img
Екскурсовод по карпатах гид екскурсії тури по карпатах інструктор
2024-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Поляница
Проводжу екскурсії по Карпатах. Такі як: по м. Яремче,( Стежка Довбуша, Вольєрне господарство, Водоспад Пробій, Музей Мініатюр, сувенірний ринок, г. Маковиця ), Монатирі та храми Яремчанщини м.Ворохта, м. Івано-Франківськ г. ГОВЕРЛА, г. ХОМ'ЯК, г. Ягідна, Поїздка на Буковель, Водоспад Гук, Манява (Манявський скит, Манявський водоспад, поїздка до водоспаду на Зілі), м. Верховна (Музей Кумлика Р. П., Музей І. Франка, Музей де знімався фільм Тіні забутих предків,).Екскурсії по м.Яремче та по Прикарпатті а саме; Водопадами Гуцульцини, Писанкова Коломия, Манявський скид,м. Яремче, Храми Яремчанщини, також організовою одноденні екскурсії в гори та виходи на полонину частування та дегустацію сирами,майстер клас по виготовленні полонинських сирів, вихід на гори Маковиця , Горган ,Хом*як,ГОВЕРЛА, Піп Іван, Явірник,Вихід на Горганський хребет. Люди завжди залишаються задоволені нашими краєвидами. Ціна договорна по телефону 0663795898.

грн

Подробно
img
Екскурсії по карпатах гид по Буовель екскурсовод тури одых в карпатах
2024-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Яремче
Проводжу екскурсії по Карпатах. Такі як: по м. Яремче, м. Івано-Франківськ ( Стежка Довбуша, Вольєрне господарство, Водоспад Пробій, Музей Мініатюр, сувенірний ринок, г. Маковиця ), Монатирі та храми Яремчанщини м.Ворохта, г. Говерла, г. Хом'як, г. Ягідна, Поїздка на Буковель, Водоспад Гук, Манява (Манявський скит, Манявський водоспад, поїздка до водоспаду на Зілі), м. Верховна (Музей Кумлика Р. П., Музей І. Франка, Музей де знімався фільм Тіні забутих предків,).Екскурсії по м.Яремче та по Прикарпатті а саме; Водопадами Гуцульцини, Писанкова Коломия, Манявський скид,м. Яремче, Храми Яремчанщини, також організовою одноденні екскурсії в гори та виходи на полонину частування та дегустацію сирами,майстер клас по виготовленні полонинських сирів, вихід на гори Маковиця , Горган ,Хом*як,Говерла, Піп Іван, Говерла, Явірник,Вихід на Горганський хребет. Люди завжди залишаються задоволені нашими краєвидами. Ціна договорна по телефону 0663795898 п. Василь.

грн

Подробно
img
Гід, Екскурсовод, Походи в гори, Екскурсії, Провідник по Карпатах
2023-03-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Яремче
Групові,корпоративні та індивідуальні Пішохідні тури і екскурсії Карпатами. Більше сорока авторських маршрутів різної тривалості та складності. Безпечні зимові походи в гори з ночівлею в будиночких ,лижні походи . Сходженя на гору Говерла, Петрос, Піп Іван, Хомяк, Явірник , масивами Мармарос, Свидовцю та багато ін., гірські озера. Без посередників та переплат! Звертайтесь, раді відповісти на ваші питання: facebook.com/Karpatymandry atlasadventure.com.ua Екскурсійні тури. Скелі Довбуша, вольєрне господарство, водоспад Дівочі сльози, Пробій, Музей мініатюр, сувенірний ринок, монастирі та храми Яремчанщини. Манявський скит та водоспад, Бухтівецький водоспад. Кривопільський перевал. Музей гуцульських музичних інструментів ім. Романа Кумлика. Криворівня (хата-музей І.Я. Франка, хата-гражда). Сокільський водоспад. Форельне господарство. Екскурсія по м. Коломия: історичний центр міста, площа Ринок та стара Ратуша, церква Благовіщення (ХVI ст.), музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського, єдиний в Україні музей писанкового розпису.

400грн

Подробно
img
Гід, Екскурсовод, Походи в гори, Екскурсії, Провідник по Карпатах
2023-08-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Поляниця
Пропонуємо десятки цікавих авторських маршрутів ,походів в гори,екскурсій та відпочинкових турів . Для дорослих та дітей з різними інтересами та фізичною підготовкою . Пішохідні тури і екскурсії Карпатами на гору Говерла, Петрос, Піп Іван, Хомяк, Явірник , масивами Мармарос, Свидовцю,, гірські озера,рафтинг,гастро, джип тури ,та багато іншого. Цього не пропонують стандартні турфірми .Без посередників та переплат ! Досить сидіти в номері та нудьгувати !

400грн

Подробно
img
Екскурсовод Жовква / гід Жовква / екскурсії Жовквою
2023-03-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Жовква
Запрошуємо вас на екскурсію ідеальним містом Жовквою. Я сертифікований гід-екскурсовод з багаторічним досвідом. Знайду підхід як до дитячих груп, так і до дорослих. Екскурсію проводжу цікаво, душевно, так що мої екскурсанти завжди залишаються задоволеними. Окрім екскурсії містом, храмами, ратушею завжди пораджу де поїсти, випити кави смачною та придбати сувеніри . Пишіть, дзвоніть, питайте.

0грн

Подробно
img
Відпочинок в Карпатах.Тури в Карпати. Житло в Карпатах.НЕДОРОГО.
2024-04-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Верховина
Відпочинок в Карпатах. Весна в Карпатах. Житло в Карпатах, 200 грн Садиба "У ГАННУСІ" розташована у с. Верховина, за 1 км від центру села. Поруч є гірська річка Чорний Черемош. Зручний під’їзд – асфальтована дорога.Організовуемо Дитячий табір в Карпатах.На весняні Канікули. Відпочинок на Новий Рік і Різдво в Карпатах. В будь яку пору року гостинно запрошуємо на відпочинок дитячі групи/табори. Двоповерховий дерев’янний будинок на 8 номерів. В кожному номері: двоспальне ліжко та односпальні ліжка, шафа для одягу, стільці, приліжкові тумби, санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник). Господарі проживають в іншому будинку поряд. приймаємо з домашніми улюбленцями. Опалення – електричні обігрівачі, гаряча-холодна вода постійно. Харчування: на території розташована колиба, де можна харчуватися за окремою домовленістю з господинею або готувати самостійно. Безкоштовні послуги: Паркінг, виклик таксі, WI-FI інтернет, альтанка, мангал, гойдалки, тенісний стіл для гри в настільний теніс, користування пралкою. Платні послуги: Екскурсія на ферму, де ви зможете побачити та прийняти участь у варінні та копченні сиру. Кава, чай, вино, дегустація сиру та бринзи. Катання на конях. Екскурсіїї до музеїв. Харучування: неймовірно смачна гуцульська кухня, українська кухня, дитяче меню. 38***********79 Ганна Іванівна Дзвоніть, домовимося з Вами.

200грн

Подробно
img
Екскурсії
2022-12-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Доброго дня. Пропонуємо найоригінальніші та найкращі екскурсії по всій Західній Україні і не тільки! Старовинний Львів, наповнена замками та водоспадами Тернопільщина, мальованичі Карпати та багато іншого. Наші екскурсії є найоригінальніші та найцікавіші. Індивідуальні екскурсії за Вашими проханнями, поради для приїжджих з інших областей та графік під них. Завжди чисті авто, привітні водії та цікаві гіди. Більше інформації за телефоном

500грн

Подробно
img
тур в Закарпаття на тиждень тур в Карпати літо
2023-06-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
тур в закарпаття на тиждень, закарпаття з києва літо, тур в карпати на тиждень, тур в карпати з києва, автобусний тур в карпати из киева, закарпаття автобус з києва, берегово, мукачево, буковель, лумшори, ужгород, тури карпати літо автобус київ Найкращий відпочинок в Карпатах та Закарпатті від АВС ВОЯЖ (Київ). Добре організований тур — гарантія гарного відпочинку! ТУР 2715 Маршрут тура: Київ — Закарпаття (Ужгород, Косино, Берегово, Мукачево, Лумшори, Синевір, водоспад Шипіт, замки і фортеці, Буковель, Яремче, Солотвино, Ясіня, Говерла (за бажанням) і багато іншого) — Київ Детальну програму дивіться на сайті АВС ВОЯЖ www.avsv.com.ua Виїзд із Києва автобусом кожної неділі в 19.00 Тиждень відпочинок в Карпатах і Закарпатті (з понеділка до суботи) Приїзд в Київ в наступну неділю вранці Відвідуємо найвідоміші локації карпатського регіону, майже щодня купаємось в найкращих термальних комплексах Східної Європи, відпочиваємо та набираємось сил й енергії. До вартості включено: проїзд Київ — Карпати — Закарпаття — Київ, проживання, щодня сніданки та вечері, частково екскурсії, страховка, супроводжуючий групи з Києва. Вартість туру: 6697 грн. А відпочивати все ж таки треба... Хоча б на тиждень вирватися на релаксовий відпочинок, змінити обстановку, отримати духовне задоволення та фізично оздоровитись. Щоб не їхати далеко, можна чудово відпочити в українських Карпатах та Закарпатті. Тиша, гори, водоспади, розкішна природа, чудодійні вода, мінерали — усе сприяє відновленню та поліпшенню самопочуття і настрою. Швидше приймайте рішення і поїхали! Чудовий відпочинок в літніх Карпатах гарантовано! Тур в Закарпатье на неделю, тур в Карпаты на неделю, автобусный тур в Карпаты из Киева смотрите на сайте АВС ВОЯЖ www.avsv.com.ua ТК АВС ВОЯЖ Київ 099 436 49 01, 096 910 14 74 Київ, вул. Братська, 8 www.avsv.com.ua

709грн

Подробно
img
FIFA World Cup RUSSIA 2018 гид по билетам
2023-05-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Раритетный, памятный «Гид по билетам» для всех поклонников футбола, кто был или не смог посетить Чемпионат Мира по футболу в России 2018. Все буклеты в идеальном состоянии, буклет включает в себя 30 страниц полной информации, для посетителей ЧМ. Буклет не продавался, а шел в комплекте, при получении в центре выдачи билетов. Не все об этом знали, поэтому, некоторые получали только билеты не получив «Гид по билетам».

250грн

Подробно
img
Постельный Гид - Путеводитель (Опт/Дроп)
2023-06-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Кропивницький
Постельный Гид - Путеводитель для двоих взрослых Есть Опт/Дроп, обращайтесь в лс Розничная цена 385 грн Скретч плакат Постельный Гид - это уникальный дневник и планировщик ваших приключений в постели 18+! Этот плакат предлагает 104 поз, 24 места, а так же 7 дополнительных заданий для самых смелых, все они покрыты серебристым слоем как на лотерейном билете. Так же, в комплекте идёт 5 абонементов, 20 вопросов для сближения. Суть игры очень проста, просто сотрите один из кружочков - под ним находится поза, которую нужно выполнить! В ходе игры отмечайте пройденные места и задания, устройте свидания 18+! Насколько вы отвязны, смелы и готовы к экспериментам? Вы можете оценить это в баллах - каждому пункту присвоен рейтинг, 1 уровень - 1 балл, 2уровень - 2 балла, 3 уровень - 3 балла. Так же, за каждое выполненное задание и открытое место начисляются дополнительные баллы, которые отмечены напротив. Посчитайте их и узнайте, каким званием на поле наслаждений, вы обладаете. Игра упаковывается в защитную коробку без опознавательных знаков. Размер плаката - А3 В комплекте: Скретч-Плакат, Тубус, Медиатор, Абонемент, 20 вопросов, Инструкция

100грн

Подробно
img
Походи в гори та екскурсії в Карпатах
2024-02-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Яремче
Походи в Карпати на один та багато днів, цікаві маршрути для дорослих та дітей. Корпоративні, індивідуальні та групові тури та екскурсії. Відвідини музеїв, дегустацій. Досвідчені гіди в гори та екскурсоводи. Детальніше: https://www.atlasadventure.com.ua/

400грн

Подробно
img
Тур в Закарпатье автобус из Киева, тур в Карпаты летом, отдых Карпаты
2024-06-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
тур в закарпаття на тиждень, тур в карпати на тиждень, автобусний тур закарпаття з києва, літній тур карпати, тур в ужгород, тур в мукачево з києва, тур карпати автобус київ, тур косино, тур берегово, тур закарпаття літо, карпати тури літо, тур закарпатье на неделю летом, отдых карпаты лето Ще не визначилися, куди гайнути у літню відпустку? Київська туркомпанія “АВС ВОЯЖ” пропонує найкращий відпочинок в карпатському регіоні України на літній та осінній періоди. Детальна програма на сайті АВС ВОЯЖ Коротенько про тур в Закарпаття автобус із Києва літо — осінь: ТУР 2715 (Закарпаття на тиждень влітку) Маршрут: Київ — Закарпаття — Карпати — Київ В програмі: екскурсії Ужгород, Мукачево, Синевирське озеро, водоспад Шипіт, Буковель, Яремче, геогріфічний центр Європи, мінеральні джерала; термальні комплекси Берегово, Косино, Лумшори, Солотвино; за бажанням сходження на Говерлу і поїздка на Драгобрат; винний дім і сироварня... Продовжуваність тура: 8 днів і 7 ночей з переїздом Виїзд із Києва комфортабельним автобусом кожної неділі ввечері: червень, липень, серпень, вересень цього року. Шість днів повноцінний відпочинок в Карпатах та Закарпатті. В неділю зранку приїзд в Київ. У вартість включено: проїзд автобус Київ — Закарпаття — Київ, проживання в готелі, щоденнні сніданки і вечері, частково екскурсії, страховка, послуги керівника групи. Вартість туру: 8297 грн. Автобусний тур з Києва в Закарпаття та Карпати на тиждень — найкраща інвестиція в себе. Лише природа, гори, полонини, оздоровчі джерела, історичні пам'ятки, місцеві смаколики... все є для повноцінного відпочинку і отримання задоволення від побаченого і почутого. Термальні басейни і цілющі води в Косино, Берегово, Солотвино, Лумшори — оздоровляють і додають сил, енергії та чудового самопочуття. Тижневий тур в Закарпаття — це той релакс, який необхідний, щоб почуватися бадьорим та сповненим сил та енергії. Дорослі і діти — всі отримають задоволення від чудової зустрічі з Карпатами та Закарпаттям. Поїхали! Тур справді вартий уваги! Детальна програма на сайті ТК АВС ВОЯЖ Київ 099 436 49 01 Viber 096 910 14 74

грн

Подробно
img
Екскурсії Екскурсовод Гід Ужгород Закарпаття.Экскурсии гид Ужгород
2024-03-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Ужгород
Проводжу екскурсію наступними об'єктами міста: Ужгородський замок, набережна Незалежності-Липова алея, Чеський квартал - архітектура рондокубізму і конструктивізму 30-х років 20 століття, Театральнв площа і Пішохідний міст- міст зустрічей закоханих, вулиця Корзо та скульптур з відвідуванням дегустаційного залу Шардоне, історія міста та на завершення шикарний обід у Дці у Нотаря або Угорський зал у замку.+38********64 Наталія

800грн

Подробно
img
Гід по Карпатам, Походи в гори, Екскурсовод
2023-01-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Яремче
Слава Україні! Пропоную для вас індивідуальні та авторські піші походи, тури та екскурсії Карпатами на гору Говерла, Петрос, Піп Іван, Хомяк, масивами Горган, Свидовецькому та Чорногірському хребтах, полонинах Кукул та Кострича, гірські озера (Несамовите, Бребенескул, Апшинець, Догяска, Ворожеська, Драгобратське (Івор)) та ще багато інших казкових місць нашої Батьківщини! Якщо у вас є сформована група або ви маєте бажання піти один, конкретно кудись і в зручний для вас час - можу підлаштуватися під вас та допоможу організувати подорож (трансфер, житло, супровід, білети на потяг, тощо) згідно ваших побажань! Організовую: тімбілдінги, корпоративи, дні народження, весілля, пропозиції "руки та сердця", "мальчішники" чи дівочі вечори) ВСЕ ЦЕ З ПРЕКРАСНИМИ ВИДАМИ НА КАРПАТИ ТА ЩЕЙ ВЕЛИКИЙ БОНУС У ВИГЛЯДІ ПРОФЕСІЙНОЇ ФОТОЗЙОМКИ! Завжди до ваших послуг. Звертайтесь тут або instagram - bozhenka_gram чи facebook/MrJump420/ Без посередників та переплат!

420грн

Подробно
img
Гід по Карпатам, Походи в гори, Екскурсовод, Фотопоходи!
2023-07-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Поляниця
Слава Україні! Пропоную для вас індивідуальні та авторські піші походи, тури та екскурсії Карпатами на гору Говерла, Петрос, Піп Іван, Хомяк, масивами Горган, Свидовецькому та Чорногірському хребтах, полонинах Кукул та Кострича, гірські озера (Несамовите, Бребенескул, Апшинець, Догяска, Ворожеська, Драгобратське (Івор)) та ще багато інших казкових місць нашої Батьківщини! Якщо у вас є сформована група або ви маєте бажання піти один, конкретно кудись і в зручний для вас час - можу підлаштуватися під вас та допоможу організувати подорож (трансфер, житло, супровід, білети на потяг, тощо) згідно ваших побажань! Організовую: тімбілдінги, корпоративи, дні народження, весілля, пропозиції "руки та сердця", "мальчішники" чи дівочі вечори) Завжди до ваших послуг. Звертайтесь тут або instagram - bozhenka_gram чи facebook/MrJump420/ Без посередників та переплат!

420грн

Подробно
img
Екскурсійні автобусні тури в Європу
2023-11-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
Екскурсійні автобусні тури – захоплюючий спосіб познайомитися з новими місцями, історією та культурою. Цей вид туризму користується популярністю в усьому світі, надаючи мандрівникам можливість дослідити міста, природні пам'ятки та інші цікаві місця. https: //cac-tour. com/ekskursionnie-turi Екскурсійні автобусні тури створюють чудову атмосферу для спілкування та знайомства з новими людьми. Ви подорожуєте разом із групою однодумців, що сприяє створенню довгострокових дружніх зв'язків.

20 150грн

Подробно
img
Гід, походи в гори, зимові Карпати
2023-11-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Верховина
Зимові походи на Говерлу, Петрос, Піп Іван та ін., з ночівлею в будиночках,лижні походи. Пішохідні тури і екскурсії Карпатами на гору Говерла, Петрос, Піп Іван, Хомяк, Явірник , масивами Мармарос, Свидовцю та багато ін., гірські озера. Без посередників та переплат! Звертайтесь, раді відповісти на ваші питання: facebook.com/Karpatymandry Екскурсійні тури. Скелі Довбуша, вольєрне господарство, водоспад Дівочі сльози, Пробій, Музей мініатюр, сувенірний ринок, монастирі та храми Яремчанщини. Манявський скит та водоспад, Бухтівецький водоспад. Кривопільський перевал. (1013 метрів над рівнем моря). Музей гуцульських музичних інструментів ім. Романа Кумлика. Криворівня (хата-музей І.Я. Франка, хата-гражда). Буковецький перевал (810 метрів над рівнем моря). Сокільський водоспад. Форельне господарство. Екскурсія по м. Коломия: історичний центр міста, площа Ринок та стара Ратуша, церква Благовіщення (ХVI ст.), музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського, єдиний в Україні музей писанкового розпису (12 тис. писанок). Детальніше: atlasadventure.com.ua

400грн

Подробно
img
Професійна бігова доріжка Life Fitness Discover SE3. Гарантія
2024-03-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Бігова доріжка повністю відновлена до стану нової в 7 етапів, перефарбована (є можливість вибрати колір), замінено всі витратні матеріали, нове якісне бігове полотно. 12 місяців гарантії у будь-якому залі. Доставимо та встановимо. Гарантійне та післягарантійне обслуговування. Престижна професійна доріжка преміум-класу. Вписується у будь-який інтер'єр. Буде служити і для домашнього використання довгі роки. Завдяки потужності планшетної консолі Discover SE3, яка дозволяє не тільки легко керувати функціями тренажера, але й несе розважальні можливості, забезпечуючи доступ в інтернет та багато іншого, дана модель бігової доріжки здатна вразити вимогливих користувачів. Переваги: - Безпека. Запатентована система поглинання вібрацій та ударів FlexDeck™ зменшує навантаження на суглоби на 30%. - простора бігова поверхня 56 x 152 см. - Система швидкого старту GoSystem™. - Моніторинг пульсу. Бездротова Polar® та цифрова контактна Lifepulse™. - Продуктивний двигун 4 л. с. (Пікова потужність 8 л. с.) з низьким рівнем шуму. - Унікальна система автоматичного центрування полотна. - Додаткова панель з кнопками керування. - Великий простір не обмежує рухи та дозволяє тренуватися на повну силу. Можливості консолі: - Discover SE3 забезпечують доступ до Інтернету та сумісні з мобільними пристроями. - Велика кількість програм тренувань. Для користувачів будь-якого рівня. - Сумісність з хмарним ресурсом LFconnect - Доступ до створення індивідуальних програм тренувань та ведення статистики тренувань. - Сумісність із популярними фітнес-додатками. Беріть участь у змаганнях із суперниками з різних країн світу в режимі реального часу (RunSocial), ведіть щоденник споживання та витрати калорій у MyFitnessPal, стежте за здоров'ям за допомогою програм Apple Health та Google Fit. - Ігри. Вибирайте розвагу під час тренування. Віртуальні екскурсії Каліфорнія. Європа. Африка. Новий погляд на тренування – інтерактивні екскурсії в HD-якості. Lifescape дає реалістичні відчуття подорожі мальовничими куточками планети: швидкість відтворення залежить від вашого темпу, а нахил бігового полотна змінюється відповідно до вибраної місцевості екскурсії. Є багато інших кардіо та силових тренажерів. TechnoGym, Precor, Life Fitness, Matrix і т.д. Уся Україна. Швидкість – 0.8 – 23 км/год Нахил полотна - 0% - 15% Бігове полотно - 153 х 56 см Система амортизації - FlexDeck Вимоги до електроживлення - від 120 В Максимальна вага спортсмена - 182 кг Вага обладнання - 201 кг

205900грн

Подробно
img
Тури на Квадроциклах по Карпатах
2024-02-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Микуличин
Оренда Квадроциклів з професійними гідами по горах Поляниця, Татарів, Микуличин, Буковель. Проведемо по найцікавішим локаціям та Чорногірським хребтам Також маршрут пролягає через: Колибу Гойдалку Сироварню Каньйони Водоспад Відкриваємо краєвиди на Говерлу та Петрос Є різні маршрути: простіші для новачків Та більш круті єкстримальні для тих кому не вистачає драйву та емоцій Інструктор проведе дуже цікаву незабутьню подорож по неперевершених Карпатських Горах Також є зупинки для того щоб ви могли дістати телефони і залишити собі на пам‘ять фото та відео заплюючої душу та серце подорожі . За деталями звертайтесь

1400грн

Подробно
img
Екскурсії, Екскурсовод, ГІД, Карпати (Назарій) Guide, English, VIBER
2023-01-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Яремче
Пропоную послуги екскурсовода(гіда) в Карпатах: Буковель, Верховина, Коломия, Яремче, Манява , ГОВЕРЛА також Закарпаття. П.С. також є можливість надання послуги ПЕРЕВЕЗЕННЯ. 09******08 VIBER

500грн

Подробно
img
Путевки в активный лагерь Фристайл Карпаты детям зима 2015 лыжный лаге
2023-01-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Повсеместно
Зимние каникулы 2015 в Карпатах Фристайл горнолыжный детский и молодежный лагерь Даты ЗАЕЗДА В ДОЛ ФРИСТАЙЛЕР: 02.01.15-11.01.2015 г 4500 грн/ПУТЕВКУ «ПРОКАТ горнолыжного снаряжения - Катание на горнолыжном курорте МИГОВО–7 Экскурсий – НОВАЯ анимационная программа – новогодний подарок – Празднование Рождества – Мастер классы – АКВАПАРК – СПОРТ КВЕСТ «СНЕЖНАЯ КРЕПОСТЬ»! Катание на горных лыжах и санках - Мигово и Михалкова гора в Косове. Сноубординг – для смелых романтиков! Сноутюбинг – веселое катание на плюшках Зимний поход (для старших и бывалых) Приключенческий арт квест на маетке святого Николая «тайны 12 месяцев» Создаем свой тайник для летних смен Мистерия зимы – волшебство Рождества. Подарки. Рождественская вечеринка. Вечерняя программа факельное шоу Тропический день в аквапарке «Цунами» Мечтательный день Вечерний костер. Вечерняя программа – «мастер шеф» - приготовление бануша на костре. Рождественское чаепитие в кондитерской «Реприза» в Коломыи Ледяные фигуры. Зимние замки. Игры в снежки • Вечерние шоу программы, экскурсии, новые яркие ощущения, восторг и радость встреч со старыми и новыми друзьями. Зимняя смена 2015. Зимние каникулы в Карпатах. Детский лагерь Фристайл с программой «ЗИМНИЙ МИКС» Продолжительность зимней смены: 02.01-11.01.2015 г. Каникулы в Карпатах «ЗИМНИЙ МИКС» - программа активного отдыха для детей и подростков. ВСЕ САМОЕ ЛУЧШЕЕ В ЭТИ ЗИМНИЕ КАНИКУЛЫ В КАРПАТАХ Комфортное размещение в современном комплексе на территории национального парка «Гуцульщина». Снежный драйв. Обучение лыжному мастерству для новичков, усовершенствование мастерства для продвинутых лыжников. Зимние каникулы с пользой для здоровья. Полезные и здоровые впечатления. Полезные и здоровые впечатления. Мега вечеринки и шоу. Дискотеки. Рождественские подарки и сюрпризы. Комфортное размещение в современном комплексе на территории национального парка «Гуцульщина». Такие каникулы могут быть только с программой лагеря «FREESTYLE». Присоединяйтесь к нашей дружной компании! В программе лагеря ФРИСТАЙЛ ЗИМНЯЯ СМЕНА В КАРПАТАХ 2015 для вас: • Катание на горных лыжах и санках – Верховина, Мигово, Михалкова гора в Косове. • Сноубординг – для смелых романтиков • Сноутюбинг – веселое катание на плюшках • Зимний поход (для старших и бывалых) • Катание на лошадях по лесу • Приключенческий квест в лесу «В ПОИСКАХ СНЕЖНОГО ЧЕЛОВЕКА» • КВЕСТ Секрет – ЛЕТО 2015 • СПОРТ КВЕСТ – «СНЕЖНЯ КРЕПОСТЬ» • Мистерия зимы – волшебство Рождества. Подарки. Мега снежная вечеринка «ZIMMASTYLE». • Вечерняя арт – программа, факельное шоу • Тропический день в аквапарке «Цунами» • Празднование Рождества. Рождественская программа. • Загадки Санты • Мечтательный день «В новогодние праздники – мечты сбываются» • Вечерний костер. Вечерняя программа – «мастер шеф» - приготовление бануша на костре. Гриль пати. • Рождественское чаепитие в кондитерской «Реприза» в Коломыи • Ледяные фигуры. Зимние замки. Игры в снежки Вечерние шоу программы, экскурсии, новые яркие ощущения, восторг и радость встреч с друзьями Купить путевку в лагерь Фристайл на САЙТЕ ВОЯЖ ОРГАНИЗЕЙШН ГРУП ИЛИ ПО ТЕЛЕФОНАМ КОМПАНИИ

4 500грн

Подробно
img
Тури на джипах Карпати
2023-07-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Поляниця
Пропоную тури на джипах по цікавих локаціях неперевершених Карпат Локацій є безліч по вашому бажанню відвезуть куди душа забажає І у Вас буде можливість перезавантажитися та отримати гори нових емоцій та відчуттів Зупинка для фотосесії, щоб залишити гори спогадів та емоцій 09******49 Андрій

1000грн

Подробно
img
Гірськолижні тури 2024 на Буковель з Києва
2023-12-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
Гірськолижні тури в Буковель і Драгобрат від 4500 грн Проїзд і трансфери до Буковелю Комфортні умови проживання 2-х разове харчування 3 / 4 / 7 днів катання (обирай свій варіант) Досвід організації турі більше 15 років. Бронювання онлайн на ski.etnotur.ua Телефонуйте: +380 (67) 225-33-99 +380 (96) 435-18-36 Сайт: https://ski.etnotur.ua/

грн

Подробно
img
Опора регульована для вишки-тури
2024-03-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Калуш
Регульований по висоті домкрат\алюминий\ для вишки-тури з колесами\ 700кг нагрузки\ 3 штуки.привіз з ірландіі.

3000грн

Подробно
img
Джип Тур, джипінг, подорожі, Екскурсії,гриби, бездоріжжя!!
2024-03-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Микуличин
Подорожі в гори на джипах!!!! Зимові джиптури!!!! Екскурсії на водоспад! Поїздки за грибами!!! Екстримальні подорожі бездоріжжям!!! 1500 грн 1-на година мінімум дві години!!!!

2500грн

Подробно
img
Відпочинок у Карпатах. Оренда садиби на 2-6 осіб.
2024-04-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Верховина
Оренда нової садиби у Карпатах на 2-6 осіб. Зроблена в гуцульському стилі. Є все неохідне для комфортного відпочинку. Різні екскурсії, походи в гори, купання в чанах та річці, катання на конях та квадроциклах, збирання грибів та лісових ягід, куштування гуцульських страв та відвідування місцевих музеїв - зроблять Ваш відпочинок незабутнім! Ви обов'язково повернетеся ще до нас!

3000грн

Подробно
img
Відпочинок в Карпатах! Карпати, Микуличин, Івано-Франківська область
2023-10-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Микуличин
Запрошуємо відчути красу і велич українських Карпат! Тільки вікна нашої садиби "Крокус" виходять на красиві смарагдові схили. Комфортні кімнати, за бажанням харчування, або самоприготування. На території є мангал, зона відпочинку, чисте гірське повітря, протікає горна річка. Екскурсії в гори, до водоспадів, прокат квадроциклів та велосипедів. Чекаємо на Вас!!!

300грн

Подробно
img
Детский лагерь на зимние каникулы в Карпатах "Арт квест"
2023-01-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
Детский лагерь на зимние каникулы в Карпатах "Арт квест" для детей от 8 до 15 лет Даты Смен и Цена Путевки На Зимние Каникулы 2018 Лагерь Арт Квест: I смена 25. 12. 17 - 08. 01. 2018 (15 дней) - *8200 гр/**9200грн II смена 30. 12. 17 - 08. 01. 2018 (10 дней) - *6700 грн/**7700 грн *Цена Путевки При Оплате ДО 01. 11. 17 **Цена Путевки при Оплате ДО 01. 12. 17 Главное преимущество детского лагеря «Квест Кэмп» - это сочетание свободы развития, комфорта, оздоровлення и отдыха. Каждый ребенок в детском лагере «КвестТ Кэмп» – это свободная личность и главный клиент. Формула счастливого отдыха детей в детском лагере Квест Кэмп – все вожатые и сотрудники лагеря уважают каждого ребенка и помогают ему проявить свои таланты и возможности, стать уверенным и научиться достигать свою мечту. Смена проходит в формате квеста. Ежедневно ребят ждут разнообразные приключенческие уровни, разгадывание и прохождение которых дает возможность двигаться дальше и с каждым днем достигать все больше и больше успехов. В программе лагеря в Карпатах на зимний заезд 2018: Программа Новогодний экспресс в Грай - Край (Карпаты) , горные спуски на лыжах и санках, снежные батлы, СПА центр с бассейнами, барбекю-пати, квесты на разный вкус, карпатский видеоблог, сюжетные и ролевые игры, Новогодний бал-маскарад, Рождественский вертеп, сюрпризы и подарки, праздничные Арт-проэкты - 50 новых идей, Рождественские и новогодние мастерские, игровые батлы, экскурсионные прогулки Феерические карпатские приключения ждут своих друзей в кругу друзей и любимых вожатых. Будет весело и ярко! ! ! Заказать путёвку Вы сможете на нашем сайте или по тел

8 200грн

Подробно
img
Піші походи по казкових Карпатах
2024-05-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Борислав
Карпати — найпопулярніший напрям у любителів активного відпочинку. Тут немає нав’язливого сервісу, зате є величні гори, тиша й спокій. Щорічно гори об’єднують українців з усіх куточків країни, а також залучають любителів гір з інших країн. Карпатські гори не завжди привітні. Але ніколи вони не залишають людину байдужою. Похід в Карпати взимку «Зимовими» вважаються гори з листопада по березень. Уже наприкінці осені в Карпатах спостерігають перші морози, а в березні нерідко лежить сніг. Рекомендуємо їхати в похід по Карпатах взимку виключно досвідченим мандрівникам із професійним гідом та групою. У зимові місяці в горах може сходити лавина, а густі тумани погіршують видимість аж до «нульової» Тур у Карпати навесні Весняні походи в гори — ідеальна можливість побачити зміну клімату. Уночі в багатоденних турах намет може присипати снігом. Вдень повітря значно прогрівається, а в травні вже можна змінити теплі речі на шорти та футболку. Похід у Карпати влітку З середини липня температура в горах прогрівається, а в серпні вже достигають ягоди. Учасники туру можуть зустріти по дорозі білі гриби, лисички й розмаїття трав для ароматного чаю, який можна заварити тут же в горах Тур у Карпатські гори восени Початок осені — один із найбільш сприятливих періодів для походів у гори. У вересні та жовтні тут може випадати навіть менше опадів, ніж у весняні місяці. Погода у вересні не сильно відрізняється від умов у серпні. Що ближче до зимових місяців, то сильніше опускається температура, і зростає кількість опадів. +Грибні походи в різні локації та по різні гриби;)

1500грн

Подробно
img
Квадроцикли та мопеди Буковель
2023-06-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Поляниця
Оренда квадроциклів по цікавим локаціям з гідом який супроводжує Є різні маршрути: простіші для новачків Та більш круті єкстримальні для тих кому не вистачає драйву та емоцій Інструктор проведе дуже цікаву незабутьню подорож по неперевершених Карпатських Горах Також є зупинки для того щоб ви могли дістати телефони і залишити собі на пам‘ять фото та відео заплюючої душу та серце подорожі Та оренда мопедів для власних потреб За деталями звертайтесь 09******49 Андрій

1200грн

Подробно
img
Сплави на байдарках, активний відпочинок р. Рось район м. Богуслав.
2023-08-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Богуслав
Для дорослих і дітей хто любить активний відпочинок запрошуємо на одноденні сплави на каркасних байдарках по р.Рось район м. Богуслав. Пропонуємо відчути себе ближчим до природи, покататися на байдарці, побачити птахів у їх природньому середовищі, насолодитися мальовничими краєвидими, які відкриваються перед вами з води.На зупинках купаємось у річці, стрибаємо з тарзанок. Досвідчений інструктор допоможе швидко отримати навички управління байдаркою безпечно.Маршрут розрахований на подорожі з дітьми. Вартість з однієї людини: -для дітей до трьох років безкоштовно -для дітей до 16 років 400гр. -для дорослих 600 гр. У вартість входить приготування обіду на вогнищі. -без харчування відповідно 300 гр., 450гр.

600грн

Подробно
img
Айкідо для дорослих у Харкові
2023-10-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Запрошуємо всіх бажаючих доєднатися до занять дорослої групи з Айкідо! Адреса залу: м. Харків, вулиця Космонавтів, 3 (станція метро "23 серпня", район "Павлове поле"). Айкідо – це не лише техніки самозахисту, а й спосіб набуття сили, спокою та внутрішньої рівноваги. Заняття проводить 4 дан з Айкідо. У нашій секції ми вивчаємо класичне Айкідо Aikikai, Nishio Айкідо та Iaido. Учні проходять регулярні атестації на кю, дан з дисципліни Айкідо Aikikai. Куратор секції – Міжнародний інструктор Айкідо Aikikai, майстер з Японії, сенсей Takashi Kuroki (Shihan Aikido, 6 dan in Aikido Aikikai, 5 dan in Toho Iaido, 5 dan in Jodo). Тренування 2 рази на тиждень: * середа – 18:00-20:00; * неділя – 14:00-16:00. Вартість одного заняття – 100 грн. Контакти для зв'язку: +38-09*********94 (Telegram, WhatsApp, Viber). Наш сайт: shinrai.org.ua Чекаємо Вас на тренуванні!

100грн

Подробно
img
Спортивний клуб секція "Катана" Кіокушинкай кан Карате Луцьк
2024-02-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцк
Описание Наш сайт: https://budokarate.org/ Якщо вашій дитині не вистачає: уваги, сили, впевненості в собі, емоцій, якщо нема куди подіти надлишок енергії- дитина ГІПЕРАКТИВНА, то Запрошуємо в спортивний клуб"КАТАНА". на тренування дітей ,від 6 років,юнаків та дівчат ,дорослих. КАРАТЕ КІОКУШИН-ось що потрібно ,щоб стати кращим. Приходьте-самі все побачите! Розклад тренувань: Гімназія N18 пр. Відродження, 20а Понеділок: 19.00 Вівторок: 17.00 Середа: 19.00 Четвер: 17.00 Пятниця : 19.00 Субота: 12.00 ШКОЛА N5 пр-т. Перемоги 16 Понеділок: --- Вівторок: 19.30-21:00 Середа --- Четвер: 19.30-21:00 Пятниця : --- Субота: 15.00-16:30 Голова правління - шихан Дмитро Волинець (5 дан). Тренер :сенсей Шумик Вадим 3 дан Тренер :семпай Шевчук Василь 3 дан Тренер :семпай Приходько Марія 2 дан Інструктор :семпай Бідзюра Ольга 1 дан Осередки федерації діють в 14 регіонах України. Членами федерації є понад 3000 чоловік. Українська Федерація Кіокушинкайкан Карате в Луцьку

грн

Подробно
img
FLY-Yoga.Флай-Йога. Йога в гамаках..Київ.Куренівка.Виноградар
2024-03-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Запрошуємо на тренування за напрямком - Флай Йога та Флай-Стретчінг Київ. Куренівка .Виноградар Макіївська, 8 ЗАПИС ТЕЛЕФОНОМ: Москалькова Ірина (Інструктор з Йоги) Розклад , ціни та правила відвідування є також на сайті : Www.narayani.kiev.ua РОЗКЛАД: ЙОГА У ПОВІТРІ ФЛАЙ-ЙОГА * Середа 11.30 * Субота 13.30 В ПРОГРАМІ ЗАНЯТТЬ БАГАТО ВПРАВ ЗІ СТРЕТЧІНГУ , РОЗТЯГУВАННЯ НІГ ТА СПИНИ ЗА ДОПОМОГОЮ ГАМАКА УРОК 1.5 ГОДИНИ ДО ВАШИХ ПОСЛУГ: - Доступні ціни - Індивідуальний підхід до запитів та можливостей учнів - Сертифікований, досвідчений викладач - Невеликі групи до 8 осіб - Комфортна, домашня атмосфера студії - Чистий затишний зал з усім необхідним інвентарем Користь Флай-йоги: - Антигравітаційна йога допомагає опрацювати пози, які важко даються в класичній йозі. -Флай-йога дає можливість виконувати перекиди, акробатичні елементи, силові асани і найголовніше, перевернуті асани. - Плюси для новачків у йозі! Під час йоги у гамаках частина ваги тіла переходить на гамак. Гамак допомагає розслабляти ті м'язи, які повинні бути напружені в асанах. -Флай-йога має антистресовий і розслаблюючий ефект на організм Коли ми розгойдуємось, у кров викидаються ендорфіни, і ми відчуваємо радість на фізіологічному рівні. - Можливість посилити практику йоги! Для тих, хто займається давно йогою, є особливі плюси. гамак може доповнити повсякденні практики та відкрити щось нове та цікаве Кожен урок це весела пригода, приплив ендорфінів, відчуття дитячої радості та досвід глибокої роботи з тілом. Також Запрошуємо на заняття за напрямками: ХАТХА – ЙОГА СИЛОВА, ДИНАМІЧНА ЙОГА ЙОГА ТЕОРІЯ ONLINE ЗАНЯТТЯ З ЙОГИ - На заняттях на Вас чекає атмосфера доброзичливості та уваги, де Вам та Вашим друзям завжди будуть раді. - Мета Занять – фізичне та духовне здоров'я учнів

180грн

Подробно
img
Політ на параплані з ІНСТРУКТОРОМ
2024-05-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Політ на параплані з ІНСТРУКТОРОМ В політ в ходить : 1) Сам політ від 10-20 хв 2) Досвідчений інструктор з ЄС посвідченням пілота , що дає гарантію безпеки. 3) Самі найкращі локації в Україні Це є Пилипець Закарпаття область старт з гори Гимба 1491 м Виїзд на гору джипами від магазину “Плай”. В ціну не входить. 400грн з особи. Також є локація а Івано-Франківську обл. Тлумачцький район,село Одаїв або Ісаків там під'їзд , прямо до старту Тому якщо ти хочеш здійснити ще одну свою мрію телефонуй +38********48 Василь Соціальні мережі: Інстаграм : _flydnister_ TikTok: _flydnister_

99грн

Подробно
img
тургід система для туристичних груп
2023-04-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
До Вашої уваги, надаються в оренду тургід системи для проведення екскурсій та інших заходів. Щоб екскурсовод міг донести інформацію до кожного учасника групи не дивлячись на шум, натовп та інші негативні фактори. Львів та Львівська обл. Можна забезпечити тургідсистемою групу з 50 чоловік. Кожен слухач отримує всю необхідну інформацію індивідуально, користуючись персональним радіо пристроєм.

25грн

Подробно
img
Авиа туры в Португалию: культура, дегустация, шопинг, экскурсионны
2023-01-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Повсеместно
Лиссабон – Синтра (2 замка) – Кашкайш – Эшторил – Кабо-де-Рока – Обидуш – Баталия – Алкобаса –Томар – Эвора – Мафра – Сетубал – Азейтау (проба вин) – Аррабида – Мост «Васко да Гама» – Мост «25 Апреля» 7 ночей / 8 дней Период программы: 01.11.2012 – 01.11.2013 Заезды: каждый день День 1 (пятница). Лиссабон По прибытии в международный аэропорт Лиссабона вас встретит русскоговорящий гид. Затем трансфер в отель и размещение. Заселение в отель планируется после 14:00, но при наличии свободных номеров состоится раннее заселение. В первый день вам будет предоставлено свободное время для шопинга в торговых центрах столицы Португалии. День 2 (суббота). Лиссабон – Синтра – Лиссабон (8 часов) После завтрака в отеле вы отправитесь на обзорную экскурсию по Синтре – «Жемчужине Португалии», скрытой в горах неподалеку от Лиссабона. Вы посетите дворец Кинта-да-Регалейру и Дворец Пена. Обед вам будет предложен в национальном ресторане Синтры. Затем вас доставят на знаменитый Мыс Рока – самую западную точку Европы. Долгие века этот мыс считался Краем Земли. В программу экскурсии также входит посещение знаменитых на весь мир курортных зон на Атлантическом побережье – Кашкайш и Эшторил. По окончании экскурсии вас доставят в ваш отель в Лиссабоне. День 3 (воскресенье). Лиссабон (5 часов) После завтрака в отеле вы отправитесь на пятичасовую обзорную экскурсию по столице Португалии, в программу которой выходит посещение музея карет. После экскурсии вам будет предоставлено свободное время для шопинга по торговым центрам или для посещения Лиссабонского Океанариума. Для желающих за дополнительную плату будет организован ужин в национальном ресторане со спектаклем Фаду. Его стоимость 70 евро на человека. День 4 (понедельник). Лиссабон – Обидуш – Баталия – Алкобаса – Томар – Лиссабон (8 часов) После завтрака в отеле начинается экскурсия по провинциальным городам Португалии. Вы побываете в Обидуш – городе невест, посетите старинные, хранящие много тайн, монастыри Алкобаса и Баталья. Затем вас привезут в очаровательный городок Томар, лежащий на берегах реки Набан в 140 километрах от Лиссабона. Город знаменит тем, что был основан в давние времена реконкисты, а затем долгие века был собственностью великого и, заслужившего ужасающую славу, ордена Тамплиеров. Обед состоится в национальном ресторане. По окончании программы вас доставят в Лиссабон. День 5 (вторник). Лиссабон – Азейтау – Сетубал – Мост «Васко де Гама» – Мост «25 Апреля» После завтрака в отеле вы станете участником экскурсионной дегустационной программы. Вначале экскурсии вы проедете по величественному Мосту «25 Апреля», который горделиво возвышается над местом, где река Тежу впадает в Атлантический океан. Мост соединяет Лиссабон и Алмаду, что на левом берегу Тежу. Мост был открыт для движения 6 августа 1966 года и вплоть до 1974 года он носил название в честь диктатора Салазара. Вам откроются удивительно прекрасные виды на Лиссабон и его пригороды. Экскурсия продолжится в городке Азейтау (полуостров Сетубал). Эта местность – истинный рай для гурманов и сладкоежек. Вы сами побываете в знаменитых на весь мир винных погребах и попробуете дивные напитки. Азейтау также знаменит блюдами из даров моря, местными сырами и вкуснейшими сладостями. Затем вы побываете в местном центре изразцов Azulejo. Надо заметить, что Португалия издавна славится изразцами, которые привезли в эти места арабы. Вы посетите природный парк Аррабида между городами Сетубал и Сесимбра (его площадь 10800 га). В сердце располагается природное образование, возникшее более 180 миллионов лет назад. Обратите внимание, что на склонах меловых холмов растет множество типичных для Средиземноморья растений. Вы побываете в Крепости Сан-Филипе и получите возможность полюбоваться восхитительными окрестностями. Изначально крепость XVI века была большим фортом. Вам будет предложен дегустационный обед в типичной португальской таверне, которая свято соблюдает традиции. Там подается рыбное родизио: несколько разн

6 426грн

Подробно
img
Гра настольна постільний путівник гид путеводитель для дорослих
2023-02-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Скретч-плакат "Постільний путівник" Це унікальний щоденник і планувальник пригод у ліжку Все дуже просто – цей плакат пропонує 104 поз, 24 місця, а також 7 додаткових завдань для найсміливіших. Всі вони вкриті сріблястим шаром як на лотерейному квитку. Просто зітріть один із кружечків – під ним знаходиться поза, яку потрібно виконати! Під час гри відзначайте пройдені місця та завдання. Наскільки ви відважні , сміливі та готові до експериментів? Ви можете оцінити це в балах - кожному пункту надано рейтинг. Гра влаштована у вигляді лотереї, ви не знаєте яка саме поза чекає на Вас за стертим кружечком: 104 гарячих пози, розділених на 3 рівні складності! 24 Цікавих та сміливих місць! 7 Додаткових завдань для відважних. Характеристика гри: Компактний розмір: 8 см х 8 см х 35 см тубуса. Розмір плаката: А3 Повнокольоровий друк вищої якості Загальна вага: 300 грам Комплектація гри: тубус, плакат, інструкція до гри – 1; монетка – 1; серветка фетрова для очищення – 1; кнопки для фіксації гри – 4 шт.

475грн

Подробно
img
Турник iron gym в дверной проём для дома айрон джим
2023-06-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Турник iron gym заменит несколько дорогостоящих тренажеров и позволит поддерживать себя в форме, не выходя из дома. Турник идеально подходит для: - подтягивания разными хватами - отжимания, разминка - тренировки для бицепсов, плеч и рук, верхней и нижней части спины. Компактность турника облегчит его хранение, установку и сборку. Конструкцию легко укрепить в любой дверной проем без дополнительных приспособлений (шурупов, гвоздей и сверления), не повреждая стены. Для упражнений его можно закрепить на дверной раме и быстро и легко снять после тренировки. Характеристики: 1. Крепится и снимается всего за несколько секунд. 2. Конструкция: навесная; 3. Максимальная нагрузка: 100 кг; 4. Длина перекладины для крепления: 45 см; 5. Длина всего турника: 94 см; 6. Высота: 33см; 7. Ширина: 27 см; 8. Вес: 2 кг; 9. Бар iron gym подходит для дверного проема шириной от 50 см до 85 см. При этом толщина стены должна быть от 11 до 14 см для прочного турника. В комплект входят: • Тренажер-турник iron gym; • Гид пользователя; • Примеры упражнений.

480грн

Подробно
img
Постельный гид, игра
2023-12-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Игра новая, не использовалась, стёр один кружочек, чтобы понять , что под напылением, поэтому продаю дешевле рынка. В комплекте плакат, тубус, кнопки для крепления плаката на стену и инструкция

250грн

Подробно
img
Металлоискатель TX-850
2023-12-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Стрий
Параметры металлоискателя TX-850 : Цвет: черный Длина штанги: 106-132 сантиметра Батарея: 1X9 в (6F22 аккумуляторная батарея не входит в комплект) Рабочее напряжение: 9 В Базовая чувствительность по воздуху: 5 коп. СССР - 40 см Глубина обнаружения: макс: 1,5 м (алюминиевый лист50x50x1,2 см) Поисковая катушка: 11 дюймов DD, водонепроницаемая, взаимозаменяемая Частота: 19.23 кгц Режимы индикации: жк-дисплей и звуковой индикатор Вес упаковки: 1,65-1,75 кг. (Различные методы взвешивания влияют на вес упаковки, поэтому это нормально) Функция: Разъем для наушников (Вы можете использовать свои собственные наушники для отладки звука), Регулировка громкости и чувствительности Баланс грунта колеблется от феррита до соленой воды включительно Время работы от аккумулятора: до 15 часов Рабочая температура: (от-10 до + 50) градусов Цельсия Диапазон рабочей влажности: от 0 до 90% без конденсации В комплект поставки входят : 1 X корпус Contal 1 х верхний ствол 1 X поисковая катушка и стержень 1 х гайка и болт с резьбой 2 X Монтажные шайбы 1 х английский ? русский гид

4990грн

Подробно
img
Постельный гид - путеводитель для двоих взрослых
2023-12-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Кропивницький
Ми виробники та автори скретч плаката Постільний Гід (Постільний Гід) Працюючи з нами ви отримаєте найкращі умови! Ціна за 1 шт – 385 грн Опт від 10 штук, є дроп Розмір плаката - А3 У комплекті: Скретч-Плакат, Тубус, Медіатор, Абонемент, 20 питань, Інструкція Є гурт для інтернет-магазинів, звертатися у вайбер 07*********98 Номер телефону – 07*********98 (є Viber, Telegram) Доставка - Укр пошта, Нова пошта, Meest (Щодня, без вихідних) Оплата - Карта, Оплата при передоплаті (60 грн), OLX доставка (Повна оплата при оформленні замовлення) Відправлення з міста Кропивницький, самовивіз за домовленістю, адреса вул. Євгена Маланюка, 21а

385грн

Подробно
img
Тренер тренажёрного зала
2024-03-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Привет всем! Меня зовут Влад Данилов, и я не просто фитнес-тренер, а ваш гид в мире персональных трансформаций! Стаж моей работы – более четверти века, так что можно смело сказать, что я знаю о фитнесе практически все. Но я не останавливаюсь на достигнутом – я также дипломированный реабилитолог и мастер спорта международного класса по пауэрлифтингу. Мои ученики – это чемпионы в номинациях фитнесс бикини, бодибилдинг и пауэрлифтинг, а я сам на собственном опыте доказал, что похудение на 40 кг – это реальность, а не миф! Более 500 довольных клиентов уже подтвердили – мои методы работают и приводят к блестящим результатам! Я подхожу к тренировкам как истинный ученый, веря, что академический подход в спорте – это не просто важно, это критично. Не важно, где вы предпочитаете тренироваться – будь то зал, улица или даже кухня у бабушки – я всегда найду для вас решение. Мой творческий подход и готовность к экспериментам гарантируют ваш прогресс. Мои глубокие знания, огромный опыт и желание улучшить вашу жизнь делают меня тренером вашей мечты. Я не просто помогу вам достичь желаемой физической формы, но и научу, как поддерживать ее, понимая свое тело и его потребности. Если вы готовы к изменениям и ищете тренера, который видит вас и ваши цели, выбор очевиден – Влад Данилов. Это не просто тренировка, это ваш шанс на мечту! Начните свое путешествие к лучшей версии себя уже сегодня. Звоните, пишите Привіт усім! Мене звати Влад Данилов, і я не просто фітнес-тренер, а ваш гід у світі персональних трансформацій! Стаж моєї роботи – понад чверть століття, тож можна сміливо сказати, що я знаю про фітнес практично все. Але я не зупиняюся на досягнутому – я також дипломований реабілітолог та майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу. Мої учні – це чемпіони у номінаціях фітнес бікіні, бодібілдинг та пауерліфтинг, а я сам на власному досвіді довів, що схуднення на 40 кг – це реальність, а не міф! Понад 500 задоволених клієнтів вже підтвердили – мої методи працюють і призводять до блискучих результатів! Я підходжу до тренувань як справжній вчений, вважаючи, що академічний підхід у спорті – це не просто важливо, це критично. Не важливо, де ви віддаєте перевагу тренуватися – будь то зал, вулиця або навіть кухня у бабусі – я завжди знайду для вас рішення. Мій творчий підхід та готовність до експериментів гарантують ваш прогрес. Мої глибокі знання, величезний досвід та бажання покращити ваше життя роблять мене тренером вашої мрії. Я не просто допоможу вам досягти бажаної фізичної форми, але й навчу, як підтримувати її, розуміючи своє тіло та його потреби. Якщо ви готові до змін і шукаєте тренера, який бачить вас та ваші цілі, вибір очевидний – Влад Данилов. Це не просто тренування, це ваш шанс на мрію! Почніть свою подорож до кращої версії себе вже сьогодні. Tiktok trener_vlad_

10грн

Подробно
img
Відпочинок із ТК ''ЄвроТур'' Львів
2023-03-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Львов
Замовивши в нас тур, Ви, гарантовано отримаєте: комфортний відпочинок в любій країні світу, за найнижчою ціною, море задоволення, та океан приємних вражень. . . ! ! ! Кращі автобусні тури, з екскурсіями, по Європі без нічних переїздів.

3 500грн

Подробно
img
Примус Шмель-1, 1978 год
2023-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Полностью рабочий аппарат производства завода Арсенал СССР. Краска родная. Полностью обслужен все неженки заменены хоть сейчас в блендаж. Комплектация отсутствует родная лейка. По мнению многих одна из самых надежных моделей примуса производимых в СССР. Туристический бензиновый примус «Шмель-1» служит для приготовления пищи и кипячения воды в походных условиях. Примус предназначен для альпинистов, тури­стов, охотников, рыболовов, дачников, военных. Примус работает на чистых автомобильных и авиационных бензинах, нефтяных растворителях. Лучше всего подходит растворитель нефрас. Одна заправка - 0,65 л - обеспечи­вает непрерывное горение примуса в течение 3-5 ча­сов. Вес не заправленного примуса без футляра - 1 кг.

2200грн

Подробно
img
Подорож до Болгарії
2023-07-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
Болгарія – дивовижна країна, багата на історію, природну красу та мальовничі пляжі. І якщо ви мрієте про захоплюючий відпочинок на березі Чорного моря, і при цьому не хочете витратити велику кількість часу і грошей на планування подорожі, тури в Болгарію, що горять, можуть стати ідеальним варіантом для вас. https: //cac-tour. com/bulgaria Подорож до Болгарії по туру, що горить, - це відмінний спосіб відпочити, познайомитися з культурою і природою цієї дивовижної країни, а також заощадити на подорожі. Вирушайте на цю захоплюючу поїздку та створіть незабутні спогади про вашу відпустку на Чорноморському узбережжі.

12 500грн

Подробно
img
Продам примус
2023-07-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Бердичів
Туристический бензиновый примус служит для приготовления пищи и кипячения воды в походных условиях. Примус предназначен для альпинистов, тури­стов, охотников, рыболовов, дачников, военных. Примус работает на чистых автомобильных и авиационных бензинах, нефтяных растворителях.

600грн

Подробно
img
Каремат, килимок для туристів
2023-09-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Каремат,килимок для туристів - це плоский, гофрований килимок, який використовується для забезпечення теплоізоляції та комфорту при відпочинку на відкритій поверхні. Переваги: 1. каремат виготовлений з матеріалу - ізолон, 2. зовнішнє покриття непромокальна тканина o x f o r d , матеріал легкий і приємний на дотик. 3. каремат можно легко переносити з місця на місце, зокрема, на прогулянки, пікніки, кемпінги, тури та інші подібні заходи. 4. товщина каремату 8 мм, ширина 60 см та довжина 180 см, що є оптимальним для зручного перенесення та використання на відкритому повітрі. Каремат, килимок для туристів - це зручний та практичний аксесуар для відпочинку на відкритій поверхні, який допоможе забезпечити комфорт та теплоізоляцію, а також зберегти ваші речі чистими та сухими. Характеристика: - ширина 60 см; - довжина 180 см; - товщина внутрішньої ізоляції 8 мм; - щільність 33 кг/м3; - кількість шарів – 1; - колір – піксель.

800грн

Подробно
img
Рюкзак туристичний Milo SAFI 45
2023-11-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Маленький та компактний рюкзак, який ідеально підійде для зимових заходів, таких як лижні перегони, сходження, альпіністські змагання та ски-тури. Система строп та стяжок, пришитих до рюкзака, дає можливість комфортно розмістити різне додаткове спорядження, таке як льодовий інструмент або телескопічні палиці. Вага: 1200 г; Матеріал: Midora Pro (70% поліестер, 30% поліамід); Призначення: для пішого та гірського туризму/для альпінізму; Об'єм: 45 л; Об'єм рюкзака: від 35 до 65 літрів; Розміри: 65 x 30 x 24 см.

1999грн

Подробно
img
Неперевершене тріо - Богуслав, Корсунь-Шевченківський-Канів
2023-04-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
Насолодіться красою України??????????! Пропонуємо 06. 05. 2023/13. 05. 2023 розпочати подорож Україною разом. ????Наш маршрут: Богуслав, Корсунь-Шеченківський та Канів. На екскурсії Ви зазирнете у минуле та дізнаєтеся більше про видатного поета, людину-символ України Тараса Григоровича Шевченка. Візуалізуєте краєвиди Канева із відомого всім заповіту Шевченка. Побуваєте в найбільш сонячному місті – Корсунь-Шевченківському та перенесетеся в часи правління Ярослава Мудрого. Прогуляєтеся парком, який замилює ваші очі різнобарв’ям духмяного бузку. Зможете поспілкуватися з природою, відчути подих вітру та України, та відновити свою духовну силу в Богуславі – містичному місці з потужним згустком енергії. Під час подорожі ми побачимо: ????Богуславське гранітне оголення (Гранітні скелі) ????Садибу Лопухіних-Демидових ????Корсунь-Шевченківський парк ????Шевченкову алею ?Тарасову гору ????Музей «Тарасова світлиця» Обов’язково зробимо безліч чудових фото на скелях, які вдихнуть у вас нове життя та на фоні незабутнього цвітіння бузку. ???? Обіцяємо незабутні враження, духовний відпочинок! ???? ??Встигни забронювати за приємною ціною 860 грн до 15. 04. 2023?? Після вказаної дати ціна подорожі становитиме 930 грн. В ціну не входить харчування та вхідні квитки в музей "Тарасова світлиця". За детальною інформацією звертайтеся за номером 0968584370 (Viber, Telegram) або переходьте за посиланням http: //piligrim-m. ho. ua/cherkashhina-miscze-sili/ek skursiї-cherkashhina-miscze-s ili/neperevershena-trijka/.

930грн

Подробно