img
Sunex шорти для схуднення з ефектом сауни
2024-01-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Sunex Шорти для схуднення неопренові з ефектом сауни. Стан нової речі Розмір M Ці шорти використовуються під час тренувань, спрямованих на зниження ваги. Під час фізичної активності витрачається більше калорій, за рахунок потовиділення. Переваги: висока якість виготовлення гарантує їм тривалий термін служби; можна використовувати під час будь-якої фізичної активності; зручна застібка блискавка Характеристики: матеріал: неопрен, бавовна; особливості: ефект сауни; призначення: для боротьби із зайвою вагою.

370грн

Подробно
img
ПОЯС вібромасажер для схуднення VIBRO SHAPE ЕФЕКТ САУНИ
2023-02-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Пояс масажний для схуднення з ефектом сауни Vibro Shape - допомагає позбавитися від зайвої ваги, перемогти целюліт і просто схуднути Мрієте про підтягнутому і пружному тілі, але абсолютно не вистачає часу, сил і засобів на відвідування спортзалу? Масажний пояс для схуднення Vibro Shape (Віброшейп) з ефектом сауни день за днем буде приводити в тонус ваші м'язи і моделіровать.прівлекательную фігуру в домашніх умовах. Хочете схуднути, але у вас немає на це часу? Кожен день Ви приходите після роботи, навчання і розумієте, на похід в спортзал сил не залишилося. Дивіться вечорами телевізор або гортає журнали з красивими моделями, запитуючи себе, чому я не така, при цьому гризучи себе виснажливими дієтами і народними засобами по боротьбі з целюлітом і зайвою см на талії і стегнах? У нас є рішення цієї проблеми! Пропонуємо Вашій увазі абсолютно зручний у використанні, не займає багато місця і, при цьому, дуже ефективний масажний пояс "Vibro Shape".

399грн

Подробно
img
Намет теплий ізольований, Пунк обігріву, тент-сауна SweatTent з пічкою
2023-12-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Бровари
Найкращий намет для сауни на відкритому повітрі для вашого двору та за його межами. Наш намет для сауни на дровах розігрівається до 200 градусів за 30 хвилин! Ціна включає: - Утеплений висувний намет для сауни - Піч для сауни з нержавіючої сталі - 20 фунтів каміння для сауни - Чохол для сауни - Дерев'яний термометр - Ергономічна вогняна кочерга - Термостійкі рукавички - Посібник з експлуатації - Водотривкий матеріал Можна взимку встановлювати на льоду та рибачити. Можна також використовувати як портативний та мобільний пункт зігрів у прохолодні сезони. Стан 5/5

39000грн

Подробно
img
Пояс для похудения sunex неопреновый , пояс для схуднення
2023-03-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Є 3 розміра пояса для схуднення sunex 100% оригінал 100*30* 04 см 220 грн 100*19*04 см 179 грн Пояс для схуднення виготовлений з неопрену, який забезпечує так званий ефект сауни. Здатність матеріалу пояса підвищувати тепловіддачу в районі талії викликає посилене потовиділення, за рахунок чого виводяться токсини, спалюється зайвий жир. Пояс створений за безшовною технологією, не помітний під одягом. Пояс також використовується для захисту поперекового відділу хребта під час занять із масажним обручем.

179грн

Подробно
img
Пояс вібромасажер для схуднення Vibro share / від болю в спині
2023-05-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Трускавець
Пояс масажний для схуднення з ефектом сауни Vibro Shape - допомагає позбавитися від зайвої ваги, перемогти целюліт і просто схуднути. А також є відгуки від клієнтів, що пояс прогріває спину і добре знімає біль у попереку! Хочете схуднути, але у вас немає на це часу? У нас є рішення цієї проблеми! Масажний пояс для схуднення Vibro Shape з ефектом сауни день за днем буде приводити в тонус ваші м'язи, і моделювати привабливу фігуру в домашніх умовах. Він прекрасно підходить для масажу області живота, стегон, сідниць, а також литок і спини. Досить надіти пояс, вибрати режим масажу, і Vibro Shape почне боротьбу із зайвими кілограмами і целюлітом. Відправляємо тільки новою поштою.

399грн

Подробно
img
Білковий коктейль для схуднення тм БІЛКО (87% протеіну)
2023-02-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Білковий коктейль для схуднення Всього 114 ккал, 0,9 г вуглеводів  і 0,1 г жиру в одній порції (30 г) Цілих 26 г корисного білка в одному коктейлі (30 г) Чудова підтримка дієти для схуднення Найкращі смаки «Чистий» склад, без непотрібних або заборонених інгредієнтів Ніяких наповнювачів у вигляді цукру або дешевого рослинного білка Ідеальний під час схуднення Протеїнова добавка високого класу з легендарними  смаками і ідеальною розчинністю! Кожна порція є основою для приготування надзвичайно смачних протеїнових коктейлів. Він також ідеально підходить для коктейлів, приготованих зі свіжих фруктів. Все залежить від вас і ваших смакових уподобань. Однак ви можете бути впевнені, що Натуральний Білковий коктейль від BILKO ніколи вас не підведе! Чудові смаки: банан; ваніль; шоколад; класік. Смакові якості цього протеїну широко відомі і цінуються. Крім того, він представлений у багатьох смаках, що додатково полегшує вибір їх відповідно до ваших потреб. Смачного! Поживний і здоровий коктейль Корисний протеїновий коктейль, який допоможе схуднути. Це не тільки ефективний спосіб схуднення, але завдяки багатьом смакам це смачний спосіб приготувати апетитний протеїновий коктейль. Ефективний коктейль для схуднення Коктейлі для схуднення мають підтверджену ефективність. Завдяки ефективній формулі протеїну BILKO ви швидко досягнете очікуваних результатів. Додавання в набір комплексу "Худнути легко" зробить  схуднення ще більш ефективним. Харчова цінність / харчова інформація: для 30 г Енергетична цінність (енергетична): 520 кДж / 114 ккал Жири: 0,1 г Вуглеводи: 0,9 г Білки: 26,07 г Рекомендоване споживання / спосіб приготування: Змішайте 1 порцію (30 г) з 200 мл води або знежиреного молока. Вживати 1 порцію перед тренуванням, другу відразу після неї, в дні, коли немає тренувань, приймати 1 порцію протягом дня. Склад продукту: Гідролізовании? ізолят сироваткового білка (87%); ароматизатори натуральні та ідентичні натуральним; емульгатор – соєвии? лецитин; підсолоджувач – сукралоза. Без ГМО НАШІ УЛЮБЛЕНІ РЕЦЕПТИ Крижаний коктейль Інгредієнти: 5 кубиків льоду 200 г молока 30 г протеїну тм. BILKO 15 г арахісового масла без солі - 30 г замороженого банана Спосіб приготування: Спершу покладіть нарізаний банан і кубики льоду в морозилку. Змішайте молоко з протеїном, додайте решту інгредієнтів і перемішайте до однорідної, але густої маси. Ціна вказана за пакування 0.9кг. Також є в наявності пакування 0.45 кг та 1.8 кг. За додатковою інормацією звертайтесь в чат, або дзвоніть за телефоном вказаним в оголошенні.

449грн

Подробно
img
Майка сауна для схуднення Hot Shapers Унісекс
2023-04-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Майка для схуднення Hot Shapers впливає на підшкірний жир і таким чином допомагає схуднути і підтримувати відмінну форму. Її можна носити під час будь-якої фізичної активності, незалежно від того, чим ви зараз зайняті - просто носите топ під час виконання вправ або повсякденних справ, і ваше тренування буде більш ефективним. Особливості Hot Shapers: Майка для схуднення HOT SHAPERS виготовлена ??з інноваційного матеріалу «Neotex ™», який забезпечує стан вакуумного обгортання для проблемної зони, що призводить до посилення природного потовиділення, внаслідок локального підвищення температури тіла. Незаперечною перевагою Neotex-технології є те, що даний матеріал відрізняється дивовижною легкістю і м'якістю, не здавлюючи тканини організму і не викликаючи дискомфорту навіть при тривалому носінні. Ця якість, нарівні з високим рівнем ефективності, допомогло завоювати масу прихильниць серед жінок всього світу. Як фахівці, так і щасливці, які перевірили даний предмет одягу на собі, одноголосно відзначають високий рівень ефективності регулярного носіння майки для схуднення HOT SHAPERS. Ефект схуднення і корекції лінії фігури досягається за рахунок наступних процесів: підвищення локальної температури тіла; активація роботи потовиделітельних залоз; посилення місцевих обмінних процесів; виведення токсичних речовин; активація кровообігу в зоні програми; ліфтинг-ефект для м'язів і епідермальних структур живота; виведення з організму зайвої рідини, що затримує вагу. Застосування майки-сауни протипоказано в наступних випадках: Наявність гінекологічних захворювань у гострій стадії Вагітність Шкірні висипання у ділянці живота Як прати Майку для схуднення Hot Shapers? Машинне прання може дещо порушити нормальну геометрію тканини. Бережне прання при температурі води близько 30?С із застосуванням порошку або мила забезпечить збереження і бездоганність зовнішнього вигляду майки. Характеристики: Тип: Майка сауна Призначення: Покращення кровообігу, виведення токсинів і шлаків, видалення сольових відкладень, жиросжигание Матеріал: Неопрен

100грн

Подробно
img
Дитячі хокейні шорти Tackla Air 1051 Junior
2023-01-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Дитячі хокейні шорти Tackla Air 1051 Junior Ice Hockey PantsРозмір: Jun L (талія 68-74 см, зріст 155-165 см)Шорти для хокею Air 1051 - це високотехнологічні професійні шорти Tackla!Оболонка з поліестеру 450 ден, ці шорти забезпечують гравців максимальним захистом. Хокейні шорти Air 1051 не тільки міцні, вони мають корпус ACD. Ця система повітряного охолодження допомагає підтримувати шорти дихаючими, зберігаючи гравців сухими та комфортними протягом усього використання. У парі з цією системою ультразахисні литі під тиском пластикові протектори в області стегон, що допомагають розсіяти силу прямих ударів, таких як заблоковані кидки або порізи!Переходячи до аспекту комфорту Air 1051, мають блискавки з на внутрішніх стегнах, що дає гравцям можливість вибрати, наскільки шорти облягатимуть їх стегна. В додачу до цього - збільшені еластичні зони на ногах і нижче пояса, що забезпечують гравцям максимальний комфорт і гнучкість, не жертвуючи захистом. Нарешті, Air 1051 оснащені внутрішньою системою ременів, що дозволяє гравцям легко регулювати відчуття та облягання штанів.Якщо ви гравець високого рівня, який шукає добротні шорти, що забезпечують велику мобільність, захист і довговічність, то Tackla Air 1051 для Вас!За додатковою інформацією звертайтеся по телефону, або viber( о734о4о96о)Товар відправлю Новою Поштою або іншою службою доставки

1 500грн

Подробно
img
Шорти для спорту, фітнес шорти двосторонні ефект сауни Sanex
2022-12-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Ірпінь
Шорти санекс для схуднення двосторонні М,на бедра 100-105 см.Ефект сауни при заняттях спортом/бігом/в залі.Висока посадка.Одягала двічі,стан ідеальний.

450грн

Подробно
img
Пояс сауна для схуднення Sunex Пояс для похудения на липучке
2024-03-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Переяслав-Хмельницький
Пояс для схуднення виготовлений з неопрену, який забезпечує так званий ефект сауни. Здатність матеріалу пояса підвищувати тепловіддачу в районі талії викликає посилене потовиділення, за рахунок чого виводяться токсини, спалюється зайвий жир. Пояс створений за безшовною технологією, не помітний під одягом. Пояс також використовується для захисту поперекового відділу хребта під час занять із масажним обручем!!! Розміри : 1) ширина -29,довжина -105, товщина 6 см - ціна -235 2( ширина 25 ,довжина -105,товщина -6см -219

219грн

Подробно
img
Фітнес шорти-сауна з неопрену для схуднення, р S
2024-05-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Фітнес шорти з неопрену для схуднення, або більш відомі як шорти сауна для схуднення. З високою талією. Якісні. Нові. Так і не наважилася їх кудись вдягти. Купляли за 20 euro. Перешлю олх-доставкою. Усі питання - у олх-мессенджер.

150грн

Подробно
img
Пояс для похудения SUNEX TINA
2024-02-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Пояс для похудения предназначен для локального воздействия на проблемные зоны тела.,в первую очередь на облость брюшного пресса, бока и низ спины. Он создаёт эффект сауны, происходит интенсивное потоотделение, формирует сжигание калорий и ведёт к похудению. Для его изготовления используется высококачественный неопрен, который и создаёт эффект сауны, а также оказывает компресионное воздействие на ткани тела. Этот материал отличается прочностью и устойчивостью к износу, что в свою очередь обеспечивает функциональную долговечность пояса. Подходит мужчинам и женщинам. Фото 1,2 пояс TINA размером 25?100?0,3 см.,цвет синий , цена 280гр. Фото 3, 4 ,5 - пояс SUNEX,размером 31?102?0,4 см - цена - 335гр. Фото 6,7, 8 - пояс штангиста кожзам 10 см по спине, размеры разные, цена 495гр. В Харькове нахожусь на Центральном рынке. Звоните, заказывайте.

280грн

Подробно
img
Бриджі для схуднення HOT SHAPERS RG-88335
2023-03-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Арциз
Характеристики: Бриджі для схуднення Hot Shapers 0470 Розмір M Тип: бриджі для схуднення; Матеріал: 30% нейлон, 30% поліестер, 40% неопрен; Комплектація: Бриджі для схуднення Hot Shapers 0470 Розмір M Бриджі – 1 шт .; Упаковка: заводська коробка. Параметри: (44-46); Талія: 70-74 см; Стегна: 97-101 см; Застосування: схуднення; Колір чорний.

180грн

Подробно
img
Купить Бриджі для схуднення HOT SHAPERS RG-88335
2023-04-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Характеристики: Бриджі для схуднення Hot Shapers 0470 Розмір M Тип: бриджі для схуднення; Матеріал: 30% нейлон, 30% поліестер, 40% неопрен; Комплектація: Бриджі для схуднення Hot Shapers 0470 Розмір M Бриджі – 1 шт .; Упаковка: заводська коробка. Параметри: (44-46); Талія: 70-74 см; Стегна: 97-101 см; Застосування: схуднення; Колір чорний.

180грн

Подробно
img
Пояс для похудения, неопреновый , пояс для схуднення
2023-08-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Є 4 розміра пояса для схуднення 100% оригінал 110*30* 04 см 220 грн 105*23*04 см 199 грн 100*25*04 см 180 грн 100*20*04 см 170 грн Пояс для схуднення виготовлений з неопрену, який забезпечує так званий ефект сауни. Здатність матеріалу пояса підвищувати тепловіддачу в районі талії викликає посилене потовиділення, за рахунок чого виводяться токсини, спалюється зайвий жир. Пояс створений за безшовною технологією, не помітний під одягом. Пояс також використовується для захисту поперекового відділу хребта під час занять із масажним обручем

170грн

Подробно
img
Пояс для схуднення, шорти
2024-05-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Петропавлівська Борщагівка
Пояс для схуднення Sauna Belt - 150 грн., шорти для схуднення - 150 грн. Все в хорошому стані.

150грн

Подробно
img
Фітнес одяг для схуднення
2023-07-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Кам'янець-Подільський
Одяг для схуднення та спорту, добре тягнеться, та виконує свою функцію, оскільки з внутрішньої сторони є спеціальне покриття. 1. Шорти чорні короткі без гачків, розмір s - 199 грн - талія 29 см - бедра 42 см - висота виробу 39 см - висота халяви 7 см 2. Шорти чорні з застібками, розмір L, - 299 грн -талія 30 см -бедра 45 - довжина виробу 52 см - висота халяви 14 см 3. Шорти сірі камуфляж, розмір s - 199 грн - талія 23 см - бедра 40 см - довжина виробу 45 см - висота халяви 13 см - висота поясу з застібками 22 см 4. Футболка чоловіча, розмір 2xl/3xl - 350 грн - плечі 45 см - груди 55 см - довжина виробу 65 см - ширина рукава - 19 см Надаю перевагу Олх доставці. Дивіться також інші мої оголошення.

199грн

Подробно
img
Хокейні шорти TRUE AX5 Sr
2023-03-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Хокейні шорти TRUE AX5 Розмір XL - зріст від 180-195 см, талія 91-102 см Шорти для хокею True AX5 є чудовим вибором для любителя хокею, який шукає доступний захист. Вони щільно прилягають до тіла та пропонують чудову продуктивність для швидкого та спритного гравця. Формований пластик і стандартна піна використовуються в усіх ключових зонах удару, таких як стегна, нирки та стегна, для чудового захисту від удару. Захист для хребта має сегментовану конструкцію, яка допомагає йому підтримувати тісний зв’язок з нижньою частиною спини, щоб не було жодних прогалин у захисті під час динамічних рухів. Кріплення з шнурівки з внутрішнім поясом надійно та комфортно тримає шорти на талії протягом усієї гри. Крім того, нейлонові петлі дозволяють гравцям подовжити шорти на 2,5 або 5 см. За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном, або viber

2 790грн

Подробно
img
Захисні шорти для катання на сноуборді, лижах
2024-03-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Нові захисні шорти для катання на сноуборді, лижах, санках, роликах Wolf Bike В наявностіі розміри: XS, S, М, L, XL, 2XL, 3XL. Можлива примірка у Києві. Товстий EVA захист в критичних місцях - копчик, бедра, пояс. Рекомендація по використанню - одягніть шорти зверху на термоштани (лосини), поверх шортів одягніть лижні штани. Шорти повинні добре прилягати до тіла, але при цьому не обмежувати вас в русі. Правильно підібраний розмір гарантує максимальний захист та комфортний рух. Ціна - 750 грн. Можливий опт. Наколінники S, M, L. Ціна 450 грн. Відправка будь-яким зручним для Вас перевізником чи ОЛХ-доставкою, у Києві можливий самовивіз. Також в наявності: сноуборди, куртки, штани, брендові рюкзаки, захист - шорти, наколінники, налокотніки. Детельніше за номером телефону, у телеграмі або у ФБ за пошуком Iced Snowboard.

750грн

Подробно
img
Yokkao Шорти для Тайського боксу
2023-12-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Горбанівка
Шорти YOKKAO Tiger Muay Thai Шорти з унікальним, інноваційним дизайном, створені YOKKAO. Оригінальний дизайн друкується з використанням технології сублімації на високоякісному матеріалі із сумішевого сатину, щоб зробити ці шорти конкурентними у світі Muay Thai. Шорти YOKKAO забезпечують високу якість матеріалів, пошиття та максимальний комфорт. Вони відшиваються з традиційним еластичним поясом і ширше в стегнах, для полегшення вільного руху, що робить їх ідеальним поєднанням стилю, функціональності та мобільності. В профілі багато цікавого Відправки щодня На всі питання відповім в особисті

1899грн

Подробно
img
Хокейні шорти Sherwood Rekker M70 Sr
2023-02-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Хокейні шорти Sherwood Rekker M70 SrРозмір XL - талія 97-102 см, зріст 188-196 смНапівпрофесійна модельПочинаючи з тазостегнового та ниркового відділів, вони будуть добре захищені завдяки попередньо вигнутим PE-формам. Цей захист розсіює силу прямих або блокованих ударів, подалі від чутливих ділянок нирок і стегон.Переміщаючись на задню частину хокейних шортів Rekker M70, вони мають поліетилен і пінопласт високої щільності, що захищає чутливу область хребта від прямого контакту.Попередньо зігнуті PE-форми були включені в область стегон хокейних шортів Rekker M70, забезпечуючи шорти чудовим захистом від різноманітних ударів, залишаючись при цьому легкими та зручними.Легка нейлонова оболонка 420D. Цей матеріал легкий і міцний, тому ваші хокейні шорти Rekker M70 виглядають новими довший час.Якщо ви гравець, який шукає шорти, які забезпечують гарний захист, але не заважатимуть вашій швидкості та рухливості, обирайте Sherwood Rekker M70!За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном, або viber( о734о4о96о)Товар відправлю Новою Поштою або іншою службою доставки

2 940грн

Подробно
img
шорти для фітнеса з ефектом сауни
2023-07-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Мукачеве
для занять спортом бу стан ідеальний. Висилаю поштою. Розмір М

500грн

Подробно
img
Термошорти для схуднення та занять спортом
2023-08-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Німецька компанія MaxxWorld пропонує вам чудовий продукт для занять спортом, німецька якість, надійність і стильний продукт. Бриджі (шорти) для схуднення, фітнесу та спорту Vitalmaxx Power Shapers задовольнить усі ваші бажання і служитиме вірою та правдою не один десяток років. Особливості Vitalmaxx Power Shapers - У чотири рази більше поту під час тренувань - Допомагає скинути зайву вагу під час тренувань. - Тканина VITALMAXX Power SHAPERS дозволяє вам потіти більше, а зовнішня тканина поглинає піт, тримаючи сухі шорти. - Матеріал: 70% Неопрен, 15% Нейлон, 15% Поліестер (Ручне Прання) якість. Розмір: M та XL,в набір входить брендована тканинна сумочка- рюкзачок

330грн

Подробно
img
Шорти для схуднення М
2023-04-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Бориспіль
Шорти для схуднення розмір М Абсолютно Нові Пролежали і не знадобились Ціна в епіцентрі 230грн.

120грн

Подробно
img
Шорти-сауна для схуднення
2023-06-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Рівне
Шорти-сауна для схуднення, працюють від електромережі. Є регулятор температури. Інструкція українською мовою і дієта.

450грн

Подробно
img
Шорти для схуднення Health, 3XL
2023-08-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Брендові шорти для схуднення від якісного виробника Health, XXL. Чудовий стан, майже не використовувалися. Відправка OLX.

300грн

Подробно
img
Шорти для схуднення Artemis
2024-01-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишневе
Шорти для схуднення Artemis. Стан гарний. Розмір S Вишневе, перешлю

250грн

Подробно
img
Веники Для Бани Віники для сауни дубові березові липові
2023-06-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Веники Для Бани Віники для сауни дубові березові липові бамбукові .от 10шт. Местоположение г. Ивано-Франковск. самовывоз отправка новой почтой

40грн

Подробно
img
mini SPA Пуща Водиця (бассейн, сауна)
2023-01-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
mini SPA з окремим входом в великій оселі, розташовано в зоні міського кліматичного курорту «Пуща Водиця» на північному заході Києва. «Пуща Водиця» - це поєднання переважно соснового лісопарку, річок Горенка і Котурка та каскаду повноводних проточних озер. Чи плануєте ви відпочити, відновити сили і здоров'я в стороні від урбаністичної метушні - вам допоможуть м'який теплий клімат, цілюще повітря хвойного лісу та особлива атмосфера цього чарівного місця. В послуги mini SPA входить теплий критий басейн та сауна. Басейн має габарити 15х4 метрів, мілка частина 0,5 метрів та глибока частина 2 метри. Басейн має протитечію. Ціна 200 грн / людина / година в суму входить халати, рушники, гель для душ та шампуні. Сауна знаходиться поруч біля басейну в сусідній облаштованій кімнаті. Сауна розрахована на 4 персони. Ціна 2000 тис за дві години. В суму входить халати, рушники, простирадла, олії для сауни, гель для душу та шампуні. Також на території сауни спеціальний душ який має функції душ-Шарко та душ-дощ. Басейн або сауна можна орендувати на день або добу. Загальна територія mini SPA 183 м2 красивої території.

200грн

Подробно
img
Шапка для сауни та бані.
2023-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Шапка для сауни та бані , войлочна, т /є овечої шерсті. Розмір універсальний, стандартний. Захищає голову та волосся від перегріву і тому знаходитись у бані та сауні можна довше. Звоніть або ж пишіть, дивіться також мої інші оголошення.

200грн

Подробно
img
Віники для сауни
2023-07-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Косів
Віники для сауни, є в необмеженій кількості. Цьогорічні якісні, не сипляться. Можливий опт. Канадський дуб.

30грн

Подробно
img
41р нові тапки тапочки пляжні для басейна сауни бані спортивні
2024-01-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Тапки пляжні для басейна, сауни бані р41, устилка 27.0см на стопу 26,5-27.0см нормальна повнота, чорні. НОВІ. Пересилка УП по олх-доставці, НП -предоплата.

180грн

Подробно
img
Хокейні шорти Tackla 851 Ice Hockey Pants Sr
2023-02-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Хокейні шорти Tackla 851 Ice Hockey PantsРозміри: XS - р.46 - талія 75-79 смS - р.48 - талія 78-82 смL - р.52 - талія 86-92 см.Tackla Force 851 ідеально підходять для хокеїстів, які потребують доступного захисту. Вони надають захист, необхідний, для впевненості на льоду. Основний захист у найважливіших областях виконаний з товстого пластику та забезпечені системою управління повітрям AMS, яка є природними кишенями повітря, що створює захист та комфорт для гравця.Хокейні шорти Tackla 851 захищають від різного роду ударів, що можливі під час гри в хокей, і має звужений дизайн. Tackla використовувають регульований нейлоновий ремінь та шнурівку, щоб шорти не зміщались під час гри. Еластичні вставки проходять через центр і вниз на кожну ногу, щоб забезпечити максимальну рухливість у кожному кроці.Відправлення Новою Поштою чи іншою службою доставки

1 630грн

Подробно
img
Warrior Covert QRE3 Sr шорти хокейні
2023-02-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Хокейні шорти Warrior Covert DT2 Sr Розмір S - зріст 163-175 см, талія 76-81 см Шорти хокейні WARRIOR COVERT QRE3 модель напівпрофесійного рівня з конічної посадкою Tapered Fit, що ідеально підходить для швидких рухливих гравців, яким потрібна максимальна мобільність. Чохол шортів виконаний з нейлону щільністю 420 Den і посилений у місцях максимального зношування. Для надання захисту максимальної мобільності в чохлі є вставки з еластичного матеріалу, а також еластичні, сітчасті панелі. Елемент захисту хребта має несегментовану конструкцію та виконаний із товстого шару піни середньої щільності, яка доповнена пластиковою вставкою. Комбінація з формованого пластику та піни середньої щільності використовується в елементах захисту нирок, куприка та стегон. Область нирок та куприка має додаткове посилення формованими пластиковими вкладками. Тазостегнові суглоби закриті пластиковими чашами, фанерованими піною середньої щільності. Настегнові щитки мають двокомпонентну конструкцію, яка включає пластикову вставку, покриту з двох сторін піною середньої щільності. Внутрішня підкладка виконана із сітчастого матеріалу та мікрофібри. Блискавки на внутрішній стороні штанин дозволяють при необхідності збільшувати їх ширину. Нейлоновий ремінь та традиційна шнурівка фіксують шорти на тілі гравця. Вага 1087 грам (у розмірі M)За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном, або viber( о734о4о96о)Товар відправлю Новою Поштою або іншою службою доставки

2 500грн

Подробно
img
Bauer Nexus N8000 Junior шорти хокейні
2023-03-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Хокейні шорти Bauer Nexus N8000 JuniorРозмір: M (зріст 137-147 см, талія 61-66 см )Колір - чорніНапівпрофесійна модельКласичні шорти зроблені для мобільності та руху без зайвих зусиль з максимальним захистом та покриттям.Захист стегна - використовується ергономічний пластиковий захист з 2 частин, який зручно огортає стегно навколо.Захист суглоба - простий в роботі з ефективним формованим купольним РЕ-захистом, який забезпечує високий рівень захисту. Захист нирок з вставками HD, а також хребетний захист із формованою піною HD з додатковою вставкою PE як арматура.Зовнішня оболонка, яка має стійкість до стирання, має 400 Den нейлон. Щоб зберегти мобільність ключові гнучкі панелі, створені з еластичної тканини. Для комфорту N8000 оснащений вкладишем Thermo Max Bauer. Цей матеріал підкладки - це максимальне відведення вологи, зберігаючи ці шорти сухими, щоб гравець відчував прохолоду та легкість під час гри.

3 140грн

Подробно
img
Компресійні шорти Shock Doctor Core Hockey з ракушкою
2023-05-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Shock Doctor Core Hockey Shorts with Bio-Flex CupРозміри:M (талія 32-34 / 81-86 см) L (талія 34-36 / 86-91 см)Шорти компресійні SHOCK DOCTOR CORE забезпечують чудовий комфорт, підтримку і надійний захист області паху. Мають зручний крій, який не обмежує рухів. Матеріал має компресійний вплив, що покращує кровообіг, забезпечує підтримку м'язів, знімає втому, захищає м'язи від вібрації при активному русі, перешкоджає утворенню набряків, зменшує період відновлення після інтенсивних, фізичних навантажень.Компресійні шорти пошиті з міцного, стійкого до стирання, еластичного матеріалу, який добре поглинає вологу і має антибактеріальне просочення. Широкий пояс надійно фіксує шорти на тілі хокеїста. Спеціальна кишеня Core Flex Pocket розташована так, щоб забезпечити більш природне і зручне розміщення захисної чаші. Пласкі шви виключають утворення потертостей.Унікальна, гнучка, захисна чаша Shock Doctor Bio-Flex Cup забезпечує надійний захист, мобільність, комфорт і вентиляцію. Чаша виконана з унікального матеріалу Flex Notch і має ергономічну форму, яка створює зручну посадку. Кілька вентиляційних отворів в чаші забезпечують приплив повітря і відведення вологи. Гелева окантовка по краю чаші створює зручну і щільну посадку чаші, виключає натирання м'яких тканин. На шортах є липучки для зручної фіксації гамашЗа додатковою інформацією звертайтеся за телефоном, або viber( телефон life) Товар відправлю Новою Поштою або іншою службою доставки

1 850грн

Подробно
img
Шорти для плавання, пляжу, басейну Coolclub Hot Wheels, на 3-5 років
2023-07-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Плавальні фірмові шорти на хлопчика Coolclub Hot Wheels, на вік 3-4-5 років. Шорти з легкої тканини, яка швидко сохне, всередині шортів є трусики-сіточка. Ці шорти можна носити не тільки на пляжі, але і в місті влітку з футболкою або літньою майкою. ТМ Coolclub На вік 3-5 років Орієнтуйтеся по замірах: довжина 38 см крок 20 см напівоб"єм талії 23 см (на резинці, тягнеться) Забирати в Києві ст. м. Палац Україна. Відправка По Україні Новою поштою, Укрпоштою, Meest Також в наявності нарукавники з тачками, питайте.

180грн

Подробно
img
Штани та шорти для кікбоксингу
2023-10-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Адідас 500 гривень Sap 400 гривень Шорти розмір m по 1200 гривень Шорти Twins розмір m 1000 гривень Шорти TATAMI розмір L 500 гривень

500грн

Подробно
img
Воротарська форма (шорти, светри, наколінники, налокотники)
2024-01-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Розпродаж залишків магазину: 1. воротарський светр Patrick (Бельгія) сірий, подушки на ліктях. розмір XL - 200 грн 2. воротарський светр Титар (Україна) фіолетовий/лайм, подушки на ліктях. розмір XL - 200 грн 3. воротарський светр uhlsport (Німеччина) бежевий, подушки на ліктях. розмір XL - 200 грн 4. воротарські шорти Титар (Україна), подушки на стегнах. розмір S (на зріст 160) - 200 грн 5. воротарські шорти uhlsport (Німеччина) з нанесеною цифрою "1", подушки на стегнах, розмір L- 200 грн- 200 грн 6. воротарські шорти uhlsport (Німеччина), без подушок на стегнах, з посиленим захистом тканини на стирання на стегнах, розмір S - 200 грн 7. воротарські та волейбольні наколінники Derbystar (Німеччина), поролон. Розміри М та L - 200 грн за пару

200грн

Подробно
img
Обруч масажний для схуднення
2024-03-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Фітнес – обруч сучасний тренажер для схуднення у вигляді обруча зі спеціальною відцентровою кулею-обтяжувачем. З його допомогою Ви зменшуєте талію, не задіявши при цьому стегна, щоб не було синців під час тренувань. За допомогою відцентрової кулі з регульованою вагою ви тепер можете виконувати завдання хула-хупа щодня, не витрачаючи багато сил і часу. Цей поясний обруч для фітнесу складається з секцій, які можуть збільшити або зменшити його коло залежно від об’єму талії. Для складання цього механізму просто заблокуйте деталі один з одним разом із РК-екраном. Потім посуньте відцентрову кулю на зовнішній стороні і закріпіть опорну подушку на внутрішній стороні. Вправи з обручем допомагають швидко спалювати жир, зменшуючи об’єм талії і знімають втому! > Займаючись всього 20 хв на день, ви можете скинути до 800 кал, що еквівалентно 45 хв заняття йогою, 30 хв плавання та 1 година бігу! Підходить для чоловіків, жінок і дітей. Вправи з фітнес обручем можна використовувати для післяпологового відновлення, на роботі в офісі та в тренажерних залах. Підходить для: розмір талії від 60 до 108 см. Обтяжений обруч буде ідеальним подарунком людині, яка прагне покращити фігуру, позначити талію. При цьому не потрібно витрачати час на поїздки до спортзалу! Увімкніть свою улюблену музику та почніть приємне та комфортне тренування! Фітнес – обруч – сучасний тренажер для схуднення у вигляді обруча зі спеціальною відцентровою кулею. З його допомогою Ви зменшуєте талію, не задіявши при цьому стегна. Вправа з обручем може швидко зменшити жирові відкладення та усунути втому. Допомагає відслідковувати ваш фітнес-прогрес. Обруч має вбудований розумний лічильник, який обчислює та зберігає дані ваших вправ. Особливості: Не падає, можна регулювати розмір кожного члена сім’ї. Навантаження на м’язи талії, що робить вас стрункішою. Якісний матеріал АБС, нетоксичний нешкідливий, безпечний у використанні. Інтелектуальний підрахунок, так що ви можете знати ваш рух у будь-який час. Характеристики та комплектація: Тип товару: обруч; Тип: знімний, портативний; Розмір: 35.5 x 35.5 см; Вага: 750 грам; Вага кулі: 900 грам; Матеріал: ABS.

437грн

Подробно
img
Розумний масажний обруч для схуднення живота та боків Intelligent Hula
2023-01-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Лохвиця
Розумний масажний обруч для схуднення живота та боків Intelligent Hula Hoop.Фітнес – обруч сучасний тренажер для схуднення у вигляді обруча зі спеціальною відцентровою кулею-обтяжувачем. З його допомогою Ви зменшуєте талію, не задіявши при цьому стегна, щоб не було синців під час тренувань.За допомогою відцентрової кулі з регульованою вагою ви можете виконувати завдання хула-хупа щодня, не витрачаючи багато сил і часу.Цей поясний обруч для фітнесу складається з секцій, які можуть збільшити або зменшити коло в залежності від об'єму талії. Для складання цього механізму просто заблокуйте деталі один з одним разом із РК-екраном. Потім посуньте відцентрову кулю на зовнішній стороні та закріпіть опорну подушку на внутрішній стороні.Вправи з обручем допомагають швидко спалювати жир, зменшуючи об'єм талії і знімають втому! Спалює в два-три рази більше калорій, ніж звичайний обруч!Займаючись всього 20 хв на день, ви можете скинути до 800 кал, що еквівалентно 45 хв заняття йогою, 30 хв плавання і 1 годину бігу!Підходить для: розміру талії від 60 до 108 см.Для чоловіків, жінок та дітей.особливості:- не падає, можна регулювати розмір під кожного члена сім'ї.Навантаження на м'язи талії, що робить вас стрункішою.Якісний матеріал АБС, нетоксичний, безпечний у використанні.Інтелектуальний підрахунок, так що ви можете знати ваш рух у будь-який час.Характеристики та комплектація:Тип товару: обруч;Тип: портативний, знімний;Розмір: 35.5 х 35.5 см;Вага: 750 г;Вага кулі: 900 грам;Матеріал: ABS.

380грн

Подробно
img
Пояс для схуднення, що стягує Hot Shapers XTREME Hot POWER Belt
2023-05-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
- НАШІ ПЕРЕВАГИ: •Дуже швидко відповідаємо на повідомлення •Великий асортимент, відправка з 1-го складу! •Перевіряємо товар •ВІДПРАВКА В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ НАЛОЖКА / OLX Доставка / Укрпошта - •У нас є всі варіанти оплат• Дзвінки приймаємо з 9:00 до 21:00! •Натисніть Інші Оголошення Автора - Будемо раді Вашому замовленню! Незалежно від того, чи займаєтесь Ви фізичними навантаженнями чи відпочиваєте, пояс сауна рівномірно розподіляється по всьому тілу. Якщо носити зігріваючий пояс під час фізичних тренувань, можна досягти хороших результатів та скинути велику кількість кілограмів. Інноваційний неопреновий пояс Hot Shapers Belt Power допоможе вам: - скинути зайві кілограми; - Поліпшити результати тренування; - позбутися зайвого жиру на талії та животі; - прискорити потовиділення цих частинах тіла Формувати силует ще ніколи не було простіше! Моделюючий пояс Hot Shapers Belt Power для схуднення чудово працює під час повсякденної діяльності: - будинки; - під час відпочинку; - на прогулянці; - під час виконання будь-яких фізичних навантажень. Неопреновий пояс Hot Shapers NEotEX позбавляє зайвого жиру в 4 рази швидше! Цей дивовижний пояс для схуднення розроблений з використанням "розумної" тканини Neotex. Це технологія, яка підвищує температуру тіла, внаслідок чого швидше спалюється жир. Коли ви його носите, ваш організм потіє вчетверо більше! Для досягнення найкращих результатів носіть пояс кожен день. Чим частіше ви його носите, тим кращий результат! Надягніть його під одяг і займіться звичними для Вас справами. ПЕРЕВАГИ: -Коректують Вашу фігуру: живіт та талію -Зовнішній шар матеріалу поглинає вологу, що виділяється, і нейтралізує можливі запахи. -Збільшує витривалість та силу м'язів -Підходить для чоловіків і жінок -Додаткова фіксація вузьким поясом! -Велика кольорова гама на будь-який смак! РОЗМІР ПОЯСУ Розмір XS: Параметри: (40-42); Талія: 53-58 см; Розмір S: Параметри: (42-44); Талія: 59-63 см; Розмір M: Параметри: (44-46); Талія: 64-80 см; Розмір L: Параметри: (46-48); Талія: 81-90 см; Розмір XL: Параметри: (50); Талія: 91-100 см; Розмір XXL: Параметри: (52); Талія: 101-110 см; Розмір: 3-XL: Параметри: (54) Талія: 111-120 см; Склад: спандекс, лайкра, неопрен.

170грн

Подробно
img
Пояс для похудения Xtreme Power Belt
2024-04-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Пояс для схуднення Xtreme Power Belt Пояс для схуднення Екстрім Пауер Белт виготовлений із застосуванням технології розумної тканини Neotex™, яка підвищує внутрішню температуру та допомагає Вашому тілу потіти, потіти, потіти та ще раз потіти, коли Ви носите їх, займаючись своїми повсякденними справами. Екстрім Пауер Белт виконаний з неопрену. Пояс XPB, з його двома ізометричними смугами, підкреслює талію, прибирає живіт, виправляє поставу, перерозподіляє вагу тіла і змушує вас потіти там, де це необхідно. Стискаючи вашу талію, пояс спалює жир. тримають спину, що дуже важливо при фізичних навантаженнях. Підходить як для чоловіків так і для жінок будь-якого віку. Пояс Xtreme Power Belt для схуднення виготовлений із застосуванням технології розумної тканини Neotex, яка підвищує внутрішню температуру та допомагає Вашому тілу потіти, потіти, потіти та ще раз потіти, коли Ви носите їх, займаючись своїми повсякденними справами.

120грн

Подробно
img
Хулахуп. Обруч Здоров'я-грація 3 кг (для схуднення, для талії). Особл
2024-05-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
В ідеальному стані.Чудовий у використанні. Продаю,немає часу займатися. Хулахуп. Обруч Здоров'я-грація 3 кг (для схуднення, для талії). Особливість обруча для схуднення полягає в нестандартній конструкції, вазі і спеціалізованих матеріалах. "Обруч Здоров'я-грація" на порядок перевершує будь-який аналогічний гімнастичний обруч. В першу чергу за рахунок площі дотику поверхні обруча з тілом, також величезне значення має вага кільця. Обруч гнучкий і при поштовхах тілом він прогинається і поглинає частину енергії. З чого зроблений обруч "Здоров'я-грація" та що всередині: Масажний обруч Здоров'я-грація містить порожнисте герметичне кільце з поліетилену, заповнене піском для ваги, кільце одягнене в амортизуючу еластичну сорочку зі спіненого поліетилену і покрито захисно-декоративним чохлом з трикотажного матеріалу. Характеристики: Діаметр: 80 см. Вага: 3 кг Перетин: 6 см. Виробник: Україна.

575грн

Подробно
img
Майка и пояс для похудения
2023-05-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Майка и пояс разработаны специально с целью воздействия на скопление на теле жира. Ее можно носить во время любой физической активности, вне зависимости от того, чем вы в настоящий момент заняты - просто носите топ во время выполнения упражнений или повседневных дел, и ваша тренировка будет более эффективной. Воздействует на подкожный жир и таким образом помогает похудеть и оставаться в хорошей форме. Майка для схуднення виготовлена з інноваційного матеріалу «Neotex™», який забезпечує стан вакуумного обгортання для проблемної зони, що призводить до посилення природного потовиділення, внаслідок локального підвищення температури тіла. В результаті відбувається активне схуднення зазначеної області. Незаперечною перевагою Neotex-технології є те, що цей матеріал відрізняється дивовижною легкістю і м'якістю, не здавлюючи тканини організму і не викликаючи дискомфорту навіть при тривалому носінні. Це якість, нарівні з найвищим рівнем ефективності, допомогло завоювати безліч прихильниць серед жінок всього світу. Ефект схуднення та корекції лінії фігури досягається за рахунок наступних процесів: • підвищення локальної температури тіла; • активація роботи потовыделительных залоз; • посилення місцевих обмінних процесів; • виведення токсичних речовин; • активація кровообігу в зоні програми; • ліфтинг-ефект для м'язів і епідермальних структур живота; • виведення з організму зайвої рідини, що затримує вагу. Размер М

400грн

Подробно
img
Обруч для схуднення
2023-10-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Кропивницький
Обруч гімнастичний, залізний для схуднення, вага 0.5кг. діаметр 650мм. Підійде для тренування на кожен день. Допоможе зробити вашу талію ідеальною. А щоб не було синців можна купити у нас корсет для схуднення і корекції осанки і талії.

250грн

Подробно
img
Магнітні кільця для схуднення
2023-04-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Суми
Магнітні кільця для схуднення Нові, з інструкцією. Магнітні кільця для схуднення. Перешлю ОЛХ доставкою

45грн

Подробно
img
Схуднення на 10-15кг. Коктейль Choice MIX PROTEIN SLIM жироспалюючий
2023-05-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Програма для схудення Choice MIX PROTEIN SLIM Чойс Питівний низькокалорійний коктейль із концентрованим білком та пребіотиками. Для контролю апетиту. Утримання ваги. Поліпшення форм тіла. Переваги коктейлю MIX PROTEIN:1 порція коктейлю = низькокалорійний повноцінний прийом їжі, який: Сприяє здоровому схуднення. Втамовує почуття голоду і зменшує потяг до сладкого. Насичує організм корисними речовинами. Надає енергію протягом дня. Концентрат різних джерел та форм білка. Мінімальний вміст жирів та вуглеводів. Низький глікемічний індекс. Комплекс природних форм вітамінів та мінералів, що сприяють схуднення. Без цукру, трансжирів, холестерину, лактози, канцерогенних цукрозамінників, штучних ароматизаторів та барвників. Для чого він потрібний? Маєш кілька лишніх кілограмів і хочеш повернути стрункість. Зловживаєш сладами або часто переїдаєш, особливо на ніч. Немає години на повноцінний прийом здорової їжі без лишніх калорій. Ведеш малорухливий спосіб життя. Стражаєш від хронічної втоми, емоційного вигоряння і хочеш повернути життєвий ресурс. Займаєшся фітнесом, ведеш активний спосіб життя і бажаєш відновити запаси білка, вітамінів та мінералів. Мрієш покращити рельєфі свого тіла та підвищити самооцінку Результат. Втрата лишніх кілограмів без дієт, голодування та виснажливих фізичних навантажень Зменшення потягу до сладкого та формування правильної харчової поведінки (усунення «заїдання стресу»). Швидке насичення, комфортне травлення та відчуття легкості. Підвищення розумової активності, заряд бадьорості та енергії на весь день. Відновлення повноцінного режиму сну та підвищення стресостійкості. Швидке відновлення після фізичних навантажень та легкий спосіб підтримання фігури Смачно, як у дитинстві! Низькокалорійно:У 1 порції всього 86,8 ккал: В упаковці: 15 порцій = 15 днів.

1 416грн

Подробно
img
Шорти ,Лосіни для похудання
2023-03-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Козова
Дуже класні спортивні шорти для похудання з масажуючим ефектом, стягуючі і супер зручні та приємні до тіла є різні розміри і різна довжина та висота, зимою можна одягати під штани, результ замітний постійнл олягати. Італія оригінальний бренд.

190грн

Подробно
img
Термошорти для схуднення р-р S
2024-03-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Ромни
Шорти для схуднення р-р S .Нові.Для охочих покращити свою фігуру ,для активних дівчат.

150грн

Подробно