img
Хлібна закваска житня і пшенична рецепт хліба розстойка стартер
2023-01-16 - Еда и напитки- Сміла
Більше рецептів в інста: synytska.maryna Покажу, авчу, підкажу, даю гарантію! Якщо щось піде не так у вас - вишлю нову порцію безкоштовно! Даю консультацію, у вайбері і в ! 1, Для здоби і хліба - закваска Левіто . 2, Житня закваска- для чорного, Бородинського, житнього, сірого, Дарницького хліба. Живі хлібні бактерії, вічні! Заквасці 2 роки! Вічна, буде стояти в холодильнику роками, перевірена! Не купляємо більше хліб, і дріжджі , дівчата! Їмо здоровий, домашній, без добавок від плісняви, від черствіння і т.д. хліб! Від нього не так поправляємось! Випікаємо цільнозерновий, паску, панеттоне, піцу, булочки, житній, дарницький, гречаний, гірчичний, панкейки... Мука є в доступі! . Левіто 1 отримання годуй її: 60 закваски+60 води з +120 муки, замісюємо руками або в тістомішалці, кладемо в банку або коробку пласт, ставимо на стіл на години 3-4, не в тепле місце, а просто на стіл і накриваємо рушником. беремо по рецепту кількість закваски на тісто, а залишок кладемо у холодиньник у банку під кришку. Кормити потрібно раз на 4 дні. Як годувати: Беремо банку з холодильника, 60 закваски+60 води з +120 муки вищого гатунку, замісюємо руками або в тістомішалці, кладемо в банку або коробку пласт, ставимо на стіл на години 3-4, не в тепле місце, а просто на стіл і накриваємо рушником. Залишок викидаємо або ділимось. Беремо рецепт паски, хліба, піци і ) 2 хліба з нічною витримкоюв : 100 г закваски Левіто 100 житнього 290 пш. борошна / 270 мл води кімнатної 20 г 7 г 20 г олії пахучої Приготування: Перемішати воду і борошно та залишити на 30 хв. додавати частинами закваску і вимішувати ще 3 хв. Додати мед, та вимішати 5 хв. Додати сіль та олію, вимісити тісто 5. Бродіння 4 години в теплому місті , складати тісто за цей час 5 раз. Сформувати хлібинку. Розстоювання при кімнатній температурі 2 години або в холодильнику на ніч. Випікати в розігрітій посудині (скляна, чугунна) під кришкою темп. 250 перші 20 хвилин, і 10-15 хв при температурі 200 гр зі знятою кришкою. Остудити на решітці, різати після охолодження! * Рецепт хліба для випікання : 400 г борошна / 295 води кім . . 2 стл. пахучої 20 10 100 закваски Левіто Мадре 50% вологості Приготування: Змішати воду і борошно та залишити на 30 хв. Додати частинами закваску і вимішувати тісто 3-5 хв. Додати мед, та вимішати тісто 5 хв. Додати сіль та олію, вимісити 5. Залишити на бродіння 4 години в теплому місті, робити тим часом складування 4-5 разів. Сформовану хлібинку розстоювати при кімнатній температурі 2 години або в холодильнику на ніч. Випікати в розігрітій посуді під кришкою при темп. 250 перші 20 хв потім зняти кришку і випікати ще 15 хв при 200 гр. Остудити на решітці. потім різати

50грн

Подробно
img
Безкоштовно доставка Вічна житня ржана хлібна закваска и Левіто Мадре
2023-03-04 - Еда и напитки- Запоріжжя
(Lievito Madre di Sorelle Simili) - Зріла закваска без кислинки. Не з холодильника. 50% вологості. Для випічки італійського панетоне (паска), хліба, піци і смачної здоби. Закваска вирощена на борошні вищого гатунку. Ціна - за 50 грам закваски, готової до використання. Разом із закваскою поділюся особливостями догляду за нею. За більш детальною інформацією звертайтеся за вказаним телефоном до продавця. доставка безкоштовно, по укрпошта. Для здоби і хліба - закваска Левіто Мадре. 2, Житня закваска- для хліба. Живі хлібні бактерії! Вічна, буде стояти в холодильнику роками, перевірена! Не купляємо більше хліб, і дріжджі , дівчата! Їмо здоровий, домашній, без добавок від плісняви, від черствіння і т.д. хліб! Від нього не так поправляємось! Випікаємо цільнозерновий, паску, панеттоне, піцу, булочки, житній, дарницький, гречаний, гірчичний, панкейки.

50грн

Подробно
img
Пшенична закваска для хліба, левіто мадре, житня, безглютенова, хмільо
2024-03-20 - Еда и напитки- Бориспіль
Пропоную пшеничну та житню закваску 100% вологості. Закваску Левіто Мадре 50% вологості та хмільову закваску. А також безглютенову закваску. Живуча. Сильна. Ведеться на столі (свіжа). Пшенична та житня 50 грам - 50 грн. Левіто Мадре 50 г - 100 грн. (ведеться на манітобі). Хмільова закваска 50 г - 100 грн. (сама безпроблемна закваска). Безглютенова закваска 50 г - 100 грн. Консультації та секрети ведення кожної закваски - за додаткову оплату. Відправляю по передоплаті.

50грн

Подробно
img
Житня закваска для випікання хліба
2023-12-20 - Еда и напитки- Вінниця
Житня закваска для бездріжджового хліба Натуральна закваска - основа корисного домашнього хліба. Досвід фахівців по домашньому здоровому харчуванню підтверджує, що з усього розмаїття заквасок краще всього вибирати ЖИТНЮ. Вона незамінна в приготуванні хліба вдома, завдяки вираженим позитивним властивостям і практично нескінченного зберігання. 1 грам = 1 грн.

100грн

Подробно
img
Левіто Мадре Італійська пшенична закваска 360 грамів левито мадре
2023-01-22 - Еда и напитки- Львів
Італійська закваска левіто мадре вважається однією із найсильніших хлібних заквасок, її легко приготувати самому, а також перезаквасити вдома та випікати з неї хліб. Закваска не потребує частого годування та добре переносить перебування в холодильнику навіть 7-10 днів. При покупці скидаю відео рецепт,де особисто показую,як перезаквашую закваску та замішую хліб. Закваска витримана,зріла та стабільна,їй уже 4 роки. З радістю можу розмножити закваску та переслати вам поштою. Відсилаю 360 грам ( розраховано на перезаквашування та випікання хліба,вагою 800-1000 грам) Ціна -130 грн Також в наявності є ще Коломийська пшенична 100%вологості та житня на цільнозерновому борошні. Дивіться усі оголошення на моїй сторінці .

130грн

Подробно
img
Закваска для хліба
2023-04-20 - Еда и напитки- Черкаси
Житня закваска для хліба. Якщо ти хочеш готувати хліб, як в дитинстві, тобі потрібна закваска. З нею ти приготуєш самий корисний і смачний хліб. Який підходить для діток, вагітних, людей які дотримуються дієти і просто хочуть смакувати натуральним хлібом. Разом із закваскою відправлю рецепт простого хліба на кожний день. Також маю в наявності пшеничну заквасу Левіто Мадре. Найкраща закваска для здобного тіста.

100грн

Подробно
img
Бесплатно доставка Вічна житня ржана хлібна закваска и Левіто Мадре
2023-02-11 - Еда и напитки- Запоріжжя
ЦЕНА 50 грн. - 50 гр. из белой муки высшего сорта. ~ Доставка ,в любой регион Украины!и ( Укр почтой не рекомендую из за сроков но могу) Левито Мадре чаще всего используется для сдобной выпечки: Кулечей, Бриошь, Панеттоне, Кексов, Кранцев, Штолленов, Синнабон и других вкусных булочек. Самый пышный и вкусный, пористый белый хлебушек с ароматной корочкой, получается очень вкусный: Закваска зрелая, бездрожжевая, Самая универсальная из всех заквасок, Натуральная, активная! Вместе из закваской поделюсь с Вами особенностями ухода . Высылаю в пластиковой таре. Итальянская пшеничная закваска — Levito madre, 50 % влажности. Закваска Левито Мадре Так же есть в наличии закваска ржаная . Для Бородского хлеба и много других вариантов. 50 гривен 50 грамм Бесплатно доставка через олх доставка

50грн

Подробно
img
Закваска житня | Цільнозернове борошно
2023-01-23 - Еда и напитки- Львів
• Житня закваска • Жорнове борошно Закваска, використовувана протягом століть, була витіснена в 19 столітті появою хлібопекарських дріжджів. Проте в останні роки цей інгредієнт знову став дуже модним, особливо в пекарнях. Натуральна, краща для травлення, з нижчим глікемічним індексом, закваска, яка використовується для виготовлення хліба, набагато корисніша для здоров’я. Вона створюється шляхом природної ферментації борошна. Процес бродіння дозволяє наситити закваску цінними для нормального функціонування шлунково-кишкового тракту пробіотиками. Завдяки тому, що хліб на заквасці володіє низьким глікемічним індексом, його рекомендують вживати в їжу хворим на цукровий діабет, а також тим, хто бореться із зайвою вагою. Вартість нашої житньої закваски 200 грн. Об'єм 350 мл. Корисні властивості цільнозернового борошна обумовлені способом помелу пшениці, при якому зберігається весь комплекс біологічно активних речовин. Тому регулярне вживання в їжу виробів з цільнозмеленого зерна повністю поповнює запас мінералів і вітамінів в організмі, а також позбавляє від багатьох захворювань (ожиріння, цукровий діабет, розлад кишечника, атеросклероз та ін). Житнє борошно багате калієм і діоксидом кремнію. Таке борошно діє як розріджувач крові. Таким чином, судини стають більш гнучкими і зазвичай його рекомендують у випадках гіпертонії, атеросклерозу та судинних захворювань загалом. • Пшеничне цільнозернове борошно: 10 кг — 361 грн 25 кг — 721 грн • Житнє цільнозернове борошно: 10 кг — 330 грн 25 кг — 650 грн • Пшеничне тонкого помелу 25 кг — 650 грн • Рисове 25 кг — 650 грн • Гречане 25 кг — 650 грн • Кукурудзяне тонкого помелу 25 кг — 650 грн • Кукурудзяна крупчатка 25 кг — 650 грн • Борошно зі спельти цільнозернове 25 кг — 650 грн Детальна інформація на нашому Youtube каналі: www.youtube.com/channel/UCYgWyDgML2ExjaKWn4_FU2g

200грн

Подробно
img
Хлібчик бездріжжовий на заквасці, +чорнослив курага, смакота і користь
2024-01-04 - Еда и напитки- Дніпро
Вже 3 рочки печу хлібчик на живій житній заквасці. Без додавання дріжджів та промислових домішок. Рецепти авторські, розроблені шляхом експериментів до моєї особистої ідеальності смаку та користі) Складові тільки натуральні та перевірені: цільнозернові житня та пшенична мука, житня закваска, клетчатка льону, конопель, чорного кунжуту, гірчиці, також зернятка льону, гречаний мед, олія гірчиці, домашнє повидло зі слив та яблук, кмин, коріандр, домашня настоянка на смородині) В якості добавок в цій версії використовується шикарюча узбецька курага, така смачна, немов абрикос з дерева, м'ясистий та солодкий) та в'яленмй чорнослив, який грає другу скрипочку та не привертає до себе занадто багато уваги, як для чорнослива. Але смакує і працює. Довго не робила саме цю версію, боялась, що чорнослив вб'є сам смак хліба. А ось із цими інгредієнтами - пазл склався до ідеальності) Такого хліба більш ніде Ви не покуштуєте) це 100%. Бо по-перше, хліб - це як борщ) у кожній господині -свій. Бо хліб - це душа) і я знаю, яка в мене душа і чому саме такий хліб у мене)) А по-друге, це не зовсім хліб. Хоча виглядає, як хліб і смакує іноді також, як хліб. Насправді, це - суперфуд. Це - дуже смачно. Дуже довгі вуглеводи. Цей хліб насичує, він не воздух. Він смакує. Він самодостатній. Але смакує і з іншими продуктами. В моєму арсеналі є версії класичного хлібчика (без добавок), "родзинка", "журавлинка", гречаний та гречаний з журавлиною, "маковка", "усього і побільше"). Якщо Ви осознана людина, відповідально ставитесь до свого харчування та харчування своїх рідних, то я запрошую Вас спробувати це диво і цю ароматну смакоту) Доречі, зберігається хлібчик дуже довго. Я його називаю "вічний", бо у мене в пакеті із дірочками на кухні він може зберігатись тижнями. Деякі клієнти зберігають в холодильнику або морозильнику, бо беруть одразу декілька буханочок. Кому як зручніше) Вартість хлвбчика без добавок -180 грн/кг. Середня буханочка виходить -500-600 г, тож 90-100 грн. Чорнослив-курага +50-60 грн/буханочка. Інші добавки +20+50 грн. Дозвольте собі і своїм справжнє, чудове та корисне! Звертайтесь)) Чекаю)) Доставка хліба - по всій Україні) Також є версії біленького пшеничного на пшеничній заквасці із додаванням муки зі спельти, твердых сортів пшениці, Ріно, семоліни, із додаванням льону, кунжуту, насіння чіа, гарбуза, конопель) Це - справжнє диво, свято, радість та користь)

100грн

Подробно
img
Житня закваска (Ржаная закваска)
2023-08-11 - Еда и напитки- Київ
Заказывайте ржаную закваску для выпечки хлеба. Вес 100г Инструкция по поддержанию (кормлению) хранению, рецепты «без дрожжевого» хлеба на ржаной закваске идёт в комплекте с закваской. Каждый, кто хотя бы раз пробовал ремесленный хлеб на закваске, знает, что его вкусоароматические свойства не могут встать в один ряд с обычным промышленным хлебом на дрожжах. Приведём несколько выводов, которые сделал Национальный Институт Здоровья США, показывающие преимущества заквасочного хлеба, произведенного методом медленного брожения по сравнению с типичными коммерческими дрожжевыми хлебами. 1. Традиционный хлеб на закваске имеет более низкий гликемический индекс, а, значит, удерживает уровень сахара в крови от повышения. 2. Закваска делает некоторые минералы и вещества более био-доступными. Плюс к этому, делает клетчатку зерна более доступной для микробиоты кишечника. 3. Цельнозерновой хлеб на закваске содержит меньшее количество акриламидов (канцерогенных токсичных веществ, предположительно появляющимся при выпечке), чем в белом хлебе из рафинированной “пустой” муки. 4. Хлеб на закваске легко переваривается. Всю основную работу по расщеплению клейковины на простые сахара делает закваска, а не ваша пищеварительная система. 5. Заквасочные культуры улучшают качество хлеба и увеличивают срок годности готового хлеба. Получается, что длительный процесс брожения, благодаря закваске, помогает тесту подниматься выше и легче, без различных “костылей” в виде химии, которые так любят добавлять на различных производствах. В качестве дополнительного бонуса закваска продлевает хлебу срок хранения. Для многих это, конечно, не является преимуществом, так как буханка полезного хлеба на закваске уходит мгновенно, — настолько он вкусный. 6. Закваска привносит в хлеб дополнительные дружественные микроорганизмы, которые ферментируют тесто и уничтожают часть пестицидов, которые могут содержаться в обычной муке. Покупайте органическую муку, чтобы не подвергать свой организм риску. 7. Заквасочный хлеб более ярко высвечивает аромат и вкусовые свойства зерна. Хлеб не должен обладать нейтральным вкусом, чтобы можно было его улучшить каким-то маслом, джемом или пастой. Он должен быть глубоким по вкусу. Это достигается с помощью длительной ферментации и оптимальным содержанием соли. Доктор Марко Гоббетти, итальянский исследователь, один из мировых экспертов по брожению закваски, рассказывает в своих трудах, что сами лактобактерии, конечно, не выживают в процессе выпечки, но их тяжелая работа делает хлеб лучше во всех отношениях. Заказывайте.

100грн

Подробно
img
Рецепти хліба без глютену на заквасці/дріжджах
2023-12-04 - Еда и напитки- Київ
Продаю авторські робочі рецепти по випічці безглютенового хліба. Саме такого, який матиме хлібний смак і аромат. Є рецепти на заквасці і на дріжджах. Навчаю виводити закваску за додаткову оплату або можу продати готову і відправити Новою Поштою. У рецептах використовую тільки такі інгредієнти, які можна легко купити в Україні. І підкажу, де і що краще купувати. Рецепт надсилаю у вигляді pdf файлу. Також надаю 1 годину консультації, на якій детально поясню, що і як робити, а також відповім на Ваші запитання. Ціна 1 рецепту + 1 година консультації - 2000 грн. Якщо рецепт+консультація +закваска - 2300 грн. Якщо рецепт+консультація +закваска + суміш борошна під рецепт - 2500 грн. Кожен наступний рецепт - 500 грн. Також є рецепти паски та булочок. Здоровий, смачний, і якісний хліб своїми руками - це приблизно 4 години Вашого часу, протягом якого треба бути вдома. Вам треба змішати муку, замісити тісто (руками або міксером), сформувати буханки і поставити їх на випікання. Із безглютеновим тістом працювати легше і швидше, ніж із традиційним, бо не потрібно довго місити та обминати багато разів. Якщо маєте запитання, пишіть в особисті повідомлення. Подаруйте собі здоровий хліб і відчуття домашнього затишку!

2000грн

Подробно
img
Житня закваска, ржаная закваска для выпечки хлеба
2023-08-03 - Еда и напитки- Кам'янець-Подільський
Житня закваска, ржаная закваска для выпечки хлеба . 50грн за 100 грамм , чайной ложки хватает на 1 кг муки . Вячеслав тел.09*********36

50грн

Подробно
img
Закваска житня. Закваска ржаная
2023-11-19 - Еда и напитки- Хмельницький
Житня закваска для бездріжджівого житнього та пшенично-житнього хліба. Гарно підіймає тісто. Хліб виходить дуже смачний. Ціна за 100 грамів.

100грн

Подробно
img
Закваска Левіто Мадре Закваска хмільова
2024-01-01 - Еда и напитки- Київ
Закваска Лівіто Мадре підійде для випічки Італійського панеттоне, хліба, піци і смачної здоби. Це сама універсальна закваска, вона «вічна». Її потрібно тільки годувати. Закваска хмільова підійде для випічки хліба житнього та десертного . Надам рекоментації щодо годування заквасок, можу поділитись рецептами. 100 гр закваски - 70 грн. Якщо олх доставка +10грн.

80грн

Подробно
img
Житня закваска
2024-04-01 - Еда и напитки- Тернопіль
Пропоную закваску для хліба.Житня закваска для бездріжджового житнього та пшенично-житнього хліба. Гарно підіймає тісто. Хліб виходить дуже смачний і корисний. Ціна за 150 грамів. Кого цікавить ...пишіть ,з радістю відповім.

60грн

Подробно
img
Закваска для хліба та здоби
2023-02-20 - Еда и напитки- Коломия
Італійська закваска Lievito Madre. Це густа пшенична закваска, вологість якої 45-50% тому вона є більш стабільною. Виведена закваска на борошні італійськійського виробництва типу «Манітоба» 00 сильна біла мука з містом білка 13 %. Левіто мадре є універсальною закваскою. Підходить для випікання хліба і є найкращою для здобної випічки. Ціна 100 гр за 100г Після покупки додаю у групу де є вся необхідна інформація по заквасці.

100грн

Подробно
img
Закваска для хліба Левіто Мадре
2024-04-04 - Еда и напитки- Коломия
При покупці ви отримуєте Сильну закваску ,, Левіто Мадре ?? та доступ до групи з корисною інформацією Італійська закваска Lievito Madre. Це густа пшенична закваска, вологість якої 50% . Виведена закваска на борошні італійськійського виробництва типу «Манітоба» 00 сильна біла мука з містом білка 13 %. Левіто мадре є універсальною закваскою. Підходить для випікання хліба і є найкращою для здобної випічки.

150грн

Подробно
img
Крафтова дуже активна 100% пшенична закваска для випікання хліба
2023-05-25 - Еда и напитки- Херсон
Крафтова дуже активна 100% пшенична закваска для випікання хліба, піци, млинців, виготовлення квасу тощо. Хліб на такій заквасці набагато смачніше, корисніше, багатше дріжджового. ПЕРЕВАГИ ЗАКВАСКИ Хліби, ферментовані з використанням закваски, навіть смачніші та легші для травлення, ніж щоденний хліб, – це завдяки тривалому процесу ферментації. В цілому, нашому тілу потрібно приблизно 18 годин, щоб перетравити борошно. Через ферментацію закваска забирає на себе велику частину цього травного процесу. Це сприяє звільненню більшої кількості вітамінів, мінералів й амінокислот і допомагає розвити більше смаків. Крім того, хліб на заквасці швидше надає вашому тілу відчуття задоволення.

100грн

Подробно
img
Закваска пшенична та житня в наявності.
2024-01-02 - Еда и напитки- Хмельницький
Є в наявності пшенична та житня Закваски яким 4 роки.рецепт опари додається бонусом.Сходить гарно, хліб виходить надзвичайно смачний та що дуже важливо корисний для вашого здоров'я,а особливо для тих хто хоче схуднути та бути завжди здоровим.

75грн

Подробно
img
Закваска для хліба пшенична
2024-04-01 - Еда и напитки- Тернопіль
Продам закваску -стартер для хліба. Хліб на заквасці виходить дуже смачний і корисний. Також можна пекти батони,булочки,піци. 200 грам 55гр. Звертайтесь.

55грн

Подробно
img
Свадебный каравай ,шишки, дивні весільний
2023-03-25 - Еда и напитки- Харків
Доставка от Хлібна Хата к двери бесплатно по всей Украине. Купите на нашем сайте www.xlib.kh.ua или сделайте заказ по телефону. Хлібна хата готовит вкуснейший хлеб , выпечку и тортики вот уже 6 лет. Все бесплатные доставки осуществляются Укрпочта. "Хлібна Хата" - символ домашнего тепла и уюта, во благо которого мы рады служить. Мы искренне верим - с нашим хлебом вы получите частицу тепла, любви и света - частицу того, что дорого и важно каждому из нас. Выпекая хлеб, мы вкладываем в него тепло и бесконечную доброту наших сердец.

35грн

Подробно
img
Левіто Мадре. Жива закваска Lievito Madre 50% вологості
2022-12-02 - Еда и напитки- Коломия
Італійська закваска Lievito Madre. Це густа пшенична закваска, вологість якої 45-50% тому вона є більш стабільною. Виведена закваска на борошні італійськійського виробництва типу «Манітоба» 00 сильна біла мука з містом білка 13 %. Левіто мадре є універсальною закваскою. Підходить для випікання хліба і є найкращою для здобної випічки. Ціна 50гр за 50гр

50грн

Подробно
img
Суха пшенична закваска для хліба
2023-07-24 - Еда и напитки- Київ
Пропоную висушену пшеничну закваску, на якій печу сама вже багато-багато років. Тісто на заквасці - чудова альтернатива звичному дріжджовому. На заквасці можно приготувати абсолютно все, від пасок та штоленів, до піцци і формового або подового хліба. Суха закваска розмішується с водою та борошном і за 15-20 годин ви отримаєте закваску для ваших хлібних ідей. На різноманітних ресурсах можна знайти безліч рецептів, бонусом розкажу, як пекти найпростіший хліб, який можна змішувати ложкою та пекти у будь-якій духовці. Пропоную долучитися до каналу підтримки, який я створила для покупців закваски. У ньому ви знайдете вичерпну інформацію, що робити з сухою закваскою після отримання. https://t.me/bulkanostra. За запитом, можу відправити вологу готову закваску у скляній баночці. Вартість - 150 грн. Мирного неба та смачного хліба!

100грн

Подробно
img
Пшенична закваска 11 місяців
2023-08-07 - Еда и напитки- Івано-Франківськ
Пшенична закваска 100% Ціна 100 грн Заквасці 11 місяців Закваска + рецепт простого хлібу, + «інструкція» по веденню закваски) Відправляю поштою

100грн

Подробно
img
Закваска хлібна стартержитнійбілийлевітомадререцептхлеба
2023-09-09 - Еда и напитки- Сміла
ОЛХ доставка + 11грн (комісія ОЛХ береться) - тільки Нова пошта в теплу погоду В холодну - можна Укрпошту замовлти ОЛХ доставку також є наложка або повна оплата // Закваска для здобної випічки - Левіто Мадре (фото 1) або житня (фото 2) Волога, готова до замісу на слідуючий день Вічна, буде вам служити роками! Зріла, вже 3 роки Консультація постійна +50грн Рецепти в інста - synytska.maryna Можна пекти млинці, рулети, піцу, хліб, булочки, паску, панеттоне, хліб, крафін, паску, фокачу, чіабату, житній хліб, Дарницький, сірий, гречайний, цільнозерновий, висівковий ... Рецепти в інста Синицька Марина synytska.maryna пересилаю: в жарку погоду - Нова пошта, в холодну погоду - Укрпошта також! пересилку нормально переносить

50грн

Подробно
img
Закваска левито мадре, житняя пшенична Levito Madre, патонне , левіто
2022-12-31 - Еда и напитки- Запоріжжя
жива закваска Корисний домашній хліб Житня та пшенична левітор мадре Розповім як годувати, рецепти, та інструкції Гарний здоровий хлібчик Кохання на все життя

40грн

Подробно
img
Закваска житня пшенична ржанная пшеничная хлебная Закваска
2024-02-15 - Еда и напитки- Київ
Продаю залишки закваски житньої та пшеничної для випічки хліба та хлібо-булочних виробів без дріжджів. Самовивіз ЖМ Позняки вул. Драгоманова. Замовляти за добу. Вартість Активної закваски: за 150 грам - 50 грн. Вартість закваски твердої (кусочок тіста у муці), 100 грам - 50 грн. Зберігається у холодильнику до 2-х місяців. Таку закваску можна відправляти поштою. Самовивіз ЖМ Позняки, вул. Драгоманова. Надам рекомендації по веденню закваски. Можливий двотижневий онлайн-супровід по створенню закваски самостійно. Пишіть у приватні коментарі.

50грн

Подробно
img
"Вечная" пшеничная и ржаная закваски
2023-01-28 - Еда и напитки- Харків
Если поискать в интернете информацию о пекарских или термофильных дрожжах, то вы поймете, что они вредны для нашего организма. Эти дрожжи появились до войны, были выведены специально для уменьшения времени изготовления хлеба (читай, заработать больше), и в живой природе свободно не существуют. Полный цикл промышленного хлеба 2-3 часа, на закваске 10 -12 часов.Для приготовления хлеба необходим процесс брожения теста. Но между естественным брожением и брожением, вызванным пекарскими дрожжами, существует огромная разница.Бездрожжевое тесто для хлеба поднимается за счет деятельности бактерий, которые расщепляют питательные элементы муки и превращают их в более усваиваемую форму.Дрожжи способствуют разложению пшеничных сахаров на углекислый газ и этиловый спирт, что вызывает брожение. Они подрывают иммунитет человека, уничтожают полезную микрофлору кишечника, провоцируют возникновение и развитие опухолевых процессов.Раньше хлеб пекли на закваске. Закваска это симбиотическая микрофлора молочно-кислых бактерий и дрожжевых "диких" грибков. Причем всё это во множественном числе, т.к. в закваске спонтанного брожения присутствуют множественные полезные виды грибков и бактерий.Существует мнение, что не имеет значение на какой муке выращена закваска. Наше мнение - для белого хлеба лучше использовать закваску на пшеничной муке, для ржаного хлеба - закваска на ржаной муке. Объясняется это тем, что в заквасках на ржаной и пшеничной муке преобладают разные дрожжи: в пшеничной это, в основном, S.cerevisiae, а в ржаной — С.milleri и в малых количествах S.cerevisiae.На пшеничной закваске можно делать обычный белый хлеб (нарезной батон, французский белый хлеб или французские булочки), оладьи, блины, пирожки, а так же и сдобную выпечку.Ржаной хлеб, изготовленный на ржаной закваске, гораздо вкусней и полезней магазинного. В нём содержится повышенное количество витаминов группы В, меди, кальция, железа и других необходимых человеку веществ. При этом калорийность ржаного хлеба в полтора-два раза меньше, чем белого. Поэтому этот продукт пользуется особой популярностью у тех, кто следит за своей фигурой. Ведь кусочек весом в 100 г содержит от 160 до 200 килокалорий. Такая порция не нарушит даже самую строгую диету!И ещё информация к размышлению. Даже, если на упаковке промышленного хлеба указано, что это живой хлеб, т.е. он сделан на закваске, свой домашний хлеб значительно превосходит по вкусовым качествам. Стоимость своего хлеба раза в два дешевле покупного.Продам ржаную и пшеничную закваски. Закваски опробованы на муке разных производителей, хорошо зарекомендовали себя. Проверено, закваски хорошо переносят хранение в холодильнике без подкормки до 20 дней. Выводились закваски в течение 4-х месяцев. По истечению этого времени они стали активными, а их микрофлора стабильна.Закваски опробованы на разных рецептах приготовления хлеба. Сейчас имеют стабильную микрофлору и очень активны. Время приготовления разного хлеба меньше на 20-30% от указанных в рецептах.Ржаная закваска использовалась при выпечке 100% ржаного хлеба, хлеба с 80% содержанием ржаной муки и 20% содержанием пшеничной муки, бородинского хлеба (100% ржаной муки (часть муки идет на заваривание), ржаной ферментированный солод, кориандр и др.На пшеничной закваске выпекался как простой хлеб, так и сдобный. Результат всегда радовал.Также есть закваска для приготовления хлебного кваса. Квас на своем 100% ржаном хлебе с добавлением ржаного ферментированного солода получается исключительно вкусным и дешёвым.Многие спрашивают рецепты. Не занимаюсь плагиатом. Отправляю людей на полезный сайт http://pechemdoma.com Есть и свои наработки.Стоимость 200 гр. закваски 45 грн.Отправлю в другой город.

55грн

Подробно
img
Закваска для сиру Дорблю (на 3/6/10 літрів молока)
2023-06-29 - Еда и напитки- Київ
Закваска для сиру Дорблю (на 3/6/10 літрів молока) Добро пожаловать, любители сыроварения! Если вы хотите приготовить настоящий сыр Дорблю в домашних условиях, то мы можем помочь вам с этим. Наши закваски для Дорблю позволят вам создать сыр, который не только точно повторит вкус и аромат настоящего Дорблю, но и будет уникальным и неповторимым. Дорблю - это знаменитый сыр с плесенью, который имеет интенсивный, пикантный вкус и кремообразную текстуру. Наша закваска содержит все необходимые бактерии и грибки, которые обеспечивают характерные свойства этого сыра. Используя наши закваски, вы сможете приготовить Дорблю в домашних условиях, который будет не только вкусным, но и качественным. Если вы ищете высококачественные закваски для Дорблю, то мы являемся вашим идеальным выбором. Наша закваска поможет вам получить настоящий сыр в домашних условиях, который порадует вас и ваших гостей своим вкусом и ароматом. Купите наши закваски для Дорблю прямо сейчас и начните создавать свой собственный уникальный сыр уже сегодня! СОСТАВ: 1. Закваскова культура для сиру "Дорблю" 2. Фермент молокосвертувальний 3. Культура блакитної цвілі Penicillium roqueforti Дорблю — дуже відомий сир із благородною блакитною цвіллю Penicillium roqueforti. Країна походження: Німеччина. Виготовляється з непастеризованого коров'ячого молока. Смак помірно гострий і пряний. Приготувати Дорблю в домашніх умовах нескладно, якщо ви вже маєте початковий досвід сироробства. Ми рекомендуємо розпочинати приготування сирів із цвіллю після освоєння технології м'яких і напівтвердих сирів. У комплекті є все необхідне: закваска, фермент, блакитна пліснява. Вам залишається додати тільки молоко!

50грн

Подробно
img
Цільнозернове борошно | Змелене на кам'яних жорнах
2023-01-23 - Еда и напитки- Львів
Детальна інформація на нашому Youtube каналі: www.youtube.com/channel/UCYgWyDgML2ExjaKWn4_FU2g Instagram: www.instagram.com/wild_baker_/ • Цільнозернове борошно • Житня закваска Корисні властивості цільнозернового борошна обумовлені способом помелу пшениці, при якому зберігається весь комплекс біологічно активних речовин. Тому регулярне вживання в їжу виробів з цільнозмеленого зерна повністю поповнює запас мінералів і вітамінів в організмі, а також позбавляє від багатьох захворювань (ожиріння, цукровий діабет, розлад кишечника, атеросклероз та ін). Житнє борошно багате калієм і діоксидом кремнію. Таке борошно діє як розріджувач крові. Таким чином, судини стають більш гнучкими і зазвичай його рекомендують у випадках гіпертонії, атеросклерозу та судинних захворювань загалом. • Пшеничне цільнозернове борошно: 10 кг — 361 грн 25 кг — 721 грн • Житнє цільнозернове борошно: 10 кг — 330 грн 25 кг — 650 грн • Пшеничне тонкого помелу 25 кг — 650 грн • Рисове 25 кг — 650 грн • Гречане 25 кг — 650 грн • Кукурудзяне тонкого помелу 25 кг — 650 грн • Кукурудзяна крупчатка 25 кг — 650 грн • Борошно зі спельти цільнозернове 25 кг — 650 грн Також продаємо житню закваску: Житня закваска - 200 грн. (350 мл.) Детальна інформація на нашому Youtube каналі: www.youtube.com/channel/UCYgWyDgML2ExjaKWn4_FU2g

26грн

Подробно
img
Житня закваска вирощена на фруктовій воді
2023-03-26 - Еда и напитки- Хмельницький
Житня закваска ,вирощена на фруктовій воді.Годую її майже 2 роки,вона стоїть при кімнатній температурі.Вважається вічною якщо годувати її регулярно.Можна ставити в холодильник і годувати 1 раз на тиждень. Можна на ній готувати смачний хлібчик,млинці,кекси,квас .Рецептами можу поділитися.

70грн

Подробно
img
Закваска Левито Мадре. Самая сильная закваска.
2022-12-24 - Еда и напитки- Одеса
Закваска приехала из Италии. Отказалась от продукции на дрожжах. Пеку на закваске (хлеб, панеттоне, рогалики, рулеты) уже несколько месяцев, не могу нарадоваться. Хлеб не кислит совсем, какой рецепт не возьму, всегда на пятёрку, что в хлебопечке что в духовке. По этой ссылке https://youtu.be/8NpyRDWhZP4 выходит как Батард из АТБ (с большими дырками), обожаю его. Ещё и экономно, последний раз покупала его в сентябре, по цене 50грн за буханку. На этой закваске выходит 7 шт на эту цену. Закваска живёт на Таирова. Пересылаю. 50грн за 50граммов ( порция ). Даю консультацию по телефону.

50грн

Подробно
img
Закваска Левіто Мадре
2024-02-29 - Еда и напитки- Київ
??Пропоную дуже сильну закваску Левіто Мадре 1- річну 50% вологості. Підходить для випічки хліба, піци і здоби. Самий пишний і пористий білий хлібець з ароматною скоринкою, виходить дуже смачний: Закваска зріла, бездріжджова. Сама універсальна з усіх заквасок. Натуральна, активна! Разом з закваскою поділюся з Вами особливостями догляду за нею. Рецепт годування і випічки хліба в подарунок.

50грн

Подробно
img
Хліб без глютену, лактози, яєць , козеїну Pan Blanco від Dr. Schar
2023-10-18 - Еда и напитки- Минай
Термін придатності до 27.10.2023 р. Відправка можлива: - укрпоштою - новою поштою - міст хліб Pan Blanco від Dr. Schar - чудове рішення для тих, хто вибирає безглютенові продукти, прагнучи до здорового харчування. Цей білий хліб, виготовлений без використання глютену, лактози, молока, яєць, сої, консервантів та ГМО, подарує вам відчуття безпеки та здоров'я. Склад хліба вражає своєю натуральністю: вода, кукурудзяний крохмаль, рисова мука, рослинна олія, цукор, люпиновий білок, дріжджі, сіль, яблучна целюлоза та інші натуральні інгредієнти надають йому смак і поживність. Цей продукт без глютену чудово підійде для приготування щоденних тостів і бутербродів. Пухнаста текстура і хрустка корка хліба Pan Blanco роблять його ідеальним для тостів, сухариків і гарячих бутербродів. Використання новітніх технологій у виробництві цього безглютенового хліба збільшує його поживність і привабливість смаку. М'якуш хліба Pan Blanco відрізняється більшою сухістю, ніж у інших видів безглютенового хліба Dr. Schar, що робить тости ще більш хрусткими. Пан Бланко - безпечний вибір для людей з непереносимістю глютену і тих, хто обирає здоровий спосіб життя. Доступний для замовлення у нашому інтернет-магазині, цей свіжий і смачний хліб без глютену доставляє задоволення і легкість харчування. Зручність його зберігання в холодильнику після відкриття допоможе зберегти свіжість продукту на довгий час. Шукаєте смачний і здоровий хліб без глютену? Пан Бланко від Dr. Schar - ваш ідеальний вибір. Безглютеновий продукт, а також продукт без лактози, без пшеничного крохмалю, без молока, без яєць, без сої, без консервантів та ГМО. Склад: вода, кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, рослинна олія, цукор, загусники: гуарова камедь та гідроксипропілметилцелюлоза, люпиновий білок, дріжджі, сіль, яблучна клітковина, ароматизатор, емульгатор: моно- та діацетилові ефіри винних жирів . Харчова цінність у 100 г (g): білки – 2.4 g (г), вуглеводи – 41 g (г), цукор – 7.9 g (г), клітковина – 7.3 g (г), жири – 2.7 g (г) (з них насичених – 0.4 g (г)), сіль – 1.3 g (г). Енергетична цінність у 100 г (g): 211 kcal (ккал).

125грн

Подробно
img
Закваска пшенична і житня
2023-10-08 - Еда и напитки- Чернігів
Сильна закваска на кормленні двічі за добу. Росте при кімнатній температурі 22°-24° за 3-4 години.

50грн

Подробно
img
Пшенична, левіто мадре, житня закваска для хліба
2024-01-20 - Еда и напитки- Бориспіль
Пропоную пшеничну закваску 100% та 50% (Левіто Мадре) вологості. Виведена на хмелю. Живуча. Сильна. Ведеться на столі (свіжа). 50 грам - 50 грн. з урахуванням тари. Відправлю за 50 грн. по передоплаті. Якщо олх доставка - то вартість 90 грн.

50грн

Подробно
img
Закваска для выпечки хлеба
2023-02-27 - Еда и напитки- Одеса
На данной закваске можно печь как цельнозерновой хлеб так и с белой муки, а также сдобу(булочки, лепешки и т.п). Закваска тем хороша что она будет всегда у вас под рукой, не нужно бежать в магазин покупать сухие дрожжи, которые не лучшим образом сказываються на организме. Закваска это "природные" дрожжи. При соблюдении простых действий закваска может быть у вас вечно. Приобрести можно в Одессе. Не пересылаю.

60грн

Подробно
img
Дрожжи Закваска O-tentic Durum - закваска преміум класу!
2023-01-12 - Еда и напитки- Київ
Активний хлібопекарський інгредієнт на основі натуральної закваски . Не вимагає тривалого процесу бродіння, надає виробам незабутнього автентичного аромату та смаку, дозволяє отримати пористий "соковитий" м’якуш і ароматну хрумку скоринку . Можливе використання технологій заморожування. Опис продукту: Це високоякісна закваска преміум класу, що надає пшеничний хліб неповторний своєрідний смак, унікальний аромат, а також хрумку ароматну скоринку. O-tentic   є активним хлібопекарським інгредієнтом на основі натуральної закваски для виробів із хрусткою скоринкою.  O-tentic Durum   - це високоякісний преміум продукт із неповторним своєрідним смаком та унікальним ароматом, який не має аналогів.  Створюється за допомогою ферментації на чистих культурах молочнокислих бактерій та дріжджів з повним контролем усіх параметрів на всіх етапах. O-tentic   – продукт для виробників, що випускають продукцію європейської якості з орієнтацією на преміум сегмент ринку. Допомагає створювати вироби з хрусткою скоринкою та дуже приємним смаком. O-tentic – активний хлібопекарський компонент, який не має аналогів! Переваги інгредієнта: Дозволяє виключити із процесу дріжджі. Можна використовувати будь-яку технологію: прискорений метод, безопарний, із уповільненою растойкою тощо. Дозволяє досягти бажаної структури пористості м’якуша (від рівномірної дрібнопористої до нерівномірної великої пористості). Сприяє утворенню красивої хрусткої золотистої скоринки, з утворенням гребінця, підриву. Водопоглинання на 10% більше. Надає виробам смаку та аромату, властивого традиційним європейським сортам хліба. Застосування: Багети Булочки сільський хліб хліб обідній хрусткі роли чіабатта Купила собі 10 кг, але збагнула, що це дуже багато. Випікаю кожен день хліб, також різноманітні булочки, піцу і т.д., випічка виходить дуже гарна. Ціна вказана за 100 грамів (на один хліб 20 грамів), але можу зробити різні варіанти розфасовки, це залежить від того як Ви часто випікаєте. Пересилаю.

50грн

Подробно
img
Суха закваска Левіто Мадре 250 грам
2023-08-29 - Еда и напитки- Черкаси
Суха закваска Левіто Мадре Італія, Виробник Molino Cosma. Lievito madre disidratato Зневоднені Материнські дріжджі Суха закваска Лієвіто Мадре - це натуральний готовий продукт. Перед використанням розчиняємо у невеликій кількості теплої води. Потрібно лише 30 грам закваски на 1 кг борошна, якщо у вас довге бродіння понад 8 годин, і 50 грам якщо швидке бродіння. Після відкриття зберігати у холоді. Ми отримуємо корисних продукт: це всі види хліба, круасан, Панеттоне.

170грн

Подробно
img
Закваска бездріжджова для хліба
2024-02-02 - Еда и напитки- Новодністровськ
бездріжджова закваска Левіто Мадре. Печу сама, навчу й вас) Смачний домашній хліб вдома - це легко, смачно та дуже творчо! Закваска вагою 360 г - це порція на перезакваску на наступний раз, та випічку хлібчика вагою 1 кг. Інструкція додається Пересилаю

150грн

Подробно
img
Закваска левито мадре пшенична Levito Madre, патонне , левіто
2023-03-31 - Еда и напитки- Запоріжжя
жива закваска Корисний домашній хліб пшенична левітор мадре Розповім як годувати, рецепти, та інструкції Гарний здоровий хлібчик Кохання на все життя

40грн

Подробно
img
Закваска пшенична
2023-10-08 - Еда и напитки- Херсон
Закваска пшенична суха

150грн

Подробно
img
Закваска для хліба Левіто Мадре
2023-06-23 - Еда и напитки- Калуш
Закваска для хліба Левіто Мадре При необхідності даю рецептик

150грн

Подробно
img
Закваска для хліба здоби Левіто Мадре Левито Мадре
2023-10-10 - Еда и напитки- Черкаси
Найкраща закваска для випічки корисного і смачного хліба. Без дріжжів! Молочно кислі бактерії які працюють для вашого здоров'я, допомагають у травленні, схудненні, пітдримці рівня глюкози. Чудова для щоденної випічки та здоби, паннетоне, Пасок. Поділюсь рецептами, все розкажу. Будьте здорові.

45грн

Подробно
img
Пшеничная закваска
2023-02-05 - Еда и напитки- Київ
Пшеничная закваска 100% Метро Дорогожицкая Цена 100 грн Закваске 7 месяцев Закваска + рецепт простого хлеба, + «инструкция» по ведению закваски)

100грн

Подробно
img
Закваска для хліба
2024-03-25 - Еда и напитки- Коломия
Маю на продаж живу свіжу активну закваску для хліба, на пшеничній звичайній муці, підходить для хліба,піцци,і інших хлібобулочних виробів,мій хлібчик на останніх фото 150грам за 150грн,розкажу як в подальшому годувати.

150грн

Подробно
img
Анисовый чай из Египта, Anise tea Egypt
2023-02-05 - Еда и напитки- Київ
Египетский чай из аниса рассыпной и пакетированный KARMA Anise Цена 70 грн за 100 гр Анисовый чай — полезный напиток из аниса обыкновенного Семена аниса использовали еще во времена античности. Люди из самых разных слоев общества в те времена использовали их для нормализации сна и улучшения аппетита. В Египте ходили легенды, что напиток из таких семян дарит молодость. В наши дни анис популярен во всем мире, но особенно распространен он в странах Ближнего Востока. Семена этого растения используют в качестве лекарственного средства, а также готовят из них анисовый чай. Полезные свойства анисового чая Анисовый чай полезен, так как содержит: Эфирные масла. Витамины А, В, С, D, К, Р, РР. Органические кислоты: фолиевая, аскорбиновая, анисовая, яблочная. Дубильные вещества. Аминокислоты. Полисахариды. Клетчатка. Кумарин. Польза чая с анисом заключается в том, что он: Улучшает пищеварение. Препятствует несварению и вздутию живота. Нейтрализует заболевания верхних дыхательных путей: бронхит, кашель. Облегчает менструальные боли. У женщин, кормящих грудью, усиливает лактацию. Повышает потенцию у мужчин. Кроме того, анис обладает дезинфицирующим, обезболивающим и жаропонижающим эффектом, его нередко используют для полоскания рта. А также его применяют люди, борющиеся с лишним весом: он способствует выделению желудочного сока и активизации процесса переваривания пищи. Противопоказания Анисовый чай, несмотря на свои лечебные свойства, противопоказан в следующих ситуациях: при беременности; детям младше трех лет; при аллергии; при повышенной свертываемости крови; при язве желудка, гастрите и других хронических заболеваниях системы пищеварения. Как заваривать чай с анисом Чай из аниса получается очень насыщенным и пряным, он обладает прекрасным ароматом. Поэтому заваривать его любят не только те, кто интересуется лечебными свойствами напитка, но и все ценители вкусного чая. Этот напиток — отличное тонизирующее средство. Он согреет вас в зимние месяцы, кроме того, его полезно употреблять при кашле. Традиционный рецепт На одну ложку семян аниса необходимо 200 миллилитров кипятка. Прежде чем заливать семена водой, необходимо перетереть их в ступке, после чего можно засыпать в чайник и заваривать. Настаивать в теплом месте около 10 минут, затем тщательно процедить, при желании можно добавить сахар по вкусу. Напиток готов к употреблению. Для укрепления иммунитета и улучшения вкуса можно добавить: молотые грецкие орехи; корицу; гвоздику; мед. Тонизирующий рецепт Вам понадобится: пол чайной ложки семян аниса; корица – одна палочка; цедра лимона; измельченный или протертый корень имбиря. Все ингредиенты нужно смешать, добавить пол-литра кипятка и оставить на 30–40 минут в термосе. При таком способе заваривания семена можно измельчить в ступке, а можно этого не делать. После того как напиток настоялся, его нужно тщательно процедить. Можно добавить сахар по вкусу, а еще лучше — мед. Такой настой тонизирует, добавляет бодрости духа, укрепляет иммунитет и поднимает настроение. Зимой его можно пить один-два раза в день в качестве профилактики простудных заболеваний. Рецепт с черным чаем Анисовый чай можно смешивать с обыкновенной заваркой черного чая. Настой получается очень вкусным, пряным и насыщенным. Вам понадобится: Две чайной ложки семян аниса. Байховый черный чай — 4 грамма. 400 миллилитров кипятка. Прежде всего, измельчите семена в ступке. Одновременно в двух разных чайниках заварите чай и анис. Затем настой семян процедите, и добавьте в чайник к черному чаю. После этого оставьте еще на 15 минут. После этого можно добавить сахар или мед и пить. Рецепт с фенхелем Для того чтобы придать анисовому чаю еще больше полезных свойств, вместе с семенами заваривают фенхель.Такой напиток вдвойне эффективен при кашле и бронхите. Вам понадобится: Одна чайная ложка семян аниса. Одна чайная ложка фенхеля. Пол-литра кипятка. Семена необходимо измельчить в ступке, а затем залить кипятком и настаивать в теплом месте полчаса или час. После этого напиток тщательно процедить и пить. Можно добавить сахар или мед. Рецепт для кормящих мам Специально для кормящих мам в аптеках продается чай с анисом «Бабушкино лукошко». Оно способствует общему укреплению организма и образованию молока. Способ заваривания подробно указан на упаковке. Пить его лучше всего по одному стакану два раза в день — утром и вечером, или по полстакана примерно за час до кормления малыша. Для улучшения вкуса можно добавлять сахар, а также мед, или разбавлять напиток заваркой черного чая.

70грн

Подробно
img
Рецепт/Тех карта торту Тропічний Раффаело/торти на замовлення
2023-04-12 - Еда и напитки- Веселка
Дівчата, продаю рецепт неймовірно смачного тортика Тропічний Раффаело! Рецепт підійде як новачку так і тим хто робить тортики на замовлення! Неймовірно смачний торт, багато текстур! - Ванільний бісквіт - Ганаш Маракуя - Сочне тропічне конфі - Крем Раффаело для збірки торту - Фінішний крем Бонус: рецепт цукерок Раффаело Пошаговий рецепт, зрозумілий! Дуже і дуже смачний!

100грн

Подробно
img
Рецепт/Тех карта торту Полуничний Орео/торти на замовлення
2023-04-12 - Еда и напитки- Маковище
Дівчата, продаю рецепт неймовірно смачного тортика Полуничний Орео! Рецепт підійде як новачку так і тим хто робить тортики на замовлення! Неймовірно смачний торт, багато текстур! - Соковитий шоколадний бісквіт - Чізкейк вершково/полуничний - Еко печиво Орео (рецепт) - Полуничний крем чіз - Фінішний крем Пошаговий рецепт, зрозумілий! Дуже і дуже смачний!

100грн

Подробно
img
Суп Польский журек Krakus ?urek 1,5 літри
2023-08-02 - Еда и напитки- Київ
Строк придатності: 10/2023 Журек - це традиційний польський суп на борошняній заквасці. Готувати закваску самостійно довго і не дуже просто, тому багато виробників, зокрема, Krakus, пропонують готовий «бульйон». Журек Krakus виготовлений з найкращих інгредієнтів (пшеничне та житнє борошно, натуральна закваска) без додавання консервантів. Він має ніжний традиційний смак і прекрасний аромат. За бажання його можна просто пити з чашки, закушуючи свіжим хлібом. Але якщо додати яйце, копчену ковбасу та картоплю, то вийде чудовий обід для всієї родини. Склад: вода, пюре овочеве в змінних пропорціях (4%) (цибуля, картопля), борошно житнє та пшеничне, закваска житня натуральна (1%), жир свинячий, сіль, молоко сухе знежирене, лактоза, білок молочний, екстракт грибів, спеції та прянощі екстракти (включаючи часник), майоран (0,05%), регулятори кислотності - молочна кислота, лимонна кислота, ароматизатори (містять селеру, лактозу).

240грн

Подробно