img
Клюшки для гольфа унисекс Adam's golf IDEA a1205
2023-04-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Клюшки для гольфа унисекс Adam's golf IDEA a1205. Правосторонние, жесткость Regular. - Driver 1, 9°, Ping G10- Hobride/irons 5, Adam's golf, IDEA, a1205, shaft still Dynamic gold R300; RegularHobride/irons 6, Adam's golf, IDEA, a1205, shaft still Dynamic gold R300; Regular.- Іron's  8, 9, P, G Adam's golf, IDEA, a1205, shaft still Dynamic gold R300; Regular- Wadge 60, L , Adam's golf; O2 Vation, shaft still; Regular- Putter TaylorMade; White Smoke in 12, 35;- Bags Titlest9 клюшек.

8 000грн

Подробно
img
Лижні черевики Roces idea 19-22 cm
2023-11-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Сокаль
IDEA UP від ??Roce - це перше лижне взуття, яке може рости разом з вашою дитиною. Завдяки запатентованому пристрою «6 в 1» розмір черевика можна легко регулювати і вміщати до 5 розмірів взуття. IDEA не тільки стає довшим, але й дозволяє регулювати висоту манжети і ширину за допомогою мікрорегульованих пряжок. Це дозволяє черевику фактично рости разом з вашою дитиною. Roces створює інновації в лижному світі завдяки технічним знанням, отриманим у індустрії ковзанярського спорту. В результаті IDEA стала справжньою революцією в дитячому лижному спорті. Рекомендовано для дітей, які хочуть навчитися кататися на лижах і відчути чудовий комфорт протягом тривалого часу! Компенсатор зростання довжини, система «6 в 1» неймовірно проста у використанні: щоб підібрати потрібну довжину, достатньо повернути важіль, розташований у нижній частині черевика (близько до п'яти), на обраний розмір. Завдяки пружині RELEASE компенсатор росту довжини регулюється легше та швидше Металева шестерня забезпечує додаткову безпеку, безпеку та надійність важеля Манжета та регульований по висоті спойлер (H.A.S.) здатні компенсувати зростання будь-якої ноги, щоб урівноважити розширення корпусу Компенсатор зростання ширини можна регулювати в двох різних положеннях для підвищення комфорту лижних черевиків Мікрорегульовані пряжки, які є стійкими до ударів, довговічні та забезпечують правильну посадку Система сильфонної підкладки "LBS" - система регулювання підкладки, яка допомагає уникнути незручного тиску на всі частини стопи. Система сильфона (LBS) дозволяє вкладишу та корпусу працювати в тандемі, створюючи точну, зручну та теплу посадку. Система легкого входу Лайкра та оксамитова підкладка Система легкого входу, покращена підкладкою з лайкри на манжеті внутрішнього черевика Накладка: піна з ефектом пам’яті повільного відновлення для більшого комфорту під час носіння лижних черевиків Снігозахисний блок ретельно протестований, щоб запобігти потраплянню води в човен Корпус: поліпропілен (PP) Пряжки: алюміній (ALU) і полікарбонат (PC) Регульована довжина від 30-35 (розмір взуття) або 190-220 мм (мондо-точка)

2000грн

Подробно
img
ADAM EVE Now Foods
2023-04-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Вознесенськ
«ADAM» (Адам) – продукт, прийом однієї капсули якого забезпечить комплексну підтримку організму чоловіків в поживних речовинах. Наукові співробітники і фахівці у сфері фармакології «NOW Foods» провели серйозну роботу зі створення такого унікального мультивітамінного комплексу, формула якого буде кращою на ринку спортивних харчових добавок. Специфічною особливістю препарату «ADAM NOW» є те, що крім сильного вітамінного і мінерального складу він не містить надмірну кількість окремих компонентів (наприклад, заліза). Це дає більше простору на заповнення капсули найбільш потрібними і корисними інгредієнтами.

360грн

Подробно
img
Golf Score Computer Комп'ютер для оцінки результатів у гольф
2024-06-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Полонка
Комп'ютер для оцінки результатів у гольфі - Підвищення рівня вашої гри! Втомилися від незручних записів результатів гри? Геніальний комп'ютер для оцінки гольфу Lifemax призначений саме для вас! Забудьте про паперові записи і помилки, цей портативний гаджет забезпечить чітке ведення рахунків за вашу гру. Інноваційний Гаджет для Любителів Гольфу За допомогою Golf Score Computer ваша гра стане ще захопливішою та ефективною. Він підраховує ваші розмахи та удари, порівнює результати на різних полях та в різних іграх, допомагаючи вам аналізувати і покращувати ваші стратегії. Простий у Використанні інтерфейс Зручний і простий у використанні Golf Score Computer має зрозумілий цифровий інтерфейс та зручну кліпсу для пояса. Завдяки одній кнопковій батареї (включеній у комплект) ви завжди будете готові до гри. Ідеальний Подарунок для Гравця в Гольф Цей комп'ютер - ідеальний подарунок для будь-якого завзятого гравця в гольф. Подаруйте йому інструмент, який допоможе підвищити його рівень гри та отримати ще більше задоволення від улюбленого виду спорту! Основні Особливості: Простий у використанні електронний бомбардир для гольфу Використовує лише 1 кнопкову батарею (у комплекті) Зберігає рахунок для 2 ігор Пам'ять для PAR на 2 поля для гольфу Дисплей для відображення даних про лунки та PAR Зберігайте свої результати для подальшого аналізу Не гайте часу, підвищуйте свій рівень гри з Golf Score Computer вже сьогодні!

225грн

Подробно
img
Окуляри RUDY PROJECT Evo Golf Anthracite/Graphite ImpactX Golf
2023-05-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Окуляри RUDY PROJECT Exception Evo Golf Anthracite/Graphite w/ImpactX Photochromic Golf Код виробника - (SN158533G) Чудові окуляри для рибалки або гри у гольф!

4662грн

Подробно
img
Набор клюшек для гольфа+сумка+двухколесное устройство
2023-07-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишневе
Продам набор игры для гольфа: Сумка ping Since 1959; Двухколесный передвижной фиксатор для сумки Lite Max II; Клюшки ping g30 (3 14,5; 10,5; 4 22; 7 21 - 4 клюшки); Клюшки ping g30 (5,7,8,9,w,s - 6 клюшек); Клюшка Scotty Cameron Newport 2; Всего клюшек 11 штук. Лазер Leupold GX-3i dna laser

20000грн

Подробно
img
Швейцарский нож Victorinox Golf Tool
2023-09-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Ужгород
Нож Victorinox Golf Tool специально предназначен для любителей игры в гольф. Как и любой швейцарский нож, он имеет очень полезный набор инструментор для гольфа, и все в одном компактном корпусе. Идеален при игре на жестком грунте или замерзшей земле. Позволяет производить ремонт всего одной рукой. По мере необходимости выдвигается маркер для мяча. Ни одна сумка для гольфа не будет полна без него. Новый Перешлю нп/укр олх сделкой

2800грн

Подробно
img
Набор для гольфа Z.F.Golf
2024-05-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Степова
Z.F.Golf - Набор для гольфа в деревянном кейсе. Идеальное состояние пользовались пару раз.

890грн

Подробно
img
Набор ручек ручка клюшки клюшка для гольфа
2023-02-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Подарочный набор ручек клюшки для гольфа. В состоянии новых. Синяя и красная пишут, чёрная не пишет, стержень обычный. На крышке коробки есть надрыв по шву , на фото видно.Состояние на фото.Дополнительные фото по желанию.Постараюсь ответить на все Ваши вопросы до покупки. Отправлю после оплаты на карту "Приват банка".Предоплата в размере стоимости лота,а доставку оплачивает покупатель при получении. Отправлю Новой почтой по Украине,стоимость доставки по тарифам "Новой Почты". По взаимной договорённости до покупки возможна отправка Интайм или Укрпочтой после полной предоплаты. Рассмотрю Ваш вариант оплаты.

250грн

Подробно
img
2 чехла Wilson на клюшки для гольфа
2023-08-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Цена указана за 2 чехла. Чехлы абсолютно новые , фирмы Wilson golf staff. размеры 3w, 7w. звоните пишите Алексей.

400грн

Подробно
img
Комбинезон лыжный/борд Columbia подростковый, унисекс + куртка Enuy
2022-12-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Комбинезон лыжный/борд Columbia подростковый, унисекс + куртка Enuy, унисекс. Очень тёплые. Комбинезон лыжный/борд Columbia, унисекс, одевался два сезона. Размер 14/16 youth; Рост до 155 см.; Мембрана 10k; Длина по боковому шву - 100 см., внутренний шов - 68 см.; Ширина в поясе - 40-42 см., пояс затягивается липучками. 1500 грн. Куртка лыжная/борд, Enuy, унисекс. Одевалась два сезона. Капюшон съемный, проветривание под руками, множество карманов; Мембрана 5К/5К Размер 36. Длина перед 64 см., сзади 66 см.; Рукав от плеча 63 см., полуохват под плечами 40-43 см. Обхват груди 47 см. 2800 грн.

1500грн

Подробно
img
Ботинки для гольфа Footjoy
2023-08-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Новомосковськ
Усовершенствуйте свою игру с кроссовками для гольфа FootJoy® Originals Cleated Plain Toe Twin Saddle. Обувь для гольфа FootJoy с синтетическим верхом обеспечивает водостойкий комфорт, воздухопроницаемость и долговечность. Застежка на шнуровке для индивидуальной подгонки. EVA Fit-Bed обеспечивает легкую амортизацию вокруг стопы. Эта резиновая подошва DuraMax является запатентованным составом, обеспечивающим эффективность и долговечность захвата дерна. Импортные. Измерения продукта были сделаны с использованием размера 12, ширина W. Обратите внимание, что измерения могут варьироваться в зависимости от размера. Вес обуви основан на одном предмете, а не на паре. Стелька 26 см, размер 39. Пересылаю после оплаты новой или УкрПочтой.

150грн

Подробно
img
Клюшка для гольфа Англия
2023-08-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
Клюшки для гольфа. Большой выбор. Разные модели. Привезены с Англии. Также есть мячики по 40грн. Звоните подберу по вайберу. На письма не отвечаю.

400грн

Подробно
img
Клюшка паттер клюшка гольф
2023-08-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Клюшки в хорошем состоянии продажpа двух сразу с мячами ,клюшки паттер последний удар , как для левшей так и для правшей . цена за две клюшки с мячами

550грн

Подробно
img
Хоккейные клюшки
2023-11-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Детские пластмассовые хоккейные клюшки с шайбой. В комплекте 2 клюшки и 2 шайбы. Легкие, удобные. Можно играть и дома на полу.

100грн

Подробно
img
Лазерный дальномер Norm LR 500 600 1200 1500 метров Лазерний далекомір
2024-03-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
В наявності далекоміри на: 500 м ( Norm LR500 метрів ) 600 м ( Norm LR600 метрів ) 1200 м ( Norm LR 1200 метрів ) 1500 м ( Norm LR1500 метрів ) Ціну уточнюйте. Надійний лазерний дальномір ( для полювання, риболовлі, стрільби і т.п. ) з діапазоном вимірювання 5-500 м / 5-600 м / 5-1200 м / 5-1500 м і точністю 1 м. Функціональність цієї моделі передбачає наступні можливості та режими: Вимірювання відстані та тривалості. Можна вимірювати одноразово чи безперервно. У першому випадку достатньо натиснути кнопку живлення один раз і дочекатися результатів. В іншому необхідно утримувати кнопку живлення, переводячи об'єктив далекоміра з об'єкта на об'єкт. Вимірювання швидкості. Щоб виміряти швидкість, одноразово натиснітькнопку включення і спрямовуйте далекомір за об'єктом, що рухається, поки на екрані не з'явиться значення швидкості. Режим "Туман". Можна проводити вимір навіть за умов туману. Режим "Golf Pinseeker" дозволяє чітко виміряти відстань до об'єкта, ігноруючи об'єкти на задньому фоні. Пристрій працює від двох батарей, автоматично вимикаючись після 30 секунд бездіяльності. • Час виміру – 0,5-1 секунда. • Відстань у діапазоні 5-500 м / 5-600 м / 5-1200 м / 5-1500 м з точністю 1 м. • Вимірювання відстані, довжини, швидкості. Режими «Туман» та «Golf Pinseeker». • Автоматичне вимкнення. • Кількість променів: 1 • Матеріал корпусу: Пластик (прорезинений) • Розмір корпусу: 105*82*43 мм • Вага: 172 гр • Діапазон швидкості: 0-300 км/год • Точність виміру швидкості: ± 5 км/год • Одиниця виміру: ярд(YD), метр (M) • Поле зору: 7 ° • Збільшення: 6-кратне • Діафрагма окуляра: 16 мм • Діафрагма об'єктива: 24 мм • Діаметр вихідної зіниці: 3,8 мм • Діоптрій: ± 3 Живлення: 2 батареї ААА • Режим фокусування: фокус окуляра • Комплектація: Дальномір Інструкція Ремінь Чохол Серветка Коробка лазерный дальномер для охоты, рыбалки, стрельбы 1000

1699грн

Подробно
img
Женские, спортивные перчатки PGM Golf
2023-03-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Женские, спортивные перчатки PGM Golf, ширина-7.5см, средний палец-7.5см, тянутся, ладонь прорезинена для сцепкости, новое состояние, 350грн, личная встреча, высылаю после оплаты или по безопасной сделке

350грн

Подробно
img
Лазерні далекоміри , Дальномер лазерный ; 500 , 600, 900, 1200, 1500
2024-02-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
В наявності далекоміри на: 500 м ( Norm LR500 метрів ) 600 м ( Norm LR600 метрів ) 900 м (Norm LR 900 метрів ) 1200 м ( Norm LR 1200 метрів ) 1500 м ( Norm LR1500 метрів ) В обьяві ціна вказана за модель - NORM 500. Дуже якістні далекоміри від данного виробника. Працює від двох батарей типу - ААА. Приємний на дотик прорезинений корпус. Надійний лазерний дальномір ( для полювання, риболовлі, стрільби і т.п. ) з діапазоном вимірювання 5-500 м / 5-600 м / 5-1200 м / 5-1500 м і точністю 1 м. Функціональність цієї моделі передбачає наступні можливості та режими: Вимірювання відстані та тривалості. Можна вимірювати одноразово чи безперервно. У першому випадку достатньо натиснути кнопку живлення один раз і дочекатися результатів. В іншому необхідно утримувати кнопку живлення, переводячи об'єктив далекоміра з об'єкта на об'єкт. Вимірювання швидкості. Щоб виміряти швидкість, одноразово натиснітькнопку включення і спрямовуйте далекомір за об'єктом, що рухається, поки на екрані не з'явиться значення швидкості. Режим "Туман". Можна проводити вимір навіть за умов туману. Режим "Golf Pinseeker" дозволяє чітко виміряти відстань до об'єкта, ігноруючи об'єкти на задньому фоні. Пристрій працює від двох батарей, автоматично вимикаючись після 30 секунд бездіяльності. • Час виміру – 0,5-1 секунда. • Відстань у діапазоні 5-500 м / 5-600 м / 5-1200 м / 5-1500 м з точністю 1 м. • Вимірювання відстані, довжини, швидкості. Режими «Туман» та «Golf Pinseeker». • Автоматичне вимкнення. • Кількість променів: 1 • Матеріал корпусу: Пластик (прорезинений) • Розмір корпусу: 105*82*43 мм • Вага: 172 гр • Діапазон швидкості: 0-300 км/год • Точність виміру швидкості: ± 5 км/год • Одиниця виміру: ярд(YD), метр (M) • Поле зору: 7 ° • Збільшення: 6-кратне • Діафрагма окуляра: 16 мм • Діафрагма об'єктива: 24 мм • Діаметр вихідної зіниці: 3,8 мм • Діоптрій: ± 3 Живлення: 2 батареї ААА • Режим фокусування: фокус окуляра • Комплектація: Дальномір Інструкція Ремінь Чохол Серветка Коробка

1700грн

Подробно
img
2.27кг Ізолят протеїну California Golf Nutrition Sport Протеїн Протеин
2023-05-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Гійче
2.27кг Ізолят протеїну California Golf Nutrition Sport Протеїн Протеин 73 порції. Придатний до 01/08/2024. Відправляю олх доставкою.

2399грн

Подробно
img
Продам Golf Pacific
2023-06-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Ніжин
Продам GOLF в дуже гарному стані... 1. Тільки привезений з Германії 2. Рік випуску 2003 покупка 2004 3. Розмитнений + сертифікат 4. Двигун 1.6 працює ідеально 5. Всі стекла рідні навіть лобове 6. Клімат працює ідеально, 7. Ходова не стукає 8. Два ключа 9. Диски оригінал R15 10. Всі кнопки працюють 11. Фаркоп 12. Торг на реєстрацію Ціна 4999 у.е

4950грн

Подробно
img
Перезаряжаемый дальномер на аккумуляторах
2022-12-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
водонепроницаемый охотничий дальномер 6,5x увеличение флага-Блокировка дальномер лазерный дальномер для гольфа Спорт Описание: Лучший компаньон для любителей охоты Охотничий дальномер BOBLOV использует профессиональный Технология измерения диапазона И принимает 6,5x увеличение мульти-покрытием HD оптики, Делает его более быстрым и точным Получите расстояние между вами и животными. Лучший компаньон для игроков в гольф BOBLOV Golf Range Finder использует профессиональный Технология блокировки флага и технология измерения угла, Делает его более удобным и точным Чтобы получить компенсированные расстояния. Если вы близорукие или дальнозоркие, Ношение очков может затруднить просмотр с помощью окуляра. Он поддерживает диоптрию, которая освобождает вас от очков И четко просматривайте объекты на большом расстоянии с 6х увеличением. Лучший компаньон для любителей гонщиков Если вам нравится смотреть профессиональные скачки или автомобильные гонки, Тогда вы не можете пропустить этот дальномер. Это поможет вам иметь полное представление об игре. Он может измерять скорость движущейся цели до 300 км/ч. Лучший компаньон для строительства Этот дальномер является полезным инструментом Для электрического здания и других видов активного отдыха. Лучший компаньон для навигации Дальномер BOBLOV-полезный инструмент для навигации, Вы можете узнать точное расстояние. Особенности: 100% новый и высокое качество. Обработка уплотнения, водонепроницаемый, прочный Эргономичный дизайн, удобная ручная работа Несколько режимов измерения, используя соответствующие функции в зависимости от ситуации Удобный и портативный Приятная цена Измерительный флагшток расстояние точно Функция баллистической коррекции Использование экологически чистого материала, без запаха Он может быть широко использован для путешествий, экскурсий, занятий спортом в гольф, охоты, кемпинга, а также для любого измерения наружных проектов. Характеристики: Метод измерения: полупроводниковый лазер (безопасный для глаз человека) Длина волны: 905 нм Диапазон действия: 5-1000 метров Начиная ошибка: ± 0,5 м Расстояние Разрешение: 0,1 метров Диапазон измерения угла: от 0 до 90 градусов Точность измерения угла: 0,3 градусов Угол Разрешение дисплея: 0,1 градусов Режим измерения диапазона: ЖК-дисплей Телескоп Увеличение: 6,5 раз Диаметр телескопа: 28 мм Качество линз: многослойное Водонепроницаемый Источник питания: литиевая батарея

2399грн

Подробно
img
Кроссовки Nike Аir Zoom для гольфа
2023-04-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Кроссовки Nike Air Zoom Gimme Golf для игры в гольф, оригинал. Дышащие, тканевые, с водоотталкивающей полоской, идеальные на лето. Новые, не подошёл размер, по стельке 25см (US 8). Насыщенно черный цвет, резинки. Очень удобные и эргономичные. Оригинал, заказывала с СШA

3900грн

Подробно
img
Мойка для мячей для,гольфа
2023-11-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Универсальная мойка для мячей для гольфа, инструмент для чистки мячей, устройство для очистки мячей премиум-класса с предварительно просверленным креплением

1500грн

Подробно
img
Набор клюшнк для гольфа
2023-03-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Набор клюшек для гольфа Правосторонний, шафты Regular. Драйвер 1 Castom Berilium Вуд 3,5, Castom Berilium Айроны 3,5,6,8,9,Р,S Castom Berilium Паттер Ping aswer Сумка Wilson 11 клюшек в наборе. В отличном состоянии.

15 000грн

Подробно
img
Мячики для Гольфа 2piece Sof!
2023-04-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Мячики для Гольфа 2piece Sof!! Продам мячики они все новые ! Их много! Все новые! Цена за 3 шт - 200 гр

50грн

Подробно
img
Деревянные тройники для гольфа
2023-05-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Тройники для гольфа. Доа фото вышлю, пишите Отправлю новой или укр почтой. Олх доставка

200грн

Подробно
img
Мячи для гольфа.
2023-06-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Продам фирменный комплект мячей для гольфа производство Корея. В наличии 10 штук.

750грн

Подробно
img
Дорожка/ коврик для гольфа
2023-06-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
Двухметровая дорожка для гольфа фирмы PGA Tour. Мячик тоже входит. Пересылаю . .

900грн

Подробно
img
Клюшка для гольфа Barner plus #4
2023-06-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Продам или обменяю оригинальную фирменную Клюшку Burner plus #4 для гольфа без палки состояние новое, отличное

500грн

Подробно
img
Туфли для гольфа
2023-08-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Синельникове
Продам туфли для гольфа, в хорошем состоянии, натуральная кожа без брака, размер 35, почтой отсылаю.

30грн

Подробно
img
Мячики для гольфа.
2023-09-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Мячики для гольфа. Фирма Dunlop. USA. Новые. Комплект 3 штуки. Один в подарок (последнее фото).

150грн

Подробно
img
Мяч для гольфа Top Flite бу
2023-09-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Мячик для гольфа 4 Top Flite XL. Желтый. Целый. Состояние на 5 -.

40грн

Подробно
img
Набор для гольфа
2023-11-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернігів
Продам повний набір фірмовий для гольфа,привезений із Европи. Повредилась упаковка,все ціле.

500грн

Подробно
img
Продам мячи для гольфа STRATA
2023-11-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Олександрія
Новые фирменные мячи для гольфа Strata. В комплекте 3 мяча. В наличии 2 комплекта. Цена за 1 комплект 150 грн.

150грн

Подробно
img
Шарики для гольфа 183 штуки
2023-12-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Кам'янське
Продам шарики для гольфа привезены из Германии есть 183 шт , продажа от 30 штук. Белые 14 грн Разноцветные 17 грн Оптом отдам по 15 грн Отправлю почтой или отдам в живую.

14грн

Подробно
img
Рукавички для гольфа XL
2024-01-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Рівне
Нові, спеціальні,,для гольфа , розмір XL , зроблено в Кореї , синтетична шкіра

200грн

Подробно
img
Продам мячики для гольфа
2024-02-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Продам мячики для гольфа . Состояние на фото . Цена за 15 шт - 700 грн.

50грн

Подробно
img
Набор для гольфа Callaway
2024-02-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Набор для гольфа с клюшками Callaway. Оригинал, состояние новой вещи, клюш еще в упаковке полнтстью новые.

35000грн

Подробно
img
Мячи для гольфа
2024-03-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Продаю б/у мячи для гольфа, привезены из-за границы. Цена договорная. ОЛХ доставка.

50грн

Подробно
img
Туфли для гольфа р.36 Antonio Lopez, натуральная кожа
2024-03-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Очень красивые и качественные туфли для гольфа. Шипы полноценные. Написан р.36,5. но маломерят. Натуральная кожа. Удобные. Одеты 5-6 раз. Покупались за 200 евро.

1499грн

Подробно
img
Сумка для гольфа юниор ,US
2024-03-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Сумка для гольфа в хорошем состоянии, без тубок,все на фото. Сумка юніор, дорослої вже немає

900грн

Подробно
img
Набор из 10 штук бамбуковых тройников для гольфа
2024-04-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Набор из 10 штук бамбуковых тройников для гольфа. Новый набор, в упаковке.

100грн

Подробно
img
Мяч для гольфа Callaway 4
2024-05-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Верхньодніпровськ
Оригинальный мяч для гольфа, 4 слойный, качественный

99грн

Подробно
img
Тренировочный коврик для мини гольфа
2024-05-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Степова
Тренировочный коврик для мини гольфа (офисный). Состояние идеальное.

1500грн

Подробно
img
Мяч для гольфа белый
2024-05-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернігів
Мяч для гольфа. Цена-31грн. Покупайте, пишите, звоните.состояния- беушний. Тоже Переходите на мои другие объявления.

31грн

Подробно
img
Мяч для гольфа ТИТАН в упаковке новые
2024-06-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Біла Церква
Мяч для гольфа ТИТАН в упаковке. 10 упаковок по 3 мяча. В коробке 10упаковок. Покупались в Германии.

3400грн

Подробно
img
Набор клюшки для гольфа Spalding
2023-04-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Набор для игры в гольф,  мужской, правосторонний. Шафты графитовые Regular ( R- flax)Хорошо подойдёт для новичков и среднего уровня гольфистов.Комплект:- Driver 1, 10,5 G6, R Flax- Irons 5,6,7,8,9,P,S Spalding R- Flax,  graphite- Putter- Bag Tour Spalding woter roof ( против дождя, легкая , модель 2020 года)Всего 9 клюшек

6 500грн

Подробно
img
Клюшки для гольфа Callaway
2024-05-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Верховина
За всіма деталями зателефонуйте за номером нижче. В складі є фірмова сумка, одинадцять ключок!!

50000грн

Подробно
img
Набір для Гольфа Ram FX Max
2024-06-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Хуст
Продам хороший гольф набір. Набір просто чудесний, стан кожної клюшки хороший, немає ніяких тріщин на кожній клюшці. Звісно не обійшлось без робочих подряпин, але без них ніяк. На клюшках є подряпини та потертості та як вже писав ніяких тріщин або вмятин. Сумка в чудовому стані кожний замочок працює. Продаж клюшок/сумки отдільно нажаль неможливий, продаж тільки цілим набором, дякую за розуміння. Більше фото можу скинути на вайбер. Сумка - Ram Iron - Ram FX Max S, Ram FX Max P, Ram FX Max 6/7/8/9 Hybrid - Ram FX Max 26° Hybride - Ram FX Max 24° Driver - Ram FX Max 17° Driver - Ram FX Max 20°

7500грн

Подробно
img
Вітаміни та мінерали для дорослих та дітей. Now, Puritan's Pride
2023-03-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцьк
Великий асортимент спортивного харчування та бадів. Уточнюйте ціни та наявність!!! Вся продукція оригінальна. Якщо Вам потрібний більш детальний опис товару, кількість порцій і т.п. пишіть в коментарях до оголошення. Будемо раді Вам допомогти! Фото №1 Для чоловіків Now - США, ADAM Tablets Superior Mens Multi 90soft, ціна 785 грн. Для жінок Now - США, Eve Superior Women's Multi 90 softgels, ціна 699 грн. Загальні (для жінок та чоловіків) Now - США, Daily Vits 100 tabs, ціна 399 грн. --- Фото №2 Загальні (для жінок та чоловіків) MuscleTech - США, Platinum Multi vitamin 90 caps, ціна 440 грн. Не має в наявності --- Фото №3 Вітаміни для жінок Biotech - Угорщина, Multivitamin for Women 60 tabs, ціна 397 грн. --- Фото №4 Загальні (для жінок та чоловіків) Biotech - Угорщина, Vitabolic 30 tabs, ціна 289 грн. --- Фото №5 Дитячі вітаміни, від 2х років Piping Rock - США, Children's Complete Daily 100 Chewable Tablets Ціна 199 грн. --- Фото №6 Piping Rock - США, Adult Multi Gummies 120 Gummies, загальні для дорослих, ціна 252 грн. в жувальних ведмедиках Piping Rock - США, Teen Multi Gummies 100 Gummies, для підлітків, ціна 252 грн в жувальних ведмедиках --- Фото №7 Puritan's Pride - США, Pre-Vites (Children's Chewable Multi-Vitamin) 100chewable tablets, дитячі вітаміни від 2х років, ціна 350 грн. ---

280грн

Подробно