img
Лава регульована InterAtletika LC302
2023-03-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Лава регульована InterAtletika LC302 - спортивний тренажер для опрацювання наступних груп м'язів: рук, плечового пояса, грудних, спини та преса. Систематичні тренування на обладнанні дозволять залучити та ефективно опрацювати як основні, так і ізольовані м'язи. На тренажері можна виконувати вправи: зведення/розведення гантелей, жим штанги, згинання рук з гантелями, тягу гантелі однією рукою, завдання на прес і скручування. доставка по Киеву безкоштовно. Відправка НП

12000грн

Подробно
img
Лава для жиму. Приставка для ніг. Приставка Скотта. Тяговий тренажер.
2023-06-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Бориспіль
Лава регульована Профі InterAtletikGym ST-008 - стан нової. Приставка для ніг InterAtletika ST-005.4 - стан нової. Приставка Скотта InterAtletika ST-005.3 - стан нової. Гантелі по 3кг. Гриф короткий. Гриф 20кг, два блини по 10кг, стакан на грифу 55мм. За все 5000грн. До лави можна прикріпити зроблений(як для себе) тяговий тренажер. Труба для повзунка - нержавійка. Тримач блинів під діаметр 30мм- нержавійка. До нього додам: Ручка для тяги пряма InterAtletika E5-21-M обертова Ручка для тяги знизу InterAtletika D4-04-M Ручка канатна InterAtletika M13-16-M Ціна за все 2000грн.

5000грн

Подробно
img
Лавка для жиму під штангу зі стійками регульована гантелі лава штанга
2023-01-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Рівне
Лавка для жиму під штангу зі стійками регульована гантелі лава Самовивіз Рівне Київська 92а Лава під Штангу + стійки - це відмінний варіант домашнього тренажера, який може використовуватися і в тренажерних залах. Лава виготовлена з якісних і високоміцних металу, які не піддаються зносу і готові витримати навантаження Рама тренажера виготовлена з металевого профілю, а мякі частини з зносостійкого паралона і якісного шкірозамінника. Лава має складну конструкцію, що дозволить вам істотно заощадити місце в перерві між тренуваннями. Лава під Штангу + стійки - це універсальний тренажер, який дозволить вам виконувати величезну кількість вправ в домашніх умовах Також в наявності інші моделі лавок гантелі стойки гирі грифи диски турніки Пишіть дзвоніть будем раді допомогти! Доставка по Україні 1-3 Днів Новою Поштою (100-250грн)

2400грн

Подробно
img
Лава Для Жиму універсальна WCG 0020
2023-02-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Лава тренувальна WCG 0020 з партою Скотта   Лава WCG 0020 з приставкою Скотта ця спортивна лава оснащена важелями "батерфляй" для розвитку м'язів грудей і спини і блоком для тренування ніг являє собою повноцінний багатофункціональний силовий тренажер для дому складної конструкції. Покриття тренажера стійке до механічних пошкоджень і ударів, воно буде зберігати відмінний зовнішній вигляд під час всього терміну використання.Міцна сталева конструкція з профілів 40х40 мм і 50х50 . Приставка Скотта для лави WCG 0020 – це чудовий снаряд. Він призначений для вправ на тренування біцепсів. Завдяки цьому тренажера ви можете качати біцепс, не перевантажуючи спину. Стійки тренажера регулюються по висоті, замки безпеки на них роблять тренування абсолютно безпечною. М'яка ергономічна поверхня лави і валиків під ноги позбавляє користувача від дискомфорту, допомагаючи йому повністю зосередитися на процесі тренування Міцна конструкція виконана з товстого сталевого профілю забезпечить безпеку під час фізичних вправ, а порошкове покриття лави забезпечує довговічність протягом багатьох років. Лава для жиму WCG 0020 + Приставка Скотта з тренажером для ніг і батерфляєм Основні характеристики: Вага лави: 25 кг Зростання користувачів: до 190 см Макс. вага користувача 120 кг максимальне навантаження на стійки: 140 кг Регулювання висоти стійок (МАКС. / ВИСОТА ХВ.) / 95-114 см Відстань між стійками: 60см Габарити лавки: 160 см х 135 см х 125 см Розміри сидіння: 30 см х 31 см х 4 см Розміри спинки: 30 см х 77 см х 4 см Сталеві профілі: 40 x 40 мм і 50 х 50 4-ступінчастий регульований кут спинки (від 0 до 45) Приставка Скотта регульована Розміри приставки "Скотта" 46 х 27 см Гарантія 2 роки. Ось основні функції і можливості тренувань, які гарантує лава для вправ : Жими лежачи Батерфляй (Поворотні рычагис обох сторін від лавки) Важелі для тренування м'язів ніг ( згинання та розгинання ніг в колінному суглобі) Вправа Худоби" на біцепс Вищевказані елементи сприяють швидкому розвитку м'язів грудної клітки,біцепса литок і стегон.   Займайтеся з задоволенням ! Будьте сильними і здоровими ! Доставка в регіони України Новою Поштою Способи оплати: Накладеним платежем (оплата готівкою при отриманні товару) Передплата на наш рахунок у Приватбанку (в такому випадку, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином економите)

3800грн

Подробно
img
Лавка під штангу + Стійки WCG-002
2024-03-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Лава під Штангу + стійки WCG-002 максимальна вага 310 кг Лава під Штангу + стійки WCG-002 - це відмінний варіант домашнього тренажера, який може використовуватися і в тренажерних залах. Лава виготовлена з якісних і високоміцних металу, які не піддаються зносу і готові витримати навантаження до 310 кг. Рама тренажера виготовлена з металевого профілю, а м'які частини з зносостійкого паралона і якісного шкірозамінника. Лава має складну конструкцію, що дозволить вам істотно заощадити місце в перерві між тренуваннями. Лава під Штангу + стійки WCG-002 - це універсальний тренажер, який дозволить вам виконувати величезну кількість вправ в домашніх умовах Задіяні групи м'язів: Первинна навантаження: М'язи грудей; Вторинна навантаження: Біцепси, Трицепси, М'язи плечового пояса. Характеристики лави Міцна конструкція, яка виготовлена з нержавіючої сталі; Використання матеріалів високої якості; Амортизуючі підп'ятники, які не потребують кріплення до підлоги. Сидіння з багатошарової фанери; Наповнювач - двошаровий пінополіуретан, який не піддається деформації; Оббивка - штучна шкіра високої якості; Габарити Стійки: висота від 80 до 137 см регульована ширина від 70 до 100 см максимальна вага 200 кг Габарити Лавки висота 48 см довжина 103 см максимальна вага 310 кг Виробник WCG Країна виробник Україна Призначення Професійне Тип Лава + стійка Конструкція Розбірна Максимальне навантаження 300 кг Вага 26 кг Колір Чорний Стан Новий Користувальницькі характеристики ВАГА ТРЕНАЖОРА 26 КГ ВИСОТА 45 СМ. ДОВЖИНА 123 СМ. Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка у регіони України Новою Поштою Способи оплати: Післяплатою (оплата готівкою при отриманні товару) Передплата на наш рахунок у Приватбанку (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте) Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора.

2649грн

Подробно
img
InterAtletika Стійки Лава Підставка ніг Скотта Штанга Бліни - 136кг
2023-10-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
До комплекту входить: Стійки InterAtletikGym Профі ST-007 - 1шт Лава регульована Профі InterAtletikGym ST-008- 1шт Приставка для ніг InterAtletika ST-005.4 - 1шт Приставка Скотта InterAtletika ST-005.3 - 1шт Штанга для жиму ?25 мм - 2000мм - 1шт Гриф для гантелей ?25 мм - 2шт Бліни бетон з стальним каркасом. 20кг - 2шт 10кг - 6шт 5кг - 4шт 2,5кг - 4шт 1,5кг - 4шт Все справвне. Стійки мають незначні сліди корозії, можна підмалювати для візуального задоволення. Грифи виточені із сталі, не покриті хромом, тому теж є значні сліди корозії. Бліги цілі, деякі маюсь надщербення, 2,5 кг мають тріщинки, але тримаються купи, і прослужать ще не один рік, якщо ними не кидатись. Немає в комплекті фіксаторів для регулювання висоти стійок, використовував звичайні болти. Компелект знаходиться в Івано-Франківській області. При потребі можна забрати в місті Івано-Франківськ (самовивіз) чи за окрему доплату доставка по місту. Доставкою Новою Поштою чи Делівері, тільки при частковій (вартість доставки транспортної компанії) чи повній передоплаті. Продаю комплектом. Всі номери вказані в оголошенні, можете оцінити загальну вартість такого комплекту. На додаткові запитання відповім. Пишіть, не завжди є можливість відповідати на телефонні дзвінки.

18000грн

Подробно
img
Мультистанция InterAtletika Екстра (ST-034) + Приставка Турник/Брусья
2023-04-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Продам в идеальном состоянии мультистанцию InterAtletika EXTRA ST-034 + Приставка к ней InterAtletika EXTRA ST-034.1 (брусья + турник). Покупали в официальном магазине для домашнего спортзала. Отдали тогда за него около 80000 грн. Сейчас такой новый набор стоит около - 70000 грн. Пользовались очень мало, следы использования отсутствуют. торг. Расписывать все преимущества и возможности смысла нет - подробней читать на официальном сайте по ссылке https://interatletika.com.ua/multistantsiya-interatletika-ekstra-st-034/ Находится в Одессе. Самовывоз.

46000грн

Подробно
img
Шведська стінка InterAtletika ST002-Р
2024-05-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Житомир
Опис Шведська стінка InterAtletika ST002-Р Діти завжди відчувають потребу в русі, яку задовольняють незважаючи на умови навколишнього середовища. Щоб дитина не носилася по дому та гармонійно розвивалася, Вам необхідно оснастити дитячу кімнату спеціальним спортивним куточком, який являє собою справжній гімнастичний комплекс. До нього входять: шведська стінка, турнік, канат, кільця і ??підвісна драбина. Безпечно і надійно Щоб заняття малюка спортом були безпечними та ефективними, дитячий куточок міцно кріпиться до стіни. Для цього в металевому каркасі передбачені спеціальні отвори. Крім того, у верхній частині шведської стінки є упори, які дозволяють нерухомо зафіксувати її незалежно від висоти стелі (2,4-2,5 м). Поперечини драбини та кільця зроблені з міцного пластику, що дозволило полегшити вагу конструкції. Міцний товстий канат і мотузки з синтетичного матеріалу прослужать досить довго навіть при щоденних навантаженнях. Корисна розвага Завдяки яскравому, різнобарвному дизайну дитячий куточок безперечно сподобається будь-якій дитині. Крім традиційних гімнастичних вправ, маляті буде цікаво просто лазити по драбині та шведській стінці, висіти на канаті або розгойдуватися на кільцях. Каркас комплексу прикрашений зручною шкалою росту, яка допоможе батькам стежити за темпами розвитку одного або декількох дітей. Фізичний розвиток – важлива частина виховання дитини. У сучасній квартирі буває складно приділяти цьому питанню достатньо уваги. Встановивши дитячий куточок, Ви забезпечите дітей необхідним навантаженням у будь-який час і відмінним способом розважитися з користю. Гімнастичний комплекс чудово підійде для використання в дитячих дошкільних установах та школах (молодші класи). Характеристики Шведська стінка InterAtletika ST002-Р Категорія: Фітнес Основні характеристики Шведська стінка InterAtletika ST002-Р Ціна: 3 600 ?/шт. Бренд: InterAtletika Колір виробника: жовтий Країна-виробник: Україна Технічні особливості Матеріал виробу: метал Вага: 26 кг Довжина: 60 см Ширина: 67 см Висота: 240 см Максимальна вага користувача: 70 кг Додаткова інформація Властивості: усі поперечини виконані з якісної та екологічно чистої деревини; конструкція досить міцна, завдяки чому займатися на тренажері зможе навіть доросла людина (максимальна вага – 70 кг), максимальне навантаження на навісні елементи – 35 кг Комплектація: інструкція для користувача, кільця гімнастичні 2 шт., ростомір, канат 1 шт., драбина 1 шт.

3600грн

Подробно
img
Лава для жиму атлетична "ІнтерАтлетика СТ-003"
2023-05-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Кротошино
Шукаєте компактний силовий тренажер для дому? Лава для жиму атлетична Компакт ІнтерАтлетика СТ-003 ідеально підійде тим, хто не має в своєму розпорядженні зайвих десятків квадратних метрів. Такий тренажер дозволить із зручністю виконувати одні з найпопулярніших вправ для м'язів грудей – жим штанги лежачи та під кутом. Особливістю лави Compact ST-003 є те, що вона оснащена брусами. У горизонтальному положенні ви включите в роботу більшість м'язів верхньої частини тіла. Як ви, напевно, вже давно помітили, такий тренажер обов'язково є присутнім у всіх спортзалах, і не дарма. Біля нього так і кишать юрби накачаних чоловіків. Виходячи з усього вищесказаного, можна зробити висновок, що атлетична лава є комплексним тренажером, який дозволяє провести якісне, повне тренування в домашніх умовах. Лава для жиму атлетична InterAtletika ST-003 дозволить вам виконувати такі вправи: жим штанги лежачи, жим штанги під кутом, робота з гантелями, вправи на брусах, вправи для м'язів грудей, пресу, трицепсів. Все це допоможе сформувати чудовий, рельєфний верхній плечовий пояс. Максимальна вага користувача – 100 кг Максимальне навантаження на стійки лави складає 100 кг. На стійках знаходяться страхувальні гаки, які дозволять максимально безпечно виконувати жими великих ваг. Відстань між стійками дозволяє виконати жим як вузьким, і широким хватом. Рухлива спинка лави має 4 кути нахилу: 0, 15, 30 та 45 градусів, що дозволяє чудово опрацьовувати м'язи грудей. Оснащена брусами. Довжина – 1210 мм, ширина – 626 мм, висота – 1185 мм. Лава дуже компактна, що є величезним плюсом, оскільки не всі можуть помістити вдома габаритний тренажер. Вага тренажера складає 20 кг.

3500грн

Подробно
img
Лава для жиму Регульована MAGNUS mc-L005
2023-04-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Житомир
Характеристики Виробник Magnus Країна виробник Польща Тип Лава Конструкція Розбірна Максимальне навантаження 260.0 (кг) Вага 18.0 (кг) Колір чорний Опис Регульована лава Magnus MC-L005 володіє системою блокувань та стелажів під спинкою, що забезпечує відповідний розподіл навантаження та величезну витривалість. Лава має 6-ти рівневе регулювання спинки, що досягає 90 градусів (прямого кута) для вправ верхніх частин рук і грудей - дуже важливо в такого роду лавах. Стабільна і міцна конструкція дозволяє вичавлювати на лавці велику вагу. Також лава розрахована на прикріплення додаткових елементів, таких як парта для тренування біцепсів, тяга та стійки під штангу. Це забезпечує повноцінні тренування, в яких Ви вправляєте практично всі частини тіла. Максимальне навантаження – 260 кг (з огляду на вагу користувача) За бажанням ви зможете докупити окремо стійки або приставку худоби. Доставка по Україні Новою Поштою Без Передоплат. Спосіб оплати: - Оплата при отриманні (Накладений платіж); - Безготівковий розрахунок; Дивіться інші товари через фому "Інші оголошення автора" З повагою, Марина

1999грн

Подробно
img
Лава для жиму та пресу 2020 + бруси
2023-02-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Лава для жиму, похила для преса, бруси. WCG 2020 Лава під штангу (складна) Складна конструкція, ідеальна для домашнього використання. Професійна лава для жиму, похила лава, лавка для преса, бруси для віджимання. За допомогою цієї професійної лави для жиму можливо виконувати безліч варіантів для тренування, створюють оптимальну навантаження на м'язи грудей, рук, плечей, черевного преса. Підходить для всіх силових штанг . За допомогою цієї силової лави ви зможете виконувати вправи на м'язи преса, піднімаючи тулуб з положення «лежачи» закріпивши ноги з допомогою нейлонового ременя. Силова лавка легко і швидко може бути складена, тим самим заощаджуючи місце при її зберіганні. Силова лава, оснащена брусами. Основна підставка може регулюватися по висоті від 800 мм до 1000 мм в п'яти позиціях. Міцне і масивне виконання. Конструкція з чотирикутної посиленої сталевої рами. Чорні гумові амортизуючі накладки на основі, забезпечують стійке положення навіть на нерівних або слизьких підлогах. Характеристики: Колір : Білий Рівень: новачок, любитель, професіонал Клас обладнання: підходить для професійного використання та використання в домашніх умовах Тип : силова лавка, похила лавка, лавка для преса, бруси Вправи : Штанга, гантелі, бруси, прес Навантаження : Штанга, гантелі, власна вага Максимальне навантаження : до 150 кг (на стійки) Максимальна вага користувача : до 250 кг (людина і силова штанга) Розміри в робочому вигляді 116 х 55 х 111 см Розміри у складеному вигляді 37 х 55 х 131 см Рама : міцна посилена сталева конструкція ( 50 х 50 х 2 мм ) (40 х 40 х 2мм) Сидіння : 1100 мм х 245 мм х 50 мм Складання : є Регулювання стійок : під штангу по висоті (6 положень) Вага 20 кг Виробник WCG Країна виробник Україна

3000грн

Подробно
img
Лавка для жиму регульована ТОП ЯКІСТЬ
2023-03-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
СТОРІНКА ФЕЙСБУК: www.facebook.com/kachaizelezo/?modal=admin_todo_tour или в поиске Качай Железо САЙТ: www.kachaizelezo.com.ua ВАРІАНТ 1 Лавка універсальна регульована Вага: 15 кг Розміри сидіння: 31 х 25 см (Д х Ш) Розміри спинки: 75 х 26 см (Д х Ш) Габарити лавки: 124 х 33 см (Д х Ш) 5 кутів нахилу спинки Максимальне навантаження: 250 кг ЦІНА 2600 ГРН ВАРІАНТ 2 Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 350 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 мм ЦІНА 3900 ГРН ВАРІАНТ 3 Лавка для жиму регульована Довжина лавки: 110 см Ширина лавки: 44 см Висота лавки: 45 см Вага: 18 кг Максимальне навантаження: 250 кг Вимірювання спинки: 76 x 28 см Вимірювання сидіння: 31 x 28 см Регулювання спинки: 3 позиції Регулювання сидіння: 2 позиції Матеріал: сталь Профіль конструкції: 40 х 40 мм, товщина металу 2 мм ЦІНА 2000 ГРН ВАРІАНТ 4 Лавка для жиму регульована Вага: 13 кг Розміри спинки: 75х29х4 (Довжина х Ширина х Товщина) Розміри сидіння: 32х28х4 (Довжина х Ширина х Товщина) Максимальне навантаження: 250 кг Регулювання спинки: 5 позицій Регулювання сидіння: 3 позиції Максимальне навантаження: 250 кг ЦІНА 2400 ГРН ВАРІАНТ 5 Лавка горизонтальна регульована Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 20 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85) ЦІНА 4300 ГРН ВАРІАНТ 6 Лавка регульована з партою Скотта і тренажером для ніг Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 25 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85); Максимальні навантаження на тренажер для ніг: 60 кг ЦІНА 8200 ГРН ВАРІАНТ 7 Лавка регульована з тренажером для ніг Розміри коробки (Д x Ш x В): 60 x 34 x 40 см. Вага: 12 кг Навантаження: 150 кг Регулювання сидіння: ні Регулювання довжини спинки: 4 ступені, кожні 5 см. Регулювання кута нахилу спинки: 0, 30, 60 та 85 градусів Розміри сидіння: 55 x 26 см. Розміри спинки: 55 х 26,5 см. Розміри підголівника: 10?26,5 см. Висота лавки від землі: 45 см. Товщина металевих елементів: 5 см ЦІНА 5400 ГРН ВАРІАНТ 8 Лавка регульована з відємним кутом Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 ЦІНА 3250 ГРН

2600грн

Подробно
img
Лава для жиму та біцепса універсальна RN-Sport / Скамья для жима
2023-06-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Лава 0020 з приставкою Скотта ця спортивна лава, оснащена важелями "батерфляй" для розвитку м'язів грудей та спини та блоком для тренування ніг, є повноцінним багатофункціональним силовим тренажером для дому складної конструкції. Покриття тренажера стійке до механічних пошкоджень та ударів, воно зберігатиме відмінний зовнішній вигляд під час всього терміну використання. Міцна сталева конструкція з профілів 40х40 мм та 50х50. Приставка Скотта для лави 0020 – чудовий снаряд. Він призначений для вправ для опрацювання біцепсів. Завдяки цьому тренажеру ви можете качати біцепси, не перевантажуючи спину. Стійки тренажера регулюються по висоті, замки безпеки на них роблять тренування абсолютно безпечним. М'яка ергономічна поверхня лави та валиків під ноги позбавляє користувача від дискомфорту, допомагаючи йому повністю зосередитись на процесі тренування. Міцна конструкція виконана з товстого сталевого профілю, що забезпечить безпеку під час фізичних вправ, а порошкове покриття лави забезпечує довговічність протягом багатьох років. Лава для жиму 0020 + Приставка Скотта з тренажером для ніг та батерфляєм Вага лави: 25 кг Зростання користувачів: до 190 см Макс. вага користувача До 120 кг максимальне навантаження на стійки: 140 кг Регулювання висоти стійок (МАКС. / ВИСОТА МІН.) / 95-114 см Відстань між стійками: 60см Габарити лави: 160 см х 135 см х 125 см Розміри сидіння: 30 см х 31 см х 4 см Розміри спинки: 30 см х 77 см х 4 см Сталеві профілі: 40 x 40 мм та 50 х 50 4-ступінчастий регульований кут спинки (від 0 до 45) Приставка Скотта регульована Розміри приставки "Скотта" 46 х 27 см Гарантія 2 роки. Ось основні функції та можливості тренувань, які гарантує лава для вправ: Жити лежачи Баттерфляй (Поворотні важелі з обох боків від лави) Важелі для тренування м'язів ніг ( згинання та розгинання ніг у колінному суглобі) Вправа "Скоту" на біцепс Вищевказані елементи сприяють швидкому розвитку м'язів грудної клітки, біцепса литок і стегон. Доставка: -Доставка по Україні. -Оплата при отриманні товару. -Є послуга оплата частинами або безготівковим переказом на рахунок ФОП. Більше товарів та відгуки на сайті - rn-sport.com.ua Інстаграм - www.instagram.com/rnsport.official/

4553грн

Подробно
img
Лава універсальна WCG 0020 з Тягою і партою Скотта + набір 98кг
2023-07-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Лава Для Жиму універсальна WCG 0020 з Тягою і партою Скотта + Набір штанга і гантелі 98 кг   Лава WCG 0020 + тяга з приставкою Скотта ця спортивна лава оснащена важелями "батерфляй" для розвитку м'язів грудей і спини і блоком для тренування ніг являє собою повноцінний багатофункціональний силовий тренажер для дому складної конструкції. Основні характеристики: Вага лави: 25 кг + тяга 6 кг( Висота тяги 172 см/Довжина тяги з крамницею: 209 см) Зростання користувачів: до 190 см Макс. вага користувача 120 кг максимальне навантаження на стійки: 140 кг Регулювання висоти стійок (МАКС. / ВИСОТА ХВ.) / 95-114 см Відстань між стійками: 60см Габарити лавки: 160 см х 135 см х 125 см Розміри сидіння: 30 см х 31 см х 4 см Розміри спинки: 30 см х 77 см х 4 см Сталеві профілі: 40 x 40 мм і 50 х 50 4-ступінчастий регульований кут спинки (від 0 до 45) Приставка Скотта регульована Розміри приставки "Скотта" 46 х 27 см Гарантія 2 роки. Ось основні функції і можливості тренувань, які гарантує лава для вправ : Жими лежачи Батерфляй (Поворотні рычагис обох сторін від лавки) Важелі для тренування м'язів ніг ( згинання та розгинання ніг в колінному суглобі) Вправа Скотта на біцепс В комплект набору входить: 2x 10 кг 6x 5 кг 8 x 2,5 кг 8 x 1,25 кг Гриф W — подібний 120 см (діаметр 30 мм) вага 6 кг Гриф прямий 180 см (діаметр 30 мм) вага 10 кг Грифи гантельные 2 шт. 45 см (діаметр 30 мм) вага 1,5 кг Для виконання силових вправ у комплекті поставляється тяга зверху . Як навантаження використовуються вагові диски з посадковим діаметром 25 мм і 31 мм (диски купуються окремо).Стійка для верхньої тяги дозволяє тренувати практично всі групи м'язів верхньої частини тіла! Тренажер верхня тяга має конструкцію, яка була спеціально розроблена для різних вправ, пов'язаних з опрацюванням рук і груп м'язів верхньої частини тіла з можливістю збільшувати навантаження за допомогою додаткових вагових блоків! Сильні м'язи спини і рук грають дуже важливу роль в будь фізичної активності, пов'язаної з різними силовими вправами. Покриття тренажера стійке до механічних пошкоджень і ударів, воно буде зберігати відмінний зовнішній вигляд під час всього терміну використання.Міцна сталева конструкція з профілів 40х40 мм і 50х50 . Приставка Скотта для лави WCG 0020 з тягою – це чудовий снаряд. Він призначений для вправ на тренування біцепсів. Завдяки цьому тренажера ви можете качати біцепс, не перевантажуючи спину. Стійки тренажера регулюються по висоті, замки безпеки на них роблять тренування абсолютно безпечною. М'яка ергономічна поверхня лави і валиків під ноги позбавляє користувача від дискомфорту, допомагаючи йому повністю зосередитися на процесі тренування. Міцна конструкція виконана з товстого сталевого профілю забезпечить безпеку під час фізичних вправ, а порошкове покриття лави забезпечує довговічність протягом багатьох років. Вищевказані елементи сприяють швидкому розвитку м'язів грудної клітки,біцепса литок і стегон. Займайтеся з задоволенням ! Будьте сильними і здоровими ! Доставка в регіони України Новою Поштою Способи оплати: Накладеним платежем (оплата готівкою при отриманні товару) Передплата на наш рахунок у Приватбанку (в такому випадку, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином економите)

9100грн

Подробно
img
Лавка під штангу + Стійки WCG-002
2023-11-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Лава під Штангу + стійки WCG-002 Лава під Штангу + стійки WCG-002 - це відмінний варіант домашнього тренажера, який може використовуватися і в тренажерних залах. Лава виготовлена з якісних і високоміцних металу, які не піддаються зносу і готові витримати навантаження до 250 кг. Рама тренажера виготовлена з металевого профілю, а м'які частини з зносостійкого паралона і якісного шкірозамінника. Лава має складну конструкцію, що дозволить вам істотно заощадити місце в перерві між тренуваннями. Лава під Штангу + стійки WCG-002 - це універсальний тренажер, який дозволить вам виконувати величезну кількість вправ в домашніх умовах Задіяні групи м'язів: Первинна навантаження: М'язи грудей; Вторинна навантаження: Біцепси, Трицепси, М'язи плечового пояса. Характеристики лави Міцна конструкція, яка виготовлена з нержавіючої сталі; Використання матеріалів високої якості; Амортизуючі підп'ятники, які не потребують кріплення до підлоги. Сидіння з багатошарової фанери; Наповнювач - двошаровий пінополіуретан, який не піддається деформації; Оббивка - штучна шкіра високої якості; Габарити Стійки: висота від 80 до 137 см регульована ширина від 70 до 100 см Габарити Лавки висота 48 см довжина 103 см Максимальна вага 250 кг Доставка новою поштою по Україні. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

2398грн

Подробно
img
Лавка для штанга регульована. різні варіанти Виробник
2023-05-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Кривий Ріг
Працюєм і по новій поштій в терміни 1-3 дня Наш сайт з великим асортиментом спортивих товарів: olimpiya-sport.com.ua _Варіант 1 Профіль 40 х 40 мм, товщина стінки профілю 2 мм Ширина підставки 43 см Довжина бази 52см Максимальна висота стійок 154 см Мін.висота стійок 89 см Регулювання спинки 6 ступенів =ЦІНА 3650 грн _Варіант 2 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см =ЦІНА 2400 грн _Варіант 3 Профіль 40х40 мм Загальна довжина лавки 130 см Висота від підлоги 44 см Стійки регулюються по висоті від 85 см до 110 см (5 положень) Ширина між стійками 100 см =ЦІНА 3150 грн _Варіант 4 Лава не регулюється. Висота лавки - 40 см Довжина - 110 см В основі труба профільна 60х30х2 мм Висота стійок 85-110 см Ширина між стійками: 80 см =ЦІНА 2100 грн _Варіант 5 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см Парта Скотта регульована =ЦІНА 3300 грн _Варіант 6 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см Лавка регульована =ЦІНА 2900 грн _Варіант 7 Регулювання висоти стійок 95-114 см Відстань між стійками: 60см Габарити лавки: 160 см х 135 см х 125 см Сталеві профілі: 40 x 40 мм і 50 х 50 4-ступінчастий регульований кут спинки (від 0 до 45) Приставка Скотта регульована =ЦІНА 4000 грн _Варіант 8 Розміри в робочому вигляді: 116 х 55 х 111 см Розміри в складеному вигляді: 37 х 55 х 131 см Рама: 50 х 50 х 2 мм, 40 х 40 х 2мм Складається для зручного зберігання Регулювання стійок: під штангу по висоті (6 положень) =ЦІНА 3000 грн

3300грн

Подробно
img
Лавка для жиму регульована та інші. Великий вибір
2023-05-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Можемо відправляти по всій Україні новою поштою в терміни 1-3 дня Наш сайт з асортиментом для спорту: olimpiya-sport.com.ua - Варіант 1 Профіль 40 х 40 мм, товщина стінки профілю 2 мм Ширина підставки 43 см Довжина бази 52см Максимальна висота стійок 154 см Мін.висота стійок 89 см Регулювання спинки 6 ступенів - ЦІНА 3650 грн - Варіант 2 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см - ЦІНА 2400 грн - Варіант 3 Профіль 40х40 мм Загальна довжина лавки 130 см Висота від підлоги 44 см Стійки регулюються по висоті від 85 см до 110 см (5 положень) Ширина між стійками 100 см - ЦІНА 3150 грн - Варіант 4 Лава не регулюється. Висота лавки - 40 см Довжина - 110 см В основі труба профільна 60х30х2 мм Висота стійок 85-110 см Ширина між стійками: 80 см - ЦІНА 2100 грн - Варіант 5 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см Парта Скотта регульована - ЦІНА 3300 грн - Варіант 6 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см Лавка регульована - ЦІНА 2900 грн - Варіант 7 Регулювання висоти стійок 95-114 см Відстань між стійками: 60см Габарити лавки: 160 см х 135 см х 125 см Сталеві профілі: 40 x 40 мм і 50 х 50 4-ступінчастий регульований кут спинки (від 0 до 45) Приставка Скотта регульована - ЦІНА 4000 грн - Варіант 8 Розміри в робочому вигляді: 116 х 55 х 111 см Розміри в складеному вигляді: 37 х 55 х 131 см Рама: 50 х 50 х 2 мм, 40 х 40 х 2мм Складається для зручного зберігання Регулювання стійок: під штангу по висоті (6 положень) - ЦІНА 3000 грн

3150грн

Подробно
img
Лавка жимова для штанги, регульована ХИТ ПРОДАЖ
2023-09-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Працюємо і по відправці новою поштою по доступним цінам доставки в терміни 1-3 дня Наш магазин з асортиментом спорт товарів: olimpiya-sport.com.ua Варіант 1 =Профіль 40 х 40 мм, товщина стінки профілю 2 мм =Ширина підставки 43 см =Довжина бази 52см =Максимальна висота стійок 154 см =Мін.висота стійок 89 см =Регулювання спинки 6 ступенів ЦІНА 3650 грн Варіант 2 =Профіль 4 на 4 см =Висота стійок регульована 80 - 137 см =Ширина 80-100 см =Довжина лежака 120 см ЦІНА 2400 грн Варіант 3 =Профіль 40х40 мм =Загальна довжина лавки 130 см =Висота від підлоги 44 см =Стійки регулюються по висоті від 85 см до 110 см (5 положень) =Ширина між стійками 100 см ЦІНА 3650 грн Варіант 4 =Лава не регулюється. =Висота лавки - 40 см =Довжина - 110 см =В основі труба профільна 60х30х2 мм =Висота стійок 85-110 см =Ширина між стійками: 80 см ЦІНА 2400 грн Варіант 5 =Профіль 4 на 4 см =Висота стійок регульована 80 - 137 см =Ширина 80-100 см =Довжина лежака 120 см =Парта Скотта регульована ЦІНА 3300 грн Варіант 6 =Профіль 4 на 4 см =Висота стійок регульована 80 - 137 см =Ширина 80-100 см =Довжина лежака 120 см =Лавка регульована ЦІНА 2900 грн Варіант 7 =Регулювання висоти стійок 95-114 см =Відстань між стійками: 60см =Габарити лавки: 160 см х 135 см х 125 см =Сталеві профілі: 40 x 40 мм і 50 х 50 =4-ступінчастий регульований кут спинки (від 0 до 45) =Приставка Скотта регульована ЦІНА 4000 грн Варіант 8 =Розміри в робочому вигляді: 116 х 55 х 111 см =Розміри в складеному вигляді: 37 х 55 х 131 см =Рама: 50 х 50 х 2 мм, 40 х 40 х 2мм =Складається для зручного зберігання =Регулювання стійок: під штангу по висоті (6 положень) ЦІНА 3000 грн

3650грн

Подробно
img
Проф. лава зі стійками RN-Sport BlackRock + Олімпійська штанга 120 кг
2023-06-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Професійна лава для жиму з багаторівневими стійками зі страховими упорами RN-Sport black rock Двостороння регульована лава Висота: 45 см Загальна ширина: 55 см Ширина спинки: 33 см Довжина: 130 см/156 см (під кутом 0° спинки) Вага: 25 кг Регулювання сидіння: 4 рівні Регулювання спинки: 5 рівнів Максимальне навантаження: 300 кг Профіль конструкції: 80х60, 60х60, 50х50, 60х30 Забарвлена порошковою фарбою. Колір рами та обшивки можете вибрати будь-який на ваш розсуд. Багаторівневі стійки під штангу Стійка для присідань зі страховкою, підходить для будь-якого зростання людини. Товщина гаків під гриф 6мм. Д*Ш*В: 160*122*176 см. Відстань між упорами, кут нахилу, колір фарбування тощо. Параметри - можуть бути змінені за бажанням клієнта. Тип стійок: комбіновані Висота: 176 см Ширина: макс. 122 см Довжина: 100см Вага: 70 кг Максимальне навантаження: 300 кг Матеріал: сталь Оздоблення: порошкове фарбування Колір рами, гаків можете вибрати будь-який на ваш розсуд. В комплект входить: Регульована лава Стійки під штангу Сталеві гумові диски з хватом для рук: 2х 20 кг, 2х 15 кг, 2х 10 кг, 2х 5 кг, 2х 2.5 кг Гриф прямий, олімпійський, хромований 220 см, замки. Навантаження до 250 кг. В наявності грифи до 350 кг, 450 кг, 680 кг. Мають 4 підшипники. Професійні. Докладніше уточнюйте у менеджера сайту Характеристики грифів та дисків: Загальна вага дисків: 105 кг; Обгумована сталь; Діаметр отвору в дисках 51 мм; Матеріал: Сталь; Склянки обертаються; Діаметр грифу 50 мм; Покриття грифу: Хром; Доставка: - Доставка по Україні - Оплата при отриманні - Є можливість оплати частинами або за безготівковим розрахунком на рахунок ФОП Більше товарів та відгуки на сайті: rn-sport.com.ua Інстаграм - www.instagram.com/rnsport.official/

42860грн

Подробно
img
багатопозиційна тренувальна лавка FUNFIT
2023-10-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцьк
4-ступеневе РЕГУЛЮВАННЯ СИДІННЯ 8-ступеневе РЕГУЛЮВАННЯ СПИНКИ БЕЗПЕЧНЕ НАВЧАННЯ ВДОМА М'ЯКЕ ПОКРИВАННЯ РЕГУЛЬОВАНА ТРЕНУВАЛЬНА ЛАВА FUNFIT INCLINE BENCH Довжина сидіння 31 см Характеристики: Міцний, міцний каркас 8-ступінчасте регулювання спинки 4-ступеневе регулювання сидіння М'яка, зручна оббивка Легко регулюється Ручки проти ковзання Проста складна конструкція Широкий діапазон регулювань Можливості: Ви можете виконувати інтервальні тренування, тренування на витривалість або силу Чудово впливає на формування м'язів живота Допомагає зменшити жирові відкладення Сприяє зміцненню м'язів - підвищує ефективність вправ Це сприяє покращенню функціонування системи. органів дихання та системи кровообігу Це дозволяє покращити вашу фізичну форму РЕГУЛЬОВАНА ТРЕНУВАЛЬНА ЛАВА FUNFIT INCLINE BENCH Вага продукту в індивідуальній упаковці 13,8 кг Міцна конструкція: Стійкість під час виконання вправ забезпечує сталевий каркас. Лава оснащена системою замків і регульованими рамами, які гарантують правильний розподіл сил. Широкі можливості регулювання дозволяють виконувати різноманітні тренування.Максимальна вага користувача до 100 кг. Максимальна підготовка Багатопозиційна лава FUNFIT дозволяє виконувати силові вправи з використанням гантелей, штанг і тренувати ноги. Не займає місця Після тренувань, завдяки можливості складання, лавку можна легко зберігати навіть у маленькій квартирі. ТЕХНІЧНІ ДАНІ: загальна довжина: 136,0 см висота в горизонтальному положенні: 51,5 см максимальна висота: 116,0 см загальна ширина: 34,0 см регулювання кута нахилу спинки: ТАК, 8 ступ регулювання кута нахилу сидіння: ТАК, 4-ступінчаста можливість перетворення в похилу лавку: ТАК система швидкого складання: ТАК довжина в складеному вигляді: 139,0 см висота в складеному вигляді: 20,0 см максимальна вага користувача: 100,0 кг

2079грн

Подробно
img
Регульована лавка для жиму + стійки + скотта WCG-003
2024-04-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Регульована лавка для жиму + стійки + скотта WCG-003   Комплект лавки зі стійками - відмінний вибір для тих, хто активно займається вправами зі штангою. Міцна конструкція дозволить витримати до 310 кг (штанга в комплект не входить). Лава Magnus додатково укомплектована приставкою Скотта. Придбайте комплект у свій спортивний зал за найкращою ціною і ви отримаєте снаряд найвищої якості, який дозволить вам безпечно виконувати вправи зі штангою. Рама тренажера виготовлена з металевого профілю, а м'які частини з зносостійкого паралона і якісного шкірозамінника. Лава має складну конструкцію, що дозволить вам істотно заощадити місце в перерві між тренуваннями. Лава під Штангу + стійки WCG  + Скотта - це універсальний тренажер, який дозволить вам виконувати величезну кількість вправ в домашніх умовах Приставка Скотта – це професійний тренажер, який широко використовується в спортзалах і фітнес клубах. За допомогою цього тренажера ви зможете зміцнити м'язи рук, а саме – біцепс. Ефективно формує гарний, сильний і рельєфний біцепс. Упор верхній частині руки повністю виключає роботу м'язів плечового суглоба при підйомі руки, що робить ці вправи надзвичайно ефективними для відпрацювання форми і рельєфу біцепса, особливо якщо виконувати його однією рукою. Характеристики: Посилена конструкція з нержавіючої сталі; Високоякісні матеріали; Тренажер оснащений амортизуючими підп'ятниками, які не потребують кріплення до підлоги. Сидіння з багатошарової фанери; Наповнювач - двошаровий пінополіуретан, який не піддається деформації; Оббивка виготовлена з високоякісної штучної шкіри; Покриття - порошкова емаль з електростатичним напиленням. Виробник WCG Країна виробник Україна Тип Лава + стійка Конструкція Розбірна Максимальне навантаження 300 кг Вага 32 кг Колір Чорний Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка у регіони України Новою Поштою Способи оплати: Післяплатою (оплата готівкою при отриманні товару) Передплата на наш рахунок у Приватбанку (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте) Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора.

3649грн

Подробно
img
Фітнес-станція InterAtletika Максима (ST-006)
2023-06-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Продам майже нову фітнес-станцію InterAtletika Максима (ST-006) Стан відмінний! Повний опис станції за посиланням: interatletika.com.ua/ru/fitnes-stantsiya-interatletika-maksima-st-006/ у використанні була 4 місяці знаходиться в районі метро Позняки допможемо з розбором ти погрузкою

30000грн

Подробно
img
Диск InterAtletika от 1.5 кг до 25кг
2024-03-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Продам диски (блины) для грифа. Б/у Есть много спортивного инвентаря в хорошем состояние. Описание Диск InterAtletika LCAH-M цветной обрезиненный с ручками предназначен для изменения веса штанги или гантели. Используется в сочетании с этими снарядами, также можно применять в качестве утяжелителя вместо гантели. Чтобы диск не соскользнул с грифа во время тренировки, рекомендуется надежно его фиксировать. Диск имеет ручки для более удобного переноса и одевания их на штангу или гантель. Благодаря обрезиненному верхнему слою, диск не испортит напольное покрытие, тренажеры или стену при падении. Диск InterAtletika LCAH-M - незаменимый спортивный инвентарь для работы со свободными весами. Так, спортсмен имеет возможность выбрать необходимый уровень нагрузки для эффективной проработки мышц плечевого пояса, бицепса, трицепса, грудных мышечных групп. Диск подойдет как для использования в тренажерных залах, спортклубах, так и для тренировок в домашних условиях. Характеристики - Тип диска: для тренировок - Вес диска, кг: 25 - Внутренний диаметр диска: 51 мм (олимпийский) - Покрытие дисков: резина - Линия: InterAtletika - Количество в наборе: 1 - Материал дисков: сталь ЗВОНИТЕ! УВЕРЕН У МЕНЯ ЕСТЬ ТО ЧТО ВАМ НУЖНО! Диски есть следующие: 1.25 кг - 150грн 2.5 кг - 250грн 5 кг- 500грн 10 кг- 1000грн 15 кг- 1500грн 20 кг- 2000грн 25 кг- 2500грн

150грн

Подробно
img
Лавки жимові спорт без стійок ТОП ПРОДАЖ
2022-12-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
НА НАШИХ САЙТАХ ВЕЛИКИЙ ВИБІР СПОРТИВНОГО СПОРЯДЖЕННЯ: www.kachaizelezo.com.ua ВАРІАНТ 1 _Лавка універсальна регульована Вага: 15 кг Розміри сидіння: 31 х 25 см (Д х Ш) Розміри спинки: 75 х 26 см (Д х Ш) Габарити лавки: 124 х 33 см (Д х Ш) 5 кутів нахилу спинки Максимальне навантаження: 250 кг _ЦІНА 2600 ГРН ВАРІАНТ 2 _Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 350 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 мм _ЦІНА 3900 ГРН ВАРІАНТ 3 _Лавка для жиму регульована Довжина лавки: 110 см Ширина лавки: 44 см Висота лавки: 45 см Вага: 18 кг Максимальне навантаження: 250 кг Вимірювання спинки: 76 x 28 см Вимірювання сидіння: 31 x 28 см Регулювання спинки: 3 позиції Регулювання сидіння: 2 позиції Матеріал: сталь Профіль конструкції: 40 х 40 мм, товщина металу 2 мм _ЦІНА 2000 ГРН ВАРІАНТ 4 _Лавка для жиму регульована Вага: 13 кг Розміри спинки: 75х29х4 (Довжина х Ширина х Товщина) Розміри сидіння: 32х28х4 (Довжина х Ширина х Товщина) Максимальне навантаження: 250 кг Регулювання спинки: 5 позицій Регулювання сидіння: 3 позиції Максимальне навантаження: 250 кг _ЦІНА 2400 ГРН ВАРІАНТ 5 _Лавка горизонтальна регульована Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 20 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85) _ЦІНА 4300 ГРН ВАРІАНТ 6 _Лавка регульована з партою Скотта і тренажером для ніг Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 25 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85); Максимальні навантаження на тренажер для ніг: 60 кг _ЦІНА 8200 ГРН ВАРІАНТ 7 _Лавка регульована з тренажером для ніг Розміри коробки (Д x Ш x В): 60 x 34 x 40 см. Вага: 12 кг Навантаження: 150 кг Регулювання сидіння: ні Регулювання довжини спинки: 4 ступені, кожні 5 см. Регулювання кута нахилу спинки: 0, 30, 60 та 85 градусів Розміри сидіння: 55 x 26 см. Розміри спинки: 55 х 26,5 см. Розміри підголівника: 10?26,5 см. Висота лавки від землі: 45 см. Товщина елементів: 5 см _ЦІНА 4900 ГРН ВАРІАНТ 8 _Лавка регульована з відємним кутом Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 30 кг _Профіль виготовлення 40х40 ЦІНА 3250 ГРН

3900грн

Подробно
img
Лавки для тренувань ТОП ПРОДАЖ
2022-12-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
САЙТ з нашим асортимемнтом для тренувань: www.kachaizelezo.com.ua ВАРІАНТ 1 Лавка універсальна регульована Вага: 15 кг Розміри сидіння: 31 х 25 см (Д х Ш) Розміри спинки: 75 х 26 см (Д х Ш) Габарити лавки: 124 х 33 см (Д х Ш) 5 кутів нахилу спинки Максимальне навантаження: 250 кг ЦІНА 2600 ГРН ВАРІАНТ 2 Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 350 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 мм ЦІНА 3900 ГРН ВАРІАНТ 3 Лавка для жиму регульована Довжина лавки: 110 см Ширина лавки: 44 см Висота лавки: 45 см Вага: 18 кг Максимальне навантаження: 250 кг Вимірювання спинки: 76 x 28 см Вимірювання сидіння: 31 x 28 см Регулювання спинки: 3 позиції Регулювання сидіння: 2 позиції Профіль конструкції: 40 х 40 мм, товщина металу 2 мм ЦІНА 2000 ГРН ВАРІАНТ 4 Лавка для жиму регульована Вага: 13 кг Розміри спинки: 75х29х4 (Довжина х Ширина х Товщина) Розміри сидіння: 32х28х4 (Довжина х Ширина х Товщина) Максимальне навантаження: 250 кг Регулювання спинки: 5 позицій Регулювання сидіння: 3 позиції Максимальне навантаження: 250 кг ЦІНА 2400 ГРН ВАРІАНТ 5 Лавка горизонтальна регульована Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 20 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85) ЦІНА 4300 ГРН ВАРІАНТ 6 Лавка регульована з партою Скотта і тренажером для ніг Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 25 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85); Максимальні навантаження на тренажер для ніг: 60 кг ЦІНА 8200 ГРН ВАРІАНТ 7 Лавка регульована з тренажером для ніг Розміри коробки (Д x Ш x В): 60 x 34 x 40 см. Вага: 12 кг Навантаження: 150 кг Регулювання довжини спинки: 4 ступені, кожні 5 см. Регулювання кута нахилу спинки: 0, 30, 60 та 85 градусів Розміри сидіння: 55 x 26 см. Розміри спинки: 55 х 26,5 см. Розміри підголівника: 10?26,5 см. Висота лавки від землі: 45 см. Товщина металевих елементів: 5 см ЦІНА 4900 ГРН ВАРІАНТ 8 Лавка регульована з відємним кутом Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 ЦІНА 3250 ГРН

3900грн

Подробно
img
Лавки для спорту, для жиму ТОП
2022-12-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
САЙТ для ознайомлення з товаром: www.kachaizelezo.com.ua ВАРІАНТ 1 + Лавка універсальна регульована Вага: 15 кг Розміри сидіння: 31 х 25 см (Д х Ш) Розміри спинки: 75 х 26 см (Д х Ш) Габарити лавки: 124 х 33 см (Д х Ш) 5 кутів нахилу спинки Максимальне навантаження: 250 кг = ЦІНА 2600 ГРН ВАРІАНТ 2 + Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 350 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 мм = ЦІНА 3900 ГРН ВАРІАНТ 3 + Лавка для жиму регульована Довжина лавки: 110 см Ширина лавки: 44 см Висота лавки: 45 см Вага: 18 кг Максимальне навантаження: 250 кг Вимірювання спинки: 76 x 28 см Вимірювання сидіння: 31 x 28 см Регулювання спинки: 3 позиції Регулювання сидіння: 2 позиції Матеріал: сталь Профіль конструкції: 40 х 40 мм, товщина металу 2 мм = ЦІНА 2000 ГРН ВАРІАНТ 4 + Лавка для жиму регульована Вага: 13 кг Розміри спинки: 75х29х4 (Довжина х Ширина х Товщина) Розміри сидіння: 32х28х4 (Довжина х Ширина х Товщина) Максимальне навантаження: 250 кг Регулювання спинки: 5 позицій Регулювання сидіння: 3 позиції Максимальне навантаження: 250 кг = ЦІНА 2400 ГРН ВАРІАНТ 5 + Лавка горизонтальна регульована Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 20 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85) = ЦІНА 4300 ГРН ВАРІАНТ 6 + Лавка регульована з партою Скотта і тренажером для ніг Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 25 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85); Максимальні навантаження на тренажер для ніг: 60 кг = ЦІНА 8200 ГРН ВАРІАНТ 7 + Лавка регульована з тренажером для ніг Розміри коробки (Д x Ш x В): 60 x 34 x 40 см. Вага: 12 кг Навантаження: 150 кг Регулювання сидіння: ні Регулювання довжини спинки: 4 ступені, кожні 5 см. Регулювання кута нахилу спинки: 0, 30, 60 та 85 градусів Розміри сидіння: 55 x 26 см. Розміри спинки: 55 х 26,5 см. Розміри підголівника: 10?26,5 см. Висота лавки від землі: 45 см. Товщина елементів: 5 см = ЦІНА 4900 ГРН ВАРІАНТ 8 + Лавка регульована з відємним кутом Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 = ЦІНА 3250 ГРН

2600грн

Подробно
img
Лавки для жиму без стійок та стійками
2022-12-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
САЙТ З СПОРТИВНИМ АСОРТИМЕНТОМ: www.kachaizelezo.com.ua ВАРІАНТ 1 _Лавка універсальна регульована Вага: 15 кг Розміри сидіння: 31 х 25 см Розміри спинки: 75 х 26 см Габарити лавки: 124 х 33 см 5 кутів нахилу спинки Максимальне навантаження: 250 кг $ ЦІНА 2600 ГРН ВАРІАНТ 2 _Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 350 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 мм $ ЦІНА 3900 ГРН ВАРІАНТ 3 _ Лавка для жиму регульована Довжина лавки: 110 см Ширина лавки: 44 см Висота лавки: 45 см Вага: 18 кг Максимальне навантаження: 250 кг Вимірювання спинки: 76 x 28 см Вимірювання сидіння: 31 x 28 см Регулювання спинки: 3 позиції Регулювання сидіння: 2 позиції Профіль конструкції: 40 х 40 мм, товщина металу 2 мм $ ЦІНА 2000 ГРН ВАРІАНТ 4 _Лавка для жиму регульована Вага: 13 кг Розміри спинки: 75х29х4 (Довжина х Ширина х Товщина) Розміри сидіння: 32х28х4 (Довжина х Ширина х Товщина) Максимальне навантаження: 250 кг Регулювання спинки: 5 позицій Регулювання сидіння: 3 позиції Максимальне навантаження: 250 кг $ ЦІНА 2400 ГРН ВАРІАНТ 5 _Лавка горизонтальна регульована Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 20 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85) $ ЦІНА 4300 ГРН ВАРІАНТ 6 _Лавка регульована з партою Скотта і тренажером для ніг Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 25 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85); Максимальні навантаження на тренажер для ніг: 60 кг $ ЦІНА 8200 ГРН ВАРІАНТ 7 _Лавка регульована з тренажером для ніг Розміри коробки (Д x Ш x В): 60 x 34 x 40 см. Вага: 12 кг Навантаження: 150 кг Регулювання сидіння: ні Регулювання довжини спинки: 4 ступені, кожні 5 см. Регулювання кута нахилу спинки: 0, 30, 60 та 85 градусів Розміри сидіння: 55 x 26 см. Розміри спинки: 55 х 26,5 см. Розміри підголівника: 10?26,5 см. Висота лавки від землі: 45 см. Товщина елементів: 5 см $ ЦІНА 4900 ГРН ВАРІАНТ 8 _ Лавка регульована з від'ємним кутом Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 $ ЦІНА 3250 ГРН

3900грн

Подробно
img
Лавки без стійок для жиму ТОП ЯКІСТЬ
2022-12-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
САЙТ ДЛЯ ВИБОРУ СПОРТИВНОГО СПОРЯДЖЕННЯ: www.kachaizelezo.com.ua ВАРІАНТ 1 № Лавка універсальна регульована Вага: 15 кг Розміри сидіння: 31 х 25 см Розміри спинки: 75 х 26 см Габарити лавки: 124 х 33 см 5 кутів нахилу спинки Максимальне навантаження: 250 кг № ЦІНА 2600 ГРН ВАРІАНТ 2 № Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 350 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 мм № ЦІНА 3900 ГРН ВАРІАНТ 3 № Лавка для жиму регульована Довжина лавки: 110 см Ширина лавки: 44 см Висота лавки: 45 см Вага: 18 кг Максимальне навантаження: 250 кг Вимірювання спинки: 76 x 28 см Вимірювання сидіння: 31 x 28 см Регулювання спинки: 3 позиції Регулювання сидіння: 2 позиції Матеріал: сталь Профіль конструкції: 40 х 40 мм, товщина металу 2 мм № ЦІНА 2000 ГРН ВАРІАНТ 4 № Лавка для жиму регульована Вага: 13 кг Розміри спинки: 75х29х4 Розміри сидіння: 32х28х4 Максимальне навантаження: 250 кг Регулювання спинки: 5 позицій Регулювання сидіння: 3 позиції Максимальне навантаження: 250 кг № ЦІНА 2400 ГРН ВАРІАНТ 5 № Лавка горизонтальна регульована Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 20 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85) № ЦІНА 4300 ГРН ВАРІАНТ 6 № Лавка регульована з партою Скотта і тренажером для ніг Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 25 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85); Максимальні навантаження на тренажер для ніг: 60 кг № ЦІНА 8200 ГРН ВАРІАНТ 7 № Лавка регульована з тренажером для ніг Розміри коробки (Д x Ш x В): 60 x 34 x 40 см. Вага: 12 кг Навантаження: 150 кг Регулювання сидіння: ні Регулювання довжини спинки: 4 ступені, кожні 5 см. Регулювання кута нахилу спинки: 0, 30, 60 та 85 градусів Розміри сидіння: 55 x 26 см. Розміри спинки: 55 х 26,5 см. Розміри підголівника: 10?26,5 см. Висота лавки від землі: 45 см. Товщина елементів: 5 см № ЦІНА 4900 ГРН ВАРІАНТ 8 № Лавка регульована з відємним кутом Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 № ЦІНА 3250 ГРН

2000грн

Подробно
img
Лавка для жиму регульована універсальна ТОП ПРОДАЖ
2023-02-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
САЙТ: www.kachaizelezo.com.ua ВАРІАНТ 1 + Регульована лавка для жиму + стійки + скотта Посилена конструкція з нержавіючої сталі; Наповнювач - двошаровий пінополіуретан, який не піддається деформації; Покриття - порошкова емаль з електростатичним напиленням. Конструкція: Розбірна Максимальне навантаження: 300 кг Розміри Д-Ш-В: 140-100-137 см Вага: 32 кг = ЦІНА 3300 грн ВАРІАНТ 2 + Регульована лавка під штангу з стійками Посилена конструкція з нержавіючої сталі; Наповнювач - двошаровий пінополіуретан, який не піддається деформації; Покриття - порошкова емаль з електростатичним напиленням. Конструкція: Розбірна Максимальне навантаження: 300 кг Розміри Д-Ш-В: 140-100-137 см Вага: 27 кг = ЦІНА 2900 грн ВАРІАНТ 3 + Лавка під штангу + стійки Посилена конструкція з нержавіючої сталі; Наповнювач - двошаровий пінополіуретан, який не піддається деформації; Покриття - порошкова емаль з електростатичним напиленням. Конструкція: Розбірна Максимальне навантаження: 300 кг Розміри Д-Ш-В: 125-100-137 см Вага: 25 кг = ЦІНА 2400 грн ВАРІАНТ 4 + Лавка для жиму + Верхня тяга + Бруси + Приставка скотта Вага лави: 27 кг + тяга 6 кг( Висота тяги 172 см/Довжина тяги з крамницею: 209 см) Відстань між стійками: 60см Габарити лавки: 160 см х 135 см х 125 см Сталеві профілі: 40 x 40 мм і 50 х 50 5-ступінчастий регульований кут спинки Приставка Скотта регульована Розміри приставки "Скотта" 46 х 27 см Максимальне навантаження: 250 кг = ЦІНА 5300 грн ВАРІАНТ 5 + Лавка для жиму + Бруси + Приставка скотта Вага лавки: 27 кг Габарити лавки: 160 см х 135 см х 125 см Відстань між стійками: 60 см Сталеві профілі: 40 x 40 мм і 50 х 50 5-ступеневе регулювання кута спинки Приставка Скотта регульована Розміри приставки "Скотта" 46 х 27 см Максимальне навантаження: 250 кг = ЦІНА 4400 грн ВАРІАНТ 6 + Лавка для жиму регульована + Приставка скотта Вага лавки: 25 кг Сталеві профілі: 40 x 40 мм і 50 х 50 Розмір у робочому вигляді В125 х Ш83 х Д170 см Відстань між стійками: 73 см Висота підйому кута спинки до 50 градусів Максимальне навантаження: 250 кг = ЦІНА 5200 грн ВАРІАНТ 7 + Лавка для жиму регульована + Приставка скотта Вага лавки: 25 кг Сталеві профілі: 40 x 40 мм Розмір в робочому вигляді 125х83х170 см (Висота х Ширина х Довжина) Відстань між стійками: 73 см Максимальна вага 300 кг = ЦІНА 3400 грн ВАРІАНТ 8 + Лавка для жиму регульована + Приставка скотта Вага лавки: 25 кг Сталеві профілі: 40 x 40 мм Розмір в робочому вигляді 125х83х170 см (Висота х Ширина х Довжина) Відстань між стійками: 73 см Максимальна вага 300 кг = ЦІНА 3800 грн

2900грн

Подробно
img
Лавки жимові для дому ТОП ПРОПОЗИЦІЯ
2023-03-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
САЙТ: www.kachaizelezo.com.ua - ВАРІАНТ 1 - Лавка універсальна регульована Вага: 15 кг Розміри сидіння: 31 х 25 см Розміри спинки: 75 х 26 см Габарити лавки: 124 х 33 см 5 кутів нахилу спинки Максимальне навантаження: 250 кг / ЦІНА 2600 ГРН - ВАРІАНТ 2 - Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 350 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 мм / ЦІНА 3900 ГРН - ВАРІАНТ 3 - Лавка для жиму регульована Довжина лавки: 110 см Ширина лавки: 44 см Висота лавки: 45 см Вага: 18 кг Максимальне навантаження: 250 кг Вимірювання спинки: 76 x 28 см Вимірювання сидіння: 31 x 28 см Регулювання спинки: 3 позиції Регулювання сидіння: 2 позиції Матеріал: сталь Профіль конструкції: 40 х 40 мм, товщина металу 2 мм / ЦІНА 2000 ГРН - ВАРІАНТ 4 - Лавка для жиму регульована Вага: 13 кг Розміри спинки: 75х29х4 (Довжина х Ширина х Товщина) Розміри сидіння: 32х28х4 (Довжина х Ширина х Товщина) Максимальне навантаження: 250 кг Регулювання спинки: 5 позицій Регулювання сидіння: 3 позиції Максимальне навантаження: 250 кг / ЦІНА 2400 ГРН - ВАРІАНТ 5 - Лавка горизонтальна регульована Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 20 кг Профіль виготовлення 50х50 мм Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85) / ЦІНА 4300 ГРН - ВАРІАНТ 6 - Лавка регульована з партою Скотта і тренажером для ніг Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 25 кг Профіль виготовлення 50х50 мм Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85); Максимальні навантаження на тренажер для ніг: 60 кг / ЦІНА 8200 ГРН - ВАРІАНТ 7 - Лавка регульована з тренажером для ніг Розміри коробки (Д x Ш x В): 60 x 34 x 40 см. Вага: 12 кг Навантаження: 150 кг Регулювання сидіння: ні Регулювання довжини спинки: 4 ступені, кожні 5 см. Регулювання кута нахилу спинки: 0, 30, 60 та 85 градусів Розміри сидіння: 55 x 26 см. Розміри спинки: 55 х 26,5 см. Розміри підголівника: 10?26,5 см. Висота лавки від землі: 45 см. Товщина елементів: 5 см / ЦІНА 5400 ГРН - ВАРІАНТ 8 - Лавка регульована з відємним кутом Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 мм / ЦІНА 3250 ГРН

2600грн

Подробно
img
Лавки для жиму без стійок ТОП
2023-03-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
САЙТ: www.kachaizelezo.com.ua ВАРІАНТ 1 - Лавка універсальна регульована Вага: 15 кг Розміри сидіння: 31 х 25 см (Д х Ш) Розміри спинки: 75 х 26 см (Д х Ш) Габарити лавки: 124 х 33 см (Д х Ш) 5 кутів нахилу спинки Максимальне навантаження: 250 кг - ЦІНА 2600 ГРН ВАРІАНТ 2 - Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 350 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 мм - ЦІНА 3900 ГРН ВАРІАНТ 3 -Лавка для жиму регульована Довжина лавки: 110 см Ширина лавки: 44 см Висота лавки: 45 см Вага: 18 кг Максимальне навантаження: 250 кг Вимірювання спинки: 76 x 28 см Вимірювання сидіння: 31 x 28 см Регулювання спинки: 3 позиції Регулювання сидіння: 2 позиції Профіль конструкції: 40 х 40 мм, товщина металу 2 мм - ЦІНА 2000 ГРН ВАРІАНТ 4 - Лавка для жиму регульована Вага: 13 кг Розміри спинки: 75х29х4 Розміри сидіння: 32х28х4 Максимальне навантаження: 250 кг Регулювання спинки: 5 позицій Регулювання сидіння: 3 позиції Максимальне навантаження: 250 кг - ЦІНА 2400 ГРН ВАРІАНТ 5 - Лавка горизонтальна регульована Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 20 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85) - ЦІНА 4300 ГРН ВАРІАНТ 6 - Лавка регульована з партою Скотта і тренажером для ніг Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 25 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85); Максимальні навантаження на тренажер для ніг: 60 кг - ЦІНА 8200 ГРН ВАРІАНТ 7 - Лавка регульована з тренажером для ніг Розміри коробки (Д x Ш x В): 60 x 34 x 40 см. Вага: 12 кг Навантаження: 150 кг Регулювання сидіння: ні Регулювання довжини спинки: 4 ступені, кожні 5 см. Регулювання кута нахилу спинки: 0, 30, 60 та 85 градусів Розміри сидіння: 55 x 26 см. Розміри спинки: 55 х 26,5 см. Розміри підголівника: 10?26,5 см. Висота лавки від землі: 45 см. Товщина елементів: 5 см - ЦІНА 5400 ГРН ВАРІАНТ 8 - Лавка регульована з відємним кутом Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 - ЦІНА 3250 ГРН

2600грн

Подробно
img
Лавки жимові для дому ЯКІСТЬ
2023-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
САЙТ З ШИРОКИМ АСОРТИМЕНТОМ: www.kachaizelezo.com.ua ВАРІАНТ №1 / Лавка універсальна регульована Вага: 15 кг Розміри сидіння: 31 х 25 см (Д х Ш) Розміри спинки: 75 х 26 см (Д х Ш) Габарити лавки: 124 х 33 см (Д х Ш) 5 кутів нахилу спинки Максимальне навантаження: 250 кг - ЦІНА 2600 ГРН ВАРІАНТ №2 / Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 350 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 мм - ЦІНА 3900 ГРН ВАРІАНТ №3 / Лавка для жиму регульована Довжина лавки: 110 см Ширина лавки: 44 см Висота лавки: 45 см Вага: 18 кг Максимальне навантаження: 250 кг Вимірювання спинки: 76 x 28 см Вимірювання сидіння: 31 x 28 см Регулювання спинки: 3 позиції Регулювання сидіння: 2 позиції Матеріал: сталь Профіль конструкції: 40 х 40 мм, товщина металу 2 мм - ЦІНА 2000 ГРН ВАРІАНТ №4 / Лавка для жиму регульована Вага: 13 кг Розміри спинки: 75х29х4 Максимальне навантаження: 250 кг Регулювання спинки: 5 позицій Регулювання сидіння: 3 позиції Максимальне навантаження: 250 кг - ЦІНА 2400 ГРН ВАРІАНТ №5 / Лавка горизонтальна регульована Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 20 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85) - ЦІНА 4300 ГРН ВАРІАНТ №6 / Лавка регульована з партою Скотта і тренажером для ніг Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 25 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85); Максимальні навантаження на тренажер для ніг: 60 кг - ЦІНА 8200 ГРН ВАРІАНТ №7 / Лавка регульована з тренажером для ніг Розміри коробки (Д x Ш x В): 60 x 34 x 40 см. Вага: 12 кг Навантаження: 150 кг Регулювання сидіння: ні Регулювання довжини спинки: 4 ступені, кожні 5 см. Регулювання кута нахилу спинки: 0, 30, 60 та 85 градусів Розміри сидіння: 55 x 26 см. Розміри спинки: 55 х 26,5 см. Розміри підголівника: 10?26,5 см. Висота лавки від землі: 45 см. Товщина елементів: 5 см - ЦІНА 5400 ГРН ВАРІАНТ №8 / Лавка регульована з відємним кутом Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 - ЦІНА 3250 ГРН

2400грн

Подробно
img
Лавки для жиму, великий вибір СУПЕР ЦІНА
2023-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
НАШ САЙТ: www.kachaizelezo.com.ua ВАРІАНТ 1 = Лавка універсальна регульована Вага: 15 кг Розміри сидіння: 31 х 25 см Розміри спинки: 75 х 26 см Габарити лавки: 124 х 33 см 5 кутів нахилу спинки Максимальне навантаження: 250 кг = ЦІНА 2600 ГРН ВАРІАНТ 2 = Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 350 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 мм = ЦІНА 3900 ГРН ВАРІАНТ 3 = Лавка для жиму регульована Довжина лавки: 110 см Ширина лавки: 44 см Висота лавки: 45 см Вага: 18 кг Максимальне навантаження: 250 кг Вимірювання спинки: 76 x 28 см Вимірювання сидіння: 31 x 28 см Регулювання спинки: 3 позиції Регулювання сидіння: 2 позиції Профіль конструкції: 40 х 40 мм, товщина металу 2 мм = ЦІНА 2000 ГРН ВАРІАНТ 4 = Лавка для жиму регульована Вага: 13 кг Розміри спинки: 75х29х4 (Довжина х Ширина х Товщина) Розміри сидіння: 32х28х4 (Довжина х Ширина х Товщина) Максимальне навантаження: 250 кг Регулювання спинки: 5 позицій Регулювання сидіння: 3 позиції Максимальне навантаження: 250 кг = ЦІНА 2400 ГРН ВАРІАНТ 5 = Лавка горизонтальна регульована Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 20 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85) = ЦІНА 4300 ГРН ВАРІАНТ 6 = Лавка регульована з партою Скотта і тренажером для ніг Довжина - 125 см Ширина - 28 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 25 кг Профіль виготовлення 50х50 Регулювання кута нахилу спинки і сидіння. 14 положень спинки (від -25 градусів до + 85); Максимальні навантаження на тренажер для ніг: 60 кг = ЦІНА 8200 ГРН ВАРІАНТ 7 = Лавка регульована з тренажером для ніг Розміри коробки (Д x Ш x В): 60 x 34 x 40 см. Вага: 12 кг Навантаження: 150 кг Регулювання сидіння: ні Регулювання довжини спинки: 4 ступені, кожні 5 см. Регулювання кута нахилу спинки: 0, 30, 60 та 85 градусів Розміри сидіння: 55 x 26 см. Розміри спинки: 55 х 26,5 см. Розміри підголівника: 10?26,5 см. Висота лавки від землі: 45 см. Товщина елементів: 5 см = ЦІНА 5400 ГРН ВАРІАНТ 8 = Лавка регульована з відємним кутом Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Навантаження - до 300 кг Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 = ЦІНА 3250 ГРН

3250грн

Подробно
img
Лавка жимова без стійок регульована ТОП ЦІНА
2023-06-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Дзвоніть та замовляйте також новою поштою в терміни 1-3 дня доставка В нашому інтернет магазині великий вибір всього для спорту: olimpiya-sport.com.ua Варіант 1 ! Лавка універсальна регульована Вага: 15 кг Розміри сидіння: 31 х 25 см (Д х Ш) Розміри спинки: 75 х 26 см (Д х Ш) Габарити лавки: 124 х 33 см (Д х Ш) 5 кутів нахилу спинки +ЦІНА 2600 грн Варіант 2 ! Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 мм +ЦІНА 3000 грн Варіант 3 _Лавка для жиму регульована 30 на 30 мм Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 48 см Вага тренажера - 18 кг Профіль виготовлення 30х30 мм +ЦІНА 2350 грн Варіант 4 _Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40мм +ЦІНА 3900 грн Варіант 5 _Лавка регульована SPORT Профсерія Висота: 50 см Ширина: 55 см Довжина: 130 см/156 см (під кутом 0° спинки) Вага: 44 кг Регулювання сидіння: 4 рівні Регулювання спинки: 5 рівнів Профіль конструкції: 80х60, 60х60, 50х50, 60х30 мм +ЦІНА 9500 грн Варіант 6 _Лавка горизонтальна для жиму Довжина лавки: 110 см Висота лавки: 45 см Вага: 15 кг В основі лавки - профіль 60х30 мм +ЦІНА 1800 грн Варіант 7 _Лавка для жиму регульована з партою Скотта 30 на 30 мм Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 48 см Вага тренажера - 22 кг Профіль виготовлення 30х30 мм +ЦІНА 3250 грн Варіант 8 _Лавка для жиму регульована Pro-30 Довжина лавки: 110 см Ширина лавки: 29 см Висота лавки: 45 см Вага: 13 кг Регулювання спинки: 5 позицій Регулювання сидіння: 3 позиції Профіль конструкції: 40 х 40 мм +ЦІНА 2400 грн

2600грн

Подробно
img
Лавка жимова регульована, різні варіант
2023-12-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Відправляєм також новою поштою в терміни 1-3 дня На нашому сайті лавки для жиму, гантелі, штанги, гирі, комплекти: olimpiya-sport.com.ua Варіант 1 \ Лавка універсальна регульована Вага: 15 кг Розміри сидіння: 31 х 25 см (Д х Ш) Розміри спинки: 75 х 26 см (Д х Ш) Габарити лавки: 124 х 33 см (Д х Ш) 5 кутів нахилу спинки \ ЦІНА 2600 грн Варіант 2 \ Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 мм \ ЦІНА 3400 грн Варіант 3 \ Лавка для жиму регульована 30 на 30 мм Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 48 см Вага тренажера - 18 кг Профіль виготовлення 30х30 мм \ ЦІНА 2650 грн Варіант 4 \ Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40мм \ ЦІНА 4500 грн Варіант 5 \ Лавка регульована SPORT Профсерія Висота: 50 см Ширина: 55 см Довжина: 130 см/156 см (під кутом 0° спинки) Вага: 44 кг Регулювання сидіння: 4 рівні Регулювання спинки: 5 рівнів Профіль конструкції: 80х60, 60х60, 50х50, 60х30 мм \ ЦІНА 9500 грн Варіант 6 \ Лавка горизонтальна для жиму Довжина лавки: 110 см Висота лавки: 45 см Вага: 15 кг В основі лавки - профіль 60х30 мм \ ЦІНА 2000 грн Варіант 7 \ Лавка для жиму регульована з партою Скотта 30 на 30 мм Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 48 см Вага тренажера - 22 кг Профіль виготовлення 30х30 мм \ ЦІНА 3800 грн Варіант 8 \ Лавка для жиму регульована Pro-30 Довжина лавки: 110 см Ширина лавки: 29 см Висота лавки: 45 см Вага: 13 кг Регулювання спинки: 5 позицій Регулювання сидіння: 3 позиції Профіль конструкції: 40 х 40 мм \ ЦІНА 2400 грн

2600грн

Подробно
img
Лавка для жиму регульована ТОП
2023-12-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Можемо також відправляти новою поштою в терміни 1-3 дня по доступним цінам наш сайт з великим асортиментом спортивних товарів: olimpiya-sport.com.ua = Варіант 1 Лавка універсальна регульована Вага: 15 кг Розміри сидіння: 31 х 25 см (Д х Ш) Розміри спинки: 75 х 26 см (Д х Ш) Габарити лавки: 124 х 33 см (Д х Ш) 5 кутів нахилу спинки = ЦІНА 2600 грн = Варіант 2 Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40 мм = ЦІНА 3400 грн = Варіант 3 Лавка для жиму регульована 30 на 30 мм Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 48 см Вага тренажера - 18 кг Профіль виготовлення 30х30 мм = ЦІНА 2650 грн = Варіант 4 Лавка для жиму горизонтальна регульована Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 45 см Вага тренажера - 30 кг Профіль виготовлення 40х40мм = ЦІНА 4500 грн = Варіант 5 Лавка регульована SPORT Профсерія Висота: 50 см Ширина: 55 см Довжина: 130 см/156 см (під кутом 0° спинки) Вага: 44 кг Регулювання сидіння: 4 рівні Регулювання спинки: 5 рівнів Профіль конструкції: 80х60, 60х60, 50х50, 60х30 мм = ЦІНА 9500 грн = Варіант 6 Лавка горизонтальна для жиму Довжина лавки: 110 см Висота лавки: 45 см Вага: 15 кг В основі лавки - профіль 60х30 мм = ЦІНА 2000 грн = Варіант 7 Лавка для жиму регульована з партою Скотта 30 на 30 мм Довжина - 130 см Ширина - 30 см Висота - 48 см Вага тренажера - 22 кг Профіль виготовлення 30х30 мм = ЦІНА 3800 грн = Варіант 8 Лавка для жиму регульована Pro-30 Довжина лавки: 110 см Ширина лавки: 29 см Висота лавки: 45 см Вага: 13 кг Регулювання спинки: 5 позицій Регулювання сидіння: 3 позиції Профіль конструкції: 40 х 40 мм = ЦІНА 2400 грн

3400грн

Подробно
img
Турнік-Бруси-лава для жима
2023-07-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Дубровиця
Турнік-Бруси-лава для жиму або розводки. Привезена є Європи ,збиралась тільки раз щоб зробити фото . Відкидна лава для жиму . Вантажопідйомність: верхня тяга: 110 кг / середня вставка для підтягувань: 110 кг / лава для жиму: 200 кг. Розміри в комплекті: 190 х 73 х 213 см (Д х Ш х В). Подушка для лежака: 113 х 25 х 4 см (Д х Ш х В). Власна вага: 36 кг. Підкладка для ліктів: 30,5 х 12,5 х 4 см. Штанга для підтягувань: Довжина: 100 см Стояча та складна лава для жиму– лаву можна легко скласти після тренування, тому вона займає мало місця.

4000грн

Подробно
img
Лава для жиму + Штанга + Гантелі, Набір на 70 кг + Гиря 10 кг
2023-12-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Лава для жиму штанги складана 3в1, Штанга-гантелі Набір 70 кг + Гиря 10 кг у подарунок, АБС покриття дисків До набору входить: 1) Лава для жиму, похила для преса, бруси 2) Штанга + Гантелі Набір 70 кг 3) Гиря 10 кг в Подарок Характеристики: -Колір: Чорний -Рівень: новачок, аматор, професіонал -Клас: обладнання Підходить для професійного використання в домашніх умовах -Тип: силова лава, похила лава, лави для преса, бруси -Вправи: Штанга, гантелі, бруси, прес -Навантаження: Штанга, гантелі, власна вага -Максимальне навантаження: до 150 кг (на стійки) -Максимальна вага користувача: до 250 кг (людина та силова штанга) -Розміри в робочому вигляді 116 х 65 х 111 см -Розміри в складеному вигляді 37 х 65 х 131 см -Рама : міцна посилена сталева конструкція (50 х 50 х 2 мм) (40 х 40 х 2 мм) -Сидіння: 1100 мм х 245 мм х 50 мм -Складання: є -Регулювання стійок: під штангу за висотою (6 положень) -Вага 20 кг За допомогою цього набору Ви зможете повноцінно тренуватися зі штангою та гантелями як і в спортзалі, так і в домашніх умовах. Диски підходять до прямого грифу, w-подібним і до гантельних грифів, тому набір вважається універсальним. Ви зможете чергувати заняття зі штангою та гантелями, у такий спосіб рівномірно опрацьовувати різні групи м'язів. Комплектація -Гриф прямий завдовжки 180 см (1 шт.) -Гриф короткий завдовжки 45 см (2 шт.) -Диски 2х10 кг; 4х5 кг; 8х2,5 кг; -Лавка 3в1 -Гиря 10 кг Пишіть або телефонуйте для замовлення

6050грн

Подробно
img
Регульована Лавка WCG-005
2023-10-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Регульована лавка WCG-005   Регульована лавка WCG - 005 володіє системою блокувань і стелажів під спинкою, що забезпечує відповідний розподіл навантаження і величезну витривалість. Лава має 6-ти рівневе регулювання спинки досягає 90 градусів (прямого кута) для вправ верхніх частин рук і грудей ? це дуже важливо в такого роду лавах. Стабільна і міцна конструкція дозволяє вичавлювати на цій лавці дуже велику вагу (190 кг в горизонтальному положенні і 120 кг – під кутом, враховуючи середній вага користувача 120 кг). Також лава розрахована на прикріплення додаткових елементів, таких як парта для тренування біцепсів, тяга і стійки під штангу. Це забезпечує повноцінні тренування, в яких Ви упражняете практично всі частини вашого тіла. Максимальне навантаження – 200 кг (враховуючи вага користувача) Характеристики Основні Вага 11 кг Виробник   WCG Країна виробник Україна Тип Лава Конструкція Розбірна Доставка Новою Поштою по Україні. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

1998грн

Подробно
img
Регульована лавка WCG-005
2024-02-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Регульована лавка WCG-005 Регульована лавка WCG - 005 володіє системою блокувань і стелажів під спинкою, що забезпечує відповідний розподіл навантаження і величезну витривалість. Лава має 6-ти рівневе регулювання спинки досягає 90 градусів (прямого кута) для вправ верхніх частин рук і грудей ? це дуже важливо в такого роду лавах. Стабільна і міцна конструкція дозволяє вичавлювати на цій лавці дуже велику вагу (190 кг в горизонтальному положенні і 120 кг – під кутом, враховуючи середній вага користувача 120 кг). Також лава розрахована на прикріплення додаткових елементів, таких як парта для тренування біцепсів, тяга і стійки під штангу. Це забезпечує повноцінні тренування, в яких Ви упражняете практично всі частини вашого тіла. Вага 11 кг Виробник WCG Країна виробник Україна Тип Лава Конструкція Розбірна Максимальне навантаження 270 кг Колір Чорний Призначення Професійне Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка у регіони України Новою Поштою Способи оплати: Післяплатою (оплата готівкою при отриманні товару) Передплата на наш рахунок у Приватбанку (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте) Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора.

2299грн

Подробно
img
Лавка жимова зі стійками для штанги. ТОП
2023-05-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Є також можливість відправки новою поштою по доступним цінам в терміни 1-3 дня На сайті великий вибір штанг, гантелей, лавок, комплектів: olimpiya-sport.com.ua + Варіант 1 Профіль 40 х 40 мм, товщина стінки профілю 2 мм Ширина підставки 43 см Довжина бази 52см Максимальна висота стійок 154 см Мін.висота стійок 89 см Регулювання спинки 6 ступенів + ЦІНА 3650 + Варіант 2 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см + ЦІНА 2400 + Варіант 3 Профіль 40х40 мм Загальна довжина лавки 130 см Висота від підлоги 44 см Стійки регулюються по висоті від 85 см до 110 см (5 положень) Ширина між стійками 100 см + ЦІНА 3150 + Варіант 4 Лава не регулюється. Висота лавки - 40 см Довжина - 110 см В основі труба профільна 60х30х2 мм Висота стійок 85-110 см Ширина між стійками: 80 см + ЦІНА 2100 + Варіант 5 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см Парта Скотта регульована + ЦІНА 3300 + Варіант 6 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см Лавка регульована + ЦІНА 2900 + Варіант 7 Регулювання висоти стійок 95-114 см Відстань між стійками: 60см Габарити лавки: 160 см х 135 см х 125 см Сталеві профілі: 40 x 40 мм і 50 х 50 4-ступінчастий регульований кут спинки (від 0 до 45) Приставка Скотта регульована + ЦІНА 4000 + Варіант 8 Розміри в робочому вигляді: 116 х 55 х 111 см Розміри в складеному вигляді: 37 х 55 х 131 см Рама: 50 х 50 х 2 мм, 40 х 40 х 2мм Складається для зручного зберігання Регулювання стійок: під штангу по висоті (6 положень) + ЦІНА 3000

2100грн

Подробно
img
Лавка зі стійкми для жиму. ТОП ЦІНА
2023-05-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Можете замовити та ми відправимо новою поштою по всій Україні. Доставка по норм цінам Сайт з великим асортиментом спортивних товарів: olimpiya-sport.com.ua ВАРІАНТ 1 Профіль 40 х 40 мм, товщина стінки профілю 2 мм Ширина підставки 43 см Довжина бази 52см Максимальна висота стійок 154 см Мін.висота стійок 89 см Регулювання спинки 6 ступенів = ЦІНА 3650 грн ВАРІАНТ 2 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см = ЦІНА 2400 грн ВАРІАНТ 3 Профіль 40х40 мм Загальна довжина лавки 130 см Висота від підлоги 44 см Стійки регулюються по висоті від 85 см до 110 см (5 положень) Ширина між стійками 100 см = ЦІНА 3150 грн ВАРІАНТ 4 Лава не регулюється. Висота лавки - 40 см Довжина - 110 см В основі труба профільна 60х30х2 мм Висота стійок 85-110 см Ширина між стійками: 80 см = ЦІНА 2100 грн ВАРІАНТ 5 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см Парта Скотта регульована = ЦІНА 3300 грн ВАРІАНТ 6 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см Лавка регульована = ЦІНА 2900 грн ВАРІАНТ 7 Регулювання висоти стійок 95-114 см Відстань між стійками: 60см Габарити лавки: 160 см х 135 см х 125 см Сталеві профілі: 40 x 40 мм і 50 х 50 4-ступінчастий регульований кут спинки (від 0 до 45) Приставка Скотта регульована = ЦІНА 4000 грн ВАРІАНТ 8 Розміри в робочому вигляді: 116 х 55 х 111 см Розміри в складеному вигляді: 37 х 55 х 131 см Рама: 50 х 50 х 2 мм, 40 х 40 х 2мм Складається для зручного зберігання Регулювання стійок: під штангу по висоті (6 положень) = ЦІНА 3000 грн

2400грн

Подробно
img
Лавка для жиму штанги різні варіанти. ТОП ЦІНА
2023-05-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Також є відправка новою поштою по доступним цінам Наш сайт: olimpiya-sport.com.ua Варіант 1 Профіль 40 х 40 мм, товщина стінки профілю 2 мм Ширина підставки 43 см Довжина бази 52см Максимальна висота стійок 154 см Мін.висота стійок 89 см Регулювання спинки 6 ступенів ЦІНА 3650 грн Варіант 2 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см ЦІНА 2400 грн Варіант 3 Профіль 40х40 мм Загальна довжина лавки 130 см Висота від підлоги 44 см Стійки регулюються по висоті від 85 см до 110 см (5 положень) Ширина між стійками 100 см ЦІНА 3150 грн Варіант 4 Лава не регулюється. Висота лавки - 40 см Довжина - 110 см В основі труба профільна 60х30х2 мм Висота стійок 85-110 см Ширина між стійками: 80 см ЦІНА 2100 грн Варіант 5 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см Парта Скотта регульована ЦІНА 3300 грн Варіант 6 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см Лавка регульована ЦІНА 2900 грн Варіант 7 Регулювання висоти стійок 95-114 см Відстань між стійками: 60см Габарити лавки: 160 см х 135 см х 125 см Сталеві профілі: 40 x 40 мм і 50 х 50 4-ступінчастий регульований кут спинки (від 0 до 45) Приставка Скотта регульована ЦІНА 4000 грн Варіант 8 Розміри в робочому вигляді: 116 х 55 х 111 см Розміри в складеному вигляді: 37 х 55 х 131 см Рама: 50 х 50 х 2 мм, 40 х 40 х 2мм Складається для зручного зберігання Регулювання стійок: під штангу по висоті (6 положень) ЦІНА 3000 грн

3650грн

Подробно
img
Лавка для жиму штанги, гантелей ТОП ЯКІСТЬ
2023-07-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Відправляємо також новою поштою в терміни 1-3 дня по всій Україні Інтернет магазин спортивних товарів: olimpiya-sport.com.ua + ВАРІАНТ 1 Профіль 40 х 40 мм, товщина стінки профілю 2 мм Ширина підставки 43 см Довжина бази 52см Максимальна висота стійок 154 см Мін.висота стійок 89 см Регулювання спинки 6 ступенів ЦІНА 3650ГРН + ВАРІАНТ 2 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см ЦІНА 2400ГРН + ВАРІАНТ 3 Профіль 40х40 мм Загальна довжина лавки 130 см Висота від підлоги 44 см Стійки регулюються по висоті від 85 см до 110 см (5 положень) Ширина між стійками 100 см ЦІНА 3150ГРН + ВАРІАНТ 4 Лава не регулюється. Висота лавки - 40 см Довжина - 110 см В основі труба профільна 60х30х2 мм Висота стійок 85-110 см Ширина між стійками: 80 см ЦІНА 2100ГРН + ВАРІАНТ 5 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см Парта Скотта регульована ЦІНА 3300ГРН + ВАРІАНТ 6 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см Лавка регульована ЦІНА 2900ГРН + ВАРІАНТ 7 Регулювання висоти стійок 95-114 см Відстань між стійками: 60см Габарити лавки: 160 см х 135 см х 125 см Сталеві профілі: 40 x 40 мм і 50 х 50 4-ступінчастий регульований кут спинки (від 0 до 45) Приставка Скотта регульована ЦІНА 4000ГРН + ВАРІАНТ 8 Розміри в робочому вигляді: 116 х 55 х 111 см Розміри в складеному вигляді: 37 х 55 х 131 см Рама: 50 х 50 х 2 мм, 40 х 40 х 2мм Складається для зручного зберігання Регулювання стійок: під штангу по висоті (6 положень) ЦІНА 3000ГРН

2900грн

Подробно
img
Лавка для жиму штанги зі стійками ЯКІСТЬ
2023-09-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Звертайтеся, можемо відправляти новою поштою в терміни 1-3 дня Заходьте в наш інтернет магазин, багато спортивних товарів: olimpiya-sport.com.ua Варіант 1 -Профіль 40 х 40 мм, товщина стінки профілю 2 мм -Ширина підставки 43 см -Довжина бази 52см -Максимальна висота стійок 154 см -Мін.висота стійок 89 см -Регулювання спинки 6 ступенів ЦІНА 3650 Варіант 2 -Профіль 4 на 4 см -Висота стійок регульована 80 - 137 см -Ширина 80-100 см -Довжина лежака 120 см ЦІНА 2400 Варіант 3 -Профіль 40х40 мм -Загальна довжина лавки 130 см -Висота від підлоги 44 см -Стійки регулюються по висоті від 85 см до 110 см (5 положень) -Ширина між стійками 100 см ЦІНА 3650 Варіант 4 -Лава не регулюється. -Висота лавки - 40 см -Довжина - 110 см -В основі труба профільна 60х30х2 мм -Висота стійок 85-110 см -Ширина між стійками: 80 см ЦІНА 2400 Варіант 5 -Профіль 4 на 4 см -Висота стійок регульована 80 - 137 см -Ширина 80-100 см -Довжина лежака 120 см -Парта Скотта регульована ЦІНА 3300 Варіант 6 -Профіль 4 на 4 см -Висота стійок регульована 80 - 137 см -Ширина 80-100 см -Довжина лежака 120 см -Лавка регульована ЦІНА 2900 Варіант 7 -Регулювання висоти стійок 95-114 см -Відстань між стійками: 60см -Габарити лавки: 160 см х 135 см х 125 см -Сталеві профілі: 40 x 40 мм і 50 х 50 -4-ступінчастий регульований кут спинки (від 0 до 45) -Приставка Скотта регульована ЦІНА 4000 Варіант 8 -Розміри в робочому вигляді: 116 х 55 х 111 см -Розміри в складеному вигляді: 37 х 55 х 131 см -Рама: 50 х 50 х 2 мм, 40 х 40 х 2мм -Складається для зручного зберігання -Регулювання стійок: під штангу по висоті (6 положень) ЦІНА 3000

3300грн

Подробно
img
Лавка зі стійками для жиму ВИРОБНИК
2024-01-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
по Україні є також відправка новою поштою в терміни 1-3 дня Магазин з широким асортиментом товарів для спорту: olimpiya-sport.com.ua № Варіант 1 Профіль 40 х 40 мм, товщина стінки профілю 2 мм Ширина підставки 43 см Довжина бази 52см Максимальна висота стійок 154 см Мін.висота стійок 89 см Регулювання спинки 6 ступенів ! ЦІНА 4150 грн № Варіант 2 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см ! ЦІНА 2650 грн № Варіант 3 Профіль 40х40 мм Загальна довжина лавки 130 см Висота від підлоги 44 см Стійки регулюються по висоті від 85 см до 110 см (5 положень) Ширина між стійками 100 см ! ЦІНА 3650 грн № Варіант 4 Лава не регулюється. Висота лавки - 40 см Довжина - 110 см В основі труба профільна 60х30х2 мм Висота стійок 85-110 см Ширина між стійками: 80 см ! ЦІНА 3650 грн № Варіант 5 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см Парта Скотта регульована ! ЦІНА 2400 грн № Варіант 6 Профіль 4 на 4 см Висота стійок регульована 80 - 137 см Ширина 80-100 см Довжина лежака 120 см Лавка регульована ! ЦІНА 3200 грн № Варіант 7 Регулювання висоти стійок 95-114 см Відстань між стійками: 60см Габарити лавки: 160 см х 135 см х 125 см Сталеві профілі: 40 x 40 мм і 50 х 50 4-ступінчастий регульований кут спинки (від 0 до 45) Приставка Скотта регульована ! ЦІНА 4900 грн № Варіант 8 Розміри в робочому вигляді: 116 х 55 х 111 см Розміри в складеному вигляді: 37 х 55 х 131 см Рама: 50 х 50 х 2 мм, 40 х 40 х 2мм Складається для зручного зберігання Регулювання стійок: під штангу по висоті (6 положень) ! ЦІНА 3300 грн

2650грн

Подробно
img
АКЦІЯ ТРЕНАЖЕР, Лавка для жиму, гантели, штанга
2023-09-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
2 фото Лавка для жиму WCG 0055 + Штанга 50 кг Ціна 5449 грн 3 фото Лава для жиму 3 в 1 WCG 2020 Штанга + Гантелі Набір 92 кг Ціна 5899 грн 4 фото Лавка для тренувань WCG 0070 + Тяга , Приставка стотта + Набір 50 кг Ціна 7249 грн 5 фото Лава Для Жиму WCG 0055 + Приставка Скотта + Набір 120 кг з 4 грифами Ціна 7849 грн 6 фото Лавка для тренувань WCG 0020 + тяга + скотта + набір штанга, гантелі 120 кг Ціна 8899 грн 7 фото Стійки під штангу WCG 001 Ціна 1649 грн 8 фото Багатофункціональна силова рама WCG 1000 Ціна 8799 грн Є ПОВНІ НАБОРИ: ШТАНГА + ЛАВКА + ГАНТЕЛІ ПИШИТЕ ВІДПОВІДАЮ ШВИДКО Лавка для жиму під штангу зі стійками лавка стійки штанга регульована Складна конструкція є ідеальною для домашнього використання. Професійна лава для жиму, похила лава, лавка для пресу, бруси для віджиму. За допомогою цієї професійної лави для жиму можливо безліч варіантів для тренування, які створюють оптимальне навантаження на м'язи грудей, рук, плечей, черевного пресу. Підходить для всіх силових штанг Також в наявності лавки гантелі металеві гантелі штанги гирі грифи диски турніки !Пишіть телефонуйте будемо раді допомогти! оплата: Післяплатою (оплата готівкою при отриманні товару

5899грн

Подробно
img
Регульована лавка для жиму + стійки + скотта WCG-003
2023-10-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Комплект лавки зі стійками - відмінний вибір для тих, хто активно займається вправами зі штангою. Міцна конструкція дозволить витримати до 250кг (штанга в комплект не входить). Лава Magnus додатково укомплектована приставкою Скотта. Придбайте комплект у свій спортивний зал за найкращою ціною і ви отримаєте снаряд найвищої якості, який дозволить вам безпечно виконувати вправи зі штангою. Рама тренажера виготовлена з металевого профілю, а м'які частини з зносостійкого паралона і якісного шкірозамінника. Лава має складну конструкцію, що дозволить вам істотно заощадити місце в перерві між тренуваннями. Лава під Штангу + стійки WCG + Скотта - це універсальний тренажер, який дозволить вам виконувати величезну кількість вправ в домашніх умовах Приставка Скотта – це професійний тренажер, який широко використовується в спортзалах і фітнес клубах. За допомогою цього тренажера ви зможете зміцнити м'язи рук, а саме – біцепс. Ефективно формує гарний, сильний і рельєфний біцепс. Упор верхній частині руки повністю виключає роботу м'язів плечового суглоба при підйомі руки, що робить ці вправи надзвичайно ефективними для відпрацювання форми і рельєфу біцепса, особливо якщо виконувати його однією рукою. Характеристики: Посилена конструкція з нержавіючої сталі; Високоякісні матеріали; Тренажер оснащений амортизуючими підп'ятниками, які не потребують кріплення до підлоги. Сидіння з багатошарової фанери; Наповнювач - двошаровий пінополіуретан, який не піддається деформації; Оббивка виготовлена з високоякісної штучної шкіри; Покриття - порошкова емаль з електростатичним напиленням. Виробник: WCG Країна виробник: Україна Призначення: Професійне Тип: Лава + стійка Конструкція: Розбірна Максимальне навантаження: 250 кг Вага: 32 кг Колір: Чорний Доставка новою поштою по Україні. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

3298грн

Подробно
img
АКЦІЯ?? ТРЕНАЖЕР, Лавка для жиму, штанга, гантели
2024-03-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Ужгород
2 фото Лавка для жиму WCG 0055 + Штанга 50 кг Ціна 5449 грн 3 фото Лава для жиму 3 в 1 WCG 2020 Штанга + Гантелі Набір 92 кг Ціна 5899 грн 4 фото Лавка для тренувань WCG 0070 + Тяга , Приставка стотта + Набір 50 кг Ціна 7249 грн 5 фото Лава Для Жиму WCG 0055 + Приставка Скотта + Набір 120 кг з 4 грифами Ціна 7849 грн 6 фото Лавка для тренувань WCG 0020 + тяга + скотта + набір штанга, гантелі 120 кг Ціна 8899 грн 7 фото Стійки під штангу WCG 001 Ціна 1649 грн 8 фото Багатофункціональна силова рама WCG 1000 Ціна 8799 грн Є ПОВНІ НАБОРИ: ШТАНГА + ЛАВКА + ГАНТЕЛІ ПИШИТЕ ВІДПОВІДАЮ ШВИДКО Лавка для жиму під штангу зі стійками лавка стійки штанга регульована Складна конструкція є ідеальною для домашнього використання. Професійна лава для жиму, похила лава, лавка для пресу, бруси для віджиму. За допомогою цієї професійної лави для жиму можливо безліч варіантів для тренування, які створюють оптимальне навантаження на м'язи грудей, рук, плечей, черевного пресу. Підходить для всіх силових штанг Також в наявності лавки гантелі металеві гантелі штанги гирі грифи диски турніки !Пишіть телефонуйте будемо раді допомогти! оплата: Післяплатою (оплата готівкою при отриманні товару

5899грн

Подробно
img
Оренда/Продаж. Набір тренажерів WUOTAN PRO SERIES
2024-04-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Супер-ціна!!! 10 000 грн. за все!!! Здам в оренду/продам повний набір професійного обладнання компанії WUOTAN!!! Комплект обладнання підбирала компанія для тренажерного залу площею 60-80 кв.м. -Блочна рама (кросовер); -Гіперекстензія похила; -Жим ногами 45 град; -Розгинач стегна; -Машина Сміта; -Лава для горизонтального жима; -Лава горизонтальна; -Лава Скотта; -Комбінований станок з розгрузкою; -Лава для преса регульована; -Стійка під гантелі з набором гантелів 12-14-16-18-20кг., пластикові-2-3-4кг. -Стійка для штанги; -Гриф олімпійський прямий-2шт; -Гриф олімпійский W-образний; -Канат для тяги, рукоять для тяги, ручки для тяги, ремні. -Набір прорезинених дисків. -Гирі-16кг. Можливий продаж у розстрочку. Почніть бізнес з невиликих вкладень!

10000грн

Подробно