img
Відпочинок на березі р.Дністер | Затишний ЕКО Будинок для Оренди
2023-11-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Шукаєте ідеальне місце для відпочинку, де ви зможете насолодитися природою та спокоєм? Ми маємо вам щось особливе! Пропонуємо для вас наш чарівний ЕКО будинок, розташований прямо на березі річки Дністер. Основні переваги: - ЕКО будинок з натуральних матеріалів для максимальної зручності та комфорту. - Ідеально підходить для відпочинку з родиною чи друзями. - Зручний доступ до річки всього за 30 метрів. - Простора тераса з видом на річку для романтичних сніданків та вечірніх барбекю. - На території є альтанка, мангал з плитою з усім приладдям, сауна (суха та волога) Зручності: - 3 спальні з комфортними ліжками з 6 спальними місцями (ціна вказана за 6 осіб, за дод.плату є можливість заселити 9 осіб). - Повністю обладнана кухня з усім необхідним посудом. - Ванні кімната з гарячою водою. - Безкоштовний Wi-Fi для ваших розваг та зв'язку. - Парковка на 4 автомобільних місця. Головною принадою є риболовля з нашим професійним гідом на річці Дністер на повністю обладнаному американському рибацькому катері, з аераторами та ехолотом: - Трофейна риболовля на сома. - Риболовля на окуня, судака, щуку (дальня). - Риболовля на окуня (ближня). - Риболовля на окуня (ближня) з надувного човна для однієї людини. Риболовля триває: від 5 ранку до обіду, вартість від 1000 грн. Риболовля на цілий день: Додатково +30% до вартості оренди катеру. Рекомендується максимум 2-3 особи в катері для комфортної риболовлі. Важливо: Гід готовий надати вам повний супровід під час риболовлі та навчити всьому, що вам потрібно знати. Будь ласка, розумійте, що жоден гід не може вплинути на погоду та результати риболовлі. Пориньте в атмосферу спокою та природи, беручи із собою вашу сім'ю або близьких друзів. Забронюйте свій відпочинок на березі річки Дністер вже сьогодні! Не пропустіть цю унікальну можливість насолодитися природою та комфортом. Вас чекає незабутній відпочинок на березі річки Дністер. Більш детально можливо ознайомитись за посиланням: https:// t.me/+n4a8R2trVFZlZGRi Наш ЕКО-будинок та риболовля стали головною темою невеликих фільмів, де головною рибальською зіркою виявився Олександр Задорожній (Exterity), ознайомитись можливо за посиланням: https:// youtu.be/QTzYHXRZtpw?si=tnt0etgA03TYRwDd https:// youtu.be/uiB9JjbXFc4?si=_7nRF5AL8nhkQ0Lw Ми знаходимось в с. КУРАЖИН, Хмельницька область. ТЕЛЕФОНУЙТЕ за НОМЕРОМ вказаним в оголошені.

5000грн

Подробно
img
Незабутній відпочинок на березі річки Стир.
2022-12-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Набережне
Хочеться десь відпочити та розслабитися кілька днів? Будь ласка! На цілий рік теж можна. Двох та трьох кімнатні номера на березі річки Стир в с.Набережне Демидівського р-ну, Рівненської обл., по вул.Набережна, 30, А. В номерах є туалет, душ, холодильник, телевізор. т: 09******02

300грн

Подробно
img
Незабутній відпочинок на березі річки Стир.
2023-05-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Набережне
Хочеться десь відпочити та розслабитися кілька днів ? Будь ласка ! Завітайте в будинок відпочинку " Золота рибка ", що знаходиться на березі річки Стир за адресою: с. Набережне, Рівненської обл., Дубенського р-ну., по вул. Набережна, 30 А. Тут ви зможете зняти номер як на один день, так і на весь рік. В номері є туалет, душ, холодильник, телевізор. За довідками звертайтеся по телефону 098"446:73:89 (Віталій).

300грн

Подробно
img
База відпочинку Дубки Корсунь - Інвест
2024-05-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
База відпочинку Дубки Корсунь-Інвест Черкаська обл. (Корсунь-Шевченківський р-н) Адреса: с. Виграїв, Корсунь-Шевченківський р-н Оренда будиночків на базі відпочинку Дубки Корсунь-Інвест на березі річки Рось Опис: Пропонується провести незабутній відпочинок, як великою компанією, так і сімейний у будиночках на базі відпочинку Корсунь-Інвест, будиночки розташовані в дубовому лісі на березі р. Рось. з терасами номера: 4-місні та 5-місні. У будиночку зроблено косметичний ремонт. Будиночок чистий, доглянутий та затишний. Також у будиночку: кухня, газ. плита, холодильник, посуд. Перед будиночком місце для шашлику є мангал. На території дитячий майданчик, душ, свердловина та магазин, інтернет. Також за бажання можна купити раки, гриби, фрукти та ягоди на ринку. Біля будиночка – місце для автомобіля. В безпосередній близькості від будиночків знаходиться піщаний пляж (5 хв. ходьби), плавний спуск, без урвищ. На березі розташований свій причал з човнами та катамаранами. ЦІНА ВІДПОЧИНКУ – 500 грн./добу за 4-місний номер (1 житлова кімната) та 600 грн./добу за 5-місний номер (2 житлові кімнати). с. Виграїв, Корсунь-Шевченківського р-ну Черкаської області (відстань від Києва 110 км.). Якщо хочете провести незабутній та недорогий відпочинок, насолодитися природою та свіжим повітрям, купуватись у чистій річці, половити рибу, збирати гриби та покататися на водних лижах – телефонуйте!!! Для відпочинку взимку є опалювані будиночки. Проїзд: Київ-Корсунь-Шевченківський, не доїжджаючи Корсунь-Шевченківський 20км, поворот праворуч на 132 км за вказівниками БВ Дубки, БВ Росичі, БВ Золотий Карасик, від траси 9,5 км. по асфальту. (Див. карту проїзду на сайті база Дубки Корсунь-Інвест Ціни: однокімнатні, двокімнатні – від 500 грн.

500грн

Подробно
img
Оренда ЕКО будинка на р. Дністер | РИБОЛОВЛЯ ТА ВІДПОЧИНОК
2023-10-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Шукаєте місце, де поєднуються розкішний відпочинок та можливість риболовлі? Наш розкішний ЕКО будинок, що розташований безпосередньо на березі річки Дністер, - ідеальне місце для вас та вашої сім'ї! Що ми пропонуємо: - Розташування: Наш будинок знаходиться в приватному, живописному місці, всього кілька метрів від берега Дністра. Ви зможете розслабитися під звуки природи та насолоджуватися казковими видами. - Затишок і Комфорт: Відчуйте затишок у наших просторих кімнатах та повністю обладнаній кухні. Наш будинок створений для вашої зручності та комфорту. - Екологічність: Ми прагнемо бути екологічно чистими, тому ви зможете насолоджуватися природою, знаючи, що ваш відпочинок не впливає на навколишнє середовище. Зручності в будинку: - Затишні спальні для вашої зручності. - Повністю обладнана кухня з усім необхідним посудом та технікою. - Ванна кімната з гарячою водою. - Телевізор та безкоштовний Wi-Fi. Це ідеальне місце для риболовлі на будь-який смак. Ми пропонуємо - Риболовлю з гідом на катері: Наш американський рибацький катер оснащений аераторами, ехолотом та досвідченим гідом. Варіанти риболовлі включають: * Трофейна риболовля на сома. * Риболовля на окуня, судака та щуку. * Риболовля на окуня ближня з надувного човна для однієї людини. ** У функцію гіда входить повний супровід рибаків. Риболовля триває від 5 ранку до обіду, вартість від 1000 грн. Риболовля на цілий день: Додатково +30% до вартості оренди катеру. Рекомендується максимум 2-3 особи в катері для комфортної риболовлі. Приєднуйтесь до нас для незабутнього відпочинку та риболовлі на березі річки Дністер! Більш детально можливо ознайомитись за посиланням: https:// t.me/+n4a8R2trVFZlZGRi Наш ЕКО-будинок та риболовля стали головною темою невеликих фільмів, де головною рибальською зіркою виявився Олександр Задорожній (Exterity), ознайомитись можливо за посиланням: https:// youtu.be/QTzYHXRZtpw?si=tnt0etgA03TYRwDd https:// youtu.be/uiB9JjbXFc4?si=_7nRF5AL8nhkQ0Lw Ми знаходимось в с. КУРАЖИН, Хмельницька область. Для отримання додаткової інформації та бронювання, зв'яжіться з нами за номером телефону вказаним в оголошенні.

5000грн

Подробно
img
Риболовля на р.Дністер | Оренда ЕКО Будинку для Сімейного Відпочинку
2023-11-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Заплануйте ідеальний відпочинок для вашої родини та друзів в нашому ЕКО будинку, розташованому біля чистого берега річки Дністер. Основні переваги: - ЕКО-будинок із натуральних матеріалів, для вашого максимального комфорту. - Відмінно підходить для сімейного відпочинку та зустрічі з друзями. - Зручний доступ до річки всього за 30 метрів. - Велика тераса для вечірніх барбекю та красивого перегляду річкового закату. - На території є альтанка, мангал з плитою з усім приладдям, сауна (суха та волога) - Парковка для 4 автомобілів для вашої зручності. - Можливість риболовлі на катері, щоб насолодитися рибальськими пригодами на річці. Зручності: - У будинку є 3 спальні кімнати з 6 спальними місцями для вашого комфорту (ціна вказана за 6 осіб, за дод.плату є можливість заселити 9 осіб). - Повністю обладнана кухня з усім необхідним посудом і технікою. - Ванна кімната з гарячою водою. - Телевізор та безкоштовний Wi-Fi для розваги та зв'язку. Забронюйте ваш відпочинок на березі Дністра та насолоджуйтеся сімейним відпочинком, риболовлею та всіма зручностями. Більш детально можливо ознайомитись за посиланням: https:// t.me/+n4a8R2trVFZlZGRi Наш ЕКО-будинок та риболовля стали головною темою невеликих фільмів, де головною рибальською зіркою виявився Олександр Задорожній (Exterity), ознайомитись можливо за посиланням: https:// youtu.be/QTzYHXRZtpw?si=tnt0etgA03TYRwDd https:// youtu.be/uiB9JjbXFc4?si=_7nRF5AL8nhkQ0Lw Ми знаходимось в с. КУРАЖИН, Хмельницька область. Плануйте ваш сімейний відпочинок прямо зараз. ТЕЛЕФОНУЙТЕ за НОМЕРОМ вказаним в оголошені.

5000грн

Подробно
img
Риболовний гід на річці Дністер | ЕКО-будинок для сімейного відпочинку
2023-10-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Мрієте про риболовний відпочинок на чистій ріці Дністер разом зі своєю сім'єю? Ми пропонуємо незабутні пригоди та комфортний ЕКО відпочинок в чарівному будинку. Основні можливості: - Професійний риболовний гід, який допоможе вам знайти найкращі місця для риболовлі на річці Дністер (вартість риболовлі уточнюйте в телефоному режимі) - Здається в оренду ЕКО будинок з натуральних матеріалів, оточений природою. - Ідеально підходить для відпочинку з сім'єю та друзями. - Доступ до річки прямо з будинку. - На території є альтанка, мангал з плитою з усім приладдям, сауна (суха та волога) Зручності в будинку: - Затишні спальні для вашої зручності. - Повністю обладнана кухня з усім необхідним посудом та технікою. - Ванна кімната з гарячою водою. - Телевізор та безкоштовний Wi-Fi. Проведіть незабутній риболовний відпочинок на річці Дністер та насолоджуйтеся природною красою у зручному будинку. Забронюйте вашу пригоду на річці Дністер та релаксуйте разом зі своєю сім'єю. Не пропустіть цю унікальну можливість для незабутнього відпочинку! Більш детально можливо ознайомитись за посиланням: https:// t.me/+n4a8R2trVFZlZGRi Наш ЕКО-будинок та риболовля стали головною темою невеликих фільмів, де головною рибальською зіркою виявився Олександр Задорожній (Exterity), ознайомитись можливо за посиланням: https:// youtu.be/QTzYHXRZtpw?si=tnt0etgA03TYRwDd https:// youtu.be/uiB9JjbXFc4?si=_7nRF5AL8nhkQ0Lw Ми знаходимось в с. КУРАЖИН, Хмельницька область. Бронюйте будинок за НОМЕРОМ вказаним в оголошені або ПИШІТЬ в особисті повідомлення.

5000грн

Подробно
img
Відпочинок в Альтанках на природі на базі біля річки.
2023-05-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Гора
Відпочинок в Альтанках з мангалами, на березі річки Ворскла. Вихідні та будні проведіть зі своєю сім'єю та компанією на території відпочинку ,, Плотина '' , що знаходиться в двух кілометрах від Полтави, в с Нижні Млини. Там ви побачите живописний краєвид природи, та відчуєте тишу та спокій. Для дітлахів є дитячий майданчик, для дорослих волейбольне поле . Також є можливість закинути спінінг для рибалок. Пронуєм компаніям альтанки на 8-12 осіб, 15-25 осіб. До них додаються мангали. Також на території є чисті туалети , рукомийники. Є світло і вода. Телефонуйте бронюйте заздалегідь: 0-**********44 адм.

800грн

Подробно
img
Оренда ЕКО-будинка для відпочинку на березі р. Дністер | РИБОЛОВЛЯ
2023-10-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Мрієте про відпочинок у природному раю? Наш еко-будинок, розташований прямо на березі чарівної річки Дністер, - це ваша можливість насолодитися затишною та теплою атмосферою разом із сім'єю. ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ БУДИНКУ: - Розташування: Наш будинок розташований у найкращому місці - буквально кроки від берега Дністра. Ви зможете насолоджуватися мальовничим видом та релаксувати під звуки природи. - Затишок та Комфорт: У нашому будинку ви знайдете всі необхідні зручності для комфортного відпочинку вашої сім'ї. Просторі кімнати, зручні ліжка, повністю обладнана кухня і багато іншого. - Екологічність: Ми піклуємося про довкілля, тому будинок обладнаний з використанням екологічно чистих технологій. Цей будинок ідеально підходить для сімейного відпочинку. Тут ви зможете провести час разом, насолоджуючись природою та створюючи незабутні спогади. Зручності в будинку: - Затишні спальні для вашої зручності. - Повністю обладнана кухня з усім необхідним посудом та технікою. - Ванна кімната з гарячою водою. - Телевізор та безкоштовний Wi-Fi. Крім того, у нас є чудова можливість для риболовлі! Річка Дністер славиться своєю рибністю, і ми пропонуємо: * Риболовлю з катеру - Наш американський рибацький катер оснащений аераторами, ехолотом та досвідченим гідом. Риболовля триває: від 5 ранку до обіду, вартість від 1000 грн. Риболовля на цілий день: Додатково +30% до вартості оренди катеру. Рекомендується максимум 2-3 особи в катері для комфортної риболовлі. Не пропустіть шанс поєднати сімейний відпочинок з риболовлею в одному з найкращих місць природи. Більш детально можливо ознайомитись за посиланням: https:// t.me/+n4a8R2trVFZlZGRi Наш ЕКО-будинок та риболовля стали головною темою невеликих фільмів, де головною рибальською зіркою виявився Олександр Задорожній (Exterity), ознайомитись можливо за посиланням: https:// youtu.be/QTzYHXRZtpw?si=tnt0etgA03TYRwDd https:// youtu.be/uiB9JjbXFc4?si=_7nRF5AL8nhkQ0Lw Ми знаходимось в с. КУРАЖИН, Хмельницька область. Для додаткової інформації та бронювань, будь ласка, зв'яжіться з нами за НОМЕРОМ телефону вказаним в оголошені.

5000грн

Подробно
img
Відпочинок на Дністрі
2023-06-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Сокіл
Відпочинок в мальовничому селі Сокіл на березі річки Дністер. Звертайтесь за телефоном : 09******86 - Влада 06******70 - Орест

200грн

Подробно
img
База отдыха АНАНАС
2023-04-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Кийлів
База відпочинку «Ананас» це місце, де кожен відпочиваючий зможе насолодитися відпочинком у комфортних умовах на березі річки. База розташована на березі каналу Канівського водосховища, тут же гарний піщаний пляж. Саме Дніпро за сім хвилин ходьби. Закрита територія де може знайти усамітнення та релакс у тихій спокійній обстановці. Номери оснащені всім потрібним. На території знаходяться два комфортні будиночка з усіма зручностями (кухня, санвузол тощо) і терасою, а також простора альтанка-барбекю повністю обродувана для вашого відпочинку.

2000грн

Подробно
img
Відпочинок біля річки
2024-06-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Чинадієво
Здається котедж для відпочинку біля річки. Є всі умови для проживання. Біля будинку розміщена альтанка.

1000грн

Подробно
img
Відпочинок в Солотвині
2023-05-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Солотвино
Літо - це найяскравіша пора року, тому кожен із нас має насолодитися нею сповна. Пропонуємо Вам незабутній відпочинок у нашому готельному комплексі Чернівчанка. Ідеальна відпустка за доступну ціну - це реальність! 0-9-7-2-3-2-1-7-9-5

250грн

Подробно
img
Палатка автоматическая 4-х местная 2х2м
2022-12-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
Палатка автоматична 4-х місцева 2х2м Зелена Автоматичний намет 4-х локальна з автоматичним каркасом не тільки забезпечить вам і вашій сім’ї комфортний відпочинок на природі, але й заощадить час на заснування табору. Збираючись на кілька днів на природу, кожен мисливець, турист чи рибалка згадує про намет. Автоматичний намет — чудовий вибір для відпочинку в лісі чи на березі річки! Надійна і міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Цей намет компактний і має малу вагу, що зручно транспортувати й зберігати. Ви можете не тільки перевозити її машиною, але й переносити в рюкзаку. Навчившись цього чудового спорядження, ви будете захищені від негоди та набридливих комарів. Тент з поліестра та поліестра та поліетиленове дно зберігатимуть сухість всередині, антимоскітна сітка не впустить в намет комах. Стілки зі скловолокна не будуть деформуватися протягом тривалого використання, так що ця наметка прослужила багато років. Палатка розкладається дуже просто: розкривається як парасоль. Вам знадобиться до 2-х хвилин, щоб її розкласти. Переваги: • Сумісна • Швидке встановлення • Легка і надійна • Компактна • Саморозкладна наметка (палатка автомат) - Це намет, каркас якої зроблений з нерозйнятих пружних кілець. На відміну від традиційних, які треба довго встановлювати, закріплювати кілки, розтягувати мотузками і т.д., автоматичне намет достатньо звільнити від чехла і розправити. Ця модель повинна в першу чергу сподобатися мисливцям і рибалкам, так має можливість бути визначеною буквально за лічені секунди. Завдяки легкій легкості і компактності намет завжди можна легко і неприємно перейти до більш "рибного" місця. Верхня частина вироби зроблена з поліестера. Цей матеріал міцний і еластичний, він не пропускає вологи. Дно намети вистелено поліетиленом. Цей вид матеріалу має відмінну вологу, легко очищується, а також має високу щільність, яка не дозволяє намету розтягуватися і тиснутись. Модель має антимоскітну сітку, яка захищає вас від дискомфорту і набридливих комах. Дуги наметів зроблені з міцного матеріалу Fibergass. Навіть коли дуги постійно складуються і розкладають, вони не деформуються і не ламаються. До комплекту входить сумка для перенесення наметів. Палатку слід берегти від відкритого вогню і високих температур. Ставте намет на твердій поверхні, зберігайте у чистому й сухому вигляді. Особливості: • Саморозкладна наметка (палатка автомат) • Дуже проста і швидка встановлення • Чудовий варіант для риболовлі або полювання • 4-х місцева намет • Форма напівсфери • Антимоскітна сітка • Чудова вентиляція • Загальне • Тип виробу: Палатка • Призначення: Кемпінгові • Кількість спальних місць: 4 • Кількість входів: 1 • Вікна вентиляції: 1 • Форма: Полусфера • Каркас намети/тента: Зовнішній • Особливості наметів/тенту: Антимоскітна сітка, Вентиляційні вікна, внутрішні кишені, Водовідштовхлива проби, Фортеця для ліхтаря • Стан: нове • Виготовлення • Матеріал дна: Нейлон • Тента. Поліестер • Розмір встановленої намети/тента • Довжина:220 см • Ширина: 200 см • Висота: 140 см

1 005грн

Подробно
img
Намет (палатка) автоматичний 4-місний Зелений Розмір 2х2 метри
2023-03-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Любимівка
Опис Автоматичний намет 4-місний з автоматичним каркасом не тільки забезпечить Вам та Вашій родині комфортний відпочинок на природі, але й заощадить час на облаштування табору. Збираючись на кілька днів на природу, кожен мисливець, турист чи рибалка згадує про намет. Автоматичний намет – чудовий вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна та міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Цей намет компактний і має невелику вагу, що зручно при транспортуванні та зберіганні. Ви можете не тільки перевозити її на машині, а й переносити у рюкзаку. Купуючи це чудове спорядження, ви будете захищені від негоди та набридливих комарів. Тент із поліестру та поліетиленове дно збережуть сухість усередині, антимоскітна сітка не впустить у намет комах. Стійки зі скловолокна не будуть деформуватися при тривалому використанні, так що цей намет прослужить багато років. Намет розкладається дуже просто: розкривається як парасолька. Вам знадобиться до 2 хвилин, щоб її розкласти. Переваги: Містка Швидка установка Легка та надійна Компактна Намет, що саморозкладається (намет автомат) – це намет, каркас якого, зроблений з нероз'ємних пружних кілець. На відміну від традиційної, яку необхідно довго встановлювати, закріплювати кілочки, розтягувати мотузками і т.д., автоматичний намет достатньо звільнити від чохла і розправити. Дана модель повинна сподобається в першу чергу мисливцям і рибалкам, тому може бути встановленою буквально за лічені секунди. Завдяки легкості та компактності, намет завжди можна легко і невимушено пересунути до більш “рибного” місця. Верхня частина виробу зроблена з поліестеру. Цей матеріал міцний та еластичний, не пропускає вологу. Дно намету вистелено поліетиленом. Даний вид матеріалу знаменується відмінними вологовідштовхувальними властивостями, легко очищається, а також має високу щільність, яка не дозволяє намету розтягуватися і рватися. Модель забезпечена антимоскітною сіткою, яка убезпечить вас від дискомфорту та надокучливих комах. Дуги намету виготовлені з міцного матеріалу Fiberglass. Навіть при постійному складанні та розкладанні намету дуги не деформуються і не ламаються. У комплект входить сумка для перенесення намету. Намет потрібно берегти від відкритого вогню та високих температур. Ставте намет на твердій поверхні, зберігайте у чистому та сухому вигляді. особливості: Намет, що саморозкладається (намет автомат) Дуже проста та швидка установка Відмінний варіант для риболовлі або полювання 4-х місний намет Форма півсфери Антимоскітна сітка Чудова вентиляція

999грн

Подробно
img
Палатка двомісна велика 1,5 х 2 метри для кемпінгу водонепроникна
2023-06-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Автоматична намет 2-х місцева СИНЯ Розмір 1,5 х 2 метри Автоматична намет 2-х місний з автоматичним каркасом не тільки забезпечить Вам та Вашій родині комфортний відпочинок на природі, але і заощадить час на облаштування табору. Збираючись на кілька днів на природу, кожен мисливець, турист або рибак згадує про наметі. Автоматична намет — прекрасний вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна і міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Ця палатка компактна і має невелику вагу, що зручно при транспортуванні і зберіганні. Ви можете не тільки перевозити її на машині, але й переносити в рюкзаку. Купуючи це чудове спорядження, ви будете захищені від негоди і докучливих комарів. Тент з поліестеру і поліетиленове дно збережуть сухість всередині, антимоскітна сітка не впустить в намет комах. Стійки з скловолокна не будуть деформуватися при тривалому використанні, так що ця палатка прослужить багато років. Намет розкладається дуже просто: розкривається як парасолька. Вам знадобиться до 2-х хвилин, щоб розкласти її. Переваги: Містка Швидка установка Легка і надійна Компактна Самораскладывающаяся палатку (намет автомат) – це намет, каркас якої, зроблений з нероз'ємних пружних кілець. На відміну від традиційної, які потрібно довго встановлювати, закріплювати кілочки, розтягувати мотузками і т. д., автоматичну намет досить звільнити від чохла і розправити. Дана модель повинна сподобається в першу чергу мисливцям і рибалкам, так має можливість бути встановленою буквально за лічені секунди. Завдяки легкості і компактності, намет завжди можна легко і невимушено пересунути до більш "рибному" місці. Верхня частина виробу виготовлена з поліестеру. Цей матеріал міцний і еластичний, не пропускає вологу. Дно намету вкрито поліетиленом. Даний вид матеріалу знаменується відмінними вологовідштовхуючими властивостями, легко очищається, а також має високу щільність, яка не дозволяє наметі розтягуватися і рватися. Модель забезпечена антимоскітною сіткою, яка убезпечить вас від дискомфорту і докучливих комах. Дуги намету зроблені з міцного матеріалу Fiberglass. Навіть при постійному складанні і розкладанні намету дуги не деформуються і не ламаються. В комплект входить сумка для перенесення намети. Намет потрібно берегти від відкритого вогню та високих температур. Ставте намет на твердій поверхні, зберігайте в чистому і сухому вигляді. Особливості: Самораскладывающаяся палатку (намет автомат) Дуже проста і швидка установка Відмінний варіант для риболовлі або полювання 2-х місний намет Форма півсфери Антимоскітна сітка Чудова вентиляція

852грн

Подробно
img
Туристична палатка автоматична 4-х місцева водонепроникна
2023-06-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
намет 4-х місна з автоматичним каркасом не тільки забезпечить Вам та Вашій родині комфортний відпочинок на природі, але і заощадить час на облаштування табору. Збираючись на кілька днів на природу, кожен мисливець, турист або рибак згадує про наметі. Автоматична намет — прекрасний вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна і міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Ця палатка компактна і має невелику вагу, що зручно при транспортуванні і зберіганні. Ви можете не тільки перевозити її на машині, але й переносити в рюкзаку. Купуючи це чудове спорядження, ви будете захищені від негоди і докучливих комарів. Тент з поліестеру і поліетиленове дно збережуть сухість всередині, антимоскітна сітка не впустить в намет комах. Стійки з скловолокна не будуть деформуватися при тривалому використанні, так що ця палатка прослужить багато років. Намет розкладається дуже просто: розкривається як парасолька. Вам знадобиться до 2-х хвилин, щоб розкласти її. Переваги: Містка Швидка установка Легка і надійна Компактна Самораскладывающаяся палатку (намет автомат) – це намет, каркас якої, зроблений з нероз'ємних пружних кілець. На відміну від традиційної, які потрібно довго встановлювати, закріплювати кілочки, розтягувати мотузками і т. д., автоматичну намет досить звільнити від чохла і розправити. Дана модель повинна сподобається в першу чергу мисливцям і рибалкам, так має можливість бути встановленою буквально за лічені секунди. Завдяки легкості і компактності, намет завжди можна легко і невимушено пересунути до більш "рибному" місці. Верхня частина виробу виготовлена з поліестеру. Цей матеріал міцний і еластичний, не пропускає вологу. Дно намету вкрито поліетиленом. Даний вид матеріалу знаменується відмінними вологовідштовхуючими властивостями, легко очищається, а також має високу щільність, яка не дозволяє наметі розтягуватися і рватися. Модель забезпечена антимоскітною сіткою, яка убезпечить вас від дискомфорту і докучливих комах. Дуги намету зроблені з міцного матеріалу Fiberglass. Навіть при постійному складанні і розкладанні намету дуги не деформуються і не ламаються. В комплект входить сумка для перенесення намети. . Особливості: Самораскладывающаяся палатку (намет автомат) Дуже проста і швидка установка Відмінний варіант для риболовлі або полювання 4-х місцевий намет Форма півсфери Антимоскітна сітка Чудова вентиляція Основні Тип виробу: Намет Призначення: Кемпінгові Кількість спальних місць: 4 Кількість входів: 1 Вікна вентиляції: 1 Форма: Полусфера Каркас намету/тенту: Зовнішній Особливості намету/тенту: Антимоскітна сітка, Вентиляційні вікна, Внутрішні кишені, Водовідштовхувальне просочення, Кріплення для ліхтаря Стан: Новий Матеріал виготовлення Матеріал дна: Нейлон Матеріал тенту: Поліестер Розмір встановленої намети/тенту Довжина:200 см Ширина: 200 см Висота: 140 см

869грн

Подробно
img
Намет автоматичний 4-місний
2023-06-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Автоматичний намет 4-місний з автоматичним каркасом не тільки забезпечить Вам та Вашій родині комфортний відпочинок на природі, але й заощадить час на облаштування табору. Збираючись на кілька днів на природу, кожен мисливець, турист чи рибалка згадує про намет. Автоматичний намет – чудовий вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна та міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Цей намет компактний і має невелику вагу, що зручно при транспортуванні та зберіганні. Ви можете не тільки перевозити її на машині, а й переносити у рюкзаку. Купуючи це чудове спорядження, ви будете захищені від негоди та набридливих комарів. Тент із поліестру та поліетиленове дно збережуть сухість усередині, антимоскітна сітка не впустить у намет комах. Стійки зі скловолокна не будуть деформуватися при тривалому використанні, так що цей намет прослужить багато років. Намет розкладається дуже просто: розкривається як парасолька. Вам знадобиться до 2 хвилин, щоб її розкласти. Переваги: Містка Швидка установка Легка та надійна Компактна Намет, що саморозкладається (намет автомат) – це намет, каркас якого, зроблений з нероз'ємних пружних кілець. На відміну від традиційної, яку необхідно довго встановлювати, закріплювати кілочки, розтягувати мотузками і т.д., автоматичний намет достатньо звільнити від чохла і розправити. Дана модель повинна сподобається в першу чергу мисливцям і рибалкам, тому може бути встановленою буквально за лічені секунди. Завдяки легкості та компактності, намет завжди можна легко і невимушено пересунути до більш “рибного” місця. Верхня частина виробу зроблена з поліестеру. Цей матеріал міцний та еластичний, не пропускає вологу. Дно намету вистелено поліетиленом. Даний вид матеріалу знаменується відмінними вологовідштовхувальними властивостями, легко очищається, а також має високу щільність, яка не дозволяє намету розтягуватися і рватися. Модель забезпечена антимоскітною сіткою, яка убезпечить вас від дискомфорту та надокучливих комах. Дуги намету виготовлені з міцного матеріалу Fiberglass. Навіть при постійному складанні та розкладанні намету дуги не деформуються і не ламаються. У комплект входить сумка для перенесення намету. Намет потрібно берегти від відкритого вогню та високих температур. Ставте намет на твердій поверхні, зберігайте у чистому та сухому вигляді. особливості: Намет, що саморозкладається (намет автомат) Дуже проста та швидка установка Відмінний варіант для риболовлі або полювання 4-х місний намет Форма півсфери Антимоскітна сітка Чудова вентиляція

1000грн

Подробно
img
Палатка двомісна туристична автоматичний намет 2-х місний 1,5*2
2023-07-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Косів
Товар є в наявності Пишіть телефонуйте ми на звязку! Якщо є якісь запитання ми надамо відповідь ! Палатка якісна, водонепроникна синього кольору! Розмір Довжина: 200 см Ширина: 1500 см Висота: 110 см Туристична палатка автоматична самораскладная 2х місцева кемпінговий Синя+Надувний диван-лежак Автоматична намет 2-х місний з автоматичним каркасом не тільки забезпечить Вам та Вашій родині комфортний відпочинок на природі, але і заощадить час на облаштування табору. Збираючись на кілька днів на природу, кожен мисливець, турист або рибак згадує про наметі. Автоматична намет — прекрасний вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна і міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Ця палатка компактна і має невелику вагу, що зручно при транспортуванні і зберіганні. Ви можете не тільки перевозити її на машині, але й переносити в рюкзаку. Купуючи це чудове спорядження, ви будете захищені від негоди і докучливих комарів. Тент з поліестеру і поліетиленове дно збережуть сухість всередині, антимоскітна сітка не впустить в намет комах. Стійки з скловолокна не будуть деформуватися при тривалому використанні, так що ця палатка прослужить багато років. Намет розкладається дуже просто: розкривається як парасолька. Вам знадобиться до 2-х хвилин, щоб розкласти її. Основні характеристики палатки Тип виробу: Намет Призначення: Кемпінгові Кількість спальних місць:2 Кількість входів:1 Вікна вентиляції:1 Матеріал виготовлення Матеріал дна: Нейлон Матеріал тенту: Поліестер Розмір встановленої намети/тенту Довжина: 200 см Ширина: 1500 см Висота: 110 см Вага: 1.5 кг Габарити упаковки: 15 х 15 х 65 см Для замовлення пишіть !

852грн

Подробно
img
Намет автоматичний 4-місний Зелений Розмір 2х2 метри
2024-02-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Тальне
Автоматичний намет 4-місний з автоматичним каркасом не тільки забезпечить Вам та Вашій родині комфортний відпочинок на природі, але й заощадить час на облаштування табору. Збираючись на кілька днів на природу, кожен мисливець, турист чи рибалка згадує про намет. Автоматичний намет – чудовий вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна та міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Цей намет компактний і має невелику вагу, що зручно при транспортуванні та зберіганні. Ви можете не тільки перевозити її на машині, а й переносити у рюкзаку. Купуючи це чудове спорядження, ви будете захищені від негоди та набридливих комарів. Тент із поліестру та поліетиленове дно збережуть сухість усередині, антимоскітна сітка не впустить у намет комах. Стійки зі скловолокна не будуть деформуватися при тривалому використанні, так що цей намет прослужить багато років. Намет розкладається дуже просто: розкривається як парасолька. Вам знадобиться до 2 хвилин, щоб її розкласти. Переваги: Містка Швидка установка Легка та надійна Компактна Намет, що саморозкладається (намет автомат) – це намет, каркас якого, зроблений з нероз'ємних пружних кілець. На відміну від традиційної, яку необхідно довго встановлювати, закріплювати кілочки, розтягувати мотузками і т.д., автоматичний намет достатньо звільнити від чохла і розправити. Дана модель повинна сподобається в першу чергу мисливцям і рибалкам, тому може бути встановленою буквально за лічені секунди. Завдяки легкості та компактності, намет завжди можна легко і невимушено пересунути до більш “рибного” місця. Верхня частина виробу зроблена з поліестеру. Цей матеріал міцний та еластичний, не пропускає вологу. Дно намету вистелено поліетиленом. Даний вид матеріалу знаменується відмінними вологовідштовхувальними властивостями, легко очищається, а також має високу щільність, яка не дозволяє намету розтягуватися і рватися. Модель забезпечена антимоскітною сіткою, яка убезпечить вас від дискомфорту та надокучливих комах. Дуги намету виготовлені з міцного матеріалу Fiberglass. Навіть при постійному складанні та розкладанні намету дуги не деформуються і не ламаються. У комплект входить сумка для перенесення намету. Намет потрібно берегти від відкритого вогню та високих температур. Ставте намет на твердій поверхні, зберігайте у чистому та сухому вигляді. особливості: Намет, що саморозкладається (намет автомат) Дуже проста та швидка установка Відмінний варіант для риболовлі або полювання 4-х місний намет Форма півсфери Антимоскітна сітка Чудова вентиляція

1020грн

Подробно
img
Купольная туристична палатка/намет 2(3)-х місцева 200x150х110/Ручная/
2024-05-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Купольная туристична палатка/намет 2(3)-х місцева 200x150х110/Ручная/ — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — Палатка 3-х місцева не тільки забезпечить вам і вашій сім’ї комфортний відпочинок на природі, але й заощадить час на заснування табору. ? Збираючись на кілька днів на природу, кожен мисливець, турист чи рибалка згадує про намет. Це чудовий вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна і міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Цей намет компактний і має малу вагу, що зручно транспортувати й зберігати. Ви можете не тільки перевозити її машиною, але й переносити в рюкзаку. ? Навчившись цього чудового спорядження, ви будете захищені від негоди та набридливих комарів. Антимоскітна сітка не впустить у намет комах. Стійки не будуть деформуватися протягом тривалого використання, так що ці намети прослужили багато років. — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — Переваги: • Сумісна • Швидке встановлення • Легка і надійна • Компактна Ця модель повинна в першу чергу сподобатися мисливцям і рибалкам, так має можливість бути визначеною буквально за лічені секунди. Завдяки легкій легкості і компактності намет завжди можна легко і неприємно перейти до більш "рибного" місця. Модель має антимоскітну сітку, яка захищає вас від дискомфорту і набридливих комах. Дуги намети зроблені з міцного матеріалу. Навіть коли дуги постійно складуються і розкладають, вони не деформуються і не ламаються. До комплекту входить сумка для перенесення наметів. Палатку слід берегти від відкритого вогню і високих температур. Ставте намет на твердій поверхні, зберігайте у чистому й сухому вигляді. — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — Особливості: ? Дуже проста і швидка встановлення ? Чудовий варіант для риболовлі або полювання ? 3-х місцева намет ? Форма купольна ? Антимоскітна сітка ? Чудова вентиляція — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

695грн

Подробно
img
Камуфляж,Сині,Зелений намет автомат Leomax 2-х, 4-х, 6-х, 8-х, місні
2024-06-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Добридень. Замовити можна за телефоном 09******30 або у вайбері на цьому номері, а також написати нам у повідомлення куди відправити, хто одержувач, який намет. Намет автомат в наявності: Намет автомат 2-х місний 2?1,5?1,4 м Ціна 849 грн. Кольори: (Зелена,Синя,Комуфляж) Намет автоматичний 4-місний 200х200х1,5 м Ціна 1099 грн. Кольори: (Зелена,Синя,Комуфляж) Намет автоматичний 6-ти місний 200х250х1.7м Ціна 1249 грн. Кольори: (Зелена,Синя,Комуфляж) Намет автоматичний 8-місний з автоматичним каркасом Leomax 220х220х1.7м Ціна 1349 грн. Кольори: (Комуфляж) Телефонуйте, пишіть, замовляйте, намети автомат не встигаємо завозити (розбирають) Тел: 09******30 -Вайбер теж є. Нижче наведено опис і характеристика намету автомат 2-х місний. Автоматичний намет не лише забезпечить Вам та Вашій родині комфортний відпочинок на природі, але й заощадить час на облаштування табору. Збираючись на кілька днів на природу, кожен мисливець, турист чи рибалка згадує про намет. Автоматичний намет – чудовий вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна та міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Цей намет компактний і має невелику вагу, що зручно при транспортуванні та зберіганні. Ви можете не тільки перевозити її на машині, а й переносити у рюкзаку. Купуючи це чудове спорядження, ви будете захищені від негоди та набридливих комарів. Поліестеровий тент і поліетиленове дно збережуть сухість усередині, антимоскітна сітка не впустить до намету комах. Стійки зі скловолокна не будуть деформуватися при тривалому використанні, так що цей намет прослужить багато років. Намет розкладається дуже просто: розкривається як парасолька. Вам знадобиться до 2х хвилин, щоб її розкласти. Переваги: Містка Швидка установка Легка та надійна Компактна Характеристики: Матеріал: тент: поліестер, дно: поліетилен, стійки: скловолокно Вага 2-місна: 1,9 кг Розмір 2-місний: 2?1,5?1,4 м Комплектація: Намет – 1 шт. Сумка – 1 шт. Колишкі - 4 шт. Антимоскітна сітка – 2 шт. Намети одношарові, не промакають, дуже сподобалися нашим замовникам, швидкі у використанні, не займають багато часу і невелику вагу. Власники таких палат дуже залишаються задоволені. Самовивозу НЕМАЄ. Відправляємо Новою Поштою післяплатою або за повною передоплатою, на ваш розсуд. Замовити можна по вайбер або зателефонувати, а також написати на олх в повідомлення. Дані для замовлення: ПІБ, Яке місто чи населений пункт. телефон отримувача І який намет ви хотіли отримати. Легкий і зручний автоматичний намет. У складеному вигляді вона займає зовсім небагато місця і складається у невеликий чохол із ручками. Намет можна використовувати як для ночівлі на риболовлі або полюванні, так і для будь-якого виду туризму. Каркас намету дуже легкий, що дозволить брати його в піші походи і не відчувати дискомфорту. Покриття намету одношарове, але захистить Вас від вітру та дощу. Є також підлога з водонепроникної тканини. Закривається намет на змійку.

849грн

Подробно
img
Човен дерев'яний плоскодонний
2024-05-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Рованці
Продам човен дерев'яний плоскодонний, з веслами. Довжина 4,5 метри. Під одним із сидінь ніша для зберігання будь чого. Виготовлений у 2022 році. Ремонту не потребує, на ходу. Знахидиться на річці Стир, біля міста Луцьк. Самовивіз, або самовилав.

5000грн

Подробно
img
Чан | Сауна у горах біля річки (Славське/Нижня Рожанка)
2023-02-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Нижня Рожанка
Чан та сауна у мальовничому затишному місці, у Карпатах (с. Нижня Рожанка) біля річки! Вартість чану/сауни: 1 500 грн - 2 години 2 000 грн -3 години Сауна + чан 3 години -3 000 грн (до 6 осіб) +200 грн кожна наступна особа Чан | сауна знаходиться на базі котеджу Wooden.house.karpaty інста Простині/рушники, шапка банна та тапочки - 25 грн/набір Поруч є відкрита зона барбікю зі столом і мангалом, де можна гарно провести час! Дрова і приладдя для грилю можна вдіяти в оренду.

1500грн

Подробно
img
Відпочинок Стара Ушиця берег Дністра
2023-05-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Стара Ушиця
Відпочинок на Дністрі Стара Ушиця берег Дністра у будинку поряд мальовничими краєвидами хвойних лісів каньйонів доба за проживання з людини 150грн. до берега річки 50 метрів. Будинки вміщають 5 осіб. Детальніше по номеру телефону під данною обявою.

150грн

Подробно
img
Відпочинок на Дністрі Стара Ушиця
2023-05-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Стара Ушиця
Відпочинок на Дністрі Стара Ушиця у приватному будинку затишок мальовничими краєвидами хвойних лісів каньйонів до берега річки 50 метрів ціна за добу проживання з людини 150 грн будинки вміщають по п'ять осіб детальніше по номеру телефону під данною обявою

150грн

Подробно
img
тур в Закарпаття на тиждень тур в Карпати літо
2023-06-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
тур в закарпаття на тиждень, закарпаття з києва літо, тур в карпати на тиждень, тур в карпати з києва, автобусний тур в карпати из киева, закарпаття автобус з києва, берегово, мукачево, буковель, лумшори, ужгород, тури карпати літо автобус київ Найкращий відпочинок в Карпатах та Закарпатті від АВС ВОЯЖ (Київ). Добре організований тур — гарантія гарного відпочинку! ТУР 2715 Маршрут тура: Київ — Закарпаття (Ужгород, Косино, Берегово, Мукачево, Лумшори, Синевір, водоспад Шипіт, замки і фортеці, Буковель, Яремче, Солотвино, Ясіня, Говерла (за бажанням) і багато іншого) — Київ Детальну програму дивіться на сайті АВС ВОЯЖ www.avsv.com.ua Виїзд із Києва автобусом кожної неділі в 19.00 Тиждень відпочинок в Карпатах і Закарпатті (з понеділка до суботи) Приїзд в Київ в наступну неділю вранці Відвідуємо найвідоміші локації карпатського регіону, майже щодня купаємось в найкращих термальних комплексах Східної Європи, відпочиваємо та набираємось сил й енергії. До вартості включено: проїзд Київ — Карпати — Закарпаття — Київ, проживання, щодня сніданки та вечері, частково екскурсії, страховка, супроводжуючий групи з Києва. Вартість туру: 6697 грн. А відпочивати все ж таки треба... Хоча б на тиждень вирватися на релаксовий відпочинок, змінити обстановку, отримати духовне задоволення та фізично оздоровитись. Щоб не їхати далеко, можна чудово відпочити в українських Карпатах та Закарпатті. Тиша, гори, водоспади, розкішна природа, чудодійні вода, мінерали — усе сприяє відновленню та поліпшенню самопочуття і настрою. Швидше приймайте рішення і поїхали! Чудовий відпочинок в літніх Карпатах гарантовано! Тур в Закарпатье на неделю, тур в Карпаты на неделю, автобусный тур в Карпаты из Киева смотрите на сайте АВС ВОЯЖ www.avsv.com.ua ТК АВС ВОЯЖ Київ 099 436 49 01, 096 910 14 74 Київ, вул. Братська, 8 www.avsv.com.ua

709грн

Подробно
img
Відпочинок Світязь 70м перша лінія проживання оренда житло
2023-08-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Світязь
Відпочинок на озері Світязь, Шацькі озера. Світязь -70м перша лінія. Вигідні ціни без посередників на комфортне проживання, житло на Світязі. Цей відпочинок підходить для сімей, для закоханих та для гарних, дружніх компаній. Ідеально для комфортного відпочинку на Світязі. Частина номерів з видом на озеро Світязь. Wi-Fi зона. Зручне та вигідне розміщення: поряд Світязь- центральний пляж і два менших затишних пляжі, один з них з лікувальною глиною для масок неподалік продуктові магазини, базирчики, кафе, ресторани, домашня кухня. Недалеко гарні соснові і мішані ліси, рибалка. Своя велика затишна територія, гарно озеленена та обгороджена високим парканом; велика кількість різних видів альтанок, бесідок з мангалами — великих і малих розмірів, що забезпечує комфортний відпочинок в своїй компанії на свіжому повітрі навіть в непогоду; автостоянка на території Кімнати є двомісні, тримісні, чотиримісні, пятимісні, двокімнатні з усіма умовами та кондиціонером. Також є кімнати стандарт з холодильником, вентилятором і душем, туалетом на поверсі. Крім зазначених— є варіанти кімнат -ціни від 200 грн. за одне місце (телевізор, холодильник, кухня, вентилятор, санвузол з гарячим душем біля будинку)

260грн

Подробно
img
Відпочинок Світязь 70м проживання оренда житло Шацкие озера отдых
2023-08-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Світязь
Відпочинок на озері Світязь, Шацькі озера. Світязь -70м перша лінія. Вигідні ціни без посередників на комфортне проживання, житло на Світязі. Цей відпочинок підходить для сімей, для закоханих та для гарних, дружніх компаній. Ідеально для комфортного відпочинку на Світязі. Частина номерів з видом на озеро Світязь. Wi-Fi зона. Зручне та вигідне розміщення: поряд Світязь- центральний пляж і два менших затишних пляжі, один з них з лікувальною глиною для масок неподалік продуктові магазини, базирчики, кафе, ресторани, домашня кухня. Недалеко гарні соснові і мішані ліси, рибалка. Своя велика затишна територія, гарно озеленена та обгороджена високим парканом; велика кількість різних видів альтанок, бесідок з мангалами — великих і малих розмірів, що забезпечує комфортний відпочинок в своїй компанії на свіжому повітрі навіть в непогоду; автостоянка на території Кімнати є двомісні, тримісні, чотиримісні, пятимісні, двокімнатні з усіма умовами та кондиціонером. Також є кімнати стандарт з холодильником, вентилятором і душем, туалетом на поверсі. Крім зазначених— є варіанти кімнат -ціни від 200 грн. за одне місце (телевізор, холодильник, кухня, вентилятор, санвузол з гарячим душем біля будинку)

260грн

Подробно
img
Відпочинок в Карпатах.Тури в Карпати. Житло в Карпатах.НЕДОРОГО.
2024-04-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Верховина
Відпочинок в Карпатах. Весна в Карпатах. Житло в Карпатах, 200 грн Садиба "У ГАННУСІ" розташована у с. Верховина, за 1 км від центру села. Поруч є гірська річка Чорний Черемош. Зручний під’їзд – асфальтована дорога.Організовуемо Дитячий табір в Карпатах.На весняні Канікули. Відпочинок на Новий Рік і Різдво в Карпатах. В будь яку пору року гостинно запрошуємо на відпочинок дитячі групи/табори. Двоповерховий дерев’янний будинок на 8 номерів. В кожному номері: двоспальне ліжко та односпальні ліжка, шафа для одягу, стільці, приліжкові тумби, санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник). Господарі проживають в іншому будинку поряд. приймаємо з домашніми улюбленцями. Опалення – електричні обігрівачі, гаряча-холодна вода постійно. Харчування: на території розташована колиба, де можна харчуватися за окремою домовленістю з господинею або готувати самостійно. Безкоштовні послуги: Паркінг, виклик таксі, WI-FI інтернет, альтанка, мангал, гойдалки, тенісний стіл для гри в настільний теніс, користування пралкою. Платні послуги: Екскурсія на ферму, де ви зможете побачити та прийняти участь у варінні та копченні сиру. Кава, чай, вино, дегустація сиру та бринзи. Катання на конях. Екскурсіїї до музеїв. Харучування: неймовірно смачна гуцульська кухня, українська кухня, дитяче меню. 38***********79 Ганна Іванівна Дзвоніть, домовимося з Вами.

200грн

Подробно
img
С комфортом на природе: 4-х местная палатка автоматическая 2 на 2
2023-07-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Хочете провести незабутній відпочинок на природі зі своєю родиною чи друзями? Тоді дивіться ось цю автоматичну палатку 4-х місцеву, яка розкладеться буквально за декілька хвилин. Ця палатка зеленого кольору містить у собі все необхідне для комфортного відпочинку - розмір 2х2 метра створить достатньо місця для вас та вашої компанії, а автоматична система збирання значно полегшить процес розбирання та збору намету. Матеріали, використані при виготовленні палатки, володіють високою міцністю та стійкістю до негоди, захист від дощу та вітру. Верхня частина виробу зроблена з поліестеру. Цей матеріал міцний і еластичний, не пропускає вологу. Дно намету вистелене поліетиленом. Цей вид матеріалу знаменується відмінними вологовідштовхувальними властивостями, легко очищається, а також має високу щільність, яка не дає змоги намету розтягуватися і рватися. Модель забезпечена антимоскітною сіткою, яка убезпечить вас від дискомфорту і докучливих комах. Дуги намету зроблені з міцного матеріалу Fiberglass. Додатково до палатки входять кільця для кріплення шнурів та кількість притулків, щоб забезпечити безпеку та комфорт під час довгої подорожі. Все це поміщаеться у невелику сумочку яка йде в комплекті. Придбайте цю автоматичну 4-х місцеву палатку вже сьогодні та насолоджуйтеся відпочинком на природі із комфортом та зручністю.

1180грн

Подробно
img
Відпочикок в бані
2022-12-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Кожичі
Здається відпочинковий комплекс, баня з басейном + 2 номери + чани на березі річки. Здається погодинно, і на сутки. Дзвоніть. 09******49.

550грн

Подробно
img
Палатка туристична 4-х містна с автоматичним каркасом намет
2023-06-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Бровари
Відправка кожного дня Новою та Укр Поштою!!! Переваги: Чудовий вибір для відпочинку у лісі або на березі річки; Надійна та міцна конструкція Встановлюється за кілька хвилин Полегшить облаштування стоянки Намет компактний і має невелику вагу Ви можете не тільки перевозити її машиною, але й переносити в рюкзаку. Характеристики: Місткість: 4 місця; Тип: Намет; Габарити: 210х210х140 см; Особливості: автомат; Призначення: Для піших і гірських походів; Наявність тамбура: Ні. Комплектація: Намет; Сумка; Антимоскітна сітка. Упаковка

879грн

Подробно
img
Намет туристичний автоматичний
2024-06-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Вітаю! Якщо ви полюбляєте відпочивати з друзями або в родинному колі на пікніках або кемпінгах - тоді цей туристичний намет - автоматична палатка саме для Вас! До вашої уваги у 2-х розмірах, 4-х містний намет і 2-х містний: Палатка автоматична 200см/150см - 1200грн (3-а місця) Палатка автоматична 4-и місця (210/200/135 см) 1399грн Відправляємо Новою Поштою або Олх доставкою без предоплат! Автоматичний намет — чудовий вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна та міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Цей намет компактний і має невелику вагу, що зручно під час транспортування та зберігання. Ви можете не тільки перевозити її на машині, а й переносити в рюкзаку. Купуючи це чудове спорядження, ви будете захищені від негоди та надокучливих комарів. Тент із поліестеру та поліетиленове дно збережуть сухість усередині, антимоскітна сітка не впустить у намет комах. Стійки зі скловолокна не деформуватимуться у разі тривалого використання, тож цей намет слугуватиме багато років Саморозкладний намет (намет автомат) — це намет, каркас якого зроблений із нерознімних пружних кілець. На відміну від традиційної, які необхідно довго встановлювати, закріплювати кілочки, розтягувати мотузками тощо, автоматичний намет досить звільнити від чохла та розправити. Відправляємо Новою Поштою без предоплат! Гарного дня мирного неба та приємного відпочинку!

1200грн

Подробно
img
Намет туристичний автоматичний для кемпінга
2024-06-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцьк
Якщо ви полюбляєте відпочивати з друзями або в родинному колі на пікніках або кемпінгах - тоді цей туристичний намет - автоматична палатка саме для Вас! До вашої уваги у 2-х розмірах, 4-х містний намет і 2-х містний: Палатка автоматична 200см/150см - 1200грн (3-а місця) Палатка автоматична 4-и місця (210/200/135 см) 1399грн Відправляємо Новою Поштою або Олх доставкою без предоплат! Автоматичний намет — чудовий вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна та міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Цей намет компактний і має невелику вагу, що зручно під час транспортування та зберігання. Ви можете не тільки перевозити її на машині, а й переносити в рюкзаку. Купуючи це чудове спорядження, ви будете захищені від негоди та надокучливих комарів. Тент із поліестеру та поліетиленове дно збережуть сухість усередині, антимоскітна сітка не впустить у намет комах. Стійки зі скловолокна не деформуватимуться у разі тривалого використання, тож цей намет слугуватиме багато років Саморозкладний намет (намет автомат) — це намет, каркас якого зроблений із нерознімних пружних кілець. На відміну від традиційної, які необхідно довго встановлювати, закріплювати кілочки, розтягувати мотузками тощо, автоматичний намет досить звільнити від чохла та розправити. Відправляємо Новою Поштою без предоплат! Гарного дня та мирного неба! Тефонуйте для замовлення!

1200грн

Подробно
img
Намет автоматичний Палатка
2024-06-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Якщо ви полюбляєте відпочивати з друзями або в родинному колі на пікніках або кемпінгах - тоді цей туристичний намет - автоматична палатка саме для Вас! До вашої уваги у 2-х розмірах, 4-х містний намет і 2-х містний: Палатка автоматична 200см/150см - 1200грн (3-а місця) Палатка автоматична 4-и місця (210/200/135 см) 1399грн Відправляємо Новою Поштою або Олх доставкою без предоплат! Автоматичний намет — чудовий вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна та міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Цей намет компактний і має невелику вагу, що зручно під час транспортування та зберігання. Ви можете не тільки перевозити її на машині, а й переносити в рюкзаку. Купуючи це чудове спорядження, ви будете захищені від негоди та надокучливих комарів. Тент із поліестеру та поліетиленове дно збережуть сухість усередині, антимоскітна сітка не впустить у намет комах. Стійки зі скловолокна не деформуватимуться у разі тривалого використання, тож цей намет слугуватиме багато років Саморозкладний намет (намет автомат) — це намет, каркас якого зроблений із нерознімних пружних кілець. На відміну від традиційної, які необхідно довго встановлювати, закріплювати кілочки, розтягувати мотузками тощо, автоматичний намет досить звільнити від чохла та розправити. Ця модель має сподобається насамперед мисливцям і рибалкам, так має бути встановленою буквально за лічені секунди. Завдяки легкості та компактності намет завжди можна легко та невимушено пересунути до більш "рибного" місця. Верхня частина виробу зроблена з поліестеру. Цей матеріал міцний і еластичний, не пропускає вологу. Дно намету вистелене поліетиленом. Цей тип матеріалу знаменується чудовими вологовідштовхувальними властивостями, легко очищається, а також має високу щільність, яка не дає намету розтягуватися й рватися. Відправляємо Новою Поштою без предоплат! Гарного дня та мирного відпочинку! Напишіть нам для замовлення!

1200грн

Подробно
img
Намет туристичний автоматичний для кемпінга
2024-06-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Телефонуйте для замовлення! Якщо ви полюбляєте відпочивати з друзями або в родинному колі на пікніках або кемпінгах - тоді цей туристичний намет - автоматична палатка саме для Вас! До вашої уваги у 2-х розмірах, 4-х містний намет і 2-х містний: Палатка автоматична 200см/150см - 1200грн (3-а місця) Палатка автоматична 4-и місця (210/200/135 см) 1399грн Відправляємо Новою Поштою або Олх доставкою без предоплат! Автоматичний намет — чудовий вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна та міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Цей намет компактний і має невелику вагу, що зручно під час транспортування та зберігання. Ви можете не тільки перевозити її на машині, а й переносити в рюкзаку. Купуючи це чудове спорядження, ви будете захищені від негоди та надокучливих комарів. Тент із поліестеру та поліетиленове дно збережуть сухість усередині, антимоскітна сітка не впустить у намет комах. Стійки зі скловолокна не деформуватимуться у разі тривалого використання, тож цей намет слугуватиме багато років Саморозкладний намет (намет автомат) — це намет, каркас якого зроблений із нерознімних пружних кілець. На відміну від традиційної, які необхідно довго встановлювати, закріплювати кілочки, розтягувати мотузками тощо, автоматичний намет досить звільнити від чохла та розправити. Відправляємо Новою Поштою без предоплат! Гарного дня та приємного відпочинку!

1200грн

Подробно
img
Намет автоматичний Палатка
2024-06-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Якщо ви полюбляєте відпочивати з друзями або в родинному колі на пікніках або кемпінгах - тоді цей туристичний намет - автоматична палатка саме для Вас! До вашої уваги у 2-х розмірах, 4-х містний намет і 2-х містний: Палатка автоматична 200см/150см - 1200грн (3-а місця) Палатка автоматична 4-и місця (210/200/135 см) 1399грн Відправляємо Новою Поштою або Олх доставкою без предоплат! Автоматичний намет — чудовий вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна та міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Цей намет компактний і має невелику вагу, що зручно під час транспортування та зберігання. Ви можете не тільки перевозити її на машині, а й переносити в рюкзаку. Купуючи це чудове спорядження, ви будете захищені від негоди та надокучливих комарів. Тент із поліестеру та поліетиленове дно збережуть сухість усередині, антимоскітна сітка не впустить у намет комах. Стійки зі скловолокна не деформуватимуться у разі тривалого використання, тож цей намет слугуватиме багато років Саморозкладний намет (намет автомат) — це намет, каркас якого зроблений із нерознімних пружних кілець. На відміну від традиційної, які необхідно довго встановлювати, закріплювати кілочки, розтягувати мотузками тощо, автоматичний намет досить звільнити від чохла та розправити. Відправляємо Новою Поштою без предоплат! Гарного дня та приємного відпочинку!

1200грн

Подробно
img
Палатка автоматична намет
2024-06-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Якщо ви полюбляєте відпочивати з друзями або в родинному колі на пікніках або кемпінгах - тоді цей туристичний намет - автоматична палатка саме для Вас! До вашої уваги у 2-х розмірах, 4-х містний намет і 2-х містний: Палатка автоматична 200см/150см - 1200грн (3-а місця) Палатка автоматична 4-и місця (210/200/135 см) 1399грн Відправляємо Новою Поштою або Олх доставкою без предоплат! Автоматичний намет — чудовий вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна та міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Цей намет компактний і має невелику вагу, що зручно під час транспортування та зберігання. Ви можете не тільки перевозити її на машині, а й переносити в рюкзаку. Купуючи це чудове спорядження, ви будете захищені від негоди та надокучливих комарів. Тент із поліестеру та поліетиленове дно збережуть сухість усередині, антимоскітна сітка не впустить у намет комах. Стійки зі скловолокна не деформуватимуться у разі тривалого використання, тож цей намет слугуватиме багато років Саморозкладний намет (намет автомат) — це намет, каркас якого зроблений із нерознімних пружних кілець. На відміну від традиційної, які необхідно довго встановлювати, закріплювати кілочки, розтягувати мотузками тощо, автоматичний намет досить звільнити від чохла та розправити. Відправляємо Новою Поштою без предоплат! Гарного дня та мирного неба!

1200грн

Подробно
img
Намет Автоматичний Палатка
2024-06-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Доброго дня! Якщо ви полюбляєте відпочивати з друзями або в родинному колі на пікніках або кемпінгах - тоді цей туристичний намет - автоматична палатка саме для Вас! До вашої уваги у 2-х розмірах, 4-х містний намет і 2-х містний: Палатка автоматична 200см/150см - 1200грн (3-а місця) Палатка автоматична 4-и місця (210/200/135 см) 1399грн Відправляємо Новою Поштою або Олх доставкою без предоплат! Автоматичний намет — чудовий вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна та міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Цей намет компактний і має невелику вагу, що зручно під час транспортування та зберігання. Ви можете не тільки перевозити її на машині, а й переносити в рюкзаку. Купуючи це чудове спорядження, ви будете захищені від негоди та надокучливих комарів. Тент із поліестеру та поліетиленове дно збережуть сухість усередині, антимоскітна сітка не впустить у намет комах. Стійки зі скловолокна не деформуватимуться у разі тривалого використання, тож цей намет слугуватиме багато років Саморозкладний намет (намет автомат) — це намет, каркас якого зроблений із нерознімних пружних кілець. На відміну від традиційної, які необхідно довго встановлювати, закріплювати кілочки, розтягувати мотузками тощо, автоматичний намет досить звільнити від чохла та розправити. Відправляємо Новою Поштою без предоплат! Гарного дня та мирного неба!

1200грн

Подробно
img
Надувне плавальне крісло ліжак матрас водний гамак пляжний для басейна
2024-04-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Це оригінальне плавальне крісло урізноманітнить літній відпочинок, зробить дозвілля на воді ще привабливішим. Надувний шезлонг для плавання має оригінальну конструкцію та оригінальний дизайн. З ним ви чудово проведете час на воді, воно широке та зручне, легко складається. За допомогою шезлонгу можна зручно розташуватися на воді або засмагати на березі, насолоджуючись улюбленим напоєм та забуваючи про всі проблеми. Завдяки якісним матеріалам поверхня шезлонгу не дратує та не натирає шкіру. Переваги: - виготовлений із міцного матеріалу - практичний та легкий плавальний гамак - можна використовувати як лежачий гамак - легко надується або здувається, легко транспортується - широке застосування: підходить для океану, озера чи басейну - подарує комфортний відпочинок у басейні чи морі Функції: - Високоякісний нейлон для довгої роботи. - Заповнена піною спинка забезпечує зручну опору. - Регульовані лямки. - 3 надувні подушки з ПВХ забезпечують чудову плавучість. - Максимальна вага 150 кг. Характеристики: - Матеріал: нейлон + ПВХ + піна - Колір синій - Розмір: 100*120 см - Розмір упаковки: 32*50*3 см - розмір у складеному вигляді 45*50 см, -Вага упаковки: 600 г

224грн

Подробно
img
Складне крісло для риболовлі ,кемпінгу , Найкраща ціна!
2024-04-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Крісло для риболовлі HX 001 Крісло для кемпінгу Складне крісло для кемпінгу HX 001 Кемпінгове крісло з квадроциклом має широке застосування: кемпінг, риболовля, полювання, дача, відпочинок на березі водойми або в лісі, відпочинок на пляжі або пікнік. Завдяки складній конструкції крісло займає мінімум місця при складанні. У комплекті є тканинний чохол з ручкою для перенесення. Туристичний складаний стілець має сталеву раму, здатну витримати навантаження до 120 кг. Спеціальні ніжки не просідають у ґрунт під вагою людини. Верхня тканина - поліестер, дуже міцна, надійна і не має марки. Підлокітники та підстаканник для улюбленого напою є для більшої зручності та комфорту. Складне крісло є невід'ємним атрибутом відпочинку на природі і обов'язково сподобається всім членам сім'ї! Характеристики Тип: складаний туристичний стілець Навантаження: до 120 кг Матеріал сидіння: поліестер Рама: сталева Розміри: 80 х 50 х 50 см Підстаканник: є Чохол для перенесення: є Відправляємо в день замовлення . Увесь товар перед відправкою тестуються нашими фахівцями на можливі недоліки Тому можете бути впевненими що отримаєте справний виріб! Також ми Надаємо гарантію на 6 місяців від нашого магазину !

485грн

Подробно
img
Підставка Род Под на 4 вудилища Rod Pod, подарунок рибалці (відео)
2023-01-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Днепр
Продам род под на 4 вудилища. У даній конструкції род пода ідеально витримані пропорції довжини-ширини-висоти та ваги (3,5 кг.). Що дозволяє род поду досягти максимальної стійкості на березі, а також міцно і надійно утримувати вудилища під час сильного клювання. Посилання на відео установки Род Пода, частина 1 https://www.youtube.com/watch?v=mMMdcp5BGeU Посилання на відео Род Пода в робочому положенні. https://www.youtube.com/watch?v=XCzP_fL3tww Род под відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів (зроблений з оцинкованого металу хорошої товщини, пофарбований порошковою фарбою). Зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода, його можна спокійно встановлювати у воді. Дуже компактний для перенесення (97 см.). Відправляємо в будь-який регіон новою поштою, укрпоштою та іншими кур'єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво - Україна Конструкція цього род пода цільна, тобто він не складається трубка в трубку, він цільний. Що дає род поду на 4 вудилища велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, а саме, не з'являються люфти та зручний в розбирання та збирання. Великий плюс в цільної конструкції род пода полягає в тому, що ви ніколи не втратите складові його частини та деталі, так як род под цільний. Складається та розкладається за 1 хвилину (як на відео, посилання зверху). Розмір в робочому вигляді: висота регулюється - від 63 см. до 87 см., ширина 65 см. Довжина - відстань від сигналізаторів клювання до рогачів - 107 см. Розмір у складеному вигляді для перенесення: 97 см. Вага 3,5 кг. У Род Пода на 4 вудилища відстань від одного вудилища до іншого - 22 см. У нижній частині Род Пода кожна опора забезпечена гострим наконечником, що дає можливість надійно встановлювати Род Под на грунті, піску, у воді, дерев'яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебянном березі і т.д. На відміну від пластмасових та алюмінієвих род подів, підставка род под на 4 вудилища - це якісний виріб з оцинкованого металу. Род под на 4 вудилища компактний та стійкий, міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі (фабрично виробляються на території України). У комплекті з род подом сигналізатори клювання і рогачі не йдуть. За різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. Чохол також не йде в комплекті з род подом. Даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. У складеному вигляді Род Под дуже компактний (97 см.), цільний (всі комплектуючі на ньому). Колір фарбування данного род пода уточнюйте.

785грн

Подробно
img
Карповий Род Под 4 вудилища, подарунок рибалці, Rod Pod Україна, відео
2023-01-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Днепр
Продам нові карпові род поди на 4 вудилища. Род под відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів. Розміри цього род пода дозволяють рибачити на будь яке вудилище, будь якої довжини. На цих фото род пода лежать карпові вудилища 4,5 метра, 3,9 метра і 3,6 метра з короповими котушками 6000. Все дуже зручно, надійно та комфортно. В даній конструкції ідеально витримані пропорції довжини-ширини-висоти та ваги (3,5 кг.). Що дозволяє род поду досягти максимальної стійкості на березі, а також міцно і надійно утримувати вудилища під час сильного клювання. Посилання на відео Род Пода №1 (скопіюйте посилання, яке нижче і завантажте у себе в браузері) https://youtu.be/bDkaLgFmmsA Посилання на відео Род Пода №2 (скопіюйте посилання, яке нижче і завантажте у себе в браузері) https://youtu.be/gzUc-eQ27Tc Вироблений з оцинкованого металу хорошої товщини, пофарбован порошковою фарбою, зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. Зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода, його можна спокійно встановлювати у воді. Відправляємо в будь-який регіон України: новою поштою, укрпоштою та іншими поштовими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Можливий самовивіз - покупка Род Пода з рук в руки у місті Кам'янське (Дніпропетровської області) Виробництво – Україна Конструкція цього род пода цільна, тобто він не складається трубка в трубку, він цільний. Що дає цьому род поду на 4 вудилища велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, а саме, не з'являються люфти та зручний в розбирання та збирання. Великий плюс в цільної конструкції род пода полягає в тому, що ви ніколи не втратите складові його частини та деталі, так як род под цільний. Складається та розкладається за 1 хвилину. Розмір в робочому вигляді: висота регулюється - від 60 см. до 82 см., ширина 84 см. Довжина (відстань від сигналізаторів до рогачів) - 125 см. Розмір в складеному вигляді для переноски: 130 см. Вага - 3,5 кг. (без сигналізаторів та рогачів) Відстань від одного вудилища к іншому – 27 см. У нижній частині род пода кожна опора забезпечена гострим наконечником – це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, який не гнеться та не ламається. Цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати род под на ґрунті, піску, у воді, дерев'яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щеб'яному березі тощо. На відміну від пластмасових та алюмінієвих род подів, короповий род под на 4 вудилища - це якісний виріб з оцинкованого металу. Род под на 4 вудилища стійкий, міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі. У комплекті з род подом йдуть рогачі, сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. За різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. Чохол також не йде в комплекті з род подом. Даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. У складеному вигляді род под дуже компактний (130 см.), цільний (всі комплектуючі на ньому). Колір фарбування уточнюйте. Також ми продаємо Род Поди на 2 вудилища, фідерні і карпові триноги та інші рибацькі підставки для вудилищ. Фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм. Посилання на відео рибацьких род подів, триног та рибацьких підставок для вудилищ. https://www.youtube.com/user/SKarnogickiy/videos І хорошої Вам рибалки! Моб. +38-067-982-09-39 Моб. +38-066-499-17-25 Моб. +38-093-747-02-85 Viber: +380966313686 Tlg: +380634774855 Email: Ksv37@i.ua

1 400грн

Подробно
img
Тримач для 1 вудилища (відео)
2023-02-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Днепр
Продам тримач для донного, поплавочного та фідерного вудилища. Посилання на відео установки підставки на 1 вудилище https://www.youtube.com/watch?v=SYVy0hB-ULk Маючи в наявності таку підставку, ви отримаєте справжнє задоволення від риболовлі, коли інші будуть шукати відповідне місце та вирубувати палиці. Виготовлена з оцинкованого металу, пофарбована порошковою фарбою. Відправляємо в будь-який регіон новою поштою, укрпоштою та іншими кур'єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво - Україна. Універсальна підставка за рахунок вдалої конструкції має хорошу стійкість на поверхні, а також можливість вертикальної корекції (вверх, вниз). Також у підставки регулюється кожна ніжка (опора) по висоті. Довжину опорних ніжок (опор) завжди можна встановити таким чином, що вудилище буде прекрасно зберігати потрібне положення в будь-яких умовах, навіть на самому нерівному березі. Висота регулюється - 37 см. - 63 см. Розмір в складеному вигляді для перенесення: довжина 43 см. Вага - 950 гр. Виключається на 100% можливість дряпання вудилища об підставку. На ділянку куди лягає вудилище нанесений прогумований захисний шар, який надійно захищає від подряпин вудилище. У нижній частині підставки кожна опора забезпечена гострим наконечником, що дає можливість надійно встановлювати підставку на грунті, піску, у воді, дерев'яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебянном березі і т.д. Колір фарбування підставки уточнюйте.

195грн

Подробно
img
Rod Pod 4 ud.
2023-02-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Днепр
Продам род под на 4 вудилища. У даній конструкції род пода ідеально витримані пропорції довжини-ширини-висоти та ваги (3,5 кг.). Що дозволяє род поду досягти максимальної стійкості на березі, а також міцно і надійно утримувати вудилища під час сильного клювання. Посилання на відео установки Род Пода, частина 1 https://www.youtube.com/watch?v=mMMdcp5BGeU Посилання на відео Род Пода в робочому положенні. https://www.youtube.com/watch?v=XCzP_fL3tww Род под відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів (зроблений з оцинкованого металу хорошої товщини, пофарбований порошковою фарбою). Зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода, його можна спокійно встановлювати у воді. Дуже компактний для перенесення (97 см.). Відправляємо в будь-який регіон новою поштою, укрпоштою та іншими кур'єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво - Україна Конструкція цього род пода цільна, тобто він не складається трубка в трубку, він цільний. Що дає род поду на 4 вудилища велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, а саме, не з'являються люфти та зручний в розбирання та збирання. Великий плюс в цільної конструкції род пода полягає в тому, що ви ніколи не втратите складові його частини та деталі, так як род под цільний. Складається та розкладається за 1 хвилину (як на відео, посилання зверху). Розмір в робочому вигляді: висота регулюється - від 63 см. до 87 см., ширина 65 см. Довжина - відстань від сигналізаторів клювання до рогачів - 107 см. Розмір у складеному вигляді для перенесення: 97 см. Вага 3,5 кг. У Род Пода на 4 вудилища відстань від одного вудилища до іншого - 22 см. У нижній частині Род Пода кожна опора забезпечена гострим наконечником, що дає можливість надійно встановлювати Род Под на грунті, піску, у воді, дерев'яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебянном березі і т.д. На відміну від пластмасових та алюмінієвих род подів, підставка род под на 4 вудилища - це якісний виріб з оцинкованого металу. Род под на 4 вудилища компактний та стійкий, міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі (фабрично виробляються на території України). У комплекті з род подом сигналізатори клювання і рогачі не йдуть. За різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. Чохол також не йде в комплекті з род подом. Даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. У складеному вигляді Род Под дуже компактний (97 см.), цільний (всі комплектуючі на ньому). Колір фарбування данного род пода уточнюйте.

785грн

Подробно
img
Підставка рибацька для 1 вудилища (+відео)
2023-02-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Днепр
ПРАЦЮЄМО! ТОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Продам тримач для донного, поплавочного та фідерного вудилища. Посилання на відео установки підставки на 1 вудилище https://www.youtube.com/watch?v=SYVy0hB-ULk Маючи в наявності таку підставку, ви отримаєте справжнє задоволення від риболовлі, коли інші будуть шукати відповідне місце та вирубувати палиці. Виготовлена з оцинкованого металу, пофарбована порошковою фарбою. Відправляємо в будь-який регіон новою поштою, укрпоштою та іншими кур'єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво - Україна. Універсальна підставка за рахунок вдалої конструкції має хорошу стійкість на поверхні, а також можливість вертикальної корекції (вверх, вниз). Також у підставки регулюється кожна ніжка (опора) по висоті. Довжину опорних ніжок (опор) завжди можна встановити таким чином, що вудилище буде прекрасно зберігати потрібне положення в будь-яких умовах, навіть на самому нерівному березі. Висота регулюється - 37 см. - 63 см. Розмір в складеному вигляді для перенесення: довжина 43 см. Вага - 950 гр. Виключається на 100% можливість дряпання вудилища об підставку. На ділянку куди лягає вудилище нанесений прогумований захисний шар, який надійно захищає від подряпин вудилище. У нижній частині підставки кожна опора забезпечена гострим наконечником, що дає можливість надійно встановлювати підставку на грунті, піску, у воді, дерев'яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебянном березі і т.д. Колір фарбування підставки уточнюйте.

250грн

Подробно
img
Карповий Род Под 4 вудилища, подарунок рибалці, Rod Pod Україна, ві
2023-02-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
ПРАЦЮЄМО! ТОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Продам нові карпові род поди на 4 вудилища. Род под відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів. Розміри цього род пода дозволяють рибачити на будь яке вудилище, будь якої довжини. На цих фото род пода лежать карпові вудилища 4, 5 метра, 3, 9 метра і 3, 6 метра з короповими котушками 6000. Все дуже зручно, надійно та комфортно. В даній конструкції ідеально витримані пропорції довжини-ширини-висоти та ваги (3, 5 кг. ) . Що дозволяє род поду досягти максимальної стійкості на березі, а також міцно і надійно утримувати вудилища під час сильного клювання. Посилання на відео Вироблений з оцинкованого металу хорошої товщини, пофарбован порошковою фарбою, зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. Зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода, його можна спокійно встановлювати у воді. Відправляємо в будь-який регіон України: новою поштою, укрпоштою та іншими поштовими службами (можлива післяплата-наложений платіж) . Можливий самовивіз - покупка Род Пода з рук в руки у місті Кам'янське (Дніпропетровської області) Виробництво – Україна Конструкція цього род пода цільна, тобто він не складається трубка в трубку, він цільний. Що дає цьому род поду на 4 вудилища велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, а саме, не з'являються люфти та зручний в розбирання та збирання. Великий плюс в цільної конструкції род пода полягає в тому, що ви ніколи не втратите складові його частини та деталі, так як род под цільний. Складається та розкладається за 1 хвилину. Розмір в робочому вигляді: висота регулюється - від 60 см. до 82 см. , ширина 84 см. Довжина (відстань від сигналізаторів до рогачів) - 125 см. Розмір в складеному вигляді для переноски: 130 см. Вага - 3, 5 кг. (без сигналізаторів та рогачів) Відстань від одного вудилища к іншому – 27 см. У нижній частині род пода кожна опора забезпечена гострим наконечником – це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, який не гнеться та не ламається. Цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати род под на ґрунті, піску, у воді, дерев'яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щеб'яному березі тощо. На відміну від пластмасових та алюмінієвих род подів, короповий род под на 4 вудилища - це якісний виріб з оцинкованого металу. Род под на 4 вудилища стійкий, міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті) , роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі. У комплекті з род подом йдуть рогачі, сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. За різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. Чохол також не йде в комплекті з род подом. Даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. У складеному вигляді род под дуже компактний (130 см. ) , цільний (всі комплектуючі на ньому) . Колір фарбування уточнюйте.

1 455грн

Подробно
img
Универсальная подставка для 1 удилища (+ видео)
2023-03-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Днепр
ПРАЦЮЄМО! ТОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Продам тримач для донного, поплавочного та фідерного вудилища. Посилання на відео установки підставки на 1 вудилище https://www.youtube.com/watch?v=SYVy0hB-ULk Маючи в наявності таку підставку, ви отримаєте справжнє задоволення від риболовлі, коли інші будуть шукати відповідне місце та вирубувати палиці. Виготовлена з оцинкованого металу, пофарбована порошковою фарбою. Відправляємо в будь-який регіон новою поштою, укрпоштою та іншими кур'єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво - Україна. Універсальна підставка за рахунок вдалої конструкції має хорошу стійкість на поверхні, а також можливість вертикальної корекції (вверх, вниз). Також у підставки регулюється кожна ніжка (опора) по висоті. Довжину опорних ніжок (опор) завжди можна встановити таким чином, що вудилище буде прекрасно зберігати потрібне положення в будь-яких умовах, навіть на самому нерівному березі. Висота регулюється - 37 см. - 63 см. Розмір в складеному вигляді для перенесення: довжина 43 см. Вага - 950 гр. Виключається на 100% можливість дряпання вудилища об підставку. На ділянку куди лягає вудилище нанесений прогумований захисний шар, який надійно захищає від подряпин вудилище. У нижній частині підставки кожна опора забезпечена гострим наконечником, що дає можливість надійно встановлювати підставку на грунті, піску, у воді, дерев'яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебянном березі і т.д. Колір фарбування підставки уточнюйте.

250грн

Подробно
img
Підставка Род Под на 4 удилища, Rod Pod - ПОДАРУНОК РИБАКУ (відео)
2023-04-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Працюємо! Товар є в наявності! Продам якісний Род Под на 4 вудилища. Посилання на відео установки Род Пода, частина 1 youtube.com/watch?v=mMMdcp5BGeU Посилання на відео Род Пода в робочому положенні. youtube.com/watch?v=XCzP_fL3tww За рахунок вдалої конструкції Род Под міцний і стійкий при агресивному клюванні. Регулювання ніжок (опор) дозволяє його розмістити навіть на досить нерівному березі. Розмір в робочому вигляді: висота регулюється - від 63 см. до 87 см., ширина 65 см. Є варіант продажу Рід Пода різної довжини - це відстань від сигналізаторів клювання до рогачів: - Довжина - 107 см., як на фото (ціна 955 грн.) - Довжина - 116 см. (Плюс 35 грн. До даної вартості рід пода) Розмір у складеному вигляді для перенесення: 97 см і 110 см. Вага 3,5 кг. У Род Пода на 4 вудилища відстань від одного вудилища до іншого - 22 см. Род под відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів (зроблений з оцинкованого металу хорошої товщини, пофарбований порошковою фарбою). Зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода, його можна спокійно встановлювати у воді. Дуже компактний для перенесення (97 см.). Відправляємо в будь-який регіон України: новою поштою, укрпоштою та іншими поштовими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Відправляємо ОLХ доставкою. Можливий самовивіз - покупка Род Пода з рук в руки у місті Кам'янське (Дніпропетровської області) Виробництво – Україна Стан - новий. Ціна Род Пода 4 вудилища – 955 грн. Конструкція цього род пода цільна, тобто він не складається трубка в трубку, він цільний. Що дає род поду на 4 вудилища велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, а саме, не з'являються люфти та зручний в розбирання та збирання. Великий плюс в цільної конструкції род пода полягає в тому, що ви ніколи не втратите складові його частини та деталі, так як род под цільний. Складається та розкладається за 1 хвилину (як на відео, посилання зверху). У нижній частині Род Пода кожна опора забезпечена гострим наконечником, що дає можливість надійно встановлювати Род Под на грунті, піску, у воді, дерев'яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебянном березі і т.д. На відміну від пластмасових та алюмінієвих род подів, підставка род под на 4 вудилища - це якісний виріб з оцинкованого металу. Род под на 4 вудилища компактний та стійкий, міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі (фабрично виробляються на території України). У комплекті з род подом сигналізатори клювання і рогачі не йдуть. За різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. Чохол також не йде в комплекті з род подом. Даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. У складеному вигляді Род Под дуже компактний (97 см.), цільний (всі комплектуючі на ньому). Колір фарбування данного род пода уточнюйте.

955грн

Подробно