img
Головоломка Flower Maze, Constantin Puzzles
2024-04-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Использовалась единожды, состояние отличное. Это безумно красивая головоломка. Перед тем, как вы начнете ее собирать, потратите много времени, чтобы рассмотреть конструкцию. Конструкция напоминает красивый цветок, в середине которого находится лабиринт. Внутри него заключен шарик, который нужно вывести из лабиринта, переворачивая ее. Головоломка выполнена из качественного дерева. Игры компании Jean Claude Constantin выполнены дорого, по этому их можно коллекционировать и покупать в подарок. Возраст: 8+ Материал: дерево, металл, оргстекло.

250грн

Подробно
img
Настольная играголоволомка "Gravity Maze Ball"
2023-05-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Настольная игра-головоломка "Gravity Maze Ball" "Gravity Maze Ball" - игра-головоломка. Управляйте силой притяжения, чтобы решить эту головоломку! Гравитационный лабиринт станет вашей самой “приземленной” интеллектуальной игрой. Используйте пространственное мышление, логику и воображение, чтобы решить все 60 задач этой игры! Гравитационный лабиринт состоит из блоков с отверстиями. Блоки складываются друг на друга, составляя “башни”. Вы складываете блоки так, чтобы провести по ним шарик с самой верхней точки до финишной локации. Блоки складываются с соблюдением условий, описанный в карточке с заданием. Каждое задание предусматривает новые правила складывания “башни”. Стильная и оригинальная игра "Gravity Maze Ball" понравится каждому ребенку, который любит строить высокие башни, сложные трассы с препятствиями и лабиринты.   Характеристики: Тип: настольные игры Пол: универсальный Возраст: 3-99 лет Размер коробки: 28 х 23 х 8 см Размер игрушки: 20 х 18.5 х 18.5 см Упаковка: картонная коробка, Тип :Набор, Пол ребенка:Мальчик, Девочка

851грн

Подробно
img
Пасифлора Stark Pharm - Stark Passion Flower 500 мг (60 капсул)
2023-07-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Харчова добавка Stark Pharm - Stark Passion Flower - це екстракт пасифлори, який містить такі корисні речовини, як аскорбінова кислота, пектин, амінокислоти, дубильні речовини, сапоніни, калій і є джерелом бета-каротину. Пасифлору можна назвати помічником нервової системи. Вона покращує якість сну, регулює його тривалість і до того ж не завдає неприємних і важких відчуттів при пробудженні. Пасифлора має заспокійливу дію і знімає головний біль. Крім того, вона використовується для зняття м'язових та менструальних спазмів, полегшення болю. proteininkiev.com/uk/passiflora-stark-pharm-stark-passion-flower-500-mg-60-kapsul-4787.html Дія добавки: Допомагає розслабитися, усунути напругу та відчуття занепокоєння Усунення нервозності та впливу зовнішнього стресу Розширення кровоносних судин та нормалізація артеріального тиску Заспокоює та знімає тривогу Нормалізація сну Усунення симптомів вегетосудинної дистонії Поліпшення настрою Нормалізація балансу холестерину у крові Благотворний вплив на стан жіночого організму під час клімаксу Одна порція (1 капсула) містить: Екстракт пасифлори – 500 мг Інші компоненти: Желатин (капсула) Рекомендації щодо застосування: Може бути рекомендована як харчова добавка. Сприяє зменшенню нервозності, може застосовуватись при безсонні. Продукт слід використовувати за рекомендацією тренера або призначення спортивного лікаря. Спосіб застосування: Дорослим по 1 капсулі 1-2 десь у день. Вживайте незалежно від їди, запиваючи склянкою води. Застереження: не перевищувати денну кількість, що рекомендується. Продукт не є замінником для різного та збалансованого харчування. Використовуйте лише як доповнення до повноцінного раціону харчування. Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, дітям, вагітним та в період лактації. Термін придатності: 24 місяці з дати виготовлення (дату виробництва або дату споживання "Вжити до" дивіться на етикетці (упаковці)). У сухому, захищеному від сонця місці при температурі від 5°С до 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%; у недоступному для дітей місці. Не є лікарським засобом. Придбати Пасифлора Stark Pharm - Stark Passion Flower 500 мг (60 капсул) з доставкою по Києву та Україні в нашому інтернет магазині спортивного харчування та аксесуарів за низькими цінами.

370грн

Подробно
img
Гра головоломка CHSS Super Maze / Super Slide Huarong Road Game X100
2023-05-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Гра Super Maze - це настільна гра-головоломка з функцією індукції, де потрібно помістити червоний квадрат в спеціально відведене місце. Вбудовано 500 рівнів, від простих до складних. Підтримується режим навчання та режим виклику. Крок за кроком розв’яжіть проблему, тренуйте здатність мозку мислити. Ціль гри: Перемістити червону фігуру з різних початкових позицій до сенсорної області внизу дошки. Поле для гри: Поле складається з прямокутників 4*5, які являють собою 20 клітинок. Поле з виходом під червону фігуру має функцію індукції. Після початку гри, будь-який елемент дозволяється переміщати виключну за допомогою зсуву фігури на вільне місце. Забороняється піднімати фігури.

1569грн

Подробно
img
Гра головоломка CHSS Super Maze / Super Slide Huarong Road Game
2024-04-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Гра підходить як для дітей, так і для дорослих. Гра Super Maze - це настільна гра-головоломка з функцією індукції, де потрібно помістити червоний квадрат в спеціально відведене місце. Вбудовано 500 рівнів, від простих до складних. Підтримується режим навчання та режим виклику. Крок за кроком розв’яжіть проблему, тренуйте здатність мозку мислити. Ціль гри: Перемістити червону фігуру з різних початкових позицій до сенсорної області внизу дошки. Характеристики: Живлення: Батарейки 2 АА Вага: 250 г Розміри: 138 х 35 х 205 мм Комплектація: - гра; - наклейки з номерами; - інструкція;

999грн

Подробно
img
Головоломка 6 * Chain (Чеін) Cast Puzzle 473771
2023-10-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Головоломка 6 * Chain (Чеін) Cast Puzzle 473771 Незвичайна фірмова головоломка 6 * Chain (Чеін) Cast Puzzle 473771, що складається з 3-х елементів, розвиває логічне та аналітичне мислення, уяву і сенсорику. Лита головоломка - одна з найбільш відомих і популярних головоломок, представлених в покращеній колекції торгової марки Cast Puzzle. Три ланки ланцюга необхідно розділити, а потім зібрати в вихідну форму. Цікаво те, що цю головоломку гравець може вирішити трьома різними способами, в залежності від того, яка з трьох ланок ланцюга розташована в середині. Якщо Ви шукали універсальну гру 3-в-1, яка не тільки відверне дитину від комп'ютерних ігор, але і посприяє розвитку корисних навичок, то ця головоломка створена спеціально для Вас. Матеріал, з якого розроблений ігровий комплект, не містять в складі небезпечних речовин, здатних викликати у Вашої дитини алергію. Колекція торгової марки є безліч ігор-головоломок різного рівня складності для дітей і для дорослих.

360грн

Подробно
img
Головоломка Constantin Puzzle з кільцем
2023-11-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Цікава головоломка середнього рівня. Гарно підійде для як дітей так і усіх членів родини. Стан новий. Відправлю Новою поштою.

399грн

Подробно
img
Ракетка для настольного тенниса с основанием BUTTERFLY MAZE OFF ALC
2023-02-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Основание BUTTERFLY MAZE OFF ALC + накладка BUTTERFLY TENERGY 05 FX 2.1 черная Основание в нормальном состоянии, вполне рабочем, не ремонтировалось, имеются небольшие следы ударов на торце накладки не новые :) , но для любителя - еще вполне можно играть. Основание отдельно 3700 грн, накладка 300 грн все вместе - за 3900 грн

3900грн

Подробно
img
Deli genius level 7 progressive puzzles пазли пузлі 2в1 348шт
2023-08-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Пузлі нові deli genius progressive puzzles level 7 348pcs 2в1 348шт Рівень 7 6+ Дві картинки

350грн

Подробно
img
Laser Maze Jr. - гра для маленьких геніїв!
2023-11-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Крижанівка
Якщо ви шукаєте цікаву і захоплюючу гру для вашої дитини, то Laser Maze Jr. - це те, що вам потрібно. Це гра, яка розвиває логіку, стратегію і креативність. Ваша дитина буде веселитися, створюючи свої власні лабіринти з лазером, дзеркалами і цілями. Гра має 40 карток з різними рівнями складності, від початкового до експертного. Гра підходить для дітей від 6 років і може грати одна або кілька осіб. Гра в чудовому стані і має всі деталі та інструкції. Я продаю її, бо моя дитина вже вирісла з неї. Ціна - 900 грн. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, зв’яжіться зі мною за телефоном або електронною поштою. Не пропустіть цю унікальну можливість придбати гру, яка подарує вашій дитині години захоплення і навчання!

950грн

Подробно
img
Jim Knopf 4 Puzzles Jumbo. Пазли дитячі 4 шт. Вік 3+. 1999р Saban
2024-03-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Продам дитячі пазли Jim Knopf'S 4 Puzzles, Jumbo. 1999р Saban. Вік 3 + Є 4 картинки ( на 4, 6, 9 і 16шт). Підійдуть для маленьких діток. Родичі з Німеччини вислали. Гарний стан, єдине - коробка трошки пошкоджена. Пересилаю олх доставкою укр поштою. Дивіться також інші мої оголошення)

70грн

Подробно
img
Plush petals flower shop 1000 puzzle
2023-09-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Plush petals flower shop 1000 puzzle Новый, запакован в защитной пленке. можно на подарок

650грн

Подробно
img
Настільна гра лабіринт-головоломка Spin Master Perplexus Rookie
2024-06-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Головоломка Perplexus Rookie - це прозора сфера з лабіринтом, який повинна пройти металева кулька. Мета гри - провести металеву кульку через лабіринт із 70 перешкодами, крутячи й повертаючи "Perplexus Rookie". Цей неймовірний лабіринт вміщує в собі тривимірну систему бар'єрів і переходів, подолати які - завдання не з легких. Гравцеві потрібно вибрати початкову точку подорожі і, обов'язково пам'ятаючи про гравітацію, обережно крутити і нахиляти сферу. Таким чином, треба переміщати кульку далі, ризикуючи впустити її на кожному етапі, і почати гру заново. Дуже цікава головоломка як для дітей так і для дорослих. Для дітей віком від 8-ми років. вартість+олх комісія

699грн

Подробно
img
Головоломка Слон, головоломка YJ
2023-01-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Іграшка у вигляді слоника, який може заплутати навіть досвідченого аматора головоломок. Складається із чотирьох частин і збирається за схемами кубика 2х2.

100грн

Подробно
img
Настільна гра паркінг головоломка
2023-03-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Настільна гра паркінг головоломка Гра на дедукція для дітей від 5-6 років Нова! Подарували дві однакові гри. Тому цю проадємо.

400грн

Подробно
img
Головоломка Пифагор
2023-03-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Головоломка советская "Пифагор" с инструкцией. Состояние на фото. Отправка наложенным платежом осуществляется после предоплаты стоимости пересылки "туда-обратно".

160грн

Подробно
img
Головоломка Cast Нuzzle Enigma уровень 6
2023-04-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Универсальная головоломка 6 * Enigma (Енігма) Cast Puzzle Размер коробки: 75х45х120мм Изготовитель: Huzzle Материал: металл Состояние: Идеальное ( самой головоломки) Только помята коробка Olx доставка Укрпочтой и Meest бесплатно!

480грн

Подробно
img
головоломка. сделана в Германии. 100 сборок.
2023-04-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
головоломка. дерево. возможна сборка 100 фигур. в упаковке . в идеале. есть инструкция с подсказками. сделано в германии.

150грн

Подробно
img
Головоломка Квадрільон
2023-04-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Казатин
головоломка Квадрильон- гра , яка змусить вас по новому поглянути на потенціал смартовскіх головоломок. Творці гри підготували для вас майже 700 000 завдань. З'єднуй та грай. Ціна 630грн

630грн

Подробно
img
Игра головоломка балансирующие бобы
2023-05-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Классная игра -головоломка ! Б/у в отличном состоянии(немного порвана книжечка инструкция внешне)!Остальное в идеале! Отправлю Новой почтой по полной оплате на карту или Олх доставкой!Пишите!

400грн

Подробно
img
Кубик Рубика 3х3 головоломка
2023-06-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Знаменитый Кубик Рубика времён СССР. Головоломка 3х3. Б/у. _150523 Для тех, кто не в Харькове. Варианты доставки: 1) 100% предоплата, доставка НП, Укрпочта. 2) олх-доставка НП, Укрпочта.

210грн

Подробно
img
Кубик рубик головоломка
2023-07-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Кубик рубик головоломка 30грн за шт Отправляю по предоплате или олх доставка укрпочтой или новой почтой

30грн

Подробно
img
Family Games Sacred Myths and Legends головоломка да'Вінчі
2023-08-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Ковель
Sacred Myths Legends Series Wood Puzzle #1 DaVinci's Secret Family Games America Дуже гарна дерев'яна головоломка 23/13/13 см

400грн

Подробно
img
Новая немецкая настольная игра головоломка 4 В РЯД VIER от Schmidt
2023-10-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Абсолютно новая настольная игра "VIER" (4 в ряд) в жестяной коробке от немецкой фирмы Schmidt. Полный комплект, есть правила на немецком и английском языках. "4 в ряд" – замечательная соревновательная головоломка для двоих. Ее принцип чем-то похож на крестики-нолики, но с тем учетом, что фишки придется выстраивать в столбик друг на друге. Игрокам необходимо собрать ряд из четырех фишек по горизонтали, вертикали или диагонали. Как и в шахматах, думать нужно на много ходов вперед. Размер коробки 19х12х4см. Продаю самовывозом, пересылаю только по предоплате на карту. Есть еще много игрушек, смотрите все мои объявления.

250грн

Подробно
img
Игра головоломка "Составь дорожку"
2023-10-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Санжійка
Игра головоломка на построение дорожек. Материал - дерево. Развивает пространственное мышление. Состояние хорошее.

120грн

Подробно
img
Світлофор, головоломка СССР. Монетниця. математичний набір першокласни
2023-10-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Дрогобич
Головоломка світлофор - 150грн Монетниця - 150грн Математический набор первоклассника часів СССР - 100грн

150грн

Подробно
img
Пазл головоломка
2023-10-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Бориспіль
Пазл головоломка Пес Патрон в ідеальному стані . Дерев?яні деталі з еко деревини . Розмір в зібраному стані , як два листки А4. Збирався 1 раз

300грн

Подробно
img
Настільна гра-головоломка IQ ТВІСТ
2023-11-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Снятин
Настільна гра-головоломка IQ ТВІСТ від SMART GAMES. В комплекті: буклет із завданнями різної складності, поле, кольорові фігури і фішки-стовпчики. Для дітей віком від 6 років. Розвиває логічне та аналітичне мислення. В чудовому стані. якщо олхдоставка +10 грн.та 1% від суми

350грн

Подробно
img
Головоломка верёвка с кольцами
2023-11-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Новая. В упаковке с застёжкой. Оригинальная головоломка, изготовлена из натуральных материалов. Развивает моторику рук, сообразительность и т. д. Доставка OLX.

50грн

Подробно
img
Гра-головоломка Колір-код
2023-11-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Ірпінь
Гра-головоломка Колір-код призначена для дітей віком від 5 рочків, але й дорослим буде цікаво перевірити свою просторову уяву, увагу і пам?ять! Стан гри новий, всі частини наявні.

650грн

Подробно
img
Головоломка для дорослих
2024-01-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Головоломка, по віку підійде від 15 років, матеріал пластик, розміри ширина -.15.5см, висота 12.5см.

130грн

Подробно
img
Японская головоломка N.O.B.
2024-02-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Есть японская головоломка . В нормальном состоянии. Самовывоз с Крещатика г. Киев. Могу переслать удобным для Вас способом.

300грн

Подробно
img
Головоломка перплексус (шар-лабиринт) Icoy Toys 299 шагов
2024-03-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Шар-лабиринт Перплексус (он же Лабиринтус или Мёбиус) — увлекательная игра-головоломка, покорившая весь мир. Суть в том, чтобы проходить трассу-лабиринт внутри шара при помощи маленького металлического шарика. Для того, чтобы пройти все 299 шагов (а они пронумерованы, последовательность задана), понадобится высокая координация движений рук и много терпения. Ведь если рука хоть немного дрогнула и шарик упал — вы проиграли, все сначала. Диаметр: 22см Длинна: 299 шагов Состояние отличное, от нового ни чем не отличается.

500грн

Подробно
img
НОВА настільна гра IQ Fit 2D puzzle game 2д пазл головоломка
2024-03-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Старі Петрівці
В наявності шикарна гра-головоломка, в якій треба зібрати 120 різних комбінацій різної складності. Гра призначена для одного гравця, але вирішення можна шукати цілою компанією ;) В комплекті: ігрове поле, 12 ігрових деталей, інструкція із завданнями і рішеннями. Відправляю поштою і олх доставкою, замовляйте самостійно :)

320грн

Подробно
img
Настільна гра-головоломка Хрестики-нолики: нова ера
2024-03-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Настільна гра-головоломка Хрестики-нолики: нова ера. Стан нової. Основа та фішки дерев?яні.

450грн

Подробно
img
Головоломка-антистрес Puzzle ball
2024-03-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Головоломка Magic Bean Cube складається з 4-х наборів кульок різних кольорів по два з кожного боку. По центру розташований спеціальний механізм, завдяки якому кулі можна переміщати з одного боку в інший. Завдання головоломки помістити кульки певного кольору у свій слот.

220грн

Подробно
img
Revomaze Green v.3. Самая сложная головоломка в мире. Киев
2024-03-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Одна из самых сложных головоломок в мире - Revomaze Green. Куплена на официальном британском сайте. Представляет собой металлический цилиндр с сердечником, на котором нанесён лабиринт. Необходимо найти выход из лабиринта, чтобы достать сердечник из цилиндра. Заявленное время решения - 6-8 часов (но может быть больше, если вы никогда не решали подобные головоломки). Вес - 800 грамм. Для возраста 12+. Больше подойдёт для взрослых людей, которые любят сложные головоломки, где необходимо запоминать последовательность движений. Головоломка не разбиралась, полностью целая и новая. Ссылка на этот же товар на сайте: https://www.revohq.co.uk/product/green-v3-puzzle/

6000грн

Подробно
img
Головоломка ссср игрушка
2024-03-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
іграшка, головоломка радянських часів в доброму стані. є олхдоставка укрпоштою. без торгу. дивіться всі мої лоти, багато цікавого та нового

60грн

Подробно
img
Головоломка, кубик рубик 4*4 Rubiks
2024-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Головоломка кубик рубик 4*4 від Rubiks, після моєї дитини, у використанні був мало, стан ідеальний

490грн

Подробно
img
Магнітні шахи настільна гра-головоломка для розвитку Новинка 2024
2024-04-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцьк
Настільна гра-головоломка "Магнітні шахи". Тренд 2024 року. В комплект входить пластикова гральна дошка та 20 магнітних кульок, все в коробці. Ціль гри в тому, щоб помістити всі магніти на ігрове поле, не дозволяючи їм з'єднатись. Учасники ходять по черзі, і якщо після після ходу частина магнітів скріпились, той хто ходив, забирає їх собі. Виграє той, хто першим викладе всі свої магніти. Можна грати від 2 до 4 учасників. Цікава, розвиваюча, динамічна... Чудово об'єднує сім'ю за захоплюючим заняттям. Гра сприяє розвитку логічного мислення, стратегічного планування та аналітичних навичок у дітей. Магнітні шахи будуть відмінним подарунком, від якого буде в захваті уся сім'я! Ще більше цікавих речей за доступними цінами за посиланням: https://www.instagram.com/home.fun.ua?igsh=ODA1NTc5OTg5Nw== Підписуйтесь, щоб не пропустити.

430грн

Подробно
img
Дерев?яна Настільна гра-головоломка Хрестики-нолики: нова ера
2024-04-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Настільна гра-головоломка Хрестики-нолики: нова ера. Стан нової. Основа та фішки дерев?яні.

400грн

Подробно
img
Головоломка с лабиринтом и шариком
2024-04-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Гурівщина
Классная головоломка которая подойдёт как и для деток 4+ так и для взрослых! Овальный пластиковый легкий шар в Нутри которого лабиринт по которому нужно провести металический шарик.

250грн

Подробно
img
Настольная игра «Магнитный бой» головоломка магнитные шахматы
2024-05-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Забавная головоломка с магнитами. Настольная игра подходящая для игры детям старше 3 лет, а также для взрослых. Тренирует логическое мышление и развивает концентрацию. Сути игры: Избавиться от всех магнитов, разместив их на игровом поле, кто первый из игроков это сделал, тот и победил. Как играть: По очереди выкладывайте по одному магниту в любое место на игровой основе. Есть в ваш ход магниты соединились или оказались за пределами игрового поля, заберите их себе Для большего азарта в комплект также входит рулетка с заданиями, которые должен выполнить проигравший Комлпектация: Игровое поле Рулетка с заданиями 20 магнитов Количество игроков: 2-4

399грн

Подробно
img
Карточная головоломка 4?1
2024-06-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Карточная головоломка 4?1 Очень интересная. Разные задания В нее можно играть как самому так и в компании Для детей от 12 лет, но я думаю что можно и с 10

250грн

Подробно
img
Пазл із 1000 елементів
2023-06-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Миколаїв Жовтневий
Пазл із 1000 деталей. Виробник: Party Puzzles. Розміри: cm 67.7 * 47.7 Зображення природи, панорама гор та лісу

90грн

Подробно
img
Пазли. Іграшки. Puzzles.
2023-08-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Басівка
Всі деталі в наявності. Всі разом за 150грн. Пересилаю будь-якою поштою. Гарної якості.

150грн

Подробно
img
Пазлы 2000 элементов / Пазли 2000 елементів
2023-10-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернігів
Продаю пазлы фирмы "Puzzles Plus" Кол-во: 2000 деталей Размер в собранном виде: 102х73 см Размер коробки: 40х27 см Пазлы хорошего качества, плотные, яркие. Возможно не хватает нескольких элементов! Поэтому такую низкую цену ставлю. БЕЗ торга. Пересылаю любой почтой. Активна олх-доставка

132грн

Подробно
img
Нова Настільна гра Дюна Імперіум та інші ігри
2024-02-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
По актуальним цінам запитуйту в особистих повідомленнях. Всі ігри абсолютно нові і в плівці В наявності є протектори та органайзери Folded Space (під замовлення) Можлива зустріч в Києві чи доставка будь якою поштою. Можна писати в Viber та Telegram «Dune: Imperium» - стратегічна гра з механіками побудови колоди, розміщення робітників і контролю територій. Гравці намагатимуться взяти під контроль різні фракції Імперіума - лютих воїнів пустелі Фрименів, сестринство Бене Ґессерит, гільдію Лоцманів або Вищу Раду Ландсрааду, очолювану імператором Шаддамом IV з Дому Коррино - й поборються за планету Арракіс, багату на прянощі меланжу. Прянощі - найцінніший ресурс в Імперіумі. Кажуть, що той, хто контролює видобуток прянощів, контролює весь Всесвіт. Також запитуйте ігри яких нема в списку (можливо є на складі) В продажу наступні настільні ігри 5. Тераформування Марса. (Покорение Марса) Українська локалізація. Тільки доповнення!: Початок, Колонії 6. Вершники Скіфії 7. Відважні.Нормандія. Українська локалізація. 9. Пройдисвіту Кведлінбурга. Пройдисвіту Кведлінбурга: Відьми Травниці і Алхіміки. 10. Каліко. (Котики) Українська локалізація. 11. Крихітні містечка (Крошечные города) Українська локалізація. 12. Пять каст. Five Tribes. Українська локалізація. 13. Пекельний острів 14. Форпост 15. Орифлама. Українська локалізація. Орифлама. Полумя інтриг. 20. Загублені руїни Арнаку. Українська локалізація. Доповнення Лідери експедиції та зникла експедиція. 22. Казкові краї. Волшебные королевства. Українська локалізація. 30. Селестия. Селестія + доповнення 43. МікроМакро. Аншлаг 46. Декодер. Українське видання і Ювілейне видання 49. Джайпур. Українська локалізація. 55. Салат. Рецепт успіху. Українська локалізація. 57. Pax Pamir. Большая игра 61. Тауантинсуйу. Империя инков 62. Кемет 64. Rurik. Боротьба за Київ: Камінь та лезо 67. Nova Luna. Місяць молодик 71. Роскошь, розкіш. Splendor. Розкіш. Marvel 74. Залізниця (Блакить і Багрянець) 75. Утрачені моря (Забытые моря, Forgotten Waters) 76. Таверни Тіфенталя + доповнення "До світанку" 80. Червоний Світанок (Алое восстание) 82. Долина крамарів 84. Тераформування Марса. Експедиція Арес. 85. Quetzal. Кецаль 94. Адріанів Вал 96. Містична Долина 98. Marvel Champions (Чемпионы Марвел) 101. Зоряні війни. Палац джаби 102. Листи закоханих 109. Цей дивовижний світ 110. Nanty narking. Великі сподівання 112. Живий Ліс 113. Живопис (Canvas) 114. Курочки 115. Ансамбль 116. Ринок Камелут 119. Дюна Імперіум. і доповнення Безсмертя 120. Marvel United і Marvel United у всесвіті Людини-павука 121. Під полум'ям небес 125. Пончевілля 128. Riftforce. Сила розлому. Riftforce. Поза межами 129. Коатль (Coatl) 130. Level 10. Десятий рівень 131. Стежки Тукани 132. Порт-Роял. Повне Видання (Port-Royal Big Box) 133. Качконіс 135. Хора. Монети для Хора. 136. Кубітос 137. Серія Кишенький детектив 138. Серія Шерлок 143. Битва Катапульт 144. Діамант, Диамант (Diamant) 145. 13 Підказок 146. Сіквенс (Sequence) 155. Sweet & Spicy. Битва котиків 156. Зачаровані (Smitten) 157. Голодна мавпа (Hungry Monkey) 158. Острів Котів Тільки доповнення 159. Голем (Ґолем) Golem 163. Ілюстрації (Pictures, Українською) 166. Дика природа. Серенгеті (Wild: Serengeti) 169. Соковиті фрукти (Juicy Fruits) 170. Битва Колод 171. Анкх. Боги Египта (Ankh: Gods of Egypt, Українською) 172. Нескінченна Зима. і пращури. 173. Ханамікоджі (Hanamikoji) 174. Newton (Ньютон) 179. Звірі на Війні: Невидимі Фронти і Звірі на Війні: По всіх фронтах 185. ЗСУ. Armed forces of Ukraine 186. Велонімо 188. Кодові імена: гра слів (Кодовые Имена, укр.) і Кодові Імена: Малюнки (Codenames Pictures) кодові імена: дует 191. Париж: Місто вогнів 192. Хроніки Мегаполіса (Capital Lux 2) 193. Брудні гроші (Dirty Money) 194. Кава 195. Лузітанія XXI (Lusitania XXI) 197. Капітани Зорельотів (Starship Captains) 199. Петля (The Loop) 202. DUNE: Гра про війну та дипломатію 203. Остання ніч: перевертні 204. Сонік. Суперкоманди (Sonic Super Teams) 205. Star Wars, Зовнішнє кільце (Star Wars Outer Rim) Укр і ENG. 206. Чемпіонський пінбол (Super-Skill Pinball: 4-Cade) 207. Збери Гурт 208. Жах Аркгема (3-тя редакція, Arkham Horror) Укр 213. За Нортвуд! 214. Крила. Крила: Птахи Азії 215. Silver 216. Distilled Таємниці напоїв і Distilled. Африка та Близький Схід 218. Йокаї 219. Шляк би трафив 220. Камера! Мотор! 221. Мої Полички 222. Турбозомбі 223. Звір 224. Сплячі боги 225. Уламки нескінченності 228. Авалон (Avalon Класична версія) Авалон (Avalon Нова версія) Остання місія (Quest) 229. Арборетум 230. Влучні Підказки 231. Голоси в моїй голові (Voices in my head) 232. Академія Мистецтв (Abstract Academy) 233. Таємниці замку Карак (Karak) 238. Coup: Паропанк (Coup: Steampunk) 241. Череп (skull) 242. Вижити! Втеча з Атлантиди (Survive: Escape from Atlantis!) 243. Капітан Сонар 245. Ольтре 246. Війна Персня. Карткова гра (War of the Ring: The Card Game) 247. Матча 248. Вінтаж 249. Безодня (Abyss) 250. Супер Мега Щаслива скриня 256. Картографи 257. Палео 258. Прадавній жах 259. Illusion 260. Влучний хід 261. Турбо: Спека на треку 262. Кольт Експрес 263. Довжина хвилі 264. Одним словом 265. Голод 266. Пиво та Хліб 267. Root. Річкові народи (Root: The Riverfolk Expansion) 268. Мигцем. Шпигунські ігри 269. Органи АТАКУЮТЬ! 270. Вище суспільство 271. Наступна станція Лондон 272. Цольк'ін Календар мая. Цолькін 276. Lifeboat. За бортом: повне видання 277. Зграя 278. Сталеві кулі 279. Чотири темпераменти 280. Шериф Ноттінгема 281. Левада 282. Лис та Ліс. Лис та Ліс: Дует 283. Нідавеллір 284. Володар Перснів. Пригоди в Середзем'ї 285. Обскуріо 286. Містеріум 287. Детектив Клуб 288. Dixit. Українська локалізація. 289. Племена вітру 292. Новий ковчег. Ark nova. Арк нова 293. Сяйво 294. Концепт 295. Fuse. Зворотний відлік 296. Вулик. Hive Pocket 297. Піктоманія 298. Аркадний автомат 299. Кишенькове підземелля 300. Монстри проти героїв 301. За Короля (і за мене) 302. Золота Лихоманка 303. ЙОЙ! 304. Володар Перснів. Карткова гра 305. Ticket to Ride: Європа 306. Маскарад 307. Тенно 308. Кімната 25. Повне видання 309. Цитаделі 310. Tiletum 311. Поклик пригод. Спадок героїв 312. Книга магії 313. Magic Maze 314. Так кмітливо! 315. Цезар! 316. Космічний контакт 317. У пошуках ельдорадо 318. Війна персня. 2 видання 319. Дослідники Лісокраю 326. Якщо влізе 327. Кобіто 328. Редькордсмен 329. Лемурячі хвости 330. Ішак зможе! 331. Клац! 332. Маленьке містечко і Маленька факторія 333. Паперові океани + доповнення 334. Лють крові (Blood Rage) 335. Marvel Zombies: Опір Супергероїв 336. Серія Unmatched 337. Пандемія 338. Кам'яна доба 339. Плем’я (Elawa) 340. Ваальбара (Vaalbara) 341. Парк водоспадів (Waterfall Park) 342. Нортґард. Незвідані землі (Northgard: Uncharted Lands) 343. Гікорі Дікорі (Hickory Dickory) 344. Азул 345. Розкіш 346. La Granja: Deluxe Master Set 347. Картавентура. Лхаса (Cartaventura: Lhasa) 348. Акрополіс (Akropolis) 349. Challengers! 350. Tiny Epic Вікінги (Tiny Epic Vikings) 351. Welcome To Містечко мрій 352. Парк собак 353. Верхогони 355. Темна гавань. Щелепи лева 356. Гарячі Бургери 357. Острів Залізниць: Усі по Місцях 358. Ель Гранде 359. Гранд Готель Австрія 360. Експедиції 361. Діти проти зомбі 362. Зомбіцид. Друга редакція 363. Скарби піратів. Повне видання 364. Амигдала (Amygdala) 365. Великий Західний шлях 2.0 366. Азул. Вітражі Сінтри 367. Азул. Літній палац 368. Століття. Дорога прянощів (укр.) 369. Верблюди, вперед 2.0 (Camel Up 2nd Edition) 370. Жах Аркгема. Нічний морок 371. Bag of Chips (Пачка чипсів) 372. Вранішнє сонце (Rising Sun) 373. Рудокопи (Imperial Miners) 374. Токайдо (Tokaido) 375. Хроніки пригод: У пошуках місячних каменів (Kid's Chronicles: Quest for the Moon Stones) 376. Майстерня (Woodcraft) 377. Весела Ферма (Funny Farm) 378. Втеча Їжаків (Hedgehog Escape) 379. Мавка: Магічна верба (6+) 380. Мавка: Між двома світами (8+) 381. Море спокою (Tranquility) 382. Паранормальні Детективи (Paranormal Detectives) 383. Скажи "Сир"! (Say Cheese) 384. Кіт у коробці (УКР) 385. Овербукінг (УКР) 386. Азул. Сад королеви (Azul Queen's Garden) 387. Розкіш. Дуель (Splendor Duel) 388. Оріон Дуель (Orion Duel) 389. Острів Скарбів (Treasure Island) 390. Каскадія (Cascadia) 391. Космобійники (Galaxy Trucker) 392. Спліто (Splito) 393. Draft & Write Records 394. Кримінальні хроніки і Кримінальні хроніки 1400 395. Драфтозаври 396. 7 чудес дуель. 7 чудес: агора 397. Саботер 398. не ходи сюди 399. Бандідо 400. Диванні скелети 401. MINDBUG. Химерія 402. Перші Залізниці 403. Алхіміки 404. Крізь Епохи 405. Radlands 406. Класк 2 407. Паладини Західного Королівства 408. Лісова метушня 409. Кланк! Катакомби 410. Хижа планета і доповнення 411. Хижі Світи 412. Овва, орхідеї! 413. Цікаві факти 414. Магічний Лабіринт (Magic Labyrinth) 415. Привид Розумака 416. Щур де Франс 417. Вогнетвір 418. Буп. Boop 419. Місто щастя 420. TOP 10 421. Відьомська круговерть 422. Суша проти Моря 423. Істота. Настільна гра 424. Планета

925грн

Подробно
img
Основание Butterflu M, Maze Carbon OFF
2024-04-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Ромни
ТИП: OFF СЛОИ: 7 1,7: limba 2,6: arylate/carbon 3,4: limba центр.: ayous СОСТАВ: композит РАЗМЕР ЛОПАСТИ: стандарт 157*150 мм Длина ручки: 101 мм СРЕДНИЙ ВЕС: 85 ТОЛЩИНА: 5.9 мм КОНТРОЛЬ: 6 СКОРОСТЬ: 9 вес - 87 грамм Чувство мяча - medium Состояние хорошее

6000грн

Подробно
img
Пазли на обмін або продаж різних фірм 500, 1000 деталей
2024-06-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Пазли на обмін або продаж на 500/1000, в пріоритеті одним лотом. У деяких немає пазлин. Різні фірми, різна комплектація. Все разом - 650 грн. 1. Clementoni LIFE 1000 шт, -1. 2. Trefl Лев 1000 шт, комплект. 3. Arrow The York 1000 шт, -1. 4. Fame Puzzles 500 шт, -1. 5. WHSmith First World War Recruitment 1000 шт, комплект. 6. Шоколад 350 шт (великі елементи) , комплект. 7. Rose Art Вуличка 500 шт, -3. 8. Falcon Собака 500 шт, -2. Якщо по штучно (ціни на кожен різні), пишіть у приват, домовимось. Відправка Укрпоштою або Новою поштою

650грн

Подробно