img
Кріплення для підвісного канату
2023-02-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Кріплення для підвісного канату діаметром 30 ммЗагальна довжина кріплення - 250 мм.Довжина труби кріплення - 200 мм.Діаметр труби кріплення - 30 мм.Товщина металу труби кріплення - 1,5 мм.Діаметр скоби кріплення - 10 мм.Довжина скоби (загальна) - 250 мм.Довжина скоби (гнута) - 200 мм.Діаметр болта кріплення - 8 мм.Матеріал кріплення - метал товщиною 2 мм..Колір кріплення - чорний.Кріплення для підвісного канату діаметром 40 ммЗагальна довжина кріплення - 250 мм.Довжина труби кріплення - 200 мм.Діаметр труби кріплення - 40 мм.Товщина металу труби кріплення - 1,5 мм.Діаметр скоби кріплення - 10 мм.Довжина скоби (загальна) - 250 мм.Довжина скоби (гнута) - 200 мм.Діаметр болта кріплення - 8 мм.Матеріал кріплення - метал товщиною 2 мм..Колір кріплення - чорний.Кріплення для підвісного канату діаметром 50 ммЗагальна довжина кріплення - 250 мм.Довжина труби кріплення - 200 мм.Діаметр труби кріплення - 50 мм.Товщина металу труби кріплення - 1,5 мм.Діаметр скоби кріплення - 10 мм.Довжина скоби (загальна) - 250 мм.Довжина скоби (гнута) - 200 мм.Діаметр болта кріплення - 8 мм.Матеріал кріплення - метал товщиною 2 мм..Колір кріплення - чорний.Виробник - Україна.

154грн

Подробно
img
Канат для лазаня діаметром 30; 40 мм. з кріпленням
2023-02-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Канат для лазаня діаметром 30 мм з кріпленнямКанат:Матеріал канату – бавовна 100%.Діаметр канату - 30 мм.Довжина канату - 2 м.Кріплення канату:Матеріал кріплення – метал.Загальна довжина кріплення - 250 мм.Довжина труби - 200 мм.Діаметр труби - 30 ммТовщина металу труби - 1,5 мм.Діаметр скоби - 10 мм.Довжина скоби (загальна) - 250 мм.Довжина скоби (гнута) - 200 мм.Діаметр болту - 8 мм.За бажанням покупця довжина канату може бути збільшена (за додаткову оплату).Канат для лазаня діаметром 40 мм з кріпленнямКанат:Матеріал канату – бавовна 100%.Діаметр канату - 40 мм.Довжина канату - 2 м.Кріплення канату:Матеріал кріплення – метал.Загальна довжина кріплення - 250 мм.Довжина труби - 200 мм.Діаметр труби - 30 ммТовщина металу труби - 1,5 мм.Діаметр скоби - 10 мм.Довжина скоби (загальна) - 250 мм.Довжина скоби (гнута) - 200 мм.Діаметр болту - 8 мм.За бажанням покупця довжина канату може бути збільшена (за додаткову оплату).Виробник — Україна.

506грн

Подробно
img
Канат підвісний дитячий
2023-02-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Канат підвісний дитячий «Економ»Діаметр канату - 22 мм.Загальна довжина канату - 2,2 м.Матеріал - 100% бавовна.Кріплення - хомут.Канат підвісний дитячий «Преміум»Діаметр канату - 26 мм.Загальна довжина канату - 2,2 м.Матеріал - 100% бавовна.Кріплення - хомут.Канат підвісний дитячий «Еліт»Діаметр канату - 30 мм.Загальна довжина канату - 2,2 м.Матеріал - 100% бавовна.Кріплення - хомут.Канат підвісний дитячий «Богатир»Діаметр канату - 45 мм.Загальна довжина канату - 2,5 м.Матеріал - 100% бавовна.Кріплення - два хомута.У виробництві дитячого підвісного канату використовується канат тільки підвищеної міцності.Виріб поставляється в пакеті.Виробник - Україна.

197грн

Подробно
img
Канат для перетягування діаметром 30; 40 мм
2023-03-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Канат для перетягування діаметром 30 ммДіаметр канату - 30 мм.Довжина канату - 1 м.Матеріал канату - бавовна 100%.Канат для перетягування діаметром 40 ммДіаметр канату - 40 мм.Довжина канату - 1 м.Матеріал канату - бавовна 100%.Виробник - Україна.

138грн

Подробно
img
Канат для лазання з кріпленням
2023-04-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Канат для лазання з кріпленням загальною довжиною 2,5 м.Канат для лазання з кріпленням загальною довжиною 3 м.Канат для лазання з кріпленням загальною довжиною 3,5 м.Канат для лазання з кріпленням загальною довжиною 4 м.Канат для лазання з кріпленням загальною довжиною 4,5 м.Канат для лазання з кріпленням загальною довжиною 5 м.Канат для лазання з кріпленням загальною довжиною 5,5 м.Канат для лазання з кріпленням загальною довжиною 6 м.Канат для лазання з кріпленням загальною довжиною 6,5 м.Канат для лазання з кріпленням загальною довжиною 7 м.Матеріал канату - 100% бавовна.Діаметр канату - 45 мм.Кріплення - фарбована, сталева, толстостінна труба + прут діаметром 10мм.Використовувані болти і гайки кріплень виготовлені згідно з вимогами німецьких стандартів: DIN 931, DIN 933, DIN 934. Для підвищення надійності застосуються самофіксуюча гайка з поліамідною вставкою. Вільний від кріплення кінець канату, зафіксований полімерною термоусадочною трубкою. Виробник — Україна.

927грн

Подробно
img
Петлі підвісні TRX Tactical (T3) трх для тренувань фітнесу EF-2362
2023-11-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Березань
Підвісні тренувальні петлі TRX Tactical (T3) для фітнесу бодібілдингу воркауту функціональних тренувань на вулиці та приміщенні EF-2362 ДОСТАВКА: -Нова пошта -Укрпошта ОПЛАТА: -При отриманні -На карту -ОЛХ-доставка Петлі Tactical є найбільш зарекомендована себе модель петель TRX Force Kit. В результаті удосконалення вага системи знизилася, при цьому обмеження щодо допустимого навантаження на петлі TRX збыльшилося. Доопрацювання торкнулися пряжок для зміни довжини петель: в моделі Tactical використовуються D-ринги, що дозволило уникнути використання масивних натискних пряжок і збільшити швидкість регулювання довжини петель TRX. Також в даній моделі використовуються перевірені в складних умовах експлуатації рукоятки Krayton Rubber з високими показниками стійкості до зносу і твердості гумового покриття. У додатку до комплекту петель TRX поставляється тренувальна програма з інструкціями на двох DVD-дисках, бібліотекою вправ і наочними ілюстраціями з виконання вправ. Програма тренувань розрахована на 12 тижнів і складається з 3 активних фаз за 4 тижні (4 заняття в тиждень). Петлі TRX Tactical є однією з найновіших і професійних систем підвісного тренінгу. Їх важливою перевагою є невелика вага і зручна сумочка для транспортування, що дозволяє завжди тримати їх при собі. Заняття з петлями можливі в будь-яких умовах: в приміщенні або на вулиці - це не важливо, головне - знайти точку підвісу! Комплектація: Функціональні петлі TRX (ручки обгумовані) Дверне кріплення TRX Підвісне кріплення TRX (з карабіном) Подовжувач TRX (без карабіна) Сумка для петель TRX Інструкція по силовій підготовці Напульсник TRX Табличка на двері з попередженням «Йде тренування» Характеристики: Довжина функціональних петель TRX: 110-230 см (регульована) Обгумовані ручки (довжина х діаметр): 13 х 3 см Довжина дверного кріплення TRX Door Anchor™: 35 см Довжина підвісного кріплення TRX з карабіном: 95 см Довжина подовжувача TRX Xtender™: 97 см Ширина строп: 38 мм Максимальна вага користувача: до 180 кг ДИВІТЬСЯ ІНШІ НАШІ ОГОЛОШЕННЯ ДОДАВАЙТЕ В ОБРАНЕ ЗАМОВЛЯЙТЕ ПРЯМО ЗАРАЗ!

1795грн

Подробно
img
Адаптер кріплення чебурашка на шолом
2023-10-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Працюємо тільки через ОЛХ ДОСТАВКУ! В НАЯВНОСТІ КОЛЬОРИ: ТІЛЬКИ ОЛИВА!!! Комплект: - Упаковка - Два кріплення чебурашка (ОЛИВА) - Ремкомплект Опис: Кріплення, універсальний адаптер, що називається в народі "Чебурашка" дозволяє монтувати активні навушники 3M Peltor Comtac, Howard Leight Impact Sport, Walker`s Razor Slim та навушники Earmor M31/M32/M31H/M32H безпосередньо на шоломи типу FAST, TOR-D, ACH MICH та ін, які мають тип рейок ARC або Wendy M-LOK. Виготовлена ??з ударостійкого пластику поворотна панель дозволяє крутити муфти практично в будь-якому положенні. Цей адаптер нового покоління дозволяє не лише зручно регулювати навушники по висоті, але й підтримує обертання на 360 градусів навколо кріпильної точки на шоломі для кращого налаштування, також дозволяє дуже індивідуально налаштувати чашки навушників завдяки шаровому кріпленню фіксатора чашки. Даний тип адаптера виготовлений за подобою знаменитої моделі бренду OPS-Core, максимально функціональний і надійний, що робить його одним з кращих у своєму роді за зручністю використання та індивідуальним налаштуванням. Сумісний як з рейковою системою типу ARC, так і M-LOK у моделях Team Wendy. Матеріал: ударостійкий пластик, сталь. Комплектація: шестигранник, хрестова викрутка, гвинти/болти кріплення чашок до направляючої, перехідники для встановлення на рейки системи M-LOK. Для кріплення адаптера до навушників з усього набору перехідників і кріплень необхідно використовувати лише 1 довгий болт + 1 гайку з кожної сторони навушників. Решта перехідників використовується для кріплення адаптера до рейок M-LOK. На навушники Earmor M31/M32/M31H/M32H кріплення становиться ідеально, як потрібно, і без будь-яких проблем. Кріплення чебурашка, чебурашка кріплення, тактичні кріплення для навушників, адаптери кріплення чебурашка, чебурашка кріплення, кріплення на шолом, шолом, активні навушники, кріплення для активних навушників, навушники EARMOR M32, тактичні навушники.

499грн

Подробно
img
Човен дюраль: мотор Suzuki 15к.с. 4т, ехолот, тримачі спінінг., причіп
2023-10-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Суми
Човен (лодка) дюралевий нержавіючий модернізованиий "Романтика-2" моторний Suzuki-15АS разом з лаветою. Тут є все, що потрібно для риболовлі та полювання і нічого зайвого. Човен зручний для 2-х чоловік. Його може переносити 2 чоловіка. Він легко виходить на глісер та швидко переміщається. Човен плоскодонка (дном у вигляді повздовжніх хвиль) чудово тримає курс на глісері в будь яку погоду може забиратися по траві та мілкій воді туди куди катера з кілем дійти не спроможні. Човен виготовлений з дюралі - вічний матеріал. - човен модернізований та офіційно зареєстрований під потужніший в 2-рази мотор, має підсилений ніс та транець - Мотор Suzuki DF15AS - якорна лебідка Minn Kota з річковим якорем та акумулятором 50Ah - ехолот Lowrance та акумулятором 25Ah - зарядний пристрый для акумуляторів, - замки для аксесуарів BORIKA FASTen для ехолота та спінінгів- 6шт, - поворотно-нахильний тримач якоря з фіксатором канату BORIKA FASTen для додаткового ручного якоря- 1 шт - додатковий ручний складаний якір - тримач спінінга BORIKA FASTen з подовжувачами - 4шт - тримач датчика ехолота (трансдьюсера) BORIKA FASTen - поворотно-нахильна платформа для ехолота BORIKA FASTen - чохол для планшета водонепроникний BORIKA FASTen - причіп для човна (750кг, на водійську категорію "В") комплектується носоприймачем в який упирається човен при транспортуванні, направляючими, регульованими по ширині і обшитими спеціальним матеріалом щоб при завантаженні, транспортуванні та спуску човна на воду не пошкодити поверхню човна. Також човновий причіп укомплектований маневровим колесом, накатним роликом та ручною лебідкою на тросу, стяжними ременями для фіксації, додатковими габарітами( рожками). Світлотехніка на причепі знімна, яку при спуску човна з заїздом причепа до води необхідно знімати. Про підвісний човновий мотор SUZUKI DF15A, 15 к.с., 4 тактний Компанія SUZUKI оголосила у січні 2012 року про випуск нових економічних та високопродуктивних чотиритактних човнових моторів – DF15A нового покоління. Ці моделі, що були представлені на бот-шоу Дюссельдорфа, перші у своєму класі, з електронним впорскуванням палива, такої малої потужності. Нова електронна система впорскування палива, призводе до цілого ряду переваг, таких як: легкий старт, швидке прискорення, велику продуктивність і, перш за все, ефективність палива. Щоб домогтися цього, інженери Suzuki розробили абсолютно нову систему упорскування палива , яка включає: вбудований паливний насос високого тиску, корпус дросельної заслінки і невеликий кулер палива, пару сепараторів та паливний інжектор. Принцип роботи системи той же, що і у нових двигунів Suzuki DF40-DF300 тільки вага значно полегшена. Також система упорскування двигуна DF15A використовує у своїй роботі технологію Lean Burn Fuel Control (робота на збіднених сумішах), що позитивно позначається на витраті палива. Вага SUZUKI DF15A всього 44 кг, а це означає, що вони найлегші та компактні інжекторні підвісні човнові мотори такої потужності у світі. Компактні розміри та мала вага нового підвісного човнового мотора SUZUKI DF15A роблять їх ідеальним вибором для широкого спектру суден, адже навісний мотор часто доводиться переносити вручну. Особливості мотора човна Suzuki DF 15 AS: Система економії палива Lean Burn – інноваційна система контролю спалювання збіднених паливних сумішей. Подача в камеру згоряння паливно-повітряної суміші оптимально збідненого складу без шкоди для потужності та динамічних показників двигуна. Безакумуляторна система впорскування палива дозволяє запускати та експлуатувати двигун без акумуляторної батареї. Система легкого запуску ручним стартером. Конструкція ручного стартера забезпечує дуже низький опір шнура, вимагаючи менше зусилля для запуску. Цифрова конденсаторна система запалювання – CDI. Багатошарове антикорозійне покриття забезпечує захист та тривалий термін служби деталей, навіть при постійному контакті із солоною водою. Комплектація човнового двигуна Suzuki DF 15 AS: Човен зберігався в гаражі. З недоліків: дерев'яний решетчатий настіл має дефекти та може бути замінений. Треба закріпити пінопласт (тримається але не певно), що призначений для утримання човна на поверхні води при затопленні.

128000грн

Подробно
img
Стінка шведська SP `Чемпіон` 190567
2023-04-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
максимальна вага користувача: 150 кг; максимальна вага штанги: 90 кг; Можемо зробити будь-яку висоту на замовлення Габарити тренажера: висота шведської стінки 2270 мм. висота від нижньої точки стійки до перекладини турніку 2170 мм. ширина шведської стінки 660 мм. виліт поперечини консолі 420 мм ширина турніку 1100 мм. лавка для преса: довжина 1100 мм, ширина 250 мм. Комплектація гімнастичного комплексу «Чемпіон»: шведська стінка, що складається з 2-х. металевих стійок і 7-ми металевих перекладин покритих різнокольоровим пластиком колір перекладин можна робити будь-який обмовляється при замовленні жорстко закріплений турнік а також можливий варіант з переносним турником для маленьких дітей обмовляється при замовленні бруси з підставкою під штангу. лава для пресу та жиму. дитяче навісне обладнання - канат, кільця, мотузкові сходи. Це універсальне спорядження можна використовувати усією сім'єю. Спеціально для повноцінних тренувань дорослих членів сім'ї та гімнастики з малюками, що розвивають, в комплектацію спортінвентарю включені такі функціональні елементи: 1. Сходи, поперечини якої поміщені в трубки з різнокольорового пластику. У цьому традиційному гімнастичному снаряді можна комплексно опрацювати різні групи м'язів. 2. Турник із ручками, що полегшують підтягування широким хватом. Цей елемент надійно закріплений на стійках сходів. 3. Знімні бруси, які можна розміщувати на бажаному рівні. Також у спеціальні власники на них можна встановлювати штангу. 4. Лавка для жиму лежачи та преса. Пінополіуретанові валики дозволяють зафіксувати ноги. 5. Комплект дитячого навісного обладнання. У набір входить 3 предмети: мотузкові сходи, канат та гімнастичні кільця. Різні вправи на тренажерах, для яких раніше доводилося ходити в спортзал, тепер можна робити вдома. Регулярні тренування позитивно позначаться на стані здоров'я дорослих та прискорять розвиток малюків. ДОДАТКОВЕ кріплення в розпір підлога-стеля ціна 200 грн Замовляється при оформленні замовлення та в комплект не входить Принцип кріплення: за допомогою гайки, боковина стінки розпирається між підлогою і стелею в цьому випадку стеля повинна бути бетонна і не вище ніж 285 см Якщо у вас стеля натяжна або гіпсокартон тоді це кріплення вам не потрібно За замовчуванням стінка поставляється з кріпленням до стіни кріпиться за допомогою 4 кронштейнів Порядок збирання та встановлення: Використовується або кріплення до стіни, або розпір підлогу-стелю. При виборі місця встановлення необхідно врахувати такі рекомендації: - Стінка, на яку передбачається закріплювати тренажер повинна бути досить міцною і мати товщину не менше 120 мм. – перед обраною стіною має бути не менше 1500 мм вільного простору, щоб не перешкоджати виконанню вправ на універсальній лавці; – простір убік від тренажера визначаються розміром штанги чи вильотом дитячих навісних елементів. - Висота стелі повинна бути не менше 2400 мм. – для запобігання корозії та псуванню деталей зі шкірозамінника рекомендується встановлювати тренажер у сухому приміщенні. – при складанні та встановленні тренажера дотримуйтесь рекомендацій, зазначених в інструкції, що йде в комплекті поставки тренажера; - при виборі кріплення до стіни керуйтеся рекомендаціями спеціалістів з кріплення. Для розпору підлога-стеля: 1. Покласти сходи горизонтально, вставити в нижні торці стійок нижні ніжки з різьбленням на які накручується гайка за допомогою цієї гайки сходи розпираються між стелею і підлогою 2. Підняти сходи вертикально, прикласти до стійк штока, і визначити отвори в стійках, щоб штока були максимально наближені до стелі. Вставити штока у верхні торці стійок. Вставити болти М 10 х 60 у вибрані отвори та затиснути болти гайками М 10. 3. Ключем 24 розпираємо гайками М 16 шпильки в нижніх торцях стійок до досягнення стійкості сходів. Для кріплення до стіни: 1. На стійках сходів між першою та другою перекладиною знизу знімаємо заглушки М10. Вставляємо болт 10х60 і кріпимо кріплення до стіни. У верхній частині сходів знімаємо болти М 10х60, кріпимо кріплення до стіни зверху. 2. Встановити комплекс вертикально до стіни в місці передбачуваної установки, переконатися в точно вертикальному розміщенні тренажера, розмітку майбутніх отворів. Канат одягнути на турнік. Закріпити кільця та мотузяні сходи. За допомогою гаків повісити навісні бруси на одній із перекладин. Завести верхню частину брусів за поперечину, таким чином, щоб нижні гачки упиралися в поперечину. За допомогою гаків повісити лаву для преса на одній із поперечин стіни в залежності від вибору бажаної висоти. Заходи безпеки. - на комплексі дозволяється займатися одній людині; - перед кожним заняттям проводити перевірку технічного стану та надійності кріпильних з'єднань (цілісність канатів, шнурів та затягування вузлів); - Не рекомендується перевищувати граничну масу штанги. Гарантія виробника. Виробник гарантує Покупцеві збереження всіх якісних показників протягом 12 місяців з дня придбання за дотримання правил встановлення та експлуатації. За механічні пошкодження, що виникли під час встановлення або неправильної експлуатації обладнання Покупцем, виробник не несе відповідальності. У зв'язку з постійним удосконаленням можливі зміни у конструкції, що не погіршують технічних характеристик комплексу. Обладнання сертифіковано (ТУУ 36.1-2194******014 зі вим. №1), пройшло санітарно-гігієнічну експертизу, про що видано висновок №05.03.02-04/38877 від 13.06.2014 р. дивіться реальне фото під основною фотографією та фото зі штангою ДОДАТКОВЕ кріплення в розпір підлога-стеля ціна 200 грн Замовляється при оформленні замовлення та в комплект не входить Принцип кріплення: за допомогою гайки, боковина стінки розпирається між підлогою і стелею в цьому випадку стеля повинна бути бетонна і не вище ніж 285 см Якщо у вас стеля натяжна або гіпсокартон тоді це кріплення вам не потрібно За замовчуванням стінка поставляється з кріпленням до стіни кріпиться за допомогою 4 кронштейнів Львів вул Творча 8 ( 2 поверх )

6745грн

Подробно
img
Тренувальні петлі WCG для функціонального тренінгу
2023-08-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Тренувальні підвісні петлі  WCG є ефективним і зручним тренажером для тренування всього тіла. Вони представляють собою систему петель, які можуть бути закріплені на відповідній висоті, наприклад, на перекладині чи дверях.    Тренажер для функціонального тренінгу WCG оснащений посиленим карабіном з шестигранником, що виключає будь-який згин. Карабін  розрахований на навантаження до 250 кг. У комплекті з тренажером силові петлі WCG є шестигранний ключ для фіксації карабіна.       Петлі для функціонального тренінгу також відомі як тренажери TRX або силові петлі, є ефективним інструментом для тренування всього тіла. Вони складаються з двох довгих ременів із ручками або петлями на кінцях, які можна закріпити на стаціонарній точці, такій як дверна рама, бруси, турнік, балка або тренажерний стенд.       Петлі підвісні WCG  мають потужні карабіни на самих петлях і підвісному кріпленні, наявність подовжувача (для кріплення до складних незручних точок підвісу, а також додаткового збільшення довжини петель). Дана модель рекомендується для домашнього, професійного та комерційного використання в тренажерних залах. Комплектація: Функціональні петлі з ручками та посиленим карабіном,який фіксується шестигранним ключем Дверне кріплення Підвісне кріплення  (з карабіном + шестигранний ключ) Сумка для петель Інструкція + вправи ENG Характеристики: Довжина функціональних петель : 160-340 см (регульована) Ручки (довжина x діаметр): 13 х 3 см Довжина дверного кріплення: 30 см Довжина підвісного кріплення з карабіном: 95 см Ширина строп: 38 мм Максимальна вага користувача: до 160 кг Виробник   WCG Система навантаження   Вільний вага Максимальна вага користувача 160 кг Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

1249грн

Подробно
img
Тренувальні петлі PRO WCG для функціонального тренінгу
2023-07-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцьк
Тренувальні підвісні петлі PRO WCG є ефективним і зручним тренажером для тренування всього тіла. Вони представляють собою систему петель, які можуть бути закріплені на відповідній висоті, наприклад, на перекладині чи дверях.       Петлі для функціонального тренінгу також відомі як тренажери TRX або силові петлі, є ефективним інструментом для тренування всього тіла. Вони складаються з двох довгих ременів із ручками або петлями на кінцях, які можна закріпити на стаціонарній точці, такій як дверна рама, бруси, турнік, балка або тренажерний стенд.       Петлі підвісні WCG PRO мають потужні карабіни на самих петлях і підвісному кріпленні, наявність подовжувача (для кріплення до складних незручних точок підвісу, а також додаткового збільшення довжини петель). Дана модель рекомендується для домашнього, професійного та комерційного використання в тренажерних залах. Комплектація: Функціональні петлі з ручками та посиленим карабіном Дверне кріплення Підвісне кріплення  (з карабіном) Сумка для петель Інструкція Характеристики: Довжина функціональних петель : 160-340 см (регульована) Ручки (довжина x діаметр): 13 х 3 см Довжина дверного кріплення: 30 см Довжина підвісного кріплення з карабіном: 95 см Ширина строп: 38 мм Максимальна вага користувача: до 160 кг Виробник   WCG Система навантаження   Вільний вага Максимальна вага користувача 160 кг Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

1449грн

Подробно
img
Канат тренувальний для кросфіта 6м Battle Rope White WCG 50х6
2023-06-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Миколаїв
Бойовий канат Battle Rope White WCG діаметр 50мм, довжина 6м            Це товстий канат для кросфіта , виготовлений з надміцного матеріалу стійкий до розривів і зношення. Канати української компанії WCG це найкращий варіант для використання в тренажерних залах, фітнес-центрах, і вдома. Крім того, щільне плетіння цієї мотузки з дакрону означає, що вона не пошкодить дерев’яну підлогу чи килимки MMA.     Тренувальний канат для кросфіта - це високоякісний спортивний інвентар, спеціально розроблений для тренувань у вправах, пов'язаних з використанням канату в різних фітнес-програмах, зокрема кросфіті. Цей канат створений для того, щоб забезпечити ефективне та безпечне тренування, а також поліпшити силу, витривалість і координацію. Канат для тренування доступний в варіантах довжин:   6м, 9м, 12м та 15м! Основні особливості: Висока міцність і довговічність: Тренувальний канат виготовлений зі спеціального матеріалу, який забезпечує стійкість до зношування та витримує значні навантаження під час тренувань. Оптимальна довжина: Канат має оптимальну довжину для забезпечення комфортного захоплення і різноманітності вправ. Він дозволяє виконувати різні рухи, які розвивають м'язи верхньої частини тіла, включаючи руки, спину і якості як гнучкість, так і силу. Зручність в використанні: Канат оснащений спеціальними ручками, що забезпечує надійну фіксацію і комфортну посадку під час тренувань. Це дозволяє забезпечити стабільний підхід під час вправ і зменшити ризик травм. Універсальність: Тренувальний канат можна використовувати в різних фітнес-програмах, включаючи кросфіт, функціональне тренування, силовий тренінг і багато інших. Це дозволяє розвивати різні фізичні якості і досягти максимальних результатів у тренуваннх. Компактіність: Тренувальний канат легкий і зручний у перенесенні, що дозволяє використовувати його як в домашніх умовах, так і у тренажерних залах. Ви можете легко брати його з собою на вулицю, в парк або на тренування з друзями. Підходить для будь-якого рівня: Тренувальний канат може використовуватися як новачками, так і досвідченими спортсменами. Ви можете змінювати інтенсивність тренування, використовуючи різні техніки тягання, захоплення або швидкості виконання вправ.        Тренувальний канат для кросфіта - це незамінний інструмент для тих, хто бажає покращити фізичну форму, розвинути силу і витривалість, а також займатися різноманітними вправами з використанням канату. З його допомогою ви зможете досягти нових висот у своєму тренувальному процесі та досягти своїх фітнес-цілей.  Технічні характеристики Довжина - 6 м Діаметр - 50 мм Матеріал - поліестер Вага - 8,7 кг/8,22 кг Виробник   WCG Країна виробник Україна Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

2099грн

Подробно
img
Канат тренувальний для кросфіта 9м Battle Rope White WCG 50х9
2023-07-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Бойовий канат Battle Rope White WCG діаметр 50мм, довжина 9м            Це товстий канат для кросфіта , виготовлений з надміцного матеріалу стійкий до розривів і зношення. Канати української компанії WCG це найкращий варіант для використання в тренажерних залах, фітнес-центрах, і вдома. Крім того, щільне плетіння цієї мотузки з дакрону означає, що вона не пошкодить дерев’яну підлогу чи килимки MMA.     Тренувальний канат для кросфіта - це високоякісний спортивний інвентар, спеціально розроблений для тренувань у вправах, пов'язаних з використанням канату в різних фітнес-програмах, зокрема кросфіті. Цей канат створений для того, щоб забезпечити ефективне та безпечне тренування, а також поліпшити силу, витривалість і координацію. Канат для тренування доступний в варіантах довжин:   6м, 9м, 12м та 15м! Основні особливості: Висока міцність і довговічність: Тренувальний канат виготовлений зі спеціального матеріалу, який забезпечує стійкість до зношування та витримує значні навантаження під час тренувань. Оптимальна довжина: Канат має оптимальну довжину для забезпечення комфортного захоплення і різноманітності вправ. Він дозволяє виконувати різні рухи, які розвивають м'язи верхньої частини тіла, включаючи руки, спину і якості як гнучкість, так і силу. Зручність в використанні: Канат оснащений спеціальними ручками, що забезпечує надійну фіксацію і комфортну посадку під час тренувань. Це дозволяє забезпечити стабільний підхід під час вправ і зменшити ризик травм. Універсальність: Тренувальний канат можна використовувати в різних фітнес-програмах, включаючи кросфіт, функціональне тренування, силовий тренінг і багато інших. Це дозволяє розвивати різні фізичні якості і досягти максимальних результатів у тренуваннх. Компактіність: Тренувальний канат легкий і зручний у перенесенні, що дозволяє використовувати його як в домашніх умовах, так і у тренажерних залах. Ви можете легко брати його з собою на вулицю, в парк або на тренування з друзями. Підходить для будь-якого рівня: Тренувальний канат може використовуватися як новачками, так і досвідченими спортсменами. Ви можете змінювати інтенсивність тренування, використовуючи різні техніки тягання, захоплення або швидкості виконання вправ.        Тренувальний канат для кросфіта - це незамінний інструмент для тих, хто бажає покращити фізичну форму, розвинути силу і витривалість, а також займатися різноманітними вправами з використанням канату. З його допомогою ви зможете досягти нових висот у своєму тренувальному процесі та досягти своїх фітнес-цілей.  Технічні характеристики Довжина - 9 м Діаметр - 50 мм Матеріал - поліестер Вага - 13 кг/12,3 кг Виробник   WCG Країна виробник Україна Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

3149грн

Подробно
img
Канат тренувальний для кросфіта 15м Battle Rope White WCG 50х15
2023-07-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Бойовий канат Battle Rope White WCG діаметр 50мм, довжина 15м            Це товстий канат для кросфіта , виготовлений з надміцного матеріалу стійкий до розривів і зношення. Канати української компанії WCG це найкращий варіант для використання в тренажерних залах, фітнес-центрах, і вдома. Крім того, щільне плетіння цієї мотузки з дакрону означає, що вона не пошкодить дерев’яну підлогу чи килимки MMA.     Тренувальний канат для кросфіта - це високоякісний спортивний інвентар, спеціально розроблений для тренувань у вправах, пов'язаних з використанням канату в різних фітнес-програмах, зокрема кросфіті. Цей канат створений для того, щоб забезпечити ефективне та безпечне тренування, а також поліпшити силу, витривалість і координацію. Канат для тренування доступний в варіантах довжин:   6м, 9м, 12м та 15м! Основні особливості: Висока міцність і довговічність: Тренувальний канат виготовлений зі спеціального матеріалу, який забезпечує стійкість до зношування та витримує значні навантаження під час тренувань. Оптимальна довжина: Канат має оптимальну довжину для забезпечення комфортного захоплення і різноманітності вправ. Він дозволяє виконувати різні рухи, які розвивають м'язи верхньої частини тіла, включаючи руки, спину і якості як гнучкість, так і силу. Зручність в використанні: Канат оснащений спеціальними ручками, що забезпечує надійну фіксацію і комфортну посадку під час тренувань. Це дозволяє забезпечити стабільний підхід під час вправ і зменшити ризик травм. Універсальність: Тренувальний канат можна використовувати в різних фітнес-програмах, включаючи кросфіт, функціональне тренування, силовий тренінг і багато інших. Це дозволяє розвивати різні фізичні якості і досягти максимальних результатів у тренуваннх. Компактіність: Тренувальний канат легкий і зручний у перенесенні, що дозволяє використовувати його як в домашніх умовах, так і у тренажерних залах. Ви можете легко брати його з собою на вулицю, в парк або на тренування з друзями. Підходить для будь-якого рівня: Тренувальний канат може використовуватися як новачками, так і досвідченими спортсменами. Ви можете змінювати інтенсивність тренування, використовуючи різні техніки тягання, захоплення або швидкості виконання вправ.        Тренувальний канат для кросфіта - це незамінний інструмент для тих, хто бажає покращити фізичну форму, розвинути силу і витривалість, а також займатися різноманітними вправами з використанням канату. З його допомогою ви зможете досягти нових висот у своєму тренувальному процесі та досягти своїх фітнес-цілей.  Технічні характеристики Довжина - 15 м Діаметр - 50 мм Матеріал - поліестер Вага - 21 кг/20,5 кг Виробник   WCG Країна виробник Україна Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

5249грн

Подробно
img
Канат тренувальний для кросфіта 12м Battle Rope White WCG 50х12
2023-08-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Бойовий канат Battle Rope White WCG діаметр 50мм, довжина 12м            Це товстий канат для кросфіта , виготовлений з надміцного матеріалу стійкий до розривів і зношення. Канати української компанії WCG це найкращий варіант для використання в тренажерних залах, фітнес-центрах, і вдома. Крім того, щільне плетіння цієї мотузки з дакрону означає, що вона не пошкодить дерев’яну підлогу чи килимки MMA.     Тренувальний канат для кросфіта - це високоякісний спортивний інвентар, спеціально розроблений для тренувань у вправах, пов'язаних з використанням канату в різних фітнес-програмах, зокрема кросфіті. Цей канат створений для того, щоб забезпечити ефективне та безпечне тренування, а також поліпшити силу, витривалість і координацію. Канат для тренування доступний в варіантах довжин:   6м, 9м, 12м та 15м! Основні особливості: Висока міцність і довговічність: Тренувальний канат виготовлений зі спеціального матеріалу, який забезпечує стійкість до зношування та витримує значні навантаження під час тренувань. Оптимальна довжина: Канат має оптимальну довжину для забезпечення комфортного захоплення і різноманітності вправ. Він дозволяє виконувати різні рухи, які розвивають м'язи верхньої частини тіла, включаючи руки, спину і якості як гнучкість, так і силу. Зручність в використанні: Канат оснащений спеціальними ручками, що забезпечує надійну фіксацію і комфортну посадку під час тренувань. Це дозволяє забезпечити стабільний підхід під час вправ і зменшити ризик травм. Універсальність: Тренувальний канат можна використовувати в різних фітнес-програмах, включаючи кросфіт, функціональне тренування, силовий тренінг і багато інших. Це дозволяє розвивати різні фізичні якості і досягти максимальних результатів у тренуваннх. Компактіність: Тренувальний канат легкий і зручний у перенесенні, що дозволяє використовувати його як в домашніх умовах, так і у тренажерних залах. Ви можете легко брати його з собою на вулицю, в парк або на тренування з друзями. Підходить для будь-якого рівня: Тренувальний канат може використовуватися як новачками, так і досвідченими спортсменами. Ви можете змінювати інтенсивність тренування, використовуючи різні техніки тягання, захоплення або швидкості виконання вправ.        Тренувальний канат для кросфіта - це незамінний інструмент для тих, хто бажає покращити фізичну форму, розвинути силу і витривалість, а також займатися різноманітними вправами з використанням канату. З його допомогою ви зможете досягти нових висот у своєму тренувальному процесі та досягти своїх фітнес-цілей.  Технічні характеристики Довжина - 12 м Діаметр - 50 мм Матеріал - поліестер Вага - 17,2 кг/16,4 кг Виробник   WCG Країна виробник Україна Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

4199грн

Подробно
img
Канат тренувальний для кросфіта 6м Battle Rope White WCG 50х6
2023-10-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Це товстий канат для кросфіта , виготовлений з надміцного матеріалу стійкий до розривів і зношення. Канати української компанії WCG це найкращий варіант для використання в тренажерних залах, фітнес-центрах, і вдома. Крім того, щільне плетіння цієї мотузки з дакрону означає, що вона не пошкодить дерев’яну підлогу чи килимки MMA. Тренувальний канат для кросфіта - це високоякісний спортивний інвентар, спеціально розроблений для тренувань у вправах, пов'язаних з використанням канату в різних фітнес-програмах, зокрема кросфіті. Цей канат створений для того, щоб забезпечити ефективне та безпечне тренування, а також поліпшити силу, витривалість і координацію. Канат для тренування доступний в варіантах довжин: 6м, 9м, 12м та 15м! Основні особливості: Висока міцність і довговічність: Тренувальний канат виготовлений зі спеціального матеріалу, який забезпечує стійкість до зношування та витримує значні навантаження під час тренувань. Оптимальна довжина: Канат має оптимальну довжину для забезпечення комфортного захоплення і різноманітності вправ. Він дозволяє виконувати різні рухи, які розвивають м'язи верхньої частини тіла, включаючи руки, спину і якості як гнучкість, так і силу. Зручність в використанні: Канат оснащений спеціальними ручками, що забезпечує надійну фіксацію і комфортну посадку під час тренувань. Це дозволяє забезпечити стабільний підхід під час вправ і зменшити ризик травм. Універсальність: Тренувальний канат можна використовувати в різних фітнес-програмах, включаючи кросфіт, функціональне тренування, силовий тренінг і багато інших. Це дозволяє розвивати різні фізичні якості і досягти максимальних результатів у тренуваннх. Компактіність: Тренувальний канат легкий і зручний у перенесенні, що дозволяє використовувати його як в домашніх умовах, так і у тренажерних залах. Ви можете легко брати його з собою на вулицю, в парк або на тренування з друзями. Підходить для будь-якого рівня: Тренувальний канат може використовуватися як новачками, так і досвідченими спортсменами. Ви можете змінювати інтенсивність тренування, використовуючи різні техніки тягання, захоплення або швидкості виконання вправ. Тренувальний канат для кросфіта - це незамінний інструмент для тих, хто бажає покращити фізичну форму, розвинути силу і витривалість, а також займатися різноманітними вправами з використанням канату. З його допомогою ви зможете досягти нових висот у своєму тренувальному процесі та досягти своїх фітнес-цілей. Технічні характеристики Довжина - 6 м Діаметр - 50 мм Матеріал - поліестер Вага - 8,7 кг/8,22 кг Доставка новою поштою по Україні. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

2099грн

Подробно
img
Канат тренувальний для кросфіта 15м Battle Rope White WCG 50х15
2023-11-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Це товстий канат для кросфіта , виготовлений з надміцного матеріалу стійкий до розривів і зношення. Канати української компанії WCG це найкращий варіант для використання в тренажерних залах, фітнес-центрах, і вдома. Крім того, щільне плетіння цієї мотузки з дакрону означає, що вона не пошкодить дерев’яну підлогу чи килимки MMA. Тренувальний канат для кросфіта - це високоякісний спортивний інвентар, спеціально розроблений для тренувань у вправах, пов'язаних з використанням канату в різних фітнес-програмах, зокрема кросфіті. Цей канат створений для того, щоб забезпечити ефективне та безпечне тренування, а також поліпшити силу, витривалість і координацію. Канат для тренування доступний в варіантах довжин: 6м, 9м, 12м та 15м! Основні особливості: Висока міцність і довговічність: Тренувальний канат виготовлений зі спеціального матеріалу, який забезпечує стійкість до зношування та витримує значні навантаження під час тренувань. Оптимальна довжина: Канат має оптимальну довжину для забезпечення комфортного захоплення і різноманітності вправ. Він дозволяє виконувати різні рухи, які розвивають м'язи верхньої частини тіла, включаючи руки, спину і якості як гнучкість, так і силу. Зручність в використанні: Канат оснащений спеціальними ручками, що забезпечує надійну фіксацію і комфортну посадку під час тренувань. Це дозволяє забезпечити стабільний підхід під час вправ і зменшити ризик травм. Універсальність: Тренувальний канат можна використовувати в різних фітнес-програмах, включаючи кросфіт, функціональне тренування, силовий тренінг і багато інших. Це дозволяє розвивати різні фізичні якості і досягти максимальних результатів у тренуваннх. Компактіність: Тренувальний канат легкий і зручний у перенесенні, що дозволяє використовувати його як в домашніх умовах, так і у тренажерних залах. Ви можете легко брати його з собою на вулицю, в парк або на тренування з друзями. Підходить для будь-якого рівня: Тренувальний канат може використовуватися як новачками, так і досвідченими спортсменами. Ви можете змінювати інтенсивність тренування, використовуючи різні техніки тягання, захоплення або швидкості виконання вправ. Тренувальний канат для кросфіта - це незамінний інструмент для тих, хто бажає покращити фізичну форму, розвинути силу і витривалість, а також займатися різноманітними вправами з використанням канату. З його допомогою ви зможете досягти нових висот у своєму тренувальному процесі та досягти своїх фітнес-цілей. Технічні характеристики Довжина - 15 м Діаметр - 50 мм Матеріал - поліестер Вага - 21 кг/20,5 кг Доставка новою поштою по Україні. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

5249грн

Подробно
img
Канат тренувальний для кросфіта 12м Battle Rope White WCG 50х12
2024-04-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Канат Battle Rope White WCG діаметр 50мм, довжина 12м - це товстий канат для кросфіта , виготовлений з надміцного матеріалу стійкий до розривів і зношення. Канати української компанії WCG це найкращий варіант для використання в тренажерних залах, фітнес-центрах, і вдома. Крім того, щільне плетіння цієї мотузки з дакрону означає, що вона не пошкодить дерев’яну підлогу чи килимки MMA. Тренувальний канат для кросфіта - це високоякісний спортивний інвентар, спеціально розроблений для тренувань у вправах, пов'язаних з використанням канату в різних фітнес-програмах, зокрема кросфіті. Цей канат створений для того, щоб забезпечити ефективне та безпечне тренування, а також поліпшити силу, витривалість і координацію. Канат для тренування доступний в варіантах довжин: 6м, 9м, 12м та 15м! Основні особливості: Висока міцність і довговічність: Тренувальний канат виготовлений зі спеціального матеріалу, який забезпечує стійкість до зношування та витримує значні навантаження під час тренувань. Оптимальна довжина: Канат має оптимальну довжину для забезпечення комфортного захоплення і різноманітності вправ. Він дозволяє виконувати різні рухи, які розвивають м'язи верхньої частини тіла, включаючи руки, спину і якості як гнучкість, так і силу. Зручність в використанні: Канат оснащений спеціальними ручками, що забезпечує надійну фіксацію і комфортну посадку під час тренувань. Це дозволяє забезпечити стабільний підхід під час вправ і зменшити ризик травм. Універсальність: Тренувальний канат можна використовувати в різних фітнес-програмах, включаючи кросфіт, функціональне тренування, силовий тренінг і багато інших. Це дозволяє розвивати різні фізичні якості і досягти максимальних результатів у тренуваннх. Компактіність: Тренувальний канат легкий і зручний у перенесенні, що дозволяє використовувати його як в домашніх умовах, так і у тренажерних залах. Ви можете легко брати його з собою на вулицю, в парк або на тренування з друзями. Підходить для будь-якого рівня: Тренувальний канат може використовуватися як новачками, так і досвідченими спортсменами. Ви можете змінювати інтенсивність тренування, використовуючи різні техніки тягання, захоплення або швидкості виконання вправ. Тренувальний канат для кросфіта - це незамінний інструмент для тих, хто бажає покращити фізичну форму, розвинути силу і витривалість, а також займатися різноманітними вправами з використанням канату. З його допомогою ви зможете досягти нових висот у своєму тренувальному процесі та досягти своїх фітнес-цілей. Технічні характеристики Довжина - 12 м Діаметр - 50 мм Матеріал - поліестер Вага - 17,2 кг/16,4 кг

3599грн

Подробно
img
Канат тренувальний для кросфіта 6м Battle Rope WCG 38х6
2023-07-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Бойовий канат Battle Rope  WCG діаметр 38мм, довжина 6м     Тренувальний канат для кросфіта - це високоякісний спортивний інвентар, спеціально розроблений для тренувань у вправах, пов'язаних з використанням канату в різних фітнес-програмах, зокрема кросфіті. Цей канат створений для того, щоб забезпечити ефективне та безпечне тренування, а також поліпшити силу, витривалість і координацію. Канат для тренування доступний в варіантах довжин:   6м, 9м, 12м та 15м! Основні особливості: Висока міцність і довговічність: Тренувальний канат виготовлений зі спеціального матеріалу, який забезпечує стійкість до зношування та витримує значні навантаження під час тренувань. Оптимальна довжина: Канат має оптимальну довжину для забезпечення комфортного захоплення і різноманітності вправ. Він дозволяє виконувати різні рухи, які розвивають м'язи верхньої частини тіла, включаючи руки, спину і якості як гнучкість, так і силу. Зручність в використанні: Канат оснащений спеціальними ручками, що забезпечує надійну фіксацію і комфортну посадку під час тренувань. Це дозволяє забезпечити стабільний підхід під час вправ і зменшити ризик травм. Універсальність: Тренувальний канат можна використовувати в різних фітнес-програмах, включаючи кросфіт, функціональне тренування, силовий тренінг і багато інших. Це дозволяє розвивати різні фізичні якості і досягти максимальних результатів у тренуваннх. Компактіність: Тренувальний канат легкий і зручний у перенесенні, що дозволяє використовувати його як в домашніх умовах, так і у тренажерних залах. Ви можете легко брати його з собою на вулицю, в парк або на тренування з друзями. Підходить для будь-якого рівня: Тренувальний канат може використовуватися як новачками, так і досвідченими спортсменами. Ви можете змінювати інтенсивність тренування, використовуючи різні техніки тягання, захоплення або швидкості виконання вправ.        Тренувальний канат для кросфіта - це незамінний інструмент для тих, хто бажає покращити фізичну форму, розвинути силу і витривалість, а також займатися різноманітними вправами з використанням канату. З його допомогою ви зможете досягти нових висот у своєму тренувальному процесі та досягти своїх фітнес-цілей.  Технічні характеристики Довжина - 6 м Діаметр - 38 мм Матеріал - поліестер Вага - 5,2 кг/4,8 кг Виробник   WCG Країна виробник Україна Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

1499грн

Подробно
img
Канат тренувальний для кросфіта 9м Battle Rope WCG 38х9
2023-07-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Бойовий канат Battle Rope  WCG діаметр 38мм, довжина 9м     Тренувальний канат для кросфіта - це високоякісний спортивний інвентар, спеціально розроблений для тренувань у вправах, пов'язаних з використанням канату в різних фітнес-програмах, зокрема кросфіті. Цей канат створений для того, щоб забезпечити ефективне та безпечне тренування, а також поліпшити силу, витривалість і координацію. Канат для тренування доступний в варіантах довжин:   6м, 9м, 12м та 15м! Основні особливості: Висока міцність і довговічність: Тренувальний канат виготовлений зі спеціального матеріалу, який забезпечує стійкість до зношування та витримує значні навантаження під час тренувань. Оптимальна довжина: Канат має оптимальну довжину для забезпечення комфортного захоплення і різноманітності вправ. Він дозволяє виконувати різні рухи, які розвивають м'язи верхньої частини тіла, включаючи руки, спину і якості як гнучкість, так і силу. Зручність в використанні: Канат оснащений спеціальними ручками, що забезпечує надійну фіксацію і комфортну посадку під час тренувань. Це дозволяє забезпечити стабільний підхід під час вправ і зменшити ризик травм. Універсальність: Тренувальний канат можна використовувати в різних фітнес-програмах, включаючи кросфіт, функціональне тренування, силовий тренінг і багато інших. Це дозволяє розвивати різні фізичні якості і досягти максимальних результатів у тренуваннх. Компактіність: Тренувальний канат легкий і зручний у перенесенні, що дозволяє використовувати його як в домашніх умовах, так і у тренажерних залах. Ви можете легко брати його з собою на вулицю, в парк або на тренування з друзями. Підходить для будь-якого рівня: Тренувальний канат може використовуватися як новачками, так і досвідченими спортсменами. Ви можете змінювати інтенсивність тренування, використовуючи різні техніки тягання, захоплення або швидкості виконання вправ.        Тренувальний канат для кросфіта - це незамінний інструмент для тих, хто бажає покращити фізичну форму, розвинути силу і витривалість, а також займатися різноманітними вправами з використанням канату. З його допомогою ви зможете досягти нових висот у своєму тренувальному процесі та досягти своїх фітнес-цілей.  Технічні характеристики Довжина - 9 м Діаметр - 38 мм Матеріал - поліестер Вага - 7,8 кг/7,3 кг Виробник   WCG Країна виробник Україна Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

2249грн

Подробно
img
Канат тренувальний для кросфіта 15м Battle Rope WCG 38х15
2023-07-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Бойовий канат Battle Rope  WCG діаметр 38мм, довжина 15м     Тренувальний канат для кросфіта - це високоякісний спортивний інвентар, спеціально розроблений для тренувань у вправах, пов'язаних з використанням канату в різних фітнес-програмах, зокрема кросфіті. Цей канат створений для того, щоб забезпечити ефективне та безпечне тренування, а також поліпшити силу, витривалість і координацію. Канат для тренування доступний в варіантах довжин:   6м, 9м, 12м та 15м! Основні особливості: Висока міцність і довговічність: Тренувальний канат виготовлений зі спеціального матеріалу, який забезпечує стійкість до зношування та витримує значні навантаження під час тренувань. Оптимальна довжина: Канат має оптимальну довжину для забезпечення комфортного захоплення і різноманітності вправ. Він дозволяє виконувати різні рухи, які розвивають м'язи верхньої частини тіла, включаючи руки, спину і якості як гнучкість, так і силу. Зручність в використанні: Канат оснащений спеціальними ручками, що забезпечує надійну фіксацію і комфортну посадку під час тренувань. Це дозволяє забезпечити стабільний підхід під час вправ і зменшити ризик травм. Універсальність: Тренувальний канат можна використовувати в різних фітнес-програмах, включаючи кросфіт, функціональне тренування, силовий тренінг і багато інших. Це дозволяє розвивати різні фізичні якості і досягти максимальних результатів у тренуваннх. Компактіність: Тренувальний канат легкий і зручний у перенесенні, що дозволяє використовувати його як в домашніх умовах, так і у тренажерних залах. Ви можете легко брати його з собою на вулицю, в парк або на тренування з друзями. Підходить для будь-якого рівня: Тренувальний канат може використовуватися як новачками, так і досвідченими спортсменами. Ви можете змінювати інтенсивність тренування, використовуючи різні техніки тягання, захоплення або швидкості виконання вправ.        Тренувальний канат для кросфіта - це незамінний інструмент для тих, хто бажає покращити фізичну форму, розвинути силу і витривалість, а також займатися різноманітними вправами з використанням канату. З його допомогою ви зможете досягти нових висот у своєму тренувальному процесі та досягти своїх фітнес-цілей.  Технічні характеристики Довжина - 15 м Діаметр - 38 мм Матеріал - поліестер Вага - 12,6 кг/12 кг Виробник   WCG Країна виробник Україна Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

3749грн

Подробно
img
Канат тренувальний для кросфіта 15м Battle Rope WCG 38х15
2023-12-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Тренувальний канат для кросфіта - це високоякісний спортивний інвентар, спеціально розроблений для тренувань у вправах, пов'язаних з використанням канату в різних фітнес-програмах, зокрема кросфіті. Цей канат створений для того, щоб забезпечити ефективне та безпечне тренування, а також поліпшити силу, витривалість і координацію. Канат для тренування доступний в варіантах довжин: 6м, 9м, 12м та 15м! Основні особливості: Висока міцність і довговічність: Тренувальний канат виготовлений зі спеціального матеріалу, який забезпечує стійкість до зношування та витримує значні навантаження під час тренувань. Оптимальна довжина: Канат має оптимальну довжину для забезпечення комфортного захоплення і різноманітності вправ. Він дозволяє виконувати різні рухи, які розвивають м'язи верхньої частини тіла, включаючи руки, спину і якості як гнучкість, так і силу. Зручність в використанні: Канат оснащений спеціальними ручками, що забезпечує надійну фіксацію і комфортну посадку під час тренувань. Це дозволяє забезпечити стабільний підхід під час вправ і зменшити ризик травм. Універсальність: Тренувальний канат можна використовувати в різних фітнес-програмах, включаючи кросфіт, функціональне тренування, силовий тренінг і багато інших. Це дозволяє розвивати різні фізичні якості і досягти максимальних результатів у тренуваннх. Компактіність: Тренувальний канат легкий і зручний у перенесенні, що дозволяє використовувати його як в домашніх умовах, так і у тренажерних залах. Ви можете легко брати його з собою на вулицю, в парк або на тренування з друзями. Підходить для будь-якого рівня: Тренувальний канат може використовуватися як новачками, так і досвідченими спортсменами. Ви можете змінювати інтенсивність тренування, використовуючи різні техніки тягання, захоплення або швидкості виконання вправ. Тренувальний канат для кросфіта - це незамінний інструмент для тих, хто бажає покращити фізичну форму, розвинути силу і витривалість, а також займатися різноманітними вправами з використанням канату. З його допомогою ви зможете досягти нових висот у своєму тренувальному процесі та досягти своїх фітнес-цілей. Технічні характеристики Довжина - 15 м Діаметр - 38 мм Матеріал - поліестер Вага - 12,6 кг/12 кг Доставка новою поштою по Україні. Усі оголошення автора - більше товарів даного характеру.

3750грн

Подробно
img
Канат тренувальний для кросфіта 12м Battle Rope WCG 38х12
2024-01-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Кропивницький
Бойовий канат Battle Rope  WCG діаметр 38мм, довжина 12м     Тренувальний канат для кросфіта - це високоякісний спортивний інвентар, спеціально розроблений для тренувань у вправах, пов'язаних з використанням канату в різних фітнес-програмах, зокрема кросфіті. Цей канат створений для того, щоб забезпечити ефективне та безпечне тренування, а також поліпшити силу, витривалість і координацію. Канат для тренування доступний в варіантах довжин:   6м, 9м, 12м та 15м! Основні особливості: Висока міцність і довговічність: Тренувальний канат виготовлений зі спеціального матеріалу, який забезпечує стійкість до зношування та витримує значні навантаження під час тренувань. Оптимальна довжина: Канат має оптимальну довжину для забезпечення комфортного захоплення і різноманітності вправ. Він дозволяє виконувати різні рухи, які розвивають м'язи верхньої частини тіла, включаючи руки, спину і якості як гнучкість, так і силу. Зручність в використанні: Канат оснащений спеціальними ручками, що забезпечує надійну фіксацію і комфортну посадку під час тренувань. Це дозволяє забезпечити стабільний підхід під час вправ і зменшити ризик травм. Універсальність: Тренувальний канат можна використовувати в різних фітнес-програмах, включаючи кросфіт, функціональне тренування, силовий тренінг і багато інших. Це дозволяє розвивати різні фізичні якості і досягти максимальних результатів у тренуваннх. Компактіність: Тренувальний канат легкий і зручний у перенесенні, що дозволяє використовувати його як в домашніх умовах, так і у тренажерних залах. Ви можете легко брати його з собою на вулицю, в парк або на тренування з друзями. Підходить для будь-якого рівня: Тренувальний канат може використовуватися як новачками, так і досвідченими спортсменами. Ви можете змінювати інтенсивність тренування, використовуючи різні техніки тягання, захоплення або швидкості виконання вправ.        Тренувальний канат для кросфіта - це незамінний інструмент для тих, хто бажає покращити фізичну форму, розвинути силу і витривалість, а також займатися різноманітними вправами з використанням канату. З його допомогою ви зможете досягти нових висот у своєму тренувальному процесі та досягти своїх фітнес-цілей.  Технічні характеристики Довжина - 12 м Діаметр - 38 мм Матеріал - поліестер Вага - 10,2 кг/9,6 кг Виробник   WCG Країна виробник Україна Займайтеся із задоволенням! Будьте сильними та здоровими! Доставка по Україні Новою Поштою. Способи оплати: Післяплатою (оплата при отриманні товару). Передплата на карту (у такому разі, Ви не платите за переказ грошей назад, і таким чином заощаджуєте). Також рекомендуємо наступні товари в інших оголошеннях автора...

2999грн

Подробно
img
Канат тренувальний для кросфіта 12м Battle Rope WCG 38х12
2024-02-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Тренувальний канат для кросфіта - це високоякісний спортивний інвентар, спеціально розроблений для тренувань у вправах, пов'язаних з використанням канату в різних фітнес-програмах, зокрема кросфіті. Цей канат створений для того, щоб забезпечити ефективне та безпечне тренування, а також поліпшити силу, витривалість і координацію. Канат для тренування доступний в варіантах довжин: 6м, 9м, 12м та 15м! Основні особливості: Висока міцність і довговічність: Тренувальний канат виготовлений зі спеціального матеріалу, який забезпечує стійкість до зношування та витримує значні навантаження під час тренувань. Оптимальна довжина: Канат має оптимальну довжину для забезпечення комфортного захоплення і різноманітності вправ. Він дозволяє виконувати різні рухи, які розвивають м'язи верхньої частини тіла, включаючи руки, спину і якості як гнучкість, так і силу. Зручність в використанні: Канат оснащений спеціальними ручками, що забезпечує надійну фіксацію і комфортну посадку під час тренувань. Це дозволяє забезпечити стабільний підхід під час вправ і зменшити ризик травм. Універсальність: Тренувальний канат можна використовувати в різних фітнес-програмах, включаючи кросфіт, функціональне тренування, силовий тренінг і багато інших. Це дозволяє розвивати різні фізичні якості і досягти максимальних результатів у тренуваннх. Компактіність: Тренувальний канат легкий і зручний у перенесенні, що дозволяє використовувати його як в домашніх умовах, так і у тренажерних залах. Ви можете легко брати його з собою на вулицю, в парк або на тренування з друзями. Підходить для будь-якого рівня: Тренувальний канат може використовуватися як новачками, так і досвідченими спортсменами. Ви можете змінювати інтенсивність тренування, використовуючи різні техніки тягання, захоплення або швидкості виконання вправ. Тренувальний канат для кросфіта - це незамінний інструмент для тих, хто бажає покращити фізичну форму, розвинути силу і витривалість, а також займатися різноманітними вправами з використанням канату. З його допомогою ви зможете досягти нових висот у своєму тренувальному процесі та досягти своїх фітнес-цілей. Технічні характеристики Довжина - 12 м Діаметр - 38 мм Матеріал - поліестер Вага - 10,2 кг/9,6 кг

2399грн

Подробно
img
Канат тренувальний для кросфіта 9м Battle Rope WCG 38х9
2024-02-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Канат Battle Rope WCG діаметр 38мм, довжина 9м Тренувальний канат для кросфіта - це високоякісний спортивний інвентар, спеціально розроблений для тренувань у вправах, пов'язаних з використанням канату в різних фітнес-програмах, зокрема кросфіті. Цей канат створений для того, щоб забезпечити ефективне та безпечне тренування, а також поліпшити силу, витривалість і координацію. Канат для тренування доступний в варіантах довжин: 6м, 9м, 12м та 15м! Основні особливості: Висока міцність і довговічність: Тренувальний канат виготовлений зі спеціального матеріалу, який забезпечує стійкість до зношування та витримує значні навантаження під час тренувань. Оптимальна довжина: Канат має оптимальну довжину для забезпечення комфортного захоплення і різноманітності вправ. Він дозволяє виконувати різні рухи, які розвивають м'язи верхньої частини тіла, включаючи руки, спину і якості як гнучкість, так і силу. Зручність в використанні: Канат оснащений спеціальними ручками, що забезпечує надійну фіксацію і комфортну посадку під час тренувань. Це дозволяє забезпечити стабільний підхід під час вправ і зменшити ризик травм. Універсальність: Тренувальний канат можна використовувати в різних фітнес-програмах, включаючи кросфіт, функціональне тренування, силовий тренінг і багато інших. Це дозволяє розвивати різні фізичні якості і досягти максимальних результатів у тренуваннх. Компактіність: Тренувальний канат легкий і зручний у перенесенні, що дозволяє використовувати його як в домашніх умовах, так і у тренажерних залах. Ви можете легко брати його з собою на вулицю, в парк або на тренування з друзями. Підходить для будь-якого рівня: Тренувальний канат може використовуватися як новачками, так і досвідченими спортсменами. Ви можете змінювати інтенсивність тренування, використовуючи різні техніки тягання, захоплення або швидкості виконання вправ. Тренувальний канат для кросфіта - це незамінний інструмент для тих, хто бажає покращити фізичну форму, розвинути силу і витривалість, а також займатися різноманітними вправами з використанням канату. З його допомогою ви зможете досягти нових висот у своєму тренувальному процесі та досягти своїх фітнес-цілей. Технічні характеристики Довжина - 9 м Діаметр - 38 мм Матеріал - поліестер Вага - 7,8 кг/7,3 кг

1799грн

Подробно
img
Гамак плетений
2024-04-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Гамак підвісний ( стійка в комплект не входить) виготовлений за оригінальним ручним методом плетіння, з якісних міцних та надійних матеріалів: -Канат з поліпропіленовим сердечником та шовковою оболонкою товщиною 16 мм . Характеризуються мінімальним водопоглинанням, стійкістю до сонячного проміння та атмосферних умов, а також довго зберігає свої властивіості. Достатня еластичність даного канату забезпечує комфортабельне довготривале зручне перебування на гамаку. Не токсичний, гіпоалергенний . Розривне навантаження від 250-300кг Температура плавлення 140 С. -Дерев’яна опорна планка виготовлена з твердої породи дерева (Ясен) та перевірена на міцність та наявність дефектів в процесі виготовлення. Дана планка оброблена захистними матеріалами які забазпечують довготривале та надійне використання . - Капроновий шнур застосовується для з’єднання основного канату. Не велика еластичність та висока міцність запобігає виникненню деформації, розтягнення та провисання гамака. - Сталеві монтажні кільця високого класу міцності.

2400грн

Подробно
img
СайдСеддл SideSaddle патронташ з кпірленням 2-8 набоїв
2022-12-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Ціна в оголошені 300 грн. за сайд седл на 4 набої з комплектом кріплення на липучці Перед замовленням телефонуйте або пишіть на факт наявності або терміну виготовлення Рекомендую прочитати опис він допоможе з вибором та відповість на більшість виникаючих питань. 1. Загальний опис сайд седдлу 2. Вибір типу тримача та розміру задньої поверхні для монтажу 3. Геометричні розміри сайд седдлів 4. Інформація про кріплення 5. Ціни сайд седдлів 6. Відповіді на часті питання (не вилітають патрони? не відліплюється?) 7. Умови та гарантії 1. Сайд седдл з тримачем мембранного типу (стінки тримача подвійні с пустотою між ними) що дозволяє їм краще деформуватись без фізичних ушкоджень на досить велику величину. Таким чином патрони можна вставляти та виймати не тільки по осі тримача, але також вставляти з боку з характерним звуком та фіксацією та помірним зусиллям, а також виймати рухом у бік (виламуванням) з тримача з зусиллям яке не викликає відклейку сайд седдлу від ствольної коробки при монтажі на велкро (липучку самоклеючу). На фото 5 видно деформацію стінок при виламуванні патрону у бік. 2. Існує 2 варіанта тримача патрону (звичайний та з скосом), та два варіанти задньої поверхні для монтажу (плоскості монтажу сайд седдлу) (звичайна та коротка версія). Тому можливо 4 варіанту сайд седдлу на однакову кількість патронів. Вибір тримача патрону: Звичайна версія (класична) на то і звичайна підходить більшості. Версія з скосом монтується скосом до вікна заряджання патронів та якщо заряджання виконується по два патрони при заряджанні другий патрон не зачіплюється за край стінки тримача. Обидва варіанти тримача мають однакову силу фіксації патрону. Вибір варіанту задньої стінки площини монтажу: Обидва варіанти забезпечують потрібну надійність кріплення. Якщо по розміру підходить і звичайна і коротка версія беремо звичайну. Якщо звичайна дещо не влазить беремо коротку. На фото 3 зображенно два сайд седдлу на 4 патрони (з верху з звичайним тримачем та звичайної спинкою 101 мм), (з низу з тримачем з скосом та укороченною спинкою 96им). На фото 7 та 8 сайд седдл на 4 набої встановлений на Hatsan Escort стандартної версії з дліною цівкою. Підходить як звичайна так и коротка версія. 3. Розміри сайд седлів: На фото 2 зображенні 3д моделі сайд седдлів на 4 патрони з розмірами Верхній лівий (звичайний тримач, звичайна довжина задньої спинки) Нижній правий (тримач з скосом, коротка задня спинка) Міжцентрова відстань між тримачами 26 мм. Довжина задньої спинки стандартного сайд седдлу (26*кількість тримачів)-3, для сайд седдлу на 4 патрони (26*4)-3 = 101мм; Верхній лівий Кількість патронів - довжина спинки: 3 – 75мм; 4 – 101мм; Верхній лівий 5 – 127мм; 6 – 153мм; 7 – 179мм; Довжина задньої спинки короткої версії сайд седдлу (26*кількість тримачів)-8 , для сайд седдлу на 4 патрони (26*4)-8 = 96мм; Нижній правий Кількість патронів - довжина спинки: 3 – 70мм; 4 – 96мм; Нижній правий 5 – 122мм; 6 – 148мм; 7 – 174мм; Висота всіх сайд седдлів 40 мм Товщіна задньої стінки 4.4 мм Повний габаритний розмір по набільшому розміру у довжину однаковий для всіх сайд седдлів (по зовнішнім радіусним поверхням крайніх тримачив) (26*кількість тримачів)-1.8 4 патрони (26*4)-1.8 = 102.2 мм Нижній правий 3 – 76.2 мм; 4 – 102.2 мм; Нижній правий 5 – 128.2 мм; 6 – 154.2 мм; 7 – 180.2 мм; 4. Кріплення: Існує варіант постійного кріплення на 3м скотч. Я пропоную варіант кріплення на липучці (веркло) самоклеючу. Оптимальним варіантом вважаю жорстку частину (крючки) клеїти на сайд седдл а м’яку частину (петлі) на ствольну коробку. Комплект включає жорстку частину на довжину сайд седдлу та м’яку на 7-10 см більше для зручності кріплення. По узгодженню можу жорстку частину наклеїти на сайд седдл або відрізати з запасом для того хто хоче приклеїти власноруч. На фото 6 сайд седдл з комплектом кріплення липучкою. 5. Ціна сайд седдлів для всіх варіантів однакова (з комплектом кріплення на липучку) Кількість патронів/ціна: 3/240 4/300 5/350 6/390 7/420 Можливо купити сайд седдл без комплекту кріплення на липучку якщо ви будете кріпити якимось інакшим способом Ціна сайд седдлів (без комплекта кріплення на липучку) Кількість патронів/ціна: 3/220 4/270 5/320 6/360 7/390 6. Добре держе патрони? Не вилітають патрони при стрільбі? Так патрон тримається добре та не вилітає з тримача не при бігі не при стрільбі. А наскільки сильно тримає патрон? Сказати достатньо або добре не зовсім ясно:) Тому Зусилля здвигу патрону у тримачі 1.0-1.8 кг-сили. Зусилля защелкування або виламування у бік 3.0-4.0 кг- сили Не відпадає сайд седдл при монтажі на липучку? Також і сам сайд седдл не відлітає при монтажі не липучку як при стрільбі так і при витягування яким завгодно способом. Тестування проводилось не мною (віддавав на тест стрільцям зі свого міста) тести проводились патронами з навіскою 32 та 35 грамів. Цей пластик гнучкий чи хрупкий не зламається ? Сайд седдл виготовляється с PETG пластику (модифікованний для друку PET пластик з якого виготовляють бутилки для води чи газованих напитків) більшість механічних показників схожа, досить пружний та гнучкий. Скоріше зігнеться ніж лопне. При звичайній експлуатації все пружньо гнеться та не деформується. Хлодноламкість. Це питання ще не задавали. Але як пластик веде себе на морозі? При заморожуванні у морозилці (-18) помітних змінень пружності або міханичних властивостей не відбувалося. Патрони також добре вставлялись та виламувались без появи трищін чі інших порушень цілостності. 7. Все досить просто. 14 днів як по закону. Тестите, стріляєте, тренуєтесь. Якщо щось працює не як в описі відправляєте доставкою з зворотнім платежом я повертаю грощі. По всім додатковим питання можете телефонувати з 8.00 до 21.00, або писати на OLX у будь який час

300грн

Подробно
img
Петли TRX PRO Pack-3
2024-03-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Конструкція петель PRO Pack-3 повністю відповідає зарекомендованим себе і перевіреним в самих важких експлуатаційних умовах петлям PRO Pack-3. Відмінність полягає тільки в наявності диска з тренувальною програмою, а також кольоровій коробці. Тренування з функціональними петлями розвивають силу і витривалість, ефективні при нарощуванні м'язової маси, при цьому розвивають гнучкість. Ключовими відмінностями функціональних петель є можливість опрацювання в межах одного тренування всіх груп м'язів, причому при виконанні окремих вправ одночасно залучаються не тільки основні групи м'язів, але і м'язи-стабілізатори, що значно підвищує ефективність тренувань. Комплектація: Функціональні петлі TRX з обгумованими ручками і посиленим карабіном Дверне кріплення TRX Підвісне кріплення TRX (з карабіном) Подовжувач TRX (без карабіна) Сумка для петель TRX Гумовий напульсник TRX Табличка з попередженням «Йде тренування» англійською мовою Характеристики: Довжина функціональних петель TRX: 110-230 см (регульована) Обгумовані ручки (довжина х діаметр): 13 х 3 см Довжина дверного кріплення TRX Door Anchor™: 35 см Довжина підвісного кріплення TRX з карабіном: 95 см Довжина подовжувача TRX Xtender™: 97 см Ширина строп: 38 мм Максимальна вага користувача: до 160 кг

1450грн

Подробно
img
Оригинал, Петли TRX PRO Pack-3 , фитнес петли
2024-05-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Оригінал Петлі TRX PRO Pack-3 Конструкція петель TRX PRO Pack-3 повністю відповідає зарекомендованим себе і перевіреним в самих важких експлуатаційних умовах петлям TRX PRO Pack-3 Відмінність полягає тільки в наявності диска з тренувальною програмою, а також кольоровій коробці. Тренування з функціональними петлями розвивають силу і витривалість, ефективні при нарощуванні м'язової маси, при цьому розвивають гнучкість. Ключовими відмінностями функціональних петель є можливість опрацювання в межах одного тренування всіх груп м'язів, причому при виконанні окремих вправ одночасно залучаються не тільки основні групи м'язів, але і м'язи-стабілізатори, що значно підвищує ефективність тренувань. Комплектація: Функціональні петлі TRX з обгумованими ручками і посиленим карабіном Дверне кріплення TRX Підвісне кріплення TRX (з карабіном) Подовжувач TRX (без карабіна) Сумка для петель TRX Гумовий напульсник TRX Табличка з попередженням «Йде тренування» англійською мовою Характеристики: Довжина функціональних петель TRX: 110-230 см (регульована) Обгумовані ручки (довжина х діаметр): 13 х 3 см Довжина дверного кріплення TRX Door Anchor™: 35 см Довжина підвісного кріплення TRX з карабіном: 95 см Довжина подовжувача TRX Xtender™: 97 см Ширина строп: 38 мм Максимальна вага користувача: до 160 кг

1450грн

Подробно
img
Кільце баскетбольне
2023-03-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Кільце баскетбольне №5Тип - кільце баскетбольне аматорське призначене для встановлення на аматорських спортивних площадках..Діаметр кільця - 300 мм.Діаметр труби кільця - 16 мм.Матеріал виготовлення кільця - метал товщиною 2 мм.Розмір площі кріплення кільця: 100 х 100 мм.Товщина пластини кріплення кыльця - 2 мм.Колір: червоний.Кільце баскетбольне №6Тип - кільце баскетбольне аматорське, призначене для встановлення на аматорських спортивних площадках.Діаметр кільця - 400 мм.Діаметр труби кільця - 16 мм.Матеріал виготовлення кільця - метал товщиною 2 мм.Розмір площі кріплення кільця: 100 х 100 мм.Товщина пластини кріплення кыльця - 2 мм.Колір: червоний.Кільце баскетбольне №7Тип - кільце баскетбольне стандартне призначене для встановлення на спортивних площадках.Діаметр кільця - 450 мм.Діаметр труби кільця - 16 мм.Матеріал виготовлення кільця - метал товщиною 2 мм.Розмір площі кріплення кільця: 100 х 100 мм.Товщина пластини кріплення кыльця - 2 мм.Колір: червоний.Кільце баскетбольне №7 посиленеТип - кільце баскетбольне стандартне посилене призначене для встановлення на спортивних площадках.Діаметр кільця - 450 мм.Діаметр прута кільця - 16 мм.Матеріал виготовлення кільця - метал товщиною 2 мм.Розмір площі кріплення кільця: 100 х 100 мм.Товщина пластини кріплення кыльця - 2 мм.Діаметр прута підсилення кільця - 8 мм.Колір: червоний.Кільце баскетбольне №8, антивандальнеТип - кільце баскетбольне стандартне. Посилене, призначене для встановлення на спортивних площадках загального користування.Діаметр кільця - 450 мм.Діаметр прута кільця - 16 мм.Матеріал виготовлення кільця - метал товщиною 2 мм.Розмір площі кріплення кільця: 100 х 100 мм.Товщина пластини кріплення кыльця - 5 мм.Діаметр прута підсилення кільця - 8 мм.Колір: червоний.Виробник — Україна.

282грн

Подробно
img
Коліматорний приціл HOLOSUN HE403C-GR та магніфер HM3X 3x (Combo Set)
2023-01-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Опис Коліматорний приціл HOLOSUN HE403C-GR: Holosun HE403C-GR- технологічний приціл коліматора на сонячних панелях в герметичному корпусі з алюмінієвого сплаву 6061. Прицільна точка зеленого кольору має розмір 2 МОА. Особливістю даної моделі є комбіноване живлення від сонячної панелі або батарейки, а також електронне кнопкове керування яскравістю підсвічування з 12 рівнів (перші 2 рівні розраховані на роботу вночі або з ПНВ). Система освітлення побудована на фірмовому світлодіоді Holosun's Super LED, енергоефективність якого дозволяє працювати протягом 50 000 годин на одному заряді батареї (CR2032). Корпус прицілу має захист за стандартом IP67, а внутрішній простір заповнений інертним газом для запобігання запотіванню. Стійкість до віддачі підтверджена тестами на міцність з навантаженням до 1000G. Конструктивні особливості: Тип прицілу: коліматорний (рефлекторний) Вбудовані сонячні панелі Solar Failsafe™ Вбудований датчик руху Shake Awake™ Багатошарове просвітлення оптики Multilayer Reflective Glass Super LED підсвічування з широким діапазоном інтенсивності Газове наповнення корпусу азотом Зелений колір прицільної сітки комфортніший для очей Час роботи від батарей до 50 000 годин Механізм введення горизонтальних та вертикальних поправок Захист корпусу за стандартом IP67 Турелі поправок із захисними ковпачками У комплекті високе та низьке кріплення Технічні характеристики: Тип корпусу: закритий Кріплення: Вівер/Пікатінні Розміри лінзи: 20 мм Прицільна сітка: точка 2 МОА Колір прицільної сітки: зелений Довжина світлової хвилі підсвічування: 540nm Інтенсивність підсвічування: 12 рівнів (10DL + 2NV) Допустима віддача: 1000G Просвітлення: Повне багатошарове покриття Механізм введення горизонтальних та вертикальних поправок Газове наповнення: так Джерело живлення: сонячна батарея/CR2032 Термін служби батареї: 50000 год Матеріал корпусу: алюміній (7075 T6) Покриття: мікродугове оксидування Диапазон поправок: ± 50 МОА Ціна кліку: 0,5 MOA Комплектація: Коліматор (з високим кріпленням) Низьке кріплення Гумові кришки на оптику Елемент живлення (CR2032) Набір інструментів Запасний лоток батареї Інструкція Салфетка для протирки оптики Габарити: Габарити прицілу (ДхВхШ): 65 x 69 x 40 мм (високе кріплення) Вага прицілу: 80 г Вага прицілу: 127 г (високе кріплення) Габарити упаковки (ДхВхШ): 123 x 92 x 80 мм Вага упаковки: 351 г Опис Збільшувач HOLOSUN HM3X 3x magnifier: Holosun HM3X - високоякісний 3-кратний збільшувач з багатошарово просвітленою оптикою в алюмінієвому корпусі. Дана модель розрахована на використання з прицілами коліматора і дозволяє збільшити дистанцію ефективної стрільби. Корпус виконаний із алюмінієвого сплаву з фінішною обробкою поверхні мікродуговим оксидуванням. Збільшувач кріпиться на планку Вівер/Пікатінні за допомогою швидкознімного кріплення Quick Detach. Є механізм flip-to-side, який допоможе швидко відкинути збільшувача на бік і не використовувати його, не знімаючи з кріплення. Також є діоптрійне підстроювання (-3/+3) та механізм центрування по вертикалі/горизонталі. Корпус має захист за стандартом IP67 із газовим наповненням, що забезпечує надійність та тривалий термін служби приладу. Конструктивні особливості: Тип прицілу: збільшувальний (3х) Просвітлена оптика з покриттям, що антиблікує. Швидкознімне кріплення Quick Detach Захист корпусу за стандартом IP67 Відкидна у бік оптика Механізм введення горизонтальних та вертикальних поправок Регулювання діоптрій у межах - 3/+3 Вологозахист, газове наповнення, ударостійкість Кріплення типу Absolute Co-witness Технічні характеристики: Тип корпусу: закритий Розміри лінзи: 28 мм Збільшення: 3х Поле зору 100 м: 11.3 Винос вихідної зіниці: 69.8 мм Діаметр вихідної зіниці: 7.8 мм Газове наповнення: є Робоча температура: -12 ° С ~ 78 ° С Матеріал корпусу: алюміній Покриття: мікродугове оксидування Кріплення: Вівер/Пікатінні (Quick Detach) Комплектація: Збільшувач Гумові кришки на оптику Проставка на 5.7 мм Запасні потайні гвинти х2 Інструмент Інструкція Салфетка для протирки оптики Габарити: Габарити (ДхВхШ): 102 x 61 x 42 мм (з кріпленням) Вага збільшувача: 280 г Вага збільшувача: 306 г (з кріпленням) Габарити упаковки (ДхВхШ): 123 x 92 x 80 мм Вага упаковки: 503 г

27790грн

Подробно
img
Каска шолом тактичний пластиковий для страйкболу моделі mich 2000
2023-02-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Мостиська
Легкий пластиковий тактичний шолом із кріпленням для приладу нічного бачення Каска шолом тактичний MICH2000 може використовуватися військовими, мисливцями, любителями гри в страйкбол, екстремалами або для рятувальних операцій в горах і лісах, особливо якщо ви часто використовуєте прилад нічного бачення, так як цей шолом має вбудоване кріплення для приладу нічного бачення. Тактичний шолом виконаний з ABS пластику і не є куленепробивним, а дає тільки базовий захист від гілок, страйкбольних кульок або дрібних осколків - основна його цінність - це наявність кріплення для приладу нічного бачення, яке звільнить ваші руки під час використання ПНВ. Усередині тактичний шолом має м'які ущільнювальні накладки, а також регульовані ремені із застібкою під підборіддям для його надійної фіксації на голові. З боків має пластикові накладки для кріплення додаткового обладнання. Вгорі, ззаду та з боків на шоломі розташовані приклеєні кріплення типу "липучка", на яке можна приліпити якісь аксесуари. Основні особливості Може бути використаний військовими, мисливцями, любителями гри в страйкбол, екстремалами або для рятувальних операцій у горах та лісах. Розрахований на використання дорослою людиною – для діаметра голови 560 – 600 мм. Має в передній частині вбудоване стандартне кріплення для приладу нічного бачення, що дозволяє звільнити руки під час користування ПНВ Виконаний з ABS пластику - забезпечує лише базовий захист від гілок, страйкбольних кульок, дрібних уламків. Не забезпечує захист від куль. Завдяки регульованим ременям може бути підігнаний під конкретний розмір голови для надійної фіксації, має кріплення на клямці під підборіддям. З боків має пластикові кріплення для додаткового обладнання. Також з усіх боків має наклеєні кріплення типу "липучка" для кріплення різних аксесуарів. В наявності чорні та зелені

1100грн

Подробно
img
Надувний човен двомісний , надувная двухместная лодка
2023-05-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Двомісний надувний човен для риболовлі та полювання. Цей надійний човен чудово підходить для використання на малих і великих водоймах (озерах, річках, ставках). Він виготовлений з високотехнологічного полівінілхлориду, який стійкий до шкідливого впливу нафтопродуктів і солоної води. Човен оснащений трьома повітряними камерами, включаючи надувне дно, що надає йому підвищену жорсткість і плавучість. Також на човні є кріплення для закріплення вудок, що полегшує рибальство під час очікування кліку. Міцна вінілова ручка і розташована вздовж човна мотузка полегшують переміщення і швартування. Тримачі для весел надійно утримують весла. Компактні розміри при високій вантажопідйомності роблять човен особливо практичним. Низька вага всього комплекту і його компактність у зібраному вигляді забезпечують легке і зручне транспортування. Основні характеристики: • Кількість місць: двомісний. • Максимальне навантаження: 200 кг. • Розмір (Довжина/Ширина/Висота): 236-114-41 см. • Довжина весел: 137 см. • Товщина матеріалу: 0,50 мм. • Тримачі для вудок: є. • Тримачі для весел: є. • Вісь для весел: 2 шт. • Швартувння: страхувальний трос по всьому периметру човна. • Дно: надувне. • Засувка: Boston. • Кількість повітряних камер: 3 шт. • Вінце для підвісного мотора: є. • Можливість підключення мотора: є. • Фіксатор на весла: є. • Ручний насос. • Упаковка: картонна коробка. Розмір упаковки: 41*54,5*17,5 см . Оформити заявку можна з 09:00 до 18:00 за телефоном або написавши повідомлення: 1. ПІБ (Прізвище Ім'я По батькові) 2. Контактний номер телефону для підтвердження замовлення. 3. Місто відправлення товару. 4. Номер відділення Нової Пошти або Укрпошти. 5. Можлива доставка через OLX. Оплата при отриманні! Бажаємо успішних покупок!

2500грн

Подробно
img
Кріплення на планку Пікатінні Fenix ALG-00
2023-01-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Модель кріплення Fenix ALG-00 призначається для приєднання тактичних ліхтарів до стовбура зброї. Воно підходить для ліхтарів TK32(2016), TK15UE, TK16, PD32(2016), PD35TAC та деяких інших моделей. ALG-00 New Flashlight Ring виготовлено з алюмінію з анодованою поверхнею і відмінно себе зарекомендувало в таких питаннях, як міцність, надійність, довговічність. Кріплення легко регулюється по діаметру в межах від 22,5 до 26 мм. Крім того, в комплект до нього входить гумова накладка, яку можна використовувати разом з ліхтарями, корпус яких невелика в діаметрі. Для регулювання розмірів у комплект входить також невеликий шестигранний ключ. Перевагою даної моделі кріплення є можливість швидкого зняття ліхтаря, коли виникає така необхідність. Для цього досить стиснути кріплення з боків і зняти його з рейковим напрямних. Це дозволяє використовувати тактичний ліхтар мисливця як ручну модель під час зупинок для відпочинку або в будь-яких інших ситуаціях. ALG-00 New Flashlight Ring відрізняється великою акуратністю і точністю механічної обробки. Його вага складає всього 56 грам. Особливості: регульований діаметр кріплення; можливість швидкого від'єднання від стовбура рушниці; сумісність з декількома моделями ліхтарів; матеріал кріплення — алюміній; анодована поверхню; в комплекті шестигранний ключ; запасний гумовий валик; кріплення важить 56 грам. Гарантія: Покупцям кріплень Fenix ALG-00 офіційна гарантія доступна протягом одного року.

950грн

Подробно
img
Кріплення оновлене GoPro на тактичний шолом NVG | крепление шлем
2022-12-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
В комплекті алюмінієвий, а не пластиковий зажимний гвинт! Оновлена версія з потоншеними "лапками" та аллюмінієвим (а не з ламкого на морозі пластику) гвинт -нарешті дозволяють зафіксувати камеру в кріпленні без плоскогубців. Також нова, більш сильна пружина для наднадійної фіксаціі. В комплекті м"яка наліпка,на випадок якщо ваше кріплення під нічник вжє попрацювало і кріплення камери буде сидіти не щільно. Якісні кріплення для GoPro або інших сумісних єкшн камер, фонарів,тощо на тактичний шолом. Також в наявності в інших наших оголошеннях (наявність і ціну уточнюйте): -регульоване кріплення ліхтарика для тактичного шолому ARC rail -кріплення на планку Пікатінні Picatinny Gun Rail Mount для GoPro -кріплення на рейки шолома та кріплення типу "чебурашка" тактичних навушників Earmor Peltor Impact Walkers -тримач навушників тактичних навушників магнітний на розгрузку,пояс -гарнітура PTT Baofeng Kenwood Motorola гарнитура наушников Earmor (є момент:потребує перепайки!) -активні навушники Walker's Razor Slim військові шумозахисні -навушники Howard Leight Impact Sport шумозахисні активні

395грн

Подробно
img
Ліхтарик COB/LED 1800mA 6,67Wh
2023-01-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Здолбунів
Ліхтарик COB/LED 1800mA 6,67Wh, привезений з Німеччини! Потужний акумулятор забезпечує тривалу та безпернбійну автономність, завдяки потужному магніту можна прикріпити в будь-якому положенні на металевій поверхні, а за допомогою підвісного гака дозволяє отримати додаткові функції кріплення!

1200грн

Подробно
img
Шезлонг-стілець КУРОРТ
2023-12-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Розкладний стілець-шезлонг "КУРОРТ" - це ідеальний аксесуар для вашого відпочинку на відкритому повітрі. Цей стілець поєднує в собі зручність стільця та функціональність шезлонга, дозволяючи вам насолоджуватися комфортом під час відпочинку на пляжі, у саду, біля басейну або на кемпінгу. Основні характеристики та переваги: 1. Мультіфункціональність: Стильний дизайн цього стільця-шезлонга дозволяє використовувати його як зручне місце для сидіння або як лежак для відпочинку. Він ідеально підходить як для вечірнього читання, так і для сонцезахисного загару. 2. Зручне розкладання і складання: Легкий і простий механізм розкладання і складання дозволяє легко переносити стілець-шезлонг і зберігати його в компактному вигляді. 3. Міцна конструкція: Виготовлений з високоякісних матеріалів, цей стілець-шезлонг надійний і стійкий до впливу навколишнього середовища. 4. Комфортне сидіння і лежання: М'яке сидіння і спинка забезпечують комфорт під час користування, а регульована спинка дозволяє вам знайти оптимальну позу для відпочинку. 5. Мобільність: Зручні ручки для переноски роблять цей стілець-шезлонг легко переносимим, що дозволяє вам використовувати його де завгодно. 6. Стильний дизайн: Шик і елегантність дизайну "КУРОРТ" додають вашому відпочинку на відкритому повітрі нотку розкіші. Нехай ваші моменти відпочинку стануть ще більш комфортними та розкішними завдяки розкладному стільцю-шезлонгу "КУРОРТ". Він стане незамінним товаром для вашого літнього відпочинку і допоможе вам насолоджуватися сонцем і свіжим повітрям з комфортом. Країна виробник Україна Матеріал Поліестер Комплектація підлокітниками Так Максимально допустиме навантаження 100 кг Стан Новий Габаритні розміри шезлонга Довжина 53 см Ширина 60 см Висота сидіння 31 см Висота спинки шезлонга у верхньому положенні 55 см Загальна висота конструкції підвісного шезлонга 85 см Вага 4 кг

1000грн

Подробно
img
Тример бензиновий 3.6кВт 52см? посилений вал (котушка, 2 ножі, ремінь)
2023-07-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Тример бензиновий 3.6кВт 52см? жорсткий посилений вал 28мм U-ручка (котушка, 2 ножі, ремінь) від SIGMA підходить для невеликих приватних господарств і дачних ділянок площею понад 10 соток. Бензиновий тример Sigma являє собою ручний моторизований виріб з верхнім розташуванням двигуна внутрішнього згорання. Принцип дії виробу дуже простий: обертальний рух від двигуна внутрішнього згорання передається на вал. Конічний редуктор здійснює механічну передачу крутного моменту від валу на шпиндель, на якому закріплений ніж або котушка з ліскою. Даний виріб є економічним, надійним в роботі, простий в обігу і обслуговуванні. Має зручний дизайн. Призначений для скошування трави у незручних для ефективної роботи колісної газонокосарки місцях (біля дерев, кущів, парканів, столів) або на місцевості, яка має нерівний рельєф зі схилами, а також для зрізання бур’яну, очерету, і чагарнику з діаметром стовбурів не більше 20 мм. Особливості - Функція Легкий старт - Металевий захист паливного баку - Праймер для підкачки паливної суміші - Ударостійкий корпус з якісного ABS-пластика - Редуктор з подвійною амортизацією - Хромоване покриття стінок циліндра збільшує термін експлуатації інструмента - Два поршневих кільця забезпечують ефективне стиснення паливної суміші - Посилений кронштейн «Kawasaki» - Ергономічна велосипедна ручка - Посилена цільна штанга 28 мм з легкого та міцного алюмінію та 9-ти шліцевий вал. - Металеве кріплення захисного кожуха Характеристики - Тип двигуна: двотактний з повітряним охолодженням - Об'єм двигуна, см?: 52 - Потужність двигуна, кВт: 3.6 - Максимальні оберти двигуна, об/хв: 10000 ± 500 - Робочі оберти з ножем, об/хв: 7400 - Робочі оберти з котушкою, об/хв: 6600 - Тип палива: суміш бензину (октанове число не нижче 92) та оливи для двотактних двигунів, співвідношення 25:1 - Об'єм паливного баку, л: 1.2 - Діаметр валу, мм: 28 - Діаметр скошування ножем, мм: 255 - Діаметр скошування котушкою, мм: 420 - Легкий старт: так - Діаметр ліски, мм: 2.4 - Праймер: так - Металевий захист паливного баку: так - Кріплення ножа, мм: 25.4 - Тип котушки: напівавтоматична - Кріплення котушки: М10?1.25LH - Тип реміня: ранцевий - Тип ножа: диск 3-х лопатевий, ніж 40 Т - Маса, кг: 7.5 Комплектація - Напівавтоматична котушка - Диск 3Т Ніж 40Т - Ранцевий ремінь - Набір інструментів - Ємність для приготування паливної суміші - Інструкція з експлуатації - Гарантійний талон на 12 місяців Набір інструментів - Кронштейн – 1 од. - Ріжковий ключ – 1 од. - Викрутка – 1 од. - Елементи кріплення - гвинти Ключи типу Torx – 2 од. - Т-подібний ключ (комбінація свічкового ключа та викрутки) – 1 од. - Кріплення захисного кожуха – 1 од. - Кріплення ременя – 1 од. - Додаткове кріплення на захисний кожух – 1 од. - Гумові вставки в кронштейн – 1 од. 099_231_02_21 Вайбер+Телеграм

5050грн

Подробно
img
Підсидільний штир ( підсиділ ) для велосипеду KLS, UNO
2023-01-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Актуальні ціни вказані на фото Більше підсидільних штирів різних фірм можете знайти на нашому сайті velosklad.ua Підсідельний штир KLS Active чорний 27.2 /400 мм Підсідельний штир KLS Active 27,2/400 мм чорний: Міцний алюмінієвий підсідельний штир виготовлений з алюмінієвого сплаву 6061-6 за допомогою 2D кування. Особливості: зручне і швидке регулювання кута нахилу сідла; візуальна шкала для налаштування. Характеристика: двоболтове кріплення; довжина підсідельного штира - 400 мм; діаметр - 27.2 мм. Підсідельний штир KLS Active чорний 31.6 /400 мм Підсідельний штир KLS Active Міцний алюмінієвий підсідельний штир, виготовлений з алюмінієвого сплаву 6061 за допомогою 2D кування. Двоболтове кріплення, зручне і швидке регулювання кута нахилу сідла. Характеристики: Матеріал: Алюмінієвий сплав 6061 Довжина: 400 мм Діаметр: ?31.6 мм Зміщення (offset): 10 мм Кріплення сідла: Двоболтове Колір: Чорний Особливості: Візуальна шкала для налаштування Обробка виконана піскоструменем. Підсідельний штир UNO SP-368 31.6x400 мм алюм. UNO SP-368 - міцний, алюмінієвий підсідельний штир. Кріплення: двоболтове Довжина: 400 мм Діаметр штиря: 31.6 мм Матеріал: алюміній Підсідельний штир AL 30.4X400 мм KALLOY "UNO" SP-368 штир Kalloy "UNO" SP-368 - міцний, алюмінієвий підсідел з нульовим офсетом (без зміщення осі кріплення сідла щодо осі підсідельної труби). Штир має двоболтовому кріплення. Є можливість регулювання кута нахилу сідла і положення сідла "вперед-назад" по рейках сідіння. Якісний алюміній, вироблений в Тайвані. Довжина: 400 мм Діаметр штиря: 30,4 мм Матеріал: алюміній Колір: чорний Підсідельний штир UNO SP-368 27.2x400 мм алюм. UNO SP-368 - міцний, алюмінієвий підсідельний штир. Кріплення: двоболтове Довжина: 400 мм Діаметр штиря: 27.2 мм Матеріал: алюміній Підсідельний штир KLS CRX/URB 70 S 27.2/350 з амортизацією чорний Підсідельний штир початкового рівня універсального використання, призначений для кросових, треккінгових/турінгових та міських велосипедів. Виготовлений з алюмінієвого сплаву 6061. амортизація забезпечує комфорт покатеньки при неспішному педалюванні. Подседельный штырь KLS CRX / URB 30 27.2 / 400 серебристый Подседельный штырь начального уровня универсального использования, предназначен для кроссовых, треккингових / туринговых и городских велосипедов. Изготовлен из алюминиевого сплава 6061. аксесуари для велосипедів з доставкою по Україні на velosklad.ua, або завітайте до наших веломагазинів у Хмельницькому! Наші магазини (великий вибір велосипедів та аксесуарів за зниженими цінами): м.Хмельницький, вул.Подільська, 93 (ТЦ "Подільський") м.Хмельницький, вул.Курчатова, 20 (мкр-н Гречани, біля Н ової пошти 7)

580грн

Подробно
img
Кріплення на планку Пікатінні Picatinny Gun Rail Mount для GoPro
2022-12-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Невеликий кронштейн з посадкою на планку Пікатінні/Вівер для кріплення універсального кронштейна action-камер (наприклад, GoPro SJCAM XIAOMI). Застосовується для встановлення камери на зброю та відео фіксації процесу стрілянини. Виготовлений з міцного пластику (гвинти сталеві). Характеристики: Матеріал: міцний щільний пластик, сталь. Посадка: Пікатінні/Вівер База на виході: кріплення для камери Повна висота кронштейна: 2.5 см Також в наявності в інших наших оголошеннях (наявність і ціну уточнюйте): -кріплення GoPro на тактичний шолом NVG -регульоване кріплення ліхтарика для тактичного шолому ARC rail -кріплення на рейки шолома та кріплення типу "чебурашка" тактичних навушників Earmor Peltor Impact Walkers -тримач навушників тактичних навушників магнітний на розгрузку,пояс -гарнітура PTT Baofeng Kenwood Motorola гарнитура наушников Earmor (є момент:потребує перепайки!) -активні навушники Walker's Razor Slim військові шумозахисні -навушники Howard Leight Impact Sport шумозахисні активні

125грн

Подробно
img
Нашоломний ліхтар Streamlight Sidewinder Compact® II Military
2023-01-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Нашоломний ліхтар Streamlight Sidewinder Compact® II Military Комплектація - Ліхтарик - Кріплення на шолом - Еластичне кріплення на передню частину шолома Виробник: Streamlight Портативний ліхтар Sidewinder Compact II Compact II Military, який передбачає кріплення для вивільнення рук, оснащений різними видами світлодіодів, працює від різних видів батарей, таких як: одна літієва батарея типу CR123A, одна літієва батарея типу АА або одна алкалайнова батарея типу АА. Наділений такими ж корисними функціями як оригінальний Sidewinder Compact®: легкий, суперрухливий і багатофункціональний. Різниця між ними в тому, що дана модель може працювати від різних типів батарей аби незалежно від того де і коли ви виконуєте свої обов’язки, ви завжди мали під рукою джерело живлення. Живиться від однієї 3- літієвої батареї типу CR123A (входить в комплект), а також від однієї літієвої батареї типу AA або однієї алкалайнової батареї типу AA. Білий C4® LED світлодіод, стійкий до ударів, зі строком служби 50 000 годин. Синій світлодіод, розміром 5 мм, з піковою довжиною хвилі 470 нм, стійкий до ударів, зі строком служби 100 000 годин. Інфрачервоний світлодіод, розміром 5 мм, з піковою довжиною хвилі 880 нм, стійкий до ударів, зі строком служби 100 000 годин. Червоний світлодіод (модель "Military"), розміром 5 мм, з піковою довжиною хвилі 630 нм, стійкий до ударів, зі строком служби 100 000 годин. Поворотна кнопка, яку для обертання слід витягнути, що запобігає випадковій зміні режиму освітлення, забезпечує вибір відповідного світлодіода. Гумовий перемикач у формі ковпачка та 4- позиційна поворотна кнопка з тактильним індикатором режиму роботи ІЧ джерела світла забезпечує легку експлуатацію ліхтаря навіть в товстих рукавичках. Вмикається в низькому режимі з можливістю подальшого переходу до високого, шляхом виконання чотирьох розділених перемикань. Режим IR-Safe запобігає випадковому увімкненню ІЧ-світлодіода та виснаженню у зв’язку із цим батареї. Для переходу в режим стробоскопу (світлодіоди усіх кольорів мають функцію стробоскопу) потрібно двічі натиснути на кнопку увімкнення. Корпус ліхтаря нахиляється на 185? . За допомогою кріплення на шолом має можливість повертатися на 360?. витривалою кліпсою кріплення до шолому, має налобний ремінь, а також пружину для кріплення до жилету. Отвір в кліпсі для кріплення ременя витримує навантаження 25 фунтів (12 кг). Ударостійкість ліхтаря перевірялася при падінні з висоти в 3 метри. Ступінь захисту IPX7; водонепроникний на глибині до 1 метру протягом 30 хвилин. Отвори герметизовані о-подібними ущільнювальними кільцями та прокладками. Відповідає стандартам MIL-STD-810F, Method 512.4. в США.

5370грн

Подробно
img
Мешок груша для единоборств бокса кикбоксинга тхэквондо карате
2023-04-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Пишемо на вайбер 068899741 Пишемо на Viber Відправляємо без передоплати Всі розміри в наявності ! ( від 110 см до 200 см ) 1) Манекени для єдиноборств на нашому сайті ( Дуже великий вибір, найнижчі ціни !!! ). Переходимо за посиланням !!! sparta111.com/edinoborstva/bokserkie-meshki 2) Сайт єдиноборства, товари для єдиноборств, манекени, груші, мішки, мати, маківари, болгарські мішки, медболи, та інше: sparta111.com/edinoborstva Посилання на Youtube: www.youtube.com/playlist?list=PLuDWAc8bnMUIoxs9uJ1DpgGuNDz23lHco Відмінність підлогового мішка від підвісного мішка в тому, що відпадає питання монтажу до стелі. Підлоговий варіант розміщення мішка не вимагає ніяких підвісів і кріплень. Основні показники: - Стійкість виробу при ударах на повну силу: вища за середню. - Принцип руху снаряда: маятниковий. - Швидкість повернення виробу після удару: ваше середньої. - Рівень підготовки спортсмена: початковий, середній, профі. - Вікові обмеження спортсмена: відсутні. - Захист рук: рукавички, без рукавичок. - Можливі удари по снаряду: прямі, бічні, коліном при захопленні верхньої лямки, удари ногами, робота "на добивання". - Нижня, базова частина: без жорстких конструкцій, наповнена піском, безпечна для підлогових покриттів. 110 см - 142 $ 120 см - 142 $ 130 см - 142 $ 140 см - 142 $ 150 см - 142 $ 160 см - 142 $ 170 см - 142 $ 180 см - 142 $ 190 см - 142 $ 200 см - 142 $ Матеріал : ПВХ 650 щільності, шкіра + 175 $ до ціни

5700грн

Подробно
img
Ніж Cold Steel Spartan (AUS-10A , S35VN)
2023-08-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Кращі з кращих !!! Гордість компанії COLD STEEL !!! Найвідоміші моделі легендарних оригінальних ножів доступні в різних варіаціях Cold Steel Spartan BLACK (21ST) - 4399 грн Cold Steel Spartan Serrated GRAY (CS21SS) - 4399 грн COLD STEEL LYNN THOMPSON SPARTAN G10,S35VN (21STAA) - 9999 грн Брутальний та легендарний ніж від Andrew Demko. Надзвичайна якість та надійність від Сold Steel. Технічні характеристики: Загальна довжина: 267 мм Довжина клинка: 114 мм Довжина руківя: 153 мм Товщина клинка: 4 мм / 4,75 мм Марка сталі/Матеріал клинка: AUS-10A ** / S35VN *** Покриття/оздоблення клинка: SW (Stonewash) ** ** / Satin Оздоблення руківя: Griv-EX *** ** / G10 *** *** Каркас руківя: нержавіюча сталь Фіксація клинка: Tri-Ad lock *** ** ** Механізм відкриття: Thumb Disk *** *** ** Країна походження/виробник: США/Тайвань Вага: 255 г / 218 г Інші характеристики: Кишенькова кліпса, Отвір під темляк Лінк на товар на сайті виробника: www.coldsteel.com/spartan-aus10a/ www.coldsteel.com/spartan-serrated-aus10a/ www.coldsteel.com/lynn-thompson-signature-spartan/ Сold Steel Spartan припаде до смаку шанувальникам крупних, важких і потужних ножів. Клинок в стилі Kukrі* у поєднанні з оригінальним руків'ям роблять цей ніж придатним для виконання будь-яких завдань та в будь-яких умовах. У ножі використовується фірмова розробка компанії Cold Steel – механізм замикання ножа TRI-AD LOCK. Замок дозволяє надійно зафіксувати ніж у відкритому положенні, не боячись надвеликих навантажень. Класичний Spartan випускається з клинком зі сталі AUS-10A з обробкою Stonewash (Satin - у моделях з серейтерною заточкою леза та з підписом Ліна Томсона), що надає йому стійку різальну кромку, корозійну стійкість і додатковий опір до стирання. * Kukri - один із найдавніших видів холодної зброї, що продовжує використовується і сьогодні без серйозних змін. Особливість клинків Kukri - вигнутий в зворотну сторону клинок символізує сонце і місяць. ** AUS-10A - це відмінна сталь для виробництва клинків, відрізняється високою зносостійкістю, міцністю і твердістю, стійка до корозії. Варто відзначити, що в сталі марки AUS-10 на відміну від сталі 440С міститься менше хрому, що робить її більш чутливою до корозії, але міцнішою. Лезо з нержавіючої сталі AUS10A міцне, легко заточується та довго зберігає гостроту. *** S35VN - сучасна порошкова сталь з карбідами ванадію і ніобію, що забезпечує високу в'язкість та зносостійкість. Cталь виготовлена по технологія СPM (Crucible Particle Metallurgy) і тому порівняно зі сталями традиційного виробництва є більш стабільною, однорідною і має високій рівень жорсткості. *** ** Griv-Ex - це найновіший армований скловолокном пластик, витривалий до ультрафіолету, температурі неймовірно міцний, витримує контакт з хімічними речовинами. Griv-Ex™ - аналог матеріалу Zytel і сильно схожий за складом на цей полімер, але витримує вищі температури і менш чутливий до ударів. Руківя додаткове посилене термічно обробленими алюмінієвими вкладишами 6061. *** *** G10 - легкий, твердий і жорсткий композитний матеріал з текстурованою поверхнею, Даний матеріал створюється шляхом укладання декількох шарів скловолокна, ретельно просочених епоксидною смолою, у спеціальний вакуумний прес, де, під впливом стиснення та тепла, смола остаточно твердне, зберігаючи структуру склотканини. Для матеріалу G10 характерна хороша стійкість до ударів, зносостійкість, вологостійкість, а також невибагливість та простота у догляді. *** ** ** Tri-Ad®lock – ножовий замок, винахід знаменитого дизайнера та інженера Ендрю Демко (Andrew Demko), співробітника Cold Steel. Tri-Ad®lock є найнадійнішою та найбезпечнішою системою блокування складаних ножів, завдяки унікальній комбінації функцій, яка реагує як на позитивний, так і на негативний тиск. Тести підтвердити, що замок Tri-Ad®lock здатний витримати до 360 кг підвісного вантажу. *** *** ** Thumb Disk + Wave Opener - Andrew Demko (Эндрю Демко) обєднав функціонал Thumb Disk та Wave Opener і запатентував пристосування у вигляді універсальної пластини, яка дозволяє відкривати клинок, як класичним способом - великим пальцем однієї руки, так і швидким способом - при вийманні ножа з кишені.

4399грн

Подробно
img
Турнік на широкий хват Н-19 з Кільцем для карабіну Розбірний Турник
2024-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Н19 з рим-болтом Турнік настінний Широкий Хват (кріплення турінку до консолей - болт перпендикулярно турніку) З Рим-Болтом під карабін Довжина Турніку 1100мм (м'які накладки - грипси Зовнішній хват д35мм) Ручки Вузького хвату 150мм (міжцентр хвату 150мм, Відстань між ручки до консолі Кріплення 120мм) Відстань від стіни 435мм (колсоль 400мм) Висота кріплення 275мм (міжцентр кріплення 245мм) Ширина кріплення 540мм (міжцентр кріплення 500мм) Тр30*30, Тр27, Товщина кріплення 4мм Вага 6 кг з пакуванням

905грн

Подробно
img
Сноуборди з Швейцарії
2024-02-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Ковель
Продам сноуборди відомих брендів привезені зі Швейцарії, Куплені не в прокаті !!! Всі борди та кріплення у хорошому стані та готові до катання. За бажанням кріплення можна замінити / підібрати під будь-який розмір ноги. Можливий продаж без кріплень. 1 ) Nitro 146 см - 5600 грн Характеристики: •Назначение : Freestyle, all mountain •Форма : Twin Tip •Весовой прогиб : гібрид Cam Rocker Cam •Уровень жесткости : 1/10 Кріплення :Head ( S / M ) 2 ) Nitro 147 см - 5600 грн Характеристики: •Назначение : Freestyle, all mountain •Форма : Directional Twin •Весовой прогиб : Flat •Уровень жесткости :3/10 Кріплення :Nitro S/M 3 ) Nitro 153 см- 6700 грн Характеристики: •Призначення : Freestyle,All mountain •Форма : Twin tip •Прогиб : Camber rocker camber ( гибрид ) •Рівень жорсткості: 4/10 Кріплення : SP ( M ) 4 ) Rome sds 153 см- 6200 грн Характеристики: •Призначення : All mountain •Форма : Directional •Прогиб : Camber •Рівень жорсткості: 3/10 Кріплення : Drake ( M ) 5 ) Ride 157 см - 6500 грн Характеристики: •Призначення : Al mountain , freestyle •Форма : Twin Tip •Прогиб : Rocker •Рівень жорсткості: 7 / 10 Кріплення : Ride EX ( M ) Відправлю детальні фото на Viber, telegramm. Відправка новою поштою, способи оплати: Оплата на картку , наложений платіж після передплати на послуги пошти

5600грн

Подробно
img
Турник Разборной Н-18 Широкий и Узкий Хваты + Кольцо под карабин
2024-05-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Новоархангельськ
Турнік настінний Широкий Хват та Вузький пар.хват (кріплення турінку до консолей - болт перпендикулярно турніку) З Рим-Болтом під карабін Довжина Турніку 1100мм (м'які накладки - грипси Зовнішній хват д35мм) Ручки Вузького хвату 150мм (міжцентр хвату 150мм, Відстань між ручки до консолі Кріплення 120мм) Відстань від стіни 435мм (колсоль 400мм) Висота кріплення 275мм (міжцентр кріплення 245мм) Ширина кріплення 540мм (міжцентр кріплення 500мм) Тр30*30, Тр27, Товщина кріплення 4мм Вага 6 кг з пакуванням

905грн

Подробно
img
Канат 9м, 12м, 15м для кросфіта, тренування Crossfit Rope 38-50 мм
2024-01-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Канат Combat Battle Rope призначений для програми тренувань crossfit у фітнес клубах та тренажерних залах, але також ви можете застосовувати його для тренувань у боксі, єдиноборствах, воркауті, важкій атлетиці. Назва "бойовий канат" отримано завдяки трирядності каната і спеціальним вініловим (прогумованим) ручкам, а так само високою міцністю та зносостійкістю, що досягається за рахунок матеріалу "поліпропілен" з якого виготовлений канат. Канат не обтріпується і не стирається. Асортимент, ціна та характеристики: Канат 9 м, діаметр 38 мм - 1895 грн Канат 12 м діаметр 38 мм - 2095 грн Канат 15 м, діаметр 38 мм - 2595 грн Канат 12 м, діаметр 50 мм - 3495 грн Кріплення для канату на стіну – 425 грн Доставка Новою Поштою, Укрпоштою, будь-яку точку України. Оплата: при отриманні товару, на картку/рахунок Приват Банку, безготівковий розрахунок З усіх питань пишіть через форму olx або телефонуйте на контактні телефони. Будемо раді співпраці!!! Великий товарів дивіться у нас на сайті: Fitlike.com.ua/g70802974-krossfit-funktsionalnyj-trening Як швидко Ви отримаєте товар? Відправлення товару провадиться у будній день, у день замовлення або на наступний! Доставка по Україні 1-2 дні. Індивідуальний підхід до кожн

1895грн

Подробно
img
Шведська стінка 234 см на 63 см + турнік
2023-03-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Ізмаїл
Чудова шведська стінка від українського виробника (товстий метал, витримає до 150 кг навантаження). Турнік та кріплення для канату (канат є, треба його поушкати, якщо буде потрібно). Стан хороший, єдиний нюанс - за два роки на деяких трубках порвалося поролонове покриття (його можна купити та поклеїти). Розміри: висота 2.33 м, ширина 63 см. На стінці малярним скотчем наклеєна стрічка для метровки (її не було на стінці). Бажано самовивіз. Можливий обмін

2000грн

Подробно
img
Металошукач Scuba Tector PRO ( нові . гарантія )
2023-12-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Підводний металошукач Scuba Tector Pro спроектований для прихильників підводного пошуку, а також є універсальним і комфортним у транспортуванні детектором для напою під водою. «Склади, коли йдеш, розклади, коли шукаєш», - такий слоган для своєї новинки вигадали в Quest Metal Detectors. Відображає суть: коли Scuba Tector пакується для перенесення, він стає компактним; коли девайс потрібно використовувати, досить легкого руху руки - і він перетвориться на міні-металошукач з прямокутною пошуковою котушкою. Ця модель значно відрізняється від попередньої за багатьма параметрами. Супер компактність для транспортування та зберігання, змінні котушки, надійний корпус з індикатором герметичності, просте та зручне керування. Детектор працює на частоті 95 кГц, технологія Pi (індукційна). Вбудований акумулятор із зарядкою від Type-C. Звукова, світлова та вібро індикація на знахідки. Вбудований модуль для зв'язку з бездротовими навушниками (бездротовий зв'язок можливий лише на суші, під водою не працює). Для підсвічування робочої області в металошукачі вбудований світлодіодний ліхтарик. Міні металошукач призначений для пляжного пошуку, включаючи пошук у солоній воді. Прилад витримує занурення під воду 60 метрів. Також, Quest Scuba Tector PRO можна застосовувати для пошуку в покинутих будинках, траншеях, та будь-яких інших місцях пошуку, де простір не дозволяє використовувати звичайні металошукачі (через розміри). Котушки Quest Scuba Tector PRO – допускають заміну. Виробник відразу пропонує вибір з двох варіантів: кругла та супереліпс. Рукоятка переміщається на 180°. Завдяки запатентованій системі подвійного кріплення, міні металошукач Quest Scuba Tector Pro має спеціальний захист дроту від перегинів або будь-яких інших пошкоджень. Рукоятка може бути зафіксована під будь-яким зручним кутом нахилу. Ведіть пошук під водою та на суші! Ручка повністю відкидається на 180 ° для комфортного пошуку під водою або на 90 - 110 ° для стандартного пошуку на суші із застосуванням різних аксесуарів. Наприклад, штанга для сухопутного пошуку. Суперкомпактний розмір Новий детектор Quest Scuba Tector PRO та простий Scuba Tector у робочому стані приблизно однакові у довжину. Незважаючи на те, що котушка Pro версії вдвічі більша. У складеному вигляді, Quest Scuba Tector PRO у х2 рази менше! Металошукач Scuba Tector Pro дуже легко поміститься будь-куди, і можна носити з собою скрізь і завжди. Нова котушка. У існуючих аналогів пошукові котушки зазвичай не перевищують 14 см. У новому Quest Scuba Tector PRO котушка в 2 рази більша — 25 см. Такий збільшений розмір котушки дозволяє обробляти значно більше обсяг грунту. Чутливість на дрібні знахідки нової котушки перевищує конкурентів, не поступається найчутливішим із категорії ґрунтового пошуку. Ідеальне керування. Quest Scuba Tector PRO має інтуїтивно зрозуміле та дуже просте управління. Удосконалене управління зроблено більш практичним для пошукових систем, як для новачків, так і для професіоналів. Випуклі лінзи підсвічування гарантують ширшу зону підсвічування під котушкою. Зручна та яскрава оповіщення про стан батареї, а також зручна шкала глибини залягання з трьох яскравих світлодіодів, які чітко видно під водою. Максимальна водонепроникність. Конструкція Quest Scuba Tector PRO повністю герметична і відповідає міжнародним стандартам захисту корпусу пристроїв, здатних занурюватися під воду на десятки метрів. Кришка оснащена двома ущільнювальними гумками. Таке рішення гарантовано збережуть електроніку від води, бруду, впливу атмосфери та солі. Для повного спокою власника даного міні детектора місце з'єднання рукоятки з кришкою має прозору ділянку (маркер протікання), на якій легко перевірити герметичність пристрою. Супертехнологічний дизайн. Рукоятка детектора з рельєфним та ергономічним покриттям, яке сприяють кращому зчепленню з рукою, навіть у водолазних рукавичках. В цілому корпус металошукача сконструйований з урахуванням специфічного призначення, що забезпечує високу обтічність водою для зменшеного опору. Знімна котушка. Рукоятка з електронною складовою досить легко зняти і закріпити на іншій відповідній котушці. Ви зможете підібрати та встановити котушку для своїх цілей у пошуку. Вбудований акумулятор та універсальна зарядка. Металошукач оснащений вбудованим літієво-полімерним акумулятором, що легко заряджається через роз'єм type-C під кришкою. Двостороння зарядка та якісна батарея гарантує роботу пристрою на багато років. Під кришкою також розташовані кнопки вибору режиму та скидання налаштувань. Технічні характеристики: Принцип роботи: PI Робоча частота: 95 кГц Занурення: 60 метрів у прісній чи солоній воді Розміри: 43х9х6 см у розкладеному та 25x9x6 см. у складеному вигляді Вага: 480 р. Котушка: 9x25 см. Mono Батарея: вбудована літій-полімерна 3,7В 500 мАг Налаштування: автоматичне Індикація мети: аудіо/вібрація, чим ближче до об'єкта, тим інтенсивніший сигнал Елементи управління: кнопка вкл./викл., кнопка вибору режиму (вібрація, звук, вібрація+звук), індикатор живлення, дисплей Режими управління: режим для мілководдя 0-10 метрів або пляж, режим для глибоководного плавання 10-60 метрів. В комплекті: Металошукач Quest Scuba Tector PRO Кабель заряджання USB Type-C Тренч-повідець з ремінцем для кріплення на ремінь Повідець із петлею для кріплення на зап'ястя Чохол-сумка для перенесення Перехідник на додаткову штангу Комплект болтів для кріплення дод. штанги та кріплення котушки Болт для кріплення карабіна Інструкція користувача Гарантійний талон

7590грн

Подробно
img
Лазерні далекоміри Vortex HD 2000/ Viper HD 3000/ Razor HD 4000
2024-02-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Стан - нові, офіційні. Можливий безготівковий розрахунок через IBAN Лазерний далекомір Vortex Diamondback HD 2000 (LRF-DB2000) - 13 800 грн. Лазерний далекомір Vortex Viper HD 3000 (LRF-VP3000) - 18 900 грн. Лазерний далекомір Vortex Razor HD 4000 (LRF-250) - 22 800 грн. Лазерний далекомір Vortex Razor HD 4000 GB з балістичним калькулятором (LRF-252) - 37 000 грн. (новинка 2023 року) Лазерний далекомір Vortex Diamondback HD 2000 (LRF-DB2000) призначений для професійних мисливців, або стрільців на далекі відстані. Прилад дозволяє вимірювати відстані до 1829 метрів (2000 ярдів) та кути +/- 60° з високою точністю. Різні режими вимірювання дистанції, включаючи режим сканування, задовольнять найвибагливіших користувачів. Водонепроникний корпус з можливістю установки на штатив і кліпсою для кріплення на пояс, велике поле зору, спеціальне оптичне скло із захисним гідрофобним та антивідблисковим покриттям, всі ці характеристики підтверджують, що Vortex Diamondback HD 2000 (LRF-DB2000) безпрограшний вибір. Характеристики Бренд Vortex Максимальна відстань, що вимірюється 1829 м Мінімальна вимірювана відстань 4,5 м Просвітлення на лінзах Повне багатошарове просвітлення (Fully Multi coated) з покриттям антивідблиску Vortex XR™ Plus Збільшення 7х Діаметр об'єктива 24 мм Діаметр вихідної зіниці 3,4 мм Світлосила 11.56 Фактор сутінків 13 Реальний кут зору 6,4° Винесена окулярна точка 16 мм Точність виміру +/- 1 м Поле зору на 1000 м 914,4 м Додаткові характеристики Можливість встановлення на штатив Тип призми Roof Діапазон робочих температур від -20 до +60 ? Конструктивні особливості Підсвічування дисплея: червоне П'ять режимів яскравості дисплея Живлення Батарейки Комплектація Лазерний далекомір Кліпса для кріплення на поясний ремінь Ремінь із карабіном Напівжорсткий нейлоновий кейс на блискавці з можливістю кріплення на пояс для транспортування Шестигранник для переустановки кліпси Серветка для протирання оптики Вага 216 г Габарити 104 x 80 х 45 мм Країна-виробник товару Китай Країна реєстрації бренду США Далекомір Vortex Viper HD 3000 (LRF-VP3000) Лазерний далекомір Vortex Viper HD 3000 (LRF-VP3000), як і будь-який інший оптичний прилад серії Viper, має чудові характеристики. Дальномір призначений для професійних мисливців, або стрільців на екстремально далекі відстані. Прилад дозволяє вимірювати відстані до 2743 метрів (3000 ярдів) та кути +/- 89° з високою точністю. Різні режими вимирання дистанції, включаючи режим сканування, задовольнять найвибагливіших користувачів. Водонепроникний корпус з можливістю установки на штатив і кліпсою для кріплення на пояс, велике поле зору, спеціальне оптичне скло із захисним гідрофобним та антивідблисковим покриттям, всі ці характеристики підтверджують, що Vortex Viper HD 3000 (LRF-VP3000) безпрограшний вибір. Характеристики Бренд Vortex Максимальна відстань, що вимірюється 2743 м Мінімальна вимірювана відстань 5 м Просвітлення на лінзах Повне багатошарове просвітлення (Fully Multi coated) з покриттям антивідблиску Vortex XR™ Plus Збільшення 7х Діаметр об'єктива 25 мм Діаметр вихідної зіниці 3,57 мм Світлосила 12.75 Фактор сутінків 13.22 Реальний кут зору 6° Винесена окулярна точка 15,5 мм Точність виміру +/- 1 м Поле зору на 1000 м 105 м Додаткові характеристики Можливість встановлення на штатив Тип призми Roof Діапазон робочих температур від -20 до +60 ? Конструктивні особливості Підсвічування дисплея: червоне П'ять режимів яскравості дисплея Живлення Батарейки Комплектація Лазерний далекомір Кліпса для кріплення на поясний ремінь Ремінь із карабіном Напівжорсткий нейлоновий кейс на блискавці з можливістю кріплення на пояс для транспортування Шестигранник для переустановки кліпси Серветка для протирання оптики Вага 258 г Габарити 107 x 79 х 42 мм Країна-виробник товару Китай Країна реєстрації бренду США Далекомір Vortex Razor HD 4000 (LRF-250) Конструктивні особливості: Лінзи: з повним багатошаровим (Fully Multi coated) покриттям антивідблиску Vortex XR™ Plus. Довжина хвилі лазера 905 нанометрів. Водостійкість: 100% водонепроникний корпус. Корпус: магнієвий сплав із протиковзким гумовим покриттям. Кліпса для носіння далекоміра на ремені (може встановлюватися в два положення). Одиниці виміру: метри/ярди. Мінімальний час відгуку при вимірюванні в режимі HCD становить менше 0.25 секунд. Підсвічування дисплея: червоне. П'ять режимів яскравості дисплея. Режим індикації заряду акумулятора. Режим енергозбереження автоматично відключає живлення далекоміра через 20 секунд після останнього натискання на кнопку. Підвищена енергоефективність дозволяє проводити понад 4000 вимірів без зміни батареї. Діапазон допустимої температури використання, °С: від -20 до +60. Діапазон допустимої температури зберігання, °С: -25 до +60. Поворотно-висувний наочник. Можливість встановлення на штатив. Режими вимірювання: HCD (Horizontal Component Distance) - для виміру дистанції до об'єкта по горизонталі (проекції реальної дистанції на горизонтальну поверхню). LOS (Line of Sight) - для вимірювання реальної дистанції до об'єкта у просторі та вимірювання ухилу. SCAN - режим постійного сканування дистанції до об'єктів, при переміщенні далекоміра у просторі (зручний визначення дистанції до дрібних об'єктів, різних частин протяжних об'єктів, розташованих під кутом). First Mode - цей режим призначений для більш точного вимірювання дистанції і кута до меншого об'єкта, що знаходиться перед порівняно великими об'єктами з кращими здібностями, що відображають (олень перед деревами). Може бути застосований разом із режимом HCD або LOS. Last Mode - цей режим призначений для більш точного виміру дистанції та кута до об'єкта, що знаходиться серед групи інших об'єктів (олень серед кущів та дерев). Може бути застосований разом із режимом HCD або LOS. ELR (Extended Laser Range) - збільшений час відгуку далекоміра дозволяє вимірювати дистанції і кути до об'єктів зі слабкою здатністю, що відбиває, що знаходяться на великій відстані. Рекомендується використовувати штатив. Може бути застосований разом із режимом HCD або LOS. Джерело живлення: Батарея CR2 3В (у комплекті).

13800грн

Подробно