img
Білковий коктейль для схуднення тм БІЛКО (87% протеіну)
2023-02-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Білковий коктейль для схуднення Всього 114 ккал, 0,9 г вуглеводів  і 0,1 г жиру в одній порції (30 г) Цілих 26 г корисного білка в одному коктейлі (30 г) Чудова підтримка дієти для схуднення Найкращі смаки «Чистий» склад, без непотрібних або заборонених інгредієнтів Ніяких наповнювачів у вигляді цукру або дешевого рослинного білка Ідеальний під час схуднення Протеїнова добавка високого класу з легендарними  смаками і ідеальною розчинністю! Кожна порція є основою для приготування надзвичайно смачних протеїнових коктейлів. Він також ідеально підходить для коктейлів, приготованих зі свіжих фруктів. Все залежить від вас і ваших смакових уподобань. Однак ви можете бути впевнені, що Натуральний Білковий коктейль від BILKO ніколи вас не підведе! Чудові смаки: банан; ваніль; шоколад; класік. Смакові якості цього протеїну широко відомі і цінуються. Крім того, він представлений у багатьох смаках, що додатково полегшує вибір їх відповідно до ваших потреб. Смачного! Поживний і здоровий коктейль Корисний протеїновий коктейль, який допоможе схуднути. Це не тільки ефективний спосіб схуднення, але завдяки багатьом смакам це смачний спосіб приготувати апетитний протеїновий коктейль. Ефективний коктейль для схуднення Коктейлі для схуднення мають підтверджену ефективність. Завдяки ефективній формулі протеїну BILKO ви швидко досягнете очікуваних результатів. Додавання в набір комплексу "Худнути легко" зробить  схуднення ще більш ефективним. Харчова цінність / харчова інформація: для 30 г Енергетична цінність (енергетична): 520 кДж / 114 ккал Жири: 0,1 г Вуглеводи: 0,9 г Білки: 26,07 г Рекомендоване споживання / спосіб приготування: Змішайте 1 порцію (30 г) з 200 мл води або знежиреного молока. Вживати 1 порцію перед тренуванням, другу відразу після неї, в дні, коли немає тренувань, приймати 1 порцію протягом дня. Склад продукту: Гідролізовании? ізолят сироваткового білка (87%); ароматизатори натуральні та ідентичні натуральним; емульгатор – соєвии? лецитин; підсолоджувач – сукралоза. Без ГМО НАШІ УЛЮБЛЕНІ РЕЦЕПТИ Крижаний коктейль Інгредієнти: 5 кубиків льоду 200 г молока 30 г протеїну тм. BILKO 15 г арахісового масла без солі - 30 г замороженого банана Спосіб приготування: Спершу покладіть нарізаний банан і кубики льоду в морозилку. Змішайте молоко з протеїном, додайте решту інгредієнтів і перемішайте до однорідної, але густої маси. Ціна вказана за пакування 0.9кг. Також є в наявності пакування 0.45 кг та 1.8 кг. За додатковою інормацією звертайтесь в чат, або дзвоніть за телефоном вказаним в оголошенні.

449грн

Подробно
img
Термошорти для схуднення та занять спортом
2023-08-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Німецька компанія MaxxWorld пропонує вам чудовий продукт для занять спортом, німецька якість, надійність і стильний продукт. Бриджі (шорти) для схуднення, фітнесу та спорту Vitalmaxx Power Shapers задовольнить усі ваші бажання і служитиме вірою та правдою не один десяток років. Особливості Vitalmaxx Power Shapers - У чотири рази більше поту під час тренувань - Допомагає скинути зайву вагу під час тренувань. - Тканина VITALMAXX Power SHAPERS дозволяє вам потіти більше, а зовнішня тканина поглинає піт, тримаючи сухі шорти. - Матеріал: 70% Неопрен, 15% Нейлон, 15% Поліестер (Ручне Прання) якість. Розмір: M та XL,в набір входить брендована тканинна сумочка- рюкзачок

330грн

Подробно
img
Майка сауна для схуднення Hot Shapers Унісекс
2023-04-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Майка для схуднення Hot Shapers впливає на підшкірний жир і таким чином допомагає схуднути і підтримувати відмінну форму. Її можна носити під час будь-якої фізичної активності, незалежно від того, чим ви зараз зайняті - просто носите топ під час виконання вправ або повсякденних справ, і ваше тренування буде більш ефективним. Особливості Hot Shapers: Майка для схуднення HOT SHAPERS виготовлена ??з інноваційного матеріалу «Neotex ™», який забезпечує стан вакуумного обгортання для проблемної зони, що призводить до посилення природного потовиділення, внаслідок локального підвищення температури тіла. Незаперечною перевагою Neotex-технології є те, що даний матеріал відрізняється дивовижною легкістю і м'якістю, не здавлюючи тканини організму і не викликаючи дискомфорту навіть при тривалому носінні. Ця якість, нарівні з високим рівнем ефективності, допомогло завоювати масу прихильниць серед жінок всього світу. Як фахівці, так і щасливці, які перевірили даний предмет одягу на собі, одноголосно відзначають високий рівень ефективності регулярного носіння майки для схуднення HOT SHAPERS. Ефект схуднення і корекції лінії фігури досягається за рахунок наступних процесів: підвищення локальної температури тіла; активація роботи потовиделітельних залоз; посилення місцевих обмінних процесів; виведення токсичних речовин; активація кровообігу в зоні програми; ліфтинг-ефект для м'язів і епідермальних структур живота; виведення з організму зайвої рідини, що затримує вагу. Застосування майки-сауни протипоказано в наступних випадках: Наявність гінекологічних захворювань у гострій стадії Вагітність Шкірні висипання у ділянці живота Як прати Майку для схуднення Hot Shapers? Машинне прання може дещо порушити нормальну геометрію тканини. Бережне прання при температурі води близько 30?С із застосуванням порошку або мила забезпечить збереження і бездоганність зовнішнього вигляду майки. Характеристики: Тип: Майка сауна Призначення: Покращення кровообігу, виведення токсинів і шлаків, видалення сольових відкладень, жиросжигание Матеріал: Неопрен

100грн

Подробно
img
Бриджі для схуднення HOT SHAPERS RG-88335
2023-03-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Арциз
Характеристики: Бриджі для схуднення Hot Shapers 0470 Розмір M Тип: бриджі для схуднення; Матеріал: 30% нейлон, 30% поліестер, 40% неопрен; Комплектація: Бриджі для схуднення Hot Shapers 0470 Розмір M Бриджі – 1 шт .; Упаковка: заводська коробка. Параметри: (44-46); Талія: 70-74 см; Стегна: 97-101 см; Застосування: схуднення; Колір чорний.

180грн

Подробно
img
Купить Бриджі для схуднення HOT SHAPERS RG-88335
2023-04-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Характеристики: Бриджі для схуднення Hot Shapers 0470 Розмір M Тип: бриджі для схуднення; Матеріал: 30% нейлон, 30% поліестер, 40% неопрен; Комплектація: Бриджі для схуднення Hot Shapers 0470 Розмір M Бриджі – 1 шт .; Упаковка: заводська коробка. Параметри: (44-46); Талія: 70-74 см; Стегна: 97-101 см; Застосування: схуднення; Колір чорний.

180грн

Подробно
img
Термошорти для схуднення р-р S
2024-03-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Ромни
Шорти для схуднення р-р S .Нові.Для охочих покращити свою фігуру ,для активних дівчат.

150грн

Подробно
img
Пояс для похудения sunex неопреновый , пояс для схуднення
2023-03-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Є 3 розміра пояса для схуднення sunex 100% оригінал 100*30* 04 см 220 грн 100*19*04 см 179 грн Пояс для схуднення виготовлений з неопрену, який забезпечує так званий ефект сауни. Здатність матеріалу пояса підвищувати тепловіддачу в районі талії викликає посилене потовиділення, за рахунок чого виводяться токсини, спалюється зайвий жир. Пояс створений за безшовною технологією, не помітний під одягом. Пояс також використовується для захисту поперекового відділу хребта під час занять із масажним обручем.

179грн

Подробно
img
Пояс для похудения, неопреновый , пояс для схуднення
2023-08-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Є 4 розміра пояса для схуднення 100% оригінал 110*30* 04 см 220 грн 105*23*04 см 199 грн 100*25*04 см 180 грн 100*20*04 см 170 грн Пояс для схуднення виготовлений з неопрену, який забезпечує так званий ефект сауни. Здатність матеріалу пояса підвищувати тепловіддачу в районі талії викликає посилене потовиділення, за рахунок чого виводяться токсини, спалюється зайвий жир. Пояс створений за безшовною технологією, не помітний під одягом. Пояс також використовується для захисту поперекового відділу хребта під час занять із масажним обручем

170грн

Подробно
img
Хатха-йога/Флай-Йога/Йога в студіїї/Йога Онлайн.Київ.Куренівка
2024-04-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Запрошуємо відвідати заняття для оздоровлення організму, підвищення гнучкості тіла та схуднення: *ХАТХА-ЙОГА* Від А до Я Від рівня початківця і вище Структурований аналіз всіх елементів практики Асани, пранаями, криї, динамічні комплекси, медитативні техніки - Пон.Сер.П'ятн.19.00 - Неділя 10.00 * Хатха-Йога. * Середній рівень і вище Сила. Гнучкість.Баланси. Перевернуті положення Активна Йога для схуднення, корекції фігури та зміцнення імунітету - Неділя 12.30 * Флай - Йога. Йога в гамаках - Середа 11.30 - Субота 14.00 * ТАКОЖ Є МОЖЛИВІСТЬ ДОЛУЧАТИСЯ ДО ОНЛАЙН - ЗАНЯТЬ * Окремо проводяться теоретичні семінари з основ Хатха-йоги. Розгляд різних тем: - Правильне виконання асан та пранаям, помилки виконання, рекомендації та протипоказання -духовність -розвиток за допомогою практики йоги -здорове харчування -активність / відпочинок та багато інших тем * Заняття проводяться в двох залах : * Зал 1 : Київ. Куренівка вул. Вишгородська ,44 Студія "Твій Спорт" ( Всі напрямки йоги , окрім флай) * Зал 2 : вул.Макіївська , 8 Студія "Fit Dance Fun" ( Флай - Йога) * ПОПЕРЕДНІЙ ЗАПИС ЗА ТЕЛЕФОНОМ У ВАЙБЕРІ * Розклад , ціни та правила відвідування є також на сайті www.narayani.kiev.ua ДО ВАШИХ ПОСЛУГ: - Доступні ціни - Індивідуальний підхід до потреб та запитів учнів - Дуже доступні ціни - Сертифікований, досвідчений викладач. Досвід викладання більше 10 років. - Комфортні умови занять - Просторий, гарний зал з усім необхідним інвентарем - Роздягальня, прибиральна, душ, бар - Діють групи для початкового, середнього та вищого рівня. - На заняттях на Вас чекає атмосфера доброзичливості та уваги, де Вам та Вашим друзям завжди будуть раді! - Мета занять – фізичне та духовне здоров'я учнів!

150грн

Подробно
img
Схуднення зараз! Міостимулятор Ems Trainer на пояс швидкий результат
2023-03-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
На прес 110 грн 3в1 - поки нема в наявності - Переваги замовлення У НАС: • швидко відповідаємо • швидко приймаємо замовлення • швидко відправляємо • Перевіряємо товар на справність НАЛОЖКА Є (через ОЛХ доставку Новою Поштою) Укрпошта та Міст Експрес - безкоштовна доставка через олх доставку. •Замовлення приймаємо з 08.00 до 00.00 •Для перегляду повного списку товарів натисніть Інші Оголошення Автора. Будемо раді Вашому замовленню!!! Щоб підтримувати здорову фізичну форму, необхідно регулярно тренуватися і прагнути вдосконалення, але в сьогоднішньому світі не всім вистачає часу на заняття спортом. Для тих, хто не може щоденно займатися спортом, було винайдено ефективний і зручний пристрій — міостимулятор EMS Trainer. Цей пристрій допомагає боротися з надлишковою вагою і накачати прес у коротші терміни. Міостимулятор призначений для стимулювання м’язів за допомогою електричних імпульсів. Завдяки електричним сигналам струму м’язи скорочуються, виконуючи свою роботу. Завдяки таким скороченням м’язи починають зростати й рости з бігом часу. Крім того, якщо ви використовуєте міостимулятор EMS TRAINER, спалюйте зайві калорії, які ви витрачаєте на скорочення м'язів і ви активно втрачаєте надлишкову вагу. Пристосування для тренування багато, але тренажер EMS-Trainer відрізняється від аналогів комплексним характером роботи. Прибігши до нього, ви легко досягнете найбільш амбіційних цілей: Позбудьтеся повноти. Використайте жиро підпалювальний процес. Наростити м'язову масу. Підвищить якість тіла. Збільшуйте ефективність фізичних вправ на певні групи м’язів. Приведіть ніжний покрив у тонус. Скоректуйте окремі зони, які потребують особливого ремонту. З міостимулятором м'язів для схуднення EMS-Trainer ви скоро переконаєтеся, що проблемних областей немає — є тільки недосконала програма тренування. Ваші зусилля побудувати гарну фігуру швидко увінчаються успіхом. Складки на животі та інших ділянках перестануть псувати загальний вигляд, а одяг буде сидіти чудово. Тільки гардероб доведеться оновити, оскільки об'єми тіла значно зменшуються. Характеристики: Частота роботи: 1-100Hz Кількість режимів: 6 Час роботи: до 12 хвилин Харчування: батарейки типу АААА 1.5V (в комплект не входять) Споживання: 9.8mA Розмір пакування: 19 x 22 2.5 см

110грн

Подробно
img
Обруч масажний для схуднення
2024-03-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Фітнес – обруч сучасний тренажер для схуднення у вигляді обруча зі спеціальною відцентровою кулею-обтяжувачем. З його допомогою Ви зменшуєте талію, не задіявши при цьому стегна, щоб не було синців під час тренувань. За допомогою відцентрової кулі з регульованою вагою ви тепер можете виконувати завдання хула-хупа щодня, не витрачаючи багато сил і часу. Цей поясний обруч для фітнесу складається з секцій, які можуть збільшити або зменшити його коло залежно від об’єму талії. Для складання цього механізму просто заблокуйте деталі один з одним разом із РК-екраном. Потім посуньте відцентрову кулю на зовнішній стороні і закріпіть опорну подушку на внутрішній стороні. Вправи з обручем допомагають швидко спалювати жир, зменшуючи об’єм талії і знімають втому! > Займаючись всього 20 хв на день, ви можете скинути до 800 кал, що еквівалентно 45 хв заняття йогою, 30 хв плавання та 1 година бігу! Підходить для чоловіків, жінок і дітей. Вправи з фітнес обручем можна використовувати для післяпологового відновлення, на роботі в офісі та в тренажерних залах. Підходить для: розмір талії від 60 до 108 см. Обтяжений обруч буде ідеальним подарунком людині, яка прагне покращити фігуру, позначити талію. При цьому не потрібно витрачати час на поїздки до спортзалу! Увімкніть свою улюблену музику та почніть приємне та комфортне тренування! Фітнес – обруч – сучасний тренажер для схуднення у вигляді обруча зі спеціальною відцентровою кулею. З його допомогою Ви зменшуєте талію, не задіявши при цьому стегна. Вправа з обручем може швидко зменшити жирові відкладення та усунути втому. Допомагає відслідковувати ваш фітнес-прогрес. Обруч має вбудований розумний лічильник, який обчислює та зберігає дані ваших вправ. Особливості: Не падає, можна регулювати розмір кожного члена сім’ї. Навантаження на м’язи талії, що робить вас стрункішою. Якісний матеріал АБС, нетоксичний нешкідливий, безпечний у використанні. Інтелектуальний підрахунок, так що ви можете знати ваш рух у будь-який час. Характеристики та комплектація: Тип товару: обруч; Тип: знімний, портативний; Розмір: 35.5 x 35.5 см; Вага: 750 грам; Вага кулі: 900 грам; Матеріал: ABS.

437грн

Подробно
img
Розумний масажний обруч для схуднення живота та боків Intelligent Hula
2023-01-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Лохвиця
Розумний масажний обруч для схуднення живота та боків Intelligent Hula Hoop.Фітнес – обруч сучасний тренажер для схуднення у вигляді обруча зі спеціальною відцентровою кулею-обтяжувачем. З його допомогою Ви зменшуєте талію, не задіявши при цьому стегна, щоб не було синців під час тренувань.За допомогою відцентрової кулі з регульованою вагою ви можете виконувати завдання хула-хупа щодня, не витрачаючи багато сил і часу.Цей поясний обруч для фітнесу складається з секцій, які можуть збільшити або зменшити коло в залежності від об'єму талії. Для складання цього механізму просто заблокуйте деталі один з одним разом із РК-екраном. Потім посуньте відцентрову кулю на зовнішній стороні та закріпіть опорну подушку на внутрішній стороні.Вправи з обручем допомагають швидко спалювати жир, зменшуючи об'єм талії і знімають втому! Спалює в два-три рази більше калорій, ніж звичайний обруч!Займаючись всього 20 хв на день, ви можете скинути до 800 кал, що еквівалентно 45 хв заняття йогою, 30 хв плавання і 1 годину бігу!Підходить для: розміру талії від 60 до 108 см.Для чоловіків, жінок та дітей.особливості:- не падає, можна регулювати розмір під кожного члена сім'ї.Навантаження на м'язи талії, що робить вас стрункішою.Якісний матеріал АБС, нетоксичний, безпечний у використанні.Інтелектуальний підрахунок, так що ви можете знати ваш рух у будь-який час.Характеристики та комплектація:Тип товару: обруч;Тип: портативний, знімний;Розмір: 35.5 х 35.5 см;Вага: 750 г;Вага кулі: 900 грам;Матеріал: ABS.

380грн

Подробно
img
Пояс для схуднення, що стягує Hot Shapers XTREME Hot POWER Belt
2023-05-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
- НАШІ ПЕРЕВАГИ: •Дуже швидко відповідаємо на повідомлення •Великий асортимент, відправка з 1-го складу! •Перевіряємо товар •ВІДПРАВКА В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ НАЛОЖКА / OLX Доставка / Укрпошта - •У нас є всі варіанти оплат• Дзвінки приймаємо з 9:00 до 21:00! •Натисніть Інші Оголошення Автора - Будемо раді Вашому замовленню! Незалежно від того, чи займаєтесь Ви фізичними навантаженнями чи відпочиваєте, пояс сауна рівномірно розподіляється по всьому тілу. Якщо носити зігріваючий пояс під час фізичних тренувань, можна досягти хороших результатів та скинути велику кількість кілограмів. Інноваційний неопреновий пояс Hot Shapers Belt Power допоможе вам: - скинути зайві кілограми; - Поліпшити результати тренування; - позбутися зайвого жиру на талії та животі; - прискорити потовиділення цих частинах тіла Формувати силует ще ніколи не було простіше! Моделюючий пояс Hot Shapers Belt Power для схуднення чудово працює під час повсякденної діяльності: - будинки; - під час відпочинку; - на прогулянці; - під час виконання будь-яких фізичних навантажень. Неопреновий пояс Hot Shapers NEotEX позбавляє зайвого жиру в 4 рази швидше! Цей дивовижний пояс для схуднення розроблений з використанням "розумної" тканини Neotex. Це технологія, яка підвищує температуру тіла, внаслідок чого швидше спалюється жир. Коли ви його носите, ваш організм потіє вчетверо більше! Для досягнення найкращих результатів носіть пояс кожен день. Чим частіше ви його носите, тим кращий результат! Надягніть його під одяг і займіться звичними для Вас справами. ПЕРЕВАГИ: -Коректують Вашу фігуру: живіт та талію -Зовнішній шар матеріалу поглинає вологу, що виділяється, і нейтралізує можливі запахи. -Збільшує витривалість та силу м'язів -Підходить для чоловіків і жінок -Додаткова фіксація вузьким поясом! -Велика кольорова гама на будь-який смак! РОЗМІР ПОЯСУ Розмір XS: Параметри: (40-42); Талія: 53-58 см; Розмір S: Параметри: (42-44); Талія: 59-63 см; Розмір M: Параметри: (44-46); Талія: 64-80 см; Розмір L: Параметри: (46-48); Талія: 81-90 см; Розмір XL: Параметри: (50); Талія: 91-100 см; Розмір XXL: Параметри: (52); Талія: 101-110 см; Розмір: 3-XL: Параметри: (54) Талія: 111-120 см; Склад: спандекс, лайкра, неопрен.

170грн

Подробно
img
Пояс для похудения Xtreme Power Belt
2024-04-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Пояс для схуднення Xtreme Power Belt Пояс для схуднення Екстрім Пауер Белт виготовлений із застосуванням технології розумної тканини Neotex™, яка підвищує внутрішню температуру та допомагає Вашому тілу потіти, потіти, потіти та ще раз потіти, коли Ви носите їх, займаючись своїми повсякденними справами. Екстрім Пауер Белт виконаний з неопрену. Пояс XPB, з його двома ізометричними смугами, підкреслює талію, прибирає живіт, виправляє поставу, перерозподіляє вагу тіла і змушує вас потіти там, де це необхідно. Стискаючи вашу талію, пояс спалює жир. тримають спину, що дуже важливо при фізичних навантаженнях. Підходить як для чоловіків так і для жінок будь-якого віку. Пояс Xtreme Power Belt для схуднення виготовлений із застосуванням технології розумної тканини Neotex, яка підвищує внутрішню температуру та допомагає Вашому тілу потіти, потіти, потіти та ще раз потіти, коли Ви носите їх, займаючись своїми повсякденними справами.

120грн

Подробно
img
Хулахуп. Обруч Здоров'я-грація 3 кг (для схуднення, для талії). Особл
2024-05-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
В ідеальному стані.Чудовий у використанні. Продаю,немає часу займатися. Хулахуп. Обруч Здоров'я-грація 3 кг (для схуднення, для талії). Особливість обруча для схуднення полягає в нестандартній конструкції, вазі і спеціалізованих матеріалах. "Обруч Здоров'я-грація" на порядок перевершує будь-який аналогічний гімнастичний обруч. В першу чергу за рахунок площі дотику поверхні обруча з тілом, також величезне значення має вага кільця. Обруч гнучкий і при поштовхах тілом він прогинається і поглинає частину енергії. З чого зроблений обруч "Здоров'я-грація" та що всередині: Масажний обруч Здоров'я-грація містить порожнисте герметичне кільце з поліетилену, заповнене піском для ваги, кільце одягнене в амортизуючу еластичну сорочку зі спіненого поліетилену і покрито захисно-декоративним чохлом з трикотажного матеріалу. Характеристики: Діаметр: 80 см. Вага: 3 кг Перетин: 6 см. Виробник: Україна.

575грн

Подробно
img
Пояс вібромасажер для схуднення Vibro share / від болю в спині
2023-05-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Трускавець
Пояс масажний для схуднення з ефектом сауни Vibro Shape - допомагає позбавитися від зайвої ваги, перемогти целюліт і просто схуднути. А також є відгуки від клієнтів, що пояс прогріває спину і добре знімає біль у попереку! Хочете схуднути, але у вас немає на це часу? У нас є рішення цієї проблеми! Масажний пояс для схуднення Vibro Shape з ефектом сауни день за днем буде приводити в тонус ваші м'язи, і моделювати привабливу фігуру в домашніх умовах. Він прекрасно підходить для масажу області живота, стегон, сідниць, а також литок і спини. Досить надіти пояс, вибрати режим масажу, і Vibro Shape почне боротьбу із зайвими кілограмами і целюлітом. Відправляємо тільки новою поштою.

399грн

Подробно
img
Майка и пояс для похудения
2023-05-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Майка и пояс разработаны специально с целью воздействия на скопление на теле жира. Ее можно носить во время любой физической активности, вне зависимости от того, чем вы в настоящий момент заняты - просто носите топ во время выполнения упражнений или повседневных дел, и ваша тренировка будет более эффективной. Воздействует на подкожный жир и таким образом помогает похудеть и оставаться в хорошей форме. Майка для схуднення виготовлена з інноваційного матеріалу «Neotex™», який забезпечує стан вакуумного обгортання для проблемної зони, що призводить до посилення природного потовиділення, внаслідок локального підвищення температури тіла. В результаті відбувається активне схуднення зазначеної області. Незаперечною перевагою Neotex-технології є те, що цей матеріал відрізняється дивовижною легкістю і м'якістю, не здавлюючи тканини організму і не викликаючи дискомфорту навіть при тривалому носінні. Це якість, нарівні з найвищим рівнем ефективності, допомогло завоювати безліч прихильниць серед жінок всього світу. Ефект схуднення та корекції лінії фігури досягається за рахунок наступних процесів: • підвищення локальної температури тіла; • активація роботи потовыделительных залоз; • посилення місцевих обмінних процесів; • виведення токсичних речовин; • активація кровообігу в зоні програми; • ліфтинг-ефект для м'язів і епідермальних структур живота; • виведення з організму зайвої рідини, що затримує вагу. Размер М

400грн

Подробно
img
Обруч для схуднення
2023-10-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Кропивницький
Обруч гімнастичний, залізний для схуднення, вага 0.5кг. діаметр 650мм. Підійде для тренування на кожен день. Допоможе зробити вашу талію ідеальною. А щоб не було синців можна купити у нас корсет для схуднення і корекції осанки і талії.

250грн

Подробно
img
ПОЯС вібромасажер для схуднення VIBRO SHAPE ЕФЕКТ САУНИ
2023-02-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Пояс масажний для схуднення з ефектом сауни Vibro Shape - допомагає позбавитися від зайвої ваги, перемогти целюліт і просто схуднути Мрієте про підтягнутому і пружному тілі, але абсолютно не вистачає часу, сил і засобів на відвідування спортзалу? Масажний пояс для схуднення Vibro Shape (Віброшейп) з ефектом сауни день за днем буде приводити в тонус ваші м'язи і моделіровать.прівлекательную фігуру в домашніх умовах. Хочете схуднути, але у вас немає на це часу? Кожен день Ви приходите після роботи, навчання і розумієте, на похід в спортзал сил не залишилося. Дивіться вечорами телевізор або гортає журнали з красивими моделями, запитуючи себе, чому я не така, при цьому гризучи себе виснажливими дієтами і народними засобами по боротьбі з целюлітом і зайвою см на талії і стегнах? У нас є рішення цієї проблеми! Пропонуємо Вашій увазі абсолютно зручний у використанні, не займає багато місця і, при цьому, дуже ефективний масажний пояс "Vibro Shape".

399грн

Подробно
img
Магнітні кільця для схуднення
2023-04-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Суми
Магнітні кільця для схуднення Нові, з інструкцією. Магнітні кільця для схуднення. Перешлю ОЛХ доставкою

45грн

Подробно
img
Схуднення на 10-15кг. Коктейль Choice MIX PROTEIN SLIM жироспалюючий
2023-05-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Програма для схудення Choice MIX PROTEIN SLIM Чойс Питівний низькокалорійний коктейль із концентрованим білком та пребіотиками. Для контролю апетиту. Утримання ваги. Поліпшення форм тіла. Переваги коктейлю MIX PROTEIN:1 порція коктейлю = низькокалорійний повноцінний прийом їжі, який: Сприяє здоровому схуднення. Втамовує почуття голоду і зменшує потяг до сладкого. Насичує організм корисними речовинами. Надає енергію протягом дня. Концентрат різних джерел та форм білка. Мінімальний вміст жирів та вуглеводів. Низький глікемічний індекс. Комплекс природних форм вітамінів та мінералів, що сприяють схуднення. Без цукру, трансжирів, холестерину, лактози, канцерогенних цукрозамінників, штучних ароматизаторів та барвників. Для чого він потрібний? Маєш кілька лишніх кілограмів і хочеш повернути стрункість. Зловживаєш сладами або часто переїдаєш, особливо на ніч. Немає години на повноцінний прийом здорової їжі без лишніх калорій. Ведеш малорухливий спосіб життя. Стражаєш від хронічної втоми, емоційного вигоряння і хочеш повернути життєвий ресурс. Займаєшся фітнесом, ведеш активний спосіб життя і бажаєш відновити запаси білка, вітамінів та мінералів. Мрієш покращити рельєфі свого тіла та підвищити самооцінку Результат. Втрата лишніх кілограмів без дієт, голодування та виснажливих фізичних навантажень Зменшення потягу до сладкого та формування правильної харчової поведінки (усунення «заїдання стресу»). Швидке насичення, комфортне травлення та відчуття легкості. Підвищення розумової активності, заряд бадьорості та енергії на весь день. Відновлення повноцінного режиму сну та підвищення стресостійкості. Швидке відновлення після фізичних навантажень та легкий спосіб підтримання фігури Смачно, як у дитинстві! Низькокалорійно:У 1 порції всього 86,8 ккал: В упаковці: 15 порцій = 15 днів.

1 416грн

Подробно
img
Фітнес шорти-сауна з неопрену для схуднення, р S
2024-05-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Фітнес шорти з неопрену для схуднення, або більш відомі як шорти сауна для схуднення. З високою талією. Якісні. Нові. Так і не наважилася їх кудись вдягти. Купляли за 20 euro. Перешлю олх-доставкою. Усі питання - у олх-мессенджер.

150грн

Подробно
img
Пояс для схуднення, шорти
2024-05-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Петропавлівська Борщагівка
Пояс для схуднення Sauna Belt - 150 грн., шорти для схуднення - 150 грн. Все в хорошому стані.

150грн

Подробно
img
Хулахуп для схуднення. Та ризинками в подарунок
2024-06-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Жеребкове
Хулахуп для схуднення, новий. Не користувалася.. Дуже зручний. Та ризинками для схуднення в подарунок.

300грн

Подробно
img
Регульований еластичний пояс Aolikes для занять спортом/ для спини
2023-06-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
AOLIKES-це бренд який себе зарекомендував у галузі спорту та медицини! Пишіть не соромтеся))), В OLX,VIBER НЕ ЗАВЖДИ НА ЗВ'ЯЗКУ! ДИВІТЬСЯ ВСІ ОГОЛОШЕННЯ АВТОРА! Регульований еластичний пояс Aolikes для занять спортом (фітнес, бодібілдінг). Може також використовуватися як комплексна програма схуднення. Здавлює та підтримує при збереженні терапевтичного тепла для нижньої частини спини та м'язів живота. Виготовлений із високоякісного неопрену що дихає,перфорованої тканини. Повністю регульована застібка-липучка гарантує оптимальну посадку. В наявності Чорно-червоний колір. Чорно-синій колір. Розмір XL: Довжина близько 115 см, ширина близько 20 см, товщина 4-5 мм. Є накладений платіж, є олх-доставка.

550грн

Подробно
img
Нові нарукавники для баскетболу, занять спортом, бігу, велоспорту
2024-04-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Суми
Нові нарукавники для баскетболу, занять спортом, бігу, велоспорту. Виготовлені з приємної тканини. Розмір універсальний. Колір: білий та чорний Мають отвір для великого пальця. Захист від сонця та УФ-променів. Оснащені вбудованою стрічкою проти ковзання, тому вони не будуть зсовуватися під час занять спортом. Ціна вказана за одну пару! Доставка: • Зустріч у місті Суми • ОЛХ доставка (Meest, Нова Пошта, Укрпочта) За додатковою інформацією звертайтесь в повідомлення ОЛХ.

180грн

Подробно
img
Оригінальна термобілизна Joma ACADEMY
2024-01-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Термобілизна Joma ACADEMY виготовлена з легкого, м'якого і гнучкого матеріалу, з унікальною структурою і формою волокон, що забезпечують ефективне відведення вологи і підтримки оптимальної температури тіла спортсмена. Відведення вологи від тіла - це те, що відрізняє термобілизну від звичайного теплого одягу. Термобілизна не вбирає вологу, а переводить її на наступний шар одягу, що забезпечує прекрасний захист, комфорт і повну свободу пересування Термокофта 599 грн Термоштани 699 грн Термошорти 499 грн

599грн

Подробно
img
Пояс сауна для схуднення Sunex Пояс для похудения на липучке
2024-03-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Переяслав-Хмельницький
Пояс для схуднення виготовлений з неопрену, який забезпечує так званий ефект сауни. Здатність матеріалу пояса підвищувати тепловіддачу в районі талії викликає посилене потовиділення, за рахунок чого виводяться токсини, спалюється зайвий жир. Пояс створений за безшовною технологією, не помітний під одягом. Пояс також використовується для захисту поперекового відділу хребта під час занять із масажним обручем!!! Розміри : 1) ширина -29,довжина -105, товщина 6 см - ціна -235 2( ширина 25 ,довжина -105,товщина -6см -219

219грн

Подробно
img
Жилет утяжелитель для занять спортом 20 кг хакі
2023-04-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Жилет-обважнювач TM MegaShape для занять спортом, кросфітом, силовими вправами з можливістю регулювання ваги.Для індивідуальних тренувань та професійних занять у спортивних залах. Технічні характеристики: Колір - хакі Вага повного комплекту - 20 кг. Вага одного вантажа - 1.05 кг. Вага жилету - 1 кг. Кількість вантажів - 18 шт Матеріал жилету - тканина Оксфодр Матеріал вантажів - сталь покрита полімерним захисним шаром Бренд - MegaShape, Стиль - Унісекс. Артикул - WV20 Розміри упаковки - 36 x 36 x 15 см;

3299грн

Подробно
img
Жилет утяжелитель 20 кг для занять спортом хакі
2023-04-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Жилет-обважнювач TM MegaShape для занять спортом, кросфітом, силовими вправами з можливістю регулювання ваги.Для індивідуальних тренувань та професійних занять у спортивних залах. Технічні характеристики: Колір - хакі Вага повного комплекту - 20 кг. Вага одного вантажа - 1.05 кг. Вага жилету - 1 кг. Кількість вантажів - 18 шт Матеріал жилету - тканина Оксфодр Матеріал вантажів - сталь покрита полімерним захисним шаром Бренд - MegaShape, Стиль - Унісекс. Артикул - WV20 Розміри упаковки - 36 x 36 x 15 см;

3949грн

Подробно
img
Фонарь налобный с датчиком движения есть опт
2023-08-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Опт от 5 шт - 125 грн Супер легкий и супер яркий! Этот Супер легкий и супер яркий! Этот светодиодный налобный фонарь весит 72 грамма. Вы почти не чувствуете, что носите фонарь. Оголовье эластичное, регулируемое и гибко адаптируется к форме вашей головы. Силиконовое покрытие гарантирует, что ничего не соскользнет. Яркий, еще ярче или мигающий свет? Выбирайте между фронтальным рассеянным светом и боковым фокусным светом. Технология COB передней световой полосы светит ярче и равномернее, чем обычные светодиоды. Боковая фокусировка идеально подходит для специального освещения чего-либо и/или видимости на расстоянии до 45 метров. Прочный и практичный: Налобный фонарь защищен от брызг и выдерживает ливень. Нет необходимости менять батарейки; его можно заряжать с помощью встроенного перезаряжаемого аккумулятора через прилагаемый USB-кабель. Вам даже не нужно шевелить пальцем, чтобы включить или выключить его. Фонарь имеет датчик движения и реагирует на простое движение руки. Свободные руки, свободный взгляд. Этот фонарь идеально подходит для тех моментов, когда отключается электричество в вашем доме, при ремонте и работе своими руками, на свежем воздухе и во время занятий спортом. ФУНКЦИИ: Выбор рассеянного света со сверхяркой световой полосой (технология COB) или сфокусированного света, два режима освещения (сильный/слабый) и мигающий свет С датчиком движения для бесконтактного включения и выключения движением руки Встроенный аккумулятор для зарядки через кабель USB-C (входит в комплект) Водонепроницаемый (класс защиты IPX4) Легкий и удобный для ношения с регулируемым эластичным ремешком и силиконовым покрытием Идеально подходит для освещения без помощи рук во время занятий спортом или работы COB рассеянный свет (фронтальный): угол луча 200°, 10 Вт, 350 лм, дальность света до 5 м Светодиодный фокусный свет светодиодный налобный фонарь весит 72 грамма. Вы почти не чувствуете, что носите фонарь. Оголовье эластичное, регулируемое и гибко адаптируется к форме вашей головы. Силиконовое покрытие гарантирует, что ничего не соскользнет. Яркий, еще ярче или мигающий свет? Выбирайте между фронтальным рассеянным светом и боковым фокусным светом. Технология COB передней световой полосы светит ярче и равномернее, чем обычные светодиоды. Боковая фокусировка идеально подходит для специального освещения чего-либо и/или видимости на расстоянии до 45 метров. Прочный и практичный: Налобный фонарь защищен от брызг и выдерживает ливень. Нет необходимости менять батарейки; его можно заряжать с помощью встроенного перезаряжаемого аккумулятора через прилагаемый USB-кабель. Вам даже не нужно шевелить пальцем, чтобы включить или выключить его. Фонарь имеет датчик движения и реагирует на простое движение руки. Свободные руки, свободный взгляд. Этот фонарь идеально подходит для тех моментов, когда отключается электричество в вашем доме, при ремонте и работе своими руками, на свежем воздухе и во время занятий спортом. ФУНКЦИИ: Выбор рассеянного света со сверхяркой световой полосой (технология COB) или сфокусированного света, два режима освещения (сильный/слабый) и мигающий свет С датчиком движения для бесконтактного включения и выключения движением руки Встроенный аккумулятор для зарядки через кабель USB-C (входит в комплект) Водонепроницаемый (класс защиты IPX4) Легкий и удобный для ношения с регулируемым эластичным ремешком и силиконовым покрытием Идеально подходит для освещения без помощи рук во время занятий спортом или работы COB рассеянный свет (фронтальный): угол луча 200°, 10 Вт, 350 лм, дальность света до 5 м Светодиодный фокусный свет

149грн

Подробно
img
Акція! Велотренажер / Новий > Велотренажери Гарантія > Доставка
2023-12-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Велотренажер в Харкові! Акційні ціни! Нові, якісні велотренажери Польща / Завод. Гарантiя 12/24 Кращий ПОДАРОК коханій людині, рідним та близьким, батькам та дітям - здоровий спосіб життя, струнка фігура, опрацювання м'язів, зміцнення суглобів та підтримка спортивного тонусу всього організму! Купуючи тут - підтримуєш Україну! Значна частина коштів іде у допомогу ЗСУ! Тренажери Exercise Bike - не мають конкурентів по міцності. - Матеріал рами - зварна СТАЛЬ - Оснащені багатофункціональним комп'ютером: час, швидкість, дистанція, калорії - Электро-магнитная система передачи даних - Якісне, зручне, регульоване по висоті сидіння, з міцним СТАЛЕВИМ підсідельним болтовим кріпленням - Ергономічне, регульоване кермо, з можливістю використання різних хватів - Плавне регулювання рівнів навантаження - Фіксатори на педалях для стоп - Накладки протиковзання - В механізмі оберту використані максимально якісні підшипники марки SKF (Швеція), за рахунок чого тренажери абсолютно обесшумлены. - Тренуватися можна будь-де, та будь-коли - Компактність і невелика вага, дозволяють з легкістю переміщати тренажер в зручну зону для тренувань і так само легко сховати його в шафу-купе або на балкон. ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ - доступний кожному Exercise Bike 1 : до 100 кг - (4?9?5?0?грн) Цiна зi знижкою 3950 грн Стандартна модель House/ - Конструкція рами метал - Регульований блок навантаження Standart - Опір навантаження маховика 6кг - Компенсатори стабілізації стійкості - Зручне кермо з варіаціями хвата - Блок обертання Польща (NSK) Підходить для домашнього використання, реабілітації і кардио тренувань користувача, вага якого не перевищує 100 кг Модель Exercise Bike 2 : до 150 кг.- (?6?9?9?9?) Цiна зi знижкою 5950 грн Посилена модель House Gain/ - Конструкція рами зварна сталь - Багатофункціональний дисплей - Магнітна система сканування даних - Регульований блок навантаження Sport style - Опір навантаження маховика 8кг. - Компенсатори стабілізації стійкості - Зручне кермо з варіаціями хвата Підходить для активного домашнього використання (всією родиною), реабілітації і кардио тренувань користувача, вага якого не перевищує 150 кг Модель Exercise Bike 3 : до 170 кг.- (7?9?5?0грн) Цiна зi знижкою 6899грн. Посилена модель Pro/ - Максимально міцна конструкція - Посилений блок навантаження Dual power - Багатофункціональний автоматичний комп'ютер - Электро-магнитная система зчитування даних - Центральний стабілізаційний блок - Опір навантаження маховика 10кг. - Зручне кермо з варіаціями хвата - Регулювання нахилу спини - Компенсатори нерівності підлоги - Посилений блок обертання SKF (Швеція) Підходить як для професійного спортивного клубу, так і для домашнього використання, реабілітації і кардио тренувань усією родиною. Завод. Польща. Сертифікат. Гарантія 12/24 міс. Кольору : черний, оранж, сірий, червоний. ОСТЕРIГАЙТЕСЯ малоякісних, найдешевших хистких ПIДРОБОК, які виходять з ладу ще при зборцi, шумлять/хрустять та розсипаються в перший же день... Цінуйте свої кошти та час - ОБЕРАЙТЕ лише НАЙКРАЩЕ для себе та близьких. Здоров'я Вам та довголіття. Заняття на велотренажері лише 10 хвилин на день замінюють 150 хвилин середньої активності або 75 хвилин підвищеної активності. Велотренажер - один з найпопулярніших і найвідоміших видів фітнес тренувань. Поряд із таким обладнанням та способами швидкого схуднення як: бігова доріжка, орбітрек, турнік, бруси, гантелі, штанга, ролик для преса, степ платформа, велосипед, лижі, самокат, роликові ковзани, скакалка, протеїн, l-carnitine, дієта та програми для схуднення - саме ВЕЛОТРЕНАЖЕР діє спрямовано на спалювання калорій та опрацювання нижньої частини тіла: сідниці, ікри, ноги, поперекові м'язи - де більшою мірою відкладається зайва вага. Також задіяні м'язи преса, тренуючі які швидко наводяться в тонус живіт та боки. Можливе відправлення в ін. регіони службами Нова пошта, Укрпошта. БЕЗ передоплат. Наложений платіж. Також є адресна доставка!

3950грн

Подробно
img
Нові! ВЕЛОТРЕНАЖЕР Акція! Склад, якісні велотренажери Польща
2024-02-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Склад тренажери! Нові, якісні велотренажеры Польща, зi склада в Україні. Завод. Гарантiя Кращий ПОДАРУНОК коханій людині, рідним та близьким, батькам та дітям - здоровий спосіб життя, струнка фігура, опрацювання м'язів, зміцнення суглобів та підтримка спортивного тонусу всього організму! Купуючи тут - підтримуєш Україну! Значна частина коштів іде у допомогу ЗСУ! Тренажери Exercise Bike - не мають конкурентів по міцності. - Матеріал рами - зварна СТАЛЬ - Оснащені багатофункціональним комп'ютером: час, швидкість, дистанція, калорії - Электро-магнитная система передачи даних - Якісне, зручне, регульоване по висоті сидіння, з міцним СТАЛЕВИМ підсідельним болтовим кріпленням - Ергономічне, регульоване кермо, з можливістю використання різних хватів - Плавне регулювання рівнів навантаження - Фіксатори на педалях для стоп - Накладки протиковзання - В механізмі оберту використані максимально якісні підшипники марки SKF (Швеція), за рахунок чого тренажери абсолютно обесшумлены. - Тренуватися можна будь-де, та будь-коли - Компактність і невелика вага, дозволяють з легкістю переміщати тренажер в зручну зону для тренувань і так само легко сховати його в шафу-купе або на балкон. ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ - доступний кожному Exercise Bike 1 : до 100 кг - (4?9?5?0?грн) Цiна зi знижкою 3990 грн Стандартна модель House/ - Конструкція рами метал - Регульований блок навантаження Standart - Опір навантаження маховика 6кг - Компенсатори стабілізації стійкості - Зручне кермо з варіаціями хвата - Блок обертання Польща (NSK) Підходить для домашнього використання, реабілітації і кардио тренувань користувача, вага якого не перевищує 100 кг Модель Exercise Bike 2 : до 150 кг.- (?6?9?9?9?) Цiна зi знижкою 5990 грн Посилена модель House Gain/ - Конструкція рами зварна сталь - Багатофункціональний дисплей - Магнітна система сканування даних - Регульований блок навантаження Sport style - Опір навантаження маховика 8кг. - Компенсатори стабілізації стійкості - Зручне кермо з варіаціями хвата Підходить для активного домашнього використання (всією родиною), реабілітації і кардио тренувань користувача, вага якого не перевищує 150 кг Модель Exercise Bike 3 : до 170 кг.- (7?9?5?0грн) Цiна зi знижкою 6990грн. Посилена модель Pro/ - Максимально міцна конструкція - Посилений блок навантаження Dual power - Багатофункціональний автоматичний комп'ютер - Электро-магнитная система зчитування даних - Центральний стабілізаційний блок - Опір навантаження маховика 10кг. - Зручне кермо з варіаціями хвата - Регулювання нахилу спини - Компенсатори нерівності підлоги - Посилений блок обертання SKF (Швеція) Підходить як для професійного спортивного клубу, так і для домашнього використання, реабілітації і кардио тренувань усією родиною. Завод. Польща. Сертифікат. Гарантія 12/24 міс. Кольору : черний, оранж, сірий, червоний. ОСТЕРIГАЙТЕСЯ малоякісних, найдешевших хистких ПIДРОБОК, які виходять з ладу ще при зборцi, шумлять/хрустять та розсипаються в перший же день... Цінуйте свої кошти та час - ОБЕРАЙТЕ лише НАЙКРАЩЕ для себе та близьких. Здоров'я Вам та довголіття. Заняття на велотренажері лише 10 хвилин на день замінюють 150 хвилин середньої активності або 75 хвилин підвищеної активності. Велотренажер - один з найпопулярніших і найвідоміших видів фітнес тренувань. Поряд із таким обладнанням та способами швидкого схуднення як: бігова доріжка, орбітрек, турнік, бруси, гантелі, штанга, ролик для преса, степ платформа, велосипед, лижі, самокат, роликові ковзани, скакалка, протеїн, l-carnitine, дієта та програми для схуднення - саме ВЕЛОТРЕНАЖЕР діє спрямовано на спалювання калорій та опрацювання нижньої частини тіла: сідниці, ікри, ноги, поперекові м'язи - де більшою мірою відкладається зайва вага. Також задіяні м'язи преса, тренуючі які швидко наводяться в тонус живіт та боки. Можливе відправлення в ін. регіони службами Нова пошта, Укрпошта. БЕЗ передоплат. Наложений платіж. Також є адресна доставка!

4990грн

Подробно
img
Хула-Хуп Обруч UNEEDE має 32 вузли
2023-07-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Обруч UNEEDE, регульовані обручі для фітнесу з масажною частиною для підлітків, дітей, дорослих, початківців, для схуднення, фітнесу, масажу Регульований обруч: цей дитячий хула має 24 вузли, тому ви можете регулювати розмір талії відповідно до ваших побажань. щоб усі члени сім'ї могли користуватися цим хула-хупом. Підходить для сімейного відпочинку! Зверніть увагу, що найбільший розмір талії, в якому використовуються всі 24 вузли, не може перевищувати 130 см. Якщо ваша талія вище 130 см, ви не зможете використовувати цей хула-хуп! Простота використання та складання - навіть для новачків. Попрощайтеся зі збентеженими скаргами. Цей хула-хуп для дітей та дорослих дуже легко збирати та розбирати. Контакт з амортизуючим масажем - ця хула хула містить масажний контакт, і вам не доведеться турбуватися про те, щоб не було болю, як в інших шинах Hoola. Він може зосередитися на вашій талії, об'ємному масажі на 360°, стиснути жир. Хороша талія, що підходить для схуднення та формування сексуальної талії. Саморегульований рівень тренування: фітнес-обруч із хула-хупом має м'який інерційний м'яч гравітації. Залежно від рівня підготовки, ви можете регулювати вагу піску в м'ячі або довжину шнура хула-хупа. Ви можете просто повернути хула-хуп, щоб м'яч ковзав за інерцією. Звільніть руки - ви можете відтворювати відео, записувати та слухати музику на своєму телефоні, не турбуючись про падіння хула-хупа, а хула-хуп можна розібрати та зібрати у будь-який час, його легко використовувати та носити із собою. З обручем ви можете легко підтягнути живіт, стегна і сідниці вдома, в офісі, на перегонах, посилити опір, зміцнити силу і залишатися у формі і т. д., не дратуючи

700грн

Подробно
img
Весогонка костюм сауна для схуднення Sauna В-КА52. Розміри L-3XL
2023-08-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Весогонка костюм сауна для схуднення від Sauna Suit, виготовлений із міцного матеріалу, який створює парниковий ефект та перешкоджає відводу тепла, що виділяється у великій кількості під час фізичних вправ. Костюм підходить, як для жінок, так і для чоловіків. Вагогонка є відмінним рішенням для тих, хто худне. Характеристики: - тип: костюм-сауна; - матеріал: виокоміцний поліуретан; - комплектація: куртка з капюшоном + штани; - кольори в асортименті: чорний, рожевий; - Розміри: L (48), XL (50), XXL (52), XXXL (54). Наявність доступних кольорів та розмірів уточнюйте у менеджера в чаті або за номером телефону, вказаним у оголошенні. Наші умови оплати та доставки і чому варто нам довіряти: - 6 років на OLX, понад 1000 успішних OLX доставок; - відправляємо післяплатою за тарифами служби доставки (Нова Пошта, Укрпошта); - безкоштовна доставка на відділення служб доставки при замовленні від 1499 грн; - безкоштовна доставка Укрпошта при оплаті на картку або онлайн-оплаті; - продаємо гуртом, а також за безготівковим розрахунком; - відправлення товару протягом 1-3 днів. Ви можете написати нам у будь-який час. Дзвінки приймаємо за таким графіком: Понеділок – п'ятниця з 9:00 до 18:00 Субота – з 10:00 до 14:00 Також ви можете просто залишити дані для замовлення тут: - прізвище та ім'я; - мобільний телефон; - місто та відділення пошти (Нова Пошта, Укрпошта); - форма оплати: онлайн (на карту) або на пошті (накладний платіж).

1560грн

Подробно
img
Hula Hoop обруч для схуднення
2024-05-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Радивилів
Продаю Hula Hoop обруч для схуднення, фітнес круг для талії.. підходить для розміру талії від 60 до 108 см. Купила, але не використовувала, тому що маю проблеми із спиною. Більше фото та питань у приват

500грн

Подробно
img
Пояс для схуднення HOT SHAPERS NEOTEX розмір XXL,одягався 1 раз
2022-12-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
Hot Shapers тепер можна займатися повсякденними справами та худнути під час цього Hot Shapers - пояс для схуднення,виготовлений із застосуванням технології розумною тканини Neotex™, яка підвищує внутрішню температуру і допомагає Вашому тілу потіти, потіти, потіти і ще раз потіти, коли ви носите їх, займаючись своїми повсякденними справами.Виникає посилене потовиділення: людина починає потіти вчетверо більше, ніж зазвичай. Такий м'яка який «розігрів» допомагає позбавлятися від зайвих жирових відкладень і токсичних речовин, які накопичуються в жировій тканині. Всім, хто хоче скинути зайву вагу. Всім, хто не збирається худнути, але бажає, щоб фігура знайшла гармонійні форми, ставла підтягнутою і спортивною. Пояс Hot Shapers Neotex вирішує питання корекції фігури в області талії і живота без виснажливих дієт і нескінченних тренувань. Йде непотрібний жир, шкіра підтягується. Самопочуття стає краще, а настрій підвищується. При цьому, незважаючи на те, що ви посилено потієте, це не доставляє дискомфорту. Адже внутрішня частина поясу забезпечена пористої прокладкою, моментально вбирає вологу. А під час тренувань у спортзалі або будинку він стане для вас чудовим помічником, підсилюючи ефективність зайняти в кілька разів.

75грн

Подробно
img
Степпер мини-степпер с эспандерами Велотренажер Тренажер Степер 120кг
2022-12-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Шегині
В наявності Новий Відправка кожного дня новою поштою РК-дисплей - дозволяє чітко зчитувати параметри навчання. РЕГУЛЮВАННЯ РОБОЧОГО ДІАПАЗУ - залежно від рівня просування ви можете налаштувати робочий діапазон пристрою відповідно до індивідуальних очікувань. СПЕЦИФІКАЦІЯ - розміри (довжина / ширина / висота) 40/37 / 18см; вага степера 6,8 кг; вага з упаковкою 7,45 кг. СТАБІЛЬНІ НОГИ - гумові, плоскі стопи запобігають переміщенню пристрою. ПОДВІЙНА ФУНКЦІЯ - прикріплені лінії з ручками дозволяють додатково тренувати руки. СПЕЦИФІКАЦІЯ Розміри (довжина / ширина / висота): 40/37 / 18 см довжина рядків: 95 см Вага степпера: 6,8 кг максимальне навантаження 120 кг Активні тренування на степпері не тільки зміцнюють м’язи ніг і сідниць, але і покращують загальний стан організму. Діагональний степпер з мотузками - це пристрій, який дозволяє легко урізноманітнити щоденні тренування або почати здорову пригоду зі спорту. Працюватиме як у навчальній кімнаті, так і вдома. Він не займає багато місця, але при цьому дозволяє виконувати інтенсивні фізичні вправи. Чіткий РК-дисплей має 4 функції моніторингу тренування. Він не тільки підраховує виконані повтори, час вправ і витрачені калорії, а й показує середнє число повторів за хвилину, що дозволяє підтримувати свій темп у потрібному темпі. Додатково прикріплені мотузки з ручками дозволяють одночасно виконувати вправи для рук. Таким чином, весь тренувальний комплекс гарантує розвиток не тільки ніг і рук, але і всієї фігури. Поєднання вправ стоячи також активізує м’язи інших частин тіла. Тренажер має регульовану висоту сходинок, що впливає на складність тренування. Таким чином, новачки можуть отримати користь від налаштування, яке дозволить їм докладати менше зусиль, а більш досвідчені користувачі можуть збільшити діапазон руху кроків, що посилить вправу. Крім того, крокові кроки рухаються по діагоналі, що робить все тренування ще більш ефективним. Міцна конструкція пристрою та спеціальні нековзкі ніжки дозволяють виконувати динамічні рухи, а безпеку та стабільність забезпечують гумові витягнуті ніжки внизу. У комплект також входить набір матеріалів для самообслуговування приладу: два гайкових ключі та мастило. ЕФЕКТИ 20-хвилинного тренування 3 рази на тиждень достатньо для досягнення таких ефектів, як: схуднення і скульптурування нижньої частини тіла - стегон, литок і сідниць. зміцнення шкіри та зменшення целюліту. швидке схуднення - під час 10-хвилинного тренування середньої інтенсивності ваш організм здатний спалити до 100 ккал. поліпшення дихальної та кровообігної здатності організму. у випадку з мотузковим степером - ліплення верхньої частини тіла, зміцнення м'язів живота і рук.

2000грн

Подробно
img
Пояс для схуднення
2023-05-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Новий пояс для схуднення, для мене замалий, продаю. Заміри на фото. Олх доставка НП або Укрпоштою.

60грн

Подробно
img
Спортивний пояс триммер для схуднення
2023-05-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Новий спортивний пояс триммер для схуднення. Пояс збільшує температуру вашого тіла під час тренування, покращуючи потовиділення і підвищує вашу активність. У комплект до поясу додається сумочка для зберігання. Довжина 128см Висота 25см

350грн

Подробно
img
ТОП • ПРОТЕИН Nuclear Nutrition Isotope 2 кг • ОРИГИНАЛ
2023-10-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Смаки: Ваніль Персик-маракуйя Полуниця Снікерс Печиво з вершками Баунті Виготовлено в Польщі Віправляємо НОВОЮ ПОШТОЮ БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === Джерело корисного ізоляту сироваткового протеїну призначене для людей з підвищеними потребами у білку. Перевагами Nuclear Nutrition Isotope є її неймовірно вишуканий смак, безвідмовна розчинність, відсутність доданого цукру та жиру (0 г на порцію), у складі високого класу протеїн з величезним вмістом амінокислот та BCAA. Ідеально підходить для схуднення та роботи над мускулистою фігурою. Переваги Nuclear Nutrition Isotope: • 25 г білка у кожній порції продукту. • Ізолят сироваткового протеїну – протеїн високого класу з багатим вмістом амінокислот, високою засвоюваністю та бездоганною розчинністю. Ізолят не містить лактози. • Не містить цукру та жиру, що ідеально підходить для схуднення та роботи над мускулистою фігурою. • Протеїн впливає на зростання і підтримку м'язової маси, що грає дуже значної ролі у формуванні постаті. Білок позитивно впливає на підтримку здорових та міцних кісток. • BCAA і EAA благотворно впливають на процеси синтезу білка. === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === Склад на одну порцію 30г Калорійність 103 Ккал • Білок 25 грам Джерело білка Ізолят сироваткового протеїну • Вуглеводи 0,75 грам З яких: Цукор (sugar) 0 грам • Жири 0 грам З них: Saturated fat (насичені жири) 0 грам Амінокислоти Амінокислотний склад розписаний на 100 грам BCAA (лейцин+валін+ізолейцин) 21,77 грама Незамінні амінокислоти (можна отримати лише з їжі) Ізолейцин 5,56 грам Валін 5,46 грам Лізін 10,07 грам Лейцин 10,75 грам Триптофан 2,18 грам Метіонін 2,47 грам Треонін 8,02 грам Фенілаланін 3,38 грам Замінні амінокислоти (синтезуються самі в організмі) Аспарагінова кислота 12,76 грам Глютамін (glutamine. глутамін) 18,57 грам Гліцин 1,89 грам Пролін 6,51 грам Серін 5,82 грам Умовно незамінні амінокислоти (синтезуються в організмі мало) Аланін 5,9 грам Аргінін 2,12 грам Гістідін 1,65 грам Тирозін 3,31 грам Цистеїн 2,69 грам Сіль (salt) 0,15 грам === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === Спосіб застосування Розчиніть 1 мірну ложку порошку (30 г) у 200–250 мл води, молока чи соку. Приймайте 1 порцію відразу після пробудження та другу відразу після тренування. === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === Також в наявності протеїни: • Mex Nutrition American Standard Whey 2270 г - 1899 грн • Nosorog Whey 1000 г - 599 грн • Rule One R1 Whey Blend 2270 г - 2699 грн • MyProtein Impact Whey 5000 г - 4199 грн • MyProtein Vegan Blend 2500 г - 1799 грн • MyProtein MyVegan Soy Protein Isolate 2500 г - 1699 грн • MyProtein Micellar Casein 2500 г - 2099 грн • Optimum Nutrition, 100% Whey Gold Standard (UK), 2270 г - 2999 грн • Ostrovit, 100% Whey Protein, 2000 г - 1749 грн • Ostrovit, 100 % Whey Isolate, 1800 г - 1699 грн • Biotech ISO WHEY Zero lactose free 2270 г - 3399 грн • Biotech, Protein Power, 4000 г - 2499 грн • Dorian Yates Shadowhey Hydrolysate 2270 г - 2599 грн • Dorian Yates Shadowhey Isolate 2270 г - 2399 грн • Scitec Nutrition, 100% Whey Protein Professional, 2350 г - 2499 грн • Nutrend, Iso Whey Prozero, 2250 г - 2399 грн • Nutrend, 100% Whey Protein, 2250 г - 2099 грн В нашому магазині ви знайдете усі види спортивного харчування: вітаміни, креатин, bcaa, гейнер, протеїни та інше!

1999грн

Подробно
img
Sunex шорти для схуднення з ефектом сауни
2024-01-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Sunex Шорти для схуднення неопренові з ефектом сауни. Стан нової речі Розмір M Ці шорти використовуються під час тренувань, спрямованих на зниження ваги. Під час фізичної активності витрачається більше калорій, за рахунок потовиділення. Переваги: висока якість виготовлення гарантує їм тривалий термін служби; можна використовувати під час будь-якої фізичної активності; зручна застібка блискавка Характеристики: матеріал: неопрен, бавовна; особливості: ефект сауни; призначення: для боротьби із зайвою вагою.

370грн

Подробно
img
Степпер до 120кг Степпер з кабелями Тренажер Степер Велотренажер
2024-02-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Шегині
СТЕПЕР З КАНАТАМИ РК-дисплей - дозволяє чітко зчитувати параметри навчання. РЕГУЛЮВАННЯ РОБОЧОГО ДІАПАЗУ - залежно від рівня просування ви можете налаштувати робочий діапазон пристрою відповідно до індивідуальних очікувань. СПЕЦИФІКАЦІЯ - розміри (довжина / ширина / висота) 40/37 / 18см; вага степера 6,8 кг; вага з упаковкою 7,45 кг. СТАБІЛЬНІ НОГИ - гумові, плоскі стопи запобігають переміщенню пристрою. ПОДВІЙНА ФУНКЦІЯ - прикріплені лінії з ручками дозволяють додатково тренувати руки. СПЕЦИФІКАЦІЯ Розміри (довжина / ширина / висота): 40/37 / 18 см довжина рядків: 95 см Вага степпера: 6,8 кг вага з упаковкою: 7,45 кг максимальне навантаження 120 кг Активні тренування на степпері не тільки зміцнюють м’язи ніг і сідниць, але і покращують загальний стан організму. Діагональний степпер з мотузками - це пристрій, який дозволяє легко урізноманітнити щоденні тренування або почати здорову пригоду зі спорту. Працюватиме як у навчальній кімнаті, так і вдома. Він не займає багато місця, але при цьому дозволяє виконувати інтенсивні фізичні вправи. Чіткий РК-дисплей має 4 функції моніторингу тренування. Він не тільки підраховує виконані повтори, час вправ і витрачені калорії, а й показує середнє число повторів за хвилину, що дозволяє підтримувати свій темп у потрібному темпі. Додатково прикріплені мотузки з ручками дозволяють одночасно виконувати вправи для рук. Таким чином, весь тренувальний комплекс гарантує розвиток не тільки ніг і рук, але і всієї фігури. Поєднання вправ стоячи також активізує м’язи інших частин тіла. Тренажер має регульовану висоту сходинок, що впливає на складність тренування. Таким чином, новачки можуть отримати користь від налаштування, яке дозволить їм докладати менше зусиль, а більш досвідчені користувачі можуть збільшити діапазон руху кроків, що посилить вправу. Крім того, крокові кроки рухаються по діагоналі, що робить все тренування ще більш ефективним. Міцна конструкція пристрою та спеціальні нековзкі ніжки дозволяють виконувати динамічні рухи, а безпеку та стабільність забезпечують гумові витягнуті ніжки внизу. У комплект також входить набір матеріалів для самообслуговування приладу: два гайкових ключі та мастило. ЕФЕКТИ 20-хвилинного тренування 3 рази на тиждень достатньо для досягнення таких ефектів, як: схуднення і скульптурування нижньої частини тіла - стегон, литок і сідниць. зміцнення шкіри та зменшення целюліту. швидке схуднення - під час 10-хвилинного тренування середньої інтенсивності ваш організм здатний спалити до 100 ккал. поліпшення дихальної та кровообігної здатності організму. у випадку з мотузковим степером - ліплення верхньої частини тіла, зміцнення м'язів живота і рук.

2500грн

Подробно
img
Масажний обруч хула хуп для схуднення талії 3 кг
2024-06-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Характеристики Масажний обруч для схуднення талії Замотаний в плівку Або обміняю на "утяжелители" для ніг Ціна 350

0грн

Подробно
img
Пояс для схуднення та підтримки талії Xtreme Power Belt вбирає вологу
2023-03-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Пояс для схуднення та підтримки талії Xtreme Power Belt Помаранчевий з пористою прокладкою, що моментально вбирає вологу

150грн

Подробно
img
Неопренові товсті штани для схуднення (тренувань)
2023-03-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Неопренові товсті штани для схуднення (тренувань), нові, куплялися дорого в спорт.магазині. Заміри ПОТ 36, ПОБ 54, довжина 87. Тягнуться. Без торгу Відправка укрпошта, нова пошта, ОЛХ_ДОСТАВКА

400грн

Подробно
img
Шорти для схуднення М
2023-04-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Бориспіль
Шорти для схуднення розмір М Абсолютно Нові Пролежали і не знадобились Ціна в епіцентрі 230грн.

120грн

Подробно
img
Фітнес обруч з обтяжувачем для схуднення
2023-05-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Сучасний тренажер для схуднення з спеціальним обтяжувачем. Вага 750 гр, габарити 35,5?35,5. Дзвонити 06******26 Нова пошта, Укрпошта.

350грн

Подробно
img
Шорти-сауна для схуднення
2023-06-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Рівне
Шорти-сауна для схуднення, працюють від електромережі. Є регулятор температури. Інструкція українською мовою і дієта.

450грн

Подробно
img
Вібраційний фітнес вібромасажер для схуднення та лікування
2023-07-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Кам'янське
Фітнес масажер напольний для спорту , схуднення , лікування спини , має розігріваючий єфект тіла,незвичайна вібраційна система впливає на глибокі шари шкіри,,розщеплює жирові клітини, спалює калорії , м‘язи тримає в тонусі . Позбавляє хворобливі відчуття в спині , шиї . Фігура вашої мрії

14000грн

Подробно