img
Металошукач Garrett GTI 2500. Міношукач. Глибинний. Металлоискатель.
2023-09-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Магазин металошукачів та пошукової техніки Абориген Metalloiskatel.com.ua Металошукач професійного рівня Garrett GTI2500. З можливістю глибинного пошуку. У комплекті дві катушки стандартна та велика для глибинного пошуку. Металодетектор пройшов повну перевірку та налаштування нашими спеціалістами. Стан приладу 9 з 10. Присутні сліди експлуатації. Офіційний прилад. Відправка по Україні, оплата при отриманні. Також в наявності інші моделі металошукачів нові та б.у. Звоніть нашим консультантам за номером в оголошенні, або переходьте на сайт магазин АБОРИГЕН. Опис металошукача Garrett GTI 2500 GTI 2500 - професійний металодетектор. У цій моделі реалізовані всі технічні досягнення фірми Garrett. GTI 2500 забезпечує максимальну глибину пошуку як зі стандартною котушкою, так і з насадкою-збільшувачем глибини, з якою він працює у глибинному режимі. Прилад підходить для найскладніших завдань: археологічні дослідження, пошук кольорових металів, промислові роботи, пошук відходів, пошук втрачених ювелірних виробів та цінностей. Також GTI 2500 може використовуватись для пошуку самородного золота завдяки наявності режиму ALL METAL та можливості балансування. Переваги: ??Металошукач розрізняє чорні та кольорові метали і може налаштовуватись на потрібні (дискримінація). Тип металу виводиться на дисплей GTI 2500 Можливе налаштування дискримінатора будь-якої комбінації металів. Можна включити в пошук певні типи металів і виключити небажані, наприклад, фольгу GTI 2500 має статичний режим ВСІ МЕТАЛИ, в якому досягається максимальна глибина і завдяки якому можлива робота з насадкою для виявлення великих предметів на великих глибинах (до 3 м) Технологія Graphic Target Imaging – вимірювання розміру та глибини залягання металу (тільки в режимі дискримінатора) Інформація подається у графічному вигляді на дисплеї Є особливий сигнал монети, також можна ввімкнути роздільний звуковий сигнал для кольорових та чорних металів Налаштування глибини, гучності, тональності, порога. Функція цілевказівки, що дозволяє визначити точне місце залягання металу під котушкою. Визначення досягається шляхом відстеження показань індикатора та звукового сигналу при плавному переміщенні котушкою. У даній серії металошукачів реалізована схема Power Master та процесор DSP, що забезпечує збільшення глибини виявлення та більш точну дискримінацію порівняно з аналоговими системами. Функція ScanTrack забезпечує GTI 2500 автоматичну адаптацію під стиль та умови ґрунту Глибина виявлення цілей металошукачем garrett gti 2500: монета лусочка – до 17 см (за умови, що вона лежить плазом), монета СРСР номіналом 5 копійок – до 32 см, п'ятак Катерини II – до 37 см, військова каска – до 8 см, великі металеві об'єкти на глибині до 2 метрів. profiskatel.com

9910грн

Подробно
img
Металошукач грунтовий металодетектор Garrett GTI 2500 ( металоискатель
2023-09-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Кривий Ріг
Майже новий крутий металошукач. Користувались 2 рази. Новий коштуэ 40 000 грн. Э одх доставка. Ґрунтовий металодетектор GTI 2500 2500 забезпечує максимальну глибину пошуку як зі стандартною котушкою, так і з насадкою-збільшувачем глибини, з якою він працює в глибинному режимі. Прилад підходить для найскладніших завдань: археологічні дослідження, пошук кольорових металів, промислові роботи, пошук відходів, пошук втрачених ювелірних виробів та цінностей. Також GTI 2500 може використовуватись для пошуку самородного золота завдяки наявності режиму ALL METAL та можливості балансування. Бренд: Garrett Що таке ґрунтовий металодетектор Грунтовий металодетектор - це прилад для пошуку металевих предметів у ґрунті. Призначення Застосовується для пошуку прихованих комунікацій у землі під час будівництва чи побуті, а також при архологічних дослідженнях. Деякі моделі мають вологозахищений корпус, що дозволяє їх використовувати навіть у воді. Особливості - Металошукач розрізняє чорні та кольорові метали і може налаштовуватись на потрібні (дискримінація). Тип металу виводиться на дисплей GTI 2500. - Можливе налаштування дискримінатора будь-якої комбінації металів. Можна включити у пошук певні типи металів та виключити небажані, наприклад, фольгу. - GTI 2500 має статичний режим ВСІ МЕТАЛИ в якому досягається максимальна глибина та завдяки якому можлива робота з насадкою для виявлення великих предметів на великих глибинах (до 3 м). - Застосовується ручне або автоматичне балансування. - Технологія Graphic Target Imaging - вимірювання розміру та глибини залягання металу (тільки в режимі дискримінатора). - Інформація представляється у графічному вигляді на дисплеї. - Є особливий сигнал монети, також можна включити роздільний звуковий сигнал для кольорових та чорних металів. - Режим усунення впливу солі. - Налаштування глибини, гучності, тональності, порога. - Функція цілезазначення, що дозволяє визначити точне місце залягання металу під котушкою. Визначення досягається шляхом відстеження показань індикатора та звукового сигналу при плавному переміщенні котушкою. - 5 режимів дискримінатора: МОНЕТИ, РЕЛІКВІЇ, ЮВЕЛІРНІ ВИРОБИ, ZERO, КОРИСТУВАЛЬНИЙ. - 5 режимів дискримінатора: МОНЕТИ, РЕЛІКВІЇ, ЮВЕЛІРНІ ВИРОБИ, ZERO, КОРИСТУВАЧ . - Функція ScanTrack забезпечує GTI 2500 автоматичну адаптацію під стиль роботи оператора та умови ґрунту.

17000грн

Подробно
img
Металошукач Garrett ACE 400i / Металлоискатель Гарретт АСЕ Як НОВИЙ !
2024-01-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Представляємо вашій увазі металошукач Garrett ACE 400i - абсолютний оригінал, куплений лише кілька місяців тому. Цей прилад перебуває у ідеальному стані, не має жодних недоліків і працює бездоганно. Гарантія на Garrett ACE 400i ще дійсна приблизно два роки, а офіційна пломба (голограма) засвідчує його автентичність. Не пропустіть можливість придбати майже новий прилад без слідів використання: не ходив з ним по воді, не розбирав, нічого не відклеював. Продається через перехід на більш професійні моделі Minelab Equinox 800 або Nokta The Legend. Опис : Металошукач Garrett ACE 400i - останній і самий функціональний металошукач з серії новинок Garrett 2016 року. Даний металошукач є послідовником Garrett Euro ACE. Прилад зберіг в собі всі характеристики минулої моделі при цьому отримавши корисні нововведення. Якщо Ви є цінителем якісних речей і розумієте ціну функціоналу - Вам обов'язково потрібно купити Garrett ACE 400i. Огляд металошукача Garrett ACE 400i Металошукач Garrett ACE 400i придбав додатковий функціонал, що дозволяє збільшити технічний потенціал приладу. Збільшена частота пошуку Як не дивно, але нова модель отримала дуже пристойний «бонус» у вигляді підвищеної частоти пошуку. Замість 8,25 кГц, Garrett 400i працює на частоті 10кГц! Тепер Ваш прилад буде ще чутливий до дрібних предметів, а також монетам на ребрі. Функція Iron Audio Ця функція дозволяє активувати сигналізацію чорних металів в режимі дискримінації. Завдяки цій функції можна відокремити металевий «сміття» від хороших знахідок. Функція активно використовуються в приладах Garrett AT PRO. VDI число (Target ID) Цифровий ідентифікатор є основною зміною в новій лінійці металошукачів Garrett. Ця функція присутня у всіх моделях і є родзинкою цих приладів. VDI число дозволяє більш точно визначити тип металу, тим самим спрощуючи процес відсіву непотрібних предметів. Металлоискатель Garrett ACE 400i Зміщення частоти Крім підвищеної частоти, Garrett ACE 400i має можливість зміщення частоти на невелике значення. Це дозволяє відбудувати від перешкод і інших приладів. Нова штанга Garrett ACE 400i Як і всі нові моделі, Garrett 400i має нову штангу з цанговими зажимами і засувками. Штангу «зайняли» у всім відомого металошукача Garrett AT PRO. Завдяки цій штанзі Ви отримуєте ідеальний пошук без люфтів і зсувів.

11450грн

Подробно
img
Garrett GTI 2500
2023-07-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Металодетектор Garrett GTI 2500 працює стабільно і чітко, без зайвих спрацьовувань, але найголовніше його відмінність від інших – це точне визначення цінності знайденого предмета. Ніяких зайвих розкопок, ніяких іржавих цвяхів, дроту або пробок від пивних пляшок: Garrett GTI 2500 візуальною і звуковою індикацією підкаже Вам, що обов'язково потрібно викопати, а що можна спокійно залишити і далі лежати в землі. Ще одна найважливіша властивість Garrett GTI 2500 - глибинний пошук. Цей металошукач чітко знаходить навіть дуже глибоко лежать предмети, незалежно від того, що там ховається – окрема старовинна монета або жаданий горщик з сріблом або навіть золотом! Окремо потрібно сказати про індикатор, що допомагає зрозуміти форму і протяжність (розмір) об'єкта, що знаходиться під землею. Як прикро буває при витяганні цінної знахідки вдарити по ній лопатою! З Garrett GTI 2500 такий негативний розвиток подій просто виключено - детектор дозволяє з легкістю визначати розмір предмета, його форму і межі, так що витяг знахідки пройде без ексцесів.

16500грн

Подробно
img
Металлоискатель металлодетектор металошукач Garrett GTI 2500 4 катушки
2024-03-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Кропивницький
Робочий в гарному стані, зі всім необхідним додатковим обладнанням. Доставка можлива лише новою поштою по повній оплаті на карту, або передплаті на дорогу, або олх доставкою. Телефонувати з 8.00-12.00. Детектор в гарному стані. За весь час роботи збоїв не помічено. Чудовий детектор зі знаковими знахідками. В комплектацію входить сам детектор, штатна катушка Garrett 12.5 Proformance Imaging(тріщина на ізоляції кабелю, зафіксовано ізолентою), катушка NEL BIG, NEL Hunter (тріщина на ізоляції кабелю, зафіксовано ізолентою), NEL Sharpshooter, кожна катушка в захисній накладці( які не знімались), навушники, комплект акумуляторів(8 шт по 2500 мАг вистачає на декілька виїздів), зарядні х 2 шт. ВЕСЬ КОМПЛЕКТ ДЛЯ РОБОТИ! Усі катушки в робочому стані. Штатна катушка дає хибні сигнали по вологій поверхні, через що була підозра на мікротріщину і вирішив залити нижню частину епоксідною смолою, результату не дало, хибні сигнали іноді проявляються. Навушники не використовувались. Детектор оригінальний. Болт катушки виточений з текстоліту, витримує серйозні навантаження. Производитель: Гарретт Тип схемы: VLF Рабочая частота, кГц: 7,2 Глубина обнаружения монеты, см: 20-40 Макс. глубина обнаружения, см: 120 Дискриминатор: есть Кол-во программ дискриминации: 5 Числовая дискриминация: есть Кол-во сегментов дискриминации: 24 Звуковая идентификация: есть Кол-тво тонов звуковой идентификации: 3 Целеуказание: есть ЖК дисплей: есть Подсветка дисплея: есть Настройка чувствительность: есть Режим устранения влияния соли: есть Настройка порога: авто Статический режим: есть Голосовое оповещение о цели: есть Балансировка грунта: авто Водонепроницаемая катушка: есть Длина, см: 100-130 Питание: батарейки (8хАА) Вес, кг: 1,3 Металлоискатель Garrett GTI 2500 - это профессиональный аппарат от всемирно известной фирмы Garrett Electronics Inc, который станет полезным как начинающим кладоискателям так и профессионалам. Данная модель очень проста в управлении, при этом имеет массу настроек, при помощи которых можно легко настроить аппарат для определенной работы. В арсенале прибора есть выбор одного из пяти режимов дискриминации металла, так же есть функция Treasure Talk- голосовое оповещение о типе обнаруженной цели. Катушка Garrett GTI 2500 увеличенного размера, водонепроницаемая благодаря чему аппарат можно использовать в различной почве и даже в воде. Металлоискатель различает черные и цветные металлы и оборудован трехтональной звуковой идентификацией. Инструмент произведен по новейшим технологиям на современном оборудовании. Длительный срок эксплуатации и безотказной работы обеспечивается применением материалов и комплектующих высокого качества. ЖК дисплей с подсветкой; водонепроницаемая катушка; 5 программ дискриминации; настройка чувствительности; целеуказание; режим устранения влияния соли; звуковая идентификация; голосовое оповещение о цели: графический анализатор цели; микропроцессорное управление; малый вес.

14700грн

Подробно
img
Мeталошукач GARRETT ACE 150,200і,250,300і,400і,EURO ACE /МАГАЗИН
2023-08-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
АКЦІЯ!!! Дзвоніть..є різні цікаві пропозиції співпраці,та опт для інтернет магазинів.. +Знижка для ЗСУ та волонтерським організаціям.. Офіційний спеціалізований магазин металошукачів, катушок та аксесуарів "ІНСТРУМЕНТ ЗАХІД" Івано-франківськ вул. Галицька, 80 а Доставка поштою без передоплати. + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Найкращі знижки гарантуємо!! +ПОДАРУНКИ Нові "GARRETT " •Garrett ace 150 •Garrett ace 250 •Garrett ace 200і •Garrett ace 300і •Garrett Euro Ace •Garrett ace 400i •Garrett Ace Apex 8.5x11"DD Raide Також шукайте нас в Google: "garrett.olx.ua " •Garrett AT Pro International •Garrett AT Gold •Garrett AT Max International •Garrett Goldmaster 24k •Garrett ATX ... 100% Оригінал!! Офіційна гарантія 2 роки. ОПИС: Металошукач" GARRETT"це апарати від всесвітньо відомої фірми Garrett Electronics Inc, які стануть у пригоді як початківцям шукачам скарбів так і професіоналам. Дані модель дуже прості в управлінні, при цьому мають масу налаштувань, за допомогою яких можна легко налаштувати апарат для певної роботи. В арсеналі пристроїв є вибір одного з п'яти режимів дискримінації металу (кнопка Mode): Zero-Disc (всі метали), Jewelry (ювелірні вироби), Custom (користувацький), Relic (реліквії), Coins (монети). Котушка " водонепроникна завдяки чому апарати можна використовувати в різному грунті і навіть у воді.Металошукачі розрізняють чорні і кольорові метали і обладнаниі тритональною звуковою ідентифікацією. Тривалий термін експлуатації і безвідмовної роботи забезпечується застосуванням матеріалів і комплектуючих високої якості. "GARRETT", є флагманом в світі металошукачів, і само надійною пошуковою технікою. +КАТУШКИ ПО ОПТОВЙ ЦІНІ ДЛЯ GARRETT, MINELAB FISHER TEKNETICS BOUNTY HUNTER TESORO GOLDEN MASK GOLD MAXX POWER WHITES.. GMaxx ll,ADVENTIS 2 QUEST Q20/Q40 NOKTA -MAKRO... TROYX_3/x5 SHADOW AKA COРЕКС,СИГНУМ КАЩЕЙ-20М СКИФ/КАЙМАН (Гарантія 3 рокі!!

6583грн

Подробно
img
Металошукач Garrett ACE 400i Оригінал на гарантії до 24.05.2024
2023-08-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Хуст
Металошукач Garrett ACE 400i / Гарет Металлоискатель / Металодетектор Металошукач пройшов перевірку нашими спеціалістами Стан приладу 10/10 Гарантія на металошукач до 24.05.2024 Відправка по Україні. Оплата при отриманні. Також в наявності великий вибір нових та б/у металошукачів. Металошукач Garrett ACE 400i - останній і самий функціональний металошукач з серії новинок Garrett 2016 року. Даний металошукач є послідовником Garrett Euro ACE. Прилад зберіг в собі всі характеристики минулої моделі при цьому отримавши корисні нововведення. Якщо Ви є цінителем якісних речей і розумієте ціну функціоналу - Вам обов'язково потрібно купити Garrett ACE 400i. Збільшена частота пошуку Як не дивно, але нова модель отримала дуже пристойний «бонус» у вигляді підвищеної частоти пошуку. Замість 8,25 кГц, Garrett 400i працює на частоті 10кГц! Тепер Ваш прилад буде ще чутливий до дрібних предметів, а також монетам на ребрі. Функція Iron Audio Ця функція дозволяє активувати сигналізацію чорних металів в режимі дискримінації. Завдяки цій функції можна відокремити металевий «сміття» від хороших знахідок. Функція активно використовуються в приладах Garrett AT PRO. VDI число (Target ID) Цифровий ідентифікатор є основною зміною в новій лінійці металошукачів Garrett. Ця функція присутня у всіх моделях і є родзинкою цих приладів. VDI число дозволяє більш точно визначити тип металу, тим самим спрощуючи процес відсіву непотрібних предметів. Зміщення частоти Крім підвищеної частоти, Garrett ACE 400i має можливість зміщення частоти на невелике значення. Це дозволяє відбудувати від перешкод і інших приладів. Нова штанга Garrett ACE 400i Як і всі нові моделі, Garrett 400i має нову штангу з цанговими зажимами і засувками. Штангу «зайняли» у всім відомого металошукача Garrett AT PRO. Завдяки цій штанзі Ви отримуєте ідеальний пошук без люфтів і зсувів. Функціональні характеристики Garrett ACE 400i Функціональні характеристики приладу зберегли всі моменти попередньої моделі. Крім цього, додалися нові опції, згідно з нововведеннями. Garrett ACE 400i має такі режими роботи: * Монети; * Реліквії; * Користувальницький; * Ювелірка; Всі метали. Для точного визначення місцезнаходження цілі присутній режим Pinpoint. Для дісркімінаціі доступно 12 сегментів. Під чорні виділено 6 секторів. Налаштування чутливості доступна в діапазоні 8 поділок. Сигналізація заряду батареї залишилася колишньою і складається з 4-х позицій. Дискримінація проводиться в звичайному стилі, методом відключення секторів. Нова функція «скоса» частоти здійснюється за допомогою затиснення клавіш «Вимикання / Включення дискримінації» та гойдалки переміщення покажчика дискримінації. +3805001998З7 * Viber * WhatsApp * Telegram

10250грн

Подробно
img
Металошукач Garrett AT Gold / Металлоискатель Гарет голд
2023-03-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Тячів
Металошукач Garrett AT Gold / Металлоискатель Гарет голд КОМПЛЕКТАЦИЯ: 2 катушки * Катушка 5?8" DD (погружаемая) * Катушка 8,5?11" DD (погружаемая) * Нижняя и средняя штанга * Верхняя штанга с блоком управления * Комплект крепления катушки * 4 батарейки AA * Держатель на 4 батареи АА * Инструкция +38********37 - Viber - WhatsApp - Telegram Одна из самых свежих новинок от Гаррет, созданная преимущественно для золотоискателей, современная модель Garrett AT Gold. Этот металлоискатель "заточен" на поиск золотых монет, самородков, ювелирных изделий и старинных изделий из золота. От своего «родного брата» Garret AT Pro этот детектор унаследовал абсолютно водонепроницаемую защиту блока управления, катушки и штекера наушников, что открывает возможности для подводного поиска – прибор можно полностью погружать в воду и на глубину до трёх метров. Если предполагается полное погружение, придется обзавестись специальными герметичными наушниками для работы в подводном режиме. За счет применения особенного пластика, корпус и катушка отлично выдерживают удары и менее подвержены износу и механическим повреждениям. С герметичным корпусом этому детектору нет равных при работе под дождем, на пляже, в грязи и пыли заброшенных помещений. Из технологических особенностей, примененных в Гарретт АТ Голд, следует отметить высокоскоростной процессор, способный мгновенно обрабатывать сигнал от цели, возможность подстройки рабочей частоты и отличные показатели дискриминации, ручная и автоматическая балансировка грунта. С такими достойными характеристиками прибор демонстрирует прекрасные показатели на сложных грунтах с высокой минерализацией. Уникальная опция «окно баланса грунта» дает возможность расширить параметры балансировки и уменьшить количество ложных срабатываний от влияния минерализации и внешних помех. Гаррет АТ Голд имеет ряд существенных преимуществ в сравнении с детекторами своего ценового класса. Шкала графического анализатора целей расширена до 20 сегментов, максимально полный диапазон числа электропроводимости металлов VDI. В АТ Голд заложены готовые поисковые программы, а также реализована возможность создания индивидуальных программ поиска с определенным набором целей, ориентированных только на драгметалл, с отсечением нежелательных объектов, содержащих прочие металлы. Металлодетектор Garrett AT Gold снабжен универсальной водонепроницаемой DD катушкой PROformance 5х8”. Уменьшенный размер катушки и четкое целеуказание ПинПойнт повышают чувствительность катушки к монетам и ювелирной мелочи и дают определенные преимущества при поисках на пляже и мелководье. Конструкция детектора - моноблок, в который заключены электроника, питание и монохромный жк-дисплей. Штанга усилена дополнительными шайбами-зажимами. * Металошукач Garrett AT Gold * Металошукач Garrett AT Pro International * Металошукач Garrett AT MAX

14650грн

Подробно
img
Металошукач Новий Garrett AT PRO International /AT MAX /AT GOLD / ATX
2023-06-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Дзвоніть..є різні цікаві пропозиції співпраці,та опт для інтернет магазинів.. Офіційний спеціалізований магазин металошукачів, катушок та аксесуарів.. "ІНСТРУМЕНТ ЗАХІД" Івано-Франківськ вул. Галицька,80 а Доставка поштою без передоплат +БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Найкращі знижки гарантуємо!! +ПОДАРУНКИ Нові •Garret AT PRO International •Garrett AT MAX International •Garrett AT GOLD •Garrett ATX .. Оригінал !! Офіційна гарантія 2 рокі. ОПИС: •Виробник: "GARRETT " •Країна експортер: США •Тип шукача: Підводний/ Грунтовий •Пошукова катушка: PROformance ACE Series 28x22см (AT GOLD 5x8 DD) •Макс. глибина занурення: 3м •Тип схеми: VLF •Робоча частота: 15кГц /13,6кГц /18кГц •Глибина знаходження монети: 30-40см •Макс. глибина виявлення: 150см •Вага: 1,4кг •РК дисплей •Водонепроникний Металошукачі "GARRETT" відкривають для Вас абсолютно нові можливості в пошуку. Професійні металошукачі Garrett AT PRO International, Garrett AT MAX International, Garrett AT GOLD, Garrett ATX створені для того, щоб в рівній мірі бути корисним як при будь-яких наземних пошукових експедиціях, так і при підводному пошуку в прісноводних і солоних водоймах (при глибині занурення до 3 метрів). Всі програми адаптовані для Українських умов і цілей. Шкала дискримінації детекторів розбита на сегменти, що дозволяє прецизійно налаштовувати детектор на прийом потрібних і на відсікання непотрібних металевих цілей. Металодетектор "GARRETT" безпомилково визначає типи цілі і матеріал, з якого вона зроблена, сигналізуючи оператору міткою на шкалі дискримінації, багатотональним звуковим відгуком і, що особливо важливо, за допомогою цифрового ідентифікатора цілі. Інноваційна котушка 8,5 "x 11" DD PROformance (5?8 DD) прекрасно зарекомендувала себе на українських просторах і в підводному пошуку. Датчики незвичайної форми створені спеціально з тією метою, щоб дозволяти швидко вести глибинну розвідку на великих просторах і займатися «ловом бліх» на локальних ділянках, в тому числі і на майданчиках, де в землі крім корисних цілей зустрічається багато сміття. Котушка не створює помилкових сигналів, прекрасно справляється з дуже дрібними цілями, а також з металевими артефактами складної форми, з монетами, що лежать в землі під нахилом або і зовсім – на ребрі. Старовинні монети (в тому числі і середньовічна срібна і мідна луска), золото і срібло пляжів, раритети середньовіччя, військові артефакти і звичайно скарби стануть Вашими, якщо Ви вирішили придбати для себе металошукач фірми "GARRETT". КОМПЛЕКТАЦІЯ: •висувна штанга; •набір кріпильних елементів; •катушка 8,5*11" DD; (5?8 DD) •захист катушки •батареї АА (4шт); •навушники" Garrett " •документи (Гарантійний талон,інструкція) •картонна упаковка +КАТУШКИ ПО ОПТОВІЙ ЦІНІ ДЛЯ : GARRETT, MINELAB FISHER TEKNETICS BOUNTY HUNTER TESORO GOLDEN MASK GOLD MAXX POWER WHITES.. GMaxx ll,ADVENTIS 2 QUEST Q20/Q40 NOKTA -MAKRO... TROYX_3/x5 SHADOW AKA COРЕКС,СИГНУМ КАЩЕЙ-20М СКИФ/КАЙМАН (Гарантія 3 рокі)

20940грн

Подробно
img
Металошукач Garrett ACE 400i
2024-01-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Рівне
Американська компанія Garrett є визнаним лідером у галузі розроблення та виробництва металодетекторів для пошуку в ґрунті й огляду людей. Фірма виробляє металошукачі з 1964 року та за цей час здобула визнання з-поміж шукачів скарбів і фахівців з питань безпеки. Металошукач Garrett Ace 400i вартий того, щоб на нього звернули увагу як новачки, так і професіонали. Ця нова модель сильно «нафарширована» різними функціями, має дуже багату комплектацію, в якій ви знайдете масу додаткових аксесуарів. Серед них є дійсно дуже сильні позиції, які допоможуть і будуть необхідні при пошуку. Це відмінні стереофонічні навушники, пластиковий захист для пошукової котушки і унікальний матерчатий чохол, який здатний захистити блок управління не тільки від пилу або мокрого бруду, але навіть від дощу або снігу. Якщо ви обираєте для себе гідний і сучасний прилад, який чітко відповідає всім вимогам і відповідає на всі поставлені завдання в пошуку, то рекомендуємо купити металошукач Garrett Ace 400i. Це потужний і оптимальний прилад за цілком розумну ціну. Основні особливості: Звук заліза. Дозволяє чути низький звуковий сигнал від відсічених (дискримінованих) залізних цілей і змінювати точку включення сигналу середньої тональності. Цифровий ідентифікатор цілі: виводяться значення від 0 до 99, що повідомляють інформацію про виявлену мету. Більш висока робоча частота 10 кГц забезпечує кращу чутливість до цілей з низькою і середньою провідністю (золото, свинець тощо). Налаштована частота дозволяє уникати перешкоди від інших приладів, що працюють поруч. Цангові затискачі на штанзі покращують конструкцію приладу. Вологостійка DD-катушка 8.5" x 11" (22 x 28 см) серії PROformance забезпечує широкий захват, хорошу глибину і стійкість до мінералізації. Збільшена точність дискримінації заліза (6 сегментів) дозволяє більш точно налаштувати прилад на пошук корисних предметів з ігноруванням металломусора. Функція цілевказівки (пінпоінт) дає можливість точно засікти положення об'єкта в грунті перед початком викопування. Довільна дискримінація за будь-якими сегментами на шкалі дозволяє налаштовувати прилад на певні види цілей. 5 режимів пошуку (масок дискримінації) і режим цілевказівки. 8 ступенів регулювання чутливості. Індикатор глибини монети дозволяє оцінити глибину залягання об'єкта, якщо він порівняний за розміром з монетою. На шкалі нанесена розмітка з урахуванням потреб європейських пошуковиків (відрізняється від версії США). Сумісність з усіма котушками ACE. Функціональні характеристики Garrett ACE 400i Металошукач Garrett ACE 400i зберіг в собі зручність і простоту управління, при цьому отримавши деякі оновлення. Поставляється з концентричною пошуковою котушкою PROformance, яка працює на більш високій частоті 10 кГц, що дає вам підвищену чутливість виявлення, охоплення й глибину мети. Тепер ваш прилад буде ще чутливий до дрібних предметів, а також монетам на ребрі. ACE 400i має цифровий ідентифікатор мети, частоту регулювання, доданий сегмент дискримінації заліза і шток блокування для додаткової стійкості. Прилад обладнаний більш широкою шкалою дискримінації, як у Garrett Euro Ace. Присутні звичні заводські режими: монета; реліквія; користувальницький; прикраса; всі метали. Для точного визначення місцезнаходження мети присутній режим Pinpoint. Для дискримінації доступно 12 сегментів. Під чорні виділено 6 секторів. Налаштування чутливості доступна в діапазоні 8 поділок. Сигналізація заряду батареї залишилася колишньою і складається з 4-х позицій. Дискримінація проводиться в звичайному стилі, методом відключення секторів. Нова функція «скосу» частоти здійснюється за допомогою затиснення клавіш «Виключення/Включення дискримінації» і гойдалки переміщення покажчика дискримінації. Європейська версія 400i відрізняється від американської 400 по іншому працюютчими звуковими сигналами низької і середньої тональності, збільшеною точністю настройки дискримінації заліза, розміткою шкали, зміненими масками дискримінації і наявністю офіційної гарантійної підтримки. Оновлена котушка Комплектується фірмовою універсальною DD-котушкою Garrett 8.5 x 11 — найпотужнішою, з максимальним захопленням і глибиною пошуку. Також виробник оновив робочу частоту — тепер це 10 кГц з можливістю зсуву частоти, удосконалив дискримінацію. VDI число (Target ID) Цифровий ідентифікатор є основною зміною в новій лінійці металошукачів Garrett. Ця функція присутня у всіх моделях і є родзинкою цих приладів. VDI число дозволяє більш точно визначити тип металу, тим самим спрощуючи процес відсіву непотрібних предметів. Діапазон цифрового ідентифікатора має значення від 1 до 99. Кожному сектору дискримінації належить 8 значень Target ID. Потрібно враховувати цей факт, використовуючи дискримінацію металошукача. Функція Iron Audio Дана функція дозволяє активувати сигналізацію чорних металів в режимі дискримінації. Завдяки цій функції, можна відокремити металеве "сміття" від хороших знахідок. Функція активно використовуються в приладах Garrett AT PRO. Нова штанга Garrett ACE 400i Як і всі нові моделі, Garrett 400i має нову штангу з цанговими затискачами і засувками. Штангу "зайняли" у всьому відомого металошукача Garrett AT PRO. Завдяки цій штанзі, ви отримуєте ідеальний пошук без люфтів і зсувів. ГАРАНТИЯ НА БЛОК УПРАВЛІННЯ ТА КАТУШКУ 12 МІСЯЦІВ.

19000грн

Подробно
img
Металошукач Garrett ACE 200i на Гарантії
2023-05-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Хуст
Металошукач Garrett ACE 200i / Металлоискатель / Металодетектор Металошукач пройшов перевірку нашими спеціалістами Стан приладу 9/10 Гарантія від магазину Відправка по Україні. Оплата при отриманні. Також в наявності великий вибір нових та б/у металошукачів. Металошукач Garrett ACE 200i - наймолодша модель серед новинок Garrett. Цей прилад прийшов на заміну Garrett ACE 150. Металошукач знайшов деякі оновлення, які «освіжили» його функціонал. Якщо Вам потрібен бюджетний металошукач з хорошими характеристиками, ми рекомендуємо купити Garrett ACE 200i. Основні особливості * Звук заліза. Дає змогу чути низький звуковий сигнал від відсічених (дискримінованих) залізних цілей і змінювати точку ввімкнення сигналу середньої тональності * Цифровий ідентифікатор цілі: виводяться значення від 0 до 99, що повідомляють інформацію про виявлену ціль * Налаштовувана частота допомагає уникати перешкод від інших приладів, що працюють поруч * Цангові затискачі на штанзі поліпшують конструкцію приладу * Вологостійка котушка 6.5" x 9" (16.5 x 23 см) серії Concentric PROformance забезпечує широке захоплення, непогану глибину та стійкість до мінералізації * Збільшена точність дискримінації заліза (5 сегментів) дає змогу точніше налаштовувати прилад на пошук корисних предметів з ігноруванням металосміття * 3 режими пошуку (масок дискримінації) і режим цілевказування * 4 ступені регулювання чутливості * Індикатор глибини монети дає змогу оцінити глибину залягання об'єкта, якщо він порівнянний за розміром із монетою Металошукач ACE 200i від Garrett постачається із 6.5" х 9" концентричною пошуковою котушкою PROformance, яка працює на частоті 6.5 кГц, що дає вам підвищену чутливість виявлення, охоплення і глибину цілі. В ACE 200i додано сегмент дискримінації заліза та шток блокування для додаткової стійкості. Для міжнародних ринків збуту компанія Garrett оптимізувала металошукач ACE 200i для кращого сприйняття ґрунту й для продуктивнішого пошуку цілей. Є звичні заводські режими: * монети; * прикраси; * всі метали. Garrett ACE 200i показує VDI-число, так званий цифровий ідентифікатор. За допомогою цієї можливості користувач може простіше визначити тип металу. +380981347З57 * Viber * WhatsApp * Telegram

5450грн

Подробно
img
Металошукач Garrett ACE 350 "EURO" / Металлоискатель Гаррет Оригінал
2023-04-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Хуст
Металошукач Garrett Euro ACE / Металлоискатель / Металодетектор Гаррет "У відмінному стані" Металошукач пройшов перевірку нашими спеціалістами Стан приладу 10/10 прилад як новий, без слідів використання. Прибор Оригінал, на гарантія від магазину Відправка по Україні. Оплата при отриманні. Також в наявності великий вибір нових та б/у металошукачів. *Дана модель металошукача зовні дуже нагадує Garrett Ace 250, хіба що обладнана іншою котушкою, про яку поговоримо далі. До речі, є один нюанс, про який не знають початківці шукачів скарбів. Garrett Euro Ace і Garrett Ace 350 це по факту не один металошукач, а дві локалізації металошукача. Тобто, перший розроблений для Європейських країн і орієнтований під наші грунти. А ось другий - це чисто американська модель, що розповсюджується на просторах Америки і т.д. Тобто, якщо Ви побачили у продажу Garrett Ace 350 - це, швидше за все нелегально ввезений на територію України прилад. *Переваги металошукача Garrett Euro Ace Покращена стабільність завдяки новій DD котушці розміром 22х28 см. з міцним компаундом; Відмінне розпізнавання монет на ребрі; Металошукач краще бачить дрібні монети, розміром 6-5 мм; Підвищена частота 8,5 кГц дозволяє бачить кольоровий метал на більшій глибині; Адаптована локалізація металошукача Euro Ace, і як в результаті, менші втрати в грунті; Швидкий відгук сигналу і точний пошук, завдяки потужному процесору. *Металлоискатель Garrett Euro ACE представляет собой микропроцессорный поисковый прибор, который основывается на технологии VLF, позволяющей быстро и четко обрабатывать полученный от цели сигнал. Прибор разработан специально для европейского рынка, с учетом специфики состава почвы и адаптирован под часто встречающиеся предметы, например, монеты, распространеные в странах Европы и СНГ. Это выражается в расширенном диапазоне черных металлов, обозначенном на шкале дискриминации, а также отличаются настройки в режиме поиска «Монеты», что облегчает идентификацию. Кроме того, Garrett Euro ACE использует метрическую систему измерения, то есть показывает глубину залегания объекта в сантиметрах, а не в дюймах как на американских моделях. * Комплектація: - Верхня штанга з блоком управління, - Штанга середня, - Штанга нижня, - Гвинти для кріплення, - Еліптична котушка 8,5х11 "DD (занурювана), - 4 батареї АА, - Блок управління +38********57 - Viber - WhatsApp - Telegram

8450грн

Подробно
img
Катушки NEL Tornado, на металлоискатель Quest X5, Quest X10
2023-04-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Ужгород
интернет-магазин kladokop.in.ua 06******62 viber 09******71 05******20 А также в наличии Оригинальные катушки NEL для всех металлоискателей пишите, звоните спрашивайте. Подарки ! ! ! Скидки! ! ! Высокое качество катушки получило реально всемирное признание. С начала 2015 года и по сегодняшний день актуальным является пятое поколение, или как еще говорят копатели, пятая генерация катушки Нел Торнадо, характеризующаяся проработанной конструкцией, усиленным гермоводом в месте крепления шнура к катушке и облегченным весом. Предназначена для использования как катушка на каждый день, вместо родной катушки. Размер 12 на 13 дюймов или 33 на 35 см, благодаря такому размеру дает ощутимый прирост глубины по сравнению с родными катушками металлоискателей, которые всегда меньшего размера. Конструкция Double-D, или как часто говорят DD, позволяет обеспечить большой захват при поиске, глубокое проникновение сигнала в землю, а также уверенно компенсировать помехи, связанные с минерализацией грунта. Чувствительна к самым мелким целям, таким как чешуя, ювелирные изделия и т.п. Отличается легким весом, не утомляет руку, с ней легко выходить хоть целый день. Гарантия на катушку составляет 3 года с даты продажи. Подарки каждому покупателю! Для металлоискателей Garrett: серия ACE: Garrett ACE 300i, ACE 400i, ACE 250, EuroACE, ACE 200i, ACE 150 серия AT: Garrett AT Pro, AT Gold серия GTI: Garrett GTI 250*********2000 серия GTx: Garrett GTP 1350, GTA 550, GTA 750 Для металлоискателей Fisher, Teknetics, Bounty Hunter: серия Fisher F: Fisher F2, F4, F5, F11, F22, F44, F70, F75 для Fisher Gold Bug линейка Teknetics EuroTek: Eurotek Pro 11, EuroTek Pro 8, Eurotek 8 линейка Teknetics Alpha, Delta, Gamma, Omega флагманы Teknetics T2, G2 для серии Bounty Hunter Discovery: 1100, 2200, 3300 для приборов Bounty Hunter Lone Star, Land Ranger, Quick Draw, Pioneer, для серии Bounty Hunter Gold, Platinum, Titanium Для металлоискателей Minelab: для серии Minelab X-Terra 705, 505, 305 частота 7,5 кГц для серии Minelab X-Terra 705, 505, 305 частота 18,75 кГц для серии Minelab X-Terra 705, 505, 305 две частоты на выбор 7,5 + 18,75 или 3 + 7,5 или 3 + 18,75 кГц для серии Minelab X-Terra 705, 505, 305 три частоты в одной катушке 3 + 7,5 + 18,75 кГц для металлоискателей Minelab E-Trac, Safari, Explorer, Sovereign для подводного металлоискателя Minelab Excalibur Для металлоискателей XP Metal Detectors: для низкочастотника XP Gmaxx 2 для высокочастотника XP Gold Maxx Power (XP GMP) Для металлоискателей Кощей: для Кощей 20м, Кощей 25к Для металлоискателей Makro MD: Makro Racer, Makro Racer 2 Для металлоискателей АКА (частота любая на заказ): Сигнум, Сорекс Про, Беркут Для металлоискателей Tesoro Silver uMAX, Golden uMAX, Cortes, De Leon, Tejon, Cibola, Lobo, Vaquero Для металлоискателей White's: для приборов Coinmaster, Coinmaster Pro для White's Prizm (3 версия и выше)

2890грн

Подробно
img
Металошукач Garrett Euro ACE / Металлоискатель Гаррет
2023-03-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Хуст
Металошукач Garrett Euro ACE / Металлоискатель Гаррет "У відмінному стані" * Комплектація: - Верхня штанга з блоком управління, - Штанга середня, - Штанга нижня, - Гвинти для кріплення, - Еліптична котушка 8,5х11 "DD (занурювана), - 4 батареї АА, - Навушники Clear Sound Easy Stow з регулюванням гучності, - Блок управління *Дана модель металошукача зовні дуже нагадує Garrett Ace 250, хіба що обладнана іншою котушкою, про яку поговоримо далі. До речі, є один нюанс, про який не знають початківці шукачів скарбів. Garrett Euro Ace і Garrett Ace 350 це по факту не один металошукач, а дві локалізації металошукача. Тобто, перший розроблений для Європейських країн і орієнтований під наші грунти. А ось другий - це чисто американська модель, що розповсюджується на просторах Америки і т.д. Тобто, якщо Ви побачили у продажу Garrett Ace 350 - це, швидше за все нелегально ввезений на територію України прилад. *Переваги металошукача Garrett Euro Ace Покращена стабільність завдяки новій DD котушці розміром 22х28 см. з міцним компаундом; Відмінне розпізнавання монет на ребрі; Металошукач краще бачить дрібні монети, розміром 6-5 мм; Підвищена частота 8,5 кГц дозволяє бачить кольоровий метал на більшій глибині; Адаптована локалізація металошукача Euro Ace, і як в результаті, менші втрати в грунті; Швидкий відгук сигналу і точний пошук, завдяки потужному процесору. *Металлоискатель Garrett Euro ACE представляет собой микропроцессорный поисковый прибор, который основывается на технологии VLF, позволяющей быстро и четко обрабатывать полученный от цели сигнал. Прибор разработан специально для европейского рынка, с учетом специфики состава почвы и адаптирован под часто встречающиеся предметы, например, монеты, распространеные в странах Европы и СНГ. Это выражается в расширенном диапазоне черных металлов, обозначенном на шкале дискриминации, а также отличаются настройки в режиме поиска «Монеты», что облегчает идентификацию. Кроме того, Garrett Euro ACE использует метрическую систему измерения, то есть показывает глубину залегания объекта в сантиметрах, а не в дюймах как на американских моделях. +38********57 - Viber - WhatsApp - Telegram

7450грн

Подробно
img
Металошукач Garrett ACE 350 "EURO" / Металлоискатель Гаррет
2023-04-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Хуст
Металошукач Garrett Euro ACE / Металлоискатель Гаррет "У відмінному стані" * Комплектація: - Верхня штанга з блоком управління, - Штанга середня, - Штанга нижня, - Гвинти для кріплення, - Еліптична котушка 8,5х11 "DD (занурювана), - 4 батареї АА, - Навушники Clear Sound Easy Stow з регулюванням гучності, - Блок управління *Дана модель металошукача зовні дуже нагадує Garrett Ace 250, хіба що обладнана іншою котушкою, про яку поговоримо далі. До речі, є один нюанс, про який не знають початківці шукачів скарбів. Garrett Euro Ace і Garrett Ace 350 це по факту не один металошукач, а дві локалізації металошукача. Тобто, перший розроблений для Європейських країн і орієнтований під наші грунти. А ось другий - це чисто американська модель, що розповсюджується на просторах Америки і т.д. Тобто, якщо Ви побачили у продажу Garrett Ace 350 - це, швидше за все нелегально ввезений на територію України прилад. *Переваги металошукача Garrett Euro Ace Покращена стабільність завдяки новій DD котушці розміром 22х28 см. з міцним компаундом; Відмінне розпізнавання монет на ребрі; Металошукач краще бачить дрібні монети, розміром 6-5 мм; Підвищена частота 8,5 кГц дозволяє бачить кольоровий метал на більшій глибині; Адаптована локалізація металошукача Euro Ace, і як в результаті, менші втрати в грунті; Швидкий відгук сигналу і точний пошук, завдяки потужному процесору. *Металлоискатель Garrett Euro ACE представляет собой микропроцессорный поисковый прибор, который основывается на технологии VLF, позволяющей быстро и четко обрабатывать полученный от цели сигнал. Прибор разработан специально для европейского рынка, с учетом специфики состава почвы и адаптирован под часто встречающиеся предметы, например, монеты, распространеные в странах Европы и СНГ. Это выражается в расширенном диапазоне черных металлов, обозначенном на шкале дискриминации, а также отличаются настройки в режиме поиска «Монеты», что облегчает идентификацию. Кроме того, Garrett Euro ACE использует метрическую систему измерения, то есть показывает глубину залегания объекта в сантиметрах, а не в дюймах как на американских моделях. +38********57 - Viber - WhatsApp - Telegram

8850грн

Подробно
img
Металошукач Новий Garrett ACE APEX 8.5x11"DD Raider/Офіційна Гарантія
2023-02-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
АКЦІЯ!!! Дзвоніть..є різні цікаві пропозиції співпраці,та опт для інтернет магазинів.. Офіційний спеціалізований магазин металошукачів, катушок та аксесуарів.. "ІНСТРУМЕНТ ЗАХІД" Івано-Франківськ вул. Галицька,80 а Найкращі знижки гарантуємо!! +ПОДАРУНКИ Доставка поштою без передоплат +БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Нові Garret Ace Apex Оригінал !! Офіційна гарантія 2 рокі. ОПИС: •Виробник: "GARRETT" •Котушка: 8.5x11" DD Raider •Тип схеми: Multi-FLEX •Робоча частота, кГц:5, 10, 15, 20 •Глибина виявлення монети, см:25-50 •Макс. глибина виявлення: 150 см •Дискрімінатор:Є •Кількість програм дискримінації: 6 •Звукова ідентифікація:Є •Кількість тонів звукової ідентифікації: 5 •VDI-дискримінація:Є(0-99) •Графічна дискримінація:Є(20) •Цілевказівка:Є •РК дисплей:Є (з підсвічуванням) •Налаштування чутливість:                    Є (8 рівнів) •Налаштування порога: авто •Балансування грунту: авто+ручне •Режим усунення впливу солі: Є •Звук заліза: Є •Регулювання гучності: Є •Підтримка технології Z-Lynk: Є •Водонепроникна котушка: Є •Довжина, см:109-140 •Живлення: акумулятор •Час роботи: до 15 годин Вага, кг: 1,13 Гарантія, 24 міс. Новий Garrett APEX є вершиною у світі металошукачів. Настав час встановити новий рівень для вашого пошуку. Багатофункціональний металошукач Garrett ACE Apex має вбудовану бездротову технологію Garrett Z-LYNK і володіє великим набором функцій, що дозволяє адаптуватися до будь-яких умов пошуку. Повна адаптивність Технологія Garrett Multi-Flex, заснована на передовій широкосмуговій цифровій платформі, робить Apex настільки універсальним, що Ви не знайдете іншого приладу за такою ж ціною. Ви можете вибрати одну потужну частоту для підвищення ефективності виявлення конкретних цілей, або один з мульти-частотних режимів Apex для досягнення відмінних результатів пошуку будь-яких об'єктів в різних грунтах і піску. 8 каналів для кожної частоти У Apex є вісім незалежних каналів, або частотних зрушень, для кожної окремої частоти, а також мульти-частотний режим роботи. Ці 48 різних частотних налаштувань дають Apex велику свободу працювати поблизу з іншими детекторами на зльотах і відбудовуватися від різних електричних і магнітних перешкод. Шість режимів виявлення + пинпойнт Всі метали, Монети, Монети США, Ювелірні вироби, реліквії та Режим користувача РК - дисплей з підсвічуванням Яскраве підсвічування дисплея дозволяє краще бачити налаштування приладу і ідентифікатор цілі при недостатньому освітленні. Акумуляторна батарея Вбудований літій-іонний акумулятор забезпечує до 15 годин активності, в залежності від налаштувань і режиму роботи. Зарядний кабель з роз'ємом Mini-USB входить в комплект поставки. Точний баланс грунту 175 значень параметра балансу грунту (як у Garrett AT MAX), починаючи від залізистих грунтів до солоної води. Вбудований бездротовий Зв'язок Z-Lynk Ексклюзивна бездротова технологія Garrett Z-LYNK працює в шість разів швидше, ніж стандартний Bluetooth. Ведіть пошук без проводів! Звук заліза (IRON AUDIO) Унікальна функція Garrett для визначення складних предметів із заліза, наприклад кришок від пляшок. Гучність заліза (Iron Volume) Регульована настройка гучності заліза, дозволяє заглушати гучність заліза до мінімального рівня для максимально комфортного пошуку на засмічених територіях. Вологозахищеність Вологостійкий блок, водонепроникна котушка-прилад можна занурювати для пошуку в воду до блоку управління. КОМПЛЕКТПЦІЯ: •Металошукач Garrett Асе APEX; •висувна штанга; •набір кріпильних елементів; •котушка  8.5x11" DD Raider; •захист на котушку; •кабель для зарядки; •Документи; •картонна упаковка. НОВІ КАТУШКИ ,ПО ОПТОВІЙ ЦІНІ ДЛЯ - GARRETT, MINELAB FISHER TEKNETICS BOUNTY HUNTER TESORO GOLDEN MASK GOLD MAXX POWER WHITES.. GMaxx ll,ADVENTIS 2 QUEST 020/040 NOKTA -MAKRO... TROYX_3/x5 SHADOW AKA COРЕКС,СИГНУМ КАЩЕЙ-20М СКИФ/КАЙМАН (3 рокі гарантії)

19780грн

Подробно
img
Металошукач Новий Garrett Ace Apex 6"x11"DD Viper / Офіційна гарантія
2023-06-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Дзвоніть..є різні цікаві пропозиції співпраці,та опт для інтернет магазинів.. Офіційний спеціалізований магазин металошукачів, катушок та аксесуарів.. "ІНСТРУМЕНТ ЗАХІД" Івано-Франківськ вул. Галицька,80 а Найкращі знижки гарантуємо!! +ПОДАРУНКИ Доставка поштою без передоплат +БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Нові Garret Ace Apex Оригінал !! Офіційна гарантія 2 рокі. ОПИС: •Виробник: "GARRETT" •Котушка: 6"x11"DD Viper •Тип схеми: Multi-FLEX •Робоча частота, кГц:5, 10, 15, 20 •Глибина виявлення монети, см:25-40 •Макс. глибина виявлення: 140 см •Дискрімінатор:Є •Кількість програм дискримінації: 6 •Звукова ідентифікація:Є •Кількість тонів звукової ідентифікації: 5 •VDI-дискримінація:Є(0-99) •Графічна дискримінація:Є(20) •Цілевказівка:Є •РК дисплей:Є (з підсвічуванням) •Налаштування чутливість:                    Є (8 рівнів) •Налаштування порога: авто •Балансування грунту: авто+ручне •Режим усунення впливу солі: Є •Звук заліза: Є •Регулювання гучності: Є •Підтримка технології Z-Lynk: Є •Водонепроникна котушка: Є •Довжина, см:109-140 •Живлення: акумулятор •Час роботи: до 15 годин Вага, кг: 1,13 Гарантія, 24 міс. Новий Garrett APEX є вершиною у світі металошукачів. Настав час встановити новий рівень для вашого пошуку. Багатофункціональний металошукач Garrett ACE Apex має вбудовану бездротову технологію Garrett Z-LYNK і володіє великим набором функцій, що дозволяє адаптуватися до будь-яких умов пошуку. Повна адаптивність Технологія Garrett Multi-Flex, заснована на передовій широкосмуговій цифровій платформі, робить Apex настільки універсальним, що Ви не знайдете іншого приладу за такою ж ціною. Ви можете вибрати одну потужну частоту для підвищення ефективності виявлення конкретних цілей, або один з мульти-частотних режимів Apex для досягнення відмінних результатів пошуку будь-яких об'єктів в різних грунтах і піску. 8 каналів для кожної частоти У Apex є вісім незалежних каналів, або частотних зрушень, для кожної окремої частоти, а також мульти-частотний режим роботи. Ці 48 різних частотних налаштувань дають Apex велику свободу працювати поблизу з іншими детекторами на зльотах і відбудовуватися від різних електричних і магнітних перешкод. Шість режимів виявлення + пинпойнт Всі метали, Монети, Монети США, Ювелірні вироби, реліквії та Режим користувача РК - дисплей з підсвічуванням Яскраве підсвічування дисплея дозволяє краще бачити налаштування приладу і ідентифікатор цілі при недостатньому освітленні. Акумуляторна батарея Вбудований літій-іонний акумулятор забезпечує до 15 годин активності, в залежності від налаштувань і режиму роботи. Зарядний кабель з роз'ємом Mini-USB входить в комплект поставки. Точний баланс грунту 175 значень параметра балансу грунту (як у Garrett AT MAX), починаючи від залізистих грунтів до солоної води. Вбудований бездротовий Зв'язок Z-Lynk Ексклюзивна бездротова технологія Garrett Z-LYNK працює в шість разів швидше, ніж стандартний Bluetooth. Ведіть пошук без проводів! Звук заліза (IRON AUDIO) Унікальна функція Garrett для визначення складних предметів із заліза, наприклад кришок від пляшок. Гучність заліза (Iron Volume) Регульована настройка гучності заліза, дозволяє заглушати гучність заліза до мінімального рівня для максимально комфортного пошуку на засмічених територіях. Вологозахищеність Вологостійкий блок, водонепроникна котушка-прилад можна занурювати для пошуку в воду до блоку управління. КОМПЛЕКТПЦІЯ: •Металошукач Garrett Асе APEX; •висувна штанга; •набір кріпильних елементів; •котушка  6"x11"DD Viper (15x28 см) •захист на котушку; •кабель для зарядки; •Документи; •картонна упаковка. НОВІ КАТУШКИ ,ПО ОПТОВІЙ ЦІНІ ДЛЯ - GARRETT, MINELAB FISHER TEKNETICS BOUNTY HUNTER TESORO GOLDEN MASK GOLD MAXX POWER WHITES.. GMaxx ll,ADVENTIS 2 QUEST 020/040 NOKTA -MAKRO... TROYX_3/x5 SHADOW AKA COРЕКС,СИГНУМ КАЩЕЙ-20М СКИФ/КАЙМАН (3 рокі гарантії)

15600грн

Подробно
img
Garrett GTI 2500 металошукач / металлоискатель / Магазин РАСКОП
2023-11-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Пропонуємо Вашій увазі металошукачі Garrett GTI 2500 Професійний прилад для пошуку невеликих предметів, а також з можливістю підключення глибинної насадки Treasure Hound для пошуку великогабаритних об'єктів. Магазин металошукачів РАСКОП є офіційним продавцем Garrett в Україні. Ми надамо повну консультацію про цей металошукач кожному клієнту. Детальна інформація про прилад за посиланням магазину www.raskop.com.ua/metalloiskateli/garrett-detektory/gti2500 Глибина знахідок в залежності від розміру цілі: Малий предмет (монета, гільза, цвях) ~ 40 см. Малий предмет (глечик, залізна каска) ~ 80 см. Великий предмет (танк, бочка) ~ 3 м. Всі прилади нові, з офіційною гарантією 2 роки. Сервісне обслуговування в Україні (м. Київ). Придбати металошукач можна в нашому магазині самовивозом, або ми виконаємо доставку “Новою поштою” до Вашого населеного пункту. Комплектація виробу: • верхня штанга в зборі з блоком управління, підлокотником та ремінець на руку. • штанга середня + нижня. • еліптична моно-котушка розміром 9.5" PROformance (можна занурювати в воду). • гвинт, гайка та прокладки кріплення котушки. • комплект пальчикових батарей АА - 8 шт. • інструкція користувача. Наші реквізити: Магазин металошукачів “РАСКОП” м. Київ, вул. Кіото 25, (метро Лісова), прохідна №1, офіс 321 Контакти для зв’язку: (09********22 Viber / Telegram (09********06 (09********88 skype: raskopka

49720грн

Подробно
img
Металошукач Garrett ACE 300i
2023-12-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Хуст
Металошукач Garrett ACE 300i / Металлоискатель Гарретт АСЕ 300і / Металодетектор / Металошукач пройшов перевірку нашими спеціалістами Стан приладу 9,7/10 Прибор Оригінальний, на гарантія від магазину Авантюрист Відправка по Україні. Оплата при отриманні. Також в наявності великий вибір нових та б/у металошукачів. Преимущества металлоискателя Garrett Ace 300i Учитывая тот факт, что металлоискатель Garrett ACE 300i работает на частоте 8 кГц, с его помощью можно находить даже мелкие монеты. Все приспособления, которые нужны для поиска (наушники, чехол, защитная крышка), идут в комплекте к устройству, поэтому докупать ничего не придется (кроме лопаты). По весу этот металлодетектор легкий, пользоваться им удобно. Огромным преимуществом прибора является и то, что детектор дает выбор шаблонов дискриминации, а индикатор глубины дает возможность оценить глубину местонахождения металла. Чем модель Ace 300i отличается от Ace 300? В металлоискателе Garrett ACE 300i есть функция целеуказания, а на шкале стоит новая разметка, учитывающая потребности европейских поисковиков. Нововведением является и возможность сместить диапазон частоты на небольшое значение. Это позволяет минимизировать помехи, идущие от приборов, работающих на аналогичной частоте. На Garrett Ace 300i имеется гарантийная поддержка, для Ace 300 такая услуга не предусмотрена. В новой модели более высокая четкость определения железа и есть зажим Camlock, предназначенный для обеспечения лучшей фиксации штанги. Звуковая система прибора разработана на основе широтно-импульсной модуляции, благодаря которой устройство выдает более четкий и различимый сигнал. Garrett Ace 300i имеет электронную систему локализации цели. Работает он практически безошибочно, точно устанавливает залежи ценностей и определяет глубину их нахождения. В зависимости от того, что вы ищите (монеты, ювелирные изделия, металл и др.), прибор изменяет схемы поиска. В устройстве 5 режимов поиска и 8 режимов регулирования чувствительности (глубины поиска). Также в этой модели изменена система распознавания целей Target ID. Это предусмотрено специально для того, чтобы учесть потребности клиентов из разных стран. Garrett 150************** 300 / 400 +38********9837 * Viber * WhatsApp * Telegram

6900грн

Подробно
img
Металошукач Garrett ACE 300i / Металлоискатель Гаррет
2023-05-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Тячів
ПОЛНАЯ КОМПЛЕКТАЦИЯ: Металошукач Garrett ACE 300i * Верхняя штанга с блоком управления * Нижняя и средняя штанга * Катушка 7?10" Mono (погружаемая) * Комплект крепления катушки * 4 батарейки AA * Инструкция, гарантийный талон Преимущества металлоискателя Garrett Ace 300i Учитывая тот факт, что металлоискатель Garrett ACE 300i работает на частоте 8 кГц, с его помощью можно находить даже мелкие монеты. Все приспособления, которые нужны для поиска (наушники, чехол, защитная крышка), идут в комплекте к устройству, поэтому докупать ничего не придется (кроме лопаты). По весу этот металлодетектор легкий, пользоваться им удобно. Огромным преимуществом прибора является и то, что детектор дает выбор шаблонов дискриминации, а индикатор глубины дает возможность оценить глубину местонахождения металла. Чем модель Ace 300i отличается от Ace 300? В металлоискателе Garrett ACE 300i есть функция целеуказания, а на шкале стоит новая разметка, учитывающая потребности европейских поисковиков. Нововведением является и возможность сместить диапазон частоты на небольшое значение. Это позволяет минимизировать помехи, идущие от приборов, работающих на аналогичной частоте. На Garrett Ace 300i имеется гарантийная поддержка, для Ace 300 такая услуга не предусмотрена. В новой модели более высокая четкость определения железа и есть зажим Camlock, предназначенный для обеспечения лучшей фиксации штанги. Звуковая система прибора разработана на основе широтно-импульсной модуляции, благодаря которой устройство выдает более четкий и различимый сигнал. Garrett Ace 300i имеет электронную систему локализации цели. Работает он практически безошибочно, точно устанавливает залежи ценностей и определяет глубину их нахождения. В зависимости от того, что вы ищите (монеты, ювелирные изделия, металл и др.), прибор изменяет схемы поиска. В устройстве 5 режимов поиска и 8 режимов регулирования чувствительности (глубины поиска). Также в этой модели изменена система распознавания целей Target ID. Это предусмотрено специально для того, чтобы учесть потребности клиентов из разных стран. Garrett 150************** 300 / 400 +38********57 * Viber * WhatsApp * Telegram

7400грн

Подробно
img
Металошукач Garrett AT PRO International
2023-07-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Хуст
Металошукач Garrett AT PRO International / Металлоискатель Гаррет АТ ПРО / Металодетектор Металошукач пройшов перевірку нашими спеціалістами Стан приладу 9,5/10 Прибор Оригінальний, на гарантія від магазину Авантюрист Відправка по Україні. Оплата при отриманні. Також в наявності великий вибір нових та б/у металошукачів. Garrett AT Pro є популярним металошукачем, виробленим компанією Garrett. Він володіє рядом функцій і можливостей, які роблять його ефективним інструментом для пошуку металевих предметів. Ось деякі основні риси та характеристики Garrett AT Pro: Водонепроникність: Garrett AT Pro має високу водонепроникність і може занурятися до глибини до 3 метрів. Це робить його відмінним вибором для пошуку на пляжах, в річках, озерах та інших водоймах. Режими роботи: Металошукач має кілька режимів роботи, включаючи всі метали, ювелірні вироби, монети, реліквії та спеціальний режим "Пляж". Ці режими дозволяють вам налаштувати пристрій для конкретних типів пошуку. Ідентифікація металу: AT Pro використовує систему ідентифікації металу, яка дозволяє візуально відрізняти різні метали на основі їх характеристик сигналу. Вона надає вам можливість швидко визначити, який метал знаходиться під землею. Чутливість та глибина пошуку: Металошукач має налаштування чутливості, що дозволяє вам регулювати його реакцію на метали різної розмірності та глибини. Це допомагає збільшити шанси на виявлення глибоко закопаних предметів. Звукові сигнали: AT Pro надає аудіоіндикацію знахідок залежно від їх характеристик. Він має різні звукові сигнали, які допомагають вам відрізнити цільні метали від сміття та інших небажаних об'єктів. Функція "Iron Audio": Ця функція дозволяє вам визначити та відфільтрувати залізні сигнали, що можуть бути непотрібним сміттям. Вона полегшує ідентифікацію цінних цілей серед залізного сміття. Регулювання землетрусної балансу: Garrett AT Pro має функцію регулювання землетрусної балансу, що дозволяє компенсувати мінералізацію грунту, що може впливати на роботу металошукача. Загалом, Garrett AT Pro є потужним та надійним металошукачем, який відповідає потребам пошуку різних типів металевих предметів. Він широко використовується як серед початківців, так і серед досвідчених пошуковиків. *Комплектація: - Верхня штанга в зборі з блоком управління, - Підлокітник з ремінцем, - Garrett Котушка 8,5х11 "DD, - Штанга середня, - Штанга нижня, - Гвинти для кріплення, - Держатель батарей 4хАА + 4 батареї типу АА, В Подарунок +38********57 * Viber * WhatsApp * Telegram

12750грн

Подробно
img
Металошукач Garrett ACE APEX Viper Multi-flex
2023-11-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Хуст
Металошукач Garrett ACE APEX Viper Multi-flex / Металлоискатель Гаррет Апекс / Металодетектор Металошукач пройшов перевірку нашими спеціалістами Стан приладу 9,8 / 10 прилад як новий. Прибор на гарантія від магазину Авантюрист 3 місяці Відправка по Україні. Оплата при отриманні. Також в наявності великий вибір нових та б/у металошукачів. Garrett ACE APEX - це високотехнологічний металодетектор, випущений компанією Garrett Metal Detectors. Він є останньою моделлю в серії ACE і призначений для пошуку металевих предметів, таких як монети, драгоцінності, артефакти та інші цінні знахідки. ACE APEX має ряд особливостей і функцій, які роблять його потужним і зручним інструментом для пошуку: Мультичастотність: Одним із ключових переваг APEX є його здатність працювати на декількох частотах. Це дозволяє йому обнаруживать більше різних типів металів і покращує його продуктивність в різних умовах пошуку. Технологія Multi-Flex: Ця технологія дозволяє користувачеві вибирати одну з кількох доступних частот або комбінувати їх для оптимальних налаштувань, виявлених залежно від умов пошуку. Режими пошуку: ACE APEX пропонує кілька режимів пошуку, включаючи всі метали, монети, ювелірні вироби, артефакти та режими користувача. Кожен режим побудований для певного типу металів, що сприяє пошуку конкретних предметів. Технологія Iron Audio: ця функція дозволяє відрізнити залізні об’єкти від небажаних об’єктів, які корисні для пошуку на загромаджених місцях, таких як старі допомоги чи місця з високим вмістом мусора. Водонепроникність: APEX має водонепроникну конструкцію, що дозволяє використовувати його для пошуку на пляжі, уздовж берегової лінії і навіть під водою на невеликій глибині. Великий дисплей і зручне управління: металодетектор оснащений яскравим і інтуїтивно зрозумілим дисплеєм, який відображає інформацію про виявлені цілі. Кнопки та перемикачі розташовані таким чином, щоб забезпечити зручність використання та швидкий доступ до всіх функцій. ACE APEX є потужним і гнучким металодетектором, який пропонує широкий спектр функцій для пошуку різних металевих предметів. Завдяки своїй технології та простому використанню він підходить як для новачків, так і для досвідчених користувачів, які бажають провести успішні пошуки. Також є інші прилади від Garrett такі як : * Металошукач Garrett AT Pro International * Металошукач Garrett AT Gold * Металошукач Garrett AT MAX +3805001998З7 * Viber * WhatsApp * Telegram

15650грн

Подробно
img
Катушка NEL Tornado для металлоискателя Quest X5, X10, Q20,Q40,
2023-02-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Ужгород
интернет-магазин kladokop.in.ua +38********62 viber Представляем вам, весь модельный ряд катушек NEL дляметаллоискателя Quest X5, X10, Q20,Q40, А также в наличии Оригинальные катушки NEL для всех металлоискателей пишите, звоните спрашивайте. Подарки ! ! ! Скидки! ! ! Высокое качество катушки получило реально всемирное признание. С начала 2015 года и по сегодняшний день актуальным является пятое поколение, или как еще говорят копатели, пятая генерация катушки Нел Торнадо, характеризующаяся проработанной конструкцией, усиленным гермоводом в месте крепления шнура к катушке и облегченным весом. Предназначена для использования как катушка на каждый день, вместо родной катушки. Размер 12 на 13 дюймов или 33 на 35 см, благодаря такому размеру дает ощутимый прирост глубины по сравнению с родными катушками металлоискателей, которые всегда меньшего размера. Конструкция Double-D, или как часто говорят DD, позволяет обеспечить большой захват при поиске, глубокое проникновение сигнала в землю, а также уверенно компенсировать помехи, связанные с минерализацией грунта. Чувствительна к самым мелким целям, таким как чешуя, ювелирные изделия и т.п. Отличается легким весом, не утомляет руку, с ней легко выходить хоть целый день. Гарантия на катушку составляет 3 года с даты продажи. Подарки каждому покупателю! Для металлоискателей Garrett: серия ACE: Garrett ACE 300i, ACE 400i, ACE 250, EuroACE, ACE 200i, ACE 150 серия AT: Garrett AT Pro, AT Gold серия GTI: Garrett GTI 250*********2000 серия GTx: Garrett GTP 1350, GTA 550, GTA 750 Для металлоискателей Fisher, Teknetics, Bounty Hunter: серия Fisher F: Fisher F2, F4, F5, F11, F22, F44, F70, F75 для Fisher Gold Bug линейка Teknetics EuroTek: Eurotek Pro 11, EuroTek Pro 8, Eurotek 8 линейка Teknetics Alpha, Delta, Gamma, Omega флагманы Teknetics T2, G2 для серии Bounty Hunter Discovery: 1100, 2200, 3300 для приборов Bounty Hunter Lone Star, Land Ranger, Quick Draw, Pioneer, для серии Bounty Hunter Gold, Platinum, Titanium Для металлоискателей Minelab: для серии Minelab X-Terra 705, 505, 305 частота 7,5 кГц для серии Minelab X-Terra 705, 505, 305 частота 18,75 кГц для серии Minelab X-Terra 705, 505, 305 две частоты на выбор 7,5 + 18,75 или 3 + 7,5 или 3 + 18,75 кГц для серии Minelab X-Terra 705, 505, 305 три частоты в одной катушке 3 + 7,5 + 18,75 кГц для металлоискателей Minelab E-Trac, Safari, Explorer, Sovereign для подводного металлоискателя Minelab Excalibur Для металлоискателей XP Metal Detectors: для низкочастотника XP Gmaxx 2 для высокочастотника XP Gold Maxx Power (XP GMP) Для металлоискателей Кощей: для Кощей 20м, Кощей 25к Для металлоискателей Makro MD: Makro Racer, Makro Racer 2 Для металлоискателей АКА (частота любая на заказ): Сигнум, Сорекс Про, Беркут Для металлоискателей Tesoro Silver uMAX, Golden uMAX, Cortes, De Leon, Tejon, Cibola, Lobo, Vaquero Для металлоискателей White's: для приборов Coinmaster, Coinmaster Pro для White's Prizm (3 версия и выше)

2890грн

Подробно
img
Металошукач Garrett ACE 250 з Nel Tornado
2024-01-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Хуст
Металошукач Garrett ACE 250 з Nel Tornado / Металлоискатель Гаррет Асе 250 / Металодетектор / Металошукач пройшов перевірку нашими спеціалістами Стан; "Майже новий" (9/10) – Мінімальні сліди використання, максимальна продуктивність! Непомітні подряпини, але ідеальна робота! Гарантія якості: Тільки оригінальні прибори з гарантією від магазина "Авантюрист" 90 днів Зручність для вас: * Відправка по всій Україні. * Оплата при отриманні для вашої безпеки. Шукаєте більше варіантів? Перегляньте наш широкий асортимент нових та б/у металошукачів. Відкрийте для себе світ пригод із металошукачем Garrett ACE 250 – вашим надійним партнером на шляху до відкриття скарбів! Цей пристрій, створений для початківців та любителів середнього рівня, забезпечує високу продуктивність і легкість у використанні, щоб ви могли розпочати свої пошуки без зайвих зусиль. Технічні характеристики та можливості Garrett ACE 250 забезпечений високоякісною 6.5" x 9" котушкою, що забезпечує чудову глибину пошуку та широке покриття території. Завдяки п'яти режимам пошуку, включаючи режими для всіх металів, ювелірних виробів, монет та кастомний режим, ви можете налаштувати дискримінацію металів під свої особисті потреби і уподобання. Дискримінація та визначення глибини Система дискримінації в Garrett ACE 250 дозволяє вам відфільтровувати небажані метали, оптимізуючи ваш час пошуку, особливо у місцях із високим рівнем сміття. Графічний цільовий ідентифікатор разом із тоновою ідентифікацією сприяють швидкому розпізнаванню і відсортуванню потенційно цінних знахідок. Бюджетний вибір з високими можливостями Garrett ACE 250 пропонує неперевершений баланс між ціною та продуктивністю, роблячи його ідеальним варіантом для новачків у світі металошукачів, а також для досвідчених користувачів, які шукають надійний прилад за доступною ціною. Висновок Garrett ACE 250 – це більше, ніж просто металошукач. Це ваш вхід у захоплюючий світ пошуку скарбів, де кожна знахідка може бути історичним артефактом або реліквією. Якщо ви шукаєте інструмент, який є простим у використанні, ефективним та доступним, то Garrett ACE 250 стане вашим ідеальним вибором. Не пропустіть шанс стати відкривачем прихованих реліквій і антикваріату. Вирушайте на пошуки скарбів з Garrett ACE 250 – і, можливо, саме ви виявите наступний великий скарб, який чекає на свого відкривача під землею! Отримайте детальну інформацію про наші послуги та продукцію, зателефонувавши за номером або зв'язавшись з нашим менеджером через месенджери +38 (050) 019 98 З7 * Telegram * Viber * WhatsApp.

7250грн

Подробно
img
Металошукач / металлоискатель Garrett ACE Apex 6.5x11 MS3 *АКЦІЯ*
2023-05-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Продаем новые официальные металлоискатели Garrett APEX 6.5x11 MS3 *** Акция - подарки к металлоискателю на 5000 грн *** 1. Целеуказатель Garrett Pro-Pointer AT 2. Рюкзак Garrett 3. Сумка поясная для находок Garrett Детальная информация о товаре на сайте нашего магазина: www.raskop.com.ua/metalloiskateli/garrett-detektory/ace-apex-wireless Магазин металлоискателей "РАСКОП" является официальным продавцов продукции GARRETT в Украине. Приборы оригинальные, защищены голограммой “Garrett - Украина” Краткое описание: • работает на новой многочастотной технологии multi-flex • выбираемые частоты 5, 10, 15, 20 кГц • автоматическая настройка на грунт • определяет все металлы • монета до 40 см • солдатская каска до 80 см • большой объект (бочка, танк, самолет) до 150 см Гарантия: 2 года Сервис: официальный сервисный центр, город Киев Доставка: • по Украине автоперевозчиком Новая почта; • курьером по Киеву; • самовывоз из офиса; Комплектация: • блок управления с верхней штангой; • катушка Garrett Viper 6x11"; • пластиковая защита на катушку; • наушники беспроводные Garrett MS-3 • штанга средняя и нижняя; • USB провод для зарядки блока и наушников (2 шт); • набор крепежа катушки; • инструкция пользователя; • гарантийный талон; • упаковочная коробка; Наши контакты: Магазин металлоискателей “РАСКОП” г. Киев, ул. Киото 25 (метро Лесная), проходная 1, офис 321 телефоны: (09********06 (09********22 Viber / Telegram (09********88 Skype: raskopka

26400грн

Подробно
img
Катушки Shimano, Daiwa, Favorite, Brain, Ryobi, Okuma, Tica и другие
2024-01-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Житомир
На момент публикации есть все в наличии, но всегда лучше переспросить о наличии и цене, так как ситуация динамически может меняться каждый день. Фото при заказе сделаю. Доставка любым удобным вам способом. Brain APEX 4000 6+1BB Matt Black 4.9:1 Brain APEX 5000 6+1BB Matt Black Brain APEX Double Baitrunner 5000 6+1BB 5.1:1 Brain APEX Double Baitrunner 6000 6+1BB 5.1:1 Brain Phantom Match/Bolo 2000 9+1BB 6.2:1 CarpZoom Marshal 8000BBC Carp Fihing Reel 4.3:1 8+1 ш.п. Cormoran CHRONOS AL 11PiF 2500 Daiwa 20 Laguna LT 2000 Daiwa CREST 1500 270g 4.7:1 5+1ш.п. Daiwa CREST-12 2000 270g 4.7:1 5+1ш.п. Daiwa CREST-12 2004 255g 4.7:1 5+1ш.п. Daiwa CrossCast-S 5500 3ш.п. 635g 4.9:1 Daiwa Exceler 20 LT 2000 185g 5.2:1 5ш.п. Daiwa Exceler 20 LT 2500 205g 5.3:1 5ш.п. Daiwa Exceler 20 LT 3000-C 210g 5.3:1 5ш.п. Daiwa Exceler 17 LT 2000D 185g 5.2:1 5ш.п. Daiwa Exceler 17 LT 2500D 205g 5.3:1 5ш.п. Daiwa Exceler 17 LT 3000D-C 215g 5.3:1 5ш.п. Daiwa EXCELER-S 1000 255g 4.7:1 4ш.п. +зап.шпуля Daiwa EXCELER-S 1500 255g 4.7:1 4ш.п. Daiwa EXCELER-X 1000 4.7:1 220g +зап.шпуля Daiwa EXCELER-X 1500 4.7:1 220g +зап.шпуля Daiwa Freams 17-LT 2500D 5.3:1 205g 5ш.п. Daiwa Gekkabijin MX 2004 4.7:1 6+1ш.п 205g Daiwa Harrier Match 2553X 6ш.п. 315g 5.1:1 Daiwa Harrier Match 3053X 6ш.п. 335g 5.1:1 Daiwa Legalis 1500 4.7:1 4ш.п. 240g Daiwa Legalis 2500 Limited 10701-250 4.7:1 4+1ш.п. 280g (наверное последняя в стране) Daiwa Legalis-20 LT 2000 5.2:1 5ш.п. 185g Daiwa Legalis-20 LT 2000D 5.2:1 5ш.п. 185g Daiwa Legalis-20 LT 2500 5.3:1 5ш.п. 205g Daiwa Legalis-20 LT 2500D 5.3:1 5ш.п. 205g Daiwa Legalis-20 LT 3000-C 5.3:1 5ш.п. 210g Daiwa LIBERTY 1500 290g 3+1ш.п. 4.7:1 Daiwa LIBERTY 2000 290g 3+1ш.п. 4.7:1 Daiwa MEGAFORCE 1000A 265g 5+1ш.п. 5.2:1 +зап.шпуля Daiwa MEGAFORCE 1500A 270g 5+1ш.п. 5.2:1 +зап.шпуля Daiwa MEGAFORCE 2000A 270g 5+1ш.п. 5.2:1 +зап.шпуля Daiwa Ninja 19 BS LT 2000 5.2:1 4ш.п. 215g Daiwa Ninja 19 BS LT 2500 5.3:1 4ш.п. 240g Daiwa Ninja 19 BS LT 3000-C 5.3:1 4ш.п. 250g Daiwa Ninja 19 BS LT 4000-C 5.3:1 4ш.п. 280g Daiwa Ninja 2000A 4.8:1 4ш.п. 240g +зап. шп. Daiwa PRESSO IPRIMI 1503 245g 4.7:1 6+1ш.п. Daiwa REVROS 19 LT 2000 5.2:1 215g Daiwa REVROS 19 LT 2500 5.2:1 240g Daiwa REVROS 19 LT 3000-C 5.3:1 250g 4ш.п. Daiwa REVROS E 1500 4.8:1 225g Daiwa REVROS E 2000 4.8:1 225g Favorite Arena 2500S 10+1ш.п. 5.2:1 220g Favorite SIRIUS 2000S 275g 11+1ш.п. 5.2:1 Favorite U1 2000S 7+1BB Favorite U1 2500S 7+1BB Favorite X1 BC 100HD1L 11+1BB Fishing Roi Excellent-X 2000 8+1ш.п. 5.2:1 260g Fishing Roi Excellent-Z 2000 8+1ш.п. 5.2:1 260g Fishing Roi Excellent-Z 3000 8+1ш.п. 5.2:1 270g GC Airone 3000M 5.1:1 262g 7+1ш.п. 6кг GC Airone 4000FD 5.5:1 362g 7+1ш.п. 8кг GC Airone 6000FD 5.5:1 380g 7+1ш.п. 12кг Mitchell MAG PREMIER 1000 9+1ш.п. 5.2:1 192g Mitchell MAG PREMIER 2000 9+1ш.п. 6.2:1 219g Okuma Custom Black CBBF-355 418 g 4.5:1 2+1ш.п. Ryobi Avanti 2000 5.1:1 257g Ryobi ECUSIMA 1000Vi 262g 4 ш.п. 5.1:1 Ryobi ECUSIMA 2000Vi 262g 4 ш.п. 5.1:1 Ryobi OASYS 1000 5.1:1 276g 4ш.п. Ryobi PROSKYER NOSE PN5359 4+1BB system Ryobi Verum 2000 250,4g 6+1ш.п. 5.1:1 Нахлыстовая катушка Sage 6000 series reel - 9000грн. 2008год Select Master 2500 4+1BB Select Master 2500S 4+1BB Select Master 3500 4+1BB Select Master 3500S 4+1BB Select Nitro 2000M 5.1:1 7+1ш.п Select Nitro 2500M 5.1:1 7+1ш.п Select Swift 2000M 5+1BB Shimano Aerlex 10000 XTB 2+1BB Shimano Aerlex 10000 XTBSP Spod 2+1BB Shimano Aero BB C5000 3+1BB Shimano CATANA 1000 RA 235g 2+1ш.п. 5.2:1 Shimano CATANA 1000 RB 245g 2+1ш.п. 5.2:1 +зап.шпуля Shimano CATANA 2500 FB 270g 5.2:1 2+1ш.п. Shimano NASCI 1000 215g 4+1ш.п. 5.0:1 Shimano NASCI 2500 250g 4+1ш.п. 5.0:1 Shimano NASCI C2000HGS 220g 4+1ш.п. 6.0:1 Shimano NASCI C2000S 220g 4+1ш.п. 5.0:1 Shimano NEXAVE 2500 FE 255g 3+1ш.п. 5.0:1 Shimano NEXAVE C3000 FE 260g 3+1ш.п. 5.0:1 Shimano Sahara 2500 250g 5.0:1 4+1 220g Shimano Sahara C2000S 220g 5.0:1 4+1 220g Shimano Sahara C3000 5.0:1 4+1 250g Shimano SEDONA 2500 5.0:1 255g 3+1 Shimano SEDONA C2000S 5.0:1 215g 3+1 Shimano SEDONA C3000 5.0:1 255g 3+1 Shimano Sephia CI4+ C3000S 5.0:1 9+1 185g Shimano Stradic CI4+ 2500 FB 5.0:1 6+1 190g Shimano Twin Power 2500S 9+1 5.2:1 Shimano Twin Power FD C2000S 9+1 5.1:1 Shimano ULTEGRA 2500 FB 240g 5+1BB 5.0:1 Shimano ULTEGRA 2500 FC 225g 5+1BB 5.3:1 Shimano ULTEGRA 5500XTD 4+1BB 490g 5.3:1 Shimano ULTEGRA Spod XTD 630g 4+1BB 5.2:1 Shimano Vanford C3000 7+1BB Shimano Vanford 4000 215g 7+1BB 5.3:1 Shimano Vanquish C2500HGS 11+1 Tica ABYSS/CYBERNETIC TF6007R 4.1:1 9+1ш.п. 715g Tica FEEDER MENTOR FM3000 5.2:1 1000041 Tica LIBRA SA2500 290g 5.2:1 Tica SPORTERA GR3007 5.2:1 4ш.п. 350g Tica SPORTERA SR5007R 2al 4.3:1 7ш.п. 635g

2350грн

Подробно
img
Металошукачі Garrett ACE 150 / 200i / 250 / 300i / 400i / EuroACE
2024-01-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Продаємо офіційні металошукачі Garrett ACE 150 / 200i / 250 / 300i / 400i / EuroACE Повна лінійка детекторів серії ACE виробництва США. Магазин металошукачів РАСКОП є офіційним продавцем Garrett в Україні. Гарантія на прилади складає 2 роки. Сервісне обслуговування в Україні (м. Київ) Ми надаємо повну консультацію про роботу та функції металошукача кожному клієнту. Ціни на металошукачі: Garrett ACE 150 (котушка Mono 6.5х9") -- 8932 грн. Garrett ACE 250 - (котушка Mono 6.5х9") -- 12320 грн. Garrett ACE 200i - (котушка Mono 6.5х9") -- 10032 грн. Garrett ACE 300i (котушка Mono 7х10") -- 14520 грн. Garrett ACE 400i (котушка DD 8.5х11") -- 19888 грн. Garrett EuroACE (котушка DD 8.5х11") -- 16500 грн. Детально про характеристики металодетекторів за посиланням магазину: www.raskop.com.ua/metalloiskateli/garrett-detektory/ Придбати металошукач можна в нашому магазині самовивозом, або ми надішлемо вантаж “Новою поштою” до Вашого населеного пункту. Глибина знахідок залежності від розміру цілі: Малий предмет (монета, гільза, цвях) ~ (27-30) см. Середній предмет (глечик, залізна каска) ~ (60-80) см. Великий предмет (танк, бочка) ~ (100-150) см. Комплектація: • верхня штанга в зборі з блоком управління та підлокотником • Штанга середня та нижня • котушка Garrett (формат залежить від моделі) • набір кріплення котушки • комплект пальчикових батарей АА - 4 шт. • інструкція користувача. Наші реквізити: Магазин металошукачів “РАСКОП” м. Київ, вул. Кіото 25, (метро Лісова), прохідна №1, офіс 321 Телефони: (09********22 Viber / Telegram (09********06 (09********88 Skype: raskopka

8932грн

Подробно
img
Металлоискатель Garrett ACE Apex с катушкой 8,5х11 +наушники MS3-новые
2023-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Магазин metaldet - в продаже Металлоискатель Garrett ACE Apex с катушкой 8,5*11,5 + наушники MS3 Доставка - оплата на почте при получении , предоплат нет Гарантия 2 года ( центр в Киеве у радевана ) Описание Многофункциональный металлоискатель ACE Apex - новый прибор от Garrett. Технология Garrett Multi-Flex, основанная на передовой широкополосной цифровой платформе, позволяет выбрать одну частоту для повышения эффективности обнаружения конкретных целей, или один из мульти-частотных режимов для поиска любых объектов в различных почвах и песке. Технические характеристики Garrett ACE Apex: Используемая рабочая схема: Multi-Flex, Рабочие частоты: одночастотные варианты - 5, 10, 15 и 20 кГц, многочастотные - одновременный Multi-Freq. и Multi-Salt (для соленой воды) Доступные режимы работы: динамический, статический (пинпойнт), Баланс грунта: автоматический, ручной 175 позиций, 6 режимов поиска: Все металлы (ZERO), Монеты, Монеты США, Ювелирные изделия, Реликвии (Предметы старины) и Режим Пользователя, Графическая шкала идентификации, 20-сегментный курсор дискриминации, Идентификатор цели (Target ID): 0-99 (1-8 черные металлы), Выборочная дискриминация по всей шкале дискриминации, Дискриминация железа: 8 сегментов, Регулировка чувствительности: 8 уровней, Индикатор глубины: 5 сегментов (по 5 см), Сдвиг частоты: 8 каналов, Звуковая индикация находок: 5 тонов, включая гибридную аудиосистему с двух-тональным и пропорциональным аудио Регулировка громкости для встроенного динамика и для наушников: 8 уровней, Функция Iron Audio (звук железа) - позволяет распознавать железные цели, которые дают цветной отклик, Громкость железа (Iron Volume), Водонепроницамость: катушка, штанга, Влагозащищенность: эл. блок, Подсветка дисплея: вкл./выкл., Разъем для проводных наушников: 1/8" (3.5 мм), Система беспроводной связи Z-Lynk, Питание: перезаряжаемый литий-ионный аккумулятор, встроенный, Максимальное время работы элементов питания: около 15 часов, Индикатор заряда батарей: 4 сегмента, Длина: изменяемая 1,09 м - 1,4 м Вес металлоискателя Garrett ACE Apex - 1,13 кг. Многочастотные режимы работы Помимо мощных одночастотных режимов, в Apex предусмотрены 2 многочастотные рабочие схемы. Данные режимы сочетают несколько рабочих частот, передаваемых, принимаемых и обрабатываемых детектором одновременно. Данные режимы сочетают несколько рабочих частот, передаваемых, принимаемых и обрабатываемых детектором одновременно. Стандартный Многочастотный Режим (указан в меню как MF) сочетает несколько рабочих частот, обеспечивающих наилучшее обнаружение целей всех видов и размеров, а также сведение к минимуму помех от почвы. Данный режим предназначен для полевого поиска. Многочастотный Режим для Соленой Почвы (указан в меню как MS) использует сочетание частот, предназначенное для легкого и удобного поиска на морских пляжах. Когда вы переходите с сухого песка на мокрый песок или мелководье, тем самым повышая уровень солевых минералов, это может привести к нестабильности вашего детектора. Переключитесь на режим Multi-Frequency Salt для максимальной стабильности. При необходимости отбалансируйте детектор по грунту. В морских районах с более высокоминерализованными песками, вы можете снизить чувствительность для максимальной стабильности. Новая катушка 6x11 " DD Viper Searchcoil Полностью водонепроницаемая катушка Viper (гадюка) представляет собой смесь из двух самых популярных катушек DD Garrett. Размер 11 " достаточно велик, чтобы осуществлять поиск по вспаханным полям, а 6" позволяет легко отделять цели в загрязненных железом местах. Сконструирована как низкоимпедансная катушка широкой полосы частот, чтобы поддерживать новую технологию Multi-Flex. Примечание: в результате применения технологии Multi-Flex, катушка Viper не совместима с более старыми детекторами ACE. Также предшествующие катушки ACE не совместимы с детектором APEX. Комплектация: Металлоискатель Garrett ACE Apex Катушка 8,5*11,5" DD Viper™ Пластиковый чехол на катушку Наушники ms3

22900грн

Подробно
img
Металлоискатель Garrett ACE Apex с катушкой 8,5х11 новые с гарантией
2023-05-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Магазин metaldet - в продаже Металлоискатель Garrett ACE Apex с катушкой 8,5*11,5 Доставка - оплата на почте при получении , предо плат нет Гарантия 2 года ( центр в Киеве у радевана ) Описание Многофункциональный металлоискатель ACE Apex - новый прибор от Garrett. Технология Garrett Multi-Flex, основанная на передовой широкополосной цифровой платформе, позволяет выбрать одну частоту для повышения эффективности обнаружения конкретных целей, или один из мульти-частотных режимов для поиска любых объектов в различных почвах и песке. Технические характеристики Garrett ACE Apex: Используемая рабочая схема: Multi-Flex, Рабочие частоты: одночастотные варианты - 5, 10, 15 и 20 кГц, многочастотные - одновременный Multi-Freq. и Multi-Salt (для соленой воды) Доступные режимы работы: динамический, статический (пинпойнт), Баланс грунта: автоматический, ручной 175 позиций, 6 режимов поиска: Все металлы (ZERO), Монеты, Монеты США, Ювелирные изделия, Реликвии (Предметы старины) и Режим Пользователя, Графическая шкала идентификации, 20-сегментный курсор дискриминации, Идентификатор цели (Target ID): 0-99 (1-8 черные металлы), Выборочная дискриминация по всей шкале дискриминации, Дискриминация железа: 8 сегментов, Регулировка чувствительности: 8 уровней, Индикатор глубины: 5 сегментов (по 5 см), Сдвиг частоты: 8 каналов, Звуковая индикация находок: 5 тонов, включая гибридную аудиосистему с двух-тональным и пропорциональным аудио Регулировка громкости для встроенного динамика и для наушников: 8 уровней, Функция Iron Audio (звук железа) - позволяет распознавать железные цели, которые дают цветной отклик, Громкость железа (Iron Volume), Водонепроницамость: катушка, штанга, Влагозащищенность: эл. блок, Подсветка дисплея: вкл./выкл., Разъем для проводных наушников: 1/8" (3.5 мм), Система беспроводной связи Z-Lynk, Питание: перезаряжаемый литий-ионный аккумулятор, встроенный, Максимальное время работы элементов питания: около 15 часов, Индикатор заряда батарей: 4 сегмента, Длина: изменяемая 1,09 м - 1,4 м Вес металлоискателя Garrett ACE Apex - 1,13 кг. Многочастотные режимы работы Помимо мощных одночастотных режимов, в Apex предусмотрены 2 многочастотные рабочие схемы. Данные режимы сочетают несколько рабочих частот, передаваемых, принимаемых и обрабатываемых детектором одновременно. Данные режимы сочетают несколько рабочих частот, передаваемых, принимаемых и обрабатываемых детектором одновременно. Стандартный Многочастотный Режим (указан в меню как MF) сочетает несколько рабочих частот, обеспечивающих наилучшее обнаружение целей всех видов и размеров, а также сведение к минимуму помех от почвы. Данный режим предназначен для полевого поиска. Многочастотный Режим для Соленой Почвы (указан в меню как MS) использует сочетание частот, предназначенное для легкого и удобного поиска на морских пляжах. Когда вы переходите с сухого песка на мокрый песок или мелководье, тем самым повышая уровень солевых минералов, это может привести к нестабильности вашего детектора. Переключитесь на режим Multi-Frequency Salt для максимальной стабильности. При необходимости отбалансируйте детектор по грунту. В морских районах с более высокоминерализованными песками, вы можете снизить чувствительность для максимальной стабильности. Новая катушка 6x11 " DD Viper Searchcoil Полностью водонепроницаемая катушка Viper (гадюка) представляет собой смесь из двух самых популярных катушек DD Garrett. Размер 11 " достаточно велик, чтобы осуществлять поиск по вспаханным полям, а 6" позволяет легко отделять цели в загрязненных железом местах. Сконструирована как низкоимпедансная катушка широкой полосы частот, чтобы поддерживать новую технологию Multi-Flex. Примечание: в результате применения технологии Multi-Flex, катушка Viper не совместима с более старыми детекторами ACE. Также предшествующие катушки ACE не совместимы с детектором APEX. Комплектация: Металлоискатель Garrett ACE Apex Катушка 8,5*11,5" DD Raider Пластиковый чехол на катушку

19900грн

Подробно
img
Металлоискатель Garrett ACE Apex с катушкой 8,5х11 нові ( Акція )
2024-02-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Магазин metaldet - в продаже Металлоискатель Garrett ACE Apex с катушкой 8,5*11,5 Доставка - оплата на почте при получении , предо плат нет Гарантия 2 года ( центр в Киеве у радевана ) Описание Многофункциональный металлоискатель ACE Apex - новый прибор от Garrett. Технология Garrett Multi-Flex, основанная на передовой широкополосной цифровой платформе, позволяет выбрать одну частоту для повышения эффективности обнаружения конкретных целей, или один из мульти-частотных режимов для поиска любых объектов в различных почвах и песке. Технические характеристики Garrett ACE Apex: Используемая рабочая схема: Multi-Flex, Рабочие частоты: одночастотные варианты - 5, 10, 15 и 20 кГц, многочастотные - одновременный Multi-Freq. и Multi-Salt (для соленой воды) Доступные режимы работы: динамический, статический (пинпойнт), Баланс грунта: автоматический, ручной 175 позиций, 6 режимов поиска: Все металлы (ZERO), Монеты, Монеты США, Ювелирные изделия, Реликвии (Предметы старины) и Режим Пользователя, Графическая шкала идентификации, 20-сегментный курсор дискриминации, Идентификатор цели (Target ID): 0-99 (1-8 черные металлы), Выборочная дискриминация по всей шкале дискриминации, Дискриминация железа: 8 сегментов, Регулировка чувствительности: 8 уровней, Индикатор глубины: 5 сегментов (по 5 см), Сдвиг частоты: 8 каналов, Звуковая индикация находок: 5 тонов, включая гибридную аудиосистему с двух-тональным и пропорциональным аудио Регулировка громкости для встроенного динамика и для наушников: 8 уровней, Функция Iron Audio (звук железа) - позволяет распознавать железные цели, которые дают цветной отклик, Громкость железа (Iron Volume), Водонепроницамость: катушка, штанга, Влагозащищенность: эл. блок, Подсветка дисплея: вкл./выкл., Разъем для проводных наушников: 1/8" (3.5 мм), Система беспроводной связи Z-Lynk, Питание: перезаряжаемый литий-ионный аккумулятор, встроенный, Максимальное время работы элементов питания: около 15 часов, Индикатор заряда батарей: 4 сегмента, Длина: изменяемая 1,09 м - 1,4 м Вес металлоискателя Garrett ACE Apex - 1,13 кг. Многочастотные режимы работы Помимо мощных одночастотных режимов, в Apex предусмотрены 2 многочастотные рабочие схемы. Данные режимы сочетают несколько рабочих частот, передаваемых, принимаемых и обрабатываемых детектором одновременно. Данные режимы сочетают несколько рабочих частот, передаваемых, принимаемых и обрабатываемых детектором одновременно. Стандартный Многочастотный Режим (указан в меню как MF) сочетает несколько рабочих частот, обеспечивающих наилучшее обнаружение целей всех видов и размеров, а также сведение к минимуму помех от почвы. Данный режим предназначен для полевого поиска. Многочастотный Режим для Соленой Почвы (указан в меню как MS) использует сочетание частот, предназначенное для легкого и удобного поиска на морских пляжах. Когда вы переходите с сухого песка на мокрый песок или мелководье, тем самым повышая уровень солевых минералов, это может привести к нестабильности вашего детектора. Переключитесь на режим Multi-Frequency Salt для максимальной стабильности. При необходимости отбалансируйте детектор по грунту. В морских районах с более высокоминерализованными песками, вы можете снизить чувствительность для максимальной стабильности. Новая катушка 6x11 " DD Viper Searchcoil Полностью водонепроницаемая катушка Viper (гадюка) представляет собой смесь из двух самых популярных катушек DD Garrett. Размер 11 " достаточно велик, чтобы осуществлять поиск по вспаханным полям, а 6" позволяет легко отделять цели в загрязненных железом местах. Сконструирована как низкоимпедансная катушка широкой полосы частот, чтобы поддерживать новую технологию Multi-Flex. Примечание: в результате применения технологии Multi-Flex, катушка Viper не совместима с более старыми детекторами ACE. Также предшествующие катушки ACE не совместимы с детектором APEX. Комплектация: Металлоискатель Garrett ACE Apex Катушка 8,5*11,5" DD Raider Пластиковый чехол на катушку

18900грн

Подробно
img
Металошукач Garrett ace 200і. Металлоискатель Гарретт ася 200і
2023-10-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Магазин металошукачів та пошукової техніки Абориген. Metalloiskatel.com.ua Металошукач Garrett ace 200і. Підійде як для починаючого скарбошукача так і для пошуківця з досвідом. Дуже простий у експлуатації і з дискримінацією та всіма потрібними функціями. Можна використовувати для розмінування. Металодетектор пройшов повну перевірку та налаштування нашими спеціалістами. Стан приладу 10 з 10. Майже без слідів експлуатації. Технічно нарікань немає, все працює ідеально. 100% оригінал США. Додатково в комплекті захист на катушку, батарейки. Відправка по Україні, оплата при отриманні. Також в наявності інші моделі металошукачів нові та б.у. Звоніть нашим консультантам за номером в оголошенні, або переходьте на сайт магазин АБОРИГЕН. Металошукач Garrett ACE 200i приваблює користувачів своїм лаконічним дизайном і широким функціоналом. Незважаючи на більш нові модифікації серії ACE, дана модель ідеально підходить для новачків і користувачів, які порівняно тривалий час приділяють пошукам скарбів. Garrett ACE 200i має Target ID курсор, який вказує на наявність заліза, кольорових металів. Також він визначає рівень провідності металу. Target ID курсор має дві шкали – верхню і нижню. Верхня шкала відображає знайдену мету, на яку прилад відгукується звуковим сигналом. На нижній шкалі розташовані значення від 0 до 99, за якими можна визначити провідність металу. Варто відзначити, що детектор може відображати цілі, більшим розміром, ніж монета, на фактично меншій глибині. Режими Garrett ACE 200i Garrett ACE 200i має три поліпшених режими. Вибрати певний з них можна за допомогою кнопки MODE. ZERO-DISC Mode. Цей режим орієнтований на будь-який тип металу, і він активує всі п’ять пікселів. Ви можете використовувати цей режим в тому випадку, якщо вам заздалегідь не відомий той метал, вироби з якого ви будете шукати. Перемикання на Zero-Disc може істотно полегшити вам роботу в тих випадках, якщо сигнал не узгоджується. JEWELRY Mode. За допомогою цього режиму ви з легкістю відшукаєте будь-які ювелірні прикраси – каблучки, намиста, браслети, сережки. Даний режим ігнорує сміття. COINS Mode. Особливий режим для нумізматів, за допомогою якого можна без зусиль знайти рідкісні та цінні монети. В даному режимі також є функція ігнорування сміття. Але будьте обережні, адже якщо склад виробу буде близький з таким, який прилад приймає за сміття (фольга, алюмінієві банки, наприклад), то він може просто не виявити цей об’єкт. Незважаючи на високий рівень надійності Garrett ACE 200i, він є крихким приладом, який потребує акуратного звернення. Не варто проводити пошуки при екстремально високому або низькому рівні температури, а також залишати надовго прилад в багажнику розпеченої машини або на морозі. Якщо ви не використовуєте металошукач на більшому проміжку часу, ніж місяць, вийміть батарейки з гнізда. Garrett ACE 200i – досить надійний і функціональний детектор, що володіє високою чутливістю при виявленні цілей. Призначений для використання на відкритій місцевості і забезпечує максимальний обсяг всього спектра знахідок, які можна знайти на території України – різні втрачені коштовності, старовинна зброя, царські монети. Головною відмінністю приладу від попередніх моделей є наявність цифрового дисплея, на якому відображається цифровий показник VDI, характеристика мети, глибина її розташування, стан батареї і поточні настройки детектора. Котушка пристрою має розмір 6,5х9 “і працює в Mono режимі. Вона виконана у формі еліпса, що забезпечує пошук на територіях зі складним рельєфом – біля окопів, заростях. Показує хороші результати на різних типах грунтів і стабільно працює при різному температурному режимі. Завдяки водонепроникності і повній герметичності вдається визначити точну локалізацію і проводити пошук різних об’єктів під водою, біля річок, озер, на мілководді.

4700грн

Подробно
img
Металошукач Новий GARRETT EURO ACE 350 /Офіційна гарантія/МАГАЗИН
2023-01-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Дзвоніть..є різні цікаві пропозиції співпраці,та опт для інтернет магазинів.. Офіційний спеціалізований магазин металошукачів, катушок та аксесуарів "ІНСТРУМЕНТ ЗАХІД" Івано-Франківськ вул. Галицька,80 а Доставка поштою без передоплат + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Найкращі знижки гарантуємо!! +ПОДАРУНКИ Нові Garrett Euro Ace 350 Оригінал !! Офіційна гарантія 2 рокі ОПИС: •Виробник: GARRETT • Країна експортер: США •Тип шукача: Грунтовий •Котушка: 8,5*11" DD PROformance •Тип схеми: VLF •Робоча частота: 8.25 кГц •Глибина виявлення монети, см: 25-35 •Макс. глибина виявлення, :150см •Дискримінатор: є •Кількість програм дискримінації: 5 •Звукова ідентифікація: є •Кількість тонів звукової ідентифікації: 3 •Цілевказання: є •РК дисплей: є •Налаштування чутливість: є •Налаштування порогу: авто •Балансування грунту: авто •Водонепроникна котушка: є •Довжина, см: 105-129 • Батарейки,aкумулятори: (4хАА) •Вага, кг:1,2 •Гарантія, міс: 24  Металошукач Garrett EURO ACE 350 це професійний апарат від всесвітньо відомої фірми Garrett Electronics Inc, який стане у пригоді як початківцям шукачам скарбів так і професіоналам. Дана модель дуже проста в управлінні, при цьому має масу налаштувань, за допомогою яких можна легко налаштувати апарат для певної роботи. В арсеналі пристрою є вибір одного з п'яти режимів дискримінації металу (кнопка Mode): Jewelry (ювелірні вироби), Custom (користувацький), Relic (реліквії), Coins (монети), Zero-Disc (всі метали). Котушка EURO ACE 350 збільшеного розміру, водонепроникна ,завдяки чому апарат можна використовувати в різному грунті і навіть у воді. Основною відмінністю даної моделі є збільшена робоча частота, для більш точного визначення кольорових металів. Металошукач розрізняє чорні і кольорові метали і обладнаний тритональною звуковою ідентифікацією. Інструмент зроблений за новітніми технологіями на сучасному обладнанні. Тривалий термін експлуатації і безвідмовної роботи забезпечується застосуванням матеріалів і комплектуючих високої якості.  Обравши EURO ACE Ви отримаєте масу позитивних емоцій та вражень від знахідок даним інструментом. КОМПЛЕКТАЦІЯ : •Металошукач GARRETT EURO ACE 350 (електронний блок, штанга), •Телескопічна штанга (нижня висувна), • Катушка пошукова нового покоління 8,5 "х 11" DD PROformance • Рюкзак фірми" Garrett" •Чохол на блок управління •Навушники з регулюванням гучності звуку •Комплект кріпіжних болтів •4 батарейки АА Duracell •Документація •Гарантійний талон •Коробка. + КАТУШКИ ПО ОПТОВІЙ ЦІНІ ДЛЯ - GARRETT, MINELAB FISHER TEKNETICS BOUNTY HUNTER TESORO GOLDEN MASK GOLD MAXX POWER WHITES.. GMaxx ll,ADVENTIS 2 QUEST Q20/Q40 NOKTA -MAKRO... TROYX_3/x5 SHADOW AKA COРЕКС,СИГНУМ КАЩЕЙ-20М СКИФ/КАЙМАН (3 рокі гарантії)

12455грн

Подробно
img
Металошукач Новий Garrett ACE 400i /Офіційна гарантія/МАГАЗИН
2023-10-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Дзвоніть..є різні цікаві пропозиції співпраці,та опт для інтернет магазинів.. Офіційний спеціалізований магазин металошукачів, катушок та аксесуарів "ІНСТРУМЕНТ ЗАХІД" Івано-Франківськ вул. Галицька,80 а Доставка поштою без передоплат + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Найкращі знижки гарантуємо!! Нові GARRETT ACE 400і 100% Оригінал!! США Офіційна гарантія 2 роки. ОПИС: •Виробник:"GARRETT" •Країна: США • Тип шукача: Грунтовий •Котушка: 8,5*11" DD •Тип схеми: VLF •Робоча частота:10 кГц •Глибина виявлення монети, см: 25-35 •Макс. глибина виявлення, :150см •Дискримінатор: є •Кількість програм дискримінації: 5 •Звукова ідентифікація: є •Кількість тонів звукової ідентифікації: 3 •Цілевказання: є •РК дисплей: є •Налаштування чутливість: є •Налаштування порогу: авто •Балансування грунту: авто •Режим усунення впливу солі: є •Водонепроникна котушка: є •Довжина, см: 105-129 • Батарейки,aкумулятори: (4хАА) •Вага, кг:1,3 •Гарантія, міс: 24 :  Металошукач Garrett Ace 400i - це апарат від всесвітньо відомої фірми Garrett Electronics Inc, який стане у пригоді як початківцям шукачам скарбів так і професіоналам. Дана модель дуже проста в управлінні, при цьому має масу налаштувань, за допомогою яких можна легко налаштувати апарат для певної роботи. В арсеналі пристрою є вибір одного з п'яти режимів дискримінації металу (кнопка Mode): Jewelry (ювелірні вироби), Custom (користувацький), Relic (реліквії), Coins (монети), Zero-Disc (всі метали). Котушка Garrett Ace 400i збільшеного розміру, водонепроникна завдяки чому апарат можна використовувати в різному грунті і навіть у воді. Основною відмінністю даної моделі є збільшена робоча частота, для більш точного визначення кольорових металів. Металошукач розрізняє чорні і кольорові метали і обладнаний тритональною звуковою ідентифікацією. Інструмент зроблений за новітніми технологіями на сучасному обладнанні. Тривалий термін експлуатації і безвідмовної роботи забезпечується застосуванням матеріалів і комплектуючих високої якості.  ОСОБЛИВОСТІ: •ЖК дисплей; •водонепроникна котушка; •5 програм дискримінації; •налаштування чутливості; •цілевказівка; •звукова ідентифікація; •графічний аналізатор цілі; •збалансована конструкція; •мала вага. КОМПЛЕКТАЦІЯ: •Металошукач Garrett Ace 400i; •висувна штанга; •набір кріпильних елементів; •котушка 8,5*11" DD; •навушники; •батареї АА (4шт); •захист на котушку; •каплезащитный чохол; •документи;l •картонна упаковка КАТУШКИ ПО ОПТОВІЙ ЦІНІ : GARRETT, MINELAB FISHER TEKNETICS BOUNTY HUNTER TESORO GOLDEN MASK GOLD MAXX POWER WHITES.. GMaxx ll,ADVENTIS 2 QUEST Q20/Q40 NOKTA -MAKRO... TROYX_3/x5 SHADOW AKA COРЕКС,СИГНУМ КАЩЕЙ-20М СКИФ/КАЙМАН (3 рокі гарантії )

15989грн

Подробно
img
Металлоискатель Garrett gti 2500 treasure vision,Garrett Ace 200i
2023-08-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Дарниця
Продам garrett gti 2500 treasure vision состояние хорошое видно на фото,комплект полный ,дополнительно катушка и наушники есть вопросы пишите,есть еще в продаже Garrett Ace 200i состояние хорошое все работает на последнем фото есть.

15000грн

Подробно
img
Металошукачі НовіІ Garrett ACE 200i /Офіційна гарантія/МАГАЗИН
2023-04-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Дзвоніть..є різні цікаві пропозиції співпраці,та опт для інтернет магазинів.. Офіційний спеціалізований магазин металошукачів катушок та аксесуарів.. "ІНСТРУМЕНТ ЗАХІД" Івано-франківськ вул. Галицька, 80 а Т.06******44 Доставка поштою без передоплат + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Найкращі знижки гарантуємо +ПОДАРУНКИ Нові Garrett асе 200і Оригінал!! Офіційна гарантія 2 рокі. ОПИС: •Виробник: Garrett •Країна експортер: США •Тип шукача: Грунтовий •Котушка:6,5"x9" PROformance •Тип схеми:VLF •Робоча частота:6,5 кГц •Дискримінатор: •Кількість програм дискримінації: 3 •Звукова ідентифікація: Є •Кількість тонів звукової ідентифікації: 3 •Цілевказання: Є •РК дисплей: Є •Налаштування чутливості: Є •Налаштування порогу:авто •Балансування грунту:авто •Водонепроникна котушка:Є •Довжина, см:105-129 •Живлення: батарейки,акумулятори (4хАА) •Вага, кг:1,2 Гарантія, міс.:24 Металошукач Garrett Ace 200i - апарат від всесвітньо відомої фірми Garrett Electronics Inc, який стане корисним як початківцям шукачам скарбів так і професіоналам. Дана модель дуже проста в управлінні, при цьому має масу налаштувань, за допомогою яких можна легко налаштувати апарат для певної роботи. В арсеналі пристрою є вибір одного з трьох режимів дискримінації металу (кнопка Mode): Zero-Disc (всі метали), Jewelry (ювелірні вироби),  Coins (монети). Котушка Garrett Ace 200i водонепроникна завдяки чому апарат можна використовувати в різному грунті і навіть у воді. Металошукач розрізняє чорні і кольорові метали і обладнаний тритональною звуковою ідентифікацією. Інструмент зроблений за новітніми технологіями на сучасному обладнанні. Тривалий термін експлуатації і безвідмовної роботи забезпечується застосуванням матеріалів і комплектуючих високої якості.  КОМПЛЕКТАЦІЯ: •Металошукач Garrett Ace 200i; •висувна штанга; •набір кріпильних елементів; •котушка 6,5*9" PROformance; •батареї АА (4шт); •DVD диск з навчальним фільмом; •Документи; •картонна упаковка. КАТУШКИ ПО ОПТОВІЙ ЦІНІ ДЛЯ - GARRETT, MINELAB FISHER TEKNETICS BOUNTY HUNTER TESORO GOLDEN MASK GOLD MAXX POWER WHITES.. GMaxx ll,ADVENTIS 2 QUEST Q20/Q40 NOKTA -MAKRO... TROYX_3/x5 SHADOW AKA COРЕКС,СИГНУМ КАЩЕЙ-20М СКИФ/КАЙМАН (3 рокі гарантії)

7306грн

Подробно
img
Металошукач Minelab X-Terra PRO
2023-03-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
КАТАЛОГ Главная Металлоискатели Грунтовые металлоискатели Minelab МЕТАЛОШУКАЧ MINELAB X-TERRA PRO МЕТАЛОШУКАЧ MINELAB X-TERRA PRO МЕТАЛОШУКАЧ MINELAB X-TERRA PRO МЕТАЛОШУКАЧ MINELAB X-TERRA PRO МЕТАЛОШУКАЧ MINELAB X-TERRA PRO МЕТАЛОШУКАЧ MINELAB X-TERRA PRO МЕТАЛОШУКАЧ MINELAB X-TERRA PRO МЕТАЛОШУКАЧ MINELAB X-TERRA PRO МЕТАЛОШУКАЧ MINELAB X-TERRA PRO МЕТАЛОШУКАЧ MINELAB X-TERRA PRO МЕТАЛОШУКАЧ MINELAB X-TERRA PRO МЕТАЛОШУКАЧ MINELAB X-TERRA PRO МЕТАЛОШУКАЧ MINELAB X-TERRA PRO МЕТАЛОШУКАЧ MINELAB X-TERRA PRO НОВИНКА Отзывы (2) Оставить отзыв Артикул: 00012151 Передзамовлення Цена: 14 960 грн Новинка 1 Специальная цена для ВСУ Предзаказ Оплата при получении Оплата при получении Бесплатная доставка Бесплатная доставка Бесплатная доставка 3 года гарантии ОПИСАНИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ОТЗЫВЫ (2) Металошукач Minelab X-Terra Pro є вдосконаленим металошукачем серії X-TERRA для пошуку скарбів та цінних металевих предметів.Його високоякісна конструкція та надійна робота роблять його ідеальним для професійних та досвідчених користувачів,а також для початківців.Одна з найбільших переваг Minelab Xterra Pro-це його універсальність.Цей металошукач може працювати на будь-якому грунті та в будь-яких умовах.Він також має кілька режимів пошуку, які дозволяють користувачеві налаштувати його для різних типів металевих предметів та глибини пошуку.Перевагою даного металошукача перед своїми попередниками з лінійки X-TERRA є його водонепроникність до 5 метрів завдяки стандарту IP68.Крім того, Майнлаб Ікс Терра Про є дуже зручним у використанні.Він має легку та ергономічну конструкцію,що дозволяє користувачеві швидко та зручно пересуватися з одного місця на інше.До того ж прилад має великий та зручний LCD дисплей,на якому відображається вся необхідна інформація для зручного пошуку скарбів,присутній також ліхтарик на панелі управління.Завдяки пляжному режиму пошуку ви можете працювати у солоній воді.Заразом у комплекті присутній магнітний кабель зарядки,що надає можливість швидко зарядити ваш пристрій і знову бути готовим до пошуку.Варто наголосити що в приладі є вбудований літій-іонний акумулятор ємність якого становить 5100 mA що дозволяє працювати 14-16 годин без дозарядки пристрою.Поза іншим присутній вихід на дротові навушники, можливість підключення бездротових навушників та підводних навушників,телескопічна штанга, зручний підлокітник усе це про X-TERRA PRO.На відміну від попереднього покоління Х-Терра з`явилась нова технологія Pro-Switch для Minelab X-Terra Pro, робочі частоти на вибір 5 кГц, 8 кГц (пляжний режим), 10 кГц, 15 кГц тобто міняти котушку для переключення між частотами вже не потрібно. Основні характеристики X-TERRA PRO: • Нова технологія перемикання частот Pro-Switch • Робочі частоти: 5 кГц, 10 гГц, 15 кГц, пляжний режим – 8 кГц • Режими пошуку: Парк, Поле та Пляж • Відлаштування від перешкод (шумопридушення) • Регулювання швидкості відгуку • Управління звуком: 4 аудіо режима із можливістю налаштування • Аудіо вихід: вбудований динамік, дротові навушники, бездротові навушники з низькою затримкою звуку (опція), підводні навушники (опція) • Режим точного виявлення цілі Pinpoint • Котушки: V12X (входить до комплекту). V8X та V10X (додаткова опція) • Трапецієподібна телескопічна штанга • Ліхтарик, вмонтований у блок керування • Магнітний кабель зарядки • Дисплей з фірмовим червоним підсвічуванням • Клавіатура з підсвіткою • Режим «Вібрація» • Повна водонепроникність до 5 м (16 футів) – IP68 • Можливість використання у солоній воді • Легкий та компактний: 1,3 кг (2,9 фунта) та 63 см (25 дюймів) • Сучасний дизайн та зручний інтерфейс.

14960грн

Подробно
img
Металошукач Garrett ACE 250 / Металлоискатель Гаррет 250
2023-04-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Хуст
Металошукач / Металлоискатель Garrett ACE 250 / Гаррет ПОЛНАЯ КОМПЛЕКТАЦИЯ: Верхняя штанга с блоком управления Нижняя и средняя штанга Катушка 6,5?9" Mono (погружаемая) Комплект крепления катушки Металлоискатель Garrett Ace 250 – один из самых достойных представителей серии ACE от известной американской компании «Гаррет». Являясь лучшим примером нового подхода в производстве подобных устройств, этот металлоискатель обеспечивает эффективный поиск ценностей на грунтах любых типов. На первый взгляд, металлоискатель Garrett Ace 250 кажется сложным в управлении и тяжелым в работе. Но это не так. Его можно охарактеризовать как простое и удобное устройство. Лишних функций в нем нет, поэтому обучение поиску проходит легко. В отличие от более простых моделей, в нем есть пинпоинтер и пять режим работы, адаптированных под поиск интересующих ценностей. В Подарунок: - Оригінальний чохол на блок металошукача GARRETT ACE - 4 Акамулятори типу 2 АА Всі питання через телефон +38********57 -Viber -WhatsApp -Telegram

8500грн

Подробно
img
Металошукач Новий GARRETT ACE 300i /Офіційна гарантія/МАГАЗИН
2023-09-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Дзвоніть..є різні цікаві пропозиції співпраці,та опт для інтернет магазинів.. Офіційний спеціалізований магазин металошукачів, катушок та аксесуарів "ІНСТРУМЕНТ ЗАХІД" Івано-Франківськ вул. Галицька,80 а Доставка поштою без передоплати. + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Найкращі знижки гарантуємо!! +ПОДАРУНКИ Нові GARRETT ACE 300і 100% Оригінал!! Офіційна гарантія 2 роки. ОПИС: •Виробник: Garrett •Країна: США •Тип шукача: Грунтовий •Котушка:PROformance ACE Series 25x18 Eliptical •Тип схеми:VLF •Робоча частота:8кГц •Дискримінатор:Є •Кількість програм дискримінації:5 •Звукова ідентифікація:Є •Кількість тонів звукової ідентифікації:3 •Цілевказання:Є •РК дисплей:Є •Налаштування чутливості::Є •Налаштування порогу:авто •Балансування грунту:авто •Водонепроникна котушка:Є •Довжина, см:105-129 •Живлення:батарейки,акумулятори (4хАА) •Вага, кг:1,4 •Гарантія, міс.:24 Металошукач Garrett Ace 300i це апарат від всесвітньо відомої фірми Garrett Electronics Inc, який стане у пригоді як початківцям шукачам скарбів так і професіоналам. Дана модель дуже проста в управлінні, при цьому має масу налаштувань, за допомогою яких можна легко налаштувати апарат для певної роботи. В арсеналі пристрою є вибір одного з п'яти режимів дискримінації металу (кнопка Mode): Zero-Disc (всі метали), Jewelry (ювелірні вироби), Custom (користувацький), Relic (реліквії), Coins (монети). Котушка " водонепроникна завдяки чому апарат можна використовувати в різному грунті і навіть у воді.Металошукач розрізняє чорні і кольорові метали і обладнаний тритональною звуковою ідентифікацією. Інструмент зроблений за новітніми технологіями на сучасному обладнанні. Тривалий термін експлуатації і безвідмовної роботи забезпечується застосуванням матеріалів і комплектуючих високої якості.  КОМПЛЕКТАЦІЯ : •Металошукач Garrett Ace 300і •висувна штанга; •набір кріпильних елементів; •котушка PROformance ACE Series 25x18cm •навушники; •батареї АА (4шт); •захист на котушку; •каплезащитный чохол; •документи; •картонна упаковка ТАКОЖ В НАЯВНОСТІ КАТУШКИ ПО ОПТОВІЙ ЦІНІ ДЛЯ - GARRETT, MINELAB FISHER TEKNETICS BOUNTY HUNTER TESORO GOLDEN MASK GOLD MAXX POWER WHITES.. GMaxx ll,ADVENTIS 2 QUEST Q20/Q40 NOKTA -MAKRO... TROYX_3/x5 SHADOW AKA COРЕКС,СИГНУМ КАЩЕЙ-20М СКИФ/КАЙМАН (3 рокі гарантії)

12999грн

Подробно
img
Металошукач Новий GARRETT ACE 250 /Офіційна гарантія/ МАГАЗИН
2024-04-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
АКЦІЯ! Дзвоніть..є різні цікаві пропозиції співпраці,та опт для інтернет магазинів.. Офіційний спеціалізований магазин металошукачів, катушок та аксесуарів.. Івано-Франківськ вул. Дністровська 3 Доставка поштою без передоплати. Найкращі знижки гарантуємо!! +ПОДАРУНКИ Нові GARRETT Ace 250 Оригінал! США. Офіційна гарантія 2 роки. ОПИС: •Виробник: Garrett •Країна: США •Тип шукача: Грунтовий •Котушка:PROformance ACE Series 6.5"x9" Eliptical •Тип схеми:VLF •Робоча частота:6,5кГц •Дискримінатор:Є •Кількість програм дискримінації:5 •Звукова ідентифікація:Є •Кількість тонів звукової ідентифікації:3 •Цілевказання:Є •РК дисплей:Є •Налаштування чутливості::Є •Налаштування порогу:авто •Балансування грунту:авто •Водонепроникна котушка:Є •Довжина, см:105-129 •Живлення:батарейки,акумулятори (4хАА) •Вага, кг:1,2 •Гарантія, міс.:24 Металошукач Garrett AСЕ 250 це апарат від всесвітньо відомої фірми" GARRETT" Electronics Inc, який стане у пригоді як початківцям шукачам скарбів так і професіоналам. Дана модель дуже проста в управлінні, при цьому має масу налаштувань, за допомогою яких можна легко налаштувати апарат для певної роботи. В арсеналі пристрою є вибір одного з п'яти режимів дискримінації металу (кнопка Mode): Zero-Disc (всі метали), Jewelry (ювелірні вироби), Custom (користувацький), Relic (реліквії), Coins (монети). Котушка " водонепроникна завдяки чому апарат можна використовувати в різному грунті і навіть у воді.Металошукач розрізняє чорні і кольорові метали і обладнаний тритональною звуковою ідентифікацією. Цей легендарний інструмен, надасть своєму власнику масу приємних емоцій та неймовірних вражень від знахідок!! КОМПЛЕКТАЦІЯ : •Металошукач Garrett Ace 250 •висувна штанга; •набір кріпильних елементів; •котушка PROformance ACE Series 6.5"x9"cm •батареї АА (4шт); •документи; •картонна упаковка: +КАТУШКИ ПО ОПТОВІЙ ЦІНІ GARRETT, MINELAB FISHER TEKNETICS BOUNTY HUNTER TESORO GOLDEN MASK GOLD MAXX POWER WHITES.. GMaxx ll,ADVENTIS 2 QUEST Q20/Q40 NOKTA -MAKRO... TROYX_3/x5 SHADOW AKA COРЕКС,СИГНУМ КАЩЕЙ-20М СКИФ/КАЙМАН (3 роки гарантії)

9998грн

Подробно
img
NEL Tornado для Garrett Ace 150/250/350/Euro, Ace 200/300/400
2023-04-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Хуст
Nel Tornado для Garrett ACE / НЕЛ Торнадо для Гаррета Асе 150/250/350/Euro, Ace 200/300/400 + Офіційна гарантія Катушка Tornado это самая знаменитая катушка компании NEL. Это «золотая середина» для поиска монет, кладов и артефактов на местах военных сражений на любой территории. Катушка необычайно легкая для своего размера, всего 560 грамм, это дает возможность легко вести поиск целый день! При медленной проводке, катушка отлично реагирует не только на большие и средние цели, но и мелкие цели весом менее 1 грамма на глубине не достижимой для любой стандартной катушки. NEL Tornado рекомендуется как замена штатной катушки. даній генерації використовується новий, якісний гермоводи власного виробництва. Вивчивши помилки і проблеми які з'являлися в процесі використання, розробники зробили його більш м'яким і гнучким. Кабель від німецького виробника також придбав певну гнучкість, виключивши тим самим можливість перелому. Для з'єднання з металошукачем присутній спеціальний роз'єм з срібним напиленням на 5 пінів. Він має додатковий затиск, для більш міцного кріплення. Комплектация: 1. Катушка NEL Tornado; 3. Пластиковая защита на катушку; 4. Фирменная упаковка NEL; 5. Гарантийный лист с печатью. Доставка поштою без передоплат Також в наявності є інша продукція Металлоискатель NEL : Nel Tornado для Garrett ACE - 3 500грн. Nel Fly для Garrett ACE - 3 200 грн. NEL Attack для Garrett ACE - 4 600 грн. Nel BIG для Garrett ACE - 4 900 грн. NEL Hunter для Garrett ACE - 2 900 грн. Та інші торгові бренди Металошукачів : * GARRETT, * NOKTA -MAKRO... * MINELAB * QUEST * FISHER +38********37 - Viber - WhatsApp - Telegram

3500грн

Подробно
img
Металошукачі Garrett ACE Apex (всі моделі) | Магазин РАСКОП
2023-12-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Продаємо офіційні металошукачі Garrett ACE Apex виробництва США • повна лінійка детекторів серії Apex з еліптичними котушками розміром 8.5x11" або 6.5x11" • можлива комплектація навушниками бездротовими Garrett MS-3 Магазин "РАСКОП" є офіційним продавцем металошукачів Garrett в Україні. Гарантія на даний виріб складає 2 роки. Все сервісне обслуговування в Україні (м. Київ) Ми надаємо повну консультацію про роботу та функції металошукача кожному клієнту. Ціни на металошукачі: Garrett ACE Apex 6.5x11" -- 22880 грн. Garrett ACE Apex 6.5x11" MS3 -- 26400 грн. Garrett ACE Apex 8.5x11" -- 23936 грн. Garrett ACE Apex 8.5x11" MS3 -- 27280 грн. Детальна інформація про прилад за посиланням магазину: www.raskop.com.ua/metalloiskateli/garrett-detektory/ Придбати металошукач можна в нашому магазині самовивозом, або ми надішлемо вантаж “Новою поштою” до Вашого населеного пункту. Короткий опис: • працює на новій багаточастотній технології Multi-Flex • частоти, що вибираються 5, 10, 15, 20 кГц • автоматичне налаштування на грунт • визначає всі типи металів Глибина знахідок в залежності від розміру цілі: • малий предмет (монета, гільза, цвях) ~ 35 см. • середній предмет (глечик, залізна каска) ~ 70 см. • великий предмет (танк, бочка) ~ 130 см. Комплектація: • верхня штанга в зборі з блоком управління, підлокотник і ремінець на руку • штанга середня + нижня • котушка пошукова (можна занурювати в воду) • USB-провід зарядки блоку • набір кріплення котушки • інструкція користувача • гарантійний талон • пакувальна коробка Наші реквізити: Магазин металошукачів “РАСКОП” м. Київ, вул. Кіото 25, (метро Лісова), прохідна №1, офіс 321 Контакти для зв’язку: (09********22 Viber / Telegram (09********06 (09********88 Skype: raskopka

22880грн

Подробно
img
Металлоискатель ACE 400I металошукач Garrett металлодетектор
2024-02-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Главное достоинство Garrett ACE 400i – это более высокая рабочая частота 10 кГц, которая повышает чувствительность детектора к небольшим целям из цветных металлов, таких как старинные монеты, мелкие реликвии, золотые и серебряные украшения. Однако такая частота является универсальной и также подходит для обнаружения объектов среднего и большого размера. Garrett ACE 400i обладает скоростным процессором, который максимально быстро обрабатывает сигнал от находки и выводит информацию на большой экран с обновленным интерфейсом. В отличие от предыдущей модели дискриминация отображается не только в виде шкалы, но в цифровом виде показаний числа VDI, что значительно облегчает процесс идентификации цели. Металошукач идеально подходит для * Для поиска украшений, * По старине, * Для поиска монет, * Поиска по ВОВ, * Золота, серебра, * Прочей ювелирки, * Крестиков, * Монеток и так далее. дам ответ вам - если нужно? Как проверить металлодетектор на ложные срабатывания? Как транспортировать металлодетектор в багажнике авто? Какую сумку выбрать для металлодетектора.? Как правильно делать профилактическое и Тех обсслуживание вашего металлодетектора в домашних услових? Что такое годограф спектрограф годограф и вектрограф? Как по звуку определить золото? Расскажу что делать если нашел бойца с войны? Как проверить мд на глюки и ложные сработки?

8000грн

Подробно
img
Металлоискатель Garrett АСЕ 350 металошукач металлодетектор
2023-01-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Ешё одним детищем компании Garrett Electronics является металлоискатель одели Garrett Ace 350, чувствительность которого стала выше за счёт использования новейшей DD катушки (8,5??х11??), которая также увеличила диаметр поисковой зоны и распознавание мелких предметов в замусоренной почве. Среди основных характеристик Garrett 350 – частота процессора 8,5 кГц, граничный показатели радиуса чувствительности – от 15 см (мин.) до 80 см (макс.), при граничных показателях глубины обнаружения от 20 см о 80 см. Эта модель хорошо подходит для поиска - например для поиска: 1. Украшений, 2. По старине, 3. Поиска по ВОВ, 4. Золота, Серебра и Прочей ювелирки 5. Крестиков, монеток и так далее. Звоните мне с 10.00 до 21.00 - обязательно отвечу даже если сам буду копать в этот момент! Если вы примете мой опыт и наставления то в 90 процентах случаев найдете свои первые монеты уже в первый выезд на поиск. Еще подскажу как окупить свой металлоискатель за 3 недели поиска (от 100 до 500 долларов дохода в мес) Проконсультирую по вопросам на предмет: На что обратить внимание при покупке? Как проверить металлоискатель в помещении и на улице? Посоветую как проверить катушку на герметичность? Как правильно делать профилактическое и Тех обслуживание вашего металлоискателя в домашних условиях? Что такое вди число и числовое отображение цели? Как копать только полезные сигналы? Расскажу что делать если все таки откопал мину?

5800грн

Подробно
img
Катушка Shimano 21 SUSTAIN SA2500FJ
2023-11-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Біла Церква
Описание Новая катушка SHIMANO Sustain 2500 FJ 2021 года! Катушка - это неотъемлемый атрибут спиннинговой рыбалки, с помощью катушки, можно забрасывать приманки на большое расстояние. Спиннинговая катушка позволяет без труда вываживать как мелкую так и трофейную рыбу в зависимости от типо-размера катушки. Катушка Шимано Сустейн ФЖи 2500 обладает рядом характеристик, предназначенных для тех или иных условиях рыболовли и предполагаемым размером трофея. Катушка Шимано Sustain FJ входит в серию Magnum lite и оснащена облегченным ротором из материала MGL для легкого вращения и точного управления приманкой, в сочетании с прочностью и защитой алюминиевого корпуса HAGANE. Sustain является отличной катушкой среднего размера для легких, средних и даже крупных приманок, обычной пресноводной рыбалки и даже морской рыбалки на берегу. Атласный черный корпус с хромированными вставками выглядит фантастически, но истинная красота этой катушки в том, как она себя чувствует и работает. Удивительно легкий в руке, вращение почти не поддается логике при минимальном давлении, необходимом для приведения ротора в движение. Оснащенный всеми передовыми технологиями Shimano, включая новый микромодуль Gear II, бесшумный привод, это одна из самых сложных катушек в линейке спиннингов Shimano. Объедините катушку Sustain с одним из спиннингов SHIMANO Sustain для получения сбалансированной снасти для ловли любой рыбы. Технологии Shimano Sustain FJ: Hagane Gear - Hagane Drive Gear производится по технологии холодной штамповки Shimano без необходимости дополнительной обработки. Это обеспечивает длительную плавность, прочность, легкость и мощность в самом сердце катушки. Традиционные литые под давлением механически обработанные шестерни менее долговечны при больших нагрузках. Корпус Hagane Body - изготовлен из алюминия или магния высокой жесткости. Это создает жесткость и ударопрочность, в то же время устраняя изгиб тела. В результате получается прочный корпус и опора для движущегося внутреннего зубчатого колеса, а также повышенная эффективность всей катушки. Micro Module II - улучшенная передача микромодуля, что делает намотку чрезвычайно плавной. Ротор MGL - новая конструкция ротора Magnumlite обеспечивает беспрецедентное легкое вращение. Профиль ротора, который раньше был симметричным, теперь асимметричен. Механизм скобы, который ранее располагался на той же стороне, что и линейный ролик, был перемещен на противоположную сторону. Это улучшает баланс, а в сочетании с легким линейным роликом, титановой скобой и оптимальным расположением толщины ротора достигается снижение инерции вращения на 14%, повышая чувствительность к ранее недостижимым уровням. XShip - комбинация функций, которые работают вместе для повышения эффективности. За счет размещения ведущей шестерни близко к центральной линии ведущей шестерни большого диаметра, большая мощность передается от рукоятки к ротору. Ведущая шестерня также поддерживается двумя роликоподшипниками Shimano A-RB. Это создает большую стабильность. Бесшумный привод - от основной конструкции всего корпуса до самых сложных частей трансмиссии, включая ведущую шестерню, червячный вал, штифт червячного вала и шестерню червячного вала, каждая деталь была тщательно проверена, и минимальные зазоры и колебания были устранены. с высочайшими допусками. XProtect - Роликовая муфта контактного типа с тройной кромкой представляет собой ключевую точку с точки зрения водонепроницаемости. В этой конструкции первая кромка предотвращает попадание воды через пространство между ротором и корпусом. Кроме того, специальная смазка между второй и третьей кромкой в ??месте контакта с буртиком ротора, расположенным в верхней части роликовой муфты, не только препятствует проникновению воды, но и минимизирует сопротивление трения. Без ущерба для «шелковистой плавности вращения», была достигнута исключительная водонепроницаемость, позволяющая выдерживать удары и разбрызгивание волн и брызг. Катушка с длинным ходом - конструкция катушки с длинным ходом улучшает характеристики заброса по сравнению с предыдущей моделью благодаря немного более высокой катушке и улучшенному потоку лески от катушки. Жесткая опора - за счет усиления опоры катушки на главном валу, люфт и колебания катушки во время перетаскивания подавляются, что обеспечивает плавное сопротивление даже при высокой нагрузке. Подшипники S A-RB - шарикоподшипники A-RB с высокой коррозионной стойкостью с дополнительным экраном для улучшенной защиты от песка, соли или пыли. Cross Carbon Drag - поперечное карбоновое сопротивление обеспечивает более широкий диапазон настроек сопротивления, а также самое плавное сопротивление Shimano за всю историю. Ci4 + - этот высокотехнологичный материал в 2,5 раза жестче, чем CI4, и используется во многих высококачественных катушках Shimano для снижения веса. Использование CI4 + для корпуса и ротора также обеспечивает замечательную жесткость для повышения эффективности мотовила. G-Free Body - разработан для смещения центра тяжести катушки ближе к удилище. Это было достигнуто перемещением механизма качания червячного вала на 19 мм от нижней части мотовила к верхней. Благодаря перемещению центра тяжести ближе к положению руки рыболова G-Free Body помогает снизить утомляемость и повысить комфорт заброса. Цельная скоба - Цельная проволочная скоба не имеет зазора, за который леска могла бы зацепиться во время нормальной работы. Изготовлен из нержавеющей стали, он снижает трение и позволяет леске быстрее попасть на линейный ролик. Катушка AR-C - запатентованная конструкция катушки с наклонной кромкой катушки. Такая конструкция позволяет леске покидать катушку с меньшим трением и меньшими катушками, что приводит к более длительным и точным забросам. Доказано, что катушки AR-C уменьшают люфт и образование узлов при использовании тесьмы.

9000грн

Подробно
img
Металошукач Nokta Makro Simplex ULTRA
2024-03-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Хуст
Металошукач Nokta Makro Simplex ULTRA / Металлоискатель Нокта Сімплекс Ультра / Металодетектор ... Металошукач пройшов перевірку нашими спеціалістами Стан "Як новий" (10/10) – Ви не відрізните від нового! Перевірений прилад, що зберігає всі функції та бездоганний зовнішній вигляд! Гарантія якості: Тільки оригінальні прибори з гарантією від магазина "Авантюрист" 90 днів Зручність для вас: * Відправка по всій Україні. * Оплата при отриманні для вашої безпеки. Шукаєте більше варіантів? Перегляньте наш широкий асортимент нових та б/у металошукачів. Металошукач Nokta Simplex ULTRA є новинкою серед приладів для пошуку металевих предметів. Він має декілька характеристик, які роблять його привабливим для багатьох людей. Рабочая частота Nokta Simplex Ultra 15 кГц, с высокоскоростной цифровой обработкой сигнала. Металлоискатель оснащен ярким и наглядным дисплеем, на котором отображаются числовые значения от 01 до 99 (VDI), соответствующие различным типам металла. Это помогает вам определить тип и происхождение найденных предметов в процессе поиска. Одной из особенностей этого устройства является возможность ручной дискриминации. С ее помощью вы можете настроить металлоискатель на различение разных типов металла и выбрать сигналы, которые нужно игнорировать. Это позволяет сократить время, потраченное на поиск ненужных предметов. Металлоискатель Nokta Simplex Ultra имеет 30 уровней настройки чувствительности, что позволяет ему реагировать на металлические предметы различных размеров и на разных глубинах. Вы также можете регулировать громкость звукового сигнала с помощью пяти уровней настроек звука, что позволяет вам адаптировать устройство к вашим личным предпочтениям и условиям поиска. Удобство использования металлоискателя Nokta Simplex Ultra обеспечивается наличием подсветки дисплея и клавиатуры, что облегчает навигацию и работу с устройством даже в условиях ограниченного освещения. Кроме того, металлоискатель оснащен встроенным фонариком, который поможет осветить место поиска и найденные объекты. Для уменьшения электромагнитных помех (например, работающий рядом другой прибор или близко расположенные линии электропередач), Nokta Simplex Ultra имеет параметр смещения частоты, который помогает подавить влияние помех и обеспечить более стабильную работу. Металлоискатель Nokta Simplex Ultra предлагает ряд дополнительных функций Coin&Relic ID Scale, Target ID Depth, Recovery Speed, Tone Break, Tone Frequency, Tone Volume, которые делают его еще более привлекательным для любителей исторического поиска. Функция Iron Off позволяет подавлять сигналы от железных предметов, что повышает точность индикации при поиске ценных объектов. Таким образом, вы сможете сосредоточиться на поиске и обнаружении более ценных металлических предметов. Функция стабилизации грунта обеспечивает стабильные сигналы и надежные результаты даже в условиях сложной минерализованной почвы (детектор допускает поиск на морских пляжах). Вы сможете получать четкие и точные индикации, что упрощает процесс поиска и увеличивает вероятность обнаружения ценных находок. Металлоискатель Nokta Simplex Ultra оснащен высококонтрастным графическим LCD-дисплеем, на котором отображается информация о найденных металлических предметах, настройках устройства и других параметрах. Это позволяет вам легко отслеживать и анализировать информацию в реальном времени, что способствует более эффективному поиску. Устройство имеет компактный дизайн и легкую штангу, что делает его легким (вес около 1200 грамм) и удобным в использовании. Длина штанги может быть сконфигурирована в пределах от 63 до 132 см, что позволяет адаптировать ее к различным потребностям и предпочтениям пользователя. Металлоискатель Nokta Simplex Ultra в стандартной комплектации поставляется с катушкой 11 DD (SX28), которая обеспечивает превосходную точность поиска и широкий охват области поиска. Благодаря этой катушке вы сможете эффективно обнаруживать металлические предметы и проводить более точные поисковые операции. Встроенный аккумулятор емкостью 2300 мАч обеспечивает достаточное время автономной работы без необходимости постоянной зарядки. Кроме того, вы можете использовать металлоискатель с внешним источником питания, таким как POWERBANK, что обеспечивает дополнительную гибкость и удобство в использовании в течение длительных поисковых сессий. В целом, металлоискатель Nokta Simplex Ultra предлагает превосходные функции и удобство использования, делая его идеальным выбором для любителей и профессионалов, ищущих надежный и эффективный детектор для универсального поиска металлических предметов. Приобретая его, вы получаете мощный инструмент, который сделает ваше приключение с поиском металлических предметов более увлекательным и успешным. Параметры и Характеристики * Тип металлоискателя Грунтовый и Подводный * Технологии VLF * Рабочая частота 15 кГц * Программы для поиска Поле, Парк, 4 Тона, 99 Тонов, Пляж, Все Металлы * Дискриминация металлов Есть * Графическая шкала 20 сегментов (8 черное железо) * VDI 0-99 (для черного железа 0-39) * Режим пинпоинт Есть * Баланс грунта Авто, Ручной * Пороговый сигнал Есть * Сдвиг частоты F1-F3 * Функция Tone Volume Есть * Функция Tone Break Есть * Функция Iron Off Есть * Регулировка громкости 0-5 * Регулировка чувствительности 1-30 * Индикатор глубины 5 уровней * Подсветка экрана Есть * Беспроводные наушники Поддерживаются * Bluetooth Есть * Вибра отклик Есть * Обновление прошивки Есть * Защита от воды IP68, погружение под воду до 3 метров * Размер 63-132 см * Вес 1,2 кг * Питание Литий-ионный аккумулятор (2300 mAh) * Встроенный фонарик Есть * Штатная катушка 11 DD (SX28 DD) * Гарантия 3 года Отримайте детальну інформацію про наші послуги та продукцію, зателефонувавши за номером або зв'язавшись з нашим менеджером через месенджери +38 (050) 0199 8З7 * Telegram * Viber * WhatsApp.

13500грн

Подробно
img
Металошукач Garrett ace 250. Металлоискатель Гарретт асе 250.Стан 9з10
2023-04-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
Магазин металошукачів та пошукової техніки Абориген Metalloiskatel.com.ua Легендарний металошукач Garrett ace 250 (АСЬКА) Металодетектор пройшов повну перевірку та налаштування нашими спеціалістами. Стан приладу гарний 10 з 10. Незначні сліди експлуатації. 100% оригінал США Гарантія 3 місяці. з захистом на катушку + 150грн! Відправка по Україні, оплата при отриманні. Також в наявності інші моделі металошукачів нові та б.у. Звоніть нашим консультантам за номером в оголошенні, або переходьте на сайт магазин АБОРИГЕН. Garrett ACE 250 – один з найбільш популярних моделей металошукачів. Отримав свою популярність завдяки високій функціональності, надійній конструкції, якістю виконання, широкими пошуковими характеристиками і доступною ціною. Однією з корисних функцій даного приладу є опція Pinpointer. Вона дозволить дати більш точну інформацію про місце розташування знахідок. Це допоможе не витрачати час на копання величезних котлованів для виявлення цілей, досить вирити маленьку ямку і витягти предмет. Такий прилад буде найбільш ефективним при пошуку коштовностей, реліквій, каменів, цінних монет, всіх видів металів, які розташовані на глибинах понад 15-20 см. Великі предмети металодетектор може виявити навіть на глибині понад півметра. Для індикації виявлення цілі служить шкала металів на моніторі, а також звуковий сигнал, що дозволяє шукачеві скарбів максимально точно визначити розташування предмета. Переваги Garrett ACE 250 Даний прилад має ряд особливостей, які вигідно виділяють його серед інших пристроїв: низький рівень споживання електроенергії; можливість використання котушки під водою, що розширює межі пошуку і дозволяє вести роботу на пляжах, біля річок, в дощову погоду; можливість застосування інших видів котушок – з великим рівнем потужності або розміру; невелика вага, зручність і легкість дозволяють використовувати прилад не тільки чоловікам, але і жінкам і навіть дітям; хороший робочий ресурс, тривалий період експлуатації. Garrett ACE 250, йому віддадуть перевагу і початковий шукач скарбів, і професіонал. Він має багато відмінних якостей і незамінних характеристик, вельми популярний на ринку металошукачів. Металошукач Garret ACE 250 обладнаний універсальними функціями, які є в пристроях високого класу. Металошукач Garrett ACE 250 вражає кожного користувача своїми можливостями. У ньому легко налаштовується чутливість, є не тільки визначення цілі, а й спеціальний дискримінатор. Який в процесі роботи відрізняє між собою різні види металів за допомогою налаштування на певний тип.

6260грн

Подробно
img
Металошукач Garrett ace 250. Металлоискатель Гарретт асе 250.Стан 10з1
2023-08-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
Магазин металошукачів та пошукової техніки Абориген Metalloiskatel.com.ua Легендарний металошукач Garrett ace 250 (АСЬКА) Металодетектор пройшов повну перевірку та налаштування нашими спеціалістами. Стан приладу гарний 10 з 10. Незначні сліди експлуатації. 100% оригінал США Гарантія 3 місяці. з захистом на катушку + 150грн! Відправка по Україні, оплата при отриманні. Також в наявності інші моделі металошукачів нові та б.у. Звоніть нашим консультантам за номером в оголошенні, або переходьте на сайт магазин АБОРИГЕН. Garrett ACE 250 – один з найбільш популярних моделей металошукачів. Отримав свою популярність завдяки високій функціональності, надійній конструкції, якістю виконання, широкими пошуковими характеристиками і доступною ціною. Однією з корисних функцій даного приладу є опція Pinpointer. Вона дозволить дати більш точну інформацію про місце розташування знахідок. Це допоможе не витрачати час на копання величезних котлованів для виявлення цілей, досить вирити маленьку ямку і витягти предмет. Такий прилад буде найбільш ефективним при пошуку коштовностей, реліквій, каменів, цінних монет, всіх видів металів, які розташовані на глибинах понад 15-20 см. Великі предмети металодетектор може виявити навіть на глибині понад півметра. Для індикації виявлення цілі служить шкала металів на моніторі, а також звуковий сигнал, що дозволяє шукачеві скарбів максимально точно визначити розташування предмета. Переваги Garrett ACE 250 Даний прилад має ряд особливостей, які вигідно виділяють його серед інших пристроїв: низький рівень споживання електроенергії; можливість використання котушки під водою, що розширює межі пошуку і дозволяє вести роботу на пляжах, біля річок, в дощову погоду; можливість застосування інших видів котушок – з великим рівнем потужності або розміру; невелика вага, зручність і легкість дозволяють використовувати прилад не тільки чоловікам, але і жінкам і навіть дітям; хороший робочий ресурс, тривалий період експлуатації. Garrett ACE 250, йому віддадуть перевагу і початковий шукач скарбів, і професіонал. Він має багато відмінних якостей і незамінних характеристик, вельми популярний на ринку металошукачів. Металошукач Garret ACE 250 обладнаний універсальними функціями, які є в пристроях високого класу. Металошукач Garrett ACE 250 вражає кожного користувача своїми можливостями. У ньому легко налаштовується чутливість, є не тільки визначення цілі, а й спеціальний дискримінатор. Який в процесі роботи відрізняє між собою різні види металів за допомогою налаштування на певний тип.

6260грн

Подробно
img
Металошукач Garrett ace 250 з Nel Tornado або Mars Goliaf. Металлоис
2023-05-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
Магазин металошукачів та пошукової техніки Абориген Metalloiskatel.com.ua Легендарний металошукач Garrett ace 250 (АСЬКА).в комплекті з більшою катушкою Nel Tornado або Mars Goliaf (Збільшення глибина до 40%). ЦІНА БЕЗ СТАНДАРТНОЇ КАТУШКИ! З ДВОМА КАТУШКАМИ 7960ГРН! Можливий продаж з стандартною комплектацією. Ціна 6260грн Металодетектор пройшов повну перевірку та налаштування нашими спеціалістами. Стан приладу гарний 10 з 10. Присутні сліди експлуатації. Блок, катушка перевірені, працюють без нарікань. 100% оригінал США. Гарантія 3 місяці! Відправка по Україні, оплата при отриманні. Також в наявності інші моделі металошукачів нові та б.у. Звоніть нашим консультантам за номером в оголошенні, або переходьте на сайт магазин АБОРИГЕН. Garrett ACE 250 – один з найбільш популярних моделей металошукачів. Отримав свою популярність завдяки високій функціональності, надійній конструкції, якістю виконання, широкими пошуковими характеристиками і доступною ціною. Однією з корисних функцій даного приладу є опція Pinpointer. Вона дозволить дати більш точну інформацію про місце розташування знахідок. Це допоможе не витрачати час на копання величезних котлованів для виявлення цілей, досить вирити маленьку ямку і витягти предмет. Такий прилад буде найбільш ефективним при пошуку коштовностей, реліквій, каменів, цінних монет, всіх видів металів, які розташовані на глибинах понад 15-20 см. Великі предмети металодетектор може виявити навіть на глибині понад півметра. Для індикації виявлення цілі служить шкала металів на моніторі, а також звуковий сигнал, що дозволяє шукачеві скарбів максимально точно визначити розташування предмета. Переваги Garrett ACE 250 Даний прилад має ряд особливостей, які вигідно виділяють його серед інших пристроїв: низький рівень споживання електроенергії; можливість використання котушки під водою, що розширює межі пошуку і дозволяє вести роботу на пляжах, біля річок, в дощову погоду; можливість застосування інших видів котушок – з великим рівнем потужності або розміру; невелика вага, зручність і легкість дозволяють використовувати прилад не тільки чоловікам, але і жінкам і навіть дітям; хороший робочий ресурс, тривалий період експлуатації. Garrett ACE 250, йому віддадуть перевагу і початковий шукач скарбів, і професіонал. Він має багато відмінних якостей і незамінних характеристик, вельми популярний на ринку металошукачів. Металошукач Garret ACE 250 обладнаний універсальними функціями, які є в пристроях високого класу. Металошукач Garrett ACE 250 вражає кожного користувача своїми можливостями. У ньому легко налаштовується чутливість, є не тільки визначення цілі, а й спеціальний дискримінатор. Який в процесі роботи відрізняє між собою різні види металів за допомогою налаштування на певний тип.

7340грн

Подробно
img
Грунтовый металлодетектор Минелаб ГО-ФИНД 60
2023-10-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Кропивницький
Привезений в україну з польщі!Minelab Go-Find 60 - это грунтовый металлоискатель среднего уровня с пинпоинтером и поддержкой технологии Bluetooth. Устройство имеет компактный размер и небольшой вес. Оснащен водонепроницаемой поисковой катушкой Monoloop размером 10" для поиска предметов под землей. Частота работы устройства 7,8 кГц, а это делает возможным поиск разных видов металлов. Детектор поддерживает 3 режима поиска, 5 уровней настройки чувствительности, а также 4 уровня настройки звука - низкий, средний, средний 2 и высокий. Дискриминация осуществляется путем выбора одного из 4 режимов. Металлоискатель поддерживает режим целеуказания - для максимально точного определения предмета. Для синхронизации металлоискателя со смартфоном есть Bluetooth. Также, для удобного поиска есть разъем для подключения наушников 3.5 мм. Прибор работает от 4 батареек АА или аккумулятора NiMH/NiCad (не входят в комплект). Основное назначение Minelab Go-Find 60 Металлодетектор Minelab Go-Find 60 подходит для обнаружения монет, артефактов, и ювелирных украшений среднего и маленького размера. Благодаря водонепроницаемой катушке, поиск можно вести у подножья рек и озер, а также на пляжах, не боясь попадания влаги или воды на устройство. Особенности Minelab Go-Find 60 Отличие металлодетектора Go-Find 60 - поддержка Bluetooth, по которому можно подключить детектор к смартфону с ОС IOS и Android. Для удобного поиска есть встроенная подсветка экрана, и диодная индикация цели. Прибор дополненный дисплеем 2.36х1.42 дюйма - отображает все критерии поиска и находки, а также настройки устройства Устройство имеет компактные размеры: в сложенном виде его длина всего 55.5 см, а в разложенном - 1305 см. Вес - 1.06 кг. Компактные размеры и небольшой вес, допускают использование металлоискателя не только взрослыми, но и детьми. Основные технические характеристики Minelab Go-Find 60 Технология: VLF (VFLEX); Катушка: Monoloop 10”; Частоты работы: 7.8 кГц; Режимы работы: 3; Чувствительность: 5 режима; Звук: 4 режима; Дискриминация: 4 режима; Целеуказатель: есть; Bluetooth: есть; Дисплей: 2.36"х 1.42", ЖК; Батарейки: 4?АА/аккумулятор Вес: 1.06 кг. Worldvision — интернет магазин систем безопасности Каталог Контроль доступа Металлодетектор Описание модели Minelab Go-Find 60 Minelab Go-Find 60 - это грунтовый металлоискатель среднего уровня с пинпоинтером и поддержкой технологии Bluetooth. Устройство имеет компактный размер и небольшой вес. Оснащен водонепроницаемой поисковой катушкой Monoloop размером 10" для поиска предметов под землей. Частота работы устройства 7,8 кГц, а это делает возможным поиск разных видов металлов. Детектор поддерживает 3 режима поиска, 5 уровней настройки чувствительности, а также 4 уровня настройки звука - низкий, средний, средний 2 и высокий. Дискриминация осуществляется путем выбора одного из 4 режимов. Металлоискатель поддерживает режим целеуказания - для максимально точного определения предмета. Для синхронизации металлоискателя со смартфоном есть Bluetooth. Также, для удобного поиска есть разъем для подключения наушников 3.5 мм. Прибор работает от 4 батареек АА или аккумулятора NiMH/NiCad (не входят в комплект). Основное назначение Minelab Go-Find 60 Металлодетектор Minelab Go-Find 60 подходит для обнаружения монет, артефактов, и ювелирных украшений среднего и маленького размера. Благодаря водонепроницаемой катушке, поиск можно вести у подножья рек и озер, а также на пляжах, не боясь попадания влаги или воды на устройство. Особенности Minelab Go-Find 60 Отличие металлодетектора Go-Find 60 - поддержка Bluetooth, по которому можно подключить детектор к смартфону с ОС IOS и Android. Для удобного поиска есть встроенная подсветка экрана, и диодная индикация цели. Прибор дополненный дисплеем 2.36х1.42 дюйма - отображает все критерии поиска и находки, а также настройки устройства Устройство имеет компактные размеры: в сложенном виде его длина всего 55.5 см, а в разложенном - 1305 см. Вес - 1.06 кг. Компактные размеры и небольшой вес, допускают использование металлоискателя не только взрослыми, но и детьми. Основные технические характеристики Minelab Go-Find 60 Технология: VLF (VFLEX); Катушка: Monoloop 10”; Частоты работы: 7.8 кГц; Режимы работы: 3; Чувствительность: 5 режима; Звук: 4 режима; Дискриминация: 4 режима; Целеуказатель: есть; Bluetooth: есть; Дисплей: 2.36"х 1.42", ЖК; Батарейки: 4?АА/аккумулятор Вес: 1.06 кг. Характеристики Тип металлодетектора Грунтовой Технический уровень Средний Тип схемы VLF Рабочая частота 7.8 кГц Глубина обнаружения монеты до 25 см Глубина обнаружения максимальная 1.2 м Дискриминатор Есть Количество программ дискриминации 4 ЖК-дисплей Есть Настройка чувствительности Есть Чувствительность 5 уровней Балансировка грунта Авто Тональная идентификация 5 тонов Регулировка громкости Есть Целеуказание Есть Катушка 10 "водонепроницаемая Monoloop Индикация звуковая, визуальная Особенности модели поддерживает 4 режима поиска; 5 уровней настройки громкости; подключения к смартфону под управлением IOS и Android; встроенный Bluetooth; встроенный разъем для подключения наушников 3.5 мм Питание батареи АА - 4 шт, аккумулятор NiMH/NiCad Индикатор разряда батареи Есть Цвет корпуса черный Габаритные размеры длина в сложенном виде 55.5 cм; длина в разложенном виде 130.5 cм Вес 1.06 кг

8500грн

Подробно
img
Металошукач Quest Q20
2023-09-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Тячів
Металошукач Quest Q20 с катушкой RAPTOR 11x9 TurboD / Металлоискатель Квест КУ20 / Металлодетектор / Металлоискатель .. Металошукач пройшов перевірку нашими спеціалістами Стан приладу 10/10 "як новий" Прибор Оригінальний, на гарантія від магазину Авантюрист Відправка по Україні. Оплата при отриманні. Також в наявності великий вибір нових та б/у металошукачів. Металошукач Quest Q20 с катушкой RAPTOR 11x9 TurboD / Металлоискатель Квест КУ20 / Металлодетектор Quest Q20 - це металоіскатель, розроблений компанією Quest Metal Detectors. Він призначений для пошуку металевих предметів під землею, таких як монети, прикраси, артефакти та інші металеві предмети. Quest Q20 - це напівпрофесійний металоіскатель, який може використовуватися як новичками, так і досвідченими любителями археології або пошуку сокровищ. Основні особливості та характеристики металоіскателя Quest Q20: Дизайн і ергономіка: Quest Q20 має легкий і зручний дизайн, забезпечує комфорт при використанні. Він оснащений регульованою рукояткою, що дозволяє налаштувати довжину, що підходить для кожного користувача. Дискримінація металів: Q20 володіє функцією дискримінації, яка дозволяє відфільтрувати небажані метали, такі як залізо чи алюміній, і зібратися на більш цінних предметах. Це допомагає зменшити кількість ложних обробок. Режими пошуку: Металлоискатель має кілька режимів пошуку, таких як усі метали, монети, ювелірні вироби та режим користувача. Кожен режим оптимізований для пошуку конкретних типів металевих об'єктів. Регульована чутливість: Користувачі можуть налаштувати рівень чутливості в залежності від умов пошуку. Це дозволяє краще адаптуватися до різних типів ґрунту та глибини, на якій знаходяться інші предмети. Вбудований динамік і наушники: Металлоискатель оснащений вбудованим динаміком, що дозволяє прослуховувати звукові сигнали безпосередньо через нього. Крім того, є можливість підключити наушники для більш конфіденційного прослушування сигналів у шумному середовищі. ЖК-дисплей: На металоіскателі є яскравий рідкокристалічний дисплей, який відображає інформацію про знайдені металеві об'єкти, рівень заряду батареї та інші корисні дані. Водонепроникність: Quest Q20 має водонепроникну катушку пошуку, що дозволяє використовувати її для пошуку на пляжі, поблизу водоємів та інших вологих умовах. Однак сам металоіскатель не є повністю водонепроникним, тому не слід завантажувати його повністю у воду. Quest Q20 є надійним і простим у використанні металоіскателем, який підходить для різних цілей, від хобі до більш серйозних дослідницьких завдань. Він пропонує ряд корисних функцій і налаштувань, щоб допомогти вам у пошуку скритих металевих сокровищ. Технічні характеристики: * Робоча частота: 13 kHz VLF * Котушка 9,5х11" Turbo-D водонепроникна * Глибина виявлення монети: 30 см * Глибина виявлення максимальна: 120 см * Пошукові програми: 3 * VDI число: від 1 до 99 * Озвучка: 3 звукових тони * Живлення: вбудований акумулятор 1200 mAh Li-Pol * Час роботи: до 20-ти годин * Звук: Вбудований динамік, 3.5 мм аудіо роз'єм * Дисплей: LCD-дисплей 60х70 мм * Вага: 1350 грам з котушкою * Температурний режим: від -20° +45° C +38********57 Завжди телефонуйте за вказаним нижче номером або пишіть в - Viber - WhatsApp - Telegram

7980грн

Подробно