img
Стійка для гамака дерев'яна Каркас для Гамака (натуральна)
2023-05-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Стійка для гамака дерев'яна WCG (Каркас для Гамака) Колір: Натуральний Стійка для гамака дерев'яна WCG – це незамінний аксесуар для зручної установки гамака. Завдяки спеціальній стійці ви завжди зможете пересунути гамак з спеки в тінь і далі насолоджуватися приємним відпочинком. Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для складання стійки і установки гамака. Стійка для гамака виготовлена з високоякісної сушеної ялинової деревини 55х55см. Для підвищення стійкості металу, його покривають спеціальним полімерним покриттям , який надає каркасу відмінну стійкість до погодних умов. Ви завжди можете залишати стійку на вулиці, не боячись, що дощ чи сонячні промені зіпсують її. Якість продукції є нашим першочерговим пріоритетом. Використання найкращої сировини, високих технологій і кваліфікованих фахівців, дозволяє нам виробляти високоякісну продукцію, яка підходить і для найвибагливішого клієнта. Характеристики: Виробник: WCG; Країна виробник: Україна; Матеріал каркасу: сталь + дерево; Максимально допустиме навантаження: 130 кг; Навіс: Не передбачено; Стан: Новий. Габаритні розміри стійки для гамака: Довжина: 320 см; Ширина: 90 см; Висота: 120 см; Вага: 20 кг. Металеві частини проводиться в 4 різних кольорах: Чорний, Білий, Коричневий, Зелений. Дерево (Доступні кольори): натуральний сосна палісандр Виробник WCG Країна виробник Україна Матеріал каркасу натуральне дерево Каркас (стійка) Є Навіс Не передбачений Максимально допустиме навантаження 130 кг Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 3200 мм Ширина 900 мм Висота 1200 мм Вага 20 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

1899грн

Подробно
img
Стійка для гамака дерев‘яна каркас для гамака (сосна)
2023-06-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Стійка для гамака дерев'яна WCG (Каркас для Гамака) Колір: Сосна Стійка для гамака дерев'яна WCG – це незамінний аксесуар для зручної установки гамака. Завдяки спеціальній стійці ви завжди зможете пересунути гамак з спеки в тінь і далі насолоджуватися приємним відпочинком. Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для складання стійки і установки гамака. Стійка для гамака виготовлена з високоякісної сушеної ялинової деревини 55х55см. Для підвищення стійкості металу, його покривають спеціальним полімерним покриттям , який надає каркасу відмінну стійкість до погодних умов. Ви завжди можете залишати стійку на вулиці, не боячись, що дощ чи сонячні промені зіпсують її. Якість продукції є нашим першочерговим пріоритетом. Використання найкращої сировини, високих технологій і кваліфікованих фахівців, дозволяє нам виробляти високоякісну продукцію, яка підходить і для найвибагливішого клієнта. Характеристики: Виробник: WCG; Країна виробник: Україна; Матеріал каркасу: сталь + дерево; Максимально допустиме навантаження: 130 кг; Навіс: Не передбачено; Стан: Новий. Габаритні розміри стійки для гамака: Довжина: 320 см; Ширина: 90 см; Висота: 120 см; Вага: 20 кг. Металеві частини проводиться в 4 різних кольорах: Чорний, Білий, Коричневий, Зелений. Дерево (Доступні кольори): натуральний сосна палісандр Виробник WCG Країна виробник Україна Матеріал каркасу натуральне дерево Каркас (стійка) Є Навіс Не передбачений Максимально допустиме навантаження 130 кг Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 3200 мм Ширина 900 мм Висота 1200 мм Вага 20 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

2098грн

Подробно
img
Стійка для гамака дерев‘яна каркас (палісандр)
2023-06-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Стійка для гамака дерев'яна WCG (Каркас для Гамака) Колір: Палісандр Стійка для гамака дерев'яна WCG – це незамінний аксесуар для зручної установки гамака. Завдяки спеціальній стійці ви завжди зможете пересунути гамак з спеки в тінь і далі насолоджуватися приємним відпочинком. Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для складання стійки і установки гамака. Стійка для гамака виготовлена з високоякісної сушеної ялинової деревини 55х55см. Для підвищення стійкості металу, його покривають спеціальним полімерним покриттям , який надає каркасу відмінну стійкість до погодних умов. Ви завжди можете залишати стійку на вулиці, не боячись, що дощ чи сонячні промені зіпсують її. Якість продукції є нашим першочерговим пріоритетом. Використання найкращої сировини, високих технологій і кваліфікованих фахівців, дозволяє нам виробляти високоякісну продукцію, яка підходить і для найвибагливішого клієнта. Характеристики: Виробник: WCG; Країна виробник: Україна; Матеріал каркасу: сталь + дерево; Максимально допустиме навантаження: 130 кг; Навіс: Не передбачено; Стан: Новий. Габаритні розміри стійки для гамака: Довжина: 320 см; Ширина: 90 см; Висота: 120 см; Вага: 20 кг. Металеві частини проводиться в 4 різних кольорах: Чорний, Білий, Коричневий, Зелений. Дерево (Доступні кольори): натуральний сосна палісандр Виробник WCG Країна виробник Україна Матеріал каркасу натуральне дерево Каркас (стійка) Є Навіс Не передбачений Максимально допустиме навантаження 130 кг Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 3200 мм Ширина 900 мм Висота 1200 мм Вага 20 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

2100грн

Подробно
img
Стійка для гамака дерев'яна Каркас для Гамака
2023-05-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Стійка для гамака дерев'яна WCG – це незамінний аксесуар для зручної установки гамака. Завдяки спеціальній стійці ви завжди зможете пересунути гамак з спеки в тінь і далі насолоджуватися приємним відпочинком. Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для складання стійки і установки гамака. Стійка для гамака виготовлена з високоякісної сушеної ялинової деревини 55х55см. Для підвищення стійкості металу, його покривають спеціальним полімерним покриттям , який надає каркасу відмінну стійкість до погодних умов. Ви завжди можете залишати стійку на вулиці, не боячись, що дощ чи сонячні промені зіпсують її. Якість продукції є нашим першочерговим пріоритетом. Використання найкращої сировини, високих технологій і кваліфікованих фахівців, дозволяє нам виробляти високоякісну продукцію, яка підходить і для найвибагливішого клієнта. Характеристики: Виробник: WCG; Країна виробник: Україна; Матеріал каркасу: сталь + дерево; Максимально допустиме навантаження: 130 кг; Навіс: Не передбачено Стан: Новий. Габаритні розміри стійки для гамака: Довжина: 320 см; Ширина: 90 см; Висота: 120 см; Вага: 20 кг. Металеві частини проводиться в 4 різних кольорах: Чорний, Білий, Коричневий, Зелений. Дерево (Доступні кольори): натуральний сосна палісандр Основні Виробник WCG Країна виробник Україна Матеріал каркасу натуральне дерево Каркас (стійка) Є Навіс Не передбачений Максимально допустиме навантаження 130 кг Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 3200 мм Ширина 900 мм Висота 1200 мм Вага 20 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

1899грн

Подробно
img
Стійка для гамака ST91 Heckermann 300 см Чорна
2023-07-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Нововолинськ
Також в асортименті є гамак! Стійка для гамака ST91 Heckermann 300 см Чорна Каркас гамака Heckermann 300 см Садовий гамак – хіт останніх років. На ньому можна відпочити одній або другій людині і відпочити після важкого дня. Щоб не було проблем з його встановленням у саду, варто інвестувати в каркас гамака Heckermann, завдяки якому його не важко буде розмістити в потрібному місці. Мобільна підставка для гамака дозволяє швидко переміщати гамак із сонця в тінь залежно від ваших уподобань. Завдяки високій якості та довговічності вироби його купуватимуть довгі роки. Переваги підставки для гамака: оптимальний розмір прольоту 300 сантиметрів сила до 150 кг рама виготовлена ??із сталевих елементів найвищої якості швидке складання, яке займає всього кілька хвилин можливість взяти раму у поїздку стійкий до несприятливих погодних умов естетичний чорний колір трубок поєднується з різними кольорами гамаків сучасний та мінімалістичний дизайн Міцна та довговічна конструкція Каркас гамака Heckermann виготовлений із матеріалів найвищої якості, у тому числі із міцної сталі, завдяки чому він здатний витримувати вагу до 150 кілограмів. Ідеально підходить для подвійних садових гамак Завдяки великим габаритам 300х72х110 сантиметрів, на нього легко можна встановити садовий гамак для двох осіб. Гамак Heckermann із каркасом також легко витримає ігри з дітьми. Швидке складання каркаса гамака Щоб скласти підставку для гамака, потрібно лише кілька хвилин. Система кріплення самого гамака, а також окремих частин каркаса спроектована максимально інтуїтивно, завдяки чому процес займає кілька хвилин. Специфікація стійки: сталевий кріплення універсальні розміри гамака розміри рами: 300 х 72 х 110 см максимальна сила до 150 кг міцні металеві гачки в комплекті естетичний зовнішній вигляд, надійність виготовлення швидке та просте складання за лічені хвилини чорний колір Стійка для гамака ST91 Heckermann 300 см Чорна

1990грн

Подробно
img
НАБІР: Вибухові Кошенята | Взрывные котята | Exploding Kittens
2023-12-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
ЗНИЖКА 10% для всіх ДІЮЧИХ ВІЙСЬКОВИХ Крім того, 10% від прибутку з усіх ігор доначу на ЗСУ Слава Україні! --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР: Вибухові Кошенята | Взрывные Котята | Exploding Kittens * Українською або російською мовою на вибір * + PnP версія гри в якості краще за оригінал, завдяки зносостійким і тактильно приємним ламінованим картам. + Карти виготовлені в поліграії на професійному обладнанні. Лазерний друк, порізка плоттером - все рівненько і вологостійко. + При втраті будь яких карт або інших компонентів гри, їх завжди можна виготовити додатково, на відміну від оригіналу. + Подарункова дерев'яна коробка. + Крім того, є можливість виготовлення ігор під замовлення. Питайте! ... PROFIT! ВАРІАНТИ НАБОРІВ: Набір XS – 700 • Вибухові Кошенята (класичні або 18+) • Сингулярні Кошенята + Дерев’яна коробка Набір S – 850 • Вибухові Кошенята (класичні або 18+) • Сингулярні Кошенята • Смугасті Кошенята + Дерев’яна коробка Набір M – 1000 • Вибухові Кошенята (класичні або 18+) • Сингулярні Кошенята • Смугасті Кошенята • Гавкучі Кошенята + Дерев’яна коробка Набір L – 1300 • Вибухові Кошенята (класичні або 18+) • Сингулярні Кошенята • Смугасті Кошенята • Гавкучі Кошенята • Зомбі Кошенята + Дерев’яна коробка Набір XL – 1600 • Вибухові Кошенята (класичні або 18+) • Сингулярні Кошенята • Смугасті Кошенята • Гавкучі Кошенята • Зомбі Кошенята • Кошенята Добро vs Зло + Дерев’яна коробка *** ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ КРАЩЕ УТОЧНІТЬ НАЯВНІСТЬ БІЛЬШЕ ІГОР, ФОТО, ВІДГУКИ НА МОЄМУ САЙТІ: begemotgames.com.ua Facebook: fb.com/begemot.games Instagram: begemot.games --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- СКОРІШОЇ ПЕРЕМОГИ І МИРНОГО НЕБА! БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!

700грн

Подробно
img
Пазлы из дерева. Большие деревянные. Сложные. Подарок. Дерев'яні пазли
2024-03-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Распродажа!!! Необычный экологически чистый подарок для близкого человека. Пазлы сделаны очень качественно, картинка напечатана на хорошем оборудовании (видно на 6 фото в объявлении). У пазлов разный размер, примерно 35-40см в высоту, некоторые модели до 50см (высота). Во время сборки пазла Вы встретите разных "зверей", которые органично вписываются в картину пазла (видно на 3-м фото). Сборка одного такого пазла занимает примерно 1,5-2 часа. В качестве подсказки (инструкции) можно использовать изображение на коробке от пазла. Есть модели по 350грн и 450грн. Всего в наличии 14 разных пазлов. Все пазлы только в одном экземпляре! Список пазлов и цен : Дерев'яний пазл "Буйвол" - 350 грн Дерев'яний пазл "Міфічний дракон" - 350 грн Дерев'яний пазл "Могутній тигр" - 350 грн Дерев'яний пазл "Блискучі змії" - 350 грн Дерев'яний пазл "Індійський слон" - 350 грн Дерев'янийпазл "Літаючий дракон" - 350 грн Дерев'яний пазл "Вогняна лисиця" - 350 грн Дерев'яний пазл "Степовий орел" - 350 грн Дерев'яний пазл "Яскрава сова" - 350 грн Дерев'яний пазл "Бурий ведмідь" - 450 грн Дерев'яний пазл "Спритний вовк" - 450 грн Дерев'яний пазл "Мудра сова" - 450 грн Дерев'яний пазл "Сяюча тигриця" - 450 грн Дерев'яний пазл "Казковий баран" - 450 грн Дерев'яний пазл "Кольоровий жираф" - 450 грн

350грн

Подробно
img
Стійка для гамака Каркас для Гамака
2023-03-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Стійка для гамака WCG – це незамінний аксесуар для зручної установки гамака. Завдяки спеціальній стійці ви завжди зможете пересунути гамак з спеки в тінь і далі насолоджуватися приємним відпочинком. Для підвищення стійкості металу, його покривают спеціальним полімерним покриттям , який надає каркасу відмінну стійкість до погодних умов. Ви завжди можете залишати стійку на вулиці, не боячись, що дощ чи сонячні промені зіпсують її. Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для складання стійки і установки гамака. Комплектація: Каркас - 6 сталевих елементів. Інструкції по збірці. Монтажні кріплення. Стійка для гамака розбірна. Проводиться в 6 різних кольорах: Чорний,Сірий,Графіт,Білий,Зелений,Коричневий Країна виробник Україна Матеріал каркасу сталь Каркас (стійка) Є Навіс Не передбачений Максимально допустиме навантаження 220 кг Стан Нове Виробник WCG Габаритні розміри гамака Довжина 3100 мм Ширина 1600 мм Висота 1250 мм Вага 22 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

2795грн

Подробно
img
Катана Самурайский меч Grand Way Katana 139104 (Гостра) з Підставкою+
2023-12-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Самурайский меч Grand Way Katana 139104 (KATANA) з Підставкою і Коробкою. Гострі. Нові !! ПОДАРУНКОВА ДЕРЕВ'ЯНА УПАКОВКА, ОБТЯГНУТА ШОВКОМ, ДЕРЕВ'ЯНА ПІДСТАВКА Основні характеристики: Загальна довжина, мм: 980 Товщина клинка, мм: 7.6 Довжина сая, мм: 750 Матеріал леза: 440С Твердість сталі: 55-58 HRC Довжина клинка, мм: 710 Покриття клинка: Mirror Polish Матеріал піхов: дерево ПОДАРУНКОВА ДЕРЕВ'ЯНА УПАКОВКА, ОБТЯГНУТА ШОВКОМ, ДЕРЕВ'ЯНА ПІДСТАВКА, ЧОХОЛ, НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА КАТАНОЮ. Представлений тут меч самурая, японська катана 139104, обладнана відполірованим лезом завдовжки 710 мм, виготовленим із високоякісної, неіржавкої сталі 440С із твердістю 55-58 за Роквелом, і має загальну довжину 980 мм. Меч комплектується дерев'яними піхвами (сая) завдовжки 750 мм. Дерев'яна підставка під зброю, тканинний чохол і набір для догляду за катаної також входять до комплекту. Самовивіз Нова пошта Укрпошта ОЛХ доставка Наложка ( Післяплата )

3505грн

Подробно
img
ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР: Вибухові Кошенята | Exploding Kittens
2022-12-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР: Вибухові Кошенята | Exploding Kittens + PnP версія гри в якості краще за оригінал, завдяки зносостійким і тактильно приємним ламінованим картам. + Карти виготовлені в поліграії на професійному обладнанні. Лазерний друк, порізка плоттером - все рівненько і вологостійко. + При втраті будь яких карт або інших компонентів гри, їх завжди можна виготовити додатково, на відміну від оригіналу. + Подарункова дерев'яна коробка. + Крім того, є можливість виготовлення ігор під замовлення. Питайте! ... PROFIT! ВАРІАНТИ НАБОРІВ: Набір S – 500 • Вибухові Кошенята (класичні або 18+) • Сингулярні Кошенята + Дерев’яна коробка Набір M – 600 • Вибухові Кошенята (класичні або 18+) • Сингулярні Кошенята • Смугасті Кошенята + Дерев’яна коробка Набір L – 700 • Вибухові Кошенята (класичні або 18+) • Сингулярні Кошенята • Смугасті Кошенята • Гавкучі Кошенята + Дерев’яна коробка Набір XL – 900 • Вибухові Кошенята Класичні • Вибухові Кошенята 18+ • Сингулярні Кошенята • Смугасті Кошенята • Гавкучі Кошенята + Дерев’яна коробка *** ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ КРАЩЕ УТОЧНІТЬ НАЯВНІСТЬ БІЛЬШЕ ІГОР, ФОТО, ВІДГУКИ НА МОЄМУ САЙТІ: begemotgames.com.ua Facebook: fb.com/begemot.games Instagram: begemot.games

700грн

Подробно
img
Каркас под гамак из дерева Стойка для гамака WCG Разборная конструкция
2023-09-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Стойка для гамака деревянная WCG Каркас для Гамака Стойка для гамака деревянная WCG – это незаменимый аксессуар для удобной установки гамака. Благодаря специальной стойке вы всегда сможете передвинуть гамак из жары в тень и дальше наслаждаться приятным отдыхом. Каркас стойки подходит для всех типов гамаков: одноместного, двухместного, семейного. В комплекте со стойкой предоставляется весь необходимый комплект крепежей для сборки стойки и установки гамака. Стойка для гамака изготовлена из высококачественной сушеной еловой древесины 55х55см. Для повышения стойкости металла, его покривают специальным полимерным покрытием , который придает каркасу отличную устойчивость к погодным условиям. Вы всегда можете оставлять стойку на улице, не боясь, что дождь или солнечные лучи испортят ее. Характеристики Основные Производитель WCG Страна производитель Украина Материал каркаса сталь + дерево Максимально допустимая нагрузка 130(кг) Навес Не предусмотрен Каркас (стойка) Есть Гарантийный срок 12(мес) Состояние Новое Габаритные размеры стойки для гамака Длина 3200.0(мм) Ширина 900.0(мм) Высота 1200.0(мм) Вес 20(кг) Металлические части производится в 4 разных Цветах: Чёрный,Белый,Коричневый,Зелёный. Дерево (Доступные цвета): Натуральный Сосна Палисандр Качество продукции является нашим первостепенным приоритетом. Использование наилучшего сырья, высоких технологий и квалифицированных специалистов, позволяет нам производить высококачественную продукцию, которая подходит и для наиболее требовательного клиента. Характеристики Основные Навес Не предусмотрен Состояние Новое Каркас (стойка) Есть Материал каркаса сталь, натуральное дерево Страна производитель Украина Максимально допустимая нагрузка 130 кг Гарантийный срок 12 мес Габаритные размеры гамака Высота 1200 мм Ширина 900 мм Вес 20 кг Длина 3200 мм Осуществляем доставку по всей Украине (Новая Почта). Оплата заказов происходит при получении товара. Также в наличии много разного товара спортивного характера (Смотрите другие обьявления автора)

2095грн

Подробно
img
Шатер, намет, палатка 3?3 . Великий вибір (9)
2023-07-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Широкий асортимент дозволяє придбати намет на будь-який смак, необхідного розміру і для потрібних цілей використання. Розсувний намет - це швидке рішення для вашого бізнесу та дозвілля. • Надсилання без передоплати післяплатою • Надсилаємо Новою поштою, з Одеси в день замовлення до 15.00. • В наявності три варіанти якості каркаса З товщиною стінок 0.5 , 0.75 , 0.9 мм •Шатер 2.5х2.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 2300 грн. •Шатер 2х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 2700 грн. •Шатер 3х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 2700 грн. •Шатер 3х4.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 3100 грн. •Шатер 3х6 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 4900 грн. •Шатер 2х2 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 2500 грн. •Шатер 2.5х2.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 2800 грн. •Шатер 2х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 3100 грн. •Шатер 3х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 3000 грн. •Шатер 3х4.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 3900 грн. •Шатер 3х6 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 5400 грн. •Шатер 2?3 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 4000 грн. •Шатер 3?3 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см.з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 4000 грн. •Шатер 3?4.5 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см.з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 5000 грн. •Шатер 3?6 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см.з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 6300 грн. •Криша 2?2 (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 750 грн. •Криша 2.5?2.5 (колір: зелений, синій, червоний) 850 грн. •Криша 2?3 (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 850 грн. •Криша 3?3 (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 1000 грн. •Криша 3?4.5 (колір: зелений, синій, червоний, бежевий, білий) 1200 грн. •Криша 3?6 (колір: зелений, синій, червоний, бежевий, білий) 1500 грн. •Криша 3?3 (плотністю 250 д.) (колір: зелений, синій, червоний) 1300 грн. •Стінка 6 м. (2?2) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 600 грн. •Стінка 7 м. (2?3) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий) 700 грн. •Стінка 9 м. (3?3) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 900 грн •Стінка 10.5 м. (3?4.5) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 1000 грн. •Стінка 12 м. (3?6) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 1150 грн. Характеристики посилених розсувних наметів з білим каркасом: •Розміри намету: 2?3 м. Вага: 22 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. • Розміри намету: 3х3 м. Вага: 22 кг. Висота з боків: 2-2,3м. Висота по ковзану: 2,9м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. •Розміри намету: 3?4,5 м. Вага: 28 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. • Розміри намету: 3?6 м. Вага: 35 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. У комплекті йде цілісний каркас та тент на дах. •Колір даху: червоний, бежевий, жовтий, зелений, синій, білий. (Щільність тенту 230 г/м2) Стінки до намету ви можете придбати окремо. Характеристики розсувних наметів з чорним каркасом: •Колір даху: червоний, бежевий, жовтий, зелений, синій, білий. •Розміри намету: 2х2 м. Вага: 15 кг. •Розміри намету: 2.5х2.5 м. Вага: 16 кг. •Розміри намету: 2х3 м. Вага: 19 кг. •Розміри намету: 3х3 м. Вага: 18 кг. •Розміри намету: 3х4.5 м. Вага: 24 кг. •Розміри намету: 3х6 м. Вага: 28 кг. Каркас: квадратна труба 30 мм. (З товщиною стінки 0.9 мм) Висота по краях: 2-2,2 м. (регулюється по висоті) • Висота по ковзану: 2,7 м. •В комплекті йде цілісний каркас та тент на дах. (Щільність тенту 230 г/м2) •Стінки до намету можна придбати окремо. У наш час, як і багато років тому, намет є затребуваним каркасно-тентових виробом. Його застосування стало популярним в різних сферах життя, починаючи від торгівлі і закінчуючи невідємним атрибутом відпочинку. Стінка 6м., 7м., 9м., 10.5м., 12м., 15м. виготовлена ??з міцного водовідштовхувального матеріалу поліестеру. Така ж тканина застосовується на торгових парасольках, не пропускає дощ, вітер, вологу та сонячне проміння. Стіни мають підвязки для надійної фіксації до каркасу розсувного намету. Дах 2?2/ 2,5?2,5/ 2?3/ 3?3/ 3?4,5/ 3?6 метрів, щільна, прогумована тканина, на куточках купола тканина двошарова, що запобігає її протиранню, не допускає проникнення води, сонця. Купол-тент виконаний з поліестерової тканини з покриттям ПВХ з внутрішньої сторони купола (оксфорд). Тканина відрізняється гарною еластичністю, яка дозволяє використовувати намет при сильних морозах і не пересихає під палючим сонячним промінням. Внизу по кутах купола на внутрішній стороні пришиті липучки, що мають частину у відповідь на стійках каркаса. Завдяки липучкам, купол добре утримується на каркасі під час вітру.

2700грн

Подробно
img
Шатри, палатка, намети посилені та звичайні. Великий вибір (10)
2023-08-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
• Надсилання без передоплати післяплатою • Надсилаємо Новою поштою, з Одеси в день замовлення до 15.00. Широкий асортимент дозволяє придбати намет на будь-який смак, необхідного розміру і для потрібних цілей використання. Розсувний намет - це швидке рішення для вашого бізнесу та дозвілля. •Шатер 2.5х2.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 2300 грн. •Шатер 2х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 2700 грн. •Шатер 3х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 2700 грн. •Шатер 3х4.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 3100 грн. •Шатер 3х6 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 4900 грн. •Шатер 2х2 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 2480 грн. •Шатер 2.5х2.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 2780 грн. •Шатер 2х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 3050 грн. •Шатер 3х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 2980 грн. •Шатер 3х4.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 3780 грн. •Шатер 3х6 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 5380 грн. •Шатер 2?3 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 3900 грн. •Шатер 3?3 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см.з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 3890 грн. •Шатер 3?4.5 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см.з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 4920 грн. •Шатер 3?6 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см.з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 6250 грн. •Криша 2?2 (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 750 грн. •Криша 2.5?2.5 (колір: зелений, синій, червоний) 850 грн. •Криша 2?3 (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 850 грн. •Криша 3?3 (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 1000 грн. •Криша 3?4.5 (колір: зелений, синій, червоний, бежевий, білий) 1200 грн. •Криша 3?6 (колір: зелений, синій, червоний, бежевий, білий) 1500 грн. •Криша 3?3 (плотністю 250 д.) (колір: зелений, синій, червоний) 1300 грн. •Криша 3?6 (плотністю 250 д.) (колір: зелений, синій, червоний) 1700 грн. •Стінка 6 м. (2?2) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 600 грн. •Стінка 7 м. (2?3) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий) 700 грн. •Стінка 9 м. (3?3) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 900 грн •Стінка 10.5 м. (3?4.5) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 1000 грн. •Стінка 12 м. (3?6) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 1150 грн. У наш час, як і багато років тому, намет є затребуваним каркасно-тентових виробом. Його застосування стало популярним в різних сферах життя, починаючи від торгівлі і закінчуючи невідємним атрибутом відпочинку. Стінка 6м., 7м., 9м., 10.5м., 12м., 15м. виготовлена ??з міцного водовідштовхувального матеріалу поліестеру. Така ж тканина застосовується на торгових парасольках, не пропускає дощ, вітер, вологу та сонячне проміння. Стіни мають підвязки для надійної фіксації до каркасу розсувного намету. Характеристики розсувних наметів з чорним каркасом: •Колір даху: червоний, бежевий, жовтий, зелений, синій, білий. •Розміри намету: 2х2 м. Вага: 15 кг. •Розміри намету: 2.5х2.5 м. Вага: 16 кг. •Розміри намету: 2х3 м. Вага: 19 кг. •Розміри намету: 3х3 м. Вага: 18 кг. •Розміри намету: 3х4.5 м. Вага: 24 кг. •Розміри намету: 3х6 м. Вага: 28 кг. Каркас: квадратна труба 30 мм. (З товщиною стінки 0.9 мм) Висота по краях: 2-2,2 м. (регулюється по висоті) • Висота по ковзану: 2,7 м. •В комплекті йде цілісний каркас та тент на дах. (Щільність тенту 230 г/м2) •Стінки до намету можна придбати окремо. Характеристики посилених розсувних наметів з білим каркасом: •Розміри намету: 2?3 м. Вага: 22 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. • Розміри намету: 3х3 м. Вага: 22 кг. Висота з боків: 2-2,3м. Висота по ковзану: 2,9м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. •Розміри намету: 3?4,5 м. Вага: 28 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. • Розміри намету: 3?6 м. Вага: 35 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. У комплекті йде цілісний каркас та тент на дах. •Колір даху: червоний, бежевий, жовтий, зелений, синій, білий. (Щільність тенту 230 г/м2) Стінки до намету ви можете придбати окремо. Дах 2?2/ 2,5?2,5/ 2?3/ 3?3/ 3?4,5/ 3?6 метрів, щільна, прогумована тканина, на куточках купола тканина двошарова, що запобігає її протиранню, не допускає проникнення води, сонця. Купол-тент виконаний з поліестерової тканини з покриттям ПВХ з внутрішньої сторони купола (оксфорд). Тканина відрізняється гарною еластичністю, яка дозволяє використовувати намет при сильних морозах і не пересихає під палючим сонячним промінням. Внизу по кутах купола на внутрішній стороні пришиті липучки, що мають частину у відповідь на стійках каркаса. Завдяки липучкам, купол добре утримується на каркасі під час вітру.

2700грн

Подробно
img
Шатер Посилений розсувний 3?3 , палатка торгова, шатер гармошка. (1)
2023-08-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
• Надсилання без передоплати післяплатою • Надсилаємо Новою поштою, з Одеси в день замовлення до 15.00. •Шатер 2.5х2.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 2300 грн. •Шатер 2х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 2700 грн. •Шатер 3х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 2700 грн. •Шатер 3х4.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 3100 грн. •Шатер 3х6 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 4900 грн. •Шатер 2х2 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 2480 грн. •Шатер 2.5х2.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 2780 грн. •Шатер 2х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 3050 грн. •Шатер 3х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 2980 грн. •Шатер 3х4.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 3780 грн. •Шатер 3х6 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 5380 грн. •Шатер 2?3 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 3900 грн. •Шатер 3?3 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см.з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 3890 грн. •Шатер 3?4.5 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см.з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 4920 грн. •Шатер 3?6 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см.з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 6250 грн. •Криша 2?2 (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 750 грн. •Криша 2.5?2.5 (колір: зелений, синій, червоний) 850 грн. •Криша 2?3 (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 850 грн. •Криша 3?3 (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 1000 грн. •Криша 3?4.5 (колір: зелений, синій, червоний, бежевий, білий) 1200 грн. •Криша 3?6 (колір: зелений, синій, червоний, бежевий, білий) 1500 грн. •Криша 3?3 (плотністю 250 д.) (колір: зелений, синій, червоний) 1300 грн. •Криша 3?6 (плотністю 250 д.) (колір: зелений, синій, червоний) 1700 грн. •Стінка 6 м. (2?2) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 600 грн. •Стінка 7 м. (2?3) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий) 700 грн. •Стінка 9 м. (3?3) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 900 грн •Стінка 10.5 м. (3?4.5) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 1000 грн. •Стінка 12 м. (3?6) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 1150 грн. Характеристики розсувних наметів з чорним каркасом: •Колір даху: червоний, бежевий, жовтий, зелений, синій, білий. •Розміри намету: 2х2 м. Вага: 15 кг. •Розміри намету: 2.5х2.5 м. Вага: 16 кг. •Розміри намету: 2х3 м. Вага: 19 кг. •Розміри намету: 3х3 м. Вага: 18 кг. •Розміри намету: 3х4.5 м. Вага: 24 кг. •Розміри намету: 3х6 м. Вага: 28 кг. Каркас: квадратна труба 30 мм. (З товщиною стінки 0.9 мм) Висота по краях: 2-2,2 м. (регулюється по висоті) • Висота по ковзану: 2,7 м. •В комплекті йде цілісний каркас та тент на дах. (Щільність тенту 230 г/м2) •Стінки до намету можна придбати окремо. Характеристики посилених розсувних наметів з білим каркасом: •Розміри намету: 2?3 м. Вага: 22 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. • Розміри намету: 3х3 м. Вага: 22 кг. Висота з боків: 2-2,3м. Висота по ковзану: 2,9м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. •Розміри намету: 3?4,5 м. Вага: 28 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. • Розміри намету: 3?6 м. Вага: 35 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. У комплекті йде цілісний каркас та тент на дах. •Колір даху: червоний, бежевий, жовтий, зелений, синій, білий. (Щільність тенту 230 г/м2) Стінки до намету ви можете придбати окремо. Дах 2?2/ 2,5?2,5/ 2?3/ 3?3/ 3?4,5/ 3?6 метрів, щільна, прогумована тканина, на куточках купола тканина двошарова, що запобігає її протиранню, не допускає проникнення води, сонця. Купол-тент виконаний з поліестерової тканини з покриттям ПВХ з внутрішньої сторони купола (оксфорд). Тканина відрізняється гарною еластичністю, яка дозволяє використовувати намет при сильних морозах і не пересихає під палючим сонячним промінням. Внизу по кутах купола на внутрішній стороні пришиті липучки, що мають частину у відповідь на стійках каркаса. Завдяки липучкам, купол добре утримується на каркасі під час вітру. Стінка 6м., 7м., 9м., 10.5м., 12м., 15м. виготовлена ??з міцного водовідштовхувального матеріалу поліестеру. Така ж тканина застосовується на торгових парасольках, не пропускає дощ, вітер, вологу та сонячне проміння. Стіни мають підвязки для надійної фіксації до каркасу розсувного намету.

3100грн

Подробно
img
Катана, Самурайський меч "Летючий дракон" Grand Way 4145
2023-05-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Характеристики : Катана 4145 "Летючий дракон" з підставкою Бренд : Grand Way Вид : Катана Тип : Сувенірні Матеріал клинка : 420 Твердість сталі, HRC : 50-52 Поверхня клинка : Satin Finish Довжина клинка, мм : 680 Товщина клинка, мм : 3.6 Ширина клинка, мм : 27 Довжина рукояті, мм : 380 Загальна довжина, мм : 1060 Матеріал рукоятки : Пластик, метал Вага, г : 1050 Матеріал підставки : Дерево Вид упаковки : Картонна упаковка Є також інші самурайські Катани : 1. Grand Way Katana 13963 (подарункова дерев"яна коробка обтягнута шовком); 2. Grand Way Katana 8201 BLACK (подарункова дерев"яна коробка обтягнута шовком); 3. Grand Way Katana 17935-1 "Чорний дракон" (подарункова дерев"яна коробка обтягнута шовком); 4.Grand Way Katana 139104 (подарункова дерев"яна коробка обтягнута шовком); 5.Grand Way Katana 13974 Набір катан 3 в 1; 6. Grand Way Katana 15952; 7. Grand Way Katana 15964; 8. Grand Way Katana 19954; 9.Grand Way Katana 19959; 10.Grand Way Katana 15970; 11.Grand Way Katana 5210; 12. Grand Way Katana 4157 Тренувальний, учбовий. Скину ціни, фото, характеристики... Увага!!! На складі в наявності є вся лінійка товарів торгової марки Grand Way (Мачете, Різноманітні Ножі, Мультитули, Сувенірні мечі, Шаблі, Сокири..) Запитуйте кого, що цікавить! Товар Абсолютно НОВИЙ в наявності ! Самовивіз, Олх доставка, Наложним платежем Дивіться мої інші оголошення є багато цікавого

1395грн

Подробно
img
Стойка для гамака WCG Каркас для Гамака
2023-04-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Стойка для гамака WCG   Каркас для Гамака Стойка для гамака WCG   – это незаменимый аксессуар для удобной установки гамака. Благодаря специальной стойке вы всегда сможете передвинуть гамак из жары в тень и дальше наслаждаться приятным отдыхом. Для повышения стойкости металла, его покривают специальным полимерным покрытием , который придает каркасу отличную устойчивость к погодным условиям. Вы всегда можете оставлять стойку на улице, не боясь, что дождь или солнечные лучи испортят ее. Каркас стойки подходит для всех типов гамаков: одноместного, двухместного, семейного. В комплекте со стойкой предоставляется весь необходимый комплект крепежей  для сборки стойки и установки гамака.   Комплектация: Каркас - 6 стальных элементов. Инструкции по сборке. Монтажные крепления. Характеристики Основные Производитель   WCG Страна производитель Украина Материал каркаса сталь Максимально допустимая нагрузка 220(кг) Навес Не предусмотрен Каркас (стойка)   Есть Гарантийный срок   12(мес) Состояние Новое Габаритные размеры гамака Длина   3100.0(мм) Ширина   1600.0(мм) Высота 1250.0(мм) Вес 22.0(кг) Осуществляем доставку по всей Украине (Новая Почта). Оплата заказов происходит при получении товара. Также в наличии много разного товара спортивного характера (Смотрите другие обьявления автора)

2799грн

Подробно
img
Шатер гармошка 2?2 , великий вибір посилених та звичайних палаток (2)
2023-09-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
•Шатер 2.5х2.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 2300 грн. •Шатер 2х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 2700 грн. •Шатер 3х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 2700 грн. •Шатер 3х4.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 3100 грн. •Шатер 3х6 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 4900 грн. •Шатер 2х2 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 2480 грн. •Шатер 2.5х2.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 2780 грн. •Шатер 2х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 3050 грн. •Шатер 3х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 2980 грн. •Шатер 3х4.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 3780 грн. •Шатер 3х6 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 5380 грн. •Шатер 2?3 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 3900 грн. •Шатер 3?3 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см.з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 3890 грн. •Шатер 3?4.5 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см.з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 4920 грн. •Шатер 3?6 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см.з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 6250 грн. •Криша 2?2 (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 750 грн. •Криша 2.5?2.5 (колір: зелений, синій, червоний) 850 грн. •Криша 2?3 (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 850 грн. •Криша 3?3 (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 1000 грн. •Криша 3?4.5 (колір: зелений, синій, червоний, бежевий, білий) 1200 грн. •Криша 3?6 (колір: зелений, синій, червоний, бежевий, білий) 1500 грн. •Криша 3?3 (плотністю 250 д.) (колір: зелений, синій, червоний) 1300 грн. •Криша 3?6 (плотністю 250 д.) (колір: зелений, синій, червоний) 1700 грн. •Стінка 6 м. (2?2) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 600 грн. •Стінка 7 м. (2?3) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий) 700 грн. •Стінка 9 м. (3?3) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 900 грн •Стінка 10.5 м. (3?4.5) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 1000 грн. •Стінка 12 м. (3?6) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 1150 грн. Характеристики посилених розсувних наметів з білим каркасом: •Розміри намету: 2?3 м. Вага: 22 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. • Розміри намету: 3х3 м. Вага: 22 кг. Висота з боків: 2-2,3м. Висота по ковзану: 2,9м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. •Розміри намету: 3?4,5 м. Вага: 28 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. • Розміри намету: 3?6 м. Вага: 35 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. У комплекті йде цілісний каркас та тент на дах. •Колір даху: червоний, бежевий, жовтий, зелений, синій, білий. (Щільність тенту 230 г/м2) Стінки до намету ви можете придбати окремо.

2700грн

Подробно
img
Гамак подвійний Heckermann 260?150 + подушка
2023-06-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Нововолинськ
Гамак подвійний Heckermann 260?150 + подушка Подвійний садовий гамак 260?160 см Heckermann Якщо ви ставите питання, який гаджет купити для вашого саду або балкона, гамак стане ідеальним вибором. Садовий гамак Heckermann поєднує у собі високу якість виготовлення та кращу ціну на ринку. Зроблений із надзвичайно товстих матеріалів, він дозволяє одночасно відпочивати двом людям (гарантована вантажопідйомність до 240 кг). Щоб зробити відпочинок у садовому гамаку ще комфортнішим, його розміри максимально збільшені. Завдяки цьому навіть дуже високі люди зможуть без проблем розім'яти кістки. Переваги садового гамака: високоякісний матеріал, з якого виготовлено гамак в комплект входить товста мотузка для кріплення гамака ручки посилені металевими вставками, завдяки чому ніколи не зношуються цікавий дизайн із наймоднішими, яскравими смужками сумка для зберігання гамака, що входить до комплекту, яку також можна використовувати як подушка оптимальні розміри 260х150 сантиметрів (розміри матеріалу 190х150 сантиметрів) гамак для двох подушка 60 см гачки для підвішування, обплетені товстою мотузкою Подвійний садовий гамак – хіт! Найкращий садовий гамак - це той, в якому ви можете розслабитися на самоті або в компанії іншої людини. Подвійний гамак Heckermann забезпечує повний комфорт під час використання завдяки своїй конструкції та оптимальному розміру. Де можна повісити гамак? Гамак у саду – мрія багатьох людей. Де його можна повісити? Звичайно, два дерева будуть найкращим рішенням. Однак, якщо у вашому саду немає потрібних, гамак на підставці теж відмінно підійде. Каркас для гамака Heckermann ви знайдете нижче в розділі «Рекомендовані аксесуари»! Садовий та туристичний гамак в одному Незважаючи на великі розміри гамака, сумка, що входить до комплекту, дозволяє скласти його таким чином, щоб він займав якнайменше місця. Завдяки цьому його можна взяти на пікнік або на озеро та прикріпити там до дерев. Цікавий дизайн та висока якість Увага до деталей – одна з головних переваг садового гамака Heckermann. Висока якість матеріалу означає, що на гамаку немає потертостей. Мотузки, прикріплені до тканини, забезпечують безпеку та полегшують складання. Щоб приховати гачки, прикріплені до гамака, вони були приховані під мотузкою відповідного кольору. Технічні характеристики: Загальна довжина гамака (від кріплення до кріплення) 260 см Ширина гамака 150 см Довжина корисної площі близько 190 см Довжина кріплення дві додаткові стропи завдовжки 140 см кожна Довжина оголов'я 60 см Ширина оголов'я приблизно 3 см (де проходять нитки), приблизно 1,5 см (де нитки не проходять) Максимальне завантаження близько 240 кг Матеріал полотно Колір темно-синій/синій/зелений Гамак подвійний Heckermann 260?150 + подушка

590грн

Подробно
img
Одномісний гамак з каркасом Mexico XL 200х100
2023-03-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Одномісний гамак з каркасом Mexico XL 200х100 WCG Колір Тканини: класичний, синій, зелений, веселка, кольоровий. Колір Каркасу: чорний, сірий, графіт, білий, зелений, коричневий. Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Каркас виготовлений з міцного металу і підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. Для підвищення стійкості матеріалу, його покривають спеціальним полімерним покриттям, який надає каркасу відмінну стійкість до погодних умов. Ви завжди можете залишати стійку на вулиці, не боячись, що дощ або сонячні промені зіпсують її. У комплекті надається всі необхідні кріплення для збірки гамака. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак разом з каркасом на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Одномісний гамак XL Класичний 200х100 WCG Мішок для транспортування гамака Карабіни для кріплення (2 шт.) Ремені для кріплення (2 шт.). Кожен з ременів витримує до 340 кг навантаження! Металічний каркас складається з 6 металічних елементів - 6 кольорів на вибір: чорний, сірий, графіт, білий, зелений, коричневий Інструкція по монтажу. Монтажні кріплення. Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 100 см. Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 39 х 22 см Характеристики каркаса: Розмір: Д350 х В125 х Ш120 см Площа: 150 х 120 см Максимальне навантаження: 220 кг Товщина металу: 2 мм Розмір профілю: 40 х 40 мм Матеріал: сталь Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Одномісний Матеріал ложа бавовна Матеріал каркасу сталь Каркас (стійка) Є Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1000 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1000 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

3499грн

Подробно
img
Шатер, намет торговий, палатка гармошка (5)
2023-07-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
•Шатер 2.5х2.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 2300 грн. •Шатер 2х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 2700 грн. •Шатер 3х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 2700 грн. •Шатер 3х4.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 3100 грн. •Шатер 3х6 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.5 мм.) 4900 грн. •Шатер 2х2 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 2500 грн. •Шатер 2.5х2.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 2800 грн. •Шатер 2х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 3100 грн. •Шатер 3х3 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 3000 грн. •Шатер 3х4.5 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 3900 грн. •Шатер 3х6 криша в комплекті. (чорний каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.75 мм.) посилений 5400 грн. •Шатер 2?3 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см. з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 4000 грн. •Шатер 3?3 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см.з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 4000 грн. •Шатер 3?4.5 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см.з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 5000 грн. •Шатер 3?6 криша в комплекті. (білий каркас 3?3 см.з товщиною стінки 0.9 мм.) посилений 6300 грн. •Криша 2?2 (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 750 грн. •Криша 2.5?2.5 (колір: зелений, синій, червоний) 850 грн. •Криша 2?3 (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 850 грн. •Криша 3?3 (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 1000 грн. •Криша 3?4.5 (колір: зелений, синій, червоний, бежевий, білий) 1200 грн. •Криша 3?6 (колір: зелений, синій, червоний, бежевий, білий) 1500 грн. •Криша 3?3 (плотністю 250 д.) (колір: зелений, синій, червоний) 1300 грн. •Стінка 6 м. (2?2) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 600 грн. •Стінка 7 м. (2?3) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий) 700 грн. •Стінка 9 м. (3?3) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 900 грн •Стінка 10.5 м. (3?4.5) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 1000 грн. •Стінка 12 м. (3?6) (колір: зелений, синій, червоний, жовтий, бежевий, білий) 1150 грн. • Відправлення без передоплат післяплатою • Відправляємо Новою поштою, з Одеси в день замовлення до 15.00. Характеристики розсувних наметів: • Колір: червоний, бежевий, жовтий, зелений, синій, білий. • Розміри намету: 2х2 м. Вага: 15 кг. • Розміри намету: 2.5х2.5 м. Вага: 16 кг. • Розміри намету: 2х3 м. Вага: 19 кг. • Розміри намету: 3х3 м. Вага: 18 кг. • Розміри намету: 3х4.5 м. Вага: 24 кг. • Розміри намету: 3х6 м. Вага: 28 кг. • Каркас: квадратна труба 30 мм. (З товщиною стінки 0.9 мм) • Висота по краях: 2-2,2 м. (Регулюється по висоті) • Висота по коньку: 2,7 м. • У комплекті йде цілісний каркас і тент на дах. (Щільність тенту 230 г / м2) • Стінки до намету ви можете придбати окремо. Характеристики усилених розсувних наметів: • Колір: білий, червоний, синій, зелений. Розміри намету: 3х3 м. Вага: 22 кг. Висота по краях: 2-2,2м. Висота по коника: 2,7 м. Каркас: квадратна труба 30 мм. Дах 2?2 / 2,5?2,5 / 2?3 / 3?3 / 3?4,5 / 3?6 метрів, щільна, прогумована тканина, на куточках купола тканина двошарова, що запобігає її протирання, не допускає проникнення води, сонця. Купол-тент виконаний з поліестерової тканини з ПВХ покриттям з внутрішньої сторони купола (Оксфорд). Тканина відрізняється хорошою еластичністю, яка дозволяє використовувати намет при сильних морозах і не пересихає під палючими сонячними променями. Внизу по кутах купола на внутрішній стороні пришиті липучки, які мають відповідну частину на стійках каркаса. Завдяки липучкам, купол добре утримується на каркасі під час вітру. Стінка 6м., 7м., 9м., 10.5м., 12м. виготовлена ??з міцного водовідштовхувального матеріалу поліестеру. Така ж тканина застосовується на торгових парасольках, не пропускає дощ, вітер, вологу і сонячні промені. Стінки мають підвязки для надійної фіксації до каркасу розсувного шатра.

2300грн

Подробно
img
Монотонний гамак червоний WISH одномісний XL 200x100
2022-12-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можна придбати окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Монотонний гамак WISH одномісний XL 200х100 WCG Мішок для транспортування гамака Карабіни для кріплення Ремні для підвішування Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Одномісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 150 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1000 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1000 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Характеристики: Розміри гамака: 200 х 100 см. Максимальне навантаження: 150 кг А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

625грн

Подробно
img
Монотонний гамак з планкою WISH червоний двомісний XXL 200х150
2023-04-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можна придбати окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Монотонний гамак з планкою WISH червоний двомісний XXL 200х150 WCG Мішок для транспортування гамака Карабіни для кріплення Ремні для підвішування Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 150 см. Ширина планки 150 см Максимальне навантаження: 250 кг А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Двомісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1500 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1500 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

947грн

Подробно
img
Монотонний гамак WISH білий одномісний XL 200х100
2023-06-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можна придбати окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Монотонний гамак WISH одномісний XL 200х100 WCG Мішок для транспортування гамака Карабіни для кріплення Ремні для підвішування Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Одномісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 150 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1000 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1000 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Характеристики: Розміри гамака: 200 х 100 см. Максимальне навантаження: 150 кг А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

625грн

Подробно
img
Монотонний гамак з планкою WISH салатовий двомісний XXL 200x150
2023-07-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можна придбати окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Монотонний гамак з планкою WISH салатовий двомісний XXL 200х150 WCG Мішок для транспортування гамака Карабіни для кріплення Ремні для підвішування Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 150 см. Ширина планки 150 см Максимальне навантаження: 250 кг А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Двомісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1500 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1500 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

945грн

Подробно
img
Монотонний гамак з планкою WISH зелений одномісний XL 200x100
2023-08-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можна придбати окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Монотонний гамак з планкою WISH одномісний XL 200х100 WCG Мішок для транспортування гамака Карабіни для кріплення Ремні для підвішування Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 100 см. Ширина планки 100 см Максимальне навантаження: 150 кг А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Одномісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 150 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1000 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1000 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

677грн

Подробно
img
Монотонний гамак з планкою WISH салатовий одномісний XL 200x100
2023-10-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можна придбати окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Монотонний гамак з планкою WISH одномісний XL 200х100 WCG Мішок для транспортування гамака Карабіни для кріплення Ремні для підвішування Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 100 см. Ширина планки 100 см Максимальне навантаження: 150 кг А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Одномісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 150 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1000 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1000 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

678грн

Подробно
img
Монотонний гамак з планкою WISH бордовий одномісний XL 200x100
2024-04-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можна придбати окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Монотонний гамак з планкою WISH одномісний XL 200х100 WCG Мішок для транспортування гамака Карабіни для кріплення Ремні для підвішування Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 100 см. Ширина планки 100 см Максимальне навантаження: 150 кг А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Одномісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 150 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1000 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1000 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

680грн

Подробно
img
Монотонний гамак WISH зелений двомісний XXL 200х150
2023-05-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можна придбати окремо! Комплектація: Монотонний гамак WISH зелений двомісний XXL 200х150 WCG Мішок для транспортування гамака Карабіни для кріплення Ремні для підвішування Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 150 см. Максимальне навантаження: 250 кг А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Двомісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1500 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1500 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

747грн

Подробно
img
Монотонний гамак WISH салатовий двомісний XXL 200х150
2023-07-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить!можна придбати окремо! Комплектація: Монотонний гамак WISH салатовий двомісний XXL 200х150 WCG Мішок для транспортування гамака Карабіни для кріплення Ремні для підвішування Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 150 см. Максимальне навантаження: 250 кг А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Двомісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1500 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1500 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

740грн

Подробно
img
Одномісний гамак з планкою SUMMER Зелений XL 200х100
2023-03-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можна замовити окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Одномісний гамак XL 200х100 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 100 см. Ширина планки 48 см Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 48 х 10 см А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Одномісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 180 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1000 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1000 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

852грн

Подробно
img
Двомісний гамак з планкою BALI кольоровий XXL 200x150
2023-04-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить!можна замовити окремо! Двомісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Двомісний гамак XXL кольоровий 200х150 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. Тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 150 см. Ширина планки 150 см Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 150 х 13 см Також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Двомісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1500 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1500 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

1243грн

Подробно
img
Одномісний гамак з планкою кольоровий SUMMER XL 200x100
2023-04-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можна замовити окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Одномісний гамак XL 200х100 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 100 см. Ширина планки 48 см Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 48 х 10 см А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Одномісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 180 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1000 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1000 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

853грн

Подробно
img
Одномісний гамак з планкою BALI класичний XL 200x100
2023-05-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можливо придбати окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Одномісний гамак XL 200х100 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 100 см. Ширина планки 100 см Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 100 х 10 см також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Одномісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1000 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1000 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

951грн

Подробно
img
Одномісний гамак з планкою SUMMER синій XL 200x100
2023-05-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можна замовити окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Одномісний гамак XL 200х100 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 100 см. Ширина планки 48 см Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 48 х 10 см А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Одномісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 180 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1000 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1000 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

858грн

Подробно
img
Одномісний гамак з планкою SUMMER Класичний XL 200х100
2023-06-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можна придбати окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Одномісний гамак XL 200х100 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 100 см. Ширина планки 48 см Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 48 х 10 см А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Одномісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1500 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1500 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

859грн

Подробно
img
Монотонний гамак WISH салатовий одномісний XL 200x100
2023-06-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можна придбати окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Монотонний гамак WISH одномісний XL 200х100 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Одномісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 150 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1000 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1000 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Характеристики: Розміри гамака: 200 х 100 см. Максимальне навантаження: 150 кг А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

630грн

Подробно
img
Одномісний гамак з планкою BALI веселка XL 200x100
2023-06-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можливо придбати окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Одномісний гамак XL 200х100 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 100 см. Ширина планки 100 см Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 100 х 10 см також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Одномісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1000 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1000 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

950грн

Подробно
img
Двомісний гамак з планкою SUMMER Кольоровий XXL 200х150
2023-07-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама не входить в ціну! Можна замовити окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Двомісний гамак XXL 200х150 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги. Ми є виробником цих гамаків і рам для них. тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 150 см. Ширина планки 48 см Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 48 х 13 см А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Двомісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1500 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1500 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

948грн

Подробно
img
Двомісний гамак з планкою Bali зелений XXL 200x150
2023-07-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить!можна замовити окремо! Двомісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Двомісний гамак XXL зелений 200х150 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. Тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 150 см. Ширина планки 150 см Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 150 х 13 см Також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Двомісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1500 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1500 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

1246грн

Подробно
img
Одномісний гамак з планкою BALI синій XL 200x100
2023-07-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можливо придбати окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Одномісний гамак XL 200х100 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 100 см. Ширина планки 100 см Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 100 х 10 см також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Одномісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1000 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1000 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

940грн

Подробно
img
Двомісний гамак з планкою Bali класичний XXL 200x150
2023-07-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! можна замовити окремо! Двомісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Двомісний гамак класичний XXL 200х150 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. Тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 150 см. Ширина планки 150 см Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 150 х 13 см Також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Двомісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1500 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1500 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

1241грн

Подробно
img
Одномісний гамак з планкою BALI Зелений XL 200х100
2023-08-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! Можливо придбати окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Одномісний гамак XL 200х100 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 100 см. Ширина планки 100 см Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 100 х 10 см також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Одномісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1000 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1000 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

949грн

Подробно
img
Двомісний гамак з планкою BALI Синій XXL 200х150
2023-08-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в ціну не входить! можна замовити окремо! Двомісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Двомісний гамак XXL 200х150 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. Тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 150 см. Ширина планки 150 см Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 150 х 13 см Також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Двомісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1500 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1500 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

1249грн

Подробно
img
Двомісний гамак з планкою синій SUMMER XXL 200x150
2023-08-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама не входить в ціну! Можна замовити окремо! Одномісний, колоритний і комфортний гамак від компанії WCG, стане ідеальним варіантом для відпочинку на природі чи вдома. Міцність і довговічність використовуваних матеріалів, дозволить вам залишати гамак на відкритому повітрі не побоюючись негоди напротязі всього літа! Комплектація: Двомісний гамак XXL синій 200х150 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги. Ми є виробником цих гамаків і рам для них. тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 150 см. Ширина планки 48 см Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 48 х 13 см А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Двомісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1500 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1500 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

966грн

Подробно
img
Двомісний гамак з планкою SUMMER Веселка XXL 200х150
2024-04-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Рама в комплект не входить! Можна придбати окремо! Комплектація: Двоміснийгамак XXL 200х150 WCG Мішок для транспортування гамака Чому наші гамаки кращі ніж у конкурентів: Більшість гамаків які Ви можете зустріти на ринку поставляються без карабінів і замість міцних ременів використовують кріплення на тросу. Це незручно, а також не зовсім безпечно. Ми пропонуємо Вам гамаки з надміцним ременями для безпеки, і з кріпленням на карабінах для простоти в установці! Вам більше не потрібно затягувати вузли переживаючи що гамак впаде. Поставляється з мішком для зручного транспортування. Просто скрутіть гамак після використання і помістіть в мішок. Матеріал, що ідеально підходить для підвісних гамаків, відповідає всім вимогам, які вимагаються до якісних гамаків. Будучи м'яким і приємним на дотик, бавовна подарує вам приємні тактильні відчуття протягом тривалих годин відпочинку. Ви сміливо можете брати з собою своїх дітей, так як гіпоалергенна тканина не викликає подразнень або почервоніння навіть на чутливій дитячій шкірі. До того ж, для фарбування моделі використовувалися стійкі натуральні барвники, які з часом не линяють при пранні і не витираються, зберігають яскравість і новизну моделі. Додатковий комфорт в результаті великої кількості підвісних канатів: за допомогою великої кількості канатів, які з'єднюють сукно гамака з системою для підвішування, оптимально розподіляється вага тіла в гамаку, що забезпечує неповторне відчуття легкості. Контроль якості на кожному кроці виробництва. Можете бути впевнені в тому, що ми надамо Вам якісний товар який задовольнить всі Ваші вимоги Ми є виробником цих гамаків і рам для них. З цього тільки у нас Ви зможете підібрати металеву раму під гамак, яка доступна в 6 кольорах! Для каркаса використовується добірний профіль товщиною 2 мм, який гарантує безпечне використання. Характеристики: Розміри гамака: 200 х 150 см. Ширина планки 48 см Максимальне навантаження: 250 кг Склад: 65% бавовна, 35% поліестер Повна довжина: 280 см Розміри в складеному вигляді: 48 х 13 см А також ви можете у нас купити стійку під гамак Каркас стійки підходить для всіх типів гамаків: одномісного, двомісного, сімейного. У комплекті зі стійкою надається весь необхідний комплект кріплень для збірки стійки і установки гамака. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип ложа Цілісне полотно Тип гамака Двомісний Матеріал ложа бавовна Каркас (стійка) Не передбачений Навіс Не передбачений Захисна антимоскітна сітка Не передбачена Максимально допустиме навантаження 250 кг Вікова група Для дітей та дорослих Довжина ложа 2000 мм Ширина ложа 1500 мм Стан Нове Габаритні розміри гамака Довжина 2000 мм Ширина 1500 мм Вага 2 кг Комплектація гамака Чохол для зберігання й транспортування Так Матрац Ні Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

940грн

Подробно
img
Шатри, палатка, намети усилені та звичайні. Великий вибір (10)
2023-03-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
• Надсилання без передоплати післяплатою • Надсилаємо Новою поштою, з Одеси в день замовлення до 15.00. Широкий асортимент дозволяє придбати намет на будь-який смак, необхідного розміру і для потрібних цілей використання. Розсувний намет - це швидке рішення для вашого бізнесу та дозвілля. •Шатер 2?2 (чорний каркас) криша в комплекті - 2720 грн. •Шатер 2.5?2.5 (чорний каркас) криша в комплекті -3120 грн. •Шатер 2?3 (чорний каркас) криша в комплекті - 3330 грн. •Шатер 3?3 (чорний каркас) криша в комплекті - 3220 грн. •Шатер 3?4.5 (чорний каркас) криша в комплекті - 4050 грн. •Шатер 3?6 (чорний каркас) криша в комплекті - 5700 грн. •Шатер ( Усилений білий каркас ) 2?3 криша в комплекті - 4290 грн. •Шатер ( Усилений білий каркас ) 3?3 криша в комплекті - 4210 грн. •Шатер ( Усилений білий каркас ) 3?4,5 криша в комплекті - 4950 грн. •Шатер ( Усилений білий каркас ) 3?6 криша в комплекті - 6650 грн. •Криша 2?2 м. - 810 грн. •Криша 2.5?2.5 м. - 980 грн. •Криша 2?3 м. - 910 грн. •Криша 3?3 м. - 1070 грн. •Криша 3?4.5 м. - 1340 грн. •Криша 3?6 м. - 1550 грн. •Криша 3?3 (усилена 10 кг.) - 2400 грн. •Стінка 6 м. (2?2) - 680 грн. •Стінка 7 м. (2?3) - 730 грн. •Стінка 9 м. (3?3) - 940 грн. •Стінка 10.5 м. (3?4.5) - 1030 грн. •Стінка 12 м. (3?6) - 1220 грн. •Стінка 15 м. (3?6) - 1850 грн. У наш час, як і багато років тому, намет є затребуваним каркасно-тентових виробом. Його застосування стало популярним в різних сферах життя, починаючи від торгівлі і закінчуючи невідємним атрибутом відпочинку. Стінка 6м., 7м., 9м., 10.5м., 12м., 15м. виготовлена ??з міцного водовідштовхувального матеріалу поліестеру. Така ж тканина застосовується на торгових парасольках, не пропускає дощ, вітер, вологу та сонячне проміння. Стіни мають підвязки для надійної фіксації до каркасу розсувного намету. Характеристики розсувних наметів з чорним каркасом: •Колір даху: червоний, бежевий, жовтий, зелений, синій, білий. •Розміри намету: 2х2 м. Вага: 15 кг. •Розміри намету: 2.5х2.5 м. Вага: 16 кг. •Розміри намету: 2х3 м. Вага: 19 кг. •Розміри намету: 3х3 м. Вага: 18 кг. •Розміри намету: 3х4.5 м. Вага: 24 кг. •Розміри намету: 3х6 м. Вага: 28 кг. Каркас: квадратна труба 30 мм. (З товщиною стінки 0.9 мм) Висота по краях: 2-2,2 м. (регулюється по висоті) • Висота по ковзану: 2,7 м. •В комплекті йде цілісний каркас та тент на дах. (Щільність тенту 230 г/м2) •Стінки до намету можна придбати окремо. Характеристики посилених розсувних наметів з білим каркасом: •Розміри намету: 2?3 м. Вага: 22 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. • Розміри намету: 3х3 м. Вага: 22 кг. Висота з боків: 2-2,3м. Висота по ковзану: 2,9м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. •Розміри намету: 3?4,5 м. Вага: 28 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. • Розміри намету: 3?6 м. Вага: 35 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. У комплекті йде цілісний каркас та тент на дах. •Колір даху: червоний, бежевий, жовтий, зелений, синій, білий. (Щільність тенту 230 г/м2) Стінки до намету ви можете придбати окремо. Дах 2?2/ 2,5?2,5/ 2?3/ 3?3/ 3?4,5/ 3?6 метрів, щільна, прогумована тканина, на куточках купола тканина двошарова, що запобігає її протиранню, не допускає проникнення води, сонця. Купол-тент виконаний з поліестерової тканини з покриттям ПВХ з внутрішньої сторони купола (оксфорд). Тканина відрізняється гарною еластичністю, яка дозволяє використовувати намет при сильних морозах і не пересихає під палючим сонячним промінням. Внизу по кутах купола на внутрішній стороні пришиті липучки, що мають частину у відповідь на стійках каркаса. Завдяки липучкам, купол добре утримується на каркасі під час вітру.

1850грн

Подробно
img
Шатер Усилений розсувний, палатка торгова, шатер гармошка. (1)
2023-03-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
•Шатер 2х2 (чорний каркас) криша в комплекті - 2720 грн. •Шатер 2.5х2.5 (чорний каркас) криша в комплекті -3120 грн. •Шатер 2х3 (чорний каркас) криша в комплекті - 3330 грн. •Шатер 3х3 (чорний каркас) криша в комплекті - 3220 грн. •Шатер 3х4.5 (чорний каркас) криша в комплекті - 4050 грн. •Шатер 3х6 (чорний каркас) криша в комплекті - 5700 грн. •Шатер ( Усилений білий каркас ) 2?3 криша в комплекті - 4290 грн. •Шатер ( Усилений білий каркас ) 3?3 криша в комплекті - 4210 грн. •Шатер ( Усилений білий каркас ) 3?4,5 криша в комплекті - 4950 грн. •Шатер ( Усилений білий каркас ) 3?6 криша в комплекті - 6650 грн. •Криша 2?2 м. - 810 грн. •Криша 2.5?2.5 м. - 980 грн. •Криша 2?3 м. - 910 грн. •Криша 3?3 м. - 1070 грн. •Криша 3?4.5 м. - 1340 грн. •Криша 3?6 м. - 1550 грн. •Криша 3?3 (усилена 10 кг.) - 2400 грн. •Стінка 6 м. (2?2) - 680 грн. •Стінка 7 м. (2?3) - 730 грн. •Стінка 9 м. (3?3) - 940 грн. •Стінка 10.5 м. (3?4.5) - 1030 грн. •Стінка 12 м. (3?6) - 1220 грн. •Стінка 15 м. (3?6) - 1850 грн. • Надсилання без передоплати післяплатою • Надсилаємо Новою поштою, з Одеси в день замовлення до 15.00. Характеристики розсувних наметів з чорним каркасом: •Колір даху: червоний, бежевий, жовтий, зелений, синій, білий. •Розміри намету: 2х2 м. Вага: 15 кг. •Розміри намету: 2.5х2.5 м. Вага: 16 кг. •Розміри намету: 2х3 м. Вага: 19 кг. •Розміри намету: 3х3 м. Вага: 18 кг. •Розміри намету: 3х4.5 м. Вага: 24 кг. •Розміри намету: 3х6 м. Вага: 28 кг. Каркас: квадратна труба 30 мм. (З товщиною стінки 0.9 мм) Висота по краях: 2-2,2 м. (регулюється по висоті) • Висота по ковзану: 2,7 м. •В комплекті йде цілісний каркас та тент на дах. (Щільність тенту 230 г/м2) •Стінки до намету можна придбати окремо. Характеристики посилених розсувних наметів з білим каркасом: •Розміри намету: 2?3 м. Вага: 22 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. • Розміри намету: 3х3 м. Вага: 22 кг. Висота з боків: 2-2,3м. Висота по ковзану: 2,9м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. •Розміри намету: 3?4,5 м. Вага: 28 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. • Розміри намету: 3?6 м. Вага: 35 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. У комплекті йде цілісний каркас та тент на дах. •Колір даху: червоний, бежевий, жовтий, зелений, синій, білий. (Щільність тенту 230 г/м2) Стінки до намету ви можете придбати окремо. Дах 2?2/ 2,5?2,5/ 2?3/ 3?3/ 3?4,5/ 3?6 метрів, щільна, прогумована тканина, на куточках купола тканина двошарова, що запобігає її протиранню, не допускає проникнення води, сонця. Купол-тент виконаний з поліестерової тканини з покриттям ПВХ з внутрішньої сторони купола (оксфорд). Тканина відрізняється гарною еластичністю, яка дозволяє використовувати намет при сильних морозах і не пересихає під палючим сонячним промінням. Внизу по кутах купола на внутрішній стороні пришиті липучки, що мають частину у відповідь на стійках каркаса. Завдяки липучкам, купол добре утримується на каркасі під час вітру. Стінка 6м., 7м., 9м., 10.5м., 12м., 15м. виготовлена ??з міцного водовідштовхувального матеріалу поліестеру. Така ж тканина застосовується на торгових парасольках, не пропускає дощ, вітер, вологу та сонячне проміння. Стіни мають підвязки для надійної фіксації до каркасу розсувного намету.

2720грн

Подробно
img
Шатер торговий, палатка гармошка, намет розкладний (4)
2023-06-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
•Шатер 2?2 (чорний каркас) криша в комплекті - 2720 грн. •Шатер 2.5?2.5 (чорний каркас) криша в комплекті -3120 грн. •Шатер 2?3 (чорний каркас) криша в комплекті - 3330 грн. •Шатер 3?3 (чорний каркас) криша в комплекті - 3220 грн. •Шатер 3?4.5 (чорний каркас) криша в комплекті - 4050 грн. •Шатер 3?6 (чорний каркас) криша в комплекті - 5700 грн. •Шатер ( Усилений білий каркас ) 2?3 криша в комплекті - 4290 грн. •Шатер ( Усилений білий каркас ) 3?3 криша в комплекті - 4210 грн. •Шатер ( Усилений білий каркас ) 3?4,5 криша в комплекті - 4950 грн. •Шатер ( Усилений білий каркас ) 3?6 криша в комплекті - 6650 грн. •Криша 2?2 м. - 810 грн. •Криша 2.5?2.5 м. - 980 грн. •Криша 2?3 м. - 910 грн. •Криша 3?3 м. - 1070 грн. •Криша 3?4.5 м. - 1340 грн. •Криша 3?6 м. - 1550 грн. •Криша 3?3 (усилена 10 кг.) - 2400 грн. •Стінка 6 м. (2?2) - 680 грн. •Стінка 7 м. (2?3) - 730 грн. •Стінка 9 м. (3?3) - 940 грн. •Стінка 10.5 м. (3?4.5) - 1030 грн. •Стінка 12 м. (3?6) - 1220 грн. •Стінка 15 м. (3?6) - 1850 грн. • Надсилання без передоплати післяплатою • Надсилаємо Новою поштою, з Одеси в день замовлення до 15.00. Дах 2?2/ 2,5?2,5/ 2?3/ 3?3/ 3?4,5/ 3?6 метрів, щільна, прогумована тканина, на куточках купола тканина двошарова, що запобігає її протиранню, не допускає проникнення води, сонця. Купол-тент виконаний з поліестерової тканини з покриттям ПВХ з внутрішньої сторони купола (оксфорд). Тканина відрізняється гарною еластичністю, яка дозволяє використовувати намет при сильних морозах і не пересихає під палючим сонячним промінням. Внизу по кутах купола на внутрішній стороні пришиті липучки, що мають частину у відповідь на стійках каркаса. Завдяки липучкам, купол добре утримується на каркасі під час вітру. Характеристики посилених розсувних наметів з білим каркасом: •Розміри намету: 2?3 м. Вага: 22 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. • Розміри намету: 3х3 м. Вага: 22 кг. Висота з боків: 2-2,3м. Висота по ковзану: 2,9м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. •Розміри намету: 3?4,5 м. Вага: 28 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. • Розміри намету: 3?6 м. Вага: 35 кг. Висота з боків: 2-2,3 м. Висота по ковзану: 2,9 м. Каркас: Квадратна труба 30 мм. У комплекті йде цілісний каркас та тент на дах. •Колір даху: червоний, бежевий, жовтий, зелений, синій, білий. (Щільність тенту 230 г/м2) Стінки до намету ви можете придбати окремо. Стінка 6м., 7м., 9м., 10.5м., 12м., 15м. виготовлена ??з міцного водовідштовхувального матеріалу поліестеру. Така ж тканина застосовується на торгових парасольках, не пропускає дощ, вітер, вологу та сонячне проміння. Стіни мають підвязки для надійної фіксації до каркасу розсувного намету. Характеристики розсувних наметів з чорним каркасом: •Колір даху: червоний, бежевий, жовтий, зелений, синій, білий. •Розміри намету: 2х2 м. Вага: 15 кг. •Розміри намету: 2.5х2.5 м. Вага: 16 кг. •Розміри намету: 2х3 м. Вага: 19 кг. •Розміри намету: 3х3 м. Вага: 18 кг. •Розміри намету: 3х4.5 м. Вага: 24 кг. •Розміри намету: 3х6 м. Вага: 28 кг. Каркас: квадратна труба 30 мм. (З товщиною стінки 0.9 мм) Висота по краях: 2-2,2 м. (регулюється по висоті) • Висота по ковзану: 2,7 м. •В комплекті йде цілісний каркас та тент на дах. (Щільність тенту 230 г/м2) •Стінки до намету можна придбати окремо.

2720грн

Подробно
img
Нарди настільна гра дерев'яні 38х38 (W3820)
2024-03-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Настільна гра "Нарди" - це класична логічна гра, яка привертає любителів настільних розваг своєю глибиною стратегії та захопливим характером. Вона ідеально підходить для проведення дозвілля у компанії з друзями або родиною, а також для розвитку інтелектуальних навичок, таких як планування і аналіз. SP-Sport W3820 пропонує вам можливість насолодитися цією захопливою грою в форматі, який легко брати з собою і грати в будь-якому зручному місці. Настільна гра SP-Sport W3820 - це дерев'яна дошка розміром 38х38 см. Ігрове поле поділене на 24 трикутні сегменти, які служать для розташування фішок. Матеріал, з якого виготовлена дошка, - дерево, що надає грі природний і міцний вигляд. Фішки, які використовуються в грі, також виготовлені з дерева і мають класичний дизайн. Переваги: 1. Дерев'яна дошка і фішки з натурального дерева забезпечують тривалий термін служби. 2. Сприяє розвитку інтелектуальних навичок. 3. Підходить для гри як для дітей, так і для дорослих. Розмір дошки: 38х38 см Матеріал: дерево Комплектація: дошка для нард: 1 шт., фігури для нард: білі - 15 шт., чорні - 15 шт., кості гральні: 5 шт., кубик для гральних кісток: 2 шт. Призначення: для хобі та розваг. Ключові слова: настільна гра, нарди, дерев'яна дошка, стратегія, інтелектуальні навички, діти, дорослі, компанія, розваги, планування, аналіз, класичний дизайн.

1280грн

Подробно
img
Думаете что подарить Шампура в коробке с гравировкой Вашими надписями.
2023-07-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Добрий день. Всі ціни прописані нижче в оголошенні. Якщо ви хочете, щоб вам швидко відповіли або ви готові зробити замовлення, пишіть у вайбер 06******44 Замовлення приймаю щодня з 8:00 до 23:00 години. У вайбері я надам вам багато фотографій нашого виробництва. ВАЖЛИВО: Намагайтеся замовляти раніше вашого запланованого свята. Термін виготовлення такого замовлення (з гравіюванням) 2-3 дні. Пара наборів є в наявності. Написи можна як з нашими так і з вашими, воно вже входить у ці ціни без додавання, на вибір за вашими побажаннями. Будь-які побажання картинки, логотипи і т.д. 09******30 06******44 тут вайбер, і я вам покажу варіанти, з яких ви можете підібрати для себе найкращий комплект. Якщо вам необхідно ШЕДЕВР, ми вам у цьому допоможемо 1000% До вашої уваги пропонуємо оригінальний подарунок рідним та близьким - шампура з індивідуальним гравіюванням, які розкажуть про всі ваші почуття в дерев'яній коробці з нашими написами або вашими написами. Ручної роботи, зроблені з душею і серцем як для себе. Зручно, стильно, а головне у стильній коробці з НАШИМИ чи ВАШИМИ привітаннями чи побажаннями. Шампура БЕЗ гравіювання з харчової нержавіючої сталі: Шампур із залізною ручкою. Розмір 550*11*2 мм (Робоча частина 40 см) Ціна 55 грн 1 шт. Розмір 550*14*2 мм (Робоча частина 40 см) Ціна 65 грн 1 шт. Шампура без написів з дерев'яною ручкою: Розмір 730*14*3 мм (Робоча частина 50 см) Ціна 115 грн 1 шт. Шампура із залізною ручкою для люля кебаб. Розмір 650*20*2,5 мм Ціна 110грн 1 шт. Шампура без написів з дерев'яною ручкою для люля кебаб: Розмір 720*20*2,5 мм Ціна 135 грн 1 шт Вилка-Ніж для зняття м'яса із шампура із дерев'яною ручкою Ціна 100 грн 1 шт. Чарка з харчової нержавіючої сталі 150мл Ціна 65 грн 1 шт. Чарка з гравіюванням із харчової нержавіючої сталі 150 мл Ціна 75 грн 1 шт. Шампура з дерев'яною ручкою подвійні: Подвійний шампур 630*12*3 мм Ціна 190 грн. 1 шт. Шампура із залізною ручкою для тандира: Розмір 400 * 11 * 2 мм Ціна 55 грн. 1 шт. Розмір 500 * 11 * 2 мм Ціна 65 грн. 1 шт 09******30 06******44 вайбер. Разом з гравіюванням на шампурах та на коробці ціни: Ціни з металевими ручками з ОДНАКОВИМ написом на всіх шампурах: 6 шт за 570 грн якщо потрібна коробка до них 525 грн 8 шт за 760 грн якщо потрібна коробка до них 565 грн 10 шт за 950 грн якщо потрібна коробка до них 640 грн 12 шт за 1140 грн якщо потрібна коробка до них коробка 665 грн Ціни з металевими ручками з різними написами на всіх шампурах: 6 шт за 660 грн якщо потрібна коробка до них коробка 525 грн 8 шт за 880 грн якщо потрібна коробка до них 565 грн 10 шт за 1100 грн якщо потрібна коробка до них 640 грн 12 шт за 1320 грн якщо потрібна коробка до них коробка 665 грн У нас ви можете купити як із коробкою так і без. Або щось на вибір. Чохол шкіряний 495 грн ( Коричневий та чорний ) Чохол для шампурів із чорної тканини Оксфорд 200 грн Коробка (ПЕНАЛ) для шампурів 545 грн Віяло дерев'яне з гравіюванням 100 грн Настав час щось робити, у нас смачні ціни але не на м'ясо, а на інструмент для нього. Ціни з дерев'яними ручками з ОДНАКОВИМИ написами на всіх шампурах: 6 шт за 900 грн якщо потрібна коробка до них 640 грн 8 шт за 1200 грн якщо потрібна коробка до них коробка 665грн 10 шт за 1500 грн якщо потрібна коробка до них 695 грн 12 шт за 1800 грн якщо потрібна коробка до них 700 грн Ціни з дерев'яними ручками з різними написами на всіх шампурах: 6 шт за 1020 грн якщо потрібна коробка до них коробка 640 грн 8 шт за 1360 грн якщо потрібна коробка до них 665 грн 10 шт за 1700 грн якщо потрібна коробка до них 695 грн 12 шт за 2040 грн якщо потрібна коробка до них 700 грн Потрібні додаткові фото, дзвоніть пишіть. На вайбер 06******44 Чохол для шампурів із чорної тканини Оксфорд 200 грн Коробка (ПЕНАЛ) для шампурів 545 грн Віяло дерев'яне з гравіюванням 100 грн Самовивозу у нас немає. Відправляємо цю красу Новою Поштою післяплатою. Потрібні додаткові фото, дзвоніть пишіть. Краще у вайбер.

570грн

Подробно