img
Дерев'яний шаховий стіл,шаховий стіл,стіл для гри в шахи
2024-02-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Дерев'яний шаховий стіл, шаховий стіл, стіл для шахів, стіл для гри в шахи, дерев'яний стіл для шахів, сільський шаховий стіл, шаховий стіл Під замовлення до 7 календарних днів. Зверніть увагу, що годинник і шахові фігури не входять до шахового столу. Вони зображені на малюнках лише з декоративною метою. Це дерев’яний шаховий стіл з ніжками ручної роботи, виготовлений з горіхового дерева. Половина квадратів шахової дошки створена з деревини в’яза. Ніжки столу для зручності від'єднуються. Стіл покритий високоякісним лаком на водній основі. Висота столу (52,5 см). Його розмір становить (47 x 63 см). Квадрат шахівниці має розмір (5 х 5 см). Крім того, на столі є відведене місце, де можна поставити шаховий годинник. Наші дерев’яні шахові столи стануть ідеальним подарунком для друзів і сім’ї, будь то новосілля, весілля чи ювілей.

11900грн

Подробно
img
Пазлы из дерева. Большие деревянные. Сложные. Подарок. Дерев'яні пазли
2024-03-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Распродажа!!! Необычный экологически чистый подарок для близкого человека. Пазлы сделаны очень качественно, картинка напечатана на хорошем оборудовании (видно на 6 фото в объявлении). У пазлов разный размер, примерно 35-40см в высоту, некоторые модели до 50см (высота). Во время сборки пазла Вы встретите разных "зверей", которые органично вписываются в картину пазла (видно на 3-м фото). Сборка одного такого пазла занимает примерно 1,5-2 часа. В качестве подсказки (инструкции) можно использовать изображение на коробке от пазла. Есть модели по 350грн и 450грн. Всего в наличии 14 разных пазлов. Все пазлы только в одном экземпляре! Список пазлов и цен : Дерев'яний пазл "Буйвол" - 350 грн Дерев'яний пазл "Міфічний дракон" - 350 грн Дерев'яний пазл "Могутній тигр" - 350 грн Дерев'яний пазл "Блискучі змії" - 350 грн Дерев'яний пазл "Індійський слон" - 350 грн Дерев'янийпазл "Літаючий дракон" - 350 грн Дерев'яний пазл "Вогняна лисиця" - 350 грн Дерев'яний пазл "Степовий орел" - 350 грн Дерев'яний пазл "Яскрава сова" - 350 грн Дерев'яний пазл "Бурий ведмідь" - 450 грн Дерев'яний пазл "Спритний вовк" - 450 грн Дерев'яний пазл "Мудра сова" - 450 грн Дерев'яний пазл "Сяюча тигриця" - 450 грн Дерев'яний пазл "Казковий баран" - 450 грн Дерев'яний пазл "Кольоровий жираф" - 450 грн

350грн

Подробно
img
Шахи магнітні "Супрім",2200грн.
2024-02-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Сокаль
Для маленьких талантів,вмілим гравцям і шанувальникам і ,навіть,зрілим майстрам древної і розумної гри пропоную придбати шаховий набір "Супрім". Виготовлений шаховий набір з дерева,що гарантує міцність та надійність,а також має витончений, оригінальний дизайн,який виявляє додаткове бажання провести ігрові баталії. Магнітний шаховий набір має дуже красивий вигляд,який не зустріните у подібних наборах. Але найбільш вагома перевага шахового набору у його магнітній конструкції.Всі фігури мають магніти,які надійно фіксують їх на дошці.Ви, жодним чином,не хвилюватиметеся,що зсунуться чи випадуть фігури під час їх переміщення чи перевезення. І,звичайно,буде дуже комфортно грати у шахи в транспорті. Гладка шахова дошка,приємні на дотик фігури дають вам можливість сповна поринути в ейфорію гри. Характеристики шахового набору: Бренд: Україна Матеріал дошки: дерево (бук) Матеріал фігур: дерево (явір) Розмір дошки: 30 х 30 см Розмір ігрового поля: 24 х 24 см Розмір клітинки: 30 мм Висота короля: 54 мм Діаметр короля: 22 мм Висота пішака: 25 мм Діаметр пішака: 15 мм Фігури з магнітами Вага набору: 0,900 г Придбавши шаховий набір "Супрім",ви будете задоволені покупкою на довгі роки.Або зробите комусь неперевершений подарунок! Цей самий шаховий набір є також без магнітних вкладок за трохи дешевшою ціною. Пишіть,дзвоніть,цікавтеся. При потребі,зроблю додаткові фото. Є також шахи для незрячих,сувенірні шахи,набори Стаунтонівських шахів,шахові дошки з деревини.

2200грн

Подробно
img
Шахи гра у подарунковому варіанті , 35х35 см, дерево ,якість !
2023-06-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Матеріал: дерево. -Розмір дошки: 30x30 см. -висота пішака 3,5 см -висота короля 7,5 см Колір: білий, темно-коричневий. -Білі фігури зроблені з берези -чорні фігури з горіха -Доска натуральне дерево Для любителів пограти на свіжому повітрі чи у дорозі. Підшукуєте шахи, які дозволять не лише насолоджуватися грою, а й радуватимуть очі своїм стильним виглядом? Ідеальний варіант для такої нагоди – настільна гра дерев'яні шахи. Шахи – одна з найстаріших із відомих людству настільних ігор. Вони користуються великою популярністю у різних людей. Цьому сприяє те, що гра в шахи надзвичайно захоплююча, при цьому незаперечна її користь для мозку. Роздуми над ходом партії стимулюють розумові процеси, розвивають здатність передбачати наслідки своїх ходів та покращують пам'ять. Завдяки елегантному дизайну ці шахи будуть чудово виглядати у будь-якому будинку, а також можуть стати чудовим подарунком другові. - Для виготовлення такого набору використається високоякісна, належним чином висушена деревина. --Білі фігури зроблені з берези, а чорні з горіха, тому мають природний колір натурального дерева, що підкреслює стиль всього набору. Шахова дошка також дерев'яна. -Вона ще виконує функцію коробки для зберігання фігур, тому оснащена елегантними надійними засувками з жовтого металу. - Усередині неї є ложемент, в якому є гнізда для кожної фігури, тому при перенесенні шахи не грюкають і не дряпаються один про одного. Завдяки високій якості виготовлення вони не втратять привабливості навіть після тривалого використання. Підходять для домашнього користування, для шахових клубів, а також як подарунок будь-якому шахісту. Чудова якість та чудовий дизайн поєднуються в них із доступною вартістю. Настільна гра дерев'яні шахи озволить вам відточувати свої навички гросмейстера та розмірковувати над цікавими етюдами, одночасно отримуючи задоволення від їхнього елегантного зовнішнього вигляду. Можна забрати у Києві або відправимо поштою!

1083грн

Подробно
img
Шахмати два вида
2023-11-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Козацьке
Набор 1 - 280 грн У наборі шахи та шашки у великій пластиковій коробці, що закривається на міцну защіпку. Так іграшку зручно зберігати та не загубити фігури. Шахівниця з металевої пластини гладка та блискуча. Розмір шахової дошки 28*28 см. Фігури великі та зручні в жовто блакитних кольорах , або в чорно білих кольорах.. Висото фігури "король" 65 мм, "пішак" 35 мм. Шашки діаметром 25 мм. Шахи та шашки сприяють розвитку концентрації уваги, вміння долати труднощі та планувати свої дії, логічно мислити. Матеріал: пластик, метал. Комплектація: пластикова коробка з металевим полем, шахи – 32 фігури, шашки – 24 шт. Набір 2 - 350 грн Гра 3 в 1 - Шашки ,шахи, нарди. Розмір ігрового поля:35x31,5 см У набір входить: двостороннє поле для гри (з одного боку - поле для гри в шахи та шашки, з іншого - для гри в нарди); набір магнітних фігур для гри в шахи: 16 білих і 16 чорних фігур; набір магнітних фішок для гри в шашки, нарди , гральні кістки.

250грн

Подробно
img
Продам дерев’яні шахи з дошкою та шаховий годинник.
2023-11-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Підгайці
Продам дерев’яні шахи з дошкою та шаховий годинник. Ціна: шахи - 600 грн, годинник 500 грн. Відповідаю лише на дзвінки.

600грн

Подробно
img
Розкладне масажне ліжко / Складной массажный стол WatchMe +сумка
2023-12-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Розкладний алюмінієвий масажний стіл - ліжко WatchMe +сумка чехол Розкладне масажне ліжко Це поєднання виняткового комфорту, мобільності та глибокої релаксації. Наше ліжко - це не тільки лікувальний засіб, а й оазис комфорту для клієнтів. Завдяки поєднанню розкішного дизайну та інноваційних функцій, це продукт, який виправдає очікування навіть найвибагливіших клієнтів. Легка, але міцна алюмінієва конструкція ніжок з додатковим посиленням зі сталевих тросів дозволить клієнтам почуватися впевнено та комфортно. Відмінно підійде в масажному кабінеті, фізіотерапевтичному кабінеті, а також в будь-якій кімнаті у клієнта або на відкритому повітрі. Столик має 2-х сегментну стільницю, покриту двошаровим поролоном товщиною 5 см. Завдяки такому рішенню стіл надзвичайно зручний для пацієнта та того, хто виконує масаж. Розкладний мобільний масажний стіл - ідеальне рішення для терапевтів, які цінують мобільність, комфорт клієнта та професіоналізм. Він забезпечує виняткову якість масажу незалежно від того, де він виконується, тому терапевти можуть зосередитися на розслабленні та полегшенні для своїх клієнтів. ЛІЖКО АЛЮМІНІЄВИЙ СКЛАДНИЙ ПОРТАТИВНИЙ МАСАЖНИЙ СТІЛ EAN (GTIN) 5905178811289 Надзвичайний комфорт Оббивка виконана з м'якого і міцного матеріалу, який забезпечує клієнту комфорт під час сеансу масажу. 5 см, двошаровий поролон, завдяки чому стіл зручний не тільки для пацієнта, але і для терапевта. ЛІЖКО АЛЮМІНІЄВИЙ МАСАЖНИЙ СТІЛ РОЗКЛАДНИЙ ПЕРЕНОСНИЙ.Інша марка Мобільність і можливість складання в зручну валізу Спеціально розроблені ручки та система транспортування забезпечують легке транспортування ліжка та аксесуарів. Ідеально підходить для терапевтів, які працюють з різними клієнтами в різних місцях. Займає дуже мало місця при зберіганні або транспортуванні. ЛІЖКО АЛЮМІНІЄВИЙ МАСАЖНИЙ СТІЛ СКЛАДНИЙ ПОРТАТИВНИЙ Код виробника реабілітаційна косметичка чохол Стійкість і довговічність Алюмінієва конструкція столу, посилена алюмінієвими тросами і перекладиною, забезпечує безпеку під час масажу. СТІЛ МАСАЖНИЙ АЛЮМІНІЄВИЙ СКЛАДНИЙ ПЕРЕНОСНИЙ Кількість сегментів 2 Зручна та міцна оббивка Оббивка виконана з м'якої та міцної екологічної шкіри, яка забезпечує комфорт під час сеансу масажу. Його структура забезпечує легкість чищення та догляду. ЛІЖКО, АЛЮМІНІЄВИЙ МАСАЖНИЙ СТІЛ, СКЛАДНИЙ, ПЕРЕНОСНИЙ, Оригінальний стан упаковки Можливість регулювати нахил та висоту Стіл дозволяє працювати з різними рівнями нахилу, що дозволяє терапевту підібрати відповідний стиль масажу. Завдяки регулюванню висоти ми можемо адаптувати ліжко під кожного клієнта. ЛІЖКО АЛЮМІНІЄВИЙ СТІЛ МАСАЖНИЙ СКЛАДНИЙ ПЕРЕНОСНИЙ Вага 12 кг Підголівник регулюється в 2 площинах Стіл дозволяє працювати з різними рівнями нахилу, що дозволяє терапевту підібрати відповідний стиль масажу. ЛІЖКО АЛЮМІНІЄВИЙ СТІЛ МАСАЖНИЙ СКЛАДНИЙ ПЕРЕНОСНИЙ Домінуючий колір чорний Універсальне використання Наше масажне ліжко ідеально підходить для масажного кабінету, фізіотерапії, на відкритому повітрі або в будь-якій кімнаті у клієнта ЛІЖКО АЛЮМІНІЄВИЙ СТІЛ МАСАЖНИЙ СКЛАДНИЙ ПЕРЕНОСНИЙ Тип розкладний стіл ЛІЖКО АЛЮМІНІЄВИЙ СТІЛ МАСАЖНИЙ СКЛАДНИЙ ПЕРЕНОСНИЙ Матеріал каркаса алюміній НАБІР МІСТИТЬ: розкладний масажний стіл 2 бічні підлокітники передній підлокітник підголівник круасан Каркас підголівника регулюється по площинах пробка для отворів на обличчі транспортний чохол з кишенею на блискавці та ручкою ПОРТАТИВНИЙ АЛЮМІНІЄВИЙ МАСАЖНИЙ СТІЛ-ЛІЖКО Технічні дані таблиці: Вага столу (без обладнання): приблизно 12 кг Вага обладнання: 1 кг Динамічна міцність: 250 кг Статична міцність: 900 кг Конструкція столу: алюміній Колір оббивки: чорний Матеріал оббивки: екологічна шкіра Бренд: WatchMe ЛІЖКО АЛЮМІНІЄВИЙ СТІЛ МАСАЖНИЙ СКЛАДНИЙ ПЕРЕНОСНИЙ Ширина верху 60см Розміри столу: Довжина столу (без і з підголівником): 186 см / 212 см Ширина столу без підлокітників: 60 см Ширина столу з підлокітниками: 83 см Поролон: 5 см Регульована висота столу: 57 - 81,5 см Розміри в складеному вигляді: 93x62x19 см

4839грн

Подробно
img
Шахи дерев'яні Madon Потрійні
2024-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Шахи з дерева Madon Тройні середні S-163 – це шахова гра, що пропонує трійний виклик і приносить незабутнє задоволення. Ця гра виготовлена польськими майстрами з уважністю до деталей та відповідає європейським стандартам якості. З цим набором можна насолоджуватися часом у компанії друзів або рідних. Шахи на трьох також стануть прекрасним подарунком. Ці шахи дозволяють залучити ще одного гравця, який приєднається до вашої гри і стане вашим партнером, а не просто спостерігачем. Це ідеальний спосіб зберегти увагу всіх учасників гри та насолоджуватися процесом гри разом з вашою родиною. Характеристики: Тип: Ігрові шахи Модель: S-163 Колір: Бежевий, Коричневий, Червоний Матеріал: Дерево Стан: Новий Загальні розміри: 35 х 35 см Розмір ігрового поля: 30 х 30 см Країна-виробник: Польща

2138грн

Подробно
img
Розкішні шахи, шашки із білого акрилового каменю 40*40 см
2023-09-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Стрий
Розкішні шахи, шашки з білого акрилового каменю, розміром 40*40 см, арт.190607 Шикарність, ексклюзивність, оригінальність, багатство - всі ці слова відображають ці шахи, шашки, виготовлені з білого акрилового каменю з ручним різьбленням. Це розкішний вибір для тих, хто хоче подарувати щось унікальне та незабутнє, що дозволить отримати найгостріші відчуття від гри. Ігрове поле покрите ювелірною смолою, яка надає йому особливий шарм. Золоте наповнення, зроблене за допомогою фарби для антикварних виробів, доповнює його вишуканість. Характеристики виробу: • Гра: шахи, шашки. • Розміри: 40*40см. • Матеріал: акриловий камінь. • Колір: білий, чорний. • Фішки: виготовлені з акрилового каменю, діаметром 27мм. Комплект постачання включає: • Шахи, шашки (1 шт). • Фішки (15 шт світлих + 15 шт темних). • Комплект середніх шахових фігур з дерева, арт.809525. Ці шахи, шашки стануть ідеальним подарунком для бізнес-партнера або для дорогої вам людини. Вони, безсумнівно, гарантують незабутнї відчуття від гри. > Ціна 26 000 грн Для замовлення ТЕЛЕФОНУЙТЕ на номер телефону вказаний нижче!

26000грн

Подробно
img
Шахи: Шаховий стіл Ручної роботи
2023-12-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Степова
Шукаєте подарунок? Пропонуємо Вашій увазі Ексклюзивний Шаховий стіл Ручної Роботи))) Такий подарунок не залишить байдужим вашого Начальника, Друга, або ж просто Дорогої вам Людини) Цей стіл стане Кращим вибором на Подарунок у Будь-яке Свято) Від Дитини до дорослого! Цей стіл скрасить Ваш інтер'єр! В нас великий вибір ексклюзивних виробів, ручної роботи! розмір: Висота: 700мм Стільниця: 650х650мм Стільці: Висота: 450мм Пуф: 310х310мм в комплект входять: Стіл: 1 шт Стільці: 2 шт Скринька під фігури: 1 шт Усі питання за номером

45000грн

Подробно
img
Розпродаж настолок The Loop, Камера Мотор!, Саграда і ще більше
2023-10-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
#продам 1. The Loop (Петля) + прем. протектори, капсули і органайзери компонентів (англ) - 1650 грн 2. Камера! Мотор! (укр) - 1350 грн 3. Живопис (укр) - 850 грн 4. Onitama + доп Light and Shadow (англ) - 1700 грн Доп Light and Shadow окремо продам за 700 грн 5. Красная Таверна + доп Carnies (база - рус, доп - англ) - 1500 грн Доп Carnies продам окремо за 1000 грн 6. Чемпіонський пінбол (укр) - 400 грн 7. Картографи (рус) + незалежний доп Герої (рус) + доп Kethra’s Steppe (анг) + преміум протектори - 1300 грн Використано 29 листів. Можу продати доп Герої за 450 грн і Kethra’s Steppe за 450 грн. Коробок нема до допів. 8. Хроніки Мегаполіса (укр) - 450 грн 9. The Networks (анг) + преміум проектори - 900 грн 10. Parks + допи Nightfall та Wildlife - 3100 грн Можу продати Nightfall за 800 грн та Wildlife за 800 грн. Коробка є тільки до Wildlife 11. Саграда + Passion + дерев'яний органайзер (база - укр, а доп - англ) - 2300 грн Можу продати окремо доп Passion за 500 грн. Коробок від допа немає 12. Everdell + допи Bellfaire, Mistwood, Pearlbrook, Spirecrest, Золото долини + преміум протектори та дерев’яний органайзер (все - анг, Золото долини - рус) - 10600 грн Можу продати допи Bellfaire (1500 грн), Mistwood (3000 грн), Pearlbrook (2000 грн), Spirecrest (2100 грн), Золото долини (2000 грн). Коробка є тільки від Spirecrest. 13. Mind Mgmt (анг) + преміум протектори - 2400 грн 14. Курочки (укр) - 250 грн 15. Tussie Mussie + допи Flower Shoppe, Greenery, Orange Flowers, Ribbons, Customers + прем протектори (локалізація з польської на англ) - 700 грн Допи ПнП 16. Skulls of Sedlec + допи Castle Guards, Champions, Crown of Bones, Executioners, Halloween Features, Merchants, Monstrance, Poets, Zealots (ПнП, англ) - 700 грн 17. Кікстартерні мініатюрки для Blood Rage (ПнП) + ігрові картки. 4 монстри Wolfman, Mountain Giant, Fenrir та Mystic Troll - все разом 1050 грн. 18. Food Chain Island + допи Friendly Waters, Legenders Creatures, Lost Beasts, Tought Skies (ПнП, англ) - 700 грн 19. ПнП компоненти для Rising Sun бази Знамена почерговості гри (8 шт.) - 110 грн Жетони для дипломатії (5 шт.) - 75 грн Карти богів - 100 грн 20. Дерев’яний органайзер для Blood Rage від Tower Rex (склеєний) - 200 грн Стан всіх настільних ігор - відмінний. Якщо є якісь нюанси, то пишу в описі гри. Додаткові фотографії надсилаю по запиту та готовий до аргументованого торгу.

1800грн

Подробно
img
Шаховий годинник DGT 2010, новий, шахи
2023-11-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Шаховий годинник DGT 2010 (новий у фірмовій плівці) Виробник: DGTproects Живлення: пальчикові батарейки 2 шт Розмір годинника: 19,5 ? 10,7 ? 5,5 см Дисплей: 13,5 ? 2,5 см Матеріал корпуса: ABS пластик Вага: 210 г DGT 2010 - шаховий годинник для двох гравців, який схвалений Міжнародною шаховою федерацією (FIDE). У пам'яті годинника 21 режимів. Є можливість налаштування таймера вручну, а також зберігає останні ручні налаштування, тобто приввімкненні годинника можна буде одразу грати з попереднім ручним налаштуванням а не вводити його знову. Можливий самовивіз у м. Львові та OLX доставка в інші міста

2238грн

Подробно
img
Розкішні шахи, шашки, нарди - набір 3 в 1 із чорного акрилового каменю
2023-09-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Стрий
Розкішні шахи, шашки, нарди - набір 3 в 1 з акрилового каменю, розміром 58-28-5 см, арт.190609 Цей набір із трьох ігор - шахи, шашки, нарди - з акрилового каменю відображає шикарність, ексклюзивність, оригінальність і багатство. Ручне різьблення надає виробам ще більшого шарму. Це розкішний вибір для тих, хто хоче подарувати щось унікальне та незабутнє, що дозволить отримати найгостріші відчуття від гри. Ігрове поле покрите ювелірною смолою, яка доповнює виріб, а золоте наповнення, зроблене за допомогою фарби для антикварних виробів, надає йому вишуканості. Характеристики виробу: • Гра: шахи, шашки, нарди - набір 3 в 1. • Розміри: 58*28*5 см. • Матеріал: акриловий камінь. • Колір: білий, чорний. • Фішки: виготовлені з акрилового каменю, діаметром 27мм. Комплект постачання включає: • Шашки (1 шт). • Фішки (15 шт світлих + 15 шт темних). • Комплект шахових фігур з дерева, "Гетьманське військо", арт.809325. Цей набір 3 в 1 - шахи, шашки, нарди - стане ідеальним подарунком для бізнес-партнера або для дорогої вам людини. Він, безсумнівно, гарантує незабутні відчуття під час гри. > Ціна 76 000 грн Для замовлення ТЕЛЕФОНУЙТЕ на номер телефону вказаний нижче!

76000грн

Подробно
img
Розкішні шахи, шашки, нарди - набір 3 в 1 із чорного акрилового каменю
2023-09-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Стрий
ЕКСКЛЮЗИВНИЙ НАБІР ІГОР 3 в 1: ШАХИ, ШАШКИ, НАРДИ - АРТ.190621 Цей набір - кристалізація шикарності, ексклюзивності, оригінальності та багатства. Шахи, шашки, нарди - набір 3 в 1, виготовлені з акрилового каменю і оформлені технікою ручного різьблення, підкреслюють ваш вишуканий смак і бездоганний стиль. Цей набір стане чудовим подарунком, що подарує незабутні емоції, або ж дозволить вам самим насолодитися гострими відчуттями від гри. ХАРАКТЕРИСТИКИ: • Гра: Шахи, Шашки, Нарди (3 в 1) • Розміри: 58*28*5 см • Матеріал: Акриловий камінь • Колір: Срібний, Чорний • Фішки: Акриловий камінь, діаметр 27мм • Шашки: 1шт • Фішки: 15шт світлих + 15шт темних • Комплект шахових фігур: Дерево, "Гетьманське військо", арт.809325 Ігрове поле вкрите ювелірною смолою, що додає виробу глянцю, а особливого шарму надає золоте наповнення, виконане фарбою для антикварних виробів. Цей набір 3 в 1 - це безпрограшний варіант подарунка, чи то для бізнес-партнера, чи для людини, яка вам дорога. Він стане символом вашої вишуканості і допоможе відчути реальну насолоду від гри в шахи, шашки або нарди. > Ціна 76 000 грн Для замовлення ТЕЛЕФОНУЙТЕ на номер телефону вказаний нижче

76000грн

Подробно
img
Шахи з рюмками та дошкою скляні 35х35см подарунковий набір Шашки
2023-07-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Отправляю БЕЗ ПРЕДОПЛАТЫ! Наложенный платёж. ГАРАНТИЯ 14 ДНЕЙ. Самовывоза нет! Отправка товаров со склада. Доставка Новой почтой 1-3 дня, Укрпочтой 3-7 дней. Це чудовий подарунок для чоловіків і всіх шанувальників цієї давньої гри! Дуже оригінальна гра "П'яні шахи", з якою бажання виграти стає ще більше, а бажання жертвувати своїми фігурами — зменшується. Тому що зараз потрібно не просто рубати та складати в сторонній частині фігури противника, а випивати їх вміст. Гра набуває абсолютно нового сенсу, а гравці стають набагато азартнішими. Щоправда, у нових шахах з'являється один нюанс, адже невідомо, хто буде частіше вигравати — той, хто краще грає в шахи, або той, хто менше п'янке. До складу набору для гри в шахи входить: Скляна дошка — 35 х 35 см; Чарки скляні — 32 шт. (об'єм: 30 мл); Подарункова фірмова коробка з ручкою для транспортування. Шахи дуже якісно упаковані в спеціальні форми з пінопласту, тому можемо гарантувати їхню цілісність під час транспортування будь-яким поштовим оператором.

497грн

Подробно
img
Шахи Janod нові. Цікаві фігури
2023-09-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Супер подарунок. Настільна гра Janod Шахи хороший спосіб розвинути у дитини мислення. Звичайні чорно білі можуть здатися не цікавими, а тут фігури у вигляді казкових персонажів, тому баталія між суперниками виглядає в очах дитини привабливішими. Також йому легше запам'ятати як яка фігура ходить. Продається в твердій картонній коробці, яку потім і використовуємо для їх зберігання. Кольори обрані яскраві та на персонажах зображені цікаві костюми. Дерев'яні шахи від відомого французького виробника Розмір коробки 25*25*6 ігрове поле 32 дерев'яні фігури #шахи, #Janod, #дерев'яні, #шахмати, #шахматы

900грн

Подробно
img
Думаете что подарить Шампура в коробке с гравировкой Вашими надписями.
2023-07-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Добрий день. Всі ціни прописані нижче в оголошенні. Якщо ви хочете, щоб вам швидко відповіли або ви готові зробити замовлення, пишіть у вайбер 06******44 Замовлення приймаю щодня з 8:00 до 23:00 години. У вайбері я надам вам багато фотографій нашого виробництва. ВАЖЛИВО: Намагайтеся замовляти раніше вашого запланованого свята. Термін виготовлення такого замовлення (з гравіюванням) 2-3 дні. Пара наборів є в наявності. Написи можна як з нашими так і з вашими, воно вже входить у ці ціни без додавання, на вибір за вашими побажаннями. Будь-які побажання картинки, логотипи і т.д. 09******30 06******44 тут вайбер, і я вам покажу варіанти, з яких ви можете підібрати для себе найкращий комплект. Якщо вам необхідно ШЕДЕВР, ми вам у цьому допоможемо 1000% До вашої уваги пропонуємо оригінальний подарунок рідним та близьким - шампура з індивідуальним гравіюванням, які розкажуть про всі ваші почуття в дерев'яній коробці з нашими написами або вашими написами. Ручної роботи, зроблені з душею і серцем як для себе. Зручно, стильно, а головне у стильній коробці з НАШИМИ чи ВАШИМИ привітаннями чи побажаннями. Шампура БЕЗ гравіювання з харчової нержавіючої сталі: Шампур із залізною ручкою. Розмір 550*11*2 мм (Робоча частина 40 см) Ціна 55 грн 1 шт. Розмір 550*14*2 мм (Робоча частина 40 см) Ціна 65 грн 1 шт. Шампура без написів з дерев'яною ручкою: Розмір 730*14*3 мм (Робоча частина 50 см) Ціна 115 грн 1 шт. Шампура із залізною ручкою для люля кебаб. Розмір 650*20*2,5 мм Ціна 110грн 1 шт. Шампура без написів з дерев'яною ручкою для люля кебаб: Розмір 720*20*2,5 мм Ціна 135 грн 1 шт Вилка-Ніж для зняття м'яса із шампура із дерев'яною ручкою Ціна 100 грн 1 шт. Чарка з харчової нержавіючої сталі 150мл Ціна 65 грн 1 шт. Чарка з гравіюванням із харчової нержавіючої сталі 150 мл Ціна 75 грн 1 шт. Шампура з дерев'яною ручкою подвійні: Подвійний шампур 630*12*3 мм Ціна 190 грн. 1 шт. Шампура із залізною ручкою для тандира: Розмір 400 * 11 * 2 мм Ціна 55 грн. 1 шт. Розмір 500 * 11 * 2 мм Ціна 65 грн. 1 шт 09******30 06******44 вайбер. Разом з гравіюванням на шампурах та на коробці ціни: Ціни з металевими ручками з ОДНАКОВИМ написом на всіх шампурах: 6 шт за 570 грн якщо потрібна коробка до них 525 грн 8 шт за 760 грн якщо потрібна коробка до них 565 грн 10 шт за 950 грн якщо потрібна коробка до них 640 грн 12 шт за 1140 грн якщо потрібна коробка до них коробка 665 грн Ціни з металевими ручками з різними написами на всіх шампурах: 6 шт за 660 грн якщо потрібна коробка до них коробка 525 грн 8 шт за 880 грн якщо потрібна коробка до них 565 грн 10 шт за 1100 грн якщо потрібна коробка до них 640 грн 12 шт за 1320 грн якщо потрібна коробка до них коробка 665 грн У нас ви можете купити як із коробкою так і без. Або щось на вибір. Чохол шкіряний 495 грн ( Коричневий та чорний ) Чохол для шампурів із чорної тканини Оксфорд 200 грн Коробка (ПЕНАЛ) для шампурів 545 грн Віяло дерев'яне з гравіюванням 100 грн Настав час щось робити, у нас смачні ціни але не на м'ясо, а на інструмент для нього. Ціни з дерев'яними ручками з ОДНАКОВИМИ написами на всіх шампурах: 6 шт за 900 грн якщо потрібна коробка до них 640 грн 8 шт за 1200 грн якщо потрібна коробка до них коробка 665грн 10 шт за 1500 грн якщо потрібна коробка до них 695 грн 12 шт за 1800 грн якщо потрібна коробка до них 700 грн Ціни з дерев'яними ручками з різними написами на всіх шампурах: 6 шт за 1020 грн якщо потрібна коробка до них коробка 640 грн 8 шт за 1360 грн якщо потрібна коробка до них 665 грн 10 шт за 1700 грн якщо потрібна коробка до них 695 грн 12 шт за 2040 грн якщо потрібна коробка до них 700 грн Потрібні додаткові фото, дзвоніть пишіть. На вайбер 06******44 Чохол для шампурів із чорної тканини Оксфорд 200 грн Коробка (ПЕНАЛ) для шампурів 545 грн Віяло дерев'яне з гравіюванням 100 грн Самовивозу у нас немає. Відправляємо цю красу Новою Поштою післяплатою. Потрібні додаткові фото, дзвоніть пишіть. Краще у вайбер.

570грн

Подробно
img
Дерев?яні карти і пазли України
2024-02-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Старі Кути
Дерев?яна карти України 3D на стіну в розмірі 35*24-ціна 230 грн Дерев?яна карта України 3D на стіну в розмірі 50*35-ціна 450 грн Дерев?яний пазл «карта України» у розмірі 34*23 коричнева-ціна 230 і синьо-жовта у розмірі 34*24.5-ціна 230 грн Дерев?яний пазл «карта України» на магнітах 3D у розмірі 36.5*24.5-ціна 350 грн.

350грн

Подробно
img
Розкішні шахи, шашки, нарди - набір 3 в 1 із чорного акрилового каменю
2023-09-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Розкішні шахи, шашки, нарди - набір 3 в 1 з акрилового каменю, розміром 58285 см, арт.190610 Цей набір, який включає в себе шахи, шашки та нарди, зроблений з акрилового каменю, символізує шикарність, ексклюзивність, оригінальність та багатство. Кожна деталь виробу оформлена з допомогою ручного різьблення, що робить його ще більш вишуканим. Ігрове поле покрите ювелірною смолою, а золоте наповнення, виконане фарбою для антикварних виробів, додає виробу особливого шарму. Характеристики виробу: • Гра: шахи, шашки, нарди - набір 3 в 1. • Розміри: 58*28*5 см. • Матеріал: акриловий камінь. • Колір: білий, чорний. • Фішки: виготовлені з акрилового каменю, діаметром 27мм. Комплект постачання включає: • Шашки (1 шт). • Фішки (15 шт світлих + 15 шт темних). • Комплект середніх шахових фігур з дерева, арт.809525. Цей набір 3 в 1 - шахи, шашки, нарди - є безпрограшним варіантом подарунка для бізнес-партнера або для дорогої вам людини. Він, без сумніву, забезпечить незабутні відчуття від гри. Набір буде ідеальним презентом для тих, хто хоче продемонструвати свій вишуканий смак і подарувати незабутні емоції. > Ціна 62 000 грн Для замовлення ТЕЛЕФОНУЙТЕ на номер телефону вказаний нижче!

62000грн

Подробно
img
Розкішні шашки із акрилового каменю 47*24 см
2023-09-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Житомир
ПРЕМІАЛЬНІ ШАХИ І ШАШКИ ІЗ АКРИЛОВОГО КАМЕНЮ: ЕКСКЛЮЗИВНІСТЬ ТА ШИК В КОЖНОМУ ХОДУ Відчуйте вишуканість, оригінальність та багатство з нашими ексклюзивними шахами і шашками з акрилового каменю. Ці майстерні витвори ручної роботи подарують вам і вашим гостям незабутні враження від кожного ходу. Кожна деталь цієї унікальної гри, від ігрового поля, покритого ювелірною смолою, до фішок і фігур з акрилового каменю, виконана з неперевершеною увагою до деталей. Срібне наповнення, виконане фарбою для антикварних виробів, додає виробу додаткового шарму і розкішності. Характеристики виробу: • Гра: Шахи, Шашки • Розміри: 47*24 см • Матеріал: Акриловий камінь • Колір: Бежевий, сірий • Фішки, фігури: Акриловий камінь • Діаметр фішок: 27 мм • Комплект: Шахи, шашки (1 шт.), фішки (15 світлих, 15 темних), фігури в коробці для зберігання Ці шахи і шашки - це ідеальний подарунок для бізнес-партнера або коханої людини, який подарує їм відчуття розкоші та престижу. Ваш ідеальний подарунок вже чекає! Виберіть щось особливе для себе або ваших близьких - розкішні шахи і шашки з акрилового каменю. > Ціна 68 000 грн

68000грн

Подробно
img
Нарди дерев'яні з малюнком "Джин" 50 см х 50 см
2023-10-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Кути
Нарди дерев’яні 50*50 см - це великі настільні нарди, які стануть прикрасою будь-якого інтер’єру і подарують години захоплюючої гри. Нарди виготовлені з якісного дерева, яке має природну красу і міцність. У комплекті з нардами йдуть два кубики для гри та 30 фішок. Нарди дерев’яні 50 х 50 см - це ідеальний подарунок для любителів настільних ігор, які цінують традиції і стиль. Нарди можна використовувати не тільки для гри, але і для декорування кімнати або кабінету. Нарди легко складаються і зберігаються, не займаючи багато місця. Нарди дерев’яні 50 х 50 см - це товар, який принесе радість і задоволення своїм власникам і гостям. Якщо ви хочете придбати нарди дерев’яні 50*50 см, то ви можете замовити їх у нас і протягом 1 дня ми відправимо Вам цей продукт. Також ви можете переглянути інші варіанти нард, шахів, шашок дерев’яних різного дизайну на нашій сторінці в олх або на нашому сайті Woodbark.com.ua

530грн

Подробно
img
Нарди дерев'яні 50 х 50 см
2024-03-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Кути
Нарди дерев’яні 50*50 см - це великі настільні нарди, які стануть прикрасою будь-якого інтер’єру і подарують години захоплюючої гри. Нарди виготовлені з якісного дерева, яке має природну красу і міцність. У комплекті з нардами йдуть два кубики для гри та 30 фішок. Нарди дерев’яні 50 х 50 см - це ідеальний подарунок для любителів настільних ігор, які цінують традиції і стиль. Нарди можна використовувати не тільки для гри, але і для декорування кімнати або кабінету. Нарди легко складаються і зберігаються, не займаючи багато місця. Нарди дерев’яні 50 х 50 см - це товар, який принесе радість і задоволення своїм власникам і гостям. Якщо ви хочете придбати нарди дерев’яні 50*50 см, то ви можете замовити їх у нас і протягом 1 дня ми відправимо Вам цей продукт. Також ви можете переглянути інші варіанти нард, шахів, шашок дерев’яних різного дизайну на нашій сторінці в олх або на нашому сайті Woodbark.com.ua

592грн

Подробно
img
Розпродаж настолок The Loop, Everdell, Frostpunk, Залізниця Ink і ще
2024-01-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
#продам 1. The Loop (Петля) (англ) - 1200 грн 2. Everdell + допи Bellfaire, Mistwood, Pearlbrook, Spirecrest + преміум протектори та дерев’яний органайзер (все - анг) - 8600 грн Можу продати допи Bellfaire (1200 грн), Mistwood (2350 грн), Pearlbrook (1700 грн), Spirecrest (1700 грн), Золото долини (1700 грн) 3. Лис та Ліс. Дует (укр) - 350 грн 4. Красная Таверна + доп Carnies (база - рус, доп - англ) - 1100 грн Доп Carnies продам окремо за 800 грн 5. Vagrantsong (анг) - 2100 грн 6. Food Chain Island + 4 міні-допи (ПнП, англ) - 250 грн 7. Dinosaur World Kickstarter version + допи Hybrid Pack, Ice Age Pack та Water Pack + дерев’яний органайзер та преміум протектори (англ) - 4900 Можу продати допи окремо за 600. Коробок до допів немає. 8. Допи до Frostpunk - Dreadnought, Resources & Miniature expansions - разом 3800 грн Можу продати допи окремо Dreadnought 900, Resources 1200 & Miniature expansions 1900. Мініатюрки чатково помальовані і коробки до допа Resources нема. 9. Залізниця Ink. Блакить + допи Багрянець, Challenge Green & Yellow Editions + 7 mini-expensions (укр та англ) - 4250 грн Можу продати допи окремо Challenge Green та Yellow Editions по 800 грн кожну, а Блакить, Багрянець і 7 міні доповнень по 450 грн кожну. До міні-доповнень коробочок нема. За тим які міні допи є в наявності звертайтеся окремо. 11. Skulls of Sedlec + 8 допів (ПнП, англ) - 250 грн 12. Tussie Mussie + 5 допів + прем протектори (локалізація з польської на англ) - 250 грн. Допи ПнП 13. Помальовані мініатюрки орка, бойового мага та пройдисвітки - 250 грн за міньку, 600 разом 16. Aeon’s End Legacy of Gravehold (пройдено) + 3 допи та трохи преміум протекторів - 4100 грн Можу продати окремо продати все 3 допи Return to Gravehold (800), Southern Village (800) та Buried Secrets (800), а саме легасі Aeon’s End Legacy of Gravehold (1900) повністю іграбельне як самостіна гра без легасі елементів. 18. 4 дерев’яні ширми з гри Ігри престолів - 500 грн Стан всіх настільних ігор - відмінний. Якщо є якісь нюанси, то пишу в описі гри. Додаткові фотографії надсилаю по запиту та готовий до аргументованого торгу.

1200грн

Подробно
img
РОЗПРОДАЖ CТІЛ для відпочинку ПОСИЛЕНИЙ стол для пикника ЗОНТ
2024-04-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Стіл для пікніка розкладний із 4 стільцями! Посилений стіл (посилена стільниця); 4 стільці - Ціна Зараз 1270 грн! Посилений стіл (посилена стільниця) з парасолькою; 4 стільці- Ціна Зараз 1770 грн! Посилений стіл (квадратні ніжки; 4 стільці -Ціна Зараз 1750 грн! Посилений стіл (квадратні ніжки) з парасолькою; 4 стільці- Ціна Зараз 2250 грн! Всім хто встигне замовити до кінця дня, даємо в подарунок вентилятор! ПОСПІШАЙ! Складаний стіл для пікніка + 4 стільці стане незамінним помічником у походах та на відпочинку - легкий, компактний і практичний, він не стане обтяжливим вантажем і значно перетворить Ваш відпочинок. Стіл збільшеної площі, добре підійде для невеликих застіль та стане просто незамінним при виїзді на природу. Це дуже зручний столик, що швидко збирається і розбирається, кришка якого згортається в два рази, який у зібраному вигляді має форму валізи. У складеному вигляді не займає багато місця у багажнику. Чому купують цю модель? Максимальне навантаження на стіл – 70 кг, а на стільчик – 100 кг. Складається у компактний кейс для транспортування. Має потовщений профіль, що надає міцності та стійкості. У центрі столу передбачений отвір для встановлення парасольки (тенту). Дуже легка, вага всього набору 8 кг. Особливістю даного розкладного столу є висувні ніжки, що фіксуються спеціальними кнопками-засувками. При висуванні ніжок стіл має висоту 70 см. У зібраному вигляді стіл фіксується на стику 2-х половин стільниці засувкою. Для стійкого положення столу ломберна петля на ніжках фіксується натисканням ло упору. При складанні навпіл, валіза закривається на клямку. Характеристики: Розміри столу: 120 х 60 х 70 см. Розміри випорожнень: 41 x 29 x 34 см. Вага комплекту: 9 кг. Навантаження на стіл: 70 кг. Технічні характеристики: - стіл для пікніка, обідній стіл - легко збирається та розкладається - три режими висоти столу (мінімум 55 см, середнє положення – 60 см, максимум 70 см) - відмінна якість, легка - зручний для перенесення та зберігання - міцний - є отвір для встановлення парасольки. ЧОМУ У НАС? - ШВИДКА ДОСТАВКА до Вашого міста Новою Поштою (1-2 дні) - ВСІ НАБОРИ ПЕРЕВІРЯЮТЬСЯ ПЕРЕД ВІДПРАВКОЮ - МИ НЕ ВИМАГАЄМО ПЕРЕДОПЛАТИ. Оплата здійснюється поштою після огляду. - РЕАЛЬНІ ФОТОГРАФІЇ. Ви отримаєте саме комплекти, які бачите на фото; - ПРАЦЮЄМО НА РИНКУ БІЛЬШ 5 РОКІВ. Лише задоволені клієнти! - ВІДПРАВЛЯЄМО У БУДЬ-ЯКЕ МІСТО УКРАЇНИ, У ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ - ПРАЦЮЄМО БЕЗ ВИХІДНИХ ЗАЛИШИЛИСЯ ПИТАННЯ?! ТЕЛЕФОНУЙТЕ! ПИШІТЬ! ВІДПОВІДАЄМО ПРОТЯГОМ 5 ХВИЛИН! ВСПІЙТЕ ЗАМОВИТИ ПО АКЦІЇ ПРЯМО ЗАРАЗ! ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ НЕОБХІДНІ: 1. Місто доставки 2. П.І.Б. одержувача 3. Номер мобільного телефону одержувача 4. Номер відділення Нової пошти або її адреса Замовлення приймаємо цілодобово! Телефонуйте! Пишіть! ДОСТАВКА 1-2 дні до вашого міста! ПОВЕРНЕННЯ на протязі 14 днів за законодавством УКРАЇНИ! ПОСПІШАЙТЕ КУПИТИ! КІЛЬКІСТЬ ОБМЕЖЕНО!

1270грн

Подробно
img
Стіл для природи пікніка відпочинку Посилений стол 4 стула ЗОНТ
2023-04-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Стіл і стільціi - комплект для поїздок на пікнік. Він дуже легко розбирається і миється. Легкий, компактний і практичний комплект не стане обтяжливим тягарем й значно перетворить Ваш відпочинок. Посилений стіл (посилена стільниця); 4 стільці - Ціна Зараз 1259 грн! Посилений стіл (посилена стільниця) з парасолькою; 4 стільці- Ціна Зараз 1550 грн! Посилений стіл (квадратні ніжки; 4 стільці -Ціна Зараз 1690 грн! Посилений стіл (квадратні ніжки) з парасолькою; 4 стільці- Ціна Зараз 2050 грн! Колір білий. Коричневий. Синій. Салатовий. Помаранчевий. Бамбук Стіл збільшеної площі, добре підійде для невеликих застіль. Це дуже зручний швидко збирається і розбирається столик. Особливістю даного розкладного столу є висувні ніжки, які фіксуються спеціальними кнопками-засувками. При висуванні ніжок стіл має висоту 70 див. В зібраному вигляді стіл фіксується на стику 2-х половин стільниці засувкою. Для стійкого становища столу, ломберная петля на ніжках фіксується натисненням до упору. При складанні навпіл, в зібраному вигляді має форму валізи, який закривається на засувку. Складаний стіл для пікніка + 4 стільця стане незамінним помічником у подорожах та на відпочинку. Основні переваги: Складається в компактний кейс для транспортування Має потовщений профіль, що надає міцність і стійкість У центрі столу передбачено отвір для установки парасольки (тенту) Дуже легкий, вага всього набору 7.5 кг Характеристики: Матеріал стільниці: МДФ Матеріал каркаса: алюміній Максимальне навантаження на стіл: 60 кг Максимальне навантаження на стільчик: 100 кг Розміри: 120 х 60 х 55/62/70 см Комплектація: Стіл розкладний Стільці (4 шт) Фірмова упаковка Характеристики: Розміри столу: 120 х 60 х 70 см. Розміри випорожнень: 41 x 29 x 34 см. Вага комплекту: 9 кг. Навантаження на стіл: 70 кг. ЗАЛИШИЛИСЯ ПИТАННЯ?! ТЕЛЕФОНУЙТЕ! ПИШІТЬ! ВІДПОВІДАЄМО ПРОТЯГОМ 5 ХВИЛИН! ВСПІЙТЕ ЗАМОВИТИ ПО АКЦІЇ ПРЯМО ЗАРАЗ! ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ НЕОБХІДНІ: 1. Місто доставки 2. П.І.Б. одержувача 3. Номер мобільного телефону одержувача 4. Номер відділення Нової пошти або її адреса ПОСПІШАЙТЕ КУПИТИ! КІЛЬКІСТЬ ОБМЕЖЕНО!

1250грн

Подробно
img
Стіл туристичний звичайний та 4 стільці
2023-06-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Житомир
СТІЛ ТУРИСТИЧНИЙ ЗВИЧАЙНИЙ + 4 СТІЛЬЦі доставка лише новою поштою 8 об"ємних кг Дуже легкий, компактний стіл для туризму, пікніків або відпочинку на дачі. Розкладні столи цієї серії відрізняються зручністю збірки і високою стійкістю до навантажень, так само стіл легко миється. Чи збираєтеся на пікнік? Тоді не забудьте купити стіл розкладний алюмінієвий + 4 стільця. з таким набором ви зможете комфортно відпочити з сім'єю і друзями. Особливо цікавий буде такий набір для дітей. Ви можете окремо організувати для них стіл з блюдом, тим більше що висота столу може регулюватися в залежності від росту дітей (до 70 см). Стіл виготовлений з алюмінієвого профілю, що значно полегшує його транспортування. Стільниця з ламінованого ДСП, довжиною 120 см, шириною 60 см. Такий стіл виглядає красиво і естетично, а також дуже зручний в експлуатації. Стільниця міцна, легко миється, стійка до механічних пошкоджень. в комплекті до столу йдуть 4 розкладних стільця. Підстава виготовлено з алюмінієвого профілю, сидіння - з тканини «Оксфорд». Вона добре переться, стійка до розтягувань і деформацій. Стільці можуть витримувати навантаження до 100 кг. Стіл вміщається в невелику, досить легку коробку. Всередину столу лягають стільці. Таким чином, Ви отримуєте компактний і зручний набір для виїзду на природу. Він без проблем поміститися в багажнику навіть невеликого автомобіля. Стіл з рамою з алюмінієвого профілю розміром 120 * 60 см висота регулюється! У комплекті йде 4 стільчика. Вантажна навантаження на стільчики 100 кг. Можливі кольори: коричневий, синій, зелений У центрі столу передбачено отвір для установки парасольки (тенту). Технічні характеристики: - стіл для пікніка, обідній стіл - легко збирається і розкладається - три режими висоти столу (мінімум 55 см, максимум 70 см) - відмінна якість, легкий - зручний для перенесення і зберігання - міцний - є отвір для установки парасольки (тенту ) Розміри: Довжина - 1200 мм Ширина - 600 мм Висота хв - 550 мм Висота макс - 700 мм Розмір стільця: 410х290х340 мм Допустиме навантаження столу: 30 кг Максимальне навантаження стільчика: 100 кг Стіл складається в компактну валізку - 60 х 60 х 7 см Вага набору: 8 кг

1300грн

Подробно
img
Туристичний стіл валіза
2023-11-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Перекалки
СТІЛ ТУРИСТИЧНИЙ ЗВИЧАЙНИЙ + 4 СТІЛЬЦІ Дуже легкий, компактний стіл для туризму, пікніків або відпочинку на дачі. Розкладні столи цієї серії відрізняються зручністю збірки і високою стійкістю до навантажень, так само стіл легко миється. Чи збираєтеся на пікнік? Тоді не забудьте купити стіл розкладний алюмінієвий + 4 стільця. з таким набором ви зможете комфортно відпочити з сім'єю і друзями. Особливо цікавий буде такий набір для дітей. Ви можете окремо організувати для них стіл з блюдом, тим більше що висота столу може регулюватися в залежності від росту дітей (до 70 см). Стіл виготовлений з алюмінієвого профілю, що значно полегшує його транспортування. Стільниця з ламінованого ДСП, довжиною 120 см, шириною 60 см. Такий стіл виглядає красиво і естетично, а також дуже зручний в експлуатації. Стільниця міцна, легко миється, стійка до механічних пошкоджень. в комплекті до столу йдуть 4 розкладних стільця. Підстава виготовлено з алюмінієвого профілю, сидіння - з тканини «Оксфорд». Вона добре переться, стійка до розтягувань і деформацій. Стільці можуть витримувати навантаження до 100 кг. Стіл вміщається в невелику, досить легку коробку. Всередину столу лягають стільці. Таким чином, Ви отримуєте компактний і зручний набір для виїзду на природу. Він без проблем поміститися в багажнику навіть невеликого автомобіля. Стіл з рамою з алюмінієвого профілю розміром 120 * 60 см висота регулюється! У комплекті йде 4 стільчика. Вантажна навантаження на стільчики 100 кг. В наявності всі кольори. Можливі кольори: коричневий, синій, білий зелений помаранчевий У центрі столу передбачено отвір для установки парасольки (тенту). Технічні характеристики: - стіл для пікніка, обідній стіл - легко збирається і розкладається - три режими висоти столу (мінімум 55 см, максимум 70 см) - відмінна якість, легкий - зручний для перенесення і зберігання - міцний - є отвір для установки парасольки (тенту ) Розміри: Довжина - 1200 мм Ширина - 600 мм Висота хв - 550 мм Висота макс - 700 мм Розмір стільця: 410х290х340 мм Допустиме навантаження столу: 30 кг Максимальне навантаження стільчика: 100 кг Стіл складається в компактну валізку - 60 х 60 х 7 см Вага набору: 8 кг

1290грн

Подробно
img
Дерев’яні шахи, шашки, нарди
2023-12-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Наш інтернет магазин пропонує Вам чудовий набір 3 в 1, який включає в себе три настільні гри шахи , шашки і нарди. Всі фігурки виконані з дерева, шахи в основі мають магніт що забезпечує стійке положення на металевому покритті шахівниці. Коробка на засувках допоможе зберегти шахи в повному комплекті та захистити від пилу і пошкоджень. Розмір дошки 34*34 см

580грн

Подробно
img
Шахи, набір шахів Ambassador, нові, дерев'яні
2023-10-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Набір шахів Ambassador Wegiel (нові) Виробник: Польща, Wegiel Фігури: дерево, висота короля - 11см, тканинна підкладка Шахова дошка: 52?52см, складається як футляр, дерево (бук + береза) Клітинка 5см Вага 2,1кг Набір шахів Ambassador виготовлений з екологічно чистої деревини брендом Wegiel у Польщі. Шахові фігури розроблені у класичному стилі, виготовлені з елементами різьби та випалювання, також мають тканинні підкладки на своїх основах для уникнення пошкоджень поверхні дошки під час гри у шахи. Шахова дошка виконана як футляр з окремими вирізами для фігур та закривається за допомогою латунних застібок. Шаховий набір Ambassador буде чудовим подарунком до будь якої святкової події. Можливий самовивіз та OLX доставка у інші міста.

2748грн

Подробно
img
Шахи, набір шахів Imperator, Wegoel, нові, дерев'яні, новинка
2023-11-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Набір щахів Imperator Wegiel (нові) Виробник: Польща Фігури: дерево, висота короля - 11см, тканинна підкладка, обтяжені металом Шахова дошка: 52?52см, складається як футляр, дерево Вага 2,3кг Набір шахів Imperator зовсім новий продукт від польського виробника Wegiel у 2023 році. Шахові фігури розроблені у класичному стилі, виготовлені з елементами різьби та випалювання, також мають тканинні підкладки на своїх основах для уникнення пошкоджень поверхні дошки під час гри у шахи. Шахова дошка виконана як футляр з окремими вирізами для фігур та закривається за допомогою латунних застібок. Шаховий набір Imperator буде чудовим подарунком до будь якої святкової події. Можливий самовивіз та OLX доставка у інші міста.

3048грн

Подробно
img
Шахи, набір шахів Royal Wegiel, нові, дерев'яні
2023-11-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Набір шахів Royal Wegiel (нові) Виробник: Польща Фігури: дерево, висота короля - 11см, тканинна підкладка, обтяжені металом Шахова дошка: 52?52см, складається як футляр, дерево Клітинка 5см Вага 2,1кг Набір шахів Royal виготовлений з екологічно чистої деревини брендом Wegiel у Польщі. Шахові фігури розроблені у класичному стилі, виготовлені з елементами різьби та випалювання, також мають тканинні підкладки на своїх основах для уникнення пошкоджень поверхні дошки під час гри у шахи. Шахова дошка виконана як футляр з окремими вирізами для фігур та закривається за допомогою латунних застібок. Шаховий набір Royal буде чудовим подарунком до будь якої святкової події. Можливий самовивіз та OLX доставка у інші міста.

2848грн

Подробно
img
УКРАЇНСЬКОЮ! Настільна гра CATAN Колонізатори це не Carcassonne Dixit
2024-03-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
+ Німецький ОРИГІНАЛ!!! Це не китайська і НЕ польська неякісна гра! В грі зручний органайзер та зручні підставки чого немає в польській! + Не рівняйте з дешевшими аналогами, де тоненькі піратські карточки і жодної якості. + В комплекті Базової гри присутній переклад усіх компонентів УКРАЇНСЬКОЮ (карток та інших матеріалів)! Його можете вкласти в протектори і таким чином отримуєте локалізовану україномовну гру! + Протектори є в наяності! + До доповнень також є переклад кольоровий усіх карток та компонентів! + є усі існуючі доповнення, навіть ті котрих немає на фото та в описі!!! + Дивіться фото живої гри у закріплених фотографіях (особисто робив фото)! + Жодного дерева, лише пластикові компоненти! + Тут світова якість за хорошою ціною! + Завод виготовлення гри - Німеччина! Catan (Колонізатори, базова версія гри, стандартна версія, оригінал, українською) - 1500 грн Доповнення: 1. Катан: Мореплавці 1540 грн (є у наявності) 2. Катан: Міста та лицарі 1540 грн (є у наявності, українською) 3. Катан: Купці та Варвари 1540 грн ( у наявності, українською) 4. Катан: Пірати та Першопрохідці 1700 грн (у наявності, або під замовлення до 2 тижнів) 5. Дракони (у наявності, або під замовлення до 2 тижнів) Розширення: До базової версії (до бази) на 5-6 гравців 950 грн (є у наявності) Всі інші розширення на 5-6 гравців до доповнень по 980 грн (є у наявності) Цікаві версії гри колонізатори: Колонізатори Біг бокс (Catan Big box) 3000 грн (є у наявності або під замовлення до 2 тижнів, також даємо повний переклад компонентів та правил) Колонізатори Дорожня версія (Повноцінна версія гри, у дуже зручному розкладному кейсі, Catan Тревел версія) 1500 грн (є у наявності) «Колонізатори» — це світовий бестселер, який підкорив увесь світ. У ролі мирних поселенців, які заселяють острів Катан, вам доведеться відчути на собі справжнє життя колонізатора: добувати ресурси, будувати селища, міста та дороги, захищатися від розбійників, торгуватися із сусідами. Варто зауважити, що ця настілка стала однією з перших після відомої Монополії. До неї випущено кілька великих доповнень, що розвивають і без того чималі можливості: «Купці та Варвари», «Мореходи», «Міста та Лицарі», а також розширення для 5-6 гравців. Комплектація Колонізатори (CATAN) катан: -19 гексів ландшафту -6 елементів морської рамки -97 пластикових фігурок -18 номерних жетонів -95 карт сировини. Живою класикою «Колонізатори» стали за рахунок оригінального, продуманого та доброзичливого ігрового процесу. Ігровий процес унікальний, але тим часом досить простий і захоплюючий, що робить із «Колонізаторів» чудову сімейну гру! ПИШІТЬ за детальною інформацією. Додатково можна купити протектори до гри Плюси купувати ігри у нашому магазині: + Найдешевші ціни, ми є оптовий склад тому ціни на ігри у нас найдешевші! + У нас тільки оригінальні ігри! + Не рівняйте з дешевшими аналогами, де тоненькі піратські карточки і жодної якості + Тут світова якість за хорошою ціною! + Усі наявні ігри та доповнення яких немає в продажу можемо привезти з закордону! + Дивіться фото живої гри у закріплених фотографіях! + Жодного дерева, лише пластикові компоненти! + Завод виготовлення гри - Німеччина. + Локалізація німецька (НІМЕЦЬКА якість! Це НЕ польська дешева гра з тонким полем, в німецькій версії товсте якісне поле, а також зручний органайзер та пластикові підставки під карточки чого немає в польській) + Повний переклад карт українською базової гри Колонізатори (гра стає мовонезалежна оскільки додаємо повний переклад карток)! Дублюю назви російською: Колонизаторы база Мореходы Купцы и варвары Города и рыцари Первопроходцы и пираты Драконы Расширения 5 6 Тревел версия (Дорожная версия) Биг бокс (Увеличенная версия, огромный набор)

980грн

Подробно
img
Розкішні шахи, шашки, нарди - набір 3 в 1 із білого акрилового каменю
2023-09-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
ПРЕМІАЛЬНИЙ НАБІР ІГОР 3 В 1 З АКРИЛОВОГО КАМЕНЮ: ШАХИ, ШАШКИ, НАРДИ - ПЕРЕВЕРШЕНА КОМБІНАЦІЯ ЕКСКЛЮЗИВНОСТІ І РОЗКІШІ Цей преміальний набір ігор 3 в 1, який включає шахи, шашки та нарди, з акрилового каменю вражає своєю шикарністю, ексклюзивністю, оригінальністю та багатством. Відчуйте адреналін змагання та радість перемоги, занурившись у захоплюючу гру з цим вишуканим набором. Ігрове поле покрите ювелірною смолою, а золоте наповнення, виконане фарбою для антикварних виробів, добавляє цьому виробу ще більшого шарму. Характеристики виробу: • Гра: Шахи, Шашки, Нарди • Розміри: 60305 см • Матеріал: Акриловий камінь • Колір: Білий, Чорний • Фішки: Акриловий камінь • Діаметр фішок: 27 мм • Комплект: Шахи, Шашки, Нарди (1 шт.), Фішки (15 світлих, 15 темних), Комплект шахових фігур, "Гетьманське військо" Цей вишуканий набір шахів, шашок і нард - це безперечно безпрограшний варіант подарунка для бізнес-партнера або близької Вам людини, який залишить незабутні враження та стане справжнім прикрасом будь-якого інтер'єру. Ваш ідеальний подарунок вже чекає! > Ціна 77 000 грн Не гайте часу, зателефонуйте нам зараз, щоб зробити замовлення, і дайте своїм найближчим можливість насолодитися грою на новому рівні з цим ексклюзивним набором ігор!

77000грн

Подробно
img
Дерев'яний м'ячик для тренувань TronX
2023-04-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишгород
М'ячик TronX Handling Training BallВага: 45 грамДіаметр: 5 смДерев'яний м'ячик TronX — чудовий тренувальний інструмент для гравців, які хочуть покращити свої навички дриблінгу. Дерев’яний м’ячик – це доступний спосіб потренуватися в володінні ключкою майже будь-де.

140грн

Подробно
img
Набір 3в1 шахи нарди шашки Козаки
2024-01-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Косов
Набір шахи, шашки,нарди 3в1 - дерев'яна шахова дошка,розмір 55х55см,розмір шахового поля 36х36см,в середині поле для гри в нарди. -дерев'яні шахові фігури козаки(комплектація може бути змінена за вашим бажанням на фігури -Лицарі,ЗСУ,пірати Карибського моря, Паладіни... -дерев'яні фішки та пластикові кубики для гри в нарди і шашки.

9 250грн

Подробно
img
Аерохокей 3005+2 дерев'яний від мережі 220V, на ніжках,
2023-12-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Аерохокей 3005+2 (4) дерев'яний, повітряний, від мережі 220V, на ніжках, Розміри / габарити - Довжина (см): 80 см - Ширина (см): 42.5 см - Висота (см): 60 см Розмір упаковки: 82 см ? 10 см ? 44 см Аерохокей - неймовірно захоплива настільна гра, яка досить популярна серед дітей і дорослих. Power Hockey 3005+2 перенесе дитину в цікавий світ повітряного хокею! Стіл невеликих розмірів можна встановити вдома. Так, дитина буде влаштовувати змагання з друзями або з батьками, не виходячи зі своєї кімнати, розвиваючи при цьому здоровий дух суперництва, тренуючи дрібну моторику рук, координацію та інші позитивні навички. Іграшка являє собою стіл на ніжках з вмонтованим вентилятором, який спрямовує потоки повітря в отвори, зроблені в ігровому полі хокею. Це підвищує швидкість подач і сприяє легкому пересуванню шайби по полю. З двох сторін столу для кожного гравця встановлені лічильники, за допомогою яких буде підводитися підрахунок забитих шайб. Працює Power Hockey від батарейок: 8 х 1.5V АА (в комплект не входять) або від мережі. У комплект входить стіл, шайба, дві біти та блок живлення. * Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення

2290грн

Подробно
img
НАБІР: Вибухові Кошенята | Взрывные котята | Exploding Kittens
2023-12-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
ЗНИЖКА 10% для всіх ДІЮЧИХ ВІЙСЬКОВИХ Крім того, 10% від прибутку з усіх ігор доначу на ЗСУ Слава Україні! --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР: Вибухові Кошенята | Взрывные Котята | Exploding Kittens * Українською або російською мовою на вибір * + PnP версія гри в якості краще за оригінал, завдяки зносостійким і тактильно приємним ламінованим картам. + Карти виготовлені в поліграії на професійному обладнанні. Лазерний друк, порізка плоттером - все рівненько і вологостійко. + При втраті будь яких карт або інших компонентів гри, їх завжди можна виготовити додатково, на відміну від оригіналу. + Подарункова дерев'яна коробка. + Крім того, є можливість виготовлення ігор під замовлення. Питайте! ... PROFIT! ВАРІАНТИ НАБОРІВ: Набір XS – 700 • Вибухові Кошенята (класичні або 18+) • Сингулярні Кошенята + Дерев’яна коробка Набір S – 850 • Вибухові Кошенята (класичні або 18+) • Сингулярні Кошенята • Смугасті Кошенята + Дерев’яна коробка Набір M – 1000 • Вибухові Кошенята (класичні або 18+) • Сингулярні Кошенята • Смугасті Кошенята • Гавкучі Кошенята + Дерев’яна коробка Набір L – 1300 • Вибухові Кошенята (класичні або 18+) • Сингулярні Кошенята • Смугасті Кошенята • Гавкучі Кошенята • Зомбі Кошенята + Дерев’яна коробка Набір XL – 1600 • Вибухові Кошенята (класичні або 18+) • Сингулярні Кошенята • Смугасті Кошенята • Гавкучі Кошенята • Зомбі Кошенята • Кошенята Добро vs Зло + Дерев’яна коробка *** ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ КРАЩЕ УТОЧНІТЬ НАЯВНІСТЬ БІЛЬШЕ ІГОР, ФОТО, ВІДГУКИ НА МОЄМУ САЙТІ: begemotgames.com.ua Facebook: fb.com/begemot.games Instagram: begemot.games --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- СКОРІШОЇ ПЕРЕМОГИ І МИРНОГО НЕБА! БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!

700грн

Подробно
img
Настільна гра Монополія Гаррі Поттер Harry Potter+Бонуси.Укр.мова!
2023-06-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Популярна настільна гра "Монополія" в дусі не менш популярного Гаррі Поттера! Чудовий подарунок як для дітей на День народження, так і для компанії фанів! Зроблено, як з використанням матеріалів з інтернету, так і придуманих власноруч й об'єднаними в одне ціле! Друк - якісна професійна поліграфія (Є версія гри російською мовою- в іншому оголошенні) У комплект гри входить: 1) Ігрове поле - як в оригінальній грі, "розкладачка" - з 4х квадратних частин (щільний папір/ламінація) + квадратна коробка. Розмір поля 37смх37см 2) Картки "Заклинання і Зілля" і "Тобі лист" 3) Картки власності і застави магічної нерухомості 4) банкноти Банку Ґрінґотс (номінал 1,5,10,20,50,100,500) 5) 2 гральних кубики 6) 32 "будинки" і 12 "замків" 7) фішки - фігурки головних персонажів (роздруковані, ламіновані, на дерев'яній підставці) -6шт. АБО на вибір фігурки за дод.плату -10грн/од.,см.фото 8(є не всі). 8) замість звичайної зупинки (кут карти) - картки-фанти гри "Плюй-камені" 9) пакувальна коробка + коробочка для карток і банкнот- по 1шт 10) Правила гри, адаптовані під гру "Монополія.Гаррі Поттер" - для кращого розуміння процесу гри, особливо новачкам і дітям) А також БОНУСИ, що ГАРАНТОВАНО входять в Ваш набір гри і надають атмосферности грі: 1) "Магічні правила" у вигляді Карти мародера 2) Лист з Гоґвортсу про зарахування (з можливістю вписати потрібне ім'я) і список потрібних першокурснику речей формату А4 з конвертом, запечатаний справжньою сургучною печаткою Гоґвортсу та з Квитоком на Гоґвортський Експрес - 1шт 3) Список "Заклинання, що вивчаються в Гоґвортсі" 4) Керівництво по списку заклинань (опис і рух паличкою) 5) "Чарівна паличка" з функцією Лумос (кінчик палички світиться в темряві: потрібно потримати під звичайним ліхтариком 1-2хвилини або УФ-ліхтариком 5-10сек.) -1шт (можливо більше, за дод.плату + 35грн/од.) 6) Краватки факультетів - 4 шт (ламіновані на гумці), довжина 25,5см (для старших і більш дорослих), або 18,5 см (для молодших дітей) 7) Нагородні емблеми факультетів - 4 од., діаметр 8,5 см 8) Прапорці факультетів Гоґвортсу – 5 од (на дерев'яній паличці) (додаткові + 1грн/од.) - можна використовувати як шпажки в бутерброди або тістечка 9) Окуляри Гаррі Поттера і окуляри Луни Лавґуд - по 1 од. 10) Карта "Гоґвортс і його околиці" А4 – 2 од (укр. та. англ. мовами) 11) Заповіт Дамблдора А4-1 од. (англ. та лат. мовами) 12) Плакати "Небажані особи" (Гаррі, Герміона, Рон) А4 – 3 од. 13) Значки об'ємні з головними героями (діаметр 2,5 см на шпильці) - 5 од.; їх також можна використовувати в якості фішок в грі (можливо придбати дод. значки за додаткову плату + 8грн / од.) 14) "Золотий" снітч - 1шт 15) "Шоколадна" жаба в коробці з вкладишем "Альбус Дамблдор" (жаба неїстівна, полімерна глина) - 1шт (додатково: 4 вкладиша засновників Гоґвортсу (Gryffindor,Slytherin,Hufflepuff, Ravenclaw- за дод.оплату +10 грн. за 4 вкладиши) 16) Коробочка з цукерками "Берті Боттс" – 1 од. 17) Характеристики факультетів лист А4 – 1 од. 18) Кулончик з підвіскою "Смертельні реліквії" – 1 од. Всі картки ламіновані, закруглені кути і складені в зіп-пакети. Такий варіант гри набагато цікавіше та варіативніше!) Ціна 599грн. Ще більше цікавих речей зі світу Гаррі Поттера (повітряні кулі, гірлянди, свічки, набір зілля, кулони, "метелики", брелоки, квест тощо) дивіться у моїх оголошеннях або - в Інстаграм aksessuary.dekor. Можлива пересилка Новою поштою, Укрпоштою, Самовивезення у Києві. Можливий накладений платіж. За Термін виготовлення: 1 день. Частина коштів - на ЗСУ.

599грн

Подробно
img
Дерев'яні шахи, шашки, нарди Набор 3 в 1 шахматы, шашки, нарды
2023-04-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Шахи 3 в 1 являють собою комплект із трьох ігор: шахи, нарди і шашки. Гра розвиває логічне мислення, концентрацію, пам'ять, аналітичні здібності, вчить бути спостережливим і мислити стратегічно. У наборі: • дерев'яна ігрова дошка з шаховим, шашковим полем з зовнішньої сторони і полем для гри в нарди на внутрішній; • шахові фігури 16 білих 16 чорних; • ігрові кубики 2 шт. ; • шашки 15 білих 15 чорних. 1 набір - Розмір дошки 24*24 см - 280 грн 2 набір - Розмір дошки 30*30 см - 350 грн Матеріал дошки: дерево. Матеріал шашок: дерево. Матеріал шахових фігур: пластик. Відправка по всій Україні Новою поштою, укрпоштою, олх-доставкою. У Франківську можливий самовивіз за адресою: вул. Карпатська, 17-А (район університету нафти і газу)

350грн

Подробно
img
Дерев'яні шахи, шашки, нарди Набор 3 в 1 шахматы, шашки, нарды
2023-09-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Шахи 3 в 1 являють собою комплект із трьох ігор: шахи, нарди і шашки. Гра розвиває логічне мислення, концентрацію, пам'ять, аналітичні здібності, вчить бути спостережливим і мислити стратегічно. У наборі: • дерев'яна ігрова дошка з шаховим, шашковим полем з зовнішньої сторони і полем для гри в нарди на внутрішній; • шахові фігури 16 білих 16 чорних; • ігрові кубики 2 шт. ; • шашки 15 білих 15 чорних. Матеріал дошки: дерево. Матеріал шашок: дерево. Матеріал шахових фігур: дерево. Розмір дошки 30х30 см Доставка по всій Україні новою поштою, укрпоштою, олх-доставкою. Самовивіз в Івано-Франківську за домовленістю по вул. Карпатська, 17-А (район університету нафти і газу) Більше варіантів шахів дивіться на нашому сайті frankoshop.com.ua/ua/g101327570-shahmaty-shashki

490грн

Подробно
img
Дерев'яні шахи, шашки нарди Набор 3 в 1 шахматы, шашки, нарды
2024-03-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Шахи 3 в 1 являють собою комплект із трьох ігор: шахи, нарди і шашки. Гра розвиває логічне мислення, концентрацію, пам'ять, аналітичні здібності, вчить бути спостережливим і мислити стратегічно. У наборі: • дерев'яна ігрова дошка з шаховим, шашковим полем з зовнішньої сторони і полем для гри в нарди на внутрішній; • шахові фігури 16 білих 16 чорних; • ігрові кубики 2 шт. ; • шашки 15 білих 15 чорних. Розмір дошки: 30*30 см Висота фігур: король - 5 см, пішак - 2,5 см Матеріал дошки: дерево. Матеріал шашок: дерево. Матеріал шахових фігур: дерево Відправка по всій Україні Новою поштою, олх-доставкою.

360грн

Подробно
img
ЗНИЖКА-25% Стіл для пікніка Посилений Стол Природа Охота Рибалка
2023-06-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Складаний туристичний стіл - справжня знахідка для любителів пікніків на природі! Він виконаний з алюмінієвого сплаву, тому відрізняється невеликою вагою. За ним можуть з комфортом розміститися 6 людей. СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ ТІЛЬКИ ДО СУБОТИ! ЗНИЖКА -25%! +ПОДАРУНОК! Посилений стіл (посилена стільниця); 4 стільці - Ціна Зараз 1249 грн! Посилений стіл (посилена стільниця) з парасолькою; 4 стільці- Ціна Зараз 1570 грн! Посилений стіл (квадратні ніжки; 4 стільці -Ціна Зараз 1750 грн! Посилений стіл (квадратні ніжки) з парасолькою; 4 стільці- Ціна Зараз 2050 грн! Всім хто встигне замовити до кінця дня, даємо в подарунок вентилятор! Особливістю даного розкладного столу є висувні ніжки, які фіксуються спеціальними кнопками-засувками У складеному вигляді стіл перетворюється на валізку з ручкою, легку і практичну, вона не стане обтяжливим вантажем і значно полегшить Ваш відпочинок. Покриття стільниці - меламін, який має водовідштовхувальні властивості і стійкий до різного роду механічних пошкоджень: подряпин, сколів і т.д. Складаний туристичний стіл зробить Ваш пікнік на природі по-домашньому комфортним, особливо якщо Ви подорожуєте на авто або купуєте стіл для дачного саду. Колір білий. Коричневий. Синій. Салатовий Характеристики: Розміри столу: 120 х 60 х 70 см. Розміри випорожнень: 41 x 29 x 34 см. Вага комплекту: 9 кг. Навантаження на стіл: 70 кг. Технічні характеристики: - стіл для пікніка, обідній стіл - легко збирається та розкладається - три режими висоти столу (мінімум 55 см, середнє положення – 60 см, максимум 70 см) - відмінна якість, легка - зручний для перенесення та зберігання - міцний - є отвір для встановлення парасольки. ЧОМУ У НАС? - ШВИДКА ДОСТАВКА до Вашого міста Новою Поштою (1-2 дні), - ВСІ НАБОРИ ПЕРЕВІРЯЮТЬСЯ ПЕРЕД ВІДПРАВКОЮ - МИ НЕ ВИМАГАЄМО ПЕРЕДОПЛАТИ. Оплата здійснюється поштою після огляду. - РЕАЛЬНІ ФОТОГРАФІЇ. Ви отримаєте саме комплекти, які бачите на фото; - ПРАЦЮЄМО НА РИНКУ БІЛЬШ 5 РОКІВ. Лише задоволені клієнти! - ВІДПРАВЛЯЄМО У БУДЬ-ЯКЕ МІСТО УКРАЇНИ, У ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ - ПРАЦЮЄМО БЕЗ ВИХІДНИХ ЗАЛИШИЛИСЯ ПИТАННЯ?! ТЕЛЕФОНУЙТЕ! ПИШІТЬ! ВІДПОВІДАЄМО ПРОТЯГОМ 5 ХВИЛИН! ВСПІЙТЕ ЗАМОВИТИ ПО АКЦІЇ ПРЯМО ЗАРАЗ! ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ НЕОБХІДНІ: 1. Місто доставки 2. П.І.Б. одержувача 3. Номер мобільного телефону одержувача 4. Номер відділення Нової пошти або її адреса ПОСПІШАЙТЕ КУПИТИ! КІЛЬКІСТЬ ОБМЕЖЕНО!

1249грн

Подробно
img
Розпродаж настолок Flash Point, Саграда, Vengeance, Tussie Mussie і ще
2023-09-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
#продам 1. Flash Point: Fire Rescue + доповнення Honor & Duty + Dangerous Waters + Urban Structures + 2nd Story + Tragic Events + Veteran & Rescue Dog (англійська) - 4900 грн Стан: коробка потерта і має одну вм*ятину. для доповнень коробок нема, а різні ігрові поля просто об*єднані резинкою-біндером (на фото) Можу продати окремо кожне доповнення за 600 грн. Коробок від доповнень немає 2 Саграда + Passion + Life + дерев*яний органайзер (база - українська, а доповнення - англійські) - 2300 грн Можу продати окремо доповнення Passion за 550 грн та Life за 750 грн. Коробок від доповнень немає 3. Vengeance: Roll & Fight - Episode 1 & Episode 2 (англійська) - 2100 грн Можу продати кожен з епізодів окремо за 1200 грн 4. Чемпіонський пінбол (українська) - 400 грн 5. Курочки (українська) - 250 грн 6. Tussie Mussie + доповнення Flower Shoppe + Greenery + Orange Flowers + Ribbons + Customers + преміальні протектори (локалізація з польської на англійську) - 700 грн Доповнення ПнП 7. Крихітні Містечка + органайзер + преміальні протектори - 1350 грн 8. Кікстартерні мініатюрки для Blood Rage (ПнП). 4 монстри Wolfman, Mountain Giant, Fenrir та Mystic Troll - все разом 950 грн. 9. ПнП компоненти для Rising Sun бази Знамена почерговості гри (8 шт.) - 110 грн Замки, висота 3 см. (16 шт. + 4 шт. клана черепахи) - 400 грн Жетони для дипломатії (5 шт.) - 75 грн Карти приказів - 100 грн Карти богів - 100 грн 10. Дерев’яний ораганйзер для Rising Sun від Tower Rex (склеїний) - 200 грн Стан всіх настільних ігор - відмінний. Якщо є якісь нюанси, то пишу в описі гри. Додаткові фотографії надсилаю по запиту та готовий до аргументованого торгу.

400грн

Подробно
img
Розпродаж настолок Flash Point, Саграда, Tussie Mussie, Курочки і ще
2023-09-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
#продам 1. Flash Point: Fire Rescue + доповнення Honor & Duty + Dangerous Waters + Urban Structures + 2nd Story + Tragic Events + Veteran & Rescue Dog (англійська) - 4800 грн Стан: коробка потерта і має одну вм*ятину. для доповнень коробок нема, а різні ігрові поля просто об*єднані резинкою-біндером (на фото) Можу продати окремо кожне доповнення за 600 грн. Коробок від доповнень немає 2. Саграда + Passion + дерев*яний органайзер (база - українська, а доповнення - англійські) - 1700 грн Можу продати окремо доповнення Passion за 550 грн. Коробок від доповнення немає 3. Чемпіонський пінбол (українська) - 400 грн 4. Курочки (українська) - 250 грн 5. Tussie Mussie + доповнення Flower Shoppe + Greenery + Orange Flowers + Ribbons + Customers + преміальні протектори (локалізація з польської на англійську) - 600 грн Доповнення ПнП 6. Кікстартерні мініатюрки для Blood Rage (ПнП). 4 монстри Wolfman, Mountain Giant, Fenrir та Mystic Troll - все разом 950 грн. 7. ПнП компоненти для Rising Sun бази Знамена почерговості гри (8 шт.) - 110 грн Жетони для дипломатії (5 шт.) - 75 грн Карти богів - 100 грн 8. Дерев’яний ораганайзер для Rising Sun від Tower Rex (склеєний) - 200 грн Стан всіх настільних ігор - відмінний. Якщо є якісь нюанси, то пишу в описі гри. Додаткові фотографії надсилаю по запиту та готовий до аргументованого торгу.

4800грн

Подробно
img
Метал Рама Стол походный в багажник туристический кемпинг стіл
2024-03-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Мабуть самий якісний, та самий великий складний стіл. Зроблений на металевій рамі! Розмір зроблений так, що можно класти на дно в багажник звичайного автомобіля , тобто не буде займати лишнє місце. Грамотна конструкція, метал рама , якісний верх з міцного матеріалу, великий розмір. Складаний обідній стіл. Часто влаштовуєте вечірки вдома або в саду і шукаєте обладнання, яке стане у нагоді на різні випадки життя? Вибирайте складний обідній стіл із дуже міцного матеріалу! Переваги продукту: Швидко складається та розкладається. Після складання має форму валізи Комфортний у транспорті Стабільна конструкція Гідний матеріал Водостійкий Універсальний Мінімалістичний дизайн. Вибирайте найвищу якість Складаний стіл для кейтерингу буде використовуватися під час будь-яких випадкових заходів, сімейних зустрічей або для їди в кемпінгу. Він працюватиме як у приміщенні, так і на вулиці. Складаний стіл для громадського харчування виготовлений з дуже міцних матеріалів - Стільниця з міцного пластику HDPE , а рама із сталі з порошковим покриттям. Крім того, на ніжках є скоби з блокадою , а також ковзані накладки . Завдяки всім цим функціям обідній стіл завжди зберігає стійке становище і може використовуватись у будь-яких умовах. Технічні характеристики: Матеріал рами: сталь із порошковим покриттям Вага: 10,5 кг Максимальне рівномірне навантаження: 100 кг Робіть ставку на комфорт Кейтеринговий стіл легко та швидко складається навпіл - він влаштований так, що ніжки ховаються під стільницю і виходить компактна валіза з ручкою . Обладнання у складеному вигляді легке та зручне у транспортуванніне займає багато місця. Складаний стіл прослужить вам довгі роки. Замки перед складанням стільниці та каркасу дозволять вам завжди почуватися в безпеці, коли ви бенкетуєте за цим столом. Меблі садові: стіл складний переносний Heckermann 180х74х74 White (XJM-Z180) Стіл складний переносний Heckermann 180х74х74 Black (XJM-Z180) — аксесуар, який не потребує додаткової реклами. Максимально зручні, легкі, практичні, з достатнім ступенем зносостійкості меблі, ідеально підійдуть для пікніка на природі та для вечірнього чаювання на дачі. Переваги, які мають садові меблі Використання матеріалів високої якості (алюміній та плити МДФ) роблять виріб дуже комфортним для експлуатації, зберігання та транспортування. Стіл також має цілу низку та інших переваг: естетично привабливий вигляд; надійність та витривалість (завдяки використанню металевих каркасів); тривалий експлуатаційний період; прийнятна вартість; ходові розміри; простота в догляді

2190грн

Подробно
img
Розпродаж настолок Саграда, Tussie Mussie, Курочки і ще
2023-09-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
1. Саграда + Passion + дерев*яний органайзер (база - українська, а доповнення - англійські) - 1700 грн Можу продати окремо доповнення Passion за 550 грн. Коробок від доповнення немає 2. Чемпіонський пінбол (українська) - 400 грн 3. Курочки (українська) - 250 грн 4. Tussie Mussie + доповнення Flower Shoppe + Greenery + Orange Flowers + Ribbons + Customers + преміальні протектори (локалізація з польської на англійську) - 600 грн Доповнення ПнП 5. Кікстартерні мініатюрки для Blood Rage (ПнП). 4 монстри Wolfman, Mountain Giant, Fenrir та Mystic Troll - все разом 950 грн. 6. ПнП компоненти для Rising Sun бази Знамена почерговості гри (8 шт.) - 110 грн Жетони для дипломатії (5 шт.) - 75 грн Карти богів - 100 грн 7. Дерев’яний ораганайзер для Rising Sun від Tower Rex (склеєний) - 200 грн Стан всіх настільних ігор - відмінний. Якщо є якісь нюанси, то пишу в описі гри. Додаткові фотографії надсилаю по запиту та готовий до аргументованого торгу.

4800грн

Подробно
img
Настільна гра: Прадавній жах (Жетон Першого видання)
2023-11-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Доброго дня, до вашої уваги : Настільна гра: Прадавній жах (Жетон Першого видання) Можливо зацікавить колекціонерів Стан гри: Ідеальний, верх коробки в плівці. Картки (окрім великих) - в протекторах + Дерев'яний органайзер. Всі компоненти на місці, нічого не втрачено. Дерев'яний органайзер - значно пришвидшує підготування до гри. ОЛХ доставка або самовивіз м.Київ Якщо потрібні подробиці пишіть повідомлення, відповідаю швидко. Також дивіться мої інші оголошення. Всім мирного неба.

2590грн

Подробно
img
Шаховий комп?ютер
2024-03-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Mephisto Phoenix — найпотужніший персональний шаховий комп'ютер усіх часів. Phoenix має сучасний скляний сенсорний екран і пропонує як новітні обчислювальні технології, так і ретро двигуни минулих десятиліть. Вбудований Wi-Fi означає, що він може залишатися актуальним, коли випускаються оновлення. Наприклад, у 2023 році буде додано додаток ChessLink, який забезпечить інтегровану гру в шахи онлайн без необхідності використання зовнішнього пристрою. Модуль Phoenix сумісний з ексклюзивними та турнірними дошками Millennium — чудова новина для тих, у кого вже є сумісна шахівниця.

25000грн

Подробно
img
Mephisto - шаховий комп'ютер
2024-03-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Mephisto Phoenix — найпотужніший персональний шаховий комп'ютер усіх часів. Phoenix має сучасний скляний сенсорний екран і пропонує як новітні обчислювальні технології, так і ретро двигуни минулих десятиліть. Вбудований Wi-Fi означає, що він може залишатися актуальним, коли випускаються оновлення. Наприклад, у 2023 році буде додано додаток ChessLink, який забезпечить інтегровану гру в шахи онлайн без необхідності використання зовнішнього пристрою. Модуль Phoenix сумісний з ексклюзивними та турнірними дошками Millennium — чудова новина для тих, у кого вже є сумісна шахівниця.

20500грн

Подробно
img
Шахи дерев'яна дошка, набір 3 в 1 шахи, шашки, нарди. 30-30 см
2024-01-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Розсошенці
Серед нас немало любителів інтелектуальних і логічних ігор, і для шахів відводиться особливу увагу. Багато захоплено грають у шахи, нарди, шашки.. У розкритому положенні розмір шахівниці 30 см * 30 см. Чудовий подарунковий набір шахи + нарди + шашки. Відмінний подарунок на довгу пам'ять для друга і соратника. Самовивіз, олх Доставка Укр пошто та Новою Поштой

393грн

Подробно