img
Дитяча настільна гра більярд Настільний більярд 077-HF-4
2024-03-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Дитяча настільна гра більярд Настільний більярд 077-HF-4 Пишіть на ОЛХ, Телеграм та вайбер у будь-який час! Є різні моделі, ТЕЛЕФОНУЙТЕ НЕ Соромтеся +38********98 Дзвінки приймаємо з 9:00 до 19:00! Для замовлення, будь ласка, напишіть: - Повні П.І.Б. - контактний телефон; - місто та № відділення Нової Пошти - спосіб оплати Натисніть => Інші Оголошення Автора Дитячий настільний більярд — це чудова розвивальна гра, адже вона позитивно впливає на розвиток таких навичок, як здатність концентрувати увагу, цілеспрямованість, логічне мислення, можливість прораховувати різні комбінації ударів, а також винахідливість і наполегливість. У процесі гри в настільний мінібільярд у дитини загострюється почуття впевненості у власних силах. Дитячий більярд — це чудовий подарунок для покоління, що підростає. Мінібільярд для дітей являє собою маленький столик, який легко може вписатися в будь-який інтер'єр. Настільний більярд може залучити не тільки молоде покоління, а й їх батьків завдяки "нежитю" азарту. "Зрослий" комплект аксесуарів і високоякісна гума дають змогу випробувати яскраві відчуття в колі сім'ї. За своїми розмірами дитячий  більярд найкраще підходить для "поєдинку" у невеликій кімнаті, а також на дачі, на Просто неба. У складеному стані дитячий більярд можна закласти до стіни, щоб він не зайняв зайвого місця. Набори для дитячого більярда мають велику кількість переваг. До них входять складані мінібільядні столи, які можна легко транспортувати або ставити в комору за потреби. До набору входить: більярдний стіл; кий (2шт.); шары; трикутник; щітка для стола. Розмір столу: довжина — 69 см, ширина — 37 см, висота — 58 см. ЧОМУ ВАРТО КУПУВАТИ У НАС: - ШВИДКА ДОСТАВКА до Вашого міста Новою Поштою (1-2 дні); - МИ НЕ ВИМАГАЄМО ПЕРЕДОПЛАТИ! Оплата провадиться при отриманні та огляду товару на пошті! - РЕАЛЬНІ ФОТОГРАФІЇ. - МИ ВІДКРИТІ ДЛЯ Спілкування і з радістю відповімо на всі питання, що Вас цікавлять. - ПОВЕРНЕННЯ АБО ОБМІН протягом 14 днів.

1499грн

Подробно
img
Єксклюзивний Кій для більярда Voodoo + кій Viper +приемний бонус.
2023-05-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Бровари
Привіт! Вітаємо вас з вибором кії для більярда від престижної фірми Voodoo! Дозвольте нам розповісти вам про цей захоплюючий продукт, який стане незамінним спутником у вашій грі. Кія для більярда від Voodoo - це справжнє втілення майстерності та якості. Компанія Voodoo славиться своєю репутацією виробника найкращих кій для більярда, і їхні продукти завжди вражають навіть найвимогливіших гравців. Ця кія виготовлена з найвищою мірою уваги до деталей та використанням найкращих матеріалів. Вона має елегантний дизайн і забезпечує ідеальний баланс та контроль над кулями. Щільний гриф, виготовлений з високоякісного дерева, забезпечує комфортну і надійну хватку. Крім того, кія Voodoo має високотехнологічний наконечник, який забезпечує відмінну точність та знижує ризик проскальзування при ударі. Це дозволяє вам здійснювати неймовірно точні стрибки та удари з повною впевненістю. Вибираючи кію Voodoo, ви отримуєте не тільки високоякісний інструмент для гри, але й великий шматок майстерності та відчуття задоволення від кожного удару. Ця кія створена, щоб надихати вас на досягнення нових висот у вашій грі. Нехай кожен удар буде точним, а кожна гра - захоплюючою пригодою. Оберіть кію Voodoo для більярда і насолоджуйтесь грою з кожним рухом. Замовляйте кію Voodoo прямо зараз та відчуйте магію більярда з кожним ударом!

15000грн

Подробно
img
Кій більярдний Н.Рой зірікоте
2024-01-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Миколаїв
Продам більярдний кій майстер Н.Рой. Корона бумеранг зірікоте. Кій купувався новим, має чудові ігрові властивості. Дерево - зірікоте, граб. Довжина 160 Баланс 43 Вага 705 Діаметр наклейки 13 Наклейка ТМ 2Н встановлена недавно

14900грн

Подробно
img
Надувна волейбольна сітка для басейну, баскетбольне кільце
2023-07-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Бурштин
опис Надувний волейбольний набір Баскетбольний набір для басейну для літніх вечірок Сімейні заходи Карнавали Дні народження Особливість: 1. [Чудове доповнення до літнього басейну] Ця надувна іграшка для басейну спеціально розроблена для басейнів. Грайте як професіонал із захоплюючими баскетбольними рухами від майданчика до басейну. Це розвага для дітей і дорослих будь-якого віку, а його дизайн зробить його вашою улюбленою іграшкою для басейну на літо. 2. [Багаторазове використання] У наш веселий набір для гри в більярд можна грати в басейні та на суші, діти можуть грати у дворі, у саду вдома, або група друзів може грати в басейн чи озеро. 3. [З 2 ваговими мішками] Ми пропонуємо 2 вагові мішки, призначені для збільшення ваги якоря, щоб утримувати волейбольний майданчик на місці. Коли дме вітер, вам не потрібно хвилюватися про те, що поле зійде, просто розважайтеся з родиною чи друзями. 4. [Регульована конструкція] З регульованою волейбольною сіткою та додатковими мішками для утримання корту на місці, набір для басейну має довгі ремінці на обох кінцях волейбольної рами, щоб допомогти вам вільно регулювати сітку. 5. [Розважтеся] Величезний надувний волейбольний набір, який достатньо великий, щоб з ним могли грати ваша родина чи друзі. Ідеальна іграшка для плавання в більярд для літніх вечірок, сімейних заходів, карнавалів, днів народжень, школи тощо. Ваша родина отримає нескінченне задоволення від цієї гри в більярд! Специфікація: Тип предмета: надувний волейбольний набір Матеріал: ПВХ Розмір волейбольного майданчика: прибл. 300x95 см / 118,1x37,4 дюйма Розмір баскетбольного кільця: прибл. 80x65 см / 31,5x25,6 дюйма Розмір волейбольного м'яча: прибл. 30 см / 11,8 дюйма Розмір баскетбольного м'яча: прибл. 25 см / 9,8 дюйма Список пакетів: 1 волейбольний майданчик 1 x баскетбольне кільце 1 х баскетбольний м'яч 1 х волейбольний м'яч 2 x Ремонтна накладка 1 х волейбольна сітка 6 х Мотузка 2 х ваговий мішок Примітка: Допустіть деякі помилки через ручне вимірювання.

510грн

Подробно
img
Настільна гра 14в1 Avko GT02 футбол, більярд, теніс, аерохокей
2023-03-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Ігровий стіл Avko GT02 14 в 1 - більярд, настільний теніс, аерохокей та настільний футбол. Чудова розвага для всієї родини! Ігровий стіл 14-в-1 вимагає від гравців точності та концентрації. Він стимулює просторову уяву та вчить спортивної конкуренції. Міцна та надійна конструкція. На столі Avko GT02 14 в 1 можна грати в такі ігри: Настільний футбол, Більярд, Настільний теніс, Аерохокей, Баскетбол, Шахмати, Шашки, Нарди, Хрестики ноліки, Гральні карти, Міні керлінг, Метанння підков, Кільцекидання, Кеглі ВМІСТ КОМПЛЕКТУ: м'ячі для настільного футболу - 3 шт., лічильники голів – 2 шт., футбольні ворота - 2шт, більярдні киї - 2 шт,, більярдні кулі - 1 комплект, трикутник більярдний - 1 шт, щітка для чищення тканини - 1шт, сітка для столу - 1шт, ракетки для настільного тенісу - 2 шт. тенісні м'ячі - 2шт, шайба аерохокею - 1 шт, Ключки аерохокею - 2 шт. Кількість гравців настільного футболу на ігровому полі: 2 х 11. Баскетбольне кільце - 1 шт, Баскетбольний м'яч з насосом - 1 комплект Комплект шахмат - 1 комплект, Комплект шашок - 1 комплект Гральні карти - 1 колода, Кості для гри в нарди - 1 комплект, Кеглі - 1 комплект, Хрестики ноліки - 1 комплект, Підкови і стійки - 1 комплект ГАБАРИТНІ РОЗМІРИ: Розміри столу: 118 х 61 х 82 см (Д/Ш/В) Розміри ігрового поля: 104 х 58 см. ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ: Розміри упаковки: 113 х 64 х 13,5 см (Д/Ш/В) Вага: 24 кг Стіл поставляється в розібраному вигляді для самостійного збирання (інструкція додається)

4499грн

Подробно
img
УКРАЇНСЬКОЮ! Настільна гра CATAN Колонізатори це не Carcassonne Dixit
2024-03-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
+ Німецький ОРИГІНАЛ!!! Це не китайська і НЕ польська неякісна гра! В грі зручний органайзер та зручні підставки чого немає в польській! + Не рівняйте з дешевшими аналогами, де тоненькі піратські карточки і жодної якості. + В комплекті Базової гри присутній переклад усіх компонентів УКРАЇНСЬКОЮ (карток та інших матеріалів)! Його можете вкласти в протектори і таким чином отримуєте локалізовану україномовну гру! + Протектори є в наяності! + До доповнень також є переклад кольоровий усіх карток та компонентів! + є усі існуючі доповнення, навіть ті котрих немає на фото та в описі!!! + Дивіться фото живої гри у закріплених фотографіях (особисто робив фото)! + Жодного дерева, лише пластикові компоненти! + Тут світова якість за хорошою ціною! + Завод виготовлення гри - Німеччина! Catan (Колонізатори, базова версія гри, стандартна версія, оригінал, українською) - 1500 грн Доповнення: 1. Катан: Мореплавці 1540 грн (є у наявності) 2. Катан: Міста та лицарі 1540 грн (є у наявності, українською) 3. Катан: Купці та Варвари 1540 грн ( у наявності, українською) 4. Катан: Пірати та Першопрохідці 1700 грн (у наявності, або під замовлення до 2 тижнів) 5. Дракони (у наявності, або під замовлення до 2 тижнів) Розширення: До базової версії (до бази) на 5-6 гравців 950 грн (є у наявності) Всі інші розширення на 5-6 гравців до доповнень по 980 грн (є у наявності) Цікаві версії гри колонізатори: Колонізатори Біг бокс (Catan Big box) 3000 грн (є у наявності або під замовлення до 2 тижнів, також даємо повний переклад компонентів та правил) Колонізатори Дорожня версія (Повноцінна версія гри, у дуже зручному розкладному кейсі, Catan Тревел версія) 1500 грн (є у наявності) «Колонізатори» — це світовий бестселер, який підкорив увесь світ. У ролі мирних поселенців, які заселяють острів Катан, вам доведеться відчути на собі справжнє життя колонізатора: добувати ресурси, будувати селища, міста та дороги, захищатися від розбійників, торгуватися із сусідами. Варто зауважити, що ця настілка стала однією з перших після відомої Монополії. До неї випущено кілька великих доповнень, що розвивають і без того чималі можливості: «Купці та Варвари», «Мореходи», «Міста та Лицарі», а також розширення для 5-6 гравців. Комплектація Колонізатори (CATAN) катан: -19 гексів ландшафту -6 елементів морської рамки -97 пластикових фігурок -18 номерних жетонів -95 карт сировини. Живою класикою «Колонізатори» стали за рахунок оригінального, продуманого та доброзичливого ігрового процесу. Ігровий процес унікальний, але тим часом досить простий і захоплюючий, що робить із «Колонізаторів» чудову сімейну гру! ПИШІТЬ за детальною інформацією. Додатково можна купити протектори до гри Плюси купувати ігри у нашому магазині: + Найдешевші ціни, ми є оптовий склад тому ціни на ігри у нас найдешевші! + У нас тільки оригінальні ігри! + Не рівняйте з дешевшими аналогами, де тоненькі піратські карточки і жодної якості + Тут світова якість за хорошою ціною! + Усі наявні ігри та доповнення яких немає в продажу можемо привезти з закордону! + Дивіться фото живої гри у закріплених фотографіях! + Жодного дерева, лише пластикові компоненти! + Завод виготовлення гри - Німеччина. + Локалізація німецька (НІМЕЦЬКА якість! Це НЕ польська дешева гра з тонким полем, в німецькій версії товсте якісне поле, а також зручний органайзер та пластикові підставки під карточки чого немає в польській) + Повний переклад карт українською базової гри Колонізатори (гра стає мовонезалежна оскільки додаємо повний переклад карток)! Дублюю назви російською: Колонизаторы база Мореходы Купцы и варвары Города и рыцари Первопроходцы и пираты Драконы Расширения 5 6 Тревел версия (Дорожная версия) Биг бокс (Увеличенная версия, огромный набор)

980грн

Подробно
img
Настільні ігри - Для друзів, дітей, сім‘ї, близьких та коханих)
2024-01-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Перед замовленням уточніть яку саме гру бажаєте придбати. Всі ігри нові та запаковані. Олх доставка, повна передплата або ж мінімальна 150грн. Між нами (синя) - 5 категорій карток-запитань, розділ "Між нами" містить питання інтимного характеру, тож якщо вирішите грати з сімєю то його можна не використовувати) Вікова категорія 16+ Між нами Kids - 5 категорій карток-запитань, які заохочують дітей до захопливих розмов та побудови довірливих відносин між ними та батьками, а також зрозуміти як Ваша дитина мислить) Вікова категорія 6+ Між нами Про любов - 5 категорій карток-запитань які допоможуть зануритись у Ваші стосунки. "Про любов" створена для гри з коханою людиною. В грі є розділ "Високі температури" складається з запитань інтимного характеру, які дозволять бути ще ближчими до Ваших половинок) Вікова категорія 16+ Між нами «Про таємне» - гра для інтимних розмов та покращення стосунків у ліжку. Впродовж гри Ви будете як ніколи близькі з партнером, та разом відкриватимете для себе усе потаємне і таке бажане) У грі на тебе чекає 5 категорій та 150 карток запитань та завдань) Вікова категорія 18+ Між нами «Дівчатами» - гра що створена для глибоких розмов з подругами, зміцненню стосунків та нових відкриттів. Правильні питання відкриють ваших подруг з іншого боку. Гра чудово підійде для дівич-вечорів та крутих посиденьок з подругами) 5 категорій та 150 карток запитань та завдань) Вікова категорія 16+ Не залежно від версії гри потрібно відповідати чесно та відверто) Гра слів Весела гра яка дозволить тобі збагатити свій словниковий запас та щебетати солов‘їною мовою) Нові та цікаві неологізми, діалекти та фразеологізми) Гра включає в себе 180 карток та 4 категорії. Классна гра для веселої компанії) Хто вдома головний? А ти знаєш свою сім‘ю?) От зараз ми це і взнаємо) Подивіться хто дійсно знає один одного найкраще, відповідаючи на веселі запитання один про одного та розпалюючи цікаві розмови, Створюйте нові сімейні спогади виконуючи безглузді завдання разом. Ця карткова гра неодмінно стане улюбленою грою для сімейного вечора) 200 карток з запитаннями та завданнями 3-8 гравців Вікова категорія 8+ Гра про країни Дізнайтеся про прапори, столиці та розташування усіх країн світу у найвеселіший спосіб) Гра включає 194 країни світузі своїми назвами, столицями, прапорами та основними фактами. Також Ви отримаєтекарту світу з номерами місцезнаходжень, які потрібно з‘єднати з номерами на картках) Гра містить завдання різних рівнів складності, тож буде пізнавальною як для дітей так і для дорослих) Вікова категорія 7+ 100 Незабутніх побачень Романтична та весела гра для закоханих. Якщо Ви хочете чогось новенького у Ваших стосунках тоді 100 незабутніх побачень саме для Вас) Виконуйте вказані на картках завдання у довільному порядку з різних категорій. Виконані завдання переміщайте у відповідну секцію) Та нехай ці 100 незабутніх побачень будуть саме такими) Вікова категорія 16+ Хронологія Історію у школі добре вчив? А в універі? Ця гра дасть відповіді на ці питання, а заодне підтягнеш свої знання) Мета гри стати першим гравцем, який побудує хронологію (послідовність історичних подій за часом) з 10 карток подій. Кожен гравець будує часову послідовність, розміщуючи події у правильному хронологісному порядку. 396 двохсторонніх карток подій Вікова категорія 12+ Мемологія Мемологія Українська версія) Оновлена версія доброї та веселої гри. Грай з друзями та сім‘єю, створюйте найсмішніші меми та станьте королем мемів) В грі на тебе чекає: 300 текстових карток 64 топові меми 1 підставка мольберт. Вікова категорія 16+ Мемологія Паляниця Нова версія популярної гри. Створюй найсмішніші комбінації з‘єднуючи текстові картинки з фотокартками) В грі на тебе чекають: 255 - текстових карток 84 - фото катки 1 - мольберт Вікова категорія 16+ Продай якщо зможеш Ця настільна гра призначена для 3-8 гравців від 15 років і старше, із тривалістю гри від 30 до 60 хвилин. Гра допомагає розвинути навички у сфері підприємництва та ораторські здібності, а також навчити продавати свої ідеї. У грі є 220 карток, на яких записані теми для придумування ідей. Гравці повинні вигадати божевільні, смішні та геніальні ідеї, які потім будуть оцінюватися іншими гравцями. Мета гри - створити стартап на мільйон та стати найкращим. «Продай, якщо зможеш» є ідеальним подарунком для всіх, хто мріє розпочати власну справу або навчитися продавати свої ідеї. Гра допоможе не тільки провести цікавий вечір з близькими, але й підвищити рівень комунікації, розвинути творчість та зробити корисний внесок у розвиток навичок підприємництва. Вікова категорія 16+ Нерозкриті справи Станьте справжнім детективом у захоплюючій грі про розслідування вбивства! Вам потрібно буде зіграти роль детектива і розкрити загадкову справу вбивства. У цій грі є більше 50 документів зі слідства, включаючи газетні статті, фотографії з місця злочину, звіти про докази, телефонні записи, звіти судово-медичного експерта, карти відбитків пальців та місця злочину, юридичну інформацію, допити підозрюваних, показання свідків, фотографії персонажів та багато іншого. Ваше завдання - зібрати докази, з'ясувати мотиви підозрюваних та відкрити правду про справу. У цій грі ви можете розвивати свої лідерські якості та навички командної роботи, граючи в колі друзів, сім'ї чи з коханою людиною. Ви можете провести час незабутньо та врятувати життя невинного, знайшовши докази та встановивши істину про злочин.Отже, готуйтеся до захоплюючого дослідження, що принесе вам нові знання про роботу слідчого та забезпечить незабутні враження від гри) Мемологія Мемологія «Паляниця» Між нами Між нами «Про любов» Між нами «Kids” Між нами «Дівчатами» Між нами «Про таємне» 100 незабутніх побачень Гра про країни Хто вдома головний Хронологія Гра слів Продай якщо зможеш Нерозкриті справи Настільні ігри, настолки, настольные игры

699грн

Подробно
img
Настільна гра Темна Гавань. Щелепи Лева (Gloomhaven Jaws of the Lion)
2023-11-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Настільна гра Темна Гавань. Щелепи Лева (Мрачная гавань: Челюсти льва, Gloomhaven Jaws of the Lion, Похмура гавань) Темна Гавань. Щелепи Лева - менша наступниця великої пригодницької гри! Поспішайте придбати собі РЕЙТИНГОВУ настільну гру! Дивіться інші мої оголошення :) Опис гри: Якщо ви полюбляєте ігри в жанрі «мандрів підземеллям», вас також зацікавлять українські локалізації фентезійної пригоди «Морок Пітьми. Пеклопроходці» та гри «Зомбіцид. Друга редакція» про апокаліпсис з арміями інфікованих мертв'яків. Зав'язка сюжету Gloomhaven: Jaws of the Lion Хронологічно події нової настілки, присвяченої світу Темної Гавані, відбуваються за декілька років до подій основної гри. Це самостійна гра, що пропонує не такий високий поріг входження для новачків, але лишається такою ж цікавою для досвідчених настільників. Щось неладне твориться в місті. З вечірніх вулиць зникають люди. Це трапляється регулярно, та поміж тими, хто зник, неможливо відстежити бодай якийсь зв'язок.  Що це? Витівки чергового голодного монстра, що з’явився у міських нетрях? Або ж всі ці люди зникли не просто так? Це і будуть з’ясовувати наші герої - компанія найманців із найвідомішої таверни міста «Щелепи Лева»! Особливості гри Темна Гавань. Щелепи Лева: 1. Гра є самостійною й водночас повністю сумісною з великим виданням «Gloomhaven»; 2. Увесь сюжетний текст та поле із локаціями для сценаріїв, а також вказівки щодо розміщення монстрів надруковані на окремих розворотах книги історій, що сильно полегшує приготування до партії; 3. У грі на вас чекають 25 сценаріїв із кількома розгалуженнями сюжету, 4 нових герої, 16 видів монстрів та 3 боси. 4. Альтернативні шляхи проходження кампанії та розвитку героїв роблять гру реіграбельною. Для того, щоб повторно пройти сюжетну кампанію, вам може знадобитися комплект спеціальних наліпок. 5. Крім того, ви можете грати окремі місії зі гри окремо від кампанії. 6. Від більшої гри «Щелепи Лева» майже не відрізняються тактичним ігроладом, а проте відрізняються відсутністю деяких механік зі спадком, а саме виходу персонажів на пенсію, внесків до храму Великого Дуба та можливістю обміну предметами між місіями. Гра також має доопрацьовані механіки фокусування ворогів на героях, перевірок з перевагою й перешкодою, поля зору й скарбів.  Ігролад Темної Гавані Основою ігроладу Темної Гавані є тактичний картковий бій із динамічною ініціативою. Ключові особливості гри у «Gloomhaven» можна описати так: 1 Поліпшення модифікаторів. Перевірки у грі відбуваються завдяки колоді модифікаторів, яку ви зможете поліпшувати картами з іншими значеннями або навіть й особливими ефектами із досягненням нового рівня персонажа або за виконання особливих бойових завдань, які ви таємно від решти учасників отримуєте на початку місії. 2 Універсальні карти. Карти у вас на руці матимуть нижню й верхню половину із різними доступними діями. Щоходу ви гратимете дві карти, на одній необхідно вибрати верхню здібність, а на іншій - нижню. Найчастіше верхня здібність є атакою, а нижня - переміщенням. Та крім синергії цих карт вони також є вашою витривалістю та здоров'ям: щоб повернути карти зі скиду, ви маєте здійснити відпочинок та вилучити одну з карт із гри до завершення сценарію. Крім того, ви можете вилучати карти зі скиду або з руки, щоб уникнути ушкоджень. 3 Вибір карт для місії. З досягненням нових рівнів вашим героям стануть доступні на вибір нові карти, які ви можете додати до колоди. На кожну місію ви можете відбирати інший комплект карт залежно від завдання сценарію. Кількість карт завжди обмежено, а втім ви не маєте користуватися щоразу одним і тим само набором! 4 Динамічна ініціатива. На початку раунду всі гравці таємно одне від одного вибирають по дві карти здібностей з руки й призначають одну з них картою ініціативи. Потому гравці відкривають ці карти й водночас відкривають карту здібності з окремої колоди кожного типу ворогів. Числа на цих картах й визначатимуть ініціативу ходу: персонаж із меншою ініціативою ходитиме першим. Через динамічну ініціативу розіграш ваших карт буде дуже ситуативним, адже зі змінами на полі деякі заплановані ефекти вже будуть неактуальними. Настольная игра лучше чем Особняки безумия, Древний Ужас, Ужас Аркхэма, Колонизаторы, Билет на поезд Европа, Манчкин, Остров духов, Бенг, Робинзон Крузо, Таверна красный дракон, Каркассон, Викинги

2600грн

Подробно
img
Бильярдный стол 10 фунтов | Більярдний стіл 10 футів
2024-03-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Чабани
Продається більярдний стіл 10 футів, в наборі є: Кій 3 штуки 1 кій підставка 2 набори шарів + 2 трикутника Також найголовніше комплект стільців зі столиком для гравців 2 полички для забитих шарів на стінку Також лампи для підсвічування стола На фото можна все подивитися Всі питання за номером телефону: 09******28 Євген

45000грн

Подробно
img
Кій більярдний з тубусом.
2023-08-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Кій більярдний з тубусом. Темний граб. Стан нового.

4000грн

Подробно
img
Кій більярдний в чудовому стані
2024-01-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Продам більярдний Кій RILEY в чудовому стані.

1500грн

Подробно
img
Бильярд 12 фут Більярд стіл 10 футів більярдний
2024-04-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Світловодськ
Стіл більярдний розмір 10 та 12 футів плита Ардезія , ціна за стіл без комплекта.!!! + 10'000.грн буде нове сукно та комплект для гри. В комплект входить набір куль 68.мм, трикутник, кій 2.шт , полка під кулі, сукно та навіть лампа. Є ще варіант 10.фут ( 1'500.$) стан нового та 12.футів 1400.$ Можу організувати доставку та зборку але про це домовлятимося окремо. Для більярду є все.!!!

55000грн

Подробно
img
Гастрольний Більярд
2023-10-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Класна іграшка для колективної гри .1 кій трошки зіпсований та відсутні присоски на гілках які при потребі можна замінити

650грн

Подробно
img
Дитяча настільна гра 4 в 1 Футбол Теніс Більярд Хокей + Подарунок
2023-12-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Дитяча настільна гра 4 в 1 Футбол Теніс Більярд Хокей + Подарунок Пишіть на ОЛХ, Телеграм та вайбер у будь-який час! Є різні моделі, ТЕЛЕФОНУЙТЕ НЕ Соромтеся +38********98 Дзвінки приймаємо з 9:00 до 19:00! Для замовлення, будь ласка, напишіть: - Повні П.І.Б. - контактний телефон; - місто та № відділення Нової Пошти - спосіб оплати Натисніть => Інші Оголошення Автора Настільна гра  6008-4 — це чудова розвага для всієї родини та чудовий, має сучасний стильний дизайн, красиве та яскраве паковання, подарунок з будь-якого приводу. Модель поєднує в собі 4 настільні ігри: 1) ФУТБОЛ 2) БИЛЬЯРД 3) Теніс 4) Аерохокей Модель розроблена для використання в умовах кімнатної температури та вологості. Ігровий стіл постачається в частково зібраному вигляді. Остаточний монтаж, що містить кілька простих етапів, здійснюється власними силами покупця, без залучення фахівців. Переваги:  Міцність і зносостійкість: Корпус моделі, ігрове поле та опори столу виготовлені з дерева, з  захисним покриттям, що оберігає поверхню від подряпин. Свобода рухів: Зручні ручки штанг забезпечують надійне та комфортне зчеплення з долонями гравців. Стилізовані фігурки футболістів, виготовлені методом лиття з довговічного поліпропіленового матеріалу, надійно закріплюються на металевих штангах у встановлених позиціях. Штанці з фігурками обертаються навколо своєї осі на 360 градусів. Забиті в ворота м'ячі скочуються в спеціальні відсіки, з яких легко та швидко витягуються для використання в грі. Не потрібно тримати рахунок гри в голові або записувати його на папері. Постачання рахунку здійснюється за допомогою лічильників на бортах настільного футболу. Чудовий подарунок: Для забезпечення надійності транспортування та збереження привабливого зовнішнього вигляду фірмова стильна коробка настільного футболу упакована в майстер-коробку з міцного багатошарового картону. Характеристики Габарити: довжина 79 Габарити: ширина 42 Габарити: висота 12 Тип гри Настільний футбол Призначення Для двох Колір Різнобарвний Вікова група Від 5 років Кількість учасників 2 Матеріал Дерево Тип Настільний футбол ЧОМУ ВАРТО КУПУВАТИ У НАС: - ШВИДКА ДОСТАВКА до Вашого міста Новою Поштою (1-2 дні); - МИ НЕ ВИМАГАЄМО ПЕРЕДОПЛАТИ! Оплата провадиться при отриманні та огляду товару на пошті! - РЕАЛЬНІ ФОТОГРАФІЇ. - МИ ВІДКРИТІ ДЛЯ Спілкування і з радістю відповімо на всі питання, що Вас цікавлять. - ПОВЕРНЕННЯ АБО ОБМІН протягом 14 днів. 1 з 3 подарунків на вибір

2999грн

Подробно
img
Гра Воєнна Монополія Военная Монополия Монополія поЗСУшному
2023-07-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
ВОЄННА МОНОПОЛІЯ - ціна 450 грн (фото 1-4) Мова гри: українська. Гра створеня під час повномаштабної війни в Україні, адаптована під сучасні реалії. Правла гри, як в класичній монопополії: купуєте компанії, вибудовуєте свою економіку, намагаєтесь витиснути з гри своїх опонентів економічним шляхом. Що в коробці? - Ігрове поле - Документи власності - Картки "Шанс" та "Скарбниця" - Ігрові гроші - Фішки, кубики - Правила гри Правила детально описують ігровий процес, що за чим потрібно робити, та як діяти в конкретній ситуації. Тому якщо ви ніразу не грали у монополію - не страшно, разом з друзями ви легко розберетеся. Гра розрахована від 2 до 6 осіб. Час гри 60-120 хвилин. На полі ви побачите відомі кожному українцю організації, силові групування, та благодійні фонди. Для кого гра? Для друзів і всіх українців. Також вона стане чудовим подарунком військовим. МОНОПОЛІЯ поЗСУшному - ціна 510 грн. (фото 5-8) Мова гри: українська. Легендарна серія ігор Монополія поповнилася українською патріотичною версією в обрамленні воєнної теми з росією. Незвично і захопливо, адже гра допоможе поглянути на те, що відбувається, з боку економіки, спрямувати сили не на власне збагачення, а на підйом військово-промислового комплексу, розвиток військової освіти та енергетики. Від вас залежить дуже багато… Перед початком партії варто вибрати відповідального гравця за фінансові розрахунки, роздати стартовий капітал та розмістити інші компоненти на свої місця. Відправивши фішки свого кольору на стартову клітинку ігрового поля, гравці в порядку черговості кидають кубик і пересуваються на кількість поділів, що випала. Залежно від того, на якій клітині довелося зупинитися, слід виконати одну з дій: • на нічийне підприємство можна набути права власності. І ви тільки подивіться, що в нас тут є: НАСВ ім.Петра Сагайдачного, цілий Парк РСЗВ «HIMARS», Система ППО «IRIS», Циганський ринок орктехники, а також багато інших життєво необхідних військових об’єктів. Якщо гравець має у власності 2 об'єкти однакового кольору, створюється монополія і підприємства можна прокачати, підвищивши вартість їхнього відвідування. Це правило прокачування не поширюється на Парки військової техніки, Ринки та Електростанції; • якщо ви потрапили на клітину з чужою власністю, необхідно буде сплатити вартість перебування на ній; • на клітці «Премія» отримаєте гроші від Банку просто так; • потрапивши на клітини «Догана», «Донат ТРО» або «Донат ЗСУ», гравець зобов'язаний передати певну суму до Банку; • з клітин «Шанс» або «Держбюджет» відкривається відповідна картка та виконується умова на ній; • «Дозаправка» не потребує жодних дій; • «Гауптвахта» зобов'язує пропустити 2 ходи, але цю проблему можна подолати, якщо заплатити до Банку 700 гривень або відбутися фізичними вправами; • особлива клітина «Зіграти в кості» дозволяє тричі кинути кубики без права пересування по полю, при цьому якщо випаде дубль, гравець отримає від Банку 1500 гривень. Окрім наявних штрафів на ігровому полі, гравець піддається покаранню у разі, коли викинув три рази поспіль дубль або походив чужою фішкою. Кожне повністю пройдене коло приносить гравцеві премію в 1500 гривень. Під час гри в залежності від ситуації можна продавати право власності та передавати об'єкти у заставу. Не виключено і банкрутство, внаслідок чого учасник залишає гру. Так, у грі буде один переможець, але у будь-якому разі виграє лише Україна! Патріотичний дух підіймаємо, в Монополію по ЗСУшному граємо! Під час партії в Монополію по ЗСУшному ви неодмінно зможете уявити себе непохитним лідером як Президент Зеленський, відважним полководцем, як Залужний, побачите харизму Поровознюка у справі, і міркуватимете обдумано і виважено, як Подоляк. З такими лідерами та завдяки вашій підтримці ми неодмінно дійдемо до Москви, щоб поставити крапку у війні, яку почали не ми. Що в коробці? - 25 карток підприємств, - 16 карток державний бюджет, - 16 карток шанс, 125 купюр різного номіналу, - Стікери рівня підприємств, - Правила гри, - Ігрове поле, - 6 фішок різного кольору, - 2 гральні кубики ДОСТАВКА: - по всій Україні: Новою поштою, Укрпоштою; - відправляємо в день замовлення (якщо він надійшов до 12:00); - самовивіз. ОПЛАТА: - банківський переказ на картку Приват Банку/Монобанку; - накладений платіж; - олх доставка; - Оплата на розрахунковий рахунок; - оплата готікою (тільки при самовивозі). Графік роботи: щодня пн.-сб. з 9.00 до 18.00, неділя з 9.00 до 12.00.

450грн

Подробно
img
Настільна гра CATAN Колонізатори, краще за Carcassonne Dixit
2024-03-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Німецький ОРИГІНАЛ!!! Це не китайська копія і НЕ польська неякісна гра! Catan (Колонізатори, базова версія гри, стандартна версія, оригінал) - 1550 грн В комплекті Базової гри присутній переклад усіх карток УКРАЇНСЬКОЮ. Його можете вкласти в протектори і таким чином отримуєте локалізовану мовонезалежну гру! Протектори є в наяності! Доповнення: + Катан: Мореплавці 1550 грн (у наявності, або під замовлення до 2 тижнів) + Катан: Міста та лицарі 1550 грн (є у наявності, або під замовлення до 2 тижнів) + Катан: Купці та Варвари 1550 грн ( у наявності, або під замовлення до 2 тижнів) + Катан: Пірати та Першопрохідці 1750 грн ( у наявності, або під замовлення до 2 тижнів) + Дракони ( під замовлення до 2 тижнів) Розширення: До базової версії (до бази) на 5-6 гравців 1000 грн ( у наявності, або під замовлення до 2 тижнів) Всі інші розширення на 5-6 гравців до доповнень по 980 грн ( у наявності, або під замовлення) Цікаві версії гри колонізатори: Колонізатори Біг бокс (Catan Big box) 3000 грн ( у наявності, або під замовлення до 2 тижнів) Колонізатори Дорожня версія (Повноцінна версія гри, у дуже зручному розкладному кейсі, Catan Тревел версія) 1500 грн ( у наявності, або під замовлення до 2 тижнів) «Колонізатори» — це світовий бестселер, який підкорив увесь світ. У ролі мирних поселенців, які заселяють острів Катан, вам доведеться відчути на собі справжнє життя колонізатора: добувати ресурси, будувати селища, міста та дороги, захищатися від розбійників, торгуватися із сусідами. Варто зауважити, що ця настілка стала однією з перших після відомої Монополії. До неї випущено кілька великих доповнень, що розвивають і без того чималі можливості: «Купці та Варвари», «Мореходи», «Міста та Лицарі», а також розширення для 5-6 гравців. Комплектація Колонізатори (CATAN) катан: -19 гексів ландшафту -6 елементів морської рамки -97 пластикових фігурок -18 номерних жетонів -95 карт сировини. Живою класикою «Колонізатори» стали за рахунок оригінального, продуманого та доброзичливого ігрового процесу. Ігровий процес унікальний, але тим часом досить простий і захоплюючий, що робить із «Колонізаторів» чудову сімейну гру! ПИШІТЬ за детальною інформацією. Додатково можна купити протектори до гри Плюси купувати ігри у нашому магазині: + Найдешевші ціни, ми є оптовий склад тому ціни на ігри у нас найдешевші! + У нас тільки оригінальні ігри! + Не рівняйте з дешевшими аналогами, де тоненькі піратські карточки і жодної якості + Тут світова якість за хорошою ціною! + Усі наявні ігри та доповнення яких немає в продажу можемо привезти з закордону! + Дивіться фото живої гри у закріплених фотографіях! + Жодного дерева, лише пластикові компоненти! + Завод виготовлення гри - Німеччина. + Локалізація німецька (НІМЕЦЬКА якість! Це НЕ польська дешева гра з тонким полем, в німецькій версії товсте якісне поле, а також зручний органайзер та пластикові підставки під карточки чого немає в польській) + Повний переклад карт українською базової гри Колонізатори (гра стає мовонезалежна оскільки додаємо повний переклад карток)! Дублюю назви російською: Колонизаторы база Мореходы Купцы и варвары Города и рыцари Первопроходцы и пираты Драконы Расширения 5 6 Тревел версия (Дорожная версия) Биг бокс (Увеличенная версия, огромный набор)

1550грн

Подробно
img
Кий бильярдный Кій більярд пул снукер пирамида
2023-08-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Світловодськ
Кии для игры на бильярде. Новые; Цена за Кий для игры в пул длинна 140.см и 122.см Для пирамиды кии от 650.грн разборные 50/50. Кий пуловский цветной 980.грн длинна 145.см Отправляю по доставке олх , кому лень оформлять доставку то отправлю по 100% предоплате. Есть кий 140.см, 150.см и стандарт 160.см. цельные и разборные - для игр в пул , снукер , пирамида. Также есть тубус для хранения и транспортировки. Цену на другие размеры уточняйте. Для бильярда есть всё. От набойки и мелка, до лампы счётчика и стола. Звоните, спрашивайте.

550грн

Подробно
img
Кій більярд кий тубус чехол більярдний
2023-12-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Світловодськ
Кий тоже есть. Тубус для бильярдного Кия жесткий отличного качества с дополнительным сьёмным карманом и лямкой на плечо. Также есть все для бильярда шары полки лампы треугольник сукно мел перчатки лузы. Есть столи б/у и новые.

850грн

Подробно
img
Правила Підземелля та дракони Dungeons and dragons українською D&D
2023-05-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Колоденка
Продам правила з DnD 5е - з оновленими ератами! Правила потрібні для гри в Підземелля та дракони (Dungeons and dragons). Стан - нові Переклад – неофіційний, український; Обкладинка - м'яка. Друк - лазерний, чорно-білий (доступний кольоровий стартер) Наявність: Стартовий набір кольоровий (інший переклад!) - 1 шт. Стартовий набір ч/б - 5 шт. Книга гравця ч/б - 0 шт. (на замовлення) Посібник Майстра ч/б - 0 шт. (на замовлення) Бестіарій ч/б - 0 шт. (на замовлення) Про український переклад можу сказати наступне - проведена величезна фанатська робота, весь контент стилізований для чорно-білого друку (див. фото). Не обійшлось, на мій погляд, без мінусів, помилки в описі, що думаю перекочували з російського перекладу та, як на мене, найбільший - метрична система (1 фут = 0.2 метри, що не зовсім коректно). Якщо тримати в голові просту конверсію, цілком адаптовано для гри в офіційні та неофіційні пригоди. Знайдені мною помилки виправив, повписував всі ерати, останню адаптував (щоб не видаляти про світогляд), назвав це другим релізом, сподіваюсь нікого не образив. Замовлення та друк - якщо вище не зазначена наявність друкую за передплатою (100 грн за 1 шт.), приклади надрукованих книг на фото (друк на друкарні). Після початку військових дій, майже не друкую наперед. Якщо цікавить більше контенту, але на російській/англійській мові, буду радий вітати в моєму другому оголошенні. Доставка - можливий самовивіз із с. Колоденка (Рівненська область), OLX доставка або післяплата НП (тільки по передплаті 100 грн). Нову пошту намагаюсь відправляти день в день або на наступний, olx доставку meest та Укрпошту упродовж 3ьох робочих, тому що в Колоденці немає Укрпошти та Meest близько. Разова знижка за кількість книг в рамках одного замовлення: Від 3 шт. - 5% Список книг та їх цін українською: Посібник Майстра (правила та рекомендації для ДМа/ГМа) - 700 грн Книга Гравця (правила, класи та опції для гравців та ДМа/ГМа) - 700 грн Бестіарій (список монстрів та їх лор, тобто книга для ДМа/ГМа) – 750 грн Стартовий набір – 700 грн (1 правила для новачків, 1 стартова пригода, 1 набір кубиків випадкового кольору + 5 готових персонажів) Стартовий набір кольоровий – 750 грн (1 правила для новачків, 1 стартова пригода, 1 набір кубиків випадкового кольору + 5 готових персонажів) ПРИМІТКА - у кольорового стартеру переклад не такий, як у решти чорнобілих матеріалів, в такому перекладі тільки стартер! Dungeons & Dragons – це жива класика настільного світу, рольова гра, або вірніше, ціла система, створена в далекому 1974 році, яка змінила за роки безліч редакцій. Дія гри відбувається у фентезійному світі, де існує магія, де люди живуть по сусідству з расами гномів або ельфів і, звичайно, де ще живі дракони, та й інших міфічних істот навалом! Вам, як гравцям, доведеться вжитися в роль вигаданих (але глибоко продуманих) персонажів: відважних воїнів, хитрих шахраїв або мудрих магів; і вирушити в грандіозну подорож, яку вас поведе Майстер Підземель. Обличчя гри – словесна пригода, де ви вільні робити будь-що. Майстер описує ситуацію, яка відбувається з вашою командою героїв, а ви вирішуєте, що робитимете далі. На дорогу вискочив кволий і наляканий гоблін, але вас не помітив? Мисливець може спробувати спостерігати за його поведінкою та дізнатися щось про нього. Ви варвар? Тоді можна без роздумів одразу накинутися на істоту. А може, варто спробувати простежити за ним... Раптом він приведе вас до підземелля з чимось цінним? Майстри Підземель. Ігровий процес передбачає створення власних персонажів, освоєння базової математики та механік, які постійно використовуються в процесі гри: це характеристики персонажів, ворогів та екіпірування; вплив характеристик на перевірки і спаски, робота різних здібностей персонажів, бойові сутички і читання заклинань - все це має свої значення, що впливають на успіх. Ця математика – прихований скелет гри, за яким слідкує Майстер Підземель. На результат також впливають результати кидків кісток із різною кількістю граней – це ще одна візитна картка гри.

700грн

Подробно
img
В наявності! Підземелля та дракони Dungeons and dragons українською
2023-06-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Колоденка
Продам правила з DnD 5е - з оновленими ератами! Правила потрібні для гри в Підземелля та дракони (Dungeons and dragons). Стан - нові Переклад – неофіційний, український; Обкладинка - м'яка. Друк - лазерний, чорно-білий (доступний кольоровий стартер) Наявність: Стартовий набір кольоровий (інший переклад!) - 1 шт. Стартовий набір ч/б - 3 шт. Книга гравця ч/б - 2 шт. Посібник Майстра ч/б - 3 шт. Бестіарій ч/б - 2 шт. Про український переклад можу сказати наступне - проведена величезна фанатська робота, весь контент стилізований для чорно-білого друку (див. фото). Не обійшлось, на мій погляд, без мінусів, помилки в описі, що думаю перекочували з російського перекладу та, як на мене, найбільший - метрична система (1 фут = 0.2 метри, що не зовсім коректно). Якщо тримати в голові просту конверсію, цілком адаптовано для гри в офіційні та неофіційні пригоди. Знайдені мною помилки виправив, повписував всі ерати, останню адаптував (щоб не видаляти про світогляд), назвав це другим релізом, сподіваюсь нікого не образив. Замовлення та друк - якщо вище не зазначена наявність друкую за передплатою (100 грн за 1 шт.), приклади надрукованих книг на фото (друк на друкарні). Після початку військових дій, майже не друкую наперед. Якщо цікавить більше контенту, але на російській/англійській мові, буду радий вітати в моєму другому оголошенні. Доставка: Можливий самовивіз з м. Буча Київська обл. , OLX доставка або післяплата НП (тільки по передплаті 100 грн). Разова знижка за кількість книг в рамках одного замовлення: Від 3 шт. - 5% Список книг та їх цін українською: Посібник Майстра (правила та рекомендації для ДМа/ГМа) - 700 грн Книга Гравця (правила, класи та опції для гравців та ДМа/ГМа) - 700 грн Бестіарій (список монстрів та їх лор, тобто книга для ДМа/ГМа) – 750 грн Стартовий набір – 700 грн (1 правила для новачків, 1 стартова пригода, 1 набір кубиків випадкового кольору + 5 готових персонажів) Стартовий набір кольоровий – 750 грн (1 правила для новачків, 1 стартова пригода, 1 набір кубиків випадкового кольору + 5 готових персонажів) ПРИМІТКА - у кольорового стартеру переклад не такий, як у решти чорнобілих матеріалів, в такому перекладі тільки стартер! Dungeons & Dragons – це жива класика настільного світу, рольова гра, або вірніше, ціла система, створена в далекому 1974 році, яка змінила за роки безліч редакцій. Дія гри відбувається у фентезійному світі, де існує магія, де люди живуть по сусідству з расами гномів або ельфів і, звичайно, де ще живі дракони, та й інших міфічних істот навалом! Вам, як гравцям, доведеться вжитися в роль вигаданих (але глибоко продуманих) персонажів: відважних воїнів, хитрих шахраїв або мудрих магів; і вирушити в грандіозну подорож, яку вас поведе Майстер Підземель. Обличчя гри – словесна пригода, де ви вільні робити будь-що. Майстер описує ситуацію, яка відбувається з вашою командою героїв, а ви вирішуєте, що робитимете далі. На дорогу вискочив кволий і наляканий гоблін, але вас не помітив? Мисливець може спробувати спостерігати за його поведінкою та дізнатися щось про нього. Ви варвар? Тоді можна без роздумів одразу накинутися на істоту. А може, варто спробувати простежити за ним... Раптом він приведе вас до підземелля з чимось цінним? Майстри Підземель. Ігровий процес передбачає створення власних персонажів, освоєння базової математики та механік, які постійно використовуються в процесі гри: це характеристики персонажів, ворогів та екіпірування; вплив характеристик на перевірки і спаски, робота різних здібностей персонажів, бойові сутички і читання заклинань - все це має свої значення, що впливають на успіх. Ця математика – прихований скелет гри, за яким слідкує Майстер Підземель. На результат також впливають результати кидків кісток із різною кількістю граней – це ще одна візитна картка гри. ДнД D&D Подземелья и Драконы DnD

700грн

Подробно
img
Настільна гра Монополія Гаррі Поттер Harry Potter+Бонуси.Укр.мова!
2023-06-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Популярна настільна гра "Монополія" в дусі не менш популярного Гаррі Поттера! Чудовий подарунок як для дітей на День народження, так і для компанії фанів! Зроблено, як з використанням матеріалів з інтернету, так і придуманих власноруч й об'єднаними в одне ціле! Друк - якісна професійна поліграфія (Є версія гри російською мовою- в іншому оголошенні) У комплект гри входить: 1) Ігрове поле - як в оригінальній грі, "розкладачка" - з 4х квадратних частин (щільний папір/ламінація) + квадратна коробка. Розмір поля 37смх37см 2) Картки "Заклинання і Зілля" і "Тобі лист" 3) Картки власності і застави магічної нерухомості 4) банкноти Банку Ґрінґотс (номінал 1,5,10,20,50,100,500) 5) 2 гральних кубики 6) 32 "будинки" і 12 "замків" 7) фішки - фігурки головних персонажів (роздруковані, ламіновані, на дерев'яній підставці) -6шт. АБО на вибір фігурки за дод.плату -10грн/од.,см.фото 8(є не всі). 8) замість звичайної зупинки (кут карти) - картки-фанти гри "Плюй-камені" 9) пакувальна коробка + коробочка для карток і банкнот- по 1шт 10) Правила гри, адаптовані під гру "Монополія.Гаррі Поттер" - для кращого розуміння процесу гри, особливо новачкам і дітям) А також БОНУСИ, що ГАРАНТОВАНО входять в Ваш набір гри і надають атмосферности грі: 1) "Магічні правила" у вигляді Карти мародера 2) Лист з Гоґвортсу про зарахування (з можливістю вписати потрібне ім'я) і список потрібних першокурснику речей формату А4 з конвертом, запечатаний справжньою сургучною печаткою Гоґвортсу та з Квитоком на Гоґвортський Експрес - 1шт 3) Список "Заклинання, що вивчаються в Гоґвортсі" 4) Керівництво по списку заклинань (опис і рух паличкою) 5) "Чарівна паличка" з функцією Лумос (кінчик палички світиться в темряві: потрібно потримати під звичайним ліхтариком 1-2хвилини або УФ-ліхтариком 5-10сек.) -1шт (можливо більше, за дод.плату + 35грн/од.) 6) Краватки факультетів - 4 шт (ламіновані на гумці), довжина 25,5см (для старших і більш дорослих), або 18,5 см (для молодших дітей) 7) Нагородні емблеми факультетів - 4 од., діаметр 8,5 см 8) Прапорці факультетів Гоґвортсу – 5 од (на дерев'яній паличці) (додаткові + 1грн/од.) - можна використовувати як шпажки в бутерброди або тістечка 9) Окуляри Гаррі Поттера і окуляри Луни Лавґуд - по 1 од. 10) Карта "Гоґвортс і його околиці" А4 – 2 од (укр. та. англ. мовами) 11) Заповіт Дамблдора А4-1 од. (англ. та лат. мовами) 12) Плакати "Небажані особи" (Гаррі, Герміона, Рон) А4 – 3 од. 13) Значки об'ємні з головними героями (діаметр 2,5 см на шпильці) - 5 од.; їх також можна використовувати в якості фішок в грі (можливо придбати дод. значки за додаткову плату + 8грн / од.) 14) "Золотий" снітч - 1шт 15) "Шоколадна" жаба в коробці з вкладишем "Альбус Дамблдор" (жаба неїстівна, полімерна глина) - 1шт (додатково: 4 вкладиша засновників Гоґвортсу (Gryffindor,Slytherin,Hufflepuff, Ravenclaw- за дод.оплату +10 грн. за 4 вкладиши) 16) Коробочка з цукерками "Берті Боттс" – 1 од. 17) Характеристики факультетів лист А4 – 1 од. 18) Кулончик з підвіскою "Смертельні реліквії" – 1 од. Всі картки ламіновані, закруглені кути і складені в зіп-пакети. Такий варіант гри набагато цікавіше та варіативніше!) Ціна 599грн. Ще більше цікавих речей зі світу Гаррі Поттера (повітряні кулі, гірлянди, свічки, набір зілля, кулони, "метелики", брелоки, квест тощо) дивіться у моїх оголошеннях або - в Інстаграм aksessuary.dekor. Можлива пересилка Новою поштою, Укрпоштою, Самовивезення у Києві. Можливий накладений платіж. За Термін виготовлення: 1 день. Частина коштів - на ЗСУ.

599грн

Подробно
img
Карром Каррум Carrom board Індійський більярд
2024-02-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
Індійський більярд Карром Carrom board Два варіанти гри: 80*80см - 2500грн 80*60см - 2000грн Индийский бильярд: -игровая доска Карром (80см х 80см) ; -игровые фишки, 9 белых, 9 черных, 1 красная (+запасные фишки) ; -лузы вязаные, ручная работа; -1 биток/страйкер (основная фишка) ; -специальный порошок для лучшего скольжения фишек.

2 000грн

Подробно
img
Індійський більярд Карром Carrom board
2024-02-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
Індійський більярд Карром Carrom board Два варіанти гри: 80*80см - 2500грн 80*60см - 2000грн Индийский бильярд: -игровая доска Карром (80см х 80см) ; -игровые фишки, 9 белых, 9 черных, 1 красная (+запасные фишки) ; -лузы вязаные, ручная работа; -1 биток/страйкер (основная фишка) ; -специальный порошок для лучшего скольжения фишек.

2 000грн

Подробно
img
Настільна гра ІнтелектUAл
2023-07-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Софіївська Борщагівка
Інтелектуал (Інтелектуал) — розважальна настільна гра про Україну. У цій грі вас чекає справжня українська пригода. Тут будуть веселощі, сміх та гарний настрій. Збирайте друзів, включайте фантазію та залучайтесь до гри. Показуйте, пояснюйте, малюйте, відгадуйте та приготуйтеся отримати море задоволення. Інтелектуал - це настільна інтелектуально-розважальна гра про Україну для веселих компаній. Мета гри полягає у відгадуванні слів різних категорій певним способом та накопичуванні балів. Має два режими гри: колективний та індивідуальний. У першому гравці поділяються на команди та змагаються, пояснюючи слова своїм колегам. В індивідуальному учасники змагаються один з одним. Для зручності гравців слова поділені за наступними категоріями: • Повсякдення, • Струс мозку, • Наше усе, • Іноземщина, • Бонусна категорія - Пан чи зник. А яку саме вам доведеться пояснювати, визначити кубик! Якщо на кубику випаде одиниця, то гравець пропускає хід. Гра двомовна (українська та російська), але «співоча» – домінуюча! Вмикайте свої жовто-блакитні звивини і нехай перемагає найсильніший! У цій грі на вас чекає справжня українська пригода. Тут будуть веселощі, сміх та гарний настрій. Збирайте друзів, вмикайте фантазію та долучайтеся до гри. Показуйте, пояснюйте, малюйте, відгадуйте і приготуйтеся отримати море насолоди. Інтелектуал – це настільна інтелектуально-розважальна гра про Україну для веселих компаній. Мета гри полягає у відгадуванні слів різних категорій певним способом та накопиченні балів. Має два режими гри: колективний та індивідуальний. У першому гравці діляться на команди та змагаються, пояснюючи слова своїм колегам. В індивідуальному учасники змагаються один з одним. Для зручності гравців слова розділені на наступні категорії: • Повсякденність, • Вибух мозку, • Наше усе, • Іноземщина, • Бонусна категорія – Пан чи зник. А яку саме вам доведеться пояснювати, чи визначить кубик! Якщо на кубику випаде одиниця, гравець пропускає хід. Гра двомовна (українська та російська), але «співоча» – домінуюча! Включайте свої жовто-блакитні звивини і нехай перемагає найсильніший! Комплектація: • 200 ігрових карток, • 50 бонусних карток, • Кубик, • правила. Рекомендований вік: 14 - 70 років Гравці: від трьох (більше друзів — більше сміху) Година гри: 60 хвилин Розмір коробки: 13 х 18 х 6,5 см Розмір карток: 9,3 x 6,3 см Виробник: Україна

350грн

Подробно
img
Найпопулярніші настільні ігри
2023-04-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Ціни: "Встигни за 10 секунд" - 65 грн "Крокодил" - 70 грн "Meme Happens" - 85 грн Комплект 3 гри - 200 грн Є майже всі настільні ігри від "Strateg", пишіть в директ якщо зацікавились ціни дуже низькі 1. Гра «Встигни за 10 секунд». Влаштувати справжній мозковий штурм допоможе карткова гра «Встигни за 10 секунд». Гравцям доведеться за 10 секунд називати по п'ять слів, які будуть відповідати заданій категорії. Наприклад, «назви 5 речей літнього гардероба» або «назви 5 чоловічих імен на букву А». Якщо, на перший погляд, вам здається це легким, то в процесі гри на час, це робити набагато складніше. «Встигни за 10 секунд» підійде як для сімейних посиденьок, так і для компанії друзів. Рекомендований вік гравців: від 8 років. Розмір пакування: 9,1х13,5х2,3 см Комплектація гри: 55 карток з картону, паперова інструкція. Вага гри в коробці: 100 г (+-20 г). 2. Гра «Крокодил» розбавляє будь-який вечір веселощами та покращує артистичні навички. Ведучий без слів, лише діями, мімікою та рухами зображує предмет, позначений на вибраній картці. Гравці повинні визначити те, що показує ведучий. Всього у грі 53 картки та 265 різних завдань. Сміх у процесі гри гарантований! Слова у картках українською мовою. Той, хто вгадав слово, стає ведучим. Перемагає найкмітливіший. Грати можна командами. Правила прості, але гра захопить учасників із першої партії. Вік: 5+ Розмір упаковки: 14,3х9,3х2,3 см Комплект: 36 картки, інструкція. Матеріал: картон. Кількість учасників: до 6 3. Гра «Meme Happens» Набридли баяни та старі меми? Хочеться поволати з нових жартів? А якщо ми скажемо, що забезпечили тебе всім необхідним для цього? Гра від Strateg "Meme Happens" зможе підняти настрій навіть у найбільш душній компанії. Створюй власні меми, змагайся з друзями та проявляй свій креатив! Рекомендований вік: 16+ Розмір пакування: 13,5х9,3х2,3 см Комплектація гри: 55 карток Вага гри в коробці: 100 г (+-20 г) Кількість гравців: 3-5 Гра українською мовою.

65грн

Подробно
img
Каркасон 2.0 (+ доповнення Річка та Абат) (українською) Настільна гра
2023-11-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
КАРКАСОН 2.0 (+ доповнення Річка та Абат) (українською)   вік 7+, час гри 35 хв, кількість гравців  2-5 «Каркасон» — справжній шедевр у світі настiльних iгор, який вже багато рокiв об'єднує за столами людей усiх вiкових груп по всiй планетi. Гра стала лауреатом низки виставок та премiй, а також слугувала основою для великої кiлькостi доповнень та альтернативних версiй. Крок за кроком створюйте унікальну карту середньовічного князівства: наносьте на неї мiста, монастирi, дороги та поля, з’єднуючи спецiальнi квадрати. Вашi вiрнi пiдданi — лицарi, монахи, розбiйники та селяни — допоможуть вам розширити свій вплив i отримати переможні бали. Чудово пiдходить для гри вдвох! Ключові особливості гри: Каркасон – справжній шедевр у світі настільних ігор в оновленому дизайні. Гра стала настільки популярна, що послужила основою численних доповнень та альтернативних версій. Гра «Каркасон» стала лауреатом безлічі виставок і премій, адже вже багато років у неї грають люди різного віку по всьому світу. Тема гри – освоєння територій навколо Каркасона, одного з найбільших замків, а згодом і міст Франції. Гравці виконують ролі феодалів, беруть під контроль дороги, захоплюють орні угіддя, будують міста та монастирі. Чудово підходить для гри вдвох. Оновлена версія містить доповнення «Річка» та «Аббат». Гра українською мовою. Жанр: Стратегія / Сімейна гра Цільова аудиторія: Сім'я/Друзі Склад гри:  72 квадрати місцевості 1 доріжка підрахунку балів 40 фішок підданих Правила гри Склад доповнень 5 фішок абатів 12 квадратів з річками

550грн

Подробно
img
Настільна гра Дика природа. Серенгеті (Wild: Serengeti)
2023-12-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Тип: кооперативна, економічна Складність правил: 3 із 5 Вік: 14+ Кількість гравців: 1-4 Тривалість гри: 45-120хв Мова: Українська Чудова сімейна гра про знімання документального фільму в африканському заповіднику Серенгеті. Настільна гра "Wild: Serengeti" вийшла у 2022 році. Це геніально просте євро з механікою вибору дій, побудови двигуна й збирання сетів, яке отримало відмінні оцінки та відгуки на сайті «BoardGameGeek». Wild: Serengeti гра сподобається і новачкам, і досвідченим гравцям. Яскраве оформлення, кастомні фішки та тривимірна Скеля епох не залишать байдужими любителів красивих ігор на кшталт «Лісового затишку», «Крил» або «Евердела». Дика природа. Серенгеті гра: найкращий документальний фільм про тварин Учасники гри стануть кінорежисерами й вирушать до національного парку Серенгеті в Танзанії. Там вони спробують зняти найкращий документальний фільм про тварин для конкурсу, що проводиться великою науковою організацією «Товариство Доброї Комети». Протягом 6 раундів вони розставлятимуть тварин на полі й виконуватимуть завдання на картах сцен. Наприкінці гри переможе гравець із найбільшою кількістю очок. Перебіг гри Щораунду учасники ходять по черзі, за годинниковою стрілкою, виконуючи основні дії. У свій хід гравець розміщує власний маркер у комірці на полі для дій, заплативши за це 1 або 2 монети. Якщо гравець не може або не хоче виконувати дію, він пасує до кінця раунду. Раунд закінчується, коли всі гравці спасують. Основні дії дозволяють розмістити на ігровому полі хижаків, стервоїдних, великих звірів або мігрівних травоїдних, поміняти тварин місцями, перемістити тварину, узяти карту сцени або оновити запас карт сцен. Вільною дією можна зняти сцену, виконавши умову на наявній карті сцени. Щоб виконати умову на карті сцени, треба розмістити тварин на полі згідно зі схемою на карті. Знявши сцену, гравець розміщує карту у своїй відеогалереї, отримує нагороду й користується символами на цій карті до кінця партії. Символи на картах знятих сцен: Ресурси (їжа / спецефекти) дають відповідні ресурси під час приготувань до наступного раунду. Рослини (лист / квітка / фрукт). Карти знятих сцен приносять очки за ці символи. Тварина. Це «джокер», який вважається будь-якою твариною під час церемонії нагородження. Вподобайка. Гравці отримують очки за символи "вподобайок" наприкінці гри. Унікальність. Також приносять додаткові очки. Приготування до наступного раунду Гравці оновлюють запас карт сцен, отримують по 1 карті сцени (і можуть докупити більше), беруть монети (згідно з табличкою) та ресурси (згідно з символами ресурсів на картах знятих сцен). Церемонія нагородження (перед 4-м та 6-м раундами). Гравці підсумовують призових тварин на їхніх картах знятих сцен, а потім додають символи "джокерів"-тварин. Гравець із найбільшою кількістю таких тварин здобуває переможні очки. Велика міграція (4-м, 5-м і 6-м раундами). Гравці вилучають тварин з указаних на карті Великої міграції комірок ігрового поля. Кінець гри Партія завершується після 6-го раунду. Гравці додають до очок, набраних протягом гри, очки за «вподобайки» та свої карти спеціалістів. Настольные игры

1740грн

Подробно
img
АКЦІЯ Від 849грн/коробка ОСІНЬ Шари для пейнтбола 0,68 калібр
2024-01-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Для замолення та якщо є питання, прошу писати на Viber. Сезон всіх шарів - ОСІНЬ Відправки Новою Поштою на наступний робочий день після оплати! Послуга «терміново день у день» +100грн до замовлення Самовивіз пн,ср,пт о 16:30 м.Мінська Дрім Таун + 100грн (знаходимось у області) Доставка по Києву і області нашою машиною від +200грн Відправляю ОЛХ ДОСТАВКОЮ Новою Поштою. Укр - ні! Для замовлення напишіть які потрібні і я зміню ціну для ОЛХ замовлення По олх не можна відправляти декілька ящиків по одній накладній і більше 30кг. Тому, або замовляєте по 1шт через олх, або 100грн* на карту і ми упакуємо 2-4ящика в одну посилку і відправимо по олх одним замовленням. *Плата за витрачений час та спеціальне пакування скотч, стрейч, картон, коробка - Наложка - по передоплаті за доставку (розраховується по тарифам пошти і не повертається у випадку відмови) Для замовлення напишіть данні Нової Пошти для відправки + кількість + вид. Я виставлю рахунок для передоплати. - Вага куль у ящику 6кг ~ 2000шт приблизно! 0.68 калібр (якість "Економ") 1000грн за 1 коробку 900грн від 3 ящ 849грн від 6ящ 0.68 калібр (якість "Хороші") 1050 за 1 коробку 950 від 3 ящиків 900 від 6 ящиків 0.68 калібр (якість "Фірмові") 1100 за 1 коробку 1000 від 3 ящиків 950 від 6 ящиків Фірмові 0,50 калібр 5000шарів в коробці 2000грн за 1 коробку ЯКІСТЬ: -Економ - найдешевша куля, уцінка, може знадобитися перебрати, наявність лопнутих куль, трапляються овали, для особистої гри -Хороші - стандартний хороший шар, мінімально може трапляютися не рівний шар, для особистої гри -Фірмові - рівна і якісна, гарна куля, для безпроблемної та ідеальної гри в клубах Клас куль впливає на якість кулі (кількість бракованих в упаковці, округлість кулі, шліфованість стику двох половинок кулі, дальність польоту, здатність розриватися при ударі та багато іншого) Не забувайте, що всі кулі різні, для різних цілей, різної погоди, так само залежить від зберігання та передпідготовки до гри! Для своїх маркерів можете брати дешевшу кулю, для гри в пейнтбольних клубах рекомендуємо брати якість вище, тому що у кожного клубу свої правила і з дешевою кулею вас можуть не допустити до гри! Основні характеристики: Наповнювач: 100% PEG Сезонність: літо/весна/осінь/зима калібр куль: 0.68 Колір оболонки: зелений/синій/жовтий/помаранчевий/малиновий/червоний/бордовий/чорний Бренд: Європа Увага! Товар продається на вагу! Вага нетто пакета 1,5кг Вага нетто ящика 6кг Кількість куль приблизно 2000шт, але через вагу оболонки(зимові кулі тяжчі бо міцніші) і наскільки кулі заповнені фарбою, чи більше фарби тім яскравіше сліди і важче куля, тож в упаковці їх може бути менше!

849грн

Подробно
img
Покерные пластиковые карты Poker Club 54 карты
2023-05-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Софіївська Борщагівка
Пластикові карти Poker Club - це набір з 54 карток для гри в покер. Кожна карта виготовлена з міцного пластику високої якості, що забезпечує їхню довговічність та захищає від пошкоджень. Карти мають стандартний розмір та вагу, що забезпечує зручність та комфорт під час гри. Карти Poker Club відрізняються своїм оригінальним дизайном, який яскраво вирізняється на фоні інших наборів карток. Кожна карта має яскравий та чіткий малюнок, виконаний у тематиці гри в покер. Це допомагає створити атмосферу справжнього казино та підвищує настрій під час гри. Набір Poker Club включає 54 карти, які упаковані в зручну пластикову коробку для зберігання. Коробка має компактний розмір і зручно поміщається в сумку або кишеню, що робить цей набір карт ідеальним для гри в покер вдома, у поїздці чи відпочинку. В цілому, пластикові картки Poker Club - це відмінний вибір для тих, хто цінує якість, комфорт та оригінальний дизайн. Вони ідеально підійдуть для любителів та професіоналів гри в покер, які хочуть зробити гру більш приємною та захоплюючою. Карты для игры в покер Пластиковые карты для покера Набор карт для покера Карты Poker Club Покерные карты Карты для казино Карты с оригинальным дизайном Карты высокого качества Карты в коробке для хранения Компактный набор карт для покера. Покер Карты Пластиковые Poker Club Казино Качество

120грн

Подробно
img
Шары для Пейнтбола 0,68калибр 2000шт від 800грн ЗИМОВІ
2024-02-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Демидів
Для замолення та якщо є питання, прошу писати на Viber або дзвоніть! Відправки Новою Поштою майже щодня! Наложка - по передоплаті за доставку в обидві сторони(розраховується по тарифам пошти і не повертається в випадку відмови) Для замовлення напишіть данні Нової Пошти для відправки + кількість + вид. Я виставлю рахунок для передоплати. 0.68 калібр 2000шарів в коробці (якість "Економ")колір асорті 900грн за 1 коробку 850грн від 3 ящ 799грнвід 6шт 0.68 калібр 2000шарів в коробці (якість "Хороші")колір асорті 1000 за 1 коробку 900 від 3 ящиків 0.68 калібр 2000шарів в коробці (якість "Фірмові")колір асорті ЗИМА 1100 за 1 коробку 1000 від 3 ящиків 0,50 калібр 5000шарів в коробці 2000грн за 1 коробку ЯКІСТЬ: -Економ - найдешевша куля, уцінка, може знадобитися перебрати, наявність лопнутих куль, трапляються овали, для особистої гри -Хороші - стандартний хороший шар, мінімально може трапляютися не рівний шар, для особистої гри, тренувань -Фірмові - рівна і якісна, гарна куля, для безпроблемної та ідеальної гри в клубах Клас куль впливає на якість кулі (кількість бракованих в упаковці, округлість кулі, шліфованість стику двох половинок кулі, дальність польоту, здатність розриватися при ударі та багато іншого) Не забувайте, що всі кулі різні, для різних цілей, різної погоди, так само залежить від зберігання та передпідготовки до гри! Для своїх маркерів можете брати дешевшу кулю, для гри в пейнтбольних клубах рекомендуємо брати якість вище, тому що у кожного клубу свої правила і з дешевою кулею вас можуть не допустити до гри! Основні характеристики: Наповнювач: 100% PEG Кількість куль: 2000шт. Сезонність: літо/весна/осінь/зима калібр куль: 0.68 Колір оболонки: зелений/синій/жовтий/помаранчевий/малиновий/червоний/бордовий/чорний Бренд: Європа

799грн

Подробно
img
Бильярдные шары Арамит 68.мм пирамида Кулі більярдні 57,2.мм
2024-04-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Світловодськ
Перша ціна за шар для "колбаси" 68.мм. можна по шучно або набором 3150.грн Новий комплект для гри в пул 1200.грн ( американка) 57,2.мм діаметром. Також є кії, крейда, трикутники, лампи, лічильники і все що потрібно для гри на більярді. Другий комплект куль 1'950.грн для російської піраміди. Також є б/у Арамітові 60" діаметру для рус..ой піраміди 2'950.грн за комплект. Нові Кулі є професійні "Арамітові" і звичайні, які рекомендуються для використання в домашніх умовах, а також для оснащення закладів, де більярд не є профільною розвагою та гравці не висувають особливих вимог до ігрового обладнання. Тип гри - Російська піраміда Матеріал - поліестер Розмір куль - ? 68 мм Набір складається з 15 куль з цифрами та кулі для кия стандартного для російської піраміди розміру 68 мм.

450грн

Подробно
img
Бильярдные шары Арамит пирамида Кулі більярдні Пул 57,2.мм
2023-10-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Світловодськ
Перша ціна за комплект для гри в пул ( американка) 57,2.мм діаметром. Також є кії, крейда, трикутники, лампи, лічильники і все що потрібно для гри на більярді. Другий комплект куль 1'650.грн для російської піраміди. Також є б/у Арамітові для пул "американки" 2'500.грн за комплект. Кулі цього класу рекомендуються для використання в домашніх умовах, а також для оснащення закладів, де більярд не є профільною розвагою та гравці не висувають особливих вимог до ігрового обладнання. Тип гри - Російська піраміда Матеріал - поліестер Розмір куль - ? 68 мм Набір складається з 15 куль з цифрами та кулі для кия стандартного для російської піраміди розміру 68 мм.

1250грн

Подробно
img
Шары для Пейнтбола 0,68калибр 2000шт
2023-05-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Для замолення та якщо є питання, прошу писати на Viber або дзвоніть! Ціни через доставку Новою Поштою, сезон всіх шарів - ЛІТО. 0.68 калібр 2000шарів в коробці (якість "Економ") 900грн за 1 коробку 850грн від 3 ящ 799грн від 6ящ 0.68 калібр 2000шарів в коробці (якість "Хороші") 1000 за 1 коробку 950 від 3 ящиків 900 від 6 ящиків 0.68 калібр 2000шарів в коробці (якість "Фірмові") 1200 за 1 коробку 1150 від 3 ящиків 1100 від 6 ящиків 0,50 калібр 4000шарів в коробці 1600грн за 1 коробку (відправка новою поштою ТІЛЬКИ по предоплаті за ДОСТАВКУ в обидві сторони!) ЯКІСТЬ: -Економ - найдешевша куля, уцінка, може знадобитися перебрати, наявність лопнутих куль, трапляються овали, для особистої гри -Хороші - стандартний хороший шар, мінімально може трапляютися не рівний шар, для особистої гри -Фірмові - рівна і якісна, гарна куля, для безпроблемної та ідеальної гри в клубах Клас куль впливає на якість кулі (кількість бракованих в упаковці, округлість кулі, шліфованість стику двох половинок кулі, дальність польоту, здатність розриватися при ударі та багато іншого) Не забувайте, що всі кулі різні, для різних цілей, різної погоди, так само залежить від зберігання та передпідготовки до гри! Для своїх маркерів можете брати дешевшу кулю, для гри в пейнтбольних клубах рекомендуємо брати якість вище, тому що у кожного клубу свої правила і з дешевою кулею вас можуть не допустити до гри! Основні характеристики: Наповнювач: 100% PEG Кількість куль: 2000шт. Сезонність: літо/весна/осінь/зима калібр куль: 0.68 Колір оболонки: зелений/синій/жовтий/помаранчевий/малиновий/червоний/бордовий/чорний Бренд: Європа

799грн

Подробно
img
Індійський більярд Карром Carrom board
2023-04-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
Індійський більярд Карром Carrom board Индийский бильярд: -игровая доска Карром (80см х 80см) ; -игровые фишки, 9 белых, 9 черных, 1 красная (+запасные фишки) ; -лузы вязаные, ручная работа; -1 биток/страйкер (основная фишка) ; -специальный порошок для лучшего скольжения фишек.

1 899грн

Подробно
img
Більярд дитячий 34см х 61 см
2023-11-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Суми
Більярд дитячий , для дітей віком від 6 років. Повністю укомплектований, розмір стола 34см на 61 см. В комплекті 2 кия, кульки 111 шт, трикутник, стіл, підставка під кий. Стан нового.

450грн

Подробно
img
Більярд Дитячий
2022-12-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Турійськ
Більярд Дитячий,привезений з Польщі, перешлю почтою нова, укр, (ОЛХ доставка) Довжина кия 94. Стіл:51/92/21.

2000грн

Подробно
img
Більярд. Більярдний стіл
2023-02-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Кременчук
Більярд Профешинал Більярдний стіл от 7 до 12 футів Ігрове поле ДСП, ЛДСП, Ардезія Сукно Сімонетто або іньше по бажанню Всі замовлення та питання по телефону 06**********08

28500грн

Подробно
img
Більярд домашній
2023-04-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Більярд маленький який займає мало місця але приносить задоволення як і великий!!! Шари металеві. Стан як на фото. Розміри 99*54 зовнішні.

1400грн

Подробно
img
Дитяча гра Більярд настільний
2023-06-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
В наявності. Є відеоогляд Більярд дитячий Розміри: 50х38х16см Розміри упаковки: 68х4х39см Ціна: 295грн

295грн

Подробно
img
Більярд міні, більярдний стіл
2023-08-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Біла Церква
Більярд, більярдний стіл. В наборі 2 палички, кульки. Відсутній трикутник. Є невеликий дефект, який не заважає грі.

250грн

Подробно
img
Нові ігри настільні Більярд та Футбол
2023-09-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Нові ігри настільні. Більярд 126*64*57 см,-6000 грн Футбол розмір 101*51*68 см -5000 грн в упаковці. Доставка нова пошта , або Укрпошта. Також великий вибір іграшок за посиланням

6000грн

Подробно
img
Ігровий більярд ногами
2023-10-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Кам'янець-Подільський
Більярд ногами довжина: 6,63 ширина: 3,61 В комплекті 16 мячів. Самовивіз Звертатись за номером тел. +38**************84 телефонувати з 10 ранку до 9 вечора

22000грн

Подробно
img
Більярд дитяча гра бу
2023-12-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Коломия
Дитяча гра більярд. Розмір вказано на 1ф Є потертість, на фото показала Ціна 300грн Пересилаю

300грн

Подробно
img
Іграшковий більярд 65*37*17
2023-12-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Ізмаїл
Іграшковий більярд. Грали лише кілька разів. Склад: збірний більярдний стіл із пластику, 2 кия, 16 куль, 2 підставки, трикутний тримач куль. Розміри: 65 * 37 * 17 см.

600грн

Подробно
img
Продам Більярд 11футів
2024-03-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Любарці
Продам Більярд. Все в комплеті шари лампа кії полка.

65000грн

Подробно
img
Настільний більярд
2024-04-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Великий Дальник
Настільний більярд американка відправка новою поштою

1000грн

Подробно
img
Настільна стратегічна гра Дюна: Гра про війну та дипломатію 2000 грн
2023-08-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Дюна: Гра про війну та дипломатію Dune: A Game of conquest and diplomacy Для поціновувачів всесвіту Дюни та тих, кто обожнює Гру Престолів, wargames та стратегічні ігри на контроль територій. Це асиметрична стратегія, заснована на механіці контролю територій з чотирма унікальними фракціями. На відміну від Гри Престолів, вона чудово заходить навіть для 2-х гравців і перетворюється в ретельно помірковане тактично-стратегічне протистояння. Могутні сили зійшлися в боротьбі за Дюну. Імперські війська, шляхетні роди і кочові тубільці-фримени змагаються за владу над планетою. У цій грі ви візьмете на себе роль однієї зі сторін конфлікту: Атрідів, Фрименів, Харконненів або Імперії. Мета гри полягає в тому, щоб здобути контроль над Дюною, використовуючи унікальні здібності своєї фракції: захопити три твердині в кінці 3-го, 4-го чи 5-го ходів або мати найбільше очок за твердині й прянощі в кінці 5-го ходу. Учасники гри можуть стати частиною дому Атрейдес, відомого своєю тягою до справедливості і поміркованості, примкнути до жорстоких і нещадних Харконненів, долучитися до жадібного Імперіуму або очолити непокірних Фрименів. Мета кожної фракції — захопити планету Дюна. Протистояння триватиме 5 раундів. Кожен раунд складається з семи фаз. У фазі піщаної бурі гравці кидають кубик, що визначає рух бурі, яка несе загибель всім, хто опиниться з нею в одній локації. У фазі появи прянощів гравці розкривають картку відповідної колоди і розміщують прянощі у зазначених локаціях. Черви знищують прянощі і загони. У фазі отримання карток гравці оплачують прянощами картки бою і торгівлі. У фазі відродження можна відроджувати загиблі загони. Далі відбувається фаза висадки розміщення загонів. У фазі бою гравці розігрують відповідні карти, борючись за локації і цитаделі. У фазі збирання прянощів ваші загони отримують 2 прянощі, якщо перебувають у локаціях із цим ресурсом. Якщо після 3, 4 або 5 раунду ви зуміли захопити 3 цитаделі, то перемагаєте. Захоплююча гра, в якій відчувається атмосфера і канонічність роману! Тут є і вибухи прянощів які знищують всі війська в регіоні, і піщані хробаки, які пожирають всіх, окрім Фріменів. І піщана буря, яка знищує все живе, окрім Фріменів. Фракції граються і відчуваються по- різному. Постійна небезбека висадки ворожих військ і ризик того, що твій командир може виявитись зрадником, тримають гравця в напрузі, і змушують прораховувати кожний хід. Комплектація: 1 ігрове поле 6 планшетів фракцій 2 коліщатка битви 278 жетонів 1 кубик 94 карток правила гри Гра стане чудовим подарунком для любителів всесвіту Дюни та поціновувачів глибоких стратегічних ігор на контроль територій, в яких дуже важливо ретально й зазделегідь планувати кожен свій крок. До речі, шанувальники Гри Престолів, безсумнівно додадуть Дюну до своєї колекції улюблених настолочок)) Стан гри ідеальний, нова в плівці. Ціна 2000 грн. Відправка олх доставкою новою поштою та укрпоштою.

2000грн

Подробно
img
Настільна гра Морок Пітьми. Пеклопроходці (Massive Darkness)
2023-11-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Тип: пригоди, кооператив, для гіків Складність правил: 4 із 5 Вік: 14+ Кількість гравців: 1-6 Тривалість гри: 120хв Мова: Українська Самостійне продовження відомого данжен кровлера «Massive Darkness» з новими пригодами та шикарними мініатюрами. Настільна гра "Massive Darkness 2: Hellscape" вийшла в 2022 році. Це доопрацьована й покращена версія гри. Різні класи героїв тепер мають унікальні механіки. Це не "Root", де кожна фракція грає у свою власну гру, але протягом партії ваші герої будуть перевіряти удачу ("push your luck"), оптимізувати мішечок ("bag-building"), крутити стрілку на ронделі ("rondel") тощо. Морок Пітьми. Пеклопроходці гра. Кооперативний данжен кровлер з мініатюрами Через десять років після подій попередньої гри («Суцільна темрява») герої-світлоносці заснували могутню організацію – гільдію Світлоносців. Вони поставили собі за мету за будь-яку ціну об'єднати світ, який постраждав від нашестя Темряви. Штаб-квартира гільдії розташовувалась на Перехресті світу, у столиці королівства Крондар. Деякий час організація функціонувала досить успішно. Усюди панував мир. Але невдовзі почалися масові апокаліптичні сновидіння. Це був знак. Попередження про те, що світи наклалися один на одний і відкрилися портали. Морок Пітьми повернувся. З усіх щілин полізли грішні янголи та демони, чорти та біси, мертвяки та скелети. У пригодах світлоносці зустрінуться з повелителем інкубів і королевою мертвяків, з божевільним архангелом Михаїлом і самою Смертю. Вони дійдуть до Пекла й намагатимуться успішно повернутися назад. Ці пригоди запам'ятаються вам надовго. Перебіг гри На початку гри учасники вибирають героїв і пригоду. Вони викладають на стіл усі необхідні компоненти. Партія складається із раундів. Кожен раунд ділиться на 4 фази: Фаза героїв Гравці самі вирішують, у якому порядку вони активуватимуть своїх героїв. Активований герой може виконати 3 будь-які дії: Переміщення. Герою дається 2 очки переміщення. За кожне очко можна переміститися в сусідню зону, відчинити двері або підняти жетон. Атака. Тип атаки залежить від зброї. Зброя ближнього бою дозволяє атакувати супротивника в тій самій зоні, магічна зброя – у тій самій зоні чи в сусідній, зброя дального бою – ціль на лінії видимості в сусідній зоні чи далі. Вибрана зброя визначає кількість і типи кубиків для атаки. Якщо нападник перебуває в Темряві, він бере відповідний кубик. Оборонець бере кубики захисту. Також противники беруть бонусні кубики від різних сил, умінь та спорядження. Усі кубики кидають одночасно. Застосовують усі ефекти, рахують відбиті та невідбиті удари, ціль зазнає поранень. Якщо загальна кількість ран дорівнює значенню життя, ворог знищений, а його фігурка вилучається з підземелля. Відновлення. Отримати 2 жетони - здоров'я і мана в будь-яких комбінаціях. Обмін й екіпірування. Усі герої в цій зоні можуть екіпіруватися і/або обмінятися спорядженням. Особлива дія. Виконати особливу дію на карті зі словом "Дія". Фаза ворогів Активуються всі вороги. Гравці визначають порядок активації. Зграя. Витрачає 2 дії на атаку героїв у межах досяжності. Для атаки кидають кубики, указані на карті спорядження зграї. Якщо зграя не може атакувати, вона переміщається до найближчого героя. Бродячий монстр. Активується відповідно до вказівок на карті. Фаза розвитку Герої витрачають зароблені очки досвіду, щоб підвищити свої рівні умінь до максимально можливих. Фаза Темряви Маркер просувається треком Пітьми. Коли він досягає певних поділок, у зонах з порталами з'являються зграї або бродячі монстри. Боси У деяких пригодах гравцям треба здолати боса, щоб виграти. На початку гри бос розміщується у своєму лігві. До початку битви з героями бос неактивний. Битва з босом проводиться за особливими правилами. Фаза ворогів тепер розігрується після ходу кожного героя. Перемога та поразка Щоб перемогти у грі, світлоносці повинні досягти цілей вибраної пригоди. Усі гравці програють, якщо закінчуються жетони відродження або виконується умова поразки вибраної пригоди. Настольные игры

4400грн

Подробно
img
ХіТ! Морок Пітьми. Пеклопроходці (Massive Darkness 2, Кромешная тьма)
2023-01-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Склад з іграми до Ваших послуг, нові ігри, не відкривалися, в плівочці :) Можливий самовивіз у м. Київ або відправка "Новою поштою" чи "Укрпоштою". Це 100% найкращий подарунок під ялинку :) Опис гри: Дуже крута масштабна настільна гра з великою кількістю фігурок, які дозволять ще більше відчути атмосферу фентезі. Повністю нова, у захисній плівці. Самостійне продовження відомого данжен кровлера «Massive Darkness» з новими пригодами та шикарними мініатюрами. Настільна гра "Massive Darkness 2: Hellscape" вийшла в 2022 році. Це доопрацьована й покращена версія гри. Різні класи героїв тепер мають унікальні механіки. Це не "Root", де кожна фракція грає у свою власну гру, але протягом партії ваші герої будуть перевіряти удачу ("push your luck"), оптимізувати мішечок ("bag-building"), крутити стрілку на ронделі ("rondel") тощо. Морок Пітьми. Пеклопроходці гра. Кооперативний данжен кровлер з мініатюрами Через десять років після подій попередньої гри («Суцільна темрява») герої-світлоносці заснували могутню організацію – гільдію Світлоносців. Вони поставили собі за мету за будь-яку ціну об'єднати світ, який постраждав від нашестя Темряви. Штаб-квартира гільдії розташовувалась на Перехресті світу, у столиці королівства Крондар. Деякий час організація функціонувала досить успішно. Усюди панував мир. Але невдовзі почалися масові апокаліптичні сновидіння. Це був знак. Попередження про те, що світи наклалися один на одний і відкрилися портали. Морок Пітьми повернувся. З усіх щілин полізли грішні янголи та демони, чорти та біси, мертвяки та скелети. У пригодах світлоносці зустрінуться з повелителем інкубів і королевою мертвяків, з божевільним архангелом Михаїлом і самою Смертю. Вони дійдуть до Пекла й намагатимуться успішно повернутися назад. Гікач гарантує, що ці пригоди запам'ятаються вам надовго. Перебіг гри На початку гри учасники вибирають героїв і пригоду. Вони викладають на стіл усі необхідні компоненти. Партія складається із раундів. Кожен раунд ділиться на 4 фази: Фаза героїв Гравці самі вирішують, у якому порядку вони активуватимуть своїх героїв. Активований герой може виконати 3 будь-які дії: Переміщення. Герою дається 2 очки переміщення. За кожне очко можна переміститися в сусідню зону, відчинити двері або підняти жетон. Атака. Тип атаки залежить від зброї. Зброя ближнього бою дозволяє атакувати супротивника в тій самій зоні, магічна зброя – у тій самій зоні чи в сусідній, зброя дального бою – ціль на лінії видимості в сусідній зоні чи далі. Вибрана зброя визначає кількість і типи кубиків для атаки. Якщо нападник перебуває в Темряві, він бере відповідний кубик. Оборонець бере кубики захисту. Також противники беруть бонусні кубики від різних сил, умінь та спорядження. Усі кубики кидають одночасно. Застосовують усі ефекти, рахують відбиті та невідбиті удари, ціль зазнає поранень. Якщо загальна кількість ран дорівнює значенню життя, ворог знищений, а його фігурка вилучається з підземелля. Відновлення. Отримати 2 жетони - здоров'я і мана в будь-яких комбінаціях. Обмін й екіпірування. Усі герої в цій зоні можуть екіпіруватися і/або обмінятися спорядженням. Особлива дія. Виконати особливу дію на карті зі словом "Дія". Фаза ворогів Активуються всі вороги. Гравці визначають порядок активації. Зграя. Витрачає 2 дії на атаку героїв у межах досяжності. Для атаки кидають кубики, указані на карті спорядження зграї. Якщо зграя не може атакувати, вона переміщається до найближчого героя. Бродячий монстр. Активується відповідно до вказівок на карті. Фаза розвитку Герої витрачають зароблені очки досвіду, щоб підвищити свої рівні умінь до максимально можливих. Фаза Темряви Маркер просувається треком Пітьми. Коли він досягає певних поділок, у зонах з порталами з'являються зграї або бродячі монстри. Боси У деяких пригодах гравцям треба здолати боса, щоб виграти. На початку гри бос розміщується у своєму лігві. До початку битви з героями бос неактивний. Битва з босом проводиться за особливими правилами. Фаза ворогів тепер розігрується після ходу кожного героя. Перемога та поразка Щоб перемогти у грі, світлоносці повинні досягти цілей вибраної пригоди. Усі гравці програють, якщо закінчуються жетони відродження або виконується умова поразки вибраної пригоди.

3350грн

Подробно
img
Каркасон 3.0 (Carcassone, Каркассон, нове українське видання)
2023-02-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Каркасон 3.0 нове українське видання Включає класична гра + два доповнення: Річка та Абат Ціна зі знижкою 700 грн (стара повна ціна 780 грн) Виробник Feelindigo Кількість гравців: 2 – 5 Час гри: 30 – 45 хв Вік гравців: 7 + Розробник: Клаус Юрген-Вреде Художник: Марсель Ґребер Вміст: Буклет правил, 72 плитки земель, 40 міплів, 12 тайлів річок, 5 абатів, 1 планшет підрахунку очок Також є: 1. Каркассон Біг бокс на англ 2400 грн (повністю сумісний з Каркасон 3.0 українське видання, правила в пдф ми Вам надішлемо на меседжер) Опис Настільна гра Каркассон (Carcassonne) користується славою однієї з кращих настільних ігор світу. У чому перевага Каркассона? У простих правилах, у різноманітності партій, у їхній невеликій тривалості, без відкритої конфронтації між гравцями – це класичний зразок гри "в німецькому стилі". Обживаємося помаленьку Тема гри – освоєння територій навколо Каркассона, одного з найбільших замків, а згодом і міст Франції. Декілька гравців виконують ролі феодалів, які розвідують, що та як на навколишніх землях, і беруть під контроль дороги, захоплюють орні угіддя, будують міста та монастирі. Modus operandi, або Що робити? У "Каркасоні" дії гравців гранично прості. У свій хід гравець має взяти картонний квадрат із ділянкою середньовічного ландшафту та викласти його на стіл до вже викладених квадратів за принципом доміно. Новий квадрат має продовжувати вже існуючу картину світу – дорога стуляє з дорогою, пасовища з пасовищем, міська стіна – з іншою її ділянкою. Коли завдяки розміщенню квадрата на столі виникає новий об'єкт (наприклад, дорога відходить у бік перехрестя), гравець, який виклав цей квадрат, може застовпити цей об'єкт за собою. Для цього він має взяти одну дерев'яну фігурку зі свого резерву та поставити її на квадрат. Тепер у його інтересах розвинути та завершити цей об'єкт (у нашому прикладі – замкнути дорогу наступним перехрестям). Розвивати об'єкти слід, дотримуючись певної обережності: якщо гравець не завершить цей об'єкт до кінця гри, він не отримає за нього нічого. Після закінчення, гравець знімає свого чоловічка з об'єкта і отримує певну кількість очок. Момент істини Ключовий стратегічний момент гри - це час, коли гравець вирішує, "куди ставити-то" новий квадрат землі. Гравець вибирає, що йому вигідніше, адже один квадрат може дати кілька варіантів розміщення з різними наслідками. Продовжити свій об'єкт чи завадити супротивникові завершити його монастир/місто/дорогу? Розсердити підступним ходом одного суперника чи роздратувати своїми успіхами всіх? Від простого вибору залежить не лише перемога чи поразка у грі, а й емоційний настрій усієї компанії. А такий вибір робиться на кожному новому ході! Крім того, значущість вибору підвищується з наближенням гри до фіналу. У резерві залишається все менше вільних квадратів, а кількість варіантів розміщення квадрата з кожним ходом лише збільшується. При цьому гравці мають все менше шансів завершити розпочаті об'єкти або виправити наслідки "ворожої диверсії". Напруга, як і належить у хорошій грі, наростає, опір гравців один одному збільшується, сила емоцій досягає пікових значень. Найкраще зіграти самим: читання про чужі переживання не зрівняється із власними відчуттями. І на закінчення Настільна гра "Каркассон" та її численні продовження вже є у мільйонах колекцій настільних ігор по всьому світу. Познайомитися з цією простою, розумною та захоплюючою грою можна з "молодих нігтів" і до поважного віку. А після знайомства ви неодмінно захочете, щоб ця гра була і у вашому зібранні розваг, де б воно не знаходилося – у сімейного вогнища, у студентському гуртожитку, на службі чи офісі.4

700грн

Подробно