img
Оригінал Reebok чоловіча спортивна велосипедна куртка вітрівка
2024-06-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Нова Русь
Оригінальна чоловіча велосипедна куртка Reebok в гарному стані. Із нюансів є незначна зачіпка збоку і на спині з самого низу маленька плямка. При потребі скину фото. В цілому курточка в ідеалі. Збоку з правої сторони маленька кишеня на блискавці. Фурнітура YKK. Колір: чорний, помаранчевий. Світловідбиваючі елементи. Технологія PlayDRY: комфорт і терморегуляція, виводить залишки тепла і вологи з поверхні тіла і сприяє їх швидкому випаровуванню. Розмір: S/46 Виміри: Напівобхват грудей: 51 см. Довжина спереду: 69 см. По спинці: 71.5 см. Плечі: 39 см. Довжина рукава: 67 см.

1720грн

Подробно
img
Оригінал Nike жіноча спортивна куртка вітрівка
2023-11-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Зарічне
Оригінальна жіноча спортивна легка куртка вітрівка Nike в гарному стані. Бокові кишені на блискавці. Світловідбиваючі елементи. Розмір: L/48 Виміри: Напівобхват грудей: 51 см. Довжина спереду: 67 см. Довжина по спинці: 72 см. Рукав реглан від ворота, довжина: 80 см.

570грн

Подробно
img
Дек-платформа Reebok Deck RSP-16170 степ, лавка
2022-12-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Під замовлення, реалізація 5-7 днів без авансів! Reebok Deck - це революційна багатофункціональна платформа для тренувань. Вона ілюструє еволюцію степу за останні 20 років. Дошку також можна використовувати як степ так і лавку для вправ. Reebok Deck Step - це інноваційний тренажер 3-в-1. Reebok доклав усіх зусиль, щоб запропонувати вам надійний та безпечний пристрій, що полегшує тренування та дозволяє швидко побачити ефект ваших тренувань: струнку, спортивну фігуру, чітке покращення стану тіла та здоров'я та чудове самопочуття. Reebok DECK має 10 позицій для різноманітних вправ: блоковані позиції за індивідуальними налаштуваннями, неслизька поверхня, цільна (рівномірна) конструкція, гумові нековзні ніжки. Його можна використовувати і як степ, і як лавку, це дозволяє робити силові вправи з гантелями, виконувати тренування на витривалість, подібні до крокових (вони формуватимуть тіло і спалюватимуть жир). Він має 6 тримачів для НКТ. Можна встановити на дві різні висоти. Виготовлений з міцних, якісних матеріалів, ви можете бути впевнені, що будете користуватися ним довгі роки. Ви можете зробити: стабільний, 2-рівневий аеробний степ похила лавка для тренування м’язів живота вертикальне сидіння зі спинкою Якщо ви тренуєтесь на степі, ви, безумовно, розумієте, наскільки надзвичайно важливою є стабільність пристрою. Центр ваги колоди Reebok розміщений дуже низько, так що сходинка не рухається навіть під час дуже швидких та динамічних тренувань. Аеробний степ Reebok виготовлений ??з міцних високоякісних матеріалів. Ви можете бути впевнені, що будете користуватися ним ще довгі роки без шкоди для якості. Властивості: - покращує рухову координацію, рівновагу та пріоприоцепцію, - покращує силу, обсяг рухів і координацію тіла, - використовується вдома, у фітнес-клубі, реабілітаційних клініках, під час корекційних занять, - найякісніший матеріал, не містить шкідливих фталатів, - максимальна вага людини, що займається: 120 кг, - виріб відповідає стандартам безпеки EN 957-1. Застосування: фітнес, виправлення дефектів постави через гру, загальні фітнес-вправи, поліпшення пропріоцепції, тренування балансу, реабілітація та спортивна медицина. Ідеально підходить для тренувань у фітнесі та на витривалість. Розміри: 121,2 (Д) х 33 (Ш) х 20 (В) см з 2 регульованими висотами 20 см і 35,5 смід замовлення , реалізація 5-7 днів без авансу

8500грн

Подробно
img
Куртка - бомбер збірної України Joma темно - синя
2024-03-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Куртка - бомбер збірної України Joma темно - синя Матеріал- 100% поліестер ( фліс ) Пуховик Куртка Куртка мужская Курточка Анорак Бомбер Жилетка мужская Зимняя куртка мужская Зимова куртка чоловіча Куртка чоловіча зимова Артикул - AT102371A339 Розмір - S ; M ; L ; XL ; 2XL - швидка доставка - оригінальний товар - 1000+ відгуків - знижка для ЗСУ Є різні моделі Звоніть, пишіть Дивіться всі мої оголошення ! Слава Україні !

1700грн

Подробно
img
Куртка дощовик (вітрівка) Castore rainjacket (734039)
2023-05-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Куртка дощовик (вітрівка) Castore rainjacket (734039) Британського бренду Castore. Легка практична вітровка стандартного крою з затишним капюшоном і просторими кишенями для підручних дрібниць готова стати невід'ємною частиною вашого повсякденного гардероба. Волого-і вітронепроникний верх, виготовлений із зносостійкого синтетичного матеріалу, має спеціальне просочення, відразливу не тільки вологу, але і бруд. Сезон: демісезон. В наявності M, L розміри. Колір- синій.

1000грн

Подробно
img
Куртка чоловіча тактична Мультикам Combat Туреччина
2022-12-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Куртка чоловіча тактична Мультикам Combat Туреччина виготовлена з міжшарової поліуретанової мембрани, яка захищає від негоди, всередині тонкий фліс який зігріє вас. Визначними властивостями виробів із софтшелу є їх невелика вага та комбінація двох шарів одягу в одному. Софтшелл поєднує в собі зовнішній шар (для захисту від вітру та негоди) та ізолюючий внутрішній шар. Поверхня не тільки відхиляє вологу, але так само і відхиляє бруд. Крім того, м'який і обтічний матеріал надає більше комфорту при носінні. Блискавка якісна та виконує свою функцію без будь-яких проблем. Характеристики: Тип: куртка тактична Матеріал: софтшелл Усередині: фліс Крій: приталений Стать: чоловіча Сезон: всесезонний Колір хакі Виробник: Combat Особливості: Внутрішній шар флісу зігріває ваше тіло навіть у дуже холодну погоду Знімний внутрішній капюшон із флісу Водонепроникний та вітронепроникний Якісне виконання Щільна тканина, стійка до зносу та зміни кольору Всього 6 кишень, 1 з яких усередині

2450грн

Подробно
img
чоловіча спортивна куртка L`Alpina 48 -50р. Австрія
2024-03-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Куртка austrian l'alpina оригінал .Австрійська брендова куртка чоловіча L`Alpina на молнії 48 р., довжина по спині 68см,ПОГ64см, ПОТ 47см,довжина рукава 60см , довжина плеча 17см, виробник Австрія, у гарному стані .

399грн

Подробно
img
Набір футболіста (box, бокс) Givova
2023-03-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Пропоную придбати футбольний бокс Givova Доступні різні кольори розміри та наповнення Варіанти боксів; Футбольна форма( футболка, шорти, гетри), парадний костюм, вітрівка, рюкзак (сумка), вітрівка, тренувальний костюм і т.п. Швидка доставка 14 днів Повний супровід ( компютерне моделювання, нанесення) Можливість оплати на ФОП, картку, перерахунок. Ціна може бути нижчою залежно від кількості.

4995грн

Подробно
img
М'яч для фітнесу REEBOK
2024-03-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Стрий
пропонуючи вам підтримку та нестабільність одночасно, цей м’яч Reebok Gym Ball дозволяє виконувати силові тренування або фізіотерапевтичні вправи ідеально підходить як для чоловіків, так і для жінок і чоловіки, і жінки можуть тренуватися з цим фітнес-м'ячем, щоб підтримувати себе у формі, покращити баланс тіла або для реабілітації поставляється з ножним насосом для накачування щоб ви могли почати тренуватися, не шукаючи насос для накачування, цей м’яч оснащено власним ножним насосом для його накачування забезпечує динамічний режим вправ тренуйте м’язи преса, ніг, рук, грудей і плечей, щоб привести їх у тонус і зміцнити цей м'яч також підійде тим, хто прагне вдосконалити баланс і координацію виготовлений з високоміцного матеріалу цей стійкий до розриву м’яч виготовлено з високоміцного матеріалу, тому він може витримувати тиск вашого тіла під час виконання різноманітних вправ колір: сірий (65 см діаметр) Фізична активність і радість від занять спортом впливають як на тіло, так і на розум. Завдяки використанню передових технологій та унікальному дизайну обладнання та аксесуарів Reebok кожне тренування наближає вас до досягнення мети. Reebok виходить за рамки загальноприйнятих стандартів, надаючи вам тренувальні продукти високої якості. Ідеально підібрані матеріали, надійність і інноваційність дизайну означають, що, обираючи продукцію Reebok, ви будете насолоджуватися нею довгі роки.

950грн

Подробно
img
Haglofs Roc Nordic GTX PRO розмір L куртка чоловіча
2023-10-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Куртка чоловіча Haglofs розміру L Найкраща в своєму класі куртка преміум-класу, розроблена та створена відповідно до вимог скандинавського альпінізму. Створено з використанням унікальної комбінації трьох різних типів мембран GORE-TEX Pro з різними характеристиками: міцна та міцна на плечах, еластична на задніх панелях і дихаюча навколо тіла. Куртка також має чудову подвійну систему вентиляції та ідеально сформовані кишені: у тому числі одну із ізольованим надлегким матеріалом, щоб зберегти вашу електроніку. Артикул: 6047234QT Фірмовий колір: Nordic Blue/Baltic Blue Вага (г): 490 Виготовлений із цікавого поєднання нових технологій GORE-TEX Pro: найбільш дихаючих, найміцніших і найбільш еластичних, для чудової стійкості до погодних умов. Подвійна вентиляція з кожного боку для максимального комфорту: не заважатиме вашому рюкзаку Капюшон, сумісний із шоломом для скелелазіння, регульований у 3 напрямках, з ламінованим посиленим козирком, можна прибрати Посилені плечі, рукави та стегна Еластичні вставки на спині для чудової мобільності Рефлектор RECCO® для зручності пошуку Дві великі нагрудні кишені у вигляді наполеона для легкого доступу Одна екстрена нагрудна кишеня, ізольована аерогелем Primaloft Одна відкрита внутрішня нагрудна кишеня та одна кишеня для цінних речей на блискавці 2-стороння передня блискавка Регулювання шнурка в талії Зігнуті рукава з регулюванням на манжетах на липучці для кращого комфорту Водовідштовхувальні блискавки скрізь Довжина по центру спинки 84,7 см (чоловічий розмір L) Зріст моделі 188 см, одягнена в розмір L

15449грн

Подробно
img
Оригінал як нова чоловіча спортивна футболка Nike
2022-12-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Новомиргород
Оригінал чоловіча спортивна футболка Nike у вдмінному стані без дефектів та нюансів. Без слідів носіння. Розмір: XL Заміри: Висота: 79 см. Напівобхват грудей: 57 см. Рукав реглан від ворота.

450грн

Подробно
img
Оригінал чоловіча спортивна повсякденна безрукавка кофта Everlast
2023-01-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Новомиргород
Оригінал чоловіча спортивна повсякденна безрукавка з капюшоном Everlast Bronx NYC в ідеальному стані без дефектів. Розмір: XL Заміри: Напівобхват грудей: 61 см. Довжина по спині: 71 см. Ширина плечей: 49 см.

550грн

Подробно
img
Оригінал чоловіча спортивна футболка поло Nike
2023-06-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Оригінал чоловіча спортивна футболка поло Nike Dry-Fit в новому стані без дефектів та нюансів. Без слідів носіння. Розмір: XXL Напівобхват грудей: 67 см. Довжина по спині: 80 см. Ширина плечей: 52 см.

450грн

Подробно
img
Оригінал чоловіча спортивна бігова футболка Adidas
2023-08-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Соколівочка
Оригінал чоловіча спортивна бігова футболка Adidas Running в доброму стані. Розмір: М/48 Виміри: Напівобхват грудей: 46 см. Довжина по спині: 65 см. Рукав реглан від ворота.

390грн

Подробно
img
Оригінал нова чоловіча спортивна футболка Active
2023-10-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Хрещатик
Оригінал нова чоловіча спортивна футболка Active by Tchibo без дефектів. Розмір: М/48 Виміри: Напівобхват грудей: 49 см. Довжина по спинці: 69 см. Рукав реглан від ворота.

390грн

Подробно
img
Оригінал чоловіча спортивна термофутболка CMP
2023-11-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Нікополь
Оригінал чоловіча спортивна термофутболка CMP в ідеальному стані без дефектів. Розмір: M/L Заміри: Напівобхват грудей: 40.5 см. Довжина по спинці: 69.5 см. Рукав реглан від ворота.

550грн

Подробно
img
Оригінал Jordan р. L чоловіча спортивна футболка майка
2023-11-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Островки
Оригінал чоловіча спортивна баскетбольна футболка майка Jordan у відмінному стані. Колір чорний. Розмір: L/50, на зріст 183 см. Виміри: Напівобхват грудей: 55.5 см. Довжина по спинці: 83 см. Ширина плечей: 42 см.

650грн

Подробно
img
Куртка всесезон Soft Shell Pentagon ARTAXES Pentacamo helikon K08011
2023-06-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Дубове
Оригінал. Ростовка у наявності. Куртка з флісом Pentagon Artaxes Softshell PentaCamo (K08011-50) Легка куртка Softshell з мембраною StormTex®, яка забезпечує водонепроникність 5000 мм/м2 і повітропроникність 3000 г/м2. Зсередини підкладка з м'якого флісу, зшита за технологією Grid-Tech®. Куртка чудово захищає від вітру та дощу, забезпечуючи водночас дуже добрі теплові властивості. pentagon Обладнаний вісьмома кишенями: control-zet.com - два нагрудні, k08011-06 - два на рукавах на рівні плеча, куртка з флісом - один на лівому рукаві вище зап'ястя, куртка з флісом pentagon - дві внутрішні кишені, у лівий отвір для навушників, контрол-зет Всі кишені закриті із застібкою-блискавкою. Зовнішні кишені оброблені сіткою типу Mesh. На плечах є липучки, що дають змогу прикріпити будь-яку нашивку. Високий комір у поєднанні з капюшоном, що прибирається, дарує відчуття комфорту під час дощу та негоди. Додатковим захистом від холоду є регульовані манжети на липучках і гумки на капюшоні та по низу куртки. куртка з флісом Блискавки, вентилювальні пахви, обшиті сітчастою сіткою, сприяють збільшенню повітропроникності та теплообміну з довкіллям. Безпека в темну пору доби забезпечує знімний відбивач на капюшоні. Характеристики PENTAGON K08011-50: Модель: Artaxes Цвет: Пентакамо Матеріал: 92% поліестер, 8% еластан Мембрана: StormTex® 5000 мм / H20 Виробник: Pentagon, Греція

4090грн

Подробно
img
Зимні вело штани Assos Habu Mille S7 Bib розмір TIR (191-195см+)
2023-03-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Стрий
Assos Habutightsmille S7 Bib Tights Blackseries - нові В наявності розмір: Розмір TIR (XXXL) (191-195см+) від 90кг опис Велосипедні штани/рейтузи habu для ранньої зими в нашому орієнтованому на комфорт milleCut продукті, який забезпечує оптимальний баланс між ефективністю та ціною. Велосипедні тайтси habu для ранньої зими в нашому орієнтованому на комфорт milleCut продукті, який забезпечує оптимальний баланс між ефективністю та ціною. Оскільки ці трико оптимізовано для використання в класі habu ранньої зими climaRange, очевидним вибором є наша відома ранньозимова велосипедна куртка habu. Ці абсолютно нові колготки запозичили одношарову важку тканину RX у LL.milleTights і ідеально підходять для прохолодних поїздок навесні/восени та на початку зими. Рання зима — це час, коли не варто недооцінювати наявність ідеального вбрання; ось чому ми представили ранні зимові велосипедні колготки habu нашого крою mille, орієнтованого на комфорт, продукт, який забезпечує оптимальний баланс між ефективністю та ціною. Ці абсолютно нові колготки запозичили одношарову тканину RX Heavy у LL.milleTights і ідеально підходять для прохолодних поїздок навесні, восени та на початку зими. Створені для того, щоб ви могли продовжувати кататися, незважаючи на те, що погода в тіні опускається на кілька градусів, ці трикотажні комбінезони ідеально поєднуються з теплішим утеплювачем з довгих рукавів, щоб контролювати клімат. Зі вставками покоління S7 вони є ключовим продуктом ASSOS, який пропонує знайомий лідируючий у галузі комфорт. ЯК КОРИСТУВАТИСЯ Оскільки ці трико оптимізовано для використання в класі habu ранньої зими climaRange, очевидним вибором є наша відома ранньозимова велосипедна куртка habu. Для додаткового захисту та тепла ми б запропонували важчий захисний чохол для тіла знизу. БУДІВНИЦТВО RX Важка тканина з водовідштовхувальним покриттям Технологія Integrated Pad Protection (IPP), яка очікує на патент goldenGate – вставка покоління S7, що забезпечує найкращий у галузі комфорт AEPD regularFit СКЛАД 81% поліамід, 15% еластан, 4% поліестер ЧАСТИНИ 4 тканини – 7 візерунків – 13 компонентів

4675грн

Подробно
img
Оригінал Brooks чоловіча спортивна футболка
2023-11-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Хоровець
Оригінальна чоловіча легка спортивна футболка Brooks в ідеальному стані без дефектів. Колір сірий. Розмір: L/50 Виміри: Напівобхват грудей: 56.5 см. Довжина по спині: 70 см. Рукав реглан.

550грн

Подробно
img
Куртка прогумована ОЗК до костюму Л-1
2023-10-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Кременчук
Куртка ОЗК, з каландрованої водовідштовхувальної тканини Т-15/БЦК. Усі шви проклеєні та герметичні. Куртка рибальська озк зручна і не обмежує рухів, що дозволяє комфортно перебувати у воді в будь-яку пору року, отримуючи задоволення від риболовлі. Також прогумована куртка часто використовується на виробництві, де працівникові доводиться працювати у водоймах, або мати справу з великою кількістю вологи, а так само іншими, більш аг ресивними рідинами. Широко застосовується в хімічному виробництві та фарбувальних роботах. Якщо ви плануєте куртку ОЗК купити в Україні, пропонуємо до вашої уваги продукцію власного виробництва. Куртку ОЗК можна купити оптом і в роздріб. Куртка від води зручна у носінні. Водонепроникна куртка користується популярністю у рибалок. Ця куртка виготовлена з урахуванням того, що ви її одягнете на одяг в якому вам зручно (спортивний костюм, джинси, светр, тощо). В наявності 2 кольори - сірий та зелений. Розміри - 1й, 2й, 3й

600грн

Подробно
img
Спортивна функціональна чоловіча майка Crivit
2023-03-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Верхнячка
Спортивна функціональна чоловіча майка Crivit. Оптимальне регулювання вологості через функціональне волокно TOPCOOL® Виробництво Німеччина. Призначений: спорт, фітнес, туризм, біг, піша прогулянка. Розміри: сіра Л, чорна ХЛ. Заміри: сіра Л пог - 55см, довжина від плеча - 73см орна ХЛ пог - 45см, довжина від плеча - 68см Всі виміри дані в розкладеному вигляді без натяжки. Майки добре тягнуться.

120грн

Подробно
img
Кофта чоловіча спортивна для тренувань Castore ISC Sydney Roosters
2023-04-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Кофта чоловіча спортивна (топ) для тренувань Castore ISC Sydney Roosters Британський виробник Castora. Одягайтеся як спортсмен світового класу в цьому топі з довгим рукавом Sydney Roosters 2020. Універсальний топ на блискавці. Ідеально підходить для додаткового тепла та захисту під час тренувань. Флісовий корпус забезпечує вільний рух із водонепроникними тканинними частинами на плечах, які забезпечують додатковий захист там, де це потрібно. Особливості включають в себе; Вишиті логотипи, зокрема логотипи Sydney Roosters і логотипи спонсорів. Регульована блискавка 1/4. Гумка на талії та манжетах для чудової посадки. Виробник ISC Делікатне машинне прання в теплій воді. В наявності 2XL розмір.

1300грн

Подробно
img
Чоловіча спортивна футболка nike dri fit розмір s
2023-07-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Кам'янець-Подільський
чоловіча спортивна футболка nike dri fit розмір S Плечі 37 ПОГ 47 Довжина 69 Чудовий стан

250грн

Подробно
img
Adidas Climalite чоловіча спортивна футболка
2023-10-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Оригінальна чоловіча спортивна дихаюча футболка Adidas Climalite. Футболка в гарному стані без дефектів. Колір зелений. Розмір: М Виміри: Напівобхват між пахвами: 55 см. Довжина виробу: 72 см. Рукав реглан.

470грн

Подробно
img
Спортивна куртка puma чоловіча
2023-05-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Спортивна куртка Puma довжина 70 грудей 65 рукав від воротнкіка 72 низ 65 Стан: Дуже хороший Колір: Чорний Синій Розмір: 42/XL/50

200грн

Подробно
img
Орбитрек Reebok SL8.0 20 программ (RVSL-10811)
2023-04-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Буча
Продаю велотренажер Reebok SL8.0 Был куплен 15-09-2021, использовался всего три месяца, с тех пор стоит. Продается за не-надобностью, так как мы не живем в Украине. Основные характеристики: Конструкция: Вертикальный Тип: Электромагнитные Длина шага: 45 см Вес маховика: 9 кг Количество программ: 20 Вес: 91 кг Самовывоз из Бучи Описание с официального сайта ниже: ссылка tinyurl.com/53rkrmaf Орбитрек Reebok SL8.0 (RVSL-10811) благодаря 9 кг маховику закладывает более прочную основу для элитных кардиотренировок дома. По сравнению с тренажерами с задним приводом, SL8.0 с передним приводом оттачивает каждый шаг для более плавного и эффективного движения. 24 уровня нагрузки и 20 программ помогут разнообразить ваши тренировки и регулировать интенсивность для максимального результата. 6 светодиодных дисплеев на консоли отображают все необходимые показатели, позволяя вам контролировать каждый шаг тренировки. А встроенные датчики точно передадут данные о текущем пульсе. Важной особенностью орбитрека является возможность регулировки угла наклона рампы, благодаря чему можно изменить динамику нагрузки во время тренировок и более эффективно прорабатывать целевые группы мышц. Рифленые платформы для ступней и D-образные рукоятки предоставят полный комфорт для повышения производительности и результативности тренировок. Консоль с поддержкой Bluetooth также поддерживает MP3-вход, имеет встроенный вентилятор, поддерживает приложение Reebok Fitness, а также детализацию вашего маршрута через Google Street View.

41000грн

Подробно
img
Продам орбітрек HouseFit
2023-10-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
Продаж без пересилки. Орбітрек HouseFit HB-8169S Орбітрек HouseFit HB-8169S - чудовий тренажер, який поєднує в собі імітацію бігу, ходьбу сходами та лижний крок. Даний тренажер дозволить Вам мати здорове та красиве тіло. У разі встановлення важелів у малорухливе положення, спеціально розроблена конструкція, дозволить використовувати його як велотренажер. Тренажер має ремінну систему навантаження. Важелі, які регулюються по всій висоті, створені для тренування рук. Тренажер має знімне ергономічне сидіння. Комп'ютер встановлений на тренажері виводить інформацію про час, витрачені калорії та кількість кроків за хвилину. Регулярні тренування на HouseFit дадуть чудовий результат. Ви зміцните серцево-судинну та дихальну систему, підтягніть м'язи, талія стане тоншою, а Ви витривалішою. HouseFit Орбітрек HouseFit HB-8169S Радимо -5% altФото Орбітрек HouseFit HB-8169S №1Фото Орбітрек HouseFit HB-8169S №2Орбітрек HouseFit HB-8169S Код: 04468 В наявності 7 740 ? -5% 7 360 ? Доставка у: Кур'єр на вашу адресу з 08.09.2023 Безкоштовно Нова Пошта з 09.09.2023 Згідно тарифів перевізника Оплата Готівкою, Банківської картою, Безготівковий розрахунок, Кредит і розстрочка Гарантія 12 місяців Обмін / повернення товару впродовж 14 днів Також вас можуть зацікавити інші Орбітреки -Кросстренер VNK AMT CS012 В наявності Кросстренер VNK AMT CS012 191 685 ? -Орбітрек Fitex RE 700 В наявності Орбітрек Fitex RE 700 157 365 ? -Орбітрек Fitex ES-71 В наявності Орбітрек Fitex ES-71 136 500 ? -Орбитрек VNK S-Force В наявності Орбитрек VNK S-Force 122 382 ? -Орбітрек NordicTrack C9.9 В наявності Орбітрек NordicTrack C9.9 93 600 ? -Орбітрек Vigor E12 В наявності Орбітрек Vigor E12 88 999 ? -Орбитрек VNK Elliptical CS1117B В наявності Орбитрек VNK Elliptical CS1117B 66 300 ? -Орбітрек Adidas X-21FD В наявності Орбітрек Adidas X-21FD 65 780 ? -Орбітрек ProForm Endurance 420E (PFEL49720-INT) В наявності Орбітрек ProForm Endurance 420E (PFEL49720-INT) 56 550 ? -Орбітрек Reebok SL8.0 В наявності Орбітрек Reebok SL8.0 52 670 ? -Орбитрек Vigor E15 В наявності Орбитрек Vigor E15 49 999 ? -Орбітрек Finnlo Loxon В наявності Орбітрек Finnlo Loxon 48 409 ? -Орбітрек Toorx Elliptical ERX 400 В наявності Орбітрек Toorx Elliptical ERX 400 45 900 ? -Орбітрек Hop-Sport HS-100C Galaxy iConsole+ сірий В наявності Орбітрек Hop-Sport HS-100C Galaxy iConsole+ сірий 43 888 ? -Орбитрек ProForm 525 CSE+ В наявності Орбитрек ProForm 525 CSE+ 42 900 ? -Орбітрек Toorx Elliptical ERX 300 В наявності Орбітрек Toorx Elliptical ERX 300 40 200 ? -Орбитрек HSF PHB 007ELM В наявності Орбитрек HSF PHB 007ELM 39 600 ? -Орбітрек Go-Elliptical Cross Trainer V-950TX В наявності Орбітрек Go-Elliptical Cross Trainer V-950TX 32 900 ? -Орбітрек Toorx Elliptical ERX 100 В наявності Орбітрек Toorx Elliptical ERX 100 32 040 ? -Орбитрек Reebok A6.0 Cross Trainer В наявності Орбитрек Reebok A6.0 Cross Trainer 30 475 ? Опис Орбітрек HouseFit HB-8169S Орбітрек HouseFit HB-8169S - чудовий тренажер, який поєднує в собі імітацію бігу, ходьбу сходами та лижний крок. Даний тренажер дозволить Вам мати здорове та красиве тіло. У разі встановлення важелів у малорухливе положення, спеціально розроблена конструкція, дозволить використовувати його як велотренажер. Тренажер має ремінну систему навантаження. Важелі, які регулюються по всій висоті, створені для тренування рук. Тренажер має знімне ергономічне сидіння. Комп'ютер встановлений на тренажері виводить інформацію про час, витрачені калорії та кількість кроків за хвилину. Регулярні тренування на HouseFit HB-8169S дадуть чудовий результат. Ви зміцните серцево-судинну та дихальну систему, підтягніть м'язи, талія стане тоншою, а Ви витривалішою. Характеристики Вид застосування домашній Максимальна вага користувача, кг 90 Система навантаження механічна Вага маховика, кг 5 Вага тренажера, кг 25 Габарити, см 88х53х145 Дисплей цифровий дисплей Пройдена дистанція є Датчики пульсу ні Час тренування є Кермо нерегульований Вікова категорія для дорослих Перенесення і зберігання транспортувальні ролики Сидіння є Калорії є Живлення батарейки Максимальна довжина кроку, см 39 Педалі/платформи регульовані Важелі для рук регульовані по висоті Все працює,стан відмінний. Продаж без пересилки.

6800грн

Подробно
img
Клюшка Reebok 11K Sickick III Pro Stock Hockey Stick
2024-01-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Клюшка Reebok 11K Sickick III Pro Stock Hockey Stick Reebok 11K Sickick III Pro является пока наиболее технологически продвинутым из клюшек Reebok . Благодаря новым запатентованным технологиям Dual Matrix Technology и Guided блейд -технологии, новая 11K Sickick дает игрокам реализацию своих наивысших технических возможностей. Ведомый Лезвие технологии - Жесткая ядро с добавлением углублений на поверхности лопасти обеспечивает чрезвычайно твердый и точный бросок Dual Matrix Technology - Патент заявлен двойной конструкции матрицы создает пружинный эффект нагрузки в точке удар значительно увеличить скорость высвобождения Чистая волокна Строительство - Одна цельная конструкция , которая исключает перекрывающихся материала в нижнем валу снижения веса и предлагая больше согласованности для максимальной передачи энергии OptiBalance - точка баланса каждой палки оптимизировано в процессе производства стратегически позиционирования графита в верхней части вала Left/ 100 Flex/H-15 Длина 61" Цена 90$ Смотрите другие мои объявления…. В случае невозможности связаться по телефону, пишите на почту, отвечу.

3200грн

Подробно
img
Компрессионная футболка Reebok WOR COMPR LO SLEEVE BLACK оригинал
2024-05-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Нікополь
Размер L Торговая марка Reebok Материал Полиэстр Цвет Черный Компрессионная футболка с длин. рукавом Reebok WOR COMPR LO SLEEVE BLACK Компрессионная футболка с длинным рукавом Reebok WOR COMPR LO SLEEVE BLACK для активных мужчин. Высокое качество материала сделало ее идеально подходящей для любых испытаний, будь то спорт или повседневное использование. Она отлично переносит активное использование, приятна для тела и простая в уходе. Такая модель удобная и комфортная во время ношения, легко садится по фигуре и не сковывает движений. Усиленные плоские швы устойчивы к разрыву и истиранию, не натирают и не раздражают тело. На груди декорирована фирменным логотипом бренда. Материал: 100% полиэстер Цвет: черный

580грн

Подробно
img
Куртки Pentagon ARTAXES Pentacamo всесезон Soft Shell helikon K08011
2023-11-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Дубове
Оригінал. Ростовка у наявності. Куртка з флісом Pentagon Artaxes Softshell PentaCamo (K08011-50) Легка куртка Softshell з мембраною StormTex®, яка забезпечує водонепроникність 5000 мм/м2 і повітропроникність 3000 г/м2. Зсередини підкладка з м'якого флісу, зшита за технологією Grid-Tech®. Куртка чудово захищає від вітру та дощу, забезпечуючи водночас дуже добрі теплові властивості. pentagon Обладнаний вісьмома кишенями: control-zet.com - два нагрудні, k08011-06 - два на рукавах на рівні плеча, куртка з флісом - один на лівому рукаві вище зап'ястя, куртка з флісом pentagon - дві внутрішні кишені, у лівий отвір для навушників, контрол-зет Всі кишені закриті із застібкою-блискавкою. Зовнішні кишені оброблені сіткою типу Mesh. На плечах є липучки, що дають змогу прикріпити будь-яку нашивку. Високий комір у поєднанні з капюшоном, що прибирається, дарує відчуття комфорту під час дощу та негоди. Додатковим захистом від холоду є регульовані манжети на липучках і гумки на капюшоні та по низу куртки. куртка з флісом Блискавки, вентилювальні пахви, обшиті сітчастою сіткою, сприяють збільшенню повітропроникності та теплообміну з довкіллям. Безпека в темну пору доби забезпечує знімний відбивач на капюшоні. Характеристики PENTAGON K08011-50: Модель: Artaxes Цвет: Пентакамо Матеріал: 92% поліестер, 8% еластан Мембрана: StormTex® 5000 мм / H20 Виробник: Pentagon, Греція

4090грн

Подробно
img
Куртка чоловіча і в подарунок штани
2023-08-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Житомир
Вітровка, куртка чоловіча в ідеальному стані. Виробник Турція. Розмір L. Виміри: Довжина- 65 см; Під руками- 55 см; В плечах - 45 см; Плече- 12 см; Рукав - 68 см; Резинка - 40 см, розтягується.

300грн

Подробно
img
Куртка чоловіча Haglofs IC3 Gore-Tex розмір L
2023-11-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Куртка чоловіча Haglofs IC3 Gore-Tex розмір L два кольора як на фото ( жовтий, синій) Натхненний нашою гірською спадщиною, створений для повсякденних пригод. У цій технічній 3-літровій курткі Gore-Tex є загалом 12 різних кишень, щоб ви могли взяти з собою все та навіть більше. Розроблений Найджелом Каборном і Пірсом Томасом, цей продукт преміум-класу має унікальний дизайн із безліччю дрібних функцій, які ви можете відкрити. Естетика та функціональність ідеально поєднуються пліч-о-пліч у будь-який шторм, на який ви можете зіткнутися під час повсякденних міських пригод. Артикул: 6050114A8 Фірмовий колір: Storm Blue/Tarn Blue Вага (г): 681

15449грн

Подробно
img
Чоловіча куртка французької фірми Vuarnet
2023-12-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Миколаїв
Чоловіча куртка французької фірми Vuarnet. Привезена з Франції. Розмір М. Б/в. Можливий торг.

500грн

Подробно
img
Катальна куртка O'neill р. L сноуборд лижна сноубордическая
2023-11-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Чоловіча катальна куртка O'Neill. Розмір L. Фото реальні, куртка на мені, мій зріст 170. Мембрана 10к/10к. Утеплення Thinsulate 80г торс, 60г рукава. Куртка вцілому в стані абсолютно нової, але нажаль є нюанс зі змійкою. Некритичний, все працює, якщо акуратно застібати. Або просто замінити, і отримати по суті нову куртку.

2000грн

Подробно
img
НОВОЕ х/б кимоно кімоно для карате дзюдо джиу джитсу айкидо кимано
2022-12-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
ОПТ и РОЗНИЦА ДОСТАВКА ПО ВСЕЙ УКРАИНЕ СПЕЦИАЛЬНЫЕ ЦЕНЫ И УСЛОВИЯ ДЛЯ ТРЕНЕРОВ, ФЕДЕРАЦИЙ И ОПТОВЫХ ПОКУПОК Кимоно для каратэ. айкидо. рукопашного боя. джиу джитсу. начинающих спортсменов дзюдо. белое черное размеры на рост 100 - 200 см . Есть все необходимое для единоборств, а именно защита ног, рук накладки, Тип: тренировочная форма для занятий единоборствами Комплектация: куртка-кимоно, брюки, белый пояс Особенность кроя: куртка на запах с широкими рукавами, брюки на резинке и со шнуром Наличие тканевых вставок для усиления прочности формы: есть - ФОТО №1 .2. 3 КАРАТЭ - плотность ткани - 260 г/м2 Материал: хлопок Возрастная категория: детская, подростковая, взрослая Половая принадлежность: универсальная Форма предназначена для занятий каратэ для любого роста и веса спортсмена Это кимоно так же можно использовать для занятий другими видами единоборств дзюдо айкидо джиу джитсу тхэквондо в случае если вес спортсмена не превышает 60 кг Используется как во время тренировок, так и на поединках. Представлена в виде куртки-кимоно и брюк. Куртка имеет свободный крой, широкие рукава Надевается «на запах» и фиксируется на теле с помощью белого пояса, длина которого позволяет обернуть его вокруг талии дважды и завязать в узел. Брюки для карате – довольно широкие. Благодаря внутренней резинке и шнуркам-завязкам прочно удерживаются на талии каратиста. Благодаря прочным швам, оптимальной плотности ткани и правильному крою тренировочной формы каратист может свободно выполнять блоки, удары ногами и руками, атакующие и переходные стойки, а также множество других элементов техники в данном виде единоборств. При правильно подобранном размере куртка-кимоно и брюки для каратэ не будут натирать тело спортсмена, сдавливать его или наоборот «болтаться» на фигуре. ФОТО № 4-8 ДЗЮДО. ДЖИУ ДЖИТСУ. АЙКИДО - плотность 450 гр/м 550 гр/м 650гр/м 800 гр/м Материал: хлопок Тип: тренировочная форма для занятий единоборствами Комплектация: куртка-кимоно, брюки, белый пояс Особенность кроя: куртка ИЗ ПЛОТНОЙ ткани (плетенка) на запах с широкими рукавами, брюки усиленные на коленях на резинке и со шнуром Наличие тканевых вставок для усиления прочности формы: есть

680грн

Подробно
img
Зимний маскировочный костюм | Зимовий маскувальний костюм
2023-01-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
DEFua – український виробник тактичного спорядження та засобів захисту! Продукція DEFua: *Якісна *Зручна *Надійна Пропонуємо: Зимовий маскувальний костюм «Pencott snowdrift» – 2 999 грн Зимовий маскувальний костюм DEFua у кольорі Pencott snowdrift. Основна тканина міцний ріпстоп з тефлоновим просоченням. Матеріал відрізняється високими експлуатаційними характеристиками, легкістю та відсутністю так званого «шелесту». Матеріал: Ріпстоп з тефлоновим просоченням Чохол: в комплекті Рукава: Втачні, із фіксуючими резинками біля ліктів та широкими манжетами на Verlcro Капюшон: широкий вбудований з регуляторами Тканина: - Вітро та волого захисна - Важкозаймиста - Дихаюча Склад тканини: 70-65% поліестер 30-35% бавовна (котон) Комплект: - Куртка з капюшоном для шолома - Штани - Чохол Куртка оснащена: - Широким капюшоном пристосованим для одягання поверх шолома, із затяжкою на гумовому шнурі та додатковою фіксацією на липучці Velcro - Гумками на рукавах - Регуляторами на манжетах - Двосторонньою основною блискавкою (2 бігунки) - Двома бічними блискавками для швидкого доступу до спорядження під маскувальним костюмом Штани оснащені: - Манжетом-ширинкою - Регуляторами розміру Velcro-липучками під коліном - Регулятором розміру в поясі (гумовий шнур та зтягувачі) - Манжетами знизу штанин, для можливості швидко вдягнути костюм не знімаючи взуття. Маскувальний костюм DEFua розроблений для ведення бойових дій в умовах засніженої місцевості, у полях тощо. Ліцензійний камуфляжний патерн допомагає розбивати силует на середніх та дальніх дистанціях. Завдяки поєднанню відтінків білого, сірого/коричневого кольорів, костюм чудово зливається на фоні неоднорідної сніжної маси, бруду та опалого листя. Куртка та штани костюму вдягаються поверх основного утепленого одягу. Костюм можна використовувати як з тонким «осіннім» так і більш товстим «зимовим» одягом, не залежно від температурних перепадів. Куртка має прямий крій з втачними рукавами та манжетами з фіксуючими гумками біля ліктів. Блискавка-застібка має 2 бігунки (так звані «собачки»), які дозволяють відкривати куртку як вниз, так і вгору. Куртка має «наскрізні кишеньки», які дозволяють легко та швидко отримати доступ до всього спорядження, яке може розміщуватись під костюмом, чи кишень вашого теплого одягу. Куртка знизу затягується на еластичний шнурок-гумку. Капюшон також оснащено резинкою із фіксатором. Штани мають прямий крій та зручну систему фіксації ширини штанини під коліном. Пояс оснащено двома типами резинок для надійної фіксації поверх основного одягу. Костюм комплектується чохлом з затяжками для зручного транспортування у компактному вигляді. Комплект маскувального костюму має 1 універсальний розмір, який регулюється завдяки еластичним гумкам та манжетам на липучках Velcro. Костюм можна прати як «вручну», так і у пральній машинці за температури до 40*. Відео огляд костюма – Є Можемо надіслати Для замовлення: === Пишіть SMS або Телефонуйте === === ! DEFua – Ваш надійний партнер ! ===

2999грн

Подробно
img
Куртка Harkila Pro Hunter Wild Boar. Розмір - 54.
2023-08-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Куртка Pro Hunter Wild Boar — ідеальна куртка для мисливця або кінолога, який подорожує в місцях, де існує ризик нападу тварин. Це може бути кабан або щось подібне. Куртка Wild Boar оснащена мембраною Gore-Tex і airTECH, що робить її водонепроникною, дихаючою та надзвичайно зручною в носінні. Крім того, він оснащений TECHSTEEL, який є гнучким матеріалом, міцним як сталь, який запобігає прорізанню тканини гострими предметами. Загалом, куртка, яка захищає користувача в разі нападу. У той же час, куртка Pro Hunter Wild Boar містить багато знайомих деталей зі звичайної куртки Pro Hunter, такі як кишеня для радіо, великі кишені, патронташ ed, можливість вентиляції під руками і регульовані рукава.

9800грн

Подробно
img
Зимовий комлект одягу (куртка та штани) ECWCS Gen III 7 Primaloft
2024-01-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Дубно
Зимовий комлект одягу (куртка та штани) ECWCS Gen III 7 Primaloft Комплект зимова куртка + штани на зиму Gen III рівень 7 Extreme Cold Weather Parka Trouser Set ECWCS Primaloft Urban Grey. Розмір США: штани M/R Куртка L/L Зроблено США Комплект утеплений зимовий (куртка та штани) 7-й шар (LEVEL VII) системи ЕКВАКС 3-го покоління для холодного клімату та екстремальних погодних умов. Утеплена зимова парку та штани призначені для використання в холодних погодних умовах або при малорухливому стані у поєднанні з іншими шарами системи (I-V). Мала вага та товщина куртки та штанів забезпечують максимальний комфорт та свободу рухів. Завдяки використанню сучасного, не має аналогів утеплювача PrimaLoft Sport, має відмінні теплоізоляційні властивості. Високоякісний синтетичний утеплювач PrimaLoft на сьогоднішній день вважається на світовому ринку одним із найкращих теплоізолюючих матеріалів для використання в екстремальних умовах. Коефіцієнт термоопору 2.15, що є винятково високим показником. Волокна цього утеплювача дуже тонкі і схожі на гусячий пух більше, ніж волокна будь-якого іншого синтетичного матеріалу. Саме ця схожість надає йому теплових властивостей пуху. При виготовленні використовується запатентована технологія чергування ультратонких і волокон зі змінним діаметром для максимально високої ефективності теплоізоляції. Спеціально оброблені ультратонкі волокна забезпечують утворення водозахисної структури, тоді як волокна змінного діаметра допомагають формувати матеріал. Завдяки довговолокнистій структурі PrimaLoft краще та швидше відновлює свій обсяг, ніж схожі матеріали. Навіть після величезної кількості прань та сушок матеріал не деформується. Ще однією великою перевагою даного матеріалу є те, що він дихає і дозволяє випаровуватися волозі. Його повітряні прошарки дуже малі для проникнення вологи, але великі для того, щоб дати можливість вологій, що утворилася всередині, випаруватися. Зовнішній шар виконаний з інкапсульованої полімером силіконовим тканини з використанням унікальної запатентованої технології обробки тканини EPIC by Nextec. Відповідно до технології інкапсуляції EPIC® по тканині розподіляється ультратонкий шар кремнійорганічних полімерів, що обволікає волокна і заповнює міжволоконний простір. Таким чином виникає водонепроникний бар'єр, який одночасно пропускає природні випари з поверхні тіла, забезпечуючи комфорт. Зимовий комплект куртка та штани системи ECWCS Gen III Level 7 у складеному вигляді займає мінімальний об'єм, миттєво та самостійно розправляється після стиснення. У поєднанні з шарами L1, L2, L3, L5 дозволять навіть при -40 градусах довго перебуває на морозі, малорухливому стані. Великий зручний капюшон куртки складається і забирається в кишеню на високих комірах. Манжети рукавів із гумкою регулюються за обсягом липучками велкро. Липучка Velcro для кріплення звання та стрічок з ім'ям та родом військ на грудях куртки. Пояс куртки регулюється еластичним шнуром із двома обмежувачами в кишенях для рук. У куртці є 2 зовнішні вертикальні кишені і 2 внутрішні кишені з сітчастим підкладом. Еластичний пояс штанин регулюється за обсягом липучками Velcro. Петлі на внутрішній стороні пояса для кріплення підтяжок. Завдяки двостороннім бічним блискавкам по всій довжині штанин їх можна вдягати, не знімаючи взуття. Відмінно підійде не тільки військовим, але й мисливцям та рибалкам. Розмірна сітка побудована таким чином, щоб Ви мали можливість одягнути цей виріб поверх вже наявного на Вас одягу.

13765грн

Подробно
img
Спортивна пляшка Шейкер Reebok
2023-08-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Долина
Спортивна пляшка Reebok Є нюанс на горлишку стерлась краска По всім питанням пишіть тут або у Viber

170грн

Подробно
img
Оригінал Adidas Estro спортивна футболка
2023-08-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Олевськ
Оригінал чоловіча спортивна футболка Adidas Estro у відмінному стані. Колір голубий. Розмір: М Напівобхват грудей: 52 см. Довжина по спинці: 72 см. Плечі: 44.5 см.

480грн

Подробно
img
Koozer XM 490 втулки 32h Disc QR , втулки на промах лучше чем Novatek
2023-01-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Комплект втулок Koozer XM490 на 32 спицы под дисковый тормоз на промышленных подшипниках Лучшее соотношение цены и качества Надежные проверенные временем Лёгкие не хуже известных брендов Koozer XM490 - велосипедна передня втулка на промислових підшипниках. Під дискові гальма, кріплення ротора - 6 болтів. Характеристики: – Матеріал корпусу втулки – алюміній; – Підшипники – промислові; – Кріплення ексцентрик (QR); – Кількість отворів для спиць – 32 шт.; – Колір: чорний; – Вага: 190 гр. Ексцентрик в комплекті. Koozer XM490 - велосипедна задня втулка на промислових підшипниках. Під дискові гальма, кріплення ротора - 6 болтів. Характеристики: – алюмінієвий барабан на 6 собачок; – Матеріал корпуса втулки – алюміній; – Підшипники промислові; – Кріплення ексцентрик (QR); – Кількість отворів для спиць – 32 шт.; – Вага: 309 гр. Ексцентрик в комплекті

2490грн

Подробно
img
Вело фара задня. Велосипедна фара
2023-02-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
НОВА яскрава задня велосипедна фара. Дуже цікавий та незвичний форм-фактор. Герметична. З вбудованим акумуляторм, та зарядкою під micro USB. Кріплення до велосипеду на липучці, тож підійде всім. Має багато режимів різного стробу та 2 рівні яскравості.

230грн

Подробно
img
Камера велосипедна 16, 20, 24 CST
2023-02-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Нетішин
Камера велосипедна CST 16х1.50/1.75 - 80 грн 20х1.90/2.125 - 85 грн 24х1.50/1.75 - 135 грн Стан новий

80грн

Подробно
img
Сумка велосипедна телескопічна RockBros AS-013 байкпакінг Surly
2023-02-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Артикул № 1327 Водонепроникна (IPX7) телескопічна велосипедна сумка RockBros AS-013 надійно захистить Ваші речі навіть під час грози. Залежно від кількості Ваших речей сумку можна розмотати та подовжити до 68 см (до 10л). RockBros AS-013 - продумана система фіксації, велика кількість внутрішніх кишень та безліч світловідбиваючих елементів. Клас захисту IPX7 (майже повністю водонепроникна). Розмір: 68 * 33 * 15 см; Вага: 585 г; Об'єм: 10 л; Матеріал: прогумований нейлон 900D (IPX7); Кріплення: на рельси сидіння та підседільний штир. ROCKBROS – оригінальний бренд, створений любителями велоспорту. Мета ROCKBROS — забезпечити якісні продукти за доступною ціною для кожного клієнта, який любить їздити на велосипеді та спорт на свіжому повітрі. bikebit.com.ua НАШІ КОНТАКТИ КИЇВ Магазин BikeBit, м.Київ, вул. Вербова, 17-В (проспект Бандери, 6), 300 метрів від метро Почайна (ПЕТРІВКА) (пн-пт 10:00-19:00, сб-нд 11:00-17:00). Нас легко знайти: в Google картах вводимо фразу Магазин БайкБіт. ДОСТАВКА Доставка здійснюється за Ваш рахунок Новою поштою наложеним платежем або по передоплаті. ВІДПРАВКА Відправка Новою поштою здійснюється (по можливості) в день замовлення. Необхідні дані для відправки: - Прізвище та Ім'я; - номер мобільного; - назва населеного пункту; - номер відділення. ОПЛАТА - Оплата готівкою при самовивозі; - Оплата через термінал карткою VISA або Mastercard в магазині; - Оплата у відділенні Нової пошти - наложений платіж; - Передоплата переказ на карту Приват банка. - Безготівковий розрахунок для організацій. Бажаємо Вам вдалих покупок!

1974грн

Подробно
img
Велосипедна Сідушка , Нові ! Седло MTB " 270*160
2023-03-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Гусятин
Велосипедна сідушка , BRAVVOS ,Нові ! Седло MTB розмір 270*160 мм ; 270*150 мм ; середньої жосткості ; наповнювач GEL ; вишлю наложним , будь яким перевізником ! VIBER ; WhatsApp ; Messenger ! Telegram !+38********05 дивіться мої інші оголошення !!!

350грн

Подробно
img
Яскрава та компактна велосипедна фара ONRIDE Loft 500 Люмен
2023-03-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
bikebit.com.ua Артикул 2300 Яскрава велосипедна фара ONRIDE Loft із вбудованим акумулятором. Заряджання батареї відбувається через порт USB. Два яскраві світлодіоди Cree XP-G забезпечують світловий потік до 500 Люмен. Корпус має захист від вологи відповідно до стандарту IPX5. Ідеально підходить для нічних подорожей. Компактне універсальне кріплення із міцним еластичним ремінцем. Особливості: - Алюмінієвий корпус відповідає стандарту захисту від вологи IPX5; - конструкція корпусу включає козирок, який захищає від засліплення транспортних засобів, що рухаються назустріч; - 3 режими роботи; - Батарея заряджається від USB (провід у комплекті) - Спеціальні розсіювальні лінзи; - Швидкознімні кріплення; - Встановлення не потребує інструментів завдяки використанню силіконового хомута; - Час зарядки батареї 6 годин. Характеристики: Виробник: ONRIDE Тип: Ліхтарі та фари Вага: 90 грамів Живлення: Вбудований Li-poly акумулятор (3.7V 1800mAh) Додаткові характеристики: Матеріал корпусу: Алюміній; Джерело світла: 2 світлодіоди Cree XPG; Максимальний світловий потік: 500 Лм; Кріплення ліхтаря: Універсальна кліпса; Режими роботи ліхтаря: потужний, стандартний, миготіння. bikebit.com.ua НАШІ КОНТАКТИ КИЇВ Магазин BikeBit, м.Київ, вул. Вербова, 17-В (проспект Бандери, 6), 300 метрів від метро Почайна (ПЕТРІВКА) (пн-пт 10:00-19:00, сб-нд 11:00-17:00). Нас легко знайти: в Google картах вводимо фразу Магазин БайкБіт. ДОСТАВКА Доставка здійснюється за Ваш рахунок Новою поштою наложеним платежем або по передоплаті. ВІДПРАВКА Відправка Новою поштою здійснюється (по можливості) в день замовлення. Необхідні дані для відправки: - Прізвище та Ім'я; - номер мобільного; - назва населеного пункту; - номер відділення. ОПЛАТА - Оплата готівкою при самовивозі; - Оплата через термінал карткою VISA або Mastercard в магазині; - Оплата у відділенні Нової пошти - наложений платіж; - Передоплата переказ на карту Приват банка. - Безготівковий розрахунок для організацій. Бажаємо Вам вдалих покупок!

865грн

Подробно
img
Водонепроникний рюкзак, сумка для багажу 22л
2023-05-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Калуш
Водонепроникний рюкзак(є нюанс, зламана кришечка закльопки, на останньому фото видно Високоякісна сумка для велосипеда . Кілька кишень із 9 відділеннями, велика місткість 22 л, рюкзак або велосипедна сумка 2в1, водонепроникна поліестерова поверхня та 2 кишені для пляшок з водою. ДОБРЕ ОРГАНІЗОВАНИЙ ВЕЛИКИЙ ПРОСТІР - Зберігайте всі необхідні речі в 9 функціональних кишенях, включаючи відділення для ноутбука (до 17 дюймів), кишеню для IPAD, кишеню для швидкого доступу, кишені для пляшок з водою, зручно зберігати ноутбук, IPAD, документи, гаманець, мобільний телефон і інші особисті важливі речі. Рюкзак -велосипедна сумка 2 В 1: розміри 30 * 43 * 15 см і об’єм 22 л. Його зазвичай використовують як сумку для багажу, рюкзак або сумку для велосипеда. Додаткові приховані кишені для зберігання плечових ременів, сумку можна вішати на велосипед. Він також ідеально підходить як сумка для багажу , оскільки має потовщену підкладку на спині. РЕГУЛЬОВАНІ ЗАЖИМИ - сумка має регульовані затискачі, які дозволяють користувачам регулювати простір від 10 см до 21 см для надійної та зручної посадки. Регульовані та міцні затискачі дозволяють легко кріпити та знімати рюкзак. А липучка на дні сумки подвійно фіксує сумку на вашому велосипеді. ЧУДОВА ІДЕЯ ПОДАРУНКУ. Стан- новий Ціна 800 грн

600грн

Подробно
img
Фляжка / пляшка велосипедна для води
2024-01-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Прилуки
Фляжка велосипедна для води та харчових рідин, бренд Elita, чорна. Матеріал - харчовий пластик. Виготовлена в Італії. Була у використанні.

120грн

Подробно
img
Дитяча хокейка Reebok Florida Panters 4-7 років
2023-05-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Хокейка Reebok Reebok Florida Panters Hockey Jersey Для найменших, розмір на 4-7 років Оригінал, відмінна якість, виконана в кольорах клубу NHL Вентильовані cітчасті вставки на грудях і з боків 100% поліестер За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном, або viber( ) Товар відправлю Новою Поштою або іншою службою доставки

790грн

Подробно