img
Глибинна рамка 40х60 см. на металошукачі Клон (Clone) та Пірат (Pirat)
2023-10-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Глибинна рамка діаметром 40 на 60 см дозволяє збільшити глибину пошуку великих предметів і знизити чутливість до дрібного сміття, пробок, цвяхів і т. п. Призначений для пошуку металевих об'єктів у грунті, піску, стінах, густій траві і т. д. Котушка може бути ефективно використана в кладопошуку, будівництві, при пошуку загублених речей і інших специфічних сферах людської діяльності. (розмінування) Цю глибинну рамку можна зробити герметичною (не боїться води). Протиударна котушка з гнучким гермовводом з ABS пластику заводський формування. Складається для зручності транспортування. Особливості Сумісна з металошукачами таких моделей: PIRAT ACTIVE PIRAT MTX Clone Pi W Clone Pi AVR а так само з іншими імпульсними приладами з (2 PIN роз'ємом). Дозволяє здійснювати пошук великих металевих об'єктів на глибині до 3 метрів в грунті. Відмінно підійде для пошуків чормету, збільшить глибину металошукача порівняно з рідними котушками! Компактність Ця котушка дуже зручна для перевезення. Конструктив котушки дозволяє скласти її, і спокійно помістити в рюкзак. Більшість глибинних рамок цільні, і перевозити таку котушку дуже проблематично. З нашої котушкою у Вас таких проблем не буде. Завжди під рукою буде, додаткова котушка, яка дозволить Вам діставати великі об'єкти на глибині до 3 метрів! Глибина виявлення об'єктів(по повітрю) з глибинної рамкою (розмір 40х60 см): Годинник – до 60 см. Фляга - 85 см; Сокира - 95 см; Казан - 130 см; Двері метал. - 180 см; Максимальна глибина до 2,5-3 метрів. Гарантійний талон на 1 рік. ВІДЕО ОГЛЯД: youtu.be/WHKVVXvMFsg?si=yu-3fjTwvrgM4xA-

899грн

Подробно
img
Металошукач Clone Pi W+акб, пошук до 3 м. Металлоискатель Клон Новый
2023-10-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
При покупке металлоискателя Вы получаете подарочный сертификат на 200 грн. Микропроцессорный Clone PI-W(Клон ПИ В) - металлоискатель для поиска цветных и черных металлов на большой глубине. Изначально идет со стандартной катушкой 22 см, а также можно использовать глубинную рамку 40х60 см для увеличения глубины до 3 - 3,5 метров. Так же можно подключить датчики любых размеров! Благодаря применению микроконтроллера, многие функции по обнаружению, управлению и индикации реализованы програмно. Поэтому функционально сложное устройство имеет простую конструкцию и доступно для работы даже начинающим пользователям. ВИДЕО ОБЗОР: www.youtube.com/watch?v=uTu3LrfJKyE ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ: * Тип металлоискателя – Грунтовый; * Режим поиска - Статический и Динамический; * Баланс грунта - Есть(автоматический); * Регулировка чувствительности – Есть; * Определение глубины - Есть(за глубину обнаружения отвечают диоды, расположены на передней панели блока управления); * Регулировка громкости – Есть; * Возможность отсеять мелких мусор – Есть; * Питание – встроенная в блок аккумуляторная батарея(емкостью 2300 Mah), время непрерывной работы 24 часа; * Звук – через динамик,а также есть разъем 3,5 для подключения наушников; * Катушка – диаметр 22 см, противоударная, водонепроницаемая с возможностью погружать металлоискатель в воду до блока; * Подключение глубинной рамки ? да; * Индикатор заряда – Есть(на передней панели блока управления, красный индикатор - разряжен, синий - заряжен); * Зарядное устройство – Есть; * Длина прибора в собранном состоянии 100-130 см., в разобранном - 68 см; * Вес ? 1,4 кг. С глубинной катушкой 40х60 см. - 2 кг. Цены на металлоискатель КЛОН ПВ: - Металлоискатель с круглой катушкой 22 см ? 2399 грн. - Металлоискатель в комплекте с двумя катушками (стандартная круглая 22 см + глубинная рамка 40х60 см) ? 2999 грн. ГЛУБИНА ОБНАРУЖЕНИЯ объектов с катушкой (диаметр 22 см): - Мелкие монеты - до 25 см; - Золотое, серебряное кольцо - до 25 см; - Крупные монеты - до 35 см; - Часы - до 45 см. - Фляга- 55 см; - Топор - 65 см; - Казан - 95 см; - Двери металл. - 140 см; - Максимальная глубина до 2 метров. ГЛУБИНА ОБНАРУЖЕНИЯ объектов с глубинной рамкой 40х60 см: - Крупные монеты - до 40 см; - Топор - 75-80 см; - Ведро - 120 см; - Бочка - 180 см; - Двери металл. - 190 см; - Максимальная глубина до 3-3,5м. КОМПЛЕКТАЦИЯ: * Штанга (разборная, регулируемая); * Блок металлоискателя; * Катушка 22 см.; * Аккумуляторная батарея(емкостью 2300 Mah), * Зарядное устройство; * Инструкция на укр языке; * Гарантийный талон на 1 год. * Сертификат на 200 грн. Металлоискатель Clone Pi W приходит к заказчику в настроенном, проверенном, заряженном и готовом к эксплуатации виде.

2399грн

Подробно
img
Плати, штанги, котушки для пірат та клон і готові в зборі
2023-04-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Краснополье
Плати Пірата 15 грн. от 10 шт по 10 грн. Котушки любого діаметру для Пірат та Клон під замовлення 150 грн. Штанга для Пірат та Клон під замовлення 150 грн. Металошукачі Пірат та Клон в залежності від живлення від 500 грн. до 100 грн. 1 вариант - Металлоискатель на кроне (крона Ваша) 500, на батарейках 600 или на моих аккумуляторах с зарядкой 700. 2 вариант - Металлоискатель на батарейках 700 или на моих аккумуляторах с зарядкой 900. 3 вариант - Клон на батарейках 900 или на моих аккумуляторах с зарядкой 1000.

10грн

Подробно
img
Металошукач глибинний Клон PI-W до 2 метрів+АКБ! Металлоискатель
2023-06-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Clone Pi-W (Клон ПВ) - металошукач для пошуку кольорових і чорних металів на великій глибині. ВІДЕО ОГЛЯД: www.youtube.com/watch?v=uTu3LrfJKyE Клон ПВ ? Ефективний та надійний імпульсний металошукач з регулюванням чутливості для пошуку чорного та кольорового металу, військової археології, монет та реліквій. Він має можливість показувати відстань, та глибину залагання об'єкту. Відмінно підходить для всіх видів пошуку, і бачить всі без винятку типи металів (Чорні, кольорові, ювелірні та інші метали). Клон ПВ володіє чудовою глибиною пошуку та обходить всіх зарубіжних конкурентів у ціновій категорії до 3000 грн. Максимальна глибина пошуку до 2 метрів зі стандартною котушкою. Режим роботи: Металошукач Клон сигналізує про знахідку за допомогою динаміка та світлодіодів. За світлодіодним рядком можна визначити глибину залягання предмета (чим ближче метал, тим більше номер діода загоряється) та розмір металу. Гучність динаміка регулюється, можна налаштувати комфортний звук для роботи. Клон ПВ це імпульсний металошукач (PI). Перевагою таких металошукачів є: висока чутливість та велика глибина пошуку, стабільна чутливість та глибина пошуку незалежно від мінералізації та солоності ґрунту!  Технічні характеристики: - Тип металошукача – Грунтовий, можливо піводний; - Режим пошуку - Статичний та Динамічний; - Баланс грунту - Є(автоматичний); - Регулювання чутливості – Є; - Визначення глибини - Є(за глибину виявлення відповідають діоди, розташовані на передній панелі блоку управління); - Регулювання гучності – Є; - Можливість відсіяти дрібних сміття – Є; - Живлення – вбудована в блок акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), час безперервної роботи 24 години; - Звук – через динамік - Котушка – діаметр 22 см, протиударна. - Підключення глибинної рамки ? так; - Індикатор заряду – Є(на передній панелі блоку управління, індикатор - розряджено, синій - заряджений); - Зарядний пристрій – Є; - Довжина приладу в зібраному стані 100-130 см., в розібраному - 68 см; - Вага ? 1,4 кг З глибинної котушкою 40х60 см. - 2 кг. Глибина виявлення об'єктів (по повітрю) з котушкою (діаметр 22 см): Дрібні монети - до 25 см; Золоте, срібне кільце - до 25 см; Великі монети - до 35 см; Годинник - до 45 см. Фляга - 55 см; Сокира - 65 см; Казан - 95 см; Двері метал. - 140 см; Максимальна глибина до 2 метрів. Глибина виявлення об'єктів (по повітрю) з глибинної рамкою 40х60 см: Великі монети - до 40 см; Сокира - 75-80 см; Відро - 120 см; Бочка - 180 см; Двері метал. - 190 см; Максимальна глибина до 3 метрів. Комплектація: Штанга (розбірна, регульована); Блок металошукача; Котушка кругла 22 см.; Акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), Зарядний пристрій (без блоку) Інструкція; Гарантійний талон на 1 рік.

2499грн

Подробно
img
Металошукач Пират "Актив" пошук до 2,5 м.+Сертифікат. Металлоискатель
2022-12-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Металошукач Pirat ACTIVE (АКТИВ) – це новітній прилад, який зібрав у собі всі побажання користувачів, а також всі виправлення від попередніх версій металошукачів «Пірат»! Неймовірна різкість відгуку, легкість у налаштуваннях принесе тільки позитивні відчуття від використання даного детектора як новачкові, так і досвідченому користувачеві. Даними металошукачем ви зможете здійснювати пошук чорного металу, військових реліквій, старовинних монет. Також металошукачем ACTIVE (АКТИВ) можна займатися пошуком на пляжі, просто відсіяти дрібне сміття за допомогою регулювання чутливості і вперед! Всі кабельні, корпусні, а також електронні компоненти найвищої якості. Всі дроти і електроніка пов'язані між собою за всіма параметрами, які потрібні приладу для повноцінної роботи. Технічні характеристики: Тип металошукача – Імпульсний; Регулювання чутливості – Є; Регулювання гучності – Є; Можливість відсіяти дрібних сміття – Є; Живлення – вбудована в блок акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), час безперервної роботи 24 години; Звук – через динамік, а також є роз'єм для підключення навушників 3,5; Котушка – діаметр 22 см, протиударний Індикатор заряду – Є; Зарядний пристрій – Є(mini USB); Довжина приладу в зібраному стані 100-130 см., в розібраному - 68 см; Вага – 1,2 кг Особливості: Для роботи металошукача, в комплекті, вмонтована в блок батарея (2300 Mah), насправді це дуже багато для даного приладу, оскільки батареї такої ємності зараз встановлюють на телефони останніх версій, які мають споживання у десятки разів більше, ніж металошукач, що це дуже гарне рішення, особливо для тривалих виїздів! Заряду акумулятора вистачає на 24 години безперервної роботи! Також шукач з легкістю можна заряджати практично будь зарядним пристроєм від мобільних телефонів (при наявності «mini USB» виходу), від стаціонарного компютера або ноутбука, а при тривалому виїзді можете використовувати Power bank» (портативний зарядний пристрій, який не йде в комплекті). На передній панелі встановлений індикатор заряду. Синя лампочка – металошукач заряджений, Червона – розряджений. Також на передній панелі є гніздо для підключення навушників 3,5, з регулюванням гучності. Металошукач повністю налаштований, і адаптований під всі можливі атмосферні умови. Даний металодетектор не реагує на солону воду (море), лимани, гарячі камені і цегла, шлаки, шлакову руду, багаття, мінералізовані грунти, а можливість помилкових спрацьовувань зведена до нуля. Глибина виявлення предметів (по повітрю) з котушкою (діаметр 22 см): Дрібні монети - до 25 см; Золоте, срібне кільце - до 25 см; Великі монети - до 30 см; Годинник - до 35 см. Фляга - 50 см; Сокира - 60 см; Казан - 90 см; Двері метал. - 130 см; Максимальна глибина до 2 метрів. Додатково на даний металошукач рекомендуємо придбати глибинну рамку, розміром 40x60 см З її допомогою металошукач знаходить великі предмети в півтора рази глибше ніж зі стандартною котушкою і збільшує глибину на дуже великі предмети до 2,5 - 3 метрів! Вартість такої глибинної рамки - 550 грн. При замовленні металошукача просто попередьте менеджера, який вам зателефонує, що вам ще потрібна глибинна рамка. Якщо купувати її відразу з металошукачем то Ви заощаджуєте 50 грн! Так як з комплектом вона обійдеться в 500 грн. Глибина виявлення предметів (по повітрю) з глибинної рамкою (розмір 40х60 см): Годинник – до 55 см. Фляга - 75 см; Сокира - 85 см; Казан - 120 см; Двері метал. - 170 см; Максимальна глибина до 2,5 метрів.   Металошукач Pirat ACTIVE (АКТИВ) з круглою котушкою 22 см - 1899 грн. Металошукач Pirat ACTIVE (АКТИВ) з двома котушками(круглої 22 см і глибинної рамкою 40х60 см) - 2399 грн. Комплектація: Штанга (розбірна, регульована); Блок металошукача; Котушка 22 см.; Акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), Зарядний пристрій(mini USB); Інструкція; Гарантійний талон на 1 рік. Сертифікат на 200 грн.

1899грн

Подробно
img
Металошукач Пірат Актив на акумуляторі(24 години) Металоискатель Pirat
2023-12-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Металошукач Pirat ACTIVE (Пират АКТИВ) – це новітній прилад, який зібрав у собі всі побажання користувачів, а також всі виправлення від попередніх версій металошукачів «Пірат»! Неймовірна різкість відгуку, легкість у налаштуваннях принесе тільки позитивні відчуття від використання даного детектора як новачкові, так і досвідченому користувачеві. Даними металошукачем ви зможете здійснювати пошук чорного металу, військових реліквій, старовинних монет. Також металошукачем ACTIVE (АКТИВ) можна займатися пошуком на пляжі, просто відсіяти дрібне сміття за допомогою регулювання чутливості і вперед! Всі кабельні, корпусні, а також електронні компоненти найвищої якості. Всі дроти і електроніка пов'язані між собою за всіма параметрами, які потрібні приладу для повноцінної роботи.  Технічні характеристики: * Тип металошукача – Імпульсний; * Регулювання чутливості – Є; * Регулювання гучності – Є; * Можливість відсіяти дрібних сміття – Є; * Живлення – вбудована в блок акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), час безперервної роботи 24 години; в комплекті! * Звук – через динамік, а також є роз'єм для підключення навушників 3,5; * Котушка – діаметр 22 см, протиударний * Індикатор заряду – Є; * Зарядний пристрій – в комплекті шнур mini USB (без блочка); * Довжина приладу в зібраному стані 100-130 см., в розібраному - 68 см; * Вага – 1,2 кг Особливості: Для роботи металошукача, в комплекті, вмонтована в блок батарея (2300 Mah), насправді це дуже багато для даного приладу, оскільки батареї такої ємності зараз встановлюють на телефони останніх версій, які мають споживання у десятки разів більше, ніж металошукач, що це дуже гарне рішення, особливо для тривалих виїздів! Заряду акумулятора вистачає на 24 години безперервної роботи! Також шукач з легкістю можна заряджати практично будь зарядним пристроєм від мобільних телефонів (при наявності «mini USB» виходу), від стаціонарного комп'ютера або ноутбука, а при тривалому виїзді можете використовувати Power bank» (портативний зарядний пристрій, який не йде в комплекті). На передній панелі встановлений індикатор заряду. Синя лампочка – металошукач заряджений, Червона – розряджений. Також на передній панелі є гніздо для підключення навушників 3,5, з регулюванням гучності. Металошукач повністю налаштований, і адаптований під всі можливі атмосферні умови. Даний металодетектор не реагує на солону воду (море), лимани, гарячі камені і цегла, шлаки, шлакову руду, багаття, мінералізовані грунти, а можливість помилкових спрацьовувань зведена до нуля.  Глибина виявлення об'єктів (по повітрю) з котушкою (діаметр 22 см): Дрібні монети - до 25 см; Золоте, срібне кільце - до 25 см; Великі монети - до 30 см; Годинник - до 35 см. Фляга - 50 см; Сокира - 60 см; Казан - 90 см; Двері метал. - 130 см; Максимальна глибина до 2 метрів. Глибина виявлення об'єктів(по повітрю) з глибинної рамкою (розмір 40х60 см): Годинник – до 55 см. Фляга - 75 см; Сокира - 85 см; Казан - 120 см; Двері метал. - 170 см; Максимальна глибина до 2,5 метрів. Глибинна рамка 40х60 см - 899 грн.  Комплектація: - Штанга (розбірна, регульована); - Блок металошукача; - Котушка 22 см.; - Акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), - Зарядний пристрій (mini USB кабель); - Інструкція; - Гарантійний талон на 1 рік. ВІДЕО ОГЛЯД: youtu.be/UmL3Z80q_98?si=BFj0ACVbxoHAZQtR youtu.be/moTEsyy1VtU?si=-iYzhpWV-ozPUV0F

2599грн

Подробно
img
Металошукач Пірат АКТІВ пошук до 2 м! Металлоискатель Pirat НОВЫЙ
2023-03-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
- Товар виготовлений на підприємстві! - Гарантія 12 місяців - Доставка по Україні - Сервісний центр; - Відправлення можливе з оплатою на пошті; Металошукач Pirat ACTIVE (АКТИВ) – це новітній прилад, який зібрав у собі всі побажання користувачів, а також всі виправлення від попередніх версій металошукачів «Пірат»! Неймовірна різкість відгуку, легкість у налаштуваннях принесе тільки позитивні відчуття від використання даного детектора як новачкові, так і досвідченому користувачеві. Даними металошукачем ви зможете здійснювати пошук чорного металу, військових реліквій, старовинних монет. Також металошукачем Pirat ACTIVE (АКТИВ) можна займатися пошуком на пляжі, просто відсіяти дрібне сміття за допомогою регулювання чутливості і вперед! Всі кабельні, корпусні, а також електронні компоненти найвищої якості. Всі дроти і електроніка пов'язані між собою за всіма параметрами, які потрібні приладу для повноцінної роботи. ВІДЕО ОГЛЯДИ: www.youtube.com/watch?v=moTEsyy1VtU&t=1s www.youtube.com/watch?v=UmL3Z80q_98&t=1s ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: - Тип металошукача – Імпульсний; - Регулювання чутливості – Є; - Регулювання гучності – Є; - Можливість відсіяти дрібних сміття – Є; - Живлення – вбудована в блок акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), час безперервної роботи 24 години; - Звук – через динамік, а також є роз'єм для підключення навушників 3,5; - Котушка – діаметр 22 см, протиударна; - Індикатор заряду – Є; - Зарядний пристрій – Є(mini USB); - Довжина приладу в зібраному стані 100-130 см., в розібраному - 68 см; - Вага – 1,2 кг ОСОБЛИВОСТІ ПІРАТ АКТИВ: Для роботи металошукача, в комплекті, вмонтована в блок батарея (2300 Mah), насправді це дуже багато для даного приладу, оскільки батареї такої ємності зараз встановлюють на телефони останніх версій, які мають споживання у десятки разів більше, ніж металошукач, що це дуже гарне рішення, особливо для тривалих виїздів! Заряду акумулятора вистачає на 24 години безперервної роботи! Також шукач з легкістю можна заряджати практично будь зарядним пристроєм від мобільних телефонів (при наявності «mini USB» виходу), від стаціонарного компютера або ноутбука, а при тривалому виїзді можете використовувати Power bank» (портативний зарядний пристрій, який не йде в комплекті). На передній панелі встановлений індикатор заряду. Синя лампочка – металошукач заряджений, Червона – розряджений. Також на передній панелі є гніздо для підключення навушників 3,5, з регулюванням гучності. Металошукач повністю налаштований, і адаптований під всі можливі атмосферні умови. Даний металодетектор не реагує на солону воду (море), лимани, гарячі камені і цегла, шлаки, шлакову руду, багаття, мінералізовані грунти, а можливість помилкових спрацьовувань зведена до нуля. ГЛИБИННИЙ ТЕСТ (діаметр котушки 22 см): - Дрібні монети - до 25 см; - Золоте, срібне кільце - до 25 см; - Великі монети - до 30 см; - Годинник - до 35 см. - Фляга - 50 см; - Сокира - 60 см; - Казан - 90 см; - Двері метал. - 130 см; - Максимальна глибина до 2 метрів. Додатково на даний металошукач рекомендуємо придбати глибинну рамку, розміром 40x60 см. З її допомогою металошукач знаходить великі предмети в півтора рази глибше ніж зі стандартною котушкою і збільшує глибину на дуже великі предмети до 2,5 - 3 метрів! Вартість такої глибинної рамки - 1000 грн. ГЛИБИННИЙ ТЕСТ (розмір рамки 40х60 см): - Годинник – до 55 см. - Фляга - 75 см; - Сокира - 85 см; - Казан - 120 см; - Двері метал. - 170 см; - Максимальна глибина до 2,5 метрів. Металошукач ACTIVE (АКТИВ) з круглою котушкою 22 см - 1999 грн. Металошукач ACTIVE (АКТИВ) з двома котушками(круглої 22 см і глибинної рамкою 40х60 см) - 2999 грн. КОМПЛЕКТАЦІЯ: * Штанга (розбірна, регульована); * Блок металошукача; * Котушка 22 см.; * Акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), * Зарядний пристрій(mini USB); * Інструкція укр мовою; * Гарантійний талон на 1 рік.

1999грн

Подробно
img
Металошукач Пірат АКТІВ пошук до 2,5 м! Металлоискатель Pirat НОВЫЙ
2023-05-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
- Товар виготовлений на підприємстві! - Гарантія 12 місяців - Доставка по Україні - Сервісний центр; - Відправлення можливе з оплатою на пошті; Металошукач Pirat ACTIVE (АКТИВ) – це новітній прилад, який зібрав у собі всі побажання користувачів, а також всі виправлення від попередніх версій металошукачів «Пірат»! Неймовірна різкість відгуку, легкість у налаштуваннях принесе тільки позитивні відчуття від використання даного детектора як новачкові, так і досвідченому користувачеві. Даними металошукачем ви зможете здійснювати пошук чорного металу, військових реліквій, старовинних монет. Також металошукачем Pirat ACTIVE (АКТИВ) можна займатися пошуком на пляжі, просто відсіяти дрібне сміття за допомогою регулювання чутливості і вперед! Всі кабельні, корпусні, а також електронні компоненти найвищої якості. Всі дроти і електроніка пов'язані між собою за всіма параметрами, які потрібні приладу для повноцінної роботи. ВІДЕО ОГЛЯДИ: www.youtube.com/watch?v=UmL3Z80q_98 www.youtube.com/watch?v=yqqYp0sDFUQ&t=1s ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: - Тип металошукача – Імпульсний; - Регулювання чутливості – Є; - Регулювання гучності – Є; - Можливість відсіяти дрібних сміття – Є; - Живлення – вбудована в блок акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), час безперервної роботи 24 години; - Звук – через динамік, а також є роз'єм для підключення навушників 3,5; - Котушка – діаметр 22 см, протиударна; - Індикатор заряду – Є; - Зарядний пристрій – Є(mini USB); - Довжина приладу в зібраному стані 100-130 см., в розібраному - 68 см; - Вага – 1,2 кг ОСОБЛИВОСТІ ПІРАТ АКТИВ: Для роботи металошукача, в комплекті, вмонтована в блок батарея (2300 Mah), насправді це дуже багато для даного приладу, оскільки батареї такої ємності зараз встановлюють на телефони останніх версій, які мають споживання у десятки разів більше, ніж металошукач, що це дуже гарне рішення, особливо для тривалих виїздів! Заряду акумулятора вистачає на 24 години безперервної роботи! Також шукач з легкістю можна заряджати практично будь зарядним пристроєм від мобільних телефонів (при наявності «mini USB» виходу), від стаціонарного компютера або ноутбука, а при тривалому виїзді можете використовувати Power bank» (портативний зарядний пристрій, який не йде в комплекті). На передній панелі встановлений індикатор заряду. Синя лампочка – металошукач заряджений, Червона – розряджений. Також на передній панелі є гніздо для підключення навушників 3,5, з регулюванням гучності. Металошукач повністю налаштований, і адаптований під всі можливі атмосферні умови. Даний металодетектор не реагує на солону воду (море), лимани, гарячі камені і цегла, шлаки, шлакову руду, багаття, мінералізовані грунти, а можливість помилкових спрацьовувань зведена до нуля. ГЛИБИННИЙ ТЕСТ (діаметр котушки 22 см): - Дрібні монети - до 25 см; - Золоте, срібне кільце - до 25 см; - Великі монети - до 30 см; - Годинник - до 35 см. - Фляга - 50 см; - Сокира - 60 см; - Казан - 90 см; - Двері метал. - 130 см; - Максимальна глибина до 2 метрів. Додатково на даний металошукач рекомендуємо придбати глибинну рамку, розміром 40x60 см. З її допомогою металошукач знаходить великі предмети в півтора рази глибше ніж зі стандартною котушкою і збільшує глибину на дуже великі предмети до 2,5 - 3 метрів! Вартість такої глибинної рамки - 800 грн. ГЛИБИННИЙ ТЕСТ (розмір рамки 40х60 см): - Годинник – до 55 см. - Фляга - 75 см; - Сокира - 85 см; - Казан - 120 см; - Двері метал. - 170 см; - Максимальна глибина до 2,5 метрів. Металошукач ACTIVE (АКТИВ) з круглою котушкою 22 см - 2199 грн. Металошукач ACTIVE (АКТИВ) з двома котушками(круглої 22 см і глибинної рамкою 40х60 см) - 2999 грн. КОМПЛЕКТАЦІЯ: * Штанга (розбірна, регульована); * Блок металошукача; * Котушка 22 см.; * Акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), * Зарядний пристрій(mini USB); * Інструкція укр мовою; * Гарантійний талон на 1 рік.

2199грн

Подробно
img
Металошукач глибинний Клон PI-W до 2 метрів+АКБ! Металлоискатель Clone
2023-10-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Clone Pi-W (Клон ПВ) - металошукач для пошуку кольорових і чорних металів на великій глибині. Клон ПВ ? Ефективний та надійний імпульсний металошукач з регулюванням чутливості для пошуку чорного та кольорового металу, військової археології, монет та реліквій. Він має можливість показувати відстань, та глибину залагання об'єкту. Відмінно підходить для всіх видів пошуку, і бачить всі без винятку типи металів (Чорні, кольорові, ювелірні та інші метали). Клон ПВ володіє чудовою глибиною пошуку та обходить всіх зарубіжних конкурентів у ціновій категорії до 3000 грн. Максимальна глибина пошуку до 2 метрів зі стандартною котушкою. Режим роботи: Металошукач Клон сигналізує про знахідку за допомогою динаміка та світлодіодів. За світлодіодним рядком можна визначити глибину залягання предмета (чим ближче метал, тим більше номер діода загоряється) та розмір металу. Гучність динаміка регулюється, можна налаштувати комфортний звук для роботи. Клон ПВ це імпульсний металошукач (PI). Перевагою таких металошукачів є: висока чутливість та велика глибина пошуку, стабільна чутливість та глибина пошуку незалежно від мінералізації та солоності ґрунту!  Технічні характеристики: - Тип металошукача – Грунтовий, можливо піводний; - Режим пошуку - Статичний та Динамічний; - Баланс грунту - Є(автоматичний); - Регулювання чутливості – Є; - Визначення глибини - Є(за глибину виявлення відповідають діоди, розташовані на передній панелі блоку управління); - Регулювання гучності – Є; - Можливість відсіяти дрібних сміття – Є; - Живлення – вбудована в блок акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), час безперервної роботи 24 години; - Звук – через динамік - Котушка – діаметр 28 см, протиударна. - Підключення глибинної рамки ? так; - Індикатор заряду – Є (на передній панелі блоку управління, індикатор - розряджено, синій - заряджений); - Зарядний пристрій – Є; - Довжина приладу в зібраному стані 100-130 см., в розібраному - 68 см; - Вага ? 1,4 кг Глибина виявлення об'єктів (по повітрю) з котушкою (діаметр 28 см): Дрібні монети - до 25 см; Золоте, срібне кільце - до 25 см; Великі монети - до 35 см; Годинник - до 45 см. Фляга - 55 см; Сокира - 65 см; Казан - 95 см; Двері метал. - 140 см; Максимальна глибина до 2 метрів. Комплектація: Штанга (розбірна, регульована); Блок металошукача; Котушка кругла 28 см.; Акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), Зарядний пристрій (без блоку) Інструкція; Гарантійний талон на 1 рік.

2999грн

Подробно
img
Металошукач Пират АКТИВ пошук до 2 м! Металлоискатель Pirat НОВЫЙ
2023-03-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
- Товар виготовлений на підприємстві! - Гарантія 12 місяців - Доставка по Україні - Сервісний центр; - Відправлення можливе з оплатою на пошті; Металошукач Pirat ACTIVE (АКТИВ) – це новітній прилад, який зібрав у собі всі побажання користувачів, а також всі виправлення від попередніх версій металошукачів «Пірат»! Неймовірна різкість відгуку, легкість у налаштуваннях принесе тільки позитивні відчуття від використання даного детектора як новачкові, так і досвідченому користувачеві. Даними металошукачем ви зможете здійснювати пошук чорного металу, військових реліквій, старовинних монет. Також металошукачем Pirat ACTIVE (АКТИВ) можна займатися пошуком на пляжі, просто відсіяти дрібне сміття за допомогою регулювання чутливості і вперед! Всі кабельні, корпусні, а також електронні компоненти найвищої якості. Всі дроти і електроніка пов'язані між собою за всіма параметрами, які потрібні приладу для повноцінної роботи. ВІДЕО ОГЛЯДИ: www.youtube.com/watch?v=moTEsyy1VtU&t=1s www.youtube.com/watch?v=UmL3Z80q_98&t=1s ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: - Тип металошукача – Імпульсний; - Регулювання чутливості – Є; - Регулювання гучності – Є; - Можливість відсіяти дрібних сміття – Є; - Живлення – вбудована в блок акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), час безперервної роботи 24 години; - Звук – через динамік, а також є роз'єм для підключення навушників 3,5; - Котушка – діаметр 22 см, протиударна; - Індикатор заряду – Є; - Зарядний пристрій – Є(mini USB); - Довжина приладу в зібраному стані 100-130 см., в розібраному - 68 см; - Вага – 1,2 кг ОСОБЛИВОСТІ ПІРАТ АКТИВ: Для роботи металошукача, в комплекті, вмонтована в блок батарея (2300 Mah), насправді це дуже багато для даного приладу, оскільки батареї такої ємності зараз встановлюють на телефони останніх версій, які мають споживання у десятки разів більше, ніж металошукач, що це дуже гарне рішення, особливо для тривалих виїздів! Заряду акумулятора вистачає на 24 години безперервної роботи! Також шукач з легкістю можна заряджати практично будь зарядним пристроєм від мобільних телефонів (при наявності «mini USB» виходу), від стаціонарного компютера або ноутбука, а при тривалому виїзді можете використовувати Power bank» (портативний зарядний пристрій, який не йде в комплекті). На передній панелі встановлений індикатор заряду. Синя лампочка – металошукач заряджений, Червона – розряджений. Також на передній панелі є гніздо для підключення навушників 3,5, з регулюванням гучності. Металошукач повністю налаштований, і адаптований під всі можливі атмосферні умови. Даний металодетектор не реагує на солону воду (море), лимани, гарячі камені і цегла, шлаки, шлакову руду, багаття, мінералізовані грунти, а можливість помилкових спрацьовувань зведена до нуля. ГЛИБИННИЙ ТЕСТ (діаметр котушки 22 см): - Дрібні монети - до 25 см; - Золоте, срібне кільце - до 25 см; - Великі монети - до 30 см; - Годинник - до 35 см. - Фляга - 50 см; - Сокира - 60 см; - Казан - 90 см; - Двері метал. - 130 см; - Максимальна глибина до 2 метрів. Додатково на даний металошукач рекомендуємо придбати глибинну рамку, розміром 40x60 см. З її допомогою металошукач знаходить великі предмети в півтора рази глибше ніж зі стандартною котушкою і збільшує глибину на дуже великі предмети до 2,5 - 3 метрів! Вартість такої глибинної рамки - 1000 грн. ГЛИБИННИЙ ТЕСТ (розмір рамки 40х60 см): - Годинник – до 55 см. - Фляга - 75 см; - Сокира - 85 см; - Казан - 120 см; - Двері метал. - 170 см; - Максимальна глибина до 2,5 метрів. Металошукач ACTIVE (АКТИВ) з круглою котушкою 22 см - 1999 грн. Металошукач ACTIVE (АКТИВ) з двома котушками(круглої 22 см і глибинної рамкою 40х60 см) - 2999 грн. КОМПЛЕКТАЦІЯ: * Штанга (розбірна, регульована); * Блок металошукача; * Котушка 22 см.; * Акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), * Зарядний пристрій(mini USB); * Інструкція укр мовою; * Гарантійний талон на 1 рік.

1999грн

Подробно
img
Металошукач Clone PI W пошук до 2,5 метрів. Металлоискатель Клон.Новий
2023-04-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Клон ПВ ? Ефективний та надійний імпульсний металошукач з регулюванням чутливості для пошуку чорного та кольорового металу, військової археології, монет та реліквій. Він має можливість показувати відстань, та глибину залагання об'єкту. Відмінно підходить для всіх видів пошуку, і бачить всі без винятку типи металів (Чорні, кольорові, ювелірні та інші метали). Клон ПВ володіє чудовою глибиною пошуку та обходить всіх зарубіжних конкурентів у ціновій категорії до 3000 грн. Максимальна глибина пошуку до 2,5 метрів зі стандартною котушкою. ВІДЕО ОГЛЯД: www.youtube.com/watch?v=uTu3LrfJKyE РЕЖИМ РОБОТИ: Металошукач Клон сигналізує про знахідку за допомогою динаміка та світлодіодів. За світлодіодним рядком можна визначити глибину залягання предмета (чим ближче метал, тим більше номер діода загоряється) та розмір металу. Гучність динаміка регулюється, можна налаштувати комфортний звук для роботи. Клон ПВ це імпульсний металошукач (PI). Перевагою таких металошукачів є: висока чутливість та велика глибина пошуку, стабільна чутливість та глибина пошуку незалежно від мінералізації та солоності ґрунту!  ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: - Тип металошукача – Грунтовий, можливо підводний; - Режим пошуку - Статичний та Динамічний; - Баланс грунту - Є(автоматичний); - Регулювання чутливості – Є; - Визначення глибини - Є(за глибину виявлення відповідають діоди, розташовані на передній - панелі блоку управління); - Регулювання гучності – Є; - Можливість відсіяти дрібних сміття – Є; - Живлення – вбудована в блок акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), час безперервної роботи 24 години; - Звук – через динамік. - Котушка – діаметр 22 см, протиударний. - Підключення глибинної рамки ? так; - Індикатор заряду – Є(на передній панелі блоку управління, червоний - розряджено, синій - заряджений); - Зарядний пристрій – Є; - Довжина приладу в зібраному стані 100-130 см., в розібраному - 68 см; - Вага ? 1,4 кг. Глибина виявлення об'єктів з котушкою (діаметр 22 см): Дрібні монети - до 25 см; Золоте, срібне кільце - до 25 см; Великі монети - до 35 см; Годинник - до 45 см. Фляга - 55 см; Сокира - 65 см; Казан - 95 см; Двері метал. - 140 см; Максимальна глибина до 2,5 метрів. Комплектація: - Штанга (розбірна, регульована); - Блок металошукача; - Котушка кругла 22 см.; - Акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), - Зарядний пристрій (без блоку) - Інструкція; - Гарантійний талон на 1 рік. Металошукач Clone Pi-W приходить до замовника у налаштованому, перевіреному, зарядженому і готовому до експлуатації вигляді. Оплатити товар можна як при отриманні на Новій Пошті, так і по передоплаті.

2499грн

Подробно
img
Металошукач Clone Pi W з діодами, пошук до 3 м! Металлоискатель Клон
2023-11-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Відправка Новою Поштою - оплата можлива на пошті! Клон ПВ ? Ефективний та надійний імпульсний металошукач з регулюванням чутливості для пошуку чорного та кольорового металу, військової археології, монет та реліквій. Він має можливість показувати відстань, та глибину залагання об'єкту. Відмінно підходить для всіх видів пошуку, і бачить всі без винятку типи металів (Чорні, кольорові, ювелірні та інші метали). Клон ПВ володіє чудовою глибиною пошуку та обходить всіх зарубіжних конкурентів у ціновій категорії до 3000 грн. Максимальна глибина пошуку до 2,5 метрів зі стандартною котушкою. РЕЖИМ РОБОТИ: Металошукач Клон сигналізує про знахідку за допомогою динаміка та світлодіодів. За світлодіодним рядком можна визначити глибину залягання предмета (чим ближче метал, тим більше номер діода загоряється) та розмір металу. Гучність динаміка регулюється, можна налаштувати комфортний звук для роботи. Клон ПВ це імпульсний металошукач (PI). Перевагою таких металошукачів є: висока чутливість та велика глибина пошуку, стабільна чутливість та глибина пошуку незалежно від мінералізації та солоності ґрунту! ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: - Тип металошукача – Грунтовий, можливо підводний; - Режим пошуку - Статичний та Динамічний; - Баланс грунту - Є(автоматичний); - Регулювання чутливості – Є; - Визначення глибини - Є(за глибину виявлення відповідають діоди, розташовані на передній - панелі блоку управління); - Регулювання гучності – Є; - Можливість відсіяти дрібних сміття – Є; - Живлення – вбудована в блок акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), час безперервної роботи 24 години; - Звук – через динамік. - Котушка – діаметр 28 см, протиударний. - Підключення глибинної рамки ? так; - Індикатор заряду – Є(на передній панелі блоку управління, червоний - розряджено, синій - заряджений); - Зарядний пристрій – Є; - Довжина приладу в зібраному стані 100-130 см., в розібраному - 68 см; - Вага ? 1,4 кг. Глибина виявлення об'єктів з котушкою (діаметр 28 см): Дрібні монети - до 25 см; Золоте, срібне кільце - до 25 см; Великі монети - до 35 см; Годинник - до 45 см. Фляга - 55 см; Сокира - 65 см; Казан - 95 см; Двері метал. - 140 см; Максимальна глибина до 2,5 метрів. Комплектація: - Штанга (розбірна, регульована); - Блок металошукача; - Котушка кругла 28 см.; - Акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), - Зарядний пристрій (без блоку) - Інструкція; - Гарантійний талон на 1 рік. Металошукач Clone Pi-W приходить до замовника у налаштованому, перевіреному, зарядженому і готовому до експлуатації вигляді. Оплатити товар можна як при отриманні на Новій Пошті, так і по передоплаті.

2999грн

Подробно
img
Металошукач CLone PI W до 3 метрів.Металлоискатель Клон,Гарантія 1 рік
2023-06-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Микропроцессорный Pi-W (ПВ) - металлоискатель для поиска цветных и черных металлов на большой глубине. ВИДЕО ОБЗОР: www.youtube.com/watch?v=uTu3LrfJKyE Технические характеристики: - Тип металлоискателя – Грунтовый; - Режим поиска - Статический и Динамический; - Баланс грунта - Есть(автоматический); - Регулировка чувствительности – Есть; - Определение глубины - Есть(за глубину обнаружения отвечают диоды, - расположены на передней панели блока управления); - Регулировка громкости – Есть; - Возможность отсеять мелких мусор – Есть; - Питание – встроенная в блок аккумуляторная батарея(емкостью 2300 Mah), время непрерывной работы 24 часа; - Звук – через динамик - Катушка – диаметр 22 см, противоударная.  - Подключение глубинной рамки ? да; - Индикатор заряда – Есть(на передней панели блока управления, красный индикатор - разряжен, синий - заряжен); - Зарядное устройство – Есть; - Длина прибора в собранном состоянии 100-130 см., в разобранном - 68 см; - Вес ? 1,4 кг. С глубинной катушкой 40х60 см. - 2 кг. Глубина обнаружения объектов (по воздуху) с катушкой (диаметр 22 см): - Мелкие монеты - до 25 см; - Золотое, серебряное кольцо - до 25 см; - Крупные монеты - до 35 см; - Часы - до 45 см. - Фляга- 55 см; - Топор - 65 см; - Казан - 95 см; - Двери металл. - 140 см; - Максимальная глубина до 2 метров.   Дополнительно на данный металлоискатель рекомендуем приобрести глубинную рамку, размером 40x60 см. С ее помощью металлоискатель находит крупные предметы в полтора раза глубже чем со стандартной катушкой и увеличивает глубину на очень большие предметы до 2,5 - 3 метров! Стоимость такой глубинной рамки - 800 грн. Глубина обнаружения объектов (по воздуху) с глубинной рамкой 40х60 см: - Крупные монеты - до 40 см; - Топор - 75-80 см; - Ведро - 120 см; - Бочка - 180 см; - Двери металл. - 190 см; - Максимальная глубина до 3 метров. Цены на металлоискатель Pi-W (ПВ): * Металлоискатель с круглой катушкой 22 см ? 2499 грн. * Металлоискатель в комплекте с двумя катушками (стандартная круглая 22 см + глубинная рамка 40х60 см) ? 3299 грн. Комплектация: - Штанга (разборная, регулируемая); - Блок металлоискателя; - Катушка круглая 22 см.; - Аккумуляторная батарея(емкостью 2300 Mah), - Зарядное устройство; - Инструкция; - Гарантийный талон на 1 год. Металлоискатель Pi-W (ПВ) приходит к заказчику в настроенном, проверенном, заряженном и готовом к эксплуатации виде. Оплатить товар можно как при получении на Новой Почте, так и по предоплате.

2499грн

Подробно
img
Металошукач Пірат. Lion АКБ. Пошук до 2 метрів. Металлоискатель Pirat
2024-01-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
- Товар виготовлений на підприємстві! - Гарантія 12 місяців - Доставка по Україні - Сервісний центр; - Відправлення можливе з оплатою на пошті; Металошукач імпульсний Pirat, глибина пошуку до 2 метрів! Li-ion акумулятор + зарядний пристрій! Пропонуємо Вашій увазі недорогий, простий і надійний металошукач. Він підійде для початківців в тому числі і дітей. Металодетектор дуже простий у використанні, працює в одному режимі на всі метали. Включаєте металошукач Pirat, налашували регулювання чутливості і вперед! Прилад готовий бачити будь який метал! Основні особливості металошукача Pirat (Пірат): - Доступна ціна ? це самий недорогий металошукач на ринку. - Хороша якість, міцний протиударний - Максимальна глибина пошуку ? до 2 метрів. - Реакція на всі типи металів ? чорні, кольорові, ідеально підходить для пошуку чорного металу так як є можливість відсікати сміття. З такою функцією прилад буде реагувати переважно на великий метал! - Живлення ? 2 аккумулятора типу 18650. - Потужна 28 см котушка - Легка вага ? всього 1,1 кг, що дозволяє проводити тривалі пошуки без втоми. - Гарантія на прилад Основні функції: - Повністю автоматизований з системою All Metall детектор: Ваш металошукач здатний виявити будь-який тип металу. Реагує абсолютно на всі метали! Точність роботи: - Металошукач не дає хибних спрацювань, якщо ви почули звук, то будьте впевнені, металошукач знайшов ціль. Відсів небажаних об'єктів: - Ви можете налаштувати детектор так, щоб він не реагував на певні об'єкти. (сміття, язички від пивних банок) налаштування за рахунок пониження чутливості. Ідентифікація глибини цілі: - Металошукач змінює силу звуку, в залежності від глибини залягання цілі. Чим блище до поверхні об'єкт, тим звук сильніший. Чим глибше, тім звук слабіший. Гучність: - Потужний звук, який ви почуєте навіть у вітряну погоду Індикатор стану батарей: - Сигналізує стан джерел живлення у Вашому приладі; Підлокітник: - Розроблено так, щоб усунути деформацію на передпліччі. Підставка: - Встановлені спеціальні ніжки під підлокітником, щоб при копанні, ви могли спокійно його поставити, так він не забрудниться, та не намокне. Живлення: - В блок управління вмонтовано 2 аккумулятора типу 18650. Зарядний пристрій в комплекті. Заряд від мережі 220. Автономність роботи приладу від одного заряду до 15 годин. Глибинні характеристики: - Кільця - до 20 см - Великі монети - до 25 см. - Каска - до 55 см. - Люк - до 90 см! - Максимальна глибина - 2 метрів! Комплектація - Блок управління; - Регульована 3-х секційна штанга; - Підлокітник; - Лита котушка 28 см; - Акумулятор - Зарядний пристрій - Гарантійний талон - Інструкція Зроблено в Україні! Якість, надійність, хороші глибинні показники, простота у використанні!

2599грн

Подробно
img
Металошукач Пірат, глибина до 2 метрів.Металлоискатель Pirat Пират
2024-02-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Металошукач імпульсний Pirat, глибина пошуку до 2 метрів! Li-ion акумулятор + зарядний пристрій! Пропонуємо Вашій увазі недорогий, простий і надійний металошукач. Він підійде для початківців в тому числі і дітей. Металодетектор дуже простий у використанні, працює в одному режимі на всі метали. Включаєте металошукач Pirat, налашували регулювання чутливості і вперед! Прилад готовий бачити будь який метал! Основні особливості металошукача Pirat (Пірат): - Доступна ціна ? це самий недорогий металошукач на ринку. - Хороша якість, міцний протиударний - Максимальна глибина пошуку ? до 2 метрів. - Реакція на всі типи металів ? чорні, кольорові, ідеально підходить для пошуку чорного металу так як є можливість відсікати сміття. З такою функцією прилад буде реагувати переважно на великий метал! - Живлення ? 2 аккумулятора типу 18650. - Потужна 28 см котушка - Легка вага ? всього 1,1 кг, що дозволяє проводити тривалі пошуки без втоми. - Гарантія на прилад  Основні функції: - Повністю автоматизований з системою All Metall детектор: Ваш металошукач здатний виявити будь-який тип металу. Реагує абсолютно на всі метали! Точність роботи: - Металошукач не дає хибних спрацювань, якщо ви почули звук, то будьте впевнені, металошукач знайшов ціль. Відсів небажаних об'єктів: - Ви можете налаштувати детектор так, щоб він не реагував на певні об'єкти. (сміття, язички від пивних банок) налаштування за рахунок пониження чутливості. Ідентифікація глибини цілі: - Металошукач змінює силу звуку, в залежності від глибини залягання цілі. Чим блище до поверхні об'єкт, тим звук сильніший. Чим глибше, тім звук слабіший. Гучність: - Потужний звук, який ви почуєте навіть у вітряну погоду Індикатор стану батарей: - Сигналізує стан джерел живлення у Вашому приладі; Підлокітник: - Розроблено так, щоб усунути деформацію на передпліччі. Підставка: - Встановлені спеціальні ніжки під підлокітником, щоб при копанні, ви могли спокійно його поставити, так він не забрудниться, та не намокне.  Живлення: - В блок управління вмонтовано 2 аккумулятора типу 18650. Зарядний пристрій в комплекті. Заряд від мережі 220. Автономність роботи приладу від одного заряду до 15 годин.  Глибинні характеристики: - Кільця - до 20 см - Великі монети - до 25 см. - Каска - до 55 см. - Люк - до 90 см! - Максимальна глибина - 2 метрів! Комплектація - Блок управління; - Регульована 3-х секційна штанга; - Підлокітник; - Лита котушка 28 см; - Акумулятор - Зарядний пристрій  - Гарантійний талон  - Інструкція Зроблено в Україні! Якість, надійність, хороші глибинні показники, простота у використанні!

2599грн

Подробно
img
Металошукач Пірат МТХ,глибина до 2,5метрів.Металлоискатель Pirat Пират
2023-07-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Металошукач Pirat MTX (Пірат МТХ) – це найновіший прилад, який зібрав у собі всі побажання від користувачів, а також виправлення від попередніх версій металошукачів «Пірат»! Неймовірна різкість відгуку, легкість у налаштуваннях принесе лише найпозитивніші відчуття від використання даного детектора як новачкові, так і досвідченому користувачеві. Даним металошукачем ви зможете здійснювати пошук чорного металу, військових реліквій, старовинних монет. Також металошукачем Пірат МТХ можна займатися пошуком на пляжі, просто відсіяти дрібне сміття за допомогою регулювання чутливості та вперед! Особливості: Для роботи металошукача, в комплекті, вмонтована в блок батарея (2300 Mah), насправді це дуже багато для даного приладу, тому що батареї такої ємності зараз встановлюють на телефони останніх версій, які споживають у десятки разів більше, ніж металошукач. дуже гарне рішення, особливо для тривалих виїздів! Заряду акумулятора вистачає на 24 години безперервної роботи! Також шукач з легкістю можна заряджати практично будь-яким зарядним пристроєм від мобільних телефонів (за наявності "mini USB" виходу), від стаціонарного комп'ютера, або ноутбука, а при тривалому виїзді можете використовувати "Power bank" (в комплекті юсб шнур для заряду) Металошукач повністю налаштований і адаптований під всі можливі атмосферні умови. Даний металодетектор не реагує на солону воду (море), лимани, гарячі камені та цеглу, шлаки, шлакову руду, багаття, мінералізовані грунти, а можливість помилкових спрацьовувань зведена до нуля. Технічні характеристики: - Тип - ґрунтовий; - Режими роботи: ALL metall (чорні, кольорові, дорогоцінні метали); Можливість пошуку кабелів, водостічних труб та інших металевих об'єктів! - Для кого - як для початківців, так і для досвідчених камрадів; - Частота роботи - 6,5 кГц; - Режим пошуку: Статичний та Динамічний; - Динамік - є; - Баланс ґрунту - є; - Регулювання чутливості - є; - Діаметр пошукової котушки: 22 см; - Живлення: li-ion акумулятор (вбудований у блок управління); - Кількість годин роботи від одного заряду - до 24 годин активного копа; - Вага - 1,2 кг. Глибина пошуку в ґрунті зі стандартною котушкою 22 см: 10 коп. - До 20 см. Золота каблучка - до 20 см. 25 коп. - 25 см. Підвіска – 30 см. Підкова – 50 см. Сокира - 60 см. Самовар – 80 см. Борона – 1 м. Бочка – 1.2 м. Ківш -1.6 м. Максимальна глибина 2 м. Комплект поставки: - Блок керування - Штанга телескопічна, регульована по зрозсту; - Котушка "Стандартна" 22 см в діаметрі. - Кріпильні болти - Інструкція - Кабель зарядки (USB) - Гарантія – 12 місяців (гарантійний талон йде в комплекті).

1999грн

Подробно
img
Металошукач Пірат МТХ, пошук до 2,5 м! Pirat + сертифікат на 200 грн.
2023-08-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Металошукач Pirat MTX (Пірат МТХ) – це найновіший прилад, який зібрав у собі всі побажання від користувачів, а також виправлення від попередніх версій металошукачів «Пірат»! Неймовірна різкість відгуку, легкість у налаштуваннях принесе лише найпозитивніші відчуття від використання даного детектора як новачкові, так і досвідченому користувачеві. Даним металошукачем ви зможете здійснювати пошук чорного металу, військових реліквій, старовинних монет. Також металошукачем Пірат МТХ можна займатися пошуком на пляжі, просто відсіяти дрібне сміття за допомогою регулювання чутливості та вперед! ОСОБЛИВОСТІ: Для роботи металошукача, в комплекті, вмонтована в блок батарея (2300 Mah), насправді це дуже багато для даного приладу, тому що батареї такої ємності зараз встановлюють на телефони останніх версій, які споживають у десятки разів більше, ніж металошукач. дуже гарне рішення, особливо для тривалих виїздів! Заряду акумулятора вистачає на 24 години безперервної роботи! Також шукач з легкістю можна заряджати практично будь-яким зарядним пристроєм від мобільних телефонів (за наявності "mini USB" виходу), від стаціонарного комп'ютера, або ноутбука, а при тривалому виїзді можете використовувати "Power bank" (в комплекті юсб шнур для заряду) Металошукач повністю налаштований і адаптований під всі можливі атмосферні умови. Даний металодетектор не реагує на солону воду (море), лимани, гарячі камені та цеглу, шлаки, шлакову руду, багаття, мінералізовані грунти, а можливість помилкових спрацьовувань зведена до нуля. ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: - Тип - грунтовий; - Режими роботи: ALL metall (чорні, кольорові, дорогоцінні метали); Можливість пошуку кабелів, водостічних труб та інших металевих об'єктів! - Для кого - як для початківців, так і для досвідчених камрадів; - Частота роботи - 6,5 кГц; - Режим пошуку: Статичний та Динамічний; - Динамік - є; - Баланс ґрунту - є; - Регулювання чутливості - є; - Діаметр пошукової котушки: 22 см; - Живлення: li-ion акумулятор (вбудований у блок управління); - Кількість годин роботи від одного заряду - до 24 годин активного копа; - Вага - 1,2 кг. ГЛИБИНА ПОШУКУ зі стандартною котушкою 22 см: 10 коп. - До 20 см. Золота каблучка - до 20 см. 25 коп. - 25 см. Підвіска – 30 см. Підкова – 50 см. Сокира - 60 см. Самовар – 80 см. Борона – 1 м. Бочка – 1.2 м. Ківш -1.6 м. Максимальна глибина 2 м. КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ: - Блок керування - Штанга телескопічна, регульована по зрозсту; - Котушка "Стандартна" 22 см в діаметрі. - Кріпильні болти - Інструкція - Кабель зарядки (USB) - Гарантія – 12 місяців (гарантійний талон йде в комплекті).

1999грн

Подробно
img
Металлоискатель, металошукач Пірат ТЛ, Пират ТЛ НОВИЙ, ГАРАНТІЯ
2024-03-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Металлоискатель, металошукач Пірат ТЛ, Пират ТЛ НОВИЙ, ГАРАНТІЯ ОТПРАВКА ПО УКРАИНЕ. НАЛОЖКА(оплата при получении) Катушка - ВОДОНЕПРОНИЦАЕМАЯ! Металошукач Pirat TL (Пірат ТЛ) – це прилад, який зібрав у собі всі побажання від користувачів, а також виправлення від попередніх версій металошукачів «Пірат»! Неймовірна різкість відгуку, легкість у налаштуваннях принесе лише найпозитивніші відчуття від використання даного детектора як новачкові, так і досвідченому користувачеві. Даним металошукачем ви зможете здійснювати пошук чорного металу, військових реліквій, старовинних монет. Також металошукачем Пірат ТЛ можна займатися пошуком на пляжі, просто відсіяти дрібне сміття за допомогою регулювання чутливості та вперед! Всі кабельні, корпусні, а також електронні компоненти – найвищої якості. Всі дроти та електроніка пов'язані між собою всіма параметрами, які потрібні приладу для правильної та повноцінної роботи. Прилад постачається клієнту у налаштованому вигляді після повної перевірки! Якщо ви почули звук при пошуку - значить у ґрунті є метал 100%, оскільки даний апарат не має хибних спрацьовувань, глюків і т.д. + Металошукач повністю налаштований і адаптований під всі можливі атмосферні умови. + Даний металодетектор не реагує на солону воду (море), лимани, гарячі камені та цеглу, шлаки, шлакову руду, багаття, мінералізовані грунти, а можливість помилкових спрацьовувань зведена до нуля. Технічні характеристики: * Тип - ґрунтовий; * Режими роботи: ALL metall (чорні, кольорові, дорогоцінні метали); Можливість пошуку кабелів, водостічних труб та інших металевих об'єктів! * Для кого - як для початківців, так і для досвідчених камрадів; * Частота роботи - 6,5 кГц; * Режим пошуку: Статичний та Динамічний; * Динамік - є; * Регулювання чутливості - є; * Діаметр пошукової котушки: 27 см; * Живлення: Крона 9V (Не входить в комплект); * Кількість годин безпрерирвної роботи - до 34 години; * Вага - 1,2 кг. Глибина пошуку в ґрунті зі стандартною котушкою 27 см: = 10 коп. - До 20 см. = Золота каблучка - до 20 см. = 25 коп. - 25 см. = Підвіска – 30 см. = Підкова – 50 см. = Сокира - 60 см. = Самовар – 80 см. = Борона – 1 м. = Бочка – 1.2 м. = Ківш -1.6 м. = Максимальна глибина 2 м. Комплект поставки: - Блок керування - Штанга телескопічна, регульована по зрозсту; - Котушка "Стандартна" 27 см в діаметрі. - Болти кріплення; - Інструкція; - Гарантія – 12 місяців;

1799грн

Подробно
img
Металошукач імпульсний Clone PI-AVR. Металлоискатель
2023-05-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Магазин металошукачів та пошукової техніки Абориген Metalloiskatel.com.ua Металошукач для звичайного та глибинного пошуку Clone PI-AVR. Металодетектор пройшов повну перевірку та налаштування нашими спеціалістами. Стан приладу 10 з 10 не значні сліди експлуатації. Офіційний прилад. Гарантія 3 місяці! Відправка по Україні, оплата при отриманні. Також в наявності інші моделі металошукачів нові та б.у. Звоніть нашим консультантам за номером в оголошенні, або переходьте на сайт магазин АБОРИГЕН. Металошукач імпульсний Clone PI-AVR в Корпусі Gainta 1910 переваги перед своїм попередником: Корпус Gainta 1910 Меню російською Підсвічування — біла, чудово видно при яскравому сонячному світлі. Індикатор заряду акумулятора на з/у. Гучний динамік. Вище чутливість. Глибина пошуку з цим приладом сягає 3,5 метрів, і при використанні глибоководних сенсорів. До нього можна легко підключити датчики будь-якого розміру від 5 см до рами 1,3Х1,3 метра. У прилад вбудований литій-іонічний акумулятор, для його заряд встановлено мікропроцесорний контролер. Контролер захищає акбу від перезаряду і сильного розряду і на ньому же реалізовано увімкнення приладу тактової кнопки замість механічної. Акумулятора вистачає на 8-12 годин безперервної роботи. До комплекту входить: електронний блок приладу; Штанга; датчик 27 см; Рамка глибинна; акумулятор; зарядне. Короткий опис властивостей пристрою: Харчування: литій-іонічний акумулятор 2200 (реальна посудина) мАч 3.7В. Принцип роботи: імпульсний. Режими пошуку: Статичний і Динамічний. Не існує селекції та дискримінації металів. Автоматичне налаштування для датчика будь- якого розміру. Вибудування ґрунту натисканням однієї клавіші. Штанги: алюміній. Штанга регулюється під зростанням. Вага металошукача у складі: 1200 грам.

2260грн

Подробно
img
Металошукач імпульсний Клон Пі-Авр/Clone PI AVR рускоязичне меню НОВИЙ
2023-11-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Металошукач імпульсний Клон Пі-Авр/Clone PI AVR рускоязичне меню НОВИЙ ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ! ОТПРАВКА БЕЗ ПРЕДОПЛАТ(наложка!). Переходите на наш сайт, где есть больше моделей металлоискателей. Ссылка на сайт: tainik.com.ua Металошукач імпульсний Clone PI AVR в Корпусі Gainta 1910 переваги перед своїм попередником: + Корпус Gainta 1910 + Меню російською мовою + Індикатор заряду акумулятора на з/у. + Гучний динамік. + Вище чутливість. + Глибина пошуку з цим приладом досягає 3.5 метрів, при використанні глибинних датчиків. + До нього можна підключати датчики будь-яких розмірів від 5 см до рами 1.3х1.3 метра. У пристрій вбудований літій-іонний акумулятор, для його заряду встановлений мікропроцесорний контролер. Контролер запобігає АКБ від перезаряду і сильного розряду і на ньому реалізовано включення приладу тактовою кнопкою замість механічної. Акумулятора вистачає на 8-12 годин безперервної роботи. В комплект входить: - електронний блок; - регульована штанга із заводським фарбуванням; - датчик 27 см; - акумулятор; - зарядне. Короткий опис характеристик приладу: = Живлення: літій-іонний акумулятор 2200 (реальної ємності) мАг 3.7 В. = Принцип роботи: імпульсний. = Режими пошуку: статичний і динамічний. = Селекції та дискримінації металів немає. = Автоматична настройка на датчик будь-якого розміру. = Відбудова ґрунту натисненням однієї клавіші. = Матеріал штанги: алюміній. = Штанга регулюється під зріст. = Вага металошукача в зборі: 1200 грам.

3119грн

Подробно
img
Металошукач Пірат Актів пошук до 2,5 метрів. Металлоискатель Pirat
2023-08-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
- Товар виготовлений на підприємстві! - Гарантія 12 місяців - Доставка по Україні - Сервісний центр; - Відправлення можливе з оплатою на пошті; Металошукач Pirat ACTIVE (АКТИВ) – це новітній прилад, який зібрав у собі всі побажання користувачів, а також всі виправлення від попередніх версій металошукачів «Пірат»! Неймовірна різкість відгуку, легкість у налаштуваннях принесе тільки позитивні відчуття від використання даного детектора як новачкові, так і досвідченому користувачеві. Даними металошукачем ви зможете здійснювати пошук чорного металу, військових реліквій, старовинних монет. Також металошукачем Pirat ACTIVE (АКТИВ) можна займатися пошуком на пляжі, просто відсіяти дрібне сміття за допомогою регулювання чутливості і вперед! Всі кабельні, корпусні, а також електронні компоненти найвищої якості. Всі дроти і електроніка пов'язані між собою за всіма параметрами, які потрібні приладу для повноцінної роботи. Технічні характеристики: Тип металошукача – Імпульсний; Регулювання чутливості – Є; Регулювання гучності – Є; Можливість відсіяти дрібних сміття – Є; Живлення – вбудована в блок акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), час безперервної роботи 24 години; Звук – через динамік, а також є роз'єм для підключення навушників 3,5; Котушка – діаметр 22 см, протиударний Індикатор заряду – Є; Зарядний пристрій – Є(mini USB); Довжина приладу в зібраному стані 100-130 см., в розібраному - 68 см; Вага – 1,2 кг Особливості: Для роботи металошукача, в комплекті, вмонтована в блок батарея (2300 Mah), насправді це дуже багато для даного приладу, оскільки батареї такої ємності зараз встановлюють на телефони останніх версій, які мають споживання у десятки разів більше, ніж металошукач, що це дуже гарне рішення, особливо для тривалих виїздів! Заряду акумулятора вистачає на 24 години безперервної роботи! Також шукач з легкістю можна заряджати практично будь зарядним пристроєм від мобільних телефонів (при наявності «mini USB» виходу), від стаціонарного комп'ютера або ноутбука, а при тривалому виїзді можете використовувати Power bank» (портативний зарядний пристрій, який не йде в комплекті). На передній панелі встановлений індикатор заряду. Синя лампочка – металошукач заряджений, Червона – розряджений. Також на передній панелі є гніздо для підключення навушників 3,5, з регулюванням гучності. Металошукач повністю налаштований, і адаптований під всі можливі атмосферні умови. Даний металодетектор не реагує на солону воду (море), лимани, гарячі камені і цегла, шлаки, шлакову руду, багаття, мінералізовані грунти, а можливість помилкових спрацьовувань зведена до нуля. Глибина виявлення цілей (по повітрю) з котушкою (діаметр 22 см): Дрібні монети - до 25 см; Золоте, срібне кільце - до 25 см; Великі монети - до 30 см; Годинник - до 35 см. Фляга - 50 см; Сокира - 60 см; Казан - 90 см; Двері метал. - 130 см; Максимальна глибина до 2 метрів. Комплектація: Штанга (розбірна, регульована); Блок металошукача; Котушка 22 см.; Акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), Зарядний пристрій(mini USB); Інструкція укр мовою; Гарантійний талон на 1 рік. ВІДЕО ОГЛЯДИ: www.youtube.com/watch?v=moTEsyy1VtU&t=4s www.youtube.com/watch?v=LgVfFCUEMdo&feature=emb_logo

2199грн

Подробно
img
Металошукач Металлоискатель Пірат Клон Clone pi-w монетошукач недорого
2023-10-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Xіт продажів - металошукач Пірат - завоював свою популярність завдяки неймовірно низькій ціні. Дешевше вже ну просто не буває. Працює без дискримінації,реагує на всі метали в тому числі на золото і срібло, при виявленні знахідки видає звуковий сигнал. Гарний для новачків, охочих за мінімально можливі гроші почати займатися пошуком з металошукачем. Регульована чутливість дозволяє працювати на різних точках копа, в тому числі і тих, де багато металевих предметів в землі. Котушка дає хорошу глибину пошуку Глибина пошуку: монета - близько 20 см великі металеві предмети до 120 см., при цьому точно виявляє розташування знахідки в грунті. Живлення крона 9v (у комплект входить). Завдяки оптимізованій схемі заряду вистачає на дуже довгий час. Можу відправити через Олх доставку. Для замовлення напишіть в приватному повідомлені або телефонуйте. Ціна 500грн . Також є в наявності металошукач який працює від встроєного акамулятора ціна 800грн Також є в наявності металошукач. Clone pi w ціна 1200грн.

800грн

Подробно
img
Металлоискатель Клон металошукач Клон Пі-АВР меню на рос. мові НАЛОЖКА
2023-09-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Миколаїв
Металлоискатель Клон металошукач Клон Пі-АВР меню на рос. мові НАЛОЖКА ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ! ОТПРАВКА БЕЗ ПРЕДОПЛАТ(наложка!). Переходите на наш сайт, где есть больше моделей металлоискателей. Ссылка на сайт: tainik.com.ua Короткий опис характеристик приладу: В комплект входить: - електронний блок; - регульована штанга із заводським фарбуванням; - датчик 27 см; - акумулятор; - зарядне. Короткий опис характеристик приладу: = Живлення: літій-іонний акумулятор 2200 (реальної ємності) мАг 3.7 В. = Принцип роботи: імпульсний. = Режими пошуку: статичний і динамічний. = Селекції та дискримінації металів немає. = Автоматична настройка на датчик будь-якого розміру. = Відбудова ґрунту натисненням однієї клавіші. = Матеріал штанги: алюміній. = Штанга регулюється під зріст. = Вага металошукача в зборі: 1200 грам. Металошукач імпульсний Clone PI AVR в Корпусі Gainta 1910 переваги перед своїм попередником: + Корпус Gainta 1910 + Меню російською мовою + Індикатор заряду акумулятора на з/у. + Гучний динамік. + Вище чутливість. + Глибина пошуку з цим приладом досягає 3.5 метрів, при використанні глибинних датчиків. + До нього можна підключати датчики будь-яких розмірів від 5 см до рами 1.3х1.3 метра. У пристрій вбудований літій-іонний акумулятор, для його заряду встановлений мікропроцесорний контролер. Контролер запобігає АКБ від перезаряду і сильного розряду і на ньому реалізовано включення приладу тактовою кнопкою замість механічної. Акумулятора вистачає на 8-12 годин безперервної роботи.

3119грн

Подробно
img
Металошукач Пірат ТЛ до 2 м. Дешевий металлодетектор, металлоискатель
2022-12-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Металошукач Пірат ТЛ, пошук до 2 м, Металлоискатель Pirat Кількість товару обмежена. Поспішайте купити за найнижчою ціною! ЛОПАТА у ПОДАРУНОК! Зроблено в Україні! Гарантія 1 рік. Заводська збірка. ВІДЕО ОГЛЯД: www.youtube.com/watch?v=Ox6VEfJKroA Основні особливості металошукача Пірат TL: Доступна ціна - краща пропозиція на ринку, відмінне поєднання ціни та якості. Висока якість - міцний, протиударний. Велика глибина пошуку - до 2 м. Реакція на всі типи металів - чорні, кольорові, в тому числі на дорогоцінні метали. Живлення - 4 батарейки типу АА (пальчикові) - йдуть в комплекті! Потужна, водонепроникна котушка - дозволяє занурювати в воду Пірат ТЛ до блоку управління! Легка вага - всього 1,2 кг, що дозволяє робити тривалі пошуки без втоми. Гарантія на прилад - 1 рік! - Працює в режимі ALL METAL (всі метали) - Котушка, радіусом 25 см. - На блоці управління груба і точна регулювання відчутно на метал. - Працює від 4 батарейок типу АА (час безперервної роботи 20-25 годин) Йдуть в подарунок! Глибинні характеристики: - Кільце - до 15-20 см - Луска - 12-15 см - Великі монети - до 25 см. - Каска - до 50 см. - Люк - до 90 см! - Максимальна глибина - 2 (танк) м! Комплект поставки: - Блок керування; - Регульована штанга; - Підлокітник; - Котушка 25 см; - 4 батарейки типу АА. (Йдуть в комплекті) - Інструкція на укр. мові і гарантійний талон на 1 рік. - Лопата у подарунок. Зроблено в Україні! Якість, надійність, хороші глибинні показники, простота у використанні!

1799грн

Подробно
img
Металошукач Clone pi-w Пірат.міношукач металодетектор
2023-04-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Clone pi-w - це сучасний мікропроцесорний універсальний імпульсний металошукач. Призначений для пошуку металевих предметів в землі. Технічні характеристики пошуку з діаметром датчику 25см; -Монета діаметром 25 мм - до 30см. -Каска - до 60см. -Максимальна глибина пошуку до- 150см. При виявленні металевого предмета дає багато тональний звуковий сигнал і світлодіодну індикацію. Працює на аккумуляторі одного заряду вистачає до 10годин роботи, заряджається за допомогою зарядного micro USB підходить від любого смартфону чи планшету. Ціна 1100грн Тож є в наявності металошукачі Пірат . Якщо зявились якісь запитання, дзвоніть, я готовий дати на них відповідь у зручний для Вас час та спосіб. Усім бажаємо грандіозних знахідок і чудового проведення часу з металошукачем на природі. На кожен металошукач даю гарантію 1рік.

1200грн

Подробно
img
Металошукач Clone pi-w Пірат.міношукач металодетектор Металоискатель
2023-07-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Обухів
Clone pi-w - це сучасний мікропроцесорний універсальний імпульсний металошукач. Призначений для пошуку металевих предметів в землі. Технічні характеристики пошуку з діаметром датчику 25см; -Монета діаметром 25 мм - до 30см. -Каска - до 60см. -Максимальна глибина пошуку до- 150см. При виявленні металевого предмета дає багато тональний звуковий сигнал і світлодіодну індикацію. Працює на аккумуляторі одного заряду вистачає до 10годин роботи, заряджається за допомогою зарядного micro USB підходить від любого смартфону чи планшету. Ціна 1200грн Тож є в наявності металошукачі Пірат . Якщо зявились якісь запитання, дзвоніть, я готовий дати на них відповідь у зручний для Вас час та спосіб. Усім бажаємо грандіозних знахідок і чудового проведення часу з металошукачем на природі. На кожен металошукач даю гарантію 1рік.

1200грн

Подробно
img
Металлоискатель Пират МТХ поиск до 2,5 м металошукач. Гарантия 1 год
2022-12-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
За небольшую цену Вы покупаете металлоискатель, который хорошо реагирует как на мелкие предметы (например монеты), так и на крупные черные и цветные металлы! Отличный детектор с большой глубиной обнаружения металлических предметов. Очень прост в настройке и управлении. Обновленная модель металлоискателя МТХ теперь с возможностью регулирования громкости и подключением наушников! Заводская сборка! Гарантия 1 год. Цена на металлоискатель МТХ: Металлоискатель со стандартной катушкой на батарее типа Крона 9 В ? 1599грн. Металлоискатель на Li-ion аккумуляторе с зарядным в комплекте ? 1899грн. Металлоискатель на батарее Крона с двумя катушками (круглая 22 см + глубинная рамка 40х60 см) ? 2199грн. Металлоискатель на Li-ion аккумуляторе с двумя катушками (круглая 22 см + глубинная рамка 40х60 см) ? 2399грн. Глубина обнаружения некоторых объектов со стандартной катушкой 22 см: • Золотое / серебряное кольцо - до 20 см. • Монета – до 20 см. • Каска – до 50 см. • Крышка люка – до 80 см. • Максимальная на крупный объект – до 150 см. При подключении глубинной рамки глубина обнаружения увеличивается до 2,5 метров. Металлоискатель МТХ в полной комплектации ? купил и приступай к работе. Характеристики: Определяет все типы металлов. Дискриминации - нет Прочная водонепроницаемая катушка Звуковой отклик (встроенный динамик) ? одно тональный. Питание на выбор: 1 батарея типа Крона 9В (идет в комплекте, время непрерывной работы 25 ? 30 часов, можно ставить аккумуляторы от 9 В до 12 В) или Li-ion аккумулятор с зарядным в комплекте. Звук только при обнаружении металла. Регулировка высоты, раскладывается на две независимые части. Простой в использовании. Катушка замечательно видит центр находки. В руках достаточно легкий. Определяет все виды металлов ? но не распознает. Заряда батареи хватает на несколько дней копа. Комплект поставки: Блок управления Двухсекционная штанга Водонепроницаемая стандартная катушка + глубинная рамка (дополнительная опция) Крепежные болты Инструкция Элементы питания Гарантия ? 12 месяцев. Наш сайт: pirate.in.ua Распродажа склада. Отправляем по Украине где работают отделения НовойПочты! Оплата за товар осуществляется или по предоплате на карту банка, или наложенным платежом (оплата за товар на почте). В зависимости от Вашего местонахождения.

1599грн

Подробно
img
Металошукач Pirat TL (Пират ТЛ) до 2 метрів! Металлоискатель,міношукач
2023-02-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Металошукач Pirat TL (ТЛ), глибина пошуку до 2 метрів + сертифікат у подарунок! Гарантія 12 місяців Пропонуємо Вашій увазі недорогий, простий і надійний металошукач. Він підійде для початківців пошуковиків, в тому числі і дітей. Металодетектор дуже простий у використанні, працює в одному режимі на всі метали. Включаєте металошукач Pirat TL (ТЛ), накрутили регулювання чутливості і вперед! Основні особливості металошукача Pirat TL (ТЛ): - Доступна ціна ? це самий недорогий металошукач на ринку. - Хороша якість міцний протиударний і котушка не боїться води. - Максимальна глибина пошуку ? до 2 метрів. - Реакція на всі типи металів ? чорні, кольорові, ідеально підходить для пошуку чорного металу так як є можливість відсікати сміття. З такою функцією прилад буде реагувати переважно на великий метал! - Живлення ? 4 батарейки типу АА(пальчикові) - поставляються в комплекті з металодетектором. - Потужна 25 см котушка - Легка вага ? всього 1,3 кг, що дозволяє проводити тривалі пошуки без втоми. - Гарантія на прилад ? 1 рік! Глибинні характеристики: - Кільця - до 20 см - Великі монети - до 30 см. - Каска - до 55 см. - Люк - до 90 см! - Максимальна глибина - 2 метрів! Комплект поставки: - Блок управління; - Регульована штанга; - Підлокітник; - Котушка 25 см; - 4 батарейки типу АА. (йдуть в комплекті) - Гарантійний талон на 1 рік та інструкція

1599грн

Подробно
img
Металошукач Clone pi w "Pirat Пірат" з Li-ion металоискатель міношука
2023-02-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Металошукач "Pirat" з Li-ion Аккумулятором Даний металошукач найкраще підійде для тих, хто планує почати копати. Металошукач є надійним і простим у використанні. Найкраще підходить для пошуку металу біля доріг, полів, колишніх підприємств. Він реагує на всі види металів (залізо, мідь, алюміній, бронзу, латунь, свинець, а також дорогоцінні метали). Глибина пошуку: - Монета 5 копійок - до 20см - Відро - 60см - Люк каналізаційний - 1м -Максимальна глибина 1,2 метра. Також є гарантія 12 місяців, але при умові, що не буде механічних пошкоджень плати чи котушки. Даний металошукач є зручний у використанні та надійний ідеальний варіант для початківців. Металошукач розбірний на три частини (складається за декілька секунд). Комплектація -Штанга з мякою ручкою і зручним підлокотником -Блок керування -Котушка із діаметром 25см. - Інструкція з налаштування - Зарядний пристрій. +(100грн) Працює від вмонтованого акумулятора Li-ion ємкість 2200 mAh Одного заряду аккумулятора вистачає на 10-12годин роботи Заряджаються за допомогою micro usb зарядного ( підходить від любого смартфона) . Кожен металошукач перед відправкою перевіряється на працездатність. Відразу з відділення пошти можна їхати на пошуки. Відправка Новою Поштою (накладеним платежем, або по передоплаті) або через Олх доставку Якщо з'явились якісь запитання, дзвоніть, я готовий дати на них відповідь у зручний для вас час . Ціна 800грн Для замовлення напишіть в приватному повідомлені

800грн

Подробно
img
Металошукач Пират Актив пошук до 2,5 метрів. Металлоискатель Pirat
2023-04-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
- Товар виготовлений на підприємстві! - Гарантія 12 місяців - Доставка по Україні - Сервісний центр; - Відправлення можливе з оплатою на пошті; Металошукач Pirat ACTIVE (АКТИВ) – це новітній прилад, який зібрав у собі всі побажання користувачів, а також всі виправлення від попередніх версій металошукачів «Пірат»! Неймовірна різкість відгуку, легкість у налаштуваннях принесе тільки позитивні відчуття від використання даного детектора як новачкові, так і досвідченому користувачеві. Даними металошукачем ви зможете здійснювати пошук чорного металу, військових реліквій, старовинних монет. Також металошукачем Pirat ACTIVE (АКТИВ) можна займатися пошуком на пляжі, просто відсіяти дрібне сміття за допомогою регулювання чутливості і вперед! Всі кабельні, корпусні, а також електронні компоненти найвищої якості. Всі дроти і електроніка пов'язані між собою за всіма параметрами, які потрібні приладу для повноцінної роботи. Технічні характеристики: Тип металошукача – Імпульсний; Регулювання чутливості – Є; Регулювання гучності – Є; Можливість відсіяти дрібних сміття – Є; Живлення – вбудована в блок акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), час безперервної роботи 24 години; Звук – через динамік, а також є роз'єм для підключення навушників 3,5; Котушка – діаметр 22 см, протиударний Індикатор заряду – Є; Зарядний пристрій – Є(mini USB); Довжина приладу в зібраному стані 100-130 см., в розібраному - 68 см; Вага – 1,2 кг Особливості: Для роботи металошукача, в комплекті, вмонтована в блок батарея (2300 Mah), насправді це дуже багато для даного приладу, оскільки батареї такої ємності зараз встановлюють на телефони останніх версій, які мають споживання у десятки разів більше, ніж металошукач, що це дуже гарне рішення, особливо для тривалих виїздів! Заряду акумулятора вистачає на 24 години безперервної роботи! Також шукач з легкістю можна заряджати практично будь зарядним пристроєм від мобільних телефонів (при наявності «mini USB» виходу), від стаціонарного комп'ютера або ноутбука, а при тривалому виїзді можете використовувати Power bank» (портативний зарядний пристрій, який не йде в комплекті). На передній панелі встановлений індикатор заряду. Синя лампочка – металошукач заряджений, Червона – розряджений. Також на передній панелі є гніздо для підключення навушників 3,5, з регулюванням гучності. Металошукач повністю налаштований, і адаптований під всі можливі атмосферні умови. Даний металодетектор не реагує на солону воду (море), лимани, гарячі камені і цегла, шлаки, шлакову руду, багаття, мінералізовані грунти, а можливість помилкових спрацьовувань зведена до нуля. Глибина виявлення цілей (по повітрю) з котушкою (діаметр 22 см): Дрібні монети - до 25 см; Золоте, срібне кільце - до 25 см; Великі монети - до 30 см; Годинник - до 35 см. Фляга - 50 см; Сокира - 60 см; Казан - 90 см; Двері метал. - 130 см; Максимальна глибина до 2 метрів. Комплектація: Штанга (розбірна, регульована); Блок металошукача; Котушка 22 см.; Акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), Зарядний пристрій(mini USB); Інструкція укр мовою; Гарантійний талон на 1 рік. ВІДЕО ОГЛЯДИ: www.youtube.com/watch?v=moTEsyy1VtU&t=4s www.youtube.com/watch?v=LgVfFCUEMdo&feature=emb_logo

1999грн

Подробно
img
Металлоискатель импульсный Clone PI-AVR/Клон Пи-АВР с ЖК-дисплеем (глу
2023-04-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Металлоискатель импульсный Clone PI-AVR/Клон Пи-АВР с ЖК-дисплеем (глубина 1,9-3 м) Глубина поиска с этим прибором достигает до 3.5 метров ,при использовании глубинных датчиков. К нему легко можно подключать датчики любых размеров от 5 см до рамы 1.3Х1.3 метра. Для глубинного поиска без дискриминации. Гарантия 12 мес. 1699 грн1860 грн Заказать в 1 клик Описание В прибор встроен литий-ионный аккумулятор, для его заряда установлен микропроцессорный контролер. Контролер предотвращает акб от перезаряда и сильного розряда и на нем же реализовано включение прибора тактовой кнопкой вместо механической. Аккумулятора хватает на 8-14 часовнепрерывной работы. Краткое описание характеристик прибора: Питание: литий-ионный аккумулятор 2200 (реальной емкости) мАч 3.7В. Принцип работы: импульсный. Режимы поиска: Статический и Динамический. Селекции и Дискриминации металлов нет. Автоматическая настройка на датчик любого размера. Отстройка грунта нажатием одной клавиши. Материал штанги: алюминий. Штанга регулируется под рост. Вес металлоискателя в сборе: 1200 грамм.

3119грн

Подробно
img
Металлоискатель. Металошукач імпульсний Clone PI-AVR, Клон Пі-АВР
2023-05-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Металошукач імпульсний Clone PI-AVR, глибина 1,9-3 м Клон Пі-АВР з ЖК-дисплеєм (глубина 1,9-3 м) Только качественные Металлоискатели От реального магазина с реальной гарантиєй в сервисном центре и послегарантийным обслуживанием. Все металлоискатели перед отправкой обязательно настраиваются и проверяются. Качественная консультация от копарей с опытом работы с всеми моделями металлоискателей. Звоните или пишите и мы поможем подобрать нужный прибор под конкретные цели. Отправка Новой почтой без предоплат! Опис Акумулятора вистачає на 8-12 годин безперервної роботи. Короткий опис характеристик приладу: Живлення: літій-іонний акумулятор 2200 (реальної ємності) мАч 3.7В. Принцип роботи: імпульсний Режим пошуку: статичний і динамічний. Селекції та дискримінації металів: немає. Автоматична настройка на датчик будь-якого розміру. Відлаштування від грунту натисненням однієї клавіші. Матеріал штанги: алюміній. Штанга регулюється по росту, покрита порошковою заводською фарбою. Вага металошукача в зборі 1200 грам. Глибина пошуку з 27 см датчиком: Каска – 90 см. Автомобіль – 1.9 м. Монета 5 коп. СРСР – до 27-35 см. Золоте і срібне кільце – 20-25 см. Глибина пошуку з датчиком 50 см: Каска – 1.2 м. Автомобіль – 2,5-3 м. У комплект входить: електронний блок приладу, регульована штанга, датчик 27 см, акумулятор зарядний пристрій.

3119грн

Подробно
img
Металошукач імпульсний Клон Пі-Авр/Clone PI AVR НАЛОЖКА, ГАРАНТІЯ
2023-07-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Металошукач імпульсний Клон Пі-Авр/Clone PI AVR НАЛОЖКА, ГАРАНТІЯ ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ! ОТПРАВКА БЕЗ ПРЕДОПЛАТ(наложка!). Переходите на наш сайт, где есть больше моделей металлоискателей. Ссылка на сайт: tainik.com.ua У прилад вбудований літій-іонний акумулятор, для його заряду встановлений мікропроцесорний контролер. Контролер запобігає АКБ від перезаряду і сильного розряду і на ньому ж реалізовано включення приладу тактовою кнопкою замість механічної. Акумулятора вистачає на 8-14 годин безперервної роботи. В комплект входить: - Електронний блок приладу, - Регульована штанга, - Датчик 27 см, - Акумулятор - Зарядний. Короткий опис характеристик приладу: + Живлення: літій-іонний акумулятор 2200 (реальної ємності) маг 3.7 В. + Принцип роботи: імпульсний. + Режим пошуку: статичний і динамічний. + Селекції та дискримінації металів немає. + Автоматична настройка на датчик будь-якого розміру. + Налаштування ґрунту натисненням однієї клавіші. + Матеріал штанги: алюміній. + Штанга регулюється за зростом. + Вага металошукача в зборі: 1200 грам. + Глибина пошуку з 27 см датчиком: + Каска - 90 см. + Автомобіль - 1.9 м. + Монета 5 коп СРСР - до 35 см. + Золоте і срібне кільце - 20-25 см. Глибина пошуку з цим приладом сягає до 3.5 метрів, при використанні глибинних датчиків. До нього легко можна підключати датчики будь-яких розмірів від 5 см до рами 1.3х1.3 метри.

2699грн

Подробно
img
Металошукач Металошукач імпульсний Clone PI-AVR, Клон Пі-АВР.
2024-04-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Металошукач імпульсний Clone PI-AVR, глибина 1,9-3 м Клон Пі-АВР з ЖК-дисплеєм (глубина 1,9-3 м) Только качественные Металлоискатели От реального магазина с реальной гарантиєй в сервисном центре и послегарантийным обслуживанием. Все металлоискатели перед отправкой обязательно настраиваются и проверяются. Качественная консультация от копарей с опытом работы с всеми моделями металлоискателей. Звоните или пишите и мы поможем подобрать нужный прибор под конкретные цели. Отправка Новой почтой без предоплат! Опис Акумулятора вистачає на 8-12 годин безперервної роботи. Короткий опис характеристик приладу: Живлення: літій-іонний акумулятор 2200 (реальної ємності) мАч 3.7В. Принцип роботи: імпульсний Режим пошуку: статичний і динамічний. Селекції та дискримінації металів: немає. Автоматична настройка на датчик будь-якого розміру. Відлаштування від грунту натисненням однієї клавіші. Матеріал штанги: алюміній. Штанга регулюється по росту, покрита порошковою заводською фарбою. Вага металошукача в зборі 1200 грам. Глибина пошуку з 27 см датчиком: Каска – 90 см. Автомобіль – 1.9 м. Монета 5 коп. СРСР – до 27-35 см. Золоте і срібне кільце – 20-25 см. Глибина пошуку з датчиком 50 см: Каска – 1.2 м. Автомобіль – 2,5-3 м. У комплект входить: електронний блок приладу, регульована штанга, датчик 27 см, акумулятор зарядний пристрій.

3119грн

Подробно
img
Пірат,Clone pi-w,Pirat Пират Металошукач Металоіскатєль
2024-04-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Xіт продажів металошукач Пірат - завоював свою популярність завдяки неймовірно низькій ціні. Дешевше вже ну просто не буває. Працює без дискримінації,реагує на всі метали в тому числі на золото і срібло, при виявленні знахідки видає звуковий сигнал. Гарний для новачків, охочих за мінімально можливі гроші почати займатися пошуком з металошукачем. Регульована чутливість дозволяє працювати на різних точках копа, в тому числі і тих, де багато металевих предметів в землі. Котушка дає хорошу глибину пошуку Глибина пошуку: монета - близько 20 см великі металеві предмети до 120 см., при цьому точно виявляє розташування знахідки в грунті. Живлення крона 9v (у комплект входить). Завдяки оптимізованій схемі заряду вистачає на дуже довгий час. Можу відправити через Олх доставку. Для замовлення напишіть в приватному повідомлені або телефонуйте. Ціна 500грн . Також є в наявності металошукач який працює від встроєного акамулятора ціна 800грн

500грн

Подробно
img
Металошукач Пират Актив на аккумуляторе(24 часа)! Метало искатель
2022-12-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Металлоискатель Пират «Актив» – это новейший прибор, который собрал в себе все пожелания от пользователей, а также все исправления от предыдущих версий металлоискателей «Пират»! Невероятная резкость отклика, легкость в настройках принесет только самые положительные ощущения от использования данного детектора как новичку, так и опытному пользователю. Данным металлоискателем вы сможете производить поиск черного металла, военных реликвий, старинных монет. Также металлоискателем Пират “Актив” можно заниматься поиском на пляже, просто отсеять мелкий мусор с помощью регулировки чувствительности и вперед! Все кабельные, корпусные, а также электронные компоненты – высочайшего качества. Все провода и электроника связаны между собой всеми параметрами которые нужны прибору для правильной и полноценной работы. Два варианта комплектации: 1) Со стандартной катушкой (22см) - 1899 грн 2) Со стандартной катушкой (22см) и глубинной рамкой (40х60 см) - 2399 грн ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Тип металлоискателя – Импульсный; Регулировка чувствительности – Есть; Регулировка громкости – Есть; Возможность отсеять мелких мусор – Есть; Питание – встроенная в блок аккумуляторная батарея(емкостью 2300 Mah), время непрерывной работы 24 часа; Звук – через динамик,а также есть разьем 3,5 для подключения наушников; Катушка – диаметр 22 см, противоударная, водонепроницаемая с возможностью погружать металлоискатель в воду до блока; Индикатор заряда – Есть; Зарядное устройство – Есть(mini USB) + блок; Вес – 1,2 кг. Для работы металлоискателя, в комплекте, вмонтированная в блок батарея (2300 Mah), на самом деле это очень много для данного прибора, потому как батареи такой емкости сейчас устанавливают на телефоны последних версий, которые имеют потребление в десятки раз больше, чем металлоискатель, это очень хорошее решение, особенно для длительных выездов! Заряда аккумулятора хватает на 24 часа непрерывной работы! На передней панели имеется «mini USB» разьем, для подзарядки батареи, с помощью зарядного устройства, которое входит в комплект с металлодетектором. Глубина обнаружения объектов(по воздуху) с катушкой (диаметр 22 см): Мелкие монеты - до 25 см; Золотое, серебряное кольцо - до 25 см; Крупные монеты - до 30 см; Часы - до 35 см. Фляга- 50 см; Топор - 60 см; Казан - 90 см; Двери металл. - 130 см; Максимальная глубина до 2 метров. Глубина обнаружения объектов(по воздуху) с глубинной рамкой (размер 40х60 см): Часы – до 55 см. Фляга- 75 см; Топор - 85 см; Казан - 120 см; Двери металл. - 170 см; Максимальная глубина до 2,5 метров. Стоимость глубинной рамки (размер 40х60 см) – 550 грн Комплектация: Штанга (разборная, регулируемая); Блок металлоискателя; Катушка круглая 22 см.; Аккумуляторная батарея(емкостью 2300 Mah), Зарядное устройство(mini USB); Инструкция на укр языке; Гарантия 1 год.

1899грн

Подробно
img
Бинокль Nikon 40х60
2024-03-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Сумы
Бинокль Nikon 40х60 Бинокль Nikon 40х60 — отличное соотношение параметров цена/качество. Этот бинокль имеет ударопрочный, пылевлагозащитный, обрезиненный корпус, что позволяет предохранять Ваш бинокль от случайных ударов, падений, влажности. Линзы бинокля имеют просветляющее покрытие зеленого цвета, позволяющее более четко разглядеть предметы в условиях недостаточной освещенности. Эргономичный дизайн и расцветка черного цвета - то, что нужно хорошему охотнику. Кратность: 40 Объективы, мм: 60 Поле зрения: 92 м/ 1000 м Цвет: черный Габаритные размеры: 23x16x8см Материал корпуса: сплав Материал линз: оптическое стекло Цвет линз - зеленый Zoom: есть В комплекте: бинокль, шнурок, крышки объективов и окуляров, PVC чехол

1 000грн

Подробно
img
Акція! Металошукач клон з акумулятором металодетектор металлоискатель
2023-06-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Clone pi-w - це сучасний мікропроцесорний універсальнийм імпульсний металошукач. Призначений для пошуку металевих предметів в землі. Технічні характеристики пошуку з діаметром датчику 25см(іде в комплекті: -монета діаметром 25 мм - до 30см -каска - до 60см. -Максимальна глибина пошуку до- 150см. При виявленні металевого предмета дає багато тональний звуковий сигнал і світлодіодну індикацію. Працює на аккумуляторі одного заряду вистачає до 10годин роботи, заряджається за допомогою зарядного Type-C підходить від любого смартфону чи планшету. Тож є в наявності металошукачі Пірат . Якщо зявились якісь запитання, дзвоніть, я готовий дати на них відповідь у зручний для Вас час та спосіб. Усім бажаємо грандіозних знахідок і чудового проведення часу з металошукачем на природі. На кожен металошукач даю гарантію 1 рік.

1350грн

Подробно
img
Продам 27 металошукачів Клон на АКУМУЛЯТОРІ
2024-01-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Олександрівка
24 металошукача Clone PI-W 3 металошукача Пірат Всі металошукачі нові, з акумулятором, заряджаються від роз'єму microUSB. Глибина пошуку з Клоном досягає 1.2-1.5 м. Більш детальніша інформація по телефону. Ціна вказана за всі прибори разом. Відправлю Новою поштою.

20000грн

Подробно
img
Металошукач Пират Актив на акумуляторі від USB. Глибина до 2,5
2022-12-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Металошукач Pirat ACTIVE (Пират АКТИВ) – це новітній прилад, який зібрав у собі всі побажання користувачів, а також всі виправлення від попередніх версій металошукачів «Пірат»! Неймовірна різкість відгуку, легкість у налаштуваннях принесе тільки позитивні відчуття від використання даного детектора як новачкові, так і досвідченому користувачеві. Даними металошукачем ви зможете здійснювати пошук чорного металу, військових реліквій, старовинних монет. Також металошукачем ACTIVE (АКТИВ) можна займатися пошуком на пляжі, просто відсіяти дрібне сміття за допомогою регулювання чутливості і вперед! Всі кабельні, корпусні, а також електронні компоненти найвищої якості. Всі дроти і електроніка повязані між собою за всіма параметрами, які потрібні приладу для повноцінної роботи.  Технічні характеристики: Тип металошукача – Імпульсний; Регулювання чутливості – Є; Регулювання гучності – Є; Можливість відсіяти дрібних сміття – Є; Живлення – вбудована в блок акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), час безперервної роботи 24 години; Звук – через динамік, а також є роз'єм для підключення навушників 3,5; Котушка – діаметр 22 см, протиударний Індикатор заряду – Є; Зарядний пристрій – Є(mini USB); Довжина приладу в зібраному стані 100-130 див., в розібраному - 68 см; Вага – 1,2 кг Особливості: Для роботи металошукача, в комплекті, вмонтована в блок батарея (2300 Mah), насправді це дуже багато для даного приладу, оскільки батареї такої ємності зараз встановлюють на телефони останніх версій, які мають споживання у десятки разів більше, ніж металошукач, що це дуже гарне рішення, особливо для тривалих виїздів! Заряду акумулятора вистачає на 24 години безперервної роботи! Також шукач з легкістю можна заряджати практично будь зарядним пристроєм від мобільних телефонів (при наявності «mini USB» виходу), від стаціонарного комп'ютера або ноутбука, а при тривалому виїзді можете використовувати Power bank» (портативний зарядний пристрій, який не йде в комплекті). На передній панелі встановлений індикатор заряду. Синя лампочка – металошукач заряджений, Червона – розряджений. Також на передній панелі є гніздо для підключення навушників 3,5, з регулюванням гучності. Металошукач повністю налаштований, і адаптований під всі можливі атмосферні умови. Даний металодетектор не реагує на солону воду (море), лимани, гарячі камені і цегла, шлаки, шлакову руду, багаття, мінералізовані грунти, а можливість помилкових спрацьовувань зведена до нуля.  Глибина виявлення цілей (по повітрю) з котушкою (діаметр 22 см): Дрібні монети - до 25 см; Золоте, срібне кільце - до 25 см; Великі монети - до 30 см; Годинник - до 35 см. Фляга - 50 см; Сокира - 60 см; Казан - 90 см; Двері метал. - 130 см; Максимальна глибина до 2 метрів. Глибина виявлення цілей (по повітрю) з глибинної рамкою (розмір 40х60 см): Годинник – до 55 см. Фляга - 75 см; Сокира - 85 см; Казан - 120 см; Двері метал. - 170 см; Максимальна глибина до 2,5 метрів.   Комплектація: Штанга (розбірна, регульована); Блок металошукача; Котушка 22 см.; Акумуляторна батарея(ємністю 2300 Mah), Зарядний пристрій(mini USB); Інструкція; Гарантійний талон на 1 рік.

1899грн

Подробно
img
Металошукач імпульсний Clone PI AVR/Клон пиавр. Металлоискатель
2023-11-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
Металошукач імпульсний Clone PI AVR в Корпусі Gainta 1910 переваги перед своїм попередником: Корпус Gainta 1910 Меню російською мовою Підсвітка екрану - біла, відмінно видна при яскравому сонячному світлі. Індикатор заряду акумулятора на з/у. Гучний динамік. Вище чутливість. Глибина пошуку з цим приладом сягає до 3.5 метрів, при використанні глибинних датчиків. До нього легко можна підключати датчики будь-яких розмірів від 5 см до рами 1.3Х1.3 метри. У прилад вбудований літій-іонний акумулятор, для його заряду встановлений мікропроцесорний контролер. Контролер запобігає акб від перезаряду і сильного розряду і на ньому ж реалізовано включення приладу тактовою кнопкою замість механічної. Акумулятора вистачає на 8-12 годин безперервної роботи. В комплект входить: електронний блок приладу; регульована штанга з заводської фарбуванням; датчик 27 см; акумулятор; зарядний. Короткий опис характеристик приладу: Живлення: літій-іонний акумулятор 2200 (реальної ємності) маг 3.7 Ст. Принцип роботи: імпульсний. Режими пошуку: Статичний і Динамічний. Селекції та Дискримінації металів немає. Автоматична настройка на датчик будь-якого розміру. Відбудова грунту натисненням однієї клавіші. Матеріал штанги: алюміній. Штанга регулюється під зріст. Вага металошукача в зборі: 1200 грам.

3119грн

Подробно
img
Металлоискатель CLONE PI-W
2024-02-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Конотоп
Характеристики металлоискателя Clone PI-W: Питание: Li-ion аккумуляторы 3 шт. Принцип работы: импульсный. Режим поиска: статический. Дискриминации металлов: нет. Диаметр поисковой катушки: 22 см. Автоматическая настройка на датчик любого размера. Есть регулятор чувствительности и звука. Индикация: Визуальная - светодиодная; Звуковая - однотональная. Комплектация Клон Pi-W: Встроенные Li-ion аккумуляторы 3 шт; Зарядное устройство; Инструкция. характеристики с круглой катушкой 22 см: Монеты ? 15-25 см. Подкова ? до 50 см. Кастрюля ? до 70 см. Люк ? до 1 м. Максимальная глубина на крупный предмет ? до 1.5 м.

1100грн

Подробно
img
Металошукач імпульс Clone PIAVR/Металлоискатель Клон пиавр російською
2024-04-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Металошукач імпульсний Clone PI AVR в Корпусі Gainta 1910 переваги перед своїм попередником: Корпус Gainta 1910 Меню російською мовою Індикатор заряду акумулятора на з/у. Гучний динамік. Вище чутливість. Глибина пошуку з цим приладом досягає 3.5 метрів, при використанні глибинних датчиків. До нього можна підключати датчики будь-яких розмірів від 5 см до рами 1.3х1.3 метра. У пристрій вбудований літій-іонний акумулятор, для його заряду встановлений мікропроцесорний контролер. Контролер запобігає АКБ від перезаряду і сильного розряду і на ньому реалізовано включення приладу тактовою кнопкою замість механічної. Акумулятора вистачає на 8-12 годин безперервної роботи. В комплект входить: електронний блок; регульована штанга із заводським фарбуванням; датчик 27 см; акумулятор; зарядне. Короткий опис характеристик приладу: Живлення: літій-іонний акумулятор 2200 (реальної ємності) мАг 3.7 В. Принцип роботи: імпульсний. Режими пошуку: статичний і динамічний. Селекції та дискримінації металів немає. Автоматична настройка на датчик будь-якого розміру. Відбудова ґрунту натисненням однієї клавіші. Матеріал штанги: алюміній. Штанга регулюється під зріст. Вага металошукача в зборі: 1200 грам.

2699грн

Подробно
img
Металлоискатель металоискатель металошукач Пират Пірат Clone Tracker
2023-05-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Стрий
Металошукач "Pirat" Працює від батарейки крона Даний металошукач найкраще підійде для тих, хто планує почати копати. Металошукач є надійним і простим у використанні. Найкраще підходить для пошуку металу біля доріг, полів, колишніх підприємств. Він реагує на всі види металів (залізо, мідь, алюміній, бронзу, латунь, свинець, а також дорогоцінні метали). Глибина пошуку: Монета 5 копійок - до 20см Пістолет - 40см Каска - 60см Люк каналізаційний - 1м Максимальна глибина 1,2 метра. Також є гарантія 12 місяців, але при умові, що не буде механічних пошкоджень плати чи котушки. Даний металошукач є зручний у транспортуванні, адже розкладається на три частини. Комплектація.. Штанга з м'якою;якою ручкою і зручним підлокотником Блок керування Котушка діаметром 25см. Працює від двох батарей (крона 9 v). Крони йдуть в подарунок до Металошукача. Кожен металошукач перед відправкою перевіряється на працездатність. Відразу з відділення пошти можна їхати на пошуки. Відправка Новою Поштою наложенним платижем або через Олх доставку Якщо зявились якісь запитання, дзвоніть, пишіть я готовий дати на них відповідь у зручний для вас час . Ціна даного металошукача 500грн і батарейки крона в подарунок .

500грн

Подробно
img
Металодетектор металошукач Металоискатель Пірат Пират Clone pi w
2023-12-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Подільськ
Металошукач "Pirat" Працює від батарейки крона Даний металошукач найкраще підійде для тих, хто планує почати копати. Металошукач є надійним і простим у використанні. Найкраще підходить для пошуку металу біля доріг, полів, колишніх підприємств. Він реагує на всі види металів (залізо, мідь, алюміній, бронзу, латунь, свинець, а також дорогоцінні метали). Глибина пошуку: Монета 5 копійок - до 20см Пістолет - 40см Каска - 60см Люк каналізаційний - 1м Максимальна глибина 1,2 метра. Також є гарантія 12 місяців, але при умові, що не буде механічних пошкоджень плати чи котушки. Даний металошукач є зручний у транспортуванні, адже розкладається на три частини. Комплектація.. Штанга з мякою ручкою і зручним підлокотником Блок керування Котушка діаметром 25см. Працює від двох батарей (крона 9 v). Крони йдуть в подарунок до Металошукача. Кожен металошукач перед відправкою перевіряється на працездатність. Відразу з відділення пошти можна їхати на пошуки. Відправка Новою Поштою наложенним платижем або через Олх доставку Якщо зявились якісь запитання, дзвоніть, пишіть я готовий дати на них відповідь у зручний для вас час . Ціна даного металошукача 500грн і батарейки крона в подарунок .

498грн

Подробно
img
Срочно Металлоискатель clone pi avr клон пи авр
2023-12-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Продам металлоискатель клон пи авр в хорошем состоянии, использовали пару раз, продажа по городу, отправка новой почтой по полной предоплате!)

850грн

Подробно
img
Металошукач Pirat MTX (металлоискатель Пират). Новый, гарантия!
2023-01-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Металошукач Пірат МТХ укомплектований пошуковим датчиком діаметром 220мм. Глибина пошуку складає до 18 см на середню монету або 30-80 см на габаритні цілі з різних металів. Така котушка допоможе більш чітко знаходити епіцентр сигналу і точніше визначати центр знахідки. На блоці управління знаходяться регулятори Чутливість і Гучність, нею і вмикається прилад, а так само гніздо під стандартні навушники. Технічні характеристики Режим роботи - Імпульсний Тональність - 1 тон Тип схеми - Pi Глибина виявлення монети - до 18- 20 см Дискримінатор - Не має Типи металошукачів - Грунтові Котушка - Вологостійка Діаметр котушки - 220 мм Частота - 6, 6 kHz Індикатор заряду - Не має Регулятор звуку - Є Підключення навушників - Є Живлення - 1 х 9 B "крона" (входить у комплект) Довжина - 80 см - 125 см Вага - 1, 3 кг Гарантія - 12 місяців   Глибинні показники Монети - до 18-20 см Відро - до 60 см Максимальна глибина на великий обєкт - до 120 см Регулятор Гучність вмикає/вимикає прилад, а також встановлює комфортний рівень гучності в динаміку або навушниках. Регулятором Чутливість виставляє рівень чутливості детектора. Живиться металошукач від однієї 9-ти вольтовиї крони або акумулятора. При цьому, використовуючи алкалайнові батареї, прилад відпрацює від 20 – 40 годин на одному комплекті елементів живлення. Комплект постачання Металошукач Пірат МТХ Кріпильні болти Батарейка Інструкція Гарантія 12 місяців Наш сайт: pirate.in.ua Відправляємо по всій Україні, де працюють відділення Нової Пошти! Оплата за товар здійснюється або по повній передоплаті на картку банку, або оплачуєте при отриманні на пошті наложеним платежем.

1599грн

Подробно
img
Металодетектор, металлоискатель, Металошукач, Пірат Pirat
2024-04-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Xіт продажів - металошукач Пірат - завоював свою популярність завдяки неймовірно низькій ціні. Дешевше вже ну просто не буває. Працює без дискримінації,реагує на всі метали в тому числі на золото і срібло, при виявленні знахідки видає звуковий сигнал. Гарний для новачків, охочих за мінімально можливі гроші почати займатися пошуком з металошукачем. Регульована чутливість дозволяє працювати на різних точках копа, в тому числі і тих, де багато металевих предметів в землі. Котушка дає хорошу глибину пошуку Глибина пошуку: монета - близько 20 см великі металеві предмети до 120 см., при цьому точно виявляє розташування знахідки в грунті. Живлення крона 9v (у комплект входить). Завдяки оптимізованій схемі заряду вистачає на дуже довгий час. Можу відправити через Олх доставку. Для замовлення напишіть в приватному повідомлені або телефонуйте. Ціна 500грн . Також є в наявності металошукач який працює від встроєного акамулятора ціна 799грн

500грн

Подробно
img
Катушка Aureus Elisar DD11. 28?26 см. Металлоискатель. Металошукач.
2023-04-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Водонепроникна котушка Aureus Elisar DD11. 28?26 см - це, напевно, найкраща модернізація для вашого металошукача. Підвищена чутливість, максимальна стабільність, а також поліпшена дискримінація навіть на найвищо мінералізованих грунтах в сукупності з невеликими розмірами - ці характеристики роблять цю котушку незамінним підспорідненим при проведенні пошуків в будь-яких умовах. Котушка ДД - це можливість збільшити глибину виявлення вашого шукача! Передові технології дозволяють котушці з високою швидкістю обробляти отримані сигнали. Даний датчик працює за схемою Double-D, відрізняються більш збалансованою роботою та відсутністю помилкових спрацювань. Сумісність: Металошукачі Ace 150/250/350/Euro/200/300/400 Металошукачі Quest X5/X10/Q20/Q40/Q60/PRO Металошукачі Fisher F2/F4/F5/F11/F22/F44/F70/F75/GOLD BUG. Металошукачі Golden Mask 4 Pro/4 WD Pro/5/5+/5+SE/Thracian Teknetics EUROTEK/EUROTEK PRO/ALPHA/GAMMA/DELTA/OMEGA/G2/T2/T2 BLACKBounty Hunter PLATINUM/TITANIUM/GOLD PRO/LONE STAR PRO Minelab Explorer/E-Trac/SE/XS/2/Safari/Quattro На інші моделі металошукачів під замовлення. Також можливо замовити котушки іншого розміру та форми. Вага: 460 г Гарантія: 2 роки

1599грн

Подробно
img
Металошукачі Nokta,Garrett,Кощей Х45,XP Deus,Minelab (знижка ЗСУ)
2023-08-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Знижки для ЗСУ. Офіційна гарантія Відправка Новою Поштою з Основного складу у м.Хмельницький безкоштовно. Перед відправкою прилад повністю перевіряється. Магазин металошукачів Fortuna Тільки оригінальні металошукачі! Ви отримуєте офіційну гарантію від виробника до 5 років з печаткою нашої фірми! Наш інтернет магазин є офіційним представником пошукової техніки в Україні. Також у нас свій, сертифікований Сервісний центр по ремонту металошукачів. При покупці металодетекторів у нас, ми здійснюємо доставку по всій території України. Доставка здійснюється в найкоротший термін кур'єрською службою "Нова пошта". Крім цього у нас є фірмові магазини в м Хмельницький, Луцьку, Дніпропетровську, Києві та Львові. Ви завжди можете прийти до нас і випробувати ваші металошукачі, якщо вони є в наявності. Так само зателефонувавши нам, Ви отримаєте максимально якісну консультацію по приладах: який вибрати металошукач, яка котушка для нього підходить, які є альтернативи для нього. Ми завжди підкажемо найкращий для вас варіант! Як правильно вибрати металошукач? Наберіть фахівця і він вас поінформує про плюси того чи іншого приладу - а ВИБІР, в будь-якому випадку, ПРИЙМАТИ ВАМ! На нашому сайті зібрані найкращі пропозиції для покупки металошукачів в Україні. Для Вас доступні тільки оригінальні металошукачі з офіційними голограмами від виробника. Такі голограми захищають Вас від покупки неофіційних металодетекторів та неякісної продукції. Інтернет магазин Фортуна, пропонує найвигідніші умови придбання металошукачів, котушок та аксесуарів, а також гарантовані подарунки при купівлі будь-якого пристрою.

5670грн

Подробно