img
Туристичний пальник щепочниця з нагнітачем повітря Airwood
2023-05-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Продам нову туристичну пічку щепочницю з нагнітачем повітря “Airwood Euro-h BM” від виробника BM Easy hike. В якості палива використовуються гілки, тріски, хмиз та будь-яке інше підручне тверде паливо Завдяки блоку нагнітання повітря - пальник дає потужний нагрів навіть при використанні сирих дров і дуже швидко доводить до кипіння ємність з водою. Час закипання 1-го літра води становить від 5-ти хвилин, в залежності від якості палива та умов навколишнього середовища. Пічка такого типу в рази ефективніша від звичайних щепочниць - тут не буде танців з бубнами для того щоб розгорілось, щоб закипіло. Особливості : - якісно і професійно виготовлена; - без зусиль можна приготувати їжу (суп, каша, чай і тп.) об'ємом 3-4 літри; - піставка для посуду з відкидними на два боки лапками (для посуду різного діаметру); - після "виходу на режим" можна підкидати і вологі дрова; - вентилятор блоку живиться від 2-х батарейок розміру АА (пальчик) і має переключател ь на малі та високі оберти; - заряду батарей, що є в комплекті, вистачає на дві доби! безперервної роботи блоку, тобто на одному комплекті батарей можна закип’ятити 1 літр води більш ніж 500 разів!!!; - двигун блока нагнітання повітря має екранування від теплового випромінювання, а також пило-волого захист на рівні IP55; - камера згорання має якісну решітку (колосник) з термостійкої нержавійки, - конструкція камери згорання зроблена так, що пічка нормально працює і без блока нагнітання (просто буде менша інтенсивність полум'я і потрібні трохи сухіші ніж з блоком дрова); - корпус має закрите днище - не потрібно шукати спеціального місця для використання пальника, є можливість використовувати його навіть у підвішеному стані; - до корпуса є знімна ручка - дозволяє змінити положення (поправити) чи перенести пальник під час його роботи (горіння). Характеристики: Нержавіюча сталь різних марок і товщини (0,3 мм-0,5 мм) залежно від вузла; Об'єм камери згорання 690мл; Габаритні розміри: - в упакованому стані: висота 12см, діаметр 12см; - під час використання: висота 16см, діаметр від 12см до 16см; Сумарна вага пальника разом з чохлом, батарейками та ручкою-тримачем: 480 грам. Комплектація: 1. корпус пальника в зборі з камерою згоряння та днищем; 2. посилена жаростійка розкладна підставка для посуду; 3. блок нагнітання повітря під дві батарейки розміру АА; 4. дві батарейки "GP Super" розміру АА (пальчик); 5. знімна ручка-тримач пальника; 6. чохол з міцної водонепроникної тканини "Оксфорд"; 7. рекомендації по використанню пальника. До пальника можна окремо дозамовити за 630грн набір посуду (казанок 1.3л + кришка миска 0.7л - на останньому фото), в який ця пічка поміщається як в футляр (і ще буде трохи місця на різні дрібнички як сірники, спеції і тп) Відправлю через ОЛХ доставку Новою поштою, Укрпоштою або Meest-oм

1780грн

Подробно
img
Мощная горелка щепочница с турбо поддувом в топку портативная
2024-07-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Продаю абсолютно новую туристическую турбо щепотницу Airwood производства "BM Easy hike". Этот портативный прибор (12х12х12см в упаковонном состоянии), весом всего 450 грамм, отличается невероятной функциональностью и станет незаменимым спутником для приготовления пищи на открытом воздухе, особенно в условиях ограниченного доступа к топливу. С Airwood вы сможете приготовить вкусные блюда, имея под рукой всего лишь одну-две горсти хвороста. Благодаря блоку нагнетания воздуха, горелка обеспечивает мощный нагрев, даже при использовании сырых дров. Время закипания 1 литра воды составляет всего 3-5 минут, в зависимости от качества топлива и условий окружающей среды. Airwood способна готовить пищу и напитки объемом 4-5 литров, что делает ее идеальным выбором для путешественников и любителей активного отдыха. В качестве топлива можно использовать ветки, щепки, шишки хвойных деревьев и любое другое доступное твердое топливо. Эта горелка очень экономична и быстро окупает свою стоимость, особенно если сравнивать ее с газовыми аналогами. Помимо этого, Airwood работает надежно даже в морозы, не теряя качества горения. Особенностью этой турбо печки является блок нагнетания воздуха с 3-позиционным переключателем. Верхнее положение обеспечивает высокие обороты блока, что позволяет моментально разжигать и быстро закипятить воду. Нижнее положение поддерживает пламя средней мощности. Среднее положение позволяет работать в режиме естественной тяги, идеально подходит для готовки на медленном огне, блок нагнетания при этом положении переключателя легко и быстро отсоединяется от корпуса горелки. Вентилятор блока работает от двух пальчиковых батареек, заряд которых хватит на 30-50 часов непрерывной работы блока. За это время вы сможете вскипятить до 600 литров воды. Твердотопливная горелка Airwood от "BM Easy hike" это надежный и качественный девайс для приготовления еды на свежем воздухе, который сделает ваш отдых на природе еще вкуснее и комфортнее, ведь при высокой мощности нагрева и безлимитном топливе можно позволить себе намного больше чем с газовой горелкой, например, нагреть достаточно воды чтобы полноценно помыться. Комплектация: - горелка в сборе с камерой сгорания и днищем, усиленная подставка для посуды с откидными лапками (для посуды большого диаметра), съемная ручка-держатель (позволяет переносить горелку во время ее работы); - блок нагнетания воздуха под батарейки размера АА, - две батарейки "GP Super" размера АА (пальчик) - рекомендации по использованию горелки - и все это хозяйство вместе помещено в сумку-чехол из непромокаемой палаточной ткани оксфорд.

1886грн

Подробно
img
2в1 щепочниця спиртовка Ейрвуд для соло походів компактна з нержавійки
2024-01-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Продаю новий пальник "Airwood Solo" з нержавіючої сталі для походів соло, або вдвох. Основною перевагою цієї пічки виробника "BM Easy hike " є універсальність вибору палива. Окрім деревини, хмизу, гілляччя чи шишок хвойних дерев, можна також використовувати сухий спирт, горючий гель, свічки-таблетки тощо. Ця можливість доступна завдяки спеціальнй підставці, яка йде в комплекті з пальником. У режимі “щепочниці” пальник забезпечує стабільне і потужне горіння палива завдяки двостінній конструкції та системі отворів для збагачення паливної камери киснем. Ця модель призначена для готування в посуді об'ємом до 1,5-1,7 літра. Особливістю пальників серії Airwood від виробника "BM easy hike" є розкладна підставка для посуду, на якій зручно готувати в посуді як малого так і великого діаметру. Характеристики пальника: Нержавіюча сталь різних марок і товщини Об'єм камери згоряння: 450 мл; Розміри: в складеному стані: висота 10,7 см, діаметр 10,5 см; при використанні: висота 16 см, діаметр від 10,5 см до 14 см; Загальна вага набору (пальник з розкладною підставкою для посуду, ручкою-тримачем, підставкою для альтернативного палива і чохлом) - 296 грамів. Комплектація: - корпус пальника в зборі з камерою згоряння та дном; - розкладна (з відкидними лапками) підставка для посуду з жаростійкої нержавіючої сталі марки AISI304 товщиною 0,8 мм; - знімна ручка-тримач пальника, - підставка для альтернативного палива; - чохол з легкої водонепроникної тканини; - рекомендації щодо використання. Зверніть увагу! Відправлю НОВИЙ пальник, - на двох фото показана робота іншого пальника цієї моделі (для демонстрації). В подарунок додам 3 таблетки сухого спирту.

858грн

Подробно
img
Пальник туристичний Airwood Heavy Duty підвищеної жаро-корозостійкості
2023-10-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцьк
Продаю новий туристичний пальник "Airwood Heavy Duty" від "BM easy hike". Цей пальник ідеально підходить для складних умов навколишнього середовища. З високою корозійною стійкістю та надійністю, він розроблений для тривалої експлуатації під час довгих походів в агресивних кліматичних умовах. Основні особливості: - З'єднання деталей підставки для посуду та камери згоряння з нержавіючої сталі для довговічності в найскладніших умовах. - Блок примусового нагнітання повітря в камеру згорання забечпечує стійке горіння навіть вологих дров - фактично турбо наддув! - Захищений двигун від пилу і вологи на рівень ІР55. - Високий коефіцієнт корисної дії (ККД) для ефективного використання палива та швидкого приготування їжі. - Працює на різних типах палива, від гілок до соломи, не потребує особливих запасів палива. - Компактний розмір та невелика вага роблять його ідеальним для туристів групою до 4-5 чоловік. Характеристики: - Матеріал металу: нержавіюча сталь різних марок та товщини (0,3 мм-0,8 мм). - Камера згоряння з ресурсом від 800 годин роботи та об'ємом 830мл. - Габаритні розміри: в упакованому стані - висота 13,5см, діаметр 12см; під час використання - висота 17,5см, діаметр від 12см до 16см. - Сумарна вага пальника з комплектом: 600 грам. Комплектація включає: 1. Корпус пальника з камерою згоряння підвищеної корозостійкості. 2. Розкладна жаростійка підставка для посуду. 3. Блок нагнітання повітря під дві батарейки розміру АА. 4. Знімна ручка-тримач пальника. 5. Дві батарейки "GP Super" розміру АА. 6. Чохол з міцної водонепроникної тканини "Оксфорд". 7. Рекомендації по використанню пальника. З цим пальником ви будете готові до приготування їжі навіть в найскладніших умовах!

2155грн

Подробно
img
Туристичні газові міні пальники, перехідник
2023-04-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
1. Туристичний пальник Tramp UTRG-041 - 941 грн 2. Туристичний газовий пальник Tramp UTRG-042 - 867 грн 3. Газовий пальник похідний VS-07 - 680 грн 4. Туристичний пальник VS-05 - 582 грн 5. Газовий пальник VS-01 - 410 грн 6. Туристичний газовий пальник з вітрозахистом та шлангом VS-06 - 950 грн 7. Газовий пальник зі шлангом VS-02 - 1199 грн 8. Туристичний пальник YC-201 - 350 грн 9.Перехідник з різьби на цангу для газового пальника - 230 грн

230грн

Подробно
img
Газовий пальник покрівельний,Газовая горелка кровельная VORFAL Poland
2024-06-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Рава-Руська
•Покрівельний пальник, паяльник, газова теплова гармата 5800Вт з п'ятиметровим шлангом та парою ключів • Інструмент для особливих завдань! • Пальник покрівельний з насадкою – пристрій, пристосований для ефективного з'єднання елементів руберойду на покрівлі. Однак газовий паяльник – це не тільки інструмент, який використовується при кріпленні покрівлі будівель! • Газова теплова гармата дуже рятує в кам'яних роботах при обробці різних видів каміння, у тому числі граніту! Полум'яний процес видаляє воду та забезпечує підвищену довговічність, серед іншого: кухонних стільниць, пам'ятників та інших виробів, виготовлених на основі натурального каміння! Покрівельний газ пальник газовий паяльник 5800Вт Ще одне популярне застосування покрівельного пальника – паяння, що вимагає застосування високої температури у певному місці. Пальник ідеально підходить для цього, адже вона має спеціальну насадку, що дозволяє направити полум'я у обрану вами точку! Газова теплова гармата також легко впорається з обробкою різних видів термозбіжної плівки. Завдяки цьому ви можете безпечно та надійно закріплювати палетні вантажі та товари великих та нестандартних форм. Не лише для професіоналів! Покрівельний пальник - один з найкращих інструментів для видалення бур'янів, особливо між садовими кам'яними установками, а також на доріжках із кубиків! Завдяки йому це жахливе бур'ян швидко перетвориться на попіл і не повернеться тижнями. Це пов'язано з тим, що при сильному дубленні бур'янів ушкоджуються і насіння, яке при прополюванні часто опадає і залишається на місці віддаленого бур'яну. Пальник покрівельний газовий паяльник 5800Вт Маса виробу з упаковкою 1,74 кг Технічні дані: •Витрата газу: 4000 г/год •Потужність: 58 кВт •Максимальна температура полум'я: 1850°C •Газ: пропан-бутан, пропан •Діаметр сопла: 60 мм •Довжина списа: 850 мм •Довжина шлангу: 5 м •Ключі збирання: 2 •Короткий принцип роботи та кілька порад! •Покрівельний пальник є інтуїтивно зрозумілим інструментом, який слід під'єднати за допомогою довгого п'ятиметрового шланга з гайками до балона з пропан-бутаном або чистим пропаном. Порада 1: З'єднати пальник зі шлангом балона можна за допомогою ключів, що входять до комплекту! Пальник для покрівельного газу газовий паяльник 5800Вт Пальник покрівельний газовий паяльник 5800Вт марки Vorfal Газ подається шлангом до спеціальної форсунки, яка розподіляє полум'я! Після з'єднання всіх елементів просто випустіть газ і особливо обережно підпаліть його на кінці форсунки. Порада 2: Ви можете одночасно регулювати полум'я, що виходить із сопла, за допомогою ручки та ручки регулювання над нею!

699грн

Подробно
img
Туристичний газовий пальник газовая горелка туристическая вітрозахист
2023-04-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
№1 Пальник 3800 Ват захисний міні-екран, лапки 14см, 240грам — 500грн №2 Starcamp CS04 3500 Ват, лапки 17см, 250грам — 550грн №3 Пальник 3900 Ват захисний міні-екран, сферичний розсіювач, лапки 17.5 см, 295 грам — 600грн №4 Starcamp CS11 3500 Ват, під цанговий балон, лапки 16см, 250 грам — 650грн №5 Пальник 4600 Ват, подвійне полум’я, потужна версія, лапки 14см, 295грам — 700грн №6 DS-01, 3500 Ват, широке полум’я, міцний, оригінальний дизайн, лапки 14см, 280грам — 700грн Аксесуари: №7 Перехідник-шайба на цангові балони 54 грам — 90грн №8 Перехідник на побутові балони з лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 69 грам — 150грн №9 Перехідник на побутові балони зі шлангом 105см і лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 148 грам — 350грн №10 Перехідник Campingmoon Z13 на різьбові балони для цангового пальника — 300грн №11 Перехідник для заправки, зверху і знизу різьбове з’єднання — 150грн №12 Підставка Campingmoon Z41 для різьбових балонів 100-450 грам (з прокладкою підійде і на цангові балони) — 150грн №13 Вітрозахисний екран 10 пластин висотою 24 см, 275 грам — 250 грн №14 Вітрозахисний екран з титанової фольги 15 см, 15 грам — 300грн або 19 см, 18 грам — 450грн №15 П’єзозапал — 150грн ПРИМІТКА ! Потужність у Ватах орієнтовна, кожен виробник вимірює по своєму. Порівнювати можна лише у межах одного бренду. Продам нові газові пальники кількох модифікацій. Усі під різьбовий балон, крім моделі №4, котра під’єднується напряму до цангового балону. Інші моделі можна під’єднати до цангового балону за допомогою перехідника №7, а до побутового українського балону з лівою різьбою 21.8 мм за допомогою перехідника №8 або №9. А перехідник №10 потрібний, щоб під’єднати різьбовий балон до цангового пальника №4. Для замовлення через ОЛХ-доставку напишіть або зателефонуйте до мене, я вкажу відповідну ціну в оголошенні! Також можна придбати накладним платежем. Якщо у вас виникли запитання - телефонуйте або пишіть, залюбки відповім. Є Вайбер та Телеграм. Дивіться всі мої оголошення на beskyd.olx.ua Туристичний газовий пальник, туристическая газовая горелка, газовая горелка туристическая, міні-пальник, мини-горелка, газовая плитка, газова плита, пальник на різьбовий балон, горелка на резьбовой балон, підставка для газового різьбового балона, подставка для газового резьбового балона, пальник зі шлангом, горелка со шлангом, виносний пальник, выносная горелка, ZYZY-17, ветрозащита, экран от ветра, kovea moonwalker, ветрозащитный экран, защита от ветра для газовой горелки, ветрозащита, вітрозахист, вітрозахисний екран.

500грн

Подробно
img
Щепочниця туристична похідно-польова піч щепочница печь
2024-04-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Надзвичайно легка у використанні та транспортуванні розбірна піч-щепочниця. Компактна та збирається за лічені секунди. Використовується для швидкого підігріву та приготування їжі у похідних та польових умовах. Як обігрівач щепочниця використовується для обігріву невеликих приміщень, наметів або людей на відкритому повітрі. В конструкції передбачена хороша система піддуву, завдяки чому швидкість приготування значно більша ніж на звичайному вогнищі. Для палива використовуються тонке гілля дерев та кущів, хмиз, тріски, сухе листя, суха трава або ж сухий спирт. Габарити: Метал - 3мм Висота - 12см Ширина - 12см Довжина - 13см Вага - 1.45кг Ціна - 290грн. Від 2шт. - 270грн. Відправка Укрпоштою, Новою поштою, OLX доставкою.

290грн

Подробно
img
Мультипаливний пальник Primus OmniLite TI з Fuel Bottle
2023-10-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Найкращий мультитплевний пальник у своєму класі, і найлегший у світі. Я пропрацював у сервісі Primus Ukraine, більше десяти років, і про надійність мультипаливних пальників знаю не з відгуків. Я вважаю, що мультипаливні пальники Primus дуже надійні, прості в експлуатацію. Плюс, дуже висока придатність до ремонту, і наявність будь-яких запчастин, у представника, в Україні. Пальник є вічним! Є також інші пальники Primus! (Пальник Primus MicronTrail Stove с Piezo 1400грн. Пальник Primus MicronTrail Stove без Piezo. 1300грн.) Обсалютно нові. Пальник розроблявся для армії Швеції. Пальник повинен був бути компактним, легким, і працювати на всіх видах палива, крім спирту. Э огляд на це пальник, на каналі Промоходи! Плита OmniLite Ti створена на основі відзначеної нагородами моделі OmniFuel від шведського виробника Primus. У порівнянні зі старшою моделлю частина матеріалу була замінена на титановий сплав, що значно полегшило плиту. Паливний насос залишився металевим, що забезпечує його міцність і надійність. Новий дизайн забезпечує максимальний простір для очищення та заміни насадки. Конструкція печі дозволяє спалювати газ, бензин, дизельне паливо і навіть авіаційне паливо. Це універсальна плита, яка дозволяє готувати навіть у віддалених куточках світу, де дістати бензин і солярку не проблема, а ось газовий балон отримати практично нереально. Основні переваги плити OmniLite Ti: легка універсальна плита для цілорічного використання працює на газі, бензині, дизельному паливі, газі та авіаційному паливі вага плити: 239 г вага в т.ч. паливні пляшки та насоси: 341 г потужність: 2600 W час попереднього розігріву: 40 с закипання 1 л води: 2:40 хв час горіння на газовий балон 230 г: 100 хв Розміри (ш ? в ? д): 11,4 ? 9 ? 5,5 см Набір містить упаковку, пальник, паливну пляшку, насос, три форсинки, мультітул, смазку, щільний чохол, для перенесення, та інструкцій.

8600грн

Подробно
img
Міні пічка для кемпінгу / Турбо піч / похідна пічка
2024-05-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Града
Турбо піч надлегка туристична твердопаливна «щіпниця» з природною конвекцією повітря. Дровяна турбо-піч, або так звана дров'яна піч-щіпниця , призначена для індивідуальних або тандемних туристів. Тобто завдання полягає в тому, щоб домогтися максимальної надійності й ефективності піч-пальника за малої ваги. Після великих випробувань і експериментів із поліпшення стійкості до загоряння виробник із гордістю представляє цей продукт! Під час згоряння деревини у звичайних умовах (під час пожежі) утворюється дим, у якому майже 90% пального частинок (деревного газу) не згоряє повністю через брак кисню. Завдяки конструкції з подвійними стінками, ця піч пальник спалює паливо в кілька разів ефективніше, ніж звичайні печі, що дає змогу спалювати цей додатковий деревний газ. Через бічні отвори в нижній частині кожуха в піч — пальник надходить свіже повітря, а потім частина повітря засмоктується в нижню частину та дно топкової камери, де дрова сідають на лосоник (колосник). Інша частина повітря спрямовується вгору під дією конвекції — між стінками та корпусом топкової камери, де нагрівається через спеціальні отвори та потрапляє у верхню частину топкової камери пальника, де запалюється деревний газ. У місцях виходу повітря утворюються інтенсивні язики полум'я завдяки збагаченню нагрітим киснем. У результаті ми отримуємо набагато менше диму та дуже чисте полум'я! Завдяки цьому ефекту та мінімальній площі контакту камери згоряння з корпусом турбо піч забезпечує потужне нагрівання і швидке закипання води в ємностях, а також дає змогу з легкістю приготувати їжу (суп, кашу, чай тощо). Як дров можна використовувати гілки, тирси та будь-яке інше підручне сухе тверде паливо, крім деревного вугілля та кам'яного вугілля, позаяк полум'я в пальнику використовується для приготування їжі, а не обігрівання. Конфорка призначена для приготування страв об'ємом до 2 літрів і найкраще підходить для однієї або двох осіб. Складана полиця для столових приборів діаметром 14 см (у розкладеному вигляді) забезпечує зручне зберігання посуду (каструль або сковорідок) із ширшим дном. Дно корпусу підвищує безпеку використання пальника, позаяк запобігає потраплянню вугілля, що палає, в камеру згоряння й на поверхню, на якій встановлений пальник. Специфікація: Час закипання 1 літра води 7 хвилин, залежно від якості палива та умов довкілля; Матеріал: неіржавка сталь різної товщини (від 0,35 мм до 0,8 мм); Б Ресурс камери згоряння: пальник може працювати від 350 до 800 годин і більше залежно від умов зберігання й експлуатації; Об'єм камери згоряння: 990 мл; Розміри камери згоряння: внутрішній діаметр 17 см, глибина 25 см; Розмір: У складеному вигляді та під час транспортування: 7 см заввишки й 13 см у діаметрі; Під час використання: висота 20 см, діаметр від 13 см Загальна вага пальника 340 грамів. Габаритні розміри: - в упакованому стані: висота 7 см, діаметр 13 см - у разі використання: висота 20 см, діаметр від 13 Комплектація: - корпус пальника в складі з камерою згоряння і днищем; - посилена жароміцна розкладна підставка для посуду; - чохол із міцної водонепроникної тканини "Оксфорд"; - рекомендації щодо використання пальника

799грн

Подробно
img
Туристичні пальники (туристические горелки) в кейсі
2023-05-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Кропивницький
1. Пальник з вітрозахистом в кейсі з різьбовим підключенням - 499 грн Потужність, кВт: 3,5 кВт; Розміри: 150x118х75 мм. У складеному стані: 115х85х75мм. Довжина шлангу 35см Вага: 210 гр. 2. Пальник з вітрозахистом (круглий) в кейсі з різьбовим підключенням - 599 грн 3900 Ват захисний міні-екран сферичний розсіювач лапки 18 см 295 грам 3. газовий пальник Alocs CS-G05 - 899 грн потужність 3000 Ват, Вага 200 г діаметр лапок 16см анодована нержавійка і спеціальне чорне покриття не втрачає вигляд після горіння, без алюмінієвих частин. Дуже якісна, компактна і надійна. В комплекті йде тканинний чехол для переноски і зберігання. також є перехідники під цанговий балон - 100 грн Туристичний газовий пальник, туристическая газовая горелка, газовая горелка туристическая, міні-пальник, мини-горелка, газовая плитка, газова плита, пальник на різьбовий балон, горелка на резьбовой балон, підставка для газового різьбового балона, подставка для газового резьбового балона, пальник зі шлангом, горелка со шлангом, виносний пальник, выносная горелка, ZYZY-17, ветрозащита, экран от ветра, kovea moonwalker

499грн

Подробно
img
Потужний газовий пальник туристичний газовая горелка туристическая
2023-07-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
№1 Пальник Starcamp CS11B, 5800 Ват, 3 форсунки, подовжений шланг 62см, міні-екран, лапки 16см, 330 грам — 850грн №2 BRS-10 1940 Ват, підігрів газу, великі розкладні ніжки і лапки 23см, 360 грам — 1000грн №3 Alocs CS-G04 PRO, 3200 Ват, вихрове турбополум’я, спеціальне чорне покриття не втрачає вигляд після горіння, лапки 18см, 324 грами — 1100грн №4 Bulin BL100-B15 дуже потужний, 3800 Ват, окремий п’єзоелемент, лапки 22 см, 360 грам — 1400грн №5 Bulin BL100-T4-A з підігрівом газу, 3500 Ват, дуже міцний, макс. навантаження 25 кг, лапки 20 см, 370 грам — 1400грн №6 Campingmoon XD-1, 4900 Ват, вихрове турбополум’я, ефективний підігрів газу, окремий п’єзоелемент, у комплекті підставка для установки балона догори дном для подачі рідкої фракції газу, технологія внутрішнього згорання, лапки 17 см, 364 грам — 1500грн Аксесуари: №7 Перехідник-шайба на цангові балони 54 грам — 90грн №8 Перехідник на побутові балони з лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 69 грам — 150грн №9 Перехідник на побутові балони зі шлангом 105см і лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 148 грам — 350грн №10 Перехідник Campingmoon Z13 на різьбові балони для цангового пальника — 300грн №11 Перехідник для заправки, зверху і знизу різьбове з’єднання — 150грн №12 Підставка Campingmoon Z41 для різьбових балонів 100-450 грам (з прокладкою підійде і на цангові балони) — 150грн №13 Вітрозахисний екран 10 пластин висотою 24 см, 275 грам — 200 грн №14 Вітрозахисний екран з титанової фольги 15 см, 15 грам — 300грн або 19 см, 18 грам — 450грн №15 П’єзозапал — 150грн ПРИМІТКА ! Потужність у Ватах орієнтовна, кожен виробник вимірює по своєму. Порівнювати можна лише у межах одного бренду. Продам нові газові пальники кількох модифікацій. Усі під різьбовий балон. До цангового балону можна під’єднати за допомогою перехідника №7, а до побутового українського балону з лівою різьбою 21,8 мм за допомогою перехідника №8 або №9. Перехідник №10 потрібний, щоб під’єднати різьбовий балон до цангового пальника. Для замовлення через ОЛХ-доставку напишіть або зателефонуйте до мене, я вкажу відповідну ціну в оголошенні! Також можна придбати накладним платежем або самовивозом у Львові. Якщо у вас виникли запитання - телефонуйте або пишіть, залюбки відповім. Є Вайбер та Телеграм. Дивіться всі мої оголошення на beskyd.olx.ua Туристичний газовий пальник, туристическая газовая горелка, газовая горелка туристическая, міні-пальник, мини-горелка, газовая плитка, газова плита, газова плитка, пальник на різьбовий балон, горелка на резьбовой балон, підставка для газового різьбового балона, подставка для газового резьбового балона, пальник зі шлангом, горелка со шлангом, виносний пальник, выносная горелка, ветрозащита, BRS 10 экран от ветра, Trakker Armolife CG-3, Bulin BL100 T4 A, ветрозащитный экран, защита от ветра для газовой горелки, ветрозащита, вітрозахист, вітрозахисний екран

850грн

Подробно
img
Fire-Maple Polaris зі шлангом і без туристичний газовий пальник
2023-10-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Fire-Maple Polaris без шланга, редуктор, 2500 Ват лапки 12 см, 76 грам — 1200грн Fire-Maple Polaris зі шлангом, редуктор, 2900 Ват лапки 15 см, 185 грам — 1700грн Продам нові редукторні газові пальники Fire-Maple Polaris. Випускаються у двох варіантах - зі шлангом і без для різних стилів застосування. Дуже популярна та вдала модель, найбільш доступний якісний редукторний пальник на ринку. Версія зі шлангом рекордсмен по швидкості закипання - 1л води кипить за 3:30хв! Обидва пальники під різьбовий балон. До цангового балону можна під’єднати за допомогою перехідників №1, 2, 3, 7, 8, 9. До побутового українського балону (ліва різьба 21.8мм) можна під’єднати за допомогою перехідників №5, 6. Перехідники №11, 12, 13 згодяться для заправки різьбових балонів від цангових. АКСЕСУАРИ: №1 Перехідник-шайба на цангові балони Beetle 54 грам — 90грн №2 Перехідник-шайба на цангові балони Campingmoon Z11 — 150грн №3 Перехідник-шайба на цангові балони з підставкою Campingmoon Z10 — 190грн №4 Перехідник Campingmoon Z13 на різьбові балони для цангового пальника — 300грн №5 Перехідник на побутові балони з лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 69 грам — 150грн №6 Перехідник на побутові балони зі шлангом 110см і лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 117 грам — 350грн №7 Перехідник-тринога на цангові балони Fire-Maple Wifi Adaptor 113 грам — 400грн №8 Перехідник-тринога на цангові балони ноунейм 100 грам — 200грн №9 Перехідник зі шлангом на цангові балони 170 грам — 370грн №10 Підставка Bulin BL10C для різьбових балонів 100-450 грам (з прокладкою підійде і на цангові балони) — 150грн №11 Перехідник з вентилем для заправки балонів, зверху і знизу різьбове з’єднання — 150грн №12 Перехідник з вентилем для заправки балонів, латунна різьба — 200грн №13 Перехідник з вентилем для заправки балонів і функцією стравлювання — 250грн №14 П’єзозапал — 120грн №15 Вітрозахисний екран з титанової фольги 15 см, 15 грам — 300грн / 19 см, 18 грам — 450грн №16 Вітрозахисний екран 10 пластин висотою 24 см, 250 грам — 200грн Придбати можна накладним платежем (післяплата) або ОЛХ доставкою або самовивозом у Львові. ОЛХ-доставка бере комісію 1%+10грн! Накладний платіж (післяплата) або розрахунок на картку без комісій. Для замовлення через ОЛХ-доставку напишіть або зателефонуйте до мене, я вкажу відповідну ціну в оголошенні. Якщо у вас виникли запитання - телефонуйте або пишіть, залюбки відповім. Є Вайбер і Телеграм. Дивіться всі мої оголошення на beskyd.olx.ua Туристичний газовий пальник, fire maple polaris with hose, туристическая газовая горелка, міні-пальник, мини-горелка, пальник на різьбовий балон, горелка на резьбовой балон, виносний пальник, не виносний пальник

1200грн

Подробно
img
Система приготування їжі пальник Bulin BL100-B15 казанок S2400
2024-03-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Пальник Bulin BL100-B15 дуже потужний, 3800 Ват, окремий п’єзоелемент у комплекті, лапки 22 см, 360 грам — 1400грн Казанок Bulin S2400 з радіатором, об’єм 1.5 літри, 305 грам — 900грн Система В15+S2400 — 2200грн Продам пальники та казанки Bulin, можна придбати окремо або разом. Пальник Bulin BL100-B15 + казанок Bulin S2400 утворюють систему приготування їжі, котра не боїться дощу і вітру, економить газ і швидше закипає закипає. Навідміну від інших систем, пальник B15 має шланг і є повністю повноцінним, його можна використовувати окремо із будь-яким іншим посудом, підключати різьбові, а також цангові і побутові балони з перехідником. Аксесуари: №1 Перехідник-шайба на цангові балони 45 грам — 90грн №2 Перехідник на побутові балони зі шлангом 110см і лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 117 грам — 350грн №3 П’єзозапал — 120грн №4 Підставка Starcamp для різьбових балонів 100-450 грам — 150грн №5 Вітрозахисний екран 10 пластин висотою 24 см, 275 грам — 200грн №6 Перехідник з вентилем для заправки балонів, зверху і знизу різьбове з’єднання — 150грн Для замовлення через ОЛХ-доставку напишіть або зателефонуйте до мене, я вкажу відповідну ціну в оголошенні! Також можна придбати пальники накладним платежем. Якщо у вас виникли запитання - телефонуйте або пишіть, залюбки відповім. Є Вайбер і Телеграм. Дивіться всі мої оголошення на beskyd.olx.ua Газовий пальник, газовая горелка, система приготовления пищи, інтегрована система, интегрированая система, джетбойл, Jetboil, Туристичний газовий пальник, туристическая газовая горелка, пальник на різьбовий балон, горелка на резьбовой балон, Посуд туристичний з радіатором, Казанок з радіатором, котелок с радиатором, туристическая посуда

2200грн

Подробно
img
Uvex Visor Pro гірськолижний шолом шлем для сноуборда 54-56
2024-05-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Калуш
Uvex Visor Pro Матовий шолом. Обладнаний системою вентиляції, знімними амбушурами, а також знімною антиалергенною підкладкою, яка миється, що забезпечує дуже високий комфорт використання. ОСОБЕННОСТИ ШЛЕМА UVEX VISOR PRO Технологія Inmould - EPS пінопласт (високополістирол) впорскується в ударостійку полікарбонатну оболонку. У результаті виходить легка, але дуже стабільна конструкція. Відповідає стандартам: EN 1077 B / TUV GS Система вентиляції — вентиляційні отвори забезпечують оптимальну циркуляцію повітря, зменшуючи тепло всередині шолома. Вентиляційні канали спроєктовані в такий спосіб, щоб впускати холодне повітря під кожухами та випускати тепле повітря зовні Знімні амбушури Знімна протиалергічна підкладка, можна прати Вага від 410 г Система регулювання IAS — шолом, щоб виконувати свої основні функції, має бути ідеально підібраний як за обводом, так і за глибиною підголівника. Система IAS дає змогу оптимально настроїти 2 розміри корпусу Система Monomatic являє собою замк, який дає змогу виконувати багаторівневе регулювання однією рукою. Захищає від випадкового відкріплення або повороту в разі падіння Lasergold lite (S1) видошукач ТЕХНОЛОГІЇ У ШЛЕМІ UVEX VISOR PRO BLACK ORANGE MAT: ТАБЛИЦЯ ТЕХНОЛОГІЙ: ТЕХНОЛОГІЯ INMOULD Надзвичайно міцна хеш-конструкція в поєднанні з оптимальною вентиляцією. МОНОМАТИЧНА СИСТЕМА Зручна блискавка, що забезпечує багаторівневе регулювання однією рукою. Захищає від випадкового розстібання або повороту в разі падіння. Ремінець має зручну підкладку, яка не стискає шию СИСТЕМА IAS Проста система регулювання для різних кіл голови. Індивідуальне й безступеневе регулювання забезпечує стабільність і ідеальну посадку. Одним рухом ми підганяємо розмір під наші потреби з точністю до міліметра. З'ЄМНІ НАУШНИКИ Швидкознімні захисні навушники ЗАПІРАЕМА СИСТЕМА ВЕНТИЛЯЦІЇ Вбудовані вентиляційні канали забезпечують проходження свіжого повітря всередині шолома. ЗАСТОСУВАННЯ Всі лижні шоломи Uvex обладнані спеціальним кріпленням, завдяки якому ви можете надійно прикріпити окуляри до шолома. Шолом, щоб виконувати свої основні функції, має бути ідеально підібраний як за обводом, так і за глибиною підголівника. Система IAS у моделі шолома P1us дає змогу оптимально підходити для головок різних розмірів. Це дає змогу зручно регулювати ширину навіть у рукавичках. СИСТЕМА ВЕНТИЛЯЦІЇ Вентиляційні отвори забезпечують оптимальну циркуляцію повітря, знижуючи тепло всередині шолома. Вентиляційні канали спроєктовані в такий спосіб, щоб впускати холодне повітря під корпус і випускати тепле повітря назовні. Uvex X-Motion система вентиляции шлема Запираемая система вентиляции на шлеме Uvex X-Motion Блоковані вентиляційні канали гарантують оптимальну циркуляцію повітря всередині шолома, забезпечуючи необхідну температуру для вашої голови. Як частина світового ринку, ми створюємо нашу власну історію успіху — завдяки асортименту, виробленому в Німеччині, у країні мислителя і теоретиків, у країні нових ідей і інвестицій. У Німеччині ми відкриваємо та розробляємо інноваційні продукти та кожну дрібну їхню частину. Наші знання гарантують високу якість обладнання. Щодня ми працюємо з ентузіазмом і пристрастю, щоб підтримувати високі позиції бренда UVEX.

1500грн

Подробно
img
Туристичний газовий пальник міні туристическая газовая горелка
2023-02-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
№1 NH17L035-T, пластиковий кейс, лапки 9см, 47 грам — 300грн №2 Starcamp CS-07, в чохлі, лапки 8.5 см, 45 грам — 300грн №3 APG зйомні лапки, вітростійкий, тихий у роботі, лапки 10см, 60грам — 450грн №4 Синій пальник, вітростійкий, зручний футляр, великі лапки 13 см, 71 грам — 450грн №5 Starcamp CS-10, вбудований п’єзоелемент, великі лапки 13 см, 117 грам — 450грн №6 BRS-1 з’ємний розсікач полум’я, лапки 11 см, 87 грам — 450грн Аксесуари: №7 Перехідник-шайба на цангові балони 54 грам — 100грн з пальником / 150грн окремо №8 Перехідник на побутові балони з лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 69 грам — 150грн №9 Перехідник-тринога на цангові балони Fire-Maple Wifi 113 грам — 450грн №10 Перехідник-тринога на цангові балони ноунейм 100 грам — 250грн №11 Перехідник-триніг зі шлангом на цангові балони 170 грам — 370грн №12 Підставка Campingmoon Z41 для різьбових балонів 100-450 грам (з прокладкою підійде і на цангові балони) — 150грн №13 Перехідник з вентилем для заправки балонів — 150грн №14 Вітрозахисний екран 10 пластин висотою 24 см, 275 грам — 250грн №15 Вітрозахисний екран з титанової фольги 15 см, 15 грам — 300грн / 19 см, 18 грам — 450грн №16 П’єзозапал — 150грн Продам нові компактні газові міні пальники під різьбовий балон. Під’єднати до цангового балону можна за допомогою перехідників №7, 9, 10, 11, а до побутового українського балону з лівою різьбою 21,8 мм за допомогою перехідника №8. Для замовлення через ОЛХ-доставку напишіть або зателефонуйте до мене, я вкажу відповідну ціну в оголошенні! Також можна придбати пальники накладним платежем або самовивозом у Львові. Якщо у вас виникли запитання - телефонуйте або пишіть, залюбки відповім. Є Вайбер і Телеграм. Дивіться всі мої оголошення на beskyd.olx.ua Туристичний газовий пальник, туристическая газовая горелка, міні-пальник, мини-горелка, пальник на різьбовий балон, горелка на резьбовой балон, перехідник, переходник, тринога, адаптер, підставка для газового різьбового балона, подставка для газового резьбового балона, пальник без шланга

300грн

Подробно
img
Туристичний газовий пальник міні туристическая газовая горелка тринога
2023-07-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
№1 Starcamp CS-15, альтернатива Soto Amicus, вітростійкий, підпружинені лапки з фіксацією 11см, 81грам — 400грн №2 BRS-3000T ультралайт, титанові лапки 8 см, 25 грам — 450грн №3 Fire-Maple Buzz, міцний, широке полум’я, лапки 8.5 см, 75 грам — 700грн №4 Bulin S03, п’єзозапал, широке полум’я, 4 великі лапки 15 см, 137 грам — 700грн №5 Campingmoon XD-2F, 3300 ват, вітростійкий, вбудований п’єзозапал, редуктор, зручний футляр, великі з’ємні лапки 14,5 см, 97 грам — 1200грн №6 Fire-Maple Polaris з редуктором, вітростійкий, надійний, пластиковий кейс, лапки 11 см, 78 грам — 1200грн Аксесуари: №7 Перехідник-шайба на цангові балони 54 грам — 90грн №8 Перехідник на побутові балони з лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 69 грам — 150грн №9 Перехідник-тринога на цангові балони Fire-Maple 113 грам — 400грн №10 Перехідник-тринога на цангові балони ноунейм 100 грам — 200грн №11 Перехідник-триніг зі шлангом на цангові балони 170 грам — 370грн №12 Підставка Campingmoon Z41 для різьбових балонів 100-450 грам (з прокладкою підійде і на цангові балони) — 150грн №13 Перехідник з вентилем для заправки балонів — 150грн №14 Вітрозахисний екран 10 пластин висотою 24 см, 275 грам — 200грн №15 Вітрозахисний екран з титанової фольги 15 см, 15 грам — 300грн / 19 см, 18 грам — 450грн №16 П’єзозапал — 150грн Для замовлення через ОЛХ-доставку напишіть або зателефонуйте до мене, я вкажу відповідну ціну в оголошенні! Продам нові компактні газові міні пальники під різьбовий балон. Під’єднати до цангового балону за допомогою перехідників №7, 9, 10, 11, а до побутового українського балону з лівою різьбою 21,8 мм за допомогою перехідника №8. Придбати пальники можна накладним платежем або ОЛХ доставкою. Якщо у вас виникли запитання - телефонуйте або пишіть, залюбки відповім. Є Вайбер і Телеграм. Дивіться всі мої оголошення на beskyd.olx.ua Туристичний газовий пальник, туристическая газовая горелка, міні-пальник, мини-горелка, пальник на різьбовий балон, горелка на резьбовой балон, Soto windmaster, перехідник, переходник, тринога, адаптер, підставка для газового різьбового балона, подставка для газового резьбового балона, не виносний газовий пальник, пальник без шлангу, горелка без шланга, не выносная горелка

400грн

Подробно
img
Газовий пальник туристичний BRS Bulin Alocs Fire-Maple газовая горелка
2023-07-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
№1 BRS-51 3240 Ват, дуже компактний 7х7 см, лапки 13 см, 183 грами — 580грн №2 Bulin BL100-B5 з підігрівом газу, 3500 Ват, ультралайт, лапки 15 см, 155 грам — 800грн №3 BRS-11 з підігрівом газу, 1940 Ват, вітростійкий, лапки 14 см, 250 грам — 600грн №4 Alocs CS-G05, 2800 Ват, спеціальне чорне покриття не втрачає вигляд після горіння, лапки 16см, 198грам — 800грн №5 Bulin S05-A 3200 Ват, оригінальний дизайн, п’єзо на ніжці, лапки 17 см, 225 грам — 900грн №6 Fire-Maple FMS-118A з підігрівом газу, 2800 Ват, ультралайт, лапки 15 см, 160 грам — 1250грн Аксесуари: №7 Перехідник-шайба на цангові балони 54 грам — 90грн №8 Перехідник на побутові балони з лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 69 грам — 150грн №9 Перехідник на побутові балони зі шлангом 105см і лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 148 грам — 350грн №10 Перехідник Campingmoon Z13 на різьбові балони для цангового пальника — 300грн №11 Перехідник для заправки, зверху і знизу різьбове з’єднання — 150грн №12 Підставка Campingmoon Z41 для різьбових балонів 100-450 грам (з прокладкою підійде і на цангові балони) — 150грн №13 Вітрозахисний екран 10 пластин висотою 24 см, 275 грам — 200 грн №14 Вітрозахисний екран з титанової фольги 15 см, 15 грам — 300грн або 19 см, 18 грам — 450грн №15 П’єзозапал — 150грн ПРИМІТКА ! Потужність у Ватах орієнтовна, кожен виробник вимірює по своєму. Порівнювати можна лише у межах одного бренду. Продам нові якісні брендові газові пальники кількох модифікацій. Усі під різьбовий балон. До цангового балону можна під’єднати за допомогою перехідника №7, а до побутового українського балону з лівою різьбою 21,8 мм за допомогою перехідника №8 або №9. Перехідник №10 потрібний, щоб під’єднати різьбовий балон до цангового пальника. Для замовлення через ОЛХ-доставку напишіть або зателефонуйте до мене, я вкажу відповідну ціну в оголошенні! Також можна придбати накладним платежем. Якщо у вас виникли запитання - телефонуйте або пишіть, залюбки відповім. Є Вайбер та Телеграм. Дивіться всі мої оголошення на beskyd.olx.ua Туристичний газовий пальник, туристическая газовая горелка, газовая горелка туристическая, міні-пальник, мини-горелка, газовая плитка, газова плита, газова плитка, пальник на різьбовий балон, горелка на резьбовой балон, підставка для газового різьбового балона, подставка для газового резьбового балона, пальник зі шлангом, горелка со шлангом, виносний пальник, выносная горелка, ветрозащита, экран от ветра, Trakker Armolife Tri Lite, перехідник для заправки балонів, Перехідник для заправки туристичних газових балонів, переходник для заправки балонов, переходник для перезаправки балонов, переходник на цанговые балоны, ветрозащитный экран, защита от ветра для газовой горелки, ветрозащита, вітрозахист, вітрозахисний екран.

200грн

Подробно
img
Набір посуду на пікнік - котелок похідний 800мл + пальник туристичний
2023-12-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Суми
Набір посуду на пікнік - котелок похідний 800мл + пальник туристичний Функціональний набір похідного посуду, який ідеально підійде для туристичних подорожей, поїздок на пікнік, полювання та риболовлі. Включає: казанок, кухоль, складану ложку, вилку, ніж, газовий пальник і футляр для перенесення пальника. А міцний мішок-сітка на стяжці дозволяє зручно транспортувати набір, наприклад, прив'язати до рюкзака. Посуд виготовлений з високоякісного анодованого алюмінію. Відрізняється підвищеною міцністю, стійкістю до деформації, високих температур, подряпин та сколів. Високоміцні ручки з силіконовим покриттям не нагріваються і зменшують ризик опіків при приготуванні їжі на вогні. Легко складаються та дозволяють зручно тримати посуд при приготуванні. Перед першим використанням обов'язково необхідно вимити посуд рідким миючим засобом та промити водою. Потім закип'ятити в ньому воду та злити її. Частини набору компактно складаються одна в одну. Розмір казанка дозволяє вкласти всередину кухоль, пальник, ложку та ганчірку для миття посуду. Весь комплект займає мінімум місця та ваги, тому з ним дуже зручно у поході. Туристичний посуд, характеристики: Тип: посуд для відпочинку та туризму Матеріал: алюмінієвий сплав Колір: сірий із зеленим Розміри у складеному вигляді (ДхШхВ): 16х13 см розміри Котелок - 13х10 см (800 мл) Кухоль - 12х7 см Кемпінговий посуд, комплектація: Котелок – 1 шт Кухоль – 1 шт Ложка, вилка, ніж -1 Перехідник -1 Кемпінговий пальник та футляр для перенесення Мішок сіточка Картонна упаковка Відправляю olx доставкою або наложкою в день замовлення

845грн

Подробно
img
Пальник Soto Windmaster горелка японская, примуc, jetboil, msr, primus
2023-03-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Новий газовий пальник Soto WindMaster. Найкращий пальник в свому класі. Легкий, компактний газовий пальник Soto WindMaster з вітрозахистом і п'єзопідпалом. Отримав безліч нагород і є за що. Пальник надзвичайно вітростійкий і надійний для роботи на холоді і/або великій висоті. Відмінно підійде як для виходу в ліс на вихідні, так і для серйозного сходження в гори. Підходить під казанки з різними діаметрами дна, в комплекті розбірна підставка для посуду. Особливості Soto WindMaster: - вбудований, захищений від випадкових натискань, п'єзопідпал. - знімна підставка 3Flex для казанка з чотирма пелюстками - можна докупити підставку більшого розміру 4Flex для великих об'ємів посуду - завдяки спеціальній конструкції чашки розсікача з вбудованою вітрозахистом, задути пальник практично неможливо. Чашка розсікача вгнута і має всередині сіточку. Сіточка розжарюється і підпалює полум'я навіть якщо воно задулось - вбудована система MicroRegulator (стабілізатор тиску, завдяки якому пальник відмінно працює при серйозних мінусових температурах і/або великій висоті) - мала вага - економна у витраті газу - приблизний час роботи на балоні 230 г 1.5 години - компактність.

2500грн

Подробно
img
Газовий пальник Soto WindMaster горелка газовая
2023-04-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Новий оригінальний пальник Soto WindMaster. Made in Japan. Беззаперечно найкращий пальник в свому класі. Легкий, компактний газовий японський пальник Soto WindMaster з вітрозахистом і п'єзопідпалом. Отримав безліч нагород і є за що. Пальник надзвичайно вітростійкий і надійний для роботи на холоді і/або великій висоті. Відмінно підійде як для виходу в ліс на вихідні, так і для серйозного сходження в гори. Підходить під казанки з різними діаметрами дна, в комплекті розбірна підставка для посуду. Особливості Soto WindMaster: - вбудований, захищений від випадкових натискань, п'єзопідпал. - підставка 4Flex входить до комплектації. - завдяки спеціальній конструкції чашки розсікача з вбудованою вітрозахистом, задути пальник практично неможливо. Чашка розсікача вгнута і має всередині сіточку. Сіточка розжарюється і підпалює полум'я навіть якщо воно задулось - вбудована система MicroRegulator (стабілізатор тиску, завдяки якому пальник відмінно працює при серйозних мінусових температурах і/або великій висоті) - мала вага - економна у витраті газу - приблизний час роботи на балоні 230 г 1.5 години - компактність.

2447грн

Подробно
img
Походная твердотопливная горелка с принудительным нагнетанием воздуха
2024-03-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Продам новую горелку Airwood от BM Easy Hike, предназначенную для использования с любым твердым топливом, таким как кустарник, ветки, щепки и прочее. Эта горелка обеспечивает высокую мощность при компактных размерах и легком весе благодаря интегрированному блоку принудительного нагнетания воздуха. С ее помощью можно быстро приготовить еду объемом до 5 литров, или, например, закипятить 1 литр воды за 3-5 минут. Горелка Airwood оснащена блоком нагнетания воздуха в камеру сгорания, работающим от двух пальчиковых батареек. Этот блок имеет переключатель на легкий и сильный (турбо) поддув и очень экономичен. Заряда от одного комплекта батареек (которые также включены в посылку) хватит на 30-50 часов непрерывной работы поддува, что позволяет вскипятить до 600 литров воды. Горелка уникальна еще и тем, что имеет хорошо продуманную систему сжигания и при сухих дровах или приготовлении не требующих большого пламени блюд, абсолютно нормально работает и без поддува (блок на это время легко отсоединяется от корпуса). Благодаря высокой мощности, компактности и фактически бесплатному и легкодоступному топливу, горелка очень быстро окупится и начнет экономить деньги, особенно при частом использовании. Характеристики: - Тип металла: нержавеющая сталь разных марок; - камера сгорания объемом 690 мл; - Общий вес горелки вместе с чехлом, и батарейками: 480 грамм. Габаритные размеры: - В состоянии для хранения: высота 12 см, диаметр 12 см; - При использовании: высота 16 см, диаметр от 12 см до 16 см; Комплектация: 1. Горелка; 2. подставка под посуду: жаропрочная раскладная ; 3. Блок нагнетания воздуха; 4. батарейки "GP Super" размера АА (пальчик) - 2шт; 5. ручка-держатель горелки; 6. Чехол на затяжку из водонепроницаемой ткани "Оксфорд"; 7. инструкция.

1882грн

Подробно
img
Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви
2023-06-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Новинка-6% Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 2 Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 3 Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 2 Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 2 Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 3 Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 2Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 3Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви, фото 4 Намет туристичний Abarqs Vigo 4 новий двошаровий проклеєні шви facebooktwitter Опис Характеристики Інформація для замовлення Намет Польського виробника Abarq Vigo 4 Переваги: Великий тамбур Намет Польського виробника Нова Проклеєні шви Захисна спідниця у тамбурі Двошарова Повний комплект Підлога для тамбуру в подарунок Сумка для зберігання Характеристики: Кількість місць – 4 Зовнішній тент: poliester 190T 3000 мм Стійкість до ультрафіолету Вентиляційне вікно з москіткою Петля для ліхтарика Кишеня для дрібних речей Алюмінізоване покриття Внутрішній намет: дихаючий poliester Підлога - багатошаровий армований поліетилен 9000 мм. Каркас (дуги) - скловолокно (фібергласс) Вхід- фронтальний та бічний (двостороння блискавка) Проклеєні шви Москітна сітка у дверях Сталеві кілочки Виробник Abarqs Vigo 4(Польща) ПІДЛОГА ДЛЯ ТАМБУРУ В ПОДАРУНОК Розміри: Спальня: 220 x 225 x 140 cm Тамбур: 135 х 225 x 125 cm

3200грн

Подробно
img
АКЦІЯ! BRS-3000T Титановий газовий пальник Оригінал Гарантія
2022-12-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Новий титановий пальник BRS-3000T, найлегший пальник на ринку - 25 грам! Оригінал - заводське пакування, бірка, QR-код для перевірки. У комплекті є чохол. Гарантія 30 днів. Додатково можна придбати: Перехідник-шайба на цангові балони 54грам — 100грн з пальником/200грн окремо Перехідник-тринога на цангові балони 100грам — 250грн Перехідник-тринога на цангові балони Fire-Maple Wifi 113грам — 450грн Титановий екран від вітру 15см 15грам — 350грн Купити товари можна накладним платежем, ОЛХ доставкою або при зустрічі у Львові. Є Вайбер і Телеграм. Дивіться всі мої оголошення на beskyd.olx.ua Характеристики: Вага: 25 грам Вид балону: різьбовий Потужність: 2700 ват Витрата газу: 140 грам/год Розмір в складеному стані: 37 х 52 мм Розмір в робочому стані: 85 х 60 мм Діаметр лапок під посуд: 80 мм Допустиме навантаження: 1кг Туристичний газовий пальник, туристическая газовая горелка, міні-пальник, мини-горелка, газовая горелка, пальник на різьбовий балон, горелка на резьбовой балон, перехідник, переходник, тринога, адаптер

590грн

Подробно
img
BRS-3000T Титановий газовий пальник Оригінал Гарантія
2024-03-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Новий титановий пальник BRS-3000T, найлегший пальник на ринку - 25 грам! Оригінал - заводське пакування, бірка, QR-код для перевірки, у комплекті є чохол. Гарантія 30 днів. Характеристики: Вага: 25 грам Вид балону: різьбовий Потужність: 2700 ват Витрата газу: 140 грам/год Розмір в складеному стані: 37 х 52 мм Розмір в робочому стані: 85 х 60 мм Діаметр лапок під посуд: 80 мм Допустиме навантаження: 1 кг ДОДАТКОВО можна придбати: №1 Перехідник-шайба на цангові балони 45 грам — 90грн №2 Перехідник-шайба на цангові балони Campingmoon Z11 — 150грн №3 Перехідник-шайба на цангові балони з підставкою Campingmoon Z10 — 180грн №4 Перехідник Campingmoon Z13 на різьбові балони для цангового пальника — 300грн №5 Перехідник на побутові балони з лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 69 грам — 150грн №6 Перехідник на побутові балони зі шлангом 110см і лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 117 грам — 350грн №7 Перехідник-тринога на цангові балони Fire-Maple Wifi Adaptor 113 грам — 400грн №8 Перехідник-тринога на цангові балони ноунейм 100 грам — 200грн №9 Перехідник зі шлангом на цангові балони 170 грам — 370грн №10 Підставка Starcamp для різьбових балонів 100-450 грам — 150грн №11 Перехідник з вентилем для заправки балонів, зверху і знизу різьбове з’єднання — 150грн №12 Перехідник з вентилем для заправки балонів, латунна різьба — 200грн №13 Перехідник з вентилем для заправки балонів і функцією стравлювання — 250грн №14 П’єзозапал — 120грн №15 Вітрозахисний екран з титанової фольги 15 см, 15 грам — 300грн / 19 см, 18 грам — 450грн №16 Вітрозахисний екран 10 пластин висотою 24 см, 250 грам — 200грн Придбати можна накладним платежем (післяплата) або ОЛХ доставкою або самовивозом у Львові. ОЛХ-доставка бере комісію 1%+10грн! Накладний платіж (післяплата) або розрахунок на картку без комісій. Для замовлення через ОЛХ-доставку напишіть або зателефонуйте до мене, я вкажу відповідну ціну в оголошенні. Якщо у вас виникли запитання - телефонуйте або пишіть, залюбки відповім. Є Вайбер і Телеграм. Дивіться всі мої оголошення на beskyd.olx.ua Туристичний газовий пальник, туристическая газовая горелка, міні-пальник, мини-горелка, газовая горелка, пальник на різьбовий балон, горелка на резьбовой балон, перехідник, переходник, тринога, адаптер

430грн

Подробно
img
Пічка туристична (щепочниця)
2023-06-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Продам піч туристичну (щепочниця)! Пічка призначена для приготування їжі на природі (похід, риболовля, мисливство), дозволяє готувати у каструлі та на сковорідці, також можна закип?ятити воду у чайнику. Виготовлена із сталевого листа товщиною 1.5мм. Розміри: - висота 205мм. - довжина 174мм. - ширина 174мм. Дуже зручна у використанні, швидко збирається і розбирається. Вага разом із захисним чохлом становить 1.8кг. Можливе індивідуальне виготовлення з будь-яким малюнком та іншими розмірами (обговорюється з замовником)!

450грн

Подробно
img
Туристична пічка щепочниця розбірна
2023-11-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Товщина сталі 1.5 мм. 200 Товщина сталі 2 мм. 250 Щепочниця швидко і легко збирається. Компактна і має малу вагу.

200грн

Подробно
img
Мини-печь щепочница щепочниця похідно польова щепочниця сухой спирт
2024-02-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Виготовляємо пічки щепотниці різних габаритів та конфігурацій. Модель із подвійним дном 200 грн. Без проблем відправимо OLXдоставкою. Виготовимо за вашими побажаннями Фото один: Габарити 120*130*150 товщина 2мм Ціна 200 грн є можливість поставити дно під верх(50 мм від верху) і використовувати під таблетки сухого спирту Фото два: Габарити 200*200*250 товщина 2мм Ціна 600грн Фото три: Габарити: 200*200*200 товщина 3мм дно 5мм ціна 700грн Фото чотири: Габарити 135*135*200 товщина 2мм ціна 300грн Також виготовимо в інших розмірах. При потребі доукомплектуємо сухим спиртом.

200грн

Подробно
img
Туристичний газовий пальник MIL-TEC Camping Butane Burner
2023-09-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Газовий пальник MIL-TEC Camping Butane Burner Якісний туристичний пальник від німецького бренду MIL-TEC. Має компактні розміри та малу вагу. Переваги пальника Міл-Тек: П'єзопідпал Складана конструкція (павук) Номінальна потужність 1800 Вт Різьбове з'єднання з балоном Матеріали: Пальник для кемпінгу: нержавіюча сталь Клапан: алюмінієвий сплав Регулятор: латунь Транспортний кейс: 100% поліетилен Увага: Пальник призначений для використання на газових балонах з різьбовим з'єднанням

1260грн

Подробно
img
Campingmoon XD-2F туристичний газовий пальник Гарантія
2024-03-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Продам новий редукторний газовий пальник Campingmoon XD-2F, новинка на ринку - вдала якісна альтернатива культовому Soto Windmaster. Вбудований п’єзоелемент, редуктор, вітростійкий та тихий у роботі. Підходить під різьбовий балон. Вага пальника 97 грам, футляра 54 грам. Діаметр лапок 145 мм, лапки зйомні. Потужність 3300 Ват. Заявлений розхід газу 180 грам/год. Гарантія 30 Днів! ДОДАТКОВО можна придбати: №1 Перехідник-шайба на цангові балони 45 грам — 90грн №2 Перехідник-шайба на цангові балони Campingmoon Z11 — 150грн №3 Перехідник-шайба на цангові балони з підставкою Campingmoon Z10 — 180грн №4 Перехідник Campingmoon Z13 на різьбові балони для цангового пальника — 300грн №5 Перехідник на побутові балони з лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 69 грам — 150грн №6 Перехідник на побутові балони зі шлангом 110см і лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 117 грам — 350грн №7 Перехідник-тринога на цангові балони Fire-Maple Wifi Adaptor 113 грам — 400грн №8 Перехідник-тринога на цангові балони ноунейм 100 грам — 200грн №9 Перехідник зі шлангом на цангові балони 170 грам — 370грн №10 Підставка Starcamp для різьбових балонів 100-450 грам — 150грн №11 Перехідник з вентилем для заправки балонів, зверху і знизу різьбове з’єднання — 150грн №12 Перехідник з вентилем для заправки балонів, латунна різьба — 200грн №13 Перехідник з вентилем для заправки балонів і функцією стравлювання — 250грн №14 П’єзозапал — 120грн №15 Вітрозахисний екран з титанової фольги 15 см, 15 грам — 300грн / 19 см, 18 грам — 450грн №16 Вітрозахисний екран 10 пластин висотою 24 см, 250 грам — 200грн Придбати товари можна накладним платежем (післяплата), ОЛХ доставкою або самовивозом у Львові. Якщо у вас виникли запитання - телефонуйте або пишіть, залюбки відповім. Є Вайбер і Телеграм. Дивіться всі мої оголошення на Beskyd.olx.ua Туристичний газовий пальник, туристическая газовая горелка, міні-пальник, мини-горелка, пальник на різьбовий балон, горелка на резьбовой балон

1150грн

Подробно
img
Тримісний туристичний намет 345см CAMPEL 3000мм
2023-07-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Нововолинськ
Намет Campela TROPICAL 3 - універсальний, компактний туристичний намет, розрахований на 3 людини. У наметі є підлога і накладка з підвищеними водонепроникними параметрами. Міцний каркас на дугах зі склопластику. Хороша система вентиляції гарантує комфорт і безпеку. Спальня з дихаючого поліестеру, розміщена під простирадлом. Москітні сітки захищають спальню від комах і гарантують приплив свіжого повітря. Всі входи закатані, закриваються на двосторонню блискавку. входи: Два входи в намет (згорнутий і закривається на двосторонню блискавку) Один вхід в спальню (рулон з москітною сіткою з двостороннім замком) Найважливіша інформація: 3-місний намет Легкість складання Вентиляційне вікно в задній частині намету захист від ультрафіолету Водонепроникний Щільні шви Міцний каркас Шпильки (кільки) Упаковка для транспортування намету Розмір в розкладеному стані: 135 + 210 х 185 х 125/100 см Намет Campela TROPICAL 3 - універсальний компактний туристичний намет, розрахований на 3 особи . Намет має підлогу та накладку з підвищеними параметрами водонепроникності . Міцний каркас на стовпах зі скловолокна. Хороша система вентиляції гарантує комфорт і безпеку. Дихаюча спальня з поліестеру під простирадлом. Москітні сітки захищають спальню від комах і гарантують приплив свіжого повітря. Всі входи рулонні, закриті на двосторонню блискавку. Входи: Два входи в намет (згорнутий і закритий на двосторонню блискавку) Один вхід у спальню (закатана москітною сіткою з двосторонньою блискавкою) Виріб для самостійної збірки ТУРИСТИЧНИЙ НАМЕТ 3 ОСОБИ 345 см CAMPEL 3000 мм Домінуючи відтінки зеленого кольору 3-місний НАМЕТ 345 см CAMPEL 3000 мм Код виробника CA0012GRN Просторий тамбур Його можна використовувати як підсобне приміщення або кухню. Вхід обладнаний москітною сіткою З метою захисту від комах і забезпечення припливу свіжого повітря. Ламіновані шви і водонепроникність 3000 мм Вони забезпечують дуже хороший захист від дощу. ТУРИСТИЧНИЙ НАМЕТ НА 3 ОСОБА 345 см CAMPEL 3000 мм Модель Tropical 3 3-місний НАМЕТ 345 см CAMPEL 3000 мм Водостійкість 3000 мм Специфікація: Марка Campel Кількість місць на 3 особи Лист 190Т поліестер - роздільний Підлога 120PE Внутрішній намет, дихаючий поліестер Вага виробу 3,35 кг Розмір після збірки 135 + 210 x 185 x 125/100 см Розмір у складеному вигляді 65 х 13,5 см Водонепроникний шар 3000 мм водяного стовпа Склопластикові стовпи / каркас Сталеві штирі / кілочки Проклеєні шви

2800грн

Подробно
img
Портативний газовий пальник, плита, нагрівач 2 в 1 з балоном
2023-01-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Портативний газовий пальник, плита, нагрівач 2 в 1 Yanchuan YC 808B з балоном Основна функція цього приладу — опалення житлових приміщень у капітальних і тимчасових будівлях, мисливських і дачних будиночків, наметів, наметів і автомобілів, а також приготування або розігрівання їжі. Нагрівач-пліта обладнаний керамічною газовою інфрачервоною (ІК) пальник потужністю 1,3 кВт. Пальник не вимагає настроювання й обслуговування. Зворотна конструкція нагрівача забезпечує спрямоване тепло. Для живлення пристрою використовуються газові цангові балони та передбачений адаптер (перехідник) для ' побутового балона. Нагрівач має функцію-ХОЛОДНИЙ ПУСК. Нагрівач обладнаний стопором кута повороту, що дає змогу легко змінювати кут нахилу. Також до комплекту входить підставка для посуду, що дуже зручно для приготування або розігрівання їжі. Ми рекомендуємо цей газовий інфрачервоний нагрівач-плиту як для використання в побуті, так і під час туристичних походів, на кемпінгу, полюванні, риболовлі тощо. Завдяки своїм якостям він стане для Вас гарною підмогою на весь сезон холодів. Порядок роботи з нагрівачем. Розпакувати нагрівач. Здійснити зовнішній огляд і переконатися, що немає пошкоджень. ' опори за допомогою ' трубки під час ' до побутового балона. Під час підготовки пальника до роботи необхідно переконатися, що доступ газу до пальника немає; Під час приєднання пальника до газового балона (застосовуються балони місткістю 5, 12, 27 і 50 л), перед ним має бути встановлений редуктор (рекомендується з ручним регулюванням тиску). Використовуйте хомути для закріплення шланга на штуцерах регулятора та вентиля. Довжина шланга має бути не менш ніж 150 см. У разі ' пальника уникайте спотворення шланга. Повільно відкрийте регулятор тиску та перевірте, чи немає витікань газу, змочуючи ' мильною водою. НІКОГДА НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ СЕРИ для перевірки герметичності. Якщо є витік газу, закрийте вентиль балона та видаліть текти. ТРЕБУВАННЯ БЕЗПЕКИ. Під час використання пальника поза приміщенням його треба захистити від вітру та потрапляння атмосферних опадів. Поміщення, де працює пальник, має бути обладнане вогнегасниками; Пальник треба тримати в чистоті, уникаючи забруднення випромінювальної поверхні; Поміщення, у якому встановлюється плитка, має легко провітрюватися (наприклад, форточка або вікно має бути трохи відкрите). У разі тривалої роботи провітрювати приміщення треба за дві години провітрювати впродовж 5-10 хвилин. Забороняється! - робота пальника з ушкодженнями керамічного випромінювача; - вмикати плитку у разі виявлення запаху газу; - треба уникати нанесення пальника ударів, щоб уникнути пошкодження керамічної плитки; в приміщеннях, розташованих під і над обідніми або торговими залами підприємств громадського харчування, аудиторіями та навчальними класами, зоровими (актовими) залами, лікарняними палатами та іншими аналогічними приміщеннями; у аварійних входів; з боку фасадів будівель. Гарантія на керамічну поверхню не поширюється! Потужність Вт: 1300 ': Так Тип газового картриджа: цанговий 220 /400 мл Адаптер (перехідник) для побутового балона: у комплекті Регулятор температури: плавне регулювання Сітка підставка для посуду: так Колір: Чорний Розмір мм: 270*265*235 кг: 2,5

1950грн

Подробно
img
Газовий обігрівач, газовий інфрачервоний пальник Nurgaz NG 309
2023-03-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Рівне
Газовий обігрівач, газовий інфрачервоний пальник Nurgaz NG 309 Безкоштовна доставка Новою поштою! Газовий пальник інфрачервоного випромінювання Nurgaz оснащений вбудованим редуктором, що дозволяє з легкістю пригвинтити до вентиля балона. Таким чином, обігрівач готовий до роботи. Застосовується для обігріву житлових і виробничих приміщень, що вентилюються, а також для використання на відкритому повітрі. Завдяки потужності 1,5 кВт пальник легко обігріває приміщення до 14 кв.м. Як правило, пальник монтується на газовий балон. Для розпалювання обігрівача полум'я сірника або запальнички необхідно підносити прямо до керамічної поверхні. Усередині металевого корпусу пальника розташований керамічний елемент, яким проходить газ і згоряючи випромінює інфрачервоне світіння. Таким чином, у процесі роботи пальника відсутнє відкрите полум'я. Абсолютно безпечний та економічний. Пальник комплектуємо вентилем для турецького балону або перехідником для балонів з лівим різьбленням діаметром W21.8. Технічні характеристики: номінальна потужність - 1500 Вт витрати газу - 110 г/год розмір керамічної пластини (довжина/висота) - 130/90 мм розмір тепловипромініюючої поверхні (Д/В) - 180/150 мм опалювальна площа - 14 м2 з'єднання балона - різьбове тип газу - пропан-бутан виробник - Nurgaz / Orgaz країна виробник - Туреччина

790грн

Подробно
img
Jetboil MiniMo 1.0L / MicroMo 0.8L /Sumo 1.8L, джетбойл, пальник
2023-07-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Миколаїв
=?Інтегрована система Jetboil MiniMo 1 L Фото 1,2,3,4 Компактна система для приготування їжі з пєзопідпалом. Ця модель має удосконалений дизайн казанка-горнятка, чудове співвідношення розміру та оптимізованої висоти конструкції, що забезпечує простоту використання. Міцні металеві ручки. Оновлений клапан для регулювання полумя — забезпечує можливість готування їжі на повільному вогні. Надійна і зручна конструкція. У комплекті є надставка на пальник для іншого посуду. Особливості: - казанок-горня для приготування їжі (1 л) - пальник - оновлений клапан для регулювання подачі газу - металеві надійні ручки - п;єзопідпал - низька чаша для зручності споживати їжі одразу з чаші - нижня частина: мірний стакан та горнятко - компактна - сумісна з аксесуарами MiniMo-sized Coffee Press, Hanging Kit and Pot Support - в комплект входить підставка під балон Jetboil Stabilizer та насадка на пальник під інший посуд Pot Support Технічні характеристики: Обєм: 1 л Вага: 415 г Потужність: 1.75 кВт Час закипання: 2 хв 15 с (0.5 л) Витрати пального: 100 г/12 л Розміри: 127 мм х 152 мм Вага стабілізатора: 27 г Матеріал: анодований алюміній Ціна: 6150 грн =? Jetboil Sumo 1.8 л, Carbon (JB SUMO-CBN) Фото 5,6 Особливості: - казанок-горня для приготування їжі (1,8 л) - термоізоляційний чохол - пальник - Jetboil Regulator Technology — забезпечує постійну потужність до -6 °С - пєзопідпал - носик з сітчастим фільтром для комфортного користування - нижня частина: мірний стакан та горнятко - сумісна з аксесуарами Jetboil - - в комплект входить підставка під балон Jetboil Stabilizer та насадка на пальник під інший посуд Pot Support - газові балони продаються окремо Технічні характеристики: Обєм: 1,8 л Вага: 453 г Потужність: 1.75 кВт Час закипання: 4 хв. 15 с (1 літр) Витрати пального: 230 г/24 літри Розміри: 125 мм х 210 мм Вага стабілізатора: 27 г Ціна: 6500 грн. В наявності також аксесуари Jetboil: - підставка під посуд Jetboil Pot Support - 500 грн. - прес для кави/чаю Jetboil Coffee Press Silicone - 850 грн. =?Інтегрована система Jetboil MicroMo 0,8 L ВІДСУТНІЙ Система для приготування їжі МісrоМо - компактна і легка, тому зручна для коротких, одноденних мандрівок, прогулянок та довгих походів. Надійна та комфортна система. Має зручний регулятор рівномірної подачі газу. Зручна у використанні та транспортуванні. Особливості: - казанок-горня для приготування їжі (0,8 л) - носик з сітчастим фільтром для комфортного користування - клапан для регулювання подачі газу - легкий термоізоляційний чохол - пєзопідпал - нижня частина: мірний стакан та горнятко - сумісна з усіма аксесуарами Jetboil - економія палива до 100 г - стабілізатор для балону з паливом - зручний у користуванні - продається без палива Технічні характеристики: Обєм: 0,8 л Вага: 340 г Потужність: 1,75 кВт Час кипіння: 2 хв. 15 с (0,5 літра) Витрати пального: 100 г/12 літрів Розміри: 104x165 мм ОПЛАТА: 1. 100% оплата на картку ПриватБанку. 2. Часткова оплата 100 грн., інше післяплатою (наложка). 3. На рахунок ФОП. 4. ОЛХ-доставка. Перед замовленням уточнюйте наявність товару. Надсилаю Новою поштою, Укрпоштою Доставка по всій Україні.

6150грн

Подробно
img
Вітростійкий пальник Soto Fusion Trek
2023-11-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Soto Fusion Trek - легкий газовий пальник зі шлангом. Відрізняється дуже стійкою до вітру конструкцією і максимальною компактністю в складеному стані. Зручний для приготування їжі на двох – чотирьох осіб за умов кемпінгу чи походу. Головка пальника має великий діаметр і має понад 300 мікрофакелів, які розподіляють тепло по великій площі дна посуду. Вітер до ураганної сили навряд чи може загасити таке полум'я. Увігнута та вітрозахисна конструкція головки пальника запозичена у перевіреного та удостоєного нагород пальника Soto WindMaster. Форсунки пальників оточені вертикальним металевим обідком, що утворює захисний жолоб. Пальник оснащений технологією мікрорегулятора SOTO Micro Regulator System, може підтримувати постійно високу продуктивність, навіть коли газовий балон майже порожній і температура навколишнього середовища низька. Це забезпечується хитромудрою системою газових труб, яка компенсує падіння тиску при зменшенні кількості газу та при падінні температури. Як і всі пальники SOTO, у моделі Fusion Trek можна дуже точно дозувати потужність полум'я, що дозволяє готувати на ній з комфортом. Крім того, модель неймовірно тиха у використанні в порівнянні з аналогічними моделями. Ребриста нековзна підставка підходить для великих котелків та сковорідок. У складеному вигляді 180-грамовий пальник займає дуже мало місця у вашому рюкзаку. Пальник впевнено витримає велику вагу і зможе закип'ятити воду в казанках до 5-ти літрів. Особливості: - широкий розсікач із трьома сотнями отворів для рівномірного нагрівання дна посуду; - увігнута конструкція розсікача та форсунка з трьома отворами сприяють стійкості полум'я при поривах вітру, при цьому невеликі борти відіграють роль вітрозахисного екрану; - три складні опори з рифленою поверхнею дозволяють ставити посуд великого діаметра; - пальник сумісний з усіма різьбовими газовими балонами (стандарту epi-gas); - 3 складані ніжки із фіксаторами; - довгий еластичний шланг; - регулятор полум'я з двома гумовими ущільнювачами та латунною втулкою; - редуктор на регуляторі полум'я сприяє стабільній роботі системи у разі зниження тиску в балоні; - легкий чохол для зберігання та транспортування в комплекті; - вироблено в Японії, висока якість обробки деталей та матеріалів. Характеристики: Матеріал пальника: алюміній, сталь, латунь; Потужність: 2800 kcal/h 3260W / 11000 BTU Витрата газу: 250 г за 90 хвилин; Розмір пальника у розкладеному вигляді: 430?140?100 мм.; Розмір пальника у складеному вигляді: 110?60?100 мм.; Довжина шлангу: 430 мм.; Вага: 182 г; Зроблено в Японії. Офіційний сайт: https://sotooutdoors.eu/en/produkt/fusion-trek/ Відео: https://youtu.be/44hx7RxrumM В наявності також пальники Soto Windmaster, BRS-3000T, Optimus Crux, Optimus Vega, мультипаливні пальники, системи приготування їжі Primus Lite Plus, Primus Lite XL, MSR Windburner 1.0L, MSR Windburner DUO 1.8L, MSR Windburner Group 25. , Jetboil Flash, Jetboil MicroMo / Minimo, Jetboil Stash, Jetboil Sumo, а також безліч інших товарів для туризму та активного відпочинку: намети, спальники, килимки. Дивіться інші оголошення! Оплата: Для придбання товару натисніть кнопку "Купити" для оформлення "OLX-доставки". Доставка: Нова Пошта за рахунок покупця, особиста зустріч у Дніпрі.

4490грн

Подробно
img
Система приготування їжі Fire-Maple FMS X2 X3 X5 Polaris Гарантія
2024-04-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Fire Maple FMS X2 оранжева / зелена / чорна — 1600грн Fire Maple FMS X3 зелена — 1700грн Fire Maple FMS X5 Polaris синя / червона — 2300грн Fire Maple MARS Radiant синя — 3500грн Гарантія 60 Днів АКСЕСУАРИ: №1 Перехідник тринога Fire Maple 113 грам — 400грн №2 Перехідник триніг зі шлангом 170 грам — 370грн №3 Перехідник тринога ноунейм 95 грам — 200грн №4 Різьбовий балон 230 грам газу — El Gas 150грн, Adimanti 200грн, Tramp 200грн №5 Різьбовий балон 450 грам газу — El Gas 230грн, Adimanti 250грн Сковорідка Fire Maple Feast Frypan non-stick антипригарне покриття — 850грн Перехідник-шайба на цангові балони для MARS — 90грн Придбати можна накладним платежем (післяплата), ОЛХ доставкою або самовивозом у Львові. Якщо у вас виникли запитання - телефонуйте або пишіть, залюбки відповім. Є Вайбер і Телеграм. Дивіться всі мої оголошення на beskyd.olx.ua ПРИМІТКА! НОВА Версія - Х2-Х3 мають дренажні отвори в пальнику, більш міцний чохол, термостійкий пластик, оновлений дизайн. Х2 чорний має у комплекті 3 неопренових чохли для казанка (5 фото). X5 має редукторний пальник, він однаково добре працює коли в балоні мало газу і коли він повний, а також ефективніший на холоді завдяки компенсації тиску газу + дозволяє готувати їжу на малому вогні. MARS має каталітичний редукторний пальник, який зовсім не боїться вітру, майже безшумний і краще працює в поганих погодніх умовах + зі шлангом зручно під’єднювати цангові балони. Продам НОВІ інтегровані системи приготування їжі на газі більш відомі як "джетбойл" Fire-Maple FMS X2, X3, X5 Polaris, MARS Radiant. Є різні кольори на вибір, як на фото в оголошенні. Пальники підходять під різьбовий балон, а для цангового балону потрібний перехідник. ХАРАКТЕРИСТИКИ Fire-Maple FMS-X2 Повна вага із аксесуарами 605грам. Казанок + кришка 310г, пальник 190г, підставки 90г, чохол 15г. Мінімальна споряджена вага рівно 500г. Розмір в складеному стані: 133x205mm Потужність: 2.2 kW Розхід газу: 158г/год Повний об’єм 1.4л, робочий об’єм 1.0л. Fire-Maple FMS-X3 Повна вага із аксесуарами 610грам. Казанок + кришка 315г, пальник 190г, підставки 90г, чохол 15г. Мінімальна споряджена вага 505г. Розмір в складеному стані: 133x185mm Потужність: 2.2 kW Розхід газу: 158г/год Повний об’єм 1.2л, робочий об’єм 0.8л. Fire-Maple FMS-X5 Polaris Повна вага із аксесуарами 655грам. Казанок + кришка 350г, пальник 220г, підставки 60г, чохол 25г. Мінімальна споряджена вага 570г. Розмір в складеному стані: 132x205mm Потужність: 1.8 kW Розхід газу: 129г/год Повний об’єм 1.5л, робочий об’єм 1.0л. Fire Maple MARS Radiant Казанок 1,25л, потужність 2100 Вт, вага 730 грам. Розміри в складеному вигляді 13 х 13.7 х 19.3 см Газовий пальник, газовая горелка, система приготовления пищи, інтегрована система, интегрированая система, джетбойл, Jetboil

1600грн

Подробно
img
Газовий балон 5 л турістичний балон + обігрівач інфрачервоний 1,5 кВт
2024-01-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Ціна вказана за комплект балон газовий 5л + пальник для приготування їжі + обігрівач газовий на 1500Вт - 1020 грн Є такий комплект на 8 л балоні - 1090грн В наявності є окремо балони 5 л - 499 грн, та 8 л - 575 грн Є обігрівач на 3000 Ватт з підставкою до 30 квадратів обігрів -1039 грн. Відправляємо Новою Поштою та Делівері Є самовивіз з Харкова та Києва Газовий балон (кемпінг) 8л розрахований для приготування їжі на дачі, вулиці, риболовлі, поході та ін. Кемпінг призначений для використання при температурі навколишнього середовища від плюс 5 до плюс 40 °C. У комплектацію входить балон 8 літрів та конфорка-пальник, що має конструктивний захист пальника від потоку вітру. Пальник утворює високий, сильний стовп полум'я, який може закип'ятити каструлю з водою навіть за сильного пориву вітру. Також вона забезпечує безперервну роботу за холодних температур, безперебійну роботу до повного закінчення палива, легкість, компактність. Балон з пальником мають зручну ручку для перенесення. Відмінно підходить для тривалих поїздок, далекобійників, туристів та рибалок. Цей балон заправляється на газових заправках (можливість заправки, уточнюйте на АЗС). Характеристики: Повний об'єм балона 5л (заповнення газом до 70-80%) Газ Пропан Вага порожнього балона 3,5 кг Витрата газу 0,145 л/год. Балон поставляється порожнім (не заправленим)! Інфрачервоний керамічний обігрівач Nugarz NG-309 має високий показник ККД (тепловіддачі) при компактних розмірах. Газовий пальник призначений для обігріву та підтримки комфортної температури у приміщеннях до 20 м2. Працює від балонного газу пропан-бутан. Усередині металевого корпусу пальника встановлений керамічний елемент, по якому проходить газ і при згоранні випромінює інфрачервоне світло. У процесі роботи пальника відсутнє відкрите полум'я, її безпечно використовувати в будинку, машині та туристичному наметі. Поверхня пальника нагрівається до 1000 градусів. Як почати використання: Вийміть комплект із упаковки. Легко відкрутіть конфорку та під'єднувальний штуцер, залишивши балон із краном. Протестуйте балон, випустивши трохи повітря після заправки, дотримуючись правил безпеки. Не забувайте стежити за технікою безпеки - не паліть або не використовуйте відкритий вогонь поблизу комплекту. Обов'язковою є наявність природної або примусової вентиляції при використанні балона. Комплектація постачання: - Газовий балон із міцного металу - Кран-перехідник - Пальник - Ручка для зручності перенесення - Обігрівач керамічний Газовий балон заправляється автозаправками АГЗС. Для цього достатньо відкрутити конфорку, та різьблення балона сумісне з пристроєм для заправки, встановленим на АЗГС. Якщо є питання - телефонуйте

1020грн

Подробно
img
Кемпінг комплект газовий GRANT балон + пальник 8 л. 1 2 3
2023-07-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Опис Кемпінг-комплекс газовий GRANT балон + пальник 8 л. Кемпінг комплект газовий (балон + пальник) GC3-8 призначений для побутових і туристичних цілей, для приготування й розігрівання їжі, а також для кип'ятіння рідин. До комплекту входять газовий балон, кран-перехідник і конфорка. Балон заправляється на автозаправках АГЗС. Однієї заправки вистачає для використання пальником кілька тижнів. • Об'єм балона — 8 л. • Потужність — 2200 Вт • Середня витрата газу — 145 г/год • Внутрішній об'єм — 7.2 л, • Об'єм заправки — 6 л (3 кг). • Робочий тиск — 1.6 МПа. • Випробувальний тиск, не більш ніж 2.5 МПа. • Товщина балона — 2 мм. • Матеріал перехідника — латунь. • Різьба — ліва. Особливості: - плавне регулювання полум'я; - низька витрата палива робить цей комплект ідеальним для тривалих подорожей; — ефективний, легкий і простий у використанні. Підготовка до роботи: 1. Дістаньте комплект з паковання. 2. Не докладаючи великих зусиль, відкрутіть газову конфорку разом зі сполучною муфтою, залишивши балон разом із краном-перехідником. 3. Пити повітря (з нового балона) відкрутивши кран. 4. Заправте балон на газовій заправці не більш ніж вагу, зазначеної в паспорті. Після заправляння поставте балон на рівну поверхню і тримайте трохи повітря (не в приміщенні) упродовж 0.5-2 секунд, що залишилося після заправляння, дотримуючись техніки безпеки. 5. Не куріть поблизу, не користуйтеся відкритим вогнем! Заходи безпеки: 1. Балон має зберігатися тільки в нежитлових, добре провітрюваних приміщеннях, що мають кватичку або вентиляційний канал. Температура повітря має бути від -40 до +45 градусів за Цельсієм. 2. Пам'ятайте, що нагрівання понад 50 градусів може призвести до спрацьовування клапана та розриву балона. 3. Необхідно оберігати від падіння, ушкодження й забруднення. Під час витоку газу з балона та появи запаху газу негайно припинити користування газовим комплектом, закрити кран і провести перевірку комплекту. Джерело: tanker.kiev.ua

645грн

Подробно
img
Регулятор Aqua Lung Titan Lx Supreme din
2023-12-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Регулятор AQUA LUNG TITAN LX SUPREME DIN Регулятор серії Titan — це збалансований мембранний редуктор, обладнаний системою "Air-Turbo" для забезпечення легшого вдиху. Регулятор використовується зі штуцером DIN або скобою YOKE. Titan LX Supreme — версія регулятора Titan LX для використання в холодних умовах. Крім основних характеристик Titan LX, версія Supreme має такі додаткові характеристики: Ізольована від зовнішнього середовища суха камера забезпечує захист від обмерзання й оберігає внутрішній механізм від потрапляння сторонніх частинок. Обладнаний спеціальним ізолювальним нагубником для занурення в особливо холодній воді. 2-тя щабель регулятора Aqua Lung Titan LX Supreme Aqualung LX Supreme — зимовий варіант, призначений для роботи в холодній воді. Як і всі зимові регулятори Aqua Lung, він маркований значком "Сніжинка". Збалансована 2-тя сходинка забезпечує неперевершений комфорт під час дихання й оптимізоване подавання повітря на будь-якій глибині незалежно від кількості повітря в балоні. Компоненти з технополімеру підвищують стійкість до окислення. Легкий та компактний 2-й щабель збільшує зносостійкість загубника. Втілює в собі останні досягнення в галузі досліджень потоку повітря. Система Вентурі дає змогу оптимізувати режим подавання повітря за будь-яких умов експлуатації. Зупиняє вільне подавання повітря. У разі обмерзання легко зчищає лід із механізму 2-го ступеня. Патентована система теплообмінників Aqualung відводить холод, викликаний розширенням повітря, що подається на дихання. Легко виймається механізм. Легкий і простий в обслуговуванні, розбирання та збирання відчувається без застосування інструментів. Новий багаторазовий хомут загубника може бути знятий і заново встановлений без інструментів.

9000грн

Подробно
img
Перехідник для цангових різьбових побутових балонів тринога п’єзо
2023-01-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
№1 Перехідник-шайба на цангові балони 54 грам — 150грн №2 Перехідник на побутові балони з лівою різьбою 21,8 мм (вітчизняний стандарт) 69 грам — 150грн №3 Перехідник Campingmoon Z13 на різьбові балони для цангового пальника — 300грн №4 Перехідник-тринога на цангові балони Fire-Maple Wifi 113 грам — 450грн №5 Перехідник-тринога на цангові балони ноунейм 100 грам — 250грн №6 Перехідник зі шлангом на цангові балони 170 грам — 370грн №7 Підставка Campingmoon Z41 для різьбових балонів 100-450 грам (з прокладкою підійде і на цангові балони) — 150грн №8 Перехідник з вентилем для заправки балонів — 150грн №9 Вітрозахисний екран 10 пластин висотою 24 см, 275 грам — 250грн №10 Вітрозахисний екран з титанової фольги 15 см, 15 грам — 300грн / 19 см, 18 грам — 450грн №11 П’єзозапал — 150грн Продам нові перехідники та аксесуари для туристичних пальників і балонів. Перехідник №1 — підключити різьбовий пальник до цангового балона. Перехідник №2 — підключити різьбовий пальник до вітчизняних побутових балонів із лівою різьбою 21,8 мм. Перехідник №3 — підключити цанговий пальник до різьбового балона Перехідник №4, №5, №6 — підключити до цангового балону різьбовий міні пальник, що накручується зверху на балон Для замовлення через ОЛХ-доставку напишіть або зателефонуйте до мене, я вкажу відповідну ціну в оголошенні! Також можна придбати накладним платежем або самовивозом у Львові. Якщо у вас виникли запитання - телефонуйте або пишіть, залюбки відповім. Є Вайбер і Телеграм. Дивіться всі мої оголошення на beskyd.olx.ua Газовий перехідник на цангові балони, перехідник для заправки балонів, Перехідник для заправки туристичних газових балонів, переходник для заправки балонов, переходник для перезаправки балонов, переходник на цанговые балоны, переходник тринога, перехідник на різьбові балони, переходник на резьбовые балони, ветрозащита, титановая ветрозащита, переходник на бытовые балоны, epi-gas резьба 21.8, туристичний газовий пальник, туристическая газовая горелка, горелка на газовый балон 21.8 мм

150грн

Подробно
img
Газовий пальник. Туристичний пальник, пальник, горелка
2024-05-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Монастирище
Газовий пальник SEAROCK SRLT-1002 портативний. Країна виробник - Китай. Матеріал газового пальника - Нержавіюча сталь. Тип балона - Різьбовий. Тип обладнання - Пальник. Типи палива - Газ. Комплектований клапаном, п"єзо запальничка. Окремо можна придбати перехідник до цангових балонів Virok за 100 грн.

500грн

Подробно
img
Спиртовий пальник туристичний. Горілка спиртова. Міні піч (п'єц)
2022-12-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Компактний туристичний спиртовий пальник. Можна заправляти рідким або сухим спиртом. При використанні рідкого спирту рекомендую використовувати не менше 95%-ного. Характеристики: - Діаметр підставки для посуду: 9.8 см - Матеріал корпусу пальника: латунь - Розміри пальника - 9.8х9.8х6.5 см - Висота пальника - 6.5 см - Об'єм палива - 50 мл - Вага пальника - 146 г - Паливо рідке або сухе (сухий спирт) - Витрата палива (середня) – 100 мл/год - Час кип'ятіння (середній) 0.5л води – 9 хв (в залежності від посуду час кип'ятіння може змінюватись) Комплектація: - Спиртовий пальник (пальник, підставка під посуд, герметична кришка, кришка регулювання полум'я та гасіння) - Тканинний чохол Як користуватись спиртовим пальником коротка відео інструкція - https://youtu.be/ZeP2hC_ynYA Увага! Не доливайте паливо під час роботи спиртівки, спочатку потрібно згасити полум'я.

800грн

Подробно
img
Туристичний набір (посуд): казанок + чашка + пальник + перехідник
2022-12-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Туристичний набір (посуд): казанок + чашка + пальник + перехідник Матеріал посуду: анодований алюміній (стійкий до подряпин, легко миється, швидко гріється) Об`єм казанка та чашки: 800мл + 400мл (присутня шкала об`єму) Пальник: 3000Вт (потужний, компактний) В комплекті: 1) казанок 2) чаша 3) пальник 4) перехідник на цанговий балон 5) столові прибори Контейнер та сумка для зберігання Biдпpaвляю щoдHя Олх доставкою або наложкою

1390грн

Подробно
img
Газовий балон туристичний + пальник (2,4л / 1кг)
2023-01-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Ціна вказана за Туристичний газовий балон 1 кг (2,4 л) + пальник. В наявності є балони об'ємом 7,2л або 3кг газу. БАЛОНИ виготовлені із високоякісного листового металу. Вони підлягають перевірці відповідно до Директиви TPED 99/36/WS та відповідають вимогам польским стандартам. Колір балона та постійне маркування виконані відповідно до чинних норм. Термін легалізації балону – 10 років. Технічні характеристики: Вага балона (маса): 1,4 кг Вага балона, заповненого газом, близько 2,4 кг. Місткість: 2,4 л. Заправка газом пропан-бутан: 1 кг Випробувальний тиск: 30 МПа Діаметр балона: 14 см Висота балона із клапаном: 26,7 см. Діаметр основи балона (ніжки): 13 см. Дата виготовлення 2022р. Колір: зелений Балон оснащений вентилем з лівим різьбленням 3/8”, з вертикальним виходом. Він має металеву ручку, захищену від випадкового зісковзування, та пластикову заглушку, що захищає клапан від забруднення. Легалізація 10 років. Балон ПОРОЖНІЙ!!! Виготовлено в Польші згідно із стандартами. ПАЛЬНИК з ручкою діам. робоча ширина 16 см Працює на газі пропан-бутан із туристичного балона без необхідності використання редуктора тиску. Достатньо накрутити його на балон, обладнаний клапаном з вертикальним патрубком з лівим зовнішнім різьбленням 3/8” (тобто типовим для туристичних балонів). Пальник може використовуватися з балонами 0,35 кг із завантаженням зрідженого газу до 5 кг. Параметри пальника: вага: близько 300 г найбільша маса посудини, що нагрівається (включаючи її вміст): до 10 кг середня витрата газу при повному полум'ї: 0,11 кг/год. номінальне теплове навантаження пальника: 1,4 кВт (тобто 1200 ккал/год) робоча температура: від +5С до +40С тиск газу: від 0,05 до 0,5 МПа (надлишковий тиск газу в балоні в умовах експлуатації) Розміри пальника: "Робочий" діаметр: 16,4 см. висота: 8,1 см із шпилькою. Виготовлено в Польщі.

2050грн

Подробно
img
Спиртовий пальник туристичний для сухого спирту чи рідкого палива
2023-04-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Михайлівка
Компактний туристичний спиртовий пальник на рідкому чи сухому паливі (сухий спирт). Має невелику вагу. З ним ви завжди будете забезпечені гарячою їжею на маршруті. Економить час на приготування, адже більше не потрібно збирати дрова і розпалювати багаття. Основні характеристики: - Діаметр підставки для посуду: 9.5 см - Матеріал корпусу пальника: латунь - Розміри пальника - 9.5х9.5х7 см - Висота пальника - 7 см - Об'єм палива - 50 мл - Вага пальника - 146 г Додаткові характеристики: - Оптимально для 1-2 осіб - Регулювання горіння: є - Паливо рідке або сухе (сухий спирт) - Витрата палива (середня) – 100мл/год - Час кип'ятіння (середній) 0.5л води – 9 хв Особливості: - Тривалий час горіння - Є ручка для регулювання інтенсивності полум'я - Герметично закривається, для зручного транспортування пального - У разі використання рідкого спирту рекомендується застосовувати не менше 95%-ного Комплектація: - Спиртовий пальник (пальник, підставка під посуд, герметична кришка, кришка регулювання полум'я та гасіння) - Тканинний чохол

620грн

Подробно
img
Газовий туристичний пальник газова плитка Yanchuan YC-201 з чохлом і з
2023-06-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Газовий туристичний пальник газова плитка Yanchuan YC-201 з чохлом і з п'єзопідпалом Код: 201-1 Характеристики та опис Газова плитка Yanchuan YC-201 — це дуже цікава знахідка для тих людей, які люблять активний відпочинок, ходити в походи, на полювання та риболовлю. YC-201 важить лише 416 г, що робить її найлегшою плиткою серед собі подібних. Скромні габарити та вага, а також наявність у комплекті постачання зручного чохла відіграють дуже важливу роль, адже за тривалих піших переходів будь-яка додаткова вага стає серйозною перешкодою. Плитка насамперед використовується для кип'ятіння води та приготування їжі. Тому температури горіння, яку може видати прилад, вистачає цілком. Газова туристична плита YC-201 — це дуже компактний пристрій, який без жодних проблем поміститься у вашому рюкзаку. На відміну від багатьох примусів, пальник не просто компактний. Вона ще використовує джерело газу в невеликому флаконі, який не більший від балона від монтажної піни. Такий аксесуар без проблем можна взяти із собою навіть на невеликі виходи, пікніки. Особливістю конфорки є можливість живитися як від малого балона, там і від великих, багатолітрових ємностей. Водночас пальник має дуже компактні розміри. Для того, щоб зменшити габарити, виносні «лапи» для утримання каструлі або сковороди можна скласти квадратом. Виріб має автономне підпалювання, хоча для нього може використовуватися і звичайна сірник або запальничка. Знизу є ніжки для зручного встановлення на ґрунті. До комплекту входить тканинний чохол із затяжкою на шнурку. Характеристики: Вага: 0,416 кг. Габаритні розміри: 112 x 112 x 95 мм. Розмір у чохлі: 130 x 110 x 80 мм. Потужність: 2200 Вт. Витрата газу: 100 г/год, 1 балона вистачає не більш ніж на 2 години. П'єзопідпал

250грн

Подробно
img
Пальник туристичний
2023-07-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Софіївська Борщагівка
Газовий пальник з картриджем: Розкладний газовий, туристичний ,потужний, високоякісний пальник під усі типи різьбових балонів стандарту EPI-GAS. -Рівномірний нагрів Портативний пальник має високошвидкісне обертове полум'я, рівномірне нагрівання. - Висока потужність . Картридж : Об'єм — 500 г / 847 мл Картридж має різьбу 7/16 NS згідно EN 417. Оптимальний у використанні за умовами різних температур (від +3 до +40)

900грн

Подробно
img
Газовий пальник Neo Tools туристичний, складаний, регул. витрати газу
2023-08-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Газовий пальник Neo Tools туристичний, складаний, 123x80мм, регулювання витрати газу, вантажопідйомність до 5кг, вага 0.1кг Пальник - незамінний предмет спорядження під час літніх походів, наприклад, під намет. Дозволяє швидко та легко приготувати їжу та гарячі напої у кемпінгу в ємностях діаметром до 200 мм. Виготовлений із нержавіючої сталі. Тип - газовий пальник Потужність - 3000 Вт Призначення - для нагрівання води, приготування їжі та іншого Вантажопідйомність - 5 кг Витрати палива - 140 г/ч Максимальний діаметр судини - 200 мм Особливості - регулювання витрати газу Розміри у розкладеному вигляді - 123x80 мм Матеріал - нержавіюча сталь Вага - 103 г Також є інша продукція бренду Neo Tools, звертайтесь

950грн

Подробно
img
Туристичний газовий пальник Hiker та Trek
2023-08-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Туристичний газовий пальник Hiker Від виробника туристичного спорядження Pinguin призначений для використання в горах. Вистоїть і при сильному вітрі завдяки вітрозахисній конструкції. До того ж він дуже легкий та компактний. -матеріал : нержавіюча сталь і алюміній -вітрозахисна конструкція -потужність пальника 3000 Вт -компактна упаковка в пластиковому чохлі -сумісний з різьбовими балонами -вага 95 г Pinguin Trek - дуже простий, компактний і легкий пальник з нержавіючої сталі. Велика конфорка з потужністю 3000 Вт дозволяє закип'ятити літр води менш ніж за п'ять хвилин. Три сталеві плеча утворюють підставку діаметром 7-16 см, що робить пальник придатним для приготування їжі навіть у великих каструлях. Регулювання потужності, дозволить готувати різну їжу. Якщо ви цінуєте простоту і надійність, тоді Pinguin Trek кращий вибір для подорожей, рибалки та полювання. Особливості Pinguin Trek: Газовий балон у комплект не входить і купується окремо Легка вага і компактні розміри; Сумісний з великим посудом; Сітчастий чохол в комплекті. Характеристики пальника Trek: Матеріал: нержавіюча сталь, алюміній; Розміри: 60 х 160 х 80 мм; Вага:95 г; Тип балона: різьбовий; Паливо: газ; П'єзопідпал: немає; Потужність: 3000 Вт

900грн

Подробно
img
Газовий портативний туристичний пальник для кемпінгу DYSTATE
2024-06-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Відправка замовлень по всій Україні накладеним платежем. Є ОПТ та ДРОП Газовий портативний туристичний пальник для кемпінгу з п'єзопідпалом DYSTATE Газовий пальник призначений для використання зі стандартними одноразовими газовими балонами. Його робоча поверхня виконана з нержавіючої сталі, що значно збільшує його термін служби. Унікальна регульована конструкція вітрозахисту, представлена у вигляді пелюсток, надійно захищає полум'я від впливу вітру. Плитка поставляється в зібраному вигляді в чохлі для зручного транспортування. Портативний газовий пальник ідеально підходить для використання на дачі, в автомобільних поїздках, під час риболовлі або полювання. Характеристики: Висота: 20 см Діаметр: 16 см Вага: 600 г Тип палива: Бутан Витрата палива: 130 г/год Потужність: 5,000 BTU П'єзопідпал Більше асортименту у нашому телеграм каналі t.me/mix_od_ua

270грн

Подробно