img
М'яч гімнастичний Torneo з технологією Anti-burst + насос, 65 см.
2023-09-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
М’яч гімнастичний Torneo з технологією Anti-burst + насос (вага до 130 кг, зріст до 180 см) 65 см, колір фіолетовий. Гімнастичний м’яч призначений для вправ сидя, вправ для пресу і спини, а також просто для ігор. Діаметр 65 см. Система Anti-burst забезпечує безпечний захист від вибуху: при порушенні цілості м‘яч поступово здувається. Вага користувача становить до 130 кг, зріст — до 180 см. Насос у подарунок. Ірина 09*********59 Київ

995грн

Подробно
img
М'яч для фітнесу (фітбол) WCG 65 Anti-Burst 300кг Бірюзовий + насос
2024-05-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Кропивницький
Фітбол або гімнастичний м'яч для фітнесу від українського  бренду WCG виготовлений за передовими технологіями, надзвичайно стійкий до проколів та розривів , товщина стінки фітбола 2мм,витримує нагрузку 300 кг,відповідає всім нормам та вимогам для комерційного використання. Вправи з фітболом навантажують різні групи м'язів, а просте сидіння на фітболі під час роботи допоможе сформувати правильну поставу та зміцнити спину.      Фітбол WCG 65 Anti-Burst відомий як швейцарський м'яч - це простий пристрій, що урізноманітнює ваші домашні тренування. Рекомендується для загального розвитку і вправ на розтяжку, а також для реабілітації людей різного віку. Тренування з м'ячем для гімнастики ефективно задіють глибокі м'язи, запобігають болю у спині і розвивають відчуття рівноваги. Продукт поставляється з насосом, тому ви можете відразу наповнити м'яч повітрям і почати тренування.            Технічні дані Модель: WCG 65 Anti-Burst  Колір: Бірюзовий Діаметр: 65 см Розмір: 55-65см (для зросту 162см-178см) Максимальна вага користувача: 300 кг Матеріал: ПВХ Товщина стінки: 2 мм Вага: 1,2 кг Розміри упаковки: 26 х 22 х 11,2 см Країна реєстрації бренду Україна У комплекті: насос  Коробка містить:  1 шт. М'яч для йоги  1 шт. Ручний насос  1 шт. повітряна пробка   Anti-Burst - це система захисту від розриву, в разі пошкодження він буде повільно спускатися, тому раптове падіння на підлогу виключено.  Запорука безпечних тренувань! М'ячі WCG надійніші і безпечніші, ніж інші бренди на ринку! Завдяки товсті стінці фітболи WCG витримують навантаження до 300 кг! Захист від вибуху М'ячі WCG пройшли жосткі тести,Ви можете бути впевнені в якості нашого товару! Виробник WCG Країна виробник Україна Вікова група Доросла Діаметр 65 см Максимальне навантаження 300 кг Колір Бірюзовий Стан Новий Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка у регіони України Новою Поштою Способи оплати: Післяплатою (оплата готівкою при отриманні товару) Передплата на наш рахунок у Приватбанку (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте) Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора.

389грн

Подробно
img
М'яч для фітнесу (фітбол) WCG 75 Anti-Burst 300кг Червоний + насос
2024-05-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Фітбол або гімнастичний м'яч для фітнесу від українського бренду WCG виготовлений за передовими технологіями, надзвичайно стійкий до проколів та розривів , товщина стінки фітбола 2мм,витримує нагрузку 300 кг,відповідає всім нормам та вимогам для комерційного використання. Вправи з фітболом навантажують різні групи м'язів, а просте сидіння на фітболі під час роботи допоможе сформувати правильну поставу та зміцнити спину. Фітбол WCG 75 Anti-Burst відомий як швейцарський м'яч - це простий пристрій, що урізноманітнює ваші домашні тренування. Рекомендується для загального розвитку і вправ на розтяжку, а також для реабілітації людей різного віку. Тренування з м'ячем для гімнастики ефективно задіють глибокі м'язи, запобігають болю у спині і розвивають відчуття рівноваги. Продукт поставляється з насосом, тому ви можете відразу наповнити м'яч повітрям і почати тренування. Технічні дані: Модель: WCG 75 Anti-Burst Колір: Червоний Діаметр: 75 см Розмір: 75см (для зросту 175см-185см) Максимальна вага користувача: 300 кг Матеріал: ПВХ Товщина стінки: 2 мм Вага: 1,2 кг Розміри упаковки: 26 х 22 х 11,2 см Країна реєстрації бренду Україна У комплекті: насос Коробка містить: 1 шт. М'яч для йоги 1 шт. Ручний насос 1 шт. повітряна пробка Anti-Burst - це система захисту від розриву, в разі пошкодження він буде повільно спускатися, тому раптове падіння на підлогу виключено. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

430грн

Подробно
img
М'яч для фітнесу (фітбол) WCG 65 Anti-Burst 300кг Бірюзовий + насос
2024-06-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Фітбол або гімнастичний м'яч для фітнесу від українського бренду WCG виготовлений за передовими технологіями, надзвичайно стійкий до проколів та розривів , товщина стінки фітбола 2мм,витримує нагрузку 300 кг,відповідає всім нормам та вимогам для комерційного використання. Вправи з фітболом навантажують різні групи м'язів, а просте сидіння на фітболі під час роботи допоможе сформувати правильну поставу та зміцнити спину. Фітбол WCG 65 Anti-Burst відомий як швейцарський м'яч - це простий пристрій, що урізноманітнює ваші домашні тренування. Рекомендується для загального розвитку і вправ на розтяжку, а також для реабілітації людей різного віку. Тренування з м'ячем для гімнастики ефективно задіють глибокі м'язи, запобігають болю у спині і розвивають відчуття рівноваги. Продукт поставляється з насосом, тому ви можете відразу наповнити м'яч повітрям і почати тренування. Технічні дані Модель: WCG 65 Anti-Burst Колір: Бірюзовий Діаметр: 65 см Розмір: 55-65см (для зросту 162см-178см) Максимальна вага користувача: 300 кг Матеріал: ПВХ Товщина стінки: 2 мм Вага: 1,2 кг Розміри упаковки: 26 х 22 х 11,2 см Країна реєстрації бренду Україна У комплекті: насос Коробка містить: 1 шт. М'яч для йоги 1 шт. Ручний насос 1 шт. повітряна пробка Anti-Burst - це система захисту від розриву, в разі пошкодження він буде повільно спускатися, тому раптове падіння на підлогу виключено. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

389грн

Подробно
img
М'яч для фітнесу (фітбол) WCG 55 Anti-Burst 300кг Помаранчевий + насос
2024-06-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Фітбол або гімнастичний м'яч для фітнесу від українського бренду WCG виготовлений за передовими технологіями, надзвичайно стійкий до проколів та розривів , товщина стінки фітбола 2мм,витримує нагрузку 300 кг,відповідає всім нормам та вимогам для комерційного використання. Вправи з фітболом навантажують різні групи м'язів, а просте сидіння на фітболі під час роботи допоможе сформувати правильну поставу та зміцнити спину. Фітбол WCG 55 Anti-Burst відомий як швейцарський м'яч - це простий пристрій, що урізноманітнює ваші домашні тренування. Рекомендується для загального розвитку і вправ на розтяжку, а також для реабілітації людей різного віку. Тренування з м'ячем для гімнастики ефективно задіють глибокі м'язи, запобігають болю у спині і розвивають відчуття рівноваги. Продукт поставляється з насосом, тому ви можете відразу наповнити м'яч повітрям і почати тренування. Технічні дані: Модель: WCG 55 Anti-Burst Колір: Помаранчевий Діаметр: 55 см Розмір: 45-55см (для зросту 142см-160см) Максимальна вага користувача: 300 кг Матеріал: ПВХ Товщина стінки: 2 мм Вага: 1 кг Розміри упаковки: 26 х 22 х 11,2 см Країна реєстрації бренду Україна У комплекті: насос Коробка містить: 1 шт. М'яч для йоги 1 шт. Ручний насос 1 шт. повітряна пробка Anti-Burst - це система захисту від розриву, в разі пошкодження він буде повільно спускатися, тому раптове падіння на підлогу виключено. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

360грн

Подробно
img
М'яч для фітнесу (фітбол) WCG 65 Anti-Burst 300кг Фіолетовий + насос
2024-05-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Фітбол або гімнастичний м'яч для фітнесу від українського бренду WCG виготовлений за передовими технологіями, надзвичайно стійкий до проколів та розривів , товщина стінки фітбола 2мм,витримує нагрузку 300 кг,відповідає всім нормам та вимогам для комерційного використання. Вправи з фітболом навантажують різні групи м'язів, а просте сидіння на фітболі під час роботи допоможе сформувати правильну поставу та зміцнити спину. Фітбол WCG 65 Anti-Burst відомий як швейцарський м'яч - це простий пристрій, що урізноманітнює ваші домашні тренування. Рекомендується для загального розвитку і вправ на розтяжку, а також для реабілітації людей різного віку. Тренування з м'ячем для гімнастики ефективно задіють глибокі м'язи, запобігають болю у спині і розвивають відчуття рівноваги. Продукт поставляється без насоса! Технічні дані Модель: WCG 65 Anti-Burst Колір: Фіолетовий Діаметр: 65 см Розмір: 55-65см (для зросту 162см-178см) Максимальна вага користувача: 300 кг Матеріал: ПВХ Товщина стінки: 2 мм Вага: 1,2 кг Розміри упаковки: 26 х 22 х 11,2 см Країна реєстрації бренду Україна Насос в комплекті Anti-Burst - це система захисту від розриву, в разі пошкодження він буде повільно спускатися, тому раптове падіння на підлогу виключено. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

389грн

Подробно
img
М'яч для фітнесу (фітбол) WCG 75 Anti-Burst 300кг Рожевий
2023-06-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Фітбол або гімнастичний м'яч для фітнесу від українського  бренду WCG виготовлений за передовими технологіями, надзвичайно стійкий до проколів та розривів , товщина стінки фітбола 2мм,витримує нагрузку 300 кг,відповідає всім нормам та вимогам для комерційного використання. Вправи з фітболом навантажують різні групи м'язів, а просте сидіння на фітболі під час роботи допоможе сформувати правильну поставу та зміцнити спину.      Фітбол WCG 75 Anti-Burst відомий як швейцарський м'яч - це простий пристрій, що урізноманітнює ваші домашні тренування. Рекомендується для загального розвитку і вправ на розтяжку, а також для реабілітації людей різного віку. Тренування з м'ячем для гімнастики ефективно задіють глибокі м'язи, запобігають болю у спині і розвивають відчуття рівноваги. Продукт поставляється без насоса!            Технічні дані Модель: WCG 75 Anti-Burst  Колір: Рожевий Діаметр: 75 см (для росту 175-185см) Максимальна вага користувача: 300 кг Матеріал: ПВХ Товщина стінки: 2 мм Вага: 2 кг Розміри упаковки: 26 х 22 х 11,2 см Країна реєстрації бренду Україна Насос в комплект не входить Виробник   WCG Країна виробник Україна Максимальне навантаження 300 кг Колір Рожевий  Anti-Burst - це система захисту від розриву, в разі пошкодження він буде повільно спускатися, тому раптове падіння на підлогу виключено.  Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

359грн

Подробно
img
М'яч для фітнесу (фітбол) WCG 85 Anti-Burst 300кг Графіт
2023-07-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцьк
Фітбол або гімнастичний м'яч для фітнесу від українського  бренду WCG виготовлений за передовими технологіями, надзвичайно стійкий до проколів та розривів , товщина стінки фітбола 2мм,витримує нагрузку 300 кг,відповідає всім нормам та вимогам для комерційного використання. Вправи з фітболом навантажують різні групи м'язів, а просте сидіння на фітболі під час роботи допоможе сформувати правильну поставу та зміцнити спину.      Фітбол WCG 85 Anti-Burst відомий як швейцарський м'яч - це простий пристрій, що урізноманітнює ваші домашні тренування. Рекомендується для загального розвитку і вправ на розтяжку, а також для реабілітації людей різного віку. Тренування з м'ячем для гімнастики ефективно задіють глибокі м'язи, запобігають болю у спині і розвивають відчуття рівноваги. Продукт поставляється без насоса!            Технічні дані Модель: WCG 85 Anti-Burst  Колір: Рожевий Діаметр: 85 см (ріст більше -185см) Максимальна вага користувача: 300 кг Матеріал: ПВХ Товщина стінки: 2 мм Вага: 2 кг Розміри упаковки: 26 х 22 х 11,2 см Країна реєстрації бренду Україна Насос в комплект не входить Виробник   WCG Країна виробник Україна Максимальне навантаження 300 кг Колір Сірий  Anti-Burst - це система захисту від розриву, в разі пошкодження він буде повільно спускатися, тому раптове падіння на підлогу виключено.  Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

399грн

Подробно
img
М'яч для фітнесу (фітбол) WCG 65 Anti-Burst 300кг Фіолетовий
2023-08-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Фітбол або гімнастичний м'яч для фітнесу від українського бренду WCG виготовлений за передовими технологіями, надзвичайно стійкий до проколів та розривів , товщина стінки фітбола 2мм,витримує нагрузку 300 кг,відповідає всім нормам та вимогам для комерційного використання. Вправи з фітболом навантажують різні групи м'язів, а просте сидіння на фітболі під час роботи допоможе сформувати правильну поставу та зміцнити спину. Фітбол WCG 65 Anti-Burst відомий як швейцарський м'яч - це простий пристрій, що урізноманітнює ваші домашні тренування. Рекомендується для загального розвитку і вправ на розтяжку, а також для реабілітації людей різного віку. Тренування з м'ячем для гімнастики ефективно задіють глибокі м'язи, запобігають болю у спині і розвивають відчуття рівноваги. Продукт поставляється без насоса! Технічні дані: Модель: WCG 65 Anti-Burst Колір: Фіолетовий Діаметр: 65 см Розмір: 55-65см (для зросту 162см-178см) Максимальна вага користувача: 300 кг Матеріал: ПВХ Товщина стінки: 2 мм Вага: 1,2 кг Розміри упаковки: 26 х 22 х 11,2 см Країна реєстрації бренду Україна Насос в комплект не входить Anti-Burst - це система захисту від розриву, в разі пошкодження він буде повільно спускатися, тому раптове падіння на підлогу Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

299грн

Подробно
img
М'яч для фітнесу (фітбол) WCG 75 Anti-Burst 300кг Рожевий
2024-06-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Фітбол або гімнастичний м'яч для фітнесу від українського бренду WCG виготовлений за передовими технологіями, надзвичайно стійкий до проколів та розривів , товщина стінки фітбола 2мм,витримує нагрузку 300 кг,відповідає всім нормам та вимогам для комерційного використання. Вправи з фітболом навантажують різні групи м'язів, а просте сидіння на фітболі під час роботи допоможе сформувати правильну поставу та зміцнити спину. Фітбол WCG 75 Anti-Burst відомий як швейцарський м'яч - це простий пристрій, що урізноманітнює ваші домашні тренування. Рекомендується для загального розвитку і вправ на розтяжку, а також для реабілітації людей різного віку. Тренування з м'ячем для гімнастики ефективно задіють глибокі м'язи, запобігають болю у спині і розвивають відчуття рівноваги. Продукт поставляється без насоса! Технічні дані: Модель: WCG 75 Anti-Burst Колір: Рожевий Діаметр: 75 см (для росту 175-185см) Максимальна вага користувача: 300 кг Матеріал: ПВХ Товщина стінки: 2 мм Вага: 2 кг Розміри упаковки: 26 х 22 х 11,2 см Країна реєстрації бренду Україна Насос в комплект не входить Anti-Burst - це система захисту від розриву, в разі пошкодження він буде повільно спускатися, тому раптове падіння на підлогу виключено. Доставка Новою Поштою по Україні. Відправка OLX доставкою. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

358грн

Подробно
img
Мяч для фитнеса (фитбол) WCG 55 Anti-Burst 300кг Голубой + насос
2023-03-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Ужгород
Фитбол или гимнастический мяч для фитнеса от украинского бренда WCG изготовлен по передовым технологиям,чрезвычайно устойчив к проколам и разрывам, толщина стенки фитбола 2мм, выдерживает нагрузку 300 кг,соответствует всем нормам и требованиям для коммерческого использования. Упражнения с фитболом нагружают различные группы мышц, а простое сидение на фитболе во время работы поможет сформировать правильную осанку и укрепить спину.   Фитбол WCG 55 Anti-Burst известный как швейцарский мяч - это простое устройство, которое разнообразит ваши домашние тренировки.Рекомендуется для общего развития и упражнений на растяжку, а также для реабилитации людей всех возрастов.Тренировка с мячом для гимнастики эффективно задействуют глубокие мышцы, предотвращают боли в спине иразвивают чувство равновесия. Продукт поставляется с насосом, поэтому вы можете сразу наполнить мяч воздухом и начать тренировки.         Технические данные  Модель: WCG 55 Anti-Burst  Цвет: Голубой  Диаметр: 55 см  Размер: 45-55см (для роста142см-160см) Максимальный вес пользователя: 300 кг  Материал: ПВХ Толщина стенки 2 мм  Вес: 1 кг  Размерыупаковки: 26 х 22 х 11,2 см  Страна регистрации бренда Украина В комплекте: насос Коробка содержит:  1 шт. Мяч для йоги   1 шт. Ручной насос   1 шт. Воздушная пробка  1 шт. Инструмент для сдува  Anti-Burst - это система защиты от разрыва , в случае повреждения он будет медленно спускаться, поэтому внезапное падение на пол исключено. Залог безопасных тренировок! Мячи WCG более надежные и безопасные, чем другие бренды на рынке!  Благодаря толстой стенке фитболы WCG выдерживают нагрузку до 300 кг! Защита от взрыва Мячи WCG прошли жесткий тесты, Вы можете быть уверены в качестве нашего товара! Характеристики Максимальная нагрузка 300 кг Занимайтесь с удовольствием ! Будьте сильными и здоровыми ! Доставка в регионы Украины Новой Почтой Способы оплаты: Наложенным платежом (оплата наличными при получении товара) Предоплата на наш счет в Приватбанке (в таком случае, Вы не платите за перевод денег обратно, и таким образом экономите) Также рекомендуем следующие товары у других объявлениях автора...

359грн

Подробно
img
М'яч для фітнесу (фітбол) WCG 65 Anti-Burst 300кг Фіолетовий
2023-11-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Житомир
Фітбол або гімнастичний м'яч для фітнесу від українського бренду WCG виготовлений за передовими технологіями, надзвичайно стійкий до проколів та розривів, товщина стінки фітболу 2мм, витримує навантаження 300 кг, відповідає всім нормам та вимогам для комерційного використання. Вправи з фітболом навантажують різні групи м'язів, а просте сидіння на фітболі під час роботи допоможе сформувати правильну поставу та зміцнити спину. Фітбол WCG 65 Anti-Burst відомий як швейцарський м'яч - це простий пристрій, який урізноманітнить ваші домашні тренування. Рекомендується для загального розвитку та вправ на розтяжку, а також для реабілітації людей різного віку. у спині і розвивають почуття рівноваги. Технічні дані Модель: WCG 65 Anti-Burst Колір фіолетовий Діаметр: 65 см Розмір: 55-65см (для зростання162см-178см) Максимальна вага користувача: 300 кг Матеріал: ПВХ Товщина стінки 2 мм Вага: 1,2 кг Розміри упаковки: 26 х 22 х 11,2 см Країна реєстрації бренду Україна. Коробка містить: 1 шт. М'яч для йоги 1 шт. Інструмент для здування Anti-Burst - це система захисту від розриву, у разі пошкодження він повільно спускатиметься, тому раптове падіння на підлогу виключене. Запорука безпечних тренувань! М'ячі WCG більш надійні та безпечні, ніж інші бренди на ринку! Завдяки товстій стінці фітбол WCG витримує навантаження до 300 кг! Захист від вибуху М'ячі WCG пройшли жорсткі тести, Ви можете бути впевнені в якості нашого товару! Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка у регіони України Новою Поштою Способи оплати: Післяплатою (оплата готівкою при отриманні товару) Передплата на наш рахунок у Приватбанку (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте) Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора.

299грн

Подробно
img
Розпродаж склада! Каркасний басейн! Каркасный бассейн Intex Bestway!
2024-06-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Розпродаж склада! Каркасний басейн! Каркасный бассейн Intex Bestway! Вибираючи басейн для дачі або заміського будинку, варто враховувати кілька важливих факторів. Надувні басейни підходять для невеликих ділянок і зазвичай купуються для дитячого відпочинку. Каркасні моделі більш міцні та довговічні – їх беруть для дорослих та підлітків. + КАРКАСНІ ТА НАДУВНІ БАСЕЙНИ INTEX, bestway + Підбір басейну виходячи з Ваших уподобань! + Всі розміри та форми ТЕЛЕФОНУЙТЕ! Є У НАЯВНІСТЬ ВСЕ ПРОСТА ЗБІРКА - від 20 до 50 хвилин Також є Опт\Дроп КРУГЛІ БАСЕЙНИ: • Intex 57173 (122 x 122 x 30см)- • Intex 28209 (Діаметр 183 x Висота 38см) З накриттям- • Intex 28205 (Діаметр 244 x Висота 51см) Синій- • Intex 28206 (Діаметр 305 x Висота 76см) Морський принт- • Intex 28200 (Діаметр 305 x Висота 76см) Синій- • Intex 26700 (Діаметр 305 x Висота 76см) Сірий- • Bestway 56406 (Диаметр 305 x Высота 76см)- • Intex 28210 (Диаметр 366 x Высота 76см) Синій- • Intex 26710 (Діаметр 366 x Висота 76см) Сірий- БАСЕЙН КРУГЛИЙ З ТЕНТОМ • Intex 28200-3 New (Діаметр 305 x Висота 76см)+Тент Синій- • Intex 26700-3 New (Діаметр 305 x Висота 76см)+Тент Сірий- • Bestway 56406-3 New (Діаметр 305 x Висота 76см)+Тент Сірий- • Intex 26710-3 (Діаметр 366 x Висота 76см)+ Тент Сірий- БАСЕЙН КРУГЛИЙ З НАСОСОМ • Bestway 56408 (Діаметр 305 x Висота 76см) +Насос-фільтр картриджний 1250 л/год.- • Intex 28202 (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Синій- • Intex 26702 (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Сірий- • Intex 28212 (Діаметр 366 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год Синій- • Intex 26712 (Діаметр 366 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год Сірий- БАСЕЙН КРУГЛИЙ НАСОСОМ І ТЕНТОМ • Intex 28202-3 New (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. +Тент Синій- • Intex 26702-3 New (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. +Тент Сірий- • Intex 28212-3 New (Діаметр 366 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год+Тент Синій- • Intex 26712-3 New (Диаметр 366 x Высота 76см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год+Тент Сірий- БАСЕЙН КРУГЛИЙ З НАСОСОМ ТЕНТОМ І ДРАБИНОЮ • Intex 28200 (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр Пісочний 2000 л/год.+ тент Синий- • Intex 26706 (Діаметр 305 x Висота 99см) +Насос-фільтр картриджний 2000 л/год.+ Драбина+Тент Сірий- • Intex 26706 (Діаметр 305 x Висота 99см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год.+Драбина Сірий- • Intex 26706-1 New (Діаметр 305 x Висота 99см)+Драбина Сірий- • Intex 26706-3 New (Діаметр 305 x Висота 99см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год.+Тент+Драбина Сірий- • Intex 26716-1 New (Діаметр 366 x Висота 99см)+Драбина Сірий • Bestway 56709 (Діаметр 366 x Висота 100см) +Насос-фільтр картриджний 2000 л/год.+ Драбина Коричневий- • Intex 26716 (Диаметр 366 x Высота 99см) +Насос-фільтр картриджний 2000 л/год.+ Драбина- • Bestway 56420 (Діаметр 366 x Висота 122см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год.+Тент+Драбина- • Intex 26724 (Діаметр 427 x Висота 107см)+Насос-фільтр картриджний 3785 л/год+Підстилка+Тент+Драбина Сірий- • Intex 28242 (Диаметр 457 x Высота 122см)+Насос-фільтр картриджний 3785 л/год+Підстилка+Тент+Драбина Синій- ПРЯМОКУТНІ БАСЕЙНИ: • Intex 28270 (220 x 150 x 60см)- • Intex 28271 (260 x 160 x 65см)- • Bestway 56403 (259 x 170 x 61см)- • Intex 28272 (300 x 200 x 75см)- • Intex 28273 (450 x 220 x 84см)- ПРЯМОКУТНІ З ТЕНТОМ • Intex 28271-3 New (260 x 160 x 65см)+Тент- • Intex 28272-3 New (300 x 200 x 75см)+Тент- ПРЯМОКУТНІ З НАСОСОМ • Intex 26784 (300 x 175 x 80см)+Насос-фільтр картриджний 2000 л/год+Драбина Сірий- • Intex 28274 (450 x 220 x 84см) +Насос-фільтр картриджний 2000 л/год- • Intex 26788 (400 x 200 x 100см)+Насос-фільтр картриджний 2000 л/год+Драбина Сірий- • Bestway 56441BW (404 x 201 x 100см) +Насос-фільтр картриджний 2000 л/год+Драбина Сірий- • Intex 26790 (400 x 200 x 122см) +Насос-фільтр картриджний 2000 л/год+Драбина Сірий- • Intex 26790-3 New (400 x 200 x 122см) +Насос-фільтр картриджний 2000 л/год+Драбина+Тент Сірий- НАДУВНІ БАСЕЙНИ: • Bestway 57241-blue (Диаметр 152 x Высота 38см)- • Intex 28101 (Диаметр 183 x Высота 56см)- • Intex 28106 (Диаметр 244 x Высота 61см)- • Intex 28110 (Диаметр 244 x Высота 76см)- • Intex 28116 (Диаметр 305 x Высота 61см)- • Intex 28120 (Диаметр 305 x Высота 76см)- • Bestway 57273 (Диаметр 366 x Высота 76см)- • Intex 28130 (Диаметр 366 x Высота 76см)- • Intex 28106-3 New (Диаметр 244 x Высота 61см)+Тент- • Intex 28120-3 New (Диаметр 305 x Высота 76см)+Тент- • Intex 28108 (Диаметр 244 x Высота 61см) +Насос-фільтр картриджний 1250 л/год.- • Intex 28118 (Диаметр 305 x Высота 61см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год.- • Intex 28122 (Диаметр 305 x Высота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год.- • Bestway 57270 (Диаметр 305 x Высота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год.- • Bestway 57274 (Диаметр 366 x Высота 76см) +Насос-фільтр картриджний 1250 л/год.- • Bestway 57313 (Диаметр 457 x Высота 84см) +Насос-фільтр піщаний 2000 л/год- МИ НА ЗВ'ЯЗКУ 24/7 ТЕЛЕФОНУЙТЕ ПРЯМО ЗАРАЗ - ВСІ РОЗПОВІДЕМО

999грн

Подробно
img
Розпродаж склада! Басейн,каркасний басейн INTEX бассейн каркасный
2024-06-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Розпродаж склада! Басейн,каркасний басейн INTEX бассейн каркасный ТЕЛЕФОНУЙТЕ! Є У НАЯВНІСТЬ ВСЕ ПРОСТА ЗБІРКА - від 20 до 50 хвилин Також є Опт\Дроп КРУГЛІ БАСЕЙНИ: • Intex 57173 (122 x 122 x 30см)- • Intex 28209 (Діаметр 183 x Висота 38см) З накриттям- • Intex 28205 (Діаметр 244 x Висота 51см) Синій- • Intex 28206 (Діаметр 305 x Висота 76см) Морський принт- • Intex 28200 (Діаметр 305 x Висота 76см) Синій- • Intex 26700 (Діаметр 305 x Висота 76см) Сірий- • Bestway 56406 (Диаметр 305 x Высота 76см)- • Intex 28210 (Диаметр 366 x Высота 76см) Синій- • Intex 26710 (Діаметр 366 x Висота 76см) Сірий- БАСЕЙН КРУГЛИЙ З ТЕНТОМ • Intex 28200-3 New (Діаметр 305 x Висота 76см)+Тент Синій- • Intex 26700-3 New (Діаметр 305 x Висота 76см)+Тент Сірий- • Bestway 56406-3 New (Діаметр 305 x Висота 76см)+Тент Сірий- • Intex 26710-3 (Діаметр 366 x Висота 76см)+ Тент Сірий- БАСЕЙН КРУГЛИЙ З НАСОСОМ • Bestway 56408 (Діаметр 305 x Висота 76см) +Насос-фільтр картриджний 1250 л/год.- • Intex 28202 (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Синій- • Intex 26702 (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Сірий- • Intex 28212 (Діаметр 366 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год Синій- • Intex 26712 (Діаметр 366 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год Сірий- БАСЕЙН КРУГЛИЙ НАСОСОМ І ТЕНТОМ • Intex 28202-3 New (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. +Тент Синій- • Intex 26702-3 New (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. +Тент Сірий- • Intex 28212-3 New (Діаметр 366 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год+Тент Синій- • Intex 26712-3 New (Диаметр 366 x Высота 76см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год+Тент Сірий- БАСЕЙН КРУГЛИЙ З НАСОСОМ ТЕНТОМ І ДРАБИНОЮ • Intex 28200 (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр Пісочний 2000 л/год.+ тент Синий- • Intex 26706 (Діаметр 305 x Висота 99см) +Насос-фільтр картриджний 2000 л/год.+ Драбина+Тент Сірий- • Intex 26706 (Діаметр 305 x Висота 99см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год.+Драбина Сірий- • Intex 26706-1 New (Діаметр 305 x Висота 99см)+Драбина Сірий- • Intex 26706-3 New (Діаметр 305 x Висота 99см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год.+Тент+Драбина Сірий- • Intex 26716-1 New (Діаметр 366 x Висота 99см)+Драбина Сірий • Bestway 56709 (Діаметр 366 x Висота 100см) +Насос-фільтр картриджний 2000 л/год.+ Драбина Коричневий- • Intex 26716 (Диаметр 366 x Высота 99см) +Насос-фільтр картриджний 2000 л/год.+ Драбина- • Bestway 56420 (Діаметр 366 x Висота 122см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год.+Тент+Драбина- • Intex 26724 (Діаметр 427 x Висота 107см)+Насос-фільтр картриджний 3785 л/год+Підстилка+Тент+Драбина Сірий- • Intex 28242 (Диаметр 457 x Высота 122см)+Насос-фільтр картриджний 3785 л/год+Підстилка+Тент+Драбина Синій- ПРЯМОКУТНІ БАСЕЙНИ: • Intex 28270 (220 x 150 x 60см)- • Intex 28271 (260 x 160 x 65см)- • Bestway 56403 (259 x 170 x 61см)- • Intex 28272 (300 x 200 x 75см)- • Intex 28273 (450 x 220 x 84см)- ПРЯМОКУТНІ З ТЕНТОМ • Intex 28271-3 New (260 x 160 x 65см)+Тент- • Intex 28272-3 New (300 x 200 x 75см)+Тент- ПРЯМОКУТНІ З НАСОСОМ • Intex 26784 (300 x 175 x 80см)+Насос-фільтр картриджний 2000 л/год+Драбина Сірий- • Intex 28274 (450 x 220 x 84см) +Насос-фільтр картриджний 2000 л/год- • Intex 26788 (400 x 200 x 100см)+Насос-фільтр картриджний 2000 л/год+Драбина Сірий- • Bestway 56441BW (404 x 201 x 100см) +Насос-фільтр картриджний 2000 л/год+Драбина Сірий- • Intex 26790 (400 x 200 x 122см) +Насос-фільтр картриджний 2000 л/год+Драбина Сірий- • Intex 26790-3 New (400 x 200 x 122см) +Насос-фільтр картриджний 2000 л/год+Драбина+Тент Сірий- НАДУВНІ БАСЕЙНИ: • Bestway 57241-blue (Диаметр 152 x Высота 38см)- • Intex 28101 (Диаметр 183 x Высота 56см)- • Intex 28106 (Диаметр 244 x Высота 61см)- • Intex 28110 (Диаметр 244 x Высота 76см)- • Intex 28116 (Диаметр 305 x Высота 61см)- • Intex 28120 (Диаметр 305 x Высота 76см)- • Bestway 57273 (Диаметр 366 x Высота 76см)- • Intex 28130 (Диаметр 366 x Высота 76см)- • Intex 28106-3 New (Диаметр 244 x Высота 61см)+Тент- • Intex 28120-3 New (Диаметр 305 x Высота 76см)+Тент- • Intex 28108 (Диаметр 244 x Высота 61см) +Насос-фільтр картриджний 1250 л/год.- • Intex 28118 (Диаметр 305 x Высота 61см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год.- • Intex 28122 (Диаметр 305 x Высота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год.- • Bestway 57270 (Диаметр 305 x Высота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год.- • Bestway 57274 (Диаметр 366 x Высота 76см) +Насос-фільтр картриджний 1250 л/год.- • Bestway 57313 (Диаметр 457 x Высота 84см) +Насос-фільтр піщаний 2000 л/год- МИ НА ЗВ'ЯЗКУ 24/7 ТЕЛЕФОНУЙТЕ ПРЯМО ЗАРАЗ - ВСІ РОЗПОВІДЕМО

1499грн

Подробно
img
Фитбол укрепленный 65 см LivePro Anti-Burst Core-Fit Exercise Ball
2023-11-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Фитбол укрепленный 65 см LivePro Anti-Burst Core-Fit Exercise Ball LP8201-65 Подходит для профессионального использования. Изготовлен из более прочного материала, чем обычные фитболы. Применяется для упражнений сидя, упражнений для пресса, спины, работы с гантелями, растяжки, улучшения координации и др.. Балансирование на мяче для фитнеса включает в работу всю многочисленную мышечную «мелочь». Эластичный высококачественный материал с технологией ABS (Anti-Burst System) обеспечивает защиту от внезапного взрыва (при повреждении плавно сдувается). Комплектуется ножным насосом. Диаметр: 65 см. Технология Anti-Burst (антивзрыв). Максимальная нагрузка: 300 кг. Цвет: синий. Насос в комплекте. Вес: 1,08 кг. Производитель: LivePro (Китай).

690грн

Подробно
img
305х76 366х76 366х99 366х122 круглый каркасный бассейн Intex сборный
2024-06-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Хотите сборный каркасный бассейн Intex? Позвоните по номеру из этого объявления! В наличии размеры По итогам первой недели июня, среди круглых бассейнов Интекс, САМОЙ ПОПУЛЯРНОЙ и ВЫГОДНОЙ комплектацией стал набор БАССЕЙН 306х76 синий с насос-фильтром Стоимость этой комплектации указана в этом объявлении ЗВОНИТЕ, ЧТОБЫ УЗНАТЬ ПОДРОБНОСТИ Доставка 2-4 дня НОВОЙ ПОЧТОЙ Чтобы узнать все подробности с ценами и возможными комплектациями Звоните Пишите в Вайбер, Телеграм По указанному в объявлении номеру Актуальные позиции, среди которых есть акция на бассейн в разных комплектациях 305х76 СИНИЙ каркасный интекс 305х76 чаша + каркас intex каркасный 305х76 насос 1260л/ч Басейн 305х76 насос 2006л/ч каркасный интекс 305х76 насос 1260л/ч тент Бассейн интекс 305х76 насос 2006л/ч тент Бассейн intex каркасный 305х76 насос 1260л/ч тент подст Бассейн 305х76 насос 2006 л/ч тент подст Бассейн каркасный 305х76 насос1 260л/ч тент подстил лестн интекс бассейн 305х76 насос 2006 л/ч тент подстил лестн 366х76 СИНИЙ Бассейн intex каркасный 366х76 чаша + каркас Бассейн 366х76 насос 2006л/ч Бассейн каркасный 366х76 насос 2006 л/ч тент подст интекс бассейн 366х76 насос 2006 л/ч тент подстил лестница intex каркасный 366х76 насос 3785 л/ч тент подст Басейн 366х76 насос 3785 л/ч тент подстил лестница 305х76 СЕРЫЙ Бассейн intex каркасный 305х76 бассейн + каркас Бассейн 305х76 насос 1260 л/ч Бассейн каркасный 305х76 насос 2006 л/ч intex каркасный 305х76 насос 1260 л/ч тент подстил Басейн 305х76 насос 2006 л/ч тент подстил 305х99 СЕРЫЙ интекс бассейн 305х99 чаша + каркас интекс каркасный 305х99 лестница Бассейн intex каркасный 305х99 насос 2006 л/ч лес Бассейн intex каркасный 305х99 насос 2006 л/ч тент подстил лестница Бассейн 305х99 насос 3785 л/ч тент подстил лестница 366х99 СЕРЫЙ каркасный интекс 366х99 чаша + каркас Бассейн интекс 366х99 тент подстилка Бассейн intex каркасный 366х99 насос 2006 л/ч лестница Басейн 366х99 насос 2006 л/ч тент подстилка лестница интекс бассейн 366х99 насос 3785 л/ч тент подстилка лестница 366х122 СЕРЫЙ Бассейн intex каркасный 366х122 чаша + каркас Бассейн 366на122 лестница интекс каркасный 366 на 122 насос 3 785 л/ч лес Бассейн intex каркасный 366х122 насос 3 785 л/ч тент подстил лестница Бассейн интекс 366*122 Песоч.насос 5 700 л/ч тент подстил лестница ПИШИТЕ Вайбер, Телеграмм Звоните Всех благ!

5099грн

Подробно
img
300х200, 366х99 каркасный бассейн круглый, прямоугольный, с фильтром
2023-08-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
В наличии только Intex Каркасные и надувные: размеры, формы, запчасти, химия, расходники Отправляю по всей Украине Доставка в ближайшее отделение Новой Почты Отправлю без предоплат Имею готовые решения! Комплектом всегда выгодней! Пишите или звоните "приехать-посмотреть" не практикую В объявлении указа стоимость за: Бассейн каркасный прямоугольный 220х150х60 + фильтр насос 1260л/ч + тент и подстилка; ТОП запросов клиентов первой недели августа: 220х150х60 | прямоугольный |1 662л -бассейн + каркас 220х150х60 | прямоугольный |1 662л -тент подстилка 220х150х60 | прямоугольный |1 662л -насос 1260л/ч 220х150х60 | прямоугольный |1 662л -насос 1260л/ч тент подстилка 300х200х75 | прямоугольный |3 834 л -бассейн + каркас 300х200х75 | прямоугольный |3 834 л -насос 1260л/ч 300х200х75 | прямоугольный |3 834 л -насос 2006л/ч 300х200х75 | прямоугольный |3 834 л -насос 1260л/ч тент 300х200х75 | прямоугольный |3 834 л -насос 2006л/ч тент 300х200х75 | прямоугольный |3 834 л -насос 1260л/ч тент подстилка 300х200х75 | прямоугольный |3 834 л -насос 2006л/ч тент подстилка 300х200х75 | прямоугольный |3 834 л -насос 2006л/ч тент подстилка лестница 300х200х75 | прямоугольный |3 834 л -насос 1260л/ч тент подстилка набор"АкваАптечка" 450х220х84 | прямоугольный |7 127л -бассейн + каркас 450х220х84 | прямоугольный |7 127л -насос 2006л/ч 450х220х84 | прямоугольный |7 127л -тент подстил 450х220х84 | прямоугольный |7 127л -насос 2006л/ч тент подстилка 450х220х84 | прямоугольный |7 127л -насос 2006л/ч тент подстилка лестница 305х76 | круглый |4 485 л -бассейн + каркас 305х76 | круглый |4 485 л -с насосом 1260л/ч 305х76 | круглый |4 485 л -с насосом 2006л/ч 305х76 | круглый |4 485 л -насос1 260л/ч тент 305х76 | круглый |4 485 л -насос 2006л/ч тент 305х76 | круглый |4 485 л -насос 1 260л/ч тент подстилка 305х76 | круглый |4 485 л -насос 2006л/ч тент подстилка 305х76 | круглый |4 485 л -насос 2006л/ч тент подстилка лестница 366х99 | круглый |8 592 л -бассейн + каркас 366х99 | круглый |8 592 л -тент подстилка 366х99 | круглый |8 592 л -насос 2 006л/ч тент подстилка 366х99 | круглый |8 592 л -насос 3 785л/ч тент подстилка 366х99 | круглый |8 592 л -насос 2 006л/ч тент подстилка лестница 366х99 | круглый |8 592 л -насос 3 785л/ч тент подстилка лестница 396х84 | круглый |7 082л -надувной, наливной 396х84 | круглый |7 082л -насос 2006л/ч 396х84 | круглый |7 082л -насос 2006л/ч тент 396х84 | круглый |7 082л -насос 2006л/ч тент подстилка Пишите в сообщения Звоните с (9:00 до 19:00) ЕСТЬ ТЕЛЕГРАММ Буду рад быть причастным в организации Вашего отдыха Отправлю Новой Почтой Без предварительных оплат Упаковка Цветная заводская фирменная коробка; !Целостность упаковки = гарантия целостности изделия! Пожалуйста, проверяйте при осмотре Всего хорошего! Ваше внимание на воде - Ваша безопасность!

5399грн

Подробно
img
Мяч для фитнеса фитбол полумассажный U-Power 65/75 см Anti-Burst
2023-08-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Гимнастический мяч для фитнеса и йоги от американского бренда U-Power изготовлен по передовым технологиям, чрезвычайно устойчив к проколам и разрывам и соответствует всем нормам и требованиям для коммерческого использования. Упражнения с мячом нагружают различные группы мышц, а простое сидение на фитболе во время работы поможет сформировать правильную осанку и укрепить спину. Гимнастический мяч U-Power имеет диаметр 65 и 75 см, изготовлен из нетоксичного и качественного материала ПВХ. Также предусмотрена система защиты от разрыва - Anti-Burst, в случае повреждения он будет медленно спускаться, поэтому внезапное падение на пол исключено. Одна половина мяча имеет стандартную гладкую поверхность, а другая покрыта резиновыми шипами. Это позволит не только разнообразить тренировки, но и провести эффективный самомассаж. Вес мяча 1330 гр. ОСОБЕННОСТИ: • максимальная нагрузка: 150 кг • диаметр: 65 или 75 см • система Anti-Burst • насос в комплекте Цвет мяча серый. В наличии два размера 65 и 75 см полумассажные и два размера 55 и 75 см гладких. Доставка ОЛХ. Возможна оплата на карту, наложка. Отправляем Новая Почта, Укрпошта.

550грн

Подробно
img
Топ! Каркасний басейн! Каркасный бассейн Intex Bestway!
2024-05-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Топ! Каркасний басейн! Каркасный бассейн Intex Bestway! Пропонуємо Вашій увазі якісні каркасні басейни напряму від ТОПових виробників! В наявності є різні розміри по найнижчим цінам! Відправляємо по всій Україні, де працює Нова Пошта! Відправляємо по всій Україні! Для замовлення напишіть: розмір , ПІБ, місто, номер відділення НП та номер тел. В наявності маємо різні розміри та комплектаціі: КРУГЛІ БАСЕЙНИ: Intex 57173 (122 x 122 x 30см) Intex 28209 (Діаметр 183 x Висота 38см) Intex 28205 (Діаметр 244 x Висота 51см) Синій Intex 28206 (Діаметр 305 x Висота 76см) Морський принт Intex 28200 (Діаметр 305 x Висота 76см) Синій Intex 26700 (Діаметр 305 x Висота 76см) Сірий Bestway 56406 (Диаметр 305 x Высота 76см) Intex 26710 (Діаметр 366 x Висота 76см) Сірий Intex 28210 (Діаметр 366 x Висота 76см) Сірий Bestway 56408 (Діаметр 305 x Висота 76см) +Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Intex 26702 (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Сірий Intex 28202 (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Синій Intex 28212 (Діаметр 366 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год Синій Intex 26712 (Діаметр 366 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год Сірий Intex 28200 (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр піщаний 2000 л/год.+ тент Синий Bestway 56420 (Діаметр 366 x Висота 122см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год.+Тент+Драбина Intex 26706-3 New (Діаметр 305 x Висота 99см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год.+Тент+Драбина Сірий Intex 26716 (Діаметр 366 x Висота 99см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год.+Драбина Intex 26720 (Діаметр 427 x Висота 107см)+Насос-фільтр картриджний 3785 л/год+Підстилка+Тент+Драбина ПРЯМОКУТНІ БАСЕЙНИ: Intex 28270 (220 x 150 x 60см) Intex 28271 (260 x 160 x 65см) Bestway 56403 (259 x 170 x 61см) Intex 28272 (300 x 200 x 75см) Intex 28273 (450 x 220 x 84см) Intex 28274 (450 x 220 x 84см) +Насос-фільтр піщаний 2000 л/год Intex 28272-3 New (300 x 200 x 75см)+Тент Intex 28271-3 New (260 x 160 x 65см)+Тент НАДУВНІ БАСЕЙНИ: Bestway 57241-blue (Диаметр 152 x Высота 38см) Intex 28101 (Диаметр 183 x Высота 56см) Intex 28106 (Диаметр 244 x Высота 61см) Intex 28110 (Диаметр 244 x Высота 76см) Intex 28116 (Диаметр 305 x Высота 61см) Intex 28120 (Диаметр 305 x Высота 76см) Bestway 57273 (Диаметр 366 x Высота 76см) Intex 28130 (Диаметр 366 x Высота 76см) Intex 28106-3 New (Диаметр 244 x Высота 61см)+Тент Intex 28120-3 New (Диаметр 305 x Высота 76см)+Тент Intex 28108 (Диаметр 244 x Высота 61см) +Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Intex 28118 (Диаметр 305 x Высота 61см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Bestway 57270 (Диаметр 305 x Высота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Bestway 57274 (Диаметр 366 x Высота 76см) +Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Bestway 57313 (Диаметр 457 x Высота 84см) +Насос-фільтр піщаний 2000 л/год Телефонуйте! З радістю всіх проконсультуємо і оформимо замовлення;)

1230грн

Подробно
img
Розпродаж каркасний басейн intex bestway каркасный бассейн
2023-07-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Каркасні прямокутні басейни Intex 28270 (220 x 150 x 60см) Каркасный бассейн Rectangular Frame Pool-3590грн Intex 28271 (260 x 160 x 65см) Каркасный бассейн Rectangular Frame Pool-3990грн Bestway 56403 (259 x 170 x 61см) Каркасный бассейн Steel Pro Frame Pool-4299грн Bestway 56405 (400 x 211 x 81см) Каркасный бассейн Pro Frame Pool-7890грн Intex 28273 (450 x 220 x 84см) Каркасный бассейн Rectangular Frame Pool-7990грн Bestway 56424 (400 x 211 x 81см) Каркасный бассейн Steel Pro Frame Pool Насос-фильтр 1025 л/час-8799грн Intex 28274 (450 x 220 x 84см) Каркасный бассейн Rectangular Frame Pool Насос-фильтр 2006 л/час -9499грн Каркасні круглі басейни: Intex 28200 (Диаметр 305 x Высота 76см) Каркасный бассейн Metal Frame Pool-4090грн Басейн каркасний Intex 26700 Prism Frame 305х76 см, об'єм 4485 л-4090грн Intex 28210 (Диаметр 366 x Высота 76см) Каркасный бассейн Metal Frame Pool-4749грн Intex 28202 (Диаметр 305 x Высота 76см) Каркасный бассейн Metal Frame Pool Насос-фильтр 1250 л/час-5349грн Bestway 56679 (Диаметр 305 x Высота 76см) Каркасный бассейн Steel Pro Frame Pool Насос-фильтр 1250 л/час-5349грн Басейн каркасний «Intex» Metal Frame 28212 (366х76см, обсяг 6503 л, фільтр-насос 2006 л/год)-6149грн Bestway 56416 (Диаметр 366 x Высота 76см) Каркасный бассейн Steel Pro Frame Pool Насос-фильтр 1250 л/час-5990грн Intex 26716-0 New (Диаметр 366 x Высота 99см) Каркасный бассейн Prism Frame Pool-9649грн Intex 26718 (Диаметр 366 x Высота 122см) Каркасный бассейн Prism Frame Pool Лестница Насос-фильтр 3785 л/час-12175грн Надувні басейни: Bestway 57241-blue (Диаметр 152 x Высота 38см) Надувной бассейн-999грн Intex 28101 (Диаметр 183 x Высота 56см) Надувной бассейн Easy Set-1049грн Intex 28106 (Диаметр 244 x Высота 61см) Надувной бассейн Easy Set-1549грн Intex 28110 (Диаметр 244 x Высота 76см) Надувной бассейн Easy Set-1649грн Intex 28120 (Диаметр 305 x Высота 76см) Надувной бассейн Easy Set-1990грн Intex 28116 (Диаметр 305 x Высота 61см) Надувной бассейн Easy Set-2090грн Bestway 57266bw (Диаметр 305 x Высота 76см) Надувной бассейн-2249грн Intex 28130 (Диаметр 366 x Высота 76см) Надувной бассейн Easy Set-2849грн Intex 28108 (Диаметр 244 x Высота 61см) Насос-фильтр 1250 л/ч-2890грн Bestway 57450 (Диаметр 244 x Высота 61см) Насос-фильтр 1249 л/час-2899грн Intex 28122 (Диаметр 305 x Высота 76см) Насос-фильтр 1250 л/ч-3249грн Bestway 57270 (Диаметр 305 x Высота 76см) Насос-фильтр 1250 л/ч-3349грн Intex 28118 (Диаметр 305 x Высота 61см)Насос-фильтр 1250 л/ч-3449грн Bestway 57274 (Диаметр 366 x Высота 76см) Насос-фильтр 1250 л/ч-3749грн Intex 28132 (Диаметр 366 x Высота 76см) Насос-фильтр 2006 л/ч-3799грн Intex 28143 (Диаметр 396 x Высота 84см) Надувной бассейн Easy Set-3890грн Intex 28142 (Диаметр 396 x Высота 84см) Насос-фильтр 2006 л/ч-4799грн

1490грн

Подробно
img
Всі розміри! ОРИГІНАЛЬНИЙ Басейн каркасний Intex / Bestway! Бассейн!
2024-06-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Всі розміри! ОРИГІНАЛЬНИЙ Басейн каркасний Intex / Bestway! Бассейн! ОРИГІНАЛЬНІ якісні каркасні басейни напряму зі складу БЕЗ ПЕРЕПЛАТ ТА ПЕРЕДОПЛАТ! ТОПові фірми Intex та Bestway! Відправляємо по всій Україні! В наявності маємо різні розміри та комплектаціі: КРУГЛІ БАСЕЙНИ: Intex 57173 (122 x 122 x 30см) Intex 28209 (Діаметр 183 x Висота 38см) Intex 28205 (Діаметр 244 x Висота 51см) Синій Intex 28206 (Діаметр 305 x Висота 76см) Морський принт Intex 28200 (Діаметр 305 x Висота 76см) Синій Intex 26700 (Діаметр 305 x Висота 76см) Сірий Bestway 56406 (Диаметр 305 x Высота 76см) Intex 26710 (Діаметр 366 x Висота 76см) Сірий Intex 28210 (Діаметр 366 x Висота 76см) Сірий Bestway 56408 (Діаметр 305 x Висота 76см) +Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Intex 26702 (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Сірий Intex 28202 (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Синій Intex 28212 (Діаметр 366 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год Синій Intex 26712 (Діаметр 366 x Висота 76см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год Сірий Intex 28200 (Діаметр 305 x Висота 76см)+Насос-фільтр піщаний 2000 л/год.+ тент Синий Intex 26706-3 New (Діаметр 305 x Висота 99см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год.+Тент+Драбина Сірий Intex 26716 (Діаметр 366 x Висота 99см)+Насос-фільтр картриджний 2006 л/год.+Драбина Bestway 56420 (Діаметр 366 x Висота 122см) Каркасний басейн Steel Pro Frame Pool Intex 26720 (Діаметр 427 x Висота 107см)+Насос-фільтр картриджний 3785 л/год+Підстилка+Тент+Драбина ПРЯМОКУТНІ БАСЕЙНИ: Intex 28270 (220 x 150 x 60см) Intex 28271 (260 x 160 x 65см) Bestway 56403 (259 x 170 x 61см) Intex 28272 (300 x 200 x 75см) Intex 28273 (450 x 220 x 84см) Intex 28274 (450 x 220 x 84см) +Насос-фільтр піщаний 2000 л/год Intex 28272-3 New (300 x 200 x 75см)+Тент Intex 28271-3 New (260 x 160 x 65см)+Тент НАДУВНІ БАСЕЙНИ: Bestway 57241-blue (Диаметр 152 x Высота 38см) Intex 28101 (Диаметр 183 x Высота 56см) Intex 28106 (Диаметр 244 x Высота 61см) Intex 28110 (Диаметр 244 x Высота 76см) Intex 28116 (Диаметр 305 x Высота 61см) Intex 28120 (Диаметр 305 x Высота 76см) Bestway 57273 (Диаметр 366 x Высота 76см) Intex 28130 (Диаметр 366 x Высота 76см) Intex 28106-3 New (Диаметр 244 x Высота 61см)+Тент Intex 28120-3 New (Диаметр 305 x Высота 76см)+Тент Intex 28108 (Диаметр 244 x Высота 61см) +Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Intex 28118 (Диаметр 305 x Высота 61см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Bestway 57270 (Диаметр 305 x Высота 76см)+Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Bestway 57274 (Диаметр 366 x Высота 76см) +Насос-фільтр картриджний 1250 л/год. Bestway 57313 (Диаметр 457 x Высота 84см) +Насос-фільтр піщаний 2000 л/год Також є Опт\Дроп

1149грн

Подробно
img
Ліквідація Складу!! Басейн каркасний Bestway, Intex Бассейн
2024-06-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
ОРИГІНАЛЬНІ якісні каркасні басейни напряму зі складу БЕЗ ПЕРЕПЛАТ ТА ПЕРЕДОПЛАТ!!! Основні атрибути Форма Прямокутна Ширина 170 см Країна виробник Китай Об`єм 2300 л Стан Новий Висота 61 см Виробник Bestway Довжина 259 см Відправляємо по всій Україні!! Телефонуйте, пишіть в повідомлення та Вайбер - скинемо додаткові фото. Консультація безкоштовна;) Технологія SUPER-TOUGH. Борта басейну виготовлені з 3 шарів досить міцного матеріалу. 1 і 2 — вініл, 3 — поліестер. !! Басейн обладнаний зливним клапаном, за допомогою якого воду можна направити на поливання саду (за допомогою садового шланга) В наявності маємо різні розміри та комплектаціі: 1) Басейн каркасний Intex 244х51 см, об'єм 1828 л 2)Басейн каркасний Intex (220-150-60 см, об'єм 1662 л) 3) Басейн каркасний «Intex» (260-160-65 см, об'єм 2282 л)н 4) Басейн каркасний "Intex" (300-200-75 см, об'єм 3834 л)100) 5) Басейн каркасний "Intex" синій (305-76 см, об'єм 4485 л ) 6 ) Басейн каркасний "Intex" сірий (305-76 см, об'єм 4485 л ) 7 ) Басейн каркасний "Intex" Морська хвиля (305-76 см, об'єм 4485 л ) 8) Басейн каркасний «Intex» (366-76см, об'єм 6503 л) сірий: 9) Басейн каркасний «Intex» (366-76см, об'єм 6503 л) синій 10) Басейн каркасний "Intex" синій (305-76 см, Фільтр - насос, об'єм 4485 л ) 11) Басейн каркасний "Intex" сірий (305-76 см, Фільтр - насос, об'єм 4485 л ) 12) Басейн каркасний " синій (366-76 см, Фільтр - насос, об'єм 6503 л ) 13 ) Басейн каркасний " сірий (366-76 см, Фільтр - насос, об'єм 6503 л ) 14) Басейн каркасний «Intex» (450-220-84 см, Фільтр -насос , об'єм 7127 л) 15 ) Басейн каркасний "Intex" (366-99 см, Фільтр -насос , драбина об'єм 8593 л) 16 ) Басейн каркасний Intex (300-175-80 см, Фільтр -насос , драбина): 17 )Басейн каркасний "Intex" (366-122 см, Фільтр -насос , драбина об'єм 10685 л):» 18) Басейн каркасний "Intex" (427-107 см, драбина , фільтр -насос , тент- (накриття на басейн) , підстилка , об'єм 12706 л) 19 ) Басейн каркасний "Intex" (457-107 см, сходи , фільтр -насос , тент- (накриття на басейн) , об'єм 14 614 л) 20) Басейн каркасний Intex (400-200-100 см,сходи, драбинка, об'єм 6836 л) 21) Басейн каркасний «Intex» (457-122 см, сходи , фільтр -насос , тент- (накриття на басейн) , підстилка , об'єм 16805 л) 22) Басейн каркасний "Intex" (400-200-122 см, сходи, фільтр -насос , об'єм 8418 л) 23) Басейн каркасний "Intex" (549-122 см, сходи, тент, підстилка, фільтр -насос об'єм 24311 л) 24) Басейн каркасний «Intex» (488- 244- 107см,сходи, тент, підстилка, фільтр -насос, об'єм 10874 л) 25) Басейн каркасний Intex (610-132 см, сходи, тент, підстилка, фільтр -насос об'єм 32695 л) 26) Басейн каркасний "Intex" (549-132см, об'єм 26432 л) 27) Басейн каркасний "Intex" (532 см, тент, фільтр, підстилка, тент об'єм 13365 л) 28) Басейн каркасний «Intex» (732см, 366, 132 см, об'єм 31805л) Телефонуйте - з радістю проконсультуємо та оберемо для Вас найкращий варіант!!

2660грн

Подробно
img
Каркасний басейн INTEX PRISM FRAME 305X76см Сімейний
2023-06-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
• Великий асортимент виробів INTEX! • Басейни, матраци, дитячі надувні ігрові центри (міні-аквапарки), тощо. • Доставка з нашого складу до Вас у відділення Нової пошти! • Оплата зручним для Вас способом! Якщо Вас зацікавила інша модель – питайте, уточнюйте наявність! В нас оптовороздрібний склад! Є в наявності басейни, матраци, дитячі надувні ігрові центри (міні-аквапарки), надувні круги, плоти, різноманітні тваринки. Каркасний басейн Intex 26700 Prism Frame Pool 305?76. Колір чаші та посилений каркас – це головні відмінності цієї лінійки басейнів. Стійки каркаса мають овальний переріз, що збільшує надійність конструкції. Особливий метод _порошкового напилення захищає металеві деталі каркасу від окиснення та іржі. Тепер каркасні басейни Інтекс прослужать вам ще довше. Злити воду не складе труднощів, басейн обладнаний дренажним клапаном, підключивши до нього садовий шланг, ви легко зіллєте всю воду. Матеріал басейну дуже міцний Матеріал чаші басейну виконаний за технологією SUPER-TOUGH з ПВХ. Це щільний армований матеріал із трьох спаяних шарів: два шари щільного вінілу та сітка з поліестру. Таке поєднання надає матеріал величезним запасом міцності. INTE Підключіть фільтр за необхідності Басейн має 2 отвори для підключення. Ви можете підключити будь-який фільтруючий насос, з шлангами діаметром 32MM, що надійно фіксуються хомутами. Насос, що фільтрує, купується окремо. •Проста установка в 3 кроки • Визначте, де ви бажаєте встановити басейн • Зберіть каркас басейну • Басейн готовий до заповнення Вікові обмеження...6років Об `єм…4485л. Форма…круглий Bec...17кг Висота…76 см Довжина…305 см Ширина…305 см Висота упакування…87см Довжина упакування…26см Ширина упаков…29см Країна походження…Китай Комплектація: Басейн каркасний 305х76см Інструкція з експлуатації DVD-диск з інструкціями Інші моделі: 26326 басейн каркасний з повним комплектом 488*122см - 29660,0 грн. 26330 басейн каркасний з повним комплектом 549*132см - 40250,0 грн. 26356 басейн каркасний з повним комплектом 549*274*132см - 38130,0 грн. 26700 басейн каркасний 305*76см - 4045,0 грн. 26702 басейн каркасний + насос-фільтр 305*76см - 5425,0 грн. 26710 басейн каркасний 366*76см - 5170,0 грн. 26726 басейн каркасний + насос-фільтр 457*122см - 18730,0 грн. 26790 басейн каркасний + насос-фільтр 400*200*122см - 23730,0 грн. 28101 басейн 183*51см - 900,0 грн. 28106 басейн 244*61см - 1195,0 грн. 28108 басейн + насос-фільтр 244*61см - 2480,0 грн. 28120 (56920) басейн 305*76см - 1845,0 грн. 28122 (56922) басейн + насос-фільтр 305*76см - 3180,0 грн. 28130 басейн 366*76см - 2650,0 грн. 28132 (56422) басейн + насос-фільтр 366*76см - 4070,0 грн. 28206 басейн каркасний 305*76см - 4535,0 грн. 28208 басейн каркасний + насос-фільтр 305*76см - 6060,0 грн. 28270 (58983) басейн каркасний 220*150*60см - 3475,0 грн. 28271 (58980) басейн каркасний 260*160*65см - 3855,0 грн. 28272 (58981) басейн каркасний 300*200*75см - 4535,0 грн. 28274 басейн каркасний + насос-фільтр 450*220*84см - 9955,0 грн. 26668 хлоргенератор 220-240V для басейну - 4150,0 грн. 26676 хлоргенератор 220-240V (система морської води) + пісочний фільтр-насос - 12499,0 грн. 26680 хлоргенератор 220-240V (система морської води) + пісочний фільтр-насос - 14830,0 грн. 28000 (58949) скіммер для басейну - 635,0 грн. 28001(58948) вакуумний пилосос для чищення басейнів 32*35*60см - 2700,0 грн. 28002 (58958) набор для чистки бассейна - 935,0 грн. 28003 (58959) набір для чищення басейну - 1905,0 грн. 28007 автоматичний підводний очищувач басейну ZX50 - 2755,0 грн. 28020 (58939) тент для басейну 244см - 440,0 грн. 28021 (58938) тент для басейну 305см - 515,0 грн. 28030 тент для каркасного басейну 305см - 635,0 грн. 28031 тент для каркасного басейну 366см - 760,0 грн. 28037 тент для прямокутного басейну 389*184*20см - 665,0 грн. 28604 (58604) картриджний фільтр з насосом - 1820,0 грн. 28620 ручний водний пилосос з вбудованим акумулятором для очищення дна басейну - 2755,0 грн. 28638 (56638) картриджний фільтр з насосом - 2055,0 грн. 29000 (59900) фільтр-картридж для насоса - 127,0 грн. 29007 фільтр-картридж для насоса - 85,0 грн. 29058 скляний наповнювач для пісочних фільтрів 25кг - 850,0 грн. 29061 адаптер B для переходу з 32мм на 38мм - 65,0 грн. Оплата зручним для Вас способом Післяплатою або перерахуванням коштів на карту Доставка по Україні Одеса, Київ, Вінниця, Кіровоград, Полтава, Харків, Дніпро, Рівне, Херсон, Луцьк, Хмельницький, Житомир, Львів, Суми, Черкаси, Запоріжжя, Миколаїв, Тернопіль, Чернігів, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці та інші міста та населені пункти

4045грн

Подробно
img
Каркасні, надувні, басейни
2023-07-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Дуже великий вибір басейнів надувних та каркасних Фільтрація і хімія для басейнів Каркасні басейни Intex 58477, каркасный детский бассейн 122 x 25 см 450.00грн Bestway 55028, каркасный детский бассейн 122 x 25 см. Подводный мир. 440 грн Bestway 55029, Диаметр 152 x высота 25см 500 грн Intex 56451 Диаметр 152 x высота 25см 500 грн Bestway 55031 Диаметр 244 x Высота 46см 1200 грн Bestway 56217-blue (ДхШхВ) 122 x 122 x 30,5 см 1350 грн Intex 57173 (ДхШхВ) 122 x 122 x 30см 1425 грн Bestway 56283BW Диаметр 152 x высота 38см 1650 грн Bestway 561cf (ДхШхВ) 213 x 122 x 30,5 см 2600 грн Bestway 56401 (ДхШхВ) 221 x 150 x 43см 3100 грн Intex 28205, каркасный бассейн 244 x 51 см. Metal Frame Pool 3100 грн Intex 28270, каркасный бассейн 220 x 150 x 60 см Rectangular Frame Pool 3650 грн Bestway 56432 Диаметр 244 x Высота 51см з навісом 4000 грн Intex 28271, каркасный бассейн 260 x 160 x 65 см Rectangular Frame Pool 4850 грн Intex 28200, каркасный бассейн 305 x 76 см. Metal Frame Pool 4100 грн Bestway 56406, каркасный бассейн 305 x 76 см Steel Pro Frame Pool (Intex 28200) 4100 грн Intex 26700, каркасный бассейн 305 x 76 см. Prism Frame Pool 4100 грн Bestway 56404, каркасный бассейн 300 x 201 x 66 см Steel Pro Frame Pool 4300 грн Bestway 5618T, каркасный детский бассейн, 183х51см с тентом 4375 грн Bestway 56677, каркасный бассейн 305 x 76 см Steel Pro Frame Pool 4350 грн Bestway 56403, каркасный бассейн 259 x 170 x 61 см Steel Pro Frame Pool 4400 грн Bestway 56985, каркасный бассейн 305 x 66 см. Африка. 4600 грн Intex 28210, каркасный бассейн 366 x 76 см. Metal Frame Pool 4800 грн Intex 28272, каркасный бассейн 300 x 200 x 75 см Rectangular Frame Pool 4850 грн Intex 28206, каркасный бассейн 305 x 76 см Марский принт (Intex 28200) 5000 грн Intex 26710, каркасный бассейн 366 x 76 см. Prism Frame Pool 5000 грн Intex 28202, каркасный бассейн 305 x 76 см. Metal Frame Pool (синій) з фільт-насосом - 5100 грн Intex 26702, каркасный бассейн 305 x 76 см. Prism Frame Pool (сірий) з фільтром - 5100 грн Bestway 56679, каркасный бассейн 305 x 76 см Steel Pro Frame Pool з фільтр - насосом 5400 грн Intex 28208, каркасный бассейн 305 x 76 см. Морской принт (Intex 28202) фільтр 5400 грн Intex 28212, каркасный бассейн 366 x 76 см. Metal Frame Pool фільтр насос 6100 грн Intex 26712, каркасный бассейн 366 x 76 см. Prism Frame Pool фільт насос 6600 грн Bestway 56681, каркасный бассейн 366 x 76 см Steel Pro Frame Pool насос - 6600 грн Bestway 56416, каркасный бассейн 366 x 76 см Steel Pro Frame Pool насос - 6800 грн Bestway 56411, каркасный бассейн 300 x 201 x 66 см. Steel Pro фільтр-насос - 6900 грн Bestway 56405, каркасный бассейн 400 x 211 x 81 см. Steel Pro Frame Pool 8000 грн Intex 28273, каркасный бассейн 450 x 220 x 84 см Rectangular Frame Pool 8050 грн Intex 28273-3 New, каркасный бассейн 450 x 220 x 84 см (в комплекте с тентом 28039) 8850 грн Intex 26716-0 New, каркасный бассейн 366 x 99 см Prism Frame Pool (без насос-фильтра, без стремянки) 9600 грн Intex 28274, каркасный бассейн 450 x 220 x 84 см Rectangular Frame Pool (Intex 28273 с насосом) 9650 грн Bestway 56260, каркасный бассейн 366 x 100 см Steel Pro Frame Pool 10000 грн Intex 28274-3 New, каркасный бассейн 450 x 220 x 84 см с насос-фильтром (в комплекте с тентом 28039) 10150 грн Intex 26716-1 New, каркасный бассейн 366 x 99 см Prism Frame Pool лесница (без насос-фильтра) 10300 грн Bestway 5614x, каркасный бассейн 366 x 100 см + лестница, фільтр насос - 11200 грн Intex 26716, каркасный бассейн 366 x 99 см. Prism Frame Pool + лестница, фільтр - 11600 грн Intex 26718-1 New, каркасный бассейн 366 x 122 см Prism Frame Pool+ лестница (без насос-фильтра) 11700 грн Bestway 56420-1 New, каркасный бассейн 366 x 122 см Steel Pro Frame Pool +лестница, тент (без насос-фильтра) 11950 грн Intex 26718, каркасный бассейн 366 x 122 см. Prism Frame Pool + лестница, насос 12300 грн Bestway 56420, каркасный бассейн 366 x 122 см Steel Pro Frame Pool (Intex 26718) + лестница, тент, фильтр - 13100 грн Intex 28242-1 New, каркасный бассейн 457 x 122 см Prism Frame Pool + лестница, тент (без насос-фильтра) 13900 грн Intex 26784, каркасный бассейн 300 x 175 x 80 см. Prism Frame Pool + лестница, фільтр - 14500 Bestway 56438-1 New, каркасный бассейн 457 x 122 см + тент, лестница (без насоса) 14900 грн Intex 28242, каркасный бассейн 457 x 122 см. Prism Frame Pool + лестница, фильтр, тент, подстилка - 15400 грн Bestway 56438, каркасный бассейн 457 x 122 см (Intex 28242) фильтр, лестница, тент - 15400 грн Bestway 5618w, каркасный бассейн 396 x 122 см Steel Pro Frame Pool + фильтр, лестница, тент 16200 грн Intex 26722-0 New, каркасный бассейн 427 x 107 см CLEARVIEW PREMIUM POOL с панорамным окном (без насос-фильтра, без стремянки) 16300 грн Bestway 5614z, каркасный бассейн 427 x 107 см + лестница, тент, фильтр - 16400 грн Intex 26720, каркасный бассейн 427 x 107 см. Ultra Frame Pool полный пакет - 16750 грн Bestway 5612x, каркасный бассейн 427 x 122 см - 16750 грн И еще очень много размеров, пишите, звоните, наши мененджеры ответят на все Ваши вопросы.

450грн

Подробно
img
Мат гімнастичний
2023-02-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Мат гімнастичний 1х1Гімнастичний мат - важливий спортивний інвентар, необхідний для занять фізкультурою і спортом в різних спортивних залах, спортивно-оздоровчих та ігрових комплексах, домашніх спортивних куточках, пом'якшувальний падіння, що знижує ризик отримання ударів і травм, що забезпечує безпеку займаються.Характеристика і розміри:Тип - мат гімнастичний.Довжина - 100 см.Ширина - 100 см.Товщина - 80 мм.Наповнювач - поролон.Особливості чохла - знімний.Матеріал чохла - щільна сумочна тканина.Застібка чохла - блискавка.Колір чохла - синій, зелений.Мат гімнастичний 2х1Гімнастичний мат - важливий спортивний інвентар, необхідний для занять фізкультурою і спортом в різних спортивних залах, спортивно-оздоровчих та ігрових комплексах, домашніх спортивних куточках, пом'якшувальний падіння, що знижує ризик отримання ударів і травм, що забезпечує безпеку займаються.Характеристика і розміри:Тип - мат гімнастичний.Довжина - 200 см.Ширина - 100 см.Товщина - 80 мм.Наповнювач - поролон.Особливості чохла - знімний.Матеріал чохла - щільна сумочна тканина.Застібка чохла - блискавка.Колір чохла - синій, зеленийВиробник - Україна.

790грн

Подробно
img
Вживаний гімнастичний шар (фітбол, м'яч для фітнесу) з шипами, жовтий
2023-06-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Олексіївка
Вживаний гімнастичний шар з шипами, жовтого кольору! Відмінний вибір для фітнесу та гімнастики! Продається вживаний гімнастичний шар з шипами, який стане чудовим доповненням до ваших тренувань. З діаметром близько 55 см, цей шар може бути вашим вірним партнером у досягненні спортивних цілей. Особливості вживаного гімнастичного шару з шипами: *Оптимальний розмір: Зручний діаметр близько 55 см, що дозволяє виконувати широкий спектр вправ і тренувань. Він підходить для розвитку балансу, координації та сили. *Шипи для кращого утримання: Інтегровані шипи по всій поверхні шару забезпечують надійне утримання під час виконання вправ. Вони допомагають забезпечити стабільність, контроль та запобігають ковзанню, що дозволяє вам виконувати тренування з впевненістю. *Жовтий колір: Гімнастичний шар має привабливий жовтий колір. *Висока якість: Незважаючи на те, що це вживаний шар, він все ще пропонує високу якість та міцність. Зроблений з високоякісних матеріалів, він стійкий до навантажень та готовий служити вам ще тривалий час. Не пропустіть цю унікальну можливість придбати вживаний гімнастичний шар з шипами за доступною ціною.

350грн

Подробно
img
Хіт! Каркасний басейн Intex! Бассейн каркасный!
2023-06-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцьк
ОРИГІНАЛЬНІ якісні каркасні басейни напряму зі складу БЕЗ ПЕРЕПЛАТ ТА ПЕРЕДОПЛАТ! ТОПові фірми Intex та Bestway! Відправляємо по всій Україні! Телефонуйте, пишіть в повідомлення та Вайбер - скинемо додаткові фото. Консультація безкоштовна;) В наявності маємо різні розміри та комплектаціі: 1) Басейн каркасний 244х51 см 2)Басейн каркасний 220х150х60 см 3) Басейн каркасний 260-х160х65 см 4) Басейн каркасний 300х200х75 см 5) Басейн каркасний 305х76 см 6)Басейн каркасний 366х76см 10) Басейн каркасний + фільтр - насос 305х76 см 12) Басейн каркасний 366х76 см + фільтр- насос 14) Басейн каркасний 450х220х84 см, Фільтр -насос , об'єм 7127 л 15 ) Басейн каркасний 366х99 см, Фільтр -насос , драбина об'єм 8593 л 16 ) Басейн каркасний 300х175х80 см, Фільтр -насос , драбина 17 )Басейн каркасний 366х122 см, Фільтр -насос , драбина, об'єм 10685 л 18) Басейн каркасний 427х107 см, драбина , фільтр -насос , тент, підстилка , об'єм 12706 л 19 ) Басейн каркасний 457х107 см, сходи , фільтр -насос , тент, об'єм 14 614 л 20) Басейн каркасний 400х200х100 см,сходи, драбинка, об'єм 6836 л 21) Басейн каркасний 457х122 см, сходи , фільтр -насос , тент, підстилка , об'єм 16805 л 22) Басейн каркасний 400х200х122 см, сходи, фільтр -насос , об'єм 8418 л 23) Басейн каркасний 549х122 см, сходи, тент, підстилка, фільтр -насос об'єм 24311 л 24) Басейн каркасний 488х244х107см,сходи, тент, підстилка, фільтр -насос, об'єм 10874 л 25) Басейн каркасний 610х132 см, сходи, тент, підстилка, фільтр -насос об'єм 32695 л 26) Басейн каркасний 549х132см, об'єм 26432 л 27)Басейн каркасний «732х366х132 см, об'єм 31805л Телефонуйте - з радістю проконсультуємо та оберемо для Вас найкращий варіант;) Дзвінки приймаємо з 8-22.

2500грн

Подробно
img
Всі розміри! Оригінал! Басейн каркасний Intex / Bestway | Бассейн
2023-06-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
ОРИГІНАЛЬНІ якісні каркасні басейни напряму зі складу БЕЗ ПЕРЕПЛАТ ТА ПЕРЕДОПЛАТ! ТОПові фірми Intex та Bestway! Відправляємо по всій Україні! Телефонуйте, пишіть в повідомлення та Вайбер - скинемо додаткові фото. Консультація безкоштовна;) В наявності маємо різні розміри та комплектаціі: 1) Басейн каркасний 244х51 см 2)Басейн каркасний 220х150х60 см 3) Басейн каркасний 260-х160х65 см 4) Басейн каркасний 300х200х75 см 5) Басейн каркасний 305х76 см 6)Басейн каркасний 366х76см 10) Басейн каркасний + фільтр - насос 305х76 см 12) Басейн каркасний 366х76 см + фільтр- насос 14) Басейн каркасний 450х220х84 см, Фільтр -насос , об'єм 7127 л 15 ) Басейн каркасний 366х99 см, Фільтр -насос , драбина об'єм 8593 л 16 ) Басейн каркасний 300х175х80 см, Фільтр -насос , драбина 17 )Басейн каркасний 366х122 см, Фільтр -насос , драбина, об'єм 10685 л 18) Басейн каркасний 427х107 см, драбина , фільтр -насос , тент, підстилка , об'єм 12706 л 19 ) Басейн каркасний 457х107 см, сходи , фільтр -насос , тент, об'єм 14 614 л 20) Басейн каркасний 400х200х100 см,сходи, драбинка, об'єм 6836 л 21) Басейн каркасний 457х122 см, сходи , фільтр -насос , тент, підстилка , об'єм 16805 л 22) Басейн каркасний 400х200х122 см, сходи, фільтр -насос , об'єм 8418 л 23) Басейн каркасний 549х122 см, сходи, тент, підстилка, фільтр -насос об'єм 24311 л 24) Басейн каркасний 488х244х107см,сходи, тент, підстилка, фільтр -насос, об'єм 10874 л 25) Басейн каркасний 610х132 см, сходи, тент, підстилка, фільтр -насос об'єм 32695 л 26) Басейн каркасний 549х132см, об'єм 26432 л 27)Басейн каркасний «732х366х132 см, об'єм 31805л Телефонуйте - з радістю проконсультуємо та оберемо для Вас найкращий варіант;)

2500грн

Подробно
img
Всі розміри!! ОРИГІНАЛЬНИЙ Басейн каркасний Intex, Bestway! Бассейн!!
2023-07-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
ОРИГІНАЛЬНІ якісні каркасні басейни напряму зі складу БЕЗ ПЕРЕПЛАТ ТА ПЕРЕДОПЛАТ!! ТОПові фірми Intex та Bestway!! Відправляємо по всій Україні!! Телефонуйте, пишіть в повідомлення та Вайбер - скинемо додаткові фото. Консультація безкоштовна;) В наявності маємо різні розміри та комплектаціі: 1) Басейн каркасний 244х51 см 2)Басейн каркасний 220х150х60 см 3) Басейн каркасний 260-х160х65 см 4) Басейн каркасний 300х200х75 см 5) Басейн каркасний 305х76 см 6)Басейн каркасний 366х76см 10) Басейн каркасний + фільтр - насос 305х76 см 12) Басейн каркасний 366х76 см + фільтр- насос 14) Басейн каркасний 450х220х84 см, Фільтр -насос , об'єм 7127 л 15 ) Басейн каркасний 366х99 см, Фільтр -насос , драбина об'єм 8593 л 16 ) Басейн каркасний 300х175х80 см, Фільтр -насос , драбина 17 )Басейн каркасний 366х122 см, Фільтр -насос , драбина, об'єм 10685 л 18) Басейн каркасний 427х107 см, драбина , фільтр -насос , тент, підстилка , об'єм 12706 л 19 ) Басейн каркасний 457х107 см, сходи , фільтр -насос , тент, об'єм 14 614 л 20) Басейн каркасний 400х200х100 см,сходи, драбинка, об'єм 6836 л 21) Басейн каркасний 457х122 см, сходи , фільтр -насос , тент, підстилка , об'єм 16805 л 22) Басейн каркасний 400х200х122 см, сходи, фільтр -насос , об'єм 8418 л 23) Басейн каркасний 549х122 см, сходи, тент, підстилка, фільтр -насос об'єм 24311 л 24) Басейн каркасний 488х244х107см,сходи, тент, підстилка, фільтр -насос, об'єм 10874 л 25) Басейн каркасний 610х132 см, сходи, тент, підстилка, фільтр -насос об'єм 32695 л 26) Басейн каркасний 549х132см, об'єм 26432 л 27)Басейн каркасний «732х366х132 см, об'єм 31805л Телефонуйте - з радістю проконсультуємо та оберемо для Вас найкращий варіант;)

2450грн

Подробно
img
Всі розміри! ОРИГІНАЛЬНИЙ Басейн каркасний Intex / Bestway! Бассейн!
2024-06-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
ОРИГІНАЛЬНІ якісні каркасні басейни напряму зі складу БЕЗ ПЕРЕПЛАТ ТА ПЕРЕДОПЛАТ! ТОПові фірми Intex та Bestway! Відправляємо по всій Україні! Телефонуйте, пишіть в повідомлення та Вайбер - скинемо додаткові фото. Консультація безкоштовна;) В наявності маємо різні розміри та комплектаціі: 1) Басейн каркасний 244х51 см 2)Басейн каркасний 220х150х60 см 3) Басейн каркасний 260-х160х65 см 4) Басейн каркасний 300х200х75 см 5) Басейн каркасний 305х76 см 6)Басейн каркасний 366х76см 10) Басейн каркасний + фільтр - насос 305х76 см 12) Басейн каркасний 366х76 см + фільтр- насос 14) Басейн каркасний 450х220х84 см, Фільтр -насос , об'єм 7127 л 15 ) Басейн каркасний 366х99 см, Фільтр -насос , драбина об'єм 8593 л 16 ) Басейн каркасний 300х175х80 см, Фільтр -насос , драбина 17 )Басейн каркасний 366х122 см, Фільтр -насос , драбина, об'єм 10685 л 18) Басейн каркасний 427х107 см, драбина , фільтр -насос , тент, підстилка , об'єм 12706 л 19 ) Басейн каркасний 457х107 см, сходи , фільтр -насос , тент, об'єм 14 614 л 20) Басейн каркасний 400х200х100 см,сходи, драбинка, об'єм 6836 л 21) Басейн каркасний 457х122 см, сходи , фільтр -насос , тент, підстилка , об'єм 16805 л 22) Басейн каркасний 400х200х122 см, сходи, фільтр -насос , об'єм 8418 л 23) Басейн каркасний 549х122 см, сходи, тент, підстилка, фільтр -насос об'єм 24311 л 24) Басейн каркасний 488х244х107см,сходи, тент, підстилка, фільтр -насос, об'єм 10874 л 25) Басейн каркасний 610х132 см, сходи, тент, підстилка, фільтр -насос об'єм 32695 л 26) Басейн каркасний 549х132см, об'єм 26432 л 27)Басейн каркасний «732х366х132 см, об'єм 31805л Телефонуйте - з радістю проконсультуємо та оберемо для Вас найкращий варіант;)

2499грн

Подробно
img
Гіпермаркет тренажерів #1. Бігова доріжка Torneo Smarta. Продаж/Прокат
2023-05-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Найбільший склад-магазин потриманих та нових спортивних тренажерів у Києві та області. -100 бігових доріжок -100 орбітреків -50 велотренажерів Бігове полотно оснащене комфортною амортизацією, а плавне опускання забезпечується за рахунок газового доводчика. Torneo Smarta T-205 укомплектована багатофункціональним комп'ютером з великим рідкокристалічним монітором, що має блакитне світіння. Під час занять можна вибрати одну з 12 різних програм відповідно до індивідуальних потреб. На екран виводяться показники пульсу та витрачених у ході тренування калорій, довжина подоланої дистанції, час, що пішов на це, та швидкість пересування. Для швидкого регулювання швидкості передбачені спеціальні кнопки, розміщені на консолі. Бігова доріжка Torneo має підставку, на якій можна розмістити будь-які аксесуари, а також пляшки з питтям. Технічні характеристики Torneo Smarta T-205 Регулювання кута нахилу бігового полотна: механічна Додаткові функції: LCD дисплей з підсвічуванням, жироаналізатор Потужність двигуна: 1, 25 к.с. Зміна кута нахилу бігової доріжки: 0-3 % Склад: сталь, пластик Живлення тренажера: мережа: 220В Вимір пульсу: датчики на поручнях Розмір у робочому стані (дов. х шир. х вис.): 160 х 74 х 126 см Розмір у складеному вигляді (дов. х шир. х вис.): 92 х 73 х 134 см Система амортизації бігового полотна ElasBoardShock Складана конструкція Цільові тренування (CountDown) Максимальна вага користувача: 100 кг Вага: 59 кг Також понад 1000 одиниць різноманітної побутової техніки. Ознайомитися з повним асортиментом ви можете за посиланням: https://t.me/TEHNOFORT Підберемо необхідний варіант за вашими критеріями. Звертайтеся за телефоном або на зручний для Вас месенджер - Viber, Telegram. Адреса розташування нашого складу: - проспект Перемоги 47, магазин "Сільпо", 2-й поверх. Вхід між аптекою "Біла Ромашка" та магазином "Сільпо". Метро Шулявська Наш графік роботи: 10-00/19-00 Без вихідних!

4999грн

Подробно
img
Бігова доріжка torneo sprint
2024-02-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Мена
Torneo Sprint (T-111) - це легка і компактна модель для занять в домашній обстановці для щоденних інтенсивних занять. Torneo Sprint (T-111) має різноманітні програми, що дозволяють підібрати необхідну для Вашого фізичного стану. На читабельному дисплеї відображаються дані, для можливості контролювати процес занять. Torneo Sprint (T-111) передає час, швидкість, дистанцію, пройдену Вами, швидкість пересування, витрачені калорії і пульс. Тренажер легко складається для зберігання і транспортується за допомогою роликів. Макс вага 100кг 127x61x140

4000грн

Подробно
img
Купить Насос для лодки ПВХ. Ножний насос для човна УНІВЕРСАЛЬНИЙ
2023-03-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Насос для човна універсальний. Ножний насос з потужною пружиною. Підходить для таких марок: лодки Барк, лодки Колібрі(Колибри), лодки Гриф Бот, лодки Аквашторм, лодки Ладья, лодки Лисичанка, лодки Мега. Ціна на насос ЗНИЖЕНА до 399 грн! Поспішайте купити насос вигідно! ШВИДКА ДОСТАВКА. ОПЛАТА ПРИ ОТРИМАННІ !!! Купить Насос для лодки ПВХ. Ножний насос для човна. Bark, Kolibri, Grif boat, Aquastorm, Лисичанка, Ладья, Мега та багато інших марок... Цей насос уже перевірений часом! Його основні частини корпусу виконані з якісної і міцної бакелітової фанери. Він не боїться падінь, ударів і здатний витримати велике навантаження. Всередині насоса знаходиться посилена сталева пружина, яка забезпечує швидке повернення верхньої частини корпуса у вихідне положення, що робить процес накачування надувного човна ще більш швидким і ефективним. Верхня і нижня деталь насоса з'єднані між собою міцною армованою ПВХ тканиною, щільністю 1100 гр/м2, яка дозволить Вам користуватися виробом протягом довгих років! Довжина шланга складає 1 метр. Завдяки яскраво помаранчевому кольору, Ви можете не турбуватись, що забудете або втратите насос в траві, він завжди буде у Вас на очах! Характеристики: Об'єм - 6 літрів Матеріал - ПВХ тканина 1100 гр/м2 Матеріал корпусу - бакелітова фанера Режим нагнітання повітря - є Режим викачування повітря - є Довжина шланга 1 м Особливості: Посилена поворотна пружина з підвищеним терміном служби Міцний шланг, який не продавлюється Зручна скоба для компактного зберігання насоса * Під правильним зберіганням і використанням мається на увазі зберігання насосу у відкритому вигляді, рівномірний натиск ногою на насос без перекосу його корпуса в сторони. Не бажано використовувати насос при низьких температурах - це може призвести до тріщин на вигинах ПВХ тканини. Відповідаю у Telegram, Olx

399грн

Подробно
img
Надувной Матрас, кровать Intex, насосы, подушки, Интекс, Інтекс матрац
2024-06-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Мы не экономим на реплике или подделках продукции INTEX. Покупая у нас – можете быть уверены, вы получаете качество и оригинал! Отправка Новой Почтой на прямую со склада производителя! БЕЗ ПРЕДОПЛАТ! Матрасы intex изготовлены из прочного водонепроницаемого винила, сверху покрыты флокированным слоем, напоминающим велюр. Если потребуются фото отдельного матраса - пишите, пришлем ) Матрас intex Одноместный (76х191х25см.) – 490 грн Матрас intex Одноместный (99?191?25 см.) – 650 грн. Матрас intex Полувторный (137?191?25см.) – 650 грн. Матрас intex Двухместный (152?203?25см.) – 855 грн. Матрас Queen+2 подушки и насос intex (152?203?25см.) – 899 грн. Матрас intex Двухместный (183?205?25см.) – 950 грн. Intex Велюр Кровать 64141 191х99х25см односпальная, с изголовьем - 775 грн. Intex Велюр Кровать 64142 191х137х25см с изголовьем - 967 грн. Intex Велюр Кровать 64143 203х152х25см с изголовьем - 1150 грн Intex Велюр Кровать 64144 183х203х25см с изголовьем - 1350 грн Intex Велюр Кровать 64146 99х191х25см встроенный насос 220 односпальный - 1450 грн Intex Велюр Кровать 64148 137х191х42см встроенный насос 220, полуторный - 1400 грн Intex Велюр Кровать 64132 99х191х42см встроенный насос 220 односпальный - 1650 грн Intex Велюр Кровать 64124 152х203х42см встроенный насос 220 двуспальный - 1999 грн Intex Велюр матрас 64118 152х203х30см, встроенный электронасос, двуспальный - 1799 грн Intex Велюр матрас 64116 191 x 99 x 30см - 1299 грн Intex Велюр Матрас 64122 99X191X42 см с подголовником - 1450 грн Intex Велюр матрас 67766 191х99х33см одноместный, со встроенным насосом 220V, - 1989 грн Intex Велюр матрас 67768 137х191х33 см, полуторный, со встроенным насосом 220V - 2150 грн Intex Велюр матрас 67770 152х203х33 см, двухместный, со встроенным насосом 220V - 2199 грн Intex Велюр Матрас 64126 191х99х46 см двуспальный, со встроенным насосом 220 - 2245 грн Intex Велюр Матрас 64126 206х152х46 см двуспальный, со встроенным насосом 220 - 2245 грн Intex Велюр Матрас 64414 203х152х46 см комфорт квин двухспал встроенный насос 220 - 2599 грн Intex Велюр Матрас 64418, 203х152х56 см комфорт квин двухспал встроенный насос 220 - 2899 грн Intex Велюр матрас 64904 137х191х46см, встроенный электронасос, полуторный - 3266 грн Intex Велюр матрас 64906 152х203х46см, встроенный электронасос, двуспальный - - 3655 грн Intex Велюр матрас 64926 152х203х46см, встроенный электронасос PremAire, двуспал - 4155 грн Также есть в продаже; Подушка intex 95 грн. Насос ручной intex(29см) с насадками-180 грн. Насос ножной intex (28см.) – 300 грн. Насос ножной intex (30см.) – 350 грн. Насос intex электрический 12V от прикуривателя авто-450 грн. Насос intex электрический от сети 220 – 500 грн.

447грн

Подробно
img
INTEX Надувной Матрас, кровать, Интекс, Інтекс матрац 1/1.5/2 спальні
2024-07-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Ми не заощаджуємо на репліці чи підробках продукції INTEX. Купуючи у нас - можете бути впевнені, ви отримуєте якість та оригінал! Надсилання Новою Поштою на пряму зі складу виробника! БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТ! Матраци intex виготовлені з міцного водонепроникного вінілу, зверху покриті флокованим шаром, що нагадує велюр. Якщо потрібні будуть фото окремого матраца - пишіть, надішлемо ) Матрац intex Одномісний (76х191х25см.) – 490 грн Матрац intex Одномісний (99?191?25 см.) – 650 грн. Матрац intex Напівторний (137?191?25см.) - 650 грн. Матрац intex Двомісний (152?203?25см.) – 855 грн. Матрац Queen +2 подушки та насос intex (152?203?25см.) - 899 грн. Матрац intex Двомісний (183?205?25см.) – 1200грн. Intex Велюр Ліжко 64141 191х99х25см односпальне, з узголів'ям - 775 грн. Intex Велюр Ліжко 64142 191х137х25см з узголів'ям - 967 грн. Intex Велюр Ліжко 64143 203х152х25см з узголів'ям - 1150 грн Intex Велюр Ліжко 64144 183х203х25см з узголів'ям - 1350 грн Intex Велюр Ліжко 64146 99х191х25см вбудований насос 220 односпальний - 1450 грн Intex Велюр Ліжко 64148 137х191х42см вбудований насос 220, полуторний - 1400 грн Intex Велюр Ліжко 64132 99х191х42см вбудований насос 220 односпальний - 1650 грн Intex Велюр Ліжко 64124 152х203х42см вбудований насос 220 двоспальний - 1999 грн Intex Велюр матрац 64118 152х203х30см, вбудований електронасос, двоспальний - 1799 грн Intex Велюр матрац 64116 191 x 99 x 30см - 1299 грн Intex Велюр Матрац 64122 99X191X42 см з підголовником - 1450 грн Intex Велюр матрац 67766 191х99х33см одномісний, з вбудованим насосом 220V, - 1989 грн Intex Велюр матрац 67768 137х191х33 см, полуторний, із вбудованим насосом 220V - 2150 грн Intex Велюр матрац 67770 152х203х33 см, двомісний, із вбудованим насосом 220V - 2199 грн Intex Велюр Матрац 64126 191х99х46 см двоспальний, з вбудованим насосом 220 - 2245 грн Intex Велюр Матрац 64126 206х152х46 см двоспальний, з вбудованим насосом 220 - 2245 грн Intex Велюр Матрац 64414 203х152х46 см комфорт квін двоспал вбудований насос 220 - 2599 грн Intex Велюр Матрац 64418, 203х152х56 см комфорт квін двоспал вбудований насос 220 - 2899 грн Intex Велюр матрац 64904 137х191х46см, вбудований електронасос, полуторний - 3266 грн Intex Велюр матрац 64906 152х203х46см, вбудований електронасос, двоспальний - - 3655 грн Intex Велюр матрац 64926 152х203х46см, вбудований електронасос PremAire, двоспал - 4155 грн Також є у продажу; Подушка intex 95 грн. Насос ручний intex (29см) з насадками-180 грн. Насос ножний intex (28см.) – 300 грн. Насос ножний intex (30см.) – 350 грн. Насос intex електричний 12V від прикурювача авто-450 грн. Насос intex електричний від мережі 220 – 500 грн.

450грн

Подробно
img
Обруч масажний Torneo Magic Hoop Bio A-101M фіолетовий
2023-04-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Умань
Чудовий обруч, майже не використовувався! забезпечує інтенсивне спалювання жирових клітин завдяки наявності масажних кульок. Ще однією перевагою обруча є те, що він дуже швидко складається і у складеному вигляді легко транспортується. Тип обручу: гімнастичний, масажний. Матеріал: пластик. Комплектація: портативний комп'ютер. Показники дисплею: ??витрати калорій, час занять, кількість обертів, зміни обсягів талії (мм). Вага: 1 кг. " Особливості обруча: - гімнастичний, масажний; - Вбудований портативний комп'ютер; - На дисплеї відображаються показники тренування; - Наявність масажних кульок на внутрішній поверхні; - Гарантія інтенсивного спалювання зайвих калорій; - Ефективний домашній тренажер. Torneo – всесвітньо відомий виробник велотренажерів, силових тренажерів, спортивних комплексів, різних еспандерів, степерів, настільних ігор, м'ячів для фітнесу тощо. Висока функціональність і сучасний дизайн продукції, що випускається компанією, забезпечили їй гарну популярність на українському ринку. Гнучка цінова політика підприємства здійснюється з урахуванням купівельних можливостей широкого кола споживачів. Повністю робочий, гарантую! єдине, сіли батарейки: 2шт - LR 44

550грн

Подробно
img
Мат дитячий 80 на 120 см і 10 см товщини
2023-01-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
Мат гімнастичний для будинку 10 см товщини 80х120 см Ми рекомендуємо придбати спортивний гімнастичний мат 80х120 см і застосовувати його для будь-якої моделі спортивно-ігрового комплексу, і в першу чергу до спортивного куточку "Юніор" для дітей 3-10 років. Характеристики: довжина 120см ширина 80см товщина 10см. Наповнювач - білий поролон середньої жорсткості (26) Ручка - є Блискавка на чохлі - є Призначення - для приміщень. Щоб вибрати колір для мату, пропонуємо скористатися нашою розкладкою (див фото) : Спортивный мат детский 80 на 120 см (коврик ) купить Навіть сам по собі, гімнастичний мат буде корисний - дитина з задоволенням буде виконувати на ньому стрибки, перекиди, або будь-які вправи комплексу ранкової гімнастики, не ризикуючи нічого собі пошкодити. Гімнастичний мат складається з наповнювача (меблевий поролон) і чохла на застібці-блискавки, виготовленого з високоякісного шкірозамінника Vinylpex. Чохол при необхідності знімається, шкірзамінник можна мити будь-якими не містять хлор або інші кислоти миючими засобами. Габаритні розміри: 80х120х10см Де в Києві купити мат для будинку? Приїжджайте до нас на Борщагівку! тел. (Мтс) 099-043-03-01

1 400грн

Подробно
img
Бутси Nike Mercurial Vapor XIII Elite SG-PRO Anti-Clog
2022-12-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Nike - Бутcи nike Mercurial Vapor Elite SG-PRO Anti-Clog AT7894-606. Оновлений дизайн отримав основний колір і відмінно гармонує із загальним графічним оформленням моделі AT7894-606. Бутси nike Mercurial Vapor Elite SG-PRO Anti-Clog - це гарантовано оригінальний продукт виробництва Nike, що відповідає високим стандартам якості матеріалів та складання деталей властивим цьому виробнику. Професійна модель бутс елітного рівня Nike Mercurial Superfly VII Elite SG-PRO забезпечує необхідний комфорт при грі на м'яких, розмоклих полях. Конструкція верху Flyknit 360° гарантує щільне облягання стопи гравця, що робить посадку максимально комфортною. Зовнішнє покриття NikeSkin покращує контакт з м'ячем, а завдяки технології ACC футболісти отримують можливість впевнено контролювати снаряд у поганих погодних умовах. Комір Dynamic Fit забезпечує додаткову стійкість, а підошва Anti-Clog SG з подовженими шипами робить зчеплення зі змоклим покриттям більш надійним, спрощуючи виконання маневрів. Стан 9/10

4999грн

Подробно
img
Очки Global Vision, Pyramex, BBB | тёмные, фотохромные, с поляризацией
2022-12-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Очки стрелковые, фотохромные, спортивные, поляризационные Global Vision, BluWater, Pyramex (США), BBB, Tifosi, Proximity. — Фото слева (фотохромные очки): Наименования сверху вниз: • Global Vision Shorty (clear) Anti-Fog – 1350 грн с ремешком (одевается вместо дужек). • Global Vision Hercules-7 White (clear) – 1100 грн. • Global Vision Hercules-7 (clear) – 1100 грн. • Global Vision Hercules-7 (Anti-Fog) (G-Tech™ blue) синие зеркальные – 1120 грн. • Global Vision Hercules-7 (Anti-Fog) (G-Tech™ red) красные зеркальные – 1120 грн • BluWater Samson-3 Polarized (grey) – 1400 грн. • Global Vision Hercules-1 (yellow) желтые в оправе – 920 грн. — Фото по центру (очки с поляризацией или без): Наименования сверху вниз: • Pyramex Exeter – 440 грн. • BluWater Samson-3 Polarized (g-tech blue) синие зеркальные c поляризацией – 770 грн. • BluWater Bay Breeze Polarized (grey) серые c поляризацией – 440 грн • BluWater Florida-1 Polarized (brown) коричневые c поляризацией – 440 грн • BluWater Paddle Polarized (grey) серые c поляризацией – 590 грн. • Global Vision Hercules-7 White (G-Tech™ red) красные зеркальные – 640 грн • Global Vision Hercules-7 White (G-Tech™ blue) синие зеркальные – 640 грн • Global Vision Hercules-7 (grey) серые – 540 грн • Global Vision Hercules-7 (clear) прозрачные – 540 грн • Global Vision Hercules-7 (yellow) желтые – 540 грн • Global Vision Hercules-5 (yellow) желтые в оправе – 410 грн. — Фото справа (стрелковые очки, баллистические очки): Наименования сверху вниз: • Tifosi Z87.1 Ordnance 2.0 с линзами Smoke/HC Red/Clear – 1400 грн. • Proximity PZ87 с уплотнителем – 540 грн. • Tifosi Z87.1 Masso (clear) – 450 грн. • Pyramex Intrepid-II (clear) – 480 грн. • Pyramex Venture-2 (orange) – 350 грн. • Pyramex Rendezvous (clear) Anti-Fog – 480 грн. • Pyramex Pmxtreme – 390 грн.

410грн

Подробно
img
М’яч гімнастичної Torneo
2023-05-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Підволочиськ
Гімнастичний м’яч бренду Torneo 55 см салатового кольору. В наборі - коробка, упакований в пакет м’яч, насос, захист-пробка 2 шт та зажим.

600грн

Подробно
img
М'яч гімнастичний фітнес 65 см Torneo
2023-12-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
М'яч для фітнесу або гри від Torneo, 65 см. У комплекті також насос. Система захисту від вибуху. Витримує вагу до 200 кг. Стан дуже хороший, на фото показано. Брала для вправ з дитиною. Мяч гимнастический/ Для фитнеса/ Для Фитболла

250грн

Подробно
img
Каркасний басейн INTEX Metal Frame BEACHSIDE 305X76 Круглий 28206
2023-06-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
• Великий асортимент виробів INTEX! • Басейни, матраци, дитячі надувні ігрові центри (міні-аквапарки), тощо. • Доставка з нашого складу до Вас у відділення Нової пошти! • Оплата зручним для Вас способом! Якщо Вас зацікавила інша модель – питайте, уточнюйте наявність! В нас оптовороздрібний склад! Є в наявності басейни, матраци, дитячі надувні ігрові центри (міні-аквапарки), надувні круги, плоти, різноманітні тваринки. Каркасний басейн Intex Intex Beachside Metal Frame 28206 принесе радість та задоволення в спекотні літні дні вам та вашій родині. Metal Frame - серія басейнів із металевим каркасом, які встановлюються швидко та без застосування будь-яких додаткових інструментів. Металевий каркас складається із сполучних куточків, трубок-перемичок та стійок. Всі деталі пофарбовані та стійкі до стирання. Каркасні збірні басейни - це проста та недорога альтернатива стаціонарним дорогим басейнам. Головною відмінністю моделі Intex 28206 є зовнішнім малюнком чаші, стилізованим під морську тематику. Басейн знизу обладнаний зливальним клапаном. Щоб злити воду, необхідно приєднати до будь-якого садового шлангу перехідник, який йде в комплекті з басейном. Відкручує заглушку клапана і повертає перехідник, при цьому зливний клапан відкриється сам. Злити воду можна в будь-яке зручне для Вас місце. Характеристики: Размер: 305х76 см Объем: 4485 литров (при 90% заполнении) Время сборки: 30 мин Размеры упаковки: 28?28?90 см Bec: 17,4 KF Установка бассейна не займет много времени • Определите, где вы хотите установить бассейн • Соберите каркас бассейна • Бассейн готов к заполнению Інші моделі: 26326 басейн каркасний з повним комплектом 488*122см - 29660,0 грн. 26330 басейн каркасний з повним комплектом 549*132см - 40250,0 грн. 26356 басейн каркасний з повним комплектом 549*274*132см - 38130,0 грн. 26700 басейн каркасний 305*76см - 4045,0 грн. 26702 басейн каркасний + насос-фільтр 305*76см - 5425,0 грн. 26710 басейн каркасний 366*76см - 5170,0 грн. 26726 басейн каркасний + насос-фільтр 457*122см - 18730,0 грн. 26790 басейн каркасний + насос-фільтр 400*200*122см - 23730,0 грн. 28101 басейн 183*51см - 900,0 грн. 28106 басейн 244*61см - 1195,0 грн. 28108 басейн + насос-фільтр 244*61см - 2480,0 грн. 28120 (56920) басейн 305*76см - 1845,0 грн. 28122 (56922) басейн + насос-фільтр 305*76см - 3180,0 грн. 28130 басейн 366*76см - 2650,0 грн. 28132 (56422) басейн + насос-фільтр 366*76см - 4070,0 грн. 28206 басейн каркасний 305*76см - 4535,0 грн. 28208 басейн каркасний + насос-фільтр 305*76см - 6060,0 грн. 28270 (58983) басейн каркасний 220*150*60см - 3475,0 грн. 28271 (58980) басейн каркасний 260*160*65см - 3855,0 грн. 28272 (58981) басейн каркасний 300*200*75см - 4535,0 грн. 28274 басейн каркасний + насос-фільтр 450*220*84см - 9955,0 грн. 26668 хлоргенератор 220-240V для басейну - 4150,0 грн. 26676 хлоргенератор 220-240V (система морської води) + пісочний фільтр-насос - 12499,0 грн. 26680 хлоргенератор 220-240V (система морської води) + пісочний фільтр-насос - 14830,0 грн. 28000 (58949) скіммер для басейну - 635,0 грн. 28001(58948) вакуумний пилосос для чищення басейнів 32*35*60см - 2700,0 грн. 28002 (58958) набор для чистки бассейна - 935,0 грн. 28003 (58959) набір для чищення басейну - 1905,0 грн. 28007 автоматичний підводний очищувач басейну ZX50 - 2755,0 грн. 28020 (58939) тент для басейну 244см - 440,0 грн. 28021 (58938) тент для басейну 305см - 515,0 грн. 28030 тент для каркасного басейну 305см - 635,0 грн. 28031 тент для каркасного басейну 366см - 760,0 грн. 28037 тент для прямокутного басейну 389*184*20см - 665,0 грн. 28604 (58604) картриджний фільтр з насосом - 1820,0 грн. 28620 ручний водний пилосос з вбудованим акумулятором для очищення дна басейну - 2755,0 грн. 28638 (56638) картриджний фільтр з насосом - 2055,0 грн. 29000 (59900) фільтр-картридж для насоса - 127,0 грн. 29007 фільтр-картридж для насоса - 85,0 грн. 29058 скляний наповнювач для пісочних фільтрів 25кг - 850,0 грн. 29061 адаптер B для переходу з 32мм на 38мм - 65,0 грн. Оплата зручним для Вас способом Післяплатою або перерахуванням коштів на карту Доставка по Україні Одеса, Київ, Вінниця, Кіровоград, Полтава, Харків, Дніпро, Рівне, Херсон, Луцьк, Хмельницький, Житомир, Львів, Суми, Черкаси, Запоріжжя, Миколаїв, Тернопіль, Чернігів, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці та інші міста та населені пункти

4575грн

Подробно
img
Бігова доріжка Torneo Inita (T-150) електро
2023-01-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Електрична бігова доріжка Torneo Inita (T-150). Вага: 35 кг. Максимальна вага користувача: 120кг. Для Torneo Inita T-150 можна задати швидкість руху від 1 до 12 км/год з кроком 0.1. Бігова доріжка оснащена міні-комп'ютером. Він служить для включення і вимикання тренажера, контролю базових параметрів занять: часу, швидкості, дистанції і витрати калорій. Крім цього передбачений ключ аварійної зупинки, сприяє додаткової безпеки. Є ролики для транспортування. Майже не використовувалася, дефектів немає.

7500грн

Подробно
img
Беговая дорожка Torneo T-201
2023-06-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Беговая дорожка хорошем состоянии. Покупали в магазине. Пользовались аккуратно. Самовывоз оболонь. Беговая дорожка «TORNEO LINIA T-201» — это беговая дорожка для дома. Модель обладает удобной складной конструкцией, а также постоянными транспортировочными роликами, которые позволяют с легкостью перемещать ее с места на место. В сложенном состоянии она надежно закрепляется фиксатором и занимает очень мало места. Настроить беговую дорожку на нужный Вам режим позволяет электромотор данного тренажера, который позволяет устраивать как ходьбу от 1км/час, так и бег до 12км/час. Тренировочный компьютер на своем цифровом дисплее отображает: текущую скорость, время тренировки, пройденное расстояние, пульс и потраченные калории. Пульс измеряется при помощи кардиодатчика, который располагается на обеих рукоятках беговой дорожки. Эта модель беговой дорожки позволяет Вам задать параметры тренировки вручную, по Вашему желанию!!! ХАРАКТЕРИСТИКИ БЕГОВОЙ ДОРОЖКИ «TORNEO LINIA T-201»: • Тип: электрическая • Максимальный вес пользователя: 120 кг • Размеры бегового полотна (ШхД): 40х110 см • Удобный в использовании компьютер • Программы – Показания: текущая скорость, расход энергии, пройденная дистанция, пульс • Измерение пульса: есть, кардиодатчик находится на обеих рукоятках беговой дорожки • Скорость движения бегового полотна: до 12 км/час • Угол наклона полотна: нет • Мощность двигателя: от 1 л.с. • Складывающаяся конструкция: есть • Удобства: две подставки для стаканов, одна подставка для аксесуаров/личных вещей (например планшета), транспортировочные ролики/колеса для удобства быстро сменить место положения беговой дорожки, специальный магнит на цифровом дисплее беговой дорожки с прищепкой на одежду для мгновенной остановки движущегося бегового полотна беговой дорожки на случай схождения/падения человека • Размеры (ДхШхВ): 140x70x130 см • Вес: 47 кг • Питание от сети: 220 В • Продается без картонной упаковки, в собранном виде • САМОВЫВОЗ

7500грн

Подробно
img
Гриф и диски (блины) torneo
2023-06-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Гриф torneo w образный с замками, 120 см, два пластиковых блина по 10 кг torneo

3800грн

Подробно
img
Универсальный тренажер - скамья Torneo Alta G-325
2023-06-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Павлоград
Продам универсальную скамью б/у Torneo Alta G-325 в отличном состоянии для тренировки мышц спины, брюшного пресса, верхнего плечевого пояса и ног. Усиленная прочная конструкция EverProof и износостойкие материалы гарантируют долгий срок использования. Максимальный вес пользователя - 150 кг. Максимальная нагрузка - 220 кг. Не путать со скамьей Torneo Alta G-315, у которой максимальный вес пользователя - 130 кг, максимальная нагрузка - 150 кг. У них разная цена. Конструкция ErgoPad и материалы сиденья и спинки обеспечат максимально комфортные тренировки. Толщина наполнителя и показатель упругости сидений и спинок тренажера рассчитаны так, что даже при рывковых упражнениях с большим весом спина болеть не будет. Скамья имеет 4 уровня наклона спинки. Суперкомпактная складная конструкция InstaFold сэкономит место в квартире. Вес скамьи - 13 кг. Прекрасно сочетается с эспандерным блоком G-324.и стойками для штанги G-320. Сиденье - длина -31 см, ширина - 29 см; спинка - длина -84 см, ширина - 29 см. Самовывоз.

3650грн

Подробно
img
Скамья для жиму, спорт инвентарь TORNEO
2023-10-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Яворів
Продам свой спорткомплекс torneo: оснащён Тренажёром для ног+Стойка для приседания и +Скамья для Жима всё раздельно можно использовать как Стойку для Приседаний так и как Скамью для Жима раздельно.Скамья регулируется под любым углом. Большая Отличная Комплектация Две Штанги Малый гриф Хорошо подойдёт для Прокачки Трицепса и Бицепса Маленькая Штанга собирается примерно до 45 кг. И Большой Гриф посадочный Диаметр-30мм-вес-10кг для Жима лёжа и Приседаний.Разные Веса очень Удобные для Раскачки. Фирменные блины Прорезиненные barbel titan 2 по 10кг. четыре блина Фирмы torneo по 5 кг. блины железные без маркировки примерные веса -4 по 7кг. 2 по 5кг. два по 1.5 кг. Общий вес железа Штанги 90 кг. Также два Гантельных Грифа можно Собирать Мощные Гантели разных весов до 37кг! Спорткомплекс полностью разборный с лёгкостью можно перевести в легковом авто. Всё в отличном состоянии. Все вопросы по телефону!

4500грн

Подробно
img
Велотренажер Torneo Favourit B-707
2024-01-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Велотренажор Torneo в отличном состоянии б/у - пробу сняли несколько раз . Характеристики Измерение пульса: сенсорные датчики на рукоятках + телеметрия . Габариты в рабочем виде (д х ш х в): 120 х 60 х 140 см. Питание: сеть 220В Бренд Torneo Артикул B-707 Назначение Для дома Тип нагрузки Электромагнитная Тип (форма) Вертикальный Вес пользователя, до (кг) 120 Вес маховика, кг 10 Уровней нагрузки 32 Встроенные программы 16 Экран, тип LCD-экран, цветной Считывание пульса Сенсоры на поручнях Регулировка сиденья Есть, по вертикали и горизонтали; Вес велотренажера: 35 кг Самовывоз Харьковский массив. Отправка оговаривается отдельно, по полной предоплате или олх-доставка.

8000грн

Подробно
img
Орбітрек Torneo Vento C-208
2024-02-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Тренажер у гарному стані. Опис Орбітрек Torneo Vento C-208: Еліптичний тренажер-орбітрек Torneo Vento C-208 - Магнітна система навантаження - Маса маховика: 6 кг. - Навантаження: 8 рівнів - Живлення: батарейки - Довжина кроку: 305 мм. - Вимірювання пульсу – датчиками на рукоятках - Компенсатори нерівності підлоги - Транспортувальні ролики - Максимальна вага користувача: 110 кг. Комп'ютер: LCD-монітор - час; - швидкість; - дистанція; - пульс; - калорії.

4000грн

Подробно
img
Torneo Jazz YM 6680-7BH
2024-04-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Тринажер в чудовому стані, при тренуванні не видає посторонніх шумів. Можлива доставка при оплаті палива по Києву або 2 тис гривень предоплата при доставці новою поштою по Україні. Огляд youtube.com/shorts/CPYZG1dloLI Велотренажер Torneo Jazz B-507M - тренажерне обладнання від популярного виробника, ідеально підходить для тренувань вдома. Особливість цього ергометра полягає в тому, що він може з високою точністю відстежувати весь процес занять, надаючи користувачу всі необхідні результати. Міцна рама витримує користувача, вага якого не перевищує 130 кг. Деякі частини конструкції покриті спеціальним порошковим гіпоалергенним складом, який захищає велотренажер від різних видів пошкоджень, наприклад, сколів або подряпин. Електромагнітна система навантаження з 10-кілограмовим маховиком - чудове функціональне наповнення, здатне надати користувачеві широкий спектр тренувань всього тіла. 23 рівні навантаження, обравши один з яких, користувач може цілеспрямовано налаштуватися на досягнення відмінних результатів. Весь процес тренування спрощується завдяки високоточному бортовому комп'ютеру, який вбудований в кермову стійку. Він не лише відстежує всю інформацію про прогрес занять, але і передає її на монохромний LCD-монітор. Консоль бортового комп'ютера містить понад 100 програм випадкового вибору, 23 попередньо встановлені програми, систему "Fitness Test" і жировий аналізатор. Комфортне використання гарантує дуже міцне сидіння анатомічної форми, яке забезпечує зручне сідання для користувача. Сидіння регулюється в кілька положень, як по вертикалі, так і по горизонталі. Зокрема, регулюється кут нахилу, надаючи можливість підлаштовувати параметри велотренажера Torneo Jazz B-507M під себе. Вага тренажера - 35 кг.

5000грн

Подробно