img
Fascial Gun HF-280 масажер для тіла і м'язів спортивний м'язовий
2023-01-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Вас хвилюють болю в '? Або потребуєте масажу після спортивних занять? Вам необхідний масажер Fascial Gun HF-280. працює за принципом передачі поступальних коливань від обертання двигуна до необхідного ділянці тіла. Використання точної амплітуди і частоти вібрації дає відчутний ефект. Масаж надає позитивний вплив на ' тканини і внутрішні шари сухожиль. У комплекті поставляються 4 насадки, які призначені для певних груп ' сідниць, ніг, грудей, спини, ' і щиколоток. Всього за 15 хвилин масажу ви поліпшите кровообіг і позбудетеся від неприємних відчуттів. Як робити масаж: Кінцівки 20-30 сек. 3 рази з перервою; Спина 30-60 сек. 3 рази з перервою; Стегна, сідничні ' 30-60. 4 рази з перервою; Плечові зони по 15-20 сек. 3 рази з перервою; Грудні ' 20 сек.. Види масажу Полегшення болю; Відновлювальний; Розслабляючий; Розминка '. 4 насадки в комплекті Кулькова насадка. Підходить для спини, стегон, для великої групи ' U-подібна насадка. Для шийного відділу, ахіллового сухожилля Плоска насадка. Для розслабляючого масажу, може бути застосована до всіх частин тіла. Конічна насадка. Чи можна застосувати до всіх частин ' ступенів, суглобів, долонь, меридіанів. Комплектація Керівництво по ; 4 змінних ; ' масажер; Зарядний пристрій.Вас хвилюють болю в '? Або потребуєте масажу після спортивних занять? Вам необхідний масажер Fascial Gun HF-280. працює за принципом передачі поступальних коливань від обертання двигуна до необхідного ділянці тіла. Використання точної амплітуди і частоти вібрації дає відчутний ефект. Масаж надає позитивний вплив на ' тканини і внутрішні шари сухожиль. У комплекті поставляються 4 насадки, які призначені для певних груп ' сідниць, ніг, грудей, спини, ' і щиколоток. Всього за 15 хвилин масажу ви поліпшите кровообіг і позбудетеся від неприємних відчуттів. Як робити масаж: Кінцівки 20-30 сек. 3 рази з перервою; Спина 30-60 сек. 3 рази з перервою; Стегна, сідничні ' 30-60. 4 рази з перервою; Плечові зони по 15-20 сек. 3 рази з перервою; Грудні ' 20 сек.. Види масажу Полегшення болю; Відновлювальний; Розслабляючий; Розминка '. 4 насадки в комплекті Кулькова насадка. Підходить для спини, стегон, для великої групи ' U-подібна насадка. Для шийного відділу, ахіллового сухожилля Плоска насадка. Для розслабляючого масажу, може бути застосована до всіх частин тіла. Конічна насадка. Чи можна застосувати до всіх частин ' ступенів, суглобів, долонь, меридіанів. Комплектація Керівництво по ; 4 змінних ; ' масажер; Зарядний пристрій.

650грн

Подробно
img
Massage Gun Rlaxyoo S3! Ударний масажер! Масажер для всього тіла!
2023-08-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Massage Gun Rlaxyoo S3! Новітній масажер для всього тіла! Замовляйте в смс або телефонуйте. Кількість, нажаль, зараз трохи обмежена. Якщо номер не на звязку, то телефонуйте на будь-який месенджер або пишіть) У наявності 2 кольори: звичайний чорний та карбон. На фото чітко можете оглянути масажер, якщо потрібно відео як він працює, то напишіть мені - надішлю) Кожен масажер обовязково перевіряється перед відправкою! Якщо Вам не сподобається якість товару, то гарантовано можете його повернути! Масажер виявиться під рукою всякий раз, коли з'явиться бажання розслабитися, зняти біль у м'язах і втому. При швидкості до 3600 ударів в хвилину ви можете отримати результат, який можна порівняти з професійним масажем. Ефективність Massage Gun Rlaxyoo S3: 6 МАСАЖНИХ ПОСАДОК Ударний масажер комплектується 6 індивідуальними масажними насадками для досягнення більшого ефекту та перкусійні масажу певних м'язових груп: -Кругла насадка – для великих груп м'язів, таких як спина, сідниці, стегна, ікри. -Плоска насадка – підходить для всіх м'язових груп. -U-подібна насадка для масажу шиї, плечей, спини і ахілла. -Насадка у формі кулі – в основному використовується для масажу глибоких тканин, т-очкового масажу та тригерних точок. -Насадка у формі лопатки - для масажу плечей і передпліч -Насадка у формі конуса – для масажу м'якого тиску Основні характеристики: Тип: перкусійний масажер для тіла; Бренд: Rlaxyoo Модель: Rlaxyoo S3 Застосування: оздоровчий масаж; Дисплей: сенсорний дисплей; 30 рівнів швидкості; Швидкість: 1200-3600 уд/хв; Час роботи: до 6 годин; Напруга підзарядки: 220 В; Вага: 1,5 кг Комплектація: -ручний електромасажер, -6 змінних насадок, -літій-іонний акумулятор, -зарядний пристрій, -інструкція, -переносна сумка.

2000грн

Подробно
img
Массажер Fascial Gun пистолет, мышечный с 4 насадками, беспроводной
2024-06-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
В наличии множество цветов, уточняйте у менеджера!!! Массажёр Fascial Gun оченьполезен людям, у которых болят мышцы, мышечное напряжение или боли. Массажёр Fascial Gun предназначен для расслабления определенных групп мышц, особенно благодаря множеству насадок, с помощью которых вы можете воздействовать на разные мышцы и оказывать различное давление по своему усмотрению. ПРЕИМУЩЕСТВА ИСПОЛЬЗОВАНИЯ УДАРНОГО МАССАЖЕРА: 1. Экономия вашего времени, вы можете использовать его в любое время и в любом месте. 2. Экономя деньги, массажер можно использовать годами. 3. Получите мгновенное расслабление. 4. Полностью индивидуальный массажер. 5. Предлагает больше возможностей давления и скорости. 6. С помощью массажера для мышц вы можете получить мгновенное расслабление. 7. Это беспроводная и легкая конструкция, которую можно использовать где угодно. Характеристики: ? Тип: Массажный пистолет ? Материал: ABS ? Входное напряжение: 110-240; 20-50Hz ? Тип питания: адаптер от сети 220В ? 6 режимов интенсивности массажа ? ручная регулировка силы вибрации ? 4 насадки ? Размер: 22 * 21,8 см * 5 ? Вес: 1,5 кг. Оплата и доставка: ? OLX-доставка ? наложеный платеж при минимальной предоплате ? самовывоз в Киеве, станция метро Дружбы народов ( Звіринецька) ? Решение спорных вопросов в пользу клиента! ? Звоните и получите онлайн консультацию!

565грн

Подробно
img
Коробка для приманок Meiho Run Gun Case 3010W (W-1 W-2) 1010W
2023-03-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
ПО ЛЮБЫМ ВОПРОСАМ СВЯЖИТЕСЬ С НАМИ одним из следующих способов: * Напишите нам на OLX * Напишите / Позвоните по телефону или в написать Viber Коробка для приманок Meiho Run Gun Case 3010W - 650 грн АКЦИЯ - ЦЕНА 580 грн Коробка для приманок Meiho Run Gun Case 3010W-1 - 670 грн АКЦИЯ - ЦЕНА 590 грн Коробка для приманок Meiho Run Gun Case 3010W-2 - 650 грн АКЦИЯ - ЦЕНА 580 грн Коробка для приманок Meiho Run Gun Case 1010W - 450 грн АКЦИЯ - ЦЕНА 350 грн Коробка для приманок Meiho Run Gun Case 1010W-1 - 480 грн АКЦИЯ - ЦЕНА 360 грн Коробка для приманок Meiho Run Gun Case 1010W-2 - 450 грн АКЦИЯ - ЦЕНА 350 грн В НАЛИЧИИ ИМЕЮТСЯ ТОВАРЫ КОТОРЫЕ БУДУТ ВАМ ПОЛЕЗНЫ : И много чего еще. Все представлено в нашем профиле ОЛХ.

360грн

Подробно
img
Massage Gun Rlaxyoo S3! Ударний масажер!
2023-08-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Massage Gun Rlaxyoo S3! Замовляйте в смс або телефонуйте. Кількість, нажаль, зараз трохи обмежена. Якщо номер не на звязку, то телефонуйте на будь-який месенджер або пишіть) У наявності 2 кольори: звичайний чорний та карбон. На фото чітко можете оглянути масажер, якщо потрібно відео як він працює, то напишіть мені - надішлю) Кожен масажер обовязково перевіряється перед відправкою! Якщо Вам не сподобається якість товару, то гарантовано можете його повернути! Удосконалений багатофункціональний 30-швидкісний вібраційний ударний масажер Rlaxyoo S3 – новітня розробка в області масажу, допоможе зробити ваше тіло більш здоровим, струнким і допоможе розслабитися. 6 МАСАЖНИХ ПОСАДОК Ударний масажер комплектується 6 індивідуальними масажними насадками для досягнення більшого ефекту та перкусійні масажу певних м'язових груп: -Кругла насадка – для великих груп м'язів, таких як спина, сідниці, стегна, ікри. -Плоска насадка – підходить для всіх м'язових груп. -U-подібна насадка для масажу шиї, плечей, спини і ахілла. -Насадка у формі кулі – в основному використовується для масажу глибоких тканин, т-очкового масажу та тригерних точок. -Насадка у формі лопатки - для масажу плечей і передпліч -Насадка у формі конуса – для масажу м'якого тиску Комплектація: -ручний електромасажер, -6 змінних насадок, -літій-іонний акумулятор, -зарядний пристрій, -інструкція, -переносна сумка. Чекаємо на Ваше замовлення!)

2000грн

Подробно
img
Массажёр для мышц Fascial Gun RF-709
2024-06-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Мышечный массажер Fascial Gun RF-709 220v используется для уменьшения мышечной боли, улучшения кровообращения, снятия боли в суставах после тяжелой тренировки или продолжительной физической работы. Его применяют профессиональные спортсмены и люди, страдающие рассеянным склерозом, артритом и мышечной атрофией. Мышечный массаже FFascial Gun RF-709 использует метод вибрационной терапии, сочетающий определенную амплитуду, частоту вибраций и крутящий момент массажного элемента. Эффект достигается за счет воздействия на внутренние слои сухожилий, мышечной ткани и фасции, не вызывающие боли. Массажер выполнен в эргономичной форме ввиде пистолета, он комфортно сидит в руке, им удобно пользоваться. В комплекте имеются 4 насадок, для воздействия на определенные группы мышц ног, ягодиц,спины, груди, запястья и лодыжек. Оптимальная длительность сеанса - 15 минут,работает от 220v. Тип: массажер мышечный; Применение: фитнес иоздоровительный массаж; Амплитуда колебаний: 12 мм/0,47дюйма; Скорость: 1200-3300 р/мин; Питание -- Сеть 220V Размер: 24х24,5х51 см; Производитель: КНР; Насадки: Для больших групп мышц; U-образная насадка для позвоночника; Для всех частей тела; Для суставов. Комплектация: мышечный массажер, сменная насадка 4 шт, инструкция, коробка Цвет красний ,зелений ,сірий ,чорний ,синій

439грн

Подробно
img
Газовая горелка FLAME GUN 920 с пьезоподжигом
2023-07-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Суми
В наявності! Доставка ОЛХ, передоплата, післяплата! Ціна роздріб - 100 грн / шт Оптові ціни - alistock.com.ua/ua/866-gazovaya-gorelka-flame-gun-920-s-pezopodzhigom Газовий пальник FLAME GUN 920 з п'єзопідпалом Застосування Газовий пальник FLAME GUN 920 впевнено можна назвати універсальним та необхідним пристроєм у господарстві. Вона стане в нагоді в різних життєвих ситуаціях, у побуті, в техніці та будівництві: легко розпалити мангал, багаття, швидко підігріти чай у залізному кружку прямо в наметі, розморозити замки автомобіля, при паянні мідних труб або проводів, металу або пластику, зняття старої фарби, виготовлення ювелірних виробів, обробка свійської птиці, відкрутити іржаву гайку або болт і т.д. Переваги пальника полягають у тому, що він не дає кіптяви, дуже легко розпалюється та гаситься. Одягається на газовий балон за допомогою спеціального цангового з'єднання та розпалюється за допомогою п'єзоелемента. Інтенсивність полум'я налаштовується регулятором. Пальник оснащений мідною форсункою високого тиску та може створити температуру полум'я до 1300°С. FLAME GUN 920 один з небагатьох пальників, у яких сопло захищене керамікою від нагріву (тобто зовнішня частина пальника завжди залишається холодною). Характеристика: - Температура нагріву: 1300 C° - Тип з'єднання: цанговий - Витрата газу 80 г/год - Габарити 178*65*40 мм - Вага 105 гр Комплектація Газовий пальник з п'єзопідпалом, блістерна упаковка (без газового балона) Газовий пальник FLAME GUN 920 з п'єзопідпалом купити в Україні можна оформивши замовлення онлайн 24/7 або зателефонувавши за телефонами гарячої лінії

100грн

Подробно
img
Вібромассажер LivePro LP8236
2024-02-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Вібромасажер VIBRATION ROLLER призначений для зручного та ефективного самомасажу та релаксації м'язів. \ Ролик виготовлений з м'якого поліпропілену, має рельєфне покриття, що забезпечує додатковий ефект і 4 рівня вібрації для індивідуального впливу. Особливості масажера: Масажер VIBRATION ROLLER є ефективним інструментом у боротьбі за здорове, підтягнуте тіло. Такий ролик підійде як спортсменам, яким необхідна реабілітація після інтенсивних тренувань, так і для тих, хто веде малорухливий спосіб життя. Підходить для розслаблення затиснутих м'язів і відновлення кровообігу. Спеціальне покриття ролика-масажера та м'яка вібрація стимулює приплив крові, розслабляє м'язи та приносить полегшення. Щоденні заняття з масажером покращують самопочуття й позбавляють від застоїв у м'язах. Дану модель можна використовувати як додатковий масажер в ході вправ, так і окремо, статично, просто поклавши масажер під затерплий м'яз. Характеристики вібромасажера: Ролик заряджається від USB. 4 режими вібрації. Спосіб застосування: Покладіть масажер під сідниці та, спираючись на руки, повільно перекочуйте валик під собою, надаючи необхідний тиск. Повторіть подібну вправу для тих частин тіла, які потребують розминку. Для точкового масажу розташуйте ролик-масажер під ниючою частиною тіла, та, намагаючись не рухати його, починайте масажувати необхідне місце, змінюючи своє положення.

3500грн

Подробно
img
Силовая станция Hop-Sport HS-1044K / ФІТНЕС-СТАНЦІЯ
2024-01-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
• Силова станція HS-1044K від Hop-Sport – сучасне спортивне обладнання високого класу для домашнього використання. Це багатофункціональний тренажер, на якому можна безпечно тренуватися без сторонньої допомоги, при цьому не перейматися перевантаженням суглобів. Завдяки станції HS-1044K від Hop-Sport, ви отримаєте чудову можливість тренуватися в будь-який час, не витрачаючи час на підбір до спортзалу та очікування своєї черги до тренажера. • Силова станція HS-1044K – обладнання, яке дозволяє виконувати різноманітні вправи на різні групи м'язів. Почергово використовуючи дві тяги (верхню та нижню), парту Скотта, метелика, ви пропрацюєте практично все тіло: біцепси (парта Скотта), трицепси, плечі, грудні м'язи (метелик), прес (підйом ніг), спину, задню частину ніг. Ви зможете виконувати вправи різної інтенсивності: від легких розминок до оздоровчих та силових. Силова станція - чудовий вибір для невеликої квартири, оскільки процес монтажу досить легкий і її габарити не займають багато місця! При цьому загальна вага вантажних стеків – 66 кг. • • Основні характеристики: Бренд: Hop-Sport Модель: HS-1044K Призначення: для домашнього використання Вага: 105 кг Конструкція: сталева конструкція, порошкова фарба, оцинковане покриття. Вага вантажних стеків: 66 кг Максимальна вага користувача: 120 кг Розміри: 145 х 115,5 х 203см (ДхШхВ) Розмір сидіння: 25 х 35см Розмір спинки: 40 х 66,5см Комплект вантажних стеків: 12 х 5,5 кг Тренажер для грудей: 70см Гарантія: 24 місяці ___ • Стабільна та міцна конструкція Домашній тренажер HS-1044K не поступається професійному тренажеру за якістю та виконанням. Міцна конструкція захищена якісним оцинкованим покриттям. Вантажні стеки закріплені сіткою, а шківи каната оснащені підшипниками, що гарантує користувачеві комфортний рух та безпеку під час тренування. Максимальне навантаження, здатне витримати станція, становить 120 кг. • Підйомні рукоятки та жим ногами покриті поролоном високої щільності, що ефективно захищає чутливі ділянки тіла під час силових вправ. Захисне покриття має пористу структуру, швидко висихає та забезпечує стійкість та комфорт під час тренувань. • Стек із навантаженням Стеки силової станції HS-1044K дозволяють регулювати навантаження під свої фізичні можливості. Змінювати навантаження в ньому дуже просто: чим нижче ви вставляєте штифт, тим важче ваші тренування, чим вище - тим легше. Загальна вага стеків у станції становить 66 кілограм, блоки стеків поміщені у спеціальну захисну сітку, тому вам не потрібно турбуватися, що вони випадуть під час тренувань. Спочатку ви можете тренуватися з легшою вагою, але згодом ви можете збільшити вагу стеків та загальне навантаження тренажера. • Ергономічна лава Спинка та сидіння лави виготовлені із багатошарової деревини, покритої поролоном високої щільності, що гарантує пружність та стійкість до навантажень. Неопренове покриття сидіння, спинки та рукояток забезпечують максимальну зручність та комфорт під час тренувань. • Верхня тяга Силова станція обладнана верхньою тягою, яка оснащена міцним шківом з надійним кріпленням канатним, завдяки якому рух тренажера здійснюється плавно. Верхня тяга є однією з найпопулярніших вправ, що виконуються у тренажерному залі та відповідає за роботу широких та трапецієподібних м'язів спини. • Нижня тяга Силова станція HS-1044K обладнана нижньою тягою, яку можна використовувати як сидячи, так і стоячи. Завдяки цьому ви можете рівномірно опрацювати тіло та сформувати гарний рельєф м'язів. Такі вправи з тягою допомагають не тільки добре прокачати мускулатуру спини та плечей, а й суттєво зміцнити м'язи ніг, а також активізувати процес жироспалювання. • Парта Скотта Парта Скотта гарантує різноманітність тренування біцепсів. Дозволяє тренувати м'язи плечового пояса та виконувати ізолюючі вправи. Злегка нахилене положення парти дозволяє розвантажити спину, а підтримка рук дозволяє виконувати рух у повному обсязі. У силовій станції можна регулювати висоту парти. • Тренажер для грудей Спеціальний механізм називається батерфляй, або метелик - це важелі/рукоятки, що обертаються з обох боків лави. Ці хвати використовуються для вправ з розведенням рук, що є однією з найефективніших вправ для м'язів грудей. Після зміни налаштувань лави, цю частину станції можна використовувати для лежачого жиму. • Жим ногами Регульований важіль, жим ногами - є одним із кращих пристроїв для розвитку м'язів стегон. Ви можете ізольовано тренувати м'язи ніг – найбільші м'язи людського тіла! Зневага до цієї групи м'язів у силових тренуваннях - дуже поширена помилка, а завдяки жиму для ніг легше мотивувати себе на такі вправи. • Система посилених строп та шківів Використана у станції система посилених строп та шківів забезпечує безперебійну роботу тренажера. Канатні шківи оснащені підшипниками, що забезпечують безпечне та комфортне тренування. Рух плавний, а вам не потрібно турбуватися про прослизання каната з кріплення. Крім того, гумові прокладки захищають сталеві ланки виступають як елемент обезшумлювання. • • Характеристики •ТИП Силова станція •МАКСИМАЛЬНА ВАГА КОРИСТУВАЧА 120 кг •РОЗМІРИ 145x115, 5x203см •ВАГА 117 кг •КРАЇНА РЕЄСТРАЦІЇ БРЕНДУ Німеччина •ГАРАНТІЯ 24 місяці •ВИГЛЯД Мультистанції • ПРИЗНАЧЕННЯ Для м'язів грудей, Для м'язів ніг, Для м'язів плечей, Для м'язів преса, Для м'язів рук, Для м'язів спини, Для м'язів шиї, Для м'язів сідниць, Багатофункціональні, • ТИП НАВАНТАЖЕННЯ Вантажоблокові, На вільних терезах • КОЛІР Чорний червоний

18999грн

Подробно
img
Набор для чистки оружия Real Avid Gun Boss Multi-Kit - .223/Ar15
2023-07-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Слобожанське
1. Звоните ПН-СУББ с 10 до 17. 2. Оплата ОЛХ доставкой или наложенным с предоплатой за доставку --- ЛОТ #1. Набір для чистки Real Avid AR-15 Gun Cleaning Kit.( 1-2 фото) ЦІНА: 1680 грн. https://www.realavid.com/product/gun-boss-ar15/ Комплектація: Чохол (1), Інструкція (1), Флажок безпеки (1), Ерж латунний (2), Патчі універсальні (50), Патч для патронника (5), Шомпол 7-ми колінний (1), Щітка (1), Вішер (1), Ігла для чистки (2), Ручка шомпола (1) Різьба: 8/32 M, 8/32 F Країна походження: США. --- ЛОТ #2. Набір для чистки Real Avid Gun Boss Multi-Kit - .223CAL/5.56 мм. ( 3-8 фото) ЦІНА: 1940 грн. https://www.realavid.com/product/gun-boss-multi-kits/ У кожен набір входять спеціальні інструменти під вказаний калібр: фірмова протяжка Bore Boss, Т-подібна ергономічне руків'я, патчі (набір для .223 калібру також має патчі для патронника), йоржик, скребок, 2 щітки, шомпол (4 секції, в моделі на 9 мм - 1 секція). Різьба: 8/32 M, 8/32 F Довжина загальна, см: 96,5 Довжина робочої частини, см: 92 Країна походження: США Наявність обплетення: Немає Розміри в складеному вигляді, ДхШхВ: 25,5 х 10,2 х 4,2 см

1680грн

Подробно
img
Імпульсний тренажер для шиї NICARE electric pulse neck massager st-304
2024-03-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Тренажер імпульсний для шиї Electric Pulse Neck Massager ST-304 (міостимулятор з інфрачервоними променями і магнітним полем). Масажер новий, робочий. Віддам при зустрічі у Львові або вишлю ОЛХ доставкою. Компактний зручний масажер для шиї і комірної зони безсумнівно допоможе тим , хто дуже довго сидить за комп'ютером або з документацією. Багато людей, які працюють в офісах, страждають від постійного дискомфорту в шийному відділі хребта і тиску. Масажер для шиї - найкраща можливість позбутися від болю в шийно-комірцевої зоні. Він впливає на організм за допомогою низькочастотних коливань. Два полярних елемента, торкаючись до тіла, проводять вібрацію і голковколювання одночасно. Додатково реалізована функція нагріву інфрачервоними променями, підсилює ефект масажу. Переваги масажера-міостимулятора: -Електростимулятор швидко знімає больові відчуття, робить сон глибоким і спокійним, регулює функціонування м'язів шиї -Масажер-міостимулятор шиї сприяє поліпшенню кровопостачання мозку -Бореться з остеохондрозом, відновлює гнучкість шиї і прибирає набряки і запалення. -Прилад працює від батарей, що дозволяє використовувати його всюди: на робочому місці, в подорожі або вдома, сидячи на дивані, в дали від розетки. -Одночасно з функцією миостимуляции можна використовувати функції обігріву зони масажу інфрачервоними променями і впливу магнітним полем, які доповнять і посилять дію масажу, глибоко проникаючи в тканини і сприяючи розслаблення і зняття напруги. - Розширений масажний ефект: металеві подушечки масажера прилипають до шкіри, проводять імпульсний масаж задньої частини шиї та стимулюють нерви та м'язи. Швидко зменшити біль у шиї, втому, м'язову напругу та поліпшити кровообіг - Подвійна функція нагрівання: подушечки з металу та силікагелю з обох боків масажера для шиї мають функцію нагрівання. Вбудований термостат запобігає перегріванню й завжди може підтримувати температуру 42 градусів. Тепло допомагає передавати електричні сигнали й ефективніше розслабляти м'язи. — 6 режимів, 15 рівнів інтенсивності: кілька режимів на вибір, включно з банками, постукуванням, шіацу, голковколюванням і розслабленням. Ви також можете вибрати інтенсивність масажу відповідно до вашого рівня комфорту. Рекомендується починати з легшої інтенсивності. Доданий пульт дистанційного керування простий для розуміння і дає змогу легко змінювати режими та регулювати інтенсивність. — легкий і компактний дизайн з ергономічною формою, яка дає змогу розслабити шию в будь-який час без тиску. Дуже зручно для людей, які занадто зайняті, щоб розслабитися. Його можна повісити на шию, і він не обмежуватиме вас у будь-яких діях. Якщо ви з тих, хто завжди сидить перед комп'ютером, вам обов'язково потрібно мати цей масажер для шиї в офісі, щоб зняти напруження в шиї й шийному відділі хребта в будь-який час, не відриваючись від роботи.

300грн

Подробно
img
Масажер для стегон EMS Hips Trainer
2023-09-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
EMS Hips Trainer Butt Lifter Електричний масаж, що перезаряджається, для сідниць Антицелюлітний масажер для релаксації тіла, Smart Hip Trainer Butt Lifter Устаткування для фітнесу Масажна подушка для тренувань ?Масаж сідниць?: Використання біологічної мікроімпульсної хвилі EMS для стимуляції руху м'язів стегна, що призводить до пружних і добре складених стегон. Ефективно покращити лінії стегон, зменшити тиск та покращити м'язи стегна. Зробіть стегна товстими та гнучкими. Найкраще загоєння шкіри і робить вас більш жіночним ?Задоволення різних потреб?: із шістьма режимами масажу ви можете задовольнити свої різні потреби. Контролер використовує передові технології, електричний імпульс, сильне зусилля, чутливість та відсутність поколювання. ?Безпека та зручність?: використання нетоксичного та несмачного АБС-пластику, що робить зовнішній вигляд красивим, міцним та довговічним. Принцип фізичного масажу - багатоспрямований фітнес-масаж, принцип якого полягає в тому, що м'язи після струшування повинні поглинати жир для досягнення мети схуднення тіла. Використовуйте безпеку, ви можете використовувати її під час читання, роботи в офісі або перегляду телевізора ?Простий у використанні?: самонавчається, без побічних ефектів. Просто відкрийте захисну плівку на животі і наклейте пластир на те місце, яке хочете доглядати, і насолоджуйтесь масажем будинку. Використовуйте його близько 12 хвилин щоразу. Опис: Візьміть біологічну хвилю мікроімпульсів EMS, щоб стимулювати рухи м'язів стегна, підніміть стегна, щоб зробити їх товстими та еластичними, і дати вам міцні та добре складені стегна. Характеристики: 1. Прийняття біологічних мікроімпульсних хвиль EMS для стимуляції руху м'язів стегна, що призводить до пружних і добре складених стегон. 2. Підніміть стегна, щоб вони стали об'ємними та гнучкими. 3. Самонавчання, без побічних ефектів, простота в експлуатації, найкращий ефект. 4. Шість режимів масажу задоволення різних потреб. 5. Ви можете використовувати його, коли читаєте, працюєте в офісі або дивіться телевізор 6. Хороший помічник для скульптурування сідниць, він може бути кращим для підтяжки в'ялої шкіри, зменшення целюліту, поліпшення структури тіла та м'язового болю, а також для зняття скутості. 7. Відповідний час тренування встановлено на 12 хвилин. Характеристики: Тип виробу: Масажер для стегон Матеріал: АБС+силікон+ПУ Живлення: 2 батареї ААА (не входять в комплект) Регульовані режими: 6 режимів Час зворотного відліку: 12 хвилин Колір: як показано на фотографії Розмір: близько 26 х 20,5 см / 10,2 х 8,1 дюйма та вага близько 223 г LPNIC062696527

320грн

Подробно
img
Масажний валік WCG K1 Роллер Колір Помаранчевий
2023-06-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцьк
Масажний валік WCG K1 Роллер Валік (роллер) масажний для спини, йоги та фітнесу - спортивний інвентар, створений для регуляції м'язового тонусу, розминки м'язів перед тренуванням, утримання правильного при тренуваннях, а також ослаблення реакції організму на «крепатуру» по закінченню тренувань. Крім того, варто відзначити, що цей виріб здатний стати відмінним альтернативним інструментом, який заміняє масажну терапію.   МАТЕРІАЛ - Зовнішня частина пінного роліка виготовлена ??з високоякісної піни EVA високої щільності без запаху, а внутрішня частина пінного роліка виготовлена ??з високоміцного матеріалу ABS, який може витримувати максимальну вагу 300 кг. Роліковий масажер для тіла підходить для спини, ніг, литок, підколінного сухожилля і плечей. Вправи на роліках з піною можуть допомогти запобігти травми, а також сприяти відновленню після травм. ЛЕГКИЙ І ЗРУЧНИЙ - Цей валік для масажу глибоких тканин має довжину 33 X 14 см X 14 см, досить довгий, щоб ефективно опрацьовувати м'язи по всьому тілу, але при цьому валік з піни все ще досить легкий, тому ви можете легко носити його в спортивній сумці. . Використовуйте ролікові вправи для тіла для занять фізіотерапією, йогою, пілатесом або тренування в тренажерному залі. ПРОПОЗИЦІЯ - Використовуйте роліковий масажер для тіла перед тренуванням, щоб вивести токсини з ваших м'язів, запобігти травми і дозволити вам тренуватися старанніше. Використовуйте ролікові вправи для тіла після тренування, щоб прискорити відновлення, заспокоїти біль в м'язах, допомогти в реабілітації після спортивних травм. ГАРАНТІЯ - Якщо з якої-небудь причини ви не задоволені роліком для тіла, не соромтеся звертатися до нас. Ми беремо на себе повну відповідальність за якість і робимо все можливе, щоб оперативно вирішити вашу проблему. Виробник   WCG Країна виробник Україна Колір Помаранчевий Матеріал EVA піна Тип Ролик для йоги Стан Новий Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

299грн

Подробно
img
Масажний валік WCG K2 Роллер
2023-08-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Масажний валік WCG K2 Роллер        Валік (роллер) масажний для спини, йоги та фітнесу - спортивний інвентар,створений для регуляції м'язового тонусу, розминки м'язів перед тренуванням,утримання правильного при тренуваннях, а також ослаблення реакції організму на «крепатуру»по закінченню тренувань. Крім того, варто відзначити,що це виріб здатний стати відмінним альтернативним інструментом, який заміняє масажну терапію.   МАТЕРІАЛ - Зовнішня частина пінного роліка виготовлена ??з високоякісної піни EVA високої щільності без запаху, а внутрішня частина пінного роліка виготовлена ??з високоміцного матеріалу ABS, який може витримувати максимальна вага 300 кг. Роліковий масажер для тіла підходить для спини, ніг, литок, підколінного сухожилля і плечей. Вправи на роліках з піною можуть допомогти запобігти травми, а також сприяти відновленню після травм. ЛЕГКИЙ І ЗРУЧНИЙ - Цей валік для масажу глибоких тканин має довжину 33 X 14 см X 14 см, досить довгий, щоб ефективно опрацьовувати м'язи по всьому тілу, але при цьому валик з поролону все ще досить легкий, тому ви можете легко носити його в спортивній сумці. . Використовуйте ролікові вправи для тіла для занять фізіотерапією, йогою, пілатесом або тренування в тренажерному залі.   ПРОПОЗИЦІЯ - Використовуйте роліковий масажер для тіла перед тренуванням, щоб вивести токсини з ваших м'язів, запобігти травми і дозволити вам тренуватися старанніше. Використовуйте ролікові вправи для тіла після тренування, щоб прискорити відновлення, заспокоїти біль в м'язах, допомогти в реабілітації після спортивних травм. ГАРАНТІЯ - Якщо з якої-небудь причини ви не задоволені роліком для тіла, не соромтеся звертатися до нас. Ми беремо на себе повну відповідальність за якість і робимо все можливе, щоб оперативно вирішити вашу проблему. Виробник   WCG Країна виробник Україна Колір Різні кольори Матеріал EVA піна Тип Ролик для йоги Стан Новий Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

589грн

Подробно
img
Масажний валік WCG K1 Роллер Колір Помаранчевий
2024-05-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Масажний валік WCG K1 Роллер Валік (роллер) масажний для спини, йоги та фітнесу - спортивний інвентар,створений для регуляції м'язового тонусу, розминки м'язів перед тренуванням,утримання правильного при тренуваннях, а також ослаблення реакції організму на «крепатуру» по закінченню тренувань. Крім того, варто відзначити, що цей виріб здатний стати відмінним альтернативним інструментом, який заміняє масажну терапію. МАТЕРІАЛ - Зовнішня частина пінного роліка виготовлена ??з високоякісної піни EVA високої щільності без запаху, а внутрішня частина пінного роліка виготовлена ??з високоміцного матеріалу ABS, який може витримувати максимальну вагу 300 кг. Роліковий масажер для тіла підходить для спини, ніг, литок, підколінного сухожилля і плечей. Вправи на роліках з піною можуть допомогти запобігти травми, а також сприяти відновленню після травм. ЛЕГКИЙ І ЗРУЧНИЙ - Цей валік для масажу глибоких тканин має довжину 33 X 14 см X 14 см, досить довгий, щоб ефективно опрацьовувати м'язи по всьому тілу, але при цьому валік з піни все ще досить легкий, тому ви можете легко носити його в спортивній сумці. . Використовуйте ролікові вправи для тіла для занять фізіотерапією, йогою, пілатесом або тренування в тренажерному залі. ПРОПОЗИЦІЯ - Використовуйте роліковий масажер для тіла перед тренуванням, щоб вивести токсини з ваших м'язів, запобігти травми і дозволити вам тренуватися старанніше. Використовуйте ролікові вправи для тіла після тренування, щоб прискорити відновлення, заспокоїти біль в м'язах, допомогти в реабілітації після спортивних травм. ГАРАНТІЯ - Якщо з якої-небудь причини ви не задоволені роліком для тіла, не соромтеся звертатися до нас. Ми беремо на себе повну відповідальність за якість і робимо все можливе, щоб оперативно вирішити вашу проблему. Виробник WCG Країна виробник Україна Колір Помаранчевий Матеріал EVA піна Тип Ролик для йоги Стан Новий

299грн

Подробно
img
Масажний валік МФР K1 Роллер чорного кольору
2023-07-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Масажний валік WCG K1 Роллер Валік (роллер) масажний для спини, йоги та фітнесу - спортивний інвентар, створений для регуляції м'язового тонусу, розминки м'язів перед тренуванням, утримання правильного при тренуваннях, а також ослаблення реакції організму на «крепатуру» по закінченню тренувань. Крім того, варто відзначити, що це виріб здатний стати відмінним альтернативним інструментом, який заміняє масажну терапію. МАТЕРІАЛ - Зовнішня частина пінного роліка виготовлена ??з високоякісної піни EVA високої щільності без запаху, а внутрішня частина пінного роліка виготовлена ??з високоміцного матеріалу ABS, який може витримувати максимальна вага 300 кг. Роліковий масажер для тіла підходить для спини, ніг, литок, підколінного сухожилля і плечей. Вправи на роліках з піною можуть допомогти запобігти травми, а також сприяти відновленню після травм. ЛЕГКИЙ І ЗРУЧНИЙ - Цей валік для масажу глибоких тканин має довжину 33 X 14 см X 14 см, досить довгий, щоб ефективно опрацьовувати м'язи по всьому тілу, але при цьому валик з поролону все ще досить легкий, тому ви можете легко носити його в спортивній сумці. . Використовуйте ролікові вправи для тіла для занять фізіотерапією, йогою, пілатесом або тренування в тренажерному залі. ПРОПОЗИЦІЯ - Використовуйте роліковий масажер для тіла перед тренуванням, щоб вивести токсини з ваших м'язів, запобігти травми і дозволити вам тренуватися старанніше. Використовуйте ролікові вправи для тіла після тренування, щоб прискорити відновлення, заспокоїти біль в м'язах, допомогти в реабілітації після спортивних травм. ГАРАНТІЯ - Якщо з якої-небудь причини ви не задоволені роліком для тіла, не соромтеся звертатися до нас. Ми беремо на себе повну відповідальність за якість і робимо все можливе, щоб оперативно вирішити вашу проблему. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

299грн

Подробно
img
Масажний валік мфр K1 Роллер салатовий
2023-08-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Масажний валік WCG K1 Роллер Валік (роллер) масажний для спини, йоги та фітнесу - спортивний інвентар, створений для регуляції м'язового тонусу, розминки м'язів перед тренуванням, утримання правильного при тренуваннях, а також ослаблення реакції організму на «крепатуру» по закінченню тренувань. Крім того, варто відзначити, що це виріб здатний стати відмінним альтернативним інструментом, який заміняє масажну терапію. МАТЕРІАЛ - Зовнішня частина пінного роліка виготовлена ??з високоякісної піни EVA високої щільності без запаху, а внутрішня частина пінного роліка виготовлена ??з високоміцного матеріалу ABS, який може витримувати максимальна вага 300 кг. Роліковий масажер для тіла підходить для спини, ніг, литок, підколінного сухожилля і плечей. Вправи на роліках з піною можуть допомогти запобігти травми, а також сприяти відновленню після травм. ЛЕГКИЙ І ЗРУЧНИЙ - Цей валік для масажу глибоких тканин має довжину 33 X 14 см X 14 см, досить довгий, щоб ефективно опрацьовувати м'язи по всьому тілу, але при цьому валик з поролону все ще досить легкий, тому ви можете легко носити його в спортивній сумці. . Використовуйте ролікові вправи для тіла для занять фізіотерапією, йогою, пілатесом або тренування в тренажерному залі. ПРОПОЗИЦІЯ - Використовуйте роліковий масажер для тіла перед тренуванням, щоб вивести токсини з ваших м'язів, запобігти травми і дозволити вам тренуватися старанніше. Використовуйте ролікові вправи для тіла після тренування, щоб прискорити відновлення, заспокоїти біль в м'язах, допомогти в реабілітації після спортивних травм. ГАРАНТІЯ - Якщо з якої-небудь причини ви не задоволені роліком для тіла, не соромтеся звертатися до нас. Ми беремо на себе повну відповідальність за якість і робимо все можливе, щоб оперативно вирішити вашу проблему. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

299грн

Подробно
img
Масажний валік K1 Роллер Колір Фіолетовий
2023-09-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Масажний валік WCG K1 Роллер Валік (роллер) масажний для спини, йоги та фітнесу - спортивний інвентар, створений для регуляції м'язового тонусу, розминки м'язів перед тренуванням, утримання правильного при тренуваннях, а також ослаблення реакції організму на «крепатуру» по закінченню тренувань. Крім того, варто відзначити, що цей виріб здатний стати відмінним альтернативним інструментом, який заміняє масажну терапію. МАТЕРІАЛ - Зовнішня частина пінного роліка виготовлена ??з високоякісної піни EVA високої щільності без запаху, а внутрішня частина пінного роліка виготовлена ??з високоміцного матеріалу ABS, який може витримувати максимальну вагу 300 кг. Роліковий масажер для тіла підходить для спини, ніг, литок, підколінного сухожилля і плечей. Вправи на роліках з піною можуть допомогти запобігти травми, а також сприяти відновленню після травм. ЛЕГКИЙ І ЗРУЧНИЙ - Цей валік для масажу глибоких тканин має довжину 33 X 14 см X 14 см, досить довгий, щоб ефективно опрацьовувати мязи по всьому тілу, але при цьому валік з піни все ще досить легкий, тому ви можете легко носити його в спортивній сумці. . Використовуйте ролікові вправи для тіла для занять фізіотерапією, йогою, пілатесом або тренування в тренажерному залі. ПРОПОЗИЦІЯ - Використовуйте роліковий масажер для тіла перед тренуванням, щоб вивести токсини з ваших м'язів, запобігти травми і дозволити вам тренуватися старанніше. Використовуйте ролікові вправи для тіла після тренування, щоб прискорити відновлення, заспокоїти біль в м'язах, допомогти в реабілітації після спортивних травм. ГАРАНТІЯ - Якщо з якої-небудь причини ви не задоволені роліком для тіла, не соромтеся звертатися до нас. Ми беремо на себе повну відповідальність за якість і робимо все можливе, щоб оперативно вирішити вашу проблему. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

298грн

Подробно
img
Масажний валік WCG K2 Роллер
2023-10-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Валік (роллер) масажний для спини, йоги та фітнесу - спортивний інвентар,створений для регуляції м'язового тонусу, розминки м'язів перед тренуванням,утримання правильного при тренуваннях, а також ослаблення реакції організму на «крепатуру»по закінченню тренувань. Крім того, варто відзначити,що це виріб здатний стати відмінним альтернативним інструментом, який заміняє масажну терапію. МАТЕРІАЛ - Зовнішня частина пінного роліка виготовлена ??з високоякісної піни EVA високої щільності без запаху, а внутрішня частина пінного роліка виготовлена ??з високоміцного матеріалу ABS, який може витримувати максимальна вага 300 кг. Роліковий масажер для тіла підходить для спини, ніг, литок, підколінного сухожилля і плечей. Вправи на роліках з піною можуть допомогти запобігти травми, а також сприяти відновленню після травм. ЛЕГКИЙ І ЗРУЧНИЙ - Цей валік для масажу глибоких тканин має довжину 45 X 14 см X 14 см см, досить довгий, щоб ефективно опрацьовувати м'язи по всьому тілу, але при цьому валик з поролону все ще досить легкий, тому ви можете легко носити його в спортивній сумці. . Використовуйте ролікові вправи для тіла для занять фізіотерапією, йогою, пілатесом або тренування в тренажерному залі. ПРОПОЗИЦІЯ - Використовуйте роліковий масажер для тіла перед тренуванням, щоб вивести токсини з ваших м'язів, запобігти травми і дозволити вам тренуватися старанніше. Використовуйте ролікові вправи для тіла після тренування, щоб прискорити відновлення, заспокоїти біль в м'язах, допомогти в реабілітації після спортивних травм. ГАРАНТІЯ - Якщо з якої-небудь причини ви не задоволені роліком для тіла, не соромтеся звертатися до нас. Ми беремо на себе повну відповідальність за якість і робимо все можливе, щоб оперативно вирішити вашу проблему. Доставка новою поштою по Україні Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру

590грн

Подробно
img
Валик/ролик масажний для йоги + напівсфера масажна + масажер м'яч МРФ
2023-11-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
•••Акція! Розпродаж залишків, закінчиться може будь-якої миті!••• Ціни від виробника! Підтримай українського виробника! Набір для масажу 3в1 масажний ролик МФР + м'ячик масажер для спини ніг +напівсфера 2шт OSPORT Set 41 (n-0071) Набір для масажу OSPORT Set, що складається з масажного валика, двох масажних півсфер та масажного м'ячика. Склад та особливості набору для масажу OSPORT Set: 1. Масажний ролик, валик для масажу спини (йога мфр рол масажер для спини, шиї, ніг) OSPORT 33*14см матеріал: EVA; довжина(см): 33 ширина(см): 14 2. Напівсфера масажна балансувальна (подушка масажер для ніг та стоп) OSPORT матеріал: гума, ПВХ; діаметр: 15 см; висота: 7,5 см; навантаження до 150 кг; 3. Масажний м'ячик, масажер для спини, шиї, ніг (самомасажу МФР, міофасціального релізу) OSPORT 6см матеріал: ПВХ; діаметр: 6 см При замовленні від 10 шт – додаткова ЗНИЖКА! Також є інші товари для масажу, фітнесу, спорту, єдиноборств, будівництва, товари для дітей та багато іншого, дивіться наші інші оголошення. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Наші переваги: -Власне виробництво в Україні під ТМ OSPORT -100% Без ризику! Можлива оплата при отриманні. Повернення/обмін товару протягом 14 днів без зайвих питань. -Оптові ціни та знижки (уточнюйте) -Отправка товару зазвичай день у день (навіть у суб. і нд. залежно від перевізника) -Якісна, професійна упаковка товару перед відправкою. Ваш товар завжди приїде цілим. Якщо будуть питання, то ми просто надсилаємо новий товар і вже самі знаємося на перевізнику. -У нас понад 100 оголошень. Ми завжди на зв'язку, працюємо вже понад 5 років. Нам довіряють! -Ми цінуємо свою репутацію - вирішуємо всі можливі питання! -Робимо своїх клієнтів Щасливими! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Відправка товару можлива будь-яким зручним для Вас способом: -Нова Пошта -Укрпошта -Інші тільки на великі замовлення та за домовленістю - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Оплата можлива: -накладений платіж (оплата при отриманні, стягується комісія) -Приват24, Monobank (Visa/MasterCard) -Розрахунковий рахунок - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Графік роботи: Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Суб. та Сх.: з 9:00 до 18:00 Всі повідомлення та замовлення будуть оброблені в робочий час - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Щоб замовити цей товар Вам необхідно написати нам або зателефонувати та сказати наступні дані: •моб. телефон •ПІБ одержувача •Місто •№ відділення чи вулицю відділення Нової Пошти чи іншого перевізника - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Також дивіться інші наші товари - "Всі оголошення автора" ••• Поспішайте! Кількість товару обмежена, можливо вже купують останній!

646грн

Подробно
img
Массажная балансировочная подушка/массажер для стоп/полусфера/диск
2023-05-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
1 Фото чорна, сіра, синя, фіолетова 320 грн Подушка балансувальна масажна Balance Cushion 33 см х 5 см Балансувальна подушка саме те що вам потрібно, якщо ви мрієте про ідеальну поставу, прокачаних м'язах преса ну і само собою хочете підтримувати себе у відмінній фізичній формі. Подушка виконана з матеріалу PVC діаметром 33 див. Компактність, різноманітність кольорів, а так само доступність ціни роблять подушку універсальним тренажером який не тільки урізноманітнює ваші тренування, але і не має обмежень у використанні. Балансувальна подушка знайшла своє застосування в фітнесі, йоги, аеробіки. Така подушка для балансу відмінно застосовується в групових тренування у фітнес клубі, а також завдяки компактним розмірам використовує Характеристики: Матеріал: PVC; Діаметр: 33см х 5см; Вага: 900гр; Колір: Синій,Чорний, Сірий, Фіолетовий, Фото 2 ціна 132грн Півсфера масажна балансувальна (масажер для ніг, стоп) або киндербол «їжачок» створений для занять лікувальною фізкультурою, повсякденного масажу, а також занять фітнесом. Дана модель має діаметром у 15.5 см і дозволяє витримати пристойний вагу, що відкриває можливість працювати на ній і з обважнювачами. Тренажер абсолютно безпечний для здоров'я за рахунок використання гіппоалергенних матеріалів, і відсутність будь яких домішок в його складі. Країна виробник Китай Вага 0.28 кг Висота 8см Діаметр 15.5 см 3 Фото ціна 149 грн Балансувальна масажна півсфера Balance Kit 5 кольорів (шипована, голчаста)  Півсфера масажна балансувальна - це голчастий масажер діаметром 15 см, який підходить для щоденного масажу, занять фітнесом, лікувальної фізкультури, реабілітації і багатьох інших корисних властивостей. Півсфера може витримувати навантаження до 110 кг, що дає можливість займатися на них, як дітям так і дорослим. При виготовленні півсфери використані лише екологічно чисті матеріали. Маленький вага 280 гр роблять шиповану півсферу компактною і легкою при транспортуванні. Характеристики: * Матеріал: гума; * Діаметр: 15 см; * Висота: 7,5 см; * Вага: 280 гр; * Колір в асортименті: синій, червоний 4 Фото ціна 185 грн Півсфера масажна балансувальна "Риф" - це ультрасучасний голчастий масажер діаметром 16 см, який підходить для щоденного масажу, занять фітнесом, лікувальної фізкультури, реабілітації і багатьох інших корисних властивостей. Масажна купина виконана вигляді рифленої поверхні, що позитивно впливає на рефлекторні зони рук і ніг. Півсфера виготовлена з якісної гуми (без запаху), яка забезпечує хорошу довговічність і дозволяє витримувати навантаження до 150 кг, що дає можливість займатися на них, як дітям так і дорослим. При виготовленні півсфери використані лише екологічно чисті матеріали. Невелика вага 280 гр роблять сферу компактною і легкою при транспортуванні. Характеристики: * Матеріал: гума; * Діаметр: 16 см; * Висота: 9 см; * Вага: 280 гр; * Колір в асортименті: синій, сірий, зелений, фіолетовий

320грн

Подробно
img
Полусфера массажная
2023-09-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Фото 1 ціна 125 грн Півсфера масажна балансувальна (масажер для ніг, стоп) або киндербол «їжачок» створений для занять лікувальною фізкультурою, повсякденного масажу, а також занять фітнесом. Дана модель має діаметром у 15.5 см і дозволяє витримати пристойний вагу, що відкриває можливість працювати на ній і з обважнювачами. Тренажер абсолютно безпечний для здоров'я за рахунок використання гіппоалергенних матеріалів, і відсутність будь яких домішок в його складі. Країна виробник Китай Вага 0.28 кг Висота 8см Діаметр 15.5 см 2 Фото ціна 135 грн Балансувальна масажна півсфера Balance Kit 5 кольорів (шипована, голчаста)  Півсфера масажна балансувальна - це голчастий масажер діаметром 15 см, який підходить для щоденного масажу, занять фітнесом, лікувальної фізкультури, реабілітації і багатьох інших корисних властивостей. Півсфера може витримувати навантаження до 110 кг, що дає можливість займатися на них, як дітям так і дорослим. При виготовленні півсфери використані лише екологічно чисті матеріали. Маленький вага 280 гр роблять шиповану півсферу компактною і легкою при транспортуванні. Характеристики: * Матеріал: гума; * Діаметр: 15 см; * Висота: 7,5 см; * Вага: 280 гр; * Колір в асортименті: синій, червоний 3 Фото ціна 145 грн Півсфера масажна балансувальна "Риф" - це ультрасучасний голчастий масажер діаметром 16 см, який підходить для щоденного масажу, занять фітнесом, лікувальної фізкультури, реабілітації і багатьох інших корисних властивостей. Масажна купина виконана вигляді рифленої поверхні, що позитивно впливає на рефлекторні зони рук і ніг. Півсфера виготовлена з якісної гуми (без запаху), яка забезпечує хорошу довговічність і дозволяє витримувати навантаження до 150 кг, що дає можливість займатися на них, як дітям так і дорослим. При виготовленні півсфери використані лише екологічно чисті матеріали. Невелика вага 280 гр роблять сферу компактною і легкою при транспортуванні. Характеристики: * Матеріал: гума; * Діаметр: 16 см; * Висота: 9 см; * Вага: 280 гр; * Колір в асортименті: синій, сірий, зелений, фіолетовий 4 Фото чорна, сіра, синя, фіолетова 349 грн Подушка балансувальна масажна Balance Cushion 33 см х 5 см Балансувальна подушка саме те що вам потрібно, якщо ви мрієте про ідеальну поставу, прокачаних м'язах преса ну і само собою хочете підтримувати себе у відмінній фізичній формі. Подушка виконана з матеріалу PVC діаметром 33 див. Компактність, різноманітність кольорів, а так само доступність ціни роблять подушку універсальним тренажером який не тільки урізноманітнює ваші тренування, але і не має обмежень у використанні. Балансувальна подушка знайшла своє застосування в фітнесі, йоги, аеробіки. Така подушка для балансу відмінно застосовується в групових тренування у фітнес клубі, а також завдяки компактним розмірам використовує Характеристики: Матеріал: PVC; Діаметр: 33см х 5см; Вага: 900гр; Колір: Синій,Чорний, Сірий, Фіолетовий,

125грн

Подробно
img
Газовая горелка Flame Gun 915 + Газ пропан-бутан 400ml (4шт)
2024-04-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
ГАЗОВИЙ ПАЛЬНИК FLAME GUN 915 НАСАДКА НА БАЛОН ІЗ П'ЄЗОПІДПАЛОМ Газовий пая Газовая горелка Flame Gun 915 насадка на баллон Газовая горелка с пьезоподжигом Flame Gun 915 Продается все, что есть на фото. Новое, в использовании не было!

400грн

Подробно
img
Інверсійний стіл / Гравітаційна лавка / тренажер Energy4Life до 125кг
2024-04-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Інверсійний стіл / Гравітаційна лавrа / тренажер Energy4Life до 125кг Нові,привезені з Німеччини.Наявність уточняйте ЛАВА ОБРОТНОЇ ТЕРАПІЇ Модель: XJ-I-02QL-ORANGE - дуже простий у використанні, - максимальний зріст тренажера – 185 см, - максимальна вага тренажера - 125 кг, - рекомендуємо переглянути відео в інтернеті, де показано, як користуватися такими пристроями. Інверсійна терапія У 21 столітті, коли проблеми з хребтом мають близько 70% населення сидячий спосіб життя, сидіння за комп’ютером, мало руху та фізичних навантажень), необхідно шукати методи запобігання його дегенерації. Одним з найефективніших способів захисту хребта є вправи з використанням гравітаційної інверсійної лави. 1. Що таке інверсійна терапія? Лікування передбачає інверсію перевертання тіла - висіння головою вниз - і застосування м’якого гравітаційного розтягування до тяги хребта. Інверсія як терапія використовувалася вже близько 400 року до нашої ери, коли Гіппократ (батько медицини) вперше оглянув (оглянув) пацієнта, піднятого на драбині «догори ногами», і оцінив стан його кісток хребта. Коли вага тіла підвішується на ногах, - /замість підйому за руки або виконання стійки на руках/ - завдяки гравітаційному тяжінню всі суглоби нижче кріплення тіла можуть бути розслаблені. Підвішування за ноги означає, що кожен загальний елемент тіла буде рівномірно розслаблений і навантажуватиметься протилежно, ніж при стоянні, ходьбі, бігу тощо. Користувачі підтверджують, що інверсійна терапія є особливо корисною, оскільки вона знімає тиск на диски та нервові корінці, що, у свою чергу, дозволяє дискам відновити втрачене змащення, повернутися до своєї початкової форми та зменшити тиск на нервові волокна. Напружені м'язи хребта можна розслабити різними способами, але розтяжка дозволяє легко і швидко збільшити простір між хребцями. Інверсійна терапія не тільки допомагає при болях у спині, але й може бути використана для усунення негативного впливу старіння на хребет. Таблиця інверсії XJ-I-02QL-ОРАНЖЕВИЙ EAN 5905255643024 Інверсійний стіл XJ-I-02QL-ORANGE Код виробника E4L-INVERSION-001CA Ефекти інверсійної терапії: Хребет: Розтягування може бути інструментом для відновлення правильного анатомічного вирівнювання хребців у хребті. Зміщення стегон і хребта зазвичай викликає хворобливе запалення, яке унеможливлює вільне пересування. Структура хребта хребці, диски забезпечує гнучкість і забезпечує амортизацію всіх частин тіла людини. Небезпечні вправи або постійний нерівномірний тиск на хребці, наприклад, на роботі під час роботи у вимушеному положенні, можуть призвести до надмірного стиснення дисків і хребців. Бо між хребцями є рідина желейного типу – це т.зв диски, які можуть вислизати зі свого природного положення та тиснути на нерви. Тоді ми говоримо про грижу хребта (хребетного диска). Цей апарат збільшує гнучкість хребта.! Зміна ваги тіла викликає м’яке розслаблення тяги хребта, що робить його трохи подовженим. Це збільшує простір між хребцями, зменшує тиск на диски, що, в свою чергу, означає зменшення тиску диска на нерви, зменшення болю в спині та покращення комфорту життя. Завдяки нахилу тіла вгору та вниз за допомогою пристрою Inversion також знімається навантаження з кровоносної системи та полегшується функціонування лімфатичної системи. Крім того, інверсія сприяє розслабленню м’язів, що посилює кровообіг, що, у свою чергу, підтримує м’язи в кращому стані, а хворобливі судоми виникають набагато рідше. ` Поставу/поставу можна покращити, що може допомогти запобігти або усунути такі симптоми, як сколіоз і лордоз (у поєднанні з іншими вправами). Інші переваги використання Inversion Bench: Система кровообігу та лімфатична система, Кровоносна система: складається з серця і кровоносних судин. Серце перекачує кров по всьому тілу. Зміна положення тіла допомагає роботі серця і сприяє кращому кровотоку до мозку, насичуючи всі тканини людини киснем. Лімфатична система: це циркуляція лімфатичної рідини по всьому тілу, головним чином для видалення відходів з м’язів та інших тканин. На відміну від серцево-судинної системи, лімфатична (всмоктуюча) система не має . Він заснований на роботі м’язів, які проштовхують рідину по лімфатичних судинах тіла. Інверсія полегшує циркуляцію лімфи в тілі та сприяє регенерації організму після вправ/тренувань шляхом швидшого виведення продуктів метаболізму. Як часто можна/треба застосовувати інверсійну терапію? Це справді залежить від того, які є показання для розвороту - інверсії.. Якщо його використовувати для повернення до т.зв. нормально-здоровому стані спочатку доцільно зависати: два-три рази на день по 1-3 хв. . У міру зменшення проблем частоту використання інверсії також можна зменшити. Є рекомендація в реабілітаційних колах лікувати Інверсію в його складі

7999грн

Подробно
img
Швидке схуднення EMS Міостимулятор тренажер стимулятор м'язів тіла
2023-04-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Быстрое похудение EMS Миостимулятор тренажер стимулятор мышц тела Міостимулятор для живота – 120 грн 5в1 (прес, руки, ноги, сідниці) - 399 грн - НАШІ ПЕРЕВАГИ: •Дуже швидко відповідаємо на повідомлення •Великий асортимент, відправка з 1-го складу! •Перевіряємо товар •ВІДПРАВКА В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ НАЛОЖКА / OLX Доставка / Укрпошта - •У нас є всі варіанти оплат• Дзвінки приймаємо з 9:00 до 21:00! •Натисніть Інші Оголошення Автора - Будемо раді Вашому замовленню! Міостимулятор впливає за допомогою електричних імпульсів. Електроди передають імпульс на нервові закінчення, у результаті м'язи активно скорочуються. Підсумком цієї роботи стає покращення лімфовідтоку та кровообігу, активізується обмін речовин. Підходить для всіх груп м'язів При проведенні процедури міостимуляції можна впливати на будь-яку групу м'язів (тварин, стегна, груди, спина). Під впливом електростимуляції відбувається вироблення власного колагену, збільшення синтезу білків, ферментів. 2 в 1 Міостимулятор метелик поєднує в собі вплив струмів та масаж, таким чином відновлення відбувається найбільш ефективно. Прилад рекомендовано використовувати не більше 30 хвилин на день на слабкому струмі, коли є тренування, і по 30-50 хвилин на середній потужності в дні відпочинку на робочі м'язи. Для тренувань EMS Користь ЕМС-тренувань полягає в тому, що їхня ефективність на 30-40% вища за звичайні фізичні заняття на тренажерах. Електричний сигнал, що подається пристроєм стимулює одночасні скорочення всіх м'язових волокон в зоні впливу. Включно з тими, які не задіяні при звичайному фізичному навантаженні. Це дозволяє поступово вирощувати м'язовий каркас. Пристосування підходить чоловікам та жінкам, досвідченим атлетам та новачкам у спорті. Використовуючи масажер-міостимулятор Метелик, ви: Збільшіть ефективність вправ на ті чи інші групи м'язів; Наведіть шкірний покрив у тонус; Скоригуєте окремі зони, які потребують особливого опрацювання. Переваги міостимулятора Метелик: Широкий діапазон функцій – від підготовки до розслаблення м'язів після занять. Можливість повсюдного застосування - і вдома, і в поїздці, і офісі. Бездротова конструкція. Надійна фіксація на тілі – виріб оснащений гелевими подушечками. Характеристики: Живлення: батарейки ААА-2 шт (у комплект не входять); Регульована інтенсивність: 6 рівнів; Частота: 25 Гц; Час безперервної роботи: 12 хвилин; Потужність: 9,8 mA; Розмір: 19 х 17 х 0,2 см; Колір чорний; Вага: 50 г.

120грн

Подробно
img
Спортивний чоловічий масаж 30 хв
2023-10-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Спортивний масаж глибокого впливу для спини та попереково-крижової зони – це інтенсивний метод впливу на м'язово-скелетну систему, спрямований на покращення фізичної підготовки, відновлення після навантажень та зменшення ризику травм. Під час спортивного масажу глибокого впливу використовуються різні техніки, такі як стружка, розтирання, стискання і вібрація, з використанням різних інтенсивностей тиску. Процедура може бути трохи болісною, але її головна мета - розслабити глибокі м'язи, поліпшити кровообіг, підвищити гнучкість і рухливість. Користі спортивного масажу глибокого впливу для спини та попереково-крижової зони: 1. Зняття напруги: Процедура сприяє розслабленню натягнутих і перенапружених м'язів після фізичних навантажень або тренувань. 2. Покращення кровообігу: Вплив масажу сприяє підвищенню кровообігу, що поліпшує постачання кисню та поживних речовин до м'язів. 3. Відновлення м'язової роботи: Після тренувань або змагань м'язи можуть стати втомленими та набряклими. Спортивний масаж допомагає відновити оптимальну роботу м'язів. 4. Профілактика травм: Регулярний спортивний масаж може допомогти уникнути перенапруження м'язів, зв'язків та сухожиль під час тренувань, тим самим знижуючи ризик травм. 5. Покращення рухливості: Вплив на глибокі м'язи та суглоби поліпшує їх рухливість та гнучкість. 6. Відновлення після травм: Спортивний масаж може бути ефективним елементом реабілітації після травм, допомагаючи відновити функціональність м'язів та тканин.

570грн

Подробно
img
Подарунок Безкоштовна доставка Mix protein control choice pro healthy
2023-11-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Вараш
Дарую шейкер Безкоштовна доставка укр поштою MIX PROTEIN CONTROL поживний низькокалорійний коктейль з концентрованим білком та пребіотиками В УПАКОВЦІ: 15 ПОРЦІЙ = 15 ДНІВ 86.8ккал 14.1білки / г 0.58жири / г 7.39вуглеводи / г Для контролю апетиту Утримання ваги Покращення форм тіла Переваги коктейлю MIX PROTEIN 1 порція коктейлю = низькокалорійне повноцінне приймання їжі, яке: сприяє здоровому схудненню втамовує почуття голоду та зменшує тягу до солодкого насичує організм корисними речовинами надає енергію протягом дня Концентрат різних джерел та форм білка Мінімальний вміст жирів і вуглеводів Низький глікемічний індекс Комплекс природних форм вітамінів і мінералів, що сприяють схудненню Без цукру, трансжирів, холестерину, лактози, канцерогенних цукрозамінників, штучних ароматизаторів та барвників ДЛЯ ЧОГО ПОТРІБЕН? маєш декілька зайвих кілограмів і хочеш повернути стрункість; зловживаєш солодощами або часто переїдаєш, особливо на ніч; не маєш часу на повноцінне приймання здорової їжі без зайвих калорій; ведеш малорухливий спосіб життя; страждаєш від хронічної втоми, емоційного вигоряння і хочешповернути життєвий ресурс; займаєшся фітнесом, ведеш активний спосіб життя та бажаєш поновити запаси білка, вітамінів і мінералів; мрієш покращити рельєфи свого тіла і підвищити самооцінку РЕЗУЛЬТАТ Втрата зайвих кілограмів без дієт, голодування і виснажливих фізичних навантажень Зменшення потягу до солодкого та формування правильної харчової поведінки (усунення «заїдання стресу») Швидке насичення, комфортне травлення й відчуття легкості Продукція choice в наявності Доставка укрпоштою за мій рахунок! На замовлення від 600 грн безкоштовна доставка новою поштою! Маю групу у вайбері Фітокомплекси (Антипаразит Баланс Біолайн Брейблок Бриз Гармонія Герміцид Динаміка Імунна формула Інтелект Клінхелп Комплекс омега + Комфорт Лайфгард Лівсейф М. Пауза Норм О.К. П. Сабаля Ритм Санклін Ф. Актив Форвард Фрілайф Хітозан + Макросорб (детоксикація та мінералізація організм Набори та програми Ритм серця Універсальна антипаразитарна програма для дітей 5-7 років Універсальна антипаразитарна програма для дітей 7-12 років Універсальна антипаразитарна програма для дорослих Healthy box Healthy Slim Box DUO Healthy Slim Box UNO Базовий Гормональний дисбаланс ШКТ Щитоподібна залоза PRO HEALTHY Mix Protein control Mix protein slim Multi brain Lim drain detox Меланін+ Хлорофіл ДОБРА ЇЖА Пророщені зерна бобових 150 г Солод житній 150 г Солод житній в стінках Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці, кукур. в стіках Пророщені зерна 150 г Зелена формула, пакет 150 гр Овочева норма, пакет 150 гр Пророщені зерна 300 г WHITE MANDARIN Чоловіча серія Лосьйон після гоління"BLACK HONEY" 200мл Піна для гоління "BLACK HONEY" 160мл Очищення та тонізування обличчя Крем-вершки демакіяж серії "Пророщені зерна", 200мл Міцелярний флюід Фітомус для вмивання серії "Морські водорості", 160мл Фітоспрей на термальн. воді серії "Пророщені зерна", 200мл Фітотонік серії "Морські водорості", 200мл Фітотонік серії "Пророщені зерна", 200мл Кремовий скраб для вирівнювання тону обличчя 100мл Догляд за шкірою обличчя Крем нічний Мікс Водоростей ACTIVE LIFTING 50мл Крем нічний Рослинні Пептиди DEEP REGENERATION 50мл Антиоксидантний крем для обличчя STOP OXIDATION 30мл Зволожувальний крем для обличчя FIRMING 30мл Експрес-маска альгінатна "Антистрес", 30г Крем денний Мікс Водоростей ACTIVE LIFTING 50мл Крем-маска відбілююча серії "Морс.водор.", 2*6мл Крем-маска живильна "Мультивіт. кокт.", 2*6мл Маска-гідрогель "Ліфтинг-ефект", 2*6мл Гель для контуру очей і губ Мікс водоростей ACTIVE LIFTING 30мл Крем денний Рослинні пептиди DEEP REGENERATION 50мл Мікроемульсія для контуру очей і губ Рослинні пептиди DEEP REGENERATION 30мл Сироватка Мікс Водоростей ACTIVE LIFTING 30мл Сироватка Рослинні пептиди DEEP REGENERATION 30мл Догляд за тілом і руками Аромасвічка CANDLE CINNAMON SPA-догляд для шкіри рук 100мл Бальзам для рук "Інтенсивне відновлення", 75мл Гель для душу серії "Медова", 250мл Гель для інтимної гігієни серії "Цитрус", 250мл Гель-скраб для рук і тіла"Очищення і живлення", 200мл Крем для рук "Зволоження і захист", 75мл Крем для тіла Гідро-баланс 120мл Молочко д/рук і тіла серії "Цілющі трави", 250мл Молочко для тіла серії "Цитрус", 250мл Евкаліптовий бальзам 30мл Крем-пілінг для тіла "Регенерація" 150мл Соляний скраб для тіла "Цитрус" 150мл Трав'яний пілінг для тіла "Антиоксидантний" 150мл Цукровий скраб для тіла "Медовий" 150мл Догляд за волоссям Бальзам для волосся серії "Цитрус", 250мл Бальзам для волосся серії "Цілющі трави", 250мл Маска для волосся серії "Цілющі трави", 250мл Шампунь серії "Медова", 250мл Шампунь серії "Цитрус", 250мл Шампунь серії "Цілющі трави", 250мл Шампунь серії "Яєчна", 250мл Догляд за пошкодженим волоссям Регенеруюча маска для фарбованого волосся з гідролізатом протеїнів 5 злаків Регенеруючий кондиціонер для фарбованого волосся з гідролізатом протеїнів 5 злаків 250мл Регенеруючий шампунь для фарбованого волосся з гідролізатом молочних протеїнів 250мл Спрей-реструктуризація для фарбованого волосся з гідролізатом протеїнів 5 злаків 200мл Філер-олія зволоження та захист фарбованого волосся 30мл Дитяча серія Дитяче крем-молочко для тіла, 200мл Дитячий захисний крем, 50мл Дитячий шампунь-гель 2 в 1, 200мл Серія для проблемної шкіри Активна сироватка анти-акне серії"Youth" 15мл Маска для глибокого очищення серії "Youth"50мл Очищувальний гель-мус серії"Youth"160мл Тонік заспокійливий серії "Youth" 200мл Натуральні дезодоранти Натуральний дезодорант "DEO Bergamot" 50мл Натуральний дезодорант "DEO Sandal" NEW 50мл BIOX 1Зубна паста Гідроксиапатит кальцію. Протидія та попередження карієсу 75мл Зубна паста Морський кальцій & D3.Відновлення мінерального складу дентину та емалі зубів 75мл Зубна паста "Фенхель & кориця. Антибактеріальна для ясен" 75мл GREEN MAX Прибирання Екозасіб натуральний для миття скла з розпилювачем 500мл Екозасіб для очищення ванної кімнати (розпилювач) 500мл Екозасіб нат. для очищення ванної кімнати 500мл Екозасіб для знежирення та видалення нагару 250мл Екомолочко натуральне для чищення 500мл Екозасіб для видалення іржі та вапна 250г Прання Екопорошок нат. концентрат (покращена формула) 1000г Екопорошок нат. концентрат (покращена формула) 120г Екопорошок дит.нат. концентрат(покращена формула) 1000г Екопорошок дит.нат. концентрат (покращена формула) 120г Екозасіб нат. "Cool"для швидкого прання в холодній воді 1л Екоконцентрат нат. для видалення плям та стійких забруднень 250мл Екоконцентрат нат. кисневмісний для відбілювання 250мл Екоконцентрат рідкий нат. для прання вовни, шовку та делікатних тканин 1л Екоспрей нат. для видалення застарілих плям 200мл Посуд Екозасіб для миття посуду Екозасіб для миття посуду в посудомийній машині 500г Екосіль для посудомийної машини 1000г Очищаючі антибактеріальні засоби Екозасіб натуральний для миття овочів і фруктів з розпилювачем 200мл Екомило натуральне рідке оливково-ланолінове 300мл Екомило натуральне рідке оливково-ланолінове 500мл AROMA Aroma Neroli для дому 125мл Aroma Tobacco для туалетної кімнати 125мл Aroma Neroli для дому 125 мл в коробці Aroma Tobacco для туалетної кімнати 125 мл в коробці вайт мандарин White Mandarin Green max Грін макс Biox Біокс Фіто чойс Phyto choice Добра їжа Мікс протеїн контрол

1273грн

Подробно
img
Настольный теннис Теннисные столы АТЛЕТИК +ракетки+сетка Тенісний стіл
2023-05-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Новые теннисные столы "АТЛЕТИК" (GSI-Sport, сделано в Украине) стандартного профессионального размера, оснащенные удобной конструкцией складывания и мобильной колесной платформой. Теннисные столы со склада производителя, представительства GSI-Sport в областных городах. Работаем с 2007 года. Сезонная АКЦИЯ: - ПОДАРОК - мячики, сетка, ракетки. - БЕСПЛАТНО - доставка по всей Украине. - отправка в день заказа. - гарантия 24 месяца. ОПИСАНИЕ и ХАРАКТЕРИСТИКИ • оснащен мобильной колесной платформой на 4-х сдвоенных колесах диаметром 105 мм, 2 колеса маневренные. • столешница 16мм со специальным влагостойким и износоустойчивым покрытием. • удобный механизм складывания. • тренировочная опция игры без партнера. • два цвета: синий и зеленый. • масса 61 кг. • гарантия 24 месяца. РАЗМЕРЫ В игровом положении: 2740 мм, 1525 мм, 760 мм (профессиональный стандарт). В сложенном положении: 650 мм, 1525 мм, 1840 мм. Сезонная АКЦИЯ: - ПОДАРОК - мячики, сетка, ракетки. - БЕСПЛАТНО - доставка по всей Украине. - отправка в день заказа. - гарантия 24 месяца. Доставка по Украине (Нова Пошта, Деливери) - БЕСПЛАТНО. Отправка в день заказа. Возможен самовывоз со склада. Оперативная адресная доставка по городу и области - БЕЗ ВЫХОДНЫХ. Ассортимент моделей INDOOR (для помещений) и OUTDOOR (для открытых площадок) - в наличии. Возможен самовывоз со склада (Киев, Одесса, Харьков, Днепр, Запорожье, Львов, Николаев, Винница, Черновцы, Хмельницкий, Житомир, Черкассы, Чернигов, Луцк, Ровно, Тернополь и др. областных центрах). Приглашаем к сотрудничеству спортивные организации и клубы. Наличный и безналичный расчет. Пожалуйста, звоните, поможем подобрать необходимую модель теннисного стола. - Спортивные товары в ассортименте, кардиотренажеры, беговые дорожки, орбитреки, велотренажеры, настольные игры, шахматы, шахматные программы, настольный футбол, теннисные столы для улицы (с водостойкими композитніми алюминиевіми столешницами) и для помещений, большой теннис, столы для бильярда, батуты, инвентарь для бадминтона, ракетки, мячи, инвентарь для боксерских клубов, мешки боксерские, груши, перчатки, рукавицы, лапы для бокса, ММА, джиу-джитсу, тхэквондо, ушу, каратэ, кикбоксингу, тайского бокса, айкидо, киокушин карате, крав-мага, борьба, коньки, самокаты, кроссфит, фитнес, йога, тайский бокс, кроссфит, боулинг, фитнес-станция, спортивная обувь, велосипеды, электровелосипеды аккумуляторные, аккумуляторы, генератор, дрон, бильярдный стол, аэрохоккей. Спортивный инвентарь и тренажеры в ассортименте в частный дом, офис, кафе, ресторан, квартиру, в загородный дом, дачу, на спортивную площадку. Оборудуем ваш спортивный клуб, заведение отдыха и бизнеса, спортивный зал, тренажерный зал, спортзал, спортивная секция – спортивным оборудованием. Обеспечиваем инвентарем футбольные, баскетбольные, волейбольные клубы, теннисные, бильярдные клубы. Ваш дом, приусадебный земельный дачный участок, квартира, дача могут быть оборудованы спортивными площадками и спортивными тренажерами. Подарочные оригинальные спортивные аксессуары для мужчины, для женщины, для девушки, для парня, для жены, подарки для детей и взрослых. Подарки для спортсмена, футболиста, теннисиста, туриста, активного человека. Спортивные подарки к Новому Году, ко Дню Святого Николая, к 8 Марта, ко Дню Святого Валентина. Акции с подарками. - Спортивні товари в асортименті, кардіотренажери, бігові доріжки, орбітреки, велотренажери, настільні ігри, шахи, шахові програми, настільний футбол, тенісні столи для приміщень та вуличні (із вологостійкими меламіновими або композитними алюмінієвими стільницями), великий теніс, столи для більярду, батути, інвентар для бадмінтону, ракетки, м’ячі, інвентар для боксерських клубів, мішки боксерські, рукавиці, лапи для боксу, ММА, джиу-джитсу, тхеквондо, ушу, карате, кікбоксінгу, тайського боксу, айкідо, самбо, дзюдо, кіокушин карате, крав-мага, боротьба, дайвінг-інвентар, ковзани, самокати, кроссфіт, фітнес, йога, тайський бокс, кросфіт, боулінг, фітнес-станція,спортивне взуття, велосипеди, електровелосипеди акумуляторні, акумулятори, електрогенератор, дрони, більярдний стіл, аерохокей. Спортивний інвентар та тренажери в асортименті у приватний будинок, у офіс, кафе, ресторан, квартиру, у заміський будинок, дачу, на спортивний майданчик. Обладнаємо ваш спортивний клуб, заклад відпочинку та бізнесу, спортивний зал, тренажерний зал, спортзал, спортивна секція - спортивним устаткуванням. Забезпечуємо інвентарем футбольні, баскетбольні, волейбольні клуби, тенісні, більярдні клуби. Ваш будинок, присадибна земельна дачна ділянка, квартира, дача можуть бути обладнані спортивними майданчиками та спортивними тренажерами. Подарункові оригінальні спортивні аксесуари для чоловіка, для жінки, для дівчини, для хлопця, для дружини, спортивні подарунки для дітей та дорослих. Подарунки для спортсмена, футболіста, тенисиста, туриста, активної людини. Спортивні подарунки до Нового Року, до дня Святого Миколая, до 8 Березня, до дня Святого Валентина. Акції із подарунками. Дякуємо за увагу. - Спортивные товары в ассортименте, кардиотренажеры, беговые дорожки, орбитреки, велотренажеры, настольные игры, шахматы, шахматные программы, настольный футбол, теннисные столы для улицы (с водостойкими композитніми алюминиевіми столешницами) и для помещений, большой теннис, столы для бильярда, батуты, инвентарь для бадминтона, ракетки, мячи, инвентарь для боксерских клубов, мешки боксерские, груши, перчатки, рукавицы, лапы для бокса, ММА, джиу-джитсу, тхэквондо, ушу, каратэ, кикбоксингу, тайского бокса, айкидо, киокушин карате, крав-мага, борьба, коньки, самокаты, кроссфит, фитнес, йога, тайский бокс, кроссфит, боулинг, фитнес-станция, спортивная обувь, велосипеды, электровелосипеды аккумуляторные, аккумуляторы, генератор, дрон, бильярдный стол, аэрохоккей. Спортивный инвентарь и тренажеры в ассортименте в частный дом, офис, кафе, ресторан, квартиру, в загородный дом, дачу, на спортивную площадку. Оборудуем ваш спортивный клуб, заведение отдыха и бизнеса, спортивный зал, тренажерный зал, спортзал, спортивная секция – спортивным оборудованием. Обеспечиваем инвентарем футбольные, баскетбольные, волейбольные клубы, теннисные, бильярдные клубы. Ваш дом, приусадебный земельный дачный участок, квартира, дача могут быть оборудованы спортивными площадками и спортивными тренажерами. Подарочные оригинальные спортивные аксессуары для мужчины, для женщины, для девушки, для парня, для жены, подарки для детей и взрослых. Подарки для спортсмена, футболиста, теннисиста, туриста, активного человека. Спортивные подарки к Новому Году, ко Дню Святого Николая, к 8 Марта, ко Дню Святого Валентина. Акции, бонусы, подарки. - Спортивні товари в асортименті, кардіотренажери, бігові доріжки, орбітреки, велотренажери, настільні ігри, шахи, шахові програми, настільний футбол, тенісні столи для приміщень та вуличні (із вологостійкими меламіновими або композитними алюмінієвими стільницями), великий теніс, столи для більярду, батути, інвентар для бадмінтону, ракетки, м’ячі, інвентар для боксерських клубів, мішки боксерські, рукавиці, лапи для боксу, ММА, джиу-джитсу, тхеквондо, ушу, карате, кікбоксінгу, тайського боксу, айкідо, самбо, дзюдо, кіокушин карате, крав-мага, боротьба, дайвінг-інвентар, ковзани, самокати, кроссфіт, фітнес, йога, тайський бокс, кросфіт, боулінг, фітнес-станція,спортивне взуття, велосипеди, електровелосипеди акумуляторні, акумулятори, електрогенератор, дрони, більярдний стіл, аерохокей. Спортивний інвентар та тренажери в асортименті у приватний будинок, у офіс, кафе, ресторан, квартиру, у заміський будинок, дачу, на спортивний майданчик. Обладнаємо ваш спортивний клуб, заклад відпочинку та бізнесу, спортивний зал, тренажерний зал, спортзал, спортивна секція - спортивним устаткуванням. Забезпечуємо інвентарем футбольні, баскетбольні, волейбольні клуби, тенісні, більярдні клуби. Ваш будинок, присадибна земельна дачна ділянка, квартира, дача можуть бути обладнані спортивними майданчиками та спортивними тренажерами. Подарункові оригінальні спортивні аксесуари для чоловіка, для жінки, для дівчини, для хлопця, для дружини, спортивні подарунки для дітей та дорослих. Подарунки для спортсмена, футболіста, тенисиста, туриста, активної людини. Спортивні подарунки до Нового Року, до дня Святого Миколая, до 8 Березня, до дня Святого Валентина. Акції із із бонусами та подарунками. Дякуємо за увагу.

6700грн

Подробно
img
Спортивний топ, спортивна кофта
2024-05-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
1-2 фото — Спортивна кофта для фітнесу з перфорацією, Розмір - L, Біла. Вартість: 350 грн. Кроп-топ дуже зручний при вправах зі штангою та гантелями. Кроп-топ у стилі "casual", яку ви зможете носити не лише на тренування, а й додати у повсякденний гардероб. Відмінно тримає температуру тіла, вбирає вологу і швидко сохне, а додаткова перфорація на спині та грудях додасть ще більшого комфорту вам та вашій шкірі. Матеріал приємний до тіла, гіпоалергенний, не розтягується та не линяє при пранні. На моделі є трикотажний шов, який не розійдеться при максимальному розтягуванні тканини, а також за рахунок своєї плоскої форми не натиратиме тіло при тренуваннях. 3-4 фото Спортивний топ з Пуш ап NAQIYA Розмір - L, Білий. Вартість: 450 грн. 5-6 фото Розмір - S,L, Чорний. Вартість: 450 грн. Топ для занять спортом, що міцно облягає груди. Універсальна модель для всіх типів фізичного навантаження від йоги до важкої атлетики. Така річ послужить і основою костюма, і зручним спортивним бюстиком. Спортивний Топ з підтримкою грудей (Пуш Ап) - за рахунок поролонових вставок він відмінно підтримує груди під час тренувань і надає додаткового комфорту та відмінного естетичного вигляду. Склад матеріалу та наявність вологовідвідних мікрозон дозволить швидко та ефективно відводити вологу від Вашого тіла, під час тренувань, що подарує Вам комфорт. 7-8 фото Спортивний топ з Пуш Ап та Сіткою NAQIYA Розмір S, Темно-синій, Вартість: 450 грн. Топ для занять спортом, що міцно облягає груди. Універсальна модель для всіх типів фізичного навантаження від йоги до важкої атлетики. Така річ послужить і основою костюма, і зручним спортивним бюстиком. Спортивний Топ з підтримкою грудей (Пуш Ап) - за рахунок поролонових вставок він відмінно підтримує груди під час тренувань і надає додаткового комфорту та відмінного естетичного вигляду. Склад матеріалу та наявність вологовідвідних мікрозон дозволить швидко та ефективно відводити вологу від Вашого тіла, під час тренувань, що подарує Вам комфорт.

350грн

Подробно
img
Масажер для ніг, 2 ролика. дерев'яний.
2024-02-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Розмір масажера для ніг на 2 ролика 14 х 14 х 6 см. Матеріал: дерево бук. Б/у Прекрасний масажер для ніг який можна використовувати самостійно в будь - який зручний для вас момент. Масажер створений з екологічного і високоякісного матеріалу натурального дерева, володіє бездоганною якістю, кожна деталь повністю безпечна, створена приносити комфорт і користь. Більш ефективним застосуванням даного масажера стане спільне використання спеціального масла, крему або мазі. Масажер оснащений двома роликами, його параметри складають: 14 х 14 х 6 см. Виріб можна використовувати як в домашніх умовах, при тривалих поїздках в автобусі або в офісі, не відриваючись від роботи

50грн

Подробно
img
Газовая горелка портативная Flame Gun 915 туристическая с пьезо
2023-04-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Газовая горелка (резак) Flame Gun 915 предназначена для приготовления пищи в ресторанах и домашних условиях, пикника, для сельского хозяйства и садоводства, термоусаживаемых рукавов (муфт) и их соединителей, разжигания огня, плавки изделий из пластика и стекла, для украшения блюд в процессе подачи, для обработки поверхностей и локального отопления в лабораторных условиях, мастерских, гаражах и на производстве, копчения продуктов или карамелизации десертов, удаления краски, для разморозки продуктов, водопроводов, а также замков, применяется в микросварке, включающей сварку меди, сварку серебра, сварку олова и обработку орнаментов, для архитектурного украшения. Характеристики: • Работает от цангового баллончика 220 г (в комплект не входит) • Температура пламени: около 1300-1400 °С • Регулировка мощности пламени • Расход газа: 85 г/ч • Тип газа – Пропан/Бутан • Материал корпуса – Металл и Пластик • Удобно держать в руке благодаря эргономическому дизайну • Время беспрерывной работы: примерно 3 часа при использовании стандартного баллона на 220 г • Пламя устойчивое, не гасится ветром и дождем • Защитное кольцо для надежного закрепления газового баллона (предотвращает отсоединение баллона от горелки при ударе или падении) • Габариты: 170 мм*65 мм*18 мм • С пьезоподжигом • Вес – 250 г Комплектация: • Газовая горелка Flame Gun 915 с пьезоподжигом  • Упаковка Способы оплаты: 1) OLX доставка ("Нова Пошта", "Укрпошта") 2) Оплата на карту ПриватБанк или Монобанк 3) Наложенный платеж "Нова Пошта" 4) Наложенный платеж "Укрпошта" Данные для отправки: • Город, область (населенный пункт) • Номер отделения Новой Почты • Номер телефона • ФИО Есть возможность самовывоза по адресу - улица Минина (район: Новые Дома). Предварительно звонить! Работаем без выходных!

99грн

Подробно
img
Набір для чищення Real Avid AK47 Gun Cleaning Kit
2023-04-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернігів
Набір для чищення Real Avid AK47 Gun Cleaning Kit Зручний, компактний набір для чищення Gun Cleaning Kit призначений для чищення зброї, як вдома, так і в польових умовах. Кожен інструмент надійно фіксується у високоміцному, компактному футлярі. В набір входить запатентований скребок для видалення вуглецевих відкладень, призначений для поршневої системи і затвора. Для чищення каналу ствола в набір входить шомпол довжиною 72,4 сантиметра, що складається з шести сталевих стрижнів і обертовим наконечником.

1999грн

Подробно
img
Набір для чищення AR-15 Real Avid - Gun Boss. AVGCKAR15
2023-08-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Катина
Gun Boss® AR15 – це зручний набір для чищення зброї системи AR15 у компактному нейлоновому футлярі. Він містить усі необхідні інструменти для проведення поточного обслуговування та очищення - очищувач каналу стовбура, щітка, скребки, повстяні накладки та багато іншого. Всі елементи набору мають усередині кейсу спеціальне місце з тримачем, який фіксує їх та фіксує під час транспортування. Жодних пошкоджень, ніякого дражливого гуркоту! Покладіть комплект Gun Boss® у свій рюкзак або сумку для стрільбища та будьте готові подбати про свою зброю. Функції: Серветки для чищення зіркової камери 7 сталевих стрижнів з різьбленням і покриттям з наконечником, що обертається, об'єднуються в 33-дюймовий стрижень. Групова щітка тримача затвора Чистячі патчі Пряма кирка Кутова кирка для чищення Нейлоновий наконечник із прорізами Щітка з отвором 5,56/0,223, щетина із фосфористої бронзи Пензель зоряної камери Т-подібна ручка Освітлювач 3-в-1 / пробійник для шпильок / прапорець безпеки Компактний, стійкий до атмосферних впливів, чохол на блискавці з оболонкою із балістичного нейлону Технічна інформація: Розмір (футляр): 15 х 10 х 6 см Вага: 400 г

2200грн

Подробно
img
Газовая горелка Flame gun 920 нові
2024-05-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Умань
ціна 200 грн за одну. олх доставка укр почтою безкоштовна. нові обидві. Газовая горелка Flame gun 920Газовая горелка Flame Gun 920 совместима с любым газовым баллоном цангового типа с весом 220 г. Модель отлично подойдёт для разогревания необходимых предметов или разведения костра в любое время года. Вне походов и кемпинга, вы можете использовать горелку в быту. Стоит отметить простоту и комфорт использования, достаточно открутить регулятор газа и нажать на кнопку для пьезоподжига. Именно такой способ поджога позволит не носить с собой спички или зажигалку, и быстро разжигать горелку в сырую погоду для работы с термоусаживаемыми трубками, перчатками, муфтами; плавления и сварки изделий из пластиков и стекла; удаления краски; обработки поверхностей на производстве и в лабораторных условиях; разморозки замков, водопроводных труб, продуктов; копчения продуктов или карамелизации десертов; для украшения процесса подачи блюд; для работ в саду и огороде, для быстрого и экологичного поджига дров, угляТехнические характеристики:Температура нагрева 1300°CДиаметр трубки 16 ммРегулятор пламениТип соединения - цанговыйСпособ поджига - пьезоПотребление газа 80 г/чВес 145 гРазмеры 175 x 28 x 63 мм

200грн

Подробно
img
Газовий пальник / Газова горілка для балона Flame gun
2024-06-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Для замовлення комплекта пальник+балон пишіть. Пальники Flame gun 920 (білий) - 89 грн. Flame gun 915 (чорний) - 89 грн. Газові балони Балони газові для пальника - 50грн При замовленні від 1000грн знижка 5% Товар знаходиться у м. Чернівці, Калинівський ринок. Графік роботи: Вт-Нд - з 07:00 до 13:30 Пн - вихідний. Замовлення приймаються щодня. Якщо замовлення оформлене до 13:00 - здебільшого буде відправлене в той же день, інші на наступний день по можливості. Звертайтесь!

89грн

Подробно
img
Мастило для зброї Brunox Gun Care спрей 300 мл
2023-07-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Олива Brunox Gun Care спрей 300 мл Виробник: Швейцарія Мастило Gun Care розроблено у такий спосіб, щоб його можна було використовувати для зброї всіх різновидів. Воно може мати відразу три функції: чистка, змащування й консервація зброї. Засіб синтетичний на 100%, не горить і може значно продовжити термін служби всіх елементів. Мастило відразу після нанесення може витіснити вологу, розпушити іржу й усунути різні забруднення. Треба зазначити, що мастило нейтральне до лаку, шкіри, оліфи, дерева, гуми та тканини. Олх доставка!

549грн

Подробно
img
М'ячик масажер для зняття стресу
2023-07-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
М'ячик масажер для зняття стресу Масажер призначений для зняття стресу, розслаблення перенапружених м'язів, зняття втоми після інтенсивних фізичних вправ, тренувань. Він покращує циркуляцію крові, позбавляє болю в м'язах. Масажним м'ячем можна користуватися чоловікам та жінкам різного віку, його легко брати із собою у будь-які поїздки. Матеріал: ПВХ Діаметр: 10см Ціна із вартістю упаковки. Відправлення тільки безкоштовною ОЛХ доставкою з Укрпоштою!

44.5грн

Подробно
img
Масажер для спини , масажер ,подушка масажная шеи ног Рук!
2024-01-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Олх доставкою не відправляю, Наложний платіж чи повна оплата на карту. Масажна подушка! Можна використовувати в машині від прикурювача та будинку від розетки! Універсальна масажна подушка, яку можна пристосувати до будь-якої частини тіла. Подушка-масажер розслаблює м'язи шиї, плечей та спини. Функція масажу стимулює приплив крові до голови, що знімає почуття втоми та схильність до сну, бадьорить та піднімає тонус. Допомагає боротися із мігренню. Нормалізує кровообіг. Знімає напругу. Профілактика та боротьба з остеохондрозом.

390грн

Подробно
img
Платформа (тренажер) для віджимань 14 в 1
2023-09-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Що таке платформа для віджимань 14 Functional Push Up-Push Up Training System Платформа для віджимань створена для інтенсивного опрацювання 4 груп м’язів: спини, плечей, грудей і трицепсів. При використанні виробу ноги і прес також отримують посилене навантаження. Колірна розмітка для установки упорів ділиться по групах м’язів: червоний-плечі, синій-груди, зелений-трицепс, жовтий-спина. Переваги платформи: Фіксує зап’ясті під час вправи. Це значно знижує ймовірність травм в порівнянні зі стандартними віджиманнями. Має 14 кутів для установки упорів, що дозволяє опрацювати всі групи м’язів верхньої частини тіла. 100% гарантований результат прокачаних м’язів; Кольорова розмітка для простоти експлуатації. Як використовувати: Розташуйте платформу на стійку, рівну поверхню. Щоб виріб не ковзало, вставте спеціальні гумові накладки в отвори зі зворотного боку панелі. Вставте упори в симетричні отвори з двох сторін платформи відповідно до колірної схеми. Перевірте, чи міцно встановлені упори. Міняйте положення упорів для опрацювання різних груп м’язів. Платформа для віджимань підійде тим, хто веде активний спосіб життя, спортсменам, людям, які хочуть поліпшити зовнішній вигляд свого тіла. Зручні стійки-фіксатори надійно закріплюються у відсіки, розмічені за кольорами. Руки не зісковзує з них, за рахунок прогумованого матеріалу. Продумана конструкція дозволяє домогтися більшої амплітуди при віджиманні. Контактна платформа для віджимань замінить громіздкі тренажери, які нікуди ставити в квартирі. І звільнить Вас від походів в спортивний зал, заощадить час, витрачений на дорогу. Доставка: -Нова Пошта -Укрпошта -ОЛХ доставка

399грн

Подробно
img
Розпродаж складу / Тренажер для віджимань 14 в 1
2023-11-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Що таке платформа для віджимань 14 Functional Push Up-Push Up Training System Платформа для віджимань створена для інтенсивного опрацювання 4 груп м’язів: спини, плечей, грудей і трицепсів. При використанні виробу ноги і прес також отримують посилене навантаження. Колірна розмітка для установки упорів ділиться по групах м’язів: червоний-плечі, синій-груди, зелений-трицепс, жовтий-спина. Переваги платформи: Фіксує зап’ясті під час вправи. Це значно знижує ймовірність травм в порівнянні зі стандартними віджиманнями. Має 14 кутів для установки упорів, що дозволяє опрацювати всі групи м’язів верхньої частини тіла. 100% гарантований результат прокачаних м’язів; Кольорова розмітка для простоти експлуатації. Як використовувати: Розташуйте платформу на стійку, рівну поверхню. Щоб виріб не ковзало, вставте спеціальні гумові накладки в отвори зі зворотного боку панелі. Вставте упори в симетричні отвори з двох сторін платформи відповідно до колірної схеми. Перевірте, чи міцно встановлені упори. Міняйте положення упорів для опрацювання різних груп м’язів. Платформа для віджимань підійде тим, хто веде активний спосіб життя, спортсменам, людям, які хочуть поліпшити зовнішній вигляд свого тіла. Зручні стійки-фіксатори надійно закріплюються у відсіки, розмічені за кольорами. Руки не зісковзує з них, за рахунок прогумованого матеріалу. Продумана конструкція дозволяє домогтися більшої амплітуди при віджиманні. Контактна платформа для віджимань замінить громіздкі тренажери, які нікуди ставити в квартирі. І звільнить Вас від походів в спортивний зал, заощадить час, витрачений на дорогу. Доставка: -Нова Пошта -Укрпошта -ОЛХ доставка

199грн

Подробно
img
Продаю тренажер для фітнесу Pull Reducer у коробці.
2023-03-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Pull Reducer - це багатофункціональний тренажер для фітнесу. Тренажер призначений для тренування м'язів рук, ніг, живота та спини, а також для легкої розтяжки та різних силових вправ.Особливості:Тренажер виготовлений зі спеціально розробленого матеріалу - латексної піни, яка поєднує в собі високу еластичність та надзвичайну міцність.Завдяки своїй еластичності, тренажер підходить для людей різного зросту.Тренажер має дуже малу вагу та може бути компактно складений для зберігання та перенесення.Тренажер експандер є чудовим тренажером для позбавлення від зайвих кілограмів, оскільки саме помірні навантаження дозволяють прискорити процес метаболізму, що сприяє втраті жиру.Виконуючи з ним лише декілька хвилин на день, ви зможете розвинути та зміцнити вибірково м'язи рук, ніг, спини або живота, не створюючи при цьому зайвого навантаження на інші групи м'язів та на хребет.Характеристики:Розміри: 50 х 26 смВага: 250 гКомплектація:Тренажер для фітнесу Pull ReducerЗаводська упаковка.- Тренажер для дому- Тренажер для дома- Легкий тренажер- Тренажер для розминки- Тренажер для разминки- Тренажер для дівчат- Тренажер для девочек- Багатофункціоальний тренажер- Многофункциональный тренажер- Тренажер для фітнесу- Тренажер для фитнеса- Домашній тренажер- Домашний тренажер- Тренажер для м'язів- Тренажер для мышц- Тренажер для усіх груп м'язів- Тренажер для всех групп мышц- Еластичний тренажер- Эластичный тренажер- Хороший тренажер- Тренажер для дітей- Тренажер для детей- Тренажер для ніг- Тренажер для ног- Тренажер для рук- Тренажер для живота- Тренажер для спини- Тренажер для тренувань- Тренувальний тренажер- Вправи з тренажером- Упражнения с тренажером- Вправи для осанки- Упражнения для осанки- Вправи для м'язів- Прокачка м'язів з тренажером- Прокачка мышц с тренажером- Тренажер із собою- Тренажер в коробці- Тренажер в коробке- Новий тренажер- Якісний тренажер- Качественный тренажер- Міцний матеріал- Міцний тренажер- Крепкий тренажер- Тренажер для родини- Тренажер Pull Reducer- Тренажер для різного росту- Тренажер для разного роста- Компактний тренажер- Компактный тренажер- Експандер- Экспандер- Експандер для тренувань- Экспандер для тренировок- Експандер для росту м'язів- Експандер для м'язів- Экспандер для мышц- Експандер для дому- Тренування з експандером- Тренировка с экспандером- Експандер вправи- Экспандер упражнения

245грн

Подробно
img
Тренажер для фітнесу вдома
2023-03-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Багатофункціональний тренажер для фітнесу. Тренажер призначений для тренування м'язів рук, ніг, живота та спини, а також для легкої розтяжки та різних силових вправ. Особливості: Тренажер виготовлений зі спеціально розробленого матеріалу - латексної піни, яка поєднує в собі високу еластичність та надзвичайну міцність. Завдяки своїй еластичності, тренажер підходить для людей різного зросту. Тренажер має дуже малу вагу та може бути компактно складений для зберігання та перенесення. Тренажер експандер є чудовим тренажером для позбавлення від зайвих кілограмів, оскільки саме помірні навантаження дозволяють прискорити процес метаболізму, що сприяє втраті жиру. Виконуючи з ним лише декілька хвилин на день, ви зможете розвинути та зміцнити вибірково м'язи рук, ніг, спини або живота, не створюючи при цьому зайвого навантаження на інші групи м'язів та на хребет. Характеристики: Розміри: 50 х 26 см Вага: 250 г Комплектація: Тренажер для фітнесу Pull Reducer Заводська упаковка. - Тренажер для дому - Тренажер для дома - Легкий тренажер - Тренажер для розминки - Тренажер для разминки - Тренажер для дівчат - Тренажер для девочек - Багатофункціоальний тренажер - Многофункциональный тренажер - Тренажер для фітнесу - Тренажер для фитнеса - Домашній тренажер - Домашний тренажер - Тренажер для м'язів - Тренажер для мышц - Тренажер для усіх груп м'язів - Тренажер для всех групп мышц - Еластичний тренажер - Эластичный тренажер - Хороший тренажер - Тренажер для дітей - Тренажер для детей - Тренажер для ніг - Тренажер для ног - Тренажер для рук - Тренажер для живота - Тренажер для спини - Тренажер для тренувань - Тренувальний тренажер - Вправи з тренажером - Упражнения с тренажером - Вправи для осанки - Упражнения для осанки - Вправи для м'язів - Прокачка м'язів з тренажером - Прокачка мышц с тренажером - Тренажер із собою - Тренажер в коробці - Тренажер в коробке - Новий тренажер - Якісний тренажер - Качественный тренажер - Міцний матеріал - Міцний тренажер - Крепкий тренажер - Тренажер для родини - Тренажер Pull Reducer - Тренажер для різного росту - Тренажер для разного роста - Компактний тренажер - Компактный тренажер - Експандер - Экспандер - Експандер для тренувань - Экспандер для тренировок - Експандер для росту м'язів - Експандер для м'язів - Экспандер для мышц - Експандер для дому - Тренування з експандером - Тренировка с экспандером - Експандер вправи - Экспандер упражнения

98грн

Подробно
img
Масажний пояс з Німечини
2023-01-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Кутці
Продам новий масажний пояс привезений з Польші . Стан і комплектація на фото . Без фабричної упаковки . В користуванні не був . Можете пропонувати свою ціну . Думаю домовимось . Упаковую сам в свою упаковку і якомога компактніше . Дякую за проявлений інтерес . Електро-масажер для тіла призначений для проведення масажу з підключенням функції прогріву. У корпус вбудовано масажні ролики, швидкість обертання яких регулюється. Одночасний масаж шиї і плечей швидко знімає напругу і втому, а замість цього м'язи якісно пропабатываются, відбувається потужний лімфодренаж і поліпшується кровообіг, що позитивно позначається як на загальному здоров'ї, так і на розумовій діяльності й гарному настрої. Пояс зручно тримати завдяки широким ручкам-ременів. Допомагає прогріти і розім'яти затерплі м'язи плечей, шиї і спини. Добре справляється навіть з поперековими болями. Необхідний для профілактики остеохондрозів, для зняття болю. Прилад має величезну зону впливу - практично все тіло. Унікальна форма масажера для тіла дозволяє використовувати його і як масажну подушку для спини і шиї, і як портативний масажер для всього тіла. Контрольоване напрямок та швидкість обертання дозволяє вибрати максимально комфортний режим. А благодаря функції прогріву відчуття будуть ще приємніше . Особливості: Універсальний роликовий массажер Функція інфрачервоних підігріву

1100грн

Подробно
img
Бігова доріжка електрична WCG-H606 + Гантелі + Масажер
2023-03-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Рогатин
Бігова доріжка електрична WCG-H606 + Гантелі + Масажер Кут нахилу бігового полотна: 0-15%, електричний Напівпрофесійна бігова доріжка для домашнього використання. Виготовлена ??з високоякісних компонентів. Ви можете тренуватися вдома, дивитися телевізор. Вам більше не доведеться йти в фітнес-клуб або тренажерний зал. ДОДАТКОВІ МОЖЛИВОСТІ: ключ захисту Можливість з'єднання з пристроєм MP3 (контроль вибору треків) Вхід USB З регульованою швидкістю і нахилом доріжки в ручці 2 колонки 2 місця на пляшки 2 гантелі вагою по 1,8 кг. 2 додаткові ручки Комплект (необхідні інструменти, пляшка олії для бігової доріжки) Установка кута нахилу Автоматична Інструкція (українською, англійською) Бігова доріжка WCG-H606 має систему автоматичного регулювання кута нахилу - Auto Incline. Завдяки цьому за допомогою однієї кнопки ми можемо вільно регулювати висоту ухилу в діапазоні від 0 до 15%. Ви можете зробити це, не встаючи з бігової доріжки під час тренування. Для бігової доріжки з ручним нахилом ви повинні припинити тренування для цього. Амортизація - амортизація (8-точок) є дуже важливою перевагою бігової доріжки. Завдяки амортизації доріжкою можуть скористатися навіть ті, у кого є проблеми з суглобами. Максимальне навантаження - можуть позайматися на біговій доріжці користувачі з максимальною вагою 120 кг Бігова доріжка: розміри стрічки - довжина 1260 мм, ширина 450 мм Ухил - завдяки обраному ухилу можливо регулювати стрічку для задоволення ваших потреб, здоров'я, сили. Двигун - Потужний мотор робить наші бігові доріжки дуже хорошим вибором для покупки. Панель управління - Це дозволяє нам контролювати функції всього пристрою, включає в себе РК-дисплей, який показує поточну програму вправ, і такі вимірювання як: час, відстань, калорії, швидкість, пульс. Масажер з масажним поясом: завдяки масажеру ви розслабитеся після тренування.   Характеристика: Двигун доріжки навіть на пікової потужності працює тихо і плавно Вбудований вентилятор охолоджує мотор, захищає його від перегрівання і продовжує термін його служби Сенсорні датчики вимірювання пульсу на рукоятках тренажера дозволяють вам контролювати навантаження на ваш організм в будь-який момент тренування, що дозволить уберегтися від надмірних навантажень або додати навантаження для отримання найбільшого ефекту від тренування Швидкість бігу від 0,8 до 16 км / год можна змінювати одним натисканням на кнопки швидкого перемикання швидкості на консолі тренажера або на кнопки регулювання швидкості на поручнях бігової доріжки Регулювання кута нахилу полотна 0-15% Компактний розмір дозволяє використовувати тренажер в невеликих приміщеннях Висока якість матеріалів гарантує довгий термін бездоганної служби тренажера Транспортувальні колеса значно полегшують переміщення тренажера За допомогою вбудованого MP3 інтерфейсу і колонок можна під час занять прослуховувати улюблену музику з зовнішніх носіїв Спеціальні підставки на консолі дозволяють тримати пляшечку з водою завжди під рукою Виробник WCG Україна Гарантія 1 рік, 3-річна гарантія на сталеві елементи

22950грн

Подробно
img
Електричний масажер
2023-01-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Електричний масажер 6 режимів. Портативний шийний масаж. Декомпресійний масажер спини Muscle Machine. Стан: новий.

150грн

Подробно
img
Віброплатформа фітнес тренажер Newcential Vibration platform
2023-08-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Гришківці
Привезено з Німеччини. Стоковий зразок, з вітрин магазинів німеччини, був на демонстрації. Дивіться всі наші оголошення. Знижка на другу покупку 5% Це інноваційний тренажер для фітнесу, підтримання форми та корекції фігури. Принцип дії віброплатформи полягає в залученні рефлексів тіла для тренування м'язів комфортним для вас способом. З таким апаратом ви забудете про задишку і збільшите інтенсивність тренування не виходячи з дому. Тренування підійдуть для кожного. Віброплатформа робить спорт доступним для новачків, людей похилого віку і тих, кому фізичні навантаження даються непросто. Також пристрій можна використовувати як масажер комплексної дії. У таких випадках, ви позбавитеся болю в м'язах і покращите кровообіг по всьому тілу. професійне обладнання для використання в домашніх умовах, фітнес клубах та оздоровчих центрах. Функції та режими віброплатформи Апарат має 11 автоматичних режимів, кожен із яких запускає певний ритм тренування. В режимі ручного керування віброплатформа дозволяє самостійно регулювати інтенсивність та амплітуду вібрації від 1 до 99 рівня. Важливо відзначити, що ергономічна форма апарату створена така неспроста. Чим ближче до центру платформи стоять ноги, тим менше навантаження ви отримуєте. Ця особливість дозволяє самостійно підлаштовувати інтенсивність тренування під ваші потреби та побажання. Ефект від використання тренажера Корекція фігури та підтримка форми; Зниження ваги; Зміцнення м'язів; Компенсація сидячого способу життя, гіподинамії; Поліпшення кровопостачання тканин та органів; Відновлення м'язової активності після травм; Підвищення пружності та еластичності шкіри; Зменшення проявів целюліту; Поліпшення роботи серцево-судинної системи; Поліпшення якості сну. Протипоказання Максимальна вага користувача – 150 кг. Заборонено використовувати апарат за наявності кардіостимулятора, переломах та захворюваннях на стадії декомпенсації. Якщо з якихось причин вам протипоказаний масаж, то не можна використовувати масажне обладнання. Якщо у вас є сумніви щодо наявності протипоказань у вас, проконсультуйтеся з вашим лікарем. Комплектація Віброплатформа; 2 гнучкі еспандери; Пульт керування Платформа PL Vibration • оснащена еспандерами з ручками, що підсилюють тренування та покращують його результативність, тренує все тіло, не напружуючи суглоби, вібрації стимулюють м'язи, змушуючи їх тренувати ідеї для вправ на зміцнення м'язів, зниження ваги та зміцнення вібрацій тіла. активувати м'язові волокна і підтягнути нековзну поверхню для тренування шкіри виняткова простота використання завдяки пульту дистанційного керування та великим дисплеям 99 індивідуально регульованих швидкостей 10 програм тренувань різної інтенсивності • регульований час тренування до 10 хвилин • інформація про швидкість відображення та час Включена інструкція з експлуатації дані Потужність двигуна 200 Вт матеріал сталь, пластик ABS вага близько 12,60 кг розміри 66 x 38 x 13,5 см (ширина x глибина x висота)

3999грн

Подробно
img
Килимок спортивний Eva 1850х550х5 міцний для фітнесу йоги спорту мат
2023-03-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Килимок спортивний Eva 1850х550х5 міцний для фітнесу йоги спорту, мат спортивний тренувань Килимок спортивний Eva 1850х550х5 для фітнесу йоги спорту, мат спортивний тренувань Щільність100 кг/м3 (міцний) Ідеально підходить для занять фітнесом, йогою, пілатесом, танцями і гімнастикою. Його можна використовувати вдома, на відкритому повітрі або в спортивному залі. ?Килимок Evaне рветься, він дуже міцний і зносостійкий. Виготовлений з екологічно чистого ЕВА матеріалу. Особливості: ·Підвищена міцність ·Рельєфна поверхня ·Легка вага і портативність ·Універсальність у використанні ·Стійкість до деформацій ·Легкість догляду Характеристики ·Тип: килимок спортивний; ·Матеріал: екологічний і безпечний полімер ЕВА (етилвінілацетат); ·Товщина: 0,5 см; Розмір: 185*55*0,5 см Колір: чорно-сірий, чорно-червоний, чорно-синій. Також є в наявності Килимки з EVA меньшого розміру Килимки з Пінополіетенелу Гантелі Гирі Турніки Тренажери набори штанга + гантелі Доставка Укрпоштою (через олх доставку безкоштовно) Новою Поштою Щоб оформити олх доставку на потрібний вам розмір та кількість, зв'яжіться з менеджером Пишіть телефонуйте у будь-який час завжди будемо раді допомогти

299грн

Подробно
img
Спортивний куточок
2024-06-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Забороль
Спортивний куточок Зручно швидко складається. Призначений для дітей від 1 до 6 років. Ігровий складаний спортивний куточок Кроша кольоровий - це спортивний куточок для дітей в квартиру і дитячий спортивний куточок для дому. Базова комплектація - куточок з гойдалками, майданчиком, драбинкою, гіркою Розміри: - висота - 1,3 м - довжина - 1 м - ширина - 1,3 м - гірка з бортиками - 1,5мх30смх7см Допустимі навантаження: Спортивний комплекс - до 60 кг Матеріал комплексу: - Вертикальні стійки - Хвойні породи. - Перекладини - бук Ціна нового 12700 Стан нового Склали,не користувались

10000грн

Подробно
img
Турнік бруси прес комплекс спортивний для будинку SE035
2023-10-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Рівне
Турнік бруси прес комплекс спортивний для будинку SE035 По Україні доставка Новою Поштою Самовивіз Рівне •(Доставка з нашмх складів Рогатин/Рівне ) •Швидка відправка •Будь який для вас зручний спосіб оплати •Гарантія •Більше 1000 позитивних відгуків Турнік гнутий з великим виступом призначений для виконання підтягувань з різним хватом, вправ на прес, підняття ніг, підтягування за голову в домашніх умовах. На брусах виконують віджимання. М'які опори під руки і спину, сприяють комфортному виконанню вправ на м'язи преса. Ручки турніка і брусів виготовлені з неопрена, який не тільки приємний на дотик, він вбирає вологу і не дає рукам прослизати. Призначений, як дітей, так і для дорослих. * Максимальна вага користувача 120 кг. * Довжина турніка: 110 см. * Винос турніка: 42 см. * Винос брусів від стіни: 60 см., Ширина захвату 55 см .. * Матеріал: метал. * Покриття: статична (порошкова) фарба * Гарантія 12 місяців Зверніть Увагу що на дану позицію ОЛХ Доставка не діє (не проходить по габаритам) Для оформлення зв'яжіться з менеджером Завжди будемо раді вас допомогти Також є в наявності Гантелі Лавки Іньші моделі турніків Набори штанга + гантелі Набори Лавка + штанга Диски композитні штанги лавки стійки гирі грифи турніки Металеві гантелі Металеві гантелі з поршковою окрасою Металеві диски не розбірні гантелі тренажери Карімати Да багато іншого спортивного спорядження Турнік-бруси Турнік прес Турнік для дому Настінний спортивний комплекс Фізична активність Вправи на турніку Вправи на брусах Спортивна атлетика Спортивний обладнання для дому Розвиток м'язів Турник-брусья Турник пресс Турник для дома Настенный спортивный комплекс Физическая активность Упражнения на турнике Упражнения на брусьях Спортивная атлетика Спортивное оборудование для дома Развитие мышц Спортивное развлечение для детей Совершенствование физической формы Спортивный тренер Упражнения для укрепления рук и спины Фитнес оборудование Домашний спорт Тренировки на спортивном комплексе Спортивная конструкция для дома Спортивна розвага для дітей Вдосконалення фізичної форми Спортивний тренер Вправи для зміцнення рук і спини Фітнес обладнання Домашній спорт Тренування на спортивному комплексі Спортивна конструкція для дому

1549грн

Подробно
img
Тренажер-масажер для лікування хребта паравертебральный
2023-10-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Херсон
Домашній Тренажер-масажер призначений для тренування міжхребцевих дисків, самостійного масажу навколохребцеві (паравертебральних м'язів в шийному, грудному, поперековому і крижовому відділах хребта, а так само для масажу потиличної області і зони кульшових суглобів. Регулярні заняття на тренажері масажері дозволить Вам поліпшити кровопостачання глибоких м'язів хребта, що має велике значення для поліпшення живлення всього осьового скелета людини. Займаючись на масажері вранці і ввечері по 5-15 хвилин, Ви: забудете про болі в спині і попереку, позбудетеся від остеохондрозу, зніміть м'язові спазми, відновіть міжхребетні диски, усуньте легкі зміщення хребців, повернете гнучкість і молодість спині. Лікуванню піддаються різні ступені сколіозу, а також міжхребетні грижі. Адже тренажер за вас здійснює якраз ті рухи хребців, які приводять до відновлення міжхребцевих дисків, відновлюють положення хребців і виліковують м'язи від спазмів. ОСНОВНІ ЕФЕКТИ ВІД ЗАСТОСУВАННЯ: · поліпшення стану міжхребцевих дисків · зняття м'язових спазмів · усунення легких зміщень хребців, поліпшення постави за рахунок збільшення відстаней міжхребцевих · значне зменшення болю в різних відділах спини · поліпшення якості життя Додатковою перевагою конструкції цього масажера є наявність підставки під ноги, яка дозволяє змінити прогин у попереку, зняти зайве м'язове напруження і максимально ефективно про масажувати поперекову область, зону крижів і тазостегнових суглобів. Необхідно відзначити, що в ряді випадків, перш ніж приступити до занять, необхідна консультація медичного фахівця та проведення діагностики стану Вашого хребта. ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛІ: · масажні елементи - ролики з якісного пластику, забезпечують м'який і дбайливий масаж · відстань між роликами спеціально підібрано так, щоб безпечно і ефективно пропрацювати глибокі м'язи, не впливаючи на остисті відростки хребта · тонка регулювання висоти масажних роликів для створення індивідуального комфортного режиму заняття · масаж тільки під впливом власної ваги дозволяє уникнути зайвого навантаження на хребет, викликати обмеження і зміщення хребців · зручна підставка для ніг для масажу поперекового відділу

7700грн

Подробно