img
Риболовний гід на річці Дністер | ЕКО-будинок для сімейного відпочинку
2023-10-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Мрієте про риболовний відпочинок на чистій ріці Дністер разом зі своєю сім'єю? Ми пропонуємо незабутні пригоди та комфортний ЕКО відпочинок в чарівному будинку. Основні можливості: - Професійний риболовний гід, який допоможе вам знайти найкращі місця для риболовлі на річці Дністер (вартість риболовлі уточнюйте в телефоному режимі) - Здається в оренду ЕКО будинок з натуральних матеріалів, оточений природою. - Ідеально підходить для відпочинку з сім'єю та друзями. - Доступ до річки прямо з будинку. - На території є альтанка, мангал з плитою з усім приладдям, сауна (суха та волога) Зручності в будинку: - Затишні спальні для вашої зручності. - Повністю обладнана кухня з усім необхідним посудом та технікою. - Ванна кімната з гарячою водою. - Телевізор та безкоштовний Wi-Fi. Проведіть незабутній риболовний відпочинок на річці Дністер та насолоджуйтеся природною красою у зручному будинку. Забронюйте вашу пригоду на річці Дністер та релаксуйте разом зі своєю сім'єю. Не пропустіть цю унікальну можливість для незабутнього відпочинку! Більш детально можливо ознайомитись за посиланням: https:// t.me/+n4a8R2trVFZlZGRi Наш ЕКО-будинок та риболовля стали головною темою невеликих фільмів, де головною рибальською зіркою виявився Олександр Задорожній (Exterity), ознайомитись можливо за посиланням: https:// youtu.be/QTzYHXRZtpw?si=tnt0etgA03TYRwDd https:// youtu.be/uiB9JjbXFc4?si=_7nRF5AL8nhkQ0Lw Ми знаходимось в с. КУРАЖИН, Хмельницька область. Бронюйте будинок за НОМЕРОМ вказаним в оголошені або ПИШІТЬ в особисті повідомлення.

5000грн

Подробно
img
. Снасть на сома квок. та оснастка великого Сома с 2 поплав + груз
2023-09-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Верхівцеве
Проверенная годами рыбалки снасть на КРУПНОГО сома как на квок так и применять с подводными поплавками возле дна. с одетым на леску кембриком - шлангочкой исключает возможность перетереть зубами леску . Также смотрите другие наши обьявления по рыбалке. Много снастей. На снасти предусмотрена возможность смещать второй крючок тем самым подгоняя его под размер и вид Вашей насадки. Два крючка размер 6/0. Груз = 200 грамм Фото номер 1 . Смотрите все фото. Также смотрите все наши обьявления по рыбалке. Много снастей . Цена пока за комплект с ДВУМЯ регулируемыми поплавками = 145 грив. На практике самая удачная конструкция как для живца или рака так любую другую насадку выползки . перловица Поплавки можно легко сместь в любое направления и так же легко снять любой из них + ГРУЗ 200 грамм На практике можно применять для ловли сома с поверхности или на квок. Под заказ можем и другой вариант с меньшими крючками и грузом. Леска стоит 1 мм но можно по желанию и поставить шнур 0.6 мм. Есть НЕубиваемые пластиковые поплавки на сома. Сделаны вручную с пластика КРИСТОН. фото 4 и 5. Смотрите другие наши обьявления . Много уникальных снастей по ТОЛСТОЛОБУ а также КАРПУ и АМУРУ и насадок. Технопланктон и смеси. В начале года будут выставлены уже все снасти и прикормки которые есть в наличии.

145грн

Подробно
img
Квок риболовний №3, 37 см,
2023-06-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Кути
Конфігурація пятки: прямокутна Тип пятки пятки: пряма (глухий звук) Робоча глибина: до 10 м матеріали: бук, дуб, яблуня Найкращі умови ловлі: прямокутна пятка ("проводка" перед заходом на яму або перша фаза роботи на ямі), круглий (на великих глибинах для підняття сома), опукла (гарно показує себе при роботі на хвилі. Глухий звук приваблює рибу досить добре). ергономічна ручка, та унікальний дизайн, що вирізняє даний квок з інших зразків. Залежно від умов ловлі ми зможемо підібрати Вам найкраще рішення по типу та конфігурації квоку. ВИРОБЛЯЄМО - ТОМУ ГАРАНТУЄМО!!!

300грн

Подробно
img
Квок риболовний на сома №5,
2023-11-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Кути
Конфігурація пятки: кругла Тип пятки пятки: опукла (глухий звук) Робоча глибина: до 8 м матеріали: бук, дуб, яблуня Найкращі умови ловлі: при наявності хвиль на великих річках, водосховищах або великих кар'єрах. ергономічна ручка, та унікальний дизайн, що вирізняє даний квок з інших зразків. Залежно від умов ловлі ми зможемо підібрати Вам найкраще рішення по типу та конфігурації квоку. ВИРОБЛЯЄМО - ТОМУ ГАРАНТУЄМО!!!

400грн

Подробно
img
роболовний набір,спінігн,катушка cobra вудка
2023-06-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Стрижавка
продам риболовні набори , також є продаж окремо всього що зацікавить пишіть на вайбер або в приват на олх відправляю без передплат Також в наявності більш дорогі та якісні вудлища та котушки запитуйте фото 1 риболовний набір 1620грн Спиннинг Siweida Apache 2,4м , 30-80 2 шт Катушка XS 640 6підшипників Леска Carp Expert Multicolor Boilie Special 300 м 0.30 мм подставка алюм. 75см 2 шт дзвінок 2 шт прикормка PEREKAT 1000гр Універсал Конопля 1 шт тісто GRIZLY 30гр Мікс 1 шт ХМ Арбуз 3кр. крашений 2 шт вбивця карася 2 шт фото2 риболовний набір 1220грн спінінг Zhibo Neeza Glass Tele 3,0m 40g 2шт Катушка Cobra 340 2шт Леска Kalipso Titan Force Feeder BR 100м 0.30мм 2шт оснастка Арбуз 3кр. крашеный 2шт ХАУС убийца карася 2 шт тісто GRIZLY 30гр Микс 1 шт прикормка PEREKAT 1000гр Універсал Конопля 1 шт подставка алюм. 75см 2 шт дзвоник 2 шт фото3 риболовний набір 1100грн Спиннинг BullPaul 2,7м 30-60г (стеклопл.) Катушка Cobra 340 2шт Леска Kalipso Titan Force Feeder BR 100м 0.30мм 2шт оснастка Арбуз 3кр. крашеный 2шт ХАУС убийца карася 2 шт тісто GRIZLY 30гр Микс 1 шт прикормка PEREKAT 1000гр Універсал Конопля 1 шт подставка алюм. 75см 2 шт дзвоник 2 шт

1100грн

Подробно
img
Риболовний рай на річці Дністер: Риболовний Гід, ЕКО-будинок та катер
2023-11-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Мрієте про ідеальний відпочинок на природі? Ми маємо все, що вам потрібно для незабутнього відпочинку! Що Ми пропонуємо: - Будинок для відпочинку: Затишний будинок всього за 5000 грн за добу. Він знаходиться в прекрасному місці, з видом на річку Дністер. - Баня: Релаксуйте в нашій сауні(волога та суха). Ніщо не розслаблює краще, ніж баня в природному середовищі. - Риболовний Катер: Відправтеся на риболовлю з нашим американським рибацьким катером, який обладнаний аераторами, ехолотом та досвідченим гідом. * Трофейна риболовля на сома. * Риболовля на окуня, судака, щуку. * Риболовля на окуня (ближня). * Риболовля на окуня (ближня) з надувного човна для однієї людини. - Оренда Спорядження: Ми пропонуємо оренду спорядження високого та середнього класу. Вартість оренди включає спінінги, котушки, приманки та росхідники. - Риболовля триває: від 5 ранку до обіду, вартість оренди катеру від 1000 грн. - Риболовля на цілий день: Додатково +30% до вартості оренди катеру. Максимально 2-3 особи на лодці для комфортної риболовлі. Гід забезпечить вас повним супроводом та навчанням. Зауваження: На жаль, ніякий гід не може гарантувати погоду або результати риболовлі! Зручності: - В будинку 3 спальні кімнати, що містять 6 спальних місць (ціна вказана за 6 осіб, за дод.плату є можливість заселити 9 осіб). - Повністю обладнана кухня з усім необхідним посудом і технікою. - Ванна кімната з гарячою водою. - Телевізор та безкоштовний Wi-Fi для розваги та зв'язку. Більш детально можливо ознайомитись за посиланням: https:// t.me/+n4a8R2trVFZlZGRi Наш ЕКО-будинок та риболовля стали головною темою невеликих фільмів, де головною рибальською зіркою виявився Олександр Задорожній (Exterity), ознайомитись можливо за посиланням: https:// youtu.be/QTzYHXRZtpw?si=tnt0etgA03TYRwDd https:// youtu.be/uiB9JjbXFc4?si=_7nRF5AL8nhkQ0Lw Ми знаходимось в с. КУРАЖИН, Хмельницька область. Забронюйте свій ідеальний відпочинок вже сьогодні! Телефонуйте нам за НОМЕРОМ вказаним в оголошені.

5000грн

Подробно
img
Снасть для ловли сома на квок «УРЕЗ»
2023-01-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Киев
Снасть предназначена для ловли сома на квок без применения удилища. Оснащена Грузом 150 грамм, поводком и крючком. Шнур 2, 5 мм. Длинна 20 метров.

500грн

Подробно
img
Приманки октопус кальмар светящийся для сома на квок и джига
2023-03-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Новые силиконовые приманки в форме кальмара длина -12 см.Хорошего качества и не воняют(иногда приманки имеют неприятный запах даже после сезона ловли).Приманка светится в темноте и создает эффект привлечения и интереса рыбы.Сам использую такого кальмара для ловли сома с лодки или для ловли джигом.Одеваю так же такую приманку на грузило при ловли сома на квок --как "замануха".При ловле сома на выползка можно подсаживать на крючок такого кальмара.В воде приманка "играет своими щупальцами" и в этом ее эфект.Фото светящихся приманок делал в воде (дома в ванне) глубина сантиметров 50. Очень быстро "вбирают в себя свет" и долго сохраняют эффект свечения.

20грн

Подробно
img
Снасти монтаж оснастка на сома
2023-04-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Дороге
Продам монтажи на сома 1) Снасть с 1-м подводным поплавком 10грамм. Для ловли в стоячей воде на пучок выползка. Шнур 50кг. Крючки 2/0. Цена 200грн 2) Снасть с 2-мя подводными поплавками 5 и 10 грамм. Для ловли в стоячей воде и на течении, на пучок выползка, печенку. Шнур 50кг. Крючок нижний 4/0, верхний 3/0. Цена 300грн 3) Снасть с 2-мя подводными поплавками по 5 грамм. Для ловли на течении на пучок выползка, медведку. Шнур 30кг. Крючок 2/0. Цена 200грн 4) Снасть с 3-мя подводными поплавками по 3 грамма. Для ловли на течении на пучок выползка, медведку. Шнур 30кг. Крючок 1/0. Цена 200грн 5) Снасть с 1-им подводным поплавком 5 грамм. Для ловли с берега на живца. Шнур 50кг. Крючок нижний 3/0, верхний 4/0. Цена 300грн 6) Снасть Квок с 1-м подводным поплавком 10гр, для ловли на выползка, печенку. Шнур 50кг. Крючок нижний 4/0, верхний 3/0. Груз в термоусадке 80 грамм. Цена 300грн 7) Снасть Квок классическая. Для ловли на печенку, выползка. Шнур 80кг, крючок нижний 5/0, верхний 4/0. Груз в термоусадке 80 грамм. Цена 250грн 8) Снасть с надводным поплавком, грузоподьемностью 100 грамм. В комплекте : поплавок, стопора на шнур, груз 40 грамм, оснастка с вертлюжком . Фиксация поплавка на шнуре так же может осуществляться при помощи светлячка 4-4,5мм. Используется для ловли сплавом на живца, выползка, печенку. Крючки нижний 4/0, верхний 3/0. Шнур 80кг. Цена 390грн

200грн

Подробно
img
Снасти на сома, дорожка на сома, спиннинг, урез, багор. Донка Качество
2023-05-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Виноградів
Снасть на сома - донка с подводным поплавком. Цена 100 грн. Снасть для ловли сома с руки (урез), без применения спиннинга, готовая к рыбалке. Состоит из пластикового мотовила, шнура длинною 20 метров и диаметром 5 миллиметров, скользящего груза, вертлюга с застежкой, поводка из плетенного шнура диаметром 0.5 миллиметров и сомовьего крючка, цена - 250 грн. Резинка - дорожка на сома и всего хищника. Цена 350 грн. Дорожка на сома готовая к рыбалке. Цена зависит от длины. Возможно изготовление дорожки любой длины. Снасть для ловли сома с берега или лодки с поплавчанкой. Состоит из основного шнура диаметром 0.5 мм, отводного поводка, грузика и крючка. Цена - 90 грн. Спиннинги для ловли сома с катушками готовые к рыбалке, цена - 600 грн. Багор - 250 грн. Снасть для ловли сома на квок спиннингом, готовая для ловли. Состоит из скользящего груза, вертлюга, застёжки и поводка из плетенного шнура диаметром 0.5 миллиметров и сомовьего крючка, цена - 100 грн. Отправлю любой почтой. При заказе комплекта - скидка. Также могу изготовить практически любую снасть под ваш вид ловли и водоем. На заказ. *** Также могу рассказать тонкости о ловле сома на квок, наживки снасти и т.д. *** Смотрите другие мои объявления!

100грн

Подробно
img
квок 37, професиональный #14
2023-05-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Косів
Квок дерев'яний, кістковий. Тип каркас так званий "Югославський". Овальна пятка всередину. Робоча глибина підйому сома даним типом квоку до 12 м. Гарно підходить, Як для проводки так і для роботі на ямі. Деревина- дуб, бук. Детальніше про наші квоки та весь асортимент ви також можете глянути на нашому сайті woodbark.com.ua Самі виготовляємо тому якість продукції гарантуємо.

300грн

Подробно
img
квок 37 см длина #13
2023-06-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Косів
Конфігурація пятки:прямокутна Тип пятки пятки: заглиблена всередину Робоча глибина: до 15 м матеріали: бук, дуб, Найкращі умови ловлі: "проводка" перед заходом на яму. Після показу ехолота щодо активності сома переходимо на круглу пятку з більшим діапазоном звуку для підняття риби на поверхню. часто працює також на підняття риби. ергономічна ручка, та унікальний дизайн, що вирізняє даний квок з інших зразків Залежно від умов ловлі ми зможемо підібрати вам найкраще рішення по типу та конфігурації пятки.

300грн

Подробно
img
квок #3 (37 см, з прямою п'яткою)
2023-06-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Косів
Квок деревяний #3, Тип ручки: кістевий. Тип " Балканський". Тип п'ятки: прямокутна пряма. Робоча глибина - до 12 м. Гарно підходить, Як для проводки так і для роботі на ямі. Деревина- дуб, бук. Детальніше про наші квоки та весь асортимент ви також можете глянути на нашому сайті woodbark.com.ua Самі виготовляємо, тому якість продукції гарантуємо!

300грн

Подробно
img
квок дерев'яний , тип №4, прямокутна пятка заглиблена.
2023-12-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Косів
Конфігурація пятки:прямокутна Тип пятки пятки: заглиблена всередину Робоча глибина: до 14 м матеріали: бук, дуб, Найкращі умови ловлі: "проводка" перед заходом на яму. Після показу ехолота щодо активності сома переходимо на активну роботу даним квоком При глибинах більше 10 метрів, також можна перейти на квок №1 з більшим діаметром пятки Ергономічна ручка гарно лежить в руці. Залежно від умов ловлі ми зможемо підібрати вам найкраще рішення по типу та конфігурації пятки.

400грн

Подробно
img
Приманки октопус кальмар светящийся для сома на квок и джига
2024-05-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Новые силиконовые приманки в форме кальмара длина -11 см.Хорошего качества и не воняют(иногда приманки имеют неприятный запах даже после сезона ловли).Приманка светится в темноте и создает эффект привлечения и интереса рыбы.Сам использую такого кальмара для ловли сома с лодки или для ловли джигом.Одеваю так же такую приманку на грузило при ловли сома на квок --как "замануха".При ловле сома на выползка можно подсаживать на крючок такого кальмара.В воде приманка "играет своими щупальцами" и в этом ее эфект.Фото светящихся приманок делал в воде (дома в ванне) глубина сантиметров 50.Свечение у белых приманок у остальных светятся "глаза". Очень быстро "вбирают в себя свет" и долго сохраняют эффект свечения.Отправляю после оплаты пересылки.Цена указана за шт..Все подробности по телефону.Я не магазин и не гонюсь за продажами.Все продаю по минимальной цене.Любой товар на своей страничке я отправляю только после оплаты пересылки.Достаточно оплаты именно пересылки а не всего товара.Были случаи когда "покупатель" не приходил на почту за товаром и мне приходилось оплачивать пересылку в две стороны.После такого "опыта" я все отправляю только после минимальной предоплаты на пересылку (которая отнимается от стоимости товара уже при оплате товара на почте).Перед заказом уточните этот момент и желательно по телефону.Надеюсь на понимание. Аферистам и мошенникам а так же любителям переписок не беспокоить.На сайте есть много предложений так что ищите свой вариант если что то не подходит..Отправляю НП. В своем городе возможна доставка.

20грн

Подробно
img
Подсак - садок - квок
2024-06-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернігів
Продам подсак 300гр, садок 200гр, квок 300гр.

300грн

Подробно
img
Квок риболовний №2, 37 см,
2023-06-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Косів
Конфігурація пятки: овальна Тип пятки пятки: з ямкою Робоча глибина: до 17 м матеріали: бук, дуб, яблуня Залежно від умов ловлі ми зможемо підібрати вам найкраще рішення по типу та конфігурації пятки. Детальніше про наші квоки та весь асортимент ви можете глянути в нас на сайті woodbark.com.ua

300грн

Подробно
img
Квок риболовний №1, 37 см,
2023-09-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Кути
Конфігурація пятки: кругла Тип пятки пятки: кругла (дзвінкий звук) Робоча глибина: до 17 м матеріали: бук, дуб, яблуня Найбільш універсальний тип квоку, що дозволяє проводити ловлю на різних глибинах (до 17 м), а також впуклий тип пятки забезпечує дзвінкий звук, що розповсюджується на широкий радіус. Даний тип квоку є ТОП ПРОДАЖІВ, як для початківців, так і бувалих рибаків. ВИРОБЛЯЄМО - ТОМУ ГАРАНТУЄМО!!!

400грн

Подробно
img
Риболовний інвентар
2023-03-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Продаю різний риболовний інвентар. Вибір великий. Під замовлення. За деталями звертайтеся.

65грн

Подробно
img
Супер риболовний набір, готовий набір для риболовлі
2023-03-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Готовий риболовний набір! Ц цим набором ви повністю будете готові до риболовлі! В набір входить супер продукція на яку ви завжди впіймаєте омріяну рибу, а саме: Вудилища довжиною 2.7м - 3 шт. Катушки - 3 шт. Лєска Прикормка - 1шт. Сигналізатори кльову - 3 шт. Підставки рогачі - 3шт. Оснастки вбивця карася - 3шт. Піно тісто Кук часник - 1шт. Чохол 1м- 1шт.

1499грн

Подробно
img
Готовий риболовний набір, 25 в 1, супер якісний набір
2023-04-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Готовий риболовний набір! Ц цим набором ви повністю будете готові до риболовлі! В набір входить супер продукція на яку ви завжди впіймаєте омріяну рибу, а саме: Вудилища довжиною 2.7м - 3 шт. Катушки - 3 шт. Ліска - 3шт. Світлячки - 3шт. Прикормка - 1шт. Сигналізатори кльову - 3 шт. Підставки рогачі - 3шт. Оснастки вбивця карася - 3шт. Піно тісто Кук часник - 1шт. Налобний ліхтарик - 1шт. Чохол 1м- 1шт.

1699грн

Подробно
img
Риболовний комплект . Набір для риболовлі .
2023-07-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Риболовний комплект BlackKroko. Збирається з штекерне вудилище крокодил з закруткою 2.4 м з тестом 100-250g 2шт . Котушка Кобра СВ240 - 2шт Жилка по 100м 0.35мм намотана на котушки. Підставка телескопічна на 5 вудилищ 1шт . Кукурудза вукум 1шт Горох в банці 1шт Пуфи 2пачки Світлячки для нічної риболовлі 2шт Дзвіночки 2шт Сигналізатор кльову типу банан 2шт Карповий монтаж з відводами 2шт Вбивця карася 2шт Прикормка пластилін 0.5кг 1шт Чохол для комплекту 1.3м 1шт

2100грн

Подробно
img
Низькі ціни ! Воблери для риболовлі | + Подарунок
2023-08-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Кам'янець-Подільський
В наявності є воблери 500 шт на любий смак! Продам комплектами, можу і поштучно. До воблерів покладу риболовний подаруночок справжнім рибакам ! Доставка зручним для вас способом, відправка в той же день з моменту замовлення) Якщо виникають запитання пишіть дам відповідь - воблери - рибалка - охота - полювання - риболовля - для ловлі щуки - для риби - для рибалки - снасті - на хижака - на щуку - на судака - на окуня - нові - б/у - риболовний інвентар - для риболовлі - подарунок - в подарунок - безкоштовно - за дармо - по низьких цінах - риба - рибалка - відпочинок - спорт - отдых - рыбалка - для рыбалки - воблеры - блёсны - на рыбу - для рыбы - на щуку - на хищника - поводки - поплавок - поплавки - на карпа - карп - по низким ценам

25грн

Подробно
img
Риболовний кораблик
2023-08-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Ковель
Новий риболовний кораблик, жовтого кольору, фосфорний пластик в ночі світиться . Батарея 12000mah, зарядка від USB. Комплект як на фото

7500грн

Подробно
img
Продам риболовний комплект
2023-10-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Чортков
Продам риболовний комплект : входить дві палки пасіон 3 м , дві котушки , чохол. Все в дуже хорошому стані і за приємною ціною . Кого цікавить телефонуйте ????

3 350грн

Подробно
img
Риболовний шнур Select Basic pe
2023-10-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Носівки
Риболовний шнур Select basic pe Колір Light Green Дваметр 0.8 по японській класифікації Тест на розрив 5.6 кг Шнур новий рибалив на нього всього 1 рибалку

149грн

Подробно
img
Бур рыболовный 80мм + Два комплекта ножей. Бур риболовний + Ножі
2023-11-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Бур рыболовный 80мм (Барнаул) + Два комплекта ножей. Идеальное состояние Бур риболовний 80 мм (Барнаул) + Два комплекти ножів. Ідеальний стан. Звоните на .095. .850. .53. .45. +38********45

4000грн

Подробно
img
Рюкзак сумка Mivardi Executive рюкзак риболовний
2023-12-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Ковель
Рюкзак Чехського виробника Mivardi Об`єм рюкзака становить 75 л, тому тут легко поміститься все похідне та рибальське спорядження. Конструкція рюкзака Mivardi Backpack Executive складається з основного відділу і 4-х допоміжних у вигляді зовнішніх і бічних кишень, м`які плечові лямки і бічні ремені забезпечують оптимальне розподілення навантаження носіння. Для пошиття рюкзака Mivardi Backpack Executive використаний дуже міцний непромокальний матеріал B-POL635D, доглядати за поверхнями буде не складно і виріб буде служити довго. Об`єм: 75 л; Розмір: 46х65х24 см. Рюкзак риболовний туристичний похідний

2000грн

Подробно
img
Ящик риболовний бу
2023-12-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Хорол
Ящик риболовний гарний стан з відділенням

500грн

Подробно
img
Павук риболовний
2024-01-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Миколаїв
Продам павук риболовний. Ячея 30 мм., Леска 0.5. Розмір 2.20 х 2.20. Вузол подвійний, не тягнеться. Також є павук 3 х 3 м. Ціна 450 грн. Можна виготовити під заказ інший розмір. 09******30.

350грн

Подробно
img
Шнур риболовний...
2024-02-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Шнур риболовний у великих бабінах від 520 -950 м 3,5мм по 2 грн/м 4мм по 2,30 грн/м Також є кукли з нитки та лески .великий вибор..звоніть.пишіть сохраняйте тел.

1000грн

Подробно
img
Карабін риболовний
2024-02-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Світловодськ
Карабін риболовний розмір 32мм Упаковка 100 шт

130грн

Подробно
img
Екран риболовний. НОВИЙ
2024-03-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Сатанів
Екран риболовний з карм, новий. Ціна 90 грн за 1 шт. Розмір 1м-70см. Вічко 20, 42мм. Відправка від 3шт. Нова пошта. При замовлені від 20шт можливі інші розміри вічок. Деталі за телефоном.

90грн

Подробно
img
Риболовний комплект на коропа "Карпхантер" 13 в 1
2024-05-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Риболовний комплект на коропа відмінної якості Повністю оснащений міцний спінінг крокодил Все спорядження міститься у сумку(чохол ) 110 см і пакується у нашу коробоку Доставка по Україні Новою поштою.За домовленістю можна Укрпоштою чи делівері. Замовляйте на олх чи по телефону - відповідіємо одразу ! Є також по номеру вайбер телеграм чи вотсап. Опис комплекту: 1. Спінінг Crocodile 2.1м з тестом 100-250 грам 2. Коштука Cobra 3. Чохол на два відділення 4. Волосінь 5. Садок для виловленої риби 6. Підставка під спінінг 7. Прикормка для риби 8. Готова снасть "Короп з відводами" 9. Наживка пішопласт пуфік 10. Набір світлячків для нічної рибалки 11. Упаковка гачків "Kamalsu" 10 шт 12. Сигналізатор бубонець 13 Макушатник в подарунок Відповідь на топ 5 постійних запитань ! : 1)Коли відправка? - зазвичай того ж дня або на наступний день зранку! 2)Більше фото!? - якщо потрібно більше фото пишіть - надішлю. 3)Набір новий? - так, всі компоненти нові. 4)Чи потрібна передоплата і чи є наложений платіж (оплата на пошті)? - Не потрібно нам передоплати, можна сплатити все на новій пошті. 5)хочу додаткову комплектацію!? - додаткова комплектація можлива за домовленістю. Маємо величезний асортимент товару. В наявності є також інші набори : для дітей, для досвідчених рибаків чи для любителів . На коропа, карася, на хижака чи змішані набори. Є на будь-який смак!

1150грн

Подробно
img
Шнур риболовний триста метрів
2024-06-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Коломия
Шнур риболовний триста метрів

220грн

Подробно
img
Рыбалка. Снасть - оснастка великого Сома с 2 поплавком + груз 200грамм
2023-04-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Верхівцеве
Проверенная годами рыбалки снасть на КРУПНОГО сома с одетым на леску кембриком - шлангочкой исключает возможность перетереть зубами леску . На снасти предусмотрена возможность смещать второй крючок тем самым подгоняя его под размер и вид Вашей насадки. Два крючка размер 6/0. Груз = 200 грамм Фото номер 1 . Смотрите все фото. Цена пока за комплект с ДВУМЯ регулируемыми поплавками = 145 грив. На практике самая удачная конструкция как для живца или рака так любую другую насадку выползки . перловица Поплавки можно легко сместь в любое направления и так же легко снять любой из них + ГРУЗ 200 грамм На практике можно применять для ловли сома с поверхности или на квок. Под заказ можем и другой вариант с меньшими крючками и грузом. Леска стоит 1 мм но можно по желанию и поставить шнур 0.6 мм. Есть НЕубиваемые пластиковые поплавки на сома. Сделаны вручную с пластика КРИСТОН. фото 4 и 5. Смотрите другие наши обьявления . Много уникальных снастей по ТОЛСТОЛОБУ а также КАРПУ и АМУРУ и насадок. Технопланктон и смеси. В начале года будут выставлены уже все снасти и прикормки которые есть в наличии.

145грн

Подробно
img
Карповая катушка с бейтраннером Sportera SR 4507.
2023-05-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Слобожанське
Карповая (или для ловли сома на квок) катушка SPORTERA SR 4507. 7ball bearings. При толщине плетёнки 0,35 помещается 250-270м. Лёгкое б/у.

1600грн

Подробно
img
Квок орех цельный
2023-05-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Квоки для ловли сома из цельного ореха, не клеяные. Ручная работа, качество. Звоните по тел: +38********46, +38********90 - Юрий

1200грн

Подробно
img
Квоки риболовецькі. 37 см довжина широкий асортимент та приємні ціни26
2023-06-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Косів
Конфігурація пятки: кругла, прямокутна Тип пятки пятки: пряма (глухий звук), впукла (дзвінкий звук), опукла (на хвилях) Робоча глибина: до 14-20 м матеріали: бук, дуб, яблуня Найкращі умови ловлі: прямокутна пятка (проводка перед заходом на яму або перша фаза роботи на ямі), круглий (на великих глибинах для підняття сома), опукла (гарно показує себе при роботі на хвилі. Глухий звук приваблює рибу досить добре). ергономічна ручка, та унікальний дизайн, що вирізняє даний квок з інших зразків. Залежно від умов ловлі ми зможемо підібрати вам найкраще рішення по типу та конфігурації пятки. Детальніше про наші квоки та весь асортимент ви можете глянути в нас на сайті woodbark.com.ua самі виготовляємо тому якість гарантуємо.

300грн

Подробно
img
квок 37 см, професійний #12
2023-06-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Косів
Конфігурація пятки: кругла Тип пятки пятки: опукла Робоча глибина: до 14 м матеріали: бук, дуб, яблуня Найкращі умови ловлі: найкраще підходить для ловлі на водосховищах або великих річках (Дніпро, Буг) при наявності хвиль. Саме в цих умовах він дає найкращий діапазон звуку, що вабить сома. Залежно від умов ловлі ми зможемо підібрати вам найкраще рішення по типу та конфігурації пятки. Детальніше про наші квоки та весь асортимент ви можете глянути в нас на сайті woodbark.com.ua

300грн

Подробно
img
Продам джерковый комплект.
2023-06-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Степова
Мультипликаторная катушка Abu Garcia Ambassadeur Classic C4 – это легкая, мощная и одновременно скоростная мультипликаторная катушка для джерковой ловли, а также для ловли в экстремальных условиях с использованием как лески так и различных рыболовных шнуров. Катушка для рыбалки Abu Garcia Ambassadeur Classic C4 отличается высоким качеством исполнения, прочностью и надежностью в работе. Характеристики катушки: - 4 +1 высококачественных подшипников (с новой системой анти-реверс), устойчивых к коррозии; - улучшенный многодисковый фрикцион Carbon Matrix для плавного торможения; - 6-ти зубцовый подтормаживатель центрифужного типа; - конструкция катушки изготовлена на стальной раме; - высокоточные бронзовые шестерни являются механизмом главной пары; - синхронизированная система Levelwind; - лесоукладыватель с никелевым покрытием; - леворукая модель. Кол-во подшипников: 4+1 Вес: 285 грамм Передаточное число: 6.3:1 Емкость шпули: 0.32/220 метров Намотка за оборот ручки: 77 см Под левую руку. Спиннинг SILVER JERK BAIT JB571XH Длина: 168 см. Тест: 35-145 гр. Рукоять: Классическая Материал рукояти: неопрен Тип: Мультипликаторный одночастный Спиннинг SILVER JERK BAIT Специально разработанная программа удилищ для экзотиче­ской, но набирающей все большую популярность ловли на во­блеры — джерки. Модельный ряд разрабатывался и проходил испытания среди самых «продвинутых» любителей этого забавного способа ловли. В результате мы получили отличную линейку удилищ отвечающих всем особенностям этого способа спиннинговой рыбалки. Продам по отдельности или комплектом, спиннинг 1200 грн., катушка 4500 грн. От себя добаблю комплект так же отлично подойдёт для ловли сома с лодки на квок.

5000грн

Подробно
img
Квок на сома ручная робота
2023-11-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Кам'янське
Квоки на сома обычные. Ручная работа, рабочий, длиная ручка удобен для любой лодки .Уважаемые послсле 2-х возвратов когда заказать и не забирают олх доставка или предоплата достовки в 2 стороны наложенным. Я доверял но платить по 200 грн, и кататься от скуки я не буду. Я хачю но забрать не могу ... ето не очень хорошо.

500грн

Подробно
img
квок 37 см #15 Овальна п'ятка всередину
2024-06-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Кути
Конфігурація пятки: прямокутна Тип пятки пятки: впукла Робоча глибина: до 14 м матеріали: бук, дуб, яблуня Найкращі умови ловлі: найкраще підходить для ловлі методом прогонки перед підходом на яму та на невеликих глибинах до 10 м. Саме в цих умовах він дає найкращий діапазон звуку, що вабить сома. Залежно від умов ловлі ми зможемо підібрати вам найкраще рішення по типу та конфігурації пятки. Детальніше про наші квоки та весь асортимент ви можете глянути в нас на сайті woodbark.com.ua

400грн

Подробно
img
квок 37 см длина #17
2024-07-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Косів
Конфігурація пятки: кругла Тип пятки пятки: опукла Робоча глибина: до 16 м матеріали: бук, дуб, яблуня Найкращі умови ловлі: найкраще підходить для ловлі на водосховищах або великих річках (Дніпро, Буг) при наявності хвиль. Саме в цих умовах він дає найкращий діапазон звуку, що вабить сома. Залежно від умов ловлі ми зможемо підібрати вам найкраще рішення по типу та конфігурації пятки.

500грн

Подробно
img
Продам риболовний кораблик, Фурія Шторм,
2023-02-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Миколаїв
Кораблик в моєму пользованіі 2 сезона, Кораблик в полной комплекті,єхолот Тоslon 500,бере д есь 200-250 метрів, також присутній GPS 8 точек, дзвоніть, питайте.

40000грн

Подробно
img
Шест Тичка Палиця Держак Бук міцний для рибалок та садовників 4,4метри
2023-04-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Смородине
На різьбовому з'єднанні, Міцна палиця тичка шест для риболовного павука, та садових розваг, розбірний 4 шт ? 1,1 м = 4,4 метри, різьба проклєєна та розклинена. Дерево міцне, Бук. Риболовний держак, або садовий з різьбовим з'єднанням. Виготовлю, під ваш розмір павука. Ціна вказана за кожні 1,1 метри! Також є інші комплектуючі і готові фатки Вага 4,4м, близько 4 - 5кг

199грн

Подробно
img
Спиннинг Goss Feeder, фидерное удилище, фидер, катушка, шнур
2023-04-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Білгород-Дністровський
Спиннинг Goss Feeder , фидерное удилище, фидер, катушка, шнур , фідер, фідерне вудилище, котушка , шнур Спінінг GOSS Feeder 30-150g дійсно зроблений з карбону , про це свідчить його легкість .Має штекерную конструкцію .Вудлище досить потужне, дозволяє використовувати важку оснастку і здійснювати точні далекі заброси. Дворучна рукоятка, виконана з матеріалів неопрен і пробка. Рукоять зручна при хваті двома руками і надійно утримується при великих навантаженнях. Вудилище складається з 3+3 секцій , 3 основні і 3 змінні вершинки різної жорсткості. Фіксація секцій чітка і надійна. Характеристика : Матеріал: карбон Тип конструкції: штекерний Стрій: швидкий Кількість секцій: 3+3 Транспортна довжина: 3.0 м - 110 см, 3.3 м - 120 см , 3.6 м - 130 см, 3.9 м - 135 см Чохол у комплекті . Goss Feeder з тестом 30-150g : 1. Довжина 3.0 м - вага 230 г - 740 грн (від 2 шт - 720 грн) 2. Довжина 3.3 м - вага 255 г - 800 грн (від 2 шт - 780 грн) 3. Довжина 3.6 м - вага 265 г - 870 грн (від 2 шт - 850 грн) Фідер Super Hard з тестом 60-120g : 1. Довжина 3.6 м - вага 356 г - 570 грн ( від 2 шт - 560 грн ) 2. Довжина 3.9 м - вага 425 г - 655 грн ( від 2 шт - 635 грн ) Фідер Super Hard з тестом 60-180g: 1. Довжина 3.9 м - вага 410 г - 670 грн ( від 2 шт - 650 грн ) КОТУШКА: BoyaBy BR-5000 7+1bb - 530 грн Розмір шпулі: 5000 Кількість підшипників: 7+1 Передаточне число: 5.2:1 Фрикціон: передній Шпуля: метал Запасна шпуля : пластик Ємність шпулі: 0,30/200m, 0.35/160m, 0.40/120m Вага: 300 грам ШНУР РИБОЛОВНИЙ : Ben Dao 500 m: Плетіння: 4X Колір: зелений 1.Товщина/навантаження 0.14 mm/(6.7кг)- 320 грн 2.Товщина/навантаження: 0.16 mm/(9.5кг) - 320 грн 3.Товщина/навантаження: 0.20 mm/(12.3кг) - 320 грн СПОСОБИ ОПЛАТИ : • Оплата при отриманні • На банківську картку ЧОМУ РЕКОМЕНДУЄМО КУПУВАТИ В НАС : • Передплата за бажанням покупця! • Упаковка товару - БЕЗКОШТОВНА! • Відправка з Нова пошта , Укрпошта , OLX Доставка ! • Працюємо кожен день ( 8:00 - 18:00 ) • Перед відправкою товар ретельно перевіряється на справність ! Для замовлення, будь ласка, напишіть на OLX , Вайбер або Telegram : 1. Повне ПІБ 2. Контактний телефон 3. Спосіб доставки: Нова Пошта або Укрпошта 4. Місто, відділення та його номер 5. Кількість Або телефонуйте ! Відповімо швидко)

740грн

Подробно
img
Чохол риболовний
2023-04-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Солонка
Чохол жорсткий для вудилищ довжина 1,3 м , бічна кишеня , ідеальний стан , ремінь на плече

300грн

Подробно
img
Риболовний 3м садок Jexon
2023-05-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Садок 3м карповий 45 55 з безпечної дрібної для карпа сітки полістер дуги з полікарбонату одна має тріщину але вона форму і міцність садка тримає.садок використовувся до 5 рибалок брав його суто на коропову рибалку,на ньому багато різного пилу з озера думаю він змиється на мойці авто.

700грн

Подробно
img
Карповый рыболовный набор
2023-06-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Хорол
Карповый рыболовный набор в комплект которого входят:1-Мощное карповое удилище Sams Fish Bass 3,3м. Пользуется большой популярностью среди многих опытных рыбаков, так как это действительно удобный прибор для ловли рыбы. Материал изготовления 100% карбон, который делает Ваш спиннинг невесомым. Специально разработанные дизайн, спортивный лад в сочетании с удобной эргономичной ручкой принесут не только эстетическое удовольствие, но и удобство при напряженной и увлекательной ловли рыбы. Характерной особенностью является двухсоставная конструкция бланка, уменьшает габариты удилища в разобранном состоянии, что очень удобно при дальних поездках на рыбалку.(2ШТ) 2-Катушка рыболовная Sams Fish 5000 5bb с металлической шпулей - прекрасно подойдет для рыболовов, которые ценят надежность. Катушка  рыболовная Sams Fish 6000 5bb - надежная, безынерционная катушка с пятью подшипниками. Идеально подходит для использования на карповых и фидерных удилищах.Она имеет качественное исполнение и эргономичный дизайн, что облегчает контроль над ней. Характеристики: Тип: катушка рыболовная; Вид: безынерционная; Металлическая шпуля; Типоразмер: 6000; Материал: метал. Расположение ручки: Универсальное;Количество подшипников:5.(2шт). 3-Чехол WEIDA камуфляж.Длинна 1,3м.(2отделения). 4-Подставка под удилище 1.2м (2шт).5-Леска SAMS FISH CULEBRA 0.4 мм-500м.(10,34кг).Леска «CULEBRA» — универсальная отличная леска проверенная временем, прочная и качественная. Характеристики: Тип: леска рыболовная;Материал: нейлон;Тест на разрыв 10.34 кг.6-Коробки рыболовные для червей 3 шт/набор.D7?3.6 D9?4.6 D11?5.6см.7-Сигнализатор поклевки. Максимальная громкость до 80 Db. Работает на 3-х батарейках-таблетках AG13. Крепится на съемную прищепку. Характеристики: модель сигнализатора: BJ-2; размер корпуса сигнализатора (д х ш х в): 62 х 31 х 20 мм; диаметр в месте крепления на удилище: 10-30 мм; вес сигнализатора: 30 г; вес с прищепкой: 50 г; цвет корпуса: черный.(2шт) 8-Снасть карповая Fishing trade 2 крючка 40 грамм(2шт) 9-Прикормка Frenzy Fisher (КАРП)+ДОБАВКА К ПРИКОРМУ КЛЕЙ риболовний Aroma (конопля).ЦЕНА НАБОРА 2895 грн.

2895грн

Подробно