img
Військова саперна лопата МПЛ з чохлом (Кордура 1000d) у комплекті
2023-03-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцьк
Тактична військова саперна лопата МПЛ з міцного металу + чохол Кордура 1000d на систему MOLLE (на вибір два кольори). Лопата МПЛ з металу 2мм - 325грн Чохол - 275грн Лопата МПЛ з металу 2мм + чохол - 575грн Лопата МПЛ - Мала піхотна лопата, лопата саперна, тактична військова лопата. Розміри: Довжина – 52 см Робоча довжина – 20 см Ширина – 15 см Сталь – ГК 2 мм Чохол для МПЛ саперної лопати: Якісний та довговічний Матеріал – Кордура 1000d Система MOLLE Зручно чіпляється на ремінь Іде в двох окрасах «Піксель» та «Мультикам» Можливий опт(з приводу опта пишіть на вайбер), надаємо документи для організацій (за потреби). Відправляємо тільки Новою Поштою! Можлива відправка без предоплати (огляд на пошті, потім оплата) та безготівкова оплата або оплата на карту. Швидка доставка по Україні 1-2 дні! Можливо оформити ОЛХ доставку, що являється безпечним видом оплати, а також економія на післяплаті(перед оформленням ОЛХ доставки краще зв‘жіться з менеджером для уточнення наявності)! Самовивозу немає! Дивіться наші інші оголошення! Мирного неба нам усім!

574грн

Подробно
img
Лопата саперная МПЛ+Чехол с сист. MOLLE(Кордура 1000d) Военная сапёрка
2023-05-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Тактическая военная саперная лопата МПЛ из прочного металла 2мм + чехол Кордура 1000d с системой MOLLE (по выбору два цвета - мультикам или пиксель). Лопата и чехол протестированы ребятами из ЗСУ, всё четко! Лопата МПЛ из металла 2мм - 325грн Чехол - 275грн Лопата МПЛ из металла 2мм + чехол - 575грн Лопата МПЛ – малая пехотная лопата, лопата саперная, тактическая военная лопата. Размеры: Длина – 52 см Рабочая длина – 20 см Ширина – 15 см Сталь – ГК 2 мм Чехол для МПЛ саперной лопаты: Качественный и долговечный Материал – Кордура 1000d Система MOLLE Удобно цепляется на ремень, рюкзак Идет в двух цветах «Пиксель» и «Мультикам» Возможен опт (по поводу опта пишите на вайбер), предоставляем документы для организаций (по необходимости). Отправляем только Новой Почтой! Возможна отправка без предоплаты (осмотр на почте, затем оплата) и безналичная оплата или оплата на карту. Быстрая доставка по Украине 1-2 дня! Возможно оформить ОЛХ доставку, являющуюся безопасным видом оплаты, а также экономия на наложенном платеже (перед оформлением ОЛХ доставки лучше свяжитесь с менеджером для уточнения наличия)! Самовывоза нет! Смотрите наши другие объявления! Мирное небо нам всем!

575грн

Подробно
img
Саперна Лопата з нержавіючої сталі військова мала піхотна лопата (МПЛ)
2023-06-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Для замовлення пишіть на олх або вайбер, або дзвоніть! Додатково можна придбати чохол (матеріал - Кордура 1000d в двух кольорах "Піксель" або "Мультикам") - 275грн (див. останні фото) Лопата МПЛ з нержавійки + чохол (Кордура 1000d) - 650грн (в комплекті дешевше) Лопата МПЛ - Мала піхотна лопата, лопата саперна, тактична військова лопата. Займає мінімум місця в багажнику авто і завжди буде під рукою в потрібний момент. Виготовлена з якісної нержавіючої сталі 430 (товщиною 2мм), ручка з натурального дерева. Якісна та довговічна, гарно витримує навантаження. Перевірена хлопцями з ЗСУ, все чітко! Розміри: Довжина – 52 см Робоча довжина – 20 см Ширина – 15 см Сталь нержавіюча 430 технічна – 2 мм Можливий опт, надаємо документи для організацій (за потреби). Відправляємо тільки Новою Поштою! Можливо без предоплати (огляд на пошті, потім оплата) !! Швидка доставка по Україні 1-2 дні! Можливо оформити ОЛХ доставку, що являється безпечним видом оплати, а також економія на наложеному платежу! Самовивозу немає! Дивіться наші інші оголошення! Мирного неба нам усім!

399грн

Подробно
img
Опт/Складна саперная лопата 3в1 тактическая военная 48-58см, військова
2023-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Если не дозвонились пишите обязательно в Вайбер или на олх Но пропущены не всегда получается перезвонить! А в Вайбере отвечаем всегда! Лопата 48 см -350 грн Лопата 58 см -490 грн Лопаты есть в большом количестве на опт 3в1 лопата, кирка, пила +чехол Складна саперна лопата армії Бундесверу 58 Лопатка складається втричі тканинний чохол і набуває компактні розміри. Чохол з лопаткою може бути закріплений на розвантажувальний пояс або інший предмет екіпіровки. Завдяки відмінній підгонці елементів конструкції не створює шуму при транспортуванні в якомусь контейнері і не сковує руху, якщо лопата адаптована на спорядженні. Лопата надійно фіксується в робочому положенні спеціальним механізмом. Так само може служити киркою і навіть польовим стільцем. Характеристики складаний лопати BW model MFH (Bundeswehr): ? вага: 1250 гр. ? довжина в робочому стані: 58 див. ? Розмір лопати в зібраному стані: 23х17см. ? у комплекті: складна саперна лопата з чохлом ? метал рукоятки: сталь ? метал робочої частини : сталь ? на робочій частині є пила для різання коренів. ? колір: зелений,чорний Ви – любитель риболовлі, полювання або виїздів на природу? Якщо це так, то без складаний лопати Вам не обійтися! Складна лопата настільки зручна і компактна, що Ви зможете брати її з собою куди завгодно: копати хробаків для риболовлі, шукати скарб, вичищати сніг з-під коліс автомобіля – це все під силу складний лопатці! Лопата має міцний держак і гостро заточений багнет з додатковими функціями, які дозволяють не тільки копати землю, але і розпушувати, 'підгортати' її в разі необхідності. Може використовуватися як лопата і інструмент для викопування траншей. Лопата легко складається і розкладається, зручно зберігається та переноситься в брезентовому чохлі на блискавки. Переваги: компактна, легко складається і розкладається міцний, надійний держак багнет з додатковими функціями використовується як лопата і інструмент для викопування траншей брезентовий чохол для безпечного транспортування і зберігання

490грн

Подробно
img
Опт/Складна саперная лопата 3в1 тактическая военная 48-58см, військова
2023-07-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Для замовлення пишить у вайбер або телефонуйте з 11:00-21:00 Лопата 48 см -350 грн Лопата 58 см -490 грн Лопаты есть в большом количестве на опт 3в1 лопата, кирка, пила +чехол Складна саперна лопата армії Бундесверу 58 Лопатка складається втричі тканинний чохол і набуває компактні розміри. Чохол з лопаткою може бути закріплений на розвантажувальний пояс або інший предмет екіпіровки. Завдяки відмінній підгонці елементів конструкції не створює шуму при транспортуванні в якомусь контейнері і не сковує руху, якщо лопата адаптована на спорядженні. Лопата надійно фіксується в робочому положенні спеціальним механізмом. Так само може служити киркою і навіть польовим стільцем. Характеристики складаний лопати BW model MFH (Bundeswehr): ? вага: 1250 гр. ? довжина в робочому стані: 58 див. ? Розмір лопати в зібраному стані: 23х17см. ? у комплекті: складна саперна лопата з чохлом ? метал рукоятки: сталь ? метал робочої частини : сталь ? на робочій частині є пила для різання коренів. ? колір: зелений,чорний Ви – любитель риболовлі, полювання або виїздів на природу? Якщо це так, то без складаний лопати Вам не обійтися! Складна лопата настільки зручна і компактна, що Ви зможете брати її з собою куди завгодно: копати хробаків для риболовлі, шукати скарб, вичищати сніг з-під коліс автомобіля – це все під силу складний лопатці! Лопата має міцний держак і гостро заточений багнет з додатковими функціями, які дозволяють не тільки копати землю, але і розпушувати, 'підгортати' її в разі необхідності. Може використовуватися як лопата і інструмент для викопування траншей. Лопата легко складається і розкладається, зручно зберігається та переноситься в брезентовому чохлі на блискавки. Переваги: компактна, легко складається і розкладається міцний, надійний держак багнет з додатковими функціями використовується як лопата і інструмент для викопування траншей брезентовий чохол для безпечного транспортування і зберігання.

490грн

Подробно
img
Саперна Лопата військова мала піхотна лопата (МПЛ) Вища якість
2022-12-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Для замовлення пишіть на олх або вайбер, або дзвоніть! Лопата МПЛ - Мала піхотна лопата, лопата саперна, тактична військова лопата. Займає мінімум місця в багажнику авто і завжди буде під рукою в потрібний момент. Виготовлена з якісної сталі, ручка з натурального дерева. Якісна та довговічна, стійка до корозії, гарно витримує навантаження. Порошкове фарбування. Перевірена хлопцями з ЗСУ, все чітко! Розміри: Довжина – 52 см Робоча довжина – 20 см Ширина – 15 см Сталь – ГК 2 мм Додатково можна придбати чохол (матеріал - Кордура 1000d) - 250грн Можливий опт, надаємо документи для організацій (за потреби). Відправляємо тільки Новою Поштою! Можлива відправка без предоплати (огляд на пошті, потім оплата) !! Швидка доставка по Україні 1-2 дні! Можливо оформити ОЛХ доставку, що являється безпечним видом оплати, а також економія на на післяплаті! Самовивозу немає! Дивіться наші інші оголошення! Мирного неба нам усім!

325грн

Подробно
img
Чохол на саперну лопату Кордура 1000d з системою молле На піхотну МПЛ
2023-06-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Зараз в наявності тільки в кольорі "Мультикам" (перші фото) Якісні чохли на піхотну, саперну лопату МПЛ. Чохол виконаний з міцного водонепроникного матеріалу Кордура 1000D із системою MOLLE на ремінь/рюкзак. Якість гарантуємо! Перед оформлення Олх доставки, обов'язково зв'яжіться з нами щоб уточнити наявність (пишіть на олх або вайбер) Є два кольори на вибір «Піксель» та «Мультикам» (перші 4 фото мультикам, останні піксель) - 275грн/шт. Для швидкого замовлення пишіть на олх або вайбер, або дзвоніть! Характеристикі: Довжина 22см Ширина 17см Чохол для МПЛ саперної лопати Якісний та довговічний Матеріал – Кордура 1000d Система MOLLE Зручно чіпляється на ремінь Іде в двох окрасах «Піксель» та «Мультикам» Можливий опт, надаємо документи для організацій (за потреби). Відправляємо тільки Новою Поштою! Можлива відправка без предоплати (огляд на пошті, потім оплата) !! Швидка доставка по Україні 1-2 дні! Можливо оформити ОЛХ доставку, що являється безпечним видом оплати, а також економія на на післяплаті! Самовивозу немає! Є також в наявності лопати МПЛ з металу ГК 2мм Дивіться наші інші оголошення! Гарних покупок та Мирного неба нам усім!

275грн

Подробно
img
Тактична лопата складна | саперна лопата | MFH | легка | з сумкою
2023-01-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Тактична складна лопата | саперна лопата | саперка | мін-лопата | автомобільна лопата | туристина складна лопата | тактическая складная лопата | сапёрка | сапёрная лопата | автомобильная лопата | мини лопата Код товару: 1218 Виробник: MFH, Німеччина Ручка і лезо виготовлені з міцної сталі Можна використовувати як мотику Лезо з зубчастим краєм з одного боку Складається за допомогою гвинтового замка Дизайн сумки може відрізнятися Розмір леза: прибл. 21 х 14,5 см Загальна довжина: прибл. 58 см Розмір упаковки: прибл. 25 х 18 х 7 см Вага: прибл. 1 кг Доставка НП 1-3 дні Ознайомитись з каталогом можливо в Telegram каналі – uarmyua

1350грн

Подробно
img
Лопата саперна військова складна mfh саперная военная mil-tec німеччин
2022-12-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Лопата армійського зразка ( Бундесвер Німеччина ) MHF саперна BW 27033 від німецької торгової марки . Надійна і робоча. Найкраща в своєму розмірі Лопата розкладна, 3-х секційна в пластиковому чохлі. Чохол з металевими кліпсами для кріплення на ремінь або рюкзак. Складаний механізм працює злагоджено і тихо, без заїдань. У розкритому положенні лопата саперна надійно фіксується за допомогою роторного замка, який не дозволить їй скластися під впливом навантажень. Тримати в руці інструмент зручно за широку ручку трикутної форми, округлі краї якої не натирають долоню. Лезо лотка з односторонньою зубчастою пилкою і ступінчастою кромкою, також лопату можна використовувати , як кирку. Саперна лопата BW 27033 це незамінний помічник на природі, риболовлі, полюванні. Лопата завжди стане в нагоді в автомобілі. Вага: 1200 г. Довжина в розкладеному стані: 58 см. Розмір лотка : 21 см x 14,5 см. Товщина робочої частини: 2,5 мм. Розмір в упакованому вигляді: 25 x 18 x 7 см. Колір: оливковий.

949грн

Подробно
img
Саперна лопата НАТО саперка Бундесвер bundeswehr лоптка NATO
2023-05-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Коломия
Військова траншейна лопата НАТО, Анкерна лопата. В наявності кожного дня відправлення ОРИГІНАЛ Вибитий номер виробу на кожні лопаті, на фото видно. Цей військовий інструмент для окопів широко відомий як трискладна лопата. Військова траншейна лопата НАТО є фаворитом для військових у всьому світі, а також інструментом, який також вибирають туристи, люди, що виживають, і навіть садівники. Військова окопна лопата НАТО оливкового кольору. - лопата, кирка, копалка, пила та сокирка в одному лезо з високоякісної вуглецевої сталі ручка з алюмінію Система кріплення LC2 Колір - OLIV олива копальна частина: 21 х 15 см Товщина сталі 2.4мм загальна довжина: приблизно 60 см В чохлі- складеному вигляді: 25 х 17 х 5 см вага з чохлом 1340 кг Цей міцний військовий окопний інструмент може не тільки рити траншею, але й нарізати корінь і оснащений 2 зубчастими краями для розпилювання та нарізки. Ці військові лопати відомі як потрійні лопати, оскільки вони складаються на три секції, які можна вільно розташовувати для різних застосувань. Кожну лопату Military Trend також можна скласти у власний пластиковий компактний футляр.

1750грн

Подробно
img
Лопата саперна складна MFH Німеччина
2023-02-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Рівне
Лопата армійського зразка ( Бундесвер Німеччина ) саперна BW 27033 від німецької торгової марки Макс Фукс. Купуючи спорядження від Max Fuchs AG Ви можете бути впевнені в якості товару. Макс Фукс - це німецька торгова компанія з 35-річним стажем на ринку військового спорядження, аутдор екіпіровки, туристичного спорядження. Лопата розкладна, 3-х секційна в пластиковому чохлі. Чохол з металевими кліпсами для кріплення на ремінь або рюкзак. Складаний механізм працює злагоджено і тихо, без заїдань. У розкритому положенні лопата саперна Макс Фукс надійно фіксується за допомогою роторного замка, який не дозволить їй скластися під впливом навантажень. Тримати в руці інструмент зручно за широку ручку трикутної форми, округлі краї якої не натирають долоню. Лезо лотка з односторонньою зубчастою пилкою і ступінчастою кромкою, також лопату можна використовувати , як кирку. Саперна лопата BW 27033 це незамінний помічник на природі, риболовлі, полюванні. Лопата завжди стане в нагоді в автомобілі. Вага: 1300 г. Довжина в розкладеному стані: 58 см. Розмір лотка : 21 см x 14,5 см. Товщина робочої частини: 2,5 мм. Розмір в упакованому вигляді: 25 x 18 x 7 см. Колір: койот, чорний

1090грн

Подробно
img
Саперна лопата складна
2023-07-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Підлиман
Лопата армійського зразка (Бундесвер Німеччина) саперна. Лопата складана, 3-х секційна. Складаний механізм лопати працює злагоджено і тихо, без заїдань. У розкритому положенні саперна лопата надійно фіксується за допомогою роторного замка, який не дозволить їй скластися під впливом навантажень. Тримати у руці інструмент зручно за широку ручку трикутної форми. Лезо з односторонньою зубчастою пилкою та ступінчастою кромкою, також лопату можна використовувати як кирку. Саперна лопата - це універсальний інструмент, який знайде застосування і в цивільному житті. Незамінний помічник на природі, риболовлі, полюванні. Лопата завжди стане в нагоді в автомобілі. Вага: 1000 г Довжина в розкладеному стані: 58 см Розмір лотка: 21 x 14.5 см Товщина робочої частини: 2.5 мм Розмір у упакованому вигляді: 25 x 18 x 7 см Колір: оливковий

1500грн

Подробно
img
Лопата піхотна саперна Опт також пропонуємо чохол Опт та Роздріб
2023-03-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Лопата Піхотна Саперна добротної якості, перевірена та протестована. Зарекомендувала себе як надійний та міцний помічник. Якість Гарантуємо! Також пропонуємо під дану лопату якісні чохли, матеріал Кордура 1000D на систему MOLLE. Продаємо як в роздріб та і Оптом. Звертайтеся ми на зв’язку! Характеристика: Довжина - 52 см Робоча довжина - 20 см Ширина - 15 см Сталь - ГК 2,0 мм, ст. 3 ПС/СП Вартість в оголошенні вказана за лопату оптом від 1000 шт. Лопата в роздріб 325 грн/Шт Лопата опт від 50 Шт 295 грн Лопата опт від 300 Шт 275 грн Лопата опт від 500 Шт 265грн Лопат опт від 1000 Шт 255 грн Чохол на лопату в роздріб 275 грн/Шт Чохол Опт від 50 Шт 225 грн Чохол Опт від 300 Шт 215 грн Чохол Опт від 500 Шт 205 грн

255грн

Подробно
img
Мала саперна лопата МПЛ 50 Клеймо 3 ялинки 1984 р., саперная лопата
2023-08-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Кількість є. Можливий опт Можна доукомплектувати чохлом Звичайний - 120 гривень, з системою молле - 200 гривень. Відправлення по передоплаті повної або часткової за доставку інше післяплатою . Олх Доставка також можлива . Надсилання новою поштою або укрпоштою . Товщина 2мм ! Клеймо ВТК 1 "3 Ялинки" 1984. Стан: новий. Незамінна річ для військового, автомобіліста, рибалки та туриста. Якісна та надійна лопата. Незамінна для військових, туристів, мисливців і рибалок, автомобілістів, цей інструмент має всі переваги, характерні для армійського екіпірування радянського виробництва. Піхотна лопатка легка, компактна, зручна в роботі та дуже міцна. МПЛ-50 має багато варіантів застосування. Її пряме призначення - самокопання під вогнем супротивника. Крім того, вона відома як вагомий аргумент у рукопашному бою — як ударного, так і метального. Крім цих суто військових функцій, її можна використовувати як звичайну «цивільну» лопату в саду, на городі та взагалі скрізь, де може знадобитися лопата – наприклад, при відкопуванні машини з бездоріжжя. Серед нестандартних варіантів — лопатка може стати в нагоді як сокира, мачете, весло, шини для зламаної кінцівки і навіть сковорідки. Конструкція лопати надійна та практична: лоток лопати зроблений із міцної сталі та покритий чорною фарбою, що захищає від іржі. Лоток міцно приєднаний до міцного дерев'яного живця заклепкою та двома саморізами. Вага інструменту складає 800 грамів. Незамінна річ для військового автомобіліста, рибалки та туриста.

250грн

Подробно
img
Ремінь збройовий триточковий з широким наплічником
2024-04-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Херсон
Ремінь збройовий триточковий з широким наплічником та карабінами В кольорах Мультикам - Койот 100 шт Піксель 4 шт Олива 2 шт Оплата Олх доставка Наложений Повна оплата Предоплата Що можна сказати про них якісні ремені , з ручним наплічником який знімає навантаження ваги . Матеріал міцний Детальні характеристики товару Ширина наплічника - 50 мм товщина - 5 мм; Ремінна стрічка 25 мм – поліпропілен / поліамід; Фурнітура – ацетал (корея), розрив 120+кг; Кріплення на збро.ю - карабінами за антабки ЗСУ форма Плитоноска Шолом Горка Разгрузка Всесезонка форма Міжсезонна форма Лови Бушлат зимовий Куртка зимова Зимняя форма Осенняя форма Зимова форма Осінь форма Осіння форма мультикам Літня форма Британія Летняя форма Британия Футболка мтр Футболка мультикам Футболка кулмакс Футболка хлопок Футболка котон Футболка Футболки Футболки військові Футболки зсу Бушлат Бушлат Мультикам Товстовка військова британская военная форма Кітель мультікам Військова форма з БРИТАНІЇ оригінал, НОВА Британська Парка МТП Убакси Британія Кітель МТП Штани МТП мультікам Дощовик горотекс gorotex (куртка, штани) Парка windproof Штани windproof Фліска Флис Фліска Фліс Фліска Мультикам Бейсболка Панама Гортекс Форма гортекс Підстега Утеплювач Підстьожка Дождьовик Дождевик Парка ЗСУ Комплект форми Комплект убакс штани Комплект форми британки Вітрозахисна куртка зсу Ветровка британка Вітровка зсу Британка ЗСУ Тактичне взуття Тактичні кросівки Берці Штани мтп Британська форма Камуфляжна форма з Британії Військова форма мультикам Військова форма Мультікам Військова форма МТП тактична сорочка убакс кітель мультикам британська військова форма купить китель купить убакс убакс купить купить убакс мультикам убакс олива убакс мультикам купить боевая рубашка зсу купить купить китель зсу купить китель мультикам Військова форма с Британии Військова форма з Британії Військова оригінальна форма з Британії Кітель мтп оригінал мтп форма купить Боевая рубашка зсу купить купить боевую рубашку зсу рубашка зсу сорочка убакс Сорочка китель Убакси мультікам Убакс зсу Боевая рубаха британка Оригинал Британия форма forma mtp Оригінал Британія форма мтр Кителя мультикам Кителя мтп Кителі мультікам Кители мультикам Кітелі мтп Боевая рубашка зсу убакс купить убакс Рубашка убакс m tac Velmet Pig tac 5.11 Балістика

600грн

Подробно
img
Саперна якісна оригінал німецька лопата з чохлом
2023-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Харкове
Саперна лопата німецької якості. ОРИГІНАЛ Вибитий номер виробу на кожні лопаті, на фото видно Надійна військова саперна лопатка, американський дизайн, прийнятий німецьким БУНДЕСВЕРОМ. Лопати нові. Виготовлені повністю з металу, дуже точний і міцний. Легкий, зручний і компактний у складеному вигляді. Він знайде широке практичне застосування не тільки на полігоні, але і в домашньому саду, надзвичайно корисний в автомобілі. Універсальний, крім класичної функції лопати - в розкладеному навпіл, він також виконує роль копалки, гака або кирки (для копання глини або мерзлого ґрунту). Можливість розпилювання коріння, кущів або льоду з двома краями з хвилястими зубами - дуже стійкі до затуплення. Протилежні краї заточені, можна використовувати як сокиру. Загострення та форма вістря полегшує копання, наприклад, у трав’янистому ґрунті. Система складання на три частини. Чохол TSR лопата, кирка, копалка, пила та сокирка в одному лезо з високоякісної сталі ручка і ручка з алюмінію Система кріплення LC2 Колі - OLIV олива копальна частина: 21 х 15 см загальна довжина: приблизно 60 см В чохлі- складеному вигляді: 25 х 17 х 5 см вага з чохлом 1340 кг

1795грн

Подробно
img
Лопата малая саперная. МПЛ, МСЛ 50, лопата автомобильная
2023-05-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Кількість є. Можливий опт Можна доукомплектувати чохлом- 120 гривень Відправлення по передоплаті повної або часткової за доставку інше післяплатою . Олх Доставка також можлива . Надсилання новою поштою або укрпоштою . Товщина 2мм ! Клеймо ВТК 1 "3 Ялинки" 1984. Стан: новий. Незамінна річ для військового, автомобіліста, рибалки та туриста. Якісна та надійна лопата. Незамінна для військових, туристів, мисливців і рибалок, автомобілістів, цей інструмент має всі переваги, характерні для армійського екіпірування радянського виробництва. Піхотна лопатка легка, компактна, зручна в роботі та дуже міцна. МПЛ-50 має багато варіантів застосування. Її пряме призначення - самокопання під вогнем супротивника. Крім того, вона відома як вагомий аргумент у рукопашному бою — як ударного, так і метального. Крім цих суто військових функцій, її можна використовувати як звичайну «цивільну» лопату в саду, на городі та взагалі скрізь, де може знадобитися лопата – наприклад, при відкопуванні машини з бездоріжжя. Серед нестандартних варіантів — лопатка може стати в нагоді як сокира, мачете, весло, шини для зламаної кінцівки і навіть сковорідки. Конструкція лопати надійна та практична: лоток лопати зроблений із міцної сталі та покритий чорною фарбою, що захищає від іржі. Лоток міцно приєднаний до міцного дерев'яного живця заклепкою та двома саморізами. Вага інструменту складає 800 грамів. Незамінна річ для військового автомобіліста, рибалки та туриста.

250грн

Подробно
img
Туристична складна саперна лопата 16 в 1 Kraft&Dele KD10657
2023-03-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Туристична складна саперна лопата 16 в 1 Kraft&Dele KD10657 - один з універсальних інструментів, які можуть стати в нагоді під час будь-якого активного відпочинку, будь то полювання, риболовля, походи або простий пікнік, є лопата. Цей інструмент цінується за багатьма функціями. Лопатою можна розчищати місцевість, закопувати намет, а в деяких випадках використовувати його як сокиру або пилу. Якщо ви збираєтеся в похід, складна лопата просто незамінний помічник. У комплекті зручний та міцний тканинний чохол, який захищає лопату та багажник від пошкоджень та бруду. 0-180° Регульована головка лопати Регульований кут становить 45?/90?/180° Переваги: - Практичність - Компактність - Багатофункціональне використання - Надійність у будь-якій ситуації - Надійна якість виготовлення - Розкладна конструкція Функції інструменту: - Лопата - Мотика - Сокира - Топорище - Пила - Ніж - Кремінь - Свисток - Відкривачка для пляшок - Консервний ніж - Гайковий ключ - Лінійка - Викрутка з плоским лезом - Хрестова викрутка - Склобій - Палиця Розміри: - Загальна довжина: 77 см - Довжина ножа: 10 см Технічні характеристики: - Модель: kd10657 - Стан: новий - Тип: розкладний - Додаткові функції: неслизька ручка (чохол в комплекті) багатофункціональний - Використання: Лопата, молоток, ніж, спила, сокира - Ширина лопати: 13 см - Загальна довжина: 77см - Довжина в складеному вигляді: 20 см - Вага: 0.88 кг - Вага товару в індивідуальній упаковці: 1 кг Відправляємо Новою Поштою та Укрпоштою, оплата можлива при отримані. OLX-доставка вітається. Можливий Гурт та дропшиппінг. Пишіть або телефонуйте буду радий відповісти на Ваші запитання.

930грн

Подробно
img
Лопата универсальная складная саперная походная для авто 11 в 1
2023-08-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Новая. В наличии 2 расцветки: графитная и черная. Акционная цена действует до тех пор - пока товар в наличии. Многофункциональная лопата станет незаменимым помощником во время туристического похода или в экстремальных условиях. Лопата имеет складывающуюся конструкцию, ее легко использовать и транспортировать. Она не занимает много места в инвентаре и имеет небольшой вес. К лопате прилагается сумка для транспортировки. Компактная и удобная В наличии расцветки: графитная, черная, золотистая. Складная туристическая лопата прекрасно подходит для использования в походных условиях. Пользуются такой лопатой, несмотря на ее название, не только туристы, но и автомобилисты, а также любители шашлыков и отдыха на природе. Складная многофункциональная лопата Складная лопата — незаменимое снаряжение в самых различных жизненных ситуациях. Каждый мужчина должен иметь «Тревожный рюкзак», содержащий самое необходимое на все случаи жизни. Одним из таких необходимых предметов является походная лопата-мультитул 11 в 1. Она станет незаменимой при: - путешествии автомобилем - активном отдыхе в горах, лесу, на водоемах - туристических походах - выживании в дикой природе - на охоте и рыбалке - чрезвычайных ситуациях Каким требованиям должно соответствовать универсальное снаряжение? Поскольку такое «имущество» часто нужно переносить на себе, оно должно быть: - легким - удобным в использовании - надежным - долговечным - компактным - решать много задач Всеми этими качествами обладает складная мультифункциональная туристическая лопата 11 в 1. Что она собой представляет? Изготовленная из металла, в собранном состоянии имеет вид обычной лопатки с длинной ручкой. Состоит из 8 небольших частей, в том числе — из 3-х основных. Каждая из основных частей имеет свои насадки на коротких рукоятках: собственно, сама лопата, удобна для использования также в качестве топора отвертка острый нож с зазубренной заточкой обуха, можно применять как стропорез стеклобой. Конструкция полотна лопаты имеет различные оснастки: зубчатая сторона — выполнит функции пилы открывалка пазы (ключи) для откручивания - закручивания болтов и гаек двух разных диаметров. Возможность изменения угла наклона лопаты позволит применять ее как мотыгу. Продуманные размеры, надежные соединения, качественные материалы содействуют длительной и комфортной эксплуатации этого мультитула. С легкостью помещается в багажнике автомобиля. Для хранения и транспортировки в комплекте предусмотрены два удобных, плотных чехла — отдельно для полотна и для разборных составляющих. Наши преимущества: Мы всегда проверяем товар перед отправкой. Все товары поставляются проверенными поставщиками которые так же следят за качеством. Наша компания соблюдает не только закон Украины, но и человеческие отношения, при возникновении споров и претензий со стороны покупателя, наша компания решит проблему в самые короткие сроки. Вы можете приобрести товар в нашем магазине в Киеве или можем отправить Новoй почтой, Укрпочтой в день заказа (если заказ сделан до 17:00). Адрес магазина: бульвар И.Лепсе (В.Гавелла) 18, ТК "Отрадненский" (2 этаж), помещение #1. Больше товара на сайте redkey.in.ua

999грн

Подробно
img
Саперка військова тактична міцна саперна лопатка лопата туристична
2022-12-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Коломия
За цінами звертайтесь в приватні повідомлення. Знижка+ Військова багатофункціональна лопата виживання ціни на 3 фото 69см 77см 93см Є висока ручка 93см В наявності сьогодні відправка По замовленні напишіть яка саме цікавить вас лопатка! ФУНКЦІЇ ІНСТРУМЕНТУ: Лопата Мотика сокира Пила ніж кремінь Свисток Відкривачка для пляшок Обрізувач ременів безпеки Плоска викрутка Викрутка хрестова Склобійник Палиця Багатофункціональна лопата для виживання - це аксесуар, який поєднує в собі багато різних функцій. Він буде незамінний в умовах складної місцевості, на турбазі, таборі або в туристичному поході. Взявши з собою цю зручну лопату, ви можете не тільки копати яму в землі, але й використовувати інші аксесуари, що входять у комплект, такі як гострий ніж, пилка по дереву та наконечник, щоб бити скло та лід. Одного аксесуара достатньо, щоб надати кілька різних функціональних можливостей, які неодмінно знадобляться в складних умовах далеко від цивілізації. Специфікація: Тип: Багатофункціональна лопата для виживання Загальна довжина: 68см/77см/80смрізні види в наявності Довжина ковша: 164 мм Ширина: 130 мм Товщина ковша нерж 2.5 мм Загальна вага: 1100 г Кількість подовжувачів: 3 або 4 Додаткові елементи: склобій, викрутка, ніж, свисток, кресало

1350грн

Подробно
img
Чохол для саперної лопати
2023-11-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Якісні чохли на піхотну, саперну лопату МПЛ. Чохол виконаний з міцного водонепроникного матеріалу Кордура 1000D із системою MOLLE на ремінь/рюкзак. Якість гарантуємо! Перед оформлення Олх доставки, обов'язково зв'яжіться з нами щоб уточнити наявність (пишіть на олх або вайбер) Для швидкого замовлення пишіть на олх або вайбер, або дзвоніть! Характеристикі: Довжина 22см Ширина 17см Чохол для МПЛ саперної лопати Якісний та довговічний Матеріал – Кордура 1000d Система MOLLE Зручно чіпляється на ремінь Іде в двох окрасах «Піксель» та «Мультикам» Можливий опт, надаємо документи для організацій (за потреби). Відправляємо тільки Новою Поштою! Можливо оформити ОЛХ доставку, що являється безпечним видом оплати, а також економія на на післяплаті! Є також в наявності лопати Гарних покупок та Мирного неба нам усім!

150грн

Подробно
img
Лопата малая саперная, МПЛ, МСЛ 50, лопата саперная. малая саперная
2023-09-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
!!Також в наяності чохол ціна 130 грн!! Товщина 2мм ! Клеймо ВТК 1 "3 Ялинки" 1984. Стан: новий. Незамінна річ для військового, автомобіліста, рибалки та туриста. Якісна та надійна лопата. Незамінна для військових, туристів, мисливців і рибалок, автомобілістів, цей інструмент має всі переваги, характерні для армійського екіпірування радянського виробництва. Піхотна лопатка легка, компактна, зручна в роботі та дуже міцна. МПЛ-50 має багато варіантів застосування. Її пряме призначення - самокопання під вогнем супротивника. Крім того, вона відома як вагомий аргумент у рукопашному бою — як ударного, так і метального. Крім цих суто військових функцій, її можна використовувати як звичайну «цивільну» лопату в саду, на городі та взагалі скрізь, де може знадобитися лопата – наприклад, при відкопуванні машини з бездоріжжя. Конструкція лопати надійна та практична: лоток лопати зроблений із міцної сталі та покритий чорною фарбою, що захищає від іржі. Лоток міцно приєднаний до міцного дерев'яного живця заклепкою та двома саморізами. Вага інструменту складає 800 грамів.

200грн

Подробно
img
5 в 1 Туристическая складная саперная лопата, саперка набор туриста
2023-01-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Любите походы, выездные пикники, загородные прогулки?  Возможно, вы заядлый рыбак, турист?  Тогда вам точно следует обзавестись набором туриста!  Туристическая лопатка – незаменимый инструмент для туристов, рыбаков, охотников и автомобилистов. Пригодится на даче и на пикнике. Лопатка компактна, убирается в чехол и не занимает много места. Рукоятка лопаты сделана из металла с обрезиненным покрытием и не подвергается коррозии.  В походе, в дороге, на даче, на пикнике, в автомобиле - везде вы оцените пользу универсальной складной лопаты . Откопать колесо автомобиля, спилить ветки для костра, разбить лед и прочие твердые природные поверхности, открыть бутылку с безрезьбовой крышкой - с такими и аналогичными задачами идеально справится складная походная лопата. Универсальная саперная лопата представляет собой инструмент 5 в 1: - складная лопата; - кирка; - пила; - открывалка для бутылок. Лопата складная универсальная - идеальный помощник как в путешествиях, так и в быту. Саперная лопата послужит отличным подарком любому мужчине, занимающимся активным отдыхом или имеющему автомобиль или дачный участок. Рукоятка складной лопаты оснащена резиновой ручкой, что позволяет безопасно и удобно использовать лопату длительное время. Преимущества:  — удобный и практичный в походных условиях, на отдыхе, охоте, рыбалке и т.д.;  — металлическая рукоятка с резиновой накладкой; — прочная лопата из толстой стали;  Характеристики: - материал изготовления складной лопаты - закаленная сталь; - материал ручки для захвата рукой - резина; - размеры саперной лопаты 415 х 95 х 45 мм; - масса саперной лопаты 356 г; - размер в сложенном состоянии 170 х 120 х 45 мм; - масса лопаты в чехле 400 г. Комплектация:  - лопата;  - чехол.

350грн

Подробно
img
Саперная лопата 11 в 1, складная лопатка туристическая набор выживания
2023-05-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Туристическая лопатка – незаменимый инструмент для туристов, рыбаков, охотников, автомобилистов и военных. Пригодится на даче и на пикнике. Лопатка компактна, убирается в чехол и не занимает много места. Рукоятка лопаты сделана из металла с обрезиненным покрытием и не подвергается коррозии.  В походе, в дороге, на даче, на пикнике, в автомобиле - везде вы оцените пользу универсальной складной лопаты. Откопать колесо автомобиля, спилить ветки для костра, разбить лед и прочие твердые природные поверхности, открыть бутылку с безрезьбовой крышкой - с такими и аналогичными задачами идеально справится складная походная лопата. Универсальная саперная лопата представляет собой инструмент 11в 1: - Лопата; - Нож; - Пила;  - Огниво, - Свисток - Чехол на лопату и рукоять - Отвертка - Стеклобой - Топор - Накидной гаечный ключ трех разных размеров Лопата складная универсальная - идеальный помощник как в путешествиях, так и в быту. Саперная лопата послужит отличным подарком любому мужчине, занимающимся активным отдыхом или имеющему автомобиль или дачный участок. Рукоятка складной лопаты оснащена резиновой ручкой, что позволяет безопасно и удобно использовать лопату длительное время. Преимущества:  - удобный и практичный в походных условиях, на отдыхе, охоте, рыбалке и т.д.;  - металлическая рукоятка; - прочная лопата из толстой стали;  Характеристики: - материал изготовления складной лопаты нержавеющая сталь 3CR13; - Материал ручки: алюминиевый сплав; - Общая длина саперной лопаты с ручкой 75 см - Длина лопаты: 16,5 см; - Ширина лопаты: 13 см; - Толщина лопаты: 0,22 см - масса лопаты в чехле 1000 г. Комплектация:  - лопата;  - чехол 2шт - рукоять - Нож - Свисток-огниво - Стеклобой * Цвет или оттенок изделия на фотографии может отличаться от реального. * Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления. * Магазин не несет ответственности за изменения внесенные производителем.

1500грн

Подробно
img
Лопата складна Mil-tec, саперка
2023-08-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Лопата Mil-tec Зелена саперка Mil-tec Mil-Tec TSR Артикул товару: 15520100 Складна саперна лопата армії Бундесверу – це незамінна річ при виконання спецзавдань. Лопата складається і зменшує свої розміри втричі. Спеціальний чохол дозволяє закріпити її на рюкзаку або ремені. Лопата зручно лягає в руку, що дозволяє швидко робити підкопи з мінімальним навантаженням на руки. Надійний розкладний механізм не дає лопатці незаплановано складатися під час роботи. У складеному стані вона має довжину всього 23 див. Особливості: Чехол для переноски в сложенном состоянии. Крепления на рюкзак или пояс. Острая рабочая часть для любой почвы. Пила для распиливания дерева. Надежный раскладной механизм. Характеристики: Длина в разложенном состоянии: 58 см. Длина в сложенном состоянии: 23 см. Ширина: 17 см. Вес: 1,25 кг. Материал: сталь. Материал ручки: сталь. Производитель: Mil Tec, Германия. Огляд складаний лопати Бундесверу від компанії Міл-Тек   Лопатка комплектується спеціальним чохлом, куди вона вставляється в складеному положенні. Чохол дозволить переносити інструмент в сумці або рюкзаку без побоювання, що лезо проріже підкладку, зашкодить інші речі. З тильного боку підсумки передбачені дві металеві кліпси, що дозволяють кріпити його на поясі, рюкзаку або Молле-спорядженні. Виготовлений чохол з щільного, непромокального і стійкого до зносу матеріалу, закривається клапаном на двох кнопках.   У складеному вигляді довжина лопати зменшується більш ніж удвічі. При необхідності її можна помістити у широкий стегнах кишеню штанів в стилі «карго».   Розкладається інструмент одним рухом. Короткий черешок просто відкидається назад. Щоб закріпити лопату в робочому положенні, потрібно закрутити широке рельєфне кільце на черешку. Довжина розкладеного інструменту оптимальна для того, щоб копати. На кінці руків'я зроблена дельтоподібного і з подпальцевыми виїмками, щоб за неї зручніше було триматися. При такому дизайні зменшується навантаження на руку.   Оскільки лопата складається з трьох частин, її можна розкласти по-різному. Зокрема, у вигляді совка – щоб вигрібати з ями землю, сміття. Можливий кут нахилу: 45 і 90 градусів.   Полотно п'ятикутною. На двох його гранях є акуратна насічка. З її допомогою простіше рубати коріння, перепиливать гілки. Трикутне навершя леза зручно для здійснення колючих дій.   Міцна конструкція. Ручка до лезу приєднана надійно – заклепана. Від ударів кріплення не випадуть. У зафіксованому вигляді інструмент абсолютно не люфтить, довільно під час роботи він не складеться. За відгуками, бундесверовскую лопату дуже складно зламати. Товсте лезо – близько 3 мм. гартована Сталь.   Інструмент покритий темно-зеленою фарбою. Вона усуває відблиски на сонці, захищає метал від відколів і іржавіння. Лопату можна використовувати при різних погодних умовах і на грунті з різним ступенем кислотності. Рекомендуємо купити армійську складну лопату автолюбителям. Взимку відкопати колеса, засипані снігом, з її допомогою не складе проблеми. Optovu4ok : ми компанія яка займається поставками військового мілітарі Mil-tec та робочої амуніції REIS і тд. в Україну, за оптовими і найдешевшими цінами. За всіма деталями та умовами співпраці запитуйте за номером телефону.

1150грн

Подробно
img
Німецька саперна складна військова лопата MFH. Саперка лопатка.ЯКІСТЬ!
2023-07-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
ТІЛЬКИ ОРИГІНАЛ!! Саперна лопата Бундесвера (армії Німеччини) виготовлена по стандартам НАТО, міцна, легка, та має невеликі розміри, що дозволяє носити її в рюкзаку. Саперна лопатка має кріплення ALICE на ремінь, або ж на спорядження! В комплекті йде з міцним пластиковим чохлом! Незамінна річ в походах, в автомобілі, а також для ТрО, та ЗСУ Технічна інформація: Вага: 1250 г. Довжина в розкладеному стані: 59 см. Розмір лотка : 21 см x 14,5 см. Товщина робочої частини: 2,5 мм. Розмір в упакованому вигляді: 25 x 18 x 7 см. Кріплення ALICE Колір: оливковий. Також дивіться «Всі оголошення автора» є інші необхідні тактичні товари !

990грн

Подробно
img
Саперная,туристическая,портативная лопата
2023-04-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Нова,в наявності Портативна,тактична,багатофункціональна лопата з чохлом.Лопатка підійде в різних цілях.Завдяки компактним розмірам,зручно брати в похід.Також можливо використовувати в армійських цілях,садівництві. - - - - - Мини лопата,лопатка,лопатка в поход,туристическая лопатка,тактическая лопата,набор туриста,лопата садовода,сапёрная лопата,лопата с чехлом,туристический набор

250грн

Подробно
img
Саперна лопата, мала піхотна лопата, саперка, саперная лопата
2023-10-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Компактна та зручна саперна лопатка власного виробництва, виготовлена з високоякісної сталі 65Г, держак з натурального дерева. Характеристики: Довжина - 49 см Ширина - 15 см Робоча довжина - 18 см Матеріал - сталь 65Г/натуральне дерево, порошкове фарбування. Вага: 550 г Можна укомплектувати чохлом із водонепроникної тканини ОКСФОРД: ?????з чохлом MOLLE - 590 грн з чохлом на ремінь - 560 грн Характеристики підсумку: ширина – 15.5см довжина -18 см застібки - ФАСТЕКС кріплення - MOLLE матеріал - тканина ОКСФОРД Приймаємо замовлення на виготовлення, на потрібну вам кількість. За додатковою інформацією вертайтесь в дірект або за номером телефону

360грн

Подробно
img
Саперна лопата саперка тактична туристична мультитул багатофункційна
2023-03-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Коломия
Саперна лопата саперка тактична туристична мультитул багатофункційна. Міцна, якісна. Розміри: Загальна довжина 76см Складена 20х17см Вага 1.1кг Товщина лопати 2мм Незважаючи на те, що виглядає як звичайна складна лопата, вона відрізняється кількістю доступних інструментів! Лопата заповнена ДВАНАДЦЯТЬМА різними елементами, кожен з яких ви будете використовувати по-різному! Лопата Гачок Мотика Сокира Пилка Консервний ніж Накидний ключ трьох різних розмірів Ніж з пилкою і відкривачкою Свисток Кремінь Склобій Палиця

1190грн

Подробно
img
Складна міні саперна лопата MFH Olive
2024-01-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Рудки
Складна міні саперна лопата MFH Olive Мінімалістична складна лопата MFH виготовлена ??з нержавіючої сталі та має дизайн у стилі армії США. Лопата має конструкцію, яка складається на три частини. Зігнута під кутом 90° деталь, що закінчується лопатою, також відмінно працює як мотика, а завдяки зубчастому лезу, розташованому на одному з країв, знаряддя можна використовувати в якості пилки. Разом з лопатою в набір входить спеціальний чохол, який після складання виробу робить лопату надзвичайно зручною для транспортування. Характеристики: Виробник: MFH, Німеччина Модель: міні складна лопата Колір: олива Додаткове використання: пила, сапа Матеріал: нержавіюча сталь Розмір леза: 15,5 х 11 см Розміри (в складеному вигляді): 20 х 13 х 5 см Вага: 680г

630грн

Подробно
img
Тактична Складна Лопата Mil-Tec Type Mini, саперна лопата мультикам
2022-12-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Івано-Франківськ
Багатофункціональна лопата для виживання – це один предмет, який поєднує безліч різних функцій. Він буде незамінним у важких умовах, коли ви вирушаєте у похід, нічліг у таборі чи поході. Взявши з собою цю зручну похідну лопату, ви зможете не тільки копати ями в землі, а й скористатися іншими аксесуарами, такими як острий ніж, невелика пилка по дереву та насадка для розбивання скла та льоду. Особливості: Висока якість матеріалів: сплав титану та нержавіючої сталі марки 440C • Стійкість до корозії та інших ушкоджень • Можливість скласти ківш – економія місця Характеристики: • Тип: Багатофункціональна лопата для виживання • Загальна довжина: 370 мм • Довжина ковша: 120 мм. • Ширина: 90 мм Крім прямого призначення складана лопата може бути використана як пилка, кирка, сокира, крім того в комплекті є такі пристрої: розвідний ключ на 10, 12, 14 пила. Зміст набору: • 1 лопата для виживання • чохол Посилена головка лопати із загартованої сталі роблять лопату надпотужним інструментом, на який можна покластися у будь-якій ситуації. • Складна та легка конструкція робить лопату зручною для перенесення та зберігання, тому ви можете зберігати її будь-де.

599грн

Подробно
img
Саперна Лопата Саперка Військова Перевірена в Ділі! МПЛ
2022-12-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Лопатка саперна – займає мінімум місця в багажнику авто і завжди буде під рукою в потрібний момент. Виготовлена з якісної сталі, ручка з натурального дерева. Якісна та довговічна, стійка до корозії, гарно витримує навантаження Перевірена в ділі нашими хлопцями ЗСУ зворотній зв’язок добрий! Розміри: Довжина – 52 см Робоча довжина – 20 см Ширина – 15 см Можна доукомплектувати чохлом Наш Інстаграм: podarki_men_ua

325грн

Подробно
img
МСЛ, МПЛ, саперна лопата , пехотная лопата , лопата піхотна
2024-05-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Мала піхотна лопата Довжина - 56 см Ширина - 14 см Дерев'яна ручка, гарний метал порошкова покраска.

145грн

Подробно
img
Лопата універсальна, складна, 16-в-1
2023-06-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Є багато іншого дивись усі оголошення автора. У комплекті йде ніж і викрутка та свисток. Багатофункціональна лопата стане незамінним помічником під час туристичного походу або в екстремальних умовах. Лопата має конструкцію, що складається, її легко використовувати і транспортувати. Вона не займає багато місця в інвентарі і має невелику вагу. До лопати додається сумка для транспортування. Компактна та зручна Складна туристична лопата чудово підходить як для роботи в саду та городі, так і для використання в похідних умовах. Користуються такою лопатою, незважаючи на її назву, не тільки туристи, а й автомобілісти, і дачники, а також любителі шашликів та відпочинку на природі. Складна тактична лопата - незамінне спорядження в різних життєвих ситуаціях. Кожен чоловік повинен мати «Тривожний рюкзак», що містить найнеобхідніше на всі випадки життя. Одним з таких необхідних предметів є похідна лопата мультитул 16-1. Вона стане незамінною при: - подорожі автомобілем - активному відпочинку в горах, лісі, на водоймах - туристичних походах - виживання в дикій природі - на полюванні та риболовлі - надзвичайних ситуаціях - нападі, бойових діях, катастрофах. Яким вимогам має відповідати універсальне спорядження? Оскільки таке «майно» часто потрібно переносити на собі, воно має бути: - легким - зручним у використанні - надійним - Довговічним - компактним - вирішувати багато завдань Всіми цими якостями володіє складна мультифункціональна туристична лопата 16-в-1. Що вона є? Виготовлена з металу, у зібраному стані має вигляд звичайної лопатки із довгою ручкою. Складається з 8 невеликих частин, у тому числі з 3-х основних. Кожна з основних частин має свої насадки на коротких рукоятках: - власне, сама лопатка, зручна для використання також як сокири - викрутка - гострий ніж із зазубреною заточкою обуха, можна застосовувати як стропоріз - склобій. Конструкція полотна лопати має різні оснастки: - Зубчаста сторона - виконає функції пили - Відкривалка - Пази (ключі) для відкручування-закручування болтів і гайок двох різних діаметрів. Можливість зміни кута нахилу лопати дозволить застосовувати її як мотику. Продумані розміри, надійні з'єднання, якісні матеріали сприяють тривалій та комфортній експлуатації цього мультитулу. З легкістю поміщається у багажнику автомобіля. Для зберігання та транспортування в комплекті передбачено два зручні, щільні чохли — окремо для полотна та для розбірних складових.

945грн

Подробно
img
Саперка саперна лопатка німецька військова Miltec Mil Tec BUNDESWEHR б
2023-04-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Коломия
В наявності кожного дня відправлення ОРИГІНАЛ Вибитий номер виробу на кожні лопаті, на фото видно Наійна військова саперна лопатка, американський дизайн, прийнятий німецьким БУНДЕСВЕРОМ. Новий, стан заводський. Виготовлений повністю з металу, дуже точний і міцний. Легкий, зручний і компактний у складеному вигляді. Він знайде широке практичне застосування не тільки на полігоні, але і в домашньому саду, надзвичайно корисний в автомобілі. Універсальний, крім класичної функції лопати - в розкладеному навпіл, він також виконує роль копалки, гака або кирки (для копання глини або мерзлого ґрунту). Можливість розпилювання коріння, кущів або льоду з двома краями з хвилястими зубами - дуже стійкі до затуплення. Протилежні краї заточені, можна використовувати як сокиру. Загострення та форма вістря полегшує копання, наприклад, у трав’янистому ґрунті. Система складання на три частини для невеликих габаритів, лопата складається під розмір головки (копаючої частини). Робоча частина виготовлена ??з високоякісної сталі, контурна форма підвищує механічну міцність. Покрита фарбою маскуючого кольору, яка додатково захищає від корозії. Верхні краї лопати загнуті, що дає можливість встромити лезо башмаком і закопатися в твердий грунт. Складна ручка і ручка з легкого і міцного алюмінію. Замок оснащений натискною пружиною. Контурна легка ручка значно полегшує роботу. Елементи з'єднані суцільними заклепками і самоконтрящимися гвинтами (люфт відсутній). Покриття фарбою маскуючого кольору, що додатково захищає від корозії. У комплект входить новий корпус TSR з гнучкого пластику. Чохол оснащений системою LC2 - його можна кріпити на пояс або спорядження. Закривається міцними засувками з нержавіючої сталі, отвори для зливу води з внутрішньої сторони кришки на випадок затоплення. новий, стан заводський Чохол TSR лопата, кирка, копалка, пила та сокирка в одному лезо з високоякісної сталі ручка і ручка з алюмінію Система кріплення LC2 Колі - OLIV олива копальна частина: 21 х 15 см загальна довжина: приблизно 60 см В чохлі- складеному вигляді: 25 х 17 х 5 см вага з чохлом 1340 кг

1750грн

Подробно
img
Лопата тактична саперна
2023-08-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Багатофункціональна складана військова лопата для виживання Багатозадачний інструмент завдяки своїм функціям ідеально підходить для будь-яких умов, таких як: • повнорозмірна лопата • зручна лопата • пила • мотика • ніж • сокирач • відкривачка для пляшок • гвинтовий ключ • нападник • трут • свисток Багатофункціональна лопата є незамінним помічником при роботі в саду, поході, в лісі та в багатьох інших обставинах. Завдяки невеликому розміру в складеному вигляді і двом практичним чохлам, він не займає багато місця і може бути завжди під рукою - вдома або в машині. Такий гаджет, завдяки широкому спектру застосування, є чудовою ідеєю подарунка для кожного чоловіка! Специфікація: • Колір лопатки: чорна • Колір чохлів: Хакі • Матеріал: сталь, алюміній • Загальна довжина: 93 см • Розміри лопати: 13 х 18 см Є опт!!!!

600грн

Подробно
img
Лопата саперна туристична Tesla Мультифункціональна
2023-03-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Всі Фото лопати реальні. Лопата міцна та надійна і дуже гарно виглядає – ідеальний подарунок. Лопата розкладна і складається з 3-х секцій, їх можна комбінувати в залежності, який вам розмір потрібний. Ідеально підійде: - Для полювання. - Для кемпінгу. - Для туризму. - Для автомобіля. Комплектація: -Лопата (Голова).на якій є загострена частина, пилка, стропоріз та 3-и отвори під гайки. -3-и секції. - лезо , на якому є пилка і відкривачка. - склобій. - Огниво (Кресало). Секції мають рифлені насічки, які утворюють гарний візерунок. Лопата не ковзає в руках, та надійно і зручно лежить в них. На кожній секції є резинові прокладки , які допомагають герметично та надійно з’єднуватись між собою. Голова лопати має 3-и положення: 1-е положення - використовується, як звичайна лопата. 2-е положення Кирка - Голову лопати можна зафіксувати під 90 градусів. 3-є положення Кирка - Голову лопати можна зафіксувати під 45 градусів. Права частина голови - Загострена і використовується щоб перерубувати невеликі поліна чи гілки Ліва Частина голови - Гостра ПИЛКА. Над пилкою знаходиться СТРОПОРІЗ. Ще є отвори під 3-и різні розміри гайок. Лезо має різьбу, та вкручується в одну із секцій лопати. Тобто можна зробити 2-х секційну лопати+ лезо з ручкою. Це дуже зручно, тому що ви отримуєте відразу 2-а інструменти, якими можна користуватись окремо. За допомогою огнива, можна розпалити вогнище за будь-якої погоди. Склобоєм можна наносити удари. Характеристики: Марка Сталі - 3Cr13. Колір Секцій – Чорний. Колір голови – Сірий матовий (напилений). Загальна Довжина лопати – 75 см. Виробник – Якісний Китай. Відправка: - ОЛХ доставка ( Нова Пошта ). - Нова Пошта - ( Наложений платіж ). - Самовивіз м.Львів Можливий Опт , за деталями пишіть , або дзвоніть

750грн

Подробно
img
Складна лопата,саперна лопата Shovel Mini + чохол. Колір: зелений
2023-08-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Туристична складна міні-лопата – багатофункціональний інструмент, який відмінно підходить як для роботи в саду та городі, так і для використання в похідних умовах. ВІДПРАВКА НАЛОЖНИМ ПЛАТИЖЕМ.. ПРАКТИЧНА ТА КОМПАКТНА Ручка має прогумовану вставку, що гарантує комфортне використання.   Така лопата підходить не лише туристам, а й водіям, і дачникам, а також любителям шашликів та відпочинку на природі. У складеному стані лопата має компактні розміри, адже ручка виробу складається вдвічі. Це дозволяє легко запакувати інструмент у похід, на пляж або в сад. В комплект входить зручний чохол для перенесення та зберігання. КІВШ ІЗ МІЦНОЇ СТАЛІ Робоча частина лопати виготовлена із сталі. На одній стороні леза є зазубрена поверхня, що дозволяє використовувати його для відпилювання легких гілок. Також на ковші знаходиться відкритка для пляшок, яка дозволить з легкістю відкрити улюблений напій. Ця модель також має кирку, завдяки чому лопата стає більш практичною і підходить для робіт з каменем, щільним кам’янистим грунтом. Також кирку можна використовувати у будівництві.

205грн

Подробно
img
Лопата саперна туристична Tesla ТОП якість
2024-01-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Опт При замовленні від 10 шт ціна 490 грн Всі Фото лопати реальні. Лопата міцна та надійна і дуже гарно виглядає. Лопата розкладна і складається з 3-х секцій, їх можна комбінувати в залежності, який вам розмір потрібний. Ідеально підійде: - Для полювання. - Для кемпінгу. - Для туризму. - Для автомобіля. Комплектація: -Лопата (Голова).на якій є загострена частина, пилка, стропоріз та 3-и отвори під гайки. -3-и секції. - лезо , на якому є пилка і відкривачка. - склобій. - Огниво (Кресало). Секції мають рифлені насічки, які утворюють гарний візерунок. Лопата не ковзає в руках, та надійно і зручно лежить в них. На кожній секції є резинові прокладки , які допомагають герметично та надійно з’єднуватись між собою. Голова лопати має 3-и положення: 1-е положення - використовується, як звичайна лопата. 2-е положення Кирка - Голову лопати можна зафіксувати під 90 градусів. 3-є положення Кирка - Голову лопати можна зафіксувати під 45 градусів. Права частина голови - Загострена і використовується щоб перерубувати невеликі поліна чи гілки Ліва Частина голови - Гостра ПИЛКА. Над пилкою знаходиться СТРОПОРІЗ. Ще є отвори під 3-и різні розміри гайок. Лезо має різьбу, та вкручується в одну із секцій лопати. Тобто можна зробити 2-х секційну лопати+ лезо з ручкою. Це дуже зручно, тому що ви отримуєте відразу 2-а інструменти, якими можна користуватись окремо. За допомогою огнива, можна розпалити вогнище за будь-якої погоди. Склобоєм можна наносити удари. Характеристики: Марка Сталі - 3Cr13. Колір Секцій – Чорний. Колір голови – Сірий матовий (напилений). Загальна Довжина лопати – 75 см. Виробник – Якісний Китай. Відправка: - ОЛХ доставка ( Нова Пошта ). - Нова Пошта - ( Наложений платіж ). - Самовивіз м.Львів За деталями пишіть , або дзвоніть

550грн

Подробно
img
Розпродаж! Лопата саперна туристична Tesla ТОП якість
2024-05-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Опт При замовленні від 10 шт ціна 490 грн Всі Фото лопати реальні. Лопата міцна та надійна і дуже гарно виглядає. Лопата розкладна і складається з 3-х секцій, їх можна комбінувати в залежності, який вам розмір потрібний. Ідеально підійде: - Для полювання. - Для кемпінгу. - Для туризму. - Для автомобіля. Комплектація: -Лопата (Голова).на якій є загострена частина, пилка, стропоріз та 3-и отвори під гайки. -3-и секції. - лезо , на якому є пилка і відкривачка. - склобій. - Огниво (Кресало). Секції мають рифлені насічки, які утворюють гарний візерунок. Лопата не ковзає в руках, та надійно і зручно лежить в них. На кожній секції є резинові прокладки , які допомагають герметично та надійно з’єднуватись між собою. Голова лопати має 3-и положення: 1-е положення - використовується, як звичайна лопата. 2-е положення Кирка - Голову лопати можна зафіксувати під 90 градусів. 3-є положення Кирка - Голову лопати можна зафіксувати під 45 градусів. Права частина голови - Загострена і використовується щоб перерубувати невеликі поліна чи гілки Ліва Частина голови - Гостра ПИЛКА. Над пилкою знаходиться СТРОПОРІЗ. Ще є отвори під 3-и різні розміри гайок. Лезо має різьбу, та вкручується в одну із секцій лопати. Тобто можна зробити 2-х секційну лопати+ лезо з ручкою. Це дуже зручно, тому що ви отримуєте відразу 2-а інструменти, якими можна користуватись окремо. За допомогою огнива, можна розпалити вогнище за будь-якої погоди. Склобоєм можна наносити удари. Характеристики: Марка Сталі - 3Cr13. Колір Секцій – Чорний. Колір голови – Сірий матовий (напилений). Загальна Довжина лопати – 75 см. Виробник – Якісний Китай. Відправка: - ОЛХ доставка ( Нова Пошта ). - Нова Пошта - ( Наложений платіж ). - Самовивіз м.Львів За деталями пишіть , або дзвоніть

550грн

Подробно
img
Универсальный туристический набор лопата, топор, нож, пила 4 в 1
2023-01-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Количество товара ограничено. Отправка преимущественно Промоплатой или наложенным платежом с авансом от 100 грн. или после оплаты на счет или карту. Складная лопата Очень легкая и компактная складная саперная лопатка. Вес лопаты всего 400 г, занимает очень мало места. Поставляется в зеленом армейском камуфляжном чехле, приспособленном для крепления на пояс. Также выполняет функцию открывалки пивных бутылок. Одна из самых компактных складных саперных лопат на рынке. Купите и не пожалеете - обязательный атрибут рюкзака выживальщика! Компактная и удобная Складная туристическая лопата прекрасно подходит как для работы в саду и огороде, так и для использования в походных условиях. Пользуются такой лопатой, несмотря на ее название, не только туристы, но и автомобилисты, и дачники а также любители шашлыков и отдыха на природе. Рабочая часть лопаты изготовлена из стали. Черенок лопаты имеет мягкий прорезиненный наконечник, обеспечивающий удобный захват. В сложенном виде туристическая лопата хранится в матерчатом камуфляжном чехле, который входит в комплект. Характеристики: Материал: закаленная сталь, резина. - Прочная стальная конструкция ручки из твердой резины - Острый нож и пила прячутся ручке лопаты - Защитный чехол - Лопата длина: 44cm * Лопата 12 х 17,5 см - Топор 13,3 х 9.6cm - Пила 23,5 х 1.9cm - Нож 22,3 х 1.8cm : съемная ручка с пилой и ножом, лопата, топор, защитная сумка. Наши преимущества: - Мы проверяем весь товар на целостность и работоспособность перед отправкой - Самые низкие цены в Украине - На рынке Украины более 5- лет Вы можете приобрести товар в нашем магазине в Киеве или можем отправить Новoй почтой, Укрпочтой в день заказа (если заказ сделан до 15:00). магазина: бульвар И.Лепсе (В.Гавелла) 18, ТК "Отрадненский" (2 этаж), помещение 17-18. товара на сайте redkey.in.ua

599грн

Подробно
img
ОПТ! Лопата Han-Wild 24 в 1 складная тактическая саперная
2023-03-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Приветствуем Вас в нашем Интерне-магазине! Мы - магазин качественных товаров "viber-shop.". Занимаемся товарами разных направлений на протяжении 5 лет. Наш сайт: viber-shop.com.ua ВЕСЬ ТОВАР НОВЫЙ, и имеет гарантию 14 дней(на отдельные позиции гарантия 12 месяцев), все ФОТОГРАФИИ соответствуют действительности. Есть САМОВЫВОЗ В Одессе, (уточняйте у оператора) Пересылка по Украине через "Новая почта", "УКРПОЧТА","Meest","Deliveri" В нашем магазине действует безопасная сделка OLX доставка! Способы оплаты: оплата при получении (наложенный платеж) и ОЛХ-доставка (жмите "Купить с доставкой" в нашем объявлении) ЦЕНА Указана ЗА ОПТ 690 ГРН. В розницу 750грн Лопата Han-Wild 24 в 1 складная тактическая туристическая саперная Цвета в наличии: серебро, черная, бронза. Производитель Польша Производитель: Han-Wild Страна производитель: Польша Общий вес: 1.25кг Длина: 67 Состояние: Новое Длина рукоятки: 45 Тип рукоятки: Съемная Материал рукоятки: Нержавеющая сталь Материал рабочей части: Нержавеющая сталь Длина рабочей части: 16.5 Ширина рабочей части: 13 Количество инструментов в наборе, шт: 16 (лопата, мотыга, отвертка, свисток, стеклобой, скребок, острог для рыбы, открывалка, тактическая бита, ручка для отвертки, кремень, универсальный н Длина лезвия ножа, см: 8.8 Толщина стали 2.5мм Складная многофункциональная лопата от Han-Wild Складная тактическая лопата — незаменимое снаряжение в самых различных жизненных ситуациях. Каждый мужчина должен иметь «Тревожный рюкзак», содержащий самое необходимое на все случаи жизни. Одним из таких необходимых предметов является походная лопата мультитул Han-Wild 24-в-1. Она станет незаменимой при: путешествии автомобилем активном отдыхе в горах, лесу, на водоемах туристических походах выживании в дикой природе на охоте и рыбалке чрезвычайных ситуациях — нападении, боевых действиях, катастрофах. Каким требованиям должно соответствовать универсальное снаряжение? Поскольку такое «имущество» часто нужно переносить на себе, оно должно быть: легким удобным в использовании надежным долговечным компактным решать много задач Всеми этими качествами обладает складная мультифункциональная туристическая лопата Han-Wild 24-в-1. Что она собой представляет? Изготовленная из металла, в собранном состоянии имеет вид обычной лопатки с длинной ручкой. Состоит из 8 небольших частей, в том числе — из 3-х основных. Каждая из основных частей имеет свои насадки на коротких рукоятках: собственно, сама лопатка, удобна для использования также в качестве топора отвертка острый нож с зазубренной заточкой обуха, можно применять как стропорез стеклобой. и тд. Конструкция полотна лопаты имеет различные оснастки: зубчатая сторона — выполнит функции пилы открывалка пазы (ключи) для откручивания-закручивания болтов и гаек двух разных диаметров. Возможность изменения угла наклона лопаты позволит применять ее как мотыгу. Продуманные размеры, надежные соединения, качественные материалы содействуют длительной и комфортной эксплуатации этого мультитула. С легкостью помещается в багажнике автомобиля. Для хранения и транспортировки в комплекте предусмотрены два удобных, плотных чехла — отдельно для полотна и для разборных составляющих. • САМОВЫВОЗ ИЗ МАГАЗИНА Есть возможность посмотреть и протестировать товар, который находится по адресу: Одесса ул Базовая 16 (7км) • СПОСОБЫ ДОСТАВКИ И ОПЛАТЫ • ДОСТАВКА 1. Новая Почта - отправка каждый день, кроме Вс. 2. Укр. Почта 3. ОЛХ Доставка • ОПЛАТА 1. Предоплата на карту Приват Банка Visa, Mastercard. Оплачивайте не выходя из дома и экономьте деньги на доставке. 2. Наличный расчет в магазине. Оплачивайте товар после проверки и тестирования. 3. Наложенный платеж "Новая почта". Оплачивайте товар в отделении после проверки. • ПОЧЕМУ СТОИТ КУПИТЬ ИМЕННО У НАС! - Мы являемся прямыми поставщиками товаров, поэтому у нас минимальные цены на рынке. - Перед отправкой каждый товар проходит проверку качества и работоспособности. - Вы получите профессиональную консультацию по всем интересующим вас вопросам. - Мы предоставляем гарантию на все группы товаров. - Возврат и обмен согласно Закону Украины "О Защите прав потребителей" в течении 14 дней с момента покупки. - Мы находимся на рынке более 10 лет и являемся экспертами в области электроники. • ГАРАНТИЯ - На каждый товар в нашем интернет-магазине предоставляется гарантия, которая подтверждается гарантийным талоном с мокрой печатью. - Ремонт и обслуживание производится нашим собственным сервисным центром в кратчайшие сроки.

690грн

Подробно
img
Мала саперна лопата і чохол у комплекті /МПЛ/ МСЛ /мала піхотна лопата
2023-03-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Кам'янець-Подільський
Багатофункціональний та надійний ручний інструмент, який використовується військовими для самоокопування під вогнем, а також під час самозахисту і метання по ворогу. Також зручно користуватись у побуті, туризмі. Є назамінною річчю для автомобіліста. Сучасне порошкове фарбування лопати, захищає метал від іржі, хімічних та механічних впливів. Тому порошкове фарбування сталі – найкраще рішення для захисту матеріалу, а також надає інструменту естетичного зовнішнього вигляду. Це сучасне виготовлення, з гарячокатаної сталі 3, товщина металу 2.0 мм.. Саперка надійна і міцна. Чохол для саперної лопати відшитий з водонепроникного oksford. Краї виробу оформлені якісною стропою, тому ваша заточена лопата не проріже дно. Застібки на чохлі, напівавтоматичний - ФАСТЕКС, завдяки якому він дуже швидко розстібається в екстремальних умовах, тому його і використовують у військовій амуніції. Дивіться інші мої оголошення.

480грн

Подробно
img
Лопата піхотна саперна + чохол Опт та Роздріб
2023-05-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Лопата Піхотна Саперна добротної якості, перевірена та протестована. Зарекомендувала себе як надійний та міцний помічник. Якість Гарантуємо! Також пропонуємо під дану лопату якісні чохли, матеріал Кордура 1000D на систему MOLLE. Продаємо як в роздріб та і Оптом. Звертайтеся ми на зв’язку! Характеристика: Довжина - 52 см Робоча довжина - 20 см Ширина - 15 см Сталь - ГК 2,0 мм, ст. 3 ПС/СП Опт від 50 шт. Вартість уточнюйте.

575грн

Подробно
img
Саперна лопата 4 в 1 з сокирою, пилкою та ножем | Набір для виживання
2022-12-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Складна лопата 4 в 1 | Військова портативна сокира | Набор ля выживания | Сапёрная лопата Комплект дуже компактний, мобільний та легкий у використанні. В наборі: металева трубка з прогумованою ручкою, насадки - топорище, лопата, штик-ніж (багнет-ніж) та пилка ховаються в ручці. Чохол з щільної тканини для безпечного транспортування і зберігання, має кріплення для носіння на поясі, що дуже зручно. Код товару : 1351 Доставка НП 1-3 дні. Є ОПТ (ГУРТ) Ознайомитись з каталогом можливо в Telegram каналі – uarmyua

1590грн

Подробно
img
Туристична Саперна Багатофункціональна Лопата Мультитул 16в1. Тактична
2022-12-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
ВСІ фото товару реальні! Зроблено з реального інструменту. Ви отримаєте бензопилу 1: 1 як на фото. Доставка новою поштою! Оплата товара на пошті після перевірки (наложений платіж) Багатофункціональна туристична лопата від Han-Wild Тактична лопата — незамінна зброя в різних життєвих ситуаціях. Кожен чоловік повинен мати «Тривожний рюкзак», що містить найнеобхідніше для всіх випадків життя. Одним із таких потрібних предметів є похідна лопата мультитул Han-Wild 16-в-1. Характеристики: Виробник: Han-Wild Країна виробник: Китай Загальна вага: 924 грам Довжина: 67 см. Стан: Новий Довжина рукоятки: 45 см. Тип рукоятки: Знімна Матеріал рукоятки: Нержавіюча сталь Матеріал робочої частини: Нержавіюча сталь Довжина робочої частини: 16.5 см. Ширина робочої частини: 13 см. Кількість у наборі інструментів, шт: 16 (лопата, мотика, викрутка, свисток, склобій, скребок, острог для риби, відкривалка, тактична біта, ручка для викрутки, кремінь, універсальний Довжина леза ножа: 9 см. Вона стане незамінною при: Подорож на автомобілі Активний відпочинок у горах, лісі, на водоймах Туристичні походи Виживання у дикій природі на полюванні та рибалці у надзвичайних ситуаціях – напад, бойові дії, катастрофи. Яким вимогам має відповідати універсальне спорядження? Оскільки таке «майно» часто потрібно переносити на собі, воно має бути: легким Зручним у використанні Надійним Довговічним

849грн

Подробно
img
Саперна лопата, туристична, кемпінг, складна (зелений)
2023-05-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Львов
Туристична складна міні-лопата – багатофункціональний інструмент, який відмінно підходить як для роботи в саду та городі, так і для використання в похідних умовах. Ручка має прогумовану вставку, що гарантує комфортне використання. Така лопата підходить не лише туристам, а й водіям, і дачникам, а також любителям шашликів та відпочинку на природі. У складеному стані лопата має компактні розміри, адже ручка виробу складається вдвічі. Це дозволяє легко запакувати інструмент у похід, на пляж або в сад. В комплект входить зручний чохол для перенесення та зберігання. Ківш із міцної сталі Робоча частина лопати виготовлена із сталі. На одній стороні леза є зазубрена поверхня, що дозволяє використовувати його для відпилювання легких гілок. Також на ковші знаходиться відкритка для пляшок, яка дозволить з легкістю відкрити улюблений напій. Ця модель також має кирку, завдяки чому лопата стає більш практичною і підходить для робіт з каменем, щільним кам’янистим грунтом. Також кирку можна використовувати у будівництві.

209грн

Подробно
img
Саперна лопата, туристична, кемпінг, складна (чорний, зелений)
2023-05-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Львов
Компактна складна лопата зі сталевим лезом та металевою ручкою. З одного боку має зазубрені краї, тому може використовуватися як мотика. Штикова складана лопата – незамінний інструмент для шукачів скарбів, туристів, рибалок і мисливців, знадобиться на дачі та пікніку. Лезо виконане зі сталі особливої міцності. Вона займає дуже мало місця в багажі або рюкзаку, тому що складається у дві додавання. V-подібне лезо легко копає та ріже коріння. Експедиція, виїзд на риболовлю, відпочинок у кемпінгу, рятувальні або пошукові роботи – у будь-якій з цих ситуацій компактна складна лопата не раз врятує свого власника і порадує багатофункціональністю. Без перебільшення, це інструмент – на всі випадки життя. У складеному вигляді лопата забирається в чохол, що не промокає – у такому вигляді вона займає мінімум простору і не заважає туристу на маршруті (її легко сховати в кишеню) або рибалці. Привести її до робочого стану ви зможете за лічені хвилини. Характеристика: Вага: 600 г; Розмір полотна: 150 x 115 мм; Матеріал полотна: високовуглецева сталь; Зазубрений край; V-подібний виріз полотна; Товщина полотна: 1,5 мм; Матеріал рукояті: алюмінієвий сплав, максимально легкий та міцний; Довжина робочого положення: 460 мм; Габарити у складеному положенні: 18.00 х 12.00 х 6.00 см. Існують незначні потертості чохла для зберігання.

259грн

Подробно
img
АКЦІЯ/ Туристична Саперна Багатофункціональна Лопата Мультитул 16в1
2023-06-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
ПОСПІШАЙТЕ ПРИДБАТИ! ОБМЕЖЕНА КІЛЬКІСТЬ !!! ВЕСЬ ТОВАР НОВИЙ і перевіряється перед відправкою !!! Багатофункціональна туристична лопата від Han-Wild Тактична лопата — незамінна зброя в різних життєвих ситуаціях. Кожен чоловік повинен мати «Тривожний рюкзак», що містить найнеобхідніше для всіх випадків життя. Одним із таких потрібних предметів є похідна лопата мультитул Han-Wild 16-в-1. Характеристики: Виробник: Han-Wild Країна виробник: Китай Загальна вага: 924 грам Довжина: 67 см. Стан: Новий Довжина рукоятки: 45 см. Тип рукоятки: Знімна Матеріал рукоятки: Нержавіюча сталь Матеріал робочої частини: Нержавіюча сталь Довжина робочої частини: 16.5 см. Ширина робочої частини: 13 см. Кількість у наборі інструментів, шт: 16 (лопата, мотика, викрутка, свисток, склобій, скребок, острог для риби, відкривалка, тактична біта, ручка для викрутки, кремінь, універсальний Довжина леза ножа: 9 см. Вона стане незамінною при: Подорож на автомобілі Активний відпочинок у горах, лісі, на водоймах Туристичні походи Виживання у дикій природі на полюванні та рибалці у надзвичайних ситуаціях – напад, бойові дії, катастрофи. Яким вимогам має відповідати універсальне спорядження? Оскільки таке «майно» часто потрібно переносити на собі, воно має бути: легким Зручним у використанні Надійним Довговічним ЧОМУ КУПУЮТЬ У НАС? 1. Перед відправленням ретельна перевірка на наявність заводського браку. 2. Жодних подряпин на дістаючих деталях тощо. 3. Гарантуємо упаковку товару, забезпечуючи цілісність і збереження товарного вигляду! 4. Весь асортимент - НОВИЙ І В НАЯВНОСТІ. 5. Гарантія повернення та обміну. 6. Реальні фотографії. Ви отримаєте саме той товар, який бачите на фото; ВИ ТОЧНО ЗАЛИШИТЕСЯ ЗАДОВОЛЕНИМ ТОВАРОМ !!! Для замовлення будь ласка вкажіть: - повне П.І.Б. одержувача. - контактний телефон; - Ваш населенний пункт; - № відділення Нової Пошти Вашого населенного пункту; Якщо є питання, телефонуйте за вказаним номером в оголошенні в БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС!!! ВСТИГНІТЬ ПРИДБАТИ ЗА ВИГІДНОЮ ЦІНОЮ !!! КУПУЙТЕ СЬОГОДНІ, або ваше замовлення забере хтось інший !!! ШВИДКО розбирають, залишилося дуже мало !!!

799грн

Подробно
img
Універсальна складна штикова лопата мультитул 15 в 1!
2024-02-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Багатофункціональна лопата-мультитул 15 в 1 є багатоцільовим тактичним інструментом для вирішення більшості завдань, які можуть виникнути в будь-якій життєвій ситуації, а частіше там, де це пов'язано з туризмом, відпочинком на природі або любителів автовідпочинку. Автомобільна штикова лопата буде великою підмогою для простого автомобіліста. Наприклад, взимку допоможе виручити автомобіль зі снігового полону, а навесні, влітку або восени - підкопати машину, що сів на пузо, на бездоріжжі. Характеристики: Загальна вага: 1050г Довжина лопатки: 76см Матеріал ручки: із авіаційного алюмінію. Робочий матеріал: нержавіюча сталь Ширина робочої частини: 13.5 Довжина 16.5 Товщина 2.5мм Ручки: знімні Універсальна саперна лопата є інструментом 15 в 1: 1. Лопата 2. Гайковий Ключ 3. Пила 4. Ніж (є один ніж, який можна причепити, а також є гостре лезо в лівій частині лопати) 5. Молоток 6. Викрутка з 2 насадками. 7. Шестигранник 8. Свисток 9. Відкривачка для пляшки 10. Кресало 11. Мотика 12. Підвіс 13. Сокира 14. Склобій 15. Шматочки. Також можна переглянути додаткові застосування лопатки на останньому фото! Загалом пропонований комплект - відмінний шанцевий інструмент для автомобіліста альпініста туриста рибалки мисливця садівника і ніколи не завадить домашньому господарстві. Користь і функціональність тактичної лопати повною мірою під силу оцінити лише справжнім шукачам пригод, оскільки більшість пристроїв крім свого господарсько-побутового призначення, розраховані використання в екстремальних, жорстких умовах дикої природи.

700грн

Подробно