img
Напівпальцеві велосипедні рукавички (Перчатки для велосипеда)
2023-02-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Самбір
Напівпальцеві велосипедні рукавички INBIKE оснащені матеріалом TPR товщиною 5 мм MH030 Бренд ІНБАЙК Розмір M, XL,2XL Спорт Велоспорт Колір Оранжевий ?Гуманізований дизайн?--- Наші велосипедні рукавички без пальців оснащені екологічно чистим дизайном для гнучкості під час їзди на гірському велосипеді, гоночному велосипеді, складному велосипеді тощо. Наші рукавички для пальців також підходять для інших видів діяльності, таких як біг, піші прогулянки, скелелазіння та тренування. Рукавички без пальців виготовлені з матеріалу, сприятливого для шкіри, який не подразнює шкіру. Шви армовані, міцні і досить приємні для носіння протягом багатьох років. ?Нековзаюча рука?--- Долоня товщиною 5 мм знаходиться в потрібному місці, щоб пом'якшити руку від вібрації ручки. На поверхні долоні є нековзні силіконові візерунки, які збільшують тертя. Силіконовий матеріал покриває практично всю поверхню руки. Через довгий час ручка наших міцних і якісних рукавичок продовжить працювати. ?Дихаючі матеріали?--- Наші зручні велосипедні рукавички без пальців забезпечують гарну посадку, коли ви перебуваєте на гірському велосипеді. А супердихаючий матеріал дозволяє проникати свіжому повітрю, щоб ефективно підтримувати руки прохолодними і сухими. ?Висока безпека?--- накладка для пальми товщиною 5 мм, патч SCR і накладки TPR, а також гачки та петлі для легкого видалення. Наші рукавички доступні в різних кольорах і розмірах, тому ви можете вибрати з ваших потреб. ?Легко надягати і знімати?--- петлі з гачком і ремінним ременем допомагають регулювати герметичність, щоб відповідати велосипедним рукавичкам без пальців. Пальчикові рибальські рукавички також зручно використовувати прості петлі для середнього пальця і безіменного пальця.

250грн

Подробно
img
Велосипедні ліхтарі акумуляторні 2 шт USB Ip44
2023-10-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
BIKE USB GEOD175AR СВІТЛО 2 шт. в коробці 350 грн. Велосипедні ліхтарі, акумуляторні, 2 упаковки від JKZJ, 100 люмен велосипедні ліхтарі, червоний/білий, 5 режимів, 4 години автономної роботи Ліхтарі для їзди на велосипеді вночі 2 одиниці, водонепроникні з рейтингом Ipx-4, яскравість 100 люмен і видимість 180°, також як ліхтар для шолома, ліхтар для рюкзака, гарантують вашу безпеку навіть вдень або під дощем. Яскравий задній ліхтар для велосипеда з перемикачем одним дотиком має 5 налаштувань безперервного блимання та блимання: постійне червоне, червоне блимання, постійне біле, біле блимання та почергове блимання червоним і білим. З білими фарами його можна використовувати як переднє освітлення велосипеда. Велосипедний ліхтар перезаряджається, 4-8 годин роботи після всього 2 годин зарядки. Не потрібно купувати або міняти батарейки. Ці велосипедні ліхтарі для шосейного велосипеда легко встановлювати та знімати, сумісні як з повітряними, так і з круглими підсідельними штирями. У комплект входить: 2 х ліхтарі для гірського велосипеда, 2 х гумовий ремінь, 2 х USB-кабель, 1 х інструкція користувача.

200грн

Подробно
img
Зимні вело штани Assos Habu Mille S7 Bib розмір TIR (191-195см+)
2023-03-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Стрий
Assos Habutightsmille S7 Bib Tights Blackseries - нові В наявності розмір: Розмір TIR (XXXL) (191-195см+) від 90кг опис Велосипедні штани/рейтузи habu для ранньої зими в нашому орієнтованому на комфорт milleCut продукті, який забезпечує оптимальний баланс між ефективністю та ціною. Велосипедні тайтси habu для ранньої зими в нашому орієнтованому на комфорт milleCut продукті, який забезпечує оптимальний баланс між ефективністю та ціною. Оскільки ці трико оптимізовано для використання в класі habu ранньої зими climaRange, очевидним вибором є наша відома ранньозимова велосипедна куртка habu. Ці абсолютно нові колготки запозичили одношарову важку тканину RX у LL.milleTights і ідеально підходять для прохолодних поїздок навесні/восени та на початку зими. Рання зима — це час, коли не варто недооцінювати наявність ідеального вбрання; ось чому ми представили ранні зимові велосипедні колготки habu нашого крою mille, орієнтованого на комфорт, продукт, який забезпечує оптимальний баланс між ефективністю та ціною. Ці абсолютно нові колготки запозичили одношарову тканину RX Heavy у LL.milleTights і ідеально підходять для прохолодних поїздок навесні, восени та на початку зими. Створені для того, щоб ви могли продовжувати кататися, незважаючи на те, що погода в тіні опускається на кілька градусів, ці трикотажні комбінезони ідеально поєднуються з теплішим утеплювачем з довгих рукавів, щоб контролювати клімат. Зі вставками покоління S7 вони є ключовим продуктом ASSOS, який пропонує знайомий лідируючий у галузі комфорт. ЯК КОРИСТУВАТИСЯ Оскільки ці трико оптимізовано для використання в класі habu ранньої зими climaRange, очевидним вибором є наша відома ранньозимова велосипедна куртка habu. Для додаткового захисту та тепла ми б запропонували важчий захисний чохол для тіла знизу. БУДІВНИЦТВО RX Важка тканина з водовідштовхувальним покриттям Технологія Integrated Pad Protection (IPP), яка очікує на патент goldenGate – вставка покоління S7, що забезпечує найкращий у галузі комфорт AEPD regularFit СКЛАД 81% поліамід, 15% еластан, 4% поліестер ЧАСТИНИ 4 тканини – 7 візерунків – 13 компонентів

4675грн

Подробно
img
Колеса велосипедні 26 (27.5,29)
2023-02-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Мукачеве
1.Колесо велосипедне заднє. Зібрано на двостінному алюмінієвому ободі виробництва компанії Velotrade. Призначено для встановки на велосипеди з дисковими гальмами. Профіль обода не має плоскої поверхні і не може бути використаний на велосипедах з вібрейками. Втулка колеса SHUNFENG модель SF-A210R. Використання пром. підшипників в конструкції втулки забезпечує кращий накат і захищеність від бруду в порівнянні із втулками на насипних підшипниках. Втулка має кріплення для ротора дискового гальма під 6-болтів. Колесо призначене для використання з 6-7 швидкостною тріскачкою Shimano і інших виробників. Висота профілю обода 20мм, а внутрішня ширина 21мм. Обід підійде під стандартні покришки шириною від 1,75 до 2,35 дюйма. Кількість спиць в конструкції колеса - 36 2. Втулка колеса SHUNFENG модель SF-A217R. Використання пром. підшипників в конструкції втулки забезпечує кращий накат і захищеність від бруду в порівнянні зі втулками на насипних підшипниках. Втулка має кріплення для ротора дискового гальма під 6-болтів. Барабан втулки призначений для касет на 8-9-10 зірок, а також для 11шв касет (тільки МТБ). Висота профілю обода 20мм, а внутрішня ширина 21мм. Обід підійде під стандартні покришки шириною від 1,75 до 2,35 дюйма. Кількість спиць в конструкції колеса - 36. 3. Колесо велосипедне заднє. Зібрано на двостінному алюмінієвому ободі виробництва компанії Velotrade. Призначено для використання на велосипедах з ободнимі гальмами типу V-brake і іншими. Бокова поверхня обода має спеціальну проточку для роботи з гальмівними колодками. Втулка колеса SHUNFENG модель SF-A221R. Використання пром. підшипників в конструкції втулки забезпечує кращий накат і захищеність від бруду в порівнянні зі втулками на насипних підшипниках. Колесо призначене для використання з 6-7швидкістною тріскачкою Shimano і інших виробників. Висота профілю обода 29мм, а внутрішня ширина 17мм. Обід підійде під стандартні покришки шириною від 1,5 до 2,2 дюйма. Кількість спиць в конструкції колеса - 36.

900грн

Подробно
img
Колеса для скейтборду FIREFLY
2024-01-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Калуш
Ви отримаєте 4 вже зібраних колеса, включаючи підшипники та проставки. Колеса для скейтборду 60 мм 83A Підшипникова сталь попередньо змащена, і в порівнянні з іншими, змащена підшипникова сталь набагато краща за швидкістю та довговічністю. Вони довговічні і класні для гри, для крейсерських коліс потрібно багато зусиль, але вони занадто високі і занадто широкі для менших дощок і трюків. Це дешеві, але якісні плавні ведучі колеса. Колеса легко встановити, просто поставте колеса на вісь, як звичайні колеса.Характеристики та деталі Розмір колеса: діаметр 60 мм х ширина 45 мм. Номер міцності: поліуретанові колеса 83A. Комплект з 4 коліс. Він поставляється зі сталевими підшипниками ABEC-7 і прокладками, які були встановлені в колесах. Вони дуже гладкі, дуже міцні для вуличного катання та надзвичайно плавно на місцевості скейт-парку. Ці колеса ідеально підходять для крейсерської дошки. Вони чудово підходять для круїзерів і багатьох ранніх вуличних трюків. Вони також можуть добре працювати на гладкому бетоні або асфальті. Є делікатна упаковка, а дизайн зберігає дошки свіжими. Краще для подарунка.

730грн

Подробно
img
Покришка велосипедні 20, 24, 26
2022-12-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Нетішин
Велосипедні покришки Розміри 20х2.125 General Style CST - 150 грн 20х2.00 (54-406) Duro - 160 грн 24 (37-533) для Ардіс, "Орленок" - 125 грн 24х1.95 Casumin - 200 грн 24 (47-507 В-242) Вороніж -200 грн 24х1.95 (53-507) General Style CST - 150 грн 26х1.95 (54-559) Diamond grip DURO - 200 грн Стан нові

125грн

Подробно
img
Велосипедні наколінники POC Joint VPD Air Knee Pads вело наколенники
2022-12-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Велосипедні наколінники для ДХ, фрірайду чи ендуро. Коробка дещо пошкоджена. Розмір L. Стан абсолютно новий.

3000грн

Подробно
img
Велосипедні покришки Bontrager XR3 29x2.2
2023-02-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Велосипедні покришки Bontrager XR3 29x2.2 Проїхали 10км Причина продажу - купівля інших покришок.

1300грн

Подробно
img
Велосипедні рукавички без пальців, велоперчатки shimano
2023-02-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Рівне
чоловічи велосипедні рукавички без пальців, велоперчатки shimano, розмір XXL

300грн

Подробно
img
Чоловічі велосипедні шорти Souke Sports 4D Padded Road Bike Shorts ,Л
2023-07-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Горбанівка
Велосипедні шорти – ідеальні шорти для велосипедистів, які хочуть чудового комфорту та продуктивності під час їзди. Характеристики продукту: 1. Еластичний - анатомічної форми для комфортного обіймання тіла.2. Повітропроникний-- забезпечує чудову функцію передачі вологи.3. Піни з пам'яттю-здатні рівномірно розподіляти тиск, який тіло тисне на сідло.4.Текстиль-ми вибираємо найбільш м'яку та зручну тканину, яка може найкраще захистити чутливу частину.5. Різні кольори та стилі забезпечують різні переваги. 6. Легка еластична тканина та плоскі шви забезпечують міцність і комфорт. 7. Інструкції з догляду: простий догляд, ручне або машинне прання в мішку для білизни з тонкою сіткою та висушування вручну Технічні характеристики продукту: -- Тканина: 80 поліестер + 20 спандекс Розмір: L Товщина прокладки: 1,5 см Новые,но без этикетки

400грн

Подробно
img
Лучшая цена на транцевые колеса от производителя. Технопарус.
2023-03-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Транцеві колеса серії КТ4 від виробничої компанії ТЕХНОПАРУС поєднують у собі високу якість, надійність та нереально низьку вартість. Колеса для човна КТ2, виконані в кращих традиціях компанії, стійки коліс КТ4 виготовлені з профільної труби 25х25х2мм, а деталь основа має товщину металу 3мм. Всі елементи коліс КТ2 покриті полімером, що забезпечує довгу експлуатацію. Фіксація коліс у потрібному положенні проводиться такелажним пальцем з каліброваної нержавіючої сталі, діаметром 10мм. В наявності є 2 види стійок: стандартні і подовжені (фото№3). Для прикладу,на 7-8 фото представлені транцеві колеса КТ4 на човні з надувним дном низького тиску (НДНД), лодка має інтерцептор). ВАЖЛИВО: акційна ціна можлива при оформлені замовлення через наш сайт tehnoparus.com.ua з приміткою "ціна олх 997грн". При виникненні питань щодо придбання нашої продукції, набирайте наш відділ продажів, а з технічних питань - відділ технічної підтримки. Телефони вказані в розділі "Контакти" на сайті нашої компнанії tehnoparus.com.ua. На сайті ТЕХНОПАРУС, також можна придбати транцеві колеса КТ4Н, виготовлені повністю з нержавіючої сталі AISI304 (приклад коліс на фото 5,6). ВАЖЛИВО: транцеві колеса КТ4 за замовчуванням комплектуються надувними пневматичними колесами з червоним або жовтим диском і чорною покришкою. За додаткову плату , можлива комплектація колесами покращеної якості із сірим диском та чорною покришкою, як надувними так і пінополіуретановими. Також можлива заміна підшипників на пластикові втулки. Усі побажання обумовлюються під час оформлення замовлення. Транцевые колеса для надувной лодки, удлиненные колеса на транец лодки ПВХ, лодки с надувным дном низкого давления, лодки с интерцептором серии КТ4 купить у производителя в Украине.

997грн

Подробно
img
Скейтборд пенніборд пластиковий Penny LED FISH 57 см колеса світяться
2024-03-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
В ідеальному стані!!! Скейтборд пластиковий Penny LED WHEELS FISH 22in із колесами, що світяться Особливості моделі: однотонна фіолетова дека із колесами, що світяться. Розмір деки (довжина х ширина): 22 "х 6" (57см х 15см) Матеріал деки: PU (поліуретан) Малюнок деки: антиковзне покриття у вигляді сітки Підвіска: міцна фарбована алюмінієва підвіска 3" білого кольору, поліуретанові амортизатори (жовті бушинги PU 85A) Колеса: поліуретанові сині колеса PU 60/45мм, що світяться, жорсткість 80А Підшипники: ABEC-7 Болти: чорні Максимальне навантаження на деку, що рекомендується: до 80 кг Дека пенніборда виконана з міцного поліуретану з нанесенням спеціального рифленого покриття, яке забезпечує надійне зчеплення із взуттям, тим самим запобігаючи можливості зісковзування та падіння під час їзди. Якісні підшипники та колеса забезпечують легке досягнення високої швидкості та маневреність пенні, а комплектація скейту металевою підвіскою з алюмінію гарантує його міцність та надійність. Колеса обладнані хорошими підшипниками ABEC 7, завдяки яким Penny board не шумітиме на якій би поверхні Ви не каталися. Достатньо широкі колеса з поліуретану 60/45мм з жорсткістю 80А забезпечать легке та комфортне переміщення як по дорогах з асфальтним покриттям, так і при поїздках більш нерівною поверхнею. Пенніборд із колесами, що світяться, є унікальною моделлю. Особливість представленої моделі скейтборду пенні - напівпрозорі кольорові колеса з яскравим підсвічуванням, добре видно в темний час доби. Колеса зі світлодіодами створять для райдера під час катання святковий настрій, адже вони легко асоціюються з яскравою гірляндою та задерикуватою дискотечною світломузикою, а досить широкий асортимент кольорів допоможе зробити Ваш пенніборд із колесами, що світяться, особливим. Переваги: 1. Наявність світлодіодного підсвічування (LED) 2. Надійне зчеплення із взуттям завдяки рифленому покриттю 3. Мінімальний рівень шуму під час руху 4. Висока міцність

700грн

Подробно
img
Деталі для трюкового самоката,Ethic,TILT,Proto,Native Stem,North,Aztek
2024-04-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Дрогобич
Доброго дня, ЗА ПИТАННЯМИ МОЖИТЕ ПИСАТИ ПРОДАМ ТАКІ ДЕТАЛІ: ДЕКИ: Дека TILT Build Theorem Габарити 560/150мм Повний комплект Стан середній,є нюанси Ціна 2600 торг Дека Ethic Voulcan Boxed(Rew) Габарити 560/130mm Повний комплект Стан 7/10,є незначні нюанси Ціна 2000грн Дека Straiker Bgseakk Magnetit Black 510 mm/120мм В комплекті з осю та проставками Стан 8/10,є нюанси Ціна 2600грн торг Дека Native Advent 5.5/22 Наждак Hella Grip Повний комплект Стан не поганий,є нюанси Ціна 2100грн Дека TILT Stage 1 Габарити 5.0\20.5 Стан хороший,без нюансів Ціна 3100грн Дека Ethic Voulcan Boxed V2 Габарити 540/140мм Стан 8,5/10,є незначний нюанс Ціна 3100торг Дека Ethic Pandora Габарити 520/130мм Стан 8/10,є незначний нюанс Ціна 2900 торг Дека Blunt Prodigy S8 Габарити 50/12см Стан 9/10 без нюансів,ідеал Ціна 2900 торг Дека Ethic Voulcan без кв 560/130(чорна) Стан хороший,без значних нюансів Ціна 2500 торг Дека North Switchblade Oilslick Наждак норт Стан хороший,тільки царапини) Ціна 1500 Дека Ethic Voulcan(без кв) Габарити 560/130 Стан хороший,є нюанси 2000грн Дека Flavor 50/12 Стан з тріщинами Ціна 1000грн Дека Addict Габарити 59см/15см Повний комплект Стан хороший,без нюансів Ціна 2500грн РУЛІ: Руль TILT Rigid Габарити 720/610mm Стан нового,тільки пару царапин Ціна 2200грн Руль TILT Stage 1 Габарити 650/500мм Стан хороший,без нюансів Ціна 2200грн Руль Proto Retro V3 Габарити 690/560мм Стан хороший,без нюансів на 9/10 Ціна 2200грн Руль Proto Beby Габарити 710/580мм Стан хороший,трохи подертий лак Ціна 2100грн Руль TILT сентрі Висота 71/61 Стан 8/10,досить хороший стан Ціна 3000грн Руль Ethic Trianon Висота 67/52см Стан 9/10,досить хороший стан Ціна 1300грн Руль Ethic Daildegast Колір Rew Габарити 64/61 Стан хороший,тільки пару царапин. Ціна 2100грн Руль СПУТНІК Габарити 670/500мм Стан хороший,без нюансів(8/10) Ціна 2000грн Руль TRYNYTY(титановий) Габарити 600мм/560мм Стан не поганий Ціна 3000грн Руль NORTH Switchblade black Габарити висота 63cм ширина 56см Стан хороший,без нюансів. Ціна 1100грн Руль КОМЕТА Колір 58/48 Без пропила Стан9/10 Ціна 1100грн Руль Straiker Gravis Габарити 65/60 Стан хороший без нюансів Ціна 1200грн Руль Урбанарт Габарити 560/610мм Під скс Ціна 1100грн Руль Native Stem Габарити 620/560мм Стан хороший Ціна 600грн Руль Flavor Габарити 620/560мм Стан хороший Ціна 900грн Руль North Габарити 540/500mm Повністю новий Ціна 800грн ВИЛКИ: Вилка TILT Sculpted(120mm) Система hic/scs Стан хороший Повний комплект Ціна 1800грн Вилка Native Flamingo Система хік/скс Повний комплект Стан хороший,без нюансів Ціна 1800грн Вилка Aztek Anthem Система HIC/SCS Стан 10/10 Ціна 1600грн Вилка Native Stem Rew Система HIC/SCS Стан нової,без нюансів Ціна 1200грн Вилка Aztek Система HIC/SCS Стан 10/10 Дуже легка Ціна 1500грн Вилка North HIC/Scs Повний комплект Стан нової,пару царапин 1300грн Вилка Flavor Під систему hic/scs Повний комплект Стан хороший Ціна 1200грн Вилка HIPE Система HIC/SCS Стан хороший,без нюансів Ціна 700грн Вилка NORTH Система айхік ПОВНІСТЮ НОВА Ціна 1000грн КОЛЕСА: Колеса Blunt 120mm Стан 8/10 Підшипники в нормі,стан коліс дуже хороший Ціна 1400грн Колеса Native Stem Стан середній,одне колесо трохи скатане Ціна 700грн Колеса Aztek 120mm Стан хороший Ціна 1000грн Колеса AO Колір Red Розмір 110мм Стан 5/10,скатані трохи Ціна 600грн Колеса Hipe Розмір 110mm Стан 8/10 Ціна 600торг Колеса North 120mm Стан хороший Ціна 900грн Колеса Flavor 110mm Стан хороший 1000грн По віддільності є колесо FLAVOR-400грн,та колесо Aztek 500грн СКС: Скс Straiker Стан хороший Повний комплект Ціна 700грн Скс Hipe Стан нового Повний комплект 500грн Скс Flavor Повний комплект Стан хороший Ціна 700грн Скс District Стан 9,5/10 Ціна 750грн Зажим North Стан 10/10,повністю новий Ціна 350 Зажим Ethic(чорний) Стан 8/10 Ціна 300грн Зажим AO White Стан хороший Ціна 250грн РУЛЬОВІ: Рульові Стан 9/10 Повний комплект Ціни від 400 до 500грн ГРІПСИ Гріпси Native Stem(червоні) Стан нових Ціна 350грн Гріпси North Стан нових,з барендами 350грн Гріпси Ethic Стан нових Ціна 300грн Наждаком великі скейтерські 350грн ТОРГ ПИШІТЬ НА ВСЕ ВІДПОВІМ ТОРГ МОЖЛИВА ВІДПРАВКА ОЛХ ДОСТАВКОЮ!))л

1700грн

Подробно
img
Велосипедні колеса 29 дюймів
2023-02-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Вараш
Продам 29" колеса: обода Mach1 5.50 SL Dics 29" 622x23 TLR 32отв SV чорн, втулки задня Shimano XT FH-M8000 32h Center Lock, передня Shimano XT HB-M8000 32h Center Lock, спиці та ніпеля match1. Всі комплектуючі куплялись нові в магазині, накат 2000 км, не биті, не криві. Втулки під ексцентрики, тормозні диски під center lock, на ободах проклеєна лента та встановлені ніпеля під використання безкамерно. Покришки стоять Continental Race King 29x2.2 ProTection BlackChili TLR, можливий продаж як з ними так і без них. Також є касета shimano slx на 11 зірок та задній тормозний диск. Ціна вказана за колеса без покришок, касети та тормозного диску. З покришками +2700 грн до ціни З касетою + 2000 грн до ціни

7000грн

Подробно
img
Колесо для роликовых коньков
2023-10-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Качественные и долговечные колеса для роликовых коньков известного производителя Flying Eagle. - диаметр: 76 и 72 мм; - жесткость: 90А; Колеса идеально подойдут для слайдов, катания по гладкому асфальту и скейт-паркам. Колеса абсолютно новые. Цена указана за 1 шт. Так же в налиичии: -колеса Flying Eagle RX Wings диаметром 80мм и жесткостью 85А - 750грн/4шт;; - колеса Flying Eagle RX Wings 86A 80мм - зелёные и красные - 750грн/4шт; - колеса Flying Eagle Lazerwheels White 88А диаметром 80мм - 800грн/4шт; Колеса Flying Eagle Speed Wheels 110 мм - 2 чёрных и 2 белых - цена 1000грн/4шт.

175грн

Подробно
img
Ролики дитячі Rollerblade Apex 3WD 2023
2024-06-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Rollerblade Apex 3WD - високопродуктивні міські та фрістайлові ролики для дітей та підлітків. Рама 3WD комплектується трьома колесами та дає змогу встановити чотири колеса залежно від уподобань у катанні. Регульований у межах 4 розмірів черевик дає змогу використовувати ролики протягом кількох років. Дихаючий лайнер Premium Junior з додатковим ущільненням і амортизацією під п'ятою захищає стопу при жорстких приземленнях. Литий каф оснащений вентиляцією і знімними слайдерами, відмінно фіксує ногу в черевику. Алюмінієва рама збільшує ефективність завдяки більшій передачі енергії та довговічності. Регульоване кріплення рами дає змогу налаштувати ролики ідеально під себе. Колеса з жорсткістю 82А і підшипниками SG7 забезпечують стабільність, зчеплення і швидкість. Гальмо входить у стандартну комплектацію. Особливості: -черевик надійно фіксує ногу і забезпечує чудову бічну підтримку -регулюється в межах 4 розмірів -надійний литий шелл із вентиляцією, надійною фіксацією та знімними слайдерами -лайнер Premium Junior сприяє відведенню вологи, а додаткова підкладка надійно фіксує ногу -п'ятковий антишок - знижує навантаження під час жорстких приземлень -3 поліуретанових колеса жорсткістю 82А і діаметром 76 мм для розмірів 29-32, 80 мм для розмірів 33-36, 84 мм для розмірів 37-40.5 -є можливість встановити 4 колеса на раму - для розмірів 29-32 діаметром 68 мм, для розмірів 33-36 діаметром 72 мм, для розмірів 37-40.5 діаметром 76 мм -підшипники Rollerblade SG7 -міцна рама з екструдованого алюмінію -шнурівка, п'яткова бакля з мікрорегулюванням і верхня бакля забезпечують максимальну підтримку стопи та чудове керування -знімне гальмо в комплекті. На розмір 28-32 - рама 205 мм, на три колеса по 76 мм (або на 4х68 мм) На розмір 33-36.5 - рама 219 мм, на три колеса по 80 мм (або на 4х72 мм) На розмір 37-40 - рама 231 мм, на три колеса по 84 мм, або (4x76 мм) Цiна от 5000грн (актуально, э у наявностi)

5000грн

Подробно
img
Велосипед MAGELLAN Volans колеса 29" рама 18"
2023-01-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
Продам велосипед Magellan Volans 29 в гарному стані. Рама 18". Мій зріст 170 см. Підійде від 168 до 175 см (на інший зріст - треба міряти). Міцний, надійний, накатистий. Зручна геометрія рами. Гарна комплектація.Я один господар. Вел «чистий», є чек на покупку та інструкція з експлуатації. Звісно торг. Додаткові фото/відео на Вашу електронну пошту. Що класного: 1. Повітряна вилка Manitou Markhor яку легко налаштувати під Вашу вагу найкраща у своїй ціновій категорії та класі, від американської компанії Manitou. Вилка має алюмінієві ноги діаметром 30 мм із стильним чорним тефлоновим покриттям. Повітряна пружина TS Air control system легко налаштовується під вашу вагу та стиль катання за допомогою насоса високого тиску. Блокування та регулювання відскоку. Вилка куплена у Велостудіо 2020 року, ТО у Велостудіо у 2021 році, 2022 майже не каталася. Ціна нової близько 8 000 грн. 2. Шикарна гума у робочому стані – спереду тягові SMART SAM ( ціна нової близько 1200 грн), позаду накатисті HURRICANE 29x2.4" ( ціна нової близько 1800 грн). Обидва скати мають посилений захист від пробивання. Реально вел котить і на грунтах і на асфальті - бомба! 3. Цільні вісі спереду та позаду ( у комплект віддам рідні вісі з ексцентриками) Регулярне ТО зі зміною мастила у насипних підшипниках. 4. Касета SKILFUL CS-M260 8s 11-36T- завдяки зірці на 36 зубів забезпечує гарну тягу на підйомах. Касеті 2 роки стан дуже добрий, бо мало катав та акуратно перемикав (ціна нової близько 500 грн) 5. Сідло Terry Figura Max Men з анатомічним вирізом, що підходить і для дальніх поїздок і пересування по місту (ціна такого б/в близько 1200 грн). 6. Велосипед налаштований на дві зірки попереду (дабл-система), проте якщо забажаєте встановлю третю зірку –велику- на місце і налаштую перемикач. Що поганого: 1. Розбите скло на шкалі обох манеток-останне фото ( перемикачах швидкості)- невдало впав. На чіткість не впливають, проте естетику псують. 2. Трохи підігнута права тормозна рукоятка - з тих же причин з тим же результатом. 3. Гріпси ( ручки руля) – вже слід поміняти гума вже «поплила» 4. Коцкі, «загризи» ланцюга , потертості на різних місцях рами, підседділу, проставочних кільцях - куди ж без них! Проте механічно все ціле, без жодних слідів ремонту чи відновлення. Що у комплекті: 1. Роги 2. Крило «болотник». 3. Камери. 4. Вісі, конуса, кулькі 5. Щось ще все не перелічити. РОЗМЕР КОЛЕСА 29" РАМА ростовка 18 MAGELLAN Volans COMP Niner ALU 6061 ВИЛКА повітряна Manitou Markhor 29 100mm (у комплекті віддам проставки ходу 80 та 120мм) РУЛЬОВА КОЛОНКА BikePositive A68 Semi-integrated 1 1/8", AHEAD ВИНОС BikePositive 100мм РУЛЬ BikePositive 31.8*680мм ЗАДНИЙ ПЕРЕМИКАЧ Shimano Alivio 8 ск ПЕРЕДНИЙ ПЕРЕМИКАЧ Shimano Acera 3 ск МАНЕТКИ Shimano Acera (пошкоджене скло, на чіткість роботи не впливає) ТОРМОЗА Tektro Novela Mechanical disc РОТОРИ Передні 180 мм, задні 160 мм ГРИПСЫ Velo VLG-869AD3 із замками чорні 140 мм ( зношені) ШАТУН Shimano Acera 22-32 Z/170MM BLACK Знята зірка на 42 зуби (за бажанням покупця встановлю на місце та налаштую перемикач на 3 зірки спереду КАССЕТА Касета SKILFUL CS-M260 8s 11-36T КАРЕТКА Shimano Acera ОБОДА ALEX RIMS EN24 (DISC/29ER) H36 Black 29" 622*19 ГУМА ПЕРЕДНЯ Schwalbe SMART SAM 29х2.1" ADDIX ГУМА ЗАДНЯ Schwalbe HURRICANE 29x2.4" HS499 Perfomance КАМЕРИ Continental MTB 29 1.75-2.5 Шредер ( автомобільний) У додаток дам ще 2 шт) CІДЛО Terry Figura Max Men, чёрное, 12-15 см ВТУЛКИ BikePositive 36H, M9X100X108 / BikePositive 8 SPEED CASETTE, 36H, M10X135X145, ПОДСЕДСЕДІЛЬНИЙ ШТИРЬ BikePositive 30,9/400 MM ПЕДАЛІ Топталки, стокові (ТІ ЩО НА ФОТО НЕ ЙДУТЬ У КОМПЛЕКТІ) СПИЦІ 14G W/BRASS NIPPLE ЛАНЦЮГ KMC X8 Silver/Silver ( у комплект додам ще один б/в ланцюг) КРИЛО ПЕРЕДНЄ SIMPLA Cross SDF на раму чорний РОГА ВЕЛОСИПЕДНІ X17

23350грн

Подробно
img
Транцевые колеса нержавейка пенополиуретановые для лодки ПВХ
2023-01-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
Транцевые колеса пенополиуретановые для лодки ПВХ, нержавейка, проколобезопасные бескамерные полуавтомат купить в специализированном лодочном интернет-магазине Аква Крузер. Эти транцевые колеса отличаются от обычных транцевых колес наличием литых непрокалываемых пенополиуретановых колес. Вам не придется следить за давлением в покрышках и переживать за возможный прокол колеса. Изготовлены из нержавеющей стали, поэтому колёса можно эксплуатировать даже в морской воде и оснащены полиамидными втулками которые дают дополнительную надёжность . Технические характеристики транцевых колес (полуавтомат) : 1. Высота - 42 см; 2. Диаметр колеса - 26 см; 3. Грузоподъемность - 250 кг; 4. Стойка - квадрат нерж. труба - 25? 25 мм; стенка - 2 мм; 5. Проколобезопасные бескамерные колеса, износостойкие; 6. Сумка-чехол в комплекте. Подробнее смотрите, пожалуйста, на сайте Аква Крузер aquacruiser Быстрая доставка Новой почтой лодочной фурнитуры в любой город Украины, обращайтесь! Заказ на сайте лодочного интернет-магазина Аква Крузер / aquacruiser в любое время или по телефону (с 10: 00 до 18: 00 с понедельника по пятницу) : +38 (067) 991-52-82 или +38 (066) 465-02-50 Аква Крузер - Ваш комфорт на воде!

1 970грн

Подробно
img
Ролики детские Decathlon / Роликові ковзани дитячі
2023-03-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
також є шолом і захист для них ТЕХНІЧНІ ДЕТАЛІ: КОЛЕСА ТА ПІДШИПНИКИ Тоді як досвідченим користувачам більше підійдуть підшипники ABEC 1-7, на цих роликах стоять підшипники, призначені для маленьких початківців для приємного і безпечного катання. Загалом, ці ролики їздять повільніше. А щодо коліс, їхній діаметр становить 63 мм. ЯК ЗМІНИТИ РОЗМІР Бачиш маленький язичок спереду черевика? Просто перестав застібку на потрібну цифру: 1 – це найменший розмір, 2 – середній і 3 – найбільший. Так ти додаєш вільний простір попереду і отримуєш ще два розміри. Вигадливо, правда? РОЛИКИ PLAY 3 УЖЕ ЦІЛИХ 8 РОКІВ ДОПОМАГАЮТЬ МАЛЕНЬКИМ РАЙДЕРАМ :) Ми дуже пишаємося тим, що нам уже 8 років! Лише завдяки враженням і побажанням, які надходять від наших користувачів, ми маємо змогу постійно вдосконалювати нашу продукцію. Зокрема, саме ви запропонували ідею "набору для стабілізації" — невеликого осьового гвинта у задній секції рами, щоб переставити колеса подібно до триколісного велосипеда. Це справді просто, а дітям легше вчитися кататися. Трохи згодом ми вдосконалили застібки, які фіксують ковзани. Тож ми щиро вдячні вам — нашим покупцям! ГУМОВІ ЧИ ПЛАСТИКОВІ КОЛЕСА/ГАЛЬМА? На відміну від пластику, який забезпечує кочення, але не гальмує, гума на цих колесах (63 мм) забезпечує чудове зчеплення з поверхнею. Вона не дає дитині послизнутися під час відштовхування та допомагає ефективно гальмувати. Крім того, гума стирається повільніше за пластик. Команди фахівців OXELO постійно працюють над тим, щоб твоя дитина залишалася в безпеці, незалежно від того, наскільки добре вона вміє кататися. Тому ми оснащуємо наші дитячі ковзани колесами і гальмами з гуми, а не ПВХ. ЯК РЕМОНТУВАТИ ТА ДОГЛЯДАТИ ЗА РОЛИКАМИ? Ти можеш придбати колеса різних розмірів (навіть такі, що світяться в темряві), гальма та сумісні гвинти на нашому сайті. Це все легко встановлювати. ЩО РОБИТИ, ЩОБ КОЛЕСА СЛУЖИЛИ ДОВШЕ? Колеса на роликових ковзанах зношуються з різною швидкістю. Тому радимо регулярно міняти їх місцями. Якщо колесо стерлося до першого з семи контрольних кілець, видимих всередині, настав час його переставити. ЯК МИ ПЕРЕВІРЯЄМО ЯКІСТЬ РОЛИКІВ? Усі роликові ковзани проходять лабораторні випробування. Вони підтверджують відповідність виробу чинним європейським стандартам та перевіряє швидкість зносу. Ми також проводимо дослідження за реальних умов. Деякі з них фокусуються на вимірюваннях, а інші проводяться, щоб дізнатися враження користувачів. В результаті отримуємо протестований, перевірений і схвалений продукт, у тому числі, райдерами з наших партнерських клубів! КОМПЛЕКТ ДЛЯ СТАБІЛІЗАЦІЇ (АРТ. 8282768) Набір для стабілізації) можна встановити на роликові ковзани PLAY3 і PLAY5 будь-якого розміру. Такий комплект для стабілізації дозволяє дітям починати кататись в триколісному режимі. Це ідеальний спосіб підвищити стабільність під час перших поїздок, щоб діти ставали більш впевненими. Комплект вже встановлено на всі роликові ковзани PLAY3 (розміри EU 25/27).

300грн

Подробно
img
РІЗНІ МОДЕЛІ велосипед дитячий підлітковий від 3 років і вище
2023-03-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Дрогобич
ВЕЛИКИЙ ВИБІР ВЕЛОСИПЕДІВ У НАС НА САЙТІ: www.facebook.com/groups/738871819619733 (сайт потрібно копіювати) *** Різні ціни, моделі та кольори. *** ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ. НАЛОЖНИЙ ПЛАТІЖ. ОПЛАТА ПРИ ОТРИМАННІ. ВСІ ПИТАННЯ ПО ТЕЛ. *** ОГЛЯД У М.ДРОГОБИЧ ХОРОШІ ВЕЛОСИПЕДИ ЗА ДОСТУПНИМИ ЦІНАМИ! Колеса 14 від 3 років Колеса 16 від 4 років Колеса 18 від 5 років Колеса 20 від 6 років Колеса 24 від 7/8 років Колеса 26 27.5 29 від 130 см і вище ТЕЛЕФОНУЙТЕ - ДОПОМОЖЕМО З ВИБОРОМ

2555грн

Подробно
img
??Ролики Oxelo Детские Раздвижные ролики??размер 33-35 Роликовые??
2023-04-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Кривий Ріг
Детские Раздвижные Ролики OXELO EU 32/35 FIT Серые Ролики FIT подходят для детей, которые уже имеют опыт катания на роликах или коньках и/или преодолевают большие расстояния. ОСОБЕННОСТИ Для большего комфорта полугибкий сапожок и подошва изготовлены из пеноматериала. Тройная система затягивания: шнурки, пряжки и липучки для фиксации ног. Резиновые колеса и тормоза позволяют избегать заносов и эффективно тормозить. Ролики растут вместе с ребенком! Увеличивайте ролики на 3 размера. Отличное качество скольжения благодаря алюминиевой раме и подшипникам ABEC 3. Размер регулируется в 3 этапа: 1. Поверните рычаг. 2. Потяните за носочную часть ботинка. 3. Опустите рычаг. Благодаря регулировке ролики прослужат ребенку не один сезон. Чтобы ребенку было комфортно, выбирайте подходящие именно ему ролики: избегайте тяжелых (не соответствующих физической подготовке) или слишком больших моделей (если нога будет скользить внутри ролика, ребенок не сможет сохранять правильное положение тела и контролировать траекторию). КАКОЙ УРОВЕНЬ КОМФОРТА ГАРАНТИРУЕТ МОДЕЛЬ FIT 3? Полужесткий внутренний сапожок со вставками из пеноматериала для повышения комфорта. Благодаря вставкам из сетчатого трикотажа внутренний сапожок вентилируется и впитывает пот, что позволяет ногам дольше оставаться сухими. Ролики очень легко надеваются благодаря простой и эффективной системе фиксации: микрометрическая клипса сверху для точности регулировки + липучка на подъеме стопы для фиксации ноги в сапожке. Эластичные шнурки: размеры 32–35 , классические шнурки: КАК ОБЕСПЕЧИВАЕТСЯ ТОРМОЖЕНИЕ НА МОДЕЛИ ДЕТСКИХ РОЛИКОВ FIT 3? Рама из композитного материала отличается малым весом и облегчает процесс обучения: она обеспечивает хорошее качество скольжения. Колеса диаметром 70 мм, жесткость 80A и подшипники ABEC 3 гарантируют отличное соотношение маневренности и удовольствия от скольжения. Ролики оснащены обычной тормозной резинкой, которую можно установить на правую или левую ногу. Сменные тормозные колодки можно приобрести в магазине. РЕЗИНОВЫЕ КОЛЕСА И РЕЗИНОВЫЕ ТОРМОЗНЫЕ КОЛОДКИ: КАКОВЫ ПРЕИМУЩЕСТВА РЕЗИНЫ ПО СРАВНЕНИЮ С ПЛАСТИКОМ? В отличие от пластика, который рвется, а не тормозит, резина обладает хорошим сцеплением: она позволяет ребенку кататься без проскальзывания в фазе отталкивания, а также эффективно тормозить. Также резина изнашивается меньше, чем пластик. Бренд Oxelo делает все для безопасности ребенка, независимо от его технического уровня. Все наши детские роликовые коньки мы оборудуем колесами и тормозами, изготовленными из резины, а не из ПВХ. КАК ПРОДЛИТЬ СРОК СЛУЖБЫ КОЛЕС? В зависимости от того, где они размещены на коньках, некоторые колеса будут изнашиваться быстрее других. Не забывайте регулярно менять их местами. Их нужно заменить, когда износ достигнет первого из 7 видимых кругов на внутренней стороне колеса. КАКИЕ КОЛЕСА НЕОБХОДИМЫ ДЛЯ РОЛИКОВ FIT 3? Ролики FIT3 оборудованы колесами 70 мм. Ролики размеров 32–35

500грн

Подробно
img
thule wheel carrier 542-2 крепление вело колеса thule outride 561
2023-05-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Продам держатель переднего колеса thule wheel carrier 545-2. Б/у в отличном состоянии. Thule Wheel Carrier - багажник для переднего колеса со стандартной осью или для колес с дисковыми тормозами, крепление для перевозки снятого с передней вилки колеса велосипеда на поперечинах. Аксессуар для моделей вело креплений Thule OutRide 561, Thule ThruRide 565, Thule Sprint XT. Устанавливается на дуги аэродинамического профиля. Особенности Идеальный аксессуар для Thule OutRide 561. В нерабочем состоянии может откидываться вниз к крыше. В комплекте T-Track адаптеры (20x20 мм) для монтажа багажника велосипеда прямо в Т-образные пазы рейлингов автомобиля. Подходит для переднего колеса с обычной осью или колесами с дисковыми тормозами. Прочно фиксирует колесо. Вмещает колеса до 29 дюйма (не подходит для колес с осью 15 мм).

2000грн

Подробно
img
Транцевые колеса для лодки, транцеві колеса нержавійка КТ4Н для човна
2023-06-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Транцеві колеса з нержавіючої сталі марки AISI 304 по найкращій ціні з величезною додатковою знижкою для оптових покупців. По багаточисельним проханням наших клієнтів була створена модифікація сучасних, максимально універсальних транцевих коліс КТ4Н, які підходять майже до всіх надувних човнів, і при цьому зберігають найвищий рівень естетичності без "ефекта задраних ніг". Незважаючи на найкращу ціну серед коліс із нержавіючої сталі, найвідповідальніші деталі, які кріпляться на транець Вашого човна, і несуть максимальну нагрузку, виконані з нержавіючої сталі ТОВЩИНОЮ 3мм (бо основи зі сталі товщиною 2мм, як показала практика, гнуться після другого використання)! При виборі коліс будьте уважні, бо деталі з товщиною 2мм використовуються тільки в найдешевших модифікаціях транцевих коліс, і з вище означених причин не користуються попитом серед наших клієнтів. Використовуючи основи зі сталі товщиною 3мм, дбайливо виготовлені за допомогою сучасного лазерного обладнання стійки коліс можна зафіксувати у 2 положеннях, що підійде як для човнів з косинками від забризгування, коли не можливо встановити стійки паралельно транцю, так і для човнім з НДНД або інтерцептором, або іншими виступаючими частиними в нижній частині транця. Для прикладу на фото 6 представлені колеса КТ4Н на човні з НДНД та інтерцептором. КТ4Н комплектуються на вибір клієнта стандартними стійками або подовженими (які саме Вам потрібні, прохання уточнювати при оформленні замовлення). Транцеві колеса КТ4Н за замовчуванням комплектуються надувними пневматичними колесами з червоним або жовтим диском і чорною покришкою. За додаткову плату, можлива комплектація колесами покращеної якості із сірим диском та чорною покришкою, як надувними так і пінополіуретановими, заміною підшипників на пластикові втулки, компектація посиленими основами, сумкою для коліс (фото 8). На нашому сайті Ви зможете ознайомитися з іншими корисними аксесуарами для відпочину на воді, такими як кріплення датчику ехолоту, тримач для спінінгу, візок для моторів і човнів, якір, крісло в човен і багато іншого. ВАЖЛИВО: акційна ціна можлива при оформлені замовлення через наш сайт tehnoparus.com.ua з приміткою "ціна олх ". При виникненні питань щодо придбання нашої продукції, набирайте наш відділ продажів, а з технічних питань - відділ технічної підтримки. Телефони вказані в розділі "Контакти" на сайті нашої компнанії tehnoparus.com.ua. Транцевые колеса для надувной лодки, лодки ПВХ, серии КТ4 купить у производителя в Украине.

2399грн

Подробно
img
Велотренажер SPINNING MALATEC 9644 нагрузка 120 кг
2023-09-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
СТАЦІОНАРНИЙ ВЕЛОСИПЕД - ВРОБИТЬСЯ ПОВНА РЕГУЛЮВАННЯ - сідло регулюється у 2 положеннях: вертикальному (на 5 рівнях) та горизонтальному . Крім того, у вас також є можливість регулювання висоти керма на 5 рівнях . Правильне положення під час вправ дуже важливо, тому обов’язково відрегулюйте його. Крім того, спінінговий велосипед має можливість регулювати амортизацію, ви можете адекватно налаштувати його під час тренувань, які ви робите. МЕХАНІЧНИЙ - велосипед, що пряде, має систему механічного опору з приводним ременем і сталевим маховиком. Завдяки особливій конструкції пристрій досягає сили тяги 10 кг за допомогою маховика 8 кг . КОМП'ЮТЕР - під час тренування він покаже такі параметри, як: час тренування, пройдена відстань, спалені калорії, швидкість. Існує також функція SCAN, яка дозволяє переглядати значення з різними інтервалами . Бортовий комп'ютер забезпечує постійний контроль під час виконання вправ. ТРАНСПОРТНІ КОЛЕСА - передня база оснащена колесами, тому ви можете легко перемістити велосипед у зручне місце . Задня основа, з іншого боку, регулюється за допомогою ручки, що дозволить вам вирівняти велосипед, наприклад, у разі нерівностей. СПЕЦИФІКАЦІЯ - тип: прядильний; максимальне навантаження: 120 кг; блок живлення комп’ютера: 2x AAA (в комплекті); регулювання висоти керма: 5 рівнів; регулювання висоти сидіння: 5 рівнів; горизонтальне регулювання сидіння: так; підшипники: металеві; система опору: механічна; регулювання сидіння: вертикальне / горизонтальне; регулювання керма: вертикальне; сила опору маховика: 10 кг; вага маховика: 8 кг; розміри (довжина / ширина / висота): 101/50 / 95 см; вага комплекту: 25,1 кг; вага з упаковкою: 28,3 кг ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ тип: прядильний максимальне навантаження: 120 кг джерело живлення комп'ютера: 2x AAA (в комплекті) регулювання висоти керма: 5 рівнів регулювання висоти сидіння: 5 рівнів горизонтальне регулювання сидіння: так підшипники: металеві система опору: механічна регулювання сидіння: вертикальне / горизонтальне регулювання керма: вертикальне сила опору маховика: 10 кг вага маховика: 8 кг розміри (довжина / ширина / висота): 101/50 / 95 см вага комплекту: 25,1 кг вага з упаковкою: 28,3 кг ФУНКЦІЇ SCAN - сканування (показати всі параметри) TIME - таймер SPD - швидкість DST - відстань CAL - лічильник спалених калорій ODO - одометр Код виробника 9644 велотренажера зі стаціонарним велотренажером Спінінг - це проста і одна з найефективніших форм аеробних тренувань. Навчання на ній безпечне, немає ризику отримати травму. Перевагою тренування на спінінговому велосипеді є той факт, що ви можете робити це незалежно від пори року - це особливо корисний пристрій під час несприятливої ??погоди, особливо восени чи взимку. Під час тренування спінінгу можна досягти тих самих ефектів, і навіть краще, як під час їзди на велосипеді з однією відмінністю - ви можете робити це, коли захочете! Під час тренування ви також можете виконувати додаткові рухи, махи тощо - тренування зі спінінгом - це тренування на витривалість, воно вимогливе і охоплює практично все тіло - під час вправ немає часу на нудьгу. Стаціонарний велосипед. Велотренажер, що обертається. Вага виробу з упаковкою: 28,3 кг Велотренажер. Спінінг велотренажер. Висота сидіння 27-34 см Уявіть собі - ви кожен день захоплюєтесь своїм прекрасним спортивним тілом і насолоджуєтесь ідеальним здоров'ям завдяки вправам на велосипеді - не виходячи з дому. Тим часом ви втрачаєте багато грошей на добавки, які лише схуднуть у вашому гаманці. Ви витрачаєте ціле багатство у спортзалі і втрачаєте час на подорожі. І півгодини на день досить, приблизно 3 рази на тиждень на велосипеді у вашому домі - прийміть виклик і подбайте про свою фігуру! ВИ ОТРИМАЄТЕ: більша ефективність дихальної системи покращується серцево -судинна здатність усунення целюліту і розтяжок хвороба здорове тіло, схуднення міцні суглоби і кістки, що зменшує сприйнятливість до травм і травм красива фігура, якою будуть захоплюватися всі - ваш колишній партнер позеленіє від заздрості! Тренуючись протягом години, ви спалите понад 500 ккал. Просто покладіть велосипед у вітальню та увімкніть улюблений серіал або просто музику, і година тренування пройде в мить ока - велосипед настільки тихий, що не заважатиме вашим розвагам. Стаціонарний велосипед. Тренувальний велосипед зі спінінгом. Довжина виробу в розкладеному вигляді - 24 см Стаціонарний велосипед. Велотренажер, що обертається. Вага виробу з упаковкою: 28,3 кг ТРАНСПОРТНІ КОЛЕСА Передня база оснащена колесами, тому ви можете легко перемістити велосипед у зручне місце. Задня основа, з іншого боку, регулюється за допомогою ручки, що дозволить вам вирівняти велосипед, наприклад, у випадку нерівностей. 1. КОМП'ЮТЕР 2. РЕГУЛЮВАННЯ ВИСОТИ КРІЛЯ 3. РЕГУЛЮВАННЯ МНОГОСТАЙДОВОГО ОПОРУ 4. СИДЛО ПІДВІСКИ 5. ВЕРТИКАЛЬНА І ГОРИЗОНТАЛЬНА РЕГУЛЯЦІЯ СИДЕННЯ 6. ТРАНСПОРТНІ КОЛЕСА 7. МАХОВИК 8. Амортизація 9. ПРОТИПОХОДНІ НОЖНИКИ 10. РІВНЮВАННЯ НОГ 11. Кермо Стаціонарний велосипед Spining навчальний велосипед від Malatec Велотренажер. Спінінг велотренажер. Тип спінінга СИСТЕМА МЕХАНІЧНОГО ОПОРУ Обертовий велосипед має систему механічного опору з приводним ременем і сталевим маховиком. Завдяки особливій конструкції пристрій досягає сили тяги 10 кг за допомогою маховика 8 кг . ПОЛОЖЕННЯ КРУЧНОГО / ЗРУЧНОГО НАВЧАННЯ Кермо було розроблено для забезпечення максимального комфорту під час тренування. Ручки покриті м'яким, не ковзаючим матеріалом , що підвищує комфорт тренування. Стаціонарний велосипед Spining навчальний велосипед Додаткові функції Транспортні колеса місце для регулювання керма пляшки води Дисплей регулювання сидінь Велотренажер. Велотренажер спінінг. Механічний тип ЗНАХОДЖЕННЯ Завдяки регулюванню за допомогою ручки, ви можете регулювати твердість амортизації, що дозволить вам адаптуватися до даної підготовки. РЕГУЛЮВАННЯ МНОГОСТАЙДОВОГО ОПОРУ Ви налаштуєте велосипед під свої потреби та можливості. Неповільний біг допомагає вам боротися зі спокусою зупинитися, тому ви отримуєте 100% тренувань. Однак у разі, якщо вам потрібно раптово зупинити маховик, натисніть на ручку - тоді ви будете гальмувати безпечно. Велотренажер спінінг Модель 9644 Велотренажер. Велотренажер. Вага виробу 25,1 кг СЕДЛО З ПІДВІСОЮ Наша модель оснащена м'яким сідлом з амортизацією ударів , що забезпечує комфорт навіть під час довгих годин їзди. ВЛАСНИКИ ДЛЯ НОЖЕК Велосипед має регульовані ручки, які стабілізують і шокують ногу. Педалі з нековзкого матеріалу. Велотренажер зі спінінгом. Максимальна вага користувача 120 кг Велотренажер. Спінінг велотренажер. Висота сидіння 27-34 см СТАБІЛІЗАТОРИ Спереду і ззаду, а також додаткова широка сполучна рама забезпечують впевнену їзду навіть під час проміжків часу. Стабілізатори додатково оснащені протиковзкими накладками для підвищення безпеки. КОМП'ЮТЕР Пристрій має багатофункціональний бортовий комп'ютер з РК-дисплеєм , що полегшить контроль за навчанням. ФУНКЦІЇ SCAN - сканування (показати всі параметри) TIME - таймер SPD - швидкість DST - відстань CAL - лічильник спалених калорій ODO - одометр Стаціонарний велосипед Spining навчальний велосипед Додаткові функції Транспортні колеса місце для регулювання керма пляшки води Дисплей регулювання сидінь Велотренажер. Велотренажер. Маховик вагою 8 кг ПОВНА РЕГУЛЮВАННЯ Велосипед має міцну раму, що забезпечує стійкість під час тренування. Сідло регулюється у 2 положеннях: вертикальному (на 5 рівнях) та горизонтальному. Крім того, у вас також є можливість регулювання висоти керма на 5 рівнях. Правильне положення під час вправ дуже важливо, тому обов’язково відрегулюйте його. ВІДКЛАДНИЙ І СТВЕРДЖЕНИЙ БРЕНД MALATEC Тисячі людей у ??всьому світі вже довіряють нашому бренду MALATEC. Тому не чекайте до останньої хвилини, щоб купити і КУПИТЬ СЬОГОДНІ! Стаціонарний велотренажер зі спінінговим велосипедом EAN 5900779935433 Стаціонарний велосипед Spining навчальний велосипед Додаткові функції Транспортні колеса місце для регулювання керма пляшки води Дисплей регулювання сидінь ДАТЧИК ІМПУЛЬСУ МІКРОКОНТРОЛЕРА Це полегшить вибір правильного тренування на велосипеді, а ваш пульс буде постійно під контролем. Стаціонарний велосипед. Велотренажер, що обертається. Вага виробу з упаковкою: 28,3 кг Велотренажер. Тренувальний велосипед, що пряде. Висота виробу в розкладеному вигляді: 81 см Стаціонарний велосипед. Тренувальний велосипед зі спінінгом. Довжина виробу в розкладеному вигляді - 24 см Велотренажер. Спінінг велотренажер. Висота сидіння 27-34 см Стаціонарний велотренажер зі спінінговим велосипедом

7900грн

Подробно
img
Транцевые колеса BVS КТ270 STR для лодки ПВХ
2023-11-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Транцевые колеса BVS КТ270 STR  - съемно-откидные, парные, универсальные, тип "трансформер", изготовлены из черного металлопроката с последующим анодированием цинком. Крепеж оцинкованный. Колеса пневматические. Больше информации на нашем сайте bvs-kharkov.com.ua Отличительной особенностью КТ270 STR является: - НЕ ТРЕБУЕТСЯ СВЕРЛЕНИЕ ТРАНЦА!         - оригинальная конструкция дополнена нижним "поворотным фиксатором" - который обеспечивает надежную фиксацию струбцины на транце (как с плоским днищем, так и с килевым днищем),  - оригинальная система быстрой фиксации - самоудерживаемый штифт   (штифт  удерживается втулкой из полимера запрессованной в трубе стойки), позволяет быстро и надежно зафиксировать колеса в выбранном положении.      Также система фиксации обеспечивает практически бесшумную работу всей конструкции (что очень приятно для ушей, особенно во время нахождения на воде).  - устанавливается на любые стандартные транцы (высота транца - от 320мм до 410мм, толщина - от 15мм до 40мм),  - эргономичная конструкция оригинальных ключей (2шт), с фиксацией на струбцине, - наличие трех положений стойки колес (трансформер): рабочее, походное и транспортировачное - наличие практичной сумки из водоотталкивающей ткани для хранения и переноски колес, - поставляется в собранном виде в удобной упаковке с инструкцией по установке на лодку. Колеса КТ270 STR компактны, просты и надежны. Конструкция данной модели позволяет складывать лодку вместе с колесами в лодочную сумку для транспортировки. Нагрузка на колеса до - 170 кг. Возможность устанавливать дополнительные аксессуары. АКЦИЯ!!! При покупке любой модели транцевых колес BVS набор Держателей спиннинга ДС140 (2шт.) - всего за 220 грн. Программа лояльности для клиентов.

3090грн

Подробно
img
Электровелосипед Вольта Стелс Бомбер 5000
2023-11-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Одесса
наличие, цену, др. модели см на сайте elektrovolta. com. ua\ ЭКСПЛУАТАЦИОННЫЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Максимальная скорость с помощью только мотор колеса: до 72 км/час (зависит от нагрузки и дорожных условий Максимальная скорость: мотор колесо + педали: 72 - 85 км/час (зависит от физических возможностей велосипедиста) Расстояние пробега от аккумулятора + педали: 120 – 200 км Расстояние пробега при помощи аккумуляторов (от одной зарядки) : 110 – 140 км (в зависимости от условий эксплуатации) Расход электроэнергии: 1. 5 – 3 квт. час. на 100 км Максимальный угол подъёма, преодолеваемого при помощи только мотор колеса: примерно 25 - 30% (зависит от нагрузки) Максимальная полезная нагрузка: 130 кг ЭЛЕКТРОПРИВОД: Максимальная мощность мотор колеса: 5 Квт (ограничена электроникой) Мотор колесо: Вольта байкс; номинальное напряжение 48-72v; номинальная мощность 3000w, прямо-приводное, безщеточное (BLDC) , на постоянных неодимовых магнитах, с датчиками Холла Аккумуляторная батарея: литий ионная, LG 60v34Ah (2013 Вт*ч) , размещаемая внутри рамы электровелосипеда. Батарея не имеет отдельного бокса для быстрого снятия и заряжается на электровелосипеде. *Примечание: Возможна комплектация наружной дополнительной аккумуляторной батареей. При этом увеличится расстояние пробега и стоимость электровелосипеда. Автоматическое зарядное устройство: AC220v/DC67. 2v5A (опционально – более мощное) Время зарядки аккумуляторов: 1 – 7 час. (в зависимости от степени разряда) Обычный срок эксплуатации литий ионных аккумуляторных батарей Volta bikes, проверенный на практике, составляет примерно 5 - 7 лет. Примечание: Советуем сравнивать любые аккумуляторные батареи по их мощности в ватт часах. Для этого нужно выяснить номинальное напряжение батареи в вольтах и ёмкость в ампер часах, а затем – перемножить этих два показателя. Чем больше мощность батареи в ватт часах – тем больше будет расстояние пробега, в аналогичном режиме движения, для электровелосипедов со схожими параметрами. УПРАВЛЕНИЕ: автоматический выключатель (на аккумуляторной батарее) замок зажигания Управление скоростью: ручка газа (мотор колесо подключается и его скорость регулируется ручкой газа) ; LСD дисплей с пультом управления имеет следующие функции: включение / выключение питания спидоме тр одометр инди кация уровня заряда аккумуляторной батареи ваттметр (уровень используемой мощности мотор колеса) переключение 5-и виртуальных передач мотор колеса подсветка настройка диаметра колеса РАЗМЕРЫ И ВЕС: Размеры электровелосипеда: 1950 мм (длина) ; 660 мм (ширина) ; 1160 мм (высота) Размер рамы: 26`` База (расстояние между осями колёс) : 1290 мм; Вес: 56 кг ОСНОВНЫЕ КОМПОНЕНТЫ: Рама: стальная, Super Stels Bomber Материал рамы: сталь 2мм; Передняя вилка: TAIWAN Zoom 680 DH, рабочий ход: 180mm Тормоза передние / задние: дисковые гидравлические Logan, тормозные диски диаметром 203 мм Задний амортизатор ККЕ Rear shock Обода: 26``, мотоциклетные, двойные, усиленные, из алюминиевого сплава; Покрышки 26 х 2. 6 Кеnda Вынос руля: Neco Руль: «Zoom», из алюминиевого сплава седло: Plush, регулируется по высоте Трансмиссия с компонентами Shimano, 7 скоростей Боковая подножка Доступные цвета рамы: чёрный; белый; Внимание! Фото товара даёт общее представление о его внешнем виде и может отличаться в деталях, либо по цветовой гамме от продаваемого изделия. Комплектация изделия производится в соответствии с описанием в разделе «комплектация». КOМПЛЕКТАЦИЯ электровелосипед Вольта Стелс Бомбер 5000 автоматическое зарядное устройство 230vАС/67. 2v5A-DC инструкция по эксплуатации предоставляется в электронном виде. Распечатанная на бумаге инструкция, предоставляется по запросу клиента, при заказе товара гарантийный талон ГАРАНТИЯ Гарантия 1 год без ограничения пробега

1 815грн

Подробно
img
Колеса для роликів Rollerblade 80 mm
2023-11-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Ірпінь
Колеса для роликів Rollerblade Hydrogen Spectre 80 mm 85A Продаю 2 колеса з набору. Якщо вам, як і мені потрібні не 4, а 3 колеса, то вам не доведеться купувати 2 комплекти, а тільки 1 + 2 колеса, чим дуже зекономите. Колеса для фріскейту преміум якості. Інформація і ціна в магазині на фото.

1000грн

Подробно
img
Велосипедні покришки, шини, фолдінгові Obor Rapid Ray 29x2.1
2022-12-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Пара велопокришок Obor Rapid Ray 29x2.1, фолдові, нові, невживані, ціна за пару. Покришка OBOR Rapid Ray 29x2.1" Folding адаптована для швидкої їзди, різкості та міцності, як зуби акули. І новий дизайн мікрозахоплення представлений на кожному блоці для досягнення чудового контакту із землею. Переважний вибір професійних райдерів! Rapid Ray це універсальна шина, яку можна встановлювати, як спереду, так і ззаду, на вибір гонщика. Особливості: Технологія SKINWALL дає можливість полегшити покришку при цьому зберегти її міцність та зносостійкість. Характеристики: Діаметр колеса: 29x2.1; Корд: келаврова нитка; Захист від проколів: базовий; Розміри (ETRTO): 52-622; Робочий тиск 40-60 PSI; Ширина шини: 2.1; Щільність плетіння корду: 60 TPI.

1200грн

Подробно
img
Колеса заднє і переднє Salt для BMX ,bmx,mtb,bike,мтб,бмх велосипеда
2023-02-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Instagram - garage.bikes ВІДПРАВЛЮ в будь яке місто України,зручною для вас службою доставки . Колеса заднє та переднє на бмх велосипед.Колеса в хорошому стані,без люфтів і не криві. -Колеса 20 дюймів. -Втулки Salt,на шарах, задня ось 14 мм,передня 10мм,зад втулка на драйвері 9Т і з одним пром-підшипником. -Обода Salt однослойні,алюмінієві,міцні. -36 спиць. Ободні лєнти в комплекті. Ціна вказана за комплект,можливий продаж окремо. Також в наявності є і інші колеса,як дорощі так і дешевші,також є окремо втулки, обода,покришки,камери,та інші запчастини для бмх.. В наявності є ще декілька бмх і дуже багато різних запчастини до них .Запитуйте в ЛС так як в обяви все не викладую . . дзвоніть, пишіть все детально розповім,відправлю в будь яке місто України будь-якою слубою доставки.

2500грн

Подробно
img
Трюковий Самокат Maraton DISTRICT алюмінієві колеса 100 мм
2023-04-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернігів
Самокат Maraton DISTRICT алюмінієві колеса Продукція Maraton ™ високої якості відрізняється від інших унікальним дизайном та різноманітними варіантами колірних рішень, здатних задовольнити смак та вимоги будь-якого покупця. Головний принцип нашої компанії: максимально висока якість відповідно до стандартів ЄС за доступною ціною. Саме тому, ми щодня створюємо, доповнюємо, експериментуємо та покращуємо якість нашої продукції. Товари для спорту Maraton ™ включають найактуальніший асортименти для всіх сезонів року і не тільки для дітей, але і для дорослих. Гіроскутери, Міні-сигвеях, Електро-самокати, самокати, Ролики, Ковзани, М'ячі, скейтборди, Лонгборди, триколісні дитячі велосипеди, Біговели, Захист та багато іншого Модель самокату для трюків District вважається початковою, вона підійде для ознайомлення. Це гарне рішення для дітей та підлітків, щоб познайомитися з новим екстремальним видом спорту. Самокат підійде для навчання не дуже складних трюків, стрибків та щоб звикнути до катання. Доступне обертання керма на 360 градусів. Висока якість грипси, досить рогаті. Руки ковзати не будуть. Кермо розташоване на комфортній висоті, 75 см від платформи, це зручне рішення для людей середнього зросту. Ширина 50 див. Система кріплення керма та рами стандартна для такого класу самокатів, за допомогою двох гайок у підставі керма. Кермо на осі щільно закріплюється хомутом на 4-х болтах. Надійна фіксація забезпечена. Розмір рами 50*10 см. Це зручні розміри для катання. Наприкінці рами є гальмо. Зверху наждачне покриття. Колеса не шумлять, м'яко проходять всі нерівності і беруть він удари після приземлення. Спеціально пророблені підшипники – досить міцні, дають плавний хід та гарний набір швидкості. Кріплення – затискач, на 4 болти. Колеса: легені, полівінілхлорид (пластик). Характеристики: - Виробник - Maraton - Країна реєстрації бренду - Україна. - Рульова система - Різьбова компресія - Кермо - Y-подібне - Висота самокату – 84 см - Висота керма – 60.5 см - Ширина керма – 49 см - PEG - Ні - Діам. коліс (мм): Переднє х Заднє100 ? 100 - Колеса - PU Поліуретан - Підшипники - ABEC 7 Chrome - Матеріал деки. - Покриття деки - Наждачка - Довжина деки – 500 мм. - Ширина деки – 100 мм. - Макс.навантаження (кг) – 100 кг - Матеріал рульової стійки. - Матеріал грипс - Гума - Хомут - Алюмінієвий 4 болти. В наявності 3 варіанти принта: - Мортол комбат - Кеди - Колесо у вогні Оплата та доставка зручним для вас способом! Деталі за номером: 09******72 Петро

1700грн

Подробно
img
Детские ролики. Супер набор с защитой, шлемом и сумочкой. 7 цветов!
2023-05-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА Укрпочтой до 31.03.23 при оформлении заказа через OLX-доставку! Цена актуальная. Размеры в наличии: 28-33 (18 - 20,5 см по стельке) 34-37 (21 - 23,5 см по стельке ) Цвета в наличии: розовый, сиреневый, синий, красный, тиффани (бирюзовый), черный, зеленый. КАЧЕСТВО ГОРАЗДО ВЫШЕ ЦЕНЫ! Колеса - полиуретан (не пластик)! Передние колеса светящиеся! При желании задние колеса можно переставить по 2 в ряд. Набор осей для перестановки задних колес + 30 грн. В комплект входит: - ролики - шлем - налокотники - наколенники - защита для запястий - сумочка-рюкзак Этот замечательный набор включает в себя все необходимое начинающему роллеру - качественные и надежные ролики, шлем, набор наколенников, налокотников и защиты на запястья, а так же удобную сумку-рюкзак. А возможность переставлять попарно задние колеса делают этот комплект идеальным вариантом для обучения езде на роликах! Роликовые коньки в данном наборе сочетают в себе все основные требования к качественным роликам - полиуретановые мягкие колеса, алюминиевая рама, надежный подшипник ABEC 7. Мягкие дышащие сетчатые материалы внутри ботинка делают езду приятной и комфортной. Данная модель роликовых коньков с легкостью регулируется по размеру ноги ребенка одним нажатием на кнопку раздвижного механизма. Удобная сумка для роликов, входящая в комплект, кроме обычной ручки имеет так же крепления как у рюкзака (для ношения на спине). Технические характеристики роликов : Тип: детские раздвижные Застежка: классическая система шнуровки, пяточный ремень, клипса с фиксатором Вентиляция: дышащие материалы Раздвижной механизм: Push & Pull (кнопочный) Рама: алюминий Подшипники: ABEC 7 Материал колес: PU (полиуретан) Жесткость колес: 80A Размер колес: - р. 28-33 - 64 мм - р. 34-37 - 70 мм

1240грн

Подробно
img
Ролики Роликовые коньки Rollerblade девочка мальчик 28-32
2023-08-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Пісочин
Оригінальний комплект фірмових роликових ковзанів Rollerblade 28-32 розмір 17,5-20,5см. Чорно-фіолетові - 2300 Шлем - 600 Захист - 400. Продається тільки комплектом!!! В наявності на дівчинку 28-32. Ролик розсувається на 4 розміри. У найменшому розмірі (28-32) на роликових ковзанах стоять по 3 колеса на черевик, це компенсується досить великим діаметром коліс. У комплекті йде захист (панчобний) на коліна і на лікті, захист на зап'ястя з міцною пластмасовою пластиною. Також у наборі йде шолом з регулюванням об'єму голови. Виробництво: В'єтнам Стан: відмінний, діти каталися пару разів. Є відео стану роликів і додаткові фото. Пишіть, надішлемо. Опис Rollerblade Spitfire В основі класичний роллерблейдівский черевик з жорстким кафом і ущільнювачами всередині. Він виготовлений з щільних дихаючих матеріалів, які відмінно відводять вологу. Ролики розсувні (розсовується на 4 повні розміри), вистачить на декілька років. Сам механізм виконано з якісного металу. Рама з дуже міцного композитного пластику, не гнеться і не піддається іншим деформаціям. Можна ставити колеса з більшим діаметром ніж в базовій комплектації (макс. 76-мм). За допомогою потрійної системи фіксації — верхня бакля (застібка), шнурівка, ремінець з надійною липучкою — нога в черевику тримається досить міцно та комфортно. Колеса з поліуретану, досить зносостійкі, мають діаметр 72 міліметри та жорсткість 80А. При необхідності, для більш швидкого катання, можна поставити колеса з більшим діаметром 76 мм. У розмірі 28-32 встановлено тільки 3 колеса для кращої маневреності та меншої ваги ковзана, в інших розмірах — по чотири. Завдяки підшипникам Роллерблейд третього класу точності ролики їдуть плавно, без ривків.

2300грн

Подробно
img
Транцевые колеса BVS КТ270 Штифт
2023-11-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
КТ270 Штифт транцевые колеса (тип "трансформеры") с  фиксацией   самозажимным   штифтом НАЗНАЧЕНИЕ: Доставка Вашей надувной лодки в снаряженном состоянии (с мотором и вещами) от места хранения(сборки) до береговой линии. ВОЗМОЖНОСТИ: - максимальная нагрузка до 200кг;  - дорожный просвет  28см (для плоскодонок);                                 25см (для килевых);  - тип "трансформер" - колеса можно складывать вместе с лодкой; - замена подшипников качения на полиуретановую втулку скольжения +80грн БОЛЬШЕ на нашем сайте bvs-kharkov.com.ua ЭКСПЛУАТАЦИЯ:     Оригинальная система быстрой фиксации - самоудерживаемый штифт   (штифт  удерживается втулкой из полимера запрессованной в трубе стойки), позволяет быстро и надежно зафиксировать колеса в выбранном положении.     Также система фиксации обеспечивает практически бесшумную работу всей конструкции (что очень приятно для ушей, особенно во время нахождения на воде). ПРИМЕНЕНИЕ:   - надувные лодки (с плоским или килевым дном);  - пластиковые или алюминиевые лодки (особая комплектация);  Исключение - лодки с НДНД ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ: - стойка: труба квадратная 25х25х2мм (металл);  - ось колеса: труба круглая D-20х1,2мм (металл);  - кронштейн: толщина стенки 2,0мм (металл);  - штифт  D-6 мм;  - фиксатор резьбовой D-6 мм  с пластиковой головкой;  - колесо пневматическое 260х85х20 мм (пластиковый диск, подшипник качения -игольчатый);  - гальваническое покрытие: анодирование цинком;  - полная комплектация крепежа;  - вес комплекта: 3,7 кг.  Поставляются в собранном виде,с инструкцией по установке, в упаковке (картонный коробок).  Возможность устанавливать дополнительные аксессуары - держатель спиннинга Fishing TR(2 шт) - за 220грн (при покупке этой модели).

1530грн

Подробно
img
Самокат двухколесный складной maraton decider скоростной
2024-01-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Самокат marathon decider идеально подходит для подростков и взрослых, это универсальное транспортное средство для передвижения по городу. Самокат имеет большие полиуретановые колеса, которые хорошо катятся и устойчивы к износу. Колеса самоката имеют уникальную систему амортизации для более плавного хода. Самокат также оснащен подставкой для ног для вертикальной парковки. Нескользящая платформа обеспечивает надежный захват. - Егo можно легко сложить; - Ударопоглощающие передние и задние колеса; - Нескользящая платформа - Резиновые ручки; - ручки (не дребезжат). - Литые полиуретановые колеса; - Скоростные, надежные подшипники; - 100% высокопрочная алюминиевая рама. Особенности самоката marathon decider original: - Ударопоглощающие передние и задние колеса; - Высота руля от пола: минимум 84 см, максимум 104 см; - Высота руля от платформы: минимум 76 см, максимум 98 см; - Платформа: 33 см*13,5 см. - Длина самоката: 91 см; - Подшипники abec-9. - Ножной тормоз. - Ручной тормоз. - Размеры колес: 20 см х 3 см; - Вес: 5,5 кг. - Цвет: белый, черный. - Грузоподъемность: до 100 кг

2490грн

Подробно
img
Детские ролики Rollerblade Microblade G Rosa Blanco розовые
2024-01-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
28-32 (17,5-20,5 см)   33-36,5 (21-23 см)   36,5-40,5 (23-26 см) Цена 3900грн (цена актуальна, есть в наличии) Для повышения комфорта, детские раздвижные ролики Rollerblade Microblade G Rosa Blanco оснащены бутом из прочного пластика и ткани с перфорацией. Это нужно, чтобы при езде ножка ребенка не сильно потела. Пластик качественный, переживет не одно падение. Сама ткань вокруг бута плотная и ее много, что положительно сказывается на фиксации ноги. Чтобы ребенок смог откататься несколько сезонов, Rollerblade Microblade G Rosa Blanco оснащены раздвигающимся механизмом. Эта система рассчитана на увеличение до 4 размеров, что равняется 2,5 сантиметра. Такого расстояния хватит, чтобы девочка смогла использовать ролики на протяжении 3-4 лет. Сам механизм сделан из железа, что гарантирует надежную эксплуатацию. Также бут очень легкий – это важно для малыша, поскольку ему будет намного легче подымать ножки, для того, чтобы толкаться. Фиксация ноги, лайнер Чтобы во время езды ножка ребенка была надежно зафиксирована, предусмотрены: верхняя бакля, пяточный ремень, шнурки. Благодаря этим деталям, вы сможете надежно зафиксировать ногу ребенка в ботинке. Чтобы пятка не шаталась, в коньках предусмотрено больше наполнителя в этой части, а также небольшой вырез. Ходовая часть Рама сделана из толстого и крепкого пластика, который рассчитан на серьезные нагрузки в виде прыжков. В раме находится 8 осей, диаметром 6 миллиметров (двухсторонние). Кроме этого, рама является гибридной, то есть с возможностью поставить колеса большего диаметра. Изначально установлены колеса диаметром 72 мм, но их можно заменить на колеса по 80 мм. Колеса. Сделаны из качественного полиуретана, который отлично сохраняет энергию качения, то есть накат. Благодаря этому, ребенку не нужно часто отталкиваться от асфальта. Жесткость 80А, что повышает уровень комфорта при езде по крупнозернистому асфальту. Износоустойчивость колес выше среднего. Подшипники SG3. Сделаны из стали и имеют 7 стальных шариков, имеют средний накат, позволяющий колесам крутиться очень долго. Это сильно помогает юному Райдеру не растерять азарт. Ведь все любят ехать, а не постоянно толкаться. Подводя итог описанных характеристик: если вы решите купить детские ролики Rollerblade Microblade G Rosa Blanco, то получите качественную модель, для легкого старта в мир роллер спорта. Технические характеристики Бренд Rollerblade Гарантия 1 год Отверстия для шнурков Только в ботинке Верхняя бакля Пластиковая Пяточная бакля Пяточный ремень на липучке Рама Rollerblade Microblade Длина рамы 231 мм Оси Двухсторонние Колеса Rollerblade Microblade Материал колес Полиуретан Диаметр колес 72 мм Жесткость колес 80А Подшипники Rollerblade SG-3 В комплекте Коробка, ключи, тормозок, инструкция Цвет Розовый

3900грн

Подробно
img
Детские ролики. Супер набор с защитой, шлемом и сумочкой. 4 цвета
2024-01-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Пересылка Укрпочтой через OLX-доставку - всего 20 грн! Новое поступление! Снова в наличии все размеры и цвета! Размеры: 28-33 (18 - 20,5 см по стельке) 34-37 (20,5 - 23,5 см по стельке ) Цвета в наличии: розовый, фиолетовый, красный, черный. Отличная модель по соотношению цена-качество! Колеса - полиуретан (не пластик)! Передние колеса светящиеся! При желании задние колеса можно переставить по 2 в ряд. Набор осей для перестановки задних колес + 30 грн. В комплект входит: - ролики - шлем - налокотники - наколенники - защита для запястий - сумочка-рюкзак Этот замечательный набор включает в себя все необходимое начинающему роллеру - качественные и надежные ролики, шлем, набор наколенников, налокотников и защиты на запястья, а так же удобную сумку-рюкзак. А возможность переставлять попарно задние колеса делают этот комплект идеальным вариантом для обучения езде на роликах! Роликовые коньки в данном наборе сочетают в себе все основные требования к качественным роликам - полиуретановые мягкие колеса, алюминиевая рама, надежный подшипник ABEC 7. Мягкие дышащие сетчатые материалы внутри ботинка делают езду приятной и комфортной. Данная модель роликовых коньков с легкостью регулируется по размеру ноги ребенка одним нажатием на кнопку раздвижного механизма. Удобная сумка для роликов, входящая в комплект, кроме обычной ручки имеет так же крепления как у рюкзака (для ношения на спине). Технические характеристики роликов : Тип: детские раздвижные Застежка: классическая система шнуровки, пяточный ремень, клипса с фиксатором Вентиляция: дышащие материалы Раздвижной механизм: Push & Pull (кнопочный) Рама: алюминий Подшипники: ABEC 7 Материал колес: PU (полиуретан) Жесткость колес: 80A Размер колес: - р. 28-33 - 64 мм - р. 34-37 - 70 мм Отправляем Новой почтой и Укрпочтой.

1270грн

Подробно
img
• ХИТ ПРОДАЖ • Ролики для мальчика XS размер 27-30 колеса PU со светом
2024-03-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Ролики 12004-XS размер 27-30 СИНИЙ, колеса PU, КОЛЕСА СО СВЕТОМ, d колес – 4,5 см, в сумке СПЕШИТЕ КОЛИЧЕСТВО ОГРАНИЧЕННО по АКЦИОННОЙ ЦЕНЕ!!! Жми кнопку --- > КУПИТЬ С ДОСТАВКОЙ! *** САМОВЫВОЗ ЕСТЬ - г.Одесса, Приморский район - по предварительной договоренности! ОЛХ-доставка ЕСТЬ НОВОЙ ПОЧТОЙ и Укрпочтой! Оплата на отделении (наложенный) ЕСТЬ ЧЕРЕЗ ОЛХ-ДОСТАВКУ Новой почтой! *** • - Роликовые коньки 12004-XS отличаются ярким дизайном и удобным функционалом. Все характеристики данной модели обеспечивают комфортное и удобное катание, а также способствуют положительному настроению. • - Комбинированный ботинок с тремя видами фиксации позволяет надежно закрепить ногу в нем, не нанося ей при этом вреда и дискомфорт. • - Раздвижная система ботинка обеспечивает роликам возможность увеличения размера. В общей сложности эта модель рассчитана на 4 размера. • - Каждая пара роликов комплектуется стелькой, равной минимальному размеру и не увеличивающейся. • - Колеса из полиуретана на подшипниках способствуют плавной, скоростной и практически бесшумной езде. Колеса роликов при этом будут подсвечиваться цветными огоньками. Характеристики: • Ботинок – комбинированный; • Фиксация ноги – ремень, бакля, шнуровка; • Материал рамы – AL (алюминий); • Материал колес – PU (полиуретан); • Диаметр колес – 4.5 см; • Подшипники – ABEC 7; • Тормоз – есть. • Упаковка – сумка.

925грн

Подробно
img
Цепи (ланцюги) нові KMC X9 gray, для 27 шв. (9 зірок)
2022-12-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Березне
Продам нові велосипедні ланцюги КМС Х9 gray, для 27/18 шв. систем (є також варіант silver, Тайвань - тимч. відсутні). Вага - 300гр. Замок в комплекті. Ціна - 520 грн. Є багато інших ланцюгів і з.ч. до велосипедів. http:// xt.ht /phpbb/viewtopic.php?f=2699&t=258967 Доставка: НоваПошта, Укрпошта. Є питання - пишіть, телефонуйте. Дивіться інші мої оголошення.

520грн

Подробно
img
Велосипедні насоси, високого тиску, Giyo, Sahoo, Onride, KLS, Grey's
2022-12-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Актуальні ціни вказані на фото Більше велосипедних насосів (ножні, високого тиску) можете знайти на нашому сайті velosklad.ua Вирушати у велопрогулянку без насоса для людини, яка катається на велосипеді більше, ніж раз на два роки – моветон. Багато хто на власному досвіді переконався в тому, як важливо завжди під час покатушок мати при собі невеликий ремнабор і велосипедний насос. Разом вони здатні повернути до життя вашу випадково пробиту на дорозі камеру і успішно дістатися додому. Тільки уявіть ситуацію: у дорозі ви пробиваєте колесо, у вас є всі необхідні інструменти для того, щоб його відкрутити, зняти шину, заклеїти камеру, а коли справа залишається за малим – наповнити камеру повітрям і можна мчати далі, на вас чекає невдача, тому як накачати її нічим. Саме тому ми рекомендуємо брати із собою велонасос, адже, як бачите, без нього весь ваш ремнабор мало чим може допомогти. Але щоб ви остаточно не заплуталися, вибираючи ідеальний насос під свої вимоги, допоможемо вам обрати ідеальний варіант. Замовляйте аксесуари для велосипедів з доставкою по Україні на velosklad.ua, або завітайте до наших веломагазинів у Хмельницькому! Наші магазини (великий вибір велосипедів та аксесуарів за зниженими цінами): м.Хмельницький, вул.Подільська, 93 (ТЦ "Подільський") м.Хмельницький, вул.Курчатова, 20 (мкр-н Гречани, біля Нової пошти №7)

430грн

Подробно
img
Ручки велосипедні гріпси
2022-12-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Житомир
Продаються ручки гріпси на велосипедний руль . Ціна за шт . Є три пари . Нові , не використовувались .

50грн

Подробно
img
Задній бездротовий стоп з поворотниками для велосипеда
2022-12-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Назва: велосипедний бездротовий пульт дистанційного керування задній ліхтар з сигналом повороту Матеріал: АБС + Полікарбонат Колір вироби: чорний Колір світла: жовтий, червоний Клас водонепроникності: IPX4 Тип лампи: світлодіодні лампи Джерело світла: 32 LED Ємність акумулятора: 900 мА · ч Акумулятор задньої фари: вбудована літієва батарея Час зарядки: 3 години Час роботи: 12 годин Децибел гучномовця: 120 децибел Розмір задньої фари: 94*32,5*26 мм Розмір пульта дистанційного керування: 54*42 см Напруга: 3,7 V Метод зарядки: зарядка через USB Характеристика продукту: 1.?Bright яскравий велосипедний індикатор і 120 децибел Ріг ?велосипедні фари з 32 світлодіодними лампами SMD, світлодіодний задній ліхтар для велосипеда досить яскравий, щоб його можна було побачити на відстані 150 футів в тумані/дощові дні або навіть в темну ніч. Розроблений з 120 децибелом гучномовця для кращого попередження безпеки при повороті вліво/вправо. Допомагає отримати увагу перехожих і водіїв, забезпечуючи вашу безпеку при їзді в русі. 2. ?Бездротовий пульт дистанційного керування і 5 modes?через 3 прості у використанні кнопки на бездротовому контролер для керування сигналами в різних режимах. 5 режимів: поворот направо + високий децибел динамік/поворот наліво + високий децибел динамік/червоне світло завжди включений/червоне світло блимає/все блимає, може нагадувати перехожим і безпечніше нічної їзди. Пульт дистанційного управління встановлений на кермі, що зручно для водія керувати під час їзди. 3.?USB перезаряджається і працює протягом 12 годин ?-цей велосипед світлодіодні ліхтарі можна заряджати за допомогою будь-якого зарядного пристрою з USB DC 5 в порт. У вас ніколи не буде проблем із заміною батарей або купівлею нових батарей. В сигнали повороту велосипеда використовується літій-іонний акумулятор ємністю 900 маг, що дозволяє повністю заряджати задній ліхтар велосипеда протягом 3 годин і може працювати близько 12 годин. 4.? IPX4 водонепроницаемый и Угол регулировки ?этот задний велосипедный фонарь с IPX4 водонепроницаемой функцией может сопротивляться дождю и влажной погоде, и разработан с водонепроницаемой функцией для велосипедов на открытом воздухе. Задние фонари можно регулировать вверх и вниз под большим углом, так что свет формирует контролируемое расстояние между транспортными средствами и поддерживает расстояние для обеспечения безопасной езды в дождливые дни. Это может быть вашим лучшим партнером для верховой езды на открытом воздухе. 5. ?Больше безопасности и широкого применения ?легкие и прочные задние фонари для велосипеда очень подходят для всех видов велосипедов, горных велосипедов, шоссейных велосипедов, внедорожных велосипедов, гоночных автомобилей и т. Д. Легко управлять левыми и правыми поворотниками, аварийными огнями, предупреждающими огнями, велосипедными стоп-сигналами, для обеспечения вашей безопасности в движении. Его также можно использовать в качестве шлема, рюкзака и т. д. легкая установка, займет всего несколько секунд. Режимы: 1. Режим переключения задних фонарей: 2 режима (средний свет-все свет) 2. Режим дистанційного керування: 5 режимів (червоне світло завжди включений-червоне світло блимає-все блимає-лівий поворотник + ріжок-правий поворотник + ріжок)

667грн

Подробно
img
Велосипедні й шолом і рукавички
2022-12-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Велосипедний шолом і рукавички у гарному стані, з однієї колекції, для дівчини. Рукавички розмір S, шолом М. Є регулювання об'єму.

349грн

Подробно
img
Велогетри, упеплювач для ніг
2023-01-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Калуш
Стан ідеальний. Велосипедні гетры – чудовий вибір для кожного активного велосипедиста. Вони виготовлені з еластичного м’якого матеріалу. Завдяки не ковзкому силікону та відсутності гумок, велогетри дуже зручні, тримаються на місці та не тиснуть. Світловідбиваючі елементи гарантують більшу безпеку на дорогах навіть в умовах поганої видимості. Розмір М Висота 46 см

200грн

Подробно
img
Велосипедні рукавички
2023-01-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Якісні перчатки для спорту, тренувань ,їзди на велосипеді та іншого . Нижня сторона шкіряна,на тильній стороні еластична лайка, є застібка на липучці. В гарному стані, розмір XL.

390грн

Подробно
img
Окуляри велосипедні Lynx Kansas PH B
2023-01-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Фотохромні окуляри зі ступенем затемнення 2-3. Фотохром надає лінзі можливість підлаштовуватися під під умови освітлення - якщо сонце світить яскраво, то лінза максимально темна. Захист 2-3 пропускає від ~80 до ~15 відсотків світла. Окуляри мають захист від ультрафіолету, а лінза виготовлена з міцного полікарбонату. Окуляри купувалися на початку цього велосезону, не мають пошкоджень і виглядають як нові (які наразі коштують приблизно 1700 грн). Продаю у зв'язку з переходом на більш серйозну модель .

1400грн

Подробно
img
Schwable 12/26 велосипедні камери(на шосер) ціна за 2
2023-03-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Рівне
В продажі б/у камери Оригінал В користуванні були протягом 4 місяців без активного катання, виявилось тонші ніж потрібно.

299грн

Подробно
img
Велосипедні гальмівні колодки Shimano XT
2023-03-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Гальмівні колодки (тормозние колодкі) відомого бренду з високоякісним компаундом під старий стандарт гідравлічних гальм Shimano XT.

500грн

Подробно
img
Окуляри Rudy Project CUTLINE Carbonium - ImpX 2 RED Bumber
2023-03-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Окляри велосипедні Rudy Project CUTLINE Carbonium - ImpX 2 RED Bumber (Фотохромна лінза. Затемнюється в червоний колір) Код виробника - SP63******001. Оригінал. Зроблено в Італії. Окуляри Cutline відмінно підійдуть як для повсякденного носіння, так і для велогонок, занять бігом, тріатлоном та іншими видами спорту та активного відпочинку. Окуляри оснащені новою практичною системою заміни лінз. Легким натисканням на кнопку оправи нижня її частина відкривається і дозволяє швидко встановити лінзи, що відповідають вашому стилю і вимогам. Очі надійно захищені від попадання пилу та будь-якого великого сміття за рахунок ударостійких лінз, що не утворюють уламків навіть при сильному пошкодженні. Забезпечують "реалістичне" зображення без спотворення кольору. Регульований наносник дозволяє змінити посадку і досягти максимального комфорту. Регульовані завушини для кращої фіксації незалежно від форми голови. Скло окулярів, у верхній та нижній частині, мають додаткові вентиляційні отвори, які збільшують циркуляцію повітря. Захищають від шкідливого УФ-випромінювання (UV 400) Вага: 36 гр

10000грн

Подробно
img
Електровелосипед LaPierre Overvolt (L) E-bike
2023-03-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Ужгород
LaPierre Overvolt E-bike Size L Пробіг 477 км. Стан нового. Мотор Bosch 4 Gen Вилка Rock Shox Yari Аморт Rock Shox Deluxe Select+ Гальма SRAM Guide T Задній перемикач SRAM Eagle NX Монетка SRAM NX 12 speed Фара Lezyne Micro Дропер Lapierre Сідло Selle Royal VIVO. Є також інші пропозиції і різні велосипедні дисципліни. Підберемо на усіякий смак і бюджет! Доставка будь-якою курєрською службою. Також відправка є з післяплатою (оплата після отримання). Доставка по всім країнам (крім рф та рб) здійснюється укр поштою чи EMS.

112500грн

Подробно
img
Мультитул TRIZAND 19173 MEGA SET в багатофункціональному кейсі 24 в 1
2023-04-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Львов
Мультитул TRIZAND 19173 MEGA SET в багатофункціональному кейсі 24 в 1 Польща БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ МУЛЬТИІНСТРУМЕНТ 13в1 + 11 БІТ 13 В 1 - продукт має цілих 13 вбудованих різноманітних інструментів, завдяки яким ви зможете впоратися з виживанням, риболовлею, походом, кемпінгом, кемпінгом, наметами, на роботі чи просто під час садових робіт. Мультитул поставляється з ножем, пилкою, плоскогубцями, відкривачкою для пляшок, консервним ножем, викруткою, кишеньковим ножем, плоскогубцями, різаком і багатьом іншим. ЧОХАЛ - кишеньковий ніж поставляється з міцним футляром, який закривається на липучку. Чохол має спеціальний гачок, завдяки якому можна закріпити чохол на поясі штанів або рюкзака. Крім того, в чохлі є 2 відділення для мультитула і насадок. НАБІР БІТ В КОМПЛЕКТІ - багатофункціональний інструмент стане вашим ідеальним супутником. Крім того, що в одному мультітулі аж 13 інструментів, в набір також входить 11 насадок і адаптер, і зручний органайзер. Перехідник на викрутку можна вставити в ручку інструменту! КОМПАКТНІ РОЗМІРИ - у складеному вигляді кишеньковий ніж має розміри всього 10,5 см і важить 260 г, легко складається і кріпиться до пояса за допомогою нейлонових піхв. Більше немає перевантаженого рюкзака серед дикої природи. Відтепер у вас більше місця та інструмент, який завжди під рукою. СПЕЦИФІКАЦІЯ - колір: сріблястий; матеріал: високоякісна нержавіюча сталь; розміри: 10,5х5,5х2 см; розміри в розкладеному вигляді: 15х16х2 см; вага: 346 г; вага в упаковці: 370г. СПЕЦИФІКАЦІЯ срібний колір матеріал: нержавіюча сталь найвищої якості розміри: 10,5х5,5х2 см розміри в розкладеному стані: 15х16х2 см вага: 346г гарантія: 30 днів вага в упаковці: 370г НАБІР МІСТИТЬ багатофункціональний інструмент кришка / чохол бітовий адаптер 11 біт біт органайзер і адаптер Компактний і практичний багатофункціональний інструмент стане ідеальним скрізь, де потрібно щось затягнути, розрізати, відкрити, і у вас немає з собою всієї майстерні. Він чудово підійде на роботі, у подорожах, у кемпінгу, на риболовлі, у походах і на велосипеді — завжди варто мати їх із собою. Конструкція інструменту виконана з високоякісної сталі. Крім того, в набір входить чохол з шлевкою і набором біт. ПЕРЕВАГИ ПРОДУКЦІЇ універсальне використання добре лежить в руці до 13 інструментів в одному мультитулі набір з 11 біт, адаптер і органайзер в комплекті виготовлений з нержавіючої сталі найвищої якості добре лежить в руці накрити петлею МУЛЬТИІНСТРУМЕНТНІ ЕЛЕМЕНТИ Плоскогубці Плоскогубці Стамеска Розмір плоскої викрутки Напилок/лінійка Консервний ніж Плоска викрутка розміру M Різак для картону Маленька вбудована хрестова викрутка Плоска викрутка S Прямий ніж Зубчастий ніж Ріжучий гачок Перехідник для біт 11 біт НАБІР БІТ ВХОДИТЬ Багатофункціональний інструмент стане вашим ідеальним супутником. Крім того, що в одному мультітулі аж 13 інструментів, в набір також входить 11 насадок і адаптер, і зручний органайзер. Перехідник на викрутку можна вставити в ручку інструменту! Аллен С біт Аллен М біт Аллен L біт Насадка XL Allen XXL Allen bit Вузька плоска насадка Середня плоска насадка Широка плоска насадка Мала хрестовина Середня хрестовина Велика хрестовина ПРИЗНАЧЕНО ДЛЯ: виживання велосипедні подорожі піші прогулянки надзвичайні ситуації дрібний ремонт DIY альпінізм риболовля на kenming під наметами для кемпінгу та багато інших заходів Survivalovy Multitool 13in1 Tool + 11 x Bits Довжина в складеному вигляді 10,5 см ЗРУЧНИЙ, МІЦНИЙ, БЕЗПЕЧНИЙ НАДІЙНИЙ Це практичний інструмент, який спрацює в будь-якій ситуації. Його можливості безмежні! ЛИПУЧКА ТА ПЕТЛЯ ІДЕЯ ДЛЯ ПОДАРУНКУ Високоякісний багатофункціональний кишеньковий інструмент - ідеальний подарунок для ваших близьких. Здивуйте когось цим практичним і цінним компаньйоном, призначеним для щоденного використання в будь-якій діяльності та ситуації. ВІДОМИЙ І ЦІННИЙ БРЕНД TRIZAND Нашому бренду TRIZAND вже довіряють тисячі користувачів по всьому світу. Тому не чекайте з покупкою до останнього і КУПУЙТЕ СЬОГОДНІ!

499грн

Подробно