img
Шлем Шолом POC Omne Air MIPS S (50-56см)
2023-03-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Шлем Шолом POC Omne Air MIPS Вирізати S (50-56см) колір Гідроген білий Рекомендоване використання продукту Велоспорт Марк POC Внутрішній матеріал пінополістирол Зовнішній матеріал полікарбонат Вага товару 0,29 кілограма Розміри предмета Д х Ш х В 24 х 22 х 18 сантиметрів Про цю статтю ТРАНСПОРТ І ДОРОГА: універсальний велосипедний шолом, що пропонує повний захист для повсякденного використання на дорозі, від поїздок у вихідні до щоденних поїздок SPIN PROTECTION_ Силіконова подушка SPIN (Shearing Pad INside) The Whole Helmet Concept, розроблена для шоломів POC MTB, гарантує ефективну роботу до, під час і після удару. ЛЕГКИЙ ТА ВЕНТИЛЬОВАНИЙ_ Система регулювання розміру на 360° забезпечує точну, надійну та зручну посадку, а повітряні канали в цьому ударостійкому шоломі для гірського велосипеда забезпечать вам прохолоду. ВИЩИЙ КОМФОРТ_ Регульовані точні ремені вбудовані в підкладку цього велосипедного шолома, щоб забезпечити вам додаткову безпеку та комфорт. МОНОКОКНА КОНСТРУКЦІЯ_ Монококова конструкція додає міцності та стабільності конструкції шолома та покращує загальну цілісність, не обтяжуючи його, тому він залишається легким і зручним. Технічний опис Колір Гідроген білий Вирізати ?S (50-56 см) Стиль Стара версія Висота 8 дюймів Довжина 11 дюймів вага ?1.7 Книги Довжина 10 дюймів Тип матеріалу Поліестер Зовнішній матеріал Полікарбонат Пори року Цілий рік спорт ?Велоспорт Компоненти включені Шолом. Акумулятори включені? Ні Марк ?POC Сервіс Змішаний Творець ?POCB8|#POC Номер моделі товару ?10721 Розміри продукту (ДxШxВ) ?24 x 22 x 18 см; 285 грам 657480859 біло оранжевий S (50-56см) 011457767 Сірий мат розімір M (54-59cm) 657404048 Білий

5330грн

Подробно
img
Лижна маска окуляри POC Retina Big Clarity Mask
2023-10-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Лижна маска POC Retina Big Clarity Mask Бренд POC Колір Помаранчевий (Uranium Black / Spektris Orange) матеріал Силіконовий доказ, поліуретан, полі Матеріал каркаса Поліуретан (PU) Особливості Антитуманний, стійкий до стирання Про цей предмет Зовнішня лінза ПК оптичного класу. Внутрішня лінза CP. Оброблено проти подряпин і запотівання. Тришарова піна для обличчя. Силіконова ручка на внутрішній стороні ремінця. Технічні деталі Віковий діапазон Дорослий Колір ?Помаранчевий (Uranium Black / Spektris Orange) Розмір ми: один розмір Стиль Проти туману Матеріал рами ?Поліуретан (PU) Висота 5 дюймів Довжина 9 дюймів вага 0,6 фунта Ширина 5 дюймів Матеріал лінзи Полікарбонат Тип матеріалу Силіконовий, поліуретановий, поліетиленовий Кількість предметів 1 особливості ?Запотівання, стійке до стирання Батареї в комплекті? Ні Бренд ?POC тип наповнювального матеріалу Ні відділ чоловічий Виробник ?Poc Номер моделі товару ?PC405258214ONE1 Розміри продукту ?12 x 12 x 22 см; 200 грамів Опис продукту Retina Big Clarity представляє новий рівень оптичних характеристик завдяки унікальним лінзам, виготовленим у співпраці з лідером галузі Carl Zeiss. Лінзи Clarity були розроблені зі спеціальними та передовими відтінками, призначеними для покращення зору за рахунок збільшення контрастності та освітлення. Унікальні дзеркальні покриття Spektris були розроблені для доповнення кожного базового відтінку лінзи Clarity і застосовуються для трьох різних погодних умов: сонячної, частково сонячної та похмурої. Величезний Retina Big від POC має величезне поле зору для збільшення швидкості реакції. Подвійні лінзи виготовлені з оптичного класу PC/CP і мають найкращу обробку проти запотівання та подряпин для покращення зору та стійкості. Оправа з ПУ відповідає різним формам обличчя та зберігає свою гнучкість навіть при низьких температурах, 724945139

5250грн

Подробно
img
Велосипедні наколінники POC Joint VPD Air Knee Pads вело наколенники
2022-12-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Велосипедні наколінники для ДХ, фрірайду чи ендуро. Коробка дещо пошкоджена. Розмір L. Стан абсолютно новий.

3000грн

Подробно
img
Остео Бі-флекс з потрійною силою плюс вітамін D 120 каплетів США.
2023-02-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Остео Бі-Флекс з потрійною силою + вітамін D, 120 каплетів, США.Osteo Bi-Flex - це єдина торгова марка, яка має функцію Joint Shield, яка захищає від дії ферментів, які впливають на здоров'я суглобів.Дає вашим суглобам живлення, яке їм потрібно. Додаючи вітамін D для підтримки щільності кісток разом зі здоровою імунною системою, Osteo Bi-Flex зміцнює ваші суглоби та допомагає підтримувати гнучкість та спритність. Суглоби допомагають вашому тілу ходити, бігати, згинатися, підніматися, стрибати і все, що ви хочете зробити. Ось чому Osteo Bi-Flex має Joint Shield, щоб забезпечити вашим суглобам необхідне харчування.Потрійна міцність Osteo Bi-Flex з вітаміном D допомагає зберегти ваші суглоби та ваші кістки здоровими. Це спосіб поліпшити комфорт суглобів всього за 7 днів. Формула потрійної сили містить вітамін D для підтримки міцних, здорових кісток і здорову імунну систему, а також Joint Shield для заспокоєння суглобів та допомоги у випадкових жорсткості суглобів.Потрійна міцність Osteo Bi-Flex з вітаміном D забезпечує ваші суглоби та кістки здоровим живленням, яке їм потрібно.Приймати по дві таблетки в день з їжею запиваючи склянкою води.Інгредієнти: Глюкозамін, хондроїтин, мсм, вітамін D3, Joint Shield 5-Loxin Advanced.

1 150грн

Подробно
img
Глюкозамін Хондроїтин Osteo Bi-Flex+ vitamin D, USA,120 шт
2023-05-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Бабайківка
Глюкозамін Хондроїтин Joint Shield потрійна сила - 120 таблеток в оболонці - Osteo Bi-Flex+ vitamin D, США Osteo Bi-Flex, Здоров'я суглобів, потрійна сила    - Бренд № 1 за рекомендаціями фармацевтів?    - Потрійна концентрація^    - Забезпечує комфорт суглобів вже через 7 днів!    - Глюкозамін та хондроїтин з JOINT SHIELD™    - 2 таблетки на день    - Харчова добавка    - Не містить глютену Показання    - гострий ниючий біль кінцівок;    - перенесені операції на суглобах;    - запальні та дегенеративні процеси;    - переломи кісток;    - розтяг суглобових зв'язок;    - порушення функцій та вікові зміни суглобів;    - тривалі навантаження на суглоби (у тому числі і за зайвої ваги);    - Профілактика остеопорозу.    Протягом дня ваші суглоби рухаються у різний спосіб: ви піднімаєтеся, сідаєте, згинаєтесь і нахиляєтеся.    Osteo Bi-Flex – американський виробник продуктів для здоров'я суглобів №12, його продукція підтримує комфорт суглобів, тому ви можете насолоджуватися різними рухами протягом дня.    Osteo Bi-Flex Triple Strength містить глюкозамін, що допомагає зміцнити суглоби, а також підтримує хрящ суглобів, необхідний для комфортного руху.    Препарат Osteo Bi-Flex виробляється відповідно до найжорсткіших стандартів якості, чистоти та ефективності продукції.    Відчуйте різницю в комфорті суглобів лише за 7 днів з Joint Shield! Спосіб застосування та дозування Дорослим по 1 таблетці 2 десь у день під час їжі. Склад на 2 таблетки на добу: Глюкозамін хондроїтин – 1500 мг; Патентована суміш Joint Shield – 1200 мг; 5-LOXIN Advanced АКВА – 100 мг; Хондроїтин сульфат – 300 мг; MSM (метилсульфанілметан) – 296 мг; Колаген (гідролізований) – 296 мг; Екстракт Босвеллії (смола) – 206 мг; Гіалуронова кислота – 2 мг; Вітамін С – 60 мг; Бор – 3 мг; Марганець – 2 мг. Попередження:      При появі побічних ефектів проконсультуйтеся з лікарем! Препарат призначений для прийому осіб старше 18 років.     Зберігати при кімнатній температурі, в місті, недоступному дітям.

1590грн

Подробно
img
Шолом гірськолижний Anon raven Poc receptor bug Head swatch шлем каска
2024-01-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Долина
Всі по одинаковій ціні. Без тріщин й глибоких царапин. В poc і anon є місце для гарнітури, вуха знімаються. З питаннями або за додатковими фото чекаю в повідомленнях, відповідаю швидко. Всі розміру S, оранжевий POC пише М по факту такого ж розміру як інші. Від 5ти років до 11. Відправляю ОЛХ доставкою. Дивіться також інші мої оголошення. Білого вже нема.

500грн

Подробно
img
Армійські наколінники тактичні .Швидкознімні наколінники .
2022-12-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Крижанівка
Армійські наколінники тактичні .Швидкознімні наколінники .Піксель Наколінники європейської якості, виготовлені в Україні. Накладка виготовлена ??з високоякісного пластику. Матова фактура накладки та люверсів не дає відблисків. Усередині м'який наповнювач ізолон 10 мм тримає свою форму не вбирає вологу На зворотному боці використана тканина піксель 3мм, яка є водонепроникною і дуже щільною, що гарантує зносостійкість і захист від вологи. Також є швидке скидання, що дозволяє максимально швидко та зручно одягнути та зняти наколінники.

550грн

Подробно
img
Наколенники наколінники спортивні дорослі і дитячі
2023-04-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Відправка ОЛХ Укрпошта НоваПошта Матеріал: поліестер, еластан. Розмір: Дитячий - 145грн (безрозмірні), Дорослий - 150грн (безрозмірні) Колір : чорний, синій. Комплектація: 2 шт. Найчастіше питання. Які нам дорослі чи дитячі? Якщо важ розмір одяга ближче до дитячого - дитячі наколінники. Якщо важ розмір одяга ближче до дорослого - дорослі наколінники. Наколінники цієї моделі можна сміливо використовувати під час занять спортивними танцями, гімнастикою, черлідінгом тощо. Наколінники для захисту колінного суглоба від травм під час ігрових тренувань та занять танцями. Піноподібна прокладка на колінній чашці забезпечує оптимальний захист. Наколінники прості у застосуванні і не вимагають особливого догляду. Прати при температурі вище 30 градусів, не гладити, не сушити на батареї та інших обігрівачах. тренування.

145грн

Подробно
img
Спортивні наколінники, налокітники, наколенники дорослі для танців
2024-04-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Ціна за пару - 2шт Відправка ОЛХ, Укрпошта і НоваПошта НАЛОКІТНИКИ (фото-2) Матеріал: поролон, трикотажна тканина Довжина - 20см Напівобхват - 10см Комплектація: 2 шт НАКОЛІННИКИ (фото-1) Матеріал: поліестер, еластан. Колір : синій, чорний Комплектація: 2 шт Дитячі (розмір - М) Довжина 20см Ширина 10 / 12см Дорослі (розмір - L) Довжина 23см Ширина 13 / 15см Наколінники ЧОРНІ (фото-3) Матеріал: поролон, трикотажна тканина Комплектація: 2 шт Розмір: S Довжина - 17см Напівобхват - 9.5см Розмір: M Довжина - 18см Напівобхват - 12см Розмір: L Довжина - 19см Напівобхват - 13см Наколінники цієї моделі можна сміливо використовувати під час занять спортивними танцями, гімнастикою, черлідінгом, футболом, волейболом, регбі та іншими видами спорту. Наколінники для захисту колінного суглоба від травм під час ігрових тренувань та занять спорту. Піноподібна прокладка на колінній чашці забезпечує оптимальний захист. Наколінники прості у застосуванні і не вимагають особливого догляду. Прати при температурі не вище 30 градусів, не прасувати, не сушити на батареї та інших обігрівачах.

270грн

Подробно
img
ТОП • ANIMAL FLEX 44 packs Universal Nutrition • Для связок и суставов
2023-11-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Для захисту суглобів атлета від безперервного зносу і розривів. Займаючись силовими видами спорту, важливо подбати про здоров'я зв'язок і суглобів. З цим завданням відмінно справляються якісні спортивні добавки, однією з яких є Animal Flex від Universal Nutrition. Цей препарат не тільки захищає опорно-рухову систему, а й дозволяє зміцнити її, запобігаючи появі серйозних травм. === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === ПРИНЦИП ДІЇ Компанія Universal Nutrition створила продукт найвищої якості під назвою Енімал Флекс, який забезпечує максимальний захист локомоторної системи в період інтенсивних занять. Також важливо відзначити, що добавку можна використовувати і в якості лікувальної терапії, так як після її прийому спостерігається зниження больових відчуттів і запальних реакцій. Крім цього, хондропротектор має додатковий ряд позитивних впливів: • покращує вироблення внутрішньо суглобової змазки, що значно знижує ризик виникнення травм під час роботи з «залізом»; • прискорює відновлення сполучних тканин; • зменшує запальні процеси в зв'язках; • вітаміни і мінерали, що входять до складу підтримують здоров'я опорно-рухової системи; • дозволяє запобігти деяким захворюванням суглобів; • має знеболюючий ефект; • можливий прийом препарату в період реабілітації для поліпшення загального стану. ПЕРЕВАГИ • спортивне харчування відмінно підійде спортсменам, що мають високі фізичні навантаження; • склад збагачений формулою МСМ, глюкозаміном, хондроїтином, гіалуроновою кислотою, поживними речовинами і мікроелементами; • підходить для щоденного застосування; • забезпечує високий захист зв'язок і суглобів; • можливе використання в лікувальних і профілактичних цілях; • прийом препарату дозволено антидопінговим комітентом; • можливо комбінувати з іншими видами біодобавок; • в одному пакеті міститься добова норма активних інгредієнтів; • зручна фасовка капсул, дозволяє взяти їх з собою. === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === Склад однієї порції: Калорій 9 ккал Калорій з жиру 9 Всього жиру 1 г • Вітамін C (у вигляді аскорбінової кислоти) 100 мг • Витамин E (в виде d-альфа-токоферола) 100 мг • Цинк (цинку пиколинат) 15 мг • Селен (Натрію селеніт) 70 мкг • Марганець (у вигляді марганцю сульфату) 1 мг • Joint Construction Complex 3000 мг • Глюкозамін (у вигляді соляної кислоти, сульфату, калію хлориду) • MSM • Хондроїтину сульфат A • Хондроїтину сульфат B • Joint Lubrication Complex 1000 мг • Масло лляного насіння • Запатентована суміш цетил мірістолеат - (цетил мірістолеат, цетил міристат, цетил пальмітат, цетил лаурат, цетил пальмітоолеат, цетил олеат) • Гіалуронова кислота • Joint Support Complex 1000 мг • Екстракт імбирного кореня • Екстракт куркуми • Boswellia • Кверцетин • Бромелаїн === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === Спосіб застосування Виробник рекомендує приймати комплекс по 1 пакетику раз на добу. Бажано під час прийому їжі, але суворої прив'язки до харчування немає. === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === Виготовлено в США Віправляємо ОЛХ доставкою та накладеним платежем БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ • Нова пошта • Укрпошта • Meest При замовленні до 17.00 - відправка в той же день. В НАЯВНОСТІ !!! === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === === Також в наявності комплекси для зв'язок та суглобів: • Ostrovit, Flex Regen, 400 г - 499 грн • Ostrovit Chondroitin 60 таблеток - 299 грн • Ostrovit, Collagen, 90 таблеток - 299 грн • Ostrovit Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 таблеток - 399 грн • Ostrovit Hyaluronic Acid 90 таблеток - 399 грн • Ostrovit Collagen + Vitamin C 200 г - 349 грн • OLIMP Glucosamine FLEX 60 капсул - 249 грн • OLIMP Collaregen 400 г - 999 грн • OLIMP Kolagen Active Plus 80 таблеток 369 грн • Solgar, Collagen Hyaluronic Acid Complex, 30 таблеток - 649 грн • Solgar, Extra Strength, Glucosamine Chondroitin Complex, 75 таблеток • Biotech, Hyaluronic & Collagen, 120 капсул - 749 грн • SAN Glucosamine Chondroitin MSM 90 таблеток - 599 грн • Puritan's Pride, Glucosamine Chondroitin MSM, 60 каплет - 349 грн • Puritan's Pride, Glucosamine Chondroitin MSM, 240 каплет - 899 грн • Puritan's Pride, Glucosamine Chondroitin MSM, 480 каплет - 1499 грн • Puritan's Pride, Hydrolyzed Collagen 1000 mg, 180 каплет - 499 грн • Universal Nutrition Glucosamine Chondroitin MSM 90 таблеток - 699 грн • Universal Nutrition, Animal Flex, 30 Packs - 1199 грн • Nutrend, Flexit Drink, 400 г - 599 грн • Nutrend, Flexit Gold Drink, 400 г - 749 грн В нашому магазині ви знайдете усі види спортивного харчування: вітаміни, креатини, bcaa, гейнер, протеїн та інше!

1649грн

Подробно
img
Наколінники ASICS Gel KNEEPAD. Волейбольні наколінники Асікс
2023-01-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Наколінники Asics GEL KNEEPAD 146815-0904 - професійні наколінники для волейболу від ASICS. Ціна вказана за пару (2 шт.) Комбінована амортизаційна вставка зі спеціального гелю і піни чудово поглинає удари і приймає форму ноги спортсмена, підлаштовуючись під анатомічні особливості коліна. Наколінники щільно і надійно сидять, при цьому не перетискаючи ногу. Крім ' функції, виконують ще й функцію підтримування коліна. Матеріали і структура наколінника дозволяє нозі дихати. Ззаду колінної чашечки є прошитий отвір для вентиляції та відводу вологи. Склад гелевої вставки: 96% поліуретан, 4% гума Склад еластичної тканини: 76% поліестер, 20% гума, 4% нейлон В наявності наколінники чорного та темно-синього кольорів. Наявність потрібних розмірів уточняйте. Для визначення потрібного вам розміру, треба заміряти окружність коліна по центру в положенні стоячи(так як зображено на фото) : Розмірна сітка: S - окружність коліна 32 - 34 см, (малі) M - окружність коліна 34,5 - 36,5 см, (середні) L - окружність коліна 37 - 39 см (великі) XL - окружність коліна 39,5 - 43 см (дуже великі) Пишіть у особисті повідомлення OLX, на Viber або телефонуйте. Із задоволенням дам відповіді на запитання стосовно даного, а також інших товарів. Вдалих покупок!

850грн

Подробно
img
M-Tac 34/32 штаны тактические Штурм Нико Екстрим Gen.2
2022-12-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Софіївська Борщагівка
Продам НОВІ тактичні штани Sturm розір 34/32 - дуже зручні, практичні та зносостійкі. Пошиті із міцного матеріалу NYCO EXTREME (57% нейлон, 43% бавовна) від американської компанії BROOKWOOD. Дана тканина має високі показники міцності, зносостійкості та повітропроникності. Вставки з Flex (91% нейлон, 9% еластан) тягнуться у двох напрямках та гарантують комфорт при активній експлуатації. В області колін дизайнери бренду використали Cordura 500D зі стаціонарно простроченими вставками з EVA-піни товщиною 2-4 мм, що забезпечить ефективний захист колінних суглобів від ударів та механічних пошкоджень. Дана модель додатково комплектується наколінниками. Завдяки продуманому крою штани не обмежують свободу рухів: у них зручно стрибати, бігати, нахилятися, присідати і пересуватися пересіченою місцевістю. Багато продуманих кишень дозволяють розмістити необхідний мінімум речей. Конструктивною особливістю даної моделі є великі подвійні кишені, які візуально не розширюють силует. Брючні кишені мають фастекс для регулювання висоти колін. Пояс штанів регулюється за допомогою тяжок зі стропи Murdock webbing і розрахований на носіння з ременем шириною до 5.5 сантиметрів. Спереду нижче за пояс є два D-кільця для кріплення різного спорядження. Область колін регулюється за шириною за допомогою велкро липучки. По нижньому краю штанів протягнутий еластичний шнур та передбачені Velcro-панелі, завдяки яким штанини можна коригувати за обсягом. M-Tac штани Sturm Gen.II NYCO Extreme – це чудовий варіант для вирішення будь-яких тактичних завдань. Матеріал: NYCO EXTREME (57% нейлон, 43% бавовна) Flex (91% нейлон, 9% еластан) Cordura 500D Фурнітура: YKK Особливості: - Фастекс для регулювання висоти колін - Стаціонарно прострочені вставки з EVA-піни - Пояс штанів регулюється за допомогою стяжки - Velcro-панелі для регулювання штанин по об'єму. На всі питання в особисті повідомлення Є варіант штанів іншоії моделей - дивіться усі мої оголошення

7400грн

Подробно
img
Наколінники Mil-Tec 16231005 16231001 для страйкбол пейнтбол на колени
2023-06-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Дубове
Наколінники Mil Tec Койот (16231005/13231001 ) Наколінники від німецького виробника спортивного спорядження Mil Tec призначені для захисту колінних суглобів в екстримальних умовах. Під час виробництва наколінників були використані високоякісні інноваційні матеріали. Захисна кругла пластина виготовлена з поліпропілену та термопластичного еластомеру. Амортизуючий шар виконаний з водонепроникного зносостійкого поліестеру. Наколінники невеликої ваги і легко розміщуються в будь-якому рюкзаку або сумці, при цьому не займають багато місця. Наколінники не тільки усувають ризик отримання садна колінних суглобів, а й захистять коліно від тяжких травм. Захисна філіжанка зсередини виконана з 12 мм піни з функцією пам'яті форми. Піна зовні оброблена стійким до стирання нейлоном. Особливості: Повний захист коліна. Легкі та зручні. Профіль із твердого композиту. Металеві заклепки. М'яка піна 12 мм запам'ятовує форму коліна. Нейлонова підкладка. М'яка підкладка на внутрішній стороні. Характеристики: Матеріал: поліестер. Захисна вставка: 50% поліпропілен, 50% ТПЕ. Наповнення: поліетилен (360 г/см кв.) Розмір: 240 х 150 мм. Вага 170 Колір: coyote.олива В наявності також багато продукції HELIKON-TEX - натискайте інші оголошення автора умови оплат та відправок розділ ПРО НАС шапка профілю.

699грн

Подробно
img
Наколінники волейбольні Asics Basic Kneepad 146814-0904 (р. S-М-L-XL)
2024-03-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Оригінальні волейбольні наколінники бренда Asics (Японія) для професійних гравців у волейбол. Артикул моделі — 146814-0904. Ціна різна на різні кольори-розміри. Модель ідеально підходить для занять волейболом, а також футболом, гандболом, сноубордом та іншими видами спорту. Ефективна універсальна захист колінного суглоба від падінь, стиків, ударів, подряпин, механічних опіків об поверхню. Наколінник стабілізує суглоб у правильному положенні, інтенсивно прогріває зону коліна, купує набряки та підтримує весь колінний комплекс у стані високої мобілізації, неабияк послаблює симптоми втоми. Завдяки точній посадці, наколінники легко надягати та знімати. Щільно та надійно сидять, водночас не перетискаючи ногу. Мають круглий прошитий отвір ззаду для вентиляції та відведення вологи. Наколінники виготовлені з міцного, повітропроникного та водовідштовхувального матеріалу з еластичними гумками, які утримують колінну чашечку в потрібному місці. Наколінники набувають форми ноги спортсмена, підлаштовуючись під анатомічні особливості коліна. Не обмежують рухів і дає спортсмену повну свободу руху. Захисна подушка наколінника армована нитками та міцно вмонтована в тіло бандажу. Вона здатна захистити від навіть дуже сильного прямого удару та розрахунку на багаторічні цикли постійної експлуатації. Виготовлені тільки з перевірених матеріалів, тому абсолютно не токсичні та не подразнюють шкіру. Модель пройшла ретельну перевірку реальним спортом. Постачається в зручному Zip-пакеті, що закривається. Склад наповнювача (подушки): 80% поліефірполіол, 20% спінений поліетилен. Склад тканини: 80% поліестер, 15% гума, 5% поліамід (нейлон) У комплекті — 2 шт.   Колір: - чорний; - cиній; - білий. Розмірна сітка (визначається за обхватом коліна на розпрямленій нозі): - S (для довжини окружності коліна 33 - 35 см, зріст 130-150 см); - М (35 - 37 см, 150-170 см); - L (37 - 40 см, 170-190 см); - XL (40 - 43 см, 190-210 см).

799грн

Подробно
img
Хіт ФОРМА Мультикам. Штани UATAC GEN5.2 +ремінь+наколінники
2023-02-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Продам Штани UATAC GEN 5.2 Multicam STEP waterproof + ремінь + наколінники. Форма на осінь! Посилена версія для надскладних завдань. Відео огляду youtu.be/-7ULHKlRqNM Наш сайт uatac.tech Тканина 65% бавовна, 35% нейлон. RIPSTOP (тканина зі спеціальним зміцнюючим плетінням). (Waterproof) водовідштовхувальна. Oilproof - стійка до мастил. Німецька армована нитка! Ґудзик на карго. Ґудзик на талії. Посилені сіткою. Унікальний надміцний тактичний ремінь. Форма не страйкбольна, а професійна військова! Дуже тривка! 4 кишені адаптовані під турнікет. 2 карго кишеня з фіксатором під 2 магазини або фляжку 0,5 л Вставні налокітники (в комплекті) регулюються по висоті. Наколінники вкриті кардурою найкращої якості так само водотривкої. Практично неможливо пошкодити. Наколінники нової генерації що набагато покращуватиме комфорт. Зовні наколінники захищені посиленою кардурою. * Усі блискавки YKK (Japan) надзвичайно надійні та якісні! * Зручна система регулювання талії. * Кожна карго кишеня містить стабілізатор для пляшки з водою/магазину. * Спеціальний тримач для ножа/ліхтаря, який забезпечує легкий доступ до сусідніх кишень.  * Практичний регулятор висоти наколінника, розташований у передній кишені. * Призначений для використання зі знімними наколінниками. * Спеціальна кишеня для турнікета. * Двошарова зона для сидіння.

6200грн

Подробно
img
XL Наколінники Triple Eight Street
2023-02-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
XL Наколінники Triple Eight Street - це професiйний комплект для стриту ( ролики/ сноуборд ) . В наборі тільки наколінники. Може бути використаний як за призначенням для катання на роликах, так і в якості тактичної екіпіровки, сноуборд стрит. В порівнянні з фітнес-захистом це - посилені наколінники. Скорочена модель для стриту. Тобто більше підходять для катання на роликах. Зручніша. В будь-якому разі, вона з міцнішим пластиком, аніж у моделях фітнес-сегменту, який витримує удари при падінні з висоти або на швидкості. В моделі використовується досить мIцна ізолонова подушка гасіння удару. Кріпиться на внутрішніх неопренових стягуваннях (вид кріплення - метелик) і зовнішніх ременях для додаткової фіксації. Загалом, це - непоганий вибір. Вони досить надійні. Але ще раджу обов'язково спробувати окремо наколінники REKD RAMP KNEE. Суб'єктивна думка, але за ту саму ціну вони виглядають значно краще .

1500грн

Подробно
img
Професійні хокейні наколінники Bauer Supreme 2S Pro SR 15”
2023-05-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Дуже легкі, зручні, та з високим рівнем захисту. Виїждав на лід може з разів 10, тобто наколінники дуже і дуже свіжі. Розмір - 15” (в чоловіка зріст 186 см). Чоловік перестав грати. Щитки Bauer Supreme 2S Pro мають неймовірний захист професійного рівня від верхньої частини до нижньої частини для середнього та просунутого хокеїста. Bauer використовує два високозахисні матеріали в ключових зонах впливу. Перший, Poron XRD, розташований усередині колінного пончика і являє собою неймовірно м'яку піну, що поглинає повітря, але дуже вбирає його, і забезпечує найкращий захист від сильних ударів. Другий - Curv Composite, той самий матеріал, який Бауер використовує у своїх ковзанах. Curv Composite робить нереальну роботу із захисту гравця від ударів і заблокованих ударів при одночасному зниженні ваги, тому Бауер помістив цей високоефективний матеріал у захист. Внутрішній захист має пінопласт низької щільності, який посилений вставленими пластиковими вставками для повного анатомічного покриття. Регульований захист стегон дає змогу гравцям піднімати або опускати захисну піну високої щільності для досягнення оптимального припасування та покриття. Ковпак Vent Armor Foam оточений легким і дихаючим захистом. Говорячи про повітропроникний захист, оболонка облицьована вентильованою піною середньої щільності для збільшення поглинання удару і повітряного потоку навколо ноги. Комфортна вкладка Thermo Core м'яка, зручна й анатомічно обертається навколо ноги для контурної адаптивної посадки. Це робить дивовижну роботу з управління потом, вологістю і бактеріями, що викликають запах. У нижній частині знімного комфортного вкладиша розташована зона стирання ковзана, щоб зменшити знос під час носіння захисних щитків для гомілки над язиком ковзана. Якщо купувати нові, то це вартує ~6300 грн. (Multisport) 20% від виручених коштів відправляємо з чоловіком на ЗСУ.

4900грн

Подробно
img
Наколінник Adidas Performance Climacool Sports Knee Support Brace
2023-09-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Калуш
Є розміра Adidas Performance Climacool Support забезпечує кращу продуктивність і відновлення. Рухайтесь вільно та швидше одужуйте. При використанні під час тренувань або спортивних подій «підтримка колін» забезпечить хорошу підтримку та покращить ваші рухи. Підтримуючі пов’язки також можна використовувати між видами діяльності, щоб швидше відновитися, зменшивши біль у м’язах. Передні хрестоподібні зв’язки є одними з найпоширеніших травм колінного суглоба. Бандажі для колін забезпечують досить м'який тиск на область під колінної чашечкою, сприяють кровообігу і перешкоджають запальним процесам в м'язах. Підтримуюча стрічка забезпечує хороший комфорт і подвійну компресію. Завдяки кінезіологічній стрічкі та силіконовим вставкам Adidas Knee Support залишається на місці без роздратування та дає вам 100% зосередженість на спорті. Він дихає і зберігає температуру. Завжди звертайтеся за професійною допомогою для діагностики та лікування травми. Підтримка Adidas не захищає від травм. Технічні характеристики Ключова специфікація Тип продукту Підтримка колін/ног Опис моделі Тип продукту Підтримка колін/ног GTIN 885652007573 Артикул виробника 420-133220 Так само є великий вибір спортивно дорожніх сумок рюкзаків барсеток та іншого спортивно дорожньо туристичного спорядження. Весь товар тільки оригінал привезений з Німеччини На неадекватний торг не відповідаю

1090грн

Подробно
img
Велокуртка POC Haven Rain jacket оригінал, rrp 285€
2023-02-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Велокуртка POC Haven Rain jacket оригінал, rrp 285€ -Кожен елемент розроблено з урахуванням низької ваги, ефективності та захисту від складних погодних умов -Водонепроникність: 20 000 мм -Повітропроникність: MVP 20 000 г/м2/24 год. Стан нової розмір на М висота 72, підмишки 58, рукав від воротніка 84

2000грн

Подробно
img
Горнолыжный шлем Poc Skull black черный лыжный мужской XXL
2023-07-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Шлем в идеальном состоянии без царапинки. Модель Poc Skull black. Такая на перепродаже около 100$ мы предлагаем 3000 грн. Размер XXL. В комплекте пыльник. Размеры, окружность головы: XS-S 51-54cm M-L 55-58cm XL-XXL 59-62cm

3000грн

Подробно
img
Наколенники POC, VPO Sysrem
2023-11-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
У чудовому стані Наколенники POC, VPO Sysrem

2400грн

Подробно
img
POC Receptor Bug шолом
2023-12-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Поляниця
Продам шолом Poc receptor Bug. Катаний півтора сезона. Пофарбований автомобільною фарбою з грунтовкою. До фарбування був салатового кольору. Розмір - М

700грн

Подробно
img
Горнолыжные очки POC
2024-03-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Березенщина
Продам горнолыжные очки фирмы POC. Cосточние новых. Олх +15 грн

900грн

Подробно
img
Наколінники Mizuno Vs1 Kneepad Z59SS89. Волейбольні наколінники
2023-03-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Спортивні наколінники Mizuno Vs1 Kneepad забезпечать надійний захист для ваших колінних суглобів під час падінь. Відмінний варіант для занять волейболом, гандболом, футболом, лижними та екстремальними видами спорту, тощо. - Матеріал VS-1 дуже міцний і зносостійкий, знижує віддачу від удару та продовжує термін служби наколінників. -Система жолобків Mizuno Plus дозволяє коліну і наколіннику працювати як єдине ціле, що забезпечує високу рухливість. - Для запобігання натирання коліна, створена система отворів, які розміщені по всій площі наколінника і відводять тепло та вологу. Склад: 64% Бавовна, 4% Поліестер, 30% Еластик, 2% Спандекс. В наявності є наколінники різних кольорів(чорні, темно-сині, сині, білі) та розмірів (S, M, L, XL) Ціна вказана за пару (2 шт.) Для визначення потрібного вам розміру, треба заміряти окружність коліна по центру в положенні стоячи(так як зображено на фото) : S: 33-35 см M: 35-37 см L: 37-40 см XL: 40-43 см XXL: 43 - 46 см. Пишіть у особисті повідомлення OLX, на Viber або телефонуйте. Із задоволенням дам відповіді на запитання стосовно даного, а також інших товарів. Вдалих покупок!

1100грн

Подробно
img
Наколінники волейбольні, наколінники для волейболу ASICS GEL-KNEEPAD
2023-05-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
По Україні Нова Пошта або ОЛХ доставка . ASICS GEL-KNEEPAD - 800грн пара - (в наявності всі розміри) ERREA ATENA - 600грн. (фото 7 та 8, розмір M) Для консультації пишіть у Вайбер +38********12, або телефонуйте. Спортивні наколінники ASICS GEL-KNEEPAD - професійні наколінники для волейболу, футболу, танців чи інших видів спорту, що забезпечують необхдіних захист, при цьому не сковуючи рухів. Дана модель має литу форму із поліуретану, що надійно захищає коліно від ударних навантажень при падінні. Зовнішні матеріали тканини забезпечують хорошую вентиляцію та відведення вологи. Основною перевагою даних наколінників є адаптивність, тобто за кілька тренувань вони підлаштовуються під форму коліна для максимального комфорту. Розміри - для вибору необхідно виміряти окружність коліна (по центру колінної чашечки прямої ноги): S: 32-35 см M: 35-37 см L: 37-41 см XL: 41-46 см Оригінальні Asics. У комплекті пара наколінників у фірмовій упаковці. Виробник: Китай

800грн

Подробно
img
Наколінники волейбольні, наколінники для волейболу ERREA, ASICS GEL
2024-01-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
По Україні Нова Пошта або ОЛХ доставка . ERREA ATENA - 650грн. пара (фото 1 та 2, розмір M) ASICS GEL-KNEEPAD - 850грн пара - (в наявності розмір L, сині ) Для консультації пишіть у Вайбер +38********12, або телефонуйте. Спортивні наколінники ASICS GEL-KNEEPAD - професійні наколінники для волейболу, футболу, танців чи інших видів спорту, що забезпечують необхдіних захист, при цьому не сковуючи рухів. Дана модель має литу форму із поліуретану, що надійно захищає коліно від ударних навантажень при падінні. Зовнішні матеріали тканини забезпечують хорошую вентиляцію та відведення вологи. Основною перевагою даних наколінників є адаптивність, тобто за кілька тренувань вони підлаштовуються під форму коліна для максимального комфорту. Розміри - для вибору необхідно виміряти окружність коліна (по центру колінної чашечки прямої ноги): S: 32-35 см M: 35-37 см L: 37-41 см XL: 41-46 см Оригінальні Asics. У комплекті пара наколінників у фірмовій упаковці. Виробник: Китай

650грн

Подробно
img
Спортивні наколінники дитячі та наколенники дорослі для танців
2024-02-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Відправка ОЛХ, Укрпошта і НоваПошта Матеріал: поліестер, еластан. Колір : синій, чорний Комплектація: 2 шт. Дорослі Довжина 23см Ширина 13 / 15см Дитячі Довжина 20 Ширина 10 / 12см Наколінники цієї моделі можна сміливо використовувати під час занять спортивними танцями, гімнастикою, черлідінгом тощо. Наколінники для захисту колінного суглоба від травм під час ігрових тренувань та занять танцями. Піноподібна прокладка на колінній чашці забезпечує оптимальний захист. Наколінники прості у застосуванні і не вимагають особливого догляду. Прати при температурі вище 30 градусів, не гладити, не сушити на батареї та інших обігрівачах. тренування.

135грн

Подробно
img
Карпове вудлище (БЛАНК)
2024-02-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Слобожанське
Продам два карпових бланка, купляв новими, виїхав пару разів і зрозумів, що короп це не моє. Стан ідеальний на 5-, дефектів ніяких не має. Продажа одним лотом, ціна без торгу. 1. Вудлище Grows culture Carp виконаний у класичній коропової традиції. Це потужне вудлище, яке розраховане на видобуток великого розміру. Потужний котушкотримач, посилені кільця дають змогу помірятись силами з великим суперником. Карпові вудилища компанії Grows Culture представлені серією Arcadia, виконаною в класичній коропової традиції. Це потужна далекобійна артилерія, яка розрахована на видобуток трофейного розміру. Максимальних габаритів тричастинні бланки зі з'єднанням [X-joint] (ікс-джойнт), потужний катушкотримач, посилені кільця - у всьому проглядається готовність помірятися силами з дуже потужним суперником. Високомодульний графіт марки [IM8] дозволяє робити дуже далекий закид зі снайперською точністю. Характеристики: Довжина - 13' (3.9м) Тест - 3.5lb Вага - 457 гр Тип - тричастковий Тр. довжина 1,37 м Матеріал - карбон IM8 Кільця - SIC * 2.Коропове вудлище Golden Catch Super Strong Carp має велику жорсткість і міцність. З його допомогою можна виконувати дальші закиди та виживати коропа будь-якого розміру. Вудлище обладнане якісною фурнітурою і виготовлене з легких і міцних композитних матеріалів. Властивості Golden Catch Super Strong Carp дають змогу використовувати його для різних типів риболовлі. - Має всі характеристики коропового вудлища - Бланк виготовлений із легких композитних матеріалів ( графіт) - Кільця SIC - Зручний корковий * Довжина 360 см, довжина в складі 127 см, вага 290 г, кількість колін —3. * Довжина 390 см, довжина в зборі 138 см, вага 330 г, кількість колін-3.

2500грн

Подробно
img
Наколінники для роликів нові ( наколенники для роликов новые)
2023-03-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
АБСОЛЮТНО НОВІ наколінники для роликів фірми REKD модель Recreational є відмінним варіантом для спортсменів-початківців, призначений для спокійного прогулянкового катання в парковій місцевості, залі та роледромі. Наколінники оснащені протиударними чашами, спрямованими на запобігання серйозним травмам у разі падіння або ударів. Так як фіксація здійснюється за рахунок панчохи та липучок, дитина зможе самостійно справлятися з надяганням екіпірування, не вдаючись до сторонньої допомоги. Розмір S. Стан: Нові Вимірювання на фото. Вартість 500 грн АБСОЛЮТНО НОВІ наколенники для роликов фирмы REKD модель Recreational являются отличным вариантом для начинающих спортсменов, предназначен для спокойного прогулочного катания в парковой местности, зале и ролледроме. Наколенники оснащены противоударными чашами, направленными на предотвращение серьезных травм в случае падения или ударов. Так как фиксация осуществляется за счет чулка и липучек, ребенок сможет самостоятельно справляться с надеванием экипировки, не прибегая к сторонней помощи. Размер S. Состояние: Новые Замеры на фото. Стоимость 500 грн.

420грн

Подробно
img
Стійки сталеві Terra Incognita для намету (16мм)
2023-05-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Пропонуємо вашій увазі лише оригінальний та офіційний якісний товар в повній комплектації. На всю продукцію бренду купленого в нас діє офіційна гарантія - 1 рік. Також доступне післягарантійне обслуговування. Комплект стійок (2 шт.) для наметів або тентів.Кожна стійка має висоту 2,3м і складається з 5-и колін діаметром 16мм. Для зменшення висоти стійки можливе застосування 4-х,3-х або 2-х колін. Технічні характеристики : Матеріал - Сталь Висота H, см - 230 (5 колін) Діаметр ?, мм - 16 Вага, кг - 1,7

836грн

Подробно
img
Формула для суставов Joint Formula Dr. Mercola 30 капсул
2023-01-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Формула для суставов, Joint Formula, Dr. Mercola – уникальный источник кальция, который подарила нам сама природа.. Стоит ли говорить о том, что это самый легкоусвояемый.Производитель: Dr. MercolaСтрана: СШАХарактеристики: Артикул: 5608 Вкус: Без вкуса Классификация: Натуральные Количество капсул или таблеток: 30 шт. По возрасту: 18 + По количеству порций: 20 - 39 Форма выпуска: Капсулы Наличие: В наличии

1 027грн

Подробно
img
Дешеві воблери з Японії-Daiwa,Jackall,Lucky craft
2023-07-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Біла Церква
Оригінали з Японії.Торг від кількості.ЧИТАЙТЕ ОПИС! фото 1 Shimano TR0021 Hyena Bug по 250 грн Rebel TAD FRY по 150 грн Lucky Craft deep cra pea -по 250 грн SKAGIT DESIGNS NUTS 2.6g S-по 250 грн DUEL Aile Goby-по 150 грн KEN craft “Pee-Wee” Slimer-200 грн Jackson Cyarl S - 400 грн Luhr Jensen Hot Shot-100 грн Jackall chery 44 (е коцки фарби)-300 грн Tiemco Trick Trout Fat Minnow 40F-по 200 грн Yo-Zuri Snap Beans (жовті та червоні) по 150 грн Yo-Zuri Snap Beans (чорний графіт) по 200 грн Фото 2 yo zuri snap shad-150 грн REBEL F50--100 грн Daiwa SC Shad SP-200 грн Cotton Cordell C.C. Shad-150 грн KEN craft luice creek SP-150 грн BASSDAY SUGAR DEEP 35F-250 грн bass dosfui poper-100 грн Daiwa presso minnow 60 F- по 300 грн Daiwa presso minnow 40 F -по 350 грн KEN craft luice creek F-150 грн TACKLE HOUSE NECTON -200 грн Lucky Craft deep cra pea -100 грн DUEL Aile Mode TC 50mm, 2.5 g-по 200 грн Shimano lipless-по 200 грн Daiwa tiny minow SP (є дефекти фарби)-100 грн Olympic Mamiya Jointed Minnow-по 150 грн BASSDAY SUGAR DEEP 50-150 грн Tiemco vixen 55SS-350 грн forest 45F-300 грн Basday Sugar Minnow Bottom Twitcher BT42ES-350 грн Lucky craft bevy minnow S -150 грн Tackle House Elfin Shrimp-350 грн KEN craft luice creek SP-150 грн Фото 3 Rebel-Big Craw Crawfish -по 150 грн Rebel - Hellgrammite-по 150 грн Rebel - CrickHopper-по 150 грн Rebel -Bumble Bug-по 150 грн Фото 4 Lucky Craft clasical leader-150 грн BB crank 50 (SR,SSr) - по 300 грн DUEL SHORT TAIL LONG CAST MID-300 грн Lucky Craft CB 200 (є дефекти фарби)-100 грн Daiwa T.D. hyper crank TI-по 250 грн Biovex Joint Bait 110F-300 грн Biovex Joint Bait 110SF-300 грн heddon tiger-150 грн GEECRACK BB MUSTANG 50-250 грн daiwa petit peanut DR-150 грн Evergreen combat crank mini SR-300 грн DEPS korrigan MR-250 грн Rapala СD-по 100 грн DAIWA silver creek minnow F-200 грн KEN craft luice creek SP-150 грн Belle 7- 100 грн Lucky Craft Hash Minnow F-150 грн SMITH WVY 85S-200 грн Shimano TP-0013 BEBH-200 грн Owner Cultiwa SP-150 грн Фото 5 Спиннер бейт Evergreen - 150 грн Спиннер бейт Lucky Craft -150 грн DUO Nomase gill ( без гачка) по 100 грн Фото 6 Zenith Carol--200 грн Megabass giant dog-X-250 грн MARIA WISE DOG 70-400 грн cover walker-100 грн Smith Wiggy--250 грн Smith Gen-250 грн Arbogast jiterbug-150 грн Arbogast Hula Popper -150 грн heddon baby torpedo -200 грн madness shiriten 70-200 грн Big Man Splash Bug (дерево) по 300 грн Big Man Splash Bug prop(дерево) по 250 грн Фото 7 Любий 100 грн Rebel, Tiemco,Yo zuri, Rapala,Heddo,Daiwa,Lucky craft ,Heddon,Daiwa,Jackall,Shimano, Lucky craft Ціни уточнюйте.Моделі уточнюю

200грн

Подробно
img
Ніж з двома клинками і відкривачкою Benchmade(Китай)
2023-07-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Золочів
Характеристики (зелений - рукоять мікарта) Сталь: D2 Довжина клинка (короткий/довгий): 5 см / 7.5 см Довжина ножа (короткий/довгий): 15.4 см / 18 см Товщина обуху (короткий/довгий): 2.05 мм / 2.3 мм Механізм фіксації: Slip Joint Матеріал руків’я: мікарта Вага ножа: 102 г? Голубий: Характеристики: Сталь: D2 Довжина клинка (короткий/довгий): 5 см / 7.5 см Довжина ножа (короткий/довгий): 15.4 см / 18 см Товщина обуху (короткий/довгий): 2.05 мм / 2.3 мм Механізм фіксації: Slip Joint Матеріал руків’я: G10 Вага ножа: 106 г ?

1270грн

Подробно
img
Ніж Spyderco Squeak SlipIt C154 Slip-Joint
2024-04-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Кольори(чорний,оливка,коричневий,голубий,рожевий) Характеристики: Сталь: 8Cr13MoV Довжина клинка: 5.1 см Довжина ножа: 12.9 см Товщина обуху: 2 мм Механізм фіксації: Slip-Joint Матеріал руків’я: нейлон Кліпса: знімна, двостороння Вага ножа: 38 г

355грн

Подробно
img
Термоковдра рятувальна медична WARMTIME O323 ДВОСТОРОННЯ! ОПТ! Польща!
2023-11-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
БОГОДАР ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН www.bohodar.com.ua РОЗДРІБ і ОПТ РОЗДРІБ і ОПТ 1 Штука: 50 грн 2-4 Штуки: 45 грн 5-49 Штуки: 39 грн +50 Штук: 35 грн ЦЕЙ ТОВАР на нашому сайті www.bohodar.com.ua/catalog/558/8231/ Код: WARMTIME-O323 ТЕРМОКОВДРА ТЕРМОПОКРИВАЛО РЯТУВАЛЬНА МЕДИЧНА КОВДРА WARMTIME O323 130x210 СМ ДВОСТОРОННЯ СРІБЛЯСТИЙ КОЛІР ДЛЯ АРМІЇ ВІЙСЬКОВИХ ТРО ПОЛІЦІЇ СПЕЦСЛУЖБ МЕДИКІВ ЛІКАРЕНЬ THERMAL BLANKET SILVER CE ROHS! ДВОХСТОРОННЯ - З 2 БОКІВ СРІБЛЯСТИЙ КОЛІР! ЗБЕРІГАЄ ДО 97% ТЕПЛА ЛЮДСЬКОГО ТІЛА! ПОЛЬЩА! ЯКІСТЬ! POLAND Оригінал Стан: новий, в упаковці Якість: High Quality (Висока якість) Гарантія: 30 Днів Універсальна: Підходить для чоловіків Підходить для жінок Підходить для дітей Дуже високої якості! High Quality! Надзвичайно міцна - руками не розірвати! Захист від холоду, водонепроникна, сонцезахисна, вітрозахисна, захист від дощу Розміри: 130x210 см Матеріал: фольга алюмінієва PET Вага: 50 грам ТЕРМОКОВДРА WARMTIME O323 130x210 СМ ДВОСТОРОННЯ СРІБЛЯСТИЙ КОЛІР Інші назви: рятувальна ковдра, медична ковдра, космічна ковдра, термопокривало, термоодіяло, термокоц, аварійне покривало, коц, одіяло, термофольга, фольга, дощовик захистить речі від намокання, захист від холоду, захист від сонця, захист від дощу, вітрозахист захист від вітру, захист від обмороження, захист від перегрівання, захист рослин в теплиці, в захист авто від сонця на парковці, теплоізоляція приміщень, для відображення тепла багаття в походах, можна використовувати як тент намет в походах полювання рибалки , для армії захист від виявлення тепловізором, має бути в кожній аптечці, і т.п. Технічні характеристики: WARMTIME O323 130x210 см Країна: Польща Бренд: WARMTIME Модель: O323 Колір: сріблястий, з 2 сторін, двостороння Матеріал: фольга алюмінієва PET Вага: 50 грам Ширина: 130 см Довжина: 210 см Розмір в розкладеному вигляді: 130x210 см Розмір в складеному вигляді: 7.5x11.5 см Висота в складеному вигляді: 0.5 см Товщина фольги: 0.25 мм Розмір пакувального пакету: 9x13.5 см Гарантія: 15 Днів uk.wikipedia.org/wiki/Рятувальна_ковдра ТЕРМОКОВДРА WARMTIME O323 130x210 СМ ДВОСТОРОННЯ СРІБЛЯСТИЙ КОЛІР ДЛЯ АРМІЇ ВІЙСЬКОВИХ ТРО ПОЛІЦІЇ СПЕЦСЛУЖБ МЕДИКІВ ЛІКАРЕНЬ Рятувальна ковдра, термоковдра - ковдра, призначена для зменшення тепловтрат чи перегрівання людського тіла в екстрених випадках. Являє собою тонку плівку з ПЕТ, покриту металізованим відбиваючим матеріалом (зазвичай золотистого і сріблястого кольору), який відбиває до 80 % випромінюваного тілом тепла та інфрачервоне випромінювання. Ковдру виготовляють напиленням тонкого шару алюмінію на плівкову основу. Рятувальні ковдри звичайно включаються в аптечки першої допомоги. За свою водостійкість, вітростійкість і малу вагу (50 г для ковдри розміром 210 на 130 см), вони також завоювали популярність серед туристів, які використовують її надзвичайно широко: як пледи, ковдри, підстилки, паробар'єр, пончо або ультралегкий тент, дзеркало для відбиття сонячних «зайчиків», інфрачервоне дзеркало (срібляста сторона) для підсилення теплового ефекту (від багаття), створення маячків[1] . В силу своєї малої товщини рятувальна ковдра не вберігає від втрат тепла повністю, пов'язаних з теплопровідністю, тому не є панацеєю і, по можливості, повинна використовуватися в поєднанні з іншими теплоізоляційними засобами. Для захисту від холоду слід використовувати ковдру сріблястою стороною всередину, від перегріву - навпаки, сріблястою стороною назовні. Військовий варіант передбачає покриття тканиною темних кольорів (темно зелений) ковдри з однієї сторони(зовнішньої), для усунення світловідбиваючого ефекту. Тому зазвичай військові р.к. з обох сторін мають сріблясте покриття. Комплектація: термоковдра WARMTIME O323 1. Термоковдра WARMTIME O323 2. Пакет захисний прозорий поліетиленовий з zip-lock замком - - - ДОСТАВКА І ОПЛАТА Способи доставки: 1. Доставка Нова Пошта 2. Доставка Укрпошта 3. Доставка Олх Всі товари групуються Способи оплати: 1. Накладений платіж (без ніяких предолат!) 2. На карту банку (ПриватБанк, МоноБанк і т.п.) 3. Оплата Олх 4. Онлайн-оплата карткою Visa, Mastercard: LiqPay, WayForPay 5. Товари під замовлення: Аванс 30% 6. Товари під замовлення: Аванс 100% 7. Розрахунковий рахунок ФОП Терміни відправки: 1. Нова Пошта - 1-2 дні (max 3) 2. Укрпошта - 1-3 дні 3. Інші служби доставки - 1-5 днів www.bohodar.com.ua/help/ Більше детальна інформація

50грн

Подробно
img
Тактичні штани YEVHEV G3 з наколінниками для чоловіків, розмір М
2022-12-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Розмір М Матеріал тканини: тактичні штани виготовлені з 50% бавовни та 50% поліестеру, з тефлоновим шаром, що захищає від бризок, більш зручні та міцні. Оновлення еластичної тканини, покращена версія. Камуфляжна тканина 5050, стійка до подряпин. Характеристики: Наколінник виготовлений з камуфляжної еластичної тканини, а наколінник знімний, що не тільки не впливає на зовнішній вигляд, але й забезпечує максимальний комфорт і відповідає потребам у всіх рухах і захищає коліна. Наколінники можна регулювати під різний зріст. Місткість: ліві та праві головні кишені, бічні кишені на стегнах, бічні кишені на брюках, невидимі хвостові кишені на блискавці. Вільно рухайтеся: промежину використовує технологію стереовставки Angle і спеціальний виріз на стегнах, що робить версію штанів більш стереоскопічною та зручною для активного відпочинку на природі, наприклад скелелазіння та стрибків. Камуфляж: Штани повністю виготовлені з камуфляжної тканини для збереження єдності камуфляжу. Стрейч-полотно колін і талії також використовується з камуфляжного полотна. Талія забезпечена регулюючою пряжкою, а еластичний ефект талії реалізований липучкою. За допомогою липучок можна відрегулювати щільність колін і ніг.

4600грн

Подробно
img
Штаны Mil-tec chimera combat helikon олива койот 10516201 10516819
2023-06-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Ковель
Конструкція передбачає аж 10 кишень, де можна розмістити все необхідне. Спереду розташовані: у зоні пояса 2 кишені з боковим входом на блискавці та D-кільцем, над колінами 4 кишені з клапанами на липучці та 2 кишені на блискавці в зоні ікри. Ззаду є 2 кишені із клапанами на липучці. Таким чином можна зручно розташувати різного роду спорядження, будь то турнікет, рукавички, блокнот і т.п. У штанах CHIMERA застосовано просунуту систему регулювання посадки виробу. Це робиться за допомогою липучок та еластичних вставок. Липучки розташовані в зоні талії, колін та внизу штанини. Еластичні вставки є в області колін, стегон, попереку, а також у промежини. Все це дозволяє підлаштувати під особисті уподобання посадку виробу, тим самим штани не сковуватимуть руху під час активних дій. Також на колінах розташовані демпферні накладки з піни EVA. Це матеріал із закритим типом комірки, який не вбирає вологу, тим самим зберігаючи свої амортизаційні властивості. Дві класичні косі кишені на блискавці Дві великі кишені Cargo закриваються клапанами на липучках Дві передні кишені-карго із застібкою на липучці Дві задні кишені на липучці Дві кишені на блискавці внизу штанин Еластичні вставки на промежині, над колінами і на спині Нейлонові підсилення на колінах і гомілках (нашивки) Мушка на блискавці YKK D-кільця для кріплення обладнання Ремінець на липучці на талії Додаткові шви для кращої довговічності Сучасний, практичний і вишуканий крій Подвійна тканина на талії з м'якою підкладкою для комфорту Шлевки для ременя шириною 65 мм Система регулювання талії за допомогою двох липучок Блискавки внизу штанин Регульовані манжети на ніжках На колінах захисні накладки EVA Накладки оброблені нейлоном і протиковзкими виступами Регулювання висоти наколінників Наколінники стабілізуючі ремені Матеріал: Polycotton Rip-Stop (66% поліестер 35% бавовна) Код товару: Olive Drab (10516201) Виробник: Mil-Tec

3449грн

Подробно
img
CCM Tacks 3092 Jr Нагрудник хокейний
2023-09-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
Нагрудник CCM Tacks 3092 JuniorРозміри:Jr М - зріст 1,42 - 1,58 м, обхват 76 - 82 смНагрудник забезпечує відмінний захист та зберігає максимальну мобільність. Нагрудник має традиційну посадку з максимальним охопленням тіла. Великий пластиковий захист грудини створює максимальне покриття та надійний захист, у той час як трикомпонентна конструкція передньої панелі забезпечує повний діапазон руху. Бічні частини передньої панелі виконані із піни середньої щільності. Задня панель має цілісну конструкцію з інтегрованим захистом хребта.Матеріалом амортизуючого заповнення задньої панелі є піна середньої щільності. Плечові чаші добре охоплюють плече та створюють надійний захист завдяки застосуванню технології Joint Dispersion Protection (JDP), яка дозволяє перерозподіляти силу удару, зменшуючи його вплив на суглоби. Унікальна конструкція кріплення плечових чаш забезпечує відмінну рухливість захисного екіпірування. Захист біцепса має анатомічну форму. Внутрішня підкладка виконана з вологопоглинаючого, зносостійкого нейлону. За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном, в вайбер або пишіть в чатТовар відправлю Новою Поштою або іншою службою доставки

1 700грн

Подробно
img
Наколінники волейбольні, наколенники для волейбола ASICS GEL-KNEEPAD
2023-01-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
По Україні Нова Пошта або ОЛХ доставка . ASICS GEL-KNEEPAD - 750 грн пара - всі розміри в наявності ERREA ATENA - 550грн. (фото 5 та 6, розмір M) Для консультації пишіть у Вайбер +38********12, або телефонуйте. Спортивні наколінники ASICS GEL-KNEEPAD - професійні наколінники для волейболу, футболу, танців чи інших видів спорту, що забезпечують необхдіних захист, при цьому не сковуючи рухів. Дана модель має литу форму із поліуретану, що надійно захищає коліно від ударних навантажень при падінні. Зовнішні матеріали тканини забезпечують хорошую вентиляцію та відведення вологи. Основною перевагою даних наколінників є адаптивність, тобто за кілька тренувань вони підлаштовуються під форму коліна для максимального комфорту. Розміри - для вибору необхідно виміряти окружність коліна (по центру колінної чашечки прямої ноги): S: 32-35 см M: 35-37 см L: 37-41 см XL: 41-46 см Оригінальні Asics. У комплекті пара наколінників у фірмовій упаковці. Виробник: Китай

750грн

Подробно
img
Наколінники + налокітники
2023-04-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Дрогобич
Тактичний набір наколінники + налокітники для всіх видів спорту, активного відпочинку, страйкболу, пейнтболу, полювання та тренувальної стрільби. Мультикам Темнозелені піксель Пісочні піксель Подвійний еластичний потовщений ремінець, регулювання розміру на липучках. Металеві заклепки Захисна панель – пружний TPE(термопластичний еластомер) легкий та гнучкий забезпечує гарний захист. М'яка внутрішня подушка з внутрішньої сторони забезпечує амортизацію та поглинання ударів. Матеріал – нейлон 600D Розмір: Наколінники 19*16см Налокотники 17*13см Зверніть увагу! Тон кольору товарів іноді може відрізнятись від представлених на фотографії.

390грн

Подробно
img
Захист для колін Rollerblade (при катанні на роликових ковзанах)
2023-04-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Захист для колін Rollerblade (при катанні на роликових ковзанах) Розмір: М. Суб'єктивно, не маленькі. Є дуже дрібні потертості від примірювання. Але, по суті, нові. Самовивіз, OLX-доставка.

400грн

Подробно
img
Захист для колін
2023-07-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Захист для колін, ліктів і долоньок для хлопчика, нові, купили і не використовували. Ціна 150 грн.

150грн

Подробно
img
карате захист ніг, гомілки та стопи, пояс білий, захист рук
2023-04-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
карате захист ніг, гомілки та стопи, пояс білий, захист рук карате захист ніг, гомілки та стопи, пояс білий, захист рук карате захист ніг, гомілки та стопи, пояс білий, захист рук карате захист ніг, гомілки та стопи, пояс білий, захист рук

298грн

Подробно
img
Захисні шорти для катання на сноуборді, лижах
2024-03-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Нові захисні шорти для катання на сноуборді, лижах, санках, роликах Wolf Bike В наявностіі розміри: XS, S, М, L, XL, 2XL, 3XL. Можлива примірка у Києві. Товстий EVA захист в критичних місцях - копчик, бедра, пояс. Рекомендація по використанню - одягніть шорти зверху на термоштани (лосини), поверх шортів одягніть лижні штани. Шорти повинні добре прилягати до тіла, але при цьому не обмежувати вас в русі. Правильно підібраний розмір гарантує максимальний захист та комфортний рух. Ціна - 750 грн. Можливий опт. Наколінники S, M, L. Ціна 450 грн. Відправка будь-яким зручним для Вас перевізником чи ОЛХ-доставкою, у Києві можливий самовивіз. Також в наявності: сноуборди, куртки, штани, брендові рюкзаки, захист - шорти, наколінники, налокотніки. Детельніше за номером телефону, у телеграмі або у ФБ за пошуком Iced Snowboard.

750грн

Подробно
img
Спортивні наколінники та налокітники для волейболу
2022-12-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Запорожье
Продаю спортивні наколінники та налокітники Demix б/в. Наколінники трохи потерті. Налокітники підшиті. Звертайтесь за номером телефону: +38 06*********85 Андрій

550грн

Подробно
img
Форма Мультикам. Штани штурмові від UATAC GEN 5.2 Multicam + ремінь
2022-12-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Продам Штани UATAC GEN 5.2 Multicam waterproof + тактичний ремінь. Форма на осінь! Посилена версія для надскладних завдань. Тканина 65% бавовна, 35% нейлон. RIPSTOP (тканина зі спеціальним зміцнюючим плетінням). (Waterproof) водовідштовхувальна. Німецька армована нитка! Ґудзик на карго. Ґудзик на талії. Посилені сіткою. Унікальний надміцний тактичний ремінь. Німецька армована нитка! Форма не страйкбольна, а професійна військова! Дуже тривка! 4 кишені адаптовані під турнікет. 2 карго кишеня з фіксатором під 2 магазини або фляжку 0,5 л. Вставні налокітники (в комплекті) регулюються по висоті. Наколінники вкриті кардурою найкращої якості так само водотривкої. Практично неможливо пошкодити. Наколінники нової генерації що набагато покращуватиме комфорт. Зовні наколінники захищені посиленою кардурою. * Усі блискавки YKK (Japan) надзвичайно надійні та якісні! * Зручна система регулювання талії. * Кожна карго кишеня містить стабілізатор для пляшки з водою/магазину. * Спеціальний тримач для ножа/ліхтаря, який забезпечує легкий доступ до сусідніх кишень.  * Практичний регулятор висоти наколінника, розташований у передній кишені. * Призначений для використання зі знімними наколінниками. * Спеціальна кишеня для турнікета. * Двошарова зона для сидіння.

5680грн

Подробно
img
Штани Мультикам штурмові від UATAC GEN 5.2 Multicam + ремінь
2022-12-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Продам Штани UATAC GEN 5.2 Multicam waterproof. Форма на осінь! Посилена версія для надскладних завдань. Тканина 65% бавовна, 35% нейлон. RIPSTOP (тканина зі спеціальним зміцнюючим плетінням). (Waterproof) водовідштовхувальна. Німецька армована нитка! Гудзик на карго. Гудзик на талії. Посилені сіткою. Унікальний надміцний тактичний ремінь. Німецька армована нитка! Форма не страйкбольна, а професійна військова! Дуже тривка! 4 кишені адаптовані під турнікет. 2 карго кишеня з фіксатором під 2 магазини або фляжку 0,5 л Вставні налокітники (в комплекті) регулюються по висоті. Наколінники вкриті кардурою найкращої якості так само водотривкої. Практично неможливо пошкодити. Наколінники нової генерації що набагато покращуватиме комфорт. Зовні наколінники захищені посиленою кардурою. * Усі блискавки YKK (Japan) надзвичайно надійні та якісні! * Зручна система регулювання талії. * Кожна карго кишеня містить стабілізатор для пляшки з водою/магазину. * Спеціальний тримач для ножа/ліхтаря, який забезпечує легкий доступ до сусідніх кишень.  * Практичний регулятор висоти наколінника, розташований у передній кишені. * Призначений для використання зі знімними наколінниками. * Спеціальна кишеня для турнікета. * Двошарова зона для сидіння.

5680грн

Подробно
img
Штани штурмові мультикам UATAC GEN 5.2 MULTICAM
2022-12-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Кривий Ріг
Продам Штани UATAC GEN 5.2 Multicam waterproof. Форма на Осінь! Посилена версія для надскладних завдань. Тканина 65% бавовна, 35% нейлон. RIPSTOP (тканина зі спеціальним зміцнюючим плетінням). (Waterproof) водовідштовхувальна. Німецька армована нитка! Гудзик на карго. Гудзик на талії. Посилені сіткою. Унікальний надміцний тактичний ремінь. Німецька армована нитка! Форма не страйкбольна, а професійна військова! Дуже тривка! 4 кишені адаптовані під турнікет. 2 карго кишеня з фіксатором під 2 магазини або фляжку 0,5 л Вставні налокітники (в комплекті) регулюються по висоті. Наколінники вкриті кардурою найкращої якості так само водотривкої. Практично неможливо пошкодити. Наколінники нової генерації що набагато покращуватиме комфорт. Зовні наколінники захищені посиленою кардурою. * Усі блискавки YKK (Japan) надзвичайно надійні та якісні! * Зручна система регулювання талії. * Кожна карго кишеня містить стабілізатор для пляшки з водою/магазину. * Спеціальний тримач для ножа/ліхтаря, який забезпечує легкий доступ до сусідніх кишень.  * Практичний регулятор висоти наколінника, розташований у передній кишені. * Призначений для використання зі знімними наколінниками. * Спеціальна кишеня для турнікета. * Двошарова зона для сидіння.

5680грн

Подробно
img
АКЦІЯ ВІД ВИРОБНИКА наколінники та налокітники захисні
2022-12-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
АКЦІЯ ВІД ВИРОБНИКА Наколінники та налокітники повністю власного виробництва, від лиття пластику до пошиття! Вироби другого покоління, враховані зауваження бійців, які перевіряли наколінники та налокітники на полігонах і в бойових умовах. Вартість повного комплекту 390 грн.

390грн

Подробно
img
Штани xs s l xl 2xl 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8XL під наколінники мультикам
2023-01-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Умань
В НАЯВНОСТІ НЕ ПІД ЗАМОВЛЕННЯ!!!Штани тактичні під наколінники.Дуже зручна модель, 10 карманів, можливість регулювання розміру завдяки велкро застібкам і гумовим стяжкам як по висоті так і по об"єму.тканина ріпстоп поліестер/бавовна (вафелька) з водовідштовхуючою пропиткою,не продуваються.Дуже хороша якість,багато гарних відгуків.Уважно звіряйте розміри згідно таблиці.При олх доставці обов‘язково вказуйте в переписці розмір!!!Наколінники в комплекті Не ідуть!!!В наявності усі розміри від xs(28) до 8xl(50).Наложка/олх доставка.

1450грн

Подробно