img
Спортивний комплект бузковий: топ з поролоном 80-85В та шорти
2024-02-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Кам'янське
Спортивний комплект білизни бавовняний Sulem бузковий. У комплект входить: бюстгальтер-топ спортивний на поролоні, чашка не деформується, без пуш-апу, без кісточок та застібок, відмінна якість, на чорних широких гумках з написом (все як на фото), об'єм в наявності лише 85 (вказаний), сідає щільно, підійде на 80-85 об'єм візуально чашка - двійка. Зручний та практичний, м'який та приємний до тіла. Добре фіксує груди, чудово носиться і прається. До нього надані спортивні труси-шорти з аналогічної тканини, зверху також широка гумка, розмір візуально лише 46 (не вказано, як і склад). Комплект ідеально підійде як для повсякденного використання, так і для занять спортом. Відправлення по всій Україні новою поштою або укрпоштою (о 9 ранку щодня, крім неділі та святкових днів), передплата на картку Приватбанку, А-Банку або Ощадбанку (все на Ваш вибір). Післяплати немає, обміну та повернення немає.

515грн

Подробно
img
Спортивний топ, спортивна кофта
2024-05-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
1-2 фото — Спортивна кофта для фітнесу з перфорацією, Розмір - L, Біла. Вартість: 350 грн. Кроп-топ дуже зручний при вправах зі штангою та гантелями. Кроп-топ у стилі "casual", яку ви зможете носити не лише на тренування, а й додати у повсякденний гардероб. Відмінно тримає температуру тіла, вбирає вологу і швидко сохне, а додаткова перфорація на спині та грудях додасть ще більшого комфорту вам та вашій шкірі. Матеріал приємний до тіла, гіпоалергенний, не розтягується та не линяє при пранні. На моделі є трикотажний шов, який не розійдеться при максимальному розтягуванні тканини, а також за рахунок своєї плоскої форми не натиратиме тіло при тренуваннях. 3-4 фото Спортивний топ з Пуш ап NAQIYA Розмір - L, Білий. Вартість: 450 грн. 5-6 фото Розмір - S,L, Чорний. Вартість: 450 грн. Топ для занять спортом, що міцно облягає груди. Універсальна модель для всіх типів фізичного навантаження від йоги до важкої атлетики. Така річ послужить і основою костюма, і зручним спортивним бюстиком. Спортивний Топ з підтримкою грудей (Пуш Ап) - за рахунок поролонових вставок він відмінно підтримує груди під час тренувань і надає додаткового комфорту та відмінного естетичного вигляду. Склад матеріалу та наявність вологовідвідних мікрозон дозволить швидко та ефективно відводити вологу від Вашого тіла, під час тренувань, що подарує Вам комфорт. 7-8 фото Спортивний топ з Пуш Ап та Сіткою NAQIYA Розмір S, Темно-синій, Вартість: 450 грн. Топ для занять спортом, що міцно облягає груди. Універсальна модель для всіх типів фізичного навантаження від йоги до важкої атлетики. Така річ послужить і основою костюма, і зручним спортивним бюстиком. Спортивний Топ з підтримкою грудей (Пуш Ап) - за рахунок поролонових вставок він відмінно підтримує груди під час тренувань і надає додаткового комфорту та відмінного естетичного вигляду. Склад матеріалу та наявність вологовідвідних мікрозон дозволить швидко та ефективно відводити вологу від Вашого тіла, під час тренувань, що подарує Вам комфорт.

350грн

Подробно
img
Дитячі хокейні шорти Tackla Air 1051 Junior
2023-01-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Дитячі хокейні шорти Tackla Air 1051 Junior Ice Hockey PantsРозмір: Jun L (талія 68-74 см, зріст 155-165 см)Шорти для хокею Air 1051 - це високотехнологічні професійні шорти Tackla!Оболонка з поліестеру 450 ден, ці шорти забезпечують гравців максимальним захистом. Хокейні шорти Air 1051 не тільки міцні, вони мають корпус ACD. Ця система повітряного охолодження допомагає підтримувати шорти дихаючими, зберігаючи гравців сухими та комфортними протягом усього використання. У парі з цією системою ультразахисні литі під тиском пластикові протектори в області стегон, що допомагають розсіяти силу прямих ударів, таких як заблоковані кидки або порізи!Переходячи до аспекту комфорту Air 1051, мають блискавки з на внутрішніх стегнах, що дає гравцям можливість вибрати, наскільки шорти облягатимуть їх стегна. В додачу до цього - збільшені еластичні зони на ногах і нижче пояса, що забезпечують гравцям максимальний комфорт і гнучкість, не жертвуючи захистом. Нарешті, Air 1051 оснащені внутрішньою системою ременів, що дозволяє гравцям легко регулювати відчуття та облягання штанів.Якщо ви гравець високого рівня, який шукає добротні шорти, що забезпечують велику мобільність, захист і довговічність, то Tackla Air 1051 для Вас!За додатковою інформацією звертайтеся по телефону, або viber( о734о4о96о)Товар відправлю Новою Поштою або іншою службою доставки

1 500грн

Подробно
img
Спортивний коврик/каремат/килимок для йоги/фітнеса/пілатеса TPE 6мм
2023-12-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Представлений двошаровий килимок є професійним килимком, який чудово зарекомендував себе у фітнес клубах та йога залах. Завдяки спеціально підібраній двошаровій структурі килимок з матеріалу TPE+TC забезпечує низку важливих властивостей для безтурботного заняття спортом, як у спортивному залі, так і в домашніх умовах: - приємна поверхня робочої сторони, що не ковзає, не прилипає до тіла і не дає ковзати рукам і ногам під час тренувань, що дозволяє спортсменам повністю зосередитися на тренуваннях. - рифлена поверхня (хвиляста) оборотної сторони запобігає ковзанню килимка по підлозі, що гарантує безпеку тренувань - килимок не вбирає піт і легко миється водою Килимок спеціально виготовлений у 2 шари для досягнення високої міцності, що також захищає килимок від розтягувань. Увага Акція! Безкоштовна доставка Укрпоштою від нашого магазину, при умові повної оплати товару на офіційний розрахунковий рахунок ФОП. Зі своєї сторони гарантуємо: - якісний новий товар, перевірений перед відправкою - упаковку товару для збереження цілісності при транспортуванні - можливість повернення на протязі 14 днів (при умові цілісності товару і без слідів використання) Характеристики: Килимок професійний: для фітнесу, йоги, аеробіки, пілатесу Матеріал: TPE+TC Розмір: 183х61 см; Товщина: 6 мм Комплектація: килимок+стягуюча мотузочка УВАГА: - Чохол для килимка 6 мм докуповується окремо + 45 грн Кольори килимків 6 мм - в асортименті (перший колір робоча поверхня): Ціна 450 грн. Акція!!! - зелений-сірий - чорний-салатовий - фіолетовий-рожевий - м'ятний-бірюзовий - чорний-фіолетовий Ціна 475 грн. - Рожевий-св.рожевий - червоний-чорний - помаранчевий-чорний Ціна 495 грн: - Бірюзовий-чорний - фіолетовий-м'ятний - бірюзовий-фіолетовий - Зелений-чорний - синій-блакитний Ціна 550 грн: - Бузковий-помаранчевий - бузковий-св.бузковий Більше асортименту спорт інвентарю на нашому сайті: Fitlike.com.ua/g70763873-tovary-dlya-jogi Доставка Новою Поштою, УкрПоштою Оплата: післяплата (з передоплатою 100 грн), оплата на розрахунковий рахунок, безготівковий розрахунок Індивідуальний підхід до кожного клієнта Для замовлення Вам достатньо написати нам або зателефонувати та повідомити такі дані: - Моб. телефон - ПІБ одержувача - Місто - № відділення чи вулицю відділення Нової Пошти - Форму оплати Як швидко Ви отримаєте товар? Відправлення товару провадиться у будній день, у день замовлення або на наступний!

450грн

Подробно
img
Спортивний килимок/каремат/коврик TPE 6 мм для фітнеса/йоги/пілатесу
2024-03-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Представлений двошаровий килимок є професійним килимком, який чудово зарекомендував себе у фітнес клубах та йога залах. Завдяки спеціально підібраній двошаровій структурі килимок з матеріалу TPE+TC забезпечує низку важливих властивостей для безтурботного заняття спортом, як у спортивному залі, так і в домашніх умовах: - приємна поверхня робочої сторони, що не ковзає, і не дає ковзати рукам і ногам під час тренувань, дозволяє спортсменам повністю зосередитися на тренуваннях. - рифлена поверхня (хвиляста) оборотної сторони запобігає ковзанню килимка по підлозі, що гарантує безпеку тренувань - килимок спеціально виготовлений у 2 шари для досягнення високої міцності, що також захищає килимок від розтягувань. - килимок не вбирає піт і легко миється водою Увага Акція! Безкоштовна доставка Укрпоштою від нашого магазину, при умові повної оплати товару на офіційний розрахунковий рахунок ФОП. Зі своєї сторони гарантуємо: - якісний новий товар, перевірений перед відправкою - упаковку товару для збереження цілісності при транспортуванні - можливість повернення на протязі 14 днів (при умові цілісності товару і без слідів використання) Характеристи килимка: Килимок професійний: для фітнесу, йоги, аеробіки, пілатесу Матеріал: TPE+TC Розмір: 183х61 см; Товщина : 6 мм Комплектація: стягуюча мотузочка УВАГА: - Чохол для килимка докуповується окремо + 45 грн - Набір килимок+2 блоки + ремінь -від 800 грн в залежності від кольору Кольори килимків 6 мм - в асортименті (перший колір робоча поверхня): Ціна 450 грн Знижка!!! - зелений-сірий - м'ятний-бірюзовий Ціна 475 грн. - чорний-фіолетовий - чорний-салатовий - фіолетовий-рожевий - Рожевий-св.рожевий - червоний-чорний - помаранчевий-чорний Ціна 495 грн: - синій-блакитний - Бірюзовий-чорний - фіолетовий-м'ятний - бірюзовий-фіолетовий - Зелений-чорний Ціна 550 грн: - Бузковий-помаранчевий - бузковий-св.бузковий Більше асортименту спорт інвентарю на нашому сайті: Fitlike.com.ua/g70763873-tovary-dlya-jogi Доставка Новою Поштою, УкрПоштою Оплата: післяплата ( з передоплатою 100), оплата на розрахунковий рахунок, безготівковий розрахунок Індивідуальний підхід до кожного клієнта Для замовлення Вам достатньо написати нам або зателефонувати та повідомити такі дані: - Моб. телефон - ПІБ одержувача - Місто - № відділення чи вулицю відділення Нової Пошти, Укрпошти Як швидко Ви отримаєте товар? Відправлення товару у будній день, у день замовлення або на наступний!

450грн

Подробно
img
Якісні спортивні коврик/каремати/килимки TPE для фітнеса/йоги/пілатесу
2024-01-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Відмінний килимок для занять йогою, фітнесом, гімнастикою та іншими видами спорту. Цей килимок відноситься до класу професійних, оскільки має неслизьку 2-х шарову структуру, і спеціально так виготовлений для досягнення високої міцності, що також захищає килимок від розривів та розтягування. Даний килимок для йоги має високі еластичні властивості, підвищену зносостійкість, він зовсім не ковзає по підлоговому покриттю, ваші руки, ноги і тіло будуть надійно зафіксовані і не будуть прослизати під час занять. Характеристики: Килимок професійний: для фітнесу, йоги, аеробіки, пілатесу Матеріал: TPE+TC Розмір: 183х61 см; Товщина: 6 мм Комплектація: килимок+стягуюча мотузочка УВАГА: - Чохол для килимка 6 мм докуповується окремо + 45 грн Акція! Безкоштовна доставка Укрпоштою від нашого магазину, при умові повної оплати товару на офіційний розрахунковий рахунок ФОП. Зі своєї сторони гарантуємо: - якісний новий товар, перевірений перед відправкою - упаковку товару для збереження цілісності при транспортуванні - можливість повернення на протязі 14 днів (при умові цілісності товару і без слідів використання) Кольори килимків 6 мм - в асортименті (перший колір робоча поверхня): Ціна 450 грн Знижка!!! - зелений-сірий - чорний-фіолетовий - чорний-салатовий - фіолетовий-рожевий - м'ятний-бірюзовий Ціна 475 грн. - Рожевий-св.рожевий - червоний-чорний - помаранчевий-чорний - синій-блакитний Ціна 495 грн: - Бірюзовий-чорний - фіолетовий-м'ятний - бірюзовий-фіолетовий - Зелений-чорний Ціна 550 грн: - Бузковий-помаранчевий - бузковий-св.бузковий Більше асортименту спорт інвентарю на нашому сайті: Fitlike.com.ua/g70763873-tovary-dlya-jogi Доставка Новою Поштою, УкрПоштою Оплата: післяплата (з передоплатою 100-150грн), оплата на розрахунковий рахунок, безготівковий розрахунок Індивідуальний підхід до кожного клієнта Для замовлення Вам достатньо написати нам або зателефонувати та повідомити такі дані: - Моб. телефон - ПІБ одержувача - Місто - № відділення чи вулицю відділення Нової Пошти, Укрпошти - Форму оплати Як швидко Ви отримаєте товар? Відправлення товару провадиться у будній день, у день замовлення або на наступний!

450грн

Подробно
img
Коврик/килимок Yoga Mat TPE 6 мм каремат для фітнеса/ йоги/пілатеса
2024-04-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Представлений двошаровий килимок є професійним килимком, який чудово зарекомендував себе у фітнес клубах та йога залах. Завдяки спеціально підібраній двошаровій структурі килимок з матеріалу TPE+TC забезпечує низку важливих властивостей для безтурботного заняття спортом, як у спортивному залі, так і в домашніх умовах: - приємна поверхня робочої сторони, що не ковзає, не прилипає до тіла і не дає ковзати рукам і ногам під час тренувань, що дозволяє спортсменам повністю зосередитися на тренуваннях. - рифлена поверхня (хвиляста) оборотної сторони запобігає ковзанню килимка по підлозі, що гарантує безпеку тренувань - килимок не вбирає піт і легко миється водою - килимок спеціально виготовлений у 2 cлої для досягнення високої міцності, що також захищає килимок від розтягувань. Увага Акція! Безкоштовна доставка Укрпоштою від нашого магазину, при замовленні від двох товарів з наших оголошень і умові повної оплати товару на офіційний розрахунковий рахунок ФОП. Зі своєї сторони гарантуємо: - якісний новий товар, перевірений перед відправкою - упаковку товару для збереження цілісності при транспортуванні - можливість повернення на протязі 14 днів (при умові цілісності товару і без слідів використання) Характеристики: Килимок професійний: для фітнесу, йоги, аеробіки, пілатесу Матеріал: TPE+TC Розмір: 183х61 см; Товщина на вибір: 6 мм Комплектація: стягуюча мотузочка УВАГА: - Чохол для килимка 6 мм докуповується окремо + 45 грн - Набір килимок+2 блоки + ремінь -від 825 грн в залежності від кольору Кольори килимків 6 мм - в асортименті (перший колір робоча поверхня): Ціна 495 грн Знижка!!! - зелений-сірий - м'ятний-бірюзовий - чорний-салатовий - Рожевий-св.рожевий - Бірюзовий-чорний Ціна 525 грн: - фіолетовий-рожевий - чорний-фіолетовий - синій-блакитний - помаранчевий-чорний - червоний-чорний - Бірюзовий-чорний - Зелений-чорний - Бузковий-помаранчевий Ціна 575 грн: - фіолетовий-м'ятний - бірюзовий-фіолетовий - бузковий-св.бузковий Більше асортименту спорт інвентарю на нашому сайті: Fitlike.com.ua/g70763873-tovary-dlya-jogi Доставка Новою Поштою, УкрПоштою Оплата: післяплата (з передоплатою 100 грн), оплата на розрахунковий рахунок, безготівковий розрахунок Індивідуальний підхід до кожного клієнта Для замовлення Вам достатньо написати нам або зателефонувати та повідомити такі дані: - Моб. телефон - ПІБ одержувача - Місто - № відділення чи вулицю відділення Нової Пошти - Форму оплати Як швидко Ви отримаєте товар? Відправлення товару провадиться у будній день, у день замовлення або на наступний!

495грн

Подробно
img
Настольный теннис Теннисные столы АТЛЕТИК +ракетки+сетка Тенісний стіл
2023-05-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Новые теннисные столы "АТЛЕТИК" (GSI-Sport, сделано в Украине) стандартного профессионального размера, оснащенные удобной конструкцией складывания и мобильной колесной платформой. Теннисные столы со склада производителя, представительства GSI-Sport в областных городах. Работаем с 2007 года. Сезонная АКЦИЯ: - ПОДАРОК - мячики, сетка, ракетки. - БЕСПЛАТНО - доставка по всей Украине. - отправка в день заказа. - гарантия 24 месяца. ОПИСАНИЕ и ХАРАКТЕРИСТИКИ • оснащен мобильной колесной платформой на 4-х сдвоенных колесах диаметром 105 мм, 2 колеса маневренные. • столешница 16мм со специальным влагостойким и износоустойчивым покрытием. • удобный механизм складывания. • тренировочная опция игры без партнера. • два цвета: синий и зеленый. • масса 61 кг. • гарантия 24 месяца. РАЗМЕРЫ В игровом положении: 2740 мм, 1525 мм, 760 мм (профессиональный стандарт). В сложенном положении: 650 мм, 1525 мм, 1840 мм. Сезонная АКЦИЯ: - ПОДАРОК - мячики, сетка, ракетки. - БЕСПЛАТНО - доставка по всей Украине. - отправка в день заказа. - гарантия 24 месяца. Доставка по Украине (Нова Пошта, Деливери) - БЕСПЛАТНО. Отправка в день заказа. Возможен самовывоз со склада. Оперативная адресная доставка по городу и области - БЕЗ ВЫХОДНЫХ. Ассортимент моделей INDOOR (для помещений) и OUTDOOR (для открытых площадок) - в наличии. Возможен самовывоз со склада (Киев, Одесса, Харьков, Днепр, Запорожье, Львов, Николаев, Винница, Черновцы, Хмельницкий, Житомир, Черкассы, Чернигов, Луцк, Ровно, Тернополь и др. областных центрах). Приглашаем к сотрудничеству спортивные организации и клубы. Наличный и безналичный расчет. Пожалуйста, звоните, поможем подобрать необходимую модель теннисного стола. - Спортивные товары в ассортименте, кардиотренажеры, беговые дорожки, орбитреки, велотренажеры, настольные игры, шахматы, шахматные программы, настольный футбол, теннисные столы для улицы (с водостойкими композитніми алюминиевіми столешницами) и для помещений, большой теннис, столы для бильярда, батуты, инвентарь для бадминтона, ракетки, мячи, инвентарь для боксерских клубов, мешки боксерские, груши, перчатки, рукавицы, лапы для бокса, ММА, джиу-джитсу, тхэквондо, ушу, каратэ, кикбоксингу, тайского бокса, айкидо, киокушин карате, крав-мага, борьба, коньки, самокаты, кроссфит, фитнес, йога, тайский бокс, кроссфит, боулинг, фитнес-станция, спортивная обувь, велосипеды, электровелосипеды аккумуляторные, аккумуляторы, генератор, дрон, бильярдный стол, аэрохоккей. Спортивный инвентарь и тренажеры в ассортименте в частный дом, офис, кафе, ресторан, квартиру, в загородный дом, дачу, на спортивную площадку. Оборудуем ваш спортивный клуб, заведение отдыха и бизнеса, спортивный зал, тренажерный зал, спортзал, спортивная секция – спортивным оборудованием. Обеспечиваем инвентарем футбольные, баскетбольные, волейбольные клубы, теннисные, бильярдные клубы. Ваш дом, приусадебный земельный дачный участок, квартира, дача могут быть оборудованы спортивными площадками и спортивными тренажерами. Подарочные оригинальные спортивные аксессуары для мужчины, для женщины, для девушки, для парня, для жены, подарки для детей и взрослых. Подарки для спортсмена, футболиста, теннисиста, туриста, активного человека. Спортивные подарки к Новому Году, ко Дню Святого Николая, к 8 Марта, ко Дню Святого Валентина. Акции с подарками. - Спортивні товари в асортименті, кардіотренажери, бігові доріжки, орбітреки, велотренажери, настільні ігри, шахи, шахові програми, настільний футбол, тенісні столи для приміщень та вуличні (із вологостійкими меламіновими або композитними алюмінієвими стільницями), великий теніс, столи для більярду, батути, інвентар для бадмінтону, ракетки, м’ячі, інвентар для боксерських клубів, мішки боксерські, рукавиці, лапи для боксу, ММА, джиу-джитсу, тхеквондо, ушу, карате, кікбоксінгу, тайського боксу, айкідо, самбо, дзюдо, кіокушин карате, крав-мага, боротьба, дайвінг-інвентар, ковзани, самокати, кроссфіт, фітнес, йога, тайський бокс, кросфіт, боулінг, фітнес-станція,спортивне взуття, велосипеди, електровелосипеди акумуляторні, акумулятори, електрогенератор, дрони, більярдний стіл, аерохокей. Спортивний інвентар та тренажери в асортименті у приватний будинок, у офіс, кафе, ресторан, квартиру, у заміський будинок, дачу, на спортивний майданчик. Обладнаємо ваш спортивний клуб, заклад відпочинку та бізнесу, спортивний зал, тренажерний зал, спортзал, спортивна секція - спортивним устаткуванням. Забезпечуємо інвентарем футбольні, баскетбольні, волейбольні клуби, тенісні, більярдні клуби. Ваш будинок, присадибна земельна дачна ділянка, квартира, дача можуть бути обладнані спортивними майданчиками та спортивними тренажерами. Подарункові оригінальні спортивні аксесуари для чоловіка, для жінки, для дівчини, для хлопця, для дружини, спортивні подарунки для дітей та дорослих. Подарунки для спортсмена, футболіста, тенисиста, туриста, активної людини. Спортивні подарунки до Нового Року, до дня Святого Миколая, до 8 Березня, до дня Святого Валентина. Акції із подарунками. Дякуємо за увагу. - Спортивные товары в ассортименте, кардиотренажеры, беговые дорожки, орбитреки, велотренажеры, настольные игры, шахматы, шахматные программы, настольный футбол, теннисные столы для улицы (с водостойкими композитніми алюминиевіми столешницами) и для помещений, большой теннис, столы для бильярда, батуты, инвентарь для бадминтона, ракетки, мячи, инвентарь для боксерских клубов, мешки боксерские, груши, перчатки, рукавицы, лапы для бокса, ММА, джиу-джитсу, тхэквондо, ушу, каратэ, кикбоксингу, тайского бокса, айкидо, киокушин карате, крав-мага, борьба, коньки, самокаты, кроссфит, фитнес, йога, тайский бокс, кроссфит, боулинг, фитнес-станция, спортивная обувь, велосипеды, электровелосипеды аккумуляторные, аккумуляторы, генератор, дрон, бильярдный стол, аэрохоккей. Спортивный инвентарь и тренажеры в ассортименте в частный дом, офис, кафе, ресторан, квартиру, в загородный дом, дачу, на спортивную площадку. Оборудуем ваш спортивный клуб, заведение отдыха и бизнеса, спортивный зал, тренажерный зал, спортзал, спортивная секция – спортивным оборудованием. Обеспечиваем инвентарем футбольные, баскетбольные, волейбольные клубы, теннисные, бильярдные клубы. Ваш дом, приусадебный земельный дачный участок, квартира, дача могут быть оборудованы спортивными площадками и спортивными тренажерами. Подарочные оригинальные спортивные аксессуары для мужчины, для женщины, для девушки, для парня, для жены, подарки для детей и взрослых. Подарки для спортсмена, футболиста, теннисиста, туриста, активного человека. Спортивные подарки к Новому Году, ко Дню Святого Николая, к 8 Марта, ко Дню Святого Валентина. Акции, бонусы, подарки. - Спортивні товари в асортименті, кардіотренажери, бігові доріжки, орбітреки, велотренажери, настільні ігри, шахи, шахові програми, настільний футбол, тенісні столи для приміщень та вуличні (із вологостійкими меламіновими або композитними алюмінієвими стільницями), великий теніс, столи для більярду, батути, інвентар для бадмінтону, ракетки, м’ячі, інвентар для боксерських клубів, мішки боксерські, рукавиці, лапи для боксу, ММА, джиу-джитсу, тхеквондо, ушу, карате, кікбоксінгу, тайського боксу, айкідо, самбо, дзюдо, кіокушин карате, крав-мага, боротьба, дайвінг-інвентар, ковзани, самокати, кроссфіт, фітнес, йога, тайський бокс, кросфіт, боулінг, фітнес-станція,спортивне взуття, велосипеди, електровелосипеди акумуляторні, акумулятори, електрогенератор, дрони, більярдний стіл, аерохокей. Спортивний інвентар та тренажери в асортименті у приватний будинок, у офіс, кафе, ресторан, квартиру, у заміський будинок, дачу, на спортивний майданчик. Обладнаємо ваш спортивний клуб, заклад відпочинку та бізнесу, спортивний зал, тренажерний зал, спортзал, спортивна секція - спортивним устаткуванням. Забезпечуємо інвентарем футбольні, баскетбольні, волейбольні клуби, тенісні, більярдні клуби. Ваш будинок, присадибна земельна дачна ділянка, квартира, дача можуть бути обладнані спортивними майданчиками та спортивними тренажерами. Подарункові оригінальні спортивні аксесуари для чоловіка, для жінки, для дівчини, для хлопця, для дружини, спортивні подарунки для дітей та дорослих. Подарунки для спортсмена, футболіста, тенисиста, туриста, активної людини. Спортивні подарунки до Нового Року, до дня Святого Миколая, до 8 Березня, до дня Святого Валентина. Акції із із бонусами та подарунками. Дякуємо за увагу.

6700грн

Подробно
img
Рыбалка! Катыш для рыбалки с секретом, мини бойлы, наживка, тесто
2023-06-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Цена бойлов: Цена 1 шт = 1 грн размер 5-7 мм Крупные 10-13 мм = 1 шт = 1,50 грн Минимальный заказ 100 штук Катыши для рыбалки ручной работы! Делаю сам, на джинсовой нити. Ловлю успешно уже лет 20!!! только на мини-бойлы с ранней весны до поздней осени! Берет вся белая рыба! Все карповые! В холодное время ловлю с добавлением специальной смеси для холодной воды! Есть плавающие и тонущие мини-бойлы, фото листайте - для наглядности. Размер 5-7 мм! 10-13 мм с пенопластом, плавающие. Топ 2022 года! Сам ловлю. Проверено! Толстолоб разгибал крючки! Сазан воровал удочки! Лещ от 2х кг ловил! Ароматы: 2023: • Клубника тонущая/плавающая • Чеснок плавающие/тонущие • Мёд плавающие/тонущие • Сливовые плавающие, берутся карповые! • Банановые - берет лучше чем на белого и червей! Плавающие. • Кукуруза бондюэль ТОП! Плавающие. На карповых! • Сладкий карась (халва). Плавающие • Горошек зелёного цвета! Плавающий! Сазан/карп/карась/плотва!!! • Кукуруза с коноплей плавающие! Универсальные. • Мёд мелкие тонущие! ТОП! Очень хорошо берёт!!! Размер 2-4 мм • Криль плавающие! Карп!Карась!Амур! НОВИНКИ: 2023: • Белая рыба! Универсальная супер наживка! Карась/карп/плотва/лещ/Амур/линь…всё ловили на эти катыши • Малина! • Карп! •Манка! ТОП наживка на всю мирную рыбу! Теперь не надо мешать манку и постоянно одевать её на крючок! Бойлы отлично держатся и имеют отличный результат в ловле! Советую! • Глицерин!!! Берет даже когда на другие клёва нет!!! Проверено! ТОП. Универсальные • Sweet Fish - универсальные супер бойлы! Берётся вся рыба! Сладкие! ТОП • Дафния!!! Топ! Берет вся рыба!!! Цена за 1 шт 1,50 грн • Шоколад плавающие и мелкие тонущие! На леща! Плотва • Перловка плавающая. Карась, лещ, сазан, плотва... • Фанатик-бойлы на основе профессиональной прикормки. Для ловли плотвы, леща! • Укроп плавающие. Карась, плотва Крупные бойлы! ТОП! 2023 года! Размер 10-13 мм, на пенопласте. Все плавающие: • клубника • чеснок • картоха •криль •мёд •sweet fish (Топ) •виноград В каждом заказе ПОДАРОК!!! Тонущие 1 грн штука Плавающие 1 грн штука Дафний и крупные бойлы 1 шт 1,50 грн Микс 50 шт НА ПРОБУ с разным ароматом (по 10 либо 5 штук в пакетике, расфасованы и подписаны все) цена - 100 грн! Пример фасовки и как это выглядит-смотрите на фото. На фото снасть, на которую ловлю сам и фото катыша на крючке. Подходит также и на обычный крючок на удочку. На фото есть отзывы с Вашим уловом! Благодарю, что делитесь! ВНИМАНИЕ! В наличии прошлогодние мини - бойлы! 100 штук по цене 50 грн! Аромат - клубника, ассорти, ваниль. Хранятся они около 3-4 лет, главное-в сухом месте, подальше от круп и трав, в которых могут завестись жучки и вредители. Если таковы завелись, поставить бойлы в микроволновку и прокрутить по пол минутки пару раз. Количество ограничено! Самовывоза нет. Слишком часто фасую ваши заказы, жду в назначенные дни и время, а люди относятся безответственно и не заезжают. Давайте уважать друг друга и беречь своё и мое время. Благодарю за понимание! Отправка Новой почтой и Укр, возможен наложенный платёж и ОЛХ доставка. Не отправляю Meest. Огромная просьба! Забирать заказы с наложенным платежом сразу по прибытию. Благодарю Ни хвоста! Ни чешуи всем)!

100грн

Подробно
img
Спортивний топ Apana
2023-03-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Спортивний топ Apana Усередині є укорочений топ із чашками та гумкою, чашки можна витягнути. Технологія Qwick-Dry. Довжина по спині: 34см на розмір M. Спортивний топ Apana Yogs Iceberry, фіолетово-бежевий колір. Верх: 88% полиэстер, 12% эластан; Внутренний топ: 90% нейлон, 10% эластан. В наявносіті S, M, L, XL розміри. Топи дуже високої якості за приємну ціну!

350грн

Подробно
img
кресло карповое FK5 для рыбалки карповое усиленное на 150 кг.
2023-05-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Шахтарське
продам новое кресло Elektrostatyk модель FK5 кресло карповое цена - 2800 грн. Кресло FK5 - это кресло для рыбаков, созданное для требовательных пользователей, ценящих высокий комфорт и удобство на рыбалке Кресло отличается новой усиленной конструкцией на 150 кг. нагрузки, широким, очень удобным сиденьем и высокой спинкой, регулируемой для положения лёжа Каждая ножка регулируется отдельно, что позволяет разложить её на неровной поверхности, а широкие ножки не позволяют ей упасть на мягкую землю Кресло также оснащено системой крепления подножек, очень удобными подлокотниками, покрытыми прочным, приятным на ощупь поролоном Матрас изготовлен из качественного водостойкого материала, дополнительно утолщенного поролоном толщиной 3 см. Также у него удобный подголовник, утолщенный поролоном, внутрь кресла (вставка) сделана приятным на ощупь флисом зелёного цвета Все эти изменения и преимущества создают идеальное кресло для долгой рыбалки Техничиские характеристики: Глубина 50 см Ширина 50 см Высота спинки 70 см Высота до сиденья 47см Несущая способность 150 кг Масса кресла 8,8. кг Транспортировочные размеры 70-30-70 см.

2800грн

Подробно
img
кресло стілець карповое FK6 для рыбалки карповое усиленное на 150 кг.
2024-01-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Шахтарське
продам новое кресло Elektrostatyk модель FK6 кресло карповое цена - 2950 грн. Кресло FK6 - это кресло для рыбаков, созданное для требовательных пользователей, ценящих высокий комфорт и удобство на рыбалке Кресло отличается новой усиленной конструкцией на 150 кг. нагрузки, широким, очень удобным сиденьем и высокой спинкой, регулируемой для положения лёжа Каждая ножка регулируется отдельно, что позволяет разложить её на неровной поверхности, а широкие ножки не позволяют ей упасть на мягкую землю Кресло также оснащено системой крепления подножек, очень удобными подлокотниками, покрытыми прочным, приятным на ощупь поролоном Матрас изготовлен из качественного водостойкого материала, дополнительно утолщенного поролоном толщиной 3 см. Также у него удобный подголовник, утолщенный поролоном, внутрь кресла (вставка) сделана приятным на ощупь флисом зелёного цвета Все эти изменения и преимущества создают идеальное кресло для долгой рыбалки Техничиские характеристики: Глубина 50 см Ширина 50 см Высота спинки 70 см Высота до сиденья 47см Несущая способность 150 кг Масса кресла 8,8. кг Транспортировочные размеры 70-30-70 см.

2950грн

Подробно
img
Акция!Рыбалка!Катыш для рыбалки с секретом, мини бойлы, наживка, тесто
2024-01-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Княжичі
РАСПРОДАЖА: Бойлы 2023 года. Хранятся 3-4 года, в сухом месте. Наличие и количество уточняйте. !!!Минимальный заказ 200 грн!!! Микс (кукуруза-конопля, клубника, sweet fish, глицерин, горох, криль) Все ароматы смешаны. Цена 100 шт 50 грн В наличии клубника красного цвета диаметр 10-12 мм. Некоторую подъели жуки, прокалена в микроволновке, на качество и плавучесть это не влияет. Сделана осенью 2023, ароматная, яркая!!! Старая цена 1,50 грн за штучку. Цена 100 шт 50 грн В наличии бондюэль, тоже некоторый подбит жуками, прокален в микроволновке. Цена 30 грн 100 штук Виноград Цена 50 грн 100 шт Горошек мелкий Цена 50 грн 100 шт Кукуруза молочная Цена 50 грн 100 шт Семечки Цена 50 грн 100 шт Малина Цена 50 грн 100 шт Картоха Цена 50 грн 100 шт Мёд Цена 50 грн 100 шт Дыня Цена 50 грн 100 шт Лещ бомба Цена 50 грн 100 шт Укроп Зеленого цвета Цена 50 грн 100 шт Криль диаметр 10 мм Цена летом 1,50 грн шт Цена распродажа 50 грн 100 шт Мёд на пенопласте диаметр 10 мм Цена летом 1,50 грн шт Цена распродажа 50 грн 100 шт Картоха тонущая Цена 50 грн 100 шт Галина +38********85 (Viber, Telegram) Instagram fish.ukraine Цена бойлов: Цена 1 шт = 1 грн размер 5-7 мм Крупные 10-13 мм = 1 шт = 1,50 грн Минимальный заказ 100 штук Катыши для рыбалки ручной работы! Делаю сам, на джинсовой нити. Ловлю успешно уже лет 20! только на мини-бойлы с ранней весны до поздней осени! Берет вся белая рыба! Все карповые! В холодное время ловлю с добавлением специальной смеси для холодной воды! Есть плавающие и тонущие мини-бойлы, фото листайте - для наглядности. Размер 5-7 мм! 10-13 мм с пенопластом, плавающие. Топ 2022 года! Сам ловлю. Проверено! Толстолоб разгибал крючки! Сазан воровал удочки! Лещ от 2х кг ловил! Ароматы: 2023: • Клубника тонущая/плавающая (цвет красный и желтый) • Чеснок плавающие желтые • Мёд плавающие/тонущие желтые • Сливовые желтые и бирюзовые плавающие, берутся карповые! • Банановые желтые- берет лучше чем на белого и червей! Плавающие. • Кукуруза желтая бондюэль ТОП! Плавающие. На карповых! • Сладкий карась (халва). Плавающие. Цвет коричнево-розовый • Горошек зелёного цвета! Плавающий! Сазан/карп/карась/плотва! • Кукуруза с коноплей плавающие! Универсальные. Цвет коричнево-серый • Мёд желтые мелкие тонущие! ТОП! Очень хорошо берёт!!! Размер 2-4 мм • Криль плавающие! Карп!Карась!Амур! Цвет розово-коричневый • Дафния!!! Топ! Берет вся рыба!!! Цена за 1 шт 1,50 грн Цвет серый • Шоколад плавающие и мелкие тонущие! На леща!!! Плотва • Фанатик-бойлы на основе профессиональной прикормки. Для ловли плотвы, леща! Зеленые и коричневые НОВИНКИ: 2023: • Тигровый орех - карповая тема. Карп любит его за калорийность! Отличная наживка на осень! Размер 10 мм цена 1, 50 грн. Цвет желтый • Золотой карась • Карп (специальная чисто-карповая наживка, цвет коричневый) Цвет коричнево-серый • Рыбокостная мука - карась, карп, сазан…Цвет коричневый • Мотыль. Цвет красный. • Опарыш! Берет лещ, карп, карась, плотва…! Желтые • Тутти-Фрутти - это смесь фруктовых запахов. Толстолоб, Амур, Карась, Карп, Лещ, Плотва. Розовые/желтые • Кукуруза молочная - Карп, карась, лещ, плотва, линь, голавль, толстолобик, сазан, красноперка • Малина! Плотва, голавль, язь, лещ!!! Цвет розовый • Манка! ТОП наживка на всю мирную рыбу! Теперь не надо мешать манку и постоянно одевать её на крючок! Бойлы отлично держатся и имеют отличный результат в ловле! Советую!Цвет желтый • Глицерин желтый!! Берет даже когда на другие клёва нет!!! Проверено на себе! ТОП. Универсальные • Sweet Fish - универсальные супер бойлы! Берётся вся рыба! Сладкие! ТОП Цвет светло-коричневый • Укроп плавающие. Карась, плотва. Цвет зеленый Крупные бойлы! ТОП! 2023 года! Размер 10-13 мм, на пенопласте. Все плавающие, наличие уточняйте: • клубника • картоха • криль • мёд • виноград В каждом заказе ПОДАРОК!!! Тонущие 1 грн штука Плавающие 1 грн штука Дафний и крупные бойлы 1 шт 1,50 грн Микс 50 шт НА ПРОБУ с разным ароматом (по 10 либо 5 штук в пакетике, расфасованы и подписаны все) цена - 100 грн! Пример фасовки и как это выглядит-смотрите на фото. На фото снасть, на которую ловлю сам и фото катыша на крючке. Подходит также и на обычный крючок на удочку. На фото есть отзывы с Вашим уловом! Благодарю, что делитесь! ВНИМАНИЕ! Хранение! Могут храниться около 3-4 лет, главное-в сухом месте, подальше от круп и трав, в которых могут завестись жучки и вредители. Если таковы завелись, поставить бойлы в микроволновку и прокрутить по пол минутки пару раз. Возможно изготовление под заказ крупных и мелких Бойлов. Минимальный заказ одного аромата 100 штук! В наличии бывают прошлогодние бойлы со скидками!!! Распродажа остатков будет в Декабре. Следите за обновлениями, приходите. Самовывоза нет. Слишком часто фасую ваши заказы, жду в назначенные дни и время, а люди относятся безответственно и не заезжают. Давайте уважать друг друга и беречь своё и мое время. Благодарю за понимание! Отправка Новой почтой и Укр, возможен наложенный платёж и ОЛХ доставка. Не отправляю Meest. Огромная просьба! Забирать заказы с наложенным платежом сразу по прибытию. Благодарю Ни хвоста! Ни чешуи всем)

61грн

Подробно
img
Мини-бойлы! Катыш ручной работы для рыбалки плавающий, наживка, тесто
2024-04-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Княжичі
Галина +38********85 (Viber, Telegram) Instagram fish.ukraine Цена бойлов: Цена 1 шт = 1 грн размер 5-7 мм Крупные 10-13 мм = 1 шт = 1,50 грн Минимальный заказ 100 штук Катыши для рыбалки ручной работы! Делаем сами, на джинсовой нити. Ловим успешно уже лет 20! только на мини-бойлы с ранней весны до поздней осени! Берет вся белая рыба! Все карповые! В холодное время ловим с добавлением специальной смеси для холодной воды! Есть плавающие и тонущие мини-бойлы, фото листайте - для наглядности. Размер 5-7 мм! 10-13 мм с пенопластом, плавающие. Топ 2022 года! Сам ловлю. Проверено! Толстолоб разгибал крючки! Сазан воровал удочки! Лещ от 2х кг ловил! Ароматы: 2024: • Клубника тонущая/плавающая (цвет красный и желтый) • Чеснок плавающие желтые • Мёд плавающие/тонущие желтые • Сливовые желтые и бирюзовые плавающие, берутся карповые! • Банановые желтые- берет лучше чем на белого и червей! Плавающие. • Кукуруза желтая бондюэль ТОП! Плавающие. На карповых! • Сладкий карась (халва). Плавающие. Цвет коричнево-розовый • Горошек зелёного цвета! Плавающий! Сазан/карп/карась/плотва! • Кукуруза с коноплей плавающие! Универсальные. Цвет коричнево-серый • Мёд желтые мелкие тонущие! ТОП! Очень хорошо берёт!!! Размер 2-4 мм • Криль плавающие! Карп!Карась!Амур! Цвет розово-коричневый • Дафния!!! Топ! Берет вся рыба!!! Цена за 1 шт 1,50 грн Цвет серый • Шоколад плавающие и мелкие тонущие! На леща!!! Плотва • Фанатик-бойлы на основе профессиональной прикормки. Для ловли плотвы, леща! Зеленые и коричневые • Рыбий жир • Рыбокостная мука НОВИНКИ: 2024: • Лещ-плотва плавающие. 5-7 мм • Тигровый орех - карповая тема. Карп любит его за калорийность! Отличная наживка на осень! Размер 10 мм цена 1, 50 грн. Цвет желтый • Золотой карась • Карп (специальная чисто-карповая наживка, цвет коричневый) Цвет коричнево-серый • Рыбокостная мука - карась, карп, сазан…Цвет коричневый • Мотыль. Цвет розовый. • Опарыш! Берет лещ, карп, карась, плотва…! Желтые • Тутти-Фрутти - это смесь фруктовых запахов. Толстолоб, Амур, Карась, Карп, Лещ, Плотва. Розовые/желтые • Кукуруза молочная - Карп, карась, лещ, плотва, линь, голавль, толстолобик, сазан, красноперка • Малина! Плотва, голавль, язь, лещ!!! Цвет розовый • Манка! ТОП наживка на всю мирную рыбу! Теперь не надо мешать манку и постоянно одевать её на крючок! Бойлы отлично держатся и имеют отличный результат в ловле! Советую!Цвет желтый • Глицерин желтый!! Берет даже когда на другие клёва нет!!! Проверено на себе! ТОП. Универсальные • Sweet Fish - универсальные супер бойлы! Берётся вся рыба! Сладкие! ТОП Цвет светло-коричневый. Плавающие. Крупные - есть тонущие. • Укроп плавающие. Карась, плотва. Цвет зеленый Крупные бойлы! ТОП! 2023 года! Размер 10-13 мм, на пенопласте. Все плавающие, наличие уточняйте: •лещ-плотва 10-13 мм • клубника • картоха • криль • мёд • виноград В каждом заказе ПОДАРОК!!! Тонущие 1 грн штука Плавающие 1 грн штука Дафний и крупные бойлы 1 шт 1,50 грн Микс 50 шт НА ПРОБУ с разным ароматом (по 10 либо 5 штук в пакетике, расфасованы и подписаны все) цена - 100 грн! Пример фасовки и как это выглядит-смотрите на фото. На фото снасть, на которую ловлю сам и фото катыша на крючке. Подходит также и на обычный крючок на удочку. На фото есть отзывы с Вашим уловом! Благодарю, что делитесь! ВНИМАНИЕ! Хранение! Могут храниться около 3-4 лет, главное-в сухом месте, подальше от круп и трав, в которых могут завестись жучки и вредители. Если таковы завелись, поставить бойлы в микроволновку и прокрутить по пол минутки пару раз. Возможно изготовление под заказ крупных и мелких Бойлов. Минимальный заказ одного аромата 100 штук! В наличии бывают прошлогодние бойлы со скидками!!! Распродажа остатков будет в Декабре. Следите за обновлениями, приходите. Самовывоза нет. Слишком часто фасую ваши заказы, жду в назначенные дни и время, а люди относятся безответственно и не заезжают. Давайте уважать друг друга и беречь своё и мое время. Благодарю за понимание! Отправка Новой почтой и Укр, возможен наложенный платёж и ОЛХ доставка. Не отправляю Meest. Огромная просьба! Забирать заказы с наложенным платежом сразу по прибытию. Благодарю Ни хвоста! Ни чешуи всем)

111грн

Подробно
img
Хокейні шорти Sherwood Rekker M70 Sr
2023-02-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Хокейні шорти Sherwood Rekker M70 SrРозмір XL - талія 97-102 см, зріст 188-196 смНапівпрофесійна модельПочинаючи з тазостегнового та ниркового відділів, вони будуть добре захищені завдяки попередньо вигнутим PE-формам. Цей захист розсіює силу прямих або блокованих ударів, подалі від чутливих ділянок нирок і стегон.Переміщаючись на задню частину хокейних шортів Rekker M70, вони мають поліетилен і пінопласт високої щільності, що захищає чутливу область хребта від прямого контакту.Попередньо зігнуті PE-форми були включені в область стегон хокейних шортів Rekker M70, забезпечуючи шорти чудовим захистом від різноманітних ударів, залишаючись при цьому легкими та зручними.Легка нейлонова оболонка 420D. Цей матеріал легкий і міцний, тому ваші хокейні шорти Rekker M70 виглядають новими довший час.Якщо ви гравець, який шукає шорти, які забезпечують гарний захист, але не заважатимуть вашій швидкості та рухливості, обирайте Sherwood Rekker M70!За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном, або viber( о734о4о96о)Товар відправлю Новою Поштою або іншою службою доставки

2 940грн

Подробно
img
Хокейні шорти TRUE AX5 Sr
2023-03-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Хокейні шорти TRUE AX5 Розмір XL - зріст від 180-195 см, талія 91-102 см Шорти для хокею True AX5 є чудовим вибором для любителя хокею, який шукає доступний захист. Вони щільно прилягають до тіла та пропонують чудову продуктивність для швидкого та спритного гравця. Формований пластик і стандартна піна використовуються в усіх ключових зонах удару, таких як стегна, нирки та стегна, для чудового захисту від удару. Захист для хребта має сегментовану конструкцію, яка допомагає йому підтримувати тісний зв’язок з нижньою частиною спини, щоб не було жодних прогалин у захисті під час динамічних рухів. Кріплення з шнурівки з внутрішнім поясом надійно та комфортно тримає шорти на талії протягом усієї гри. Крім того, нейлонові петлі дозволяють гравцям подовжити шорти на 2,5 або 5 см. За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном, або viber

2 790грн

Подробно
img
Yokkao Шорти для Тайського боксу
2023-12-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Горбанівка
Шорти YOKKAO Tiger Muay Thai Шорти з унікальним, інноваційним дизайном, створені YOKKAO. Оригінальний дизайн друкується з використанням технології сублімації на високоякісному матеріалі із сумішевого сатину, щоб зробити ці шорти конкурентними у світі Muay Thai. Шорти YOKKAO забезпечують високу якість матеріалів, пошиття та максимальний комфорт. Вони відшиваються з традиційним еластичним поясом і ширше в стегнах, для полегшення вільного руху, що робить їх ідеальним поєднанням стилю, функціональності та мобільності. В профілі багато цікавого Відправки щодня На всі питання відповім в особисті

1899грн

Подробно
img
Захисні шорти для катання на сноуборді, лижах
2024-03-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Нові захисні шорти для катання на сноуборді, лижах, санках, роликах Wolf Bike В наявностіі розміри: XS, S, М, L, XL, 2XL, 3XL. Можлива примірка у Києві. Товстий EVA захист в критичних місцях - копчик, бедра, пояс. Рекомендація по використанню - одягніть шорти зверху на термоштани (лосини), поверх шортів одягніть лижні штани. Шорти повинні добре прилягати до тіла, але при цьому не обмежувати вас в русі. Правильно підібраний розмір гарантує максимальний захист та комфортний рух. Ціна - 750 грн. Можливий опт. Наколінники S, M, L. Ціна 450 грн. Відправка будь-яким зручним для Вас перевізником чи ОЛХ-доставкою, у Києві можливий самовивіз. Також в наявності: сноуборди, куртки, штани, брендові рюкзаки, захист - шорти, наколінники, налокотніки. Детельніше за номером телефону, у телеграмі або у ФБ за пошуком Iced Snowboard.

750грн

Подробно
img
Спідниця-шорти спортивні р.46\М для тенісу гольф TecnoPro Dry-plus
2024-06-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Жіноча спортивна спідниця-шорти від компанії Tecnopro Dry-plus. Зручна та стильна модель для занять спортом. Однотонні шорти ідеально підійдуть для бігу, гри в теніс, танців, занять фітнесом та йогою для активного відпочинку. Спідниця шорти в ідеальному стані, висока посадка, матеріал, який добре тягнеться, Фактура гладка і щільна, не просвічується. Вказані розміри: D 38 \ F 40 \ I 44 \ GB 12 \ US S \ Cклад тканини: 92% поліестер 8% еластан Заміри: пояс ПО – 33-43 см довжина спідниці з поясом – 37 см низ ПО спідниці – 56 см шорти зовнішній шов – 29 см внутрішній шов – 9 см ширина штанини внизу ПО – 23-32 см Доставка: - Укрпошта - Нова Пошта - Justin - Meest (за рахунок одержувача) - післяплатою відправлю з умовою мінімального авансу – 100 грн - ОЛХ ДОСТАВКА

290грн

Подробно
img
р.XL Трекінгова сорочка і шорти карго олива чоловічі шорти р.XL
2024-06-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
-Чоловіча трекінгова теніска World Wide Sports Man в ідеальному стані. Сорочка легенька, дихаюча - на спині є отвори з сіточкою для ветиляції, швидко висихає. Має козирьок на комірці, що захищає шию від сонця і подразнеть (гілки, листя) в лісі. Сорочка має декілька кишень на липучках. Матеріал: 100% nylon. Колір бежевий з віддінком сірого. Ціна 475 грн. Розмір ХЛ - звіряйте заміри з комфортною сорочкою: ПОГ - 66 см. Довжина - 83 см/89,5 см. Плечі - 58 см. Рукав - 29 см *В цьому розмірі є різні шорти, футболки, кофти та інше - запитуйте. - Шорти карго Denim Co (ціна 475 грн) - 98% cotton, 2% elastane, злегка тягнуться. Шорти в ідеальному стані, без дефектів і нюансів, колір олива. Розмір W36, звіряйте заміри: ПОТ - 46,5 см, тягнеться до 50 см. ПОБ - 55 см, тягнеться до 65 см Довжина - 55 см/27 см. Посадка - 33 см/40 см Ширина штанки на виході - 28,5 см, тягнеться до 31 см ОЛХ-доставка Новою поштою. Укрпоштою відправлю після оплати. Зустрічей по місту немає.

475грн

Подробно
img
Килимок спортивний Eva 1850х550х5 міцний для фітнесу йоги спорту мат
2023-03-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Килимок спортивний Eva 1850х550х5 міцний для фітнесу йоги спорту, мат спортивний тренувань Килимок спортивний Eva 1850х550х5 для фітнесу йоги спорту, мат спортивний тренувань Щільність100 кг/м3 (міцний) Ідеально підходить для занять фітнесом, йогою, пілатесом, танцями і гімнастикою. Його можна використовувати вдома, на відкритому повітрі або в спортивному залі. ?Килимок Evaне рветься, він дуже міцний і зносостійкий. Виготовлений з екологічно чистого ЕВА матеріалу. Особливості: ·Підвищена міцність ·Рельєфна поверхня ·Легка вага і портативність ·Універсальність у використанні ·Стійкість до деформацій ·Легкість догляду Характеристики ·Тип: килимок спортивний; ·Матеріал: екологічний і безпечний полімер ЕВА (етилвінілацетат); ·Товщина: 0,5 см; Розмір: 185*55*0,5 см Колір: чорно-сірий, чорно-червоний, чорно-синій. Також є в наявності Килимки з EVA меньшого розміру Килимки з Пінополіетенелу Гантелі Гирі Турніки Тренажери набори штанга + гантелі Доставка Укрпоштою (через олх доставку безкоштовно) Новою Поштою Щоб оформити олх доставку на потрібний вам розмір та кількість, зв'яжіться з менеджером Пишіть телефонуйте у будь-який час завжди будемо раді допомогти

299грн

Подробно
img
Спортивний куточок
2024-06-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Забороль
Спортивний куточок Зручно швидко складається. Призначений для дітей від 1 до 6 років. Ігровий складаний спортивний куточок Кроша кольоровий - це спортивний куточок для дітей в квартиру і дитячий спортивний куточок для дому. Базова комплектація - куточок з гойдалками, майданчиком, драбинкою, гіркою Розміри: - висота - 1,3 м - довжина - 1 м - ширина - 1,3 м - гірка з бортиками - 1,5мх30смх7см Допустимі навантаження: Спортивний комплекс - до 60 кг Матеріал комплексу: - Вертикальні стійки - Хвойні породи. - Перекладини - бук Ціна нового 12700 Стан нового Склали,не користувались

10000грн

Подробно
img
ТОПОВЫЕ ЭЛИТНЫЕ жерлицы "От Петровича" с "АНТИ-БОРОДОЙ" 10 шт в СУМКЕ
2022-12-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
ЭЛИТНЫЕ УТЯЖЕЛЕННЫЕ, УТЕПЛЕННЫЕ,С ФОСФОРНЫМИ ВСТАВКАМИ, ЖЕРЛИЦЫ "ОТ ПЕТРОВИЧА" В ПРЕМИУМ УСИЛЕННОЙ ПРОТИВОУДАРНОЙ СУМКЕ (внутри прошита толстым поролоном) с системой "АНТИБОРОДА" (ТОП НОВИНКА!) - ВСЕГДА ГАРАНТИРОВАННЫЙ УЛОВ, ХОРОШЕЕ НАСТРОЕНИЕ И ТРОФФЕЙНЫЕ ЭКЗЕМПЛЯРЫ! САМАЯ ПРОДАВАЕМАЯ ЖЕРЛИЦА СЕЗОНОВ 2018-22 гг.! ТЮНИНГ ЖЕРЛИЦ "ОТ ПЕТРОВИЧА" - ЭТО 10 ЛЕТ КАЧЕСТВЕННОЙ РАБОТЫ И ПОСТОЯННОГО УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ. Наш бренд успешно себя зарекомендовал и стал узнаваем не только на территории Украины, но и в странах ближнего зарубежья! Реализуем свои жерлицы на OLX с 2012 года! 1000+ довольных клиентов и их количество постоянно растет! Если у Вас будут сомнения покупать жерлицы у нас или у "конкурентов", советуем заказать у нас и у них, и вывод сделать, забирая товар на почте:) (ОЛХ доставка или наложенный платеж) Мы уверены в высоком качестве своего товара. На фото 2 - рекорд сезона 2021-22 щука 8,1 кг. Остерегайтесь недобросовестных продавцов с харьковскими жерлицами низкого качества - похожая ножка с дырками в катушке или с мелкой катушкой (некачественная подделка под оригинальную жерлицу "Флагман") в дилетантской оснастке, далекой от реалий зимней ловли (некачественная покраска и материалы, карповая леска, дешевый флюр и тройники, маленький груз и т.д.) Также есть неадекватные харьковские "продавцы", которые непонятно почему считают себя первыми и лучшими во всем, даже в изобретении велосипеда:), несмотря на то что используемые доработки и инновации, в том или ином качестве, мы внедрили первыми и используем в наших жерлицах очень давно (4-7 лет). При этом в реальности, качество покраски, доработок и оснастки у них оставляет желать лучшего даже визуально:) Работать будет любая жерлица, а эффективно и комфортно только жерлица "От Петровича":) ЕДИНСТВЕННАЯ ЖЕРЛИЦА НА РЫНКЕ УКРАИНЫ, КОТОРАЯ ВЫПОЛНЕНА ИЗ КАЧЕСТВЕННОГО МОРОЗОСТОЙКОГО ПЛАСТИКА (видно даже визуально), а не из дешевого пластика, который выдают за морозостойкий : "курская" (с дырками в катушке), харьковские (с мелкой катушкой), которые бьются при ударе об лед, лопается катушка на месте крепления самореза, лопается тонкое основание в месте крепежа при подсечке, при поклевке срабатывает тормоз. СУПЕР ПОДАРОК СЕБЕ И БЛИЗКОМУ ВАМ РЫБОЛОВУ! Используем ОРИГИНАЛЬНАУЮ платформу брендовой жерлицы "FLAGMAN"! Самая качественная на рынке Украины! Жерлицы из 100% морозостойкого пластика "Флагман" продаются только в фирменных магазинах "Флагман"! Похожие жерлицы из некачественного пластика (курская, все виды "харьковских"), которыми забит весь ОЛХ и продаются во всех интернет магазинах стоят в 2 раза дешевле "Флагман"! Разница в качестве очевидна без объяснений:) ВЫСОКАЯ ЯРКО-КРАСНАЯ НОЖКА ЖЕРЛИЦЫ- 20 см (23 см с катушкой) СУПЕР ВИДИМОСТЬ НА РАССТОЯНИИ - ОБЩАЯ ВЫСОТА 69 см САМАЯ ВЫСОКАЯ ЖЕРЛИЦА НА РЫНКЕ УКРАИНЫ ТОЛЬКО БРЕНДОВЫЕ ВЫСОКОКАЧЕСТВЕННЫЕ КОМПЛЕКТУЮЩИЕ ГЛАВНАЯ "ИЗЮМИНКА" - УСИЛЕННАЯ ПРЕМИУМ СУМКА, с плотными ручками для переноски и наплечным ремнем на мощных карабинах. По всему диаметру сумки пришита светоотражающая лента с максимальным коэффициентом отражения. Противоударная (внутри усилена плотным поролоном). Идеальная видимость в темное время суток. Есть БОЛЬШОЙ боковой карман для мелочей на молнии. Качественная молния надежно защищает от влаги. Сумка изготовлена из очень прочной водонепроницаемой ткани Оксфорд 600D PU 230г/м iQmebel (Турция). Полностью прошита армированной ниткой с использованием кедр-канта. Вся фурнитура производства ТУРЦИЯ, не КИТАЙ! СОБСТВЕННОЕ ПРОИЗВОДСТВО! НЕТ АНАЛОГОВ! ГЛАВНЫЕ КОНСТРУКЦИОННЫЕ ОТЛИЧИЯ от дешевых ЖЕРЛИЦ, где КАТУШКА ЗАЖИМАЕТСЯ САМОРЕЗОМ И НИКАК! НЕ РЕГУЛИРУЕТСЯ НАТЯЖЕНИЕ: 1. Банальный САМОРЕЗ, которым невозможно нормально отрегулировать ход катушки и который при использовании разламывает катушку, заменен на систему "БАРАШЕК - ФРИКЦИОН" с большим количеством уплотнительных шайб. Теперь регулировать натяжение лески стало удобно и комфортно. НЕТ АНАЛОГОВ! 2. ОСНОВАНИЕ жерлицы в 2 раза! ТОЛЩЕ И ТЯЖЕЛЕЕ чем у других жерлиц - толщина 8 мм. Качественное ТОЛСТОЕ ЛИТЬЕ. Имеет РЕБРА ЖЕСТКОСТИ, что позволяет нормально "подрывать " жерлицу со льда при поклевке, не ЛОМАЯ ОСНОВАНИЯ как в дешевых жерлицах ("КУРСКАЯ", "ХАРЬКОВСКИЕ", у которых ОСНОВАНИЕ ТОНКОЕ И НЕНАДЕЖНОЕ - всего лишь 4 мм -лопается в месте крепежа даже при легком нажатии!) 3. КАТУШКА имеет глубину 15 мм. и диаметр 75 мм. Катушка в "Харьковских" очень мелкая - 7 (12) мм. и 70 мм., что заранее обеспечивает кучу проблем при поклевке и вываживании щуки - клинит саморез, постоянная борода, ложная сработка, заедает тормоз. 4. Единственная жерлица, где на катушке расположены 4 усиленных ребра жесткости. У других жерлиц ("курская", харьковские) их НЕТ вообще! 5. Из-за конструкционных изменений, жерлицы собираются и разбираются за 30 сек. Перечислим все изменения, которые мы внесли в наши жерлицы "От Петровича" (РУЧНАЯ РАБОТА, читайте до конца): 1. УТЕПЛЕННАЯ - под основанием каждой жерлицы закреплён НЕМЕЦКИЙ КАУЧУКОВЫЙ УТЕПЛИТЕЛЬ 5 мм. на САМОКЛЕЮЩЕЙСЯ основе. Не так сильно замерзает лунка на морозе. 2. В ножке каждой жерлицы находится противо-ветровой УТЯЖЕЛИТЕЛЬ! Благодаря этому, жерлица устойчиво стоит при порывах ветра и поклевке, можно оставлять на ночь. 3. СПЕЦИАЛЬНЫЙ КРЕПЕЖ для кончика пружины флажка (когда жерлица находится в сложенном состоянии) - не надо никаких резинок, ненужных дырок на ножке - все крепится аккуратно и эстетично. 4. Усиливаем место выхода пружины флажка и саму пружину из основания, а также ручку катушки для большего комфорта. 5. Катушка уникально раскрашена С ДВУХ СТОРОН "ХУДОЖЕСТВЕННЫМ СПОСОБОМ" специальным лаком - при поклёвке, в дали от вас , вы видите что происходит с жерлицей по цветовым индикаторам, что очень комфортно и удобно. 6. ТОЛЬКО У НАС теперь на каждой жерлице установлена ДВУХ-КОЛЬЦОВАЯ система "АНТИ-БОРОДА"! ТОПОВАЯ НОВИНКА! Не происходит непроизвольного запутывания лески при поклёвке и захлёста за ось катушки, когда катушка начинает быстро раскручиваться. 7. По ВСЕЙ длине каждая пружина флажка ОБРАБОТАНА СПЕЦСОСТАВОМ и усажена на ЯРКУЮ ТЕРМОУСАДКУ красного цвета. Никогда не поржавеет, не примерзают пальцы, а также дополнительная видимость на расстоянии! 8. Пружина флажка ЗАМЕНЁНА с обычной 5мм СТАЛЬНОЙ на УДЛИНЁННУЮ очень мягкую 4мм "ЧАСОВУЮ" пружину, что улучшает видимость поклёвки на расстоянии и позволяет лучше засекать щуку, исключая холостую "сработку" и переворачивание жерлицы. 9. На ФЛАЖОК (С ДВУХ СТОРОН), нанесена СВЕТООТРАЖАЮЩАЯ лента БОЛЬШОГО РАЗМЕРА, с максимальным коэффициентом отражения. Это по достоинству оценят любители ночной рыбалки. 10. Супер новинка! На НОЖКУ и КАТУШКУ жерлицы нанесена большая ФОСФОРНАЯ ВСТАВКА - теперь жерлица ВИДНА НОЧЬЮ ПОСТОЯННО как на ладони! Даже БЕЗ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ФОНАРИКА! 11. БОЛЬШОЙ 13*5см люминесцентный непромокаемый флажок из двойного ЖЁСТКОГО материала. Флажок пропаянный по краям, не ЗАЛИПАЕТ и СТОИТ на ветру. Флажок оранжевого цвета с напылением из СВЕТООТРАЖАЮЩЕГО СОСТАВА, а не обычная висячая ткань с приклеенной на клей светоотражайкой, которая отваливается на морозе. 12. Проклейка флажка по основанию качественным немецким клеем! 13. Супер новинка! В конце флажка делаем изгиб и добавляем вставку из камуфляжного "оружейного" неопрена с высокой степенью адгезии. Способствует более точной и деликатной настройке жерлицы! Полностью решает проблему проскальзывания флажка при поклевке! Обеспечивает 100% засечку хищника. 14. Регулировка натяжения катушки фрикционом из гайки - БАРАШКА и набора регулировочных шайб, а не банальным САМОРЕЗОМ как на всех жерлицах, который ничего не регулирует. Нет аналогов! 15. На ПРУЖИНЕ ФЛАЖКА делаем крепёж под СВЕТЛЯЧОК или СИГНАЛИЗАТОР ПОКЛЕВКИ "От ПЕТРОВИЧА". Приятное новшество для ловли в темное время суток. ТОЛЬКО У НАС ЭЛИТНАЯ ОСНАСТКА: - монофильная леска VARIVAS 0,32 - 20 м. Япония - имеет усиленное абразивное покрытие, которое идеально позволяет "сдёргивать" её с мелкого льда не повреждая поверхности. - УДЛИНЕННЫЕ поводки из самого качественного флюорокарбона на рынке Украины "Sunline Black Stream" 0.47 (15 кг) - Япония - 50 см., с капроновой вставкой "АНТИУКУС". Единственный флюоорокарбон толстого диаметра, который не ухудшает своих свойств в холодной воде. - супер тройники Gamakatsu Treble №6, №8 (Япония) - надежный вертлюг с застёжкой "OWNER" (Япония) - стопора "Balzer" Германия - грузик не разбивает узел перед поводком. - груз оливка 5 грамм (оптимальный груз, при котором живец быстро не "засыпает") Только у нас 4 различных ЭКСКЛЮЗИВНЫХ ОСНАСТОК: 1.КЛАССИЧЕСКАЯ оснастка -3590 грн 2.Двух-тройниковая "БАРНАУЛЬСКАЯ ОСНАСТКА" - (наиболее эффективная при использовании в виде живца карасика) -4090 грн 3. "АКУСТИЧЕСКАЯ ОСНАСТКА" - ХИТ ПРОДАЖ! -3990 грн 4. "Барнаульская оснастка" + вставка "Акустик" - 4490грн. ТОПОВАЯ ОСНАСТКА! Также в продаже запасные поводки: -Флюорокарбон Sunline Black Stream 0.47mm 15kg- 40 см + СУПЕР тройники Gamakatsu Treble №6, №8 - 85 грн. Высылаем Новой почтой наложенным платежом.

3590грн

Подробно
img
ТОПОВЫЕ жерлицы на ЩУКУ "От Петровича" с "АНТИ-БОРОДОЙ" 10 шт в СУМКЕ
2023-02-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
ЭЛИТНЫЕ УТЯЖЕЛЕННЫЕ, УТЕПЛЕННЫЕ,С ФОСФОРНЫМИ ВСТАВКАМИ, ЖЕРЛИЦЫ "ОТ ПЕТРОВИЧА" В ПРЕМИУМ УСИЛЕННОЙ ПРОТИВОУДАРНОЙ СУМКЕ (внутри прошита толстым поролоном) с системой "АНТИБОРОДА" (ТОП НОВИНКА!) - ВСЕГДА ГАРАНТИРОВАННЫЙ УЛОВ, ХОРОШЕЕ НАСТРОЕНИЕ И ТРОФФЕЙНЫЕ ЭКЗЕМПЛЯРЫ! САМАЯ ПРОДАВАЕМАЯ ЖЕРЛИЦА СЕЗОНОВ 2018-22 гг.! ТЮНИНГ ЖЕРЛИЦ "ОТ ПЕТРОВИЧА" - ЭТО 10 ЛЕТ КАЧЕСТВЕННОЙ РАБОТЫ И ПОСТОЯННОГО УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ. Наш бренд успешно себя зарекомендовал и стал узнаваем не только на территории Украины, но и в странах ближнего зарубежья! Реализуем свои жерлицы на OLX с 2012 года! 1000+ довольных клиентов и их количество постоянно растет! Если у Вас будут сомнения покупать жерлицы у нас или у "конкурентов", советуем заказать у нас и у них, и вывод сделать, забирая товар на почте:) (ОЛХ доставка или наложенный платеж) Мы уверены в высоком качестве своего товара. На фото 2 - рекорд сезона 2021-22 щука 8,1 кг. Остерегайтесь недобросовестных продавцов с харьковскими жерлицами низкого качества - похожая ножка с дырками в катушке или с мелкой катушкой (некачественная подделка под оригинальную жерлицу "Флагман") в дилетантской оснастке, далекой от реалий зимней ловли (некачественная покраска и материалы, карповая леска, дешевый флюр и тройники, маленький груз и т.д.) Также есть неадекватные харьковские "продавцы", которые непонятно почему считают себя первыми и лучшими во всем, даже в изобретении велосипеда:), несмотря на то что используемые доработки и инновации, в том или ином качестве, мы внедрили первыми и используем в наших жерлицах очень давно (4-7 лет). При этом в реальности, качество покраски, доработок и оснастки у них оставляет желать лучшего даже визуально:) Работать будет любая жерлица, а эффективно и комфортно только жерлица "От Петровича":) ЕДИНСТВЕННАЯ ЖЕРЛИЦА НА РЫНКЕ УКРАИНЫ, КОТОРАЯ ВЫПОЛНЕНА ИЗ КАЧЕСТВЕННОГО МОРОЗОСТОЙКОГО ПЛАСТИКА (видно даже визуально), а не из дешевого пластика, который выдают за морозостойкий : "курская" (с дырками в катушке), харьковские (с мелкой катушкой), которые бьются при ударе об лед, лопается катушка на месте крепления самореза, лопается тонкое основание в месте крепежа при подсечке, при поклевке срабатывает тормоз. СУПЕР ПОДАРОК СЕБЕ И БЛИЗКОМУ ВАМ РЫБОЛОВУ! Используем ОРИГИНАЛЬНАУЮ платформу брендовой жерлицы "FLAGMAN"! Самая качественная на рынке Украины! Жерлицы из 100% морозостойкого пластика "Флагман" продаются только в фирменных магазинах "Флагман"! Похожие жерлицы из некачественного пластика (курская, все виды "харьковских"), которыми забит весь ОЛХ и продаются во всех интернет магазинах стоят в 2 раза дешевле "Флагман"! Разница в качестве очевидна без объяснений:) ВЫСОКАЯ ЯРКО-КРАСНАЯ НОЖКА ЖЕРЛИЦЫ- 20 см (23 см с катушкой) СУПЕР ВИДИМОСТЬ НА РАССТОЯНИИ - ОБЩАЯ ВЫСОТА 69 см САМАЯ ВЫСОКАЯ ЖЕРЛИЦА НА РЫНКЕ УКРАИНЫ ТОЛЬКО БРЕНДОВЫЕ ВЫСОКОКАЧЕСТВЕННЫЕ КОМПЛЕКТУЮЩИЕ ГЛАВНАЯ "ИЗЮМИНКА" - УСИЛЕННАЯ ПРЕМИУМ СУМКА, с плотными ручками для переноски и наплечным ремнем на мощных карабинах. По всему диаметру сумки пришита светоотражающая лента с максимальным коэффициентом отражения. Противоударная (внутри усилена плотным поролоном). Идеальная видимость в темное время суток. Есть БОЛЬШОЙ боковой карман для мелочей на молнии. Качественная молния надежно защищает от влаги. Сумка изготовлена из очень прочной водонепроницаемой ткани Оксфорд 600D PU 230г/м iQmebel (Турция). Полностью прошита армированной ниткой с использованием кедр-канта. Вся фурнитура производства ТУРЦИЯ, не КИТАЙ! СОБСТВЕННОЕ ПРОИЗВОДСТВО! НЕТ АНАЛОГОВ! ГЛАВНЫЕ КОНСТРУКЦИОННЫЕ ОТЛИЧИЯ от дешевых ЖЕРЛИЦ, где КАТУШКА ЗАЖИМАЕТСЯ САМОРЕЗОМ И НИКАК! НЕ РЕГУЛИРУЕТСЯ НАТЯЖЕНИЕ: 1. Банальный САМОРЕЗ, которым невозможно нормально отрегулировать ход катушки и который при использовании разламывает катушку, заменен на систему "БАРАШЕК - ФРИКЦИОН" с большим количеством уплотнительных шайб. Теперь регулировать натяжение лески стало удобно и комфортно. НЕТ АНАЛОГОВ! 2. ОСНОВАНИЕ жерлицы в 2 раза! ТОЛЩЕ И ТЯЖЕЛЕЕ чем у других жерлиц - толщина 8 мм. Качественное ТОЛСТОЕ ЛИТЬЕ. Имеет РЕБРА ЖЕСТКОСТИ, что позволяет нормально "подрывать " жерлицу со льда при поклевке, не ЛОМАЯ ОСНОВАНИЯ как в дешевых жерлицах ("КУРСКАЯ", "ХАРЬКОВСКИЕ", у которых ОСНОВАНИЕ ТОНКОЕ И НЕНАДЕЖНОЕ - всего лишь 4 мм -лопается в месте крепежа даже при легком нажатии!) 3. КАТУШКА имеет глубину 15 мм. и диаметр 75 мм. Катушка в "Харьковских" очень мелкая - 7 (12) мм. и 70 мм., что заранее обеспечивает кучу проблем при поклевке и вываживании щуки - клинит саморез, постоянная борода, ложная сработка, заедает тормоз. 4. Единственная жерлица, где на катушке расположены 4 усиленных ребра жесткости. У других жерлиц ("курская", харьковские) их НЕТ вообще! 5. Из-за конструкционных изменений, жерлицы собираются и разбираются за 30 сек. Перечислим все изменения, которые мы внесли в наши жерлицы "От Петровича" (РУЧНАЯ РАБОТА, читайте до конца): 1. УТЕПЛЕННАЯ - под основанием каждой жерлицы закреплён НЕМЕЦКИЙ КАУЧУКОВЫЙ УТЕПЛИТЕЛЬ 5 мм. на САМОКЛЕЮЩЕЙСЯ основе. Не так сильно замерзает лунка на морозе. 2. В ножке каждой жерлицы находится противо-ветровой УТЯЖЕЛИТЕЛЬ! Благодаря этому, жерлица устойчиво стоит при порывах ветра и поклевке, можно оставлять на ночь. 3. СПЕЦИАЛЬНЫЙ КРЕПЕЖ для кончика пружины флажка (когда жерлица находится в сложенном состоянии) - не надо никаких резинок, ненужных дырок на ножке - все крепится аккуратно и эстетично. 4. Усиливаем место выхода пружины флажка и саму пружину из основания, а также ручку катушки для большего комфорта. 5. Катушка уникально раскрашена С ДВУХ СТОРОН "ХУДОЖЕСТВЕННЫМ СПОСОБОМ" специальным лаком - при поклёвке, в дали от вас , вы видите что происходит с жерлицей по цветовым индикаторам, что очень комфортно и удобно. 6. ТОЛЬКО У НАС теперь на каждой жерлице установлена ДВУХ-КОЛЬЦОВАЯ система "АНТИ-БОРОДА"! ТОПОВАЯ НОВИНКА! Не происходит непроизвольного запутывания лески при поклёвке и захлёста за ось катушки, когда катушка начинает быстро раскручиваться. 7. По ВСЕЙ длине каждая пружина флажка ОБРАБОТАНА СПЕЦСОСТАВОМ и усажена на ЯРКУЮ ТЕРМОУСАДКУ красного цвета. Никогда не поржавеет, не примерзают пальцы, а также дополнительная видимость на расстоянии! 8. Пружина флажка ЗАМЕНЁНА с обычной 5мм СТАЛЬНОЙ на УДЛИНЁННУЮ очень мягкую 4мм "ЧАСОВУЮ" пружину, что улучшает видимость поклёвки на расстоянии и позволяет лучше засекать щуку, исключая холостую "сработку" и переворачивание жерлицы. 9. На ФЛАЖОК (С ДВУХ СТОРОН), нанесена СВЕТООТРАЖАЮЩАЯ лента БОЛЬШОГО РАЗМЕРА, с максимальным коэффициентом отражения. Это по достоинству оценят любители ночной рыбалки. 10. Супер новинка! На НОЖКУ и КАТУШКУ жерлицы нанесена большая ФОСФОРНАЯ ВСТАВКА - теперь жерлица ВИДНА НОЧЬЮ ПОСТОЯННО как на ладони! Даже БЕЗ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ФОНАРИКА! 11. БОЛЬШОЙ 13*5см люминесцентный непромокаемый флажок из двойного ЖЁСТКОГО материала. Флажок пропаянный по краям, не ЗАЛИПАЕТ и СТОИТ на ветру. Флажок оранжевого цвета с напылением из СВЕТООТРАЖАЮЩЕГО СОСТАВА, а не обычная висячая ткань с приклеенной на клей светоотражайкой, которая отваливается на морозе. 12. Проклейка флажка по основанию качественным немецким клеем! 13. Супер новинка! В конце флажка делаем изгиб и добавляем вставку из камуфляжного "оружейного" неопрена с высокой степенью адгезии. Способствует более точной и деликатной настройке жерлицы! Полностью решает проблему проскальзывания флажка при поклевке! Обеспечивает 100% засечку хищника. 14. Регулировка натяжения катушки фрикционом из гайки - БАРАШКА и набора регулировочных шайб, а не банальным САМОРЕЗОМ как на всех жерлицах, который ничего не регулирует. Нет аналогов! 15. На ПРУЖИНЕ ФЛАЖКА делаем крепёж под СВЕТЛЯЧОК или СИГНАЛИЗАТОР ПОКЛЕВКИ "От ПЕТРОВИЧА". Приятное новшество для ловли в темное время суток. ТОЛЬКО У НАС ЭЛИТНАЯ ОСНАСТКА: - монофильная леска VARIVAS 0,32 - 20 м. Япония - имеет усиленное абразивное покрытие, которое идеально позволяет "сдёргивать" её с мелкого льда не повреждая поверхности. - УДЛИНЕННЫЕ поводки из самого качественного флюорокарбона на рынке Украины "Sunline Black Stream" 0.47 (15 кг) - Япония - 50 см., с капроновой вставкой "АНТИУКУС". Единственный флюоорокарбон толстого диаметра, который не ухудшает своих свойств в холодной воде. - супер тройники Gamakatsu Treble RB M Short Shank" №6 (Япония) - надежный вертлюг с застёжкой "OWNER" (Япония) - стопора "Balzer" - грузик не разбивает узел перед поводком. - груз оливка 5 грамм (оптимальный груз, при котором живец быстро не "засыпает") Только у нас 4 различных ЭКСКЛЮЗИВНЫХ ОСНАСТОК: 1.КЛАССИЧЕСКАЯ оснастка -3590 грн 2.Двух-тройниковая "БАРНАУЛЬСКАЯ ОСНАСТКА" - (наиболее эффективная при использовании в виде живца карасика) -4090 грн 3. "АКУСТИЧЕСКАЯ ОСНАСТКА" - ХИТ ПРОДАЖ! -3990 грн 4. "Барнаульская оснастка" + вставка "Акустик" - 4490грн. ТОПОВАЯ ОСНАСТКА! Также в продаже запасные поводки: -Флюр Sunline Black Stream 0.47mm 15kg- 40 см + СУПЕР тройники Gamakatsu Treble RB M Short Shank №6 - 95 грн. Высылаем Новой почтой наложенным платежом.

3590грн

Подробно
img
ЭЛИТНЫЕ жерлицы на ЩУКУ "От Петровича" с "АНТИ-БОРОДОЙ" 10 шт в СУМКЕ
2023-12-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Короткое видео работы наших жерлиц youtube.com/shorts/84son1f1siA Остерегайтесь продавцов с ХАРЬКОВСКИМИ ЖЕРЛИЦАМИ-ПОДДЕЛКАМИ низкого качества - АБСОЛЮТНО ПОХОЖА НА "ФЛАГМАН" - НО У НИХ ТОНКИЙ НЕМОРОЗОСТОЙКИЙ ПЛАСТИК И ОЧЕНЬ ХЛИПКАЯ КОНСТРУКЦИЯ КРЕПЛЕНИЯ КАТУШКИ И ДНИЩА (лопается при подсечке)! ЭЛИТНЫЕ УТЯЖЕЛЕННЫЕ, УТЕПЛЕННЫЕ (почти не замерзает лунка), С ЯРКИМИ ФОСФОРНЫМИ ВСТАВКАМИ, ЖЕРЛИЦЫ "ОТ ПЕТРОВИЧА" В ТОПОВОЙ УСИЛЕННОЙ ПРОТИВОУДАРНОЙ СУМКЕ (внутри уплотнена толстым поролоном) с системой "АНТИБОРОДА" (ТОП НОВИНКА!) - ВСЕГДА ГАРАНТИРОВАННЫЙ УЛОВ, ХОРОШЕЕ НАСТРОЕНИЕ И ТРОФФЕЙНЫЕ ЭКЗЕМПЛЯРЫ! САМАЯ ПРОДАВАЕМАЯ ЖЕРЛИЦА СЕЗОНОВ 2018-23 гг.! ТЮНИНГ ЖЕРЛИЦ "ОТ ПЕТРОВИЧА" - ЭТО 11 ЛЕТ КАЧЕСТВЕННОЙ РАБОТЫ И ПОСТОЯННОГО УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ. ВНИМАТЕЛЬНО читайте ниже все УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ! Реализуем свои жерлицы на OLX с 2012 года! 1000+ довольных клиентов и их количество постоянно растет! Если у Вас будут сомнения покупать жерлицы у нас или у "конкурентов", советуем заказать у нас и у них, и вывод сделать, забирая товар на почте:) Остерегайтесь недобросовестных продавцов с харьковскими жерлицами низкого качества - похожая ножка с дырками в катушке или с мелкой катушкой без дырок (некачественная подделка под оригинальную жерлицу "Флагман") в дилетантской оснастке, далекой от реалий зимней ловли (некачественная покраска и материалы, карповая леска, дешевый флюр и тройники, отсутствие застежки для замена поводка, не отбалансированный груз и т.д.) Также есть неадекватные харьковские продавцы, которые непонятно почему считают себя первыми и лучшими во всем, даже в изобретении велосипеда:), несмотря на то что используемые доработки и инновации, в том или ином качестве, мы внедрили первыми и используем в наших жерлицах очень давно (5-7 лет). При этом в реальности, качество покраски, доработок и оснастки у них оставляет желать лучшего даже визуально:) Работать будет любая жерлица, а эффективно и комфортно только жерлица "От Петровича":) ЕДИНСТВЕННАЯ ЖЕРЛИЦА НА РЫНКЕ УКРАИНЫ, КОТОРАЯ ВЫПОЛНЕНА ИЗ КАЧЕСТВЕННОГО МОРОЗОСТОЙКОГО ПЛАСТИКА (видно даже визуально), а не из дешевого пластика, который выдают за морозостойкий : "курская" (с дырками в катушке), все харьковские жерлицы, которые бьются при ударе об лед, лопается катушка на месте крепления самореза, лопается основание в месте крепления ножки. СУПЕР ПОДАРОК СЕБЕ И БЛИЗКОМУ ВАМ РЫБОЛОВУ! Используем ОРИГИНАЛЬНАУЮ платформу брендовой жерлицы "FLAGMAN"! Самая качественная на рынке Украины! Жерлицы из 100% морозостойкого пластика "Флагман" продаются только в фирменных магазинах "Флагман"! Похожие жерлицы из некачественного пластика (курская, все виды харьковских подделок), которыми забит весь ОЛХ. стоят в 2 раза дешевле оригинального "Флагман"! ВЫСОКАЯ ЯРКО-КРАСНАЯ НОЖКА ЖЕРЛИЦЫ- 20 см (23 см с катушкой) СУПЕР ВИДИМОСТЬ НА РАССТОЯНИИ - ОБЩАЯ ВЫСОТА 69 см САМАЯ ВЫСОКАЯ ЖЕРЛИЦА НА РЫНКЕ УКРАИНЫ ТОЛЬКО БРЕНДОВЫЕ ВЫСОКОКАЧЕСТВЕННЫЕ КОМПЛЕКТУЮЩИЕ ГЛАВНАЯ "ИЗЮМИНКА" - УСИЛЕННАЯ ТОПОВАЯ СУМКА, с плотными ручками для переноски и наплечным ремнем на мощных карабинах. По всему диаметру сумки пришита светоотражающая лента с максимальным коэффициентом отражения. Противоударная (внутри усилена плотным поролоном). Идеальная видимость в темное время суток. Есть боковой карман для мелочей на молнии. Качественная молния надежно защищает от влаги. Сумка изготовлена из очень прочной водонепроницаемой ткани Оксфорд 600D PU 230г/м iQmebel (Турция). Полностью прошита армированной ниткой с использованием кедр-канта. Вся фурнитура производства ТУРЦИЯ, не КИТАЙ! СОБСТВЕННОЕ ПРОИЗВОДСТВО! НЕТ АНАЛОГОВ! ГЛАВНЫЕ КОНСТРУКЦИОННЫЕ ОТЛИЧИЯ от дешевых ЖЕРЛИЦ, где КАТУШКА ЗАЖИМАЕТСЯ САМОРЕЗОМ И НИКАК! НЕ РЕГУЛИРУЕТСЯ НАТЯЖЕНИЕ: 1. Банальный САМОРЕЗ, которым невозможно нормально отрегулировать ход катушки и который при использовании разламывает катушку, заменен на систему "БАРАШЕК - ФРИКЦИОН" с большим количеством уплотнительных шайб. Теперь регулировать натяжение лески стало удобно и комфортно. НЕТ АНАЛОГОВ! 2. ОСНОВАНИЕ жерлицы в 2 раза! ТОЛЩЕ И ТЯЖЕЛЕЕ чем у других жерлиц - толщина 8 мм. Качественное ТОЛСТОЕ ЛИТЬЕ. Имеет РЕБРА ЖЕСТКОСТИ, что позволяет нормально "подрывать " жерлицу со льда при поклевке, не ЛОМАЯ ОСНОВАНИЯ как в дешевых жерлицах ("КУРСКАЯ", "ХАРЬКОВСКИЕ", у которых ОСНОВАНИЕ ТОНКОЕ И НЕНАДЕЖНОЕ - всего лишь 4 мм -лопается в месте крепежа даже при легком нажатии!) 3. КАТУШКА имеет глубину 15 мм. и диаметр 75 мм. Катушка в "Харьковских" очень мелкая - 7 (12) мм. и 70 мм, что заранее обеспечивает кучу проблем при поклевке и вываживании щуки - клинит саморез, постоянная борода, ложная сработка, заедает тормоз. 4. Единственная жерлица, где на катушке расположены 4 усиленных ребра жесткости. У других жерлиц ("курская", харьковские) их НЕТ вообще! 5. Из-за конструкционных изменений, жерлицы собираются и разбираются за 30 сек. Перечислим все изменения, которые мы внесли в наши жерлицы "От Петровича" (РУЧНАЯ РАБОТА): 1. УТЕПЛЕННАЯ - под основанием каждой жерлицы закреплён НЕМЕЦКИЙ КАУЧУКОВЫЙ УТЕПЛИТЕЛЬ 5 мм. на САМОКЛЕЮЩЕЙСЯ основе. Не так сильно замерзает лунка на морозе. 2. В ножке каждой жерлицы находится противо-ветровой УТЯЖЕЛИТЕЛЬ! Благодаря этому, жерлица устойчиво стоит при порывах ветра и поклевке, можно оставлять на ночь. 3. СПЕЦИАЛЬНЫЙ КРЕПЕЖ для кончика пружины флажка (когда жерлица находится в сложенном состоянии) - не надо никаких резинок, ненужных дырок на ножке - все крепится аккуратно и эстетично. 4. Усиливаем место выхода пружины флажка и саму пружину из основания, а также ручку катушки для большего комфорта. 5. Катушка красиво раскрашена С ДВУХ СТОРОН "ХУДОЖЕСТВЕННЫМ СПОСОБОМ" специальным лаком - при поклёвке, в дали от вас , вы видите что происходит с жерлицей по цветовым индикаторам, что очень комфортно и удобно. 6. ТОЛЬКО У НАС теперь установлена ДВУХ-КОЛЬЦОВАЯ система "АНТИ-БОРОДА"! ТОПОВАЯ НОВИНКА! Не происходит непроизвольного запутывания лески при поклёвке и захлёста за ось катушки, когда катушка начинает быстро раскручиваться. 7. По ВСЕЙ длине каждая пружина флажка ОБРАБОТАНА СПЕЦСОСТАВОМ и усажена на ЯРКУЮ ТЕРМОУСАДКУ желтого цвета. Никогда не поржавеет, не примерзают пальцы, а также дополнительная видимость на расстоянии! 8. Пружина флажка ЗАМЕНЁНА с обычной 5мм СТАЛЬНОЙ на УДЛИНЁННУЮ очень мягкую 4мм "ЧАСОВУЮ" пружину, что улучшает видимость поклёвки на расстоянии и позволяет лучше засекать щуку, исключая холостую "сработку" и переворачивание жерлицы. 9. На ФЛАЖОК (С ДВУХ СТОРОН) напылен СВЕТООТРАЖАЮЩИЙ СОСТАВ БОЛЬШОЙ ПЛОЩАДИ с максимальным коэффициентом отражения, а не дешевая светоотражающая лента на клею, которая отпадает на морозе! Это по достоинству оценят любители рыбалки в темное время суток. 10. Супер новинка! На НОЖКУ и КАТУШКУ жерлицы нанесена большая ФОСФОРНАЯ ВСТАВКА - теперь жерлица ВИДНА НОЧЬЮ ПОСТОЯННО как на ладони! Даже БЕЗ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ФОНАРИКА! 11. Новинка! БОЛЬШОЙ люминесцентный непромокаемый флажок из двойного ЖЁСТКОГО материала. Флажок пропаянный по краям, не ЗАЛИПАЕТ и СТОИТ на ветру. Флажок ОРАНЖЕВОГО цвета с СВЕТООТРАЖАЮЩИМИ И ФОСФОРНЫМИ ВСТАВКАМИ, а не обычная висячая ткань непонятного цвета, который не видно на льду! 12. В конце флажка делаем изгиб и добавляем вставку из камуфляжного "оружейного" неопрена с высокой степенью адгезии. Способствует более точной настройке жерлицы! Полностью решает проблему проскальзывания флажка при поклевке! Обеспечивает 100% засечку хищника. 13. Регулировка натяжения катушки фрикционом из гайки - БАРАШКА и регулировочных шайб, а не банальным САМОРЕЗОМ как на всех жерлицах, который ничего не регулирует. Нет аналогов! 14. На ПРУЖИНЕ ФЛАЖКА делаем крепёж под СИГНАЛИЗАТОР ПОКЛЕВКИ "От ПЕТРОВИЧА". Приятное новшество для ловли в темное время суток. 15. Упор под палец из НАТУРАЛЬНОЙ ПРОБКИ! ТОЛЬКО У НАС ЭЛИТНАЯ ОСНАСТКА: - супер леска VARIVAS (Япония) 0,32 - 15м. - имеет усиленное абразивное покрытие, которое идеально позволяет "сдёргивать" её с мелкого льда, не повреждая поверхности. - супер УДЛИНЕННЫЕ поводки из самого качественного флюорокарбона на рынке Украины "Sunline" 0,49, 0.52 - Япония - 40 см, с капроновой вставкой "АНТИУКУС". Единственный флюоорокарбон толстого диаметра, который не ухудшает своих свойств в холодной воде. - тройники "Owner" №6,8 Япония - надежный вертлюг с застёжкой "Owner", "Azura" - стопора "Balzer" -грузик не разбивает узел перед поводком. - груз оливка 5 грамм оптимальный груз, при котором живец быстро не "засыпает" Только у нас 4 различных ЭКСКЛЮЗИВНЫХ ОСНАСТОК: 1.КЛАССИЧЕСКАЯ одно-тройниковая оснастка -3990 грн 2.Двух-тройниковая "БАРНАУЛЬСКАЯ ОСНАСТКА" - (наиболее эффективная при использовании в виде живца карасика) -4590 грн 3. "АКУСТИЧЕСКАЯ ОСНАСТКА" - ХИТ ПРОДАЖ! -4490 грн 4. "Барнаульская оснастка" + вставка "Акустик" - 5090грн. ТОПОВАЯ ОСНАСТКА (УБИЙЦА ЩУКИ) Также в продаже запасные поводки: -Флюр Sunline 0.52mm 20kg- 40 см + тройники "Owner", "Gamakatsu" №6,8 - 80 грн. Высылаем Новой почтой наложенным платежом. Также возможна оплата на карту.

3990грн

Подробно
img
Спортивный топ Reebok PureMove
2024-05-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Жовті Води
Жіночий спортивний топ Reebok PureMove Бра-топ Reebok PureMove з інноваційною технологією Motion Sense реагує на кожен рух та забезпечує комфортну підтримку грудей на будь-якому тренуванні. Одношаровий матеріал, плоскі краї без швів і формовані філіжанки зводять до мінімуму ризик натирання. Бра-топ щільно облягає фігуру. Яскравий колір робить спортивний образ особливо стильним. Особливості: - Революційна тканина реагує на інтенсивність рухів, забезпечуючи абсолютний контроль та підтримку - Перфорація спереду та ззаду для вентиляції та комфорту - Ідеально для тренувань та повсякденного носіння - відсутність швів по краях для комфортної посадки Склад: 73% нейлон, 27% спандекс

900грн

Подробно
img
Warrior Covert QRE3 Sr шорти хокейні
2023-02-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Хокейні шорти Warrior Covert DT2 Sr Розмір S - зріст 163-175 см, талія 76-81 см Шорти хокейні WARRIOR COVERT QRE3 модель напівпрофесійного рівня з конічної посадкою Tapered Fit, що ідеально підходить для швидких рухливих гравців, яким потрібна максимальна мобільність. Чохол шортів виконаний з нейлону щільністю 420 Den і посилений у місцях максимального зношування. Для надання захисту максимальної мобільності в чохлі є вставки з еластичного матеріалу, а також еластичні, сітчасті панелі. Елемент захисту хребта має несегментовану конструкцію та виконаний із товстого шару піни середньої щільності, яка доповнена пластиковою вставкою. Комбінація з формованого пластику та піни середньої щільності використовується в елементах захисту нирок, куприка та стегон. Область нирок та куприка має додаткове посилення формованими пластиковими вкладками. Тазостегнові суглоби закриті пластиковими чашами, фанерованими піною середньої щільності. Настегнові щитки мають двокомпонентну конструкцію, яка включає пластикову вставку, покриту з двох сторін піною середньої щільності. Внутрішня підкладка виконана із сітчастого матеріалу та мікрофібри. Блискавки на внутрішній стороні штанин дозволяють при необхідності збільшувати їх ширину. Нейлоновий ремінь та традиційна шнурівка фіксують шорти на тілі гравця. Вага 1087 грам (у розмірі M)За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном, або viber( о734о4о96о)Товар відправлю Новою Поштою або іншою службою доставки

2 500грн

Подробно
img
Хокейні шорти Tackla 851 Ice Hockey Pants Sr
2023-02-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Хокейні шорти Tackla 851 Ice Hockey PantsРозміри: XS - р.46 - талія 75-79 смS - р.48 - талія 78-82 смL - р.52 - талія 86-92 см.Tackla Force 851 ідеально підходять для хокеїстів, які потребують доступного захисту. Вони надають захист, необхідний, для впевненості на льоду. Основний захист у найважливіших областях виконаний з товстого пластику та забезпечені системою управління повітрям AMS, яка є природними кишенями повітря, що створює захист та комфорт для гравця.Хокейні шорти Tackla 851 захищають від різного роду ударів, що можливі під час гри в хокей, і має звужений дизайн. Tackla використовувають регульований нейлоновий ремінь та шнурівку, щоб шорти не зміщались під час гри. Еластичні вставки проходять через центр і вниз на кожну ногу, щоб забезпечити максимальну рухливість у кожному кроці.Відправлення Новою Поштою чи іншою службою доставки

1 630грн

Подробно
img
Bauer Nexus N8000 Junior шорти хокейні
2023-03-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Хокейні шорти Bauer Nexus N8000 JuniorРозмір: M (зріст 137-147 см, талія 61-66 см )Колір - чорніНапівпрофесійна модельКласичні шорти зроблені для мобільності та руху без зайвих зусиль з максимальним захистом та покриттям.Захист стегна - використовується ергономічний пластиковий захист з 2 частин, який зручно огортає стегно навколо.Захист суглоба - простий в роботі з ефективним формованим купольним РЕ-захистом, який забезпечує високий рівень захисту. Захист нирок з вставками HD, а також хребетний захист із формованою піною HD з додатковою вставкою PE як арматура.Зовнішня оболонка, яка має стійкість до стирання, має 400 Den нейлон. Щоб зберегти мобільність ключові гнучкі панелі, створені з еластичної тканини. Для комфорту N8000 оснащений вкладишем Thermo Max Bauer. Цей матеріал підкладки - це максимальне відведення вологи, зберігаючи ці шорти сухими, щоб гравець відчував прохолоду та легкість під час гри.

3 140грн

Подробно
img
Компресійні шорти Shock Doctor Core Hockey з ракушкою
2023-05-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Shock Doctor Core Hockey Shorts with Bio-Flex CupРозміри:M (талія 32-34 / 81-86 см) L (талія 34-36 / 86-91 см)Шорти компресійні SHOCK DOCTOR CORE забезпечують чудовий комфорт, підтримку і надійний захист області паху. Мають зручний крій, який не обмежує рухів. Матеріал має компресійний вплив, що покращує кровообіг, забезпечує підтримку м'язів, знімає втому, захищає м'язи від вібрації при активному русі, перешкоджає утворенню набряків, зменшує період відновлення після інтенсивних, фізичних навантажень.Компресійні шорти пошиті з міцного, стійкого до стирання, еластичного матеріалу, який добре поглинає вологу і має антибактеріальне просочення. Широкий пояс надійно фіксує шорти на тілі хокеїста. Спеціальна кишеня Core Flex Pocket розташована так, щоб забезпечити більш природне і зручне розміщення захисної чаші. Пласкі шви виключають утворення потертостей.Унікальна, гнучка, захисна чаша Shock Doctor Bio-Flex Cup забезпечує надійний захист, мобільність, комфорт і вентиляцію. Чаша виконана з унікального матеріалу Flex Notch і має ергономічну форму, яка створює зручну посадку. Кілька вентиляційних отворів в чаші забезпечують приплив повітря і відведення вологи. Гелева окантовка по краю чаші створює зручну і щільну посадку чаші, виключає натирання м'яких тканин. На шортах є липучки для зручної фіксації гамашЗа додатковою інформацією звертайтеся за телефоном, або viber( телефон life) Товар відправлю Новою Поштою або іншою службою доставки

1 850грн

Подробно
img
Шорти для плавання, пляжу, басейну Coolclub Hot Wheels, на 3-5 років
2023-07-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Плавальні фірмові шорти на хлопчика Coolclub Hot Wheels, на вік 3-4-5 років. Шорти з легкої тканини, яка швидко сохне, всередині шортів є трусики-сіточка. Ці шорти можна носити не тільки на пляжі, але і в місті влітку з футболкою або літньою майкою. ТМ Coolclub На вік 3-5 років Орієнтуйтеся по замірах: довжина 38 см крок 20 см напівоб"єм талії 23 см (на резинці, тягнеться) Забирати в Києві ст. м. Палац Україна. Відправка По Україні Новою поштою, Укрпоштою, Meest Також в наявності нарукавники з тачками, питайте.

180грн

Подробно
img
Штани та шорти для кікбоксингу
2023-10-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Адідас 500 гривень Sap 400 гривень Шорти розмір m по 1200 гривень Шорти Twins розмір m 1000 гривень Шорти TATAMI розмір L 500 гривень

500грн

Подробно
img
Воротарська форма (шорти, светри, наколінники, налокотники)
2024-01-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Розпродаж залишків магазину: 1. воротарський светр Patrick (Бельгія) сірий, подушки на ліктях. розмір XL - 200 грн 2. воротарський светр Титар (Україна) фіолетовий/лайм, подушки на ліктях. розмір XL - 200 грн 3. воротарський светр uhlsport (Німеччина) бежевий, подушки на ліктях. розмір XL - 200 грн 4. воротарські шорти Титар (Україна), подушки на стегнах. розмір S (на зріст 160) - 200 грн 5. воротарські шорти uhlsport (Німеччина) з нанесеною цифрою "1", подушки на стегнах, розмір L- 200 грн- 200 грн 6. воротарські шорти uhlsport (Німеччина), без подушок на стегнах, з посиленим захистом тканини на стирання на стегнах, розмір S - 200 грн 7. воротарські та волейбольні наколінники Derbystar (Німеччина), поролон. Розміри М та L - 200 грн за пару

200грн

Подробно
img
Настольный теннис. Теннисный стол +ПОДАРОК. Настільний теніс для всіх
2023-01-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Нові тенісні столи "GSI-Sport" професійного стандартного розміру для приміщень та всепогодні, складні, на ніжках та на колесах. Рекомендовано для домашнього використання, для клубів, спортивних залів, шкіл, офісів, для баз відпочинку. Всі моделі в наявності (любительські, професійні, всепогодні). Офіційні представництва: Київ, Одеса, Харків, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Маріуполь, Кривий Ріг, Вінниця, Хмельницький, Луцьк, Рівне, Миколаїв, Херсон, Тернопіль, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир. Доставка в інші міста безкоштовна. АКЦІЯ: - доставка по Україні - БЕЗКОШТОВНО (Делівері, Нова Пошта). - відправка у день замовлення. - комплект інвентарю (сітка, ', ракетки) - у ПОДАРУНОК. - гарантія 2 роки. ОПИС та ПАРАМЕТРИ - Зручна конструкція. - Колір ігрової поверхні: синій, зелений, коричневий (на вибір). - Розміри: 274 x 152.5 x 76 см (міжнародний стандарт). - Товщина стільниці від 16 мм до 25 мм. - Гарантія 2 роки. ДОСТАВКА: Доставка по Україні БЕЗКОШТОВНО (Делівері, Нова Пошта) - щоденні відправки без вихідних. Оперативна доставка по місту та області (в день замовлення). Можливий самовивоз з офіційних представницьких складів GSI-Sport: Київ, Одеса, Харків, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Маріуполь, Кривий Ріг, Вінниця, Хмельницький, Луцьк, Рівне, Миколаїв, Херсон, Тернопіль, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир. Доставка в інші міста безкоштовна (Нова Пошта, Делівері). Прохання: в разі поганого ' використовувати вайбер або пишіть замовлення через повідомлення OLX, вказуйте, будь ласка, ваші номери телефонів у повідомленнях. Черговий менеджер зателефонує та допоможе обрати необхідний спортивний інвентар. - Спортивные товары в ассортименте, кардиотренажеры, беговые дорожки, орбитреки, велотренажеры, настольные игры, шахматы, шахматные программы, настольный футбол, теннисные столы для улицы (с водостойкими композитніми алюминиевіми столешницами) и для помещений, большой теннис, столы для бильярда, батуты, инвентарь для бадминтона, ракетки, мячи, инвентарь для боксерских клубов, мешки боксерские, груши, перчатки, рукавицы, лапы для бокса, ММА, джиу-джитсу, тхэквондо, ушу, каратэ, кикбоксингу, тайского бокса, айкидо, киокушин карате, крав-мага, борьба, коньки, самокаты, кроссфит, фитнес, йога, тайский бокс, кроссфит, боулинг, фитнес-станция, спортивная обувь, велосипеды, электровелосипеды аккумуляторные, аккумуляторы, генератор, дрон, бильярдный стол, аэрохоккей. Спортивный инвентарь и тренажеры в ассортименте в частный дом, офис, кафе, ресторан, квартиру, в загородный дом, дачу, на спортивную площадку. Оборудуем ваш спортивный клуб, заведение отдыха и бизнеса, спортивный зал, тренажерный зал, спортзал, спортивная секция – спортивным оборудованием. Обеспечиваем инвентарем футбольные, баскетбольные, волейбольные клубы, теннисные, бильярдные клубы. Ваш дом, приусадебный земельный дачный участок, квартира, дача могут быть оборудованы спортивными площадками и спортивными тренажерами. Подарочные оригинальные спортивные аксессуары для мужчины, для женщины, для девушки, для парня, для жены, подарки для детей и взрослых. Подарки для спортсмена, футболиста, теннисиста, туриста, активного человека. Спортивные подарки к Новому Году, ко Дню Святого Николая, к 8 Марта, ко Дню Святого Валентина. Акции с подарками. - Спортивні товари в асортименті, кардіотренажери, бігові доріжки, орбітреки, велотренажери, настільні ігри, шахи, шахові програми, настільний футбол, тенісні столи для приміщень та вуличні (із водостійкими меламіновими або композитними алюмінієвими стільницями), великий теніс, столи для більярду, батути, інвентар для бадмінтону, ракетки, м’ячі, інвентар для боксерських клубів, мішки боксерські, рукавиці, лапи для боксу, ММА, джиу-джитсу, тхеквондо, ушу, карате, кікбоксінгу, тайського боксу, айкідо, самбо, дзюдо, кіокушин карате, крав-мага, боротьба, дайвінг-інвентар, ковзани, самокати, кроссфіт, фітнес, йога, тайський бокс, кросфіт, боулінг, фітнес-станція,спортивне взуття, велосипеди, електровелосипеди акумуляторні, акумулятори, електрогенератор, дрони, більярдний стіл, аерохокей. Спортивний інвентар та тренажери в асортименті у приватний будинок, у офіс, кафе, ресторан, квартиру, у заміський будинок, дачу, на спортивний майданчик. Обладнаємо ваш спортивний клуб, заклад відпочинку та бізнесу, спортивний зал, тренажерний зал, спортзал, спортивна секція - спортивним устаткуванням. Забезпечуємо інвентарем футбольні, баскетбольні, волейбольні клуби, тенісні, більярдні клуби. Ваш будинок, присадибна земельна дачна ділянка, квартира, дача можуть бути обладнані спортивними майданчиками та спортивними тренажерами. Подарункові оригінальні спортивні аксесуари для чоловіка, для жінки, для дівчини, для хлопця, для дружини, спортивні подарунки для дітей та дорослих. Подарунки для спортсмена, футболіста, тенисиста, туриста, активної людини. Спортивні подарунки до Нового Року, до дня Святого Миколая, до 8 Березня, до дня Святого Валентина. Акції із подарунками. Дякуємо за увагу.

5800грн

Подробно
img
Турнік бруси прес комплекс спортивний для будинку SE035
2023-10-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Рівне
Турнік бруси прес комплекс спортивний для будинку SE035 По Україні доставка Новою Поштою Самовивіз Рівне •(Доставка з нашмх складів Рогатин/Рівне ) •Швидка відправка •Будь який для вас зручний спосіб оплати •Гарантія •Більше 1000 позитивних відгуків Турнік гнутий з великим виступом призначений для виконання підтягувань з різним хватом, вправ на прес, підняття ніг, підтягування за голову в домашніх умовах. На брусах виконують віджимання. М'які опори під руки і спину, сприяють комфортному виконанню вправ на м'язи преса. Ручки турніка і брусів виготовлені з неопрена, який не тільки приємний на дотик, він вбирає вологу і не дає рукам прослизати. Призначений, як дітей, так і для дорослих. * Максимальна вага користувача 120 кг. * Довжина турніка: 110 см. * Винос турніка: 42 см. * Винос брусів від стіни: 60 см., Ширина захвату 55 см .. * Матеріал: метал. * Покриття: статична (порошкова) фарба * Гарантія 12 місяців Зверніть Увагу що на дану позицію ОЛХ Доставка не діє (не проходить по габаритам) Для оформлення зв'яжіться з менеджером Завжди будемо раді вас допомогти Також є в наявності Гантелі Лавки Іньші моделі турніків Набори штанга + гантелі Набори Лавка + штанга Диски композитні штанги лавки стійки гирі грифи турніки Металеві гантелі Металеві гантелі з поршковою окрасою Металеві диски не розбірні гантелі тренажери Карімати Да багато іншого спортивного спорядження Турнік-бруси Турнік прес Турнік для дому Настінний спортивний комплекс Фізична активність Вправи на турніку Вправи на брусах Спортивна атлетика Спортивний обладнання для дому Розвиток м'язів Турник-брусья Турник пресс Турник для дома Настенный спортивный комплекс Физическая активность Упражнения на турнике Упражнения на брусьях Спортивная атлетика Спортивное оборудование для дома Развитие мышц Спортивное развлечение для детей Совершенствование физической формы Спортивный тренер Упражнения для укрепления рук и спины Фитнес оборудование Домашний спорт Тренировки на спортивном комплексе Спортивная конструкция для дома Спортивна розвага для дітей Вдосконалення фізичної форми Спортивний тренер Вправи для зміцнення рук і спини Фітнес обладнання Домашній спорт Тренування на спортивному комплексі Спортивна конструкція для дому

1549грн

Подробно
img
Спортивний чоловічий масаж 30 хв
2023-10-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Спортивний масаж глибокого впливу для спини та попереково-крижової зони – це інтенсивний метод впливу на м'язово-скелетну систему, спрямований на покращення фізичної підготовки, відновлення після навантажень та зменшення ризику травм. Під час спортивного масажу глибокого впливу використовуються різні техніки, такі як стружка, розтирання, стискання і вібрація, з використанням різних інтенсивностей тиску. Процедура може бути трохи болісною, але її головна мета - розслабити глибокі м'язи, поліпшити кровообіг, підвищити гнучкість і рухливість. Користі спортивного масажу глибокого впливу для спини та попереково-крижової зони: 1. Зняття напруги: Процедура сприяє розслабленню натягнутих і перенапружених м'язів після фізичних навантажень або тренувань. 2. Покращення кровообігу: Вплив масажу сприяє підвищенню кровообігу, що поліпшує постачання кисню та поживних речовин до м'язів. 3. Відновлення м'язової роботи: Після тренувань або змагань м'язи можуть стати втомленими та набряклими. Спортивний масаж допомагає відновити оптимальну роботу м'язів. 4. Профілактика травм: Регулярний спортивний масаж може допомогти уникнути перенапруження м'язів, зв'язків та сухожиль під час тренувань, тим самим знижуючи ризик травм. 5. Покращення рухливості: Вплив на глибокі м'язи та суглоби поліпшує їх рухливість та гнучкість. 6. Відновлення після травм: Спортивний масаж може бути ефективним елементом реабілітації після травм, допомагаючи відновити функціональність м'язів та тканин.

570грн

Подробно
img
Силовая станция Hop-Sport HS-1044K / ФІТНЕС-СТАНЦІЯ
2024-01-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
• Силова станція HS-1044K від Hop-Sport – сучасне спортивне обладнання високого класу для домашнього використання. Це багатофункціональний тренажер, на якому можна безпечно тренуватися без сторонньої допомоги, при цьому не перейматися перевантаженням суглобів. Завдяки станції HS-1044K від Hop-Sport, ви отримаєте чудову можливість тренуватися в будь-який час, не витрачаючи час на підбір до спортзалу та очікування своєї черги до тренажера. • Силова станція HS-1044K – обладнання, яке дозволяє виконувати різноманітні вправи на різні групи м'язів. Почергово використовуючи дві тяги (верхню та нижню), парту Скотта, метелика, ви пропрацюєте практично все тіло: біцепси (парта Скотта), трицепси, плечі, грудні м'язи (метелик), прес (підйом ніг), спину, задню частину ніг. Ви зможете виконувати вправи різної інтенсивності: від легких розминок до оздоровчих та силових. Силова станція - чудовий вибір для невеликої квартири, оскільки процес монтажу досить легкий і її габарити не займають багато місця! При цьому загальна вага вантажних стеків – 66 кг. • • Основні характеристики: Бренд: Hop-Sport Модель: HS-1044K Призначення: для домашнього використання Вага: 105 кг Конструкція: сталева конструкція, порошкова фарба, оцинковане покриття. Вага вантажних стеків: 66 кг Максимальна вага користувача: 120 кг Розміри: 145 х 115,5 х 203см (ДхШхВ) Розмір сидіння: 25 х 35см Розмір спинки: 40 х 66,5см Комплект вантажних стеків: 12 х 5,5 кг Тренажер для грудей: 70см Гарантія: 24 місяці ___ • Стабільна та міцна конструкція Домашній тренажер HS-1044K не поступається професійному тренажеру за якістю та виконанням. Міцна конструкція захищена якісним оцинкованим покриттям. Вантажні стеки закріплені сіткою, а шківи каната оснащені підшипниками, що гарантує користувачеві комфортний рух та безпеку під час тренування. Максимальне навантаження, здатне витримати станція, становить 120 кг. • Підйомні рукоятки та жим ногами покриті поролоном високої щільності, що ефективно захищає чутливі ділянки тіла під час силових вправ. Захисне покриття має пористу структуру, швидко висихає та забезпечує стійкість та комфорт під час тренувань. • Стек із навантаженням Стеки силової станції HS-1044K дозволяють регулювати навантаження під свої фізичні можливості. Змінювати навантаження в ньому дуже просто: чим нижче ви вставляєте штифт, тим важче ваші тренування, чим вище - тим легше. Загальна вага стеків у станції становить 66 кілограм, блоки стеків поміщені у спеціальну захисну сітку, тому вам не потрібно турбуватися, що вони випадуть під час тренувань. Спочатку ви можете тренуватися з легшою вагою, але згодом ви можете збільшити вагу стеків та загальне навантаження тренажера. • Ергономічна лава Спинка та сидіння лави виготовлені із багатошарової деревини, покритої поролоном високої щільності, що гарантує пружність та стійкість до навантажень. Неопренове покриття сидіння, спинки та рукояток забезпечують максимальну зручність та комфорт під час тренувань. • Верхня тяга Силова станція обладнана верхньою тягою, яка оснащена міцним шківом з надійним кріпленням канатним, завдяки якому рух тренажера здійснюється плавно. Верхня тяга є однією з найпопулярніших вправ, що виконуються у тренажерному залі та відповідає за роботу широких та трапецієподібних м'язів спини. • Нижня тяга Силова станція HS-1044K обладнана нижньою тягою, яку можна використовувати як сидячи, так і стоячи. Завдяки цьому ви можете рівномірно опрацювати тіло та сформувати гарний рельєф м'язів. Такі вправи з тягою допомагають не тільки добре прокачати мускулатуру спини та плечей, а й суттєво зміцнити м'язи ніг, а також активізувати процес жироспалювання. • Парта Скотта Парта Скотта гарантує різноманітність тренування біцепсів. Дозволяє тренувати м'язи плечового пояса та виконувати ізолюючі вправи. Злегка нахилене положення парти дозволяє розвантажити спину, а підтримка рук дозволяє виконувати рух у повному обсязі. У силовій станції можна регулювати висоту парти. • Тренажер для грудей Спеціальний механізм називається батерфляй, або метелик - це важелі/рукоятки, що обертаються з обох боків лави. Ці хвати використовуються для вправ з розведенням рук, що є однією з найефективніших вправ для м'язів грудей. Після зміни налаштувань лави, цю частину станції можна використовувати для лежачого жиму. • Жим ногами Регульований важіль, жим ногами - є одним із кращих пристроїв для розвитку м'язів стегон. Ви можете ізольовано тренувати м'язи ніг – найбільші м'язи людського тіла! Зневага до цієї групи м'язів у силових тренуваннях - дуже поширена помилка, а завдяки жиму для ніг легше мотивувати себе на такі вправи. • Система посилених строп та шківів Використана у станції система посилених строп та шківів забезпечує безперебійну роботу тренажера. Канатні шківи оснащені підшипниками, що забезпечують безпечне та комфортне тренування. Рух плавний, а вам не потрібно турбуватися про прослизання каната з кріплення. Крім того, гумові прокладки захищають сталеві ланки виступають як елемент обезшумлювання. • • Характеристики •ТИП Силова станція •МАКСИМАЛЬНА ВАГА КОРИСТУВАЧА 120 кг •РОЗМІРИ 145x115, 5x203см •ВАГА 117 кг •КРАЇНА РЕЄСТРАЦІЇ БРЕНДУ Німеччина •ГАРАНТІЯ 24 місяці •ВИГЛЯД Мультистанції • ПРИЗНАЧЕННЯ Для м'язів грудей, Для м'язів ніг, Для м'язів плечей, Для м'язів преса, Для м'язів рук, Для м'язів спини, Для м'язів шиї, Для м'язів сідниць, Багатофункціональні, • ТИП НАВАНТАЖЕННЯ Вантажоблокові, На вільних терезах • КОЛІР Чорний червоний

18999грн

Подробно
img
УТЕПЛЕННАЯ КАНА ДЛЯ ЖИВЦА (для зимних жерлиц) "От Петровича" в СУМКЕ
2022-12-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Представляем Вашему вниманию топовую новинку сезона 2022-2023 - премиум УТЕПЛЕННУЮ КАНУ ДЛЯ ЖИВЦА "ОТ ПЕТРОВИЧА" В ПРЕМИУМ УТЕПЛЕННОЙ ПРОТИВОУДАРНОЙ СУМКЕ (внутри прошита толстым поролоном, дно сумки дополнительно утеплено плотным 20 мм пенополистиролом). Реальное утепление сумки, а не видимость утепления, как у других продавцов! АКСЕСУАРЫ ДЛЯ ЗИМНИХ ЖЕРЛИЦ "От Петровича" - ВСЕГДА ГАРАНТИРОВАННЫЙ УЛОВ, ХОРОШЕЕ НАСТРОЕНИЕ И ТРОФФЕЙНЫЕ ЭКЗЕМПЛЯРЫ! Смотрите другие наши объявления с жерлицами ручной работы ПРЕМИУМ КЛАССА! Для всех гурманов и любителей ловли на зимнюю жерлицу с максимальными удобствами и комфортом! Идеальное решение для карася и другого живца. Если ваше нахождение на льду не превышает 24 часов - никакие дополнительные компрессоры для кислорода НЕ НУЖНЫ! Комплектация: 1. Кана из морозостойкого пластика для живца (6,5 литра) - достаточная вместимость живца для ловли на 10-15 жерлиц в течение суток. Дно сумки ДОПОЛНИТЕЛЬНО УТЕПЛЕНО 20 мм очень плотным пенополистиролом - живец будет в восторге от такого комфорта:) 2.УТЕПЛЕННАЯ ПРЕМИУМ СУМКА, с плотными ручками для переноски и наплечным ремнем на мощных карабинах. По всему диаметру сумки пришита светоотражающая лента с максимальным коэффициентом отражения. Противоударная (внутри усилена плотным поролоном). Идеальная видимость в темное время суток. Есть БОЛЬШОЙ боковой карман на молнии. Качественная молния надежно защищает от влаги. Сумка изготовлена из очень прочной водонепроницаемой ткани Оксфорд 600D PU 230г/м iQmebel (Турция). Полностью прошита армированной ниткой с использованием кедр-канта. Вся фурнитура производства ТУРЦИЯ, не КИТАЙ! СОБСТВЕННОЕ ПРОИЗВОДСТВО! НЕТ АНАЛОГОВ! Дополнительно может комплектоваться компрессором для кислорода (на сумке есть отдельный карман под компрессор). Высылаем Новой почтой наложенным платежом по всей Украине. Также возможна оплата на карту Приватбанка.

1290грн

Подробно
img
Крісло карпове,туристичне,риболовне Cuzo M Elektrostatyk FK6
2023-04-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Ковель
Супер відоме крісло від виробника M Elektrostatyk FK6 знову у виробництві Крісло FK6 - це крісло для туристів та рибалок, створене для вимогливих користувачів, які цінують високий комфорт та зручність. Крісло відрізняється новою посиленою конструкцією, широким, дуже зручним сидінням та високою спинкою, що регулюється в положенні лежачи. Кожна ніжка регулюється окремо, що дозволяє розкласти її по нерівній поверхні, з широкими ніжками для запобігання падінню на м'яку землю. Крісло також оснащене системою кріплення підніжок, дуже зручними підлокітниками, покритими міцним, приємним на дотик поролоном. Матрац виготовлений з якісного деревостійкого матеріалу, додатково потовщеного піною товщиною 3 см. Також у нього зручний підголовник, потовщений поролоном, облямований приємним на дотик флісом зеленого кольору. Всі ці зміни та переваги створюють ідеальне крісло для довгої риболовлі. Глибина сидіння – 50 см Ширина сидіння – 50 см Висота спинки – 70 см Нахил спинки – 180° Висота до сидіння – 47 см Вага крісла – 8,8 кг Навантаження – 150 кг Дивіться інші оголошення автора!!!

2850грн

Подробно
img
Карпове крісло FK6 M-Elektrostatyk
2023-05-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Вербка
Крісло FK6 - туристичне та рибальське крісло, створене для вимогливих користувачів, які цінують високий комфорт і зручність. Крісло характеризується новою посиленою конструкцією, широким, дуже зручним сидінням, високою регульованою спинкою до положення лежачи. Кожна ніжка індивідуально регулюється, що дозволяє розсунути її на нерівній місцевості, завершується широкими ніжками, які запобігають просіданню на м'якій землі. Крісло також оснастили системою кріплення підніжки, новими зручними підлокітниками. Матрац виготовлений з високоякісного водонепроникного матеріалу, додатково потовщеного поролоном 3 см. Також має зручний підголівник, потовщений поролоном, обробленим зеленим приємним на дотик флісом. Усі ці зміни та переваги створюють ідеальне крісло для тривалої риболовлі. Ваги - 8,8 кг Глибина - 500 мм Ширина - 500 мм Висота до сидіння - 470 мм Висота спинки - 700 мм Обмеження ваги - 150 кг Розміри в складеному вигляді - 700х300х700 мм Будівництво - сталь Товщина підголівникa - 60 мм Підставка POD F -1450грн

2900грн

Подробно
img
кейс Nanuk 930 защитный с поролоном для dji mavic air 3, 2 дрона Pro
2023-06-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Продам защитный кейс Nanuk с поролоном. Новый. Производство Канада Надежный провреный бренд. Размеры: Внутри: 457 x 330 x 175 мм Снаружи: 503 x 406 x 193 мм В наличии

6900грн

Подробно
img
Одяг для гімнастики, танців, комбідрес. Одежда для гимнастики
2024-06-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Продам різний одяг для гімнастики, танців, спорту. Гетри -50, хітони-50, шорти-50, футболка-50, топ -50,кофта розігрів-50, купальники по 120, тріко з довгими штанами нове -180, плаття -150, юбка-шорти-120. Розміри : чорний купальник-4-5 років, чорно-синій-6-8, синій-6-8, голубий-10, шорти на 6-7,пересилаю Олх доставкою будь якою поштою

50грн

Подробно
img
Кроп топ спортивний або повсякденний H&M
2023-04-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Топ з сіткою Довжина 43 ПОГ 36 -47 Ширина внизу 32 -44 Шикарний спортивний укорочений топ. Тканина еластична, добре тягнеться. Верх і низ виробу напівпрозорі, дуже красиво виглядає. Розмір S.

239грн

Подробно
img
Топ спортивний жіночий XS
2023-04-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Спортивний жіночий топ H&M Розмір XS Рожево чорний топ для занять спортом На спинці переплетено Підійде для йоги, танців, бігу, залу

137грн

Подробно
img
Спортивный топ, топ спортивний.
2023-11-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Дубно
Спортивний топ Adidas. Зручний в тренуванні. Ширина в грудях, півобхват 33 см. тягнеться до 39 см. Ширина резинки знизу 29 см, тягнеться до 36 см. Висота топа від шлейки до низу 31,5 см. Стан відмінний. Розмір XS/S

220грн

Подробно
img
Новий спортивний топ бра Nike оригінал спортивный топ
2024-02-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцьк
Продам новий спортивний топ Nike оригінал, розмір 48.

659грн

Подробно
img
Всепогодные теннисные столы DONIC (Германия). Тенісний стіл тенисний.
2023-03-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Новые всепогодные теннисные столы от германского бренда DONIC – прошли испытания в самых экстремальных условиях. АКЦИЯ: бесплатная доставка по Украине (Деливери, SAT, Новой Почтой) + сетка в комплекте, ракетки и мячики в подарок. • ОПИСАНИЕ и ПАРАМЕТРЫ Бренд: "DONIC" (Германия). Назначение: OUTDOOR (всепогодные, для игры и хранения на открытых площадках). Столешница: меламиновая (термостойкая, влагостойкая) с усиливающим металлическим каркасом. Ножки: стальные (антикоррозионное покрытие). Стол может быть сложен и разложен одним человеком. Легкость транспортировки даже по неровной поверхности благодаря колесам. Предусмотрена возможность одиночных тренировок. Цвет: синий и зеленый. Параметры (официальные размеры федерации ITTF): 274 х 152,5 х 76 см. Вес: 53 кг. • СЕРТИФИКАТЫ и ГАРАНТИЯ Стол соответствует европейскому стандарту EN14468-1. Протестирован на открытых спортивных площадках в реальных условиях игры. Гарантия: 3 года (на металлическую конструкцию). • КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ В комплект входят: сетка, держатель ракеток, держатель мячиков, стол теннисный, инструкция. Упакован в картонную коробку. • РЕКОМЕНДАЦИИ ПО ИСПОЛЬЗОВАНИЮ: Для очистки можно периодически промывать стол натуральными чистящими средствами (например, мыльной водой). Стол предусматривает хранение на открытом воздухе. • ДОСТАВКА Доставка по Украине (SAT, Деливери, Нова Пошта) - БЕСПЛАТНО. Оперативная доставка по Киеву и области (БЕЗ ВЫХОДНЫХ). Монтаж теннисных столов. Наличный и безналичный расчет. - Спортивные товары в ассортименте, кардиотренажеры, беговые дорожки, орбитреки, велотренажеры, настольные игры, шахматы, шахматные программы, настольный футбол, теннисные столы для улицы (с водостойкими композитніми алюминиевіми столешницами) и для помещений, большой теннис, столы для бильярда, батуты, инвентарь для бадминтона, ракетки, мячи, инвентарь для боксерских клубов, мешки боксерские, груши, перчатки, рукавицы, лапы для бокса, ММА, джиу-джитсу, тхэквондо, ушу, каратэ, кикбоксингу, тайского бокса, айкидо, киокушин карате, крав-мага, борьба, коньки, самокаты, кроссфит, фитнес, йога, тайский бокс, кроссфит, боулинг, фитнес-станция, спортивная обувь, велосипеды, электровелосипеды аккумуляторные, аккумуляторы, генератор, дрон, бильярдный стол, аэрохоккей. Спортивный инвентарь и тренажеры в ассортименте в частный дом, офис, кафе, ресторан, квартиру, в загородный дом, дачу, на спортивную площадку. Оборудуем ваш спортивный клуб, заведение отдыха и бизнеса, спортивный зал, тренажерный зал, спортзал, спортивная секция – спортивным оборудованием. Обеспечиваем инвентарем футбольные, баскетбольные, волейбольные клубы, теннисные, бильярдные клубы. Ваш дом, приусадебный земельный дачный участок, квартира, дача могут быть оборудованы спортивными площадками и спортивными тренажерами. Подарочные оригинальные спортивные аксессуары для мужчины, для женщины, для девушки, для парня, для жены, подарки для детей и взрослых. Подарки для спортсмена, футболиста, теннисиста, туриста, активного человека. Спортивные подарки к Новому Году, ко Дню Святого Николая, к 8 Марта, ко Дню Святого Валентина. Акции с подарками. - Спортивні товари в асортименті, кардіотренажери, бігові доріжки, орбітреки, велотренажери, настільні ігри, шахи, шахові програми, настільний футбол, тенісні столи для приміщень та вуличні (із вологостійкими меламіновими або композитними алюмінієвими стільницями), великий теніс, столи для більярду, батути, інвентар для бадмінтону, ракетки, м’ячі, інвентар для боксерських клубів, мішки боксерські, рукавиці, лапи для боксу, ММА, джиу-джитсу, тхеквондо, ушу, карате, кікбоксінгу, тайського боксу, айкідо, самбо, дзюдо, кіокушин карате, крав-мага, боротьба, дайвінг-інвентар, ковзани, самокати, кроссфіт, фітнес, тайський бокс, кросфіт, боулінг, фітнес-станція,спортивне взуття, велосипеди, електровелосипеди акумуляторні, акумулятори, електрогенератор, дрони, більярдний стіл, аерохокей. Спортивний інвентар та тренажери в асортименті у приватний будинок, у офіс, кафе, ресторан, квартиру, у заміський будинок, дачу, на спортивний майданчик. Обладнаємо ваш спортивний клуб, заклад відпочинку та бізнесу, спортивний зал, тренажерний зал, спортзал, спортивна секція - спортивним устаткуванням. Забезпечуємо інвентарем футбольні, баскетбольні, волейбольні клуби, тенісні, більярдні клуби. Ваш будинок, присадибна земельна дачна ділянка, квартира, дача можуть бути обладнані спортивними майданчиками та спортивними тренажерами. Подарункові оригінальні спортивні аксесуари для чоловіка, для жінки, для дівчини, для хлопця, для дружини, спортивні подарунки для дітей та дорослих. Подарунки для спортсмена, футболіста, тенисиста, туриста, активної людини. Спортивні подарунки до Нового Року, до дня Святого Миколая, до 8 Березня, до дня Святого Валентина. Акції із бонусами та подарунками. Дякуємо за увагу.

14800грн

Подробно
img
Настольный теннис Теннисный стол АТЛЕТИК Strong Gk-3 GSI-Sport
2024-02-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Усиленный теннисный стол АТЛЕТИК Strong (артикул Gk/Gp-3 TM GSI-Sport – профессиональные стандартные размеры. Столешница данной модели усилена металлическим каркасом. Представительства GSI-Sport в областных городах. Работаем с 2007 года. АКЦИОННОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ: - бесплатная доставка по Украине; - в подарок сетка; - в подарок пара ракеток (GD Donic, Atemi, Batterfly, KETTLER), - в подарок комплект мячиков. - гарантия 24 месяца. Модель Gk-3/Gp-3 имеет следующие конструктивные особенности: - металлическая рама, усиливающая столешницу; - удобный механизм складывания столешниц; - специальное покрытие игровой поверхности синего/зеленого цвета. - конструкция стола предусматривает возможность одиночной тренировки без партнера. Стандартные размеры стола в игровом положении: высота - 760 мм; ширина - 1525 мм; длина - 2740 мм. Размеры стола в сложенном положении (с поднятыми столешницами): высота - 1840 мм; ширина - 600 мм; длина - 1525 мм. АКЦИОННОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ: - бесплатная доставка по Украине; - в подарок сетка; - в подарок пара ракеток (GD Donic, Atemi, Batterfly, KETTLER), - в подарок комплект мячиков. - гарантия 24 месяца. Доставка по Украине. Отправка в день заказа. Оперативная доставка по городу и области (БЕЗ ВЫХОДНЫХ). Монтаж теннисных столов. Продажа и прокат теннисных столов. Все модели GSI-SPORT в наличии. Региональные склады: Киев, Одесса, Харьков, Днепр, Запорожье, Львов, Николаев, Винница, Черновцы, Хмельницкий, Житомир, Черкассы, Луцк, Ровно, Тернополь, Кропивницкий, Сумы, Мариуполь, Кривой Рог, Ивано-Франковск, Ужгород, Херсон, Чернигов, Полтава и др. областных центрах. Возможен самовывоз со склада. Наличный и безналичный расчет. - Спортивные товары в ассортименте, кардиотренажеры, беговые дорожки, орбитреки, велотренажеры, настольные игры, шахматы, шахматные программы, настольный футбол, теннисные столы для улицы (с водостойкими композитніми алюминиевіми столешницами) и для помещений, большой теннис, столы для бильярда, батуты, инвентарь для бадминтона, ракетки, мячи, инвентарь для боксерских клубов, мешки боксерские, груши, перчатки, рукавицы, лапы для бокса, ММА, джиу-джитсу, тхэквондо, ушу, каратэ, кикбоксингу, тайского бокса, айкидо, киокушин карате, крав-мага, борьба, коньки, самокаты, кроссфит, фитнес, йога, тайский бокс, кроссфит, боулинг, фитнес-станция, спортивная обувь, велосипеды, электровелосипеды аккумуляторные, аккумуляторы, генератор, дрон, бильярдный стол, аэрохоккей. Спортивный инвентарь и тренажеры в ассортименте в частный дом, офис, кафе, ресторан, квартиру, в загородный дом, дачу, на спортивную площадку. Оборудуем ваш спортивный клуб, заведение отдыха и бизнеса, спортивный зал, тренажерный зал, спортзал, спортивная секция – спортивным оборудованием. Обеспечиваем инвентарем футбольные, баскетбольные, волейбольные клубы, теннисные, бильярдные клубы. Ваш дом, приусадебный земельный дачный участок, квартира, дача могут быть оборудованы спортивными площадками и спортивными тренажерами. Подарочные оригинальные спортивные аксессуары для мужчины, для женщины, для девушки, для парня, для жены, подарки для детей и взрослых. Подарки для спортсмена, футболиста, теннисиста, туриста, активного человека. Спортивные подарки к Новому Году, ко Дню Святого Николая, к 8 Марта, ко Дню Святого Валентина. Акции с подарками. - Спортивні товари в асортименті, кардіотренажери, бігові доріжки, орбітреки, велотренажери, настільні ігри, шахи, шахові програми, настільний футбол, тенісні столи для приміщень та вуличні (із вологостійкими меламіновими або композитними алюмінієвими стільницями), великий теніс, столи для більярду, батути, інвентар для бадмінтону, ракетки, м’ячі, інвентар для боксерських клубів, мішки боксерські, рукавиці, лапи для боксу, ММА, джиу-джитсу, тхеквондо, ушу, карате, кікбоксінгу, тайського боксу, айкідо, самбо, дзюдо, кіокушин карате, крав-мага, боротьба, дайвінг-інвентар, ковзани, самокати, кроссфіт, фітнес, йога, тайський бокс, кросфіт, боулінг, фітнес-станція,спортивне взуття, велосипеди, електровелосипеди акумуляторні, акумулятори, електрогенератор, дрони, більярдний стіл, аерохокей. Спортивний інвентар та тренажери в асортименті у приватний будинок, у офіс, кафе, ресторан, квартиру, у заміський будинок, дачу, на спортивний майданчик. Обладнаємо ваш спортивний клуб, заклад відпочинку та бізнесу, спортивний зал, тренажерний зал, спортзал, спортивна секція - спортивним устаткуванням. Забезпечуємо інвентарем футбольні, баскетбольні, волейбольні клуби, тенісні, більярдні клуби. Ваш будинок, присадибна земельна дачна ділянка, квартира, дача можуть бути обладнані спортивними майданчиками та спортивними тренажерами. Подарункові оригінальні спортивні аксесуари для чоловіка, для жінки, для дівчини, для хлопця, для дружини, спортивні подарунки для дітей та дорослих. Подарунки для спортсмена, футболіста, тенисиста, туриста, активної людини. Спортивні подарунки до Нового Року, до дня Святого Миколая, до 8 Березня, до дня Святого Валентина. Акції із подарунками. Дякуємо за увагу.

8450грн

Подробно
img
Спортивный топ для фитнеса удлиненный NewLook
2023-12-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Продам Спортивный топ для фитнеса ** ** ** ** ** ** удлиненный NewLook, размер XL, 46-48р. Розовый, бесшовный ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** Топ для фитнеса NewLook, это необходимая вещь для максимально комфортного занятия спортом. Данная удлиненная, закрытая модель обеспечит отличную поддержку груди и комфортное состояние во время тренировок. Материал топа, очень прочный не деформируется и устойчив к износу. Поэтому данный топ прослужит Вам длительное время. Преимущества: Отсутствие швов обеспечивает комфортное ношение. Отлично подходит для чувствительной кожи и не вызывает раздражений. Чашечки идеально фиксируют грудь во время тренировок. Широка гумка надійно фіксує топ, Бретелі не сповзають під час активності. Не вимагає спеціального догляду. Склад: 90% нейлон, 10% спандекс. Підходить для розміру: 85(C,D), 90(A,B,C).

299грн

Подробно
img
Спортивний килимок/каремат/коврик TPE 6-8 мм для фітнеса/йоги/пілатесу
2023-04-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Представлений двошаровий килимок є професійним килимком, який чудово зарекомендував себе у фітнес клубах та йога залах. Завдяки спеціально підібраній двошаровій структурі килимок з матеріалу TPE+TC забезпечує низку важливих властивостей для безтурботного заняття спортом, як у спортивному залі, так і в домашніх умовах: - приємна поверхня робочої сторони, що не ковзає, не прилипає до тіла і не дає ковзати рукам і ногам під час тренувань, дозволяє спортсменам повністю зосередитися на тренуваннях. - рифлена поверхня (хвиляста) оборотної сторони запобігає ковзанню килимка по підлозі, що гарантує безпеку тренувань - килимок не вбирає піт і легко миється водою Килимок спеціально виготовлений у 2 шари для досягнення високої міцності, що також захищає килимок від розтягувань. Характеристики: Килимок професійний: для фітнесу, йоги, аеробіки, пілатесу Матеріал: TPE+TC Розмір: 183х61 см; Товщина на вибір: 6 мм (від 495грн) та 8 мм (від 695 грн) Комплектація: стягуюча мотузочка УВАГА: - Чохол для килимка простий 6 мм докуповується окремо + 45 грн - Чохол-сумка плотний для килимка 8 мм купується окремо від + 95 грн (є варіанти) - Набір килимок+2 блоки + ремінь -від 800 грн в залежності від кольору Кольори килимків 6 мм - в асортименті (перший колір робоча поверхня): Ціна 495 грн. Знижка!!! - Рожевий-св.рожевий - Бірюзовий-чорний - червоний-чорний - чорний-салатовий - помаранчевий-чорний - фіолетовий-рожевий - синій-блакитний Ціна 525 грн: - фіолетовий-м'ятний - бірюзовий-фіолетовий Ціна 550 грн: - Бузковий-помаранчевий - ніжно-фіолетовий - Зелений-чорний - зелений-сірий - м'ятний-бірюзовий - чорний-фіолетовий - 595 грн Колір килимків 8 мм в асортименті (перший колір робоча поверхня): - чорний-салатовий - 695грн Більше асортименту спорт інвентарю на нашому сайті: Fitlike.com.ua/g70763873-tovary-dlya-jogi Доставка Новою Поштою, УкрПоштою Оплата: післяплата ( з передоплатою 100-150грн), оплата на розрахунковий рахунок, безготівковий розрахунок Індивідуальний підхід до кожного клієнта Для замовлення Вам достатньо написати нам або зателефонувати та повідомити такі дані: - Моб. телефон - ПІБ одержувача - Місто - № відділення чи вулицю відділення Нової Пошти Як швидко Ви отримаєте товар? Відправлення товару провадиться у будній день, у день замовлення або на наступний!

495грн

Подробно