img
Туристичний холодильник Peme ice-on IO-32 туристический Новий
2024-05-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Рава-Руська
Повністю новий, запакований, в заводській упаковці, оригінальний Туристичний холодильник Peme ice-on IO-32 Adventure Orange туристический. Гарантія від виробника 24 місяці. Відправлю Олх доставкою, наложеним платежем або передам у Львові. • Насолоджуйтеся свіжістю страв і напоїв. Зберігає холодні напої та страви освіжаючими, а гарячі – гарячими, щоб довше насолоджуватися свіжістю. Холодильник Peme Ice On з функцією охолодження та підігріву ідеально підходить для пікніка, біля води та під час подорожей. • Характеристики - Місткість: 26 л - Зовнішні розміри: 41 х 33 х 47,5 см - Вага: 4,4 кг, Вага брутто: 5,4 кг - Напруга: DC 220-240V 46-54W / AC 12V 5A 40-46W, Еко: 8,6W - Робота в термоелектричній технології (використовує модулі Пельтьє) - Здатність зберігати прохолоду: на 14-18oC нижче температури навколишнього середовища - Теплозберігаюча здатність: 60-65oC - Режим економії енергії Eco - USB порт для зарядки - Розмір упаковки: 41 х 33 х 49,5 см - У комплекті: мережевий та автомобільний зарядний пристрій - Кришка з замком від випадкового відкриття - Система блокування відкритої кришки - Відділення зі знімною решіткою • Перевірена реальна місткість 26 л. Холодильники проходять ретельну перевірку перед надходженням у продаж. • Живлення холодильника Peme здійснюється від мережі або від розетки прикурювача. USB-порт дозволяє заряджати мобільні пристрої, а ECO-режим, що активується на вимогу або автоматично після досягнення обраної температури, дозволяє економити енергію. • Панель управління з дисплеєм дозволяє точно встановити цільову температуру - мінімум на 18oC нижче температури навколишнього середовища, а максимум - 65oC. Після встановлення температури на панелі відобразиться поточна температура всередині холодильника. • Холодильник ретельно виготовлений і відрізняється чіткою обробкою з увагою до деталей, які можна побачити з першого погляду. Це забезпечує тривале і безпроблемне використання. • Живлячись від розетки прикурювача за допомогою кабелю, що входить в комплект, ви можете підтримувати температуру в холодильнику під час подорожі.

4045грн

Подробно
img
Туристичний Холодильник Peme ice-on IO-32 Автохолодильник Новий
2023-08-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Рава-Руська
Повністю новий, запакований, в заводській упаковці, оригінальний Туристичний Холодильник Peme ice-on IO-32 Adventure Orange Автохолодильник. Гарантія від виробника 24 місяці. Ціна в магазинах цієї місткості та кольору +- 5000 грн! Відправлю Олх доставкою, наложеним платежем або підвезу у Львові. • Насолоджуйтеся свіжістю страв і напоїв. Зберігає холодні напої та страви освіжаючими, а гарячі – гарячими, щоб довше насолоджуватися свіжістю. Холодильник Peme Ice On з функцією охолодження та підігріву ідеально підходить для пікніка, біля води та під час подорожей. • Характеристики - Місткість: 26 л - Зовнішні розміри: 41 х 33 х 47,5 см - Вага: 4,4 кг, Вага брутто: 5,4 кг - Напруга: DC 220-240V 46-54W / AC 12V 5A 40-46W, Еко: 8,6W - Робота в термоелектричній технології (використовує модулі Пельтьє) - Здатність зберігати прохолоду: на 14-18oC нижче температури навколишнього середовища - Теплозберігаюча здатність: 60-65oC - Режим економії енергії Eco - USB порт для зарядки - Розмір упаковки: 41 х 33 х 49,5 см - У комплекті: мережевий та автомобільний зарядний пристрій - Кришка з замком від випадкового відкриття - Система блокування відкритої кришки - Відділення зі знімною решіткою • Перевірена реальна місткість 26 л. Холодильники проходять ретельну перевірку перед надходженням у продаж. • Живлення холодильника Peme здійснюється від мережі або від розетки прикурювача. USB-порт дозволяє заряджати мобільні пристрої, а ECO-режим, що активується на вимогу або автоматично після досягнення обраної температури, дозволяє економити енергію. • Панель управління з дисплеєм дозволяє точно встановити цільову температуру - мінімум на 18oC нижче температури навколишнього середовища, а максимум - 65oC. Після встановлення температури на панелі відобразиться поточна температура всередині холодильника. • Холодильник ретельно виготовлений і відрізняється чіткою обробкою з увагою до деталей, які можна побачити з першого погляду. Це забезпечує тривале і безпроблемне використання. • Живлячись від розетки прикурювача за допомогою кабелю, що входить в комплект, ви можете підтримувати температуру в холодильнику під час подорожі.

3450грн

Подробно
img
Автохолодильник Peme ice-on IO-32 Холодильник автомобильный Новий
2023-12-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Рава-Руська
Повністю новий, запакований, в заводській упаковці, оригінальний Туристичний Автохолодильник Peme ice-on IO-32 Adventure Orange Холодильник автомобильный. Гарантія від виробника 24 місяці. Ціна в магазинах цієї місткості та кольору +- 5000 грн! Відправлю Олх доставкою, наложеним платежем або підвезу у Львові. • Насолоджуйтеся свіжістю страв і напоїв. Зберігає холодні напої та страви освіжаючими, а гарячі – гарячими, щоб довше насолоджуватися свіжістю. Холодильник Peme Ice On з функцією охолодження та підігріву ідеально підходить для пікніка, біля води та під час подорожей. • Характеристики - Місткість: 26 л - Зовнішні розміри: 41 х 33 х 47,5 см - Вага: 4,4 кг, Вага брутто: 5,4 кг - Напруга: DC 220-240V 46-54W / AC 12V 5A 40-46W, Еко: 8,6W - Робота в термоелектричній технології (використовує модулі Пельтьє) - Здатність зберігати прохолоду: на 14-18oC нижче температури навколишнього середовища - Теплозберігаюча здатність: 60-65oC - Режим економії енергії Eco - USB порт для зарядки - Розмір упаковки: 41 х 33 х 49,5 см - У комплекті: мережевий та автомобільний зарядний пристрій - Кришка з замком від випадкового відкриття - Система блокування відкритої кришки - Відділення зі знімною решіткою • Перевірена реальна місткість 26 л. Холодильники проходять ретельну перевірку перед надходженням у продаж. • Живлення холодильника Peme здійснюється від мережі або від розетки прикурювача. USB-порт дозволяє заряджати мобільні пристрої, а ECO-режим, що активується на вимогу або автоматично після досягнення обраної температури, дозволяє економити енергію. • Панель управління з дисплеєм дозволяє точно встановити цільову температуру - мінімум на 18oC нижче температури навколишнього середовища, а максимум - 65oC. Після встановлення температури на панелі відобразиться поточна температура всередині холодильника. • Холодильник ретельно виготовлений і відрізняється чіткою обробкою з увагою до деталей, які можна побачити з першого погляду. Це забезпечує тривале і безпроблемне використання. • Живлячись від розетки прикурювача за допомогою кабелю, що входить в комплект, ви можете підтримувати температуру в холодильнику під час подорожі.

3799грн

Подробно
img
Автохолодильник Peme Ice-on 32 Холодильник автомобільний в машину
2024-04-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Рава-Руська
Новий, запломбований, фірмова упаковка, оригінальний з Польщі Туристичний Автохолодильник Peme Ice-on 32 Холодильник автомобільний в машину. Гарантія від виробника 12 місяців. Відправлю наложкою, олх доставкою, оплатою на картку, передам у Львові. • Характеристики - Місткість: 26 л - Зовнішні розміри: 41 х 33 х 47.5 см - Вага: 4,4 кг, Вага брутто: 5,4 кг - Джерело живлення: AC (від розетки): 220-240V 50/60Hz 55-60W DC (від автомобільного прикурювача): 12V 5A, 43-45 W - Робота в термоелектричній технології (використовує модулі Пельтьє) - Здатність зберігати прохолоду: на 14-18oC нижче температури навколишнього середовища - Теплозберігаюча здатність: 60-65oC - Режим економії енергії Eco - USB порт для зарядки - Розмір упаковки: 41 х 33 х 49,5 см - У комплекті: мережевий та автомобільний зарядний пристрій - Кришка з замком від випадкового відкриття - Система блокування відкритої кришки - Відділення зі знімною решіткою • Насолоджуйтеся свіжістю страв і напоїв. Зберігає холодні напої та страви освіжаючими, а гарячі – гарячими, щоб довше насолоджуватися свіжістю. Холодильник Peme Ice On з функцією охолодження та підігріву ідеально підходить для пікніка, біля води та під час подорожей. • Перевірена реальна місткість 26 л. Холодильники проходять ретельну перевірку перед надходженням у продаж. • Живлення холодильника Peme здійснюється від мережі або від розетки прикурювача. USB-порт дозволяє заряджати мобільні пристрої, а ECO-режим, що активується на вимогу або автоматично після досягнення обраної температури, дозволяє економити енергію. • Панель управління з дисплеєм дозволяє точно встановити цільову температуру - мінімум на 18oC нижче температури навколишнього середовища, а максимум - 65oC. Після встановлення температури на панелі відобразиться поточна температура всередині холодильника. • Холодильник ретельно виготовлений і відрізняється чіткою обробкою з увагою до деталей, які можна побачити з першого погляду. Це забезпечує тривале і безпроблемне використання. • Живлячись від розетки прикурювача за допомогою кабелю, що входить в комплект, ви можете підтримувати температуру в холодильнику під час подорожі.

4299грн

Подробно
img
Рюкзак туристический Terra Incognita Trial 35/55/75/90/100лр все цвета
2023-10-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
ПИШИТЕ СООБЩЕНИЯ НА ВСЕ ВОПРОСЫ ОТВЕЧУ, ВСЕ В НАЛИЧИИ, ПО ЦЕНЕ УТОЧНЯЙТЕ !!! Рюкзак туристический Terra Incognita Mountain 50 blue / gray – 3800 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Discover 70 Red – 5500 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Discover 85 blue / gray - 5600 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Discover 100 blue / gray - 5800 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Trial 55 orange / gray – 4600 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Trial 55 blue / gray - 4600 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Trial 75 blue / gray – 4900 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Trial 75 green / gray – 4900 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Trial 75 red / gray – 4900 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Trial 90 blue / gray – 5100 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Trial 90 green / gray – 5100 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Rango 55 orange / gray – 4000 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Rango 55 green / gray – 4000 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Rango 75 blue / gray – 4300 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Rango 75 green / gray – 4300 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Mountain 50 orange / gray – 3900 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Mountain 80 red / black – 4200 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Mountain 80 blue / black – 4200 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Mountain 100 green / black – 4500 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Mountain 100 blue / black - 4500 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Tirol 35 – 3000 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Across 35 – 3100 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Freerider 35 – 2900 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Travelbike 70 – 2900 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Impuls 40 aqua – 3200 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Titan 60 – 4600 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Action 35 Orange/Grey – 3300 гр Рюкзак туристический Terra Incognita Discover 70 Blue – 5600 гр Производитель Terra Incognita Модель Trial 55 blue / gray Артикул 4823081503385 Вид рюкзак Сфера применения для пешего и горного туризма, для экстремальных условий Пол женский, мужской Объем 55 л Материал 600D Polyester Rip Stop Спинка каркасная Каркас П-образный Тип вентиляции спины подушки Отделения для питьевой системы Застежки и замки веревка-затяжка, молния Фиксация поясная стяжка, грудная стяжка, боковая стяжка рюкзака Особенности чехол от дождя, усиленное дно, боковые карманы Дополнительные крепления для каремата, для палатки, для треккинговых палок Количество отсеков 1 Высота 73 см Ширина 38 см Глубина 21 см Вес 2.95 кг Цвет синий Страна производства Украина Гарантия, мес 12 Рюкзак туристический Terra Incognita Trial 55 blue / gray Экспедиционно-трекинговая серия рюкзаков объемом 55 литров для экстремальных экспедиций, высотных восхождений, горных походов. подвесная система VAR полностью вентилируемая спина анатомическая усиленная конструкция вентилируемого поясного ремня c карманами анатомическая конструкция вентилируемых плечевых лямок, регулируемая по высоте грудная стяжка съемный клапан с внутренним карманом для документов, большим верхним отделением с органайзером и карабином для ключей памятка с сигналами помощи, вшитая в клапан передний и боковые карманы с регулируемым объемом и эластичным шнуром на передней панели

2900грн

Подробно
img
Холодильник компресорний 35л VIGO BRAND 12/24/230V BLUETOOTH
2023-07-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Якщо поза зоною дзвоніть на Viber або WhatsApp ХОЛОДИЛЬНИК КОМПРЕСОРНИЙ 35Л VIGO BRAND 12/24/230V BLUETOOTH Портативний холодильник марки VIGO Ємність 35л двокамерний (25л / 10л) Компресор модуль BLUETOOTH Холодоагент - R134a Автомобільний холодильник (DC 12 / 24V, AC 110-230V) Вага 15,5 кг Діапазон температур: від 20 °C до -20 °C (перевірено в лабораторних умовах при температурі навколишнього середовища 25 °C) Корпус з дуже міцного пластику. Антивібраційна конструкція. Має захист від розрядки акумулятора Має міцні вбудовані ручки ПРОГРАМА ДЛЯ КЕРУВАННЯ ХОЛОДИЛЬНИКОМ ДОСТУПНА В GOOGLE PLAY ТА APP STORE Холодильником Vigo можна керувати зі смартфона, без використання фізичних кнопок. Завдяки додатку можна встановити температуру холодильника, перевірити напругу та іншу інформацію. ХОЛОДИЛЬНИК КОМПРЕСОРНИЙ VIGO COOL 12/24/230V 35L Ємність 30-40 л ГОТУЙТЕСЯ ДО ЛІТНЬОГО СЕЗОНУ З ІДЕАЛЬНИМ ХОЛОДИЛЬНИКОМ VIGOCOOL У нас є запчастини та гарантійне та післягарантійне обслуговування Туристичний холодильник практично незамінний в автомобілях, яхтах, ресторанах, вантажівках, офісах, домогосподарствах і лікарнях. Простий у використанні модуль BLUETOOTH Детальна інструкція користувача. Внутрішній резервуар для запобігання протікання. Електронне управління, світлодіодний дисплей. Завдяки компактним розмірам і можливості живлення від двох джерел - 230 В або 12 В і 24 В, наш холодильник ідеально підходить для різних ситуацій, наприклад, під час тривалих поїздок на автомобілі або в кемпінгу. Під час подорожі вантажівкою. ГОТУЙТЕСЯ ДО ЛІТНЬОГО СЕЗОНУ З ІДЕАЛЬНИМ ХОЛОДИЛЬНИКОМ VIGO COOL Туристичний холодильник дуже корисний, коли ми хочемо знизити температуру напоїв, їжі та нам потрібно довше зберегти їжу свіжою. Він чудово виконуватиме свої функції в автомобілях, яхтах, ресторанах, вантажівках, офісах, домогосподарствах, лікарнях. Холодильник розділений на 2 відділення Більша камера: 25 л Менша камера: 10 л Розміри холодильника: Ширина: 400 мм Довжина: 647 мм Висота: 441 мм ХОЛОДИЛЬНИК КОМПРЕСОРНИЙ VIGO COOL 12/24/230V 35L EAN (GTIN) 5903849400794 ХОЛОДИЛЬНИК КОМПРЕСОРНИЙ VIGO COOL 12/24/230V 35L Код виробника V35R Холодильник має можливість контролювати температуру в більшій камері (заморожування та охолодження). Температура в меншому холодильному відділенні/холодильнику залежить від замерзання у більшому морозильному відділенні. Залежно від температури замерзання у великій камері (до мінус 20С), температура в меншій камері може бути від +1С і це мінімальна температура. Менша камера не має можливості заморожування (температурний діапазон меншої камери від +1C до +25C)

13900грн

Подробно
img
Міні-холодильник 10L для косметики
2024-03-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Житомир
Міні-холодильник туристичний DECEN 10L для косметики Пристрій має розміри 28,5 x 24 x 34 см, а портативний тримач ідеально підходить для спалень, офісів, подорожей, поїздок на автомобілі тощо. Знімна полиця дозволяє легко відокремити дрібні предмети, наприклад косметику, ідеальний подарунок для жінок і дівчат. Цей холодильник для догляду за шкірою є ідеальним рішенням для зберігання косметики при низьких температурах для посилення її активних інгредієнтів. І дзеркало, спеціально розроблене для макіяжу в будь-який час і в будь-якому місці. Холодний і теплий холодильник 10 л Компактний косметичний холодильник 10 л має два режими нагріву та охолодження. Температура повітря 0-5° тепла. Його можна використовувати для збереження та оновлення косметики та засобів по догляду за шкірою, а також холодних напоїв, ліків та фруктів. Він також може зберігати гарячі напої гарячими та теплими при температурі від 60°C до 65°C. Ефективне охолодження і тиха робота Відсутня вібрація компресора, що дозволяє досягти ефективного охолодження, тихої і стабільної роботи. Портативний холодильник має лише 28 дБ. Це дуже плавний звук, який не заважатиме вашому відпочинку. Адаптер змінного/постійного струму Містить вилки для домашніх розеток і автомобільних зарядних пристроїв 12 В. Міні-холодильник об'ємом 10 літрів Холодильник косметичний з дзеркалом Два режими нагріву та охолодження Ефективне охолодження, тихий і портативний Джерело живлення змінного/постійного струму Технічний/візуальний стан: Виставковий холодильник На фото видно реальний візуальний стан Оригінальна упаковка

1780грн

Подробно
img
Туристична палатка 2 місна Peme Forest 2 Намет туристичний Новий
2024-04-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Рава-Руська
Повністю нова, запакована, запломбована, укомплектована, оригінальна Туристична палатка 2 місна Peme Forest 2 Намет туристичний 2 місний. Гарантія від виробника 24 місяці! Відправлю наложкою, оплатою на рахунок ФОП, олх доставкою, передам у Львові. Характеристики: + Розміри намету: 275 x 150 x 120 см (Д x Ш x В) + Розміри спальні: 275 x 150 x 120 см (Д x Ш x В) + Кількість осіб: 2 + Вага: 2,47 кг + Матеріал: поліестер діамант. Ripstop + Водонепроникність намету: 4000 мм H2O + Матеріал спальні: поліестер 68D/190T + Матеріал підлоги: поліестер 100D + Водостійкість підлоги: 5000 мм H2O + Каркас: алюміній + Діаметр рами: 8,5 мм + Розміри після упаковки в кейс: 44 х 14 х 14 см Переваги: + Міцний матеріал забезпечує довговічність + 2 окремих входи полегшують провітрювання намету + Невеликий тамбур дозволяє зберігати взуття + Кишені в спальні для телефону, гаманця, ліхтарика та ін. + Надлегкий, міцний і гнучкий каркас з алюмінієвих труб + Форма намету і каркас забезпечують стійкість + Швидко та легко розкладати + Зручне транспортування в чохлі • Намет створений для пересування. Для двох любителів трекінгу та велоспорту з частою зміною місця проживання. Також він чудово підійде для приємного проведення часу в кемпінгу. • Алюмінієва рама робить його надзвичайно легким, не втрачаючи міцності та стабільності (важить лише 2,47 кг), що робить його ідеальним для подорожей з рюкзаком. • Стійкість до погодних умов і провітрювання. Водонепроникність полотна і підлоги, а також проклеєні шви забезпечують ефективний захист від опадів. Спосіб встановлення та стабілізації стовпів за допомогою розтяжок, а також форма самого намету гарантують стабільність і дозволяють спокійно спати навіть під час сильних поривів вітру. • Два входи та відкидне вікно забезпечують легку вентиляцію та мінімізують утворення конденсату на внутрішніх стінках намету. Ви можете повісити лампу на тримач, розташований на стелі, і висвітлювати спальню з настанням темряви. • На входах встановлені москітні сітки, які ефективно блокують доступ комах. • Кольори не тільки зливаються з оточенням, але й не приваблюють комах. • Яскравий колір ремінців покращує їх видимість і запобігає випадковому зачепленню взуття за них. Така ж обробка на ручках-блискавках полегшує відкривання та закривання входів у намет. • Палатка туристическая 2-х местная Peme Forest 2 купити

5990грн

Подробно
img
Палатка туристическая 3 х местная Peme Climate 3 Намет туристичний
2024-07-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Рава-Руська
• Повністю нова, запакована, запломбована, укомплектована, оригінальна з Польщі Палатка туристическая 3-х местная Peme Climate 3 місний намет туристичний. • Надам додаткові детальніші фото при потребі. • Гарантія від виробника 24 місяці! • Можна купити: олх доставка, наложка, оплата на рахунок ФОП, підвезу у Львові. • Характеристики: + Розміри палатки: 310 x 180 x 120 см (Д x Ш x В) + Розміри спальні: 210 x 180 x 120 см (Д x Ш x В) + Розмір тамбура: 100 х 180 см (Д x Ш) + Кількість осіб: 3 + Тип: двошарова + Колір: зелений + Вага: 3,33 кг + Матеріал: поліестер 70D/190T + Водонепроникність: 3000 мм H2O + Проклеєні шви - підвищують рівень захисту від дощу + Матеріал спальні: поліестер 68D/190T resin + Матеріал підлоги: поліетилен 120г + Водостійкість підлоги: 5000 мм H2O + Каркас: алюміній + Діаметр каркасу: 8,5 мм + Шпильки і натягачі в комплекті + Розміри після упаковки в чохол: 62 х 14 х 14 см • Особливості: + Купольна конструкція, що складається з двох схрещених арок і третьої, що підтримує тамбур, дуже легко розгортається і характеризується стійкістю і довговічністю + Ефективний захист від несприятливих погодних умов + Велика підвісна спальня і просторий тамбур + Швидке та легке розкладання навіть під час дощу завдяки підвісній спальні + Вхід захищений щільною москітною сіткою, а високий поріг захищає від води та бруду + Бічні вікна в тамборі з шторками + Кишені в спальні та тримач під стелею спальні, щоб повісити лампу + Компактні розміри в складеному вигляді і мала вага, зручне транспортування в чохлі + Знімна москітна сітка на вході запобігає проникненню комах + Великий вхід + Міцний матеріал забезпечує довговічність + Надлегкий, міцний і гнучкий каркас з алюмінієвих труб + Вікна забезпечують ефективну вентиляцію + Кольори палатки зливаються з оточенням і не приваблюють комах + Яскравий колір ремінців покращує їх видимість і запобігає випадковому зачепленню за них. Така ж обробка на ручках-блискавках полегшує відкривання та закривання входів у намет. • Палатка туристична 3 місна купити Peme Climate 3 Палатка туристическая купить

6690грн

Подробно
img
Продам нові захисні окуляри ESS ICE
2022-12-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Агрономічне
Модель захисних окулярів ESS ICE ™ (Interchangeable Component Eyeshield) є легкою, міцною і безоправной захисної оптичною системою, яка дозволить зберегти ваші очі в безпеці. Балістичні окуляри ESS ICE ™ забезпечують поєднання висококласної захисту, необмеженого кута огляду і можливості швидкої заміни лінз при зміні навколишнього освітленості і умов. Захисні окуляри "ESS ICE ™" мають комфортну форму і добре поєднуються з різними видами головних уборів і приладів (стрілецькі навушники і т.п.), а також мають змінні лінзи. Регулювання дужок по довжині і формі допомагає користувачеві комфортно адаптувати окуляри під форму і розмір голови. Це підвищує безпеку утримання очок на голові. Також до захисних окулярів можливо приєднати ремінець (в комплекті). Матеріал лінз - полікарбонат, матеріал дужок - нейлон. Всі лінзи захисних окулярів "ESS ICE ™" забезпечують 100% захист від ультрафіолету UVA / UVB і відповідають стандартам "ANSI Z87.1-2010" і "MIL-PRF-31013 (пункт 3.5.1.1)". Існує можливість використовувати захисні окуляри "ICE ™" зі спеціальними вставками для діоптричних лінз URX, P-2B і Vice Rx Компанія ESS є єдиним уповноваженим емітентом захисних окулярів і масок для морської піхоти США (United States Marine Corp), а також є провідним або єдиним уповноваженим постачальником для кожної з інших галузей міністерства оборони США (US Department of Defense), і вибором військовослужбовців та інших захисників в більш ніж 100 країнах світу. Компанія ESS гордо стоїть за кожним своїм продуктом, який виробляється на сертифікованій американської фабриці (ISO 9001: 2008). Девіз компанії ESS: «Built for Battle. Tough for Life. »(« Створені для битви. Витривалі в життя. »)

1250грн

Подробно
img
Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви
2023-06-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Новинка-6% Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 2 Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 3 Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 2 Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 2 Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 3 Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 2Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 3Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 4 Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви facebooktwitter Опис Характеристики Інформація для замовлення Намет Польського виробника Abarq Vigo 4 Переваги: Великий тамбур Намет Польського виробника Нова Проклеєні шви Захисна спідниця у тамбурі Двошарова Повний комплект Підлога для тамбуру в подарунок Сумка для зберігання Характеристики: Кількість місць – 4 Зовнішній тент: poliester 190T 3000 мм Стійкість до ультрафіолету Вентиляційне вікно з москіткою Петля для ліхтарика Кишеня для дрібних речей Алюмінізоване покриття Внутрішній намет: дихаючий poliester Підлога - багатошаровий армований поліетилен 9000 мм. Каркас (дуги) - скловолокно (фібергласс) Вхід- фронтальний та бічний (двостороння блискавка) Проклеєні шви Москітна сітка у дверях Сталеві кілочки Виробник Abarqs Vigo 4(Польща) ПІДЛОГА ДЛЯ ТАМБУРУ В ПОДАРУНОК Розміри: Спальня: 220 x 225 x 140 cm Тамбур: 135 х 225 x 125 cm

3200грн

Подробно
img
Автохолодильник 19л. 12V 24V 220V Термоэлектрический Авто Холодильник
2023-05-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Бесплатная Доставка (при полной предоплате) Автохолодильник 19 л Термоэлектрический Авто Холодильник 12V 24V 220V Автомобильный Холодильник Два режима - нагрев и охлаждение Холодильник имеет объем 19 литров, чего вполне хватит для организации пикника для небольшой компании. Корпус холодильника состоит из двух частей, внутренне и наружной. Внутренняя часть холодильника выполнена из пищевого, гипоаллергенного пластика, наружная из прочного удароустойчивого АВС пластика Пространство межу слоями заполнено пеной-утеплителем, которая является отличным изоляционным материалом. Сердцем холодильника являются термо-пластины, работающие по принципу охлаждения Пельтье и не требуют использования хладагента. Холодильник охлаждает продукты до 0 градусов Возможно подключение к 12В, 24В и 220В источнику питания. Автохолодильник 19 л Термоэлектрический Авто Холодильник 12V 24V 220V

5099грн

Подробно
img
Narval Frost, Zetrix Glaiser,Gretta,Berta,тубусы для зимних удочек
2024-01-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Narval Frost Ice Rod Long Handle Gen.2 ML 76cm до 20гр--55€ Narval Frost Ice Rod Long Handle Gen.2MH 76 до 30гр--55€ Хлысты отдельно к Narval Gen.2 длинна 58см MH-- до 30гр,H--до 40гр,ExH--до 50гр----25€ Narval Frost Ice Rod Gen.3 ML 77см до 20гр--55€ Narval Frost Ice Rod Gen.3 MH 77см до 30см---55€ Хлысты отдельно к Narval Gen.3 длинна 65см ML-- до 20гр,H--до 40гр,ExH--до 50гр---25€ Хлысты одинаково подходят как к ручке gen.2 так и к ручке gen.3,разница только в длинне Зимнее удилище с 4-мя хлыстами Narval Frost Ice Rod Long Handle Gen.2 Set 76cm---118,95€ Zetrix Glaiser 65MH--28gr,70M до 21gr---86.95€ Zetrix Glaiser 65H Gen.2 до 33gr--91.95€ Zetrix Gretta ZGT-65MH до 28гр---59.85€ Zetrix Gretta ZGT-70M до 21гр---59.85€ Zetrix Gretta ZGT-70HH до 40гр---59.85€ Zetrix Gretta ZGT-65Н Gen.2 до 33гр---60.95€ Zetrix Gretta ZGT-70НН Gen.2 до 47гр---60.95€ Zetrix Gretta ZGT-77H Gen.2 до 33гр---72.95€ Zetrix Gretta ZGT-77XH Gen.2 до 50гр---72.95 Zetrix Berta ZBT-65M до 21гр---35.95€ Zetrix Berta ZBT-65MH до 28гр---35.95€ Zetrix Berta ZBT-65ХН до 50гр---35.95€ Zetrix Berta ZBT-65H Gen.2 до 33гр--39.95€ Zetrix Berta ZBT-65HH Gen.2 до 47гр---39.95€ Тубус Iron Wolf 60cm---19€ Тубус двойной Iron Wolf 60cm---22€ Тубус Iron Wolf 70cm---20€ Чехол-кейс Akara пластик жесткий 12х12х80 см---45€ Тубус для зимних удочек Siweida 90x18x12cm---50€ Посмотреть можно здесь: https://www.e-freefish.lv/katalog/category/zimnjaja-rybalka/zimnie-udochki-zimnie-spinningi/ Доставка в течении 7-10дней по предварительной небольшой предоплате Цена доставки в 20-30€ в зависимости от объема посылки Смотрите другие мои объявления по зимним снастям

1500грн

Подробно
img
Туристичний холодильник
2024-06-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Самбір
Туристичний кулер Peme Ice-on 32 Зовнішні розміри: 41 х 33 х 47,5 см Вага: 4,4 кг, Вага брутто: 5,4 кг Напруга: DC 220-240V 46-54W/AC 12V 5A 40-46W, Eco: 8,6W Робота в термоелектричній техніці (використовує модулі Пельтьє) Охолоджувальна здатність: 14-18oC нижче температури навколишнього середовища Теплозберігаюча здатність: 60-65oC Еко режим енергозбереження USB порт для зарядки Розмір упаковки: 41 х 33 х 49,5 см У комплекті: мережевий зарядний пристрій і автомобільний зарядний пристрій Кришка з замком від випадкового відкриття Система блокування відкритої кришки Відділення зі знімною сіткою

5000грн

Подробно
img
Коврик/каремат туристический 12 в палатку/под спальный мешок/спальник
2023-06-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Акция! Распродажа остатков, закончится может в любой момент! Коврик для туристов, выполняющий роль термоизоляционного слоя между человеческим телом и почвой называется каремат (каримат). В разговорной речи называется ковриком, подстилкой, пенкой. Его укладывают под днище палатки, на поверхность почвы, пол. Служит каремат для комфортного отдыха туриста во время сна, предохранения от влаги и повреждений спального мешка. Коврик туристический (каремат в палатку и под спальный мешок) FitUp Поход 5мм (F-00006) - 95 грн Коврик туристический (каремат в палатку и под спальный мешок) FitUp Поход 8мм (F-00003)- 189 грн Коврик туристический (каремат в палатку и под спальный мешок) FitUp Поход 10мм (F-00004) - 209 грн Коврик туристический (каремат-матрас в палатку и под спальный мешок) FitUp Поход 12мм (F-00005) - 249 грн Тип: Коврик туристический Цвет: Серый Длина (см): 180 Ширина (см): 50 Материал: ППЭ НХ Плотность материала: 33 кг/м3 Страна производитель: Украина Коврик туристический большой 200х75см (каремат-матрас в палатку и под спальник) FitUp Поход+ 8мм (F-00024)- Закончились Коврик туристический большой 200х75см (каремат-матрас в палатку и под спальник) FitUp Поход+ 10мм (F-00022) - 390 грн Коврик туристический большой 200х75см (каремат-матрас в палатку и под спальник) FitUp Поход+ 12мм (F-00023) - 499 грн Тип: Коврик туристический Цвет: Серый Длина (см): 200 Ширина (см): 75 Материал: ППЭ НХ Плотность материала: 33 кг/м3 Страна производитель: Украина Также есть другие товары для фитнеса, спорта, единоборств, строительства, товары для детей и многое другое, смотрите наши другие объявления. Наши преимущества: -100% без риска! Возможна оплата при получении. Возврат/Обмен товара в течении 14 дней без лишних вопросов. -Оптовые цены и скидки уже от 2-х единиц (уточняйте по телефону) -Отправка товара как правило день в день (кроме выходных) -Качественная, профессиональная упаковка товара перед отправкой. Ваш товар всегда приедет целым. Если будут вопросы то мы просто высылаем новый товар и уже сами разбираемся с перевозчиком. -У нас более 100 объявлений. Мы всегда на связи, работаем уже более 5-ти лет. Нам доверяют! -Мы дорожим своей репутацией - решаем все возможные вопросы! -Делаем своих клиентов Счастливыми! Отправка товара возможна любым удобным для Вас способом: -Новая Почта -Укрпочта -Джастин -Другие только на крупные заказы и по договоренности Оплата возможна: -Наложенный платеж (оплата при получении, взимается комиссия) -Приват24, Monobank (Visa/MasterCard карточный счет без комиссии как у всех 0,5-1%) -Расчетный счет График работы: Пн-Пт: с 9:00 до 18:00 Суббота и Воскресенье: с 10:00 до 17:00 Все сообщения и заказы будут обработаны в рабочие дни Чтобы заказать данный товар Вам необходимо написать нам или позвонить и сказать следующие данные: -моб. телефон -ФИО получателя -Город -№ отделения или улицу отделения Новой Почты или другого перевозчика Также смотрите другие наши товары - “Все объявления автора”

95грн

Подробно
img
Коврик/каремат туристический в палатку/под спальный мешок/спальник
2023-08-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Акция! Распродажа остатков, закончится может в любой момент! Коврик для туристов, выполняющий роль термоизоляционного слоя между человеческим телом и почвой называется каремат (каримат). В разговорной речи называется ковриком, подстилкой, пенкой. Его укладывают под днище палатки, на поверхность почвы, пол. Служит каремат для комфортного отдыха туриста во время сна, предохранения от влаги и повреждений спального мешка. Коврик туристический (каремат в палатку и под спальный мешок) FitUp Поход 5мм (F-00006) - 105 грн Коврик туристический (каремат в палатку и под спальный мешок) FitUp Поход 8мм (F-00003)- 199 грн Коврик туристический (каремат в палатку и под спальный мешок) FitUp Поход 10мм (F-00004) - 215 грн Коврик туристический (каремат-матрас в палатку и под спальный мешок) FitUp Поход 12мм (F-00005) - 249 грн Тип: Коврик туристический Цвет: Серый Длина (см): 180 Ширина (см): 50 Материал: ППЭ НХ Плотность материала: 33 кг/м3 Страна производитель: Украина Коврик туристический большой 200х75см (каремат-матрас в палатку и под спальник) FitUp Поход+ 8мм (F-00024) - 360 грн. Коврик туристический большой 200х75см (каремат-матрас в палатку и под спальник) FitUp Поход+ 10мм (F-00022) - 390 грн Коврик туристический большой 200х75см (каремат-матрас в палатку и под спальник) FitUp Поход+ 12мм (F-00023) - 499 грн Тип: Коврик туристический Цвет: Серый Длина (см): 200 Ширина (см): 75 Материал: ППЭ НХ Плотность материала: 33 кг/м3 Страна производитель: Украина Также есть другие товары для фитнеса, спорта, единоборств, строительства, товары для детей и многое другое, смотрите наши другие объявления. Наши преимущества: -100% без риска! Возможна оплата при получении. Возврат/Обмен товара в течении 14 дней без лишних вопросов. -Оптовые цены и скидки уже от 2-х единиц (уточняйте по телефону) -Отправка товара как правило день в день (кроме выходных) -Качественная, профессиональная упаковка товара перед отправкой. Ваш товар всегда приедет целым. Если будут вопросы то мы просто высылаем новый товар и уже сами разбираемся с перевозчиком. -У нас более 100 объявлений. Мы всегда на связи, работаем уже более 5-ти лет. Нам доверяют! -Мы дорожим своей репутацией - решаем все возможные вопросы! -Делаем своих клиентов Счастливыми! Отправка товара возможна любым удобным для Вас способом: -Новая Почта -Укрпочта -Джастин -Другие только на крупные заказы и по договоренности Оплата возможна: -Наложенный платеж (оплата при получении, взимается комиссия) -Приват24, Monobank (Visa/MasterCard карточный счет без комиссии как у всех 0,5-1%) -Расчетный счет График работы: Пн-Пт: с 9:00 до 18:00 Суббота и Воскресенье: с 10:00 до 17:00 Все сообщения и заказы будут обработаны в рабочие дни Чтобы заказать данный товар Вам необходимо написать нам или позвонить и сказать следующие данные: -моб. телефон -ФИО получателя -Город -№ отделения или улицу отделения Новой Почты или другого перевозчика Также смотрите другие наши товары - “Все объявления автора”

105грн

Подробно
img
Палатка туристична Peme Bojan 4 місна Палатка туристическая • Нова
2024-05-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Рава-Руська
• Повністю нова, запакована, запломбована, укомплектована, оригінальна Палатка туристична Peme Bojan 4 місна Палатка туристическая 4 местная. Гарантія від виробника 24 місяці! • Можна купити: олх доставка, наложка, оплата на рахунок ФОП, підвезу у Львові. • Характеристики: + Розміри палатки: 410 x 220 x 140 см (Д x Ш x В) + Розміри спальні: 210 x 140 x 140 см (Д x Ш x В) + Розміри тамбура: 210 х 120 х 140 см (Д x Ш x В) + Кількість осіб: 4 місний + Вага: 9,05 кг + Матеріал: 70D/190T PU поліестер + Водонепроникність: 4000 мм H2O + Матеріал спальні: дихаючий поліестер + Матеріал підлоги: поліетилен + Водостійкість підлоги: 6000 мм H2O + Каркас: скловолокно + Діаметр рами: 9,5 мм + Каркас даху: сталеві труби 16 мм + Розміри після упаковки в футляр: 66 х 18 х 18 см • Особливості: + Велика палатка 4-х місна з двома окремими підвісними спальнями з вікнами з шторками. + Має великий тамбур для вечірнього кемпінгу або зберігання речей. + Два широкі входи, що забезпечує добре провітрювання. + Стабільна конструкція, міцний і гнучкий каркас + Легко і швидко розкладається + Каркас дозволяє перетворити вхідну штору в сонцезахисний навіс з обох сторін + Комфорт в незалежності від погоди + Водонепроникне полотно та підлога + Проклеєні шви, які найбільш схильні до намокання + Дихаючий матеріал спальні дозволяє вільно дихати і запобігає утворенню конденсату в наметі. + Знімні москітні сітки на вході в спальню + Кишені в спальнях + Тримач для лампи в тамборі + У складеному вигляді займає мало місця і її легко транспортувати. • Купити 4 місний намет туристичний Палатка туристическая 4-х местная купить

7990грн

Подробно
img
Коврик/каремат/матрас туристический в палатку/под спальный мешок
2023-06-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Акция! Распродажа остатков, закончится может в любой момент! Коврик для туристов, выполняющий роль термоизоляционного слоя между человеческим телом и почвой называется каремат (каримат). В разговорной речи называется ковриком, подстилкой, пенкой. Его укладывают под днище палатки, на поверхность почвы, пол. Служит каремат для комфортного отдыха туриста во время сна, предохранения от влаги и повреждений спального мешка. Коврик туристический (каремат-матрас в палатку и под спальный мешок) OSPORT Поход 8мм (ty-0015) - 225 грн Коврик туристический (каремат-матрас в палатку и под спальный мешок) OSPORT Поход 10мм (ty-0016) - Закончились Коврик туристический (каремат-матрас в палатку и под спальный мешок) OSPORT Поход 12мм (ty-0017) - Закончились Тип: Коврик туристический Цвет: Серый Длина (см): 180 Ширина (см): 60 Материал: ППЭ НХ Плотность материала: 33 кг/м3 Страна производитель: Украина Коврик туристический большой 200х75см (каремат-матрас в палатку и под спальник) OSPORT Поход+ 10мм (ty-0019) - Закончились Коврик туристический большой 200х75см (каремат-матрас в палатку и под спальник) OSPORT Поход+ 12мм (ty-0018) - Закончились Коврик туристический большой 200х75см (каремат-матрас в палатку и под спальник) OSPORT Поход+ 15мм (ty-0020) - Закончились Тип: Коврик туристический Цвет: Серый Длина (см): 200 Ширина (см): 75 Материал: ППЭ НХ Плотность материала: 33 кг/м3 Страна производитель: Украина Также есть другие товары для фитнеса, спорта, единоборств, строительства, товары для детей и многое другое, смотрите наши другие объявления. Наши преимущества: -100% без риска! Возможна оплата при получении. Возврат/Обмен товара в течении 14 дней без лишних вопросов. -Оптовые цены и скидки уже от 2-х единиц (уточняйте по телефону) -Отправка товара как правило день в день (кроме выходных) -Качественная, профессиональная упаковка товара перед отправкой. Ваш товар всегда приедет целым. Если будут вопросы то мы просто высылаем новый товар и уже сами разбираемся с перевозчиком. -У нас более 100 объявлений. Мы всегда на связи, работаем уже более 5-ти лет. Нам доверяют! -Мы дорожим своей репутацией - решаем все возможные вопросы! -Делаем своих клиентов Счастливыми! Отправка товара возможна любым удобным для Вас способом: -Новая Почта -Укрпочта -Джастин -Другие только на крупные заказы и по договоренности Оплата возможна: -Наложенный платеж (оплата при получении, взимается комиссия) -Приват24, Monobank (Visa/MasterCard карточный счет без комиссии как у всех 0,5-1%) -Расчетный счет График работы: Пн-Пт: с 9:00 до 18:00 Суббота и Воскресенье: с 10:00 до 17:00  Все сообщения и заказы будут обработаны в рабочие дни Чтобы заказать данный товар Вам необходимо написать нам или позвонить и сказать следующие данные: -моб. телефон -ФИО получателя -Город -№ отделения или улицу отделения Новой Почты или другого перевозчика Также смотрите другие наши товары - “Все объявления автора”

225грн

Подробно
img
Рюкзак-холодильник, сумка-холодильник, холодильник
2023-04-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Рюкзак-холодильник позволяет сохранять прохладными продукты и напитки до 12 часов с применением аккумуляторов холода. Удобно использовать для охлаждения пива и напитков во время пикника, рыбалки и т.д. Удобный для путешествий. Особенности: - внешний материал прочный и простой в уходе; - внутренняя подкладка сделана из износостойкового поливинилхлорида. - охладительные контейнеры в комплекте - 2шт. Объем: 10л.

450грн

Подробно
img
Холодильник автомобильный ThermoMix30 л. VBS-1030 12V/220V 58W
2023-09-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Холодильник автомобильный ThermoMix VBS-1030 предназначен для владельцев автомобилей, которые любят путешествовать или в силу своей работы связаны с длительными, рабочими поездками. Холодильник VBS-1030 имеет объем 30 литров, чего вполне хватит для организации пикника для небольшой компании. Корпус холодильника состоит из двух частей, внутренне и наружной. Внутренняя часть холодильника выполнена из пищевого, гипоаллергенного пластика, наружная из прочного удароустойчивого АВС пластика. Пространство межу слоями заполнено пеной-утеплителем, которая является отличным изоляционным матриалом. Сердцем холодильника ThermoMix VBS-1030 являются термо-пластины, работающие по принципу охлаждения Пельтье и не требуют использования хладагента. Холодильник охлаждает продукты на 15-18 градусов ниже окружающей среды, но не ниже 5 градусов. Возможно подключение к 12В и 220В источнику питания.

2400грн

Подробно
img
Холодильник туристичний в дорогу 20л-30л 12В/220В автохолодильник
2024-06-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Трускавець
Холодильник туристичний в дорогу 20л-30л 12В/220В автохолодильник Ranger Можна використовувати для транспортування продуктів харчування та ліків. Безкоштовна доставка Новою поштою! Працює в таких умовах: * від 12В в автомобілі, * від мережі 220В, * від Power bank через USB кабель. Характеристики: Працює на охолодження та нагрів. Режими роботи: * Охолоджує на 15-18?C від навколишнього середовища, максимально охолоджує до +2?C. (Якщо на вулиці +20?C, то в холодильнику буде +2?C.) * Нагріває до +55?C. Всередині відділення розділяється перегородкою на два відділення. Є такі варіанти: 1) Об'єм 20л - 2999грн. Габаритні розмір - 39х25,5х42 см. Маса холодильника - 4,5 кг. 2) Об'єм 30л - 3499грн. Габаритні розмір - 41,5х29,5х43 см. Маса холодильника - 5,5 кг. Комплектація: * Холодильник портативний. * Кабель мережевий 220В. * Кабель автомобільний 12В. * Кабель DC-USB для роботи від Power bank. Доставка Новою поштою. Без передплати, наложкою. Можна Олх-доставкою.

2999грн

Подробно
img
Tict Ice Cube IC-79T-TOR (Японія, торзайт, до 12 грамів)
2023-12-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Продам Tict ICE CUBE IC-79T-TOR. Лежить без діла, немає часу рибалити Tict ICE CUBE IC-79T-TOR, повний комплект, чистий японець, торзайт, довжина 236 см, тест до 12 грамів, вага 87 грамів стан гарний, без підводних каменів, єдиний недолік - на початку використання був по необережності зломаний кінчик, з Японії замовлений оригінальний новий тюльпан Tict, професійно встановлений, загальна довжина стала на 3 см менше. На роботу бланку не впливає, риба клює та ловиться Віддам за 7000 грн Відправлю НП по Україні у жорсткому тубусі або самовивіз Київ, Дарницький район Олександр, 06******93

7000грн

Подробно
img
Туристический переносной холодильник Германия
2023-07-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Качественный переносной Немецкий холодильник размер 45х40х30 см . В холодильник входят двухлитровые бутылки , питание 12 в .

2100грн

Подробно
img
Коньки женские Tempish Rebel Ice One Pro Girl 40-43, 33-36, 29-32
2022-12-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Коньки Tempish REBEL ICE PRO GIRL - ледовые раздвижные коньки для девочек и женщин с новым дизайном. Впервые в коньках TEMPISH зимней коллекции была использована технология цифровой печати для достижения более привлекательного дизайна. Цвет белый, черный, розовый Фиксация ноги шнурки, клипсы, липучки Тип стали углеродная сталь Тип женские Страна производства Чехия Регулировка размера есть Размер 40-43, 33-36, 29-32 Производитель Tempish Назначение прогулочные Модель лезвия Tempish Uni Carbon Модель REBEL ICE ONE PRO GIRL 40-43 Материал стакана композит PVC Материал подкладки CAMBRA Большой выбор Способы доставки и оплаты: Новая Почта - Оплата осуществляется при получении (Наложенный платёж), либо на счёт.

2 290грн

Подробно
img
Коньки Tempish NEO-X ICE 29-32, 33-36 Регулировка размера
2023-02-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Коньки Tempish NEO-X ICE - ледовые раздвижные коньки для мальчиков. Предназначены для развлечения и спорта, как для начинающих, так и для продвинутых конькобежцев. TEMPISH – широкоизвестный в Европе чешский бренд спортивных товаров. Основные направления бренда - это инлайновые роликовые коньки, ледовые коньки и хоккейная амуниция, скейтборды. Ледовые коньки Tempish – это товары топ-уровня с современным дизайном и изготовленные по лучшим надежным технологиям согласно всем принятым нормам безопасности и качества!Внешний материал ботинка - пластмассовый TPU, ПВХ и НЕЙЛОН + материалы NYLEX, которые делают коньки морозостойкими до-20°CПодкладка - CAMBRA brushed nylonБыстро сохнущий внутренний ботинок и мягкая стелька гарантируют комфорт для ног ребенкаАнатомический бандаж в области лодыжки с эффектом памяти на основе пенопласта Е3Фиксация ботинка: шнурки + двухсторонняя застежка с замком ANTI LOCKЛезвие конька - TEMPISH UNI Carbon из нержавеющей сталиЦвет черныйФиксация ноги шнурки, клипсы, липучкиТип стали углеродная стальСтрана производства ЧехияРегулировка размера естьРазмер 29-32, 33-36Производитель TempishНазначение прогулочныеМодель лезвия Tempish Uni CarbonМодель NEO-X ICE 29-32Материал стакана композит PVCМатериал подкладки нейлонБольшой выбор Сайт http://vgs.ho.ua Способы доставки и оплаты:Новая Почта - Оплата осуществляется при получении (Наложенный платёж), либо на счёт.

2 190грн

Подробно
img
Носик наносник для окулярів ESS Crossbow, ICE та ін. Оригінальні нові
2023-07-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Носик/наносник для окулярів/лінз ESS. Підходить до таких моделей ESS: - Crossbow; - Crossbow Suppressor; - Crosshair; - ICE; - ICE NARO. Нові в упаковці, оригінальні - США. У наявності: Темна лінза Crosshair (Smoke Gray) - 950 грн. Прозора лінза ESS Crossbow (Smoke Gray) - 1395 грн. Прозора лінза ESS Crossbow (Clear) - 1295 грн. Жовта лінза ESS Crossbow (Hi-Def Yellow) - 1295 грн. Також у наявності: Дужки ESS Crossbow - 160 грн. Діоптричні вставки ESS URx - 800 грн. Діоптричні вставки P-2B Rx - 800 грн. Дужки + лінза = повноцінні окуляри! Виготовлені з ударостійкого полікарбонату товщиною 2,4 мм. Технологія ESSOPTICS™ для чіткого зображення без викривлень, 100% захист від UVA/UVB променів. Відповідають стандартам U.S. Federal OSHA, ANSI Z87.1+, CE EN 166 та U.S. MIL-PRF-31013.

375грн

Подробно
img
Аерохокей дитячий Ice Magic 50х30х10см ДЕШЕВО 1500грн!!!
2023-10-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Аерохокей дитячий Ice Magic - емоційна, захоплююча та проходить на великих швидкостях. Відчуйте звуки та атмосферу знаменитої та популярної гри! Стіл працює від 6 батарейок типу АА (не входять до комплекту). Дитячий аерохокей Ice Magic розміром 50х30х10см - компактна настільна модель. Яскравий дизайн приверне увагу не лише дітей, а й дорослих, а також стане чудовою нагодою зібратися з друзями чи родиною. У комплект входять 1. Механічні лічильники голів 2. 2 біти D54мм та 2 шайби D40мм Габарити Розмір столу: 50 х 30 х 10см Розмір упаковки: 55 х 33 х 11 см Вага: 2,7 кг

1500грн

Подробно
img
Набір зимовий Flagman аксесуари для рибалки підставка/багор/черпак
2024-02-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
Набор/аксесуари для зимової риболовлі Флагман (подставка/багор/черпак),за все 500гр Аксессуары для зимней рыбалки Flagman за все 500гр Якщо окремо, то ціни: Підставка Flagman FSR002 Stand For Ice Rod With Tilt Adjustment 280гр Багор Flagman FGT2865 Ice Fishing Gaff Tele 28/65см 180гр Черпак Flagman FS11-2887T Ice Scoop Tele 28-87см 110мм 150гр Подивитися та забрати можливо у Києві по вул.Льва Толстого 16 (вулиця Гетьмана Павла Скоропадського 16) з 10.00 до 18.00 Пн-Пт, Сб з 10.00 до 15.00 попередньо передзвонити

500грн

Подробно
img
Діоптричні вставки ESS P-2B Rx для ESS Crossbow, ICE, Profile NVG. USA
2024-06-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Диоптрические вставки ESS P-2B Rx (оригинальные, новые) Подходят практически для всех существующих моделей тактических очков и масок фирмы ESS. Комплектность на фотографиях (в т.ч. шаблон для линз). Ціна, за умови купівлі від 2-х шт., за домовленністю. Вставки ESS P-2B Rх совместимы со следующими моделями масок/очков: все маски ESS серии Profile; ESS Crossbow; ESS Crosshair; ESS Suppressor; ESS ICE; ESS ICE NARO; ESS Advancer V-12 Goggle. У наявності: Темна лінза Crosshair (Smoke Gray) - 945 грн. Темна лінза ESS Crossbow (Smoke Gray) - 1295 грн. Прозора лінза ESS Crossbow (Clear) - 1295 грн. Мідна лінза ESS Crossbow (Hi-Def Copper) - 1295 грн. Також у наявності: Дужки ESS Crossbow - 160 грн. Діоптричні вставки ESS URx - 995 грн. Діоптричні вставки P-2B Rx - 995 грн. Захисний ремінець (універсальний) - 295 грн. Дужки + лінза = повноцінні окуляри!

1197грн

Подробно
img
Рюкзак Портфель туристичний треккінговий Mammut ice 35L
2023-04-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Яготин
Рюкзак Портфель туристичний треккінговий Mammut ice 35L Стан хороший, трохи брудний і місцями є мікропотертості, потрібно просто попрати Мембрана в ідеалі Всередині як новий Аквазіпи Повний фарш Ціна 1200 розумний торг

1100грн

Подробно
img
Рюкзаки Туристичні Tramp 30л, 40л, 50л, 60л
2024-06-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Рюкзаки Туристичні Tramp 30л, 40л, 50л, 60л БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ! Високоякісні рюкзаки Tramp для прогулянок, подорожей, походів. Пишіть, яка модель та об'єм потрібні надішлю більше фото та описів. ФОТО 1 – Рюкзак Tramp Ivar туристический синий 30л (UTRP-051-blue) - 2205 грн. ФОТО 1 ФОТО 2 – Рюкзак Tramp Harald туристический зеленый 40л (UTRP-050-green) - 2279 грн. ФОТО 3 – Рюкзак Tramp Harald туристический синий 40л (UTRP-050-blue) - 2279 грн. ФОТО 4 – Рюкзак Tramp Floki туристический зеленый 50+10л (UTRP-046-green) - 3777 грн. ФОТО 5 – Рюкзак Tramp Floki туристический синий 50+10л (UTRP-046-blue) - 3777 грн. ФОТО 6 – Рюкзак Tramp Sigurd туристический зеленый 60+10л (UTRP-045-green) - 3991 грн. ФОТО 7 – Рюкзак Tramp Sigurd туристический синий/голубой 60+10л (UTRP-045-blue) - 3991 грн. Доставка, оплата – Доставка Нова Пошта. – Накладений платіж. Телефонуйте, пишіть, замовляйте.

2205грн

Подробно
img
Рюкзак туристический походный спортивный 60 литров - новый
2023-04-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Рюкзак туристический походный спортивный 60 литров черный красный зеленый синий оранжевый Туристический рюкзак изготовлен из качественного материала. Материал: Нейлон (водоотталкивающий/устойчив к разрывам) Размер: 62 см х 40 см х 24 см   Можно крепить трекинговые палки Многослойный карманный дизайн, удобный для сортировки и размещения предметов Утолщенная дышащая прокладка Качественная фурнитура Компрессионные ремни по бокам (боковая стяжка) и внизу позволяют уменьшить рюкзак при меньшем наполнении Сверху рюкзака - удобная ручка По бокам достаточно глубокие карманы Грудная стяжка, поясная стяжка рюкзак спортивный, вело, туристический, для тренировок, школы Мужской женский рюкзак Водонепроницаемый универсальный спортивный велосипедный походный городской тактический туристический Дорожный военный трекинговый туристичний Универсальный вместительный армейский текстиль трекинг через плечо для тренировок школы мотоцикла мотоциклиста футбола Предназначение – охота, рыбалка, туристический поход, скалолазание, путешествие, спорт, страйкбол, альпинизм, военные действия, всу. Сумка спортивная Ручная кладь Унисекс вело

744грн

Подробно
img
Раскладной мангал на 6 шампуров 3мм. Большой ассортимент. Розскладний
2024-02-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Раскладной мангал на 6 шампуров 3мм. Большой ассортимент. Розскладний Цена в обьявлении указана за мангал 3мм на 6 шамуров. Весь ассортимент смотрите в других обьявления автора Рады вас привесвовать. Наша сеть магазинов имеет 7 филиалов в разных городах. Звоните всегда рады помочь. ?Характеристики -Вид: переносной; -Материал: сталь; -Расчитан на 6 шампуров; -Размер: 38(д) х 35(ш) х 55*в) -Толщина: 3мм ?Комплектация -Мангал - 1 шт. -Ножки - 4 шт. Так же есть в ассортименте: -мангалы на 6-8-10-12 шампуров -мангалы-подставки -шампуры с деревянной ручкой -шампуры с металлической ручкой -чехлы на мангалы/ шампура -подарочные наборы шампуров -решетки гриль -чехлы на мангалы -дисковые сковородки -барбекю -коптильни -казаны -треноги Доставка: *Отправляем по всей Украине через Новую почту и Укрпочту *Наложенный платёж или предоплата *Отправка в день оформления заказа Перед оплатой можете осмотреть товар и проверить.Обмен возрат в течении 14 дней. ОГРАНИЧЕННОЕ предложение Для быстрой связи пишите в лс либо звоните по телефону указанном в обьявлении В нашем магазине присутвуют следующии позиции - мангал рамка, туристический мангал, набор шампуров, подарочный набор шампуров, дисковая сковорода, садж, сковорода с диска бороны, раскладной мангал, мангал книжка, переносной мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура с деревяной ручкой, казан чугунный, казан алюминевый, крышка сковорода, крышка гриль, тринога для казана, пожставка под казан, коптилка, коптильня, коптилка из нержавеющей стали, коптилка из черного метала, топор туристический, туритический набор посуды, подарок набор шампуров в кейсе, соусница, керамический садж, садж для шашлыка из нержавеющей стали, садж поставка, подарочный набор рюмок с вашей гравировкой, кованый мангал, кочерга, веяло для мангала, чехол на шампура, коптилка домиком, коптилка холодного копчение, топор туристический, фляга подарочная. У нашому магазині присутні наступні позиції - мангал рамка, туристичний мангал, набір шампурів, подарунковий набір шампурів, дискова сковорода, садж, сковорода з диском борони, розкладний мангал, мангал-книжка, переносний мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура з дерев'яною ручкою, казан чавунний, казан алюмінієвий, кришка сковорода, кришка гриль, тринога для казана, підставка під казан, коптилка, коптильня, коптилка з нержавіючої сталі, коптилка з чорного металу, топір туристичний, туристичний набір посуду, подарунковий набір шампурів в кейсі, соусниця, керамічний садж, садж для шашлика з нержавіючої сталі, садж поставка, подарунковий набір рюмок з вашим гравіруванням, кований мангал, кочерга, веяло для мангала, чохол на шампура, коптилка будиночком, коптилка холодного копчення, топір туристичний, фляга подарункова.

570грн

Подробно
img
Мангал кованый раскладной на 6 шампуров 3 мм +чехол+ кочерга+ совок
2024-03-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Мангал кованый раскладной на 6 шампуров 3 мм +чехол+ кочерга+ совок Рады вас приветствовать. Наша сеть магазинов имеет 7 филиалов в разных городах. Звоните, всегда рады помочь. Кованый мангал-чемодан на 6 шампуров действительно прекрасно сочетает в себе функциональность и стиль. Его компактный дизайн, который легко складывается в чемодан, делает его идеальным для пикников и отдыха на природе, особенно если вы путешествуете на автомобиле. Такой мангал не только практичен, но и является настоящим произведением искусства ручной работы. Его кованая конструкция придает ему уникальный внешний вид, который станет прекрасным украшением для вашего дачного участка. Благодаря надежным материалам и качественной сборке, вы можете быть уверены в его долговечности и надежности. Этот эксклюзивный мангал станет отличным подарком для любого ценителя красивого дизайна и высокого качества. Его функциональность, стиль и уникальность делают его идеальным выбором для тех, кто ценит комфорт и уют на природе. Размеры в собранном виде: -длина 37 см., ширина 33 см., -высота 49 см (глубина 14 см.), толщина металла 3мм. Характеристики: Конструкция: кованный мангал-чемодан Каркас: сборно-разборной Толщина: 3мм В комплекте: мангал кочерга совок чехол Доставка: *Отправляем по всей Украине через Новую почту и Укрпочту *Наложенный платёж или предоплата *Отправка в день оформления заказа Перед оплатой можете осмотреть товар и проверить.Обмен возрат в течении 14 дней. ОГРАНИЧЕННОЕ предложение Для быстрой связи пишите в лс либо звоните по телефону указанном в обьявлении В нашем магазине присутвуют следующии позиции - мангал рамка, туристический мангал, набор шампуров, подарочный набор шампуров, дисковая сковорода, садж, сковорода с диска бороны, раскладной мангал, мангал книжка, переносной мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура с деревяной ручкой, казан чугунный, казан алюминевый, крышка сковорода, крышка гриль, тринога для казана, пожставка под казан, коптилка, коптильня, коптилка из нержавеющей стали, коптилка из черного метала, топор туристический, туритический набор посуды, подарок набор шампуров в кейсе, соусница, керамический садж, садж для шашлыка из нержавеющей стали, садж поставка, подарочный набор рюмок с вашей гравировкой, кованый мангал, кочерга, веяло для мангала, чехол на шампура, коптилка домиком, коптилка холодного копчение, топор туристический, фляга подарочная. У нашому магазині присутні наступні позиції - мангал рамка, туристичний мангал, набір шампурів, подарунковий набір шампурів, дискова сковорода, садж, сковорода з диском борони, розкладний мангал, мангал-книжка, переносний мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура з дерев'яною ручкою, казан чавунний, казан алюмінієвий, кришка сковорода, кришка гриль, тринога для казана, підставка під казан, коптилка, коптильня, коптилка з нержавіючої сталі, коптилка з чорного металу, топір туристичний, туристичний набір посуду, подарунковий набір шампурів в кейсі, соусниця, керамічний садж, садж для шашлика з нержавіючої сталі, садж поставка, подарунковий набір рюмок з вашим гравіруванням, кований мангал, кочерга, веяло для мангала, чохол на шампура, коптилка будиночком, коптилка холодного копчення, топір туристичний, фляга подарункова.

945грн

Подробно
img
Мангал кованый чемодан на 6 шампуров 3 мм (чехол, кочерга, совок)
2024-03-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Мангал кованый чемодан на 6 шампуров 3 мм (чехол, кочерга, совок) Рады вас приветствовать. Наша сеть магазинов имеет 7 филиалов в разных городах. Звоните Этот кованый мангал из металла – идеальное сочетание эксклюзивного дизайна и надежности. Он выполнен из высококачественных материалов, что гарантирует его долговечность и надежность в использовании. Полностью разборная конструкция делает его удобным в хранении и транспортировке. Все комплектующие, включая кочергу и совок для угля, могут быть легко спрятаны внутри мангала. Кроме того, красивый брезентовый чехол, в комплекте с мангалом, обеспечивает защиту и удобство при транспортировке. Этот мангал будет идеальным подарком для близких и отличной покупкой для вашего дома. Его уникальный дизайн и функциональность обеспечат приятные моменты приготовления пищи на открытом воздухе, делая каждое мероприятие на природе незабываемым и комфортным. Размеры в собранном виде: -длина 37 см., ширина 33 см., -высота 49 см (глубина 14 см.), толщина металла 3мм. В комплекте: мангал, чехол, совок, кочерга ?Так же есть в ассортименте: -мангалы на 6-8-10-12 шампуров -мангалы-подставки -шампуры с деревянной ручкой -шампуры с металлической ручкой -чехлы на мангалы/ шампура -подарочные наборы шампуров -решетки гриль -дисковые сковородки -барбекю -коптильни -казаны -триноги Доставка: *Отправляем по всей Украине через Новую почту и Укрпочту *Наложенный платёж или предоплата *Отправка в день оформления заказа Перед оплатой можете осмотреть товар и проверить.Обмен возрат в течении 14 дней. ОГРАНИЧЕННОЕ предложение Для быстрой связи пишите в лс либо звоните по телефону указанном в обьявлении В нашем магазине присутвуют следующии позиции - мангал рамка, туристический мангал, набор шампуров, подарочный набор шампуров, дисковая сковорода, садж, сковорода с диска бороны, раскладной мангал, мангал книжка, переносной мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура с деревяной ручкой, казан чугунный, казан алюминевый, крышка сковорода, крышка гриль, тринога для казана, пожставка под казан, коптилка, коптильня, коптилка из нержавеющей стали, коптилка из черного метала, топор туристический, туритический набор посуды, подарок набор шампуров в кейсе, соусница, керамический садж, садж для шашлыка из нержавеющей стали, садж поставка, подарочный набор рюмок с вашей гравировкой, кованый мангал, кочерга, веяло для мангала, чехол на шампура, коптилка домиком, коптилка холодного копчение, топор туристический, фляга подарочная. У нашому магазині присутні наступні позиції - мангал рамка, туристичний мангал, набір шампурів, подарунковий набір шампурів, дискова сковорода, садж, сковорода з диском борони, розкладний мангал, мангал-книжка, переносний мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура з дерев'яною ручкою, казан чавунний, казан алюмінієвий, кришка сковорода, кришка гриль, тринога для казана, підставка під казан, коптилка, коптильня, коптилка з нержавіючої сталі, коптилка з чорного металу, топір туристичний, туристичний набір посуду, подарунковий набір шампурів в кейсі, соусниця, керамічний садж, садж для шашлика з нержавіючої сталі, садж поставка, подарунковий набір рюмок з вашим гравіруванням, кований мангал, кочерга, веяло для мангала, чохол на шампура, коптилка будиночком, коптилка холодного копчення, топір туристичний, фляга подарункова.

949грн

Подробно
img
Турбопечь. Туристическая печь для туризма. Турбо печь для кемпинга.
2024-03-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Турбопечь. Туристическая печь для туризма. Турбо печь для кемпинга. Рады вас приветствовать. Наша сеть магазинов имеет 7 филиалов в разных городах. Звоните всегда рады помочь. В нашем интернет магазине огромный оссаортимент. Вы сможете подобрать печь на любой вкус и кошелек! турбопечь малая 2мм (в-290 мм х ш-85 мм х г-205 мм;)-800 турбопечь середняя 2мм (в-380 мм х ш-110 мм х г-270 мм;)-980 турбопечь середняя 3мм (в-380 мм х ш-110 мм х г-270 мм;)-1170 турбопечь большая 3мм (в-450 мм х ш-140 мм х г-350 мм;)-1525 В турбо печи древесина сгорает полностью, при горении выделяются газы, обеспечивающие высокое КПД устройства. Эта простая и эффективная конструкция позволяет экономить топливо, при этом работает стабильно. Собираясь на пикник, позаботьтесь заранее о заготовке качественных дров. Также проверьте, все ли элементы приспособления есть в наличии. Соберите печь, согласно инструкции. Важно! Чтобы сократить время сгорания дров и быстрее растопить печь, используйте мелкие дрова и щепки. Доставка: *Отправляем по всей Украине через Новую почту и Укрпочту *Наложенный платёж или предоплата *Отправка в день оформления заказа Перед оплатой можете осмотреть товар и проверить.Обмен возрат в течении 14 дней. ОГРАНИЧЕННОЕ предложение Для быстрой связи пишите в лс либо звоните по телефону указанном в обьявлении В нашем магазине присутвуют следующии позиции - мангал рамка, туристический мангал, набор шампуров, подарочный набор шампуров, дисковая сковорода, садж, сковорода с диска бороны, раскладной мангал, мангал книжка, переносной мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура с деревяной ручкой, казан чугунный, казан алюминевый, крышка сковорода, крышка гриль, тринога для казана, пожставка под казан, коптилка, коптильня, коптилка из нержавеющей стали, коптилка из черного метала, топор туристический, туритический набор посуды, подарок набор шампуров в кейсе, соусница, керамический садж, садж для шашлыка из нержавеющей стали, садж поставка, подарочный набор рюмок с вашей гравировкой, кованый мангал, кочерга, веяло для мангала, чехол на шампура, коптилка домиком, коптилка холодного копчение, топор туристический, фляга подарочная. У нашому магазині присутні наступні позиції - мангал рамка, туристичний мангал, набір шампурів, подарунковий набір шампурів, дискова сковорода, садж, сковорода з диском борони, розкладний мангал, мангал-книжка, переносний мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура з дерев'яною ручкою, казан чавунний, казан алюмінієвий, кришка сковорода, кришка гриль, тринога для казана, підставка під казан, коптилка, коптильня, коптилка з нержавіючої сталі, коптилка з чорного металу, топір туристичний, туристичний набір посуду, подарунковий набір шампурів в кейсі, соусниця, керамічний садж, садж для шашлика з нержавіючої сталі, садж поставка, подарунковий набір рюмок з вашим гравіруванням, кований мангал, кочерга, веяло для мангала, чохол на шампура, коптилка будиночком, коптилка холодного копчення, топір туристичний, фляга подарункова.

1525грн

Подробно
img
Складной мангал 3мм на 12 шампуров + чехол. Огромный ассортимент. Дроп
2024-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Складной мангал 3мм на 12 шампуров + чехол. Огромный ассортимент. Дроп Цена в обьявлении указана за мангал 3мм на 12 шамуров+ чехол. Весь ассортимент смотрите в других обьявления автора Рады вас привесвовать. Наша сеть магазинов имеет 7 филиалов в разных городах. Звоните, всегда рады помочь. ?Характеристики -Вид: переносной; -Материал: сталь; -Расчитан на 12 шампуров; -Размер: 70(д) х 35(ш) х 65(в) -Толщина: 3мм ?Комплектация -Мангал - 1 шт. -Ножки - 4 шт. -Чехол - 1шт. Так же есть в ассортименте: -мангалы на 6-8-10-12 шампуров -мангалы-подставки -шампуры с деревянной ручкой -шампуры с металлической ручкой -чехлы на мангалы/ шампура -подарочные наборы шампуров -решетки гриль -дисковые сковородки -барбекю -коптильни -казаны -триноги Доставка: *Отправляем по всей Украине через Новую почту и Укрпочту *Наложенный платёж или предоплата *Отправка в день оформления заказа Перед оплатой можете осмотреть товар и проверить.Обмен возрат в течении 14 дней. ОГРАНИЧЕННОЕ предложение Для быстрой связи пишите в лс либо звоните по телефону указанном в обьявлении В нашем магазине присутвуют следующии позиции - мангал рамка, туристический мангал, набор шампуров, подарочный набор шампуров, дисковая сковорода, садж, сковорода с диска бороны, раскладной мангал, мангал книжка, переносной мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура с деревяной ручкой, казан чугунный, казан алюминевый, крышка сковорода, крышка гриль, тринога для казана, пожставка под казан, коптилка, коптильня, коптилка из нержавеющей стали, коптилка из черного метала, топор туристический, туритический набор посуды, подарок набор шампуров в кейсе, соусница, керамический садж, садж для шашлыка из нержавеющей стали, садж поставка, подарочный набор рюмок с вашей гравировкой, кованый мангал, кочерга, веяло для мангала, чехол на шампура, коптилка домиком, коптилка холодного копчение, топор туристический, фляга подарочная. У нашому магазині присутні наступні позиції - мангал рамка, туристичний мангал, набір шампурів, подарунковий набір шампурів, дискова сковорода, садж, сковорода з диском борони, розкладний мангал, мангал-книжка, переносний мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура з дерев'яною ручкою, казан чавунний, казан алюмінієвий, кришка сковорода, кришка гриль, тринога для казана, підставка під казан, коптилка, коптильня, коптилка з нержавіючої сталі, коптилка з чорного металу, топір туристичний, туристичний набір посуду, подарунковий набір шампурів в кейсі, соусниця, керамічний садж, садж для шашлика з нержавіючої сталі, садж поставка, подарунковий набір рюмок з вашим гравіруванням, кований мангал, кочерга, веяло для мангала, чохол на шампура, коптилка будиночком, коптилка холодного копчення, топір туристичний, фляга подарункова.

910грн

Подробно
img
Кованый мангал складной на 6 шампуров 3 мм + чехол, совок и кочерга
2024-06-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Кований мангал складаний на 6 шампурів 3 мм + чохол, совок та кочерга Раді вітати вас. Наша мережа магазинів має 7 філій у різних містах. Телефонуйте Кований мангал, повністю розбірний і з комплектуючими, що ховаються всередину мангала, є ідеальним рішенням для комфортного зберігання та транспортування. А в комплекті з ним кочерга та совок для вугілля, також заховані всередину з ніжками, додають зручності та функціональності у використанні. Крім того, наявність красивого чохла брезентового доповнює цей комплект, забезпечуючи захист від зовнішніх впливів і зручність при перевезенні. Такий мангал буде ідеальним вибором як для домашнього використання, так і для пікніків та відпочинку на природі. Розмір: -довжина 37 см., ширина 33 см., -висота 49 см (глибина 14 см.), товщина металу 3мм. У комплекті: мангал, чохол, совок, кочерга ?Так же есть в ассортименте: -мангалы на 6-8-10-12 шампуров -мангалы-подставки -шампуры с деревянной ручкой -шампуры с металлической ручкой -чехлы на мангалы/ шампура -подарочные наборы шампуров -решетки гриль -дисковые сковородки -барбекю -коптильни -казаны -триноги Доставка: *Відправляємо по всій Україні через Нову пошту та Укрпошту *Накладений платіж або передоплата *Відправка в день оформлення замовлення Перед оплатою можете оглянути товар та перевірити. Обмін повернення протягом 14 днів. ОБМЕЖЕНА пропозиція Для швидкого зв'язку пишіть у лс або дзвоніть по телефону вказаному в оголошенні В нашем магазине присутвуют следующии позиции - мангал рамка, туристический мангал, набор шампуров, подарочный набор шампуров, дисковая сковорода, садж, сковорода с диска бороны, раскладной мангал, мангал книжка, переносной мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура с деревяной ручкой, казан чугунный, казан алюминевый, крышка сковорода, крышка гриль, тринога для казана, пожставка под казан, коптилка, коптильня, коптилка из нержавеющей стали, коптилка из черного метала, топор туристический, туритический набор посуды, подарок набор шампуров в кейсе, соусница, керамический садж, садж для шашлыка из нержавеющей стали, садж поставка, подарочный набор рюмок с вашей гравировкой, кованый мангал, кочерга, веяло для мангала, чехол на шампура, коптилка домиком, коптилка холодного копчение, топор туристический, фляга подарочная. У нашому магазині присутні наступні позиції - мангал рамка, туристичний мангал, набір шампурів, подарунковий набір шампурів, дискова сковорода, садж, сковорода з диском борони, розкладний мангал, мангал-книжка, переносний мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура з дерев'яною ручкою, казан чавунний, казан алюмінієвий, кришка сковорода, кришка гриль, тринога для казана, підставка під казан, коптилка, коптильня, коптилка з нержавіючої сталі, коптилка з чорного металу, топір туристичний, туристичний набір посуду, подарунковий набір шампурів в кейсі, соусниця, керамічний садж, садж для шашлика з нержавіючої сталі, садж поставка, подарунковий набір рюмок з вашим гравіруванням, кований мангал, кочерга, веяло для мангала, чохол на шампура, коптилка будиночком, коптилка холодного копчення, топір туристичний, фляга подарункова.

949грн

Подробно
img
Продам мобільний холодильник 12в 4000?торг
2023-05-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Продам мобільний холодильник 12в роботает как на холод та и натепло холодильник почти Новий пару раз возили в авто 4000торг

4000грн

Подробно
img
Термосумка для їжі та напоїв, сумка-холодильник для охлаждения 15л т
2024-04-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
••Акція! Розпродаж залишків, закінчиться може будь-якої миті!••• Ціни від виробника! Підтримай українського виробника! Термосумка (сумка-холодильник термос, термобокс, термо ланчбокс) для їжі та пляшечок 15л OSPORT Lite (FI-0126) (1-5 фото) Термосумка (сумка-холодильник термос, термобокс, термо ланчбокс) для їжі та пляшечок 15л OSPORT Med (ty-0012) (6-8 фото) Термосумка – це незамінна річ під час відпочинку на природі, адже дуже важливо, щоб відпочинок був не лише веселим та забавним, а й безпечним для здоров'я. Термосумка допоможе Вам зберегти їжу смачною та свіжою протягом довгого часу! Якщо використовувати охолодний акумулятор, сумка зберігає холод до 14 годин. Виконана із поліестеру високої якості. Об'єм - 15 л. Особливості: -Виконана із високоякісного водонепроникного поліестеру -Матеріал міцний, не вигоряє на сонці -Об'єм сумки: 15 л -Тип сумки: ізотермічна -Вага сумки: 600 г Також є інші товари для дому, туризму, фітнесу, спорту, єдиноборств, будівництва, товари для дітей та багато іншого, дивіться наші інші оголошення. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Наші переваги: -Власне виробництво в Україні під ТМ OSPORT -100% Без ризику! Можлива оплата при отриманні. Повернення/обмін товару протягом 14 днів без зайвих питань. -Оптові ціни та знижки (уточнюйте) -Отправка товару зазвичай день у день (навіть у суб. і нд. залежно від перевізника) -Якісна, професійна упаковка товару перед відправкою. Ваш товар завжди приїде цілим. Якщо будуть питання, то ми просто надсилаємо новий товар і вже самі знаємося на перевізнику. -У нас понад 100 оголошень. Ми завжди на зв'язку, працюємо вже понад 5 років. Нам довіряють! -Ми цінуємо свою репутацію - вирішуємо всі можливі питання! -Робимо своїх клієнтів Щасливими! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Відправка товару можлива будь-яким зручним для Вас способом: -Нова Пошта -Укрпошта -Інші тільки на великі замовлення та за домовленістю - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Оплата можлива: -накладений платіж (оплата при отриманні, стягується комісія) -Приват24, Monobank (Visa/MasterCard) -Розрахунковий рахунок - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Графік роботи: Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Суб. та Сх.: з 9:00 до 18:00 Всі повідомлення та замовлення будуть оброблені в робочий час - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Щоб замовити цей товар Вам необхідно написати нам або зателефонувати та сказати наступні дані: •моб. телефон •ПІБ одержувача •Місто •№ відділення чи вулицю відділення Нової Пошти чи іншого перевізника - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Також дивіться інші наші товари - "Всі оголошення автора" ••• Поспішайте! Кількість товару обмежена, можливо вже купують останній!

458грн

Подробно
img
Холодильник морозилка компресорний Yeticool BX 30 12 220в Андроїд
2023-03-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Портативний автомобільний кулер з компресором YetiCool BX30 30L Bluetooth 5.0 Холодильник підключений до розетки прикурювача 12/24 В та розетки 100-240 В Холодильник оснащений передавачем Bluetooth 5.0. Це дозволяє керувати ним за допомогою програми, розробленої для мобільних пристроїв (Android / iOS) Ємність 30 літрів і можливість живлення від гнізда прикурювача роблять цей продукт чудовим доповненням до будь-якого автомобіля. Шнур живлення 12/24 В (довжина 3,5 м) Адаптер змінного / постійного струму зі шнуром живлення 100-240 В (ЄС / Великобританія) Вбудований USB-роз'єм дозволяє заряджати зовнішні пристрої, такі як смартфон або планшет Ергономічні ручки, телескопічна ручка і колеса дозволяють зручно переміщати пристрій Панель управління з прозорим рідкокристалічним екраном дозволяє інтуїтивно керувати пристроєм Нековзка кришка з місцем для пляшок або склянок

13900грн

Подробно
img
Набір для пікніка, пикника, сумка холодильник
2023-03-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Мукачеве
Продам набір для пікніку на 4 особи, із сумкою холодильник + 1 шт акумулятор (150грн) вже входить в ціну набору Можлива олх доставка Материал посуды: пластик, нержавеющая сталь Материал столовых приборов: нержавеющая сталь и пластиковая ручка Сумка-холодильник: есть Ножи: 4 шт. Вилки: 4 шт. Ложки: 4 шт. Стаканы: 4 шт. Чашки: 4 шт. Тарелки: 4 шт. Салфетки (хлопок): 4 шт. Солонка: 1 шт. Перечница: 1 шт. Упаковка: подарочная упаковка Объем изотермической сумки-холодильника - 30 л. Материал сумки - полиэстер. Сохраняет прохладными продукты и напитки до 12 часов с использованием аккумуляторов холода. Перочинный нож - штопор, открывалка. Доска для нарезания - пластик

2900грн

Подробно
img
Холодильник кресло питание 12 в пр-во Германия
2023-05-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Переносной легкий качественный немецкий холодильник питание 12 в . Хорошее состояние размер 55х43х38 см . Предназначен для резиновых и других лодок , используется как сидение и холодильник для рыбы и водки .Выпуск 2020 год .

3900грн

Подробно
img
Складна термосумка , міні-холодильник для пікніка
2023-06-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Термосумка , міні-холодильник з алюмінієвим каркасом 22 л світло-сіра Розмір: 38 x 24 x 25 Тип застібки: блискавка. Кількість відділень: 1. Матеріал: алюмінієва рама, фольговане полотно. Термосумка, Міні-холодильник, в якому можна зберігати домашні обіди та перекуси в робочий або прогулянковий час. Чим холодніша або гаряча їжа, тим довше термосумка зберігатиме температуру. Для посилення ефекту в термосумку можна покласти охолодний елемент (акумулятор холоду), попередньо заморожений або нагрітий. Термосумку можна використовувати: Як транспортувальний контейнер для обідів під час роботи/навчанн У тривалих подорожах. На пікніках, риболовлі, під час дачних канікул. На пляжі. Під час вечірок чи простих прогулянок. У періоди тимчасової відсутності електроенергії як резервну камеру для зберігання продуктів.

1299грн

Подробно
img
Термосумка для відпочинку Acropolis ТСТ-2 холод і тепло в одному місці
2024-02-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
• Поки що є у наявності! Повністю нова, з біркою! В комплекті 4 акумулятори холоду. • Термосумка та сумка-холодильник з якісних матеріалів. Тримає температуру досить довго, від 5 до 12 годин, залежить від погодніх умов. • Хочете, щоб ваші страви не остигли - будь ласка. Хочете щоб ваші напої і продукти залишились холодними - будь ласка. Якісна термосумка стане для вас чудовим помічником на кожну пору року, та прослужить багато літ. • Розміри: внутрішні розміри - 47х24х31см. зовнішні розміри - 50х27х32 см. • Об’єм: 35 л. • Матеріал: поліестер D600, термозахист. • На останніх фото порівняв ціну з іншими Інтернет-магазинами. Розумні покупки - це коли не переплачуєш! Вартість сумки без акумуляторів холоду - 950грн. Термосумка туристична для збереження температурного режиму. Внутрішне відділення знімається. Особливість цієї термосумки – здатність трансформування до потрібних розмірів. • Доставка: OLX доставка, Накладений платіж, а також можливо на руки. - сумка-холодильник - термоізоляція - сумка - зберігання продуктів - холодильник в авто - кемпінг

1250грн

Подробно
img
Автохолодильник 20л/30л туристичний холодильник в дорогу 220В/12В
2023-06-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Автохолодильник туристичний холодильник в дорогу 220В/12В працює на охолодження та нагрів. Основні характеристики: * Режими роботи: нагрів і охолодження. * Охолоджує на 15-18 градусів від навколишнього середовища, max до +2?C. Нагріває до +55?C. * Живлення: 12В, 220В, USB - від Power bank. * Два відділення. *Об'єм 20л - 2399грн. *Розмір - 39x 25,5?42см. *Маса - 4,5кг. *Об'єм 30л - 2999грн. *Розмір - 41,5x 29,5?43см. *Маса - 5,5кг. Комплектація: *Автохолодильник. *Кабель 220В. *Кабель 12В. *Кабель DC-USB. Відправка Новою поштою. Можна наложкою. Можна Олх-доставкою.

2399грн

Подробно
img
Продам китайські воблери
2023-10-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Продам , всі без коробок! 1. Новий Bearking Realis Jerkbait 100SP- 165 грн 2. Новий Bearking Realis Jerkbait 100SP- 165 грн 3. Новий Bearking Ito Shiner 115SP-165 грн 4. Новий Bearking ONETEN 110SP- 165 грн 5. Новий Bearking Orbit 110 - 165 грн 6. Новий Bearking Orbit 110 - 165 грн 7. Новий Bearking Orbit 110 - 165 грн 8. Б/у вже розловлений Bearking Realis Jerkbait 100SP- 165 грн 9. Новий Bearking Magallon 113F - 165 грн 10. Новий Bearking Magallon 113F - 165 грн 11. Новий Bearking Rudra 130SP - 165 грн 12. Новий Bearking Rudra 130SP- 165 грн 13. Новий Bearking Balisong 130 SP -165 грн 14. Новий Bearking Balisong 130 SP -165 грн 15. Новий Bearking Giant dogX -165 грн

165грн

Подробно
img
рюкзак для тенниса фитнес футбол туристический сумка 70L черный
2023-08-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
рюкзак для тенниса фитнес футбол туристический тренировок сумка 70L Материал: Нейлон Максимальный размер: 65 см х 39 см х 16 см  Можно крепить трекинговые палки Многослойный карманный дизайн, удобный для сортировки и размещения предметов Сверху рюкзака - удобная ручка По бокам достаточно глубокие карманы Характеристики Основные Объем 70 л Материал Нейлон Цвет Черный Количество лямок 2 Состояние Новое Пол Мужской Возрастная группа Для взрослых и подростков Карманы Фронтальный, Боковые, Верхний Мужской женский рюкзак качественный модный хороший большой Водонепроницаемый универсальный спортивный велосипедный походный штурмовой армейский городской тактический туристический Дорожный военный чемодан трекинговый туристичний Универсальный вместительный армейский текстиль трекинг через плечо для тренировок школы мотоцикла мотоциклиста футбола Предназначение – охота, рыбалка, туристический поход, скалолазание, путешествие, спорт, страйкбол, альпинизм, военные действия, всу. Сумка плечевая многофункциональная классическая удобная спортивная поясная Бананка слинг борсетка деловая почтальон мессенджер портфель чехол Ручная кладь Унисекс вело рюкзак спортивный, вело, туристический, для тренировок, школы компьютера ноутбука планшета ноута айпада Pro/Air 13/14/15/16/12 15,6" либо документов А4 бумаг офиса MacBook Pro Макбук Apple Lenovo Asus, HP, Acer Dell дюймов

585грн

Подробно
img
Рюкзак туристичний VA T-04-3 85л, синій
2023-12-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
Рюкзак туристичний VA T-04-3 85л, синій 1500 грн РЮКЗАК ТУРИСТИЧНИЙ VA T-04-3 85Л, СИНІЙ Вирушаючи в похід, важливо мати за плечима надійний рюкзак, який не тільки вмістить весь необхідний інвентар, але й забезпечить комфортне перенесення об'ємного та важкого вантажу. Виконаний із міцних тканин та оснащений анатомічною спинкою, він стане вірним помічником у найскладнішому шляху. Туристичний рюкзак служить для перенесення великого обсягу речей, тому сам він має бути досить легким. Щоб забезпечити мінімальну вагу сумки, у виробництві використовують лише сучасні синтетичні матеріали. Синій туристичний рюкзак VA T-04-3 85 л був розроблений спеціально для активного туризму, розрахованого на тривале використання та збільшене навантаження. Він призначений для перенесення великої кількості речей, які можуть стати в нагоді в дальній подорожі. У нього можна вмістити запас їжі, змінний одяг, інструменти або туристичне спорядження, а також у ньому є місце для каремату або намету. Представлена ??модель забезпечить високу міцність і надійність завдяки використанню якісної вологовідштовхувальної тканини та якісної фурнітури. Туристичний рюкзак VA T-04-3 85 л – це зручний рюкзак з зручною спинкою і широкими плечовими лямками за доступну вартість. Характеристики: Країна виробник: Україна. Об'єм: 85 л. Стать: Унісекс. Висота: 73 см. Ширина: 39 см. Глибина: 28 см.

1500грн

Подробно
img
Большой Рюкзак туристичний черный 80 литров тактический для военных
2024-05-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
НЕТ САМОВИВОЗА.Туристичний тактичний рюкзак на 80 л 72х34х17 см Чорний Туристичний рюкзак, зображений на наданому фото, вражає своїми можливостями та привабливим зовнішнім виглядом. Він втілює синтез міцності, зручності та стилю, роблячи його ідеальним спутником для будь-яких пригод і подорожей. Рюкзак туристичний черный 80 литров тактический для военных Цей рюкзак виготовлений з високоякісного, водонепроникного матеріалу, що забезпечує відмінну міцність та довговічність навіть у найекстремальніших умовах. Він обладнаний надійними блискавками, що забезпечують захист вашого важливого вмісту від пошкоджень та вологи. Рюкзак туристичний черный 80 литров тактический для военных Цей рюкзак має велику місткість зі спеціальною системою організації внутрішнього простору. Він оснащений головним відділенням, що забезпечує достатньо місця для зберігання вашого одягу, взуття та спорядження. Додаткові бічні кишені і передній карман дозволяють зручно розмістити дрібні предмети, такі як ключі, мобільний телефон чи карту. Цей рюкзак також має інноваційну систему навантаження, яка включає широкі, м'які та регульовані лямки, що допомагають розподілити вагу рівномірно та забезпечують максимальний комфорт навіть під час тривалих пересувань. Спинка забезпечує вентиляцію та зменшує навантаження на спину, забезпечуючи більш приємне носіння. Завдяки своїм міцності, простору та зручності використання, цей туристичний рюкзак є ідеальним вибором для пригод у горах, походів, кемпінгу, подорожей. Він буде надійним партнером, що збереже ваші речІ та забезпечить максимальний комфорт навіть у найвимогливіших умовах. Характеристики: Матеріал: оксфорд поліестер Розмір: 72х34

555грн

Подробно