img
Benchmade Morpho 51 Balisong
2023-04-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Стан - Як новий, ніж має гостру заводську заточку, нічого не різав. Модель знята з виробництва, тому вже можна вважати, що цей ніж має колекційну цінність. Довжина клинка - 108 мм Матеріал клинка - D2 Tool Steel Твердість клинка - 60-62HRC Товщина клинка, мм 2,5 мм Матеріал рукояті- Титан,G10 Кліпса знімна 1-стороння Загальна довжина - 238 мм Вага - 94 г Для швидкого зв'язку пишіть в Instagram Knife.madness Також є в наявності мультитули: Leatherman Wave+, Leatherman Surge, Leatherman Rebar, Charge, Mut, Leatherman Raptor, Gerber MP 600, Gerber Center Drive, Sog. Тактичні годинники CASIO, грілки для рук Zippo (працює як Повербанк), набори для чищення зброї OTIS+Gerber, кишенькова точилка для ножа Work Sharp. Сумки та органайзери Maxpedition CAP, EDC, Remora, Micro, та інші. Складні ножі: Microtech, Spyderco, Cold Steel, Benchmade, Zero Tolerance, Ganzo, Protech, Hogue Весь товар привезений із США - 100% оригінал. Оформлення замовлення: 1. OLX доставка без передоплати; 2. Накладний платіж (передплата в розмірі 100 грн на картку банку, решта суми післяплатою); 3. 100% оплата на картку та відправка з повною страховкою товару (економія на комісії за переказ коштів Новою Поштою) Укрпошта ,Нова пошта ,Міст Експрес. Важливо: Всі замовлення відправляються в день оформлення покупки.

10800грн

Подробно
img
Нож Benchmade Griptilian 551 - ORG, S30V, 3.45", Orange
2023-01-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Харьков
Продам складной нож Benchmade Griptilian AXIS Lock Knife Orange (3.45" Satin) 551-ORG-S30V. Griptilian 551 — один из лучших EDC-ножей от Benchmade созданный дизайнером Мэло Пардью. Простоватая внешность этого ножа скрывает за собой удобство, надёжность и качество, проверенное временем. Для ножа свойственна очень мягкая и плавная механика, при открытии-закрытии, и потому для его открытия почти не требуется усилий. Материал клинка — CPM-S30V — одна из самых качественных и популярных сталей ножевого дела. Она в 1,5 раза превосходит достаточно неплохую сталь 440С по способности держать заточку, и в 3,5 раза её же по прочности. Рукоять из нейлона приятна на ощупь и имеет удобную конструкцию, повторяющую изгибы ладони руки. Благодаря этому, можно в течение длительного времени пользоваться ножом и не устать при этом, а также не «заработать» мозолей. Двойные вкладыши из нержавеющей стали 420J добавляют прочности и долговечности конструкции ручки. Конструкция ножа обеспечивает его безупречную службу долгие годы. На рукояти установлен традиционный для Benchmade Axis-lock. Он считается одним из самых надежных замков для складных ножей. Он лишён возможности случайного открытия, и позволяет открывать и закрывать нож любой рукой. Характеристика: • Длина ножа: 205 мм • Длина клинка: 87,6 мм • Длина рукояти: 115 мм • Ширина клинка: 30 мм • Толщина обуха: 2.92 мм • Материал клинка: CPM-30CV • Твердость клинка: 58-60 HRC • Материал рукояти: Orange GFN (Glass Filled Nylon) • Производство: Benchmade, USA • Made in USA • Вес: 112 г Авторитетний сайт Knife Informer оценил нож Benchmade Griptilian 551 в 84 балла из 100. Из обзора Knife Informer: Плюсы: Сверхплавное действие лезвия. Надежный затвор. Приятная цепкая фактурная ручка. Почти идеальная эргономика. Минусы: Материал ручки некоторым может показаться слишком пластичным. Слегка громкий щелчок замка. Итог: Один из лучших универсальных ножей EDC, который вы можете купить.

6 200грн

Подробно
img
Ніж Benchmade barrage 581 сталь М390
2024-03-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Ніж у відмінному стані, практично новий. Не є холодною зброєю Повний комплект: - ніж; - чохол (мішочок); - коробка. BENCHMADE 581 BARRAGE – одна з найкращих збройових порошкових сталей концерна Bohler – М390 Barrage (581): BENCHMADE 581 BARRAGE – дійсно видатний ніж як ідеальний робочий EDC-інструмент, в даній ціновій категорії. А якщо врахувати, що ця категорія досить висока, випливає висновок очевидний – це один з кращих EDC-ножів на сьогоднішній день. Сталь, з якої виготовлений клинок BENCHMADE 581 BARRAGE – одна з кращих збройових порошкових сталей концерну Bohler – М390. За результатами тестів цього ножа, М390 обійшла такі відомі сталі, як ZDP-189 і CTS-204P.Сталь характеризується, як сталь високої твердості, відмінно утримує гостроту РК і виключно комфортну при заточуванні. Форма клинка ножа-дроп-пойнт з прямими високими спусками і зведенням в 0,5 мм, що є вдалою геометрією для вирішення більшості EDC-завдань. На клинку присутній вузьке ДЕКОРАТИВНЕ фальшлезвие. Рукоять ножа закритого типу виготовлена зі сталевих полегшених лайнерів, накладок з G-10, спейсера з глибокою насічкою і текстурованих алюмінієвих больстеров. Больстери, безумовно, створюють особливий елегантний дизайн цього ножа. Поздовжні лінії тонкого текстурування цікаво поєднуються з поперечними глибокими насічками, а захований під больстерами осьовий гвинт не створює відчуття нагромадженості кріпильних елементів і надає серійному ножу відтінок кастомності. Рукоять ножа має хорошу ергономіку і відмінно заповнює руку. Незважаючи на повну відсутність насічок на спинці і черевці рукояті, ніж відмінно контролюється в різних хватах, завдяки невеликим бічним насічкам і вибіркам на G-10. Кліпса ножа двостороння (тільки положення «вістрям вгору»). Також на рукояті є отвір під темляк, як данина певної тактичної складової BENCHMADE 581 BARRAGE. BENCHMADE 581 BARRAGE забезпечений системою асиста. Говорячи про даний асист, можна виділити високу надійність «довгограючої» пружини, про яку написано багато позитивних відгуків власників BARRAGE 581. Клинок легко викидається за допомогою двосторонніх шпеньків на лезі, як однією, так і іншою рукою (чому також сприяє симетрична рукоять). Лезо залишається в підпружиненому стані на всьому протязі свого ходу. Замок ножа-один з найнадійніших ножових запорів Axis Lock – ASSIST забезпечений запобіжником, що перешкоджає як відкриття клинка, так і його складання.

10150грн

Подробно
img
Нож для выживания тактический Benchmade ADAMAS D2
2024-05-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Ексклюзивна новинка ніж Benchmade Sibert Auto Adamas - колекційна модель повністю автоматичного ножа від відомого ножового дизайнера Шейна Сіберта і Джеффа Струкера (майор 75-го полку рейнджерів збройних сил США). Складаний ніж Benchmade Auto Adamas D2 Sand G10 із замком AXIS - володар міцної та надійної конструкції з блискавичним автоматичним розгортанням і рядом відмінних рис - Cerakote0 Sand, практичний замок AXIS®, сумісність з MOLLE®, можливість використання правою та лівою рукою. Нова тактична модель Авто Адамас Бенчмейд має потужний клинок з загостреним кінцем, який зроблений із надміцної інструментальної сталі (CPM Cruwear) з шаблеподібним шліфуванням середньої висоти, що забезпечує ідеальний баланс ефективності та довговічності інструменту. Поверхня леза фінішована полікерамікою Cerakote, яка не тільки підвищує міцність, але посилює захист від корозії і нейтралізує ефект відображення. Наявність на ріжучій кромці часткового зазубрювання - гарантує чистоту різу, легкість і простоту заточування у польових умовах, високу результативність і швидкість роботи з жорстко-волокнистими матеріалами. Шляхом простого натискання запірної AXIS-планки миттєво відбувається автоматичне та двостороннє розгортання клинка. Надійний та міцний замок AXIS - простий і зручний у користуванні, а запобіжник ковзання - стовідсотково виключає випадкове розкриття ножа. Benchmade Sibert Auto Adamas Folding Knife Desert Tan G10 3.78" D2 оснащений руків'ям з механічно обробленими накладками (G10), які кріпляться до скелетонізованих вкладишів (чорна оксидна нержавіюча сталь). Дана особливість істотно підвищує міцність конструкції та сприяє відмінному хвату, навіть у рукавицях або мокрою рукою. Наявність на руків'ї слайда для великого пальця, фрезерованих отворів і отвору великого діаметру - дозволяють покращити комфортність експлуатації ножа і тягу в руці, а ще закріпити темляк. Крім цього у моделі передбачені кишеньковий реверсивний затискач (сталь) чорного кольору та надміцнийнейлоновий чохол MOLLE. Ніж Benchmade Sibert Auto Adamas Folding Knife - чудовий вибір для покупки рідкого ножа преміум-класу на респектабельний подарунок або для вдалого поповнення приватної колекції ексклюзивних ножів. Характеристики * Виробник – Benchmade; * Модель – Sibert Auto Adamas; * Тип - складаний, автоматичний, тактичний, колекційний, кишеньковий, мисливський, туристичний; * Матеріал клинка – D2; * Твердість металу – 65 HRc; * Покриття клинка – Cerakote; * Форма клинка - Drop-Point/точка падіння; * Тип заточування - plain; * Колір клинка – чорний; * Матеріал рукояті – G10; * Колір рукояті - Тан/пустельний; * Загальна довжина (розкладений) – 225,8 мм; * Довжина у закритому стані – 129,8 мм; * Довжина клинка – 96 мм; * Товщина леза – 3,6 мм; * Довжина рукояті – 107.8 мм; * Товщина рукояті – 16,5 мм; * Вага – 164,7 гр; * Замок – AXIS/блокування осі. Ціна 500$

19000грн

Подробно
img
Ніж Benchmade 556-Mini Griptilian, 154cm
2023-05-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Зимна Вода
Benchmade 556-S30V Mini Griptilian, 154cm- ікона ножів для щоденного носіння отримала нову порошкову сталь! Клинок виконаний у формі Drop Point. Класичний лад має цілий ряд переваг, серед яких міцність, надійність, зручність використання. Виконано клинок з порошкової нержавіючої сталі марки 154cm, яку в компанії Benchmade вміють чудово готувати. Маючи високу міцність і стійкістю до бічних навантажень, сталь довго залишається гострою, швидко точиться, на схильна до впливу вологи. Рукоять ножа Benchmade 556-154cm Mini Griptilian, 154cm дуже міцна і легка, тому що складається з подвійних сталевих лайнерів (марка стали 420J) з посадженими на них плашками з чорного полімеру Noryl GTX з жорсткою лускатої текстурою. Механізм замка AXIS Lock робить даний ніж легким у використанні і складанні, так як має симетричну конструкцію, однаково зручну для правої і лівої руки. Невелика кишенькова кліпса з чорним покриттям і написом Benchmade кріпиться на п'яті рукояті з будь-якого боку, на вибір власника, в безпосередній близькості від наскрізного отвору для темляка. Стан нового ножа. Не точився, не розбирався. Стан

4000грн

Подробно
img
Benchmade Freek, Black / Red G-10, M4
2024-01-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Benchmade Freek, Black / Red G-10, M4, 560BK-1 - чудовий вибір для роботи, повсякденного носіння, вирішення тактичних завдань. Це надійний складаний ніж, клинок якого виготовлений з преміум сталі CPM-M4, твердістю 60-62 одиниці за шкалою Роквелла, з фінішним матовим покриттям сірого кольору. Сталь має агресивний різ, чудово тримає гостроту і, завдяки наявності захисного покриття, не схильна до впливу вологи. Клинок виконаний у формі Drop Point з товщиною обуха 3 мм. Ніж має тонке зведення і прямі спуски, завдяки чому ніж відмінно ріже і коле. Відкривається ніж за допомогою двостороннього шпенька. Таке рішення робить ніж доступним як для правші, так і для лівші. Рукоять ножа Benchmade Freek, Black / Red G-10, M4, 560BK-1 заслуговує на особливу увагу, адже вона змінила свою форму і наповнення. Виконана рукоять із сталевих лайнерів, покликаних забезпечити міцність виробу. Яскравий елемент має червоне забарвлення, що, без сумніву, відмінно поєднується з чорно-сірим полімером G-10, текстура і форма якого дозволяє надійно утримувати ніж в руці. Як завжди, за якісне замикання клинка у відкритому положенні відповідає фірмовий замок Benchmade - AXIS Lock, який вважається одним з найміцніших і надійних замків. Benchmade Freek, Black / Red G-10, M4, 560BK-1 - це практичний ніж з яскравою індивідуальністю, створений для тих, хто хоче отримувати задоволення від роботи ножем. Іншому, Freek буде доречно виглядати не тільки на кишені, а й на полиці серед вашої колекції, адже він виконаний з якісних матеріалів преміум сегменту. Характеристики: Марка сталі - M4 Довжина клинка, мм - 91 Механізм фіксації - AXIS Lock Загальна , мм - 215 мм Твердість леза, HRc - 60-62 HRc Товщина клинка, мм - 3 мм Колір руків'я - чорний Матеріал руків'я - стеклотекстолит G-10 Фінішна обробка - матове, сірого кольору Кліпса - знімна, 2-х позиційна, Tip-Up Загальний Вага, г - 105 Країна виробник - США Ціна - 9800

9300грн

Подробно
img
Складной Нож Benchmade Mini Infidel
2023-06-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Миколаїв
Нож Benchmade 3350 Mini Infidel не является холодным оружием)) Этот Нож является одним из самых технологичных и ярких ножей. Это компактная версия классического Benchmade Mchenry Infidel. Модель Mini Infidel легче и занимает меньше места в кармане. Дизайн ножа разработал МакГенри (McHenry), человек, который давно и плодотворно сотрудничает со многими мировыми производителями ножей. При создании используются только лучшие материалы и обеспечивается высочайшее качество сборки. Именно по этой причине механизм работает четко и плавно, что выгодно отличает его от дешевых ножей, так же практически отсутствуют люфты, которые свойственны китайским собратьям. Клинок кинжального типа Benchmade Mchenry Mini Infidel 3350 изготовлен из инструментальной стали D2. Рукоять выполнена из авиационного алюминия 6061 Т-6 с анодированием черного цвета. Клипса съемная, устанавливается в одно положение.

12500грн

Подробно
img
Ніж Benchmade 535 Bugout Gray Blade, Ranger Green Grivory Handle
2023-09-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишневе
Продам новий оригінальний, заводська блістерна упаковка. Ніж Benchmade 535 Bugout Gray Blade, Ranger Green Grivory Handle Не є ХЗ! Можно на подарунок військовому або іншому чоловіку, який завжди буде радий такому подарунку! Дуже легкий, не обтяжує ваше спорядження. Опис: Benchmade 535 Bugout Gray Blade, Ranger Green Grivory Handle - легкий і надійний ніж щоденного носіння з потужною фіксацією і зручною нековзною рукояткою. Клинок виготовлений з преміум сталs CPM-S30V, твердістю 58-60 одиниць за шкалою Роквелла, з сірою фінішною обробкою. Лезо Plain c фальшлезвіем від середини обуха, що дозволяє ножу відмінно розрізати і проколювати матеріали різного ступеня міцності. В основу клинка інтегрований круглий шпенек золотого кольору, який надає можливість однорукого відкриття ножа. Рукоять Benchmade 535 Bugout Gray Blade, Ranger Green Grivory Handle виготовлена з практичного і легкого синтетичного пластика Grivory кольору хакі, і надійно прикручена чотирма болтами до лайнерів з нержавіючої сталі. Надійний замок AXIS Lock закривається автоматично, при постановці леза в робоче положення, і витримує великі навантаження на ніж. П'ятка рукояті закінчується збільшеним трикутним отвором для шнура, а також кріпленням для переставленя кліпси глибокого носіння. ТТХ: Матеріал клинка - порошкова сталь CPM-S30V Довжина клинка, мм 82 Твердість клинка (HRC) 58-60 HRC Фінішна обробка - Gray Finish Товщина клинка - 2,5мм Матеріал руків'я - Grivory кольору хакі Загальна довжина - 189 мм Кліпса 2-х стороння, глибокого носіння, Tip-Up Механізм фіксації - AXIS Lock Вага - 52 Країна виробник США

7300грн

Подробно
img
Ніж Benchmade 535 Bugout Оригінал Новий
2023-10-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишневе
Продам новий оригінальний, заводська блістерна упаковка. Ніж Benchmade 535 Bugout Gray Blade, Ranger Green Grivory Handle Не є ХЗ! Можно на подарунок військовому або іншому чоловіку, який завжди буде радий такому подарунку! Дуже легкий, не обтяжує ваше спорядження. Опис: Benchmade 535 Bugout Gray Blade, Ranger Green Grivory Handle - легкий і надійний ніж щоденного носіння з потужною фіксацією і зручною нековзною рукояткою. Клинок виготовлений з преміум сталs CPM-S30V, твердістю 58-60 одиниць за шкалою Роквелла, з сірою фінішною обробкою. Лезо Plain c фальшлезвіем від середини обуха, що дозволяє ножу відмінно розрізати і проколювати матеріали різного ступеня міцності. В основу клинка інтегрований круглий шпенек золотого кольору, який надає можливість однорукого відкриття ножа. Рукоять Benchmade 535 Bugout Gray Blade, Ranger Green Grivory Handle виготовлена з практичного і легкого синтетичного пластика Grivory кольору хакі, і надійно прикручена чотирма болтами до лайнерів з нержавіючої сталі. Надійний замок AXIS Lock закривається автоматично, при постановці леза в робоче положення, і витримує великі навантаження на ніж. П'ятка рукояті закінчується збільшеним трикутним отвором для шнура, а також кріпленням для переставленя кліпси глибокого носіння. ТТХ: Матеріал клинка - порошкова сталь CPM-S30V Довжина клинка, мм 82 Твердість клинка (HRC) 58-60 HRC Фінішна обробка - Gray Finish Товщина клинка - 2,5мм Матеріал руків'я - Grivory кольору хакі Загальна довжина - 189 мм Кліпса 2-х стороння, глибокого носіння, Tip-Up Механізм фіксації - AXIS Lock Вага - 52 Країна виробник США

7000грн

Подробно
img
Benchmade Griptilian 556 20CV Custom. Оригінал!
2023-11-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Продам складний ніж Benchmade Griptilian 556 20CV. В комплекті: ніж, мішечок Benchmade, рекламна продукція, коробка від версії на S30. Замовляв по конфігуратору Benchmade в США. Лезо виконано з преміальної порошкової сталі CPM 20CV. Ніж новий! Жодних полочників чи умовних б/у. Я замовляв новим, жодного разу не використовувався, ніколи не носив у кишені чи рюкзаку. Кліпса з воронєнієм. З продажем не поспішаю! За низкою показників відноситься до категорії господарчих.

8800грн

Подробно
img
Ніж Benchmade 535 Bugout Оригінал Новий на подарунок тактичний
2023-11-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Крюківщина
Продам новий оригінальний, заводська блістерна упаковка (для ринку Америки та Канади) Ніж Benchmade 535 Bugout Gray Blade, Ranger Green Grivory Handle Не є ХЗ! Можно на подарунок військовому або іншому чоловіку, який завжди буде радий такому подарунку! Дуже легкий, не обтяжує ваше спорядження. Опис: Benchmade 535 Bugout Gray Blade, Ranger Green Grivory Handle - легкий і надійний ніж щоденного носіння з потужною фіксацією і зручною нековзною рукояткою. Клинок виготовлений з преміум сталs CPM-S30V, твердістю 58-60 одиниць за шкалою Роквелла, з сірою фінішною обробкою. Лезо Plain c фальшлезвіем від середини обуха, що дозволяє ножу відмінно розрізати і проколювати матеріали різного ступеня міцності. В основу клинка інтегрований круглий шпенек золотого кольору, який надає можливість однорукого відкриття ножа. Рукоять Benchmade 535 Bugout Gray Blade, Ranger Green Grivory Handle виготовлена з практичного і легкого синтетичного пластика Grivory кольору хакі, і надійно прикручена чотирма болтами до лайнерів з нержавіючої сталі. Надійний замок AXIS Lock закривається автоматично, при постановці леза в робоче положення, і витримує великі навантаження на ніж. П'ятка рукояті закінчується збільшеним трикутним отвором для шнура, а також кріпленням для переставленя кліпси глибокого носіння. ТТХ: Матеріал клинка - порошкова сталь CPM-S30V Довжина клинка, мм 82 Твердість клинка (HRC) 58-60 HRC Фінішна обробка - Gray Finish Товщина клинка - 2,5мм Матеріал руків'я - Grivory кольору хакі Загальна довжина - 189 мм Кліпса 2-х стороння, глибокого носіння, Tip-Up Механізм фіксації - AXIS Lock Вага - 52 Країна виробник США

6800грн

Подробно
img
Ніж BENCHMADE 535 BUGOUT Custom, накладки з бронзи
2024-02-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Очікувана топова модель Benchmade 535-3 Bugout. Benchmade 535-3 Bugout - легкий і надійний ніж для щоденного носіння з потужним фіксатором та зручним неслизьким руків'ям. Лезо має гладенький край і фальшлезо від середини обуха, що дозволяє ножу відмінно різати та проколювати матеріали різної міцності. В основі клинка інтегрований шпеньок з яскраво-синім маркуванням, що надає можливість відкривати ніж однією рукою. Руків'я Benchmade 535-3 Bugout виготовлене з бронзи. Надійний замок AXIS Lock автоматично закривається при використанні леза та витримує великі навантаження на ніж як на кінчик, так і на його основну ріжучу поверхню. П'ятка рукоятки завершується збільшеним яскраво-синім трикутним отвором для темляка, а також кліпсою глибокого носіння. Характеристики: Сталь: D2 Довжина клинка: 8 см Довжина ножа: 18.8 см Товщина обуху: 2.30 мм Матеріал руків’я: бронза Механізм фіксації: Axis Lock Кліпса: знімна, двостороння Вага ножа: 114 г

1350грн

Подробно
img
Ніж складний Benchmade Crooked
2024-03-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
ПРОДАЄМНО ЗАЛИШКИ ТОВАРУ, ТОМУ МОЖЕМО ЗРОБИТИ ЗНИЖКУ, ПИШІТЬ! Складний ніж Benchmade Crooked – чудовий інструмент для поціновувачів якісних ножів. Він виконаний з дуже міцної сталі 9Cr18MoV, твердістю понад 58 HRC. Ця марка сталі - одна з найкращих завдяки високій зносостійкості та ударній в'язкості, тому навіть після тривалого користування лезо буде різати як нове! Матеріал руків’я також заслуговує уваги – воно виготовлено з надстійкого матеріалу G10, який має безліч переваг в порівнянні з менш якісними аналогами: Не деформується під впливом високих чи низьких температур; Не боїться води; Має дуже високу міцність до механічних навантажень (ударів, стискань, кидків тощо). Вам точно не варто боятись, що він зламається або зіпсується з часом. Також цей ніж має дуже надійний механізм, ніж відкривається чітко, лезо надійно фіксується та не люфтить. Форма ножа є ергономічною та дуже зручно повторює форму руки, працювати з ним - суцільне задоволення. Ніж виготовлений виключно з преміальних матеріалів, він точно подарує Вам незабутні враження від користування, потримавши його в руці Ви відчуєте його якість! Отже, якщо Ви вже втомились від «Китаю», який постійно ламається, люфтить, швидко псується та через два дні не може розрізати навіть лист паперу, тоді цей складний ніж Benchmade Crooked – Ваш ідеальний вибір, який прослужить Вам довгу службу та не раз допоможе у нескінченній кількості ситуацій. Також, завдяки приємному дизайну та високій якості, цей ніж стане ідеальним подарунком, особливо цей ніж сподобається риболовам та поціновувачам відпочинку на природі. Характеристики - Характеристики - Тип: Складаний - Виробник: Benchmade - Довжина ножа: 234 мм - Твердість ріжучого леза: 58 HRC - Матеріал леза: 9Cr18MoV - Матеріал рукоятки: G10 - Заточка леза: Одностороння - Вага ножа: 162 г - Довжина леза: 100 мм - Товщина леза: 3.15 мм - Стан: Новий - Код товару: 1249 Ціна: 1 490 грн, МОЖЛИВИЙ ТОРГ, ПИШІТЬ! Відправляємо будь-яким зручним для Вас способом Новою або Укрпоштою. Якщо вас зацікавив товар або виникли питання - пишіть в ОЛХ повідомлення або в Вайбер та Телеграм на номер 09******09. Переглядайте оголошення автора – у нас є безліч цікавих ножів на будь-який смак, а також велика кількість тактичного спорядження! - - - - - - - - - - - - - - - - - Ключові слова: Складний ніж Нож складной Складной нож Выкидной нож Викидний ніж Новий ніж Кухонний ніж Кухонный нож Охотничий нож Рыбацкий нож Туристический нож Новый нож Нож БУ БУ ніж Мультитул Нож мультитул Карманный нож Японский нож Американский нож Японская сталь Американская сталь Нож дерево Нож сталь Титановый нож Мисливський ніж Рибацький ніж Риболовний ніж Ніж для рибалки Ніж для полювання Нож для рыбалки Нож для туризма Нож для охоты Походный нож Тактический нож Военный нож Ніж для риболовля Ніж для рибалки Тактичний ніж Військовий ніж Нож для военных Нож для походов Нож грибника Нож для грибов Ніж для походів Ніж грибника Ніж для грибів Нож Танто Лезвие Танто Мачете Кортик Кукри Ніж танто Лезо танто Кукрі Стилет Стилети Баллисонг Балісонг Spyderco Microtech Spyderco Para military 2 Tanto Карманний ніж Карманный нож Кишеньковий ніж Микарта Мікарта Фліппер Флиппер Города доставки Харьков Одесса Запорожье Львов Кривой Рог Николаев Винница Херсон Полтава Чернигов Черкассы Житомир Сумы Хмельницкий Ровно Черновцы Кременчуг Тернополь Белая Церковь Луцк Ужгород Павлоград Каменец-Подольский Регионы доставки: Украина: Винницкая область Волынская область Днепропетровская область Донецкая область Житомирская область Закарпатская область Запорожская область Ивано-Франковская область Киев Киевская область: Белая Церковь Бровары Кировоградская область Львовская область Николаевская область Одесская область: Измаил Одесса Полтавская область Ровненская область Сумская область Тернопольская область Харьковская область Херсонская область Хмельницкая область Черкасская область Черниговская область Черновицкая область

1490грн

Подробно
img
Воблера OSP Rudra 130 SP Asura SP
2023-02-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Новые воблера OSP Rudra 130 SP OSP Asura SP OSP Bent Minnow 76 Deps Balisong Minnow 130 SP * длина 130мм * вес 24.8 г ?*заглубление 1.5-2.0 м * плавучесть - Suspending (суспендер) * звук Rattler (шумовой) * система дальнего есть заброса * производитель Deps * страна производства Япония Цена 610 грн Deps Balisong Minnow 130 F * длина 130 мм * вес 21 г * заглубление 1.8 м * плавучесть - Floating (плавающий) * звук Rattler (шумовой) * система дальнего есть заброса * производитель Deps * страна производства Япония Цена 610 грн OSP Rudra 130 SP * длина 130 мм * вес 20 г * заглубление 1.5-1.8 м * плавучесть Suspending * заук Rattler (шумовой) * система дальнего есть заброса * производитель OSP * страна производства Япония Цена 620 грн OSP Asura SP Длина 92. 5 мм Вес 8.5 г Тип суспендер Заглубление 1.0 - 1.4 м Система дальнего заброса Производитель Япония Цена 620 грн OSP Bent Minnow 76 F Вага 4.3 г Довжина 76 мм Заглиблення 0.2 м Плаваючий Країна виробник Японія Ціна 520 грн OSP Bent Minnow 86 F Вага 5.9 г Довжина 86 мм Заглиблення 0.3 м Плаваючий Країна походження Японія Ціна 520 грн Только новое и только оригиналы! Возможно Вас заинтересуют другие товары - - смотрите все мои объявления, нажав справа - ,, Другие объявления автора,,

620грн

Подробно
img
Продам китайські воблери
2023-10-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Продам , всі без коробок! 1. Новий Bearking Realis Jerkbait 100SP- 165 грн 2. Новий Bearking Realis Jerkbait 100SP- 165 грн 3. Новий Bearking Ito Shiner 115SP-165 грн 4. Новий Bearking ONETEN 110SP- 165 грн 5. Новий Bearking Orbit 110 - 165 грн 6. Новий Bearking Orbit 110 - 165 грн 7. Новий Bearking Orbit 110 - 165 грн 8. Б/у вже розловлений Bearking Realis Jerkbait 100SP- 165 грн 9. Новий Bearking Magallon 113F - 165 грн 10. Новий Bearking Magallon 113F - 165 грн 11. Новий Bearking Rudra 130SP - 165 грн 12. Новий Bearking Rudra 130SP- 165 грн 13. Новий Bearking Balisong 130 SP -165 грн 14. Новий Bearking Balisong 130 SP -165 грн 15. Новий Bearking Giant dogX -165 грн

165грн

Подробно
img
Воблери Японія.Gan craft.OSP.Deps.
2024-04-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Володимир
Продам воблери Японія. Перше фото: 3.GAN CRAFT JOINTER CLAW 146 TYPE20-SS.1000грн. 4.GAN CRAFT S SONG 115 TYPE-S.1000грн Друге фото: 2.DEPS BALISONG 130SP.-500грн. 3.DEPS BALISONG 100SP.-500грн. Третє фото: 2.JACKALL GIRON-400 гнр 6.EVERGREEN SLEDGE ESCARDA-500грн.

370грн

Подробно
img
Benchmade 15016-2 Hidden Canyon Hunter S30V Оригінал!
2023-02-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Нижня Апша
Продам Benchmade 15016-2 Hidden Canyon Hunter. Це оригінальний ніж, будь ласка не порівнюйте з тим що продать на Aliexpress! В комплекті: ніж, паспорт, оригінальна коробка та не рідні піхви, до речі тримають гарно. Стан близько до ідеального, з однієї сторони на рукояті є невеличка подряпина, на фото намагався показать. На клинку немає подряпин чи потертостей, загалом стан ідеальний. Не точився, заводський грінд. Ніж Benchmade Hidden Canyon Hunter Fixed 15016-2- сучасний надкомпактний мисливський ніж. Тип ножа - з фіксованим клинком. Цього невеликого роботягу можна використовувати в будь-якій ситуації. За низкою показників відноситься до господарських, мисливських та туризму, не є холодною зброєю. Клинок Довжина клинка, мм 68 Матеріал клинка CPM-S30V Твердість клинка (HRC) 58-60 Фінішна обробка Stonewash Товщина клинка, мм 3,5 мм Матеріал рукояті Dymondwood Загальна довжина, мм 160,5 мм Вага, г 100 Країна виробник США

5750грн

Подробно
img
Нож бабочка расческа Benchmade(original) тренировочный(не острый)
2023-03-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
На самом деле балисонг Benchmade не является ножом-бабочкой – это металлическая складывающаяся расческа, изготовленная в данном форм факторе. Она удобна для использования каждый день, для ношения в кармане пиджака или брюк, а также является стильным аксессуаром из нержавеющей стали, который весит всего 100 грамм. И, конечно же, эта бабочка-расческа хорошо подходит для использования в качестве тренировочного балисонга, для отработки приемов обращения с настоящей «бабочкой», оттачивания навыков флиппинга. Таким образом, балисонг-расческа является объединением двух концепций – она является и стильным элементом вашего EDC-комплекта, который будет использоваться по прямому назначению, и как тренировочный балисонг для любителей приемов обращения с этими красивыми разновидностями ножей. Плюс к этому, она отличается простотой конструкции – тут нет никаких кнопок, пружинок и прочих деталей, которые могут легко выйти из строя или замусориться. Защелка-стоппер, надежно запирает половинки рукояти и не дает ножу самопроизвольно сложиться. Балисонг Benchmade – это интересный аксессуар для использования каждый день и хороший вариант подарка для ваших близких, друзей и коллег. Не является холодным оружием.(Хоз.Быт) ВИД НОЖА: БАЛИСОНГ ОБЩАЯ ДЛИНА, ММ: 220 ДЛИНА ЛЕЗВИЯ, ММ: 100 ДЛИНА РУКОЯТИ, ММ: 120 ТОЛЩИНА ЛЕЗВИЯ, ММ: 2 ШИРИНА ЛЕЗВИЯ, ММ: 17 МАРКА СТАЛИ: 420 ТВЕРДОСТЬ СТАЛИ, HRC: 52-55 ПОВЕРХНОСТЬ ЛЕЗВИЯ: SATIN FINISH МАТЕРИАЛ РУКОЯТКИ: МЕТАЛЛ НАЛИЧИЕ ЧЕХЛА: НЕТ МАССА, Г: 100 ВИД УПАКОВКИ: ЦВЕТНАЯ КАРТОННАЯ КОРОБКА

199грн

Подробно
img
Складной нож Benchmade Bugout 535
2023-04-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Складной нож benchmade bugout 535 характеристики : Сталь на клинке : 440C (стояла) заменили на s90v. Длина клинка: 8.4 см Длина ножа: 19.2 см Толщина обуха: 2.30 мм Материал рукояти: нейлон, усиленный стекловолокном (FRN) Механизм фиксации: Axis Lock Клипса: съемная, две позиции Вес ножа: 52 г? Нож не является холодным оружием. На даном ноже был заменён клинок из дешовой 440с стали на порошковую s90v. Подогнано всё чётко, но нельзя забывать, что хоть клинок стал премиальным но рукоять осталась дешовой (китай). Клинок падает под своим весом но есть микро люфт (право лево), если осевой подтянуть то уходит люфт но и клинрк уже не так хорошо ,, ходит ,,. Нож смазывался смазкой от benchmade blue lube, она не входит в цену ножа. При изготовлении клинка к сожалению была утеряна клипса и 3 её винта крепления. Твердость клинка 62 hrc. Нож заточен, но нуждается в правке (не бреет) (проверялась твердость при изготовлении клинка, но нож режет). Возможен минимальный торг. Отправка новой почтой при предоплате 100 грн.

2400грн

Подробно
img
Нож Benchmade 42 Bali-Song
2023-08-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Настоящая легенда — нож бабочка Benchmade 42. Основные преимущества: Простота конструкции – в ноже нет кнопок, пружин и других элементов, которые могут не вовремя выйти из строя или забиться грязью. Клинок Benchmade балисонга самопроизвольно не сложится и не повредит руку владельца. Разложить балисонг можно также быстро, как и автоматический нож. Характеристики: Клинок (см) - 10.5 Масса (грамм) - 162 гр Общая длина (см) - 24 Рукоять (см) - 13.4 Толщина обуха (мм) - 2.95 Марка стали - 440С Материал рукоятки - Нержавеющая сталь Твёрдость по шкале Роквелла - 56-58HRC Регулировка замка - да Подпружиненая защёлка - да

1150грн

Подробно
img
Нож Benchmade 162 Bushcrafter
2024-01-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Нож Benchmade Sibert "Bushcrafter" Бренд: Benchmade Толщина клинка, мм: 4,1 мм Твердость клинка, HRC: 58-60 Тип заточки: Plain Материал ножен: Кожа Упаковка: Картонная коробка Тип клинка: Drop Point Общая длина, мм: 232 мм Материал рукоятки: G10 Цвет: Зелёный Страна производитель: США Длина клинка, мм: 112 мм Марка стали: CPM-S30V Стан новий Щось цікавить дзвоніть питайте

6000грн

Подробно
img
Нож Benchmade 537GY-1 Bailout M4 - Оригинал, USA
2024-04-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Оригинал! Made in USA Новый, оригинальная родная заточка, клинок по центру. Тактический EDC-нож Benchmade Bailout M4 с рукоятями из анодированного алюминия. На медных шайбах, механика летает. Обмен не интересует, только продажа. Предпочтение личная встреча в Киеве (р-н Оболонь). Другие города наложенным платежом через Новую Почту, после предоплаты на дорогу. Официальный сайт www.benchmade.com/products/537gy-1-bailout Смотрите видео обзор "Убойный тест" на ютубе www.youtube.com/watch?v=vEsB68TPMxM Bailout - переводится как “Спасение” и это нож, на который можно положиться в ответственный момент. Небольшой вес и плоская конструкция делают его незаметным на кармане. Острый клинок изготовлен из премиум стали CPM-M4, твердостью 62-64 HRC с прочным и красивым покрытием Cerakote. Форма клинка американский Tanto позволяет ножу отлично резать и прокалывать материалы серьезной степени прочности. В основание клинка интегрирован шпенек для однорукого открытия, в качестве замка используется фирменный AXIS® Lock. На торце рукояти имеется алюминиевая вставка с широким отверстием для страховочного шнура и с наличием стеклобоя. Характеристики: Общая длина: 20.50 см Длина лезвия: 8.60 см Толщина клинка: 2.29 мм Материал клинка: CPM-M4 Твердость стали: 62-64HRC Заточка клинка Plain Профиль клинка Tanto Покрытие клинка Gray Coated Cerakote Механизм фиксации AXIS® Lock Механизм открытия Шпенек двухсторонний Материал рукояти 6061-T6 Aluminum (Woodland Green anodized) Клипса съемная 2-х позиционная Стеклобой Отверстие для темляка Вес: 77 г Не является холодным оружием и не является предметом запрещенным к продаже на территории Украины.

11500грн

Подробно
img
Ніж Benchmade 570 Presidio 2 First Production
2022-12-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцьк
Рідкісний ніж Benchmade 570 Presidio 2. Модель першого випуску First Production 176 of 1000. Black class. Оригінал з США. Не новий, але в стані фактично нового. Кілька разів разів використовувався по продуктам, різав бумажки. Механіка пушка. Без люфтів, моноліт. Клин по центру. Міцний, надійний ніж з супер механікою. Характеристики : Країна виробник США Вага 173г Загальна довжина 221мм Механізм фіксації Axis Lock Матеріал леза CPM-S30V Довжина леза 95мм Твердість клинка 58-60 HRC. Обробка клинка Satin finish Товщина клинка 3мм Матеріал рукояті алюміній 6061-T6 РЕАЛЬНОМУ покупцю знижка. Не відноситься до холодної зброї,сертифікат додається. Відправлю олх доставкою або наложкою з передоплатою. Дивіться інші мої оголошення.

9400грн

Подробно
img
Нож Benchmade Bugout 535 (Black)
2022-12-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
НОЖ BENCHMADE BUGOUT 535 (Black) Отправлю Новой почтой или Укрпочтой, по предоплате или ОЛХ доставкой

530грн

Подробно
img
Нож бабочка тренировочный тупой (не острый) балисонг градієнт cs go
2023-04-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
- Переваги замовлення У НАС: • швидко відповідаємо • швидко приймаємо замовлення • швидко відправляємо • Перевіряємо товар на справність НАЛОЖКА Є (через ОЛХ доставку Новою Поштою) Укрпошта та Міст Експрес - безкоштовна доставка через олх доставку. •Замовлення приймаємо з 08.00 до 00.00 •Для перегляду повного списку товарів натисніть Інші Оголошення Автора. Будемо раді Вашому замовленню!!! Ніж-метелик тренувальний (не заточений і не точиться) Безпечна іграшка для дитини та оригінальний подарунок дорослим. Виконаний у всіх традиціях ножа метелика з дотриманням розмірів. Красивий насичений чорний колір. Усі ножі йдуть у фірмовій чорній коробочці. Тренувальний ніж-метелик (балісонг) Benchmade – є ідеальним інструментом для практики фліпінгу. Щоб легко і віртуозно виконувати круті трюки з «метеликом», необхідні багатогодинні тренування та постійне напрацювання навичок. Адже погана підготовленість загрожує травмами. Тому ніж-метелик Ніндзя спеціально не ув'язнений, щоб людина, яка здійснює свої перші проби поводження з інструментом, не поранилася. А в усьому іншому цей ніж-метелик нічим не відрізняється від справжніх балісонгів. Почніть з нього і поступово зможете перейти до професійніших моделей. •Головна перевага балісонгу - фліпінг. Відмінне балансування нашого героя дозволяє швидко навчитися базовим трюкам відкривання/закривання ножа та йти далі, до складніших елементів. •ФЛІППІНГ набирає популярності, 90е повертаються, нашим хлопцям потрібно вміти постояти за себе, тому краще щоб навчалися з дитинства! • Характеристики: • Виробник Benchmade Тип Складний Призначення Фліпінг Матеріал леза Нержавіюча сталь Матеріал рукоятки Метал Довжина рукоятки 13.0(см) Довжина ножа 22.5(см) Особливості підійде дітям Колір чорний Стан Новий Розмір леза Довжина леза 9.5(см) Ширина леза 1.7(мм)

220грн

Подробно
img
Ніж Benchmade 940-1 Osborne /D2,Carbone Fiber,replica/
2023-04-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Золотоноша
Ніж Benchmade 940-1 Osborne /D2,Carbone Fiber,replica/ Новий, у коробці! Сталь: D2 (S90V) Довжина ножа: 19.9 см Лезо : 82 х 21 х 3.2 мм Плавна механіка на бронзових шайбах Матеріал рукояті: Carbone Fiber (Дійсно карбонові накладки, не плівка на G10) Механізм фіксації: Axis Lock Фарнітура матово-чорна, бірюзові бонки. Кліпса: знімна, 2 позиції Упаковка: синя фірмова коробка,папірці, мішечок Вага ножа: 72 г (дуже легкий)

2 600грн

Подробно
img
Zero Tolerance 0562, Benchmade Bugout, Ontario Rat
2023-04-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Нижня Апша
Продам оригінальні кліпси та руків‘я до складних ножів Zero Tolerance 0562,Benchmade Bugout, Ontario Rat I, Spyderco, Kershaw. Стан новий. До zero tolerance 0562 повний комплект: кліпса, підшипник KVT, бонки та, осьовий та торкси, купував у ZT, оригінал! Всі позиції придбав в США. Не порівнюйте з речами придбаними на AliExpress! Перед замолвленным уточнюйте наявність та вартість по кожній позиції! Вартість в оголошені вказана за руків‘я з натурального дерева до складного ножа Ontario Rat I. По інших позиціях пишіть.

1800грн

Подробно
img
Нож Benchmade 430 Redoubt
2023-05-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Складнон нож с полусерейтором Benchmade 430 Redoubt Сталь - D2 Довжина клинка - 8.9 см Довжина ножа - 21.1 см Товщина обуха - 3.1 мм Матеріал руків’я - полімер Механізм фіксації - Axis Lock Вага ножа - 101 г?

735грн

Подробно
img
Нож Benchmade Adamas
2023-05-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Нож Benchmade Adamas, в использовании пол года, есть царапины(видны на фото), проблем с механикой нет, люфтов, сколов нет, не разбирался. Согласно законодательству не является холодным оружием. Торг уместен.

11500грн

Подробно
img
Benchmade Griptilian Limited Edition
2023-05-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Ніж не є холодною зброєю. Щойно приїхав зі штатів. Новий. Був у приватній колекції. Є невеличка цяточка. Тому ціна знижена. Але в цілому ніж дуже кайфовий. Benchmade Griptilian KW Exclusive - Jade G10 (3.45" CPM-M4 Blk) - 550BK-2205 Ця лімітка є найкращим виконанням цього легендарного ножа. Була виготовлена в обмеженій кількості для американського магазину KnifeWorks, та вже відносно давно вільно не продається. Київ. Троєщина, Оболонь. Всі питання в листуванні

12000грн

Подробно
img
Benchmade Freek S30V
2023-06-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Новоіванівка
Benchmade Freek S30V Новый. Полочник. Не резал ничего Одна из лучших моделей Бенчмейда

9200грн

Подробно
img
Складной нож Benchmade Bugout 535
2023-07-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Характеристики: Сталь: s90v Длина клинка: 8.4 см Длина ножа: 19.2 см Толщина обуха: 2.30 мм Материал рукояти: нейлон, усиленный стекловолокном (FRN) Механизм фиксации: Axis Lock Клипса: отсутствует Вес ножа: 52 г? Нож не является холодным оружием. Нож делался на заказ. Брался китайский 535 и переделывался в ,,кастомный". Заменили только лезвие (вместо 440с поставили s90v (твёрдость 62 единицы)). Присутствует мини люфт верх вниз, также есть люфт если осевой винт ослабить (клинок падает под своим весом - но есть люфт/ клинок не падает под своим весом - люфта нет). Также есть коробка с него и мешочек (всё отправится вместе с ножом). Клинок заточен до бритвеной остроты на эльборах. Также на клинке сняты все фаски, очень качественная работа. Нож раз в месяц разбирался (чистился и смазывался смазкой от benchmade - blue lube). (Номера и контактов мастера - нету)

1999грн

Подробно
img
Ніж Benchmade Mini SOCP і SOCP DAGGER (Китай)
2023-07-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Золочів
Нож Benchmade Mini SOCP : Характеристики: Сталь: D2 Длина клинка: 4.5 см Длина ножа: 15.6 см Толщина обуха: 4.5 мм Материал рукояти: сталь Ножны: пластик Клипса: съемная, 1 позиция (на ножнах) Вес ножа (без ножен): 50 г? Ціна - 750 грн SOCP DAGGER Характеристики: Сталь: D2 Длина клинка: 6.2 см Длина ножа: 16.9 см Толщина обуха: 4 мм Толщина рукояти: 4.6 мм Длина ножен: 17 см Клипса: да (на ножнах) Вес ножа (без ножен): 49 г? Ціна 750 грн

750грн

Подробно
img
Benchmade - Mini Bugout 533 White
2023-07-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Benchmade - Mini Bugout 533 Folding Knife with White Givory Handle (533BK-1) оригінал, заводська заточка

6500грн

Подробно
img
benchmade 560BK-1 freek
2023-08-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Великодолинське
benchmade 560BK-1 freek В використанні не був, лежав на полиці. .

2300грн

Подробно
img
Нож Benchmade 430 redoubt. Складной Нож
2023-09-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Складной Нож Benchmade 430 redoubt Це в міру витончений міцний складаний ніж із універсальним профілем клинка стане надійним помічником у самих різних ситуаціях Характеристики • Сталь: D2 • Довжина клинка: 8.9 см • Довжина ножа: 21.1 см • Товщина обуха: 3.1 мм • Механізм фіксації: Axis Lock • Матеріал руків'я: полімер • Кліпса: знімна, двостороння • Вага ножа: 101 г --- Данний ніж НЕ Є оригіналом ??» Доставка по всій Україні ??Швидке відправлення ??Без передоплати (оплата при отриманні) Також переглядайте інші моделі ножів у нашому магазині на Olx Наш інстаграм bizon__ua

760грн

Подробно
img
Титанова кліпса на spyderco benchmade
2023-09-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Титанові кліпси для глибокої посадки з титанового сплаву,анадовані в різний колір,покриття дуже стійке до стирання.Кліпса в такому виконанні завжди виділить ваш складник із натовпу одноманітності. Ціна 1 шт 550 грн Також кліпса підходить до деяких моделей Emerson та Pro-Tech, що мають ідентичну конфігурацію розміщення кріпильних гвинтів. В переліку моделей такі популярні бестселери, як Bugout, Bailout, Barrage, Griptillian, Mini-Freek, CQC-7, Vallation, Presidio, Nakamura, Freek та інші. Характеристики: Benchmade Матеріал: титановий сплав,анодування Повна довжина: 6 см Сумісні моделі: 560, 565,, 575, 585, 595, 940, 980, Bugout, Bailout, Barrage, Griptillian, CQC-7, CQC-8, CQC-14, CQC-15. Spyderco . Кліпса з титанового сплаву сумісна з моделями C81, C10, C11 від спайдерків (а також з їх репліками). Повний перелік сумісності наведено нижче. Перевагою конструкції кліпси є її орієнтованість на глибоку посадку на кишеню. Гвинти у комплект не входять. Характеристики: Матеріал: титановий сплав Повна довжина: 5.2 см Сумісність: Para-Military 2, Endura, Delica, Para 3, Manix 2, Native, Police, Stretch, Yojimbo 2, Navaja, Szabo, Smock, Chokwe, Gayle Bradley, Domino. Олх доставка НП вітається,або повна предоплата

550грн

Подробно
img
Нож автоматический Benchmade викидний ніж Нож фронтальный выкидной
2023-10-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Автоматичний ніж Benchmade фронталка туристический нож Нож автоматический Фронтальный нож Выкидной нож Нож фронтальный выкидной тактический нож фронтального выкида McHen Процес розкриття фронтального ножа виглядає страшенно привабливо, а звучить ще краще! Смачний металевий «клац» навряд чи здатний залишити когось байдужим! Крім естетичної складової, автомати виглядають краще з тієї точки зору, що керувати ножем можна не те що однією рукою, а рухом одного пальця, оскільки закриття і відкриття керуються одним повзунком. Удобный и компактный нож пригодится для мелких работ технического характера в быту или гараже, а также в туристических походах, на охоте или рыбалке. Изделия характеризуются легким весом, небольшими габаритами, это необходимо для того, чтобы с легкостью им орудовать.Открывается нож за счет сжатой пружины. Взводится она одним нажатием или сдвигом специальной кнопки, которая предусмотрена на рукоятке. Общая длина, мм :235 ; Длина лезвия, мм :92 ; Длина рукояти, мм :143 ; Толщина лезвия, мм :2.2 ; Ширина лезвия, мм :18 ; Марка стали: 420 ; Толщина рукояти: 17 ; Твердость стали, HRC: 52-55 ; Поверхность лезвия: Paint, Satin Finish ; Материал рукоятки: Пластик ; Масса, г: 80 Відправляємо по Україні Новою або Укр поштою Оплата : - На картку ( часткова або повна оплата ) - Олх доставка Щоб замовити Олх доставку натискаєте в оголошенні «Купити з доставкою» і вказуєте, куди потрібно відправити товар . Та не забувайте написати нам код ножа який сподобався !

490грн

Подробно
img
Нож. Benchmade 710
2023-10-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Очень редкая модель, один из самых удачных бенчей. 710й из стали m390 стал настоящей легендой! В наличии абсолютно новый, со всеми бумагами и коробкой, с кастомной титановой клипсой, оригинальная в наличии! Не носился, не точился, не правился. Заводская заточка. Benchmade 710-1401 M390 выпущен в 2014 году в серии "unlimited limited". То есть точное количество лимитированной серии не определено. Bechmade 710-1401 является лучшим из всех віпускавшихся до этого 710-х, он вылечен от мелких недоработок на которые поступали жалобы. Вместо спейсера установлены бонки синего цвета и в закрытом положении лезвие абсолютно их не касается. Рукоять выполена из полированного G-10 черно-синего цвета и отлично гармонирует с бонками. Традиционный для 710-го надежный замок - Axis Lock. Изюминкой ножа является лезвие из порошковой стали третьего поколения M390 (твердость 60-62HRC). Имеется полированная клипса и отверстие под темляк. Характеристики: Длина лезвия: 99 мм Общая длина: 223,5 мм Толщина клинка: 2,9 мм Толщина рукояти: 12,2 мм Вес: 127,5 г Материал клинка: M390 Premium Steel Твердость клинка (HRC): 60-62 Материал рукояти: Black G10 Механизм фиксации: Axis Lock Клипса: съемная 2-стороняя

16499грн

Подробно
img
Benchmade Bugout 535BK-2002 20CV BladeHQ Exclusive
2023-10-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Продам ніж Benchmade Bugout 535BK-2002, сталь CPM 20CV, ексклюзивчик від bladehq.com. Купувався в США. Не носився, лежить в коробці, час від часу витягаю провітрюю. Як на мене, ідеальний EDC ніж, легкий, відносно невеликий і дуже жвавий. Більш детальні характеристики дивіться в інтернеті.

13500грн

Подробно
img
Складной нож Benchmade Bugout Aircraft Aluminum 535BK-4, Cerakote M390
2023-10-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Новый, оригинальный складной нож Benchmade Bugout Aircraft Aluminum 535BK-4. Очень крутое, стильное исполнение на топовой стали Bohler M390 и с рукоятью из авиационного алюминия Видео можно посмотреть в моем телеграм канале knife_dp Характеристики ножа: Длина клинка: 8,13 см Длина рукояти: 10,46 см Общая длина: 18,59 см Вес: 71 грамм Тип клинка: Drop-point Материал клинка: Bohler M390 (58-61 HRC) Толщина клинка: 2,29 мм Твердость клинка: 58-60 HRC Материал рукояти: Авиационный алюминий 6061-T6 M390 - это высоколегированная порошковая сталь, разработанная компанией Bohler-Uddeholm, которая является одним из лидеров в производстве специальных сталей. M390 относится к категории сталей средней и высокой углеродистости, которые содержат большое количество легирующих элементов, таких как ванадий, хром, молибден и другие. Основными преимуществами стали M390 являются: Очень высокая твердость, которая достигает 60-62 HRC после закалки и дополнительной обработки термической обработкой. Очень высокая прочность и стойкость к износу, что делает ее идеальной для производства ножей. Очень хорошая стойкость к коррозии, благодаря добавлению хрома, молибдена и ванадия в ее состав.

10700грн

Подробно
img
Hiж складний Benchmade Bugout 535 розпродаж
2023-10-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Hiж розкладний з чорним клинком, кольори: чорний, синій Benchmade Bugout 535. Китай. Дуже легкій з чудовою механікою та гострою заточкою ніж на уожен день. Якість приємно здивує. Характеристики Bugout 535 : Сталь: 440C Довжина клинка: 8.2 cм Довжина ножа: 19.2 см Товщина обуха: 2.30 мм Матеріал руків’я: нейлон, посиленний скловолокном (FRN) Колір руків‘я: чорний, хакі, синій Механізм фіксації: Axis Lock Кліпса: глибокої посадки: 2 позиції, з’ємна, Вага ножа: 52 г?. Нож складной Бенчмейд Багаут 535 Ніж карманний Розкладной нож

419грн

Подробно
img
Benchmade 746 Mini-Onslaught Firs Product 677/1000
2023-10-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Benchmade 746 Mini-Onslaught Firs Product 677/1000 б/у, состояние видно на фото, Spyderco. Довольно редкий нож, Microtech провозился под заказ из США, Zero Tolerance видео отправлю по запросу. Общая длина (мм): 200 Длина клинка (мм): 87 Толщина обуха (мм): 2.5 Материал клинка: 154CM Твердость стали (HRC): 58-60 Замок: Axis Lock Рукоять (материал): G10 Вес (гр): 110.5

14999грн

Подробно
img
Нож фронтальный, выкидной нож автоматический Benchmade викидний ніж
2023-11-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Автоматичний ніж Benchmade фронталка туристический нож Нож автоматический Фронтальный нож Выкидной нож Нож фронтальный выкидной тактический нож фронтального выкида McHen Процес розкриття фронтального ножа виглядає страшенно привабливо, а звучить ще краще! Смачний металевий «клац» навряд чи здатний залишити когось байдужим! Крім естетичної складової, автомати виглядають краще з тієї точки зору, що керувати ножем можна не те що однією рукою, а рухом одного пальця, оскільки закриття і відкриття керуються одним повзунком. Удобный и компактный нож пригодится для мелких работ технического характера в быту или гараже, а также в туристических походах, на охоте или рыбалке. Изделия характеризуются легким весом, небольшими габаритами, это необходимо для того, чтобы с легкостью им орудовать.Открывается нож за счет сжатой пружины. Взводится она одним нажатием или сдвигом специальной кнопки, которая предусмотрена на рукоятке. Общая длина, мм :235 ; Длина лезвия, мм :92 ; Длина рукояти, мм :143 ; Толщина лезвия, мм :2.2 ; Ширина лезвия, мм :18 ; Марка стали: 420 ; Толщина рукояти: 17 ; Твердость стали, HRC: 52-55 ; Поверхность лезвия: Paint, Satin Finish ; Материал рукоятки: Пластик ; Масса, г: 80 Відправляємо по Україні Новою або Укр поштою Оплата : - На картку ( часткова або повна оплата ) - Олх доставка Щоб замовити Олх доставку натискаєте в оголошенні «Купити з доставкою» і вказуєте, куди потрібно відправити товар . Та не забувайте написати нам код ножа який сподобався !

450грн

Подробно
img
Benchmade 975SBT Emerson CQC7 ATS-34, Discontinued!
2023-11-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Продам знятий з виробництва складний ніж Benchmade 975SBT Emerson CQC7 ATS-34. Знятий з виробництва багато років назад. Випускався в кінці 90-х років. Ніж в дуже гарному стані. Попередній власник в США замінив руків‘я з G10 на руків‘я з натурального дерева. Виглядає дорого і на дотик приємно. Стан леза ідеальний, сліди користування мінімальні. Ніж не точився, не правили, РК має заводський грінд. Кліпса з воронєнієм, дизайн 90-х років. Механіка приємна. При потребі надішлю відео. На першому фото сфотографував з military щоб було зрозуміло які розміри. За низкою показників відноситься до господарчих та туристичних, не є холодною зброєю. Перед замовленям OLX доставкою, будь ласка уточнюйте наявність!

13000грн

Подробно
img
Нож автоматический Benchmade Нож фронтальный выкидной викидний ніж
2023-12-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Автоматичний ніж Benchmade фронталка туристический нож Нож автоматический Фронтальный нож Выкидной нож Нож фронтальный выкидной тактический нож фронтального выкида McHen Удобный и компактный нож пригодится для мелких работ технического характера в быту или гараже, а также в туристических походах, на охоте или рыбалке. Изделия характеризуются легким весом, небольшими габаритами, это необходимо для того, чтобы с легкостью им орудовать.Открывается нож за счет сжатой пружины. Взводится она одним нажатием или сдвигом специальной кнопки, которая предусмотрена на рукоятке. Процес розкриття фронтального ножа виглядає страшенно привабливо, а звучить ще краще! Смачний металевий «клац» навряд чи здатний залишити когось байдужим! Крім естетичної складової, автомати виглядають краще з тієї точки зору, що керувати ножем можна не те що однією рукою, а рухом одного пальця, оскільки закриття і відкриття керуються одним повзунком. Общая длина, мм :235 ; Длина лезвия, мм :92 ; Длина рукояти, мм :143 ; Толщина лезвия, мм :2.2 ; Ширина лезвия, мм :18 ; Марка стали: 420 ; Толщина рукояти: 17 ; Твердость стали, HRC: 52-55 ; Поверхность лезвия: Paint, Satin Finish ; Материал рукоятки: Пластик ; Масса, г: 80 Відправляємо по Україні Новою або Укр поштою Оплата : - На картку ( часткова або повна оплата ) - Олх доставка Щоб замовити Олх доставку натискаєте в оголошенні «Купити з доставкою» і вказуєте, куди потрібно відправити товар . Та не забувайте написати нам код ножа який сподобався !

450грн

Подробно
img
Нож Benchmade 535-3 Bugout Titanium
2023-12-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Титановая версия EDC ножа на все времена – легендарного Bugout 535 от Benchmade. Выпуклые (не плоские) накладки из титанового сплава и синий спейсер с проушиной. Качество исполнения и обработка материалов на высоте – клинок из стали D2 с финишем stonewash, накладки с едва заметной и приятной наощупь рифленой текстурой. А вишенкой на торте идёт шпенёк и спейсер синего цвета, которые контрастируют с серым клинком и рукоятью. Характеристики: Сталь: D2 Длина клинка: 8 см Длина ножа: 18.9 см Толщина обуха: 2.35 мм Материал рукояти: титан Механизм фиксации: Axis Lock Клипса: съемная, двусторонняя Вес ножа: 92 г?

2175грн

Подробно
img
Ніж Benchmade Sibert "Bushcrafter" (США)
2023-12-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Ніж Benchmade Sibert "Bushcrafter" Ніж господарського призначення за кваліфікацією мережі "Ібіс" Продаю особистий ніж, виготовлений в США (не китайська підробка). В користуванні не був. Фото оригінальні. Придбаний на початку 2022 року в одному з мережевих магазинів України. Бонус – піхви з кайдексу від українського майстра. Матеріал клинка CPM-S30V 58-60 HRC Загальна довжина 232 мм Довжина клинка 112 мм Товщина клинка 4.1 мм Матеріал рукояті G10 Вага 219 г Продаю, оскільки лежить без діла. Для моєї “роботи” треба щось легше. Продаж при особистій зустрічі у м. Києві. ОЛХ-доставка тільки через “Нову пошту”. Намагаюсь оперативно відповідати на повідомлення Остерігайтеся підробок https://youtu.be/zZ4TkQYVoQc?si=jQhU558AWLeJoHGm Вдалих покупок

9500грн

Подробно
img
Benchmade 535 Bugout Складний ніж/компактний/надійний/Axis Lock/на EDC
2024-01-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Якщо ви хочете ніж на кишеню шортів чи штанів, придивіться до цього надійного красеня. Ніж підійде для відкривання хоч для правші так і для шульги. Відкритя можливо через з'ємні бонки на лезі, чи через віджимання шпеньків Axis Lock. Добра механіка відкриття забезбечують латунні шайби. Усі ножі з руків'ям зеленого кольору. Лезо чорне матове, та біле з серейтором. - Довжина руків я/ 108 мм - Матеріал руків я/ Пластик - Товщина руків я/ 10 мм - Довжина леза/ 79 мм - Ширина леза/ 24 мм - Товщина леза/ 2,2 мм - Форма леза/ - Марка сталі/ S30V - Поверхня леза/ Satin Finish - Тип замка/ Axis Lock - Кліпса/ середня жорсткість і глибока посадка - Вага/ 58 грам - Виробник/Benchmade China Способи доставки: Нова пошта - наложка, повна оплата, OLX замовлення. Укрпошта - повна оплата, OLX замовлення. Meest Express - OLX замовлення.

350грн

Подробно
img
Титанова кліпса для ножів Spyderco / Benchmade
2024-01-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Золочів
Титанові кліпси для ножів : спайдерко - підходить для моделей Pramilitary 2, Delica, Endura Benchmade - Сумісні моделі: 560, 565, 575, 585, 595, 940, 980, Bugout, Bailout, Barrage, Griptillian, CQC-7, CQC-8, CQC-14, CQC-15 та ін.? ?також є кліпса для Спайдерко шаман, також титан І також є права кліпса для ножів Спайдерко . Ціна для всіх одинакова

250грн

Подробно