img
Вертикальний Еко мангал Отаман (мангал/піч/гриль)
2023-09-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Пропонуємо Вашій увазі купити ЕКО мангал від Компанії Стілагро - "Отаман" в Україні Він має низку серйозних переваг по відношенню до класичних мангалів: Швидкість приготування. Не треба чекати, поки прогорять дрова як у звичайному мангалі! Готуємо одразу! Приготування відбувається швидше за рахунок температури в «топці», тобто немає фактору остигання вугілля Економічно. Для приготування страви на мангалі "Отаман" достатньо 3-4 поліна дров Смакові якості. М'ясо більш соковите за рахунок жиру, що скапує, з верхніх шампурів. Важливо, що страва виходить не тільки смачною, але і корисною - краплі жиру не потрапляють на вугілля. На вертикальному Еко мангалі "Отаман" одночасно можна готувати м'ясо та зварити шурпу чи борщ на верхній робочій поверхні. А також готувати улюблений шашлик з овочами у різних зонах відносно жару, використовуючи зонування та розташування шампурів з двох сторін. Універсальність мангала "Отаман" вражає бо він є ще і піч, зверху є кришка-решітка, на якій можна запікати інші продукти - овочі, м'ясо або рибу у фользі або на сковороді/в казані. Зручність. Легко розбирати і перевозити (з'єднання шип-паз). Чохол збереже в чистоті транспорт. Компанія Стілагро займається виготовленням тільки якісної продукції , ЕКО мангал "Отаман" виготовлено з 3 міліметрової борованої сталі 30Mnb5, та фарбований порошковою вогнетривкою фарбою, що дає гарантію довгої експлуатації цього чудового вертикального ЄКО мангала. Габаритні розміри в зібраному: Довжина верхньої раб. поверхні: 375*375мм. Довжина по утримувачам шампурів: 420мм. Висота: 420мм. Вага: 14 кг Кожний товар при відправленні нашим клієнтам комплектується інструкцією по збиранню, тому Вам не потрібно буде грати в головоломку)))

1940грн

Подробно
img
Компактна розбірна туристична ракетна турбо ПІЧ, метал 3 мм з чохлом
2022-12-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
Розбірна та компактна піч для польових умов. Виконана із металу товщиною 3 мм. Продумана конструкція для збільшення стійкості. Легко складається та розкладається. Невелика кількість деталей. Має жорстку фіксацію після складання. Система піддуву з заслінкою, яка контролює потік повітря. Збільшена площадка для підігріву, легко можна розмістити чашку чи консервну банку. В комплекті кочерга, міцний чохол, віяло, пара рукавиць, засіб для розпалювання. Переваги: - Розбірна - легко розбирається і складається, не займає великий об’єм. - Ефективна - тепло максимально використовується для підігріву. - Легка - виконана із товстого металу, завдяки оптимальній конструкції має не велику вагу. - Зручна - поставляється в чохлі, в якому можна зберігати додаткове приладдя. - Практична - обов’язково стане в пригоді, не буде пилитись в дальньому кутку. Технічні характеристики: Розміри в зібраному стані з полицею і нижньою опорою - 310х265х210 мм (31х26,5х21 см) Розмір топки ШхВ - 90х80 мм (9х8 см) Вага печі - 4260 грам (4,3 кг) Вага кочерги - 140 грам (0,15 кг) Швидка відправка транспортними компаніями, можливість самовивозу в Черкасах, р-н Молокозаводу. Оплата на карту та при отриманні (передплата за дорогу). Рекомендуємо ОЛХ доставку!!! піч, турбопіч, турбо-піч, щепочниця, піч ракета, піч-ракета, ракетна піч, похідна піч, піч для походів, піч для природи, піч для кемпінга, переносна піч, буржуйка, піч на щепках, піч для щіпок, розбірна піч, піч для кемпінгу, піч для війскових, портативна піч, окопна піч, піч для рибалок, піч для туристів, туристична піч, піч для мисливців, мисливська піч печь, турбопечь, турбо-печь, щепочница, печь ракета, печь-ракета, ракетная печь, походная печь, печь для походов, печь для природы, печь для кемпинга, переносная печь, буржуйка, печь на щепках, печь для щепок, разборная печь, печь для кемпинга , печь для военных, портативная печь, окопная печь, печь для рыбаков, печь для туристов, туристическая печь, печь для охотников, охотничья печь

1500грн

Подробно
img
Разборной ,горизонтальный ЭКО мангал «Атаман»
2023-03-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
ЕКО мангал вид Компанії Сліагро "Отаман" має низку серйозних переваг по відношенню до класичних мангалів: * Швидкість приготування. Не треба чекати, поки прогорять дрова як у звичайному мангалі! Готуємо одразу! Приготування відбувається швидше за рахунок температури в «топці», тобто немає фактора остигання вугілля * Економічно. Для приготування страви на мангалі "Отаман" достатньо 3-4 поліна дров * Смакові якості. М'ясо більш соковите за рахунок жиру, що скапує, з верхніх шампурів.Важливо, що страва виходить не тільки смачною, але і корисною - краплі жиру не потрапляють на вугілля. *На вертикальному Еко мангалі "Отаман" одночасно можна готувати м'ясо та зварити шурпу чи борща на верхній робочій поверхні. А також готувати улюблений шашлик з овочами у різних зонах відносно жару, використовуючи зонування та розташування шампурів з двох сторін. * Універсальність мангала "Отаман"вражає бо він є і піч, т. я. зверху є кришка-решітка, на якій можна запікати інші продукти - овочі, м'ясо або рибу у фользі або на сковороді/в казані. *Зручність. Легко розбирати і перевозити (з'єднання шип-паз). *Компанія Стілагро займається виготовленням тільки якісної продукції ,ЄКО мангал "Отаман" виготовлен ??з 3 меліметрової борованої сталі 30Mb5, та фарбований порощковою вогнетривкою фарбою, що дає гарантію довгої експлуатації цього чудового вертикального ЄКО мангала. * Розбірний манга Отаман,буде гарним Новоричним подорунком чоловіку,таткові,брату,улюбленому куму,та будь якому воїну ЗСУ який боронить нашу крїну. Ми виготовляємо тільки якісну продукцію ! Габарити: *Довжина верхньої раб. поверхні : 375*375мм. *Довжина по утримувачам шампурів : 420мм. *Висота : 420мм. *Вага : 14 кг. *Ціна : опт. 2100гр. розд. 2415гр. Огляд у You Tube : youtube.com/watch?v=hHvrmJIPkT0 youtube.com/watch?v=EdI0W_pxJo0 Дивіться всі мої оголошення.

2400грн

Подробно
img
Мангалы 3мм в НАЛИЧИИ
2024-01-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Тoлькo у нас "МAНГАЛЫ" в наличии по выгoдной цeнe. Пoчeму клиенты выбирают имeннo нac: - Гарантируем лучшее качество на рынке, собственное производство. - Гарантия 12 месяцев. - Мы работаем без предоплаты, то есть оплата происходит после того как Вы сами все проверите. - Всегда рады провести Вас по нашему производству, показать модели, которые есть в наличии. У нас свое производство, можем изготовить изделия из металла по вашим размерам. Присылайте фото, желаемые размеры и мы сделаем расчет. Звоните, пишите, ответим на интересующие вопросы. Добавьте в избранное, чтобы не потерять! Возможно вы искали: лофт мангал, размеры мангала, разборный мангал, правильный мангал, печь мангал, печь казан мангал, мангалы из металла, мангалы для дачи, мангал цена, мангал фото, мангал под казан, мангал под, мангал недорого, мангал коптильня, мангал доставка, мангал гриль, мангал барбекю, мангал с печкой, мангал, купить мангал недорого, купить мангал в кирове, купить мангал, кованый мангал, какая мангал, казан мангал купить, казан мангал, чугунный мангал, lоft мангал, доставка Мангала, подказанник, подказанник на мангал, производство мангалов, гриль, шашлык, решетка гриль.

2000грн

Подробно
img
Складной Мангал гриль портативный гриль
2023-07-30 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Отправка ОЛХ доставкой в течении 2-3 дней Складной Мангал гриль портативный гриль BBQ TL-372 2004B Складной Мангал гриль портативный гриль BBQ TL-372 2004B поможет приготовить мясо, рыбу или овощи гриль на озере или в горах, на природе или даже во дворе дома. Теперь не нужно искать кирпичи на пляже или изобретать самодельные шампуры - достаточно взять с собой ручной мангал и Вы сможете приготовить абсолютно все. Мангал переносной BBQ TL-372 имеет ручку для переноски вручную, даже если у Вас нет автомобиля, мангал можно удобно нести в руках. Для установки мангала потребуется всего несколько секунд - достаточно разложить его и установить сетки и боковые стенки. Раскладной мангал изготовлен из прочного металла и покрыт специальным жаростойким покрытием, благодаря которому срок службы увеличивается в несколько раз. Конструкция мангала сделана так, что на ровной поверхности он очень устойчив к опрокидыванию. Складной Мангал гриль портативный гриль BBQ TL-372 2004B позволяет готовить как на сетке, которая идет в комплекте, так и при помощи шампуров (не комплектуется) - достаточно снять сетку и установить шампуры. Благодаря нижней сетке под углями циркулирует воздух и поддерживается постоянный жар. Мангал переносной BBQ TL-372, очень удобный для того, чтобы отправиться на пляж, в поход или куда угодно. Только убедитесь, что использовали это на плоской, крепкой поверхности или столе. Возьмите этот замечательный шашлык куда угодно, когда вы встречаетесь с семьей или друзьями, просто разверните, добавьте уголь, и вы готовы к работе! Вы можете наслаждаться медленным приготовлением мяса на углях, сохраняя нежность мяса и оставаясь влажным в этом гриле. От этого мясо может избавиться от лишнего жира и, следовательно, даже калорий! Питательные вещества, такие как белки, витамины и минералы, содержащиеся в вашей пище, остаются неизменными и, следовательно, остаются. Преимущества: Компактность; Есть ручки для переноски; Для сборки не нужны инструменты; Длительное удерживание температуры; Съемная решетка; Отлично поместится в багажник автомобиля; Время сборки занимает несколько секунд; Отлично подойдет для безопасного отдыха на природе. Характеристики: Тип: Портативный гриль Страна производитель: Китай Материал: Нержавеющая сталь Размер (разворачивается): 35 x 27 x 20 см Вес: 1500 г Комплектация: Мангал Решетка Упаковка.

360грн

Подробно
img
Мангал кованый чемодан на 6 шампуров 3 мм (чехол, кочерга, совок)
2024-03-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Мангал кованый чемодан на 6 шампуров 3 мм (чехол, кочерга, совок) Рады вас приветствовать. Наша сеть магазинов имеет 7 филиалов в разных городах. Звоните Этот кованый мангал из металла – идеальное сочетание эксклюзивного дизайна и надежности. Он выполнен из высококачественных материалов, что гарантирует его долговечность и надежность в использовании. Полностью разборная конструкция делает его удобным в хранении и транспортировке. Все комплектующие, включая кочергу и совок для угля, могут быть легко спрятаны внутри мангала. Кроме того, красивый брезентовый чехол, в комплекте с мангалом, обеспечивает защиту и удобство при транспортировке. Этот мангал будет идеальным подарком для близких и отличной покупкой для вашего дома. Его уникальный дизайн и функциональность обеспечат приятные моменты приготовления пищи на открытом воздухе, делая каждое мероприятие на природе незабываемым и комфортным. Размеры в собранном виде: -длина 37 см., ширина 33 см., -высота 49 см (глубина 14 см.), толщина металла 3мм. В комплекте: мангал, чехол, совок, кочерга ?Так же есть в ассортименте: -мангалы на 6-8-10-12 шампуров -мангалы-подставки -шампуры с деревянной ручкой -шампуры с металлической ручкой -чехлы на мангалы/ шампура -подарочные наборы шампуров -решетки гриль -дисковые сковородки -барбекю -коптильни -казаны -триноги Доставка: *Отправляем по всей Украине через Новую почту и Укрпочту *Наложенный платёж или предоплата *Отправка в день оформления заказа Перед оплатой можете осмотреть товар и проверить.Обмен возрат в течении 14 дней. ОГРАНИЧЕННОЕ предложение Для быстрой связи пишите в лс либо звоните по телефону указанном в обьявлении В нашем магазине присутвуют следующии позиции - мангал рамка, туристический мангал, набор шампуров, подарочный набор шампуров, дисковая сковорода, садж, сковорода с диска бороны, раскладной мангал, мангал книжка, переносной мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура с деревяной ручкой, казан чугунный, казан алюминевый, крышка сковорода, крышка гриль, тринога для казана, пожставка под казан, коптилка, коптильня, коптилка из нержавеющей стали, коптилка из черного метала, топор туристический, туритический набор посуды, подарок набор шампуров в кейсе, соусница, керамический садж, садж для шашлыка из нержавеющей стали, садж поставка, подарочный набор рюмок с вашей гравировкой, кованый мангал, кочерга, веяло для мангала, чехол на шампура, коптилка домиком, коптилка холодного копчение, топор туристический, фляга подарочная. У нашому магазині присутні наступні позиції - мангал рамка, туристичний мангал, набір шампурів, подарунковий набір шампурів, дискова сковорода, садж, сковорода з диском борони, розкладний мангал, мангал-книжка, переносний мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура з дерев'яною ручкою, казан чавунний, казан алюмінієвий, кришка сковорода, кришка гриль, тринога для казана, підставка під казан, коптилка, коптильня, коптилка з нержавіючої сталі, коптилка з чорного металу, топір туристичний, туристичний набір посуду, подарунковий набір шампурів в кейсі, соусниця, керамічний садж, садж для шашлика з нержавіючої сталі, садж поставка, подарунковий набір рюмок з вашим гравіруванням, кований мангал, кочерга, веяло для мангала, чохол на шампура, коптилка будиночком, коптилка холодного копчення, топір туристичний, фляга подарункова.

949грн

Подробно
img
Кованый мангал складной на 6 шампуров 3 мм + чехол, совок и кочерга
2024-06-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Кований мангал складаний на 6 шампурів 3 мм + чохол, совок та кочерга Раді вітати вас. Наша мережа магазинів має 7 філій у різних містах. Телефонуйте Кований мангал, повністю розбірний і з комплектуючими, що ховаються всередину мангала, є ідеальним рішенням для комфортного зберігання та транспортування. А в комплекті з ним кочерга та совок для вугілля, також заховані всередину з ніжками, додають зручності та функціональності у використанні. Крім того, наявність красивого чохла брезентового доповнює цей комплект, забезпечуючи захист від зовнішніх впливів і зручність при перевезенні. Такий мангал буде ідеальним вибором як для домашнього використання, так і для пікніків та відпочинку на природі. Розмір: -довжина 37 см., ширина 33 см., -висота 49 см (глибина 14 см.), товщина металу 3мм. У комплекті: мангал, чохол, совок, кочерга ?Так же есть в ассортименте: -мангалы на 6-8-10-12 шампуров -мангалы-подставки -шампуры с деревянной ручкой -шампуры с металлической ручкой -чехлы на мангалы/ шампура -подарочные наборы шампуров -решетки гриль -дисковые сковородки -барбекю -коптильни -казаны -триноги Доставка: *Відправляємо по всій Україні через Нову пошту та Укрпошту *Накладений платіж або передоплата *Відправка в день оформлення замовлення Перед оплатою можете оглянути товар та перевірити. Обмін повернення протягом 14 днів. ОБМЕЖЕНА пропозиція Для швидкого зв'язку пишіть у лс або дзвоніть по телефону вказаному в оголошенні В нашем магазине присутвуют следующии позиции - мангал рамка, туристический мангал, набор шампуров, подарочный набор шампуров, дисковая сковорода, садж, сковорода с диска бороны, раскладной мангал, мангал книжка, переносной мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура с деревяной ручкой, казан чугунный, казан алюминевый, крышка сковорода, крышка гриль, тринога для казана, пожставка под казан, коптилка, коптильня, коптилка из нержавеющей стали, коптилка из черного метала, топор туристический, туритический набор посуды, подарок набор шампуров в кейсе, соусница, керамический садж, садж для шашлыка из нержавеющей стали, садж поставка, подарочный набор рюмок с вашей гравировкой, кованый мангал, кочерга, веяло для мангала, чехол на шампура, коптилка домиком, коптилка холодного копчение, топор туристический, фляга подарочная. У нашому магазині присутні наступні позиції - мангал рамка, туристичний мангал, набір шампурів, подарунковий набір шампурів, дискова сковорода, садж, сковорода з диском борони, розкладний мангал, мангал-книжка, переносний мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура з дерев'яною ручкою, казан чавунний, казан алюмінієвий, кришка сковорода, кришка гриль, тринога для казана, підставка під казан, коптилка, коптильня, коптилка з нержавіючої сталі, коптилка з чорного металу, топір туристичний, туристичний набір посуду, подарунковий набір шампурів в кейсі, соусниця, керамічний садж, садж для шашлика з нержавіючої сталі, садж поставка, подарунковий набір рюмок з вашим гравіруванням, кований мангал, кочерга, веяло для мангала, чохол на шампура, коптилка будиночком, коптилка холодного копчення, топір туристичний, фляга подарункова.

949грн

Подробно
img
Мангал кованый раскладной на 6 шампуров 3 мм +чехол+ кочерга+ совок
2024-03-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Мангал кованый раскладной на 6 шампуров 3 мм +чехол+ кочерга+ совок Рады вас приветствовать. Наша сеть магазинов имеет 7 филиалов в разных городах. Звоните, всегда рады помочь. Кованый мангал-чемодан на 6 шампуров действительно прекрасно сочетает в себе функциональность и стиль. Его компактный дизайн, который легко складывается в чемодан, делает его идеальным для пикников и отдыха на природе, особенно если вы путешествуете на автомобиле. Такой мангал не только практичен, но и является настоящим произведением искусства ручной работы. Его кованая конструкция придает ему уникальный внешний вид, который станет прекрасным украшением для вашего дачного участка. Благодаря надежным материалам и качественной сборке, вы можете быть уверены в его долговечности и надежности. Этот эксклюзивный мангал станет отличным подарком для любого ценителя красивого дизайна и высокого качества. Его функциональность, стиль и уникальность делают его идеальным выбором для тех, кто ценит комфорт и уют на природе. Размеры в собранном виде: -длина 37 см., ширина 33 см., -высота 49 см (глубина 14 см.), толщина металла 3мм. Характеристики: Конструкция: кованный мангал-чемодан Каркас: сборно-разборной Толщина: 3мм В комплекте: мангал кочерга совок чехол Доставка: *Отправляем по всей Украине через Новую почту и Укрпочту *Наложенный платёж или предоплата *Отправка в день оформления заказа Перед оплатой можете осмотреть товар и проверить.Обмен возрат в течении 14 дней. ОГРАНИЧЕННОЕ предложение Для быстрой связи пишите в лс либо звоните по телефону указанном в обьявлении В нашем магазине присутвуют следующии позиции - мангал рамка, туристический мангал, набор шампуров, подарочный набор шампуров, дисковая сковорода, садж, сковорода с диска бороны, раскладной мангал, мангал книжка, переносной мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура с деревяной ручкой, казан чугунный, казан алюминевый, крышка сковорода, крышка гриль, тринога для казана, пожставка под казан, коптилка, коптильня, коптилка из нержавеющей стали, коптилка из черного метала, топор туристический, туритический набор посуды, подарок набор шампуров в кейсе, соусница, керамический садж, садж для шашлыка из нержавеющей стали, садж поставка, подарочный набор рюмок с вашей гравировкой, кованый мангал, кочерга, веяло для мангала, чехол на шампура, коптилка домиком, коптилка холодного копчение, топор туристический, фляга подарочная. У нашому магазині присутні наступні позиції - мангал рамка, туристичний мангал, набір шампурів, подарунковий набір шампурів, дискова сковорода, садж, сковорода з диском борони, розкладний мангал, мангал-книжка, переносний мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура з дерев'яною ручкою, казан чавунний, казан алюмінієвий, кришка сковорода, кришка гриль, тринога для казана, підставка під казан, коптилка, коптильня, коптилка з нержавіючої сталі, коптилка з чорного металу, топір туристичний, туристичний набір посуду, подарунковий набір шампурів в кейсі, соусниця, керамічний садж, садж для шашлика з нержавіючої сталі, садж поставка, подарунковий набір рюмок з вашим гравіруванням, кований мангал, кочерга, веяло для мангала, чохол на шампура, коптилка будиночком, коптилка холодного копчення, топір туристичний, фляга подарункова.

945грн

Подробно
img
Раскладной мангал на 6 шампуров 3мм. Большой ассортимент. Розскладний
2024-02-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Раскладной мангал на 6 шампуров 3мм. Большой ассортимент. Розскладний Цена в обьявлении указана за мангал 3мм на 6 шамуров. Весь ассортимент смотрите в других обьявления автора Рады вас привесвовать. Наша сеть магазинов имеет 7 филиалов в разных городах. Звоните всегда рады помочь. ?Характеристики -Вид: переносной; -Материал: сталь; -Расчитан на 6 шампуров; -Размер: 38(д) х 35(ш) х 55*в) -Толщина: 3мм ?Комплектация -Мангал - 1 шт. -Ножки - 4 шт. Так же есть в ассортименте: -мангалы на 6-8-10-12 шампуров -мангалы-подставки -шампуры с деревянной ручкой -шампуры с металлической ручкой -чехлы на мангалы/ шампура -подарочные наборы шампуров -решетки гриль -чехлы на мангалы -дисковые сковородки -барбекю -коптильни -казаны -треноги Доставка: *Отправляем по всей Украине через Новую почту и Укрпочту *Наложенный платёж или предоплата *Отправка в день оформления заказа Перед оплатой можете осмотреть товар и проверить.Обмен возрат в течении 14 дней. ОГРАНИЧЕННОЕ предложение Для быстрой связи пишите в лс либо звоните по телефону указанном в обьявлении В нашем магазине присутвуют следующии позиции - мангал рамка, туристический мангал, набор шампуров, подарочный набор шампуров, дисковая сковорода, садж, сковорода с диска бороны, раскладной мангал, мангал книжка, переносной мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура с деревяной ручкой, казан чугунный, казан алюминевый, крышка сковорода, крышка гриль, тринога для казана, пожставка под казан, коптилка, коптильня, коптилка из нержавеющей стали, коптилка из черного метала, топор туристический, туритический набор посуды, подарок набор шампуров в кейсе, соусница, керамический садж, садж для шашлыка из нержавеющей стали, садж поставка, подарочный набор рюмок с вашей гравировкой, кованый мангал, кочерга, веяло для мангала, чехол на шампура, коптилка домиком, коптилка холодного копчение, топор туристический, фляга подарочная. У нашому магазині присутні наступні позиції - мангал рамка, туристичний мангал, набір шампурів, подарунковий набір шампурів, дискова сковорода, садж, сковорода з диском борони, розкладний мангал, мангал-книжка, переносний мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура з дерев'яною ручкою, казан чавунний, казан алюмінієвий, кришка сковорода, кришка гриль, тринога для казана, підставка під казан, коптилка, коптильня, коптилка з нержавіючої сталі, коптилка з чорного металу, топір туристичний, туристичний набір посуду, подарунковий набір шампурів в кейсі, соусниця, керамічний садж, садж для шашлика з нержавіючої сталі, садж поставка, подарунковий набір рюмок з вашим гравіруванням, кований мангал, кочерга, веяло для мангала, чохол на шампура, коптилка будиночком, коптилка холодного копчення, топір туристичний, фляга подарункова.

570грн

Подробно
img
Складной мангал 3мм на 12 шампуров + чехол. Огромный ассортимент. Дроп
2024-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Складной мангал 3мм на 12 шампуров + чехол. Огромный ассортимент. Дроп Цена в обьявлении указана за мангал 3мм на 12 шамуров+ чехол. Весь ассортимент смотрите в других обьявления автора Рады вас привесвовать. Наша сеть магазинов имеет 7 филиалов в разных городах. Звоните, всегда рады помочь. ?Характеристики -Вид: переносной; -Материал: сталь; -Расчитан на 12 шампуров; -Размер: 70(д) х 35(ш) х 65(в) -Толщина: 3мм ?Комплектация -Мангал - 1 шт. -Ножки - 4 шт. -Чехол - 1шт. Так же есть в ассортименте: -мангалы на 6-8-10-12 шампуров -мангалы-подставки -шампуры с деревянной ручкой -шампуры с металлической ручкой -чехлы на мангалы/ шампура -подарочные наборы шампуров -решетки гриль -дисковые сковородки -барбекю -коптильни -казаны -триноги Доставка: *Отправляем по всей Украине через Новую почту и Укрпочту *Наложенный платёж или предоплата *Отправка в день оформления заказа Перед оплатой можете осмотреть товар и проверить.Обмен возрат в течении 14 дней. ОГРАНИЧЕННОЕ предложение Для быстрой связи пишите в лс либо звоните по телефону указанном в обьявлении В нашем магазине присутвуют следующии позиции - мангал рамка, туристический мангал, набор шампуров, подарочный набор шампуров, дисковая сковорода, садж, сковорода с диска бороны, раскладной мангал, мангал книжка, переносной мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура с деревяной ручкой, казан чугунный, казан алюминевый, крышка сковорода, крышка гриль, тринога для казана, пожставка под казан, коптилка, коптильня, коптилка из нержавеющей стали, коптилка из черного метала, топор туристический, туритический набор посуды, подарок набор шампуров в кейсе, соусница, керамический садж, садж для шашлыка из нержавеющей стали, садж поставка, подарочный набор рюмок с вашей гравировкой, кованый мангал, кочерга, веяло для мангала, чехол на шампура, коптилка домиком, коптилка холодного копчение, топор туристический, фляга подарочная. У нашому магазині присутні наступні позиції - мангал рамка, туристичний мангал, набір шампурів, подарунковий набір шампурів, дискова сковорода, садж, сковорода з диском борони, розкладний мангал, мангал-книжка, переносний мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура з дерев'яною ручкою, казан чавунний, казан алюмінієвий, кришка сковорода, кришка гриль, тринога для казана, підставка під казан, коптилка, коптильня, коптилка з нержавіючої сталі, коптилка з чорного металу, топір туристичний, туристичний набір посуду, подарунковий набір шампурів в кейсі, соусниця, керамічний садж, садж для шашлика з нержавіючої сталі, садж поставка, подарунковий набір рюмок з вашим гравіруванням, кований мангал, кочерга, веяло для мангала, чохол на шампура, коптилка будиночком, коптилка холодного копчення, топір туристичний, фляга подарункова.

910грн

Подробно
img
Гриль – мангал розкладний "Draco"
2023-07-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
Гриль-мангал "Draco" - це не просто мангал, а справжній майстер-шеф на природі! Завдяки його оригінальній конструкції та вбудованим відкидним гриль-поличкам з нержавіючої харчової сталі, ви зможете насолоджуватися неповторним смаком комбінованого приготування натуральної їжі. Уявіть соковиті стейки, апетитні овочі та ніжне м'ясо на шампурах, все готується одночасно і рівномірно. Завдяки розкладному дизайну, наш гриль-мангал легко трансформується з компактного стану в повноцінний гастрономічний центр. Якість та надійність - основні принципи, що лежать в основі "Draco". Виготовлений з міцних матеріалів, наш мангал гарантує довгий термін служби і збереження своїх відмінних характеристик навіть при інтенсивному використанні. Ключові особливості: 1. Багатофункціональність: "Draco" пропонує комбіноване приготування на гриль-поличках та шампурах, втілюючи смак і різноманіття ваших гастрономічних фантазій. 2. Міцність і надійність: "Draco" виготовлений з міцних матеріалів, що забезпечує довговічність і збереження своїх якостей навіть при інтенсивному використанні. 3. Зручність використання: дизайн "Draco" дозволяє легко встановити і розібрати мангал в будь-якому місці, де ви плануєте готувати. 4. Інноваційний дизайн: оригінальна конструкція "Draco" привертає погляди і робить його стильним аксесуаром на вашому заході на відкритому повітрі. 5. Харчова безпека: гриль-полички з харчової нержавіючої сталі забезпечують безпеку та гігієну приготування їжі відповідно до стандартів якості. 6. Металевий трос між ніжками - дозволяє зберігати дрова або вугілля над землею, не дозволяючи змочитися від роси чи вологою. 7. Під час транспортування - всередині мангала можна скласти мішок з вугіллям, шампури, посуд та інші необхідні для пікніка інструменти. Сітка-гриль в закритому вигляді надійно утримає всі речі всередині мангала. Технічні характеристики гриль-мангала «Draco»: 1. Розмір у складеному (переносному) вигляді: 60х30х17 см, вага комплекту 16 кг. 2. Розмір у розкладеному вигляді (готовий до роботи): довжина з відкритими сітками-поличками - 110 см, ширина - 30 см, висота - 67 см. 3. Товщина металу 3 мм, діаметр нержавіючої сітки-полички - 6 мм, розмір сітки-полички - 30х30 см. 4. Мангал фарбований термостійкою до 800 С фарбою, випаленою в печі при температурі 250 С. Приємного відпочинку з гриль–мангалом «Draco»!

5400грн

Подробно
img
Мангал-барбекю Wizardi з решіткою, підставкою та кришкою зі столом
2023-03-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Мангал-барбекю Wizardi 4 мм з решіткою, підставкою під казан та кришкою з розбірним столом L (СТ-L/МБ-1) Надійний, функціональний, зручний та презентабельний – головні якості мангалу-гриль зі сталі 4 мм. З ним ви зможете готувати на шампурах та грилі, відтворювати ароматні страви в казані, смажити на сковороді і навіть створювати шедеври гарячого копчення. Це повноцінний мангальний комплекс, в якому зібрано все для приємного відпочинку на свіжому повітрі. Надійна та довговічна жаровня зі сталі 4 мм. Кришка-гриль. Грати-гриль. Підставка під казан. Ємність для попелу. Розбірний стіл для мангалу з нижньою та боковою підставкою (деревина). Гарантійний строк - 1 рік Країна-виробник: Україна Вигляд: мангал, барбекю, гриль Вид палива: твердий Особливості: із дровницею, з 2 сітками барбекю та 1 сіткою-під казан - з кришкою Форма: прямокутна Конструкція: переносна, розкладна Мангал Матеріали: лист х/к 4,0 мм Розміри (ш/в/д): 530х450х780 мм Вага: 45 кг Стіл Матеріали: лист х/к 1,5 мм; брус - дерев'яний Розміри (ш/в/д): 525х800х1300 мм Вага: 23 кг _ Мангал-барбекю Wizardi 4 мм с решеткой, подставкой под котел и крышкой с разборным столом L (СТ-L/МБ-1) Надежный, функциональный, удобный и презентабельный – главные качества мангала-гриль из стали 4 мм. С ним вы можете готовить на шампурах и гриле, воспроизводить ароматные блюда в котле, жарить на сковороде и даже создавать шедевры горячего копчения. Это полноценный мангальный комплекс, в котором собрано все для приятного отдыха на свежем воздухе. Надежная и долговечная жаровня из стали 4 мм. Крышка-гриль. Решетка-гриль. Подставка под котел. Емкость для пепла. Разборный стол для мангала с нижней и боковой подставкой (древесина). Гарантийный срок – 1 год Страна-производитель: Украина Вид: мангал, барбекю, гриль Вид топлива: твердый Особенности: с дровницей, с 2 сетками барбекю и 1 сеткой под котел - с крышкой Форма: прямоугольная Конструкция: переносная, раскладная Мангал Материалы: лист х/к 4,0 мм Размеры (ш/в/д): 530х450х780 мм Вес: 45 кг Стол Материалы: лист х/к 1,5 мм; брус - деревянный Размеры (ш/в/д): 525х800х1300 мм Вес: 23 кг

12150грн

Подробно
img
Мангал-барбекю Wizardi з решіткою, підставкою, кришкою та столом
2023-04-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Мангал-барбекю Wizardi 4 мм з решіткою, підставкою під казан та кришкою з розбірним столом L (СТ-M/МБ-1) Надійний, функціональний, зручний та презентабельний – головні якості мангалу-гриль зі сталі 4 мм. З цим мангалом ви зможете готувати на шампурах, грилі, відтворювати ароматні страви в казані, смажити на сковороді і навіть створювати шедеври гарячого копчення. Це повноцінний мангальний комплекс, в якому зібрано все для приємного відпочинку на свіжому повітрі. Надійна та довговічна жаровня зі сталі 4 мм. Кришка-гриль. Грати-гриль. Підставка під казан. Ємність для попелу. Розбірний стіл для мангалу з нижньою та боковою підставкою (деревина). Гарантійний строк - 1 рік Країна-виробник: Україна Вигляд: мангал, барбекю, гриль Вид палива: твердий Форма: прямокутна Конструкція: переносна, розкладна Особливості: с дровницею, з 2 сітками барбекю та 1 сіткою-під казан - з кришкою Мангал Матеріали: метал 4,0 мм Розміри (ш/в/д): 530х450х780 мм Вага: 45 кг Стіл Матеріали: лист х/к 1,5 мм, брус - дерев'яний Розміри (ш/в/д): 430х800х730 мм Вага: 15 кг - Мангал-барбекю Wizardi 4 мм с решеткой, подставкой под котел и крышкой с разборным столом L (СТ-M/МБ-1) Надежный, функциональный, удобный и презентабельный – главные качества мангала-гриль из стали 4 мм. С этим мангалом вы можете готовить на шампурах, гриле, воспроизводить ароматные блюда в котле, жарить на сковороде и даже создавать шедевры горячего копчения. Это полноценный мангальный комплекс, в котором собрано все для приятного отдыха на открытом воздухе. Надежная и долговечная жаровня из стали 4 мм. Крышка-гриль. Решетка-гриль. Подставка под котел. Емкость для пепла. Разборный стол для мангала с нижней и боковой подставкой (древесина). Гарантийный срок – 1 год Страна-производитель: Украина Вид: мангал, барбекю, гриль Вид топлива: твердый Форма: прямоугольная Конструкция: переносная, раскладная Особенности: с дровницей, с 2 сетками барбекю и 1 сеткой под котел - с крышкой Мангал Материалы: металл 4,0 мм Размеры (ш/в/д): 530х450х780 мм Вес: 45 кг Стол Материалы: лист х/к 1,5 мм, брус - деревянный Размеры (ш/в/д): 430х800х730 мм Вес: 15 кг

9650грн

Подробно
img
Газовий гриль-барбекю Weber Q1000 TTNM GB/IE з Англії
2023-05-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Рава-Руська
Газовий гриль-барбекю Weber Q1000 | Настільний гриль для барбекю та гриль для вугілля | Лита алюмінієва кришка та корпус | для дому чи подорожі | Портативний преміальний класичний міні газовий барбекю - титан УВАГА. Комплект не повний !!! Продається все як на фото.Інших комплектуючих до нього немає. Розміри продукту ?52,1 x 104 x 62,5 см; 12,42 кілограма Номер частини 50060074 Тип матеріалу Порцеляна, легована сталь, чавун, титан, алюміній ГАЗОВИЙ ГРИЛЬ WEBER: Гриль для барбекю без підставки в оригінальному стильному дизайні. Гриль оснащений чавунними решітками з емальованим порцеляновим покриттям, корпусом з литого алюмінію та знімним піддоном для крапель ГАЗОВИЙ ГРИЛЬ-БАРБЕКЮ WEBER: легка у використанні та чистці вулична плита для приготування їжі. Газова піч-гриль для барбекю та коптильня Weber з кнопковим запалюванням, безступінчатими клапанами конфорки та нейлоновими ніжками, армованими склом ГРИЛЬ WEBER З АЛЮМІНІЄВОЮ КРИШКОЮ: стійка до іржі газова плита для будь-якої погоди. Миттєвий початок ідеального приготування та смаження їжі протягом усього року. Портативний і легкий дизайн для дому, подорожей або кемпінгу АВТЕНТИЧНИЙ СМАК ГРИЛЯ: Використовуйте розкішне газове барбекю Weber з пропановими каністрами / газовими пляшками з пропаном (не входять у комплект). Ідеальний подарунок. Доступні аксесуари та інструменти для газових барбекю Weber

4000грн

Подробно
img
Пічка 30см для казана 6л-8л. Піч 3мм з кільцем та димарем
2023-12-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Піч для казана . Топка садова. Пічка вулична під чавунний казан. Казан чавунний азіатський. Чавунний казан татарський. Плов . Бабрбекю. Піч переносна розбірна економна, якісна. Печка под казан. Пропонуємо піч під казан виготовлена за розміром - діаметр 30см, 35см, 40см, 45см, 50см для казанів від 6 до 50 л. Доставка по Україні новою поштою 140 грн. Пічки без димаря та (з довгим розбірним знімним димарем 1м) 30 см - 2300 грн(3100грн) 35 см - 2400 грн(3200грн) 40 см - 2500 грн(3300грн) Наша пічка це ідеальне співвідношення якості,стилю та функціональності!!! Характеристика: Товщина металу топки 3 мм Товщина металу дна 3,5 мм Висота 40 см У комплектацію входить піч Кільце під казан або сковороду з диска борони Ніжки 4 штуки висотою 40см відкручуються, на глибокій різьбі, усилені. Регулятор тяги-шибер Зовнішні ручки Дверцята Подвійне дно Піч оброблена антикорозійною еко фарбою без хімічних розчинників. Пічки можуть бути без димоходу, з коротким та довгим, розбірним димоходом. ДОДАТКОВО Зйомний димохід із заслінкою (шибер) регулятор тяги Решітка гриль, сковорода з диска борони, казан, або ж мангал Камфорки (фаєрки, круги) Підставка для казана на конях "Буцифал" Ціна в даному оголошенні вказана за пічку діаметром 30 см без димохода Більше інформації за тел 09******25 Все в наявності, відправка в день замовлення. Оплата при отриманні товару або на картку, як Вам зручно. Детально розкажемо, телефонуйте. Прокунсультуємо для якого казана, яка потрібна пічка.

2300грн

Подробно
img
Розбірний мангал-валіза Wizardi на 6 шампурів з металу 1,2 мм (МВ-12)
2023-04-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Розбірний мангал-валіза Wizardi на 6 шампурів з металу 1,2 мм (МВ-12) Універсальний мангал. Володіє мінімальними розмірами та вагою, оптимальною кількістю місць для шампурів, до 6 шт. Підійде як для стаціонарного використання, так і для виїзду на природу. Конструкція складна. Мангал виготовлений із металу товщиною 1,2 мм. Ніжки із зварної труби 16х1 мм надають конструкції стійкості при експлуатації у будь-яких умовах. Завдяки розбірним боковинам та ніжкам, мангал за лічені хвилини складається у компактну, легку та стильну валізу. Збирати мангал в транспортне положення можна тільки після його охолодження. Гарантійний строк: 1 рік Країна-виробник: Україна Вигляд: мангал, барбекю, гриль Тип топлива: деревне вугілля, брикети Форма: прямокутна Конструкція: збірно-розбірна Вага: 3,3 кг Розміри (ш/в/д): 85х293х383 мм Матеріали: лист х/к 1,2 мм, труба 16х1 зварна Вага в упаковці: 3.5 кг Ширина в упаковці: 9 см Глибина в упаковці: 40 см Висота в упаковці: 30 см Окрім цього, пропонуємо: * Розбірний мангал-валізу Wizardi на 6 шампурів з металу 1,5 мм (МВ-15) Вага: 4,0 кг Розміри (ш/в/д): 85х293х383 мм Матеріали: лист х/к 1,5 мм, труба 16х1 зварна Вага в упаковці: 4.2 кг Ширина в упаковці: 9 см Глибина в упаковці: 40 см Висота в упаковці: 30 см Ціна: 899 грн. * Розбірний мангал-валізу Wizardi на 6 шампурів з металу 2 мм (МВ-21) Вага: 5,3 кг Розміри (ш/в/д): 85х293х383 мм Матеріали: лист х/к 2,0 мм, труба 16х1 зварна Вага в упаковці: 5.5 кг Ширина в упаковці: 9 см Глибина в упаковці: 40 см Висота в упаковці: 30 см Ціна: 1099 грн. _ Разборный мангал-чемодан Wizardi на 6 шампуров из металла 1,2 мм (МВ-12) Универсальный мангал. Обладает минимальными размерами и весом, оптимальным количеством мест для шампуров до 6 шт. Подойдет как для стационарного использования, так и для выезда на природу. Конструкция складывающаяся. Мангал изготовлен из металла толщиной 1,2 мм. Ножки из сварной трубы 16х1 мм придают конструкции стойкости при эксплуатации в любых условиях. Благодаря разборным боковинам и ножкам, мангал за считанные минуты складывается в компактный, легкий и стильный чемодан. Собирать мангал в транспортное положение можно только после его охлаждения. Гарантийный срок: 1 год Страна-производитель: Украина Вид: мангал, барбекю, гриль Тип топлива: древесный уголь, брикеты Форма: прямоугольная Конструкция: сборно-разборная Вес: 3,3 кг Размеры (ш/в/д): 85х293х383 мм Материалы: лист х/к 1,2 мм, труба 16х1 сварная Вес в упаковке: 3.5 кг Ширина в упаковке: 9 см Глубина в упаковке: 40 см Высота в упаковке: 30 см Кроме этого, предлагаем: * Разборный мангал-чемодан Wizardi на 6 шампуров из металла 1,5 мм (МВ-15) Вес: 4,0 кг Размеры (ш/в/д): 85х293х383 мм Материалы: лист х/к 1,5 мм, труба 16х1 сварная Вес в упаковке: 4.2 кг Ширина в упаковке: 9 см Глубина в упаковке: 40 см Высота в упаковке: 30 см Цена: 899 грн. * Разборный мангал-чемодан Wizardi на 6 шампуров из металла 2 мм (МВ-21) Вес: 5,3 кг Размеры (ш/в/д): 85х293х383 мм Материалы: лист х/к 2,0 мм, труба 16х1 сварная Вес в упаковке: 5.5 кг Ширина в упаковке: 9 см Глубина в упаковке: 40 см Высота в упаковке: 30 см Цена: 1099 грн.

699грн

Подробно
img
Турбопечь. Туристическая печь для туризма. Турбо печь для кемпинга.
2024-03-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Турбопечь. Туристическая печь для туризма. Турбо печь для кемпинга. Рады вас приветствовать. Наша сеть магазинов имеет 7 филиалов в разных городах. Звоните всегда рады помочь. В нашем интернет магазине огромный оссаортимент. Вы сможете подобрать печь на любой вкус и кошелек! турбопечь малая 2мм (в-290 мм х ш-85 мм х г-205 мм;)-800 турбопечь середняя 2мм (в-380 мм х ш-110 мм х г-270 мм;)-980 турбопечь середняя 3мм (в-380 мм х ш-110 мм х г-270 мм;)-1170 турбопечь большая 3мм (в-450 мм х ш-140 мм х г-350 мм;)-1525 В турбо печи древесина сгорает полностью, при горении выделяются газы, обеспечивающие высокое КПД устройства. Эта простая и эффективная конструкция позволяет экономить топливо, при этом работает стабильно. Собираясь на пикник, позаботьтесь заранее о заготовке качественных дров. Также проверьте, все ли элементы приспособления есть в наличии. Соберите печь, согласно инструкции. Важно! Чтобы сократить время сгорания дров и быстрее растопить печь, используйте мелкие дрова и щепки. Доставка: *Отправляем по всей Украине через Новую почту и Укрпочту *Наложенный платёж или предоплата *Отправка в день оформления заказа Перед оплатой можете осмотреть товар и проверить.Обмен возрат в течении 14 дней. ОГРАНИЧЕННОЕ предложение Для быстрой связи пишите в лс либо звоните по телефону указанном в обьявлении В нашем магазине присутвуют следующии позиции - мангал рамка, туристический мангал, набор шампуров, подарочный набор шампуров, дисковая сковорода, садж, сковорода с диска бороны, раскладной мангал, мангал книжка, переносной мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура с деревяной ручкой, казан чугунный, казан алюминевый, крышка сковорода, крышка гриль, тринога для казана, пожставка под казан, коптилка, коптильня, коптилка из нержавеющей стали, коптилка из черного метала, топор туристический, туритический набор посуды, подарок набор шампуров в кейсе, соусница, керамический садж, садж для шашлыка из нержавеющей стали, садж поставка, подарочный набор рюмок с вашей гравировкой, кованый мангал, кочерга, веяло для мангала, чехол на шампура, коптилка домиком, коптилка холодного копчение, топор туристический, фляга подарочная. У нашому магазині присутні наступні позиції - мангал рамка, туристичний мангал, набір шампурів, подарунковий набір шампурів, дискова сковорода, садж, сковорода з диском борони, розкладний мангал, мангал-книжка, переносний мангал, гриль, барбекю, шампура, шампура з дерев'яною ручкою, казан чавунний, казан алюмінієвий, кришка сковорода, кришка гриль, тринога для казана, підставка під казан, коптилка, коптильня, коптилка з нержавіючої сталі, коптилка з чорного металу, топір туристичний, туристичний набір посуду, подарунковий набір шампурів в кейсі, соусниця, керамічний садж, садж для шашлика з нержавіючої сталі, садж поставка, подарунковий набір рюмок з вашим гравіруванням, кований мангал, кочерга, веяло для мангала, чохол на шампура, коптилка будиночком, коптилка холодного копчення, топір туристичний, фляга подарункова.

1525грн

Подробно
img
Портативний газовий гриль Weber Traveler Stealth
2023-10-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Портативний газовий гриль Weber Traveler Stealth Газовий гриль Weber Traveller Stealth Edition - це пропозиція для тих, хто хоче насолодитися смаком страв, приготованих на грилі, під час подорожі. Компактні розміри дозволяють легко розбирати і зберігати пристрій. Ви легко помістите його в багажник автомобіля і візьмете з собою в будь-яку подорож. Цей мангал стане незамінним супутником для кемпінгу та пікніка. Велика поверхня гриля 2065 см2 дозволить приготувати багато смачних страв без необхідності готувати на грилі частинами. Чавунна решітка покрита порцеляновою емаллю, яка захищає їжу від прилипання. Гриль має одну ефективну конфорку з нержавіючої сталі потужністю 3,8 кВт. Крім того, дизайн був вдосконалений для оптимізації споживання газу. Кришка і камера гриля покриті порцеляновою емаллю, що підвищує стійкість до будь-яких пошкоджень. Модель Traveller Stealth Edition також оснащена великим бічним столиком, який забезпечить додатковий простір для приготування їжі або розміщення, наприклад, миски чи тарілки. Крім того, збоку столу є три гачки для посуду та аксесуарів, що значно полегшить організацію роботи. Зручне транспортування гриля можливе завдяки двом колесам, які є дуже міцними та стійкими до будь-яких погодних умов. Чавунна решітка покрита порцеляновою емаллю Велика чавунна решітка покрита порцеляновою емаллю, яка захищає їжу від прилипання та забезпечує ідеальний розподіл температури. Завдяки цьому страви на грилі виходять рівномірно прожареними і соковитими. Загальна площа решітки становить 2065 см2, що дозволяє приготувати до 15 гамбургерів або 20 сосисок без випікання частинами. Смачно повечеряйте та насолоджуйтесь часом, проведеним із сім'єю на лоні природи. Пальник потужністю 3,8 кВт Газовий гриль Weber Traveler Stealth Edition має одну конфорку, що дозволяє пристрою досягти високої ефективності гриля. Крім того, ця модель була розроблена для оптимізації споживання газу. Конфорка з нержавіючої сталі забезпечує потужність 3,8 кВт. Спеціальна ручка дозволяє регулювати потік газу і регулювати температуру всередині пристрою. Гриль працює від газового балона Великий столик і гачки для аксесуарів Під час приготування на грилі на відкритому повітрі ми часто стикаємося з проблемою нестачі місця для роботи або зберігання аксесуарів. Weber Traveler Stealth має великий столик, який можна використовувати для приготування їжі перед тим, як поставити її на гриль, або для того, щоб прибрати вже випечені страви. Крім того, збоку від гриля ви знайдете три гачки, на які можна повісити посуд і аксесуари. Система відведення жиру в газовому грилі Weber Traveler Торгова марка Weber забезпечує комфортне чищення газового гриля Weber Traveller в будь-яких умовах. Розвинена система дренажу жиру дозволяє легко видаляти жир і соки, що утворюються під час випічки. Усі залишки надходять у піддон, який можна вийняти та спорожнити, коли ви закінчите готувати на грилі. Термометр в кришці Термометр, вбудований в кришку, забезпечить Вам можливість постійно контролювати температуру всередині пристрою. Завдяки цьому страви, які вимагають точних розмірів, будуть ідеально просмажені. Кришка гриля покрита порцеляновою емаллю і надзвичайно міцна. Додатковою перевагою представленої моделі є автоматичний замок, який блокується після складання гриля. Просто переконайтеся, що червоний язичок знаходиться над шпилькою це гарантує, що кришка не - відкриється під час транспортування Компактні розміри Розмір і форма цієї моделі дозволяють легко транспортувати і зручно зберігати. Розміри гриля із закритою кришкою в 94,5 см х Ш 110,8 см х Г. 58,4 см. Це робить Weber Traveler Stealth незамінним помічником під час подорожей. Крім того, покриття гриля і чорний візок надають пристрою привабливий зовнішній вигляд, який ідеально поєднується з червоними акцентами. Для кемпінгу та відпочинку Ви любите подорожувати, любите проводити час на свіжому повітрі або шукаєте обладнання для барбекю, яке можна брати з собою майже скрізь? Газовий гриль Weber Traveller Stealth Edition - пропозиція саме для вас! Два великих колеса забезпечують мобільність і легкість транспортування. Крім того, гриль розроблений таким чином, що його можна складати та розкладати лише однією рукою. Це надзвичайно важлива функція, особливо коли ми хочемо взяти з собою інші речі. Подорожувати з туристичним грилем Weber справжнє задоволення. Характеристики портативного газового гриля Traveller Stealth: Компактні розміри в складеному вигляді легко поміщається в багажник або бардачок Велика поверхня гриля не потрібно ділити їжу на частини Призначений для оптимізації споживання газу Широкий діапазон температур дозволяє смажити як млинці, так і стейки Зручний транспорт він завжди може вас супроводжувати Прикріплення гриля до візка дозволяє легко почати готувати на грилі негайно

23999грн

Подробно
img
Міні пічка для кемпінгу / Турбо піч / похідна пічка
2024-05-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Града
Турбо піч надлегка туристична твердопаливна «щіпниця» з природною конвекцією повітря. Дровяна турбо-піч, або так звана дров'яна піч-щіпниця , призначена для індивідуальних або тандемних туристів. Тобто завдання полягає в тому, щоб домогтися максимальної надійності й ефективності піч-пальника за малої ваги. Після великих випробувань і експериментів із поліпшення стійкості до загоряння виробник із гордістю представляє цей продукт! Під час згоряння деревини у звичайних умовах (під час пожежі) утворюється дим, у якому майже 90% пального частинок (деревного газу) не згоряє повністю через брак кисню. Завдяки конструкції з подвійними стінками, ця піч пальник спалює паливо в кілька разів ефективніше, ніж звичайні печі, що дає змогу спалювати цей додатковий деревний газ. Через бічні отвори в нижній частині кожуха в піч — пальник надходить свіже повітря, а потім частина повітря засмоктується в нижню частину та дно топкової камери, де дрова сідають на лосоник (колосник). Інша частина повітря спрямовується вгору під дією конвекції — між стінками та корпусом топкової камери, де нагрівається через спеціальні отвори та потрапляє у верхню частину топкової камери пальника, де запалюється деревний газ. У місцях виходу повітря утворюються інтенсивні язики полум'я завдяки збагаченню нагрітим киснем. У результаті ми отримуємо набагато менше диму та дуже чисте полум'я! Завдяки цьому ефекту та мінімальній площі контакту камери згоряння з корпусом турбо піч забезпечує потужне нагрівання і швидке закипання води в ємностях, а також дає змогу з легкістю приготувати їжу (суп, кашу, чай тощо). Як дров можна використовувати гілки, тирси та будь-яке інше підручне сухе тверде паливо, крім деревного вугілля та кам'яного вугілля, позаяк полум'я в пальнику використовується для приготування їжі, а не обігрівання. Конфорка призначена для приготування страв об'ємом до 2 літрів і найкраще підходить для однієї або двох осіб. Складана полиця для столових приборів діаметром 14 см (у розкладеному вигляді) забезпечує зручне зберігання посуду (каструль або сковорідок) із ширшим дном. Дно корпусу підвищує безпеку використання пальника, позаяк запобігає потраплянню вугілля, що палає, в камеру згоряння й на поверхню, на якій встановлений пальник. Специфікація: Час закипання 1 літра води 7 хвилин, залежно від якості палива та умов довкілля; Матеріал: неіржавка сталь різної товщини (від 0,35 мм до 0,8 мм); Б Ресурс камери згоряння: пальник може працювати від 350 до 800 годин і більше залежно від умов зберігання й експлуатації; Об'єм камери згоряння: 990 мл; Розміри камери згоряння: внутрішній діаметр 17 см, глибина 25 см; Розмір: У складеному вигляді та під час транспортування: 7 см заввишки й 13 см у діаметрі; Під час використання: висота 20 см, діаметр від 13 см Загальна вага пальника 340 грамів. Габаритні розміри: - в упакованому стані: висота 7 см, діаметр 13 см - у разі використання: висота 20 см, діаметр від 13 Комплектація: - корпус пальника в складі з камерою згоряння і днищем; - посилена жароміцна розкладна підставка для посуду; - чохол із міцної водонепроникної тканини "Оксфорд"; - рекомендації щодо використання пальника

799грн

Подробно
img
Мангал переносной/разборной/чемодан на 6/8/10/12 шампуров в чехле
2024-03-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
С НАМИ БЕЗОПАСНО! ДОВЕРЯЙ ПРОВЕРЕННЫМ ПРОДАВЦАМ НА OLX!!! Производитель, низкие цены! Цены уточняйте, меняются! В качестве нашего продукта можете быть уверены на 100%! Перед оформлением олх доставки, пожалуйста уточните цену и наличие! Остались вопросы? Звоните не теряйте время! . * Отправка в любой город Новой Почтой в день заказа. Так же можно написать мне в телеграмм igor2328 или вотсап на этот номер Цена указана оптовая! Есть Мангалы на 6/8/10/12 шампуров! Шампура можно приобрести вместе с мангалом! Есть обычные и с деревянной ручкой! - железной ручкой 28 грн - деревянной ручкой 68 грн Так же есть чехлы на Мангалы! Преимущества разборного мангала: • разборная конструкция • быстрая сборка без специальных инструментов • качественный и безопасный материал • длительный срок эксплуатации • высокие ножки • универсальность • лаконичный дизайн • доступная цена Для заказа пишите, звоните! Мангал чемодан Переносной мангал Мангал чемодан двухуровневый мангал купить мангал для шашлыка барбекю мангал купить мангал разборный мангалы мангал розкладний мангал складной купить качественный мангал розкладний мангал мангал переносной мини мангал купить мангал для дачи мангал розбірний мангал чемодан 3 мм мангал походный походный мангал мангал складной купить

490грн

Подробно
img
Мангал-чемодан переносной/разборной 6/8/10/12 шампуров с чехлом опт
2024-04-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
С НАМИ БЕЗОПАСНО! ДОВЕРЯЙ ПРОВЕРЕННЫМ ПРОДАВЦАМ НА OLX!!! Производитель, низкие цены! Цены уточняйте, меняются! В качестве нашего продукта можете быть уверены на 100%! Перед оформлением олх доставки, пожалуйста уточните цену и наличие! Остались вопросы? Звоните не теряйте время! . * Отправка в любой город Новой Почтой в день заказа. Так же можно написать мне в телеграмм igor2328 или вотсап на этот номер Цена указана оптовая! Есть Мангалы на 6/8/10/12 шампуров! Шампура можно приобрести вместе с мангалом! Есть обычные и с деревянной ручкой! - железной ручкой 28 грн - деревянной ручкой 68 грн Так же есть чехлы на Мангалы! Преимущества разборного мангала: • разборная конструкция • быстрая сборка без специальных инструментов • качественный и безопасный материал • длительный срок эксплуатации • высокие ножки • универсальность • лаконичный дизайн • доступная цена Для заказа пишите, звоните! Мангал чемодан Переносной мангал Мангал чемодан двухуровневый мангал купить мангал для шашлыка барбекю мангал купить мангал разборный мангалы мангал розкладний мангал складной купить качественный мангал розкладний мангал мангал переносной мини мангал купить мангал для дачи мангал розбірний мангал чемодан 3 мм мангал походный походный мангал мангал складной купить

480грн

Подробно
img
Продам Щепочницу разбірну«Козацький вогник»гарний новорічний подарунок
2023-01-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
До вашої уваги Піч тріска "Козцкий вогник" - ідеальний варіант, щоб швидко підігріти або приготувати  їжу або питво в будь-яких умовах. Многофункційна туристична пічка для швидкого приготування страв,буде гарним Новоричним подорунком чоловіку,таткові,брату,улюбленому куму,та будь якому воїну ЗСУ який боронить нашу крїну. Ми виготовляємо тільки якісну продукцію,саме тому,розбірна щепотниця  "Козацкий вогник»виготовлена із 3 міліметровій борірованій сталі 30 Mnb5 ,пофарбованой вогнестійкістю ,порошково фарбою.Дана конструкція стійка до деформації і прослужить Вам довгий час. Ця кемпінгові піч ,швидко і легко збирається, компактна і має маленьку вагу. Ідеально підійде тим, хто любить ходити у походи чи їздити на рибалку. Також «Козацький вогник»допоможе в наші не прости часи коли ви опинились без світла и тепла,у тяжких умовах,без змоги на чомусь приготувати їжу.Многофункційна туристична пічка для швидкого приготування страв,буде гарним подарунком чоловіку,таткові,брату,улюбленому куму. До інших особливостей треба звернути увагу на піддон для альтернативного палива,висоту його встановлення в пічку можна регулювати у двох положеннях.За в дяки цьому є Можливісь палити як хмизом так і альтернативним паливом (сухим спиртом, чайними свічками, паливними парафіновими таблетками, горючим гелем і тп). Також є у продажу: *Тріскачниця "Козацький вогник" , *Піч до казана "Стефанія", *Чаша для багаття "Козацьке Вогнище", *Вертикальний ЄКО мангал "Отаман", та багато іншого. Дивіться всі мої оголошення. Габарити: *Ширина - 130*130мм. *Висота - 200мм. *Вага - 2,6кг. *Товщина - 3 мм. *Ціна : опт.-550гр.; роз.-650гр. youtube.com/watch?v=1OTph-4Mkfk youtube.com/watch?v=EdI0W_pxJo0 youtube.com/shorts/RfetF4IDkTw

649грн

Подробно
img
Піч туристична Vector-steel, турбопіч, піч для приготування їжі
2023-05-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Суми
Піч туристична Vector-Steel Ви любити відпочинок на природі, ходити на рибалку чи просто смачно приготувати на вогні свої фірмові страви? Ви не любите після свого відпочинку залишати за собою згарища? Тоді цей варіант компактної туристичної багатофункціональної турбопічки для Вас. За допомогою турбопічки Vector-Steel Ви зможете: - швидко нагріти води для чаю, приготувати смачну юшку, поставив посуд на зручну й стійку підставку-комфорку, яка дозволяє встановити над вогнем велику дискову сковорідку, чи казан і навіть невелику кружку; - встановивши, решітку-гриль можно підсмажити над вогнем м'ясо чи ковбаски-гриль; - встановив решітку-гриль в каструлю з водою Ви швидко можете готувати на пару; Для зручності зберігання й транспортування пічка компактно складається в зручну сумку. Піч виготовлена із сталі товщиною 3 мм, що обумовлює її довговічність, і при цьому її вага сягає лише 7 кг. Зручно розсташована ручка, для встановлення та переміщення пічі дозволяє перенести її в рукавичках навіть палаючу. Стійка підставка під пічкою зручна для використання як на твердому покритті, так і на грунті. Навіть якщо Вам необхідно довго підтримувати вогонь, а під колосниками зібралось багато попілу, його можно легко висипати, відкрив нижню засувку. В комплект входить: - туристична пічка Vector-steel; - підставка нижня; - верхня підставка для посуду; - решітка-гриль, виготовлена з нержавіючої сталі; - сумка для зручного зберігання та переміщения.

2500грн

Подробно
img
Раскладной мангал гриль барбекю для пикника
2023-09-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Раскладной мангал гриль барбекю для пикника это складной мангал-барбекю гриль, с которым Вы сможет приготовить пищу где угодно. Этот незаменимый атрибут сезонных пикников облегчит Вам приготовление мяса и овощей на природе. С таким удобным приспособлением, Вам больше не понадобится вырывать яму в земле и саморучно выкладывать кирпичами бортики для будущего мангала. Достаточно лишь взять с собой на отдых компактный чемоданчик, который не займёт много места. Все детали склепанные между собой, а сам мангал складывается в форму удобного кейса, что не позволит вам потерять важную деталь и сэкономит место. Мангал оборудован центральными ручками, которые не нагреваются. В комплекте с мангалом Вы также получите решетку-гриль, с пищевой стали. В мангале также предусмотрены проемы под решетку-гриль, которые позволяют фиксировать ее на двух уровнях, что значительно расширит ваши возможности в выборе продуктов и приготовлении блюд. Решетка-гриль складывается и легко помещается внутрь мангала С ручкой, легко носить с собой; легко чистить после использования Материал: Холоднокатанная сталь + хромированный Размер (разворачивается): 35 х 27 х 20 см Для заказа Звоните, или пишите,можно в Вайбер также.

385грн

Подробно
img
Буржуйка піч 4-5мм з радіатором і варильною поверхн.БЕЗКОШТ.ДОСТ+ПОДАР
2022-12-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Миколаїв
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА + КОЧЕРГА І САВОК У ПОДАРУНОК!! Піч-буржуйка з радіатором та варочною поверхнею Metalzavod BP-100RV на дровах: компактна металева конструкція, призначена для внутрішнього обігріву приміщень та для приготування їжї. Особливості: «Лабіринт» у топковій камері: пластини, що подовжують димовий канал - а відповідно подовжуються рух диму, збільшують КПД печі та зменшують витрати пального. Наявність варильної поверхні із 5 мм сталі. Наявність радіаторних бічних поверхонь, що забезпечують більшу опалювальну площу, при невеликих габаритах печі. Піч обладнана поворотною заслінкою-шибером, що регулює тягу. Шибер розташовано в оголовку димоходу. Повертаючи ручку шибера, можна збільшувати або зменшувати перетин димового каналу, і цим регулювати інтенсивність горіння в топці. Стандартна заслінка для димоходу зі сталі змінює переріз димового каналу на 85%. Такий відсоток є оптимальним для ефективного виведення чадних газів. Щільне прилягання дверцят до корпусу печі забезпечується за рахунок внутрішнього вкладиша. Така особливість запобігає підсмоктуванню повітря. Технічні характеристики: Корпус печі виготовлений з листа 4мм. Варильна поверхня 5мм. Піч обладнана шибером для зміни перетину димоходу. Приєднувальний ? патрубку димоходу - 108 мм під трубу димоходу ?110 мм. Двері поворотні з затвором 220х152 мм. Двері зольної камери поворотні 43х152 мм. Колосник 180х430 змінний. Габарити печі з ніжками (В*Ш*Г): 700х260х485 Має незнімні ніжки, висотою - 150 мм. Площа приміщення, що отоплюється 65 м2. Об’єм приміщення, що отоплюється 125 м3. Об’єм топки 16,5 л. Довжина поліна (макс.), 430 мм Вага 42 кг. Піч-буржуйка пофарбована термостійкою фарбою (800 С) чорного кольору у два шари. Паливо - брикети з деревини, дрова. Комплектація: піч, знімна колосникова решітка. Рекомендація: Температура пічних газів повинна забезпечувати достатній резерв тяги, але для цього потрібно грамотно розташувати оголовок димової труби. Він не повинен потрапляти до зон підвищеного тиску. Оптимальне розташування оголовка труби - вище ковзана даху на 1,5-2 м. ОСОБОВЕ ЗАУВАЖЕННЯ: піч повинна бути встановлена на негорючому постаменті, висотою не менше 100 мм, та повинен виступати неменше як по 300 мм з кожної зі сторін печі Це являється запорукою безпечної експлуатації печі. ВІДПРАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ЗА РАХУНОК ВІДПРАВНИКА - наложеним платежем (розрахунок при отриманні) -ОЛХ доставка - по безготівковому розрахунку - по передплаті на картку

6750грн

Подробно
img
Буржуйка піч 4 мм з радіатором та варильною поверхнею 5 мм.
2022-12-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Ужгород
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА + КОЧЕРГА І САВОК У ПОДАРУНОК!! Піч-буржуйка з радіатором та варочною поверхнею Metalzavod BP-100RV на дровах: компактна металева конструкція, призначена для внутрішнього обігріву приміщень та для приготування їжї. Особливості: «Лабіринт» у топковій камері: пластини, що подовжують димовий канал - а відповідно подовжуються рух диму, збільшують КПД печі та зменшують витрати пального. Наявність варильної поверхні із 5 мм сталі. Наявність радіаторних бічних поверхонь, що забезпечують більшу опалювальну площу, при невеликих габаритах печі. Піч обладнана поворотною заслінкою-шибером, що регулює тягу. Шибер розташовано в оголовку димоходу. Повертаючи ручку шибера, можна збільшувати або зменшувати перетин димового каналу, і цим регулювати інтенсивність горіння в топці. Стандартна заслінка для димоходу зі сталі змінює переріз димового каналу на 85%. Такий відсоток є оптимальним для ефективного виведення чадних газів. Щільне прилягання дверцят до корпусу печі забезпечується за рахунок внутрішнього вкладиша. Така особливість запобігає підсмоктуванню повітря. Технічні характеристики: Корпус печі виготовлений з листа 4мм. Варильна поверхня 5мм. Піч обладнана шибером для зміни перетину димоходу. Приєднувальний ? патрубку димоходу - 108 мм під трубу димоходу ?110 мм. Двері поворотні з затвором 220х152 мм. Двері зольної камери поворотні 43х152 мм. Колосник 180х430 змінний. Габарити печі з ніжками (В*Ш*Г): 700х260х485 Має незнімні ніжки, висотою - 150 мм. Площа приміщення, що отоплюється 65 м2. Об’єм приміщення, що отоплюється 125 м3. Об’єм топки 16,5 л. Довжина поліна (макс.), 430 мм Вага 42 кг. Піч-буржуйка пофарбована термостійкою фарбою (800 С) чорного кольору у два шари. Паливо - брикети з деревини, дрова. Комплектація: піч, знімна колосникова решітка. Рекомендація: Температура пічних газів повинна забезпечувати достатній резерв тяги, але для цього потрібно грамотно розташувати оголовок димової труби. Він не повинен потрапляти до зон підвищеного тиску. Оптимальне розташування оголовка труби - вище ковзана даху на 1,5-2 м. ОСОБОВЕ ЗАУВАЖЕННЯ: піч повинна бути встановлена на негорючому постаменті, висотою не менше 100 мм, та повинен виступати неменше як по 300 мм з кожної зі сторін печі Це являється запорукою безпечної експлуатації печі. ВІДПРАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ЗА РАХУНОК ВІДПРАВНИКА - наложеним платежем (розрахунок при отриманні) -ОЛХ доставка - по безготівковому розрахунку - по передплаті на картку

6750грн

Подробно
img
Піч буржуйка з варильною поверхн 5 мм, та радіатором.БЕЗКОШТОВНА ДОСТ.
2023-01-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Умань
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА + КОЧЕРГА І САВОК У ПОДАРУНОК!! Піч-буржуйка з радіатором та варочною поверхнею Metalzavod BP-100RV на дровах: компактна металева конструкція, призначена для внутрішнього обігріву приміщень та для приготування їжї. Особливості: «Лабіринт» у топковій камері: пластини, що подовжують димовий канал - а відповідно подовжуються рух диму, збільшують КПД печі та зменшують витрати пального. Наявність варильної поверхні із 5 мм сталі. Наявність радіаторних бічних поверхонь, що забезпечують більшу опалювальну площу, при невеликих габаритах печі. Піч обладнана поворотною заслінкою-шибером, що регулює тягу. Шибер розташовано в оголовку димоходу. Повертаючи ручку шибера, можна збільшувати або зменшувати перетин димового каналу, і цим регулювати інтенсивність горіння в топці. Стандартна заслінка для димоходу зі сталі змінює переріз димового каналу на 85%. Такий відсоток є оптимальним для ефективного виведення чадних газів. Щільне прилягання дверцят до корпусу печі забезпечується за рахунок внутрішнього вкладиша. Така особливість запобігає підсмоктуванню повітря. Технічні характеристики: Корпус печі виготовлений з листа 4мм. Варильна поверхня 5мм. Піч обладнана шибером для зміни перетину димоходу. Приєднувальний ? патрубку димоходу - 108 мм під трубу димоходу ?110 мм. Двері поворотні з затвором 220х152 мм. Двері зольної камери поворотні 43х152 мм. Колосник 180х430 змінний. Габарити печі з ніжками (В*Ш*Г): 700х260х485 Має незнімні ніжки, висотою - 150 мм. Площа приміщення, що отоплюється 65 м2. Об’єм приміщення, що отоплюється 125 м3. Об’єм топки 16,5 л. Довжина поліна (макс.), 430 мм Вага 42 кг. Піч-буржуйка пофарбована термостійкою фарбою (800 С) чорного кольору у два шари. Паливо - брикети з деревини, дрова. Комплектація: піч, знімна колосникова решітка. Рекомендація: Температура пічних газів повинна забезпечувати достатній резерв тяги, але для цього потрібно грамотно розташувати оголовок димової труби. Він не повинен потрапляти до зон підвищеного тиску. Оптимальне розташування оголовка труби - вище ковзана даху на 1,5-2 м. ОСОБОВЕ ЗАУВАЖЕННЯ: піч повинна бути встановлена на негорючому постаменті, висотою не менше 100 мм, та повинен виступати неменше як по 300 мм з кожної зі сторін печі Це являється запорукою безпечної експлуатації печі. ВІДПРАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ЗА РАХУНОК ВІДПРАВНИКА - наложеним платежем (розрахунок при отриманні) -ОЛХ доставка - по безготівковому розрахунку - по передплаті на картку

6150грн

Подробно
img
Піч-Трансформер реактивна мобільна швидкомонтована похідна.
2023-02-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Кременчук
Проста у використані. Швидко трансформується з похідного в робоче положення та навпаки, стійка. Загальні характеристики печі: Вага - 8 кг. Розміри д/ш/в: - у робочому стані - 414 х 465 х 634 мм. - у транспортувальному стані - 210 х 155 х 543 мм. Також дивіться інші печі у наступних наших оголошеннях: - Піч опалювальна-варильна Booster*S Модифікація піч Booster*S МАХ - з додатковим кільцевим Газоходом-Теплообмінником, який надає +80% площі обігріву. Модифікація піч Booster*S МАХ+ - з додатковим кільцевим Газоходом-Теплообмінником (+80% обігріву) + з ручками-полицями. - Піч опалювальна-варильна Booster*М (збільшена топкова камера та варильна поверхня) Модифікація піч Booster*М МАХ - з додатковим кільцевим Газоходом-Теплообмінником, який надає +80% площі обігріву. Модифікація піч Booster*М МАХ+ - з додатковим кільцевим Газоходом-Теплообмінником (+80% обігріву) + з ручками-полицями.

2000грн

Подробно
img
Піч буржуйка 4ММ з варильною поверхнею 5мм ТА радіатором. БЕЗКОШТ.ДОСТ
2023-02-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Дубно
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА + КОЧЕРГА І САВОК У ПОДАРУНОК!! Піч-буржуйка з радіатором та варочною поверхнею Metalzavod BP-100RV на дровах: компактна металева конструкція, призначена для внутрішнього обігріву приміщень та для приготування їжї. Особливості: «Лабіринт» у топковій камері: пластини, що подовжують димовий канал - а відповідно подовжуються рух диму, збільшують КПД печі та зменшують витрати пального. Наявність варильної поверхні із 5 мм сталі. Наявність радіаторних бічних поверхонь, що забезпечують більшу опалювальну площу, при невеликих габаритах печі. Піч обладнана поворотною заслінкою-шибером, що регулює тягу. Шибер розташовано в оголовку димоходу. Повертаючи ручку шибера, можна збільшувати або зменшувати перетин димового каналу, і цим регулювати інтенсивність горіння в топці. Стандартна заслінка для димоходу зі сталі змінює переріз димового каналу на 85%. Такий відсоток є оптимальним для ефективного виведення чадних газів. Щільне прилягання дверцят до корпусу печі забезпечується за рахунок внутрішнього вкладиша. Така особливість запобігає підсмоктуванню повітря. Технічні характеристики: Корпус печі виготовлений з листа 4мм. Варильна поверхня 5мм. Піч обладнана шибером для зміни перетину димоходу. Приєднувальний ? патрубку димоходу - 108 мм під трубу димоходу ?110 мм. Двері поворотні з затвором 220х152 мм. Двері зольної камери поворотні 43х152 мм. Колосник 180х430 змінний. Габарити печі з ніжками (В*Ш*Г): 700х260х485 Має незнімні ніжки, висотою - 150 мм. Площа приміщення, що отоплюється 65 м2. Об’єм приміщення, що отоплюється 125 м3. Об’єм топки 16,5 л. Довжина поліна (макс.), 430 мм Вага 42 кг. Піч-буржуйка пофарбована термостійкою фарбою (800 С) чорного кольору у два шари. Паливо - брикети з деревини, дрова. Комплектація: піч, знімна колосникова решітка. Рекомендація: Температура пічних газів повинна забезпечувати достатній резерв тяги, але для цього потрібно грамотно розташувати оголовок димової труби. Він не повинен потрапляти до зон підвищеного тиску. Оптимальне розташування оголовка труби - вище ковзана даху на 1,5-2 м. ОСОБОВЕ ЗАУВАЖЕННЯ: піч повинна бути встановлена на негорючому постаменті, висотою не менше 100 мм, та повинен виступати неменше як по 300 мм з кожної зі сторін печі Це являється запорукою безпечної експлуатації печі. ВІДПРАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ЗА РАХУНОК ВІДПРАВНИКА - наложеним платежем (розрахунок при отриманні) -ОЛХ доставка - по безготівковому розрахунку - по передплаті на картку

6150грн

Подробно
img
Піч буржуйка 4мм з радіатором та варильн поверхн 5мм БЕЗКОШТОВНА ДОСТ.
2023-02-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Городок
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА + КОЧЕРГА І САВОК У ПОДАРУНОК!! Піч-буржуйка з радіатором та варочною поверхнею Metalzavod BP-100RV на дровах: компактна металева конструкція, призначена для внутрішнього обігріву приміщень та для приготування їжї. Особливості: «Лабіринт» у топковій камері: пластини, що подовжують димовий канал - а відповідно подовжуються рух диму, збільшують КПД печі та зменшують витрати пального. Наявність варильної поверхні із 5 мм сталі. Наявність радіаторних бічних поверхонь, що забезпечують більшу опалювальну площу, при невеликих габаритах печі. Піч обладнана поворотною заслінкою-шибером, що регулює тягу. Шибер розташовано в оголовку димоходу. Повертаючи ручку шибера, можна збільшувати або зменшувати перетин димового каналу, і цим регулювати інтенсивність горіння в топці. Стандартна заслінка для димоходу зі сталі змінює переріз димового каналу на 85%. Такий відсоток є оптимальним для ефективного виведення чадних газів. Щільне прилягання дверцят до корпусу печі забезпечується за рахунок внутрішнього вкладиша. Така особливість запобігає підсмоктуванню повітря. Технічні характеристики: Корпус печі виготовлений з листа 4мм. Варильна поверхня 5мм. Піч обладнана шибером для зміни перетину димоходу. Приєднувальний ? патрубку димоходу - 108 мм під трубу димоходу ?110 мм. Двері поворотні з затвором 220х152 мм. Двері зольної камери поворотні 43х152 мм. Колосник 180х430 змінний. Габарити печі з ніжками (В*Ш*Г): 700х260х485 Має незнімні ніжки, висотою - 150 мм. Площа приміщення, що отоплюється 65 м2. Об’єм приміщення, що отоплюється 125 м3. Об’єм топки 16,5 л. Довжина поліна (макс.), 430 мм Вага 42 кг. Піч-буржуйка пофарбована термостійкою фарбою (800 С) чорного кольору у два шари. Паливо - брикети з деревини, дрова. Комплектація: піч, знімна колосникова решітка. Рекомендація: Температура пічних газів повинна забезпечувати достатній резерв тяги, але для цього потрібно грамотно розташувати оголовок димової труби. Він не повинен потрапляти до зон підвищеного тиску. Оптимальне розташування оголовка труби - вище ковзана даху на 1,5-2 м. ОСОБОВЕ ЗАУВАЖЕННЯ: піч повинна бути встановлена на негорючому постаменті, висотою не менше 100 мм, та повинен виступати неменше як по 300 мм з кожної зі сторін печі Це являється запорукою безпечної експлуатації печі. ВІДПРАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ЗА РАХУНОК ВІДПРАВНИКА - наложеним платежем (розрахунок при отриманні) -ОЛХ доставка - по безготівковому розрахунку - по передплаті на картку

6150грн

Подробно
img
Піч буржуйка 4 і 5мм з радіатором і варильн поверхн.БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВ
2023-02-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Шепетівка
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА + КОЧЕРГА І САВОК У ПОДАРУНОК!! Піч-буржуйка з радіатором та варочною поверхнею Metalzavod BP-100RV на дровах: компактна металева конструкція, призначена для внутрішнього обігріву приміщень та для приготування їжї. Особливості: «Лабіринт» у топковій камері: пластини, що подовжують димовий канал - а відповідно подовжуються рух диму, збільшують КПД печі та зменшують витрати пального. Наявність варильної поверхні із 5 мм сталі. Наявність радіаторних бічних поверхонь, що забезпечують більшу опалювальну площу, при невеликих габаритах печі. Піч обладнана поворотною заслінкою-шибером, що регулює тягу. Шибер розташовано в оголовку димоходу. Повертаючи ручку шибера, можна збільшувати або зменшувати перетин димового каналу, і цим регулювати інтенсивність горіння в топці. Стандартна заслінка для димоходу зі сталі змінює переріз димового каналу на 85%. Такий відсоток є оптимальним для ефективного виведення чадних газів. Щільне прилягання дверцят до корпусу печі забезпечується за рахунок внутрішнього вкладиша. Така особливість запобігає підсмоктуванню повітря. Технічні характеристики: Корпус печі виготовлений з листа 4мм. Варильна поверхня 5мм. Піч обладнана шибером для зміни перетину димоходу. Приєднувальний ? патрубку димоходу - 108 мм під трубу димоходу ?110 мм. Двері поворотні з затвором 220х152 мм. Двері зольної камери поворотні 43х152 мм. Колосник 180х430 змінний. Габарити печі з ніжками (В*Ш*Г): 700х260х485 Має незнімні ніжки, висотою - 150 мм. Площа приміщення, що отоплюється 65 м2. Об’єм приміщення, що отоплюється 125 м3. Об’єм топки 16,5 л. Довжина поліна (макс.), 430 мм Вага 42 кг. Піч-буржуйка пофарбована термостійкою фарбою (800 С) чорного кольору у два шари. Паливо - брикети з деревини, дрова. Комплектація: піч, знімна колосникова решітка. Рекомендація: Температура пічних газів повинна забезпечувати достатній резерв тяги, але для цього потрібно грамотно розташувати оголовок димової труби. Він не повинен потрапляти до зон підвищеного тиску. Оптимальне розташування оголовка труби - вище ковзана даху на 1,5-2 м. ОСОБОВЕ ЗАУВАЖЕННЯ: піч повинна бути встановлена на негорючому постаменті, висотою не менше 100 мм, та повинен виступати неменше як по 300 мм з кожної зі сторін печі Це являється запорукою безпечної експлуатації печі. ВІДПРАВКА НОВОЮ ПОШТОЮ ЗА РАХУНОК ВІДПРАВНИКА - наложеним платежем (розрахунок при отриманні) -ОЛХ доставка - по безготівковому розрахунку - по передплаті на картку

6150грн

Подробно
img
Піч Подолянка, садова, для казана азіатськоговід 6л до 32л пічкатопка
2023-09-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Коломия
Піч для казана із з'ємним коротким (довгим) димоходом і кільцем. Піч 30 см 2700грн (3100грн) казан на 6-8л; Піч 35 см 2800грн (3200 грн) казан 8-10л; Піч 40 см 2900 грн (3300грн) казан 12 -15л. Також виготовляємо пічки 45 та 50 см діаметром. Кільця наборні 680грн Решітка гриль чавунна 600грн Чохол на піч брезентовий зелений 850грн Характеристика печі Товщина 3 мм, метал, колосники 3,5мм. Висота топки 37 см. Висота ніжок 40 см, з'ємні 4 шт. Ручки З'ємне кільце. Димохід з'ємний, короткий і довгий розбірний. Висота короткого 35 см, довгого 80 см. Також є сковороди із диска борони. Дивіться всі мої оголошення

2700грн

Подробно
img
Гриль WEBER SPIRIT E-325S GBS Топовий газовий гриль. Наявність!
2023-04-28 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
?? Безкоштовна доставка по Львову або наложкою без передплат ?? Пропонуємо кращій по ціні/функціоналу американський гриль від WEBER! Модель WEBER SPIRIT E-325S GBS (46912275) Газовий гриль Weber Spirit E-325s GBS поєднує функціональність та компактність габаритів. Цей пристрій призначений для людей, які цінують високу технологічність, надійність та широкий функціонал. Звернути увагу на газовий гриль Вебер можна з огляду на такі особливості: - преміальний дизайн та якісні матеріали; - широкий вибір страв, які можна на ньому приготувати; - наявність додаткового пальника Sear Zone - незмінна якість WEBER Гриль газовий Вебер має два столики з нержавіючої сталі, які стійкі до негативного впливу іржі. Столики оснащені гачками, на які можна прикріпити інструменти. Кришка емальована має стійкість до зовнішніх пошкоджень, вона легко очищається від забруднень. Пальники мають удосконалену систему підпалу, яка спрацьовує з першої спроби. Фірмова система GBS дозволяє ґратам рівномірно розподіляти жар у процесі готування, а страви обзаводяться фірмовим малюнком. Пристрій має фірмові пластини з нержавіючої сталі, які надають їжі привабливий аромат димку, ніби ви готували її на вугіллі. Додатковий пальник гриля Вебер Sear Zone дозволяє контролювати процес готування та збільшувати температуру в процесі всередині окремих зон. Виробник дає 10 років гарантії на гриль, оскільки впевнений у його якості. Тому ви зможете розділити кулінарні пригоди з вашим новим другом протягом багатьох років. особливості: - новий преміальний чорний колір; - вишукана оновлена металева ручка та пальники; - 2 хромованих гачка для інструментів у новому розташуванні; - додатковий пальник Sear Zone потужністю 2,2 кВт; - бічні столики із нержавіючої сталі без пластикових вставок; - решітка з системою GBS виготовлені з емальованого чавуну; - пластини Flavorizer із нержавіючої сталі; - електронна система запалювання; - основна площа приготування – 60 x 44 см; - зона нагріву решітки – 60 x 12 см. Характеристики: Тип: газовий гриль Кількість пальників: 4 шт. Грати для приготування: 60 x 44 см (2640 см?) Габарити (Д х Ш х В): 126 х 61 х 116 см Вага: 66 кг Колір чорний В наявності та під замовлення є інші моделі грилів та аксесуарів від WEBER Дзвоніть/пишіть - проконсультуємо з задоволенням

41850грн

Подробно
img
Мангал разборной
2023-04-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Разборной мангал Викинг состоит из четырех частей, которые легко собираются и разбираются, а сама конструкция устойчивая и надежная. Для удобства транспортировки мангал снабжен ручками. Благодаря разборной конструкции он легко поместится в небольшую сумку или рюкзак и не займет много места в багажнике. Его можно взять с собой в лес, на рыбалку, на пляж, в поход. Оптимальная толщина металла подобрана специально, чтобы мангал не деформировался и в тоже время имел легкий вес. Удобно расположенные отверстия для шампуров обеспечат быстрое и качественное приготовление блюда.  Производим разборные мангалы 4 видов: на 3/6/9/12 шампуров. Толщина металла 2/3/4 мм. Если нет на складе, срок производства 2-3 дня. мангал 3 шампура (металл 2 мм) - 400 грн мангал 6 шампуров (металл 2 мм) - 600 грн мангал 9 шампуров (металл 2 мм) - 720 грн мангал 12 шампуров (металл 2 мм) - 950 грн мангал 3 шампура (металл 3 мм) - 560 грн мангал 6 шампуров (металл 3 мм) - 820 грн мангал 9 шампуров (металл 3 мм) - 940 грн мангал 12 шампуров (металл 3 мм) - 1200 грн мангал 3 шампура (металл 4 мм) - 760 грн мангал 6 шампуров (металл 4 мм) - 1100 грн мангал 9 шампуров (металл 4 мм) - 1250 грн мангал 12 шампуров (металл 4 мм) - 1600 грн

400грн

Подробно
img
Складной мангал чемодан Туристический мангал Двухуровневый 3 мм(6шам)
2023-08-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Складной мангал чемодан Туристический мангал Двухуровневый 3 мм(6шам) Цена и размеры указаны за мангал на 6 шампуров Отправка новой почтой и укр почтой • 6 шампуров ? 570 грн • 8 шампуров ? 650 грн • 10 шампуров ? 700 грн • 12 шампуров ? 780 грн _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Разборный мангал – это просто незаменимая вещь для пикника на природе. Это простая в использовании и удобная модель, рассчитанная на 6 шампуров. Мангал сделан из высококачественной стали толщиной 3 мм. Большой плюс данной конструкции – это простота сборки и разборки мангала, этот процесс занимает не более 2-3 минут. Он займет минимум места в любом автомобиле, благодаря компактному размеру и малому весу, что дает возможность отправится на отдых в любой уголочек мира. После использования не поливайте мангал водой, он остывает сам за 6-10 минут. Универсальный мангал. Обладает минимальными размерами и весом. Подойдет как для стационарного использования, так и для выезда на природу. Собирать мангал в транспортное положение только после его остывания. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ? Высокое качество ? У нас самые выгодные цены ? Различные виды оплаты ? Квалифицированные специалисты _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Так же в продажи есть чехлы под мангал. • На 6 шампуров ? 160 грн • 8 шампуров ? 160 грн • На 10 шампуров ? 160 грн • На 12 шампуров ? 160 грн Шампура под мангал: • С железной ручкой ? 30 грн (2мм) • С деревянной ручкой ? 80 грн (3.3мм) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ? Мангал на 6 шампуров: Вес 6кг(длина 37,5)(ширина 35)(высота борта 15)(длина ножек 35)(в сборе 50) ? Мангал на 8 шампуров: Вес 8кг(длина 47,5)(ширина 35)(высота борта 15)(длина ножек 43)(в сборе 58) ? Мангал на 10 шампуров: Вес 10кг(длина 60)(ширина 35)(высота борта 15)(длина ножек 50)(в сборе 65) ? Мангал на 12 шампуров: Вес 12кг(длина 69)(ширина 35)(высота борта 15)(длина ножек 55)(в сборе 70) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Описание ? Конструкция - сборно-разборная ? Тип топлива - древесный уголь, дрова ? Толщина корпуса - 3 мм ? Материал корпуса - сталь ? Длинна - 37,5 см ? Ширина - 35 см ? Высота бортиков, глубина - 15,5 см ? Высота ножек - 35 см ? Форма - прямоугольная ? Высота в сборе-50 см _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

570грн

Подробно
img
Ракетна піч,турбо піч, мангал, смітник,урна.
2023-09-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Полтава
Продам ракетну піч або як її ще називають турбо піч. Виготовлена з проф труби 100 стінка 3 мм. А також мангал, смітник та інші вироби на замовлення. Ціна можуть змінюватися від обому є опт .Ракетна піч 1000 грн.Мангал 900 грн.Смітник 550 грн Дивіться інші мої об'яви)

450грн

Подробно
img
Мангал складной Maestro MR 1011 45х30х35см сталь 0,5мм
2023-04-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Все детали Maestro MR1011 склепаны между собой, а сам мангал в форме удобного кейса, что не позволит вам потерять важные детали и сэкономит место. Мангал оборудован центральным ручками, которые не нагреваются. В комплекте с мангалом Вы также получите решетку-гриль из пищевой стали. В мангале предусмотрены отверстия под решетку-гриль, которые позволяют фиксировать ее на двух уровнях, что значительно расширит ваши возможности в выборе продуктов и приготовлении блюд. Решетка-гриль складывается и легко помещается внутрь мангала. Преимущества: - Поверхность со специальным покрытием, чтобы сделать очистку легкой и безопасной - Быстро собирается. - Сохранить место для хранения - С ручкой. - Легко носить с собой - Вентиляционные отверстия. - Лучше горение - Легко чистить после использования Характеристики: Материал: металл, толщина 0,5 мм Размер: 45х30х35см Решетка-гриль изготовлена из металла, имеет хромированное покрытие, размер: 41х29см Комплектация: Заводская упаковка Складной мангал Решетка-гриль ART_MR-1011 Наши преимущества:    Мы всегда проверяем товар перед отправкой. Все товары поставляются проверенными поставщиками которые так же следят за качеством.    Наша компания соблюдает не только закон Украины, но и человеческие отношения, при возникновении споров и претензий со стороны покупателя, наша компания решит проблему в самые короткие сроки.    При заказе на нашем сайте мы не требуем предоплату за товар или за доставку. Оплата происходит при получении на почте. Вы можете приобрести товар в нашем магазине в Киеве или можем отправить Новoй почтой, Укрпочтой в день заказа (если заказ сделан до 17:00). Адрес магазина: бульвар И.Лепсе (В.Гавелла) 18, ТК "Отрадненский" (2 этаж), помещение #1.

1099грн

Подробно
img
Ліхтар Fenix E35 V3.0
2024-01-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Опис Fenix E35 V3.0 LUMINUS SST70 (холодний білий): Ліхтар моделі Fenix E35 V3. 0-це величезний прорив в області виготовлення мініатюрних EDC-приладів. Працюючи на одній батареї форм-фактора 21700, він дає світловий потік в 3000 люменів, а відстань дії становить 240 метрів. Такі можливості приладу реалізовані завдяки електроніці, укладеної в корпусі розміром всього 4,65 дюйма. Для управління тут передбачена проста кнопка, за допомогою якої можна вибрати шість режимів яскравості. Зарядка за допомогою USB Type-C. Світло дає діод Luminus SST70. Освітлення-холодне біле. Ультратонка оптична лінза моделі створює м'який збалансований промінь, що особливо добре для нічного читання. Кут огляду променя-98 градусів. Ліхтар Fenix E35 V3.0 можна охарактеризувати, як один з кращих приладів для повсякденного використання, який також стане в нагоді в активному відпочинку. Літій-іонна батарея входить в комплектацію, ємність становить 5000 мАг. Корпус приладу-класичного дизайну, компактні розміри. Детальніше про характеристики Fenix E35 V3.0 нижче. Режими світіння моделі Можливі шість варіантів подачі освітлення. А саме: Турбо, максимальний, середній, мінімальний, Еко, Строб. Турбо. Яскравість-максимально можлива для цієї моделі, 3000 люменів. Світить в цьому режимі протягом однієї години з чвертю, а відстань дії променя досягає 240 метрів. Максимальний. Світловий потік - 1200 люменів, світить 2 години і 40 хвилин, а дистанція поширення променя становить 150 метрів. Середній. Яскравість становить 450 люменів, здатний працювати протягом семи годин в цьому режимі. А відстань дії досягає 90 метрів. Мінімальний. Яскравість - 150 люменів, працює в цьому режимі 20 годин, а далекобійність становить 50 метрів. Еко. Світловий потік-50 люменів, світить протягом п'ятдесяти годин, відстань дії променя становить тридцять метрів. У режимі Строба яскравість-3000 люменів. Наведені параметри роботи моделі вдалося отримати під час проведення дослідів в лабораторних умовах. Застосовувався акумулятор ARB-L21 - 5000u літій-іонний, температура повітря була 21 +- 3 градуси Цельсія, а вологість повітря досягала 50-80 відсотків. Показники приладу можуть різнитися в залежності від того, які фактори зовнішнього середовища. Управління ліхтарем Для активації моделі необхідно натиснути і потримати кнопку, що знаходиться збоку, приблизно півсекунди. Для виключення потрібно виконати те ж саме дію. Для вибору потрібного режиму слід у включеному стані приладу один раз натиснути на кнопку, таким чином, можна вибирати режими: Еко – мінімальний – середній – максимальний – Турбо. Для блокування ліхтаря необхідно у вимкненому стані приладу двічі натиснути на кнопку на півсекунди, після чого ліхтар буде заблокований. Щоб розблокувати його, двічі натисніть на кнопку знову на 0,5 секунди. Ліхтар включиться в еко режимі. Для входу в режим Строб потрібно натиснути і потримати бічну кнопку трохи більше однієї секунди, потім знову натисніть один раз на кнопку для повернення в колишній режим яскравості. У виробі реалізована опція запам'ятовування останнього використаного режиму яскравості. Це стосується всіх режимів, крім Строба. Коли ви знову включаєте прилад, то активується той режим, що був до моменту виключення. Для того, щоб можна було відстежувати ступінь зарядженості батареї, зробили колірну індикацію. Коли прилад вимкнений, одноразово натисніть на кнопку збоку, індикатор на три секунди покаже стан батареї. При повному заряді (85-100 відсотків) кнопка світиться зеленим світлом. Коли заряду залишається менше 85 відсотків, але більше 50, зелене світло блимає. Коли заряд знижується до 25-50 відсотків, кнопка загоряється червоним. Нарешті, червоні спалахи свідчать про те, що модель потрібно терміново заряджати, оскільки заряду в ній залишилося менше 25 відсотків. При роботі ліхтар акумулює в собі багато теплової енергії, тому, тут є опція автоматичного зниження яскравості. Щоб прилад не перегрівався, під час використання яскравість знижується на кілька люменів, якщо температура корпусу перевищує 60 градусів Цельсія. Після того, як модель охолола, можливо знову повернутися до найбільших режимів яскравості. Крім того, також тут є опція повідомлення про низьку напругу. Коли напруга скорочується нижче передбаченого рівня, режим яскравості падає за замовчуванням, поки не досягне режиму Еко. Потім в цьому режимі індикатор починає блимати, нагадуючи про необхідність зарядки або заміни акумуляторів. Ця функція спрацьовує тільки за умови використання фірмової батареї 21700. Фізичні параметри моделі Важить ліхтар всього лише 67 грам, а розміри його складають 118*26,5 міліметра. Це менше, ніж габарити у телефону iPhone 11. Що дуже легко і комфортно для управління однією рукою. Стандарт захисту від пилу і вологи – IP68, запросто переносить падіння з висоти одного метра без будь-яких пошкоджень. Корпус виготовлений з алюмінію а6061-Т6. Якісний прилад. Особливості моделі: ліхтар для щоденного носіння; також підійде для туристичної діяльності; надкомпактні розміри і прекрасні технічні можливості; яскравість генерує до 3000 люменів; відстань дії променя становить 240 метрів; застосовуваний діод: Luminus SST70; світло-холодний білий; батарея типорозміру 21700; заряджається за допомогою USB Type-C; 6 режимів роботи моделі; кут огляду променя-98 градусів; автоматичне запам'ятовування обраного режиму; колірна індикація заряду; корпус ліхтаря захищений від перегрівання при роботі; захист від бруду і вологи за стандартом IP68; ударостійкість - один метр; виготовлений із застосуванням міцного і зносостійкого алюмінію А6061-Т6; важить модель 67 грам; габарити складають 118 * 26,5 міліметра. Комплектація: Модель ліхтарі Fenix E35 V3.0, батарея, кабель для зарядки Type-C, ремінець, запасне кільце для ущільнення, керівництво користувача, талон гарантії. Гарантія Офіційна на виріб надається терміном на п'ять років. Стан: новий Способи оплати та доставки: - нова пошта, укрпошта (передплата на картку ПБ, olx доставка) Дивіться інші наші пропозиції, натисніть на «Інші оголошення автора».

3120грн

Подробно
img
Ніж фіксований "Отаман" TERENBLADE
2023-04-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
Отаман Ніж ручної роботи від terenblade Сталь: EN1.4116 59HRC Довжина: 290мм Довжина клинка: 160мм (Лезо 145мм) Обух: 3.2мм Фултанг, накладки на ручці - композит. Також у комплекті може бути чохол із ABS пластику + Tec-lock

2400грн

Подробно
img
Портативный Мангал гриль барбекю складной с сеткой для гриля
2023-06-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Мангал портативный Гриль барбекю для пикников и туризма с решеткой Материал - Холоднокатанная сталь + хромированный В разложенном виде: 35х27х21 см. Все детали BBQ Grill Portable склепаны между собой, а сам мангал складывается в форму удобного кейса, что НЕ дозволит вам потерять важную деталь и сэкономит место. Мангал оборудован центральными ручками, Которые не нагреваются. В комплекте с мангалом идет решетка-гриль из пищевой стали. Решетка-гриль складывается и легко помещается внутрь мангала. Особенности мангала: Компактный, портативный складной и не тяжелый мангал - отличное решение для любителей походов и пикников. Решетка для гриля позволит приготовить как овощи, так и мясо. Умная вентиляция позволяет равномерному распределению температуры и способствует качественному приготовлению пищи. Съемный дизайн, легко чистится после использования. Поверхность решетки обработана специальным напылением для легкой очистки. Быстро разбирается и собирается. Две сетки - для овощей и мяса. Отличное решение и цена!

349грн

Подробно
img
Мангал Wizardi 4 мм з розбірним столом L (СТ-L/МО-1)
2023-03-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Мангал Wizardi 4 мм з розбірним столом L (СТ-L/МО-1) Мангал універсальний використовується як для виїзду, так і для стаціонарного використання. Конструкція мангала призначена для легкого збирання та перевезення. Жаровня мангала виготовлена з металу завтовшки 4 мм. Конструкція жаровні — зварна, що забезпечує їй надійність, міцність і довгий термін експлуатації. Для економії вугілля є два рівні висоти для шампурів. Розбірний стіл для мангалу з нижньою та боковою підставкою (деревина). Гарантійний строк - 1 рік Країна-виробник: Україна Вигляд: мангал, барбекю, гриль Вид палива: твердий Особливості: із дровницею Форма: прямокутна Конструкція: переносна, розкладна Мангал Матеріали: метал 4,0 мм Розміри (ш/в/д): 350х190х760 мм Вага: 19 кг Стіл Матеріали: метал 1,5 мм Розміри (ш/в/д): 525х800х1300 мм Вага: 23 кг _ Мангал Wizardi 4 мм с разборным столом L (СТ-L/МО-1) Мангал универсальный используется как для выезда, так и стационарного использования. Конструкция мангала предназначена для легкой уборки и перевозки. Жаровня мангала изготовлена из металла толщиной 4 мм. Конструкция жаровни – сварная, что обеспечивает ей надежность, прочность и длительный срок эксплуатации. Для экономии угля есть два уровня высоты для шампуров. Разборный стол для мангала с нижней и боковой подставкой (древесина). Гарантийный срок – 1 год Страна-производитель: Украина Вид: мангал, барбекю, гриль Вид топлива: твердый Особенности: с дровницей Форма: прямоугольная Конструкция: переносная, раскладная Мангал Материалы: металл 4,0 мм Размеры (ш/в/д): 350х190х760 мм Вес: 19 кг Стол Материалы: металл 1,5 мм Размеры (ш/в/д): 525х800х1300 мм Вес: 23 кг

8200грн

Подробно
img
Розбірний мангал-валіза Wizardi на 9 шампурів з металу 3 мм (МВ-31)
2023-04-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Розбірний мангал-валіза Wizardi на 9 шампурів з металу 3 мм (МВ-31) Універсальний мангал. Володіє середніми розмірами та оптимальною кількістю місць для шампурів. Підійде як для стаціонарного використання, так і для виїзду на природу. Збирати мангал в транспортне положення тільки після його охолодження. Гарантійний строк - 1 рік Країна-виробник: Україна Вигляд: мангал, барбекю, гриль Вид палива: твердий Форма: прямокутна Конструкція: переносна, розкладна Вага: 13,5 кг Розміри (ш/в/д): 630х675х600 мм Матеріали: метал - 3,0 мм, метал - 1,2 мм _ Разборный мангал-чемодан Wizardi на 9 шампуров из металла 3 мм (МВ-31) Универсальный мангал. Обладает средними размерами и оптимальным количеством мест для шампуров. Подойдет как для стационарного использования, так и для выезда на природу. Собирать мангал в транспортное положение только после его охлаждения. Гарантийный срок – 1 год Страна-производитель: Украина Вид: мангал, барбекю, гриль Вид топлива: твердый Форма: прямоугольная Конструкция: переносная, раскладная Вес: 13,5 кг Размеры (ш/в/д): 630х675х600 мм Материалы: металл – 3,0 мм, металл – 1,2 мм

3259грн

Подробно
img
Мангал універсальний Wizardi 4 мм з розбірним столом M (СТ-M/МО-1)
2023-05-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Мангал універсальний Wizardi 4 мм з розбірним столом M (СТ-M/МО-1) Мангал універсальний використовується як для виїзду, так і для стаціонарного використання. Конструкція його призначена для легкого збирання та перевезення. Жаровня мангала виготовлена з металу завтовшки 4 мм. Конструкція жаровні — зварна, що забезпечує їй надійність, міцність і довгий термін експлуатації. Для економії вугілля є два рівні висоти для шампурів. Розбірний стіл для мангалу - з нижньою підставкою для дрів. Гарантійний строк - 1 рік Країна-виробник: Україна Вигляд: мангал, барбекю, гриль Вид палива: твердий Особливості: із дровницею Форма: прямокутна Конструкція: переносна, розкладна Мангал Матеріали: лист х/к 4,0 мм Розміри (ш/в/д): 350х190х760 мм Вага: 19 кг Стіл Матеріали: лист х/к 1,5 мм; брус - дерев'яний Розміри (ш/в/д): 430х800х730 мм Вага: 15 кг _ Мангал универсальный Wizardi 4 мм с разборным столом M (СТ-M/МО-1) Мангал универсальный используется как для выезда, так и стационарного использования. Конструкция предназначена для легкой сборки и перевозки. Жаровня мангала изготовлена из металла толщиной 4 мм. Конструкция жаровни – сварная, что обеспечивает ей надежность, прочность и длительный срок эксплуатации. Для экономии угля есть два уровня высоты для шампуров. Разборный стол для мангала – с нижней подставкой для дров. Гарантийный срок – 1 год Страна-производитель: Украина Вид: мангал, барбекю, гриль Вид топлива: твердый Особенности: с дровницей Форма: прямоугольная Конструкция: переносная, раскладная Мангал Материалы: лист х/к 4,0 мм Размеры (ш/в/д): 350х190х760 мм Вес: 19 кг Стол Материалы: лист х/к 1,5 мм; брус - деревянный Размеры (ш/в/д): 430х800х730 мм Вес: 15 кг

7899грн

Подробно
img
Мангал універсальний Wizardi 4 мм з розбірним столом M (СТ-1/МО-1)
2023-06-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Мангал універсальний Wizardi 4 мм з розбірним столом M (СТ-1/МО-1) Мангал універсальний використовується як для виїзду, так і для стаціонарного використання. Конструкція його призначена для легкого збирання та перевезення. Жаровня мангала виготовлена з металу завтовшки 4 мм. Конструкція жаровні — зварна, що забезпечує їй надійність, міцність і довгий термін експлуатації. Для економії вугілля є два рівні висоти для шампурів. Розбірний стіл для мангалу - з нижньою підставкою для дрів. Гарантійний строк - 1 рік Країна-виробник: Україна Вигляд: мангал, барбекю, гриль Вид палива: твердий Особливості: із дровницею Форма: прямокутна Конструкція: переносна, розкладна Мангал Матеріали: лист х/к 4,0 мм Розміри (ш/в/д): 350х190х760 мм Вага: 19 кг Стіл Матеріали: лист х/к 1,5 мм; брус - дерев'яний Розміри (ш/в/д): 430х800х730 мм Вага: 15 кг _ Мангал универсальный Wizardi 4 мм с разборным столом M (СТ-M/МО-1) Мангал универсальный используется как для выезда, так и стационарного использования. Конструкция предназначена для легкой сборки и перевозки. Жаровня мангала изготовлена из металла толщиной 4 мм. Конструкция жаровни – сварная, что обеспечивает ей надежность, прочность и длительный срок эксплуатации. Для экономии угля есть два уровня высоты для шампуров. Разборный стол для мангала – с нижней подставкой для дров. Гарантийный срок – 1 год Страна-производитель: Украина Вид: мангал, барбекю, гриль Вид топлива: твердый Особенности: с дровницей Форма: прямоугольная Конструкция: переносная, раскладная Мангал Материалы: лист х/к 4,0 мм Размеры (ш/в/д): 350х190х760 мм Вес: 19 кг Стол Материалы: лист х/к 1,5 мм; брус - деревянный Размеры (ш/в/д): 430х800х730 мм Вес: 15 кг

7899грн

Подробно
img
Газовий гриль Napoleon TravelQ PRO-285
2023-06-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
З портативним газовим грилем Napoleon TravelQ PRO-285 Ви станете імператором барбекю та пікніка у себе на задньому дворі будинку чи на балконі. На цьому грилі Ви зможете приготувати до 20 гамбургерів одразу. Легкі ручки для перенесення дозволяють взяти цей гриль туди, куди Ви бажаєте. Помістіть його на будь-якій стійкій, плоскій поверхні та увімкніть миттєву систему запалювання Jetfire для того, щоб запалити пальники. Гриль у чорному кольорі і хромованими вставками виглядає дуже стильно. ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ Виробник: Napoleon, Канада Тип: Портативний гриль Кількість пальників : 2 шт. Потужність пальників : 4,1 кВт Довжина : 74 см Ширина : 47 см Висота : 38 см Вага : 13.00 кг Розміри основних ґрат : 54 х 37см ??Портативний (переносний) газовий гриль можна переглянути в шоурумі в Одесі?? Ніжки, на яких стоїть гриль, до нього не підходять. Також в наявності багато інших моделей (Weber, Napoleon) газових, електричних і вугільних грилей, аксесуарів і додаткового обладннання до них. Цікаво? Переходьте в мої оголошення;)

12990грн

Подробно
img
Газовий гриль Char-Broil ALL-STAR 120 B-GAS + чехол
2024-04-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Газовий гриль Char-Broil All-Star 120 B-Gas – універсальна модель американської компанії Чар-Броїл, яку однаково зручно використовувати як стаціонарну, так і переносну. Такий гриль однозначно стане окрасою будь-якого заднього двору, балкона або тераси і зробить незабутньою будь-яку гриль-вечірку. Газовий гриль виконаний із високоміцних та безпечних матеріалів, які відповідають стандартам якості ЄС та США. Жароміцний корпус відмінно утримує жар усередині і при цьому не боїться погодних умов і має тривалий термін експлуатації. Професійні ґрати забезпечують рівномірне нагрівання продуктів. Тим самим ви отримаєте ідеальні стейки з улюбленим рельєфом на всій поверхні. Вбудований у кришку термометр дозволяє стежити за температурою всередині гриля, не відкриваючи кришку. Гриль обладнаний спеціальною полицею для газового балона. Зберігання та використання балона є повністю безпечним. А для легкого переміщення гриля він обладнаний чотирма колесами. Потужний пальник дозволить приготувати будь-яку страву. Ви однаково чудово зможете приготувати стейки з яловичини, соковиту рибу, овочі чи гриби. При цьому всі продукти збережуть свої корисні властивості і володітимуть неймовірним ароматом. Характеристики та комплектація газового грилю Чар-Броїл Ол-Стар 120 В-Газ: Професійні грати з чавуну. Міцний корпус. Вбудований датчик температури. Потужний пальник. Полиця під газовий балон. Гачки для зберігання аксесуарів. Бічна полиця, що забезпечує додатковий простір для інструментів та аксесуарів, напоїв та закусок, щоб ви не нудьгували у процесі готування. Електричний підпал. Підставка, що відокремлюється. Також у ціну входить чехол ALL-STAR COVER. Самовивіз з ЖК Комфорт Сіті. Пишіть сюди або у месенжери після обіду. Гарного вам дня.

20000грн

Подробно
img
Піч похідна ракета турбопіч метал 3 мм
2023-02-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Кривой Рог
Ракетна піч чи піч реактивного типу. І ця назва виправдовує себе так, як при роботі цієї печі виникає своєрідний звук завдяки гарній тязі і високій температурі на виході. Працює з максимальним ККД на будь-яких видах дров. Ракетна піч підійде як туристам, так і мисливцям, рибалкам та просто любителям відпочивати на природі. Відповідно до побажань клієнтів, турбопіч повністю розбірний для кращого транспортування. Турбопіч здивує Вас не лише сміливим дизайном, а й тим, як швидко та зручно можна приготувати улюблені страви на свіжому повітрі. Для того щоб розпалити піч не потрібно багато палива, а завдяки своїй конструкції виріб забезпечує стабільний температурний режим. Дрова в турбопечі складаються дрібними трісками та гілками, що дозволяє дуже швидко нагріти її до потрібної температури. До того ж такого палива потрібна мала кількість. Виготовлена ??із сталі товщиною 3 мм. висота 370 мм; ширина 150 мм; глибина 270 мм; Вага 8 кг

1 000грн

Подробно
img
Ракетна піч-духовка з каміном "Draco Firebox Fusion"
2023-07-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
"Draco Firebox Fusion" - унікальна ракетна піч-духовка з каміном. Потужний нагрів та компактність ідеальні для приготування їжі на природі та в приміщенні. Оснащена вбудованою духовкою для різноманітних страв. Створює атмосферу магії вогню та тепла. Підходить для мандрівників, дачників та любителів природи й риболовлі. Поєднує в собі мобільність та гастрономічне натхнення. Розпаковка на сайті youtube за пошуком "Draco Firebox Fusion" Ключові особливості: 1. Унікальна ракетна технологія Draco Firebox Fusion дозволяє досягти швидкого нагрівання та тривалої підтримки вогню з мінімальною витратою дров. 2. Вбудована духовка з можливістю готувати різноманітні страви на природі чи приміщенні. 3. Має камін для створення атмосфери споглядання вогню та обігріву навколо нього. 4. Компактна конструкція дозволяє легко переносити та зберігати продукт. 5. Безпека– завдяки відсутності відкритого вогню є можливість використання Draco Firebox Fusion всередині приміщень. Переваги: 1. Draco Firebox Fusion відрізняється від мангалів та грилів-барбекю своєю універсальністю: дозволяє готувати та смажити, а також випікати у духовці. 3. Комбінована функціональність ракетної печі-духовки з каміном Draco Firebox Fusion створює унікальну атмосферу та комфорт на природі та в приміщенні. 4. Екологічно чиста та енергоефективна технологія, що ґрунтується на використанні дров, без необхідності використання додаткових паливних ресурсів. 5. Переносна та компактна конструкція дозволяє насолоджуватися приготуванням їжі та теплом вогню скрізь, де ви забажаєте, включаючи кемпінги та подорожі. 6. Не боїться атмосферних опадів – із Draco Firebox Fusion можна готувати на природі під час дощу або снігу. Немає відкритого вогню. Комплектація (всі елементи ховаються всередину): 1. Ракетна піч-духовка з каміном "Draco Firebox Fusion" 2. Гастроємність нержавіюча 32х26х2 см 3. Грати нержавіючі для гастроємності 4 мм 4. Решітка-крило зовнішня нержавіюча 4 мм 5. Витяжна труба нержавіюча, загальна довжина 1,5 м 6. Завантажувальний канал для дров 8х8 см 7. Лопатка-кочерга для очищення камінного каналу У комплект не входить: газовий пальник з п'єзопідпалом та балоном газу (можна замовити додатково), дрова. Технічні характеристики «Draco Firebox Fusion»: 1. Розмір у зібраному (переносному) вигляді: 44х33х22 см, вага комплекту 20 кг. 2. Розмір у розкладеному вигляді (приготовлений до роботи): ширина з ґратами 70 см, глибина 33 см, висота (поверхня плити) 60 см (з витяжною трубою) 1,9м. 3. Температура після 10 хв розігріву: поверхня плити 250-350 С, повітря в духовці 100-150 С. 4. Об'єму дров (при зберіганні у витяжних трубах) достатньо для 1 години роботи. 5. Розмір дров (бажано не більше): довжина до 25 см, діаметр до 2 см. 6. Матеріал: сталь, скло, нержавіюча сталь. Інструкція з використання: 1. Встановити Draco Firebox Fusion на ніжки (з тильного боку печі ніжки утримуються гвинтом кріплення – його треба викрутити), максимально їх розсунувши для збільшення стійкості та зменшення провисання струни для зберігання дров. 2. Вийняти всі елементи з печі. Дрова викласти на струну між ніжками печі. 3. Встановити витяжну трубу (щільно вставивши у приймач на печі). 4. Встановити завантажувальний канал у приймач печі. 5. Встановити зовнішню решітку – крило в отвори на печі. 6. Завантажити дрова у завантажувальний канал. Дрова мають бути вільно встановлені. 7. Розігріти газовим пальником 4 точки печі (по 10 секунд кожну точку) у такому порядку: 1) верх каналу печі ліворуч від скла каміна; 2) лівий дальній кут верху печі; 3) верх печі у місці встановлення витяжної труби (по контуру труби); 4) витяжну трубу по вертикалі на 1 метр 8. Відкрити заслінку-піддувало, запалити пальником дрова всередині печі, закрити заслінку. 9. Дочекайтеся рівномірного горіння дров (15–20 секунд). Полум'я вогню має досягати середини скла каміна. У разі потреби – повторити пункт 8. 10. Обертанням кільця заслінки-піддувала можна регулювати потужність полум'я та температури нагрівання печі. 11. Контролюйте кількість дров. Увага! Піч Draco Firebox Fusion після запуску (у тому числі і витяжна труба) дуже гаряча - бережіть свої руки. 12. Після використання – дочекайтеся повного остигання печі. Очистіть канал каміна від вугілля та золи за допомогою лопатки-кочерги. 13. Приведення печі у похідне положення здійснюється у зворотному порядку. Завантажувальний канал для дров та кочерга ховається у камінний канал. Решта елементів – у духовку. 14. Для очищення скла каміна від сажі необхідно (Увага – піч повинна бути холодною): 1) Відкрити дверцята зі склом (засувка-дракончик); 2) Очистити скло зсередини використовуючи жорстку ганчірку або дерев'яну тріску, або засоби для зняття сажі. Будьте уважні – не використовуйте металеві предмети (є ризик подряпати скло); 3) Закрийте дверцята на клямку-дракончик. Приємного відпочинку з «Draco Firebox Fusion»!

17000грн

Подробно
img
печь щепочница горелка піч трісківниця
2023-09-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Харків
Дуже компактна та зручна міні-піч із нержавіючої сталі. Можна топити як трісками, так і сухим пальним! Чудовий варіант для привалу на туристичних прогулянках, на риболовлі та вело-прогулянці. В наявності 3 види малюнків: 1. Роза вітрів; 2. Біологічна небезпека; 3. Герб України. ЧОХОЛ У КОМПЛЕКТІ (колір- чорний) Основні властивості: - Відмінною особливістю даної печі від інших є наявність у її елементів ребер жорсткості, що виключає можливість деформації металу при тривалому впливі високих температур. При правильному використанні піч прослужить вам довгі роки. - Після використання піч швидко остигає, отже не потрібно довго чекати, перш ніж скласти її в чохол. -Піч можна використовувати як на відкритому повітрі, розтоплюючи її трісками та шишками, так і в приміщенні, використовуючи сухе пальне. -При використанні сухого пального є можливість регулювати відстань від посуду до полум'я, розміщуючи дно в різних положеннях. Таким чином, можна налаштувати необхідний час горіння полум'я від однієї, двох або трьох спиртових таблеток, складених одна на іншу. -Середній час закипання 500мл води – 10 хвилин (залежить від типу сухого пального, частоти підкладання тріски та початкової температури води). ХАРАКТЕРИСТИКИ: розмір у чохлі (мм): 108х82х12; розмір у зібраному стані (мм): 104х82х75 (де 104-висота печі); вага: 270г; товщина стінок: 1мм; матеріал: нерж. сталь AISI 340. Instagram: shepo4nik Дивіться весь асортимент в інших оголошеннях!

220грн

Подробно
img
Турбо-пічка ВЕЛИКА, похідна, ракетна піч | турбо-печка
2023-10-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Ця ракетна піч має велику потужність полум'я. У розібраному стані компактна. Закрите полум'я - запорука пожежної безпеки. І паливо для нього можна знайти практично скрізь. Піч необхідна всім серйозним туристам, мисливцям, рибалкам, у туристичних поїздках, гірських походах, тим, хто вижив і скотарям, альпіністам. Параметри: - Висота: 450 мм; - Ширина: 140 мм; - Глибина: 350 мм; - Вага: +-10 кг; Товщина 3 мм. Ракетна піч, або піч реактивного типу. І ця назва виправдовує себе, оскільки під час роботи цієї печі виникає своєрідний звук, завдяки хорошій тязі і високій температурі на виході. Працює з максимальним ККД на будь-яких видах дров. Для замовлення пишіть/дзвоніть - завжди раді ))

1499грн

Подробно