img
Продам плаття для виступу на змаганнях фігуристів, гімнасток
2023-03-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Кременчук
Продам три плаття для участі у змаганнях фігуристок чи гімнасток. Зріст 140-152 см. Плаття використовувались донькою на змаганнях по два рази. Пошиті на замовлення. В чудовому стані. Ціна вказана за одне плаття. При купівлі від двох-можливий торг.

1000грн

Подробно
img
Фітнес плаття
2024-04-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Старі Кодаки
Фітнес плаття Це плаття Ви можете одягати на тренування kangoo jumps, для заняття фітнесом, тенісом і для заняття іншими видами спорту. Колір фіолетовий Країна Україна Тип тканини італійський біфлекс Склад 80% поліестер 20% еластан Моя доця носила 10-11 років Заміри

550грн

Подробно
img
Фітнес-гумки, гумки для фітнесу ТКАНИННІ комплект з 5 гумок Ranger
2023-10-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Кам'янське
Фітнес резинки латекс 5 шт + чохол 85 грн Фітнес резинки тканина 3шт + чохол 119 грн Набір тканинних фітнес гумок Luting (стрічкових еспандерів) Hip resistance bands 3 штуки Фітнес гумки чудово підійдуть для тренування м'язів плечей, ніг, сідниць, рук і спини. Також гумки використовують для гімнастичних та атлетичних вправ. Вправи з гумкою можна виконувати вдома, а також додатково комбінувати тренування у фітнес-клубі. Унікальність гумок в тому, що мають дуже великий опір від 1.5 до 120 кілограм, беріть із собою і займайтеся де завгодно. У набір входить 3 яскраві тканинні фітнес-стрічки різної сили опору Light (зелена) 8 - 14 кг Medium (рожева) 14 - 22 кг Heavy (фіолетова) 22 - 31 кг Фітнес-гумка є еластичною стрічкою з латексу у вигляді кільця. З нею достатньо робити стандартні звичні вправи, але за рахунок опору, який виникатиме при розтягуванні гуми, результат буде значно вищим. Переваги - Відмінна якість . Виготовлений із виключно 100% натуральної бавовни + латексу, проходять ретельний контроль якості. На відміну від дешевих стрічок, не деформуються, не важливо, скільки ви використовуєте! Виготовлені на фабриці, що спеціалізується на виробництві виробів із гуми та латексу. - Зручність. Компактний інвентар, який не займе багато місця навіть у невеликій квартирі чи кімнаті. Після тренування гумки можна скласти в шухляду шафи до наступного заняття. Їх можна брати із собою на природу, у спортивний зал. - Не скочуються і не скручуються. Антиковзкі смуги на внутрішній стороні перешкоджають скочування. - Ширина та міцність. За рахунок більшої ширини вони рідше скручуються під час вправ. Велика міцність за рахунок товщини латексу. - Універсальність. Тренажер, який підійде будь-кому. Ви зможете контролювати навантаження. При цьому немає жодних обмежень на використання гумових петель, з ними можуть займатися навіть діти під наглядом дорослих. - групи м'язів. За допомогою фітнес гумок добре проробляються руки, стегна та сідниці, і ніякого навантаження на коліна, що є дуже важливим моментом. Гумові стрічки допоможуть схуднути, підтягнути тіло, позбутися чи значно зменшити прояви целюліту на проблемних зонах. - Безпека. На відміну від вільних ваг забезпечує оптимальне тренування ваших м'язів при мінімальному навантаженні на суглоби та сполучну тканину, а також виключає можливість отримання вивихів та розтягувань. - економія. Можна займатися вдома у будь-який зручний час. Виконуються стандартні вправи, знайомі багатьом з дитинства, але за рахунок використання гумок, навантаження на м'язи більше, а відповідно і відповідь вища. - Коплектація. У комплект входить фітнес гумок різної пружності. Середній, важкий, екстра важкий. Дозволяє регулювати навантаження відповідно до вашої фізичної підготовки та/або очікувань. Гумки виконані з високоякісної та міцної гуми. Довжина: 38 Ширина: 8 Вага, кг: 0,35 Колір: Мультиколор Матеріал: бавовна, терілен, латексні нитки

85грн

Подробно
img
Пляжне плаття туніка на море 52/54 р.
2023-03-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Свободне
Туніка-плаття нова. Вишивка на грудях. Є розрізи на боках. Є один карман. Дуже легке, повітряне. 100% бавовна. Чорного кольору. На розмір 52/54. Плечі 40-41 см. Окружність в талії 109 см. Ширина плаття під рукавами 56 см. Довжина 1,03 см. Олх доставка Укрпоштою, Новою.

270грн

Подробно
img
Бальне плаття і босоніжки
2023-03-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Житомир
Продам бальне плаття і босоніжки салатового кольору (шили на замовлення). Плаття розмір від 126 см босоніжки 20 см по підошві. Ціна за все 800. Дзвоніть домовимось

450грн

Подробно
img
Турнірне плаття для бальних танців
2024-04-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Турнірне плаття для бальних танців з велюру . Шилось на замовлення . на 6-7років 120-128см Можу поміряти по довжині вам. Одягалось від сили 5 разів В подарунок буде тренувальне плаття з плавками,яке також з якісної тканини і шилось на замовлення,але трохи заношене( відправлю укр новою поштою можу в день замовлення якщо не буде пізно.

499грн

Подробно
img
Спортивний Фітнес браслет трекер годинник CANYON CNE-SB02BB
2023-10-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
1 *полоси на екрані всі фунціії працють на відмінно повний комплект 2 *товар з вітрини, тримає батарею 1 день всі фунціії працють на відмінно повний комплект У фітнес-браслеті Smart Band CNE-SB02BB поєднані всі кращі можливості попередньої моделі, і збільшений кольоровий екран, для більш яскравих відчуттів від використання. Красивий і обтічний корпус, сенсорне управління, контроль активності та підтримка здоров'я на належному рівні допоможуть вам простіше досягати поставлених цілей, як в спорті, роботі, так і по життю. При своїх все ще компактних габаритах, фітнес-браслет має 0,96-дюймовий кольоровий сенсорний екран, датчики вимірювання пульсу і контролю видів руху, для підсвітки необхідних значень в спорті. І, при цьому, Smart Band CNE-SB02BB , може виступати зручним компаньйоном при роботі зі смартфоном, показуючи вам виклики, повідомлення, листи та інші події, що відбуваються в смартфоні. Широкий вибір спортивних програм, сумісність з більшістю популярних програм, якісний акумулятор і захищений корпус зроблять новий Smart Band CNE-SB02BB вашим улюбленим аксесуаром і помічником. Гарний дизайн і першокласна ергономіка фітнес-браслета Smart Band CNE-SB02BB зможуть приковувати погляди і допомагати, при цьому, комфортно сидіти на руці власника. Надійна застібка, зручний браслет, продумана форма годин - все в цій конструкції заслуговує на увагу і не залишиться непоміченим. Найважливішим фактором для фітнес-браслета, який пропонує контроль частоти пульсу в процесі тренувань, є точність датчика, який здійснює виміри. В Smart Band CNE-SB02BB застосовується сучасний сенсор, завдяки якому ви будете швидко отримувати достовірну інформацію про вашу реальну пульсі до, під час і після занять. Датчики фітнес-браслета Smart Band CNE-SB02BB здатні точно визначати руху в більшості популярних видах спорту. Тепер біг, спортивна ходьба, велоспорт, баскетбол, футбол і навіть звичайна ходьба будуть правильно враховуватися сенсорами браслета. А програмне забезпечення, на браслеті і смартфоні зможе точно проаналізувати всі найважливіші складові кожного тренування, для контролю вашого рівня прогресу. Якою б метою ви не задалися, будь то біг, активне листування в месенджері або навіть тривалий сон - фітнес-браслет Smart Band CNE-SB02BB зможе допомогти вам в них. У спорті - він застосовує свій потенціал фітнес-трекера, для активного соціального життя - надає синхронізовані можливості роботи зі смартфоном. А всім бажаючим поспати - відображає наскільки якісним був ваш сон і може навіть вчасно розбудити вас, не турбуючи інших мешканців будинку. Автоматична активація екрану налаштована в Smart Band CNE-SB02BB таким чином, щоб вона спрацьовувала саме при піднесенні браслета на оптимальну відстань. Виконуючи характерний рух рукою, коли ми хочемо побачити щось на дисплеї, сенсор браслета розпізнає його і подає сигнал про необхідність активації пристрою.

99грн

Подробно
img
Фітнес гумки, спортивні резинки, гумки для спорту, набір 5шт + чехол
2023-06-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Переваги фітнес гумок: Універсальними (дають можливість працювати з різними групами м'язів всього тіла, можуть використовуватися і новачками, і спортсменами зі стажем) Високоефективні (збільшують опір, а значить, сильніше впливають на м'язи при виконанні будь-якої вправи) Зручні для транспортування (комплект фітнес гумок завжди можна взяти з собою у рюкзак по дорозі в парк, зал або на стадіон); Легкі і компактні (комплект резинок разом з чохлом важить менше, ніж Ваш смартфон, а місця займає менше, ніж косметичка, забезпечуючи при цьому повноцінне фізичне тренування) Підходять для мам в декреті (З фітнес гумками можна займатися вдома чи в парку, доглядаючи за дитиною і не відходячи від нього. Також фітнес гумки допоможуть у вирішенні актуальних для багатьох мам проблем із зайвою вагою після пологів, допоможуть підтягнути фігуру і поліпшити самопочуття.) Економні (вибираючи для себе домашні тренування, заняття на стадіоні або на природі, Ви можете заощадити гроші на абонементі в спортзал) Безпечні (фітнес гумки, на відміну від деяких інших снарядів, не можуть стати причиною отримання травми суглобів або зв'язок; крім того, вони виготовлені з безпечного матеріалу - латексу) У комплект входить 5 фітнес гумок з різним рівнем опору "--- З нами комфортно, тому що у нас: 1. Є самовивіз (м. Львів вул. Садова 2а/1) з понеділка по суботу. У неділю - по домовленості. 2. Програма лояльності (знижка 5% для постійних клієнтів) 3. Доставка товару на вибір (нова пошта, Укр пошта) 4. Способи оплати на вибір: наложений платіж, оплата на карту ПриватБанку і Олх доставка. 5. Повернення товару на протязі 14 днів - згідно закону України «Про захист прав споживачів"" та гарантійне обслуговування до 6 місяців в залежності від товару. Контактна інформація: • Сайт магазину: Comfortprodukt.com.ua • Instagram (comfortprodukt) --- З повагою, інтернет магазин *Комфорт Продукт*"

239грн

Подробно
img
Фітнес гантелі 2шт. по 2 кг
2023-10-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Неопренові фітнес гантелі WCG по 2 кг (2шт. по 2 кг). Фітнес гантелі вагою по 2 кг - це компактні тренувальні гантелі, розроблені для покращення фізичної форми і зміцнення м'язів. Вони ідеально підходять для початківців або людей, які шукають легкий тренувальний інструмент для занять фітнесом вдома або в тренажерному залі. Переваги: Вага: Кожна гантеля має вагу 2 кг, що робить їх легкими і комфортними для використання навіть під час тривалих тренувань. Матеріал: Виготовлені з високоякісного металу та з вініловим покриттям, фітнес гантелі забезпечують надійність і тривалу експлуатацію. Ергономічний дизайн: Гантелі мають зручну форму і забезпечують комфортне і надійне використання під час вправ. Універсальність: Фітнес гантелі 2 кг можуть бути використані для широкого спектра вправ. Портативність: Ці гантелі легкі та компактні, що дозволяє зручно переносити їх у сумці або рюкзаку. Вони можуть бути використані в будь-якому місці - вдома, в офісі або навіть під час подорожей. Покращення фізичної форми: Використання фітнес гантелей допомагає збільшити м'язову масу, покращити витривалість, координацію рухів і загальну фізичну силу. Фітнес гантелі 2 кг - це простий, ефективний і доступний тренувальний інструмент, який дозволяє займатися фізичною активністю і розвивати м'язову систему. Вони підходять для різних типів тренувань, включаючи силові тренування, аеробні вправи, функціональні тренування і багато інших. Також в наявності ваги : 1 кг,3 кг,4 кг,5 кг. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

649грн

Подробно
img
Фітнес гантелі 2шт. по 5 кг
2023-10-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Неопренові фітнес гантелі WCG по 5 кг (2шт. по 5 кг). Фітнес гантелі вагою по 5 кг - це компактні тренувальні гантелі, розроблені для покращення фізичної форми і зміцнення м'язів. Вони ідеально підходять для початківців або людей, які шукають легкий тренувальний інструмент для занять фітнесом вдома або в тренажерному залі. Переваги: Вага: Кожна гантеля має вагу 5 кг, що робить їх легкими і комфортними для використання навіть під час тривалих тренувань. Матеріал: Виготовлені з високоякісного металу та з вініловим покриттям, фітнес гантелі забезпечують надійність і тривалу експлуатацію. Ергономічний дизайн: Гантелі мають зручну форму і забезпечують комфортне і надійне використання під час вправ. Універсальність: Фітнес гантелі 5 кг можуть бути використані для широкого спектра вправ. Портативність: Ці гантелі легкі та компактні, що дозволяє зручно переносити їх у сумці або рюкзаку. Вони можуть бути використані в будь-якому місці - вдома, в офісі або навіть під час подорожей. Покращення фізичної форми: Використання фітнес гантелей допомагає збільшити м'язову масу, покращити витривалість, координацію рухів і загальну фізичну силу. Фітнес гантелі 5 кг - це простий, ефективний і доступний тренувальний інструмент, який дозволяє займатися фізичною активністю і розвивати м'язову систему. Вони підходять для різних типів тренувань, включаючи силові тренування, аеробні вправи, функціональні тренування і багато інших. Також в наявності ваги : 1 кг,2 кг,3 кг,4 кг. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

1618грн

Подробно
img
Фітнес гантелі 2шт. по 1 кг
2023-10-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Неопренові фітнес гантелі WCG по 1 кг (2шт. по 1 кг). Фітнес гантелі вагою по 1 кг - це компактні тренувальні гантелі, розроблені для покращення фізичної форми і зміцнення м'язів. Вони ідеально підходять для початківців або людей, які шукають легкий тренувальний інструмент для занять фітнесом вдома або в тренажерному залі. Переваги: Вага: Кожна гантеля має вагу 1 кг, що робить їх легкими і комфортними для використання навіть під час тривалих тренувань. Матеріал: Виготовлені з високоякісного металу та з вініловим покриттям, фітнес гантелі забезпечують надійність і тривалу експлуатацію. Ергономічний дизайн: Гантелі мають зручну форму і забезпечують комфортне і надійне використання під час вправ. Універсальність: Фітнес гантелі 1 кг можуть бути використані для широкого спектра вправ. Портативність: Ці гантелі легкі та компактні, що дозволяє зручно переносити їх у сумці або рюкзаку. Вони можуть бути використані в будь-якому місці - вдома, в офісі або навіть під час подорожей. Покращення фізичної форми: Використання фітнес гантелей допомагає збільшити м'язову масу, покращити витривалість, координацію рухів і загальну фізичну силу. Фітнес гантелі 1 кг - це простий, ефективний і доступний тренувальний інструмент, який дозволяє займатися фізичною активністю і розвивати м'язову систему. Вони підходять для різних типів тренувань, включаючи силові тренування, аеробні вправи, функціональні тренування і багато інших. Також в наявності ваги : 2 кг,3 кг,4 кг,5 кг. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

320грн

Подробно
img
Набір з 3-х тканинні фітнес гумки еспандери для спорту фитнес резинки
2023-10-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Набор из 3х тканевых фитнес резинок для спорта и йоги - НАШІ ПЕРЕВАГИ: •Дуже швидко відповідаємо на повідомлення •Великий асортимент, відправка з 1-го складу! •Перевіряємо товар •ВІДПРАВКА В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ НАЛОЖКА / OLX Доставка / Укрпошта - •У нас є всі варіанти оплат• Дзвінки приймаємо з 9:00 до 21:00! •Натисніть Інші Оголошення Автора - Будемо раді Вашому замовленню! Гумка для фітнесу є компактною еластичною стрічкою з латексу у вигляді кільця. Навантаження забезпечується за рахунок опору, що виникає під час розтягування гумки. Цей дуже простий та доступний інвентар неймовірно функціональний та ефективний! Ви можете робити з ним звичні вправи, але з більшою користю для м'язів. Під час занять із фітнес-гумкою ви зможете легко регулювати навантаження за рахунок амплітуди розтягування. Крім того, цей міні-еспандер не шкодить скелетній мускулатурі та суглобово-зв'язковому апарату. Гумки для фітнесу забезпечать вам: Підвищення сили та пружності м'язів Звільнення від проблемних зон Поліпшення якості тіла Зміцнення м'язового корсету Якісну роботу над сідничними м'язами Мінімальний тиск на суглобово-зв'язувальний апарат Фітнес гумки мають кілька рівнів навантаження залежно від жорсткості гуми: м'який, середній, жорсткий, дуже жорсткий. Кожному рівню відповідає певний колір стрічки. Як правило, для рук, плечей, грудей можна взяти м'яку фітнес-гумку. Для ніг та сідниць можна сміливо брати середню або жорстку гумку. Якщо ви хочете збільшити навантаження, то можете надіти одночасно обидві стрічки одразу. У набір входить 3 яскраві тканинні фітнес-стрічки різної сили опору Light (зелена) 8 - 14 кг Medium (рожева) 13 - 22 кг Heavy (фіолетова) 20 - 32 кг Фітнес-гумка є еластичною стрічкою з тканини у вигляді кільця. З нею достатньо робити стандартні звичні вправи, але за рахунок опору, який виникатиме при розтягуванні гуми, результат буде значно вищим. Переваги: - Відмінна якість. Виготовлений із виключно 100% натуральної бавовни + латексу, проходять ретельний контроль якості. На відміну від дешевих стрічок, не деформуються, не важливо, скільки ви використовуєте! Виготовлені на фабриці, що спеціалізується на виробництві виробів із гуми та латексу. - Зручність. Компактний інвентар, який не займе багато місця навіть у невеликій квартирі чи кімнаті. Після тренування гумки можна скласти в шухляду шафи до наступного заняття. Їх можна брати із собою на природу, до спортивної зали. - Не скочуються і не скручуються. Анти ковзні смуги на внутрішній стороні перешкоджають скочування. - Ширина та міцність. За рахунок більшої ширини вони рідше скручуються під час вправ. Велика міцність за рахунок товщини латексу. - Універсальність. Тренажер, який підійде будь-кому. Ви зможете контролювати навантаження. При цьому немає жодних обмежень на використання гумових петель, з ними можуть займатися навіть діти під наглядом дорослих. - групи м'язів. За допомогою фітнесу гумок відмінно проробляються руки, стегна і сідниці, і ніякого навантаження на коліна, що є дуже важливим моментом. Гумові стрічки допоможуть схуднути, підтягнути тіло, позбутися чи значно зменшити прояви целюліту на проблемних зонах. - Безпека. На відміну від вільних ваг забезпечує оптимальне тренування ваших м'язів при мінімальному навантаженні на суглоби та сполучну тканину, а також виключає можливість отримання вивихів та розтягувань. - економія. Можна займатися вдома у будь-який зручний час. Виконуються стандартні вправи, знайомі багатьом з дитинства, але за рахунок використання гумок, навантаження на м'язи більше, а відповідно і відповідь вища. - Комплектація. У комплект входить фітнес гумок різної пружності. Середня, важка, екстра важка. Дозволить регулювати навантаження відповідно до вашої фізичної підготовки та/або очікувань. Гумки виконані з високоякісної та міцної гуми. Характеристики: Довжина: 38 см Ширина: 8 см Вага, кг: 0,35 Колір: Мультиколор Матеріал: бавовна, терілен, тканина.

155грн

Подробно
img
Фітнес гантелі 2шт. по 4 кг
2023-10-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Неопренові фітнес гантелі WCG по 4 кг (2шт. по 4 кг). Фітнес гантелі вагою по 4 кг - це компактні тренувальні гантелі, розроблені для покращення фізичної форми і зміцнення м'язів. Вони ідеально підходять для початківців або людей, які шукають легкий тренувальний інструмент для занять фітнесом вдома або в тренажерному залі. Переваги: Вага: Кожна гантеля має вагу 4 кг, що робить їх легкими і комфортними для використання навіть під час тривалих тренувань. Матеріал: Виготовлені з високоякісного металу та з вініловим покриттям, фітнес гантелі забезпечують надійність і тривалу експлуатацію. Ергономічний дизайн: Гантелі мають зручну форму і забезпечують комфортне і надійне використання під час вправ. Універсальність: Фітнес гантелі 4 кг можуть бути використані для широкого спектра вправ. Портативність: Ці гантелі легкі та компактні, що дозволяє зручно переносити їх у сумці або рюкзаку. Вони можуть бути використані в будь-якому місці - вдома, в офісі або навіть під час подорожей. Покращення фізичної форми: Використання фітнес гантелей допомагає збільшити м'язову масу, покращити витривалість, координацію рухів і загальну фізичну силу. Фітнес гантелі 4 кг - це простий, ефективний і доступний тренувальний інструмент, який дозволяє займатися фізичною активністю і розвивати м'язову систему. Вони підходять для різних типів тренувань, включаючи силові тренування, аеробні вправи, функціональні тренування і багато інших. Також в наявності ваги : 1 кг, 2 кг,3 кг,5 кг. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

1298грн

Подробно
img
Фітнес гантелі 2шт. по 3 кг
2024-02-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Неопренові фітнес гантелі WCG по 3 кг (2шт. по 3 кг). Фітнес гантелі вагою по 3 кг - це компактні тренувальні гантелі, розроблені для покращення фізичної форми і зміцнення м'язів. Вони ідеально підходять для початківців або людей, які шукають легкий тренувальний інструмент для занять фітнесом вдома або в тренажерному залі. Переваги: Вага: Кожна гантеля має вагу 3 кг, що робить їх легкими і комфортними для використання навіть під час тривалих тренувань. Матеріал: Виготовлені з високоякісного металу та з вініловим покриттям, фітнес гантелі забезпечують надійність і тривалу експлуатацію. Ергономічний дизайн: Гантелі мають зручну форму і забезпечують комфортне і надійне використання під час вправ. Універсальність: Фітнес гантелі 3 кг можуть бути використані для широкого спектра вправ. Портативність: Ці гантелі легкі та компактні, що дозволяє зручно переносити їх у сумці або рюкзаку. Вони можуть бути використані в будь-якому місці - вдома, в офісі або навіть під час подорожей. Покращення фізичної форми: Використання фітнес гантелей допомагає збільшити м'язову масу, покращити витривалість, координацію рухів і загальну фізичну силу. Фітнес гантелі 3 кг - це простий, ефективний і доступний тренувальний інструмент, який дозволяє займатися фізичною активністю і розвивати м'язову систему. Вони підходять для різних типів тренувань, включаючи силові тренування, аеробні вправи, функціональні тренування і багато інших. Також в наявності ваги : 1 кг, 2 кг,4 кг,5 кг. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

963грн

Подробно
img
Фітнес резинки Набір з 5 шт
2023-01-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Фітнес резинка WCG - це сучасний, зручний і ефективний спортивний снаряд, який можна використовувати для занять фітнесом, йогою, пілатесом і кроссфітом. Також фітнес резинки називають фітнес стрічками, гумками для фітнесу, спортивними гумками, стрічками-амортизаторами, гумовими еспандерами. Використовувати їх можна для окремих тренувальних програм виключно з резинками, або як обтяження для підвищення ефективності при виконанні базових вправ з гантелями або штангою. Фітнес-резинки підходять для різного виду тренувань - заняття вдома, фітнесу, пілатесу, йоги, бодібілдингу, вправ на розтяжку. Стрічки для фітнесу компактні і займають дуже мало місця - ідеальний тренажер у вас в сумці. Еластичні стрічки для фітнесу виготовлені на базі заводу з виробництва медичного обладнання, 100% натуральний латекс. У подарунок Ви отримаєте фірмовий оксамитовий мішечок з логотипом WCG для зберігання і транспортування. У наборі 5 резинок різного навантаження: Жовта (X-light) екстра легкий - товщина 0.4мм, опір 4.5кг Зелена (Light) легкий - товщина 0.6мм, опір 9кг Синя (Medium) середній - товщина 0.8мм, опір 13,6кг Червона (Heavy) важкий - товщина 1.0мм, опір 18,1кг Чорна (X-heavy) екстра важкий - товщина 1.2мм, опір 22,7кг Це ідеальний спортивний інвентар для тонусу м'язів, позбавлення від проблемних зон і в'ялості, створення підтягнутого і пружного тіла. Вправи з фітнес-гумкою допомагають якісно попрацювати над м'язами стегон, сідниць, рук, плечей, грудей, живота і спини. Резинки для фітнесу забезпечать вам: Підвищення сили і пружності м'язів Позбавлення від проблемних зон Поліпшення якості тіла Зміцнення м'язового корсету Якісну роботу над сідничними м'язами Мінімальний тиск на суглобово-зв'язковий апарат. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

295грн

Подробно
img
Фитнес Браслет Fit Pro M6: черный
2023-05-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Рованці
Фітнес-браслет нового покоління FitPro Smart Band M6 став помітно покращеною версією попередника і отримав ряд нових функцій. Smart Band M6 отримав екран діагоналлю 0.96?, для якого доступно більше сотні анімованих циферблатів із персонажами популярних мультфільмів та аніме. Браслет моніторить серцевий ритм протягом усього дня, формуючи добовий графік та попереджаючи про аномалії ЧСС. Крім того, Smart Band M6 може відстежувати рівень насичення крові киснем (SpO2), вести моніторинг якості та тривалості сну. Ємність акумулятора становить 80 мА*год, за даними виробника цього достатньо для 14 днів роботи. SmartBand M6 – Найочікуваніша новинка року Зустрічайте довгоочікувану новинку – спортивний браслет M6 Band. Виробники наділили шосту версію SmartBand новинками, які вам сподобаються. Розширені функції, які допоможуть вам відстежувати стан вашого здоров’я, визначення типу фізичної активності, ще більше вбудованих циферблатів та, ймовірно, найдовше очікуване – збільшений екран. Так само, гаджет став виглядати ще сучасніше, за рахунок відсутності товстих відступів зверху і знизу. Дисплей витягнувся майже до країв. Новий гаджет надасть вам на вибір понад 130 нових циферблатів, а також можливість проявити креативність і створити свій індивідуальний циферблат, використовуючи своє фото та пресети. Smart Band M6 представлений у кількох колірних варіаціях ремінця. Ремінець, як і раніше, виготовлений з гнучкого, зносостійкого та зручного для носіння матеріалу. Що Smart Band M6 зможуть вам розповісти про ваше здоров’я? Крім пульсометра, який вимірює ваш пульс 24/7, та моніторингу серцевого ритму, фітнес трекер Band M6 придбав датчик вимірювання рівня кисню в крові, який, за словами представників, можна використовувати так само і для відстеження якості сну. Акселерометр, гіроскоп та вологозахист Розумний фітнес-браслет 6-го покоління обладнаний 3-осьовим акселерометром + 3-осьовим гіроскопом, Bluetooth 4.0 та надійним вологозахистом від впливу прісної води. Відстеження типу фізичної активності Тепер у FitPro Band 6, окрім уже передбачених 15 спортивних режимів, з’явилася нова функція відстеження типу фізичної активності. Фітнес-браслет може розпізнати такі види активності як ходьба, біг, веслування, кросфіт, заняття на біговій доріжці та їзду велосипедом. Достатньо потужний акумулятор Фітнес-браслет оснащений досить потужним акумулятором, який дозволить використовувати гаджет на максимум до 14 днів та до 19 днів у звичайному режимі. При цьому зарядка фітнес-браслету на 100% займе лише 2 години. Вам не потрібно буде виймати капсулу з браслета для того, щоб приєднати його до магнітної зарядки. Увага: Для повноцінного використання браслета, необхідно скачати на ваш смартфон (Android / iOS) програму FitPro. Посилання на який доступне за QR кодом з інструкції до браслета. Заказ по предоплате!!! В случаи каких либо проблем с товаром, деньги возвращаются!!! Отправка Новой и Укр.почтой!!! Сбор до обеда, отправка со Львова!

330грн

Подробно
img
Фітнес Гантелі 2х2 кг WCG Неопренові
2023-07-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Рівне
ВАРТІСТЬ УКАЗАНА ЗА 2 шт. Фітнес гантелі вагою 2 кг - це компактні тренувальні гантелі, розроблені для покращення фізичної форми і зміцнення м'язів. Вони ідеально підходять для початківців або людей, які шукають легкий тренувальний інструмент для занять фітнесом вдома або в тренажерному залі. Переваги: Вага: Кожна гантеля має вагу 2 кг, що робить їх легкими і комфортними для використання навіть під час тривалих тренувань. Матеріал: Виготовлені з високоякісного металу та з вініловим покриттям, фітнес гантелі забезпечують надійність і тривалу експлуатацію. Ергономічний дизайн: Гантелі мають зручну форму і забезпечують комфортне і надійне використання під час вправ. Універсальність: Фітнес гантелі 2 кг можуть бути використані для широкого спектра вправ. Портативність: Ці гантелі легкі та компактні, що дозволяє зручно переносити їх у сумці або рюкзаку. Вони можуть бути використані в будь-якому місці - вдома, в офісі або навіть під час подорожей. Покращення фізичної форми: Використання фітнес гантелей допомагає збільшити м'язову масу, покращити витривалість, координацію рухів і загальну фізичну силу. Фітнес гантелі 2 кг - це простий, ефективний і доступний тренувальний інструмент, який дозволяє займатися фізичною активністю і розвивати м'язову систему. Вони підходять для різних типів тренувань, включаючи силові тренування, аеробні вправи, функціональні тренування і багато інших. Виробник   WCG Країна виробник Україна Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

649грн

Подробно
img
Фітнес Гантелі 2х3 кг WCG Неопренові
2023-07-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Суми
ВАРТІСТЬ УКАЗАНА ЗА 2 шт. Фітнес гантелі вагою 3 кг - це компактні тренувальні гантелі, розроблені для покращення фізичної форми і зміцнення м'язів. Вони ідеально підходять для початківців або людей, які шукають легкий тренувальний інструмент для занять фітнесом вдома або в тренажерному залі. Переваги: Вага: Кожна гантеля має вагу 3 кг, що робить їх легкими і комфортними для використання навіть під час тривалих тренувань. Матеріал: Виготовлені з високоякісного металу та з вініловим покриттям, фітнес гантелі забезпечують надійність і тривалу експлуатацію. Ергономічний дизайн: Гантелі мають зручну форму і забезпечують комфортне і надійне використання під час вправ. Універсальність: Фітнес гантелі 3 кг можуть бути використані для широкого спектра вправ. Портативність: Ці гантелі легкі та компактні, що дозволяє зручно переносити їх у сумці або рюкзаку. Вони можуть бути використані в будь-якому місці - вдома, в офісі або навіть під час подорожей. Покращення фізичної форми: Використання фітнес гантелей допомагає збільшити м'язову масу, покращити витривалість, координацію рухів і загальну фізичну силу. Фітнес гантелі 3 кг - це простий, ефективний і доступний тренувальний інструмент, який дозволяє займатися фізичною активністю і розвивати м'язову систему. Вони підходять для різних типів тренувань, включаючи силові тренування, аеробні вправи, функціональні тренування і багато інших. Виробник   WCG Країна виробник Україна Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

969грн

Подробно
img
Фітнес Гантелі 2х5 кг WCG Неопренові
2023-07-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
ВАРТІСТЬ УКАЗАНА ЗА 2 шт. Фітнес гантелі вагою 5 кг - це компактні тренувальні гантелі, розроблені для покращення фізичної форми і зміцнення м'язів. Вони ідеально підходять для початківців або людей, які шукають легкий тренувальний інструмент для занять фітнесом вдома або в тренажерному залі. Переваги: Вага: Кожна гантеля має вагу 5 кг, що робить їх легкими і комфортними для використання навіть під час тривалих тренувань. Матеріал: Виготовлені з високоякісного металу та з вініловим покриттям, фітнес гантелі забезпечують надійність і тривалу експлуатацію. Ергономічний дизайн: Гантелі мають зручну форму і забезпечують комфортне і надійне використання під час вправ. Універсальність: Фітнес гантелі 5 кг можуть бути використані для широкого спектра вправ. Портативність: Ці гантелі легкі та компактні, що дозволяє зручно переносити їх у сумці або рюкзаку. Вони можуть бути використані в будь-якому місці - вдома, в офісі або навіть під час подорожей. Покращення фізичної форми: Використання фітнес гантелей допомагає збільшити м'язову масу, покращити витривалість, координацію рухів і загальну фізичну силу. Фітнес гантелі 5 кг - це простий, ефективний і доступний тренувальний інструмент, який дозволяє займатися фізичною активністю і розвивати м'язову систему. Вони підходять для різних типів тренувань, включаючи силові тренування, аеробні вправи, функціональні тренування і багато інших. Виробник   WCG Країна виробник Україна Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

1618грн

Подробно
img
Фітнес Гантелі 2х1кг WCG Неопренові
2023-11-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
ВАРТІСТЬ УКАЗАНА ЗА 2 шт. Фітнес гантелі вагою 1 кг - це компактні тренувальні гантелі, розроблені для покращення фізичної форми і зміцнення м'язів. Вони ідеально підходять для початківців або людей, які шукають легкий тренувальний інструмент для занять фітнесом вдома або в тренажерному залі. Переваги: Вага: Кожна гантеля має вагу 1 кг, що робить їх легкими і комфортними для використання навіть під час тривалих тренувань. Матеріал: Виготовлені з високоякісного металу та з вініловим покриттям, фітнес гантелі забезпечують надійність і тривалу експлуатацію. Ергономічний дизайн: Гантелі мають зручну форму і забезпечують комфортне і надійне використання під час вправ. Універсальність: Фітнес гантелі 1 кг можуть бути використані для широкого спектра вправ. Портативність: Ці гантелі легкі та компактні, що дозволяє зручно переносити їх у сумці або рюкзаку. Вони можуть бути використані в будь-якому місці - вдома, в офісі або навіть під час подорожей. Покращення фізичної форми: Використання фітнес гантелей допомагає збільшити м'язову масу, покращити витривалість, координацію рухів і загальну фізичну силу. Фітнес гантелі 1 кг - це простий, ефективний і доступний тренувальний інструмент, який дозволяє займатися фізичною активністю і розвивати м'язову систему. Вони підходять для різних типів тренувань, включаючи силові тренування, аеробні вправи, функціональні тренування і багато інших. Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

319грн

Подробно
img
Фітнес Гантелі 2х4 кг WCG Неопренові
2023-11-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
ВАРТІСТЬ УКАЗАНА ЗА 2 шт. Фітнес гантелі вагою 4 кг - це компактні тренувальні гантелі, розроблені для покращення фізичної форми і зміцнення м'язів. Вони ідеально підходять для початківців або людей, які шукають легкий тренувальний інструмент для занять фітнесом вдома або в тренажерному залі. Переваги: Вага: Кожна гантеля має вагу 4 кг, що робить їх легкими і комфортними для використання навіть під час тривалих тренувань. Матеріал: Виготовлені з високоякісного металу та з вініловим покриттям, фітнес гантелі забезпечують надійність і тривалу експлуатацію. Ергономічний дизайн: Гантелі мають зручну форму і забезпечують комфортне і надійне використання під час вправ. Універсальність: Фітнес гантелі 4 кг можуть бути використані для широкого спектра вправ. Портативність: Ці гантелі легкі та компактні, що дозволяє зручно переносити їх у сумці або рюкзаку. Вони можуть бути використані в будь-якому місці - вдома, в офісі або навіть під час подорожей. Покращення фізичної форми: Використання фітнес гантелей допомагає збільшити м'язову масу, покращити витривалість, координацію рухів і загальну фізичну силу. Фітнес гантелі 4 кг - це простий, ефективний і доступний тренувальний інструмент, який дозволяє займатися фізичною активністю і розвивати м'язову систему. Вони підходять для різних типів тренувань, включаючи силові тренування, аеробні вправи, функціональні тренування і багато інших. Виробник   WCG Країна виробник Україна Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

1298грн

Подробно
img
Тканеві фітнес резинки - набір з 3х штук
2024-02-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Тканеві ФІТНЕС РЕЗИНКИ - набір з 3х штук Тканеві фітнес гумки ELIZABET FIT - універсальний інвентар для опрацювання МАКСИМАЛЬНОЇ КІЛЬКОСТІ М'ЯЗОВИХ ГРУП, зокрема: - сідниць - спини - плечей / рук - ніг - пресу Також використовуються для гімнастичних, атлетичних вправ, м'язової реабілітації після хвороб і травм. Вправи з фітнес гумками можна виконувати в домашніх умовах та комбінувати тренування в тренажерному залі. В набір входять 3 фітнес-стрічки різної сили опору: + LIGHT(блакитна): 8 - 14 кг + MEDIUM (сіра): 13 - 22 кг + HEAVY (фіолетова): 20 - 32 кг + компактний мішечок для зберігання і транспортування СКЛАД: 100% натуральна бавовна + латекс В залежності від індивідуального рівня фізичної підготовки рекомендовано обирати різні ступені еластичності для правильної сили навантаження на різні м'язові групи. ПЕРЕВАГИ ТКАНЕВИХ ФІТНЕС ГУМОК: НАЙВИЩА ЯКІСТЬ За рахунок якісного матеріалу не деформуються, мають довгий термін експлуатації Велика міцність за рахунок товщини латексу НЕ СКАТУЮТЬСЯ З ТІЛА Внутрішня сторона кожної гумки оздоблена спеціальними смугами “проти ковзання” БЕЗПЕЧНІСТЬ Підходять для опрацювання всіх м'язових груп За рахунок наявності різного рівня супротиву підходять для відмінних рівнів фізичної підготовки Дозволяють контролювати ступінь навантаження Мають відносно МЕНШЕ НАВАНТАЖЕННЯ НА СУГЛОБИ, мінімізують ймовірність виникнення різних травм (в порівнянні з тренажерами / гантелями / штангами тощо) УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ Підходять для цілей: - схуднення - підтянути тіло - підняти / округлити / підкачати сідниці - укріплення спини / рук - покращення тонусу м'язів - зменшення проявів целюліту ЕКОНОМІЯ Можна тренуватися в домашніх умовах у зручний для себе час Мають тривалий термін використання Не рвуться, на відміну від звичайних гумок.

699грн

Подробно
img
Спортивно-бальне плаття на латину
2023-03-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Ужгород
Бальне плаття на латину.В хорошому стані. Приблизний зріст 130-135см. Відкрита спина, має зав'язки на шиї ззаді. Пишіть за номером +38********44( телеграм вайбер ) Відправляю Новою Поштою по Україні ! Наложеним платежом

750грн

Подробно
img
Плаття для східного танцю Ірак, східні танці
2023-04-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Дрогобич
Терміново продаю плаття для танцю Ірак, добрий на зріст 164см, для віку 12-13 років. Ціна 2000, можливий торг

1800грн

Подробно
img
Бальне плаття для Юніор Д
2023-04-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Новоалександровка
Неймовірно гарне бальне плаття на дівчинку розмір 154 - 158, категорія Juniors D, тканина - CRYSTAL ROSE PINK - купальник і дві спідниці. Якщо зацікавить - вишлю відео і фото, одягнули один раз.

5 000грн

Подробно
img
Бальне плаття стандарт-тренувальне.
2023-05-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Монастирище
Продю тренувальне плаття-стандарт на худеньку дівчинку. Шили під замовлення. Одягали 2-3 рази, стан ідеальний.

450грн

Подробно
img
Плаття для бальних танців!
2023-05-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Затишшя
Дуже красиве плаття для бальних танців, стандарт, практично нове, до нього ще йдуть нарукавники з пір‘ям та камінцями та брош!

3000грн

Подробно
img
Продам плаття для бальних танців, латина!
2023-05-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Затишшя
Плаття для латини, дуже гарно виглядає на паркеті! Можу пересилати поштою по передоплаті!

500грн

Подробно
img
Плаття для спортивно-бальних танців
2023-06-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишневе
Продам плаття для спортивно-бальних танців (стандарт) в ідеальному стані, тканина Chrissane,, на паркеті за рахунок тканини і кольору має дуже яскравий вигляд.

8000грн

Подробно
img
Хрестильний костюм
2023-06-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Бориспіль
Неймовірно ніжний набір для дівчинки :) В подарунковій коробці. Підійде для святкових подій, таких як виписка з пологового, хрестини. В комплект входить: плаття з коротким рукавом, бодік з длінним рукавом пов'язка, і пінетки. Плаття застібається ззаді на кнопки. Спідниця на платті фатин. Пов'язка прикрашена бантиком та фатином з мереживом, має еластичну резинку Одягали один раз. 56-62р

500грн

Подробно
img
Бальне плаття ( для танців)
2023-07-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Бальне плаття ( для танців) Шили під розмір Розмір на фото Колір на фото На молніі Матеріал - Поліестер Одягали пару разів на змагання Стан - як нове

400грн

Подробно
img
Нарядне біле плаття 7 років
2023-07-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Продам нарядне плаття, розмір 7 років, на зріст 122-128, фатиновий верх і троянди, знизу підкладка, стан ідеальний.. Заміри: довжина - 72 см, ПОГ- 33 см, ПОТ- 31 см

150грн

Подробно
img
Плаття (латіна)
2023-07-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишневе
Продам плаття (латіна) в ідеальному стані, на зріст 165-170см. На паркеті було 1 раз.

5000грн

Подробно
img
Плаття для бальних танців (юніори-2) стандарт
2023-07-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Плаття на ріст 160-167 см. Вік 12-16 років. Практично без дефектів.

5000грн

Подробно
img
Плаття стандарт бальні танці
2023-08-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Плаття практично нове, красиве, успішне. Продаємо, бо через війну, партнер наш виїхав, і донька покинула танці. Купували коли ріст був 1.38, зараз нам 1.45 і теж добре сидить. Є ще латина. Дивіться мої повідомлення.

4300грн

Подробно
img
Плаття стандарт нове
2023-09-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
Плаття стандарт,одягали 2 рази на зріст до 1.65 можна більше ,шили с запасом.тканина вся крісан всі камні і буси сваровскі ,дорого

30000грн

Подробно
img
Тенісне плаття adidas M
2023-09-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Конопниця
Тенісне плаття adidas. Розмір М(12). В дуже хорошому стані.

300грн

Подробно
img
Плаття для тенісу
2023-10-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Adidas оригінал. Плаття для тенісу/спорту. Низ шорти та майка, зверху накидка сітка. Нове, не підійшло за розміром. Куплено в США через байера. Розмір xs

1100грн

Подробно
img
Плаття для виступів фігурне катання
2023-10-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Горішній
Плаття на ріст 116-125. Ідеальний стан, дуже багато дорогих камінців. Дуже ефектно виглядає на льоді

5000грн

Подробно
img
Продам плаття для бальних танців
2023-10-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Знам'янка
Продам плаття для бальних танців. Дуже гарне на паркеті Приблизно на зріст 122-128 Розмір 34

1500грн

Подробно
img
Плаття латіна xs-s розміру
2023-10-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Ірпінь
Плаття латіна в дуже гарному стані. Одягалось максимум пару раз. Розмір xs-s. Не пересилаю без повної оплати.

4900грн

Подробно
img
Плаття для бальних танців (латина)
2023-11-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Продається плаття на латину 300 $ На ріст 150-155 Індив. пошив Назара Хіцяка Все каміння на місці, стан дуже хороший Ефектно виглядає на паркеті В комплекті браслети та сережки

12000грн

Подробно
img
Плаття доя бальних танців
2023-11-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Плаття в рожевому кольорі для бальних танців. Розмір 40, підійде на дівчинку 9-11 років. Можлива зустріч у Харкові

600грн

Подробно
img
Продам ідеальне плаття
2023-12-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Городок
Продам плаття,ідеальний стан.Розмір оверсайз

200грн

Подробно
img
Плаття для виступів по фігурному катанню на 10-14
2024-04-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Пропоную для продажу плаття для фігурного катання на дівчину приблизно на зріст 146-155 см 10-14 років у гарному стані (у використанні було два рази) Ціна 5500 грн

5500грн

Подробно
img
спортивне плаття Adidas оригінал
2024-05-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Житомир
спортивне плаття Adidas оригінал. стан ідеальний, питань нема. на фото просто не поглажене. розмір: S нпо груді: 40 см. довжина: 81 см. дивіться ще інші мої товари або більше в інстаграм та ФБ: tsila.shop

350грн

Подробно
img
Сукня стандарт латина
2024-05-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Прилуки
Продам сукні розміром 152-156 в ідеальному стані дві юпки на стандарт і на латину і сережки Тел 06******21 Ще є білі туфлі розмір на 37-38 І ще одна сукня жовта Платья в гарному стані, розмір 134-140,довжина всього плаття 78 см,довжина до купальника 48 см ширина 26 см.Плаття добре тягнеться

3500грн

Подробно
img
Бальне плаття бейсик
2024-05-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Плаття для бальних танців ,одягалось 1 раз на турнір,,стан ідеальний на ріст до 150 см торг,можу переслати

1200грн

Подробно
img
Літнє плаття (не довге)
2024-05-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Літнє плаття розмір xs/s стан ідеальний

220грн

Подробно
img
Набір фітнес гумок 5 шт Фітнес гумки стрічки опору фитнес резинки
2023-04-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
- НАШІ ПЕРЕВАГИ: •Дуже швидко відповідаємо на повідомлення •Великий асортимент, відправка з 1-го складу! •Перевіряємо товар •ВІДПРАВКА В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ НАЛОЖКА / OLX Доставка / Укрпошта - •У нас є всі варіанти оплат• Дзвінки приймаємо з 9:00 до 21:00! •Натисніть Інші Оголошення Автора - Будемо раді Вашому замовленню! Гумки для фітнесу U-Powex – чудовий тренажер з мініатюрними розмірами. Особливість гумових петель U-Powex – збільшення ефективності тренувань будь-якої групи м'язів за рахунок додаткового опору. Застосовується для фітнесу, йоги та пілатесу. З успіхом використовується в реабілітації після травм та хвороб, що викликали атрофію м'язів. Використовувати цей тренажер можуть як діти, так і дорослі будь-якого рівня спортивної підготовки. Фітнес гумка - це сучасний, зручний та ефективний спортивний снаряд, який можна використовувати для занять фітнесом, йогою, пілатесом та кросфітом. Також фітнес гумки називають фітнес стрічками, гумками для фітнесу, спортивними гумками, стрічками-амортизаторами, гумовими еспандерами, thera-band, mini band тощо. Використовувати їх можна для окремих тренувальних програм виключно з гумками, або як обтяження для підвищення ефективності при виконанні базових вправ з гантелями або штангою. У комплект U-powex входять: X-light (екстра легка) – колір зелений, навантаження 2-4,5 кг, товщина 0,4 мм; Light (легка) – колір синій, навантаження 4,5 – 7 кг, товщина 0,5 мм; Medium (середня) – колір жовтий, навантаження 7-9 кг, товщина 0,7 мм; Heavy (важка) – колір червоний, навантаження 11-13,5 кг, товщина 0,9 мм; X-heavy (екстра важка) – чорний колір, навантаження 13,5-18 кг, товщина 1,1 мм.

79грн

Подробно