img
Аппатат Чурос хрумтик
2024-02-07 - Оборудование для промышленности и бизнеса- Харків
Апарат для формування чуррос Хрумтік Чуррос, також Чуррі (ісп. Churros) - солодка обсмажена випічка з заварного тіста, що має в перетині вид багатокінцевої зірки або просто кругла в перерізі. Батьківщиною чуррос вважається Іспанія, де чуррос традиційно подають на сніданок. Тісто має дуже просту рецептуру. Чуррос можна посипати сіллю, цукровою пудрою або вмочувати в шоколад, варення, джеми. Можна начиняти різними кремами і джемами. Апарати для чуррос (іспанського печива) Хрумтік - простий, недорогий і надійний варіант для виробництва якісного продукту. Переваги апарату для формування чуррос Хрумтик (Hrumtik): - легка зміна бункерів; - проста зміна фільєр; - легка очистка бункера і фільєри; - недорога рецептура тіста (вода і борошно); - можливість формування відразу 3-х потоків тіста; - зручна обертається підставка-консоль на 360 градусів. Для обсмажування сформованого апаратом Чуррос необхідно придбати також чебуречницю або фритюрницю, Поширені два основних види чуррос: тонкі в перерізі у вигляді зірки і іноді зігнуті в підківку або у вигляді петлі лассо(ісп. churros en lazo); тонкі або товсті довгі (ісп. churros rectos) круглі або зоряні в перерізі. До комплекту входить філь'єра на 3 отвори у вигляді зірки. Додатково можна замовити філь'єру на 1 отвір або на 4. В комплекті. Апарат для формування чуррос Хрумтік апарат для формування чуррос Хрумтік, шт - 1 фільєр, шт -1 упаковка. Додаткова комплектація: Додатковий бункер для тіста – 2100грн. 2. Фільєра додаткова в асортименті – 1400грн. Рецепт чуррос. Апарат для формування чуррос Хрумтік Інгредієнти для приготування іспанського десерту Чуррос: Тісто Вода — 100 мл Масло вершкове — 80 г Цукор — 2 ч. л. Сіль — 1/4 ч. л. Мука пшенична — 120 г Яйце куряче — 2 шт Масло рослинне (для смаження) — 1 стак.

8900грн

Подробно