img
соєве борошно у виробництві харчових продуктів
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.

грн

Подробно
img
соєве борошно для ковбасних виробів, консерв і напівфабрикатів
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
?Знежирене термічно оброблене соєве борошно компанії "Агроснаб.", компанія виробляє соєве борошно на сучасному обладанні, пропонуючи борошно класу "екстра". При гідратації звя`зує 3,5 частин води. Рекомендуємо зстосовувати соєве борошно у приготуванні паштетів, варених ковбас, сосисок, фаршу, консерв і напівфабрикатів, що дає змогу: підвищитти стабільність фаршоврї емульсії завдяки вмісту в борошні лецитину, знизити втрати сировини при термічній обробці, поліпшити соковитість продуктів, знизити жирність м`ясного фаршу, завдяки антиокислювальним властивостям соєвого борошна поліпшити збереження продукту, знизити собівартість готової продукції. ТОВ " Агроснаб". 099 373 00 69 044 400 12 55

грн

Подробно
img
Соєве борошно термічно оброблене знежирене
2018-05-29 - Еда и напитки- Киев
Компанія "Агроснаб." виробляе соеве борошно на сучасному обладнанні, пропонуючи борошно класу "екстра": дрібнодисперсне; термооброблене (з чудовими мікробіологичними показниками); знежирене (вміст жиру не перевищує 1,2%, а білка при цьому 45-52%). У соєвому борошні є лецитин-природний емульгатор. Він покращує показники якості кінцевого продукту. У звязку із зростанням цін на сухі та рідкі яєчні продукти радимо виробникам розглянути соєве борошно в рецептурах, наприклад, для приготвання тіста для вафель, печива. А суміш соєвого і рисового борошна - у приготуванні паштетів, м`ясних консервів, варених ковбас, сосисок і фаршу. Нині соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктиів завдяки його технологічності, внаслідок чого зростає вихід готової продукції, бо більше потрібно води відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термин його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологичну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністью замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.--

грн

Подробно
img
Борошно волоських горіхів – натуральний інгредієнт для якісних продуктів харчування
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев
Сучасний ринок характеризується жорсткою конкуренцією. Тому виробникам харчових продуктів необхідно постійно проводити критичний аналіз і удосконалювати якість виробленої продукції. Для успішного випуску та реалізації продукції підприємство повинно розробляти новий асортимент виробів з оригінальними органолептичними показниками, при цьому використовуючи нові види сировини, які підвищують їх харчову та біологічну цінність. Тому, на ринку харчових продуктів з»являється все більше нових підприємств, що стараються здивувати вимогливого покупця новими видами продукції. Наше підприємство під ТМ «Фільварок» пропонує на ринок харчових інгредієнтів України такі інгредієнти, як борошно волоського горіха та борошно волоського горіха з ароматом фундука. Україна за підсумками минулого року увійшла в п»ятірку передових країн –виробників волоського горіха. Про це свідчать стабільні об»єми експорту. Ми маємо всі можливості використовувати цей цінний продукт в нашій країні для виробництва високоякісних харчових продуктів. Борошно волоського горіха – це діетичне борошоно, содержить вітаміни, мінерали, рослинні білки. Дуже цінна складова борошна волоського горіха – клітковина, ліцитин, до тогож воно є безглютенове, що дозволяє використовувати цей продукт в лікувально-профілактичних продуктах харчування і інших галузях виробництва харчування. Так, наприклад, борошно волоських горіхів можна використовувати в виробництві хлібо-булочних і кондитерських виробах (10%-15% від пшеничного борошна). Випечка з додаванням борошна волоського горіха довго не черствіє. Але не тільки застовується у випічці, а й в виробництві кондитерських начинок; виробництві цукерок, печива, тортів, майонезних соусів, харчових концентратів, в плодово-овочевому і консервному виробництві. Борошно волоського горіха підкреслить смак любого продукта. Також це борошно можна використовувати в косметичній галузі в якості основи для скрабів та масок (як натуральний інгредієнт). Багато чого корисного та смачного, а головне - здатного задовільнити любі запити покупця, можна зробити з борошна волоського горіха виключно натурального інгредінта, що випускається нашою компанією по ТУ У 10.8-39319344-004:2016.

грн

Подробно
img
Рисове борошно у виробництві сметани, молочних десертів
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
Рисове борошно виробництва нашої компанії відзначається високими вологозв"язуючими властивостями і може застосовуватись як натуральний стабілізатор і згущувач при виробництві сира твердих і м"ягких сортів, плавлених сирів, йогуртів, сметани, згущеного молока. Так, наприклад, композиція продукт сирний плавлений має наступний склад: сири, масложирова продукція, рослинний білок, солі-плавники, вода питтєва. У технологів є можливість варіювати цими складниками і випускати різноманітні види сирних продуктів, наприклад, продукт сирний плавлений без наповнювача і з наповнювачем, продукт сирний плавлений копчений, продукт сирний плавлений пастоподібний, продукт сирний плавлений солодкий. Рисове борошно сприяє покращенню реологічних показників молоковмісних продуктів і є перспективною добавкою для виробництва молочної промисловості.ТОВ " Агроснаб " ТМ " Фільварок "

грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой МЕД
2020-06-14 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор МЕД Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: меду Термостабільний! Дозування: 0.5 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

450грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой МЕД
2020-06-23 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор МЕД Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: меду Термостабільний! Дозування: 0.5 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12кг.

450грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой МЕД
2020-06-30 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор МЕД Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: меду Термостабільний! Дозування: 0.5 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12кг.

500грн

Подробно
img
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой згущеное молоко вареное
2020-06-18 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Згущене молоко варене. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві згущеного молока, виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: згущеного молока. Термостабільний! Дозування: 0.5-3 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

510грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой згущеное молоко вареное
2020-06-25 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Згущене молоко варене. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві згущеного молока, виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: згущеного молока. Термостабільний! Дозування: 0.5-3 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

510грн

Подробно
img
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості.: борошно рисове.борошно гречане. борошно вівсяне. борошно ячмінне. борошно соєве.молочний порошок. молочна сироватка суха. молоко сухе. молоко згущенез цукром. молоко згущене варене ( карамелізоване ). желатин харчовий.білок сухий яєчний. жовток сухий яєчний. жовток сухий яєчнийферментований. яєчний порошок.www.agrosnab-kiev.zakupka.comЦіна: договорная

грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой пряжене молоко\Топленое молоко
2020-06-14 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Пряжене молоко\Топленое молоко. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві згущеного молока, виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: пряженого\топленого молока. Термостабільний! Дозування: 0.2-3 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

480грн

Подробно
img
Горохове борошно ціна оптова
2020-04-17 - Еда и напитки- Киев
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

3,062грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой пряжене молоко\Топленое молоко
2020-06-23 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Пряжене молоко\Топленое молоко. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві згущеного молока, виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: пряженого\топленого молока. Термостабільний! Дозування: 0.2-3 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

480грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой згущеное молоко вареное
2020-05-19 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Згущене молоко варене. Виробництво D?HLER - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві згущеного молока, виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: згущеного молока. Термостабільний! Дозування: 0.5-3 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл. Додайте яскравих смакових переживань з допомогою ароматизаторів D?HLER.

510грн

Подробно
img
Горохове борошно багате корисним білком
2018-08-14 - Еда и напитки- Киев
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

грн

Подробно
img
горохове борошно багате корисним білком
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой ваниль
2020-06-18 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Ваніль. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних та мясних продуктів, виробництві морозива, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, листового чаю, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, рідин для електронних сигарет, прикормки риби тощо Смак: характерний стручкам ванілі та має солодкувато-кремові нотки. Термостабільний! Дозування: 0.5-3кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

610грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой ваниль
2020-07-02 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Ваніль. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних та мясних продуктів, виробництві морозива, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, листового чаю, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, рідин для електронних сигарет, прикормки риби тощо Смак: характерний стручкам ванілі та має солодкувато-кремові нотки. Термостабільний! Дозування: 0.5-3кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

670грн

Подробно
img
Рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2020-04-05 - Еда и напитки- Киев и область
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
Рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев и область
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
Борошно рисове. натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
2018-06-02 - Еда и напитки- г. Киев
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ компанія «Еко-Фудз»

грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой масло
2020-06-14 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Масло. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві прикормки риби тощо Смак: вершкового масла. Термостабільний! Дозування: 0.2-0.8 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

515грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой масло
2020-06-30 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Масло. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві прикормки риби тощо Смак: вершкового масла. Термостабільний! Дозування: 0.2-0.8 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

570грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой масло
2020-06-23 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Масло. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві прикормки риби тощо Смак: вершкового масла. Термостабільний! Дозування: 0.2-0.8 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

515грн

Подробно
img
Мука Гречана Мука Кукурузяна Мука Рисова
2020-03-25 - Еда и напитки- Киев, Оболонский
Пропоную до уваги Муку. Залишки на складах. Доставка по Києву - БЕЗКОШТОВНА Доставка пригород- обсуждаем Борошно гречане по 25 кг. - 49.96 гр./за 1 кг. Борошно кукурузяне по 45 кг. -19.96 гр./за 1 кг. Борошно Білоцерківське КХП по 50 кг В/Г - 19.9 гр./за 1 кг. Борошно Вінницький КХП 2 по 25 кг. В/Г - 19.9 гр./ за 1 кг. Борошно Вінницький КХП 2 по 50 кг. В/Г - 19.6 гр./ за 1 кг. Борошно Диканське по 25 кг. В/Г - 18.88 гр./ за 1 кг. Борошно Диканське по 50 кг. В/Г - 18.6 гр./ за 1 кг. Борошно рисове по 25 кг. - 29.98 гр./ за 1 кг. Борошно Т.М. Кухарський Арсенал по 50 кг. В/Г - 18.4 гр./за 1 кг.

50грн

Подробно
img
гречане борошно гречневая мука
2020-03-10 - Еда и напитки- Повсеместно
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

1грн

Подробно
img
гречане борошно. (гречневая мука) .
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

грн

Подробно
img
Борошно Вінниця смт. Десна КХП 2 гуртом та в роздріб
2020-05-20 - Еда и напитки- Ровно
Пропонуємо: Борошно пшеничне, в/г, 50 кг,25кг, 10кг, 5кг, 2кг та 1/г 50кг Вінницьке КХП 2 Борошно вищого ґатунку одержують з м'яких скловидних і напівскловидних сортів пшениці. Вміст сирої клейковини не менше ніж 28 %. Колір борошна білий або білий з кремовим відтінком. Борошно має високі хлібопекарські властивості, широко використовується у кондитерському виробництві. З борошна вищою ґатунку випікають вироби з дріжджового, бісквітною, шарового, заварного, пісочного тіста. Ми знаходимося на вулиці Князя Володимира, 112-а, м. Рівне. Можлива доставка по місту від 1 тони або самовивіз зі складу.

8 800грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой кокос
2020-06-14 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Кокос. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, виробництві морозива, карамелі, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: кокоса. Термостабільний! Дозування: 0.5-1 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

430грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой кокос
2020-06-23 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Кокос. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, виробництві морозива, карамелі, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: кокоса. Термостабільний! Дозування: 0.5-1 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

430грн

Подробно
img
Конопляне борошно - незаслужено забутий продукт
2020-04-05 - Еда и напитки- Киев
Конопляне борошно - незаслужено забутий продукт? ?Всім знайома порада древньогрецького філософа Сократа " Їсти, щоб жити, а не жити, щоб їсти". Цей постулат відображає біологічну сторону харчування: їжа поставляє незамінні речовини - такі, які, або зовсім не утворюються в організмі людини, або утворюються в дуже малих кількостях.? Виходячи з цього, сучасна освічена людина повинна додержуватись принципів раціонального харчування. Тому компанія "Агроснаб ТМ "Фільварок" пропонує на ринок конопляне борошно ( ТУ У 10.6-39319344-001:2014). Продукт давно використовуваний, але в останні часи незаслужено забутий, а даремно. Бо конопляне борошно - унікальне, а унікальность в тому, що в ньому є хлорофіл, який вважається аналогом гемоглобіну людини. ( Молекула хлорофілу практично ідентична з молекулою гемоглобіну. Схожість їх хімічних властивостей пояснює дію хлорофілу на організм людини, вона схожа до дії гемоглобіну. Звідси корисні властивості хлорофілу - насиченість нашої крові киснем і пришвидчення азотистого обміну). Тому борошно коноплі є прекрасним натуральним засобом для відновлення складу крові. Продукт має вміст: вітаміни і необхідні організму мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, залізо, фосфор і натрій. Харчові волокна допомагають нормалізації дії шлунково-кишкового тракту, мають противогельмінтною властивістю. Вироблене нами борошно має приємний смак і ледь відчутний горіховий аромат. Це однорідна сипуча маса, що має ряд технологічних властивостей, що дає можливість використовувати конопляне борошно як добавку-збагачувач для різноманітних харчових продуктів. Так, при використанні в традиційному затяжному печиві, продукт отримує оригінальні смакові якості без введення штучних ароматизаторів, крім того, добавка конопляного борошна діє як натуральний розпушувач тіста. При виробництві цукерок конопляне борошно можна використовувати як замінник горіхів ( в тому числі арахіса). Також можна використовувати у виробництві халви, рахат-лукума, щербета, або як наповнювач при виробництві глазурі. Позитивно оцінені зразки плавненого сиру з добавкою конопляного борошна. Відділом аналітичних досліджень та якості харчової продукції Інституту продовольчих ресурсів НААНУ проводились дослідження можливості застосування конопляного борошна у виробництві хліба підвищенної харчової цінності. Встановлено позитивний вплив на відновлення мінеральної цінності хліба. Із макроелементів в дослідних зразках хліба міститься більше кальція (в 2,5 раза), фосфора (в 2 раза), магнія (в 1,8 раза), із мікроелементів (на 51,8%). Використання конопляного борошна дозволяє отримати хліб підвищенної харчової цінності, так як в ньому збільшується вміст білків, вміст жирів і вміст клетчатки. Технологія виробництва хліба з конопляного борошна дозволяє скоротить час растойки заготовок, скоротити час випікання і пом"якшити час термообробки. Кислотність такого хліба також знижена порівняно з контролем. ?Омецинський Вадим, заступник директора "Агроснаб ТМ "Фільварок"

грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой абрикос
2020-06-18 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Абрикос. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві джемів, повидла, сиропів, конфітюр, виробництві морозива, карамелі, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: виражений смак і аромат спілого плоду абрикоса, солодкий з легкою кислинкою і квітковою ноткою. Термостабільний! Дозування: 0.5кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

620грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой абрикос
2020-06-25 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Абрикос. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві джемів, повидла, сиропів, конфітюр, виробництві морозива, карамелі, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: виражений смак і аромат спілого плоду абрикоса, солодкий з легкою кислинкою і квітковою ноткою. Термостабільний! Дозування: 0.5кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

620грн

Подробно
img
Гречневая мука цена производителя
2020-04-05 - Еда и напитки- Киев и область
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой абрикос
2020-05-19 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Абрикос. Виробництво D?HLER - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві джемів, повидла, сиропів, конфітюр, виробництві морозива, карамелі, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: виражений смак і аромат спілого плоду абрикоса, солодкий з легкою кислинкою і квітковою ноткою. Термостабільний! Дозування: 0.5кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл. Додайте яскравих смакових переживань з допомогою ароматизаторів D?HLER.

620грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой вишня
2020-06-14 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Вишня. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві джемів, повидла, сиропів, конфітюр, виробництві морозива, карамелі, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо. Смак: виражений смак і аромат стиглої ягоди Вишні. Ароматизатор є в в кольорі (зі смаком кісточки і легкою пряною ноткою) і без кольору (насичений смак і аромат мякоті Вишні). Термостабільний! Дозування: 0.5кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

530грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой вишня
2020-06-23 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Вишня. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві джемів, повидла, сиропів, конфітюр, виробництві морозива, карамелі, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо. Смак: виражений смак і аромат стиглої ягоди Вишні. Ароматизатор є в в кольорі (зі смаком кісточки і легкою пряною ноткою) і без кольору (насичений смак і аромат мякоті Вишні). Термостабільний! Дозування: 0.5кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

530грн

Подробно
img
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковб
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковбас і сосисок, яка поліпшує смак, консистенцію продуктів і до того ж замінює генетично модифіковані продукти. Певна річ, використовувати соєвий ізолят значно простіше і легше, зате рисове борошно належить до крохмалевмісної сировини, краще утримує вологу і жир, утворює гелі. Воно незамінне також при вигодовуванні двомісячних поросят і телят, оскільки сприяє гарному засвоюванню комбікормів, повноцінному розвитку тварин

грн

Подробно
img
Борошно
2020-04-01 - Еда и напитки- Ровно и область
ТОВ ВКП «Авантаж» пропонує широкий вибір борошна власного виробництва: Борошно вищого гатунку - 2900 грн./т. Борошно першого гатунку - 2 700 грн./т. Борошно другого гатунку - 2 400 грн./т. Висівки пшеничні - 1 100 грн./т. Зерновідходи пшеничні - 600 грн./т.

грн

Подробно
img
Борошно ТМ Zernari, мука
2020-04-27 - Еда и напитки- Киев, Святошинский
Борошно ТМ Zernari, дрібний та крупний опт. борошно вищого гатунку - від 11.31 грн за кг борошно відбірне - від 12,87 грн за кг Перший у незалежній Україні оригінальний швейцарський млин всесвітньо відомої фірми «Buhler» з виробничою потужністю 2 ceкції по 150 тон зерна на добу побудований у 2017 році є яскравим взірцем величі технічного прогресу в борошномельної галузі.

11.31грн

Подробно
img
Растительное сухое молоко Topnatur 350 г
2020-04-30 - Еда и напитки- Киев, Шевченковский
Рослинні напої TOPNATUR - це високоякісна продукція і виготовляється виключно з  рослинних інгредієнтів . Вони не містять лактози, казеїну та глютену, також не містить гдрогенізованих жирів. Ці продукти є відмінним замінником тваринного молока як для звичайного вживання, так і для готування та випікання. Є 6 видів - соєве, соєве екстрапротеін, рисове, вівсяне, гречане, кокосове. Ціна 165 грн (екстрапротеін 195 грн). В упаковці 350 грамів. Також є у мішках по 25 кг (ціну запитуйте). Встигни зробити передзамовлення!!!

165грн

Подробно
img
Цукор, сіль, борошно, яйця, олія, крупи з доставкою
2020-04-22 - Еда и напитки- Бердичев
Сервіс доставки якісних продуктів від українських виробників та фермерів «Жива їжа» пропонує заощаджувати Ваш час та здоров’я на чергах в супермаркети. Оперативно доставляємо додому (будь-яку кількість) товари щоденної необхідності: ЯЙЦЯ (за 10 шт) яйце середнє 20 грн яйце велике 27 грн ОЛІЯ 0,8 л - 27 грн Олія 1л - 32 гр Олія 2л - 64 гр Олія 5л - 150 гр ТОМАТНА паста Херсонська 0,5 - 32 грн БОРОШНО (вищий сорт) (Вінницьке, уточнюйте наявність і фасовку+2 грн/кг) Борошно 2 кг 30 грн Борошно 5 кг 70 грн Борошно 10 кг 145 грн Борошно 50 кг 625 грн ЦУКОР Цукор 1 кг 18 грн Цукор 50 кг 770 грн кава зі Львова (червона), 225 грм/57 грн Сіль кам‘яна - 12 грн/уп Сода - 13 грн/шт Дріжджі сухі, 7,5 грн КРУПИ (вагові) Гречка 39,50 грн/кг Рис круглий 25 грн/кг Рис довгозернистий 24 грн/кг Крупа пшенична Артек 800 грм/фасовка 19 грн/кг Горох 18 грн/кг Макарони (розвісні), тверді 18.5 грн/кг (ріжки, спіральки) Спагетті Чумак, розвісні, 400 грм, 20,50 грн Ячмінна крупа - 12 грн/кг Також в асортименті: свіжі овочі, фрукти, крупи, молочка від найкращих фермерів і виробників! Мінімальне замовлення для безкоштовної доставки: м.Бердичів 300 грн, до 300 грн+25 грн до замовлення м. Житомир - 500 грн, до 500 грн доставка +45 грн, м.Київ - 700 грн, до 700 грн+55 грн за доставку, За місто + 5 грн/км Мінімальна вартість 200 грн. Об‘єднуйтеся у спільні замовлення і отримуйте знижки! Від 1200 грн - 5 % Від 2000 грн - 7%

16грн

Подробно
img
Цукор, сіль, борошно, яйця, олія, крупи з доставкою
2020-04-29 - Еда и напитки- Житомир, Гормолзавод
Сервіс доставки якісних продуктів від українських виробників та фермерів «Жива їжа» пропонує заощаджувати Ваш час та здоров’я на чергах в супермаркети. Оперативно доставляємо додому (будь-яку кількість) товари щоденної необхідності: ЯЙЦЯ (за 10 шт) яйце середнє 20 грн яйце велике 27 грн ОЛІЯ 0,8 л - 27 грн Олія 1л - 32 гр Олія 2л - 64 гр Олія 5л - 148 грн ТОМАТНА паста Херсонська 0,5 - 32 грн БОРОШНО (вищий сорт) (Вінницьке, уточнюйте наявність і фасовку+2 грн/кг) Борошно 2 кг 30 грн Борошно 5 кг 70 грн Борошно 10 кг 145 грн Борошно 50 кг 625 грн ЦУКОР Цукор 1 кг 18 грн Цукор 50 кг 770 грн кава зі Львова (червона), 225 грм/57 грн Сіль кам‘яна - 12 грн/уп Сода - 13 грн/шт Дріжджі сухі, 7,5 грн КРУПИ (вагові) Гречка 39,50 грн/кг Рис круглий 25 грн/кг Рис довгозернистий 24 грн/кг Крупа пшенична Артек 800 грм/фасовка 19 грн/кг Горох 18 грн/кг Макарони (розвісні), тверді 18.5 грн/кг (ріжки, спіральки) Спагетті Чумак, розвісні, 400 грм, 20,50 грн Ячмінна крупа - 12 грн/кг Також в асортименті: свіжі овочі, фрукти, крупи, молочка від найкращих фермерів і виробників! Мінімальне замовлення для безкоштовної доставки: м.Бердичів 300 грн, до 300 грн+25 грн до замовлення м. Житомир - 500 грн, до 500 грн доставка +45 грн, м.Київ - 700 грн, до 700 грн+55 грн за доставку, За місто + 5 грн/км Мінімальна вартість 200 грн. Об‘єднуйтеся у спільні замовлення і отримуйте знижки! Від 1500 грн - 3 % Від 2500 грн - 5%

16грн

Подробно
img
висівка,борошно
2020-03-29 - Еда и напитки- Ивановцы
деталі за тл 962 - Показать номер - борошно вищого сорту: 10 кг 130грн 20 кг 230грн 45 кг 470грн борошно 1-сорт: 45 кг-410грн продажа від 100 кг... Висівка пшенична повний мішок 25 кг =100грн продаж від 300 кг... Можлива доставка за доп-оплату

130грн

Подробно
img
Puritan's Pride CO Q-10 100mg 60 капс США
2020-04-22 - Еда и напитки- Винница, Ленинский
CO Q-10 є унікальним мікроелемент, що використовується організмом людини для вироблення енергії. Ця речовина може вироблятися організмом самостійно, проте з віком обсяг його генерації зменшується. На щастя, сьогодні недолік можна заповнити за допомогою спеціалізованих харчових добавок і деяких продуктів харчування.

220грн

Подробно
img
Пшеничне борошно (мука) цільнозернове (від 2 кг.)
2020-04-02 - Еда и напитки- Киев, Оболонский
Борошно цільнозернове пшеничне буде змелене на жорновому млині в день замовлення щоб Ви отримали найсвіжіше борошно максимально насичене мікроелементами. Пшениця вирощена при застосуванні органічного землеробства в екологічно чистій місцевості: село Мельники Чигиринського району Черкаської області (Холодний Яр). Відправляємо партіями від 2 кг. Сторінка у фб: https://www.facebook.com/boroshnoihlib/ (Борошно і Хліб). Viber 502 - Показать номер -

20грн

Подробно
img
Продається овечий сир та бринза
2020-05-15 - Еда и напитки- Велятино
Продається смачна овеча бринза та сир, а також вурда. Виготовлені з натурального овечого молока, без хімічних домішків. Смачний овечий сир та вурда, ціна 150 грн за кг. Бринза в банці 0,5л 100 грн. Всі продукти сертифіковані державною службою України з питань безпечності харчових продуктів.

150грн

Подробно