img
Борцовський килим триколірний, виготовлення борцівських килимів
2022-12-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Борцовський килим – обов'язкова складова тренувань та змагань з боротьби (вільна та греко-римська боротьба). Також, борцовський килим буде відмінним рішенням для самбо, карате, джиу-джитсу, ММА, та інших єдиноборств. Борцовський килим (борцівське покриття) виготовляється з ПВХ, щільністю 650 г/м.кв., є 2 варіанти текстури – стандартний та матовий. На олімпійському борцівському килимі виділено олімпійські кола для позначення для зон: - попереджувальна (9 м) - основна борцівська зона (7м) - штрафна зона У нас Ви можете замовити килим будь-якого розміру з доставкою в будь-яку точку України. Як кріпиться борцовський килим: під планку, липучка, люверси. Стандартне забарвлення олімпійського борцівського килима: синій, жовтий, червоний/синій, оранжевий. Є можливість комбінувати будь-які інші кольори. Також, у нас Ви можете купити борцівські мати-основу для борцівських килимів (товщина матів 20 мм, 30 мм, 40 мм, 50 мм), захисні мати для стін і колон, РОЛ-мати, гімнастичні мати. Доставка борцівських килимів, спортивних матів по Україні: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Житомир, Запоріжжя та ін. У нас Ви можете купити спортивні мати оптом та в роздріб за цінами виробника. Телефонуйте за вказаним номером або залишайте заявку і ми зв'яжемося з Вами !

250грн

Подробно
img
Борцовський килим триколірний, борцівські килими від виробника
2024-04-16 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Борцовський килим з олімпійськими колами - професійне покриття для вільної боротьби, греко-римської боротьби, самбо, а також інших видів єдиноборств. Так як у нас власне виробництво, Ви можете замовити виготовлення нестандартних килимів - будь-яких розмірів, забарвлень, з декількома олімпійськими колами. Борцовський килим виготовляється із ПВХ високої якості на професійному німецькому обладнанні. Шви обробляються методом термозварювання, що забезпечує гладку, однорідну поверхню. - попереджувальна - основна борцівська зона - штрафна зона Як кріпити борцовський килим: під планку, липучка, люверси. Стандартне забарвлення борцівського килима: синій, жовтий, червоний/синій, оранжевий, блакитний. Також виконуємо будь-які забарвлення (червоно-чорні килими, чорно-білі, синьо-білі та інші) У комплекті пропонуємо спортивні мати-основу для борцівських килимів. Товщина матів 20 мм, 30 мм, 40 мм, 50 мм. (стандарт для єдиноборств – 40 мм, 50 мм). Також, у нас Ви можете купити захисні мати для стін і колон, РОЛЛ-мати, гімнастичні мати, страхувальні мати, татамі для дзюдо, татами "ластівчин хвіст". Є послуга монтажу спортивних покриттів, розробка 3-D моделі. У нас Ви можете купити спортивні мати оптом та в роздріб за цінами виробника. При оптових замовленнях пропонуємо гнучку систему знижок. Телефонуйте за вказаним номером або залишайте заявку і ми зв'яжемося з Вами !

280грн

Подробно
img
Борцовський килим з логотипами , виготовлення борцівських килимів
2024-02-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Борцовський килим – одне з найпопулярніших спортивних покриттів. Це найуніверсальніше покриття для тренувань і змагань з єдиноборств. Види єдиноборств, де використовуються килими борців: ·       самбо ·       боротьба (вільна та греко-римська) ·       джиу джитсу ·       карате ·       рукопашний бій ·       ММА Складається борцовський килим зі спортивних матів-основи (також, можете придбати у нас) та верхнього борцівського покриття. Покриття виготовляється з армованого ПВХ. Виготовляється борцівський килим шляхом термозварювання, що забезпечує гладку, однорідну поверхню. Ви можете купити борцівський килим будь-яких квітів. Додатково пропонуємо послугу нанесення логотипів. Ви можете замовити борцовський килим з Вашим логотипом, з написами. Наносимо логотипи будь-яких розмірів, різних кольорів. У нас Ви можете купити борцівські килими оптом та в роздріб. Завдяки власному виробництву можливе виготовлення борцівських килимів будь-яких розмірів, кольорів. Вказана вартість нанесення лого за метр квадратний !  Доставка борцівських килимів та спортивних матів по Україні: Київ, Дніпро, Харків, Одеса, Запоріжжя, Львів та ін. Телефонуйте за номером (09**********52 або залишайте заявку на сайті і ми зв'яжемося з Вами.

1200грн

Подробно
img
Килим для боротьби, виготовлення борцівських килимів
2023-07-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Борцовський килим – найпопулярніше спортивне покриття. Воно універсальне, підходить для різних видів єдиноборств, естетичне та забезпечує максимальний комфорт під час тренувань та змагань. Складається борцовський килим із борцівських матів-основи та борцівського покриття. Борцівські килими Lock-Mat використовують для таких видів єдиноборств: - Самбо - дзюдо - джиу джитсу - карате - Боротьба - рукопашний бій - ММА Матеріал борцівських покриттів - ПВХ, щільністю 650 г/м.кв. (стандарт); 800 та 900 г/м.кв.(підвищеної щільності) . Покриття відштовхує вологу, без запаху, колір стійкий до УФ-променів. Характеристики борцівських килимів Lock-Mat: Розмір: будь-який Щільність ПВХ: 650 г/м.кв Як кріпиться борцовський килим: під планку; люверси; липучка Колір: однотонний; з олімпійськими колами; з квадратами; з нанесенням логотипів. Доставка борцівських килимів по Україні: Київ, Харків, Дніпропетровськ, Одеса, Львів та ін., самовивіз-м.Запоріжжя Також у нас Ви можете купити захист для стін і колон, татамі для дзюдо, гімнастичні мати, татамі "ластівчин хвіст", РОЛЛ-мати, страхувальні мати, гумові покриття для спортивних залів. У нас Ви можете купити спортивні мати оптом та в роздріб за цінами виробника. При оптових замовленнях пропонуємо гнучку систему знижок. Телефонуйте за вказаним номером або залишайте заявку і ми зв'яжемося з Вами !

220грн

Подробно
img
Борцівський килим , виготовлення борцівських килимів
2024-01-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Одеса
Борцівський килим – одне з найбільш популярних спортивних покриттів. Це найбільш універсальне покриття для тренувань і змагань з єдиноборств . Види єдиноборств, де використовуються борцівські килими: · самбо · боротьба (вільна і греко-римська) · джиу-джитсу · карате · рукопашний бій · ММА Складається борцівський килим зі спортивних матів - основи і верхнього борцівського покриття. Покриття виготовляється з армованого ПВХ провідних виробників. Виготовляється борцівський килим шляхом термозварювання , що забезпечує гладку , однорідну поверхню. Ви можете придбати борцівський килим будь-яких кольорів та будь - яких розмірів. Також , є послуга нанесення логотипів. Як кріпляться борцівські килими: 1. Липучка – найзручніший вид кріплення. Липучка наноситься на мати - основу і на покриття ПВХ. Під кріплення "липучка" все мати обробляються під чіткий розмір 2м х 1м ( заводські мати без обробки завжди з допустимими відхиленнями). Кріплення липучка наноситься тільки за умови придбання покриття в комплекті з матами. 2. Люверси, розташовані по периметру. Покриття підвертається і стягується за допомогою шнура. 3. Кріплення під планку Характеристики борцівського килима: Розмір : будь-який Колір : на вибір Вартість вказана за метр квадратний однотонного покриття , без урахування матів!

240грн

Подробно
img
Борцівський килим олімпійський 12м х 12м (покриття)
2022-12-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Борцовський килим – одне з найпопулярніших спортивних покриттів. Це універсальне, довговічне покриття для тренувань та змагань з греко-римської боротьби, вільної боротьби, самбо. Пропонуємо борцівське покриття для борцівського килима - кольорове покриття, яке укладається на мати - основу. Борцовське покриття виготовляється з ПВХ провідних світових виробників щільністю 650 г/м.кв. ПВХ це міцний матеріал, стійкий до УФ-променів, до перепадів температур (робоча температура від -30 до +70 С). На олімпійський борцовський килим нанесена розмітка: круги, діаметром 9м, 7м та малий круг 1м. Колір: червоний - синій-жовтий. На покриття нанесено кріплення – липучка Velcro. Робочий майданчик: 12м х 12м Розмір покриття з урахуванням запасів: 12,4м х 12,4м Колір: синій - помаранчевий - темно-синій Кріплення килима: липучка Velcro Гарантія на борцівські покриття – 12 місяців. Сертифікація - ISO 9001, сертифікат відповідності.

36000грн

Подробно
img
Коврик для йоги та фітнесу
2023-09-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Вітринні зразки та /або килимки з невеликим дефектом від магазину Marjari Yoga. Фото 1-4. Ціна 800грн, замість 1200грн. Килим для йоги та фітнесу. Колір блакитний/чорний. Матеріал - ТПЕ (термопластичний еластомер, шнучний матеріал, зносостійкий, легкий в догляді, гіпоалергений). Килим має відмінне зчеплення, легку вагу, м'який. Дефект: є зам' ятість, виглядає як невелика подряпина, але текстура килимку не пошкоджена. Розмір 183 * 61 см Вага 850г Товщина 6мм Фото 5-6. Ціна 900грн, замість 1200грн. Килим для йоги та фітнесу. Колір синій/блакитний. Матеріал - ТПЕ (термопластичний еластомер, шнучний матеріал, зносостійкий, легкий в догляді, гіпоалергений). Килим має відмінне зчеплення, легку вагу, м'який. Дефект: нерівномірно зафарбовані з краю Розмір 183 * 61 см Вага 850г Товщина 6мм Фото 7-8. Килим для йоги на основі каучука з мікрофібровим покриттям. Підходить для інтенсивних тренувань з йоги та фітнесу. Дефект: є невелика вм' ятина збоку. Ціна 1200грн замість 1650грн. Розміри 183 *68 см Товщина 3мм Вага 2.1кг

800грн

Подробно
img
Марракеш Маракеш настольная игра Marrakech
2024-03-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Гра англійською мовою і є повністю мовонезалежною. Правила всередині гри в буклеті російською. Є і варіанти по уцінці базової гри Діксіт (трохи прим’яті під час транспортування, фото і ціни в особисті повідомлення). У Марракеші кожен гравець виконує роль продавця килимів, який намагається перехитрити конкурента. Кожен гравець починає з рівною кількістю грошей і рівною кількістю килимів. У свій хід ви можете повернути Ассам на 90 градусів. Потім киньте кубик і перемістіть його вперед на стільки клітинок, скільки показано (d6: 1, 2, 2, 3, 3, 4). Якщо Ассам досягає краю дошки, дотримуйтеся кривої та продовжуйте рух у наступному рядку. Якщо Ассам потрапляє на килим іншого гравця, ви повинні заплатити цьому гравцеві 1 монету за квадрат суміжної зони килима цього кольору. Потім ви розміщуєте один зі своїх килимів ортогонально поруч із Assam (але не можете безпосередньо перекривати інший килим). Гра закінчується, коли всі гравці зіграють всі килими. Кожен отримує 1 монету за видимий квадрат килима. Гравець з найбільшою кількістю монет виграє! Розрив: видно більшу частину килима.

1150грн

Подробно
img
Самонадувний килимок Sea to Summit Camp Mat, 183х64х3.8см, Olive
2023-03-26 - Товары для спорта и активного отдыха- Народичі
Килимок + надувна надувна подушка MIL-TEC olive (345 x 310 x 30 mm) в подарунок Прямокутний Самонадувний килимок Sea to Summit - Camp Mat S.I. Sleeping Mat Rectangular Це універсальний Самонадувний килим, створений для комфорту і довгих років використання. Він представлений, як даною прямокутною модифікацією, так і в формі кокона Sea to Summit Camp Mat. Щільний зовнішній матеріал зроблений із зносостійкого 75D поліестеру, а в якості утеплювача використовується піна з високими характеристиками розтискання, що збільшує швидкість наповнення повітрям каремата. Піна товщиною 3.8 см впевнено ізолює від контакту з холодною землею під час сну або відпочинку, а високі теплові властивості і коефіцієнт R-Value 4.2 роблять килим відмінним варіантом для використання в будь-який час року. Піна всередині мату створена з осередками, які дають можливість складати килим в рази більш компактно, а новий запатентований клапан, працює в обидві сторони і перешкоджає наповненню килима повітрям під час складання. Рекомендації для користувача: Якщо вам звичніше спати тільки в нижній білизні, компанія Sea to Summit розробила простирадло для килимка Coolmax Fitted Sheet, яка усуває виникнення неприємних відчуттів. Простирадло зроблене з матеріалу Coolmax®, універсальної підкладкової тканини, яка відводить вологу від тіла, залишаючи його сухим в жаркому і вологому середовищі для комфортного сну. Для приємного сну на природі рекомендуємо використовувати туристичні надувні подушки. Вони дуже зручні, приємні до тіла і практично не займають місця в вашому рюкзаку. Ночі на природі можуть бути як теплими, так і прохолодними. Щоб не замерзнути рекомендуємо використовувати килимок в поєднанні з пуховими або синтетичними спальними мішками. Особливості надувати килимка Camp Self Inflating технологія Delta ™ Core &trade, що знижує вагу і розмір килимка без втрати теплоти щільний поліестер 75D з ТПУ покриттям проти ковзання наскрізні отвори в піні в місцях, де немає контакту з тілом багатофункційний клапан Характеристики Sea to Summit Camp Self Inflating Sleeping Mat Rectangular Розмір: Rectangular Regular Wide/Large Rectangular Довжина (см): 183 Ширина (см): 64 Товщина (см): 3. 8 R-Value: 4.2 Вага (г): 1115 Розмір в складеному стані (см): ? 20.5 x 34

3000грн

Подробно
img
борцівські мати, груша
2023-08-27 - Товары для спорта и активного отдыха- Вишневе
Продається спортивне обладнання в гарному стані борцівські мати та покриття 5*6 м, 15000 грн Боксерська груша 100 кг, 4000 грн Боксерська груша 40 кг, 800 грн

800грн

Подробно
img
Борцівські носки Wrestling, носки з борцями для боротьби
2023-11-09 - Товары для спорта и активного отдыха- Хмельницький
Носки для боротьби WRESTLING для занять боротьбою та іншими видами єдиноборств. Борцівські шкарпетки WRESTLING відповідають всім потребам спортсменів-борців . Міцні, тонкі, дихаючі, не парять ногу, чудово виглядають як в борцовках, так і просто на нозі. Склад: - 90% хлопок - 10% лайкра Розміри: 30-32 33-35 36-38 38-41 42-43 44-46 Цена: 100грн Є опт и мілкий опт. Всі наші товари дивіться : ОПЛАТА і Доставка: • Безпечна ОЛХ доставка. • Самовивіз та примірка в Хмельницькому (Озерна) БІЛЬШЕ ФОТО І ВІДЕО ОГЛЯДІВ, КОНСУЛЬТАЦІЯ І ПІДБІР : - в instagram: wrestlingstyle - в telegram: wrestlingstyle_ua - в інтернеті: wrestling.ua ВЕЛИКИЙ ВИБІР ОРИГІНАЛЬНОГО ВЗУТТЯ, ОДЯГУ і АКСЕСУАРІВ ДЛЯ БОРОТЬБИ, БОКСУ, ЕДИНОБОРСТВ - ДИВІТЬСЯ УСІ НАШІ ОГОЛОШЕННЯ!!! БОРЦОВКИ, БОКСЕРКИ ASICS DAN GABLE EVO 3, це новинка з суцільною підошвою флагман преміум моделей в лінійці борцівського взуття бренду Асікс. Абсолютний аналог Asics Tiger лиш за втроє меньший бюджет.

100грн

Подробно
img
Килим під палатку, новий, фірми Eureka
2023-05-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Продам Килим під палатку, новий, фірми Eureka "4P КАНЬЙОН ВСТАНОВЛЕНИЙ СЛІД" Створені для чотирьохмісних наметів Canyon Eureka. Зроблені з того самого матеріалу, що й підлога намету, які допомагають продовжити термін служби підлоги намету та захистити її від проколів і зносу. Вес - 740 грам, розмір 229 см х 229 см Ціна 1000 грн

1000грн

Подробно
img
Килим для йоги новий
2023-07-05 - Товары для спорта и активного отдыха- Чернівці
Килим для йоги. Стан новий. Розмір 61*173см. Товщина 4мм. Є самовивіз м. Чернівці

250грн

Подробно
img
Килим спальний польовий 1900*600*15мм
2023-08-17 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Килим спальний польовий 1900*600*15мм Колір зелений В наявності велика кількість Відправка зі складу м.Кам'янське (Дніпропетровська область) Укр поштою ціна 310грн Новою поштою ціна 330грн

310грн

Подробно
img
Борцовский ковер одноцветный
2023-09-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Днепр
Борцовский ковер одноцветный, борцовская покрышка, ковер для борьбы. Наша компания является производителем борцовских ковров. По вашим размерам выполним борцовский ковер. Расцветка индивидуальная под заказ. Самая низкая стоимость по Украине!!!! Качество товара гаранируем!!!! Борцовские ковры используют для всех видов единоборств, таких как, дзюдо, самбо, вольная и греко-римская борьба (классическая борьба) и т. д. Покрышка борцовского ковра — выполняется из тентовой ткани ПВХ европейского производства, плотность 650 г/м2. Крепление борцовского ковра: под планку, люверс, под липучку (велкро лента). Основа борцовского ковра являются маты из химически-сшитого пенополиэтилена ППЕ НХ, размер одного листа мата 2 х 1м (толщина 20,30,40,50 мм) Маты всегда в наличии!!!! Стоимость указана за 1 м.кв. борцовской покрышки из ПВХ ткани, одноцветной. Просчет борцовского ковра с матами выполняется индивидуально. Борцовский ковер одноцветный, борцовская покрышка, ковер для борьбы, борцівський килим, килим для боротьби, изготовление борцовских ковров, производитель борцовских ковров.

230грн

Подробно
img
Каремат ЗСУ, армійський, Килим спальний польовий 1900*600*15мм (Д)
2023-11-01 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Килим спальний польовий 1900*600*15мм Колір зелений В наявності велика кількість Відправка зі складу м.Кам'янське (Дніпропетровська область) Укр поштою ціна 310грн (зелений або темно -сірий на вибір) Колір Камуфляж+30 грн Новою поштою ціна 330грн

310грн

Подробно
img
Продам новий килим
2023-11-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Рахів
Продам новий килим 2/3 м. Хороша якість, легкий.

2600грн

Подробно
img
РОЛЛ - мати спортивні товщина 40 мм, виготовлення спортивних матів
2024-01-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
РОЛЛ-мати - спортивні мати для єдиноборств , з якими за кілька секунд можна зібрати спортивний майданчик. Спортивні РОЛЛ-мати - професійні мати для боротьби, самбо, греплінгу, ММА, джиу-джитсу та інших видів спорту. Завдяки конструкції РОЛЛ-мати легко та швидко згортаються. Це особливо зручно коли є необхідність збирати і розбирати борцівський килим . РОЛЛ - мати це спортивні мати у формі рулонів , шириною 1 метр , довжиною до 12 метрів. З РОЛЛ - матів можна зібрати спортивний майданчик будь-яких розмірів, між собою ролли з'єднуються на липучку. Поверхня відчувається як цілісне , рівне полотно без стиків завдяки тому , що липучки втоплені. При необхідності прибрати борцівський килим ,його можна просто згорнути , при цьому роз'єднувати секції не обов'язково. РОЛЛ -мати складаються з матів - основи і покриття , яке наноситься на основу. Верхнє покриття - ПВХ, щільністю 650 г/м. кв. Це міцне , довговічне, стійке до вологи і до УФ - променів покриття. Є 2 варіанти текстури - стандартна глянсова і матова . Основа мата - ППЕ. Це довговічний , легкий матеріал, який зберігає свою форму навіть при максимальних навантаженнях. РОЛЛ-мати - легкі , міцні , з відмінною амортизацією. Характеристики РОЛЛ-матів: Ширина : 1м / 2м Довжина: до 12 м Товщина : 40 мм , 20 мм , 30 мм , 50 мм Кріплення : липучка Velcro Покриття : ПВХ , щільністю 650 г/кв. м. Кольори : на вибір Виготовляємо спортивні РОЛЛ - мати на будь - якую площу , різних кольорів , можливе нанесення логотипів. Вказана вартість за 1 метр квадратний РОЛЛ -мату товщиною 40 мм !

1730грн

Подробно
img
Борцовский ковер 10 х 10 м, с матами 40мм
2024-01-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Днепр
Борцовский ковер 10 х 10 м, с матами 40мм, крепление люверс. Борцовская покрышка 10,5 х 10,5 м (люверсы с шагом 1м). Маты ППЕ НХ, размер одного листа мата 2 х 1м (толщина 40 мм) — 50 шт. Борцовский ковер трехцветный, борцовская покрышка, ковер для борьбы. Наша компания является производителем борцовских ковров. По вашим размерам выполним борцовский ковер. Расцветка индивидуальная под заказ. Самая низкая стоимость по Украине!!!! Качество товара гаранируем!!!! Борцовские ковры используют для всех видов единоборств, таких как, дзюдо, самбо, вольная и греко-римская борьба (классическая борьба) и т. д. Покрышка борцовского ковра — выполняется из тентовой ткани ПВХ европейского производства, плотность 650 г/м2. Крепление борцовского ковра: под планку, люверс, под липучку (велкро лента). Основа борцовского ковра являются маты из химически-сшитого пенополиэтилена ППЕ НХ, размер одного листа мата 2 х 1м (толщина 20,30,40,50 мм) Маты всегда в наличии!!!! Просчет борцовского ковра с матами выполняется индивидуально. Борцовский ковер одноцветный, борцовская покрышка, ковер для борьбы, борцівський килим, килим для боротьби, изготовление борцовских ковров, производитель борцовских ковров.

84 750грн

Подробно
img
Борцовский ковер трехцветный
2024-01-08 - Товары для спорта и активного отдыха- Днепр
Борцовский ковер трехцветный, борцовская покрышка, ковер для борьбы. Наша компания является производителем борцовских ковров. По вашим размерам выполним борцовский ковер. Расцветка индивидуальная под заказ. Самая низкая стоимость по Украине!!!! Качество товара гаранируем!!!! Борцовские ковры используют для всех видов единоборств, таких как, дзюдо, самбо, вольная и греко-римская борьба (классическая борьба) и т. д. Покрышка борцовского ковра — выполняется из тентовой ткани ПВХ европейского производства, плотность 650 г/м2. Крепление борцовского ковра: под планку, люверс, под липучку (велкро лента). Основа борцовского ковра являются маты из химически-сшитого пенополиэтилена ППЕ НХ, размер одного листа мата 2 х 1м (толщина 20,30,40,50 мм) Маты всегда в наличии!!!! Стоимость указана за 1 м.кв. борцовской покрышки из ПВХ ткани двухцветной или трехцветной. Просчет борцовского ковра с матами выполняется индивидуально. Борцовский ковер одноцветный, борцовская покрышка, ковер для борьбы, борцівський килим, килим для боротьби, изготовление борцовских ковров, производитель борцовских ковров.

250грн

Подробно
img
Чучело борцовское для борьбы карате киокушинкай экипировка кудо шлем
2023-04-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Пишемо на Viber ! Відправляємо без передоплати ! Всі розміри в наявності ! ( від 110 см до 200 см ) Пишемо на вайбер 06******41 Пишемо на Viber Відправляємо без передоплати Всі розміри в наявності ! ( від 110 см до 200 см ) 1) Манекени для єдиноборств на нашому сайті ( Дуже великий вибір, найнижчі ціни !!! ). Переходимо за посиланням !!! sparta111.com/edinoborstva/manekeny-borcovskie 2) Сайт єдиноборства, товари для єдиноборств, манекени, груші, мішки, мати, маківари, болгарські мішки, медболи, та інше: sparta111.com/edinoborstva 1) Посилання на Youtube на дану модель : www.youtube.com/watch?v=NcE-AtwFmks&list=PLuDWAc8bnMUJ-VxeySZlIDrLPGGZGmUwW 2) Посилання на наш Youtube канал ( всі моделі манекенів - розбиті по плейлистам ) www.youtube.com/channel/UCVN3Njbnx7TZXco4ysEy3Xg/playlists Матеріал: ПВХ 650 щільності 110 см - 1790 грн - (обираємо вагу від 10 - до 25 кг) 120 см - 1790 грн - ( обираємо вагу від 10 - до 30 кг ) 130 см - 1890 грн - ( обираємо вагу від 15 - до 35 кг ) 140 см - 2290 грн - ( обираємо вагу від 20 - до 40 кг ) 150 см - 2390 грн - ( обираємо вагу від 30 - до 60 кг ) 160 см - 2590 грн - ( обираємо вагу від 40 - до 80 кг ) 170 см - 2790 грн - ( обираємо вагу від 40 - до 100 кг ) 180 см - 2890 грн - ( обираємо вагу від 45 - до 100 кг ) 190 см - 2990 грн - ( обираємо вагу від 55 - до 110 кг ) 200 см - 3090 грн - (обираємо вагу від 65 - до 120 кг) Бажано уточнювати за допомогою дзвінка або листа на Viber ( viber на київстарі у нас ) Борцівські манекени спеціально розроблені для відпрацювання кидків, як професіоналами так і любителями контактних єдиноборств. Нерухомі руки манекена дають змогу відпрацьовувати кидки і прийоми, що застосовуються в греко-римській боротьбі та інших популярних видах бойових мистецтв. Борцівський манекен виготовлено з високоякісного ПВХ. Наповнення манекена складається з текстильного клаптя, шкіряного клаптя і стрижня з піском для обважнення. Усі шви прошиті зсередини, зовні манекен має гладку поверхню, що унеможливлює травмування спортсмена під час тренування.

1790грн

Подробно
img
Манекен Venum для борьбы самбо ММА борцовки самбовки трико ковер маты
2023-04-14 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Пишемо на Viber ! Відправляємо без передоплати ! Всі розміри в наявності ! ( від 110 см до 200 см ) Пишемо на вайбер 06******41 Пишемо на Viber Відправляємо без передоплати Всі розміри в наявності ! ( від 110 см до 200 см ) 1) Манекени для єдиноборств на нашому сайті ( Дуже великий вибір, найнижчі ціни !!! ). Переходимо за посиланням !!! sparta111.com/edinoborstva/manekeny-borcovskie 2) Сайт єдиноборства, товари для єдиноборств, манекени, груші, мішки, мати, маківари, болгарські мішки, медболи, та інше: sparta111.com/edinoborstva 1) Посилання на Youtube на дану модель : www.youtube.com/watch?v=NcE-AtwFmks&list=PLuDWAc8bnMUJ-VxeySZlIDrLPGGZGmUwW 2) Посилання на наш Youtube канал ( всі моделі манекенів - розбиті по плейлистам ) www.youtube.com/channel/UCVN3Njbnx7TZXco4ysEy3Xg/playlists Матеріал: ПВХ 650 щільності 10 см - 1790 грн - (обираємо вагу від 10 - до 25 кг) 120 см - 1790 грн - ( вибираємо вагу від 10 - до 30 кг ) 130 см - 1890 грн - ( вибираємо вагу від 15 - до 35 кг ) 140 см - 2290 грн - ( обираємо вагу від 20 - до 40 кг ) 150 см - 2390 грн - ( обираємо вагу від 30 - до 60 кг ) 160 см - 2590 грн - ( обираємо вагу від 40 - до 80 кг ) 170 см - 2790 грн - ( обираємо вагу від 40 - до 100 кг ) 180 см - 2890 грн - ( обираємо вагу від 45 - до 100 кг ) 190 см - 2990 грн - ( обираємо вагу від 55 - до 110 кг ) 200 см - 3090 грн - ( обираємо вагу від 65 - до 120 кг ) Борцівські манекени спеціально розроблені для відпрацювання кидків, як професіоналами так і любителями контактних єдиноборств. Нерухомі руки манекена дають змогу відпрацьовувати кидки і прийоми, що застосовуються в греко-римській боротьбі та інших популярних видах бойових мистецтв. Борцівський манекен виготовлено з високоякісного ПВХ. Наповнення манекена складається з текстильного клаптя, шкіряного клаптя і стрижня з піском для обважнення. Усі шви прошиті зсередини, зовні манекен має гладку поверхню, що унеможливлює травмування спортсмена під час тренування.

1790грн

Подробно
img
Манекен груша мешок для бокса кикбоксинга тхэквондо шлем капа перчатки
2024-02-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Пишемо на вайбер 06*********41 Пишемо на Viber Відправляємо без передоплати Всі розміри в наявності ! ( від 110 см до 200 см ) 1) Манекени для єдиноборств на нашому сайті ( Дуже великий вибір, найнижчі ціни !!! ). Переходимо за посиланням !!! sparta111.com/edinoborstva/manekeny-borcovskie 2) Сайт єдиноборства, товари для єдиноборств, манекени, груші, мішки, мати, маківари, болгарські мішки, медболи, та інше: sparta111.com/edinoborstva 3) Посилання на наш Youtube канал (всі моделі манекенів - розбиті по плейлистам) www.youtube.com/channel/UCVN3Njbnx7TZXco4ysEy3Xg/playlists Матеріал: ПВХ 650 щільності 110 см - 2400 грн - (обираємо вагу від 10 - до 25 кг) 120 см - 2400 грн - ( обираємо вагу від 10 - до 30 кг ) 130 см - 2400 грн - ( вибираємо вагу від 15 - до 35 кг ) 140 см - 2400 грн - ( обираємо вагу від 20 - до 40 кг ) 150 см - 2550 грн - ( обираємо вагу від 30 - до 60 кг ) 160 см - 2780 грн - ( обираємо вагу від 40 - до 80 кг ) 170 см - 2950 грн - ( обираємо вагу від 40 - до 100 кг ) 180 см - 3050 грн - ( обираємо вагу від 45 - до 100 кг ) 190 см - 3100 грн - ( обираємо вагу від 55 - до 110 кг ) 200 см - 3250 грн - (вибираємо вагу від 65 - до 120 кг) Ціна кронштейна: 500 грн (винос від стіни 60 см) Стійка за бажанням +4500 грн але бажано уточнювати за допомогою дзвінка або листа на Viber (viber на київстарі у нас 068 ... 741) Борцівські манекени спеціально розроблені для відпрацювання кидків, як професіоналами так і любителями контактних єдиноборств. Нерухомі руки манекена дають змогу відпрацьовувати кидки і прийоми, що застосовуються в греко-римській боротьбі та інших популярних видах бойових мистецтв. Борцівський манекен виготовлено з високоякісного ПВХ. Наповнення манекена складається з текстильного клаптя, шкіряного клаптя і стрижня з піском для обважнення. Усі шви прошиті зсередини, зовні манекен має гладку поверхню, що унеможливлює травмування спортсмена під час тренування.

2400грн

Подробно
img
Манекен для борьбы дзюдо кимоно татами джиу джитсу jiu bjj jitsu БЖЖ
2023-06-24 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
Пишемо на вайбер 06*********41 Відправляємо без передоплати ! Всі розміри в наявності ! ( від 110 см до 200 см ) 1) Манекени для єдиноборств на нашому сайті ( Дуже великий вибір, найнижчі ціни !!! ). Переходимо за посиланням !!! sparta111.com/edinoborstva/manekeny-borcovskie 2) Сайт єдиноборства, товари для єдиноборств, манекени, груші, мішки, мати, маківари, болгарські мішки, медболи, та інше: sparta111.com/edinoborstva 1) Посилання на Youtube на дану модель : www.youtube.com/watch?v=NcE-AtwFmks&list=PLuDWAc8bnMUJ-VxeySZlIDrLPGGZGmUwW 2) Посилання на наш Youtube канал ( всі моделі манекенів - розбиті по плейлистам ) www.youtube.com/channel/UCVN3Njbnx7TZXco4ysEy3Xg/playlists Матеріал: ПВХ 650 щільності 110 см - 1790 грн - (обираємо вагу від 10 - до 25 кг) 120 см - 1790 грн - ( обираємо вагу від 10 - до 30 кг ) 130 см - 1890 грн - ( обираємо вагу від 15 - до 35 кг ) 140 см - 2290 грн - ( обираємо вагу від 20 - до 40 кг ) 150 см - 2390 грн - ( обираємо вагу від 30 - до 60 кг ) 160 см - 2590 грн - ( обираємо вагу від 40 - до 80 кг ) 170 см - 2790 грн - ( обираємо вагу від 40 - до 100 кг ) 180 см - 2890 грн - ( обираємо вагу від 45 - до 100 кг ) 190 см - 2990 грн - ( обираємо вагу від 55 - до 110 кг ) 200 см - 3090 грн - (обираємо вагу від 65 - до 120 кг) Борцівські манекени спеціально розроблені для відпрацювання кидків, як професіоналами так і любителями контактних єдиноборств. Нерухомі руки манекена дають змогу відпрацьовувати кидки і прийоми, що застосовуються в греко-римській боротьбі та інших популярних видах бойових мистецтв. Борцівський манекен виготовлено з високоякісного ПВХ. Наповнення манекена складається з текстильного клаптя, шкіряного клаптя і стрижня з піском для обважнення. Усі шви прошиті зсередини, зовні манекен має гладку поверхню, що унеможливлює травмування спортсмена під час тренування.

1790грн

Подробно
img
Ліхтарик триколорний British Army Nitech Tricolor Signal - PCT
2024-01-03 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Ліхтарик British Army Nitech Tricolor Signal Torch - PCT (Personal Combat Torch) Ціна 560 грн Контрактний триколірний сигнальний ліхтар PCT (Personal Combat Torch) Nitech NSN: 6230-*********45 Опис Сигнальний ліхтарик із вбудованим механізмом зміни світлофільтра, який легко перемикається між червоним, білим і зеленим світлом, просто повертаючи ручку перемикання (3 положення). Двоконтактна лампочка плюс дві запасні лампочки, що зберігаються у водонепроникному корпусі з АБС. Спочатку розроблений як PCT (персональний бойовий факел) для використання британською армією, цей універсальний ліхтар є чудовим сигнальним пристроєм, також корисним для нічного бачення. У комплект входить довгий шнурок. Особливості Інтегрований механізм фільтра забезпечує 3 кольори світла: зелений, білий або червоний. Поворотна ручка на головці сприяє швидкому та легкому вибору кольору променя. Яскрава криптонова двоконтактна лампочка, дві запасні лампочки зберігаються в головному відділенні. Можна використовувати стандартні лампи Mini MagLite®, коли потрібна заміна. Міцний ударостійкий корпус із АБС-пластику з прорізною рукояткою, сіро-оливкового кольору. Фіксований поворотний перемикач живлення розташований у задній кришці. Включає знімний шнурок довжиною 60 см. Вбудована передня лінза з прозорого полікарбонату. Двоступінчастий відбивач для яскравого променя. Кільцеві ущільнювачі в головній та задній кришках. Водонепроникність до п'яти метрів. Важить близько 114 гр. із встановленими лужними батареями. Потрібні дві лужні або літієві батареї типу АА (не входять у комплект). Приблизний загальний розмір: Довжина 17 см. Діаметр 3,0 см. Виробник Nitech Ltd. Код товару НАТО: 6230-*********45.

560грн

Подробно
img
Килимки для воїнів, Каремати армiйськi, килими 2х метрові
2023-12-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Розмір каремата 2метра на 75см, товщина 12мм, колір сірий. Матеріал - ізоляційний екологічно безпечний пенополіетилен. Сертифікован. *Не пропускає низькі температури з грунту, береже від переохолодження. *Не промокає, захистить від дощу та будь-якої негоди. *не горить! під дією вогня розкладається на вуглекислоту та воду. Компактно скручений та мало важить. Чистити можно вологою серветкою або під струменем води.

400грн

Подробно
img
Безодня \ Капітан Сонар \ Camel UP off season (Верблюди Вперед)
2023-06-15 - Товары для спорта и активного отдыха- Хорол
Нові у плівці. Ігри українською. Безодня (Abyss) - 1600 грн Капітан Сонар - 1465 грн Camel UP Off Season (Верблюди вперед. У міжсезонні) - 1315 грн Безодня (Abyss) – це настільна гра про боротьбу за владу у темному й неспокійному підводному царстві, у якій ви зможете відчути себе справжнім претендентом на престол. Укладайте угоди, порушуйте їх, запевнюйте силою чи маніпулюйте і хитруйте, робіть все, аби отримати найбільший вплив у різних локаціях підводної столиці. У грі Капітан Сонар (Captain Sonar) ви та ваші товариші по команді керуєте найсучаснішим підводним човном і намагаєтесь визначити місцезнаходження ворожого підводного човна, щоб підірвати його з води, перш ніж вони зможуть зробити те саме з вами. Кожна роль важлива, а протистояння безжальне. Будьте організовані та спілкуйтеся, тому що капітан ніщо без екіпажу: старшого помічника, радиста та інженера. У грі «Верблюди, вперед. У міжсезонні» кожен з гравців має власний караван з чотирьох верблюдів, які можуть перевозити певну кількість товарів (3, 4, 5 або 6). Товари бувають чотирьох типів - килими, вази, фініки та фрукти - і ці товари можна придбати на ринках. Кількість ринків у грі завжди на один більше, ніж кількість гравців. На кожному двосторонньому жетоні ринку вказана кількість карт, які перед початком раунду розкладається поруч з ним горілиць або долілиць. Крім того, всі ринки мають особливу силу, яку гравець за бажанням може активувати в певній фазі раунду.

1315грн

Подробно
img
Фітнес килимок, коврик для фитнеса
2024-03-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Б/У, стан 5/10 - видно по фото. В наявності 6 штук. Продаю одразу всі! Ціна за всі килими - 1100 грн Эти прочные, но легкие коврики для фитнеса очень толстые (10 мм) для дополнительной амортизации, необходимой вашим суставам во время занятий йогой или фитнесом. Размер (см) 183 х 61 х 1 Материал Каучук

200грн

Подробно
img
Спальний мішок для походів з капюшоном, одеяло-плед, спальник Хакі
2024-03-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Спальний мішок YB-3139 – це спальний мішок з широким спектром використання та високим ступенем комфорту. Він ідеально підходить для поїздок на природу, експедицій на човні чи трекінгу. Завдяки своїй універсальності він також підходить як заміна килими, наприклад, у кемпінгу, каравані чи навіть на дачі. Переваги: Зовнішній шар виготовлений з поліестеру 190Т, що має водонепроникні властивості. Виконаний з дихаючої гіпоалергенної тканини. Прошитий S-подібним швом, не збивається наповнювач в одному місці. Легко перетворюється на ковдру, має однакову ширину по всій довжині. Двосторонні бігунки на подовженій тасьмі, зроблені таким чином, щоб запобігти зажовуванню тканини. У нижній частині розташовані 2 петлі для зручного підвішування для просушування. Характеристики: Розмір: 200*70см Вага 1.3 кг

445грн

Подробно
img
Кемпінговий ліхтар+PowerBank+зарядний пристрій Nitecore LR60 (Новий)
2023-01-19 - Товары для спорта и активного отдыха- Луцьк
Увага! По даній ціні 2900 грн ліхтарик продається без акумуляторів!!! В Україні його офіційна ціна 3700 грн! Також маю найкрутішу модифікацію батарей 21700 від Nitecore - NL2150HPR, максимальна ємність (5000mAh) і вбудований usb-Type-C роз'єм для прямої зарядки кабелем Type-C! Дивись мої інші лоти. Найбільш вигідний до покупки лот - 2 таких акумулятори разом з крутезним кемпінговим ліхтариком Nitecore Lr60 - 4500 грн за все разом! (опубліковано окремим лотом). Найкращий для освітлення приміщення ліхтарик з усіх, що в мене є! (а я собі замовив всі популярні кемпінгові ліхтарі: і Fenix Сl26R, i Sofirn Lt1s, і кілька дешевших китайців). По цифрах він ніби не найяскравіший (280 люмен в максимальном режимі), але по факту від нього світла в приміщенні більше, ніж від Fenix Сl26R в режимі 400 люмен, і від Sofirn Lt1s в режимі 550 люмен - тому що вони світять тільки в сторони, а LR60 світить і в сторони, і вверх. При цьому з двома акумуляторами 21700 він в цьому макисмальному режимі світить 16 годин, для порівняння - Fenix Сl26R в режимі 400 люмен десь 5 годин, а Sofirn Lt1s в режимі 550 люмен - 2 години і 20-30 хвилин. Як для кемпінгового ліхтаря, в цього Nitecore LR60 є лише 1 мінус: в нього нема режиму червного світла. Але для дому або для роботи під час вимкнення електроенергії, червоного світла і не треба! Тому для своїх магазинів я обрав Nitecore LR60. А от для походів з палатками Fenix Сl26R буде більш практичним через наявність червоного світла і ще більшу компактність та меншу вагу (бо в Fenix Сl26R 1 акум на 18650, проти двох акумів 21700 (або 18650 через адаптери в Nitecore LR60.). Хоча і світить не так довго, як Nitecore LR60 з двома батареями. Свій досвід я виклав вище, а далі - офіційний опис від виробника: Універсальний кемпінговий ліхтар з функцією зарядного пристрою та Power Bank Nitecore LR60 Новинка, є модифікацією одного з найвідоміших, і одночасно дуже практичних пристроїв від виробника. У порівнянні з минулою моделлю, Nitecore LR60 отримав оновлений набір функцій, що в результаті роботи в більшій мірі розширює його можливості. Туристична модель освітлювального пристрою має ряд інноваційних впроваджень, і наявність величезної кількості функцій, що в результаті використання зробить його найбільш затребуваним пристроєм серед усього туристичного спорядження. Однією з основних його особливостей, є обладнання його 9-а високопродуктивними діодами, розташованих рівномірно по всьому дифузору, і в підсумку використання дозволить за допомогою Nitecore LR60 висвітлювати порівняно велику площу навколо пристрою. Оснащення ліхтаря неймовірно функціональною платою управління живленням, відкриває можливість використання пристрою не тільки в якості яскравого ліхтаря, портативного зарядного пристрою Power Bank, а й зарядного пристрою для акумуляторів. Важливим конструкційним елементом представленого туристичного багатофункціонального пристрою є його корпус. Для виготовлення корпусу ліхтаря Nitecore LR60, використовувався високоякісний полікарбонат. Для виготовлення даного типу пластику, дозволить убезпечити абсолютно всі комплектуючі від різних механічних пошкоджень, не тільки під час транспортування разом з туристичним спорядження, але навіть при падінні з висоти не більше 1 метра. Також зазначається відповідність конструкції міжнародним стандартом захищеності IP66, який без сумнівів захистить комплектуючі від води і пилу. Величезною перевагою конструкції заряджаємого ліхтаря, є передбачена наявність двох елементів, а саме магніту і металевого кільця, які розташувалися на торцевій частині пристрою. Завдяки такому розташуванню елементів фіксування, відкривається можливість фіксування Nitecore LR60 на будь-якій металевій поверхні в абсолютно будь-якому положенні, і виконувати його підвішування на будь-якому допустимо безпечному виступі або гачку. Світлодіод Основна особливість, яка виділяє представлений пристрій від ряду аналогічних кемпінгових пристроїв, це унікальна конструкція розташування світлодіодів. В першу чергу, ліхтаря Nitecore LR60 обладнаний цілими 9-а джерелами світла, а по-друге, розташовані вони рівномірно по всій площі дифузора. Завдяки такому розташуванню дозволило досягти неймовірного радіусу розсіювання світла в діапазоні 28 метрів. Використовувані світлодіоди дуже сильно відрізняються від аналогічних джерел світла тим, що володіють збільшеним коефіцієнтом передачі кольору. Завдяки своїм технічним можливостям, встановлені світлодіоди володіють яскравим випромінюваним потоком світла, який практично наближений до денного сонячного світла. Світлодіоди CRI володіючи передачею кольору 90, в повній темряві ідеально передають колір висвітлюваного об'єкту, абсолютно не спотворюючи його оригінальний відтінок. Також серед функціональних особливостей ліхтаря, є можливість самостійно керувати випромінюваного потоку світла. Всі 9 джерел світла розділені на групи, що в підсумку дозволить за допомогою кнопки управління, виконувати активацію окремо кожної групи. На прикладі використання, при підвішуванні в наметі в вертикальному положенні можна активувати тільки верхню групу при, цьому, дозволивши висвітлювати саму потрібну область. Така можливість у першу чергу дозволяє економити заряд акумулятора. Елемент живлення Стабільна робота багатофункціонального туристичного ліхтаря в першу чергу залежить від якісного джерела живлення. Рекомендованим джерелом живлення для ліхтаря Nitecore LR60, є акумулятор 21700, так як тільки з ним, відкривається доступ до всіх встановлених функцій, серед яких можна відзначити швидку зарядку з максимальною потужністю 18 Вт. Крім вищевказаного елемента живлення, ліхтар сумісний з іншими досить поширеними типами акумуляторів, а саме 18650, CR123 і RCR123. Однією з важливих особливостей є стабільна робота пристрою навіть від 1, так і 2 елементів живлення, така функція працює тільки з акумуляторами 21700 і 18650. В якості джерела живлення для ліхтаря можна використовувати не тільки звичні адаптери живлення від мережі 220 В, але і такі як сонячні панелі і автономні електростанції. За допомогою індикатора живлення, можна в режимі реального часу перевіряти рівень заряду елемента живлення, і тим самим проводити своєчасну його зарядку. Основні особливості та інновації Працює на 9 CRI світлодіодах (CRI> 90, колірна температура: 4000-4500K), з максимальною потужністю 280 люмен Інтегрована інтелектуальна система управління зарядкою і розрядкою USB для використання в якості портативного зарядного пристрою потужністю 18 Вт Вхідний порт USB-C з доступною функцією QC 3 рівня яскравості і 2 спеціальних режими Доступність налаштувань освітлення Білий дифузор виготовлений з полікарбонату, забезпечує хороше розсіювання світла. Індикатор живлення показує заряд акумуляторів (Патент № ZL201220057767.4) Індикатор живлення також може відображати напругу акумуляторів (± 0,1 В) Рекомендується використовувати для роботи від 1-2 х 21700 літій-іонних акумуляторів і сумісний з елементами живлення 18650 і CR123 Автоматичне визначення рівня заряду акумуляторів і автоматична установка оптимального режиму зарядки між CC і CV Активує надмірно виряджені акумулятори із захисною платою Функція індикації місця розташування Високопродуктивна плата забезпечує безперервний час роботи до 150 годин Магнітна торцева частина і сталева петля для підвісу в зручне місце Корпус з міцного і вогнестійкого полікарбонатного матеріалу Захист IP66 Стійкість до падіння з висоти до 1 метра

2900грн

Подробно
img
Лодка АВАЛОН А 200 кмф AVALON човен надувний
2024-01-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Черкаси
AVALONBOAT.COM офіційний сайт виробника БЕЗКОШТОВНВ ДОСТАВКА Човни AVALON від виробника. Без посередників. Гарантія від виробника 5років Краща якість в Україні. Надувний човен з якісного зарубіжного п'ятишарового ПВХ матеріалу зі звареними швами, принесе Вам задоволення при риболовлі, активному відпочинку, водних подорожах та експедиціях ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ГРЕБНОГО ЧОВНА  А-200  Тип Гребні Бренд Avalon Країна виробник Україна Довжина зовнішня, см. 200 Ширина зовнішня, см. 120 Довжина внутрішня, см. 140 Ширина внутрішня, см. 53 Діаметр борту (балона), см. 32 Щільність матеріалу 1100 гр/см2 Вантажопідйомність, кг. 130 Вага комплекта, кг. 8 Кількість балонів, шт. 2 Пассажиромісткість, люд. 1 Слань підлога, шт. --- Привальный брус немає Тип сидіння Пересувне Мотор макс. (к.с.) --- Висота транця, см. --- Товщина транця, см. --- Матеріал Армований ПВХ Країна виробник матеріалу Корея, Німеччина Колір Комуфляж Тип уключин --- Тип весел Розбірні Матеріал весел Пластик Габаритні розміри пакунка, см. 80?30?30 Базова комплектація Човен ПВХ 1 Стаціонарне сидіння 1 Насос 1 Весла 2 Привальний брус немає Ремкомплект 1 Інструкція з експлуатації 1 Гарантійний талон 1 Сумка для перенесення 1 AVALONBOAT.COM офіційний сайт виробника

5100грн

Подробно
img
Гірськолижні черевики скітур Arc'teryx Procline Support
2024-03-11 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Перші черевики для скітуру та лижного альпінізму з революційною манжетою, що обертається на 360°, для неперевершеного скелелазіння та катання на лижах. Вага черевика 1,120 г Рекомедована роздрібна ціна 700 евро В наявності в двох розмірах: 1) Розмір виробника - 25/25.5 Довжина устілки виробника 25.5 см, Фактична довжина устілки 24.7 см Довжина колодки 275 мм 2) Розмір виробника - 24/24.5 Довжина устілки виробника 24.5 см, Фактична довжина устілки 23.5 см Довжина колодки 265 мм Черевики створені для технічних гірських підйомів і складних лижних спусків, поєднують підтримку з винятковою маневреністю. Запатентована манжета, що обертається на 360°, забезпечує неперевершену вертикальну та бічну свободу щиколоток під час підйомів, а потім фіксується для забезпечення жорсткості та передачі зусилля, необхідних для катання. Внутрішній черевик Procline Support, що піддається термоформуванню, забезпечує гнучку підтримку, запатентована конструкція Hybrid Closure System фіксує стопу, а гетри з повним покриттям закривають від снігу. Говорячи про альпійське скелелазіння, дизайнер Федеріко Сбрісса наголосив на тому, що ці черевики були розроблені для альпіністів, а також чудово підходить для кожного скі-турника. Це варто мати на увазі, оскільки речі, які альпініст (скелелаз) часто бажає мати у черевиках, будуть високо оцінені лижниками - більше свободи дій черевику, більше контролю на крутих снігових переходах та можливість використання кошок. Приємним в манжетах з вуглецевого волокна також те, що опорні точки – місця, де через них проходять металеві заклепки – зроблені з пластику. І вони з'єднуються з пластиком. Це робить їх набагато міцнішими, ніж манжети зі 100% карбону, які, як правило, зношуються в місцях контакту з металом. Оскільки тут пластик торкається пластику, вони повинні прослужити набагато довше, що дуже круто. Як тільки ви вирішите спускатись на лижах, потягніть застібку вниз і фіксуючі шпильки на розділених манжетах замкнуться позаду в суцільну частину скелету зовнушнього черевика, і у вас є гарний, жорсткий черевик для спуску. Ще одна чудова інновація — це гетри з повним покриттям. Виготовлені із Cordura з ПВХ-покриттям, вони водонепроникнені, що оцінять як альпіністи, так і лижники. Гібридна система застібки — це поєднання пряжки та шнурівки, яка насправді залишається закритою. Пряжка інтегрована з тросом, має 15 різних положень для регулювання для індивідуальної посадки, а оскільки трос з’єднаний із пряжкою, коли пряжка зафіксована, вона залишається на місці! Тут є багато іншого: ремінець Power Strap без липучок, пряжки, які тримаються на місці, коли відкриваються, кріплення, сертифіковані Dynafit для носків і п’ят, оптимізована форма носка з гумовим покриттям і підошва Vibram. Технічні характеристики • Нахил вперед: 14° • Бічне обертання: 23° внутрішнє, 12° зовнішнє • Вертикальне обертання: вперед +50° / назад -25° • Водостійка конструкція • Сумісний з кошками • Гетри з повним покриттям CORDURA® з водонепроникним ПВХ покриттям захищають від снігу • Легка оболонка Grilamid міцна, забезпечує жорсткість і підтримку • Запатентований ремінець Cam Lock Power Strap точно налаштовує, його легше регулювати, ніж застібки на липучках • Запатентована гібридна система застібки забезпечує надійну, високорегульовану посадку на всю стопу без точок тиску • Запатентована поворотна манжета на 360° забезпечує маневреність на підйомах і вузьких тропах, легко фіксується в лижному режимі для підтримки та реакції • Обтічні, низькопрофільні пряжки мінімізують вплив під час скелелазіння • Сумісність з Tech Binding (вставки, сертифіковані Dynafit) Конструкція вкладиша для взуття • Термоформована підкладка з EVA Procline Support є підтримуючою та гнучкою Матеріали • Манжета: Grilamid 30% вуглецевого волокна • Гетри: CORDURA® високої щільності з посиленням ТПУ • Підкладка: підкладка EVA, що термоформується • Оболонка: Гриламід • Підошва: подвійна гума Vibram® Procline • Спойлер: Grilamid 60% скловолокно

10000грн

Подробно
img
в Наявності є-Щогла телескопічна для антен 2-17м : мачта від Виробника
2024-06-25 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
На складі є - уточнюйте у менеджера! Пишіть та дзвоніть - всі види месенджерів - Signal, WhatsApp, Telegram, Viber Щогла телескопічна для антен : мачта з алюмінію 2-17 м : стійка легка надійна від виробника Накладений платіж - є! ОЛХ доставка - є! Оплата на ФОП рахунок - є! Перевірений виробник №1 - Перші, хто розробив щогли на спеціальних фіксаторах, що миттєво складаються та розкладаються та короткими до 2 м для безпроблемного транспортування чи розгортання з землі. Наші вітання! Виробляємо легкі телескопічні Щогли для антен у м. Дніпро. Тому можемо забезпечити велику кількість та гнучкість (без проблем можна вносити корективи у конструкцію за вашим побажанням, врахуємо всі потреби). Наші щогли вже зарекомендували себе у практиці, ми маємо гарні відгуки від наших військових, на фото вже перевірений і дороблений варіант. Користувачі вежі можуть насолоджуватися покращеною якістю зв'язку, розширеним покриттям мережі та забезпеченою безпекою, що робить її незамінною в різних сферах застосування, таких як військові дії, аварійні ситуації, польові роботи, експедиції тощо. Щогли виготовляються з алюмінієвих профільних труб. Переваги: безпека оператора БПЛА дуже швидке розгортання/складання з землі 1 особою зручне регулювання висоти швидкими фіксаторами мала довжина для перевезення від 1,5 до 2 м зйомна верхівка - разом з обладнанням знімається (швидке евакуювання без зайвого монтажу) стійка широка основа з зачепами для грунту До комплекту Телескопічної Вишки входять: - опорна широка тринога; - зібрані секції з фіксаторами; - зачепи для грунту; - стандартна зйомна верхівка (остання секція); - троси-розтяжки (від 10 м і вище) з кілками для розпірки; Під замовлення додатково: чохол на плече з непромокаючої міцної тканини - хакі - від 800 грн; маскування камуфляж оксфорд від 400 грн; додаткові верхівки : під трекер, універсальна платформа, під ALIENTECH - кожна по 250 грн полімерно-порошкове фарбування хакі (уточнюйте у менеджера) від 1000 грн комплект тросів для розтяжки - 750 грн Короткі технічні характеристики телескопічної Мачти/Щогли: - довжина у складеному вигляді - від 1,1 до 2 м - висота у розгорнутому вигляді - 4-12 (15-17) м - вага - 5-13 кг - кількість секцій від 4 до 7 в залежності від висоти ВАРТІСТЬ - щогла з триногою посилена: Щогла 4 м - 6500 грн. Чохол - 800 грн. Маскування - 400 грн. Комплект - 7700 грн. Щогла 6 м - 7900 грн. Чохол - 900 грн. Маскування - 600 грн. Комплект - 9400 грн. Щогла 8 м - 9000 грн. Чохол - 900 грн. Маскування - 800 грн. Комплект - 10700 грн. Щогла 10 м (з тросами) - 10500 грн. Чохол - 1000 грн. Маскування - 1000 грн. Комплект - 12500 грн. Щогла 12 м (з тросами) - 12500 грн. Чохол - 1100 грн. Маскування - 1200 грн. Комплект - 14800 грн. Ми можемо виготовити Щогли за вашими індивідуальними параметрами - коротшу, полегшену або вище 12 м та ін. Пишіть та дзвоніть - всі види месенджерів - Signal, WhatsApp, Telegram, Viber Віктор

3900грн

Подробно
img
Фітнес килим/домашні тренування
2023-04-12 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Багато іншого для тренування оглядайте у профілі!!! Розмір: 183х61х1 Матеріал: каучук Вага: 640г Килимок-мат для йоги та фітнесу OSPORT Mat Pro 1см. Якщо характеризувати виріб коротко, можна обмежитися трьома словами: міцний, нековзний, зручний - однак такий опис не розкриє навіть 10% переваг цієї моделі йога-мату. Тому варто зупинитися на цьому питанні докладніше. 7 унікальних плюсів каучукового килимка 10 мм: Стійкість до деформації - виріб за лічені секунди буквально на очах відновлює свою форму, не просідає, не вилежується. Роки інтенсивного використання килимка не впливають на його товщину та форму. Матеріал виготовлення - спінений каучук; такий тренувальний килимок підкорив серця вже величезної кількості користувачів тим, що неймовірно приємний на дотик, забезпечує ідеальне зчеплення, не залишає шансів на прослизання або прилипання до поверхні виробу через поту. Якщо ви шанувальник натуральних матеріалів, які не шкодять навколишньому середовищу, тоді OSPORT Mat Pro 1см обов'язково має стати вашим аксесуаром для тренувань. Відсутність неприємного хімічного запаху. Як часто ви стикалися з цим явищем? Майже кожен дешевий килимок випромінює їдкий неприємний запах, від якого навіть може захворіти голова. Представлена ??модель абсолютно позбавлена ??такого недоліку! Вона має властивий усім каучуковим килимам приємний, ледве вловимий солодкуватий запах - його не потрібно лякатися, а навпаки орієнтуватися, вибираючи виріб. Якщо цього аспекту немає, тоді перед вами, найімовірніше, підробка. Легкість догляду. Килимок дуже просто чистити - достатньо протерти його вологою губкою, після чого висушити природним способом, уникаючи прямого сонячного світла. На ньому не залишається сольових розлучень від поту та плям. Якщо під час миття ви відчули специфічний запах, що посилився від виробу, будьте спокійні — для килимків зі спіненого каучуку це властиво. Екологічна чистота - використання представленого для тренувань з йоги та фітнесу аксесуара абсолютно безпечно для людини. У процесі обробки каучуку виробник не вдається до використання шкідливих та агресивних хімічних речовин, в результаті чого виходить повністю біорозкладний матеріал. Якщо ви схильні до алергічних проявів, застосовувати цей йогамат можете без побоювань. Мобільність. Килимок неймовірно легкий і в міру компактний, що дозволяє транспортувати його з собою будь-куди: у ліс, на пляж, у парк або просто на дачу. Оптимальна товщина - заняття на природі пройдуть з гарантованим комфортом, оскільки товщина моделі в 10 мм дозволяє уникнути неприємних відчуттів через камінчик або гілочку, що випадково потрапили під розстелений каучуковий каремат.

390грн

Подробно
img
Намет туристичний, Палатка туристична
2024-01-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Кемпінговий намет RAPID CABIN UPF50 на шість осіб — ідеальний намет для сімейного кемпінгу. У цьому величезному наметі комфортно розміститься вся родина та ваше спорядження. Конструкція кабіни дозволяє встановити високу стелю по всій площі намету, щоб більше не було необхідності сутулитися і нахилятися. Захист від сонця UPF50 Намет розрахований на використання в 3 сезони - весна, літо та осінь і збереже вас сухим від осінніх дощів і провітрює в спекотні літні дні. Намет особливо просторий і вентильований, і для вашої зручності ми також надали вхідний килим, щоб підтримувати намет у чистоті, гачки для підвішування на стелі намету, щоб упорядкувати намет, і навіть розваги для дітей: Людей: 6 Шари: 2 Пори року: 3 весна-літо-осінь Зовнішні розміри: 300X270X180 Час складання: 3 хвилини Кількість людей для складання: 1-2 Водонепроникність: 1500 мм Шви: зварні Тканина: щільна тканина ripstop проти розривів і захист від сонця 50 UPF Підлога: товстий і міцний поліетилен ПОВНИЙ ВІДЕООГЛЯД ЗА ПОСИЛАННЯМ https//youtu.be/TnsPrYTdxbc?si=oTyUvazRptGcxUy7

3000грн

Подробно
img
Опт Led USB - лампочка ліхтар фонарь
2024-03-04 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
USB-лампочки Дуже чудово виконують свою роботу Є в наявності жовте та біле світло Також можна замовити оптом Від 10шт- 15 грн за шт. Від 25шт - 10 грн за шт. Від 100 шт - 7 грн за шт В темний час доби пристрій чудово висвітлює простір, дуже підійде за умови регулярного відключення світла олх доставка/наложний платіж Свічки свечи свічки лампа світло стіл стільці стул стол кровать килим ліжко ковер освітлення свет тумбочка комод шкаф меблі диван лампа електронника диван оригінал свет лампы лампочки фонарик фонари пк xr xs 13 14 s20 s21

7грн

Подробно
img
Перехідники для польських газових балонів ВІД ВИРОБНИКА (ЛАТУННІ)
2022-12-31 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Ми пропонуємо латунні та сталеві перехідники для польських газових балонів з 15,5 мм на 21,8 мм безпосередньо від виробника. Перехідник призначений для заправки пропанових балонів з "євро" різьбленням, а також для переходу з польського газового балона на різьблення під редуктор чи пальник вітчизняного виробника. Внутрішнє різьблення лівостороннє "мама": 3\8 (15,5 мм) Зовнішнє різьблення лівостороннє "тато": 1\2 (21,8 мм) З різьблення "3/8" на "1\2" З різьблення 15,5 мм ліва на 21,8 мм ліва Матеріал: латунь або сталь. Латунний 140 грн Сталевий 120 грн Прокладка в комплекті. Опт та роздріб. Відправляємо від 1 шт. Знижки залежно від кількості замовлення. Усі способи оплати (готівковий, безготівковий розрахунок, з ПДВ, післяплата). Доставка по Україні (Нова Пошта, Укрпошта, Делівері, САТ). ОЛХ доставка (Нова Пошта, Укрпошта).

140грн

Подробно
img
Перехідники для польських газових балонів ВІД ВИРОБНИКА
2023-01-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Запоріжжя
Ми пропонуємо сталеві та латунні перехідники для польських газових балонів з 15,5 мм на 21,8 мм безпосередньо від виробника. Перехідник призначений для заправки пропанових балонів з "євро" різьбленням, а також для переходу з польського газового балона на різьблення під редуктор чи пальник вітчизняного виробника. Внутрішнє різьблення лівостороннє "мама": 3\8 (15,5 мм) Зовнішнє різьблення лівостороннє "тато": 1\2 (21,8 мм) З різьблення "3/8" на "1\2" різьблення 15,5 мм ліва на 21,8 мм ліва Матеріал: сталь або латунь. Сталевий 100 грн Латунний 120 грн Прокладка в комплекті. Опт та роздріб. Відправляємо від 1 шт. Знижки залежно від кількості замовлення. Усі способи оплати (готівковий, безготівковий розрахунок, з ПДВ, післяплата). Доставка по Україні (Нова Пошта, Укрпошта, Делівері, САТ). ОЛХ доставка (Нова Пошта, Укрпошта).

100грн

Подробно
img
Американский спальник Sierra Designs Synthesis 35F на +1C°/-4C°
2023-11-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Температурний діапазон: comfort +1C°, limit comfort -4C° сертифікація ISO USA. Наповнювач SierraLoft ™ Synthetic не провокує алергічних реакцій та по теплоізоляційним характеристикам не поступається спальникам із качиного чі гусячого пуху до 600FP. Вага 1080 г. Спальний мішок Synthesis 35 Deg Reg від американського виробника Sierra Designs являє собою чудове рішення на трьохсезонне використання. Зовнішнім матеріалом є нейлон щільністю 20D, додатково посилений армуванням для зносостійкості. Підкладка виготовлена з приємного на дотик 20d Nylon Taffeta. 3a збереження тепла у спальнику відповідає синтетичний наповнювач SierraLoft, який забезпечує високий рівень теплоізоляції, навіть при високій вологості повітря. Модель оснащена запатентованою системою вентиляції, а також теплим коміром, який надійного збереже ваше тепло. Двобічна блискавка, для простоти користування та додаткового комфорту, робить цей спальник чудовим вибором для людей, що сплять на боку або на животі. Особливості: - запатентована система вентиляції для ніг внизу спальника для кращої терморегуляції - зручний капюшон із затяжками. - широкий комір забезпечує додатковий захист від холоду - зручна двобічна блискавка додасть максимум комфорту - підходить для росту до 183 см розмір Regular та 198 см - Long - дві блискавки: 3/4 довжини спальника з однієї сторони, та 1/2 довжини спальника з іншої сторони. Більше інформації на сайті виробника: sierradesigns.com/synthesis-35/ Рекомендації щодо використання спальника: Обов'язково використовуйте разом з туристичним килимком, адже саме килимок забезпечує ізоляцію тіла від холодної поверхні землі. Перед тривалим зберіганням добре просушіть та провітріть спальник. Намагайтеся прати спальний мішок якомога рідше та дотримуйтесь рекомендацій виробника щодо прання та використовуйте відповідні засоби для цього. Рідше прати спальник вам допоможе вкладиш. Зберігайте спальник в розпушеному стані, не в компресійному мішку — це подовжить строк служби утеплювача. Кожного разу складайте спальник до транспортувального мішка хаотично — це вбереже утеплювач від звалювання та також подовжить строк його служби.

5100грн

Подробно
img
Гурт Акція з 3.01.24! Тюбінги на 80-100-120см від виробника в Україні
2024-01-22 - Товары для спорта и активного отдыха- Львів
Акція почалась з 3.01.2024 рік на Сані-Тюбінги від виробника! До Вашої уваги ми пропонуємо тюбінги від виробника в Україні . Розміром від 80см , 100 см до 120см Деякі моделі з новим дизайном, який в тренді зараз - це «Гра в кальмари» на фото вони в двох кольорах ! Так же є кольори фіолетовий, салатовий і синій у вигляді пчелиних сот. Та самий найсмішніші це Смайлики (різнокольорові ) Ціна за тюбінг повний комплект + Сумка-бананка: 80 см без камери 740 грн 80 см з камерою 13 дюйм. 1140грн 100 см без камери 960грн 100 см з камерою 13 дюйм. 1290грн 120 см без камери 1180 грн 120 см з камерою 15 дюйм 1526 грн Для замовлення одного або двох штук, ви можете перейти в особисті оголошення і вибрати купити . Також приймаються замовлення і вся інформація на сайті prof-velo.com.ua , в розділі Тюбінги. Всі замовлення прийняті до 15:00 відправка тойже день , якщо даний колір є в наявності на складі або переноситься на наступний день ! +38********77 Олександр

960грн

Подробно
img
Лавки для жиму, преса, ніг, стійки ТОП ЦІНА
2023-01-07 - Товары для спорта и активного отдыха- Дніпро
ТАКОЖ МОЖЕМО ВІДПРАВИТИ ВАМ НОВОЮ ПОШТОЮ. ЦІНА ДОСТАВКИ ПОМІРНА ПО НАЯВНОСТІ ДЗВОНІТЬ ПИТАЙТЕ СТОРІНКА ФЕЙСБУК: www.facebook.com/kachaizelezo/?modal=admin_todo_tour или в поиске Качай Железо НАШ САЙТ: www.kachaizelezo.com.ua - ПРОМ ФОТО 6 - Лавка для жима зі стійками та брусами Висота лавки – 40см Довжина лавки – 110см Ширина лавки – 30см В основі труба профільна 50х50мм. Стійки регулюються по висоті від 85см до 110см (5 положень) Ширина між стійками 50см - ЦІНА 2750 ГРН. ФОТО 7 - Лавка для жима зі стійками та брусами Висота лавки – 45см Довжина лавки – 110см Ширина лавки – 30см В основі труба профільна 50х50мм. Стійки регулюються по висоті від 85см до 110см (5 положень) Ширина між стійками 50см - ЦІНА 3250 ГРН. ФОТО 1 - Лавка для жима регульована, стійки під штангу та бруси В основі лавки профіль 40х40мм Оббивка - кожвініл Спинка 90х30см Сидіння 38х30см Загальна довжина лавки 140см Висота від підлоги 44см Максимальне навантаження 250кг Стійки регулюються по висоті від 85см до 115см Ширина між стійками 50см (під замовлення 100см + 100 грн) - ЦІНА 3750 ГРН. ФОТО 2 - Лавка регульована + Стійки під штангу Лавка: В основі лавки профіль 30х30мм Оббивка – кожвініл Спинка - 90х30см Сидіння - 38х30см Загальна довжина лавки - 130см Висота від підлоги - 48см Стійки: Профіль 40х40мм Висота регулювання від 95см до 165см Ширина від 30см до 125см - ЦІНА 4350 ГРН. ФОТО 3 - Лавка з відємним кутом + Стійки В основі лавки профіль 40х40мм Оббивка - кожвініл Спинка - 90х30см Сидіння - 38х30см Загальна довжина лавки - 130см Висота від підлоги - 44см Висота регулювання стійок від 95см до 165см Ширина стійок від 30см до 125см - ЦІНА 5200 ГРН. ФОТО 4 - Лавка з відємним кутом + Стійки В основі лавки профіль 40х40мм Оббивка - кожвініл Спинка - 90х30см Сидіння - 38х30см Загальна довжина лавки - 130см Висота від підлоги - 44см Висота регулювання стійок від 95см до 165см Ширина стійок від 30см до 125см - ЦІНА 6200 ГРН. ФОТО 5 - Лавка з відємним кутом + Стійки з страховкою В основі лавки профіль 40х40мм Оббивка - кожвініл Спинка - 90х30см Сидіння - 38х30см Загальна довжина лавки - 130см Висота від підлоги - 44см Висота регулювання стійок від 95см до 165см Ширина стійок від 30см до 125см - ЦІНА 6850 ГРН. ФОТО 8 - Лавка для жима, регульована В основі лавки профіль 30х30мм Оббивка - кожвініл Сидіння 38х30см Сидіння 38х30М Загальна довжина лавки 130см Висота від підлоги 48см - ЦІНА 2350 ГРН. ФОТО 9 - ПРО Лавка для жима регульована В основі лавки профіль 40х40мм Оббивка - кожвініл Спинка 90х30см Сидіння 38х30см Загальна довжина лавки 130см Висота від підлоги 44см - ЦІНА 3000 ГРН. ФОТО 10 - Лавка для жима, регульована + тренажер для ніг В основі лавки профіль 30х30мм Оббивка - кожвініл Спинка 90х30см Сидіння 38х30см Загальна довжина лавки 130см Висота від підлоги 48см - ЦІНА 4200 ГРН. ФОТО 11 - Лавка для жима регульована з від'ємним кутом. В основі лавки профіль 40х40мм Оббивка - кожвініл Спинка 90х30см Сидіння 38х30см Загальна довжина лавки 130см Висота від підлоги 44см - ЦІНА 4250 ГРН.

2750грн

Подробно
img
Каремат 12, 10 мм 200х75/60 каремат, коврик, каримат, килим, карімат
2023-04-13 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
1) каремат 200*75 см товщина 12 мм матеріал ППЕ 33 щільність стандарт, ріфлений сірий 1 шт - 380 грн 10 шт - 360 грн 20 шт - 330 грн В комплекті 2 резинки стяжки 2) каремат 200*60 см товщина 20 мм матеріал ППЕ щільність 33 кг/м3 сірий, двохслойний 1 шт - 500 грн Від 10 шт - 480 грн 3) каремат 190*60 см товщ 16 мм, матеріал ППЕ щільність 33 кг/м3 колір сірий двохслойний 1 шт - 400 грн Від 10 шт ціна 460 грн 4) каремат 200*60 см товщина 10 мм - матеріал ППЕ щільність 33 кг стандартна, колір олива з ріфленням 1 шт - 350 грн 10 шт - 300 грн 20 шт - 265 грн Резинки стяжки в комплекті 2 шт 5) каремат 180*60 см товщина 1 см , матеріал ППЕ щільність 33 стандарт, колір сірий з ріфленням 1 шт - 260 грн 10 шт 245 грн 20 шт -235 грн В комплекті резинки стяжки 2 шт. Самовивіз і пересилка

235грн

Подробно
img
Каримат 199*60*1,8см широкий BaseCamp Hunter Wide коврик каремат килим
2023-09-18 - Товары для спорта и активного отдыха- Київ
Двошаровий великий каримат-гармошка Hunter бренду BaseCamp Hunter Wide – це нова розробка українського бренду Basecamp. Цей туристичний килимок-пінка складається "гармошкою", від попередніх моделей він відрізняється підвищеним рівнем теплоізоляції, збільшеним розміром та товщиною. Такий каремат підходить для використання не лише влітку, а й у міжсезоння, що гідно оцінять любителі кемпінгу, риболовлі та полювання. До того ж, доладна конструкція дозволяє використовувати килимок, як "матрац" з "подушкою" або як високу сидушку. Основою моделі Hunter є піна IXPE. Її закриті осередки чудово зберігають тепло, не вбирають вологу і від проколів не втрачають теплоізоляційних властивостей. При розробках інженери враховували власний досвід у сфері туризму та побажання покупців. Позитивні відгуки тих, кому вдалося першими протестувати модель, свідчать про високу якість та комфорт. Особливості туристичного килимка Hunter Два шари піни IXPE гарантують збереження тепла, а рифлена поверхня та товщина 18 мм "згладжують" нерівності рельєфу. Не боїться проколів і не вбирає вологу завдяки особливій структурі піни. Форма гармошки дозволяє використовувати каремат у різний спосіб: просто розкладений килимок, укорочений килимок з "подушкою", у вигляді високої сидіння. Поставляється у чохлі. Завдяки малій вазі та компактності підійде туристам, рибалкам, любителям кемпінгу. Характеристики BaseCamp Hunter Wide Матеріал: спінений поліетилен IXPE; Щільність: 40 кг/м3; Кількість шарів: 2; Термоізоляція: R-value 2,4 (демісезонний); Вага: 510 г; Розміри: 199 х 60 х 1,8 см; Розміри у складеному вигляді: 60 х 17 х 13 см. Комплектація: килимок, чохол для транспортування, дві гумки.

1285грн

Подробно
img
Фонарь Led в розетку зарядка ліхтар
2024-03-06 - Товары для спорта и активного отдыха- Вінниця
Дуже крутий Акумуляторний ліхтарик Має два види освітлення Є опт Від 10шт ціна 80 грн Від 50шт ціна 70 грн Акумуляторний ліхтарик стане незамінним помічником в будь-якій ситуації. В темний час доби пристрій чудово висвітлює простір. На бічній панелі передбачено 8 діодів, які виконують функцію лампи. Стаціонарне джерело освітлення дуже до речі за умови регулярного відключення світла. При этом световой поток рассеивается по всей комнате, позволяя свободно заниматься бытовыми делами. Фонарик можно поставить в любом месте, и ваши руки будут Олх доставка/наложний платіж Свічки свечи свічки лампа світло стіл стільці стул стол кровать килим ліжко ковер освітлення свет тумбочка комод шкаф меблі диван лампа електронника диван оригінал свет лампы лампочки фонарик фонари пк xr xs 13 14 s20 s21

98грн

Подробно
img
Фітнес набір TACKLY
2024-03-21 - Товары для спорта и активного отдыха- Задністря
Фітнес набір TACKLY. Можна використовувати як в дома ,так і в залі.- 7- У КОМПЛЕКТ входить 1 комплект для фітнесу: 1 валик для преса, 1 нековзний килимок, 1 розумна без стрінгів, 3 еластичних смуги опору, 1 еластична ножна педаль, 2 нековзних диска, 2 віджимання і 1 переносна сумка для перенесення. - 3 колісний ролик товщиною в дюйм, витримує навантаження до 440 фунтів. Виготовлений з міцної нековзною гуми і міцної нержавіючої сталі, що забезпечує стабільність і комфорт при тренуваннях, безшумний, ніколи не зашкодить килим або паркетна підлога. Більш товста наколінниця, виготовлена з матеріалу NBR, забезпечує додатковий комфорт і захищає коліна від пошкоджень. про - похилу ковзаючу скобу можна розібрати або зібрати за лічені секунди, і вона не буде легко ковзати. Наколінник може захистити коліна від травм, коли ви котитесь з боку в бік. - надлегкий і простий в збірці комплект для тренування м'язів черевного преса дозволяє вам досягти своєї мети у фітнесі, де б ви не знаходилися. Ми також надаємо вам практичний посібник із вправ, який допоможе вам правильно виконувати різні цілеспрямовані, корисні для серця вправи.

1850грн

Подробно
img
Музикальний боксерський тренажер ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА БОКСЕРСЬКА МАШИНА
2024-04-10 - Товары для спорта и активного отдыха- Біла Церква
Розумна музична боксерська машина або настінна мішень зі світлодіодним підсвічуванням -це тренувальна мішень для боксу , яка розвиває спритність та реакцію. Розумна музика Електронна тренувальна мішень для боксу з функцією підрахунку, смісна із Bluetooth. особливості: 1. Екологічно чистий поліпропіленовий матеріал для тихого та довговічного використання: ця пробивальна мішень виготовлена з екологічно чистого поліпропіленового матеріалу, що забезпечує тиху та довговічну роботу. Високоякісна шкіряна поверхня забезпечує реалістичне відчуття, пропонуючи комфортний досвід удару, не травмуючи руки. 2. Інтелектуальне підключення, сумісне з Bluetooth, для персоналізованого відтворення музики: завдяки інтелектуальному з’єднанню, сумісному з Bluetooth, ви можете легко відтворювати свої улюблені пісні під час використання боксерської машини. Мішень світиться синхронно з музикою, створюючи динамічну та веселу вправу, яка поєднує музику та тренування. 3. Інтелектуальне розпізнавання та зворотний зв’язок із функцією підрахунку: електронна тренувальна мішень для боксу оснащена інтелектуальною технологією розпізнавання, яка забезпечує зворотний зв’язок через звукові ефекти під час удару. Він також має вбудовану функцію підрахунку та випадкові миготливі точки, щоб покращити здатність реакції та додати елемент хвилювання до вашого тренування. 4. Легке встановлення з декількома варіантами для використання в приміщенні та на відкритому повітрі: машину для пробивання боксерської мішені можна легко встановити за допомогою липких стрічок, гачків або гвинтів. Ви можете відрегулювати його положення відповідно до своїх уподобань, що робить його придатним для використання як у приміщенні, так і на вулиці. Поки у вас є стіна, ви можете встановити її та повністю використовувати простір підлоги. 5. Вільно вдаряйте руками під музику для покращення рефлексів і сімейних розваг: удари в ритмі музики допомагають покращити рефлекси та розумову спритність, забезпечуючи фізичні вправи та зняття стресу. Спортивне обладнання для штампування також дозволяє згуртувати сім’ю та інтерактивні ігри, створюючи приємні моменти взаємодії батьків і дітей. Опис: КОМПЛЕКТ: Ви отримаєте 1x музичну машину для боксу, 1x пару боксерських рукавичок ( вік - від 8 років), 1x зарядний кабель, 1x комплект аксесуарів для встановлення та 1x інструкцію. МАТЕРІАЛ: Штампована сила виготовлена з високоякісної PU шкіри, міцна, стабільна і може використовуватися протягом тривалого часу. СПОРТИВНІ РЕЗУЛЬТАТИ: Дотримуйтесь ритму ваших боксерських тренувань. Увімкніть світло, ви будете бити, тренуйте координацію рук і очей. Він може посилити реакцію, атаку, силу, рух, спритність і силу. ЛЕГКО ВСТАНОВИТИ: боксерський килим підтримує інтелектуальне підключення, і ви можете переглядати дані в будь-який час. Він простий і легкий в установці. Боксерський тренувальний килимок можна регулювати та встановлювати відповідно до росту дорослих чи дітей. ШИРОКЕ ЗАСТОСУВАННЯ: ідеально підходить для ударів, фітнес-вправ, шейпінгу та боксерських поєдинків. З боксерськими накладками ви виробите звичку займатися спортом. Пакет включає: 1 комплект боксерського тренажера з боксерськими рукавичками (від 8 років)

5199грн

Подробно
img
Доставка безкоштовна. Шведські стінки від виробника. Шведская стенка
2023-01-20 - Товары для спорта и активного отдыха- Рівне
Пропонуємо великий вибір шведських стінок за доступними цінами от 3400 грн на сайте интернет магазинаsport-vertical.com.ua безпосередньо від виробника, без посередників Заказы принимаем без ВЫХОДНЫХ до 21-00 по телефонам из объявления или на сайте интернет магазина від виробника а так же для консультаций можно написать нам на вайбер 09******07 ДОСТАВКА БЕСПЛАТНАЯ на Новую почту по Украине Оплата при получении

3750грн

Подробно
img
Надувний човен пвх Авалон А 250 лодка ПВХ двухместная AVALON
2023-04-29 - Товары для спорта и активного отдыха- Тернопіль
AVALONBOAT.COM офіційний сайт виробника БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Човни AVALON від виробника. Без посередників. Гарантія від виробника 5років Краща якість в Україні. Надувний човен з якісного зарубіжного п'ятишарового ПВХ матеріалу зі звареними швами, принесе Вам задоволення при риболовлі, активному відпочинку, водних подорожах та експедиціях ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ГРЕБНОГО ЧОВНА  А-250  Тип Гребні Бренд Avalon Країна виробник Україна Довжина зовнішня, см. 250 Ширина зовнішня, см. 130 Довжина внутрішня, см. 180 Ширина внутрішня, см. 60 Діаметр борту (балона), см. 34 Щільність матеріалу 950 гр/см2 Вантажопідйомність, кг. 210 Вага комплекта, кг. 20 Кількість балонів, шт. 2 Пассажиромісткість, люд. 2 Слань підлога, шт. 3 Привальный брус під замовлення Тип сидіння Пересувне Мотор макс. (к.с.) 2,6 Висота транця, см. --- Товщина транця, см. --- Матеріал Армований ПВХ Країна виробник матеріалу Корея, Німеччина Колір Білий Тип уключин Поворотні Тип весел Розбірні Матеріал весел Алюміній, пластик Габаритні розміри пакунка, см. 100?40?35 Базова комплектація Човен ПВХ 1 Пересувне сидіння 2 Насос 1 Весла 2 Привальний брус немає Слань 3 Ремкомплект 1 Інструкція з експлуатації 1 Гарантійний талон 1 Сумка для перенесення 1 Модельний ряд човнів від 190см до 400см ТЕЛЕФОНУЙТЕ! Підберемо або виготовимо човен під ваші побажання. Консультація і доставка БЕЗКОШТОВНО. Більше човнів на AVALONBOAT.COM Дивіться інші мої оголошення.

6300грн

Подробно
img
Човен під мотор AVALON AT 310 Лодка надувная пвх АВАЛОН АТ 310
2023-09-02 - Товары для спорта и активного отдыха- Олександрія
AVALONBOAT.COM офіційний сайт виробника БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Човни AVALON від виробника. Без посередників. Гарантія від виробника 5років Краща якість в Україні. Надувний човен з якісного зарубіжного п'ятишарового ПВХ матеріалу зі звареними швами, принесе Вам задоволення при риболовлі, активному відпочинку, водних подорожах та експедиціях Технічні характеристики моторного човна АТ-310  Тип Моторні Бренд Avalon Країна виробник Україна Довжина зовнішня, см. 310 Ширина зовнішня, см. 150 Довжина внутрішня, см. 234 Ширина внутрішня, см. 74 Діаметр борту (балона), см. 40 Щільність матеріалу 950 гр/см2(1100 гр/см2 під замовлення) Вантажопідйомність, кг. 450 Вага комплекта, кг. 28 Кількість балонів, шт. 3 Пассажиромісткість, люд. 3 Слань підлога, шт. 3 Привальный брус так Днищовий брус під замовлення Тип сидіння Пересувне Мотор макс. (к.с.) 10 Висота транця, см. 38,1 Товщина транця, см. 2,1 Якорний ролік під замовлення Матеріал Арований ПВХ Країна виробник матеріалу Корея, Німеччина Колір Сірий Тип уключин Поворотні Тип весел Розбірні Материал весел Алюміній, пластик Габаритні розміри пакунка, см. 100?40?50 Базова комплектація Човен ПВХ 1 Пересувне сидіння 2 Насос 1 Весла 2 Привальний брус так Слань 3 Ремкомплект 1 Інструкція з експлуатації 1 Гарантійный талон 1 Сумка для перенесення 1 Модельний ряд човнів від 190см до 400см ТЕЛЕФОНУЙТЕ! Підберемо або виготовимо човен під ваші побажання. Консультація і доставка БЕЗКОШТОВНО. Більше човнів на AVALONBOAT.COM Дивіться інші мої оголошення.

10200грн

Подробно
img
Човен надувний гребний AVALON A 270 Лодка надувная двухместная АВАЛОН
2023-09-23 - Товары для спорта и активного отдыха- Кам'янець-Подільський
AVALONBOAT.COM офіційний сайт виробника БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Човни AVALON від виробника. Без посередників. Гарантія від виробника 5років Краща якість в Україні. Надувний човен з якісного зарубіжного п'ятишарового ПВХ матеріалу зі звареними швами, принесе Вам задоволення при риболовлі, активному відпочинку, водних подорожах та експедиціях ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ГРЕБНОГО ЧОВНА  А-270  Тип Гребні Бренд Avalon Країна виробник Україна Довжина зовнішня, см. 270 Ширина зовнішня, см. 135 Довжина внутрішня, см. 200 Ширина внутрішня, см. 60 Діаметр борту (балона), см. 36 Щільність матеріалу 950 гр/см2 Вантажопідйомність, кг. 260 Вага комплекта, кг. 22 Кількість балонів, шт. 2 Пассажиромісткість, люд. 2 Слань підлога, шт. 3 Привальный брус під замовлення Тип сидіння Пересувне Мотор макс. (к.с.) 2,6 Матеріал Армований ПВХ Країна виробник матеріалу Корея, Німеччина Колір Білий Тип уключин Поворотні Тип весел Розбірні Матеріал весел Алюміній, пластик Габаритні розміри пакунка, см. 100?40?40 Базова комплектація Човен ПВХ 1 Пересувне сидіння 2 Насос 1 Весла 2 Привальний брус немає Слань 3 Ремкомплект 1 Інструкція з експлуатації 1 Гарантійний талон 1 Сумка для перенесення 1 Модельний ряд човнів від 190см до 400см ТЕЛЕФОНУЙТЕ! Підберемо або виготовимо човен під ваші побажання. Консультація і доставка БЕЗКОШТОВНО. Більше човнів на AVALONBOAT.COM Дивіться інші мої оголошення.

6900грн

Подробно