img
Ханчо-палиця-тростина, посох Дзьо, посох Бо, Ханбо палиця
2023-03-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Степова
Ханбо це невелика кругла жердина. Його довжина дорівнює половини довжини жердини Бо і дорівнює 3 сяку (традиційна японська система мір довжини) -90 см. Діаметр 2,4-3см, залежно від переваг спортсмера. Виготовляються із сухої деревини твердих порід дерева. Перед просоченням маслом, дерево шліфується. Характеристики: • Матеріал: натуральне дерево. • Спеціальне маслянисте просочення для збільшення довговічності та зносостійкості, захисту від вологи, не викликає алергії, зберігає природну привабливість текстури дерева. • Спортивна жердина. Види спорту: ушу, карате, айкідо, будо, дзёдзюцу та інші • Довжина від 65см до 128 см • Діаметр від 2.5см до 3см Бо-довгий бойовий посох використовується в бойових мистецтвах. Довжина Бо становить 182 см і 3 см в діаметрі. Найчастіше виготовляється з твердих порід дерева іноді можна зустріти з заліза і бамбука. У перші посохом Бо почали використовувати ченці на японському острові Окінава. Зараз посох Бо використовують у багатьох східних бойових мистецтвах, таких як бодзюцу, ушу, кобудо, корю будо. Шостому Бо добре володіли і відомі вигадані персанажі, Донателло з черепашок-ніндзя, Джейд з комп'ютерної гри Mortal Kombat і багато інших Тривала (близько 2 років) і поетапна (4-5 ступенів сушки) обробка деревини, заснована на традиціях майстрів минулого століття, гарантує високу якість наших виробів. Складна і багаторівнева технологія виготовлення, постійний відбір тільки кращого матеріалу, ручна робота і індивідуальний підхід до кожного зробленого примірника забезпечують прекрасний зовнішній вигляд, міцність, довговічність і надійність нашого тренувального зброї. Дзьо використовується в дзедо, воно не ставить на чільне місце атаку, а вважає за необхідне діяти в залежності від атаки противника, контролюючи ситуацію. Бук відноситься до твердої деревини, але твердість його трохи менше ніж твердість ясена. У той же час він дуже пружний, його дуже складно зламати (якщо використовувати правильно). Бук набагато легше ясена, граба та акації, за рахунок чого відмінно підійде дівчатам, дітям і тим хто тільки починає займатися. Деревина бука світла. Тривала (близько 2 років) і поетапна (4-5 ступенів сушки) обробка деревини, заснована на традиціях майстрів минулого століття, гарантує високу якість наших виробів. Складна і багаторівнева технологія виготовлення, постійний відбір тільки кращого матеріалу, ручна робота і індивідуальний підхід до кожного зробленого примірника забезпечують прекрасний зовнішній вигляд, міцність, довговічність і надійність нашого тренувального зброї. Характеристика: • Довжина 110-150 см • Діаметр 25 и 30 мм • виготовлений з бука

400грн

Подробно
img
Посох дождя из борщевика
2023-02-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Шостка
Рэйнстик, Или по другому посох дождя или палка дождя сделанная из борщевика. А также этот инструмент называют флейта дождя- инструмент само олицетворение релакса. От анг. слова Rainstick — «дождевая палка» Представляет из себя длинную полую глухо закрытую на торцах трубу с расположенными по всей длине внутренними перегородками, частично заполненную мелким сыпучим наполнителем (крупы и другие семена, мелкие камешки, бисер, другие твердые гранулы). При переворачивании из стороны в сторону, наполнитель пересыпается и издает шуршаще-льющиеся звуки, сходные по звучанию с шумом дождевых капель или журчанием ручейка. При этом важно, не резко дергать, а именно медленно и спокойно переворачивать на 180 градусов, иначе вы получите простую погремушку, а не чарующие звуки. Рейнстик, или палка дождя, дождевой посох — это удивительный музыкальный инструмент этнического характера, который Настраивает на ровный и спокойный лад. Один из самых древнейших инструментов шумового типа. Те звуки, которые он дарит, у многих ассоциируются с умиротворением и равновесием. Многие находят его очень полезным для медитаций и успокоения, а некоторые пробуют вызывать дождь, как настоящие шаманы или использовать в качестве оберега. В любом случае, даже если вы человек скептичный и крайне практичный, не согласиться с тем, что звук воды, это то, что расслабляет, снимает стресс и позволяет мгновенно отключиться от проблем — невозможно. Поэтому, смело используйте шум дождя и дома, и в офисе — обстановка станет здоровее, чище, гармоничней — это мы вам гарантируем!Отличный подарок.Изготовлю посох любой длинны.От 50 см и выше.Цена от 300 грн и выше в зависимости от длинны и толщины.Долгое время звучания.!Вышлю.Звоните.

400грн

Подробно
img
Тростина без регулювання по висоті
2023-03-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Продаю тростину высота 89см. В гарному стані є незначні сліди використання. Знизу резинова наліпка. Тростина покрита лаком. Продаю як є. Відправка новою поштою або самовивіз оріентир метро Академістечко.

100грн

Подробно
img
Телескопична палиця. Хіт 2024! Розпродаж складу!
2024-06-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Широке
Акція! Розпродаж складу! Встигніть придбати телескопична палиця за найнижчою ціною! Наша Телескопична палиця - ідеальний інструмент для чоловіків та жінок. Завдяки надійним матеріалам - сталі та пінополіуретану, ви отримуєте надійність у будь-якій ситуації. Особливості: 1. Компактність - легко поміщається в будь-яку сумку чи кишеню, завжди готова до дії. 2. Легальність - довжина в розкладеному вигляді 65 см, тому вона легальна. 3. Універсальність - підходить як для чоловіків, так і для жінок, бо легка у користуванні. 4. Надійність - виготовлена з якісних матеріалів пінополіуретанова ручка та стальний корпус для максимальної ефективності та тривалого використання. Відправка у будь-яке місто! Доступна ОЛХ доставка. Також працюємо по ДРОПУ. За детальною інформацією пишіть та телефонуйте. Встигніть скористатися розпродажою і придбати за найнижчою ціною!

850грн

Подробно
img
Трекинговые Палки Naturehike из 5 Секций Компактные Палиці Трекінгові
2024-02-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Полностью Новые ПРЕМИУМ качественные СУПЕР Палки Треккинговые Naturehike, профессиональные Элитные, Складные, Мощные, Регулируемые, Трекінгові Палиці состоят из 5 секций Цена за комплект - 2 штуки. (всё как на ФОТО) Самовывоз в Киеве с адреса в районе метро Позняки, ОЛХ-доставкой по Украине (или наложкой Новой Почтой по предоплате 100 грн). Эти Палки подходят для людей Ростом от 165 до 195 см. Длина самой палки регулируется в диапазоне от 115 до 135 см. В сложенном/разобранном состоянии длина палки 34 см. Палка состоит из 5 секций, 3 из которых телескопические, а 2 составные. Палки ЖЕСТКО фиксируются при помощи замка-защелки и мощного троса, который проходит в середине палки. Фиксатор-зажим Fast Lock (смотрите все ФОТО). Характеристики: Материал палок: сплав авиационного алюминия 7075 Материал рукоятки: пена EVA антискользящая Комплектация: две палки, два чехла (каждая палка в отдельном своем чехле), 2 зимних чашки для снега, 2 резиновых колпачка-наконечника. Модель: ST09 5-NODE POLES Производитель/бренд: Naturehike Вес комплекта: 550 грамм Палиці скандинавські трекінгові із 5 секцій, треккінгові, трейлові, тренінгова палиця, тренінгові, туристичні похідні регульовані телескопічні для скандинавської ходьби, походів, туризму, гір, трекінгу, чоловічі, жіночі, дитячі, тростина. Мощные универсальные регулируемые под любой рост палки треккинговые (trekking poles naturehike ST-09) трекинговые, туристические, походные, трейловые, скандинавские, тренинговые, тренинговая палка, складные телескопические для скандинавской ходьбы, гор, походов, горного туризма, треккинга, трекинга, альпинизма, мужские, женские, детские. Треккинговая палка может быть использована как трость, стойка (стойки) для установки тента, шатра или палатки. Подходят на любой сезон: зимние, летние.

2030грн

Подробно
img
Палиця Тичка Шест Міцний розбірний на різьбовому з'єднанні для саду і
2023-04-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Шест держак разборной мощный, дерево БУК, длина 1,1 м ? 4 шт = 4,4 метра. Рыбацкий держак или садовый,на резьбе быстосьёме. Сделаю под ваш размер паука . Шест палиця тримак Тичка, розбірний потужний, дерево БУК, довжина 1,1 м 4 шт = 4,4 метра. Рибальський держак або садовий, на різьбі швидкозйом. Зроблю під ваш розмір павука. Ціна вказана, за кожні 1,1м! Також є інші комплектуючі і сам павук.

199грн

Подробно
img
Шест Тичка Палиця Держак Бук міцний для рибалок та садовників 4,4метри
2023-04-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Смородине
На різьбовому з'єднанні, Міцна палиця тичка шест для риболовного павука, та садових розваг, розбірний 4 шт ? 1,1 м = 4,4 метри, різьба проклєєна та розклинена. Дерево міцне, Бук. Риболовний держак, або садовий з різьбовим з'єднанням. Виготовлю, під ваш розмір павука. Ціна вказана за кожні 1,1 метри! Також є інші комплектуючі і готові фатки Вага 4,4м, близько 4 - 5кг

199грн

Подробно
img
Тренажер для спини, перехресна палиця для йоги, Коректор постави
2023-05-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Рівне
Є три кольори як на фото, рожевий буде пізніше. Тренажер для спини, перехресна палиця для йоги, Коректор постави, 81 см, різні кольори Різного роду проблеми із хребтом та поставою зустрічаються сьогодні у більшості людей на планеті. Адже, у повсякденному житті, більшу частину часу ми проводимо у положенні сидячи: робота в офісі, керування автомобілем, читання книг і т.д. Неправильна постава може призвести до зменшення і здавлювання внутрішніх органів, до порушення кровопостачання, а також - до деформації стоп. Сидіння перед комп'ютером протягом тривалого часу може викликати дискомфорт у попереку та плечах. Тренажер для корекції постави допомагає тримати хребет у правильному положенні, не дає сутулитися, допоможе позбутися болю у спині та м'язах. Підходить як для чоловіків, так і для жінок, для людей із захворюваннями або травмами хребта, сколіозі, остеохондрозі, остеопорозі тощо. Використання палиці для йоги допоможе не лише покращити поставу та зняти дискомфорт, але й підвищити впевненість у собі, випрямити спину та покращити здоров'я. Матеріал: сталева труба + піна. Колір: зелений, синій, рожевий. Довжина: 81 см. Виробник: Китай.

550грн

Подробно
img
Вібротренажер WCG палка гімнастична для фітнеса
2023-07-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Гімнастична палка - це спеціальний тренажер, легка штанга зі склопластику з обтяжувачами на кінцях і зручною гумовою рукояттю для рук у центрі. Вона відома під різними назвами, такими як вібротренажер, флексібар, бодібар або гнучка палиця. Гімнастична палиця відноситься до групи вібраційних тренажерів і підходить для занять людей з різним рівнем фізичної підготовки - від новачків до спортсменів, включаючи тих, хто перебуває у процесі реабілітації після різних травм опорно-рухової системи. Користуючись гімнастичним ціпком, ви можете виконувати різні вправи, які активізують різні групи м'язів. При використанні палки відбувається вібрація, яка сприяє стимуляції м'язів, поліпшенню сили та гнучкості, розвитку координації рухів. Цей тренажер є ефективним інструментом для тренування всього тіла і може бути використаний як для спортивних цілей, так і для реабілітації після травм або підтримки загальної фізичної форми. Характеристики: Матеріал: армований склопластик (GRP), термопластична гума (TPR) Розмір: 160 см Вага: 550 г Виробник   WCG Країна виробник Україна Конструкція Цілісна Матеріал Пластик Довжина 160 см Діаметр 10 мм Колір Червоний Стан Новий Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

249грн

Подробно
img
Шест Тичка Палиця Держак Бук міцний для рибалок та садовників 4,8метри
2023-09-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Смородине
На різьбовому з'єднанні, Міцна палиця тичка шест для риболовного павука, та садових розваг, розбірний 4 шт ? 1,2 м = 4,8метри, різьба проклєєна та розклинена. Дерево міцне, Бук. Риболовний держак, або садовий з різьбовим з'єднанням. Виготовлю, під ваш розмір павука. Ціна вказана за кожні 1,2 метри! Також є інші комплектуючі і готові фатки Вага 4,8м, близько 4 - 5кг

199грн

Подробно
img
Знижка 50%! Бодібар Jordan B-BB-3кг (наконечник – жовтий)
2023-11-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Бодібар Jordan B-BB-3кг (наконечник – жовтий) Палиця гімнастична (бодібар) Body Bar Jordan 3 кг (B-BB-3k) відноситься до одного з найпопулярніших спортивних снарядів, призначених для групових та персональних тренувань. Бодібар (гімнастична палиця) дозволяє широко використовувати їх як самостійне обладнання, так і додаткове для уроків Jordan Deck, Jordan Core, різноманітних силових уроків та циклічних тренувань. Палка гімнастична Body Bar Jordan 1 кг з обтяжувачем (наконечником) і поверхнею, що не ковзає, незамінний в будь-якому спортивному залі, але знадобиться також і для домашніх тренувань. Вага гімнастичної палиці вказана у вигляді невеликого позначення, нанесеного на підставі наконечника. В асортименті є бодибари різної ваги, марковані для зручного розрізнення кольоровими наконечниками. Особливості: універсальний спортивний снаряд; з обтяжувачем (наконечником); для різного типу тренувань; нековзна поверхня; вага вказана на підставі наконечника; бодібари різної ваги марковані своїм кольором; незамінний спортивний інвентар у будь-якому спортивному залі. Палка гімнастична Body Bar Jordan 3 кг – універсальний та ефективний спортивний снаряд! Характеристики: Виробник: Jordan (Велика Британія) Матеріал: пластик Довжина грифу: 1,25 м Діаметр грифа: 3 см Вага грифу: 3 кг Колір: наконечника: жовтий Відправка товару кожного дня. Самий надійний варіант це ОЛХ доставка, можлива відправка наложкой. Дивіться інші об`яви, тотальний розпродаж професійних аксесуарів для фітнеса та йоги.

965грн

Подробно
img
Знижка 50%! Бодібар Jordan B-BB-1кг (наконечник - сірий)
2023-11-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Палиця гімнастична (бодібар) Body Bar Jordan 1 кг (B-BB-1k) відноситься до одного з найпопулярніших спортивних снарядів, призначених для групових та персональних тренувань. Бодібар (гімнастична палиця) дозволяє широко використовувати їх як самостійне обладнання, так і додаткове для уроків Jordan Deck, Jordan Core, різноманітних силових уроків та циклічних тренувань. Палка гімнастична Body Bar Jordan 1 кг з обтяжувачем (наконечником) і поверхнею, що не ковзає, незамінний в будь-якому спортивному залі, але знадобиться також і для домашніх тренувань. Вага гімнастичної палиці вказана у вигляді невеликого позначення, нанесеного на підставі наконечника. В асортименті є бодибари різної ваги, марковані для зручного розрізнення кольоровими наконечниками. Відправка товару кожного дня. Самий надійний варіант це ОЛХ доставка, можлива відправка наложкой. Дивіться інші об`яви, тотальний розпродаж професійних аксесуарів для фітнеса та йоги. Особливості: універсальний спортивний снаряд; з обтяжувачем (наконечником); для різного типу тренувань; нековзна поверхня; вага вказана на підставі наконечника; бодібари різної ваги марковані своїм кольором; незамінний спортивний інвентар у будь-якому спортивному залі. Палка гімнастична Body Bar Jordan 1 кг – універсальний та ефективний спортивний снаряд! Характеристики: Виробник: Jordan (Велика Британія) Матеріал: пластик Довжина грифу: 1,25 м Діаметр грифа: 3 см Вага грифу: 1 кг Колір: наконечника: сірий

704грн

Подробно
img
Знижка 50%! Бодібар Jordan B-BB-7кг (наконечник - синій)
2023-11-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Бодібар Jordan B-BB-7кг (наконечник - синій) Палиця гімнастична (бодібар) Body Bar Jordan 7 кг (B-BB-7k) відноситься до одного з найпопулярніших спортивних снарядів, призначених для групових та персональних тренувань. Бодібар (гімнастична палиця) дозволяє широко використовувати їх як самостійне обладнання, так і додаткове для уроків Jordan Deck, Jordan Core, різноманітних силових уроків та циклічних тренувань. Палка гімнастична Body Bar Jordan 7 кг з обтяжувачем (наконечником) і поверхнею, що не ковзає, незамінний в будь-якому спортивному залі, але знадобиться також і для домашніх тренувань. Вага гімнастичної палиці вказана у вигляді невеликого позначення, нанесеного на підставі наконечника. В асортименті є бодибари різної ваги, марковані для зручного розрізнення кольоровими наконечниками. Особливості: універсальний спортивний снаряд; з обтяжувачем (наконечником); для різного типу тренувань; нековзна поверхня; вага вказана на підставі наконечника; бодібари різної ваги марковані своїм кольором; незамінний спортивний інвентар у будь-якому спортивному залі. Палка гімнастична Body Bar Jordan 7 кг – універсальний та ефективний спортивний снаряд! Характеристики: Виробник: Jordan (Велика Британія) Матеріал: пластик Довжина грифу: 1,25 м Діаметр грифа: 3 см Вага грифу: 7 кг Колір: наконечника: синій Відправка товару кожного дня. Самий надійний варіант це ОЛХ доставка, можлива відправка наложкой. Дивіться інші об`яви, тотальний розпродаж професійних аксесуарів для фітнеса та йоги.

1576грн

Подробно
img
Знижка 50%! Бодібар Jordan B-BB-9кг (наконечник - сірий)
2023-11-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Бодібар Jordan B-BB-9кг (наконечник - сірий) Палиця гімнастична (бодібар) Body Bar Jordan 9 кг (B-BB-9k) відноситься до одного з найпопулярніших спортивних снарядів, призначених для групових та персональних тренувань. Бодібар (гімнастична палиця) дозволяє широко використовувати їх як самостійне обладнання, так і додаткове для уроків Jordan Deck, Jordan Core, різноманітних силових уроків та циклічних тренувань. Палка гімнастична Body Bar Jordan 9 кг з обтяжувачем (наконечником) і поверхнею, що не ковзає, незамінний в будь-якому спортивному залі, але знадобиться також і для домашніх тренувань. Вага гімнастичної палиці вказана у вигляді невеликого позначення, нанесеного на підставі наконечника. В асортименті є бодибари різної ваги, марковані для зручного розрізнення кольоровими наконечниками. Особливості: універсальний спортивний снаряд; з обтяжувачем (наконечником); для різного типу тренувань; нековзна поверхня; вага вказана на підставі наконечника; бодібари різної ваги марковані своїм кольором; незамінний спортивний інвентар у будь-якому спортивному залі. Палка гімнастична Body Bar Jordan 9 кг – універсальний та ефективний спортивний снаряд! Характеристики: Виробник: Jordan (Велика Британія) Матеріал: пластик Довжина грифу: 1,25 м Діаметр грифа: 3 см Вага грифу: 9 кг Колір: наконечника: сірий Відправка товару кожного дня. Самий надійний варіант це ОЛХ доставка, можлива відправка наложкой. Дивіться інші об`яви, тотальний розпродаж професійних аксесуарів для фітнеса та йоги.

1898грн

Подробно
img
Знижка 50%! Бодібар Jordan B-BB-10кг (наконечник - сірий)
2023-11-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Бодібар Jordan B-BB-10кг (наконечник - сірий) Палиця гімнастична (бодібар) Body Bar Jordan 10 кг (B-BB-10k) відноситься до одного з найпопулярніших спортивних снарядів, призначених для групових та персональних тренувань. Бодібар (гімнастична палиця) дозволяє широко використовувати їх як самостійне обладнання, так і додаткове для уроків Jordan Deck, Jordan Core, різноманітних силових уроків та циклічних тренувань. Палка гімнастична Body Bar Jordan 10 кг з обтяжувачем (наконечником) і поверхнею, що не ковзає, незамінний в будь-якому спортивному залі, але знадобиться також і для домашніх тренувань. Вага гімнастичної палиці вказана у вигляді невеликого позначення, нанесеного на підставі наконечника. В асортименті є бодибари різної ваги, марковані для зручного розрізнення кольоровими наконечниками. Особливості: універсальний спортивний снаряд; з обтяжувачем (наконечником); для різного типу тренувань; нековзна поверхня; вага вказана на підставі наконечника; бодібари різної ваги марковані своїм кольором; незамінний спортивний інвентар у будь-якому спортивному залі. Палка гімнастична Body Bar Jordan 10 кг – універсальний та ефективний спортивний снаряд! Характеристики: Виробник: Jordan (Велика Британія) Матеріал: пластик Довжина грифу: 1,25 м Діаметр грифа: 3 см Вага грифу: 10 кг Колір: наконечника: сірий Відправка товару кожного дня. Самий надійний варіант це ОЛХ доставка, можлива відправка наложкой. Дивіться інші об`яви, тотальний розпродаж професійних аксесуарів для фітнеса та йоги.

2252грн

Подробно
img
Знижка 50%! Бодібар Jordan B-BB-2кг (наконечник - рожевий)
2023-11-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Бодібар Jordan B-BB-2кг (наконечник - рожевий) Палиця гімнастична (бодібар) Body Bar Jordan 2 кг (B-BB-2k) відноситься до одного з найпопулярніших спортивних снарядів, призначених для групових та персональних тренувань. Бодібар (гімнастична палиця) дозволяє широко використовувати їх як самостійне обладнання, так і додаткове для уроків Jordan Deck, Jordan Core, різноманітних силових уроків та циклічних тренувань. Палка гімнастична Body Bar Jordan 2 кг з обтяжувачем (наконечником) і поверхнею, що не ковзає, незамінний в будь-якому спортивному залі, але знадобиться також і для домашніх тренувань. Вага гімнастичної палиці вказана у вигляді невеликого позначення, нанесеного на підставі наконечника. В асортименті є бодибари різної ваги, марковані для зручного розрізнення кольоровими наконечниками. Особливості: універсальний спортивний снаряд; з обтяжувачем (наконечником); для різного типу тренувань; нековзна поверхня; вага вказана на підставі наконечника; бодібари різної ваги марковані своїм кольором; незамінний спортивний інвентар у будь-якому спортивному залі. Палка гімнастична Body Bar Jordan 2 кг – універсальний та ефективний спортивний снаряд! Характеристики: Виробник: Jordan (Велика Британія) Матеріал: пластик Довжина грифу: 1,25 м Діаметр грифа: 3 см Вага грифу: 2 кг Колір: наконечника: рожевий

740грн

Подробно
img
Знижка 50%! Бодібар Jordan B-BB-8кг (наконечник - сірий)
2023-11-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Бодібар Jordan B-BB-8кг (наконечник - сірий) Палиця гімнастична (бодібар) Body Bar Jordan 8 кг (B-BB-8k) відноситься до одного з найпопулярніших спортивних снарядів, призначених для групових та персональних тренувань. Бодібар (гімнастична палиця) дозволяє широко використовувати їх як самостійне обладнання, так і додаткове для уроків Jordan Deck, Jordan Core, різноманітних силових уроків та циклічних тренувань. Палка гімнастична Body Bar Jordan 8 кг з обтяжувачем (наконечником) і поверхнею, що не ковзає, незамінний в будь-якому спортивному залі, але знадобиться також і для домашніх тренувань. Вага гімнастичної палиці вказана у вигляді невеликого позначення, нанесеного на підставі наконечника. В асортименті є бодибари різної ваги, марковані для зручного розрізнення кольоровими наконечниками. Особливості: універсальний спортивний снаряд; з обтяжувачем (наконечником); для різного типу тренувань; нековзна поверхня; вага вказана на підставі наконечника; бодібари різної ваги марковані своїм кольором; незамінний спортивний інвентар у будь-якому спортивному залі. Палка гімнастична Body Bar Jordan 8 кг – універсальний та ефективний спортивний снаряд! Характеристики: Виробник: Jordan (Велика Британія) Матеріал: пластик Довжина грифу: 1,25 м Діаметр грифа: 3 см Вага грифу: 8 кг Колір: наконечника: сірий Відправка товару кожного дня. Самий надійний варіант це ОЛХ доставка, можлива відправка наложкой. Дивіться інші об`яви, тотальний розпродаж професійних аксесуарів для фітнеса та йоги.

1705грн

Подробно
img
Знижка 50%! Бодібар Jordan B-BB-5кг (наконечник - помаранчевий)
2023-11-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
В наявності бодібари від 1 до 10 кг зі знижкою! Бодібар Jordan B-BB-5кг (наконечник - помаранчевий) Палиця гімнастична (бодібар) Body Bar Jordan 5 кг (B-BB-1k) відноситься до одного з найпопулярніших спортивних снарядів, призначених для групових та персональних тренувань. Бодібар (гімнастична палиця) дозволяє широко використовувати їх як самостійне обладнання, так і додаткове для уроків Jordan Deck, Jordan Core, різноманітних силових уроків та циклічних тренувань. Палка гімнастична Body Bar Jordan 5 кг з обтяжувачем (наконечником) і поверхнею, що не ковзає, незамінний в будь-якому спортивному залі, але знадобиться також і для домашніх тренувань. Вага гімнастичної палиці вказана у вигляді невеликого позначення, нанесеного на підставі наконечника. В асортименті є бодибари різної ваги, марковані для зручного розрізнення кольоровими наконечниками. Особливості: універсальний спортивний снаряд; з обтяжувачем (наконечником); для різного типу тренувань; нековзна поверхня; вага вказана на підставі наконечника; бодібари різної ваги марковані своїм кольором; незамінний спортивний інвентар у будь-якому спортивному залі. Палка гімнастична Body Bar Jordan 5 кг – універсальний та ефективний спортивний снаряд! Характеристики: Виробник: Jordan (Велика Британія) Матеріал: пластик Довжина грифу: 1,25 м Діаметр грифа: 3 см Вага грифу: 5 кг Колір: наконечника: оранжевий

1254грн

Подробно
img
Знижка 50%! Бодібар Jordan B-BB-4кг (наконечник - фіолетовий)
2023-12-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Бодібар Jordan B-BB-4кг (наконечник - фіолетовий) Палиця гімнастична (бодібар) Body Bar Jordan 4 кг (B-BB-4k) відноситься до одного з найпопулярніших спортивних снарядів, призначених для групових та персональних тренувань. Бодібар (гімнастична палиця) дозволяє широко використовувати їх як самостійне обладнання, так і додаткове для уроків Jordan Deck, Jordan Core, різноманітних силових уроків та циклічних тренувань. Палка гімнастична Body Bar Jordan 1 кг з обтяжувачем (наконечником) і поверхнею, що не ковзає, незамінний в будь-якому спортивному залі, але знадобиться також і для домашніх тренувань. Вага гімнастичної палиці вказана у вигляді невеликого позначення, нанесеного на підставі наконечника. В асортименті є бодибари різної ваги, марковані для зручного розрізнення кольоровими наконечниками. Особливості: універсальний спортивний снаряд; з обтяжувачем (наконечником); для різного типу тренувань; нековзна поверхня; вага вказана на підставі наконечника; бодібари різної ваги марковані своїм кольором; незамінний спортивний інвентар у будь-якому спортивному залі. Палка гімнастична Body Bar Jordan 4 кг – універсальний та ефективний спортивний снаряд! Характеристики: Виробник: Jordan (Велика Британія) Матеріал: пластик Довжина грифу: 1,25 м Діаметр грифа: 3 см Вага грифу: 4 кг Колір: наконечника: фіолетовий Відправка товару кожного дня. Самий надійний варіант це ОЛХ доставка, можлива відправка наложкой. Дивіться інші об`яви, тотальний розпродаж професійних аксесуарів для фітнеса та йоги.

1040грн

Подробно
img
Силовий еспандер палиця/пружина Power Twister 20/30/40/50/60 кг
2024-02-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Силовий еспандер - палиця Power Twister - ефективний тренажер для тренування м'язів рук, спини, грудей та плечового пояса. Конструктивно еспандер являє собою металевий прут з пружинною різної жорсткості і двома обгумованими ручками на кінцях яких розташовані страхувальні петлі. Компактна довжина біля 60 см дозволяє легко зберігати і перевозити тренажер, що дозволяє приступити до тренування в будь-який момент. Вправи з прутом завдяки постійній напрузі, забезпечують навантаження на потрібні м'язи за рахунок роботи на опору. Ми пропонуємо силовий еспандер-палицю Power Twister з варіантами навантаження від 20 кг до 60 кг Працюючи з таким еспандером ви постійно будете підтримувати м'язи рук, грудей і спини у відмінній фізичній формі. Ціна в залежності від навантаження: 20 кг - 275 грн (початкове навантаження для жінок, підлітків, реабілітації) 30 кг - 295 грн (легке навантаження для чоловіків, жінок, підлітків, реабілітації) 40 кг - 325 грн (середнє навантаження для чоловіків звичайної статури) 50 кг - 335 грн (високе навантаження для досвідчених) 60 кг - 345 грн (високе навантаження для досвідчених) Характеристики: Матеріали: метал, гума; Довжина: 65 см; Варіанти навантаження: 20кг, 30кг, 40кг, 50кг, 60 кг Більше асортименту спорт інвентарю на нашому сайті: Fitlike.com.ua/g70802972-rezinovye-petli-espandery Для замовлення Вам достатньо написати нам або зателефонувати та повідомити такі дані: - Моб. телефон - ПІБ одержувача - Місто - № відділення чи вулицю відділення Нової Пошти, Укрпошти - Форму оплати Доставка Новою Поштою, Укрпошта Оплата: післяплата (з передплатою 100 грн), розрахунковий рахунок Індивідуальний підхід до кожного клієнта Зі своєї сторони гарантуємо: - якісний новий товар, перевірений перед відправкою - упаковку товару для збереження цілісності при транспортуванні - можливість повернення на протязі 14 днів (при умові цілісності товару і без слідів використання) Відправлення товару проводиться пн-ср-пт, в день замовлення, якщо замовлення надійшло до 14-00! Доставка по Україні 1-2 дні

275грн

Подробно
img
Еспандер -палиця Твістер (Power Twister), навантаження 20-60кг. ХІТ!!!
2024-03-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
НАШ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН: SPORTS-PEOPLE.COM.UA ДОСТАВКА ПО ВСІЙ УКРАЇНІ !!! 100% ПОЗИТИВНИХ ВІДГУКІВ!!! Еспандер-палиця Твістер ? це відмінний вибір для підтримки в тонусі м'язів рук, зап'ясток, біцепса, трицепса, м'язів грудей та спини. Цей тренажер є силовим і універсальним, тобто. з ним можна робити вправи різні групи м'язів. Power Twister можна використовувати будь-де: вдома, на роботі, в спортзалі, на відпочинку. Купуючи даний еспандер, ви ставатимете сильніше вже після перших з ним вправ. Він має також різновиди навантаження, залежно від опору пружини. Эспандер-палка Твистер ? это отличный выбор для поддержание в тонусе мышц рук, запястий, бицепса, трицепса, мышц груди и спины. Данный тренажер является силовым и универсальным, т.е. с ним можно делать упражнения на различные группы мышц. Power Twister можно использовать где угодно: дома, на работе, в спортзале, на отдыхе. Приобретая данный эспандер, вы будете становиться сильнее уже после первых с ним упражнений. Он имеет также разновидности по нагрузке, в зависимости от сопротивления пружины. Різновид еспандер-палиці Твістер навантаженням від 20-60 кг: ? 20-30 кг ? підійде для людей початкової фізичної підготовки; ? 40-50 кг ? для людей середньої фізичної підготовки; ? 60 кг ? для тих, хто займається спортом уже довгий час та готовий прийняти високе навантаження. Характеристики: Матеріал: металева пружина та ручки (покриті гумовою накладкою); Опір: 20-60 (кг); Тип навантаження: стиск; Конструкція: пружинна; Країна виробник: Китай; Тип: універсальний; Колір: чорний. ЦІНИ ТА НАВАНТАЖЕННЯ: 20 кг - 295 грн. - (можна купити через олх доставку, або напишіть, поставимо іншу модель на олх доставку); 30 кг - 309 грн.; 40 кг - 329 грн.; 50 кг - 349 грн.; 60 кг - 379 грн. ЯК ЗАМОВИТИ: Для замовлення напишіть будь ласка: - ПІБ одержувача; - номер телефону; - населений пункт та номер відділення Нової Пошти, або Укрпошти (індекс); - спосіб оплати (накладений платіж або одночасно на реквізити). НАШ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН: SPORTS-PEOPLE.COM.UA ДОСТАВКА ПО ВСІЙ УКРАЇНІ !!! 100% ПОЗИТИВНИХ ВІДГУКІВ!!!

295грн

Подробно
img
Набір для чищення басейну Bestway 58013
2024-06-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Набір для чищення басейну Bestway допоможе зберегти воду чистою, тож ви можете бути впевнені, що ви та ваші діти зможете дихати та охолоджуватися з відчуттям безпеки у спекотні дні. Легка алюмінієва палиця з двома змінними наконечниками значно полегшить утримання басейну в чистоті та порядку. Кріплення сачка має міцну сітку і виготовлено з міцного пластику. Кінець пилососа - цільна головка, з мішком для бруду та відходів з басейну, її слід підключити до садового шланга. Набір підходить для басейнів діаметром 396 см і менше. Набір містить: алюмінієва палиця максимальною довжиною 167 см сітка (сачок) для збору бруду з поверхні води насадка пилососа з можливістю підключення до садового шлангу

980грн

Подробно
img
Петлі TRX PRO Pack 2/3/4/Tactical тренажер. Нові моделі! Кріплення
2024-06-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Пропонуємо асортимент найновіших і найпопулярніших моделей TRX (детальніше дивіться фото оголошень та опис), які відрізняються різною колірною гамою, комплектацією та ціною. Якість інвентарю на високому рівні, хороші потужні карабіни, якісні пряжки для регулювання довжини, прогумовані рукоятки. Таким чином Ви легко підберете необхідну модель для тренувань на вулиці, фітнес клубі або вдома. Увага: Всі фото Реальні та зроблені нами, а також повністю відповідаю дійсності. Інформація для покупців: не соромтесь! - проведемо безкоштовну консультацію по всіх моделях та допоможемо підібрати оптимальний варіант саме для Вас! - ДОСТАВКА по Україні: Нова Пошта - Відправка в день замовлення! Замовлення можна оформити на нашому сайті, а також переглянути більше спортивних товарів: Fitlike.com.ua/g70802973-trenirovochnye-petli-trx Перелік моделей: - Петлі Trx Pro Pack 4 2020 - 1750 грн (гумові ручки, регульована лямка під стопу) - Петлі Trx Tactical Gym T4 2020 New Version - 1650 грн (книжка і диски з вправами, велика коробка, рюкзачок, гумові рукоятки, колір хакі) - Петлі Trx Pro Pack 3 2020 - 1495 грн (гумові рукоятки) - TRX Rip Trainer - гімнастична палиця з амортизатором - 1695 грн - Кріплення TRX-UA стеля/стіна - 300 грн (сіре на 4-х анкерах) - Кріплення TRX-Original стеля/стіна - 350грн (сіре/чорне на 2-х анкерах з лейбою TRX) Детальний опис петель наведено нижче, а також на нашому сайті! Перелік моделей та ціни (всі моделі вказані на фото та підписані відповідно): TRX Pro Pack P4 (Club C4) 2020 – петлі 4-го покоління, найновіша модель. Є флагманською моделлю для професійних фітнес клубів. Основною перевагою від попередніх моделей є можливість регулювання лямок під розмір стопи, дуже приємне м'яке антибактеріальне гумове покриття рукояток. Що забезпечує надійність та комфорт під час тренування. TRX Force Tactical Gym T4 2020 – петлі trx у стилі «Military» (у тактичному військовому стилі) 4-го покоління. Дуже популярна модель серед чоловіків, але також і дуже практична, завдяки забарвленню хакі, що не дає швидко забруднитися і відмінно підходить для тренувань на вулиці. Популярна модель з високою зносостійкістю, гумовими рукоятками, інструкцією з тренувальними програмами. TRX Pro Pack P3 – петлі 3-го покоління, цю модель досі використовують майже у всіх фітнес клубах та парках у всьому світі, де тренуються з Trx. Живість цієї моделі перевірена роками. Гумові рукоятки, потужний карабін, спеціальний фіксатор на карабіні, легкість та простота регулювання довжини петель, забезпечило високу надійність та зносостійкість для тренувань. TRX Rip Trainer – гімнастична палиця з амортизатором. Дія цього тренажера спрямовано підвищення ротаційної потужності м'язів стабілізаторів (м'язів кора). Основою тренувань є інтенсивні метаболічні навантаження, які підвищують загальну витривалість, спалюють зайвий жир, надають рельєфності м'язам пресу.

1495грн

Подробно
img
Настольная Игра Манчини Делюкс
2023-08-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Культовая настольная игра — теперь в подарочном издании! Крутые пластиковые фигурки, классное игровое поле и потрясающие иллюстрации заставят прыгать от счастья любого настоящего манчкина. А у новичков не останется ни единого шанса устоять перед безудержным обаянием этой всемирно известной игры. «Манчкин Делюкс» — это лихая пародия на ролевые игры в жанре фэнтези. Здесь не нужно покупать снарягу и заморачиваться с изучением заклинаний. Просто бей монстров и напяливай шмотки. Эльф? Примерь шлем-рогач. Волшебник? Возьми посох напалма. Крепок ногами? Надевай башмаки могучего пенделя! Начни карьеру с уничтожения Огоршённой травы и Сочащейся слизи, чтобы позже, набравшись опыта и наглости, победить в бесчестном бою Плутониевого дракона! Комплектация Игровое поле 95 карт дверей 73 карты сокровищ 6 карт игроков (двусторонних, для смены пола) 6 фишек 1 кубик Правила Размеры коробки 256х256х60 Размер карт: 56*87.Абсолютно новая,только распаковали и не пользовались

800грн

Подробно
img
2 шт. Палки для скандинавской ходьбы треккинговые трость тростина
2023-08-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
ЦЕНА315 грн. УКАЗАНА ЗА ПАРУ (2 шт. палок) опт: от 2 шт. - 310 грн./пара от 4 шт. - 300 грн./пара (цвета то в ассортименте, не одного цвета) Цвета в наличии на данный момент: черный, красный, синий, серебристый. Производитель: Gemini, Китай Код: G2019-3 НАЗНАЧЕНИЕ: помогает равномерно распределить нагрузку во время продолжительных походов, усиливает эффект от тренировок (на руки, пресс и спину). Сжигается в 2 раза больше калорий, чем при обычной ходьбе. ОСОБЕННОСТИ: - вес пары 640 грамм; - Материал: палки - алюминий, рукояти - пластик, наконечника - сталь; - Состоит из 3-х секций, которые отдельно регулируются по длине; - Длина палки регулируется: от 110 см до 135 см, в сложенном виде - 63 см; - Система фиксации секций обеспечивает максимальную устойчивость к нагрузкам; - Ручка имеет обычный хват или может использоваться как трость, приятна на ощупь, не скользит, ремешок на запястье; - Система АНТИ-ШОК снижает нагрузку на руки и запястья; - Палка оснащена стальным наконечником и резиновым манжетом, это делает её использование долговечным и надёжным; - Съемная корзина предотвращает погружение палки в мягкий песок, грязь или плотный снег. ПРИ ЗАКАЗЕ ЧЕРЕЗ ОЛХ ДОСТАВКУ укажите в сообщении какой цвет следует отправить (или мы положим на свое усмотрение). ДОСТАВКА: - по всей Украине: Новой почтой, Укрпочтой ; - отправляем в день заказа (если он поступил до 10:00). ОПЛАТА: - банковский перевод на карту Приват Банка/Монобанка; - наложенный платеж; - олх доставка; - оплата на расчетный счет. График работы: ежедневно пн.-сб. с 9.00 до 18.00, воскресенье выходной

315грн

Подробно
img
Палки для скандинавской ходьбы треккинговые трость тростина
2023-09-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
ЦЕНА 158 грн. указана за 1 палку. Палки продаются только парами. Поштучно не продаётся. Цвета в наличии на данный момент: черный, красный, синий, серебристый. Производитель: Gemini, Китай Код: G2019-3 НАЗНАЧЕНИЕ: помогает равномерно распределить нагрузку во время продолжительных походов, усиливает эффект от тренировок (на руки, пресс и спину). Сжигается в 2 раза больше калорий, чем при обычной ходьбе. ОСОБЕННОСТИ: - вес пары 640 грамм; - Материал: палки - алюминий, рукояти - пластик, наконечника - сталь; - Состоит из 3-х секций, которые отдельно регулируются по длине; - Длина палки регулируется: от 110 см до 135 см, в сложенном виде - 63 см; - Система фиксации секций обеспечивает максимальную устойчивость к нагрузкам; - Ручка имеет обычный хват или может использоваться как трость, приятна на ощупь, не скользит, ремешок на запястье; - Система АНТИ-ШОК снижает нагрузку на руки и запястья; - Палка оснащена стальным наконечником и резиновым манжетом, это делает её использование долговечным и надёжным; - Съемная корзина предотвращает погружение палки в мягкий песок, грязь или плотный снег. ПРИ ЗАКАЗЕ ЧЕРЕЗ ОЛХ ДОСТАВКУ укажите в сообщении какой цвет следует отправить (или мы положим на свое усмотрение). ДОСТАВКА: - по всей Украине: Новой почтой, Укрпочтой ; ОПЛАТА: - банковский перевод на карту Приват Банка/Монобанка; - наложенный платеж (от 3х пар); - олх доставка; - оплата на расчетный счет. График работы: ежедневно пн.-сб. с 9.00 до 18.00, воскресенье выходной

158грн

Подробно
img
Саперка військова тактична міцна саперна лопатка лопата туристична
2022-12-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Коломия
За цінами звертайтесь в приватні повідомлення. Знижка+ Військова багатофункціональна лопата виживання ціни на 3 фото 69см 77см 93см Є висока ручка 93см В наявності сьогодні відправка По замовленні напишіть яка саме цікавить вас лопатка! ФУНКЦІЇ ІНСТРУМЕНТУ: Лопата Мотика сокира Пила ніж кремінь Свисток Відкривачка для пляшок Обрізувач ременів безпеки Плоска викрутка Викрутка хрестова Склобійник Палиця Багатофункціональна лопата для виживання - це аксесуар, який поєднує в собі багато різних функцій. Він буде незамінний в умовах складної місцевості, на турбазі, таборі або в туристичному поході. Взявши з собою цю зручну лопату, ви можете не тільки копати яму в землі, але й використовувати інші аксесуари, що входять у комплект, такі як гострий ніж, пилка по дереву та наконечник, щоб бити скло та лід. Одного аксесуара достатньо, щоб надати кілька різних функціональних можливостей, які неодмінно знадобляться в складних умовах далеко від цивілізації. Специфікація: Тип: Багатофункціональна лопата для виживання Загальна довжина: 68см/77см/80смрізні види в наявності Довжина ковша: 164 мм Ширина: 130 мм Товщина ковша нерж 2.5 мм Загальна вага: 1100 г Кількість подовжувачів: 3 або 4 Додаткові елементи: склобій, викрутка, ніж, свисток, кресало

1350грн

Подробно
img
Туристична складна саперна лопата 16 в 1 Kraft&Dele KD10657
2023-03-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Туристична складна саперна лопата 16 в 1 Kraft&Dele KD10657 - один з універсальних інструментів, які можуть стати в нагоді під час будь-якого активного відпочинку, будь то полювання, риболовля, походи або простий пікнік, є лопата. Цей інструмент цінується за багатьма функціями. Лопатою можна розчищати місцевість, закопувати намет, а в деяких випадках використовувати його як сокиру або пилу. Якщо ви збираєтеся в похід, складна лопата просто незамінний помічник. У комплекті зручний та міцний тканинний чохол, який захищає лопату та багажник від пошкоджень та бруду. 0-180° Регульована головка лопати Регульований кут становить 45?/90?/180° Переваги: - Практичність - Компактність - Багатофункціональне використання - Надійність у будь-якій ситуації - Надійна якість виготовлення - Розкладна конструкція Функції інструменту: - Лопата - Мотика - Сокира - Топорище - Пила - Ніж - Кремінь - Свисток - Відкривачка для пляшок - Консервний ніж - Гайковий ключ - Лінійка - Викрутка з плоским лезом - Хрестова викрутка - Склобій - Палиця Розміри: - Загальна довжина: 77 см - Довжина ножа: 10 см Технічні характеристики: - Модель: kd10657 - Стан: новий - Тип: розкладний - Додаткові функції: неслизька ручка (чохол в комплекті) багатофункціональний - Використання: Лопата, молоток, ніж, спила, сокира - Ширина лопати: 13 см - Загальна довжина: 77см - Довжина в складеному вигляді: 20 см - Вага: 0.88 кг - Вага товару в індивідуальній упаковці: 1 кг Відправляємо Новою Поштою та Укрпоштою, оплата можлива при отримані. OLX-доставка вітається. Можливий Гурт та дропшиппінг. Пишіть або телефонуйте буду радий відповісти на Ваші запитання.

930грн

Подробно
img
Саперна лопата саперка тактична туристична мультитул багатофункційна
2023-03-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Коломия
Саперна лопата саперка тактична туристична мультитул багатофункційна. Міцна, якісна. Розміри: Загальна довжина 76см Складена 20х17см Вага 1.1кг Товщина лопати 2мм Незважаючи на те, що виглядає як звичайна складна лопата, вона відрізняється кількістю доступних інструментів! Лопата заповнена ДВАНАДЦЯТЬМА різними елементами, кожен з яких ви будете використовувати по-різному! Лопата Гачок Мотика Сокира Пилка Консервний ніж Накидний ключ трьох різних розмірів Ніж з пилкою і відкривачкою Свисток Кремінь Склобій Палиця

1190грн

Подробно
img
Туристична одномістна палатка Aricxi ПІРАМІДА ( легкопохідна )
2023-05-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Ірпінь
Туристична одномістна палатка Aricxi ПІРАМІДА ( легкопохідна ) + footprint під палатку Матеріал зовнішнього намету: силіконове покриття 15D нейлон ripstop 3000 мм Матеріал внутрішнього намету: сітка + 15D силіконовий нейлон ripstop 4000 мм Розмір намету: Довжина: 205 см Ширина: 50 * 92 см Висота: 35 * 110 см Тамбур: 205 * 92 см Колір: чорний Вага: 830 грам Розмір упаковки: 31 * 10 см комплектація: - зовнішній тент - внутрішня намет - штурмові шнурки - 11 колів !!! Алюмінієва упора (трекінгова палиця) не входять в комплект. Використовувалась пару разів в 1-2 денних походах, у чудовому стані.

4200грн

Подробно
img
Зонт для рыбалки,зонт пляжный,зонт для пикника
2023-05-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Парасолька як на першому фоті(рибацька) -550грн Парасолька на другому фоті(пляжна)-310грн Складана парасоля - НОВИНКА , він увібрав у себе всі самі цінні властивості пляжних парасоль: КЛАПАН+СИСТЕМА РОМАШКА - парасоля не боїться вітру! Розмір парасольки по дузі 200 см, що сприяє покриттю досить великій площі тінню, а ніжка-подовжувач дозволяє відрегулювати зон під себе. КОМПАКТНІСТЬ - парасолі в щільній сумочці -чохлі з ручками – всього 72см. Він відмінно поміститься в ручну поклажу літака і в богажник авто! У вартість входять ДОП КРІПЛЕННЯ: триноги з кілочками, які дозволяють встановлювати зонт в пісок без зайвих зусиль. Купол парасольки СРІБЛО ЗВЕРХУ! Зонт має ANTI -UF покриття по верху купола, яке абсолютно не вигоряє на сонці і на ньому не залишаються розводи від солоної води. Матеріал стійки: металевий стрижень з подовжувачів, є НАХИЛ Парасолька пляжна 1.8м 2.0 м Збираючись на відпочинок, не забудьте захопити із собою парасольку від сонця. Пляжна парасолька просто важлива в період відпочинку на прибережному узбережжі моря-океана, річковому пляжі або просто вилазці на природу. До вашої уваги представлена пляжна парасолька з куполом діаметр 2 метри. Купол парасольки зроблений із поліестеру та містить ясне, барвисте, ошатне забарвлення, що так само сприяє відблиску сонячних променів. Механізм парасольки складаної — палиця парасольки розбирається на 2 компоненти, що дасть можливість вам не тільки зменшити об'єм сумочки, а й істотно зберегти простір у багажнику вашого авто. Пляжна парасолька із спицями "ромашка" без зусиль розкривається, забезпечить комфортабельний відпочинок у спекотну погоду.

550грн

Подробно
img
Новий високочутливий Пінпоінтер Точковий GP-покажчик водонепроникний
2024-01-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Херсон
Відправляємо поштою: Укр пошта та Нова пошта Є Олх доставка. Особливості: Металошукач — це ручний металошукач, призначений для точного визначення металевих (чорних і кольорових) предметів, під час пошуку скарбів. Металошукач призначений для використання в поєднанні з наземним пошуковим металодетектором для допомоги у вилученні металевих цілей. Металошукач має як звукову, так і вібраційну сигналізацію про наявність металевих предметів. Інтенсивність сигналів тривоги збільшується, коли металошукач наближається до металевої цілі. Завдяки точковому наконечнику та скребковому лезу з можливістю бічного сканування металошукач дуже ефективно легко виявляє навіть найдрібніші металеві предмети. Світлодіодний ліхтарик допомагає в темряві та в умовах слабкого освітлення. Технічні характеристики: Ексклюзивний дизайн: із захисною оболонкою для захисту палиці, її можна замінити, щоб запобігти пошкодженню корпусу якщо палиця подряпана або пошкоджена Спеціальна функція: одна клавіша для балансування, одна клавіша для рядка. Водонепроникний клас: водонепроникний клас IP68, можна ввести. Занурювати під воду до трьох метрів. Колір: оранжевий, чорний, зелений Матеріал: пластик Діапазон температур: від 5° до 158°F (від -15° до +70°C) Акумулятор: 9 В (входить в комплект) Розмір виробу: 24*6*6 см. Вага: 160 г Пакувальний лист: 1x ручний металошукач 1x Керівництво користувача 1x браслет

648грн

Подробно
img
Набір для догляду за басейном Bestway 58013/Пилосос швабра для басейну
2024-04-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Нововолинськ
Нові В НАЯВНОСТІ Оригінал УВАГА! Прошу врахувати що СУБОТА та НЕДІЛЯ – вихідні дні і купівля товару через «OLX доставку» не гарантує його бронювання та відправку в той же день. Перед оформленням «OLX доставки» ОБОВ'ЯЗКОВО уточнюйте актуальність пропозиції. Дякую за розуміння! СПЕЦИФІКАЦІЯ колір: сірий, синій сумісність: басейни до 396 см довжина палиці: 174 см вага: 1,1 кг КОМПЛЕКТАЦІЯ телескопічна палиця наконечник пилососа сачок Принцип роботи: До телескопічної ручки також підключити наконечник пилососа, який при підключенні до садового шланга створює вакуум, що змушує воду обертатися. З його допомогою ви зберете всі домішки на дні басейну в невелику сітку, прикріплену до кінця.

800грн

Подробно
img
Кий більярдний розбірний
2024-04-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Кий — палиця для гри в більярд. Турник - 79см + Шафт - 81см = 160см. Чехол - 88см. Практично новий, зіграно до 5 партій.

7500грн

Подробно
img
Поясна система поліції/Ремінь розвантажувальний поліція
2024-06-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Призначений для співробітників правоохоронних органів, охоронцям, спеціалістам служб безпеки та тактичних підрозділів. Ремень розрахований на серйозні навантаження, він міцний і надійний за рахунок використаних у виробництві якісних матеріалів - cordura, не розтягується в процесі носіння. Розвантажувальний поліцейський ремень складається з: 1. Регулювального ременя, довжиною 100-130 см, шириною 5,0 см 2. Підсумок під ліхтар 3. Підсумок під наручники - 200 грн 4. Підсумок під газовий балончик - 200 грн 5. Кріплення під ПР (палиця гумова) 6. Кобура пістолетна - 300 грн 7. Страхувальний шнур під пістолет Матеріал: Нейлон

1100грн

Подробно
img
Туристична палиця
2024-06-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Кривий Ріг
Нова. В складеному вигляді - 55см. Пряма ручка. Телескопічна. Максимальна висота 120 см. Вага 200 гм. Матеріал - Алюміній Можлива пересилка. Самовивіз З питань придбання - пишіть

290грн

Подробно
img
Базальтова складна трекінгова палиця чорного кольору
2024-07-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Охтирка
Пропоную складну алюмінієву палицю. Комплектація як на фото

420грн

Подробно