величні гори, тиша й спокій. Щорічно гори об’єднують українців з усіх куточків країни, а також залучають любителів гір з інших країн. Карпатські гори не завжди привітні. Але ніколи вони не залишають людину байдужою. Похід в Карпати взимку «Зимовими» вважаються гори з листопада по березень. Уже наприкінці осені в Карпатах спостерігають перші морози, а в березні нерідко лежить сніг. Рекомендуємо їхати в похід по Карпатах взимку виключно досвідченим мандрівникам із професійним гідом та групою. У зимові місяці в горах може сходити лавина, а густі тумани погіршують видимість аж до «нульової» Тур у Карпати навесні Весняні походи в гори — ідеальна можливість побачити зміну клімату. Уночі в багатоденних турах намет може присипати снігом. Вдень повітря значно прогрівається, а в травні вже можна змінити теплі речі на шорти та футболку. Похід у Карпати влітку З середини липня температура в горах прогрівається, а в серпні вже достигають ягоди. Учасники туру можуть зустріти по дорозі білі гриби, лисички й розмаїття трав для ароматного чаю, який можна заварити тут же в горах Тур у Карпатські гори восени Початок осені — один із найбільш сприятливих періодів для походів у гори. У вересні та жовтні тут може випадати навіть менше опадів, ніж у весняні місяці. Погода у вересні не сильно відрізняється від умов у серпні. Що ближче до зимових місяців, то сильніше опускається температура, і зростає кількість опадів. +Грибні походи в різні локації та по різні гриби;)

1500грн

Подробно
img
Гід, Екскурсовод, Походи в гори, Екскурсії, Провідник по Карпатах
2023-03-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Яремче
Групові,корпоративні та індивідуальні Пішохідні тури і екскурсії Карпатами. Більше сорока авторських маршрутів різної тривалості та складності. Безпечні зимові походи в гори з ночівлею в будиночких ,лижні походи . Сходженя на гору Говерла, Петрос, Піп Іван, Хомяк, Явірник , масивами Мармарос, Свидовцю та багато ін., гірські озера. Без посередників та переплат! Звертайтесь, раді відповісти на ваші питання: facebook.com/Karpatymandry atlasadventure.com.ua Екскурсійні тури. Скелі Довбуша, вольєрне господарство, водоспад Дівочі сльози, Пробій, Музей мініатюр, сувенірний ринок, монастирі та храми Яремчанщини. Манявський скит та водоспад, Бухтівецький водоспад. Кривопільський перевал. Музей гуцульських музичних інструментів ім. Романа Кумлика. Криворівня (хата-музей І.Я. Франка, хата-гражда). Сокільський водоспад. Форельне господарство. Екскурсія по м. Коломия: історичний центр міста, площа Ринок та стара Ратуша, церква Благовіщення (ХVI ст.), музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського, єдиний в Україні музей писанкового розпису.

400грн

Подробно
img
Екскурсовод Жовква / гід Жовква / екскурсії Жовквою
2023-03-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Жовква
Запрошуємо вас на екскурсію ідеальним містом Жовквою. Я сертифікований гід-екскурсовод з багаторічним досвідом. Знайду підхід як до дитячих груп, так і до дорослих. Екскурсію проводжу цікаво, душевно, так що мої екскурсанти завжди залишаються задоволеними. Окрім екскурсії містом, храмами, ратушею завжди пораджу де поїсти, випити кави смачною та придбати сувеніри . Пишіть, дзвоніть, питайте.

0грн

Подробно
img
Гід по Карпатам, Походи в гори, Екскурсовод
2023-01-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Яремче
Слава Україні! Пропоную для вас індивідуальні та авторські піші походи, тури та екскурсії Карпатами на гору Говерла, Петрос, Піп Іван, Хомяк, масивами Горган, Свидовецькому та Чорногірському хребтах, полонинах Кукул та Кострича, гірські озера (Несамовите, Бребенескул, Апшинець, Догяска, Ворожеська, Драгобратське (Івор)) та ще багато інших казкових місць нашої Батьківщини! Якщо у вас є сформована група або ви маєте бажання піти один, конкретно кудись і в зручний для вас час - можу підлаштуватися під вас та допоможу організувати подорож (трансфер, житло, супровід, білети на потяг, тощо) згідно ваших побажань! Організовую: тімбілдінги, корпоративи, дні народження, весілля, пропозиції "руки та сердця", "мальчішники" чи дівочі вечори) ВСЕ ЦЕ З ПРЕКРАСНИМИ ВИДАМИ НА КАРПАТИ ТА ЩЕЙ ВЕЛИКИЙ БОНУС У ВИГЛЯДІ ПРОФЕСІЙНОЇ ФОТОЗЙОМКИ! Завжди до ваших послуг. Звертайтесь тут або instagram - bozhenka_gram чи facebook/MrJump420/ Без посередників та переплат!

420грн

Подробно
img
Гід, Екскурсовод, Походи в гори, Екскурсії, Провідник по Карпатах
2023-08-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Поляниця
Пропонуємо десятки цікавих авторських маршрутів ,походів в гори,екскурсій та відпочинкових турів . Для дорослих та дітей з різними інтересами та фізичною підготовкою . Пішохідні тури і екскурсії Карпатами на гору Говерла, Петрос, Піп Іван, Хомяк, Явірник , масивами Мармарос, Свидовцю,, гірські озера,рафтинг,гастро, джип тури ,та багато іншого. Цього не пропонують стандартні турфірми .Без посередників та переплат ! Досить сидіти в номері та нудьгувати !

400грн

Подробно
img
Гід, походи в гори, зимові Карпати
2023-11-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Верховина
Зимові походи на Говерлу, Петрос, Піп Іван та ін., з ночівлею в будиночках,лижні походи. Пішохідні тури і екскурсії Карпатами на гору Говерла, Петрос, Піп Іван, Хомяк, Явірник , масивами Мармарос, Свидовцю та багато ін., гірські озера. Без посередників та переплат! Звертайтесь, раді відповісти на ваші питання: facebook.com/Karpatymandry Екскурсійні тури. Скелі Довбуша, вольєрне господарство, водоспад Дівочі сльози, Пробій, Музей мініатюр, сувенірний ринок, монастирі та храми Яремчанщини. Манявський скит та водоспад, Бухтівецький водоспад. Кривопільський перевал. (1013 метрів над рівнем моря). Музей гуцульських музичних інструментів ім. Романа Кумлика. Криворівня (хата-музей І.Я. Франка, хата-гражда). Буковецький перевал (810 метрів над рівнем моря). Сокільський водоспад. Форельне господарство. Екскурсія по м. Коломия: історичний центр міста, площа Ринок та стара Ратуша, церква Благовіщення (ХVI ст.), музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського, єдиний в Україні музей писанкового розпису (12 тис. писанок). Детальніше: atlasadventure.com.ua

400грн

Подробно
img
Постільний Гід - Путівник
2023-07-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Кропивницький
Ми виробники та автори скретч плаката Постільний Гід (Постільний Гід) Працюючи з нами ви отримаєте найкращі умови! Ціна за 1 шт – 385 грн Опт від 10 штук, є дроп Розмір плаката - А3 У комплекті: Скретч-Плакат, Тубус, Медіатор, Абонемент, 20 питань, Інструкція Є гурт для інтернет-магазинів, звертатися у вайбер 07*********98 Номер телефону – 07*********98 (є Viber, Telegram) Доставка - Укр пошта, Нова пошта, Meest (Щодня, без вихідних) Оплата - Карта, Оплата при передоплаті (60 грн), OLX доставка (Повна оплата при оформленні замовлення) Відправлення з міста Кропивницький, самовивіз за домовленістю, адреса вул. Євгена Маланюка, 21а

385грн

Подробно
img
Риболовний рай на річці Дністер: Риболовний Гід, ЕКО-будинок та катер
2023-11-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Мрієте про ідеальний відпочинок на природі? Ми маємо все, що вам потрібно для незабутнього відпочинку! Що Ми пропонуємо: - Будинок для відпочинку: Затишний будинок всього за 5000 грн за добу. Він знаходиться в прекрасному місці, з видом на річку Дністер. - Баня: Релаксуйте в нашій сауні(волога та суха). Ніщо не розслаблює краще, ніж баня в природному середовищі. - Риболовний Катер: Відправтеся на риболовлю з нашим американським рибацьким катером, який обладнаний аераторами, ехолотом та досвідченим гідом. * Трофейна риболовля на сома. * Риболовля на окуня, судака, щуку. * Риболовля на окуня (ближня). * Риболовля на окуня (ближня) з надувного човна для однієї людини. - Оренда Спорядження: Ми пропонуємо оренду спорядження високого та середнього класу. Вартість оренди включає спінінги, котушки, приманки та росхідники. - Риболовля триває: від 5 ранку до обіду, вартість оренди катеру від 1000 грн. - Риболовля на цілий день: Додатково +30% до вартості оренди катеру. Максимально 2-3 особи на лодці для комфортної риболовлі. Гід забезпечить вас повним супроводом та навчанням. Зауваження: На жаль, ніякий гід не може гарантувати погоду або результати риболовлі! Зручності: - В будинку 3 спальні кімнати, що містять 6 спальних місць (ціна вказана за 6 осіб, за дод.плату є можливість заселити 9 осіб). - Повністю обладнана кухня з усім необхідним посудом і технікою. - Ванна кімната з гарячою водою. - Телевізор та безкоштовний Wi-Fi для розваги та зв'язку. Більш детально можливо ознайомитись за посиланням: https:// t.me/+n4a8R2trVFZlZGRi Наш ЕКО-будинок та риболовля стали головною темою невеликих фільмів, де головною рибальською зіркою виявився Олександр Задорожній (Exterity), ознайомитись можливо за посиланням: https:// youtu.be/QTzYHXRZtpw?si=tnt0etgA03TYRwDd https:// youtu.be/uiB9JjbXFc4?si=_7nRF5AL8nhkQ0Lw Ми знаходимось в с. КУРАЖИН, Хмельницька область. Забронюйте свій ідеальний відпочинок вже сьогодні! Телефонуйте нам за НОМЕРОМ вказаним в оголошені.

5000грн

Подробно
img
Екскурсовод по карпатах гид екскурсії тури по карпатах інструктор
2024-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Поляница
Проводжу екскурсії по Карпатах. Такі як: по м. Яремче,( Стежка Довбуша, Вольєрне господарство, Водоспад Пробій, Музей Мініатюр, сувенірний ринок, г. Маковиця ), Монатирі та храми Яремчанщини м.Ворохта, м. Івано-Франківськ г. ГОВЕРЛА, г. ХОМ'ЯК, г. Ягідна, Поїздка на Буковель, Водоспад Гук, Манява (Манявський скит, Манявський водоспад, поїздка до водоспаду на Зілі), м. Верховна (Музей Кумлика Р. П., Музей І. Франка, Музей де знімався фільм Тіні забутих предків,).Екскурсії по м.Яремче та по Прикарпатті а саме; Водопадами Гуцульцини, Писанкова Коломия, Манявський скид,м. Яремче, Храми Яремчанщини, також організовою одноденні екскурсії в гори та виходи на полонину частування та дегустацію сирами,майстер клас по виготовленні полонинських сирів, вихід на гори Маковиця , Горган ,Хом*як,ГОВЕРЛА, Піп Іван, Явірник,Вихід на Горганський хребет. Люди завжди залишаються задоволені нашими краєвидами. Ціна договорна по телефону 0663795898.

грн

Подробно
img
Екскурсії по карпатах гид по Буовель екскурсовод тури одых в карпатах
2024-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Яремче
Проводжу екскурсії по Карпатах. Такі як: по м. Яремче, м. Івано-Франківськ ( Стежка Довбуша, Вольєрне господарство, Водоспад Пробій, Музей Мініатюр, сувенірний ринок, г. Маковиця ), Монатирі та храми Яремчанщини м.Ворохта, г. Говерла, г. Хом'як, г. Ягідна, Поїздка на Буковель, Водоспад Гук, Манява (Манявський скит, Манявський водоспад, поїздка до водоспаду на Зілі), м. Верховна (Музей Кумлика Р. П., Музей І. Франка, Музей де знімався фільм Тіні забутих предків,).Екскурсії по м.Яремче та по Прикарпатті а саме; Водопадами Гуцульцини, Писанкова Коломия, Манявський скид,м. Яремче, Храми Яремчанщини, також організовою одноденні екскурсії в гори та виходи на полонину частування та дегустацію сирами,майстер клас по виготовленні полонинських сирів, вихід на гори Маковиця , Горган ,Хом*як,Говерла, Піп Іван, Говерла, Явірник,Вихід на Горганський хребет. Люди завжди залишаються задоволені нашими краєвидами. Ціна договорна по телефону 0663795898 п. Василь.

грн

Подробно
img
Екскурсії, Екскурсовод, ГІД, Карпати (Назарій) Guide, English, VIBER
2023-01-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Яремче
Пропоную послуги екскурсовода(гіда) в Карпатах: Буковель, Верховина, Коломия, Яремче, Манява , ГОВЕРЛА також Закарпаття. П.С. також є можливість надання послуги ПЕРЕВЕЗЕННЯ. 09******08 VIBER

500грн

Подробно
img
Екскурсії Екскурсовод Гід Ужгород Закарпаття.Экскурсии гид Ужгород
2024-03-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Ужгород
Проводжу екскурсію наступними об'єктами міста: Ужгородський замок, набережна Незалежності-Липова алея, Чеський квартал - архітектура рондокубізму і конструктивізму 30-х років 20 століття, Театральнв площа і Пішохідний міст- міст зустрічей закоханих, вулиця Корзо та скульптур з відвідуванням дегустаційного залу Шардоне, історія міста та на завершення шикарний обід у Дці у Нотаря або Угорський зал у замку.+38********64 Наталія

800грн

Подробно
img
Походи в гори
2023-09-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Угринів
Одноденні походи в гори Свидовець, Горгани,Чорногора Гірські озера та інші прекрасні місця в Карпатах Групи до 6 людей За детальною інформацією звертайтеся у телеграм або вайбер +38********33 Найближчий похід на Піп Іван 22.09

400грн

Подробно
img
Походи в гори та екскурсії в Карпатах
2024-02-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Яремче
Походи в Карпати на один та багато днів, цікаві маршрути для дорослих та дітей. Корпоративні, індивідуальні та групові тури та екскурсії. Відвідини музеїв, дегустацій. Досвідчені гіди в гори та екскурсоводи. Детальніше: https://www.atlasadventure.com.ua/

400грн

Подробно
img
Риболовний гід на річці Дністер | ЕКО-будинок для сімейного відпочинку
2023-10-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Мрієте про риболовний відпочинок на чистій ріці Дністер разом зі своєю сім'єю? Ми пропонуємо незабутні пригоди та комфортний ЕКО відпочинок в чарівному будинку. Основні можливості: - Професійний риболовний гід, який допоможе вам знайти найкращі місця для риболовлі на річці Дністер (вартість риболовлі уточнюйте в телефоному режимі) - Здається в оренду ЕКО будинок з натуральних матеріалів, оточений природою. - Ідеально підходить для відпочинку з сім'єю та друзями. - Доступ до річки прямо з будинку. - На території є альтанка, мангал з плитою з усім приладдям, сауна (суха та волога) Зручності в будинку: - Затишні спальні для вашої зручності. - Повністю обладнана кухня з усім необхідним посудом та технікою. - Ванна кімната з гарячою водою. - Телевізор та безкоштовний Wi-Fi. Проведіть незабутній риболовний відпочинок на річці Дністер та насолоджуйтеся природною красою у зручному будинку. Забронюйте вашу пригоду на річці Дністер та релаксуйте разом зі своєю сім'єю. Не пропустіть цю унікальну можливість для незабутнього відпочинку! Більш детально можливо ознайомитись за посиланням: https:// t.me/+n4a8R2trVFZlZGRi Наш ЕКО-будинок та риболовля стали головною темою невеликих фільмів, де головною рибальською зіркою виявився Олександр Задорожній (Exterity), ознайомитись можливо за посиланням: https:// youtu.be/QTzYHXRZtpw?si=tnt0etgA03TYRwDd https:// youtu.be/uiB9JjbXFc4?si=_7nRF5AL8nhkQ0Lw Ми знаходимось в с. КУРАЖИН, Хмельницька область. Бронюйте будинок за НОМЕРОМ вказаним в оголошені або ПИШІТЬ в особисті повідомлення.

5000грн

Подробно
img
Відпочинок на березі р.Дністер | Затишний ЕКО Будинок для Оренди
2023-11-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Шукаєте ідеальне місце для відпочинку, де ви зможете насолодитися природою та спокоєм? Ми маємо вам щось особливе! Пропонуємо для вас наш чарівний ЕКО будинок, розташований прямо на березі річки Дністер. Основні переваги: - ЕКО будинок з натуральних матеріалів для максимальної зручності та комфорту. - Ідеально підходить для відпочинку з родиною чи друзями. - Зручний доступ до річки всього за 30 метрів. - Простора тераса з видом на річку для романтичних сніданків та вечірніх барбекю. - На території є альтанка, мангал з плитою з усім приладдям, сауна (суха та волога) Зручності: - 3 спальні з комфортними ліжками з 6 спальними місцями (ціна вказана за 6 осіб, за дод.плату є можливість заселити 9 осіб). - Повністю обладнана кухня з усім необхідним посудом. - Ванні кімната з гарячою водою. - Безкоштовний Wi-Fi для ваших розваг та зв'язку. - Парковка на 4 автомобільних місця. Головною принадою є риболовля з нашим професійним гідом на річці Дністер на повністю обладнаному американському рибацькому катері, з аераторами та ехолотом: - Трофейна риболовля на сома. - Риболовля на окуня, судака, щуку (дальня). - Риболовля на окуня (ближня). - Риболовля на окуня (ближня) з надувного човна для однієї людини. Риболовля триває: від 5 ранку до обіду, вартість від 1000 грн. Риболовля на цілий день: Додатково +30% до вартості оренди катеру. Рекомендується максимум 2-3 особи в катері для комфортної риболовлі. Важливо: Гід готовий надати вам повний супровід під час риболовлі та навчити всьому, що вам потрібно знати. Будь ласка, розумійте, що жоден гід не може вплинути на погоду та результати риболовлі. Пориньте в атмосферу спокою та природи, беручи із собою вашу сім'ю або близьких друзів. Забронюйте свій відпочинок на березі річки Дністер вже сьогодні! Не пропустіть цю унікальну можливість насолодитися природою та комфортом. Вас чекає незабутній відпочинок на березі річки Дністер. Більш детально можливо ознайомитись за посиланням: https:// t.me/+n4a8R2trVFZlZGRi Наш ЕКО-будинок та риболовля стали головною темою невеликих фільмів, де головною рибальською зіркою виявився Олександр Задорожній (Exterity), ознайомитись можливо за посиланням: https:// youtu.be/QTzYHXRZtpw?si=tnt0etgA03TYRwDd https:// youtu.be/uiB9JjbXFc4?si=_7nRF5AL8nhkQ0Lw Ми знаходимось в с. КУРАЖИН, Хмельницька область. ТЕЛЕФОНУЙТЕ за НОМЕРОМ вказаним в оголошені.

5000грн

Подробно
img
Настільна гра Постільний гід - путівник для дорослих
2023-11-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Кропивницький
Скретч плакат Постільний Гід - це унікальний щоденник та планувальник ваших пригод у ліжку 18+! Цей плакат пропонує 104 поз, 24 місця, а також 7 додаткових завдань для найсміливіших, всі вони покриті сріблястим шаром як на лотерейному квитку. Також, в комплекті йде 5 абонементів, 20 питань для зближення. Мова гри - Українська, Російська Розмір плакату - А3 У комплекті: Скретч-Плакат, Тубус, Медіатор, Абонемент, 20 питань, Інструкція

385грн

Подробно
img
Постельный гид - путеводитель для двоих взрослых
2023-12-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Кропивницький
Ми виробники та автори скретч плаката Постільний Гід (Постільний Гід) Працюючи з нами ви отримаєте найкращі умови! Ціна за 1 шт – 385 грн Опт від 10 штук, є дроп Розмір плаката - А3 У комплекті: Скретч-Плакат, Тубус, Медіатор, Абонемент, 20 питань, Інструкція Є гурт для інтернет-магазинів, звертатися у вайбер 07*********98 Номер телефону – 07*********98 (є Viber, Telegram) Доставка - Укр пошта, Нова пошта, Meest (Щодня, без вихідних) Оплата - Карта, Оплата при передоплаті (60 грн), OLX доставка (Повна оплата при оформленні замовлення) Відправлення з міста Кропивницький, самовивіз за домовленістю, адреса вул. Євгена Маланюка, 21а

385грн

Подробно
img
До дня Закоханих! Настільна гра Постільний гід - путівник для дорослих
2024-02-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Кропивницький
Скретч плакат Постільний Гід - це унікальний щоденник та планувальник ваших пригод у ліжку 18+! Цей плакат пропонує 104 поз, 24 місця, а також 7 додаткових завдань для найсміливіших, всі вони покриті сріблястим шаром як на лотерейному квитку. Також, в комплекті йде 5 абонементів, 20 питань для зближення. Мова гри - Українська, Російська Розмір плакату - А3 У комплекті: Скретч-Плакат, Тубус, Медіатор, Абонемент, 20 питань, Інструкція

385грн

Подробно
img
Настільна гра Постільний гід - путівник для двох дорослих
2024-06-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Кропивницький
Скретч плакат Постільний Гід - це унікальний щоденник та планувальник ваших пригод у ліжку 18+! Цей плакат пропонує 104 поз, 24 місця, а також 7 додаткових завдань для найсміливіших, всі вони покриті сріблястим шаром як на лотерейному квитку. Також, в комплекті йде 5 абонементів, 20 питань для зближення. Мова гри - Українська, Російська Розмір плакату - А3 У комплекті: Скретч-Плакат, Тубус, Медіатор, Абонемент, 20 питань, Інструкція

385грн

Подробно
img
Відпочинок у Карпатах з чаном та сауною
2024-04-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Микуличин
Гостинний двір у Дожука запрошує на відпочинок у Карпати. Для проживання пропонується двоповерховий котедж (6 осіб): на 1-му рівні – вітальня з каміном та виходом на балкон, обладнана кухня (електроплита, холодильник, електрочайник, посуд, мийка); їдальня (обідній стіл, розкладний диван, телевізор); санвузол (туалет, умивальник, душ); на 2-му рівні – дві спальні (двоспальне ліжко, телевізор, окремий вихід на балкон). Опалення: автономне водяне (на першому поверсі — підігрів підлоги). Водопостачання: холодна вода постійно, гаряча — бойлер на 100 л. Господарі живуть у будинку поруч. На подвір'ї є парковка, мангал, гойдалка. Також є сауна та чан. У ставку можна зловити форель та приготувати на мангалі. Знижки на довготривале проживання — за домовленістю. Передоплата обов'язкова у високий сезон. Можлива оплата по перерахунку. Харчування: За домовленістю. Можна самостійно готувати їжу на кухні. До найближчого кафе — 700 м, магазину — 200 м. Сервіс включений у вартість: Супутникове телебачення, WIFI. Користування праскою, феном. Користування мангалом (дрова за окрему плату). Місце для сушіння лиж та речей. Прибирання кімнат — 1 раз на 3 дні, зміна постелі та рушників (2 на особу) — за потребою. Сервіс за додаткову оплату: Транспортні послуги, в т. ч. трансфери до витягів. Спорт, розваги: Походи в гори, збирання грибів та ягід. Організація квадротурів, прокату лижного спорядження. Поїздки в гори на автомобілі Land Rover Defender, УАЗ, ЗІЛ-131, УРАЛ. Мобільне покриття: Київстар, Vodafone, Lifecell. Контакти: Івано-Франківська область, Яремчанська міськрада, с. Микуличин, вул. Руднєва, 62 Тел.: +38 96*****39 Як доїхати: Громадським транспортом Потягом до Івано-Франківська, Яремче, далі маршрутними таксі, потягом Львів — Рахів або дизелями до с. Микуличин. Автомобілем До Івано-Франківська, далі автотрасою H-09, до с. Микуличин. Можна домовитись про зустріч з господарями в Микуличині біля ресторану «Зорі Карпат» або зупинка «Шкільна».

1500грн

Подробно
img
Намет Turbat Borzhava 2 Alu (MSR, TNF,Salewa)
2023-10-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Городок
Новий яскравий намет для двох людей від Turbat. Borzhava 2 Alu - це чудово збалансований намет по технічних та функціональних параметрах. Вхід один, він зручний та широкий — у намет легко потрапити. Завдяки великій площі сітки на внутрішньому тенті, забезпечується відмінна вентиляція (немає відчуття «теплиці»). Дуги виготовлені із міцного дюралюмінію. Асиметричне перехрещення дуг додає більше простору в наметі. Всередині є чотири великі кишені та окреме відділення для ліхтарика чи телефону у верхній частині тенту. Для встановлення намету не знадобиться багато часу, усі стропи з кольоровим маркуванням - це пришвидшує процес. Намет Borzhava 2 Alu розроблено мандрівниками для мандрівників, з особливою увагою до дрібниць, щоб гірські походи були максимально приємними та комфортними. Детальний огляд про намет читайте на Gorgany Pro. Призначення: туризм, походи в гори, піші мандрівки, веломандрівки, гірські сходження. Особливості: - для двох - тент із 68D Polyester - міцний, зносостійкий та надійний - дуги із міцного дюралюмінію - асиметричне перехрещення дуг додає більше простору всередині намету - один широкий та зручний вхід - велика площа сітки — відмінна вентиляція - стропи з кольоровим маркуванням - це пришвидшує процес встановлення намету - чотири великі кишені всередині - окреме відділення для ліхтарика чи телефону у верхній частині тенту Технічні характеристики: Місткість: 2 Вага: 2220 г Кількість входів: 1 Матеріал дуг: дюралюміній 7001 T6 8,5мм Матеріал тенту: 68D polyester PU 3000 мм W/R Матеріал підлоги: 68D polyester PU 5000 мм W/R Внутрішній намет: сітка + 68D polyester BR Висота: 110 см Довжина: 215 см Ширина (двох сторін): 135 см і 110 см Ширина тамбура: 80 см Розмір в упаковці: 48х15х12 см

5200грн

Подробно
img
Намет Turbat BORZHAVA 2 i 3 ALU yellow
2023-11-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Липники
Turbat. Borzhava 2 Alu 4900 Намет Turbat BORZHAVA 3 ALU yellow 5700 Самовивозу немає Наложний платіж, або олх доставка Новий яскравий намет для двох людей від Turbat. Borzhava 2 Alu - це чудово збалансований намет по технічних та функціональних параметрах. Вхід один, він зручний та широкий — у намет легко потрапити. Завдяки великій площі сітки на внутрішньому тенті, забезпечується відмінна вентиляція (немає відчуття «теплиці»). Дуги виготовлені із міцного дюралюмінію. Асиметричне перехрещення дуг додає більше простору в наметі. Всередині є чотири великі кишені та окреме відділення для ліхтарика чи телефону у верхній частині тенту. Для встановлення намету не знадобиться багато часу, усі стропи з кольоровим маркуванням - це пришвидшує процес. Намет Borzhava 2 Alu розроблено мандрівниками для мандрівників, з особливою увагою до дрібниць, щоб гірські походи були максимально приємними та комфортними. Призначення: туризм, походи в гори, піші мандрівки, веломандрівки, гірські сходження. Особливості: - для двох - тент із 68D Polyester - міцний, зносостійкий та надійний - дуги із міцного дюралюмінію - асиметричне перехрещення дуг додає більше простору всередині намету - один широкий та зручний вхід - велика площа сітки — відмінна вентиляція - стропи з кольоровим маркуванням - це пришвидшує процес встановлення намету - чотири великі кишені всередині - окреме відділення для ліхтарика чи телефону у верхній частині тенту Технічні характеристики: Місткість: 2 Вага: 2220 г Кількість входів: 1 Матеріал дуг: дюралюміній 7001 T6 8,5мм Матеріал тенту: 68D polyester PU 3000 мм W/R Матеріал підлоги: 68D polyester PU 5000 мм W/R Внутрішній намет: сітка + 68D polyester BR Висота: 110 см Довжина: 215 см Ширина (двох сторін): 135 см і 110 см Ширина тамбура: 80 см Розмір в упаковці: 48х15х12 см

4900грн

Подробно
img
Намет Turbat Borzhava 2 Alu (MSR, TNF,Salewa)
2024-04-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Городок
Новий яскравий намет для двох людей від Turbat. Borzhava 2 Alu - це чудово збалансований намет по технічних та функціональних параметрах. Вхід один, він зручний та широкий — у намет легко потрапити. Завдяки великій площі сітки на внутрішньому тенті, забезпечується відмінна вентиляція (немає відчуття «теплиці»). Дуги виготовлені із міцного дюралюмінію. Асиметричне перехрещення дуг додає більше простору в наметі. Всередині є чотири великі кишені та окреме відділення для ліхтарика чи телефону у верхній частині тенту. Для встановлення намету не знадобиться багато часу, усі стропи з кольоровим маркуванням - це пришвидшує процес. Намет Borzhava 2 Alu розроблено мандрівниками для мандрівників, з особливою увагою до дрібниць, щоб гірські походи були максимально приємними та комфортними. Детальний огляд про намет читайте на Gorgany Pro. Призначення: туризм, походи в гори, піші мандрівки, веломандрівки, гірські сходження. Особливості: - для двох - тент із 68D Polyester - міцний, зносостійкий та надійний - дуги із міцного дюралюмінію - асиметричне перехрещення дуг додає більше простору всередині намету - один широкий та зручний вхід - велика площа сітки — відмінна вентиляція - стропи з кольоровим маркуванням - це пришвидшує процес встановлення намету - чотири великі кишені всередині - окреме відділення для ліхтарика чи телефону у верхній частині тенту Технічні характеристики: Місткість: 2 Вага: 2220 г Кількість входів: 1 Матеріал дуг: дюралюміній 7001 T6 8,5мм Матеріал тенту: 68D polyester PU 3000 мм W/R Матеріал підлоги: 68D polyester PU 5000 мм W/R Внутрішній намет: сітка + 68D polyester BR Висота: 110 см Довжина: 215 см Ширина (двох сторін): 135 см і 110 см Ширина тамбура: 80 см Розмір в упаковці: 48х15х12 см

4900грн

Подробно
img
тургід система для туристичних груп
2023-04-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
До Вашої уваги, надаються в оренду тургід системи для проведення екскурсій та інших заходів. Щоб екскурсовод міг донести інформацію до кожного учасника групи не дивлячись на шум, натовп та інші негативні фактори. Львів та Львівська обл. Можна забезпечити тургідсистемою групу з 50 чоловік. Кожен слухач отримує всю необхідну інформацію індивідуально, користуючись персональним радіо пристроєм.

25грн

Подробно
img
Тури на джипах Карпати
2023-07-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Поляниця
Пропоную тури на джипах по цікавих локаціях неперевершених Карпат Локацій є безліч по вашому бажанню відвезуть куди душа забажає І у Вас буде можливість перезавантажитися та отримати гори нових емоцій та відчуттів Зупинка для фотосесії, щоб залишити гори спогадів та емоцій 09******49 Андрій

1000грн

Подробно
img
Спальник, спальний мішок Terra Incognito junior(дитячий) 200, правий
2023-07-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Чорнобай
Якщо є питання- пишіть у повідомлення. Будь ласка, не телефонувати. Відправка олх доставкою. Продаю спальник від першого власника. Спальник дуже класний, купувала новим декілька років назад для походів в гори. Сам спальник у дуже гарному стані, порізів, проколів немає. Він розрахований на температуру комфорта(тобто ту при якій вам буде тепло та комфортно спати) до +4 градусів. Для літніх походів саме те, що потрібно. Зазвичай літом в горах тепліше, але коли температура раптом опуститься до 5-10 градусів, ви будете раді, що маєте теплий спальник. Його особливість в тому, що він короткий по довжині. Комфортно в ньому спати, якщо ваш ріст не вище 160 см. Його довжина, якщо вона вам підходить, класно економить його вагу та розмір. На фото видно його розмір по відношенню до 1,5 води. Продаю його, так як стала ходити в гори також восени та навесні, тому купила такий же, але ще тепліший) Нюанси, про які варто знати: спальник має легкий запах диму, так як я його ніколи не прала. Для спальниках надважливо як його перуть, щоб він добре грів. Тому залишаю прання на нового власника, якщо ви знаєте як то правильно робити. Я завжди сплю в спальнику в чистому змінному одязі, тому можливо ви, як і я вирішите його взагалі не прати. Наступний нюанс стосується гермомішку, в який пакується спальник. На внутрішній частині почала відшаровуватись водовідштовхуюча мембрана, а також є місце де по шву тріснули нитки. Це сталось майже в перші дні, після придбання і досі все ок. На функціонал ніяк не впливає, але вказую на всякий випадок. Ці та інші деталі відобразила на фото. Нижче прикріплю функціональні характеристики цього спальниках, за які я його обрала: блискавка з двосторонніми замками і захистом від защемлення фосфоруючий елемент на замку блискавки "GLOW ZIP PULL" анатомічний капюшон з утеплюючим коміром утеплювальний комір утеплювальна планка під блискавкою із захистом від защемлення внутрішня кишеня на блискавці для документів клапан для захисту блискавки від розстібання петлі для підвішування компресійна упаковка Характеристики: Температура, °C (min / comfort / max): –6 +4 +23 Наповнювач: 2 ? 100 г/м2, HollowCore Вага (min / max): 1,04 – 1,13 кг Упаковка: ?22 ? 31 см Розмір: 185?70/45 см Зовнішній матеріал: 210T Polyester Rip Stop, CIRE Внутрішній матеріал: T/C (Trevira/Cotton) Fleece

700грн

Подробно
img
Продам доску для катаня з гори по снігу
2023-08-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Кольчино
Продам доску для катаня з гори по снігу стан як на фото 7:10 кріплень нема всі деталі за номером торг буде

600грн

Подробно
img
Алюмінієві трекінгові палиці "Brown Mountain"-гарна ідея для подарунку
2024-05-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Бренд "Brown Mountain". Тільки зараз промо ціна! Хіт продаж на амеріканському ринку "Amazon", з високою оцінкою та позитивними відгуками. Країна реєстрації бренду - США. Трекінгові палиці "Brown Mountain" використовують для прогулянок, походу в гори, скандинавської ходьби. Розвантажують коліна, спину. Створюють додаткове, корисне навантаження на плечовий пояс. В палицях "Brown Mountain" використаний надміцний та надлегкий авіаційний алюміній марки 7075, для довгого та комфортного користування. В технологиї палиць використана система "double grip" (подвійний хват) з двома ручками. Перша основна ручка виготовлена з якісним корковим покриттям яке адсорбує вологу та запобігає ковзанню спітнілих рук. Додаткові (нижні) ручки виговлені з піни "Eva", дозволяють швидко змінити висоту хвату у разі зміни куту підйома. У комплекті йде велика кількість аксесуарів які зроблять похідні палиці універсальними. Насадка для снігу, для болота, для скель, каміння, для скандинавської ходьби. При виробництві використан надміцний карбідно-вольфрамовий наконечник. За допомогою системи фіксації "Quick Lock", палиці швидко та легко регулюються по довжині - підійдуть для будь-якого росту та віку! Палиці "Brown Mountain" використовують для прогулянок, походу в гори, скандинавської ходьби. Розвантажують коліна, спину. Створюють додаткове, корисне навантаження на плечовий пояс. Повна комплектація палиць "Brown Mountain": - наконечники для твердих поверхонь; - наконечники для нордичної (скандинавської) ходьби; - насадки для піску і бруду; - насадки для снігу; - фірмовий чохол для зберігання та перенесення.

1350грн

Подробно
img
Настільна гра Картографи \ Картографы / Герои
2024-06-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Миргород
Нові. Запаковані. Оригінал. Картографи (українською) (Hobby World) - 475 грн Картографи (українською) (Ігромаг) - 660 грн Картографы (російською) - 475 грн Картографы. Герои (російською) - немає Швидка гра про малювання карт фентезійного світу. Настільна гра «Cartographers: A Roll Player Tale» була розроблена в 2019 році. Вона реалізована в сеттингу Roll Player. У плані механіки гра відноситься до жанру «Roll & Write», хоча замість кубиків тут карти. Cartographers: A Roll Player Tale гра. Змагання королівських картографів Гравці стають картографами королівства Налос і відправляються досліджувати навколишні території, щоб нанести нові географічні об'єкти на карти. Картографи повинні бути готові до непрохідної місцевості та зустрічам з монстрами. На початку гри учасники беруть олівці і порожні аркуші Карти. Вони вирішують, яка сторона листа використовується в цій партії. Гра триває чотири сезони. Гравці намагаються заробити якомога більше зірок репутації. Ігровий процес Сезони складаються з декількох раундів, а кожен раунд ділиться на три фази - дослідження, Карти і перевірки. Фаза дослідження Відкривається нова карта дослідження. Фаза Карти Кожен гравець вибирає одну з фігур й один з типів місцевості на відкритій карті дослідження - та малює об'єкт на своєму листі. Фігура малюється в будь-якому вільному місці на аркуші, її можна повертати як завгодно. Потім фігура заповнюється обраним типом місцевості. Буває шість типів місцевості - ліс, село, ферма, вода, гори і монстри. Якщо гравець не знаходить місця для фігури на своїй карті, він заповнює обраним типом місцевості одну клітку на аркуші. Оточуючи гори з чотирьох сторін, гравець отримує монету і відзначає її на відповідному треку. Також монети даються за деякі фігури. Коли відкриваються руїни, гравці беруть наступну карту дослідження і малюють об'єкт так, щоб він перекривав руїни на аркушах. Коли відкривається карта засідки, гравці передають свої листи сусідам, малюють на них фігури і заповнюють монстрами. Фаза перевірки Гравці підсумовують значення часу на всіх відкритих картах. Якщо ця сума дорівнює або перевищує число на мапі сезону, настає кінець сезону. Кінець сезону Гравці отримують зірки репутації згідно з картами указів. На поточній карті сезону зазначено, які саме укази активні. Очки даються за ряди і стовпці одного типу місцевості, за оточення або сусідство одних областей з іншими, за повністю зарисовані області на карті і т.д. Кожна зазначена монета приносить зірку репутації, а кожна порожня область поряд з монстрами - забирає одне очко репутації. Відкривається нова карта сезону. Всі відкриті карти дослідження замішуються в колоду. Кінець гри Партія закінчується в кінці зими. Гравці підсумовують свої зірки репутації. Перемагає гравець з найбільшою кількістю очок.

475грн

Подробно
img
Набір в гори ркзак 80л спальник, карімат, палатка гамак, горілка.
2024-06-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Нові Бутори
Продам все що потрібно в гори рюкзак 80л в деяких місяцях зашитий але на роботу не впливає. Крімат, спальний теплий, казанок легенький, газова горілка, 2 балони, 3в1 пончо тент, палатка. Тактичні рукавиці зручні. Штани, куртка фліс провітрюється олива. Можливо продаж окремо.

4000грн

Подробно
img
Нові треккінгові палки Axon Viden Alu трекінгові палиці треккинговые
2024-06-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Важливо ! - ціна в оголошенні вказана за пару палок, тобто за дві палки. Нові гірські треккінгові палки для походів в гори Axon Viden Alu в упаковці з етикеткою. Трекінгові палки спеціально розроблені для професійних складних походів в гори та є 4-тирьох сезонними палками і мають додаткові великі кільця для снігу. Палки підходять на будь який зріст як дітям так і дорослим бо мають регулювання по рості від найменшого росту до росту 197 см. трекинговые палки дуже легенькі і важать тільки 240 грам одна палка що майже так само як смартфон. Також палки можуть підійти і для скандинавської ходьби бо мають спеціальні гумові насадки для асфальту або тротуару які будуть гасити вібрацію від хотьби. Можуть використосуватись для скандинавской ходьбы в будь яких природних умовах тобто як в місті так і за містом в парках так і для дуже тривалих занять. Виготовлені палиці з міцного авіаційного алюмінію і мають ручку зі спіненого поліуретану, його ще називають пінкою, вона ідеально вбирає піт з рук та не скользить по ній рука навіть коли палка мокра в дощ. Також нагадую що палички при перенесення варто носити або складені в туристичний рюкзак, при тому не забувати надягати резинові заглушки щоб вони не прокололи дно рюкзака, або можна кріпити зовні на рюкзак спереді чи збоку де кріпиться карімат но тоді треба бути обережними та слідкувати щоб їх не відчепили і не вкрали на вокзалі чи в поїзді або автобусі. Ще варто знати що ставлячи палки в середині рюкзака для переноски варто оптимізовувати їх розміщення так щоб від палок в рюкзаку не постраждав спальник або палатка чи надувний коврик або килимок бо це речі які вразливі до проколу та протертостей, тобто щоб не протерлись до палок тому ставити їх варто поближче до спини збоку рюкзака правого чи лівого бо в таких місцях вони будуть монолітніше зафіксовані і інші речі не будуть до них тертись тому вони не завдадуть шкоди іншим туристичним речам Також подивіться інші мої оголошення там є ще один товар цього виробника.

1187грн

Подробно
img
Газовий балон картридж пробивний Camper Gaz 190г (gas stop)
2022-12-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
При замовленні від 1 ящика(48шт) діє ціна 85грн/шт, відповідно 4080грн/ящик. Балон газовий Camper Gaz 190 gas stop Відмінно підійде у використанні газових пальників, ліхтарів, паяльних ламп та гарантовано виручить вас у разі відключенні світла у домашніх умовах. У балоні міститься високоякісна бутанова суміш, місткістю 190 грамів, яка дає постійний тиск у разі, коли рівень палива стає низьким. Переваги: - Бутан є досить екологічним у використанні. У разі сгорання виділяється тільки вуглекислий газ, а не більш смертоносний угарний газ, а також треба зазначити, що бутан виробляє приблизно на 12 % більше енергії, ніж пропан. - Оптимальний у використанні за умовами різних температур (від -10 до +50) - Балон виготовлений з якісного матеріалу, тому під час нагрівання не вибухне та не пошкодить вас чи навколишніх людей. - Має внутрішнє обмежування витоку (згідно ??417:2012) Застосування: туризм, кемпінг, походи в гори, відпочинок на природі та використання у домашніх умовах (за умов дотримання техніки безпеки). Разом з ним можливо одразу придбати також пальник газовий портативний Kemper(Італія) KE2008CMF пєзо 2200 Вт- 1325грн (без картриджа). Портативний газовий пальник Kemper KE2008CMF у новому камуляжному дизайні ідеально підійде як для фанів кемпінгу та виїздів на природу, так і гарантовано виручить у екстренних ситуаціях, повязаних з відключенням світла, якщо ви є володарем електроплити. Італійський пальник Kemper KE2008CMF, потужністю 2200 Вт, має пєзоелектричний розпал, який зробить процесс приготування максимально простим та зрозумілим, а також дасть вам можливість не просто підігріти вже готову страву, а й приготувати її з "нуля" для декількох осіб. Пальник призначений для використання з пробивними газовими картриджами. Технічні характеристики: Потужність: 2200 Вт Витрата газу: 160 гр/год Вага: 500 гр. Olx-доставка вітається! Прямі поставки від виробника з ЄС. Можливі оптові поставки під замовлення. Можливий розрахунок по б/г. Можливий самовивіз з Києва Можлива безкоштовна доставка по Києву власним курєром при замовленні від 5000грн. В наявності є велика кількість різноманітних балонів та пальників, дивіться також інші мої оголошення. Кількість обмежена!

88грн

Подробно
img
Ліхтар налобний Sofirn HS10 4000K з акумулятором, чорний
2023-04-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Вараш
Налобний ліхтар Sofirn HS10 Mini є портативним приладом, який допомагає звільнити руки. Ця модель забезпечує яскравість освітлення 1100 люменів із дальністю променя до 129 метрів. Для роботи застосовується діод LH351D 90CRI. Живиться від батарейки CR123A або одного акумулятора 16340. Магнітна задня кришка. Цей потужний ліхтар налобний оснащений магнітною задньою кришкою, що дозволяє легко прикріпити його до металевої поверхні для роботи і ремонту без допомоги рук. 8 режимів яскравості. Передбачено індикацію ступеня зарядженості. Заряджання здійснюється через USB, щоб зарядити акумулятор ємністю 800 мАг 16340 потрібно лише одну годину та 20 хвилин. Цей налобник може застосовуватися як звичайна ручна модель. Він підходить у таких цілях, як: прогулянки ввечері з собакою, лов риби, кемпінг, нічні пробіжки, походи в гори. Корпус виготовлений із міцного матеріалу, який витримає падіння з висоти одного метра. Також він витримує вплив вологи, абсолютно водонепроникний. Цей легкий та мініатюрний налобник додасть вам комфорту. Його габарити: довжина складає 67,2 мм, важить 37 г (без акумулятора). Характеристики: o налобний ліхтар для туризму, активного відпочинку; o яскравість: 1100 люменів; o дистанція: 129 метрів; o діод: LH351D 90CRI; o живлення від батареї CR123A або одного акумулятора 16340; o магнітна задня кришка; o індикація рівня заряду; o заряджання через USB; o удароміцність: 1 метр; o водонепроникність: IPX8 (до 2 метрів під водою, не для дайвінгу); o габарити: довжина становить 67,2 мм; o вага: 37 г (без акумулятора). Налобный фонарь Sofirn HS10 Mini является портативным прибором, который помогает освободить руки. Эта модель обеспечивает яркость освещения 1100 люменов с дальностью луча до 129 метров. Для работы применяется диод LH351D 90CRI. Питается от батарейки CR123A или одного аккумулятора 16340. Магнитная задняя крышка. Этот мощный налобный фонарь оснащен магнитной задней крышкой, что позволяет легко прикрепить его к металлической поверхности для работы и ремонта без помощи рук. 8 режимов яркости. Предусмотрена индикация степени заряженности. Зарядка осуществляется через USB, чтобы зарядить аккумулятор ёмкостью 800 мАч 16340 требуется всего один час и 20 минут. Данный налобник может применяться как обычная ручная модель. Он подходит в таких целях, как: прогулки вечером с собакой, ловля рыбы, кемпинг, ночные пробежки, походы в горы. Корпус изготовлен из прочного материала, который выдержит падение с высоты одного метра. Также он выдерживает воздействие влаги, будучи абсолютно водонепроницаемым. Этот лёгкий и миниатюрный налобник придаст вам комфорта. Его габариты: длина составляет 67,2 мм, весит 37 г (без аккумулятора). Характеристики: • налобный фонарь для туризма, активного отдыха; • яркость: 1100 люменов; • дистанция: 129 метров; • диод: LH351D 90CRI; • питание от батарейки CR123A или одного аккумулятора 16340; • магнитная задняя крышка; • индикация уровня заряда; • зарядка через USB; • ударопрочность: 1 метр; • водонепроницаемость: IPX8 (до 2 метров под водой, не для дайвинга); • габариты: длина составляет 67,2 мм; • вес: 37 г (без аккумулятора).

750грн

Подробно
img
Водонепроницаемая палатка 3х местная. Корейская. Шатёр, палатка, намет
2023-04-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Наш інтернет магазин робить розпродаж за акційною ціною! НАЙНИЖЧА ЦІНА В УКРАЇНІ! Дана пропозиція діє лише кілька днів. Наступна партія буде вже дорожчою. ВСТИГНІТЬ ЗАМОВИТИ! Телефонуйте , замовляйте. Кількість обмежена. Товар перевіряється перед кожним відправленням, потім відправляється нашими кур'єрами Новою Поштою (накладеним платежем) Доставка по Україні 1-2 дні. Товар є у наявності! ТАК Ж У НАЯВНОСТІ Є: ? 3-х місна корейська = 890 грн (200 х 150 см) ? 4-місна корейська = ціну УТОЧНЮЙТЕ! ХАРАКТЕРИСТИКИ Тип: намет туристичний; 3-місна; Розмір: 200 х 200 х 130 см; Має 1 вхід; Каркас є саморозкладною конструкцією (АВТОМАТ); Вихід із москітною сіткою; Система наскрізної вентиляції; Зручний маленький чохол; Туристичний намет NSX є незамінним при будь-якому поході на кілька днів у ліс, у гори або просто при вилазках. Найчастіше туристи беруть намети, розраховані на кількох людей. Це зменшує кількість наметів, а також економить місце для створення невеликого табору. Намет оснащений безліччю додаткових аксесуарів, а також має ергономічну конструкцію. З тримісним наметом NSX поїздки за місто на природу разом зі своїми домочадцями або приятелями, далекі походи, що супроводжуються пригодами — всі ці речі приносять велику кількість позитивних емоцій у життя і залишають приємні спогади. ?Переваги 3-місного намету для туризму: •••Конструкція. Намет виконаний із високоякісних матеріалів. Дно з'єднане з верхнім тентом, що надає моделі таку легкість. Каркас. Металева фурнітура (дуги намету) виготовлена з міцного матеріалу Fiberglass. Навіть при постійному складанні та розкладанні намету дуги не деформуються і не ламаються. •••Матеріал. 3-х місний намет виконаний з різних видів матеріалу. Верхня частина виробу зроблена з поліестеру. Цей матеріал міцний та еластичний, не пропускає вологу. Дно намету вистелено поліетиленом. Даний вид матеріалу знаменується відмінними вологовідштовхувальними властивостями, легко очищається, а також має високу щільність, яка не дозволяє намету розтягуватися і рватися. •••Модель має антимоскітну сітку, яка убезпечить вас від дискомфорту та надокучливих комах. •••Розміри намету в розкладеному вигляді передбачає три повноцінні спальні місця, але за бажання можна використовувати намет і для трьох людей.

890грн

Подробно
img
Килимок надувний Big Agnes Insulated Air Core Ultra 20x72 Regular
2023-04-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Ковель
Insulated Air Core Ultra 20x72 Regular - утеплений надувний килимок від надійного бренду Big Agnes. Ідеальний варіант для гірських мандрів протягом трьох сезонів. Зовні - міцний, подвійний водостійкий нейлон, всередині - утеплювач Thermolite, оброблений антимікробним просоченням. У комлекті є мішок-насос із перероблених матеріалів (еко-френдлі). Широкий клапан забезпечить швидке надування і здуття килимка. У комплекті є чохол для зберігання і ремонтний набір. З цим килимком сон у наметі стане максимально комфортним, а ранкові збори рюкзака не заберуть багато часу. Призначення: трекінг, подорожі Карпатами, походи в гори протягом трьох сезонів. Особливості: - надувний - використовувати протягом трьох сезонів - зовні водостійкий, подвійний нейлон - утеплений Thermolite - антимікробне просочення - мішок-насос із перероблених матеріалів у комплекті - широкий клапан - швидке надування і здуття килимка - чохол для зберігання - ремонтний набір Технічні характеристики: Ростовка: Regular Матеріал зовнішній: nylon double rip-stop fabric Утеплювач: Thermolite R-Value: 4,5 Розмір у складеному стані: 10х20 см Вага: 624 г

3 190грн

Подробно
img
Трекинговые палки,Палки для гор,Палки для Скандинавской ходьбы TANERDD
2023-06-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Трекінгові палиці TANERDD являють собою високоякісні та універсальні палиці, що ідеально підходять для гірських походів та скандинавської ходьби. Вони виготовлені з міцного та легкого матеріалу, що забезпечує довговічність та комфорт при використанні. Призначення: походи в гори, туризм, трекінг, хайкінг. Особливості: - Колір: (червоний, зелений на зріст 170-190). (чорний, синій на зріст 145-170). - матеріал - високоякісний дюралюміній 7075 - стійкі до стирання наконечники із твердого сплаву - Регулювання висоти - Зовнішня система блокування - стійка до зношування рукоятка EVA з м'якими ремінцями для зап'ясток. - максимальна довжина: 130 см Ми інтернет магазин "Dobra mama" пропонуємо вам ряд переваг, які роблять наш магазин найкращим вибором для вашої покупки: • Гарантія на весь товар 14 днів з моменту отримання; • Безпечна OLX доставка; • Відправки кожного дня без вихідних; • Якісна консультація менеджерів по телефону та в чаті; • Офіційний сайт та велика кількість задоволених покупців; • Можливість забрати товар самовивозом у м.Тернопіль. Арт. 58678

889грн

Подробно
img
Надувний диван для відпочинку
2023-06-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Тисмениця
Відправлю виключно наложним платежем 1. ШВИДКЕ НАКАЧУВАННЯ – не потрібна помпа, ви його відкриваєте та набираєте повітря рухаючи його в різні боки, далі закриваєте отвір і все! Відпочивайте! легкий (1.5 кг) і компактний (185x 75 x50cm), має зручну сумку з ременем, що регулюється, у надутому виді має розмір: 240x70cm. 2. ЛЕГКИЙ ТА ЯКІСНИЙ МАТЕРІАЛ – нейлоновий матеріал легкий та міцний, легко миється, матеріал має два шари: нейлон і внутрішній ПВХ, одночасно може сидіти 3 особи. 3. ЗРУЧНИЙ ТА КОМФОРТНИЙ – ви можете відпочивати 3-6 годин, використовуючи його як диван, крісло, гамак, ви можете лежати, сидіти. Ви можете брати його з собою в походи в гори, на річку, море, океан, озеро, приносити його в парки, пляжі, кемпінги, музичні фестивалі, де всі будуть вам заздрити та запитувати, де ви придбали цей товар) Також ви можете плавати на ньому в басейні. 4. МІЦНІСТЬ ТА НАДІЙНІСТЬ - виріб можна ставити на землю, пісок, траву, каміння (крім гострого каміння), воду. 5. ІНФОРМАЦІЯ - товар знаходиться серед кращих товарів, ми впевнені якщо ви його придбаєте ви будете задоволені, адже зможете тепер відпочивати без особливих зусиль як не тягаючи із собою важкі й не зручні в транспортуванні розкладні крісла та гамаки яким потрібні дерева для кріплення.

250грн

Подробно
img
Спальник Turbat Glory (salewa,marmot,tnf)
2023-07-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Оброшине
Turbat Glory - лімітована серія літніх спальників, виготовлених в умовах 2022 року. Спальник з бічною лівою блискавкою, легко і зручно закривається. Наповнений новим синтетичним утеплювачем TTLoft Insulation Si зробленим для Turbat в Україні, що скаладється з ефективно сплетених силіконізованих порожнистих волокон. Завдяки ньому спальник простий у догляді, чудово компресується і зберігає тепло. Зовнішній матеріал має водовідштовхуєче просочення. Модель доступна у двох розмірах: на зріст до 175см (Short) і до 185см (Regular). Призначення: літні походи в гори, подорожі. Особливості: - для літа - бічна ліва блискавка - український синтетичний утеплювач TTLoft Si - комфортна анатомічна форма - компресійний мішок у комплекті Технічні характеристики: Матеріал зовнішній: 100% Polyester 65 g/m2 Extra W/R Матеріал внутрішній: 190T Polyester W/R Наповнювач: TT Loft Insulation Si 1х150 g/m2 Температура комфорту: +9°C Температура ліміту комфорту: +5°C Довжина: 210 см (Reg 185см)/200 см (Short. 175 см) Ширина в верхній частині: (в плечах): 80см (Reg) / 75 см (Short) Ширина в нижній частині: 52 см (Short) / 57см (Reg) Вага спальника: 950 g (Short) / 997 (Reg) Розмір в скомпресованому стані: 20х20 см Матеріали і технології: TTLoft Si - зроблений для Turbat в Україні синтетичний утеплювач

2100грн

Подробно
img
Туристична палатка 2(3)містна STENSON 200*150*110 см Хаки Намет Шатер
2023-07-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Туристична палатка 2(3)містна STENSON 200*150*110 см Хаки Намет Шатер В наявності також є інші розміри та автоматичні палатки _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Туристичний намет є незамінним при будь-якому поході на кілька днів у ліс, у гори або просто при вилазках. Найчастіше туристи беруть намети, розраховані на кількох людей. Це зменшує кількість наметів, а також економить місце для створення невеликого табору. Намет оснащений безліччю додаткових аксесуарів, а також має ергономічну конструкцію. З тримісним наметом поїздки за місто на природу разом зі своїми домочадцями чи приятелями, далекі походи, що супроводжуються пригодами — всі ці речі приносять велику кількість позитивних емоцій у життя і залишають приємні спогади. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Характеристики: Намет тримісний STENSON 200*150*110 см • Тип: намет туристичний • Розмір: 200х150х110 см • Має 1 вхід • Каркас являє собою конструкцію, що саморозкладається • Вихід із москітною сіткою • Система наскрізної вентиляції • Зручний маленький чохол • Вага: 1.6 кг • Колір: комуфляж _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Комплектація: Намет тримісний STENSON 200*150*110 см Хакі • Чохол для намету – 1 шт • Намет – 1 шт • Кілочок - 4 шт • Москітна сітка – 1 шт • Упаковка: поліетилен _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

750грн

Подробно
img
Прожектор ліхтар мигалка на акумуляторі
2023-09-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Сокиряни
Світлодіодний ручний переносний прожектор є найбільш раціональним світильником для освітлення, завдяки своїм технічним характеристикам. Дана модель поєднує в собі властивості ручного ліхтаря. Може використовуватися як усередині приміщень, так і зовні. Світлодіодний прожектор найбільш актуальний під час аварійних відключеннях світла, при освітленні вітрин магазинів і малогабаритних банерів, для дачного використання, пікніків, походів і риболовлі. Переваги: зарядка від сонячної батареї або через кабель тривалий час роботи - 6 годин вихідний порт USB для зарядки смартфона, планшета, GPS міцний, компактний, портативний, легкий Характеристики: тип: портативна переносна лампа застосування: для будинку, кемпінг, походи в гори, риболовля, полювання, авто, на дачі кількість ламп: 6 шт. кількість режимів роботи: 4 Мигалка - червоно синя вага: 650 г функція Power Bank вбудована сонячна панель Комплектація: - Прожектор - Зарядний кабель - Коробка

500грн

Подробно
img
Відпочинок у Карпатах. Оренда садиби на 2-6 осіб.
2024-04-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Верховина
Оренда нової садиби у Карпатах на 2-6 осіб. Зроблена в гуцульському стилі. Є все неохідне для комфортного відпочинку. Різні екскурсії, походи в гори, купання в чанах та річці, катання на конях та квадроциклах, збирання грибів та лісових ягід, куштування гуцульських страв та відвідування місцевих музеїв - зроблять Ваш відпочинок незабутнім! Ви обов'язково повернетеся ще до нас!

3000грн

Подробно
img
Палатка польская 4 местная Камуфляж|200x200x135|Шатер|Намет|Шалаш|
2024-05-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Вітаємо Вас у нашому магазині!) На даний момент у нас діє акція на розпродаж всього товару, за привабливою ціною! Поспішай і подзвони! Кількість обмежена! Дана пропозиція діє до кінця місяця) Робочий час із 9.00-19.00 =•=ХАРАКТЕРИСТИКИ ДАНОГО ТОВАРУ=•= КОРЕЯ ? 2-х місна КОРЕЯ камуфляж = 699 грн (200х150х130) ? 3-х місна КОРЕЯ камуфляж = 899 грн (200х200х130) ? 4-х місна КОРЕЯ камуфляж = 999 грн (200 х 250х130)) ПОЛЬЩА ? 2-х місна ПОЛЬЩА камуфляж = 799 грн (200х150х130) ? 3-х місна ПОЛЬЩА камуфляж = 1099 грн (200х200х130) ? 4-х місна ПОЛЬЩА камуфляж = 1299 грн (200 х 250х130)) ? 2-х місна ПОЛЬЩА-АВТОМАТ камуфляж = 999 грн (200х150х130) ? 3-х місна ПОЛЬЩА-АВТОМАТ камуфляж = 1250 грн (200х200х130) ХАРАКТЕРИСТИКИ 2 місної Тип: намет туристичний; 2-х місна; Розмір: 200 х 150х 130 см; Має 1 вхід; Каркас є саморозкладною конструкцією (АВТОМАТ); Вихід із москітною сіткою; Система наскрізної вентиляції; Зручний маленький чохол; Туристичний намет NSX є незамінним при будь-якому поході на кілька днів у ліс, у гори або просто при вилазках. Найчастіше туристи беруть намети, розраховані на кількох людей. Це зменшує кількість наметів, а також економить місце для створення невеликого табору. Намет оснащений безліччю додаткових аксесуарів, а також має ергономічну конструкцію. З тримісним наметом NSX поїздки за місто на природу разом зі своїми домочадцями або приятелями, далекі походи, що супроводжуються пригодами — всі ці речі приносять велику кількість позитивних емоцій у життя і залишають приємні спогади. ?Переваги 2-х місного намету для туризму: •••Конструкція. Намет виконаний із високоякісних матеріалів. Дно з'єднане з верхнім тентом, що надає моделі таку легкість. Каркас. Металева фурнітура (дуги намету) виготовлена з міцного матеріалу Fiberglass. Навіть при постійному складанні та розкладанні намету дуги не деформуються і не ламаються. ••• Матеріал. 2-х місний намет виконаний з різних видів матеріалу. Верхня частина виробу виготовлена з поліестеру. Цей матеріал міцний та еластичний, не пропускає вологу. Дно намету вистелено поліетиленом. Даний вид матеріалу знаменується відмінними вологовідштовхувальними властивостями, легко очищається, а також має високу щільність, яка не дозволяє намету розтягуватися і рватися. ••• Модель має антимоскітну сітку, яка убезпечить вас від дискомфорту та надокучливих комах. ••• Розміри намету в розкладеному вигляді передбачає три повноцінні спальні місця, але за бажання можна використовувати намет і для трьох людей. --- Наші переваги: -Ми надаємо гарантію 1 рік -Самі безпосередньо завозимо товар (через це така ціна дешева) -На ринку України понад 3 роки --- Доставка та оплата товару: Ми відправляємо товар Новою поштою, Укрпоштою післяплатою. Перед надсиланням кожна посилка оглядається нами.

699грн

Подробно
img
Спальник пуховий Turbat Ultar (Salewa,Rab,TNF,Marmot)
2024-05-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Стрий
Ultar - це привід для гордості команди Turbat. Той випадок, коли мрії розробників втілились в реальність - легкий пуховий спальник з унікальною конструкцією. Його фішка - вигнута форма блискавки, ти зможеш закрити спальник однією рукою. Тобі сподобається, що у спальнику можна короткочасно переміщатись у таборі, загнувши вільний нижній кінець назад. Для відчуття “ніби вдома” продумана кишеня для подушки, утеплена планка на шиї та більше пуху у ногах, всі знають, що ноги треба тримати в теплі. Для кого спальник створений? Для легкохідців, які можуть надовго пропасти в горах, або люблять подорожі на вело. За унікальну конструкцію та функціонал, спальник Turbat Ultar нагороджений найпрестижнішою нагородою в індустрії туристичного спорядження - ISPO Award. Призначення: походи в гори, подорожі велосипедом, експедиції, тривалі пригодницькі подорожі. Фішки: - 333 грами українського білого гусячого пуху пружністю 850FP загорнуті у надлегку японську тканину товщиною 10D - вигнута форма блискавки. Спальник можна відкривати зсередини, однією рукою - вентиляція для ніг на блискавці. Корисно, коли в наметі стає спекотно - нижня частина відкривається і фіксується для короткочасної ходьби. Можна рухатись по табору і залишатись в теплі - тепліша зона у ногах. Вертикальні комірки зменшують міграцію пуху, а збільшений об'єм пуху у ногах гарантує ще краще збереження тепла - широкий комір під шию. Комір, додатково, утеплений пухом - зручне регулювання капюшону. Легко регулюється однією рукою - кишеня для подушки всередині. Щоб відчувати себе, як вдома - добре компресується та має мішок для тривалого зберігання Головна фішка: Поєднання легкого пуху пружністю 850FP та вигнутої форми блискавки, яка робить спальник унікальним у своїй ніші. Історії з розробки та тестування: Проєкт з’явився в ресторані індійської кухні у Львові - кинуто виклик легкого, але водночас функціонального і комфортного спальника. Ми зробили 4 ітерації прототипів від ідеї до кінцевого, передсерійного взірця. В першому у нас були проблеми з діагональною блискавкою - через її форму, вона постійно "закусувала" тканину. Другий взірець пройшов найцікавіший тест - його випробовували 30 днів під час каяк-експедиції Аляскою в умовах дуже високої вологості. Тест на вологу спальник пройшов, а от форму капюшону і розміщення теплоізоляційної планки довелось змінити. Третій взірець побував на Балканах - у горах Дормітор, у Чорногорії і в Карпатах та поїхав на сертифікацію температурного режиму ISO, а вже після - ми змінили розміщення теплоізоляційної планки на блискавці. Дуже технічні характеристики: Температура комфорту: +1.3°C Температура ліміту комфорту: -4.4°C Cертифікований по стандарту ISO 23537?1 Довжина: 215 см Розрахований на зріст: до 195 см Ширина верхньої частини (в плечах): 85 см Ширина в нижній частині: 58 см Вага наповнювача: 333 г Вага спальника: 680 г Розмір у компресійному чохлі: 17 см x 15 см Загальна вага з компресійним чохлом: 730 г Зовнішній матеріал: 10D Нейлон Rip-stop DWR Внутрішній матеріал: 20D Нейлон Наповнювач: український гусячий пух 850FP

7850грн

Подробно
img
Водонепроницаемая палатка 2-3х местная. Польская. Шатёр, палатка,намет
2024-05-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Шукайте лише якісний, фірмовий товар? Тоді Ви потрапили на правильне оголошення! Тільки у нас акції та знижки до -30% щомісяця! Прямо зараз встигніть придбати за найкращою ціною! Кожен товар чудової якості! Перевіряється нами перед відправкою, тому жодних питань не виникне!) ВІДПРАВЛЕННЯ БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ! Накладеним платежем! =•=ХАРАКТЕРИСТИКИ ДАНОГО ТОВАРУ=•= КОРЕЯ ? 2-х місна КОРЕЯ камуфляж = 699 грн (200х150х130) ? 3-х місна КОРЕЯ камуфляж = 899 грн (200х200х130) ? 4-х місна КОРЕЯ камуфляж = 999 грн (200 х 250х130)) ПОЛЬЩА ? 2-х місна ПОЛЬЩА камуфляж = 799 грн (200х150х130) ? 3-х місна ПОЛЬЩА камуфляж = 1099 грн (200х200х130) ? 4-х місна ПОЛЬЩА камуфляж = 1299 грн (200 х 250х130)) ? 2-х місна ПОЛЬЩА-АВТОМАТ камуфляж = 999 грн (200х150х130) ? 3-х місна ПОЛЬЩА-АВТОМАТ камуфляж = 1250 грн (200х200х130) Тип: намет туристичний; 2-х місна; Розмір: 200 х 250х 150 см; Має 1 вхід; Каркас є саморозкладною конструкцією (АВТОМАТ); Вихід із москітною сіткою; Система наскрізної вентиляції; Зручний маленький чохол; Туристичний намет NSX є незамінним при будь-якому поході на кілька днів у ліс, у гори або просто при вилазках. Найчастіше туристи беруть намети, розраховані на кількох людей. Це зменшує кількість наметів, а також економить місце для створення невеликого табору. Намет оснащений безліччю додаткових аксесуарів, а також має ергономічну конструкцію. З тримісним наметом NSX поїздки за місто на природу разом зі своїми домочадцями або приятелями, далекі походи, що супроводжуються пригодами — всі ці речі приносять велику кількість позитивних емоцій у життя і залишають приємні спогади. ?Переваги 3-місного намету для туризму: ••• Конструкція. Намет виконаний із високоякісних матеріалів. Дно з'єднане з верхнім тентом, що надає моделі таку легкість. Каркас. Металева фурнітура (дуги намету) виготовлена з міцного матеріалу Fiberglass. Навіть при постійному складанні та розкладанні намету дуги не деформуються і не ламаються. ••• Матеріал. 3-х місний намет виконаний з різних видів матеріалу. Верхня частина виробу зроблена з поліестеру. Цей матеріал міцний та еластичний, не пропускає вологу. Дно намету вистелено поліетиленом. Даний вид матеріалу знаменується відмінними вологовідштовхувальними властивостями, легко очищається, а також має високу щільність, яка не дозволяє намету розтягуватися і рватися. ••• Модель має антимоскітну сітку, яка убезпечить вас від дискомфорту та надокучливих комах. ••• Розміри намету в розкладеному вигляді передбачає три повноцінні спальні місця, але за бажання можна використовувати намет і для трьох людей. *-* ЧОМУ ВАРТО ЗВЕРНУТИ УВАГУ НА НАШ МАГАЗИН? *-* * Роботам на ринку України з 2016 року * Більше 80 тис оброблених замовлень * Консультуємо наших клієнтів з усіх питань, що його цікавлять * Гарантія 1 рік (на певні товари) * Свої сервісні центри по Україні * Повернення/обмін протягом 14 днів * Відправлення різними транспортними компаніями: (НП, УКРпошта) * Доставка післяплатою без передоплати! (оплата при отриманні) Звертайтесь будемо раді допомогти Вам! Працюємо з 9.00-19.00

799грн

Подробно
img
Знижка Fire maple набір посуду на 2-3 особи
2024-06-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Один із найпрактичніших наборів посуду, Fire-maple Feast 2 - набір для приготування їжі на двох чи трьох осіб. Тандем із каструльки з кришкою (1,7 л), сковорідки (0,8 л) та чайника (0,8 л) утворюють справжню похідну міні-кухню. Каструлька та сковорода мають складні ручки і компактно складаються одна в одну. Низька та широка форма чайника сприяє швидкому нагріванню. Призначення: подорожі, походи в гори, риболовля, відпочинок на природі та використання на свіжому повітрі. Особливості: * ручки покриті термостійким пластиком, який не нагрівається від вогню та дозволяє зручно тримати посуд у процесі приготування * фіксатор виключає випадкове складання ручок * у каструльці ручка служить замком, який тримає кришку під час складання * у сковорідці ручка складається під дно * отвори в кришці каструлі служать для випуску пари та зливу води за потреби * матеріал не схильний до корозії і легко чиститься * у набір додатково включені мочалка, лопатка та дві пластикові миски.

1499грн

Подробно
img
Спальник Big Agnes Mirror Lake 20(Marmot,sts,Salewa)
2024-06-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Комарно
Функціональний жіночий спальник Mirror Lake 20 від Big Agnes. Спальник компактний у складеному стані – 20x25 см і важить усього 1,13 кг. Спроектований спеціально для жіночої фігури. Пуховий наповнювач 600 DownTek надійно збереже від холоду. Додаткову теплоізоляцію забезпечує анатомічний капюшон з коміром. У комплекті є чохол для зберігання і транспортування спальника. Призначення Big Agnes Mirror Lake 20: трекінг, туризм, кемпінг, походи в гори. Особливості Big Agnes Mirror Lake 20: - розроблений спеціально для жінок - традиційна форма мумії збільшує теплоефективність - анатомічний капюшон з коміром - дихаюча тканина з водовідштовхувальною обробкою - блискавка YKK #5 із захистом від защемлення - теплий пуховий наповнювач 600 DownTek без ПФУ - можна з'єднувати разом з іншим спальником - зовнішні петлі для підвішування, щоб зручно сушити та зберігати спальник - сітчастий чохол для зберігання Технічні характеристики Big Agnes Mirror Lake 20: Матеріал: Nylon ripstop shell fabric with a water-repellent finish Підкладка: Nylon taffeta Наповнювач: пух 600 fill DownTek Оптимальна температура використання: -5,5 °C Довжина спальника: 178 см Вага спальника: 1,13 кг Вага наповнювача: 650 г Розмір стиснутого спальника: 20x25 см Об`єм в області плечей: 142 см Об`єм в області стегон: 142 см Об`єм в області щиколоток: 91 см Розмір: Regular Сторона блискавки: права

8300грн

Подробно
img
Намет палатка Tramp Bike 2 Для туризму та відпочинку.
2023-05-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Двошаровий намет з одним входом Tramp Bike 2 - вибір багатьох професійних туристів і мандрівника. Експедиційна модель конструкції тунельного типу орієнтована на складні тривалі походи експедиції, в тому числі в складних погодних умовах. Поєднує в собі продуману функціональність (збільшений тамбур, сніжна спідниця) і невелика вага. Призначення: піший, гірський і вело туризм, альпінізм і зимові походи Час використання: 4 сезони Особливості: -Конструкція "напівбочка" -збільшений тамбур -Снігова спідниця -Зовнішній тент намету стійкий до ультрафіолетового випромінювання -Зовнішній тент має просочення, що затримує поширення вогню -Два вентиляційних клапана -Всі шви проклеєні -Світловідбиваючі відтяжки і елементи на вентиляції -Комплектується 3-гранями кілочками яскравого кольору -Ідеальна для серйозних туристичних походів у будь-який час року і при будь-яких погодних умовах Характеристики: Тип: Експедиційна намет Кількість місць: 2 Вага палатки: 2,4 кг Розміри: 350 х 120 см Кількість входів: 1 Матеріал каркаса: ALU 7006 8,5 мм Матеріал дна: 100% поліестер 75D / 190T 10000 мм в ст Матеріал тенту: 100% поліестер 75D / 190T Diamond RipStop PU, 8000 мм в ст Матеріал внутрішнього намету: 100% дихаючий поліестер RipStop Кілочки: Алюмінієві Розмір в упаковці: 18x47x16 см

6064грн

Подробно
img
Наплічник osprey tempest 30
2023-09-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Бориспіль
Практично новий наплічник Osprey Tempest 30 V — легкий та функціональний жіночий рюкзак, що чудово підійде для одно- чи кількаденних походів у стилі fast&light, швидких сходжень на вершини чи веломандрівок. Регульована задня панель AirScape із перфорованої піни та сітки добре вентилює спину, а нагрудна стяжка й м'який поясний ремінь дозволяють щільно припасувати рюкзак, що важливо під час активного руху. Tempest 30 має вихід під трубку питної системи, кріплення для трекінгових палиць Stow-on-the-Go, петлі для льодорубів та компресійні стропи з системою InsideOut. Кишені з застібками на поясі, які легко використовувати на ходу, дозволять вам мати під рукою телефон, GPS-навігатор або їжу для перекусу. Еластична фронтальна кишеня ідеально підходить для розміщення в ній дощовика чи теплої кофти. Завантаження рюкзака відбувається через один великий вхід зверху, що розміщений під клапаном. Оновлена серія Talon/Tempest виготовлена з високоякісного переробленого нейлону. Призначення: подорожі, короткі походи (хайкінг), походи в стилі fast & light, веломандрівки. Особливості: форма лямок, спини та поясу розроблені з урахуванням жіночої анатомії виготовлений з перероблених матеріалів (еко-френдлі) регульована довжина спини вентильована спинка AirScape доповнена сіткою м’який стегновий пояс відділ для питної системи ручка для перенесення кишеня для окулярів й електроніки внутрішній фіксатор для ключів регульований клапан кишеня для речей у клапані грудні стяжки з сигнальним свистком система Stow-on-the-Go для закріплення трекінгових палиць еластична передня кишеня бічні кишені з сітки з компресійними стропами InsideOut еластична кишеня на лямці внутрішні сітчасті кишені дві петлі для кріплення льодових інструментів дві кишені з блискавками на поясі

5600грн

Подробно