img
Компас СССР советский раритетный эмблема Олимпиады 1980
2023-06-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Компас СССР советский раритетный. Хорошее состояние. Эмблема Олимпиады 1980 Москва. олх доставка есть!

400грн

Подробно
img
Компас артилерійський, військовий, kompas , compass, топографічний
2023-04-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Коломия
В наявності Компас рідинний, високоточний армійський компас в металевому корпусі з кришкою. Водостійкий і призначений для орієнтування на суші та на воді. По конструкції компас — рідинний (Гелеве наповнення), відмітною особливістю таких компасів є швидка і точна стабілізація стрілки. Циферблат що плаває, дисковий, світиться в темряві. Для зручності вимірювань в корпусі передбачений візир, через який спостерігається подвійна шкала з нанесеними азимутами в обох напрямках. Основний циферблат має дві шкали: 1-ша: 360°, ціна поділки 5° 2-а: 6400 мілов з ціною поділки 40 мілов («нулі» не позначаються, на шкалі позначені тільки сотні: 2;4;6 і т. д.) Компас зручно використовувати як у відкритому, так і закритому вигляді (завдяки просторовому віконцю в кришці та що виступає кільцю для виставлення азимута). У віконці шкала для визначення відстані між видимими об'єктами, формули наведені на задній стороні корпусу компаса. На бічній частині компаса розмічена 5 см лінійка. Рідинний рівень і штативне різьблення 1/4" дозволяють встановити компас на штатив з точним виставленням лінії горизонту. УВАГА: компас використовується у плюсову температуру. На морозі гелеве наповнення загустіє і циферблат не буде крутитись - виникне побоювання що компас не робочий. В такому випадку потрібно поставити компас у тепле приміщення або розігріти його до тих пір поки циферблат почне показувати напрямок. Особливості корпус з алюмінієвого сплаву рідинний, швидка стабілізація стрілки фосфорна, підсвітка в темряві циферблата візир шкала з азимутами нанесеними в обох напрямках бульбашковий рівень штативне різьблення на підставі таблиця формули на задній кришці Комплектація Компас Поясний чохол

550грн

Подробно
img
Компас компактний Компас військовий Компкс туристичний
2023-11-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Херсон
Професійний військовий призматичний компас найвищої якості - надійний інструмент, який задовольнить найскладніші польові та навігаційні ситуації. Наш компас — це поєднання точності, довговічності та передових технологій, завдяки яким ви більше ніколи не втратите орієнтацію навіть у найважчих умовах. Основні характеристики нашого професійного військового призматичного компаса: • Точна навігація: завдяки вдосконаленій конструкції та точним показанням наш компас дозволить вам впевнено визначити ваше місцезнаходження, напрямок і пункт призначення. • Призматична технологія: Оснащений призматичною оптичною системою компас дозволяє швидко й точно зчитувати напрямок навіть у складних умовах освітлення. • Міцна конструкція: наш компас розроблено для тривалого використання. Використані матеріали та конструкція забезпечують стійкість до ударів, води та погодних умов. • Ергономічний дизайн: завдяки компактному розміру та ергономічній формі компас зручно лежить у руці та простий у використанні. • Багатофункціональність: цей компас є не лише інструментом навігації, але й універсальним пристроєм, який можна використовувати в різноманітних ситуаціях, від польових заходів до пригодницьких експедицій.

145грн

Подробно
img
Компас для дайвинга баллон боты компенсатор регулятор компьютер пояс
2023-07-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
1) Компас наручный Bs Diver "Direct" ( made in Taiwan ) - ціна 30 $ - фото 1 Особливості: - Надійний і точний прилад для підводного орієнтування - Компас розташовується на еластичному наручному ремінцю - Люмінесцентна шкала служить для зчитування інформації в умовах малої освітленості - Інформативна стрілка компаса добре видна Характеристики : - Тип: аналоговий - Корпус: пластиковий - Допустимий кут нахилу: до 30 градусів від горизонтальної площини - Колір: чорний 2) Компас наручный BS Diver "STANDART" с банджами ( made in Italy ) ціна 33 $ - фото 2 - Надійний і точний прилад для підводного орієнтування - Компас розташовується на еластичному наручного ремінця - Інформативна стрілка компаса добре видна Характеристики : - Тип: аналоговий - Корпус: пластиковий 3) Компас наручный BS Diver ,,DIVING PRO,, с резиновым ремешком (made in Italy) - ціна 33 $ - фото 3 Високоякісний рідинний компас Diving Pro. Характеристики : - Винятковий нахил карти: дозволяє утримувати компас під кутом до 30 ° і при цьому реагувати швидко і точно; - потужні, швидкодіючі магніти; - заповнений рідким силіконом; - міцний поворотний лімб з храповим механізмом; - легко читається лінія пошуку орієнтира; - верхнє або бічне читання; - калібрування зони північної півкулі; - жирні цифри для зручності читання; - люмінесцентна плаваюча карта; - Виготовлено в Італії. - Вага: 110 гр viber 06******41 ( підводне полювання, дайвінг, снорклінг, плавання ) Всі товари нашого виробництва для підводного полювання, дайвінгу, плавання, снорклінгу в Viber групі (чату та спаму немає, все тільки по темі): invite.viber.com/g2=AQBGBKGlN%2BWus0sydp20hNXdN5otP7mOuToKSsllcJ0OptAi5XhLM9M7HW5yhZHl" Надсилаємо платежем і без, за ??Вашим бажанням: Нова Пошта. Відправлення посилок робимо щодня до 18:00, номери накладних відправляємо на Viber на протязі після самої відправки товару. Також протягом 2 тижнів, після отримання можете повернути товар назад, якщо він відповідає товарному вигляду! ( Відповідно до законодавства України). Телефонуйте, пишіть прямо зараз, доступний для Вас 24 години на добу !!! viber 06******41( Інтернет магазин NEVSKY ) Безкоштовна доставка, при замовленні від 1500 грн.!!

1250грн

Подробно
img
Професійний, туристичний компас! Тактичний металевий компас
2024-03-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Відправка щодня НП! МІЦНИЙ МЕТАЛЕВИЙ КОРПУС: компас має надійний металевий корпус, який робить його стійким до будь-яких пошкоджень. Нехай ваша подорож буде найбільш впевненою і захищеною! ПРОФЕСІЙНІ ФУНКЦІЇ: Встановлюйте напрямок та азимут, а також визначайте відстань на карті з легкістю. Наш компас розроблений для вас, щоб забезпечити точність та надійність у будь-якому місці. СПЕЦИФІКАЦІЯ ПРОДУКТУ: З розмірами 16,2/6,3/3 см та вагою лише 183 грами, цей компас - ідеальний спутник для ваших подорожей. Крок 360° та точність 2° забезпечать вам найвищу продуктивність. ФОСФОРИЗУВАННЯ ДЛЯ НОЧІВЛІ: Кільце під кутовою шкалою та стрілка, що вказує на північ, світяться в темряві. Це дозволяє вам використовувати компас навіть вночі, забезпечуючи безпеку та орієнтацію у будь-який час. ЗРУЧНИЙ ЧОХОЛ З РУЧКОЮ: Міцний чохол з застібкою та ручкою дозволяє легко прикріпити компас до пояса чи рюкзака, завжди тримаючи його під рукою. Завдяки цьому ви зможете завжди мати доступ до свого компаса та швидко використовувати його в будь-який момент. Обирайте наш металевий компас - ваш найкращий навігаційний помічник у світі пригод!

420грн

Подробно
img
Компас тактичний армійський військовий артилерійський професійний K7
2024-05-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Компас тактичний армійський артилерійський професійний K7 - це армійський (артилерійський) рідинний компас, призначений для використання у військових, тактичних, геологічних цілях або просто в туризмі. Виконаний у міцному та добре захищеному корпусі з металевого сплаву, який надійно захищає прилад від вологи, падінь, ударів та механічних пошкоджень. Модель пропонує користувачеві комплекс вимірювань для ефективного орієнтування на місцевості. Доступні виміри: - азимут - орієнтування на карті - Вимір відстаней - Вимірювання кута нахилу Компас має добре себе зарекомендував класичну складну конструкцію з цинкового сплаву, що включає основу і відкидну кришку. На кришці знаходиться візирне вікно з вимірювальною шкалою для визначення відстаней. На підставі закріплений сам компас, клінометр, пухирцевий рівень та оглядове вікно для альтернативного зчитування показань. Пухирцевий рівень дозволить контролювати правильне утримання компаса, що значно підвищує точність вимірювань. Плаваючий лімб з флуоресцентною вказівною стрілкою обертається в рідинному середовищі, що забезпечує ефективне гасіння коливань під час обертання. Шкала лімба має подвійну розмітку від 0 до 360 ° в обох напрямках, з ціною поділу 2 °. Поворотне азимутальне коло має повністю флуоресцентну шкалу, також розмічену від 0 до 360 ° в одному напрямку, з ціною розподілу 5 °. Відкидний клінометр, розташований між компасом та верхньою кришкою, розмічений від 0 до 90° і дозволить визначити кут нахилу різних поверхонь. По обидва боки на корпусі компаса нанесені допоміжні вимірювальні шкали: зліва є вимірювальна лінійка довжиною 15 см, а праворуч - дистанція в метрах у масштабі 1:25 000 для визначення відстаней по карті. На нижній частині корпусу знаходиться отвір 1/4 дюйми для встановлення на штатив, а також зведена таблиця для підрахунку підсумкових величин. Компас покритий товстим шаром емалі темно-зеленого кольору. Корпус замикається відкидною металевою петлею, до якої можна прикріпити наший або кистьовий ремінець. У комплект поставки входить м'який нейлоновий чохол на липучці з можливістю кріплення на пояс. Якщо вибираєте багатофункціональний, невибагливий та надійний у використанні компас, тоді K7 – найкращий вибір у своїй категорії! Конструктивні особливості: Металевий корпус Рідинний лімб Циферблат, що фосфорескує Відкидний візир Шкала у двох напрямках Клінометр Кутомірна сітка на відкидній кришці Можливість встановлення на штатив Пухирцевий рівень Таблиця для підрахунку відстані Технічні характеристики: Ціна поділу лімбу: 2° Колір корпусу: зелений Матеріал корпусу: цинковий сплав Комплектація: Компас Нейлоновий чохол Шнур Інструкція Габарити: Розміри: 98 x 65 x 33 мм Вага: 0.2 кг Розмір упаковки: 110 x 80 x 45 мм Вага в упаковці: 0.3 кг

650грн

Подробно
img
Тактичний компас KONUS, рідинний артилерійський компас для військових
2024-06-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Компас KONUS KONUSTAR 10, колір Сірий, рідинний артилерійський компас для військових код товару 241545 Konus KonuStar - це якісний компас, що містить безліч корисних опцій. Основою всьому служить повністю металевий корпус, виконаний з алюмінієвого сплаву. У корпус вмонтовано рідинний компас, внутрішній простір якого заповнено спеціальною рідиною, що сприяє швидкій стабілізації стрілки. Усередині компаса розміщений циферблат із фосфоресцентними позначками, які світяться в темряві. На корпусі встановлено візир, азимути нанесені у двох напрямках. На основному циферблаті є дві шкали: у градусах і в милях, із ціною поділки 2° і 40 мил. У відкидну кришку компаса вставлена прозора лінза з нанесеною далекомірною шкалою, яка допомагає визначати відстань до об'єкта за допомогою таблиці на основі корпусу. Між компасом і верхньою кришкою розташований відкидний інклінометр – пристрій, який дасть змогу визначити кут нахилу різних об'єктів. Діапазон вимірювань – від 0 до 90 градусів. На одній із бічних частин корпусу нанесено лінійку завдовжки 15 см, на іншій – дистанцію в метрах у масштабі 1:25000 для визначення відстаней за картою. Конструктивні особливості: -Повністю металевий корпус -Рідинний компас зі спеціальною рідиною -Фосфоресціювальні позначки на циферблаті -Відкидний візир -Шкала з нанесеними азимутами у двох напрямках -Інклінометр -Кутомірна сітка на відкидній кришці -Можливість встановлення на штатив -Бульбашковий рівень -Таблиця на задній частині корпусу Технічні характеристики: -Ціна поділки шкали: 2°/40 милів -Колір корпусу: зелений -Матеріал корпусу: алюміній Комплектація: -Компас -Інструкція -Подарункова упаковка Габарити: -Вага: 289 г -Розмір: 95х65х30 мм ЯК ЗАМОВИТИ? - Є накладений платіж (оплата на пошті) - Є ОЛХ-ДОСТАВКА - Для сміливих - можлива оплата відразу на карту ))) Відправка Новою поштою з м.Київ щодня Пн-Сб В неділю відправок немає, але замовленн приймаємо) Пишіть в чат нище, на всі звернення швидко реагує менеджер

780грн

Подробно
img
Компас военный жидкостного типа, туристический металлический
2023-03-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Работаю по частичной предоплате или олх доставка! Гарантийный срок 3 мес Компас жидкостного типа (такие ещё называют маршевыми). Он изготовлен (как и полагается настоящему маршевому компасу) в прочном металлическом корпусе с откидной крышкой и обладает целым рядом необходимых для грамотного ориентирования приспособлений: Собственно стрелка компаса, показывающая магнитный меридиан. Движения стрелки плавные и неторопливые, что свидетельствует о достаточной вязкости заполняющей жидкости. На верхнее смотровое стекло компаса TSC – 4090 нанесено изображение ориентирующей стрелки, которую можно направить по азимуту пункта прибытия, выходя на маршрут. Там же нанесён вращающийся вместе со стеклом лимб на 360 градусов. Стрелки выполнены флуоресцентными, также имеется флуоресцентное подсвечивающее кольцо вокруг разметки (на 360 градусов). Жидкостный уровень горизонтали. На корпус нанесены две линейки – миллиметровая и дюймовая. Имеется также визирное приспособление и увеличительная линза. Также в комплектацию компаса TSC – 4090 входит сигнальное зеркальце , свисток (расположены на нижней стенке корпуса в специальной канавке), леска с крючком и грузиком. Петля из шнура, не даст вам выронить и разбить этот крайне полезный в походе предмет. А плотный тканевой чехол обеспечит его полную сохранность во время транспортировки. В сравнении с более простыми моделями, конструкция компаса TSC – 4090 позволяет осуществлять более точное определение азимута направления, а значит более точное движение по заданному направлению. Металлический, плотно закрывающийся крышкой, корпус защищает компас от повреждений, а заполняющая жидкость значительно уменьшает воздействие рывков и тряски на стрелку компаса во время (и сразу после) движения. Компас крайне рекомендован для практического применения туристам и любителям ориентирования Основные Страна производитель Китай Гарантийный срок 3 мес Цвет Зелёный Материал корпуса Металл Тип компаса Жидкостный Вес 300 г Вид компаса Для спортивного ориентирования Особенности компаса Складной корпус, Влагозащитный, Ударопрочный, Линейка Состояние Новое Размеры Длина 85 мм Ширина 65 мм Толщина 10 мм Описание: TSC – 4090 – компас жидкостного типа (такие ещё называют маршевыми). Он изготовлен (как и полагается настоящему маршевому компасу) в прочном металлическом корпусе с откидной крышкой и обладает целым рядом необходимых для грамотного ориентирования приспособлений: Собственно стрелка компаса, показывающая магнитный меридиан. Движения стрелки плавные и неторопливые, что свидетельствует о достаточной вязкости заполняющей жидкости. На верхнее смотровое стекло компаса TSC – 4090 нанесено изображение ориентирующей стрелки, которую можно направить по азимуту пункта прибытия, выходя на маршрут. Там же нанесён вращающийся вместе со стеклом лимб на 360 градусов. Стрелки выполнены флуоресцентными, также имеется флуоресцентное подсвечивающее кольцо вокруг разметки (на 360 градусов). Жидкостный уровень горизонтали. На корпус нанесены две линейки – миллиметровая и дюймовая. Имеется также визирное приспособление и увеличительная линза. Также в комплектацию компаса TSC – 4090 входит сигнальное зеркальце , свисток (расположены на нижней стенке корпуса в специальной канавке), леска с крючком и грузиком. Петля из шнура, не даст вам выронить и разбить этот крайне полезный в походе предмет. А плотный тканевой чехол обеспечит его полную сохранность во время транспортировки. В сравнении с более простыми моделями, конструкция компаса TSC – 4090 позволяет осуществлять более точное определение азимута направления, а значит более точное движение по заданному направлению. Металлический, плотно закрывающийся крышкой, корпус защищает компас от повреждений, а заполняющая жидкость значительно уменьшает воздействие рывков и тряски на стрелку компаса во время (и сразу после) движения. Компас крайне рекомендован для практического применения туристам и любителям ориентирования на местности.

849грн

Подробно
img
Топографічний, професійний компас TSC - 068/ Армійський компас
2023-05-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
-Дивіться «Інші оголошення автора». -Відправка по Україні,новою поштою або укрпоштою в день замовлення. -Оlx доставка, платіж післяоплатою, передплата на картку ПБ TSC - 068 – рідинний, високоточний армійський компас в металевому корпусі з кришкою. По конструкції компас — рідинний (Гелеве наповнення запобігає замерзанню та знос), відмітною особливістю таких компасів є швидка і точна стабілізація стрілки. Циферблат що плаває, дисковий, світиться в темряві. Для зручності вимірювань в корпусі передбачений візир, через який спостерігається подвійна шкала з нанесеними азимутами в обох напрямках. Основний циферблат має дві шкали: 1-ша: 360°, ціна поділки 5° 2-а: 6400 мілов з ціною поділки 40 мілов («нулі» не позначаються, на шкалі позначені тільки сотні: 2;4;6 і т. д.) Компас зручно використовувати як у відкритому, так і закритому вигляді (завдяки просторовому віконцю в кришці та що виступає кільцю для виставлення азимута). У віконці шкала для визначення відстані між видимими об'єктами, формули наведені на задній стороні корпусу компаса. На бічній частині компаса розмічена 5 см лінійка. Рідинний рівень і штативне різьблення 1/4" дозволяють встановити компас на штатив з точним виставленням лінії горизонту. Особливості: -корпус з алюмінієвого сплаву -рідинний, швидка стабілізація стрілки -фосфорна, підсвітка в темряві -циферблата -візир -шкала з азимутами нанесеними в обох напрямках -бульбашковий рівень -штативне різьблення на підставі -таблиця формули на задній кришці Комплектація: Компас Поясний чохол Дивіться «Інші оголошення автора».

570грн

Подробно
img
RANGER COMPASS MK2 HELIKON TEX=Mil-Tec/M-TAC/5.11 tactical/компас/часы
2023-04-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцьк
Оригінал. Польша. Працюємо під індивідуальне замовлення клієнта.В наявності та на замовлення будь-які кольори за дуже помірними цінами, як і інша продукція бренду Helikon-tex. ( натискайте : "інші оголошення автора". ) Правильне навігаційне обладнання в полі - це техніка, яка має вирішальне значення для вашого виживання. Коли сучасні технології виходять з ладу, немає нічого надійнішого, ніж класичний лінзовий (призматичний) компас. Компас RANGER MK2 від HELIKON-TEX® - один з найбільш класичних, але майже бомбозахисних навігаційних пристроїв, відомих усім нам. Алюмінієва конструкція легка, але довговічна, тому вона вас не підведе. Збоку у вас є масштаб карти 1: 25000. Компас також оснащений кутовою та тисячною шкалами. Щоб зробити його ще більш надійним, компас наповнений рідиною. Фосфоресцентна карта полегшить навігацію під час нічних занять. ОСОБЛИВОСТІ Ленсатичний (призматичний) компас Металевий чохол Фосфоресцентна картка Кут і тисячна шкала Наповнений рідиною Масштаб карти 1: 25000 характеристики за посиланням від фото 1 по порядку: www.helikon-tex.com/en_eur/ks-w25-ac-wrist-compass-t25.html www.helikon-tex.com/en_eur/ks-rg2-al-ranger-compass-mk2.html www.helikon-tex.com/en_eur/ks-rg2-as-ranger-compass-mk2.html www.helikon-tex.com/en_eur/ks-rl2-al-ranger-compass-mk2-lighted.html www.helikon-tex.com/en_eur/ks-sc2-ac-scout-compass-mk2.html www.helikon-tex.com/en_eur/ks-bcl-at-button-compass-large.html www.helikon-tex.com/en_eur/ks-bcs-at-button-compass-small.html ціни на моделі та наявність уточнюйте Від 249 грн 2фото = 299 3фото=699 4фотох=699 (пластик 420) 6фото=349 7фото=249 8фото=249

299грн

Подробно
img
Тактичний компас, рідинний артилерійський компас для військових
2023-07-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Konus KonuStar - це якісний компас, що містить безліч корисних опцій. Основою всьому служить повністю металевий корпус, виконаний з алюмінієвого сплаву. У корпус вмонтовано рідинний компас, внутрішній простір якого заповнено спеціальною рідиною, що сприяє швидкій стабілізації стрілки. Усередині компаса розміщений циферблат із фосфоресцентними позначками, які світяться в темряві. На корпусі встановлено візир, азимути нанесені у двох напрямках. На основному циферблаті є дві шкали: у градусах і в милях, із ціною поділки 2° і 40 мил. У відкидну кришку компаса вставлена прозора лінза з нанесеною далекомірною шкалою, яка допомагає визначати відстань до об'єкта за допомогою таблиці на основі корпусу. Між компасом і верхньою кришкою розташований відкидний інклінометр – пристрій, який дасть змогу визначити кут нахилу різних об'єктів. Діапазон вимірювань – від 0 до 90 градусів. На одній із бічних частин корпусу нанесено лінійку завдовжки 15 см, на іншій – дистанцію в метрах у масштабі 1:25000 для визначення відстаней за картою. Конструктивні особливості: -Повністю металевий корпус -Рідинний компас зі спеціальною рідиною -Фосфоресціювальні позначки на циферблаті -Відкидний візир -Шкала з нанесеними азимутами у двох напрямках -Інклінометр -Кутомірна сітка на відкидній кришці -Можливість встановлення на штатив -Бульбашковий рівень -Таблиця на задній частині корпусу -Технічні характеристики: -Ціна поділки шкали: 2°/40 милів -Колір корпусу: зелений -Матеріал корпусу: алюміній Комплектація: -Компас -Інструкція -Подарункова упаковка -Габарити: -Вага: 289 г -Розмір: 95х65х30 мм ЯК ЗАМОВИТИ? - Є накладений платіж (оплата на пошті) - Є ОЛХ-ДОСТАВКА - Для сміливих - можлива оплата відразу на карту ))) Відправка Новою поштою з м.Київ щодня. Самовивозу немає!

960грн

Подробно
img
Компас TSC-40 рідинний
2023-12-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Планшетний рідинний компас із гідними характеристиками. Призначений визначення сторін горизонту, азимуту, визначення відстані по карті. Планшетний компас істотно спрощує орієнтування біля. . Компас складається зі складного планшета (пластини) з нанесеними напрямними, колби, що обертається, і візира зі збільшувальною лінзою. Азімутальне кільце, розташоване на колбі, має шкалу, що добре читається, з ціною розподілу 2°. Кожен 20 ° має числове позначення. Масштабні лінійки нанесені на планшет допоможуть Вам швидко та безпомилково розрахувати відстань по карті. За допомогою візира Ви зможете точно прицілитися на віддалений орієнтир, а збільшувальна лінза дозволить Вам вважати точну величину азимуту. Азимутальне кільце, що обертається, дозволить зафіксувати напрямок обраного азимуту. На планшеті є 5 різних масштабних лінійок (мм, дюймах, милях, метрах) і трафарети для нанесення значків на топографічні карти. Заспокоєння магнітної стрілки займає близько 5 сік. Компас має робочий діапазон температур від -30°С до +50°С. У комплект компаса входить шнурок. Планшетний рідинний компас TSC-40 стане зручним та надійним супутником мисливця, туриста, грибника чи спортсмена. В ассортименті багато варіантів компасів.

200грн

Подробно
img
Компас тактичний рідинний, наручний, артилеристський
2024-01-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Планшетний рідинний компас із гідними характеристиками. Призначений визначення сторін горизонту, азимуту, визначення відстані по карті. Планшетний компас істотно спрощує орієнтування біля. . Компас складається зі складного планшета (пластини) з нанесеними напрямними, колби, що обертається, і візира зі збільшувальною лінзою. Азімутальне кільце, розташоване на колбі, має шкалу, що добре читається, з ціною розподілу 2°. Кожен 20 ° має числове позначення. Масштабні лінійки нанесені на планшет допоможуть Вам швидко та безпомилково розрахувати відстань по карті. За допомогою візира Ви зможете точно прицілитися на віддалений орієнтир, а збільшувальна лінза дозволить Вам вважати точну величину азимуту. Азимутальне кільце, що обертається, дозволить зафіксувати напрямок обраного азимуту. На планшеті є 5 різних масштабних лінійок (мм, дюймах, милях, метрах) і трафарети для нанесення значків на топографічні карти. Заспокоєння магнітної стрілки займає близько 5 сік. Компас має робочий діапазон температур від -30°С до +50°С. У комплект компаса входить шнурок. Планшетний рідинний компас TSC-40 стане зручним та надійним супутником мисливця, туриста, грибника чи спортсмена. В ассортименті багато варіантів компасів.

220грн

Подробно
img
Компас военный ,туристический
2024-01-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Работаю по частичной предоплате или Олх доставкой. Смотрите больше вариантов товаров у меня в объявлениях))) Точний компас, укладений в металевий корпус. Він створений за зразком оригінальних компасів, які використовувалися італійською армією. Серед іншого, компас оснащений інклінометром для вимірювання нахилу та перепаду висот, а також плаваючим циферблатом, що вказує напрямок руху, завдяки чому його можна легко використовувати під час бігу або маршу. Компас має функцію компаса-пеленгатора завдяки спеціальному галстуку і щелепі, і компаса-карти завдяки бічній градуюванню на відкриваючомуся корпусі. Компас має Компас має функцію компаса-пеленгатора. Основні характеристики: . - інклінометр, - бічний масштаб масштабу 1:25 000, - Циферблат, що вказує напрямок, занурений в рідину, . - правитель. Технічні дані . Матеріал: алюміній . Колір: Olive Drab . Розміри в складеному вигляді: 10,5 х 7 х 3,5 см . Вага: 286 г

779грн

Подробно
img
Компас тактичний, міні компас, маленький компас, компас військовий
2024-02-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Нововолинськ
Дана модель є аналогом відомого компаса Suunto Clipper, який коштує 800-900 грн. «Compass X» є частиною спорядження для активного відпочинку, звільняючи руки та заспокоюючи розум. - Коректно та швидко показує північ, кожен компас перевіряється - Кріпиться на ремінець годинника, край карти або кладеться в кишеню - Напрямок безеля, що обертається, має розмітку цифрами з кроком в 10 градусів, що дозволяє рухатися по азимуту, не всі міні компаси мають такий розширений безель - Матеріал: Пластик - Вага: 5 грам - Розміри: 2х3 см - Пакування: В пакетику Будь-який компас конфліктує з годинником, смартфоном і т.п. Тому не прикріплюйте його біля самого корпусу годинника, а нижче на ремінці. Електронні компаси на смартфонах або годинниках типу Skmei, North Edge, GShock мають відхилення, тому краще звіряйте з реальним компасом.

199грн

Подробно
img
EDC Компас тактичний, міні компас, маленький компас, компас військовий
2024-02-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Нововолинськ
Дана модель є аналогом відомого компаса Suunto Clipper, який коштує 800-900 грн. «Compass X» є частиною спорядження для активного відпочинку, звільняючи руки та заспокоюючи розум. - Коректно та швидко показує північ, кожен компас перевіряється - Кріпиться на ремінець годинника, край карти або кладеться в кишеню - Напрямок безеля, що обертається, має розмітку цифрами з кроком в 10 градусів, що дозволяє рухатися по азимуту, не всі міні компаси мають такий розширений безель - Матеріал: Пластик - Вага: 5 грам - Розміри: 2х3 см - Пакування: В пакетику Будь-який компас конфліктує з годинником, смартфоном і т.п. Тому не прикріплюйте його біля самого корпусу годинника, а нижче на ремінці. Електронні компаси на смартфонах або годинниках типу Skmei, North Edge, GShock мають відхилення, тому краще звіряйте з реальним компасом.

199грн

Подробно
img
Компас туристичний складаний COMPAS Оливковий (АРМК4580)
2024-07-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Компас рідинний, Компас з візиром, Компас туристичний складний COMPAS вбудований бульбашковий рівень. Рідинний Компас в закритому корпусі призначений для визначення сторін горизонту і азимута на місцевості під час туристичних походів. Він оснащений збільшувальним віконцем з візирною лінією, за допомогою якого можна визначати азимут з точністю до 1 градуса. Стрілка рідинного компаса міститься в капсулі, наповненої спеціальною рідиною, що дозволяє стрілкою встановлюватися в напрямку на північ протягом декількох секунд. Для вирівнювання площини компаса в строго горизонтальне положення тут передбачений вбудований бульбашковий рівень. Для зручного кріплення компаса є шнурок, який прив'язується до складаного кільцю на корпусі. Завдяки гелевому наповнення компас предохранен від замерзання і швидкого зносу. Особливості: - закритий металевий корпус; - гелеве наповнення; - люмінесцентне підсвічування компаса; - збільшувальне віконце з візирною лінією; - визначення азимута з точністю до 1 градуса; - вбудований бульбашковий рівень; - північна лінія/північна стрілка; - складное кільце на корпусі/шнурок. Характеристики: тип: рідинний; матеріал: метал, пластик; діаметр: 55 мм; корпус: закритий; чохол в комплекті. виробник: COMPAS, Китай.

250грн

Подробно
img
Компаса. Секундомер. СССР и Германии.
2023-06-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
От 100 гр.и выше. Компас СССР. Пластмассовый корпус. На руку. Компас карманный, черного цвета, с крышкой. Компас в мельхиоровом корпусе с цепочкой. Компас полевой, середина прошлого столетия. Все в рабочем состоянии. Секундомер морской, штурманский. Не на ходу. Под ремонт. Производство СССР и Германии. Состояние на фотографиях. ОЛХ доставка. Торг на опте.

100грн

Подробно
img
Компас для военных жидкостный металлический раскладной, військовий ком
2022-12-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Відправка здійснюється через OLX доставку.Наложенним платежем після предоплати за доставку в обидві сторони.Або повна оплата на карту приват банка. K4580 – жидкостный, высокоточный армейский компас в металлическом корпусе с закрывающейся крышкой. Брызгозащищен и предназначен для ориентирования на суше и на воде. По конструкции компас — жидкостный (Гелиевое наполнение предотвращает замерзание и износ), отличительной особенностью таких компасов является быстрая и точная стабилизация стрелки. Циферблат плавающий, дисковый, фосфоресцирующий в темноте. Для удобства измерений в корпусе предусмотрен визир, через который наблюдается двойная шкала с нанесенными азимутами в обоих направлениях. Основной циферблат имеет две шкалы: 1-ая: 360°, цена деления 5° 2-ая: 6400 милов с ценой деления 40 милов («нули» не обозначаются, на шкале обозначены только сотни: 2;4;6 и т. д.) С помощью данного компаса можно ориентироваться по сторонам света, проводить уточнения при постройке и создании маршрутов, прокладывать курс, работать с ориентирами, которые необходимы при передвижениях по азимуту. Компас заключен в прочный металлический корпус. Данный компас отличается от большинства классических моделей тем, что сверху у него имеется прозрачное окошко, которое позволяет использовать его функции, не откидывая крышку. Особенности устройства компаса • Прицельная прорезь и линза для считывания величин азимута находятся на торце корпуса. • Две масштабные линейки для измерений по картам (масштабы 1:1 и 1:2) по бокам корпуса. • Крышка корпуса скрывает колбу компаса и пузырьковый уровень. Уровень существенно облегчает позиционирование прибора на плоскости. • Нижняя крышка несет важную информацию, а именно табличку пересчета величин. • Благодаря резьбовому отверстию в корпусе компаса, его можно крепить к штативам фотоаппаратов, видеокамер и прочих устройств. Особенности циферблата компаса • На плавающий дисковый циферблат нанесена стрелка со светящимся в темноте наконечником. • Шкала двигающаяся, с приятной для пальцев насечкой. • Цена деления плавающей шкалы два градуса, у подвижной шкалы кратная десяти градусам с ценой деления пять градусов (ради удобства на шкале обозначаются только десятки: 1, 2, 3, 4, и так далее). укомплектован чехлом в стиле армейского подсумка и страховочным шнурком. СМОТРИТЕ ДРУГИЕ МОИ ОБЪЯВЛЕНИЯ ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ!

1200грн

Подробно
img
Компас тактичний, військовий МЕТАЛЕВИЙ/ Компас военный МЕТАЛЛИЧЕСКИЙ
2023-03-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Компас тактичний в алюмінієвому корпусі Компас. тактичний військовий , аналогічний моделі армії США. Легка алюмінієва конструкція оснащена компасом, лінійкою для вимірювання відстані по карті (масштаб 1:25000), упором для щоки та прицілами. Стійку також можна використовувати як ручку для кріплення до багажу або одягу. Невеликі розміри дозволяють носити компас у кишені. Комбінація об'єктива з цілком і дротяною мушкою дозволяє точно вимірювати азимути. Він має циферблат з точними поділками на 360 і 65 °. Рухомий щит забезпечений опуклою лінзою для зручності читання та фіксованими вказівниками азимуту. Ідеально підходить для виживання, походів, полювання, розвідки, вітрильного спорту. • військовий • нержавіючий алюмінієвий корпус • рухома стрілка • поворотне скло з лінзою та індикаторами • складаний видошукач з лінзою ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ • колір чорний • лінійка зі шкалою: 1:25000 • градуювання: 360° та 65° • розміри у розкладеному вигляді (довжина/ширина): 16х5см • розмір після складання (ширина/довжина): 6x7,5 см. • вага: 100 г Матеріали: алюміній Наповнення - повітря Градування: 6400 миль та 360°; Точність: 1 °; Габаритні розміри: 80x60x20; Відправка в день замовлення!

250грн

Подробно
img
Компас Helikon-Tex® RANGER Mk2 - Lighted
2023-05-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Належне навігаційне обладнання в польових умовах є тим спорядженням, яке має вирішальне значення для вашого виживання. Коли сучасні технології виходять з ладу, немає нічого надійнішого за класичний лінзовий (призматичний) компас. Компас RANGER MK2 є одним із найбільш класичних, але майже бомбозахищених навігаційних пристроїв, відомих усім нам. Кругла алюмінієва конструкція легка, але міцна, тому вона вас не підведе. Для ще більшої надійності компас заповнений рідиною. Компас оснащений світлодіодним підсвічуванням для полегшення навігації під час нічних походів.

900грн

Подробно
img
Мультитул туристический топор с огнивом, ножом и компасом 9 в 1
2023-07-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Мультитул туристический топор с огнивом, ножом и компасом 9 в 1 Есть самовывоз! .Топор охотничий туристический тактический походный нож огниво свисток, компас, стеклобой Этот набор универсальный и позволит вам справиться с любыми задачами во время путешествий. Топор с лезвием из нержавеющей стали и рукояткой из высококачественного материала обеспечит надежную и безопасную работу во время разделки дров и добычи дичи. Нож с лезвием также из нержавеющей стали, с эргономичной рукояткой, позволит вам удобно и точно выполнять мелкие работы. Огниво, входящее в комплект, поможет быстро и легко развести костер в любых условиях. А свисток и компас обеспечат безопасность и ориентацию в незнакомой местности. Но это еще не все! Наш набор также включает в себя стеклобой - необходимый инструмент в экстремальных ситуациях, который позволит быстро и безопасно выбраться из автомобиля в случае необходимости. Набор для выживания Топор охотничий туристический тактический походный нож огниво свисток, компас, стеклобой - это идеальный выбор для любителей активного отдыха, туризма и охоты. Упакованный в специальный чехол, он легко помещается в вашу сумку или рюкзак, и всегда будет готов к экстремальным ситуациям.  Топор охотничий туристический тактический походный нож огниво свисток, компас, стеклобой. Будьте готовы к любым вызовам и приключениям с нашим универсальным набором для выживания. Технические характеристики: Материал топора: сталь Материал ручки: алюминиевый сплав Общая длина: прибл. 430 мм Вес топора: прибл. 0,93 кг Топор мультитул является мультифункциональным изделием, состоящим из нескольких полезных инструментов: топор: 1 шт удлинитель: 2 шт нож с прямой и серрейторной заточкой: 1 шт магниевое огниво: 1 шт свисток: 1 шт стеклобой: 1 шт компас: 1 шт Відправляємо по Україні Новою або Укр поштою Оплата : - На картку ( часткова або повна оплата ) - Олх доставка Добавьте в раздел "Избранное", чтобы просмотреть весь список преимуществ этого товара и не потерять его. Звоните, пишите прямо сейчас любым удобным для вас способом: Telegram, Viber, WhatsApp: , ОЛХ- сообщением

795грн

Подробно
img
Армейский жидкостный компас Lensatic TSC-068
2023-07-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Эта модель компаса является аналогом прибора, используемого в армии США. Компас запечатан в металлический корпус с измерительными линейками по бокам. Кроме того, корпус укомплектован жидкостным уровнем. Шкала по окружности и стрелка севера обработаны светонакопительным составом, позволяющим пользоваться прибором в темное время суток. В нижней части корпуса имеется отсчетная увеличительная линза, а крышка имеет прозрачную стеклянную вставку с вертикально нанесенной риской. Чтобы привести компас Lensatic в готовность к работе, нужно раскрыть крышку и привести риску в вертикальное положение. Линза подносится вплотную к глазу. Через нее будет виден азимут, а через отверстие над ней выбирается нужный объект, который совмещается с вертикальной риской на крышке. Компас Lensatic прямоугольной формы продается в комплекте с чехлом цвета хаки, сшитом из полиэстера. Для фиксации на поясе чехол укомплектован шлевками из нейлоновой тесьмы. Комплектация : - Компас - Оливковый нейлоновый подсумок с клапаном на кнопке и возможностью крепления на ремне - Инструкция

550грн

Подробно
img
Компас Mil-Tec Italian інклінометр + лінійка
2023-08-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Компас Mil-Tec Italian (15791200) Точний компас у металевому корпусі. Він створений за зразком оригінальних компасів, використовуваних італійською армією. Крім цього, компас має інклінометр для вимірювання нахилу та перепаду висот і плавальний циферблат, що показує напрямок, тому ним легко користуватися під час бігу або ходьби. Компас має функцію азимутального компаса завдяки спеціальній мушці та цілику, а також картографічного компаса завдяки бічній шкалі на корпусі, що відкривається. Основні характеристики: - інклінометр, - бічна шкала 1:25 000, — циферблат, занурений у рідину, - линейка. Технічні характеристики Матеріал: алюміній Цвет: Olive Drab Розміри в складеному вигляді: 10,5 x 7 x 3,5 см Вага: 286 г

720грн

Подробно
img
Компас профессиональный артиллерийский металлический TSC - 069 со шкал
2023-12-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Компас не только качественный, но и точный . Металлический корпус делает компас устойчивым к повреждениям и устойчиво и надежно держит в руке . Точность показаний зависит от свободного движения магнитной стрелки, помещенной в специальную незамерзающую жидкость, что гарантирует гашение вибраций, а значит, скорость и точность работы . Специальные мушка и целик позволяют выполнять в приборе функцию пеленгатора . Они позволяют точно отслеживать азимут топографической точки. Еще одной особенностью устройства является картографический компас , гарантирующий легкое определение направления и расстояния на карте в масштабе . Боковые шкалы указывают расстояние в дюймах или сантиметрах, что благодаря масштабу на карте позволяет перевести его в метры. Дополнительная шкала, размещенная внутри кольца азимута, позволяет легко корректировать определение азимута. Край азимутального кольца имеет специальные насечки, что облегчает его скручивание как во влажном состоянии, так и при использовании в перчатках. На крышке есть видоискатель, благодаря которому даже после ее закрытия можно постоянно контролировать направление, а линза компаса защищена от повреждений . Видоискатель, расположенный сбоку от компаса, позволяет точно наблюдать за изменением угла поворота, что позволяет еще точнее определять направление. Компас также оснащен спиртовым уровнем , который обеспечивает установку устройства в наиболее оптимальное положение, обеспечивающее свободное движение магнитной стрелки. Кроме того, на корпусе имеется резьба для крепления компаса на штатив и металлическая петелька для подвешивания на шнурок, входящий в комплект. Технические характеристики: градуировка: 360 ° точность: 2° размеры (длина/ширина/высота): 16,2/6,3/3см вес: 183 г вес с упаковкой: 203г Магазин Hunters Адреса ринок Анголенко Базарна 15/37 біля АТБ

499грн

Подробно
img
RANGER COMPASS MK2 HELIKON TEX компаси моделі вибір наявність наручні
2024-04-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Дубове
Оригінал. Польша. Працюємо під індивідуальне замовлення клієнта.В наявності та на замовлення будь-які кольори за дуже помірними цінами, як і інша продукція бренду Helikon-tex. ( натискайте : "інші оголошення автора". ) Правильне навігаційне обладнання в полі - це техніка, яка має вирішальне значення для вашого виживання. Коли сучасні технології виходять з ладу, немає нічого надійнішого, ніж класичний лінзовий (призматичний) компас. Компас RANGER MK2 від HELIKON-TEX® - один з найбільш класичних, але майже бомбозахисних навігаційних пристроїв, відомих усім нам. Алюмінієва конструкція легка, але довговічна, тому вона вас не підведе. Збоку у вас є масштаб карти 1: 25000. Компас також оснащений кутовою та тисячною шкалами. Щоб зробити його ще більш надійним, компас наповнений рідиною. Фосфоресцентна карта полегшить навігацію під час нічних занять. ОСОБЛИВОСТІ Ленсатичний (призматичний) компас Металевий чохол Фосфоресцентна картка Кут і тисячна шкала Наповнений рідиною Масштаб карти 1: 25000 характеристики за посиланням від фото 1 по порядку: www.helikon-tex.com/en_eur/ks-w25-ac-wrist-compass-t25.html www.helikon-tex.com/en_eur/ks-rg2-al-ranger-compass-mk2.html www.helikon-tex.com/en_eur/ks-rg2-as-ranger-compass-mk2.html www.helikon-tex.com/en_eur/ks-rl2-al-ranger-compass-mk2-lighted.html www.helikon-tex.com/en_eur/ks-sc2-ac-scout-compass-mk2.html www.helikon-tex.com/en_eur/ks-bcl-at-button-compass-large.html www.helikon-tex.com/en_eur/ks-bcs-at-button-compass-small.html ціни на моделі та наявність уточнюйте Від 249 грн 2фото = 299 3фото=699 4фотох=699 (пластик 420) 6фото=349 7фото=249 8фото=249

299грн

Подробно
img
Компас професійний артилерійський металлический TSC - 069 со шкал
2024-08-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Компас не только качественный, но и точный . Металлический корпус делает компас устойчивым к повреждениям и устойчиво и надежно держит в руке . Точность показаний зависит от свободного движения магнитной стрелки, помещенной в специальную незамерзающую жидкость, что гарантирует гашение вибраций, а значит, скорость и точность работы . Специальные мушка и целик позволяют выполнять в приборе функцию пеленгатора . Они позволяют точно отслеживать азимут топографической точки. Еще одной особенностью устройства является картографический компас , гарантирующий легкое определение направления и расстояния на карте в масштабе . Боковые шкалы указывают расстояние в дюймах или сантиметрах, что благодаря масштабу на карте позволяет перевести его в метры. Дополнительная шкала, размещенная внутри кольца азимута, позволяет легко корректировать определение азимута. Край азимутального кольца имеет специальные насечки, что облегчает его скручивание как во влажном состоянии, так и при использовании в перчатках. На крышке есть видоискатель, благодаря которому даже после ее закрытия можно постоянно контролировать направление, а линза компаса защищена от повреждений . Видоискатель, расположенный сбоку от компаса, позволяет точно наблюдать за изменением угла поворота, что позволяет еще точнее определять направление. Компас также оснащен спиртовым уровнем , который обеспечивает установку устройства в наиболее оптимальное положение, обеспечивающее свободное движение магнитной стрелки. Кроме того, на корпусе имеется резьба для крепления компаса на штатив и металлическая петелька для подвешивания на шнурок, входящий в комплект. Технические характеристики: градуировка: 360 ° точность: 2° размеры (длина/ширина/высота): 16,2/6,3/3см вес: 183 г вес с упаковкой: 203г Магазин Hunters Адреса ринок Анголенко Базарна 15/37 біля АТБ (Дропшипинг)

750грн

Подробно
img
шахматі дорожніе из ссср 1980 год
2023-04-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
шахматі дорожніе из ссср 1980 год нормальное состояние шахматі дорожніе из ссср 1980 год нормальное состояние

100грн

Подробно
img
Компас военный СССР
2024-03-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Компас военный советский Адрианова,в рабочем состоянии,материал карбонат,металл,размер 5.5?7 см.

650грн

Подробно
img
Термос из нержавейки 1 литр.
2023-05-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Ірпінь
Продам новый раритетный советский термос из нержавеющей стали. 1 литр. все на фото. лучше пишите. вышлю ОЛХ доставкой или по предоплате

440грн

Подробно
img
Компас Renger Compass MK2 Metal
2023-01-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Компас RANGER MK2 - це лінзовий компас з візиром і лінійкою, створений за взірцем оригінальних армійських компасів. Алюмінієва конструкція легка, але довговічна. Кришка компаса захищає плаваючий циферблат. Вона містить прицільну нитку (передній приціл) і дві світлові прицільні точки, які використовуються для нічного орієнтування. Плаваючий циферблат, встановлений в центрі так, що він може вільно обертатися, навіть коли компас утримується під кутом. На циферблаті є дві шкали: зовнішня шкала позначає міліметри, і внутрішня шкала (червона) позначає градуси. Фосфоресцентні позначки на компасі полегшать навігацію під час нічних заходів. Коли кришка компаса відкрита повністю, зліва утворюється лінійка з масштабом 1: 25000. Особливості : Металевий корпус Плаваючий циферблат Фосфоресцентні позначки Шкала в міліметрах і градусах Візир і лінійка. Відправка Наложенним платижем Нова пошта.

660грн

Подробно
img
Металевий тактичний компас формат НАТО металический тактический компас
2023-05-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Відправка в день замовлення Безкоштовна доставка при покупці через олкс доставкою сервісом УП Міцний алюмінієвий корпус відкидний футляр, має захисну функцію лінійка для малювання та орієнтування на карті масштаб для визначення відстані в метрах на карті (1: 25 000) розкладна петля для великого пальця, застібка диск, що обертається, вільно плаває дисковий підшипник білий контрастний циферблат, флуоресцентні маркування спрямованості Шкала 360° і 64° збільшувальне скло на склі обертове азимутальне кільце запаковані в коробку розміри (в закритому вигляді): приблизно 7,5 х 5,7 х 2,7 см Розміри (розкриті): приблизно 14,5 х 5,7 х 2,2 см Виробник: Lensatic Compass Країна виробник Китай вага: приблизно 90 г. колір: оливковий Усі компаси реагують на металеві предмети, щоб перевірити компас, потрібно піднести до нього металевий предмет, якщо стрілка відхилиться, компас працює. Працюю по ОЛКС доставці, НП та УКРпошта Дивись інші мої оголошення, є ще цікаві речі.

197грн

Подробно
img
Компас призматичний British Army M73 MILS
2023-08-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
- Найкращий ручний військовий компас у світі - Версії з мілями або градусами - Міцна надійна конструкція з латуні/алюмінію та скла - Призмова система прицілу для найвищої точності - Заповнена рідиною для швидкого прицілювання - Використання вдень/вночі - 5 тритієвих ламп - Точність сапфіровий підшипник - Повна якість збірки MILSPEC - NSN: 66*******68-3792 (градуси), 66*******60-0789 (міли) Рідинно-призматичний компас M-73 - це міцний прецизійний інструмент, виготовлений переважно з латуні. витримувати найсуворіші кліматичні умови. Швидке та точне встановлення наповненого рідиною циферблата дозволяє швидко використовувати компас у польових умовах. - Розмір: 85 x 60 x 34 мм - Вага: 210 г - Робоча температура: від -30°C до +55°C - Опорна точка: сапфірове каміння - Рідина: очищений гас - Градуювання: градуси (360 поділок) - Точність: половина одного градуса

10000грн

Подробно
img
Компас армійський артилерійський оригінал
2023-08-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Компас артилерійський армійський СРСР Оригінал. Складське зберігання Основні характеристики: Параметри: 7,5 ? 12,0 ? 2,8 см Вага: 45 г Призначення: артилерійський компас (АК) / для подорожей : чорний Тип приладу: переносний магнітний компас Тип конструкції: закритий Відправка без передоплати. Наложний платіж або олх-доставка

2550грн

Подробно
img
Компас професійний металический US army
2023-09-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Професійний військовий компас • МЕТАЛЕВИЙ КОРПУС - міцний металевий корпус робить пристрій стійким до пошкоджень. • ПРОФЕСІЙНІ ФУНКЦІЇ – визначення напрямків та азимуту та визначення відстані на карті. • СПЕЦИФІКАЦІЯ - розміри (довжина / ширина / висота) 16,2 / 6,3 / 3см; 360 ° градуювання; точність 2°; вага з упаковкою 183г. • ФОСФОРИЗУВАННЯ - кутова шкала і стрілка, що вказує на північ, світяться в темряві, що дає можливість користуватися компасом навіть вночі. • CASE - міцний футляр, що закривається на застібки, з тримачем, що дозволяє прикріпити компас до пояса або рюкзака. СПЕЦИФІКАЦІЯ • градуювання: 360 ° • точність: 2 ° • розміри (довжина / ширина / висота): 16,2 / 6,3 / 3см • вага: 183г • вага з упаковкою: 203г • інший: - виправлення відмінювання - світяться маркери - водотривкість ВКЛЮЧЕНО • компас •шнурок • футляр ПЕРЕГЛЯДАЙТЕ ІНШІ НАШІ ОГОЛОШЕННЯ ТАМ ВИ ЗНАЙДЕТЕ БАГАТО ЦІКАВОГО ДЛЯ ВАС

550грн

Подробно
img
Большой советский фонарик СССР советский
2023-11-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Работате или нет не знаю. Внутри есть переделка с АКБ. На фото видно. Сколько нужно напряжения для заряда не знаю. Не хочу спорить по этому не эксперементирую. Дополнительные вопросы если есть задавайте по телефону или в сообщении на олх. По надобности могу отправить в другой город почтой. В приоритете олх-доставкой, для безопасности обеих сторон. В Харькове нахожусь недалеко от аэропорта ближе к южнопроектной Дополнительные вопросы если есть задавайте по телефону или в сообщении на олх. По надобности могу отправить в другой город почтой. В приоритете олх-доставкой, для безопасности обеих сторон. В Харькове нахожусь недалеко от аэропорта ближе к южнопроектной

200грн

Подробно
img
советский пинбол,игра
2024-04-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Суми
советский пинбол,игра ссср,смотрите мои другие обьяление,отправлю перевозчиком,см

80грн

Подробно
img
Тренажер СССР - Качественный советский тренажер для мышц
2024-06-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Продам качественный добротный советский тренажер для мышц рук Тренажер хорошего советского качества для вас и ваших мышц!

270грн

Подробно
img
Рабочий компас в хорошем состоянии
2022-12-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Ірпінь
Посмотрите, пожалуйста и другие мои объявления, там не точно может Вас что-то заинтересовать. Компас магнитный (красный), там есть еще и увеличительное стекло, зеркало -75грн. Серый с подсветкой - 150грн. "Советский" - 200грн.

150грн

Подробно
img
Компас советский
2023-11-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Бобрівка
Компас ученический . Коробка, инструкция, нет ремешка. Состояние нового. Стоимость 250 грн

250грн

Подробно
img
Шахмати СССР - 1980 років. (20).
2023-09-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Борислав
Шахмати СССР 1980 років. В гарному стані. Фігури дерево. Король 8,5 см. Пішак 4 см. Дошка 32*32 см. Перешлю по передоплаті доставки, або олх доставкою любою поштою. Упаковка моя. Дивіться другі мої оголошення великий вибір шахів ссср. Перешлю по передоплаті доставки, або олх доставкою любою поштою. Упаковка моя. Дивіться другі мої оголошення великий вибір шахмат.

900грн

Подробно
img
Звезда фикс ког 15 зубов , звоночек советский бесплатная олх доставка
2023-02-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Звезда фикс 15 зубов , товщина 2 мм состояние отличное , звонок советский метал , работает отлично , нету половины хомута ,без локринга, самовывоз Киев , олх доставка

50грн

Подробно
img
Продам новый советский термос тракториста на 3 литра.
2023-05-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Черепашинці
Продам новый советский термос тракториста на 3 литра. Состояние прекрасное, колба алюминиевая. Пробка тугая. Все как на фото. Отправлю новой почтой или укрпочтой олх доставкой или частичной или полной предоплатой.

1700грн

Подробно
img
Новый термос советский на 1л. Держит супер.
2023-05-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Продам новый советский термос на 1л с нержавейки корпус и колба с нержавейки. Держит кипяток целые сутки. Не боится ударов и падений. Отправляю новой почтой или укрпочтой по олх доставке или полной или частичной предоплате.

1300грн

Подробно
img
Туристический советский топор
2023-05-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Советский туристический топор ,надежный ,удобной форме и удобной ручкой состояние очень хорошее олх доставка только новой почтой

950грн

Подробно
img
Фонарь советский
2023-05-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Советский фонарь. Сотояние работы неизвестно Продаю за минимальную сумму.

150грн

Подробно
img
Примус Рекорд 1 советский
2023-08-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Продам советский примус Рекорд 1. Состояние почти новый. Пару раз зажгли и положили на полку.

600грн

Подробно
img
Вентиль (кран) вертикальный под горелку на советский баллон
2023-09-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Опт от 10 шт- 160 грн Вентиль под горелку на советский баллон конусная резьба 21,8 мм, вертикальный выход левая резьба под редуктор или газовую горелку,тарелка комфорка.

190грн

Подробно
img
Газовый винтель на советский баллоны,ЛАТУНЬ.
2023-09-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Прилиманське
От 20шт 165 грн Газовый кран ставится на советский баллон. Выход наверх под самые распространенные горелки, обогреватели турецкого и китайского производства, со стандартной резьбой Простой и надежный кран-переходник, изготовленный из латуни, с усиленным вентилем. Устойчив к механическим воздействиям и имеет повышенную прочность, необходимую при заправке, эксплуатации и транспортировке всего баллона. ОСОБЕННОСТИ: Левая резьба(сверху) 3/4 дюйма или 21,8мм - стандартная под самые распространенные конфорки и обогреватели китайского, турецкого и украинского производства. Правая резьба коническая(снизу) 27,8мм под советские баллоны -полностью герметичная, исключающая утечку газа; -простая и долговечная, изготовленная из монолитной латуни; -Безопасный. Отправляем олх доставкой, новой почтой наложенным платежом Смотрите также другие мои объявленияСверху выход под самые распространенные туристические горелки, редукторы, обогреватели. Самовывоз 7км,Мылка ул, заводская,конт 2315

210грн

Подробно
img
Примус Шмель Советский 950грн
2024-02-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Советский примус шмель. Достался как трофей в купленном у старика гараже. Состояние на фотографии. Выглядит очень неплохо. Практически как новый. Звоните, телефон указан. Сообщения не смотрю. Если хотите пересыл новой почтой или укрпочтой, обязательно перезвоните, так как я не заглядываю в OLX, и просто не увижу что вы оплатили доставку...

950грн

Подробно