img
соєве борошно у виробництві харчових продуктів
2021-06-15 - Еда и напитки- Повсеместно
Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.

1грн

Подробно
img
Борошно соєве жорнове, 1 кг
2021-06-27 - Еда и напитки- Дніпро
Соєве борошно - це багате джерело білку рослинного походження та вітамінів. Цей продукт дуже поширений серед сироїдів і вегетаріанців. Додавання соєвого борошна до хлібобулочних та кондитерських виробів зменшує їх калорійність та дозволяє додати страви у корисний раціон.Соєве борошно має дуже широке поле використання - як альтернативу пшеничному борошну, загущувач та навіть замінник яєць.Соя - одна з найпоживніших олійних бобових рослин. Продукт швидко засвоюється та насичує організм потрібними речовинами. Соєве борошно виготовляється методом знежирення сої (тому що вона містить багато олії) та її перетирання на спеціальних жорнах для виготовлення борошна. Корисні властивості:- містить велику кількість білків;- зміцнює кості завдяки вмісту кальцію;- запобігає остеопорозу;- прискорює процес позбавлення від зайвої ваги;- підходить для виготовлення білкових харчових продуктів.Головна перевага сої - високий вміст рослинного білка, що чинить позитивний вплив на стан імунної системи. Соєве борошно також містить лецитин, що підтримує міцність тканин і органів. Вітамін К покращує згортання крові та регулює кістковий обмін.Використання соєвого борошнаБорошно не має виразного смаку та запаху, саме тому як інгредієнт підійде до будь-яких страв. Зазвичай його використовують в суміші з іншими видами борошна, для панірування або загущування. А також, ті, хто не вживає білків тваринного походження, декількома ложками соєвого борошна можуть сміливо замінити яйця. Нейтральний аромат соєвого борошна дозволяє реалізувати справжній смак страв. Готуйте з користю!Білки 49,8 г на 100 г продуктуЖири 15 г на 100 г продуктуВуглеводи 21,7 г на 100 г продуктуКалорійність 291 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінаріїТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

124грн

Подробно
img
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2021-06-15 - Еда и напитки- Повсеместно
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

1грн

Подробно
img
горохове борошно багате корисним білком
2021-07-02 - Еда и напитки- Повсеместно
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

1грн

Подробно
img
рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

1грн

Подробно
img
гречане борошно гречневая мука
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

1грн

Подробно
img
коноплне борошно оптом
2021-07-08 - Еда и напитки- Київ
Конопляне борошно – є цінним продуктом харчування, джерелом харчових волокон. Особливу цінність йому надають амінокислоти (близбко20 видів) з яких багато є незамінними, тобто організм не здатний синтезувати їх сам, поповнити їх можна лише з їжею це (метіонін, лізин, аргінін, триптофан, глютамінова кислота та інші). Застосування: - хлібопекарському виробництві (у випічці хліба, печива, крекерів), дозування від 15-25% збільшує термін свіжості, харчову та енергетичну цінність, розширює асортимент;- натуральний загущував для супів та соусів; - панірування м’ясних та овочевих котлет;- приготування супів та каш;- медицині (перешкоджає розвитку ожиріння та цукрового діабету 2-го типу, відновлює баланс кишкової мікрофлори, перешкоджає розвитку захворювання печінки, підвищує розумові та фізичні здібності) рекомендовано 1-2столові ложки в сутки.

24грн

Подробно
img
Кукурудзяні палочки Екород
2020-11-05 - Еда и напитки- Нетешин
«Тільки кукурудза» - кукурудзяні палички без цукру, без масла, для цінителів здорового способу життя і людей, яким не можна вживати цукор. 30 грн. «Кокосові» - солодкі палички, для виробництва яких використовуємо органічне кокосове масло і органічну кокосову борошно. 40 грн. «Соняшникове» - солодкі, при виробництві використовуємо органічне масло соняшнику першого холодного віджиму, яка була визнана кращим органічним продуктів Східної Європи 2013. 35 грн. «Оливкові» - солодкі, виготовлено на основі органічного оливкового масла extra virgin. 40 грн.

40грн

Подробно
img
Борошно пшеничне вищого гатунку 50 кг Вінницьке борошно
2020-08-18 - Еда и напитки- Тячев
Ціна: 599.9 грн Тип: борошно Бренд: Вінницьке борошно Маса: 50 кг Упаковка: поліпропіленовий мішок Країна-виробник: Україна...

599грн

Подробно
img
Харчовий ароматизатор Лимонад
2021-07-25 - Еда и напитки- Львов
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований  харчовий ароматизатор Лимонад. Виробництво – Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві морозива,  виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв,  виробництві слаймів тощо Дозування: 0.25 на 1 тону готової продукції. Рідина. Придбати можна в упаковці 10 кг

611грн

Подробно
img
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковб
2021-07-13 - Еда и напитки- Повсеместно
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковбас і сосисок, яка поліпшує смак, консистенцію продуктів і до того ж замінює генетично модифіковані продукти. Певна річ, використовувати соєвий ізолят значно простіше і легше, зате рисове борошно належить до крохмалевмісної сировини, краще утримує вологу і жир, утворює гелі. Воно незамінне також при вигодовуванні двомісячних поросят і телят, оскільки сприяє гарному засвоюванню комбікормів, повноцінному розвитку тварин

1грн

Подробно
img
Борошно кіноа чорної жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Зерна кіноа входять в 20-ку найбільш корисних продуктів. Борошно з насіння готується способом, який зберігає всі поживні речовини і вітаміни. Кіноа справді виправдовує своє звання супер продукту. У зернах міститься 14% рослинного білка, який засвоюється набагато краще тваринного. Насправді, якість білка в кіноа оцінюється як еквівалент молочного. Борошно, змелене з цього насіння, має чудовий амінокислотний склад, куди входять вельми рідкісні і потрібні елементи - лізин і треонін. Вміст харчових волокон нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту і виводить холестерин з організму.Використання в кулінаріїВи можете частково або повністю замінити цим борошном будь-яке інше в різних кулінарних рецептах. Продукт надає хлібобулочним виробам свій неповторний горіховий, трохи землистий смак.Борошно кіноа також можна використовувати для загущення супів і соусів, а також для приготування пасти без глютену. Випікати з борошна кіноа легко і смачно тому, що воно добре поєднується з різними інгредієнтами, такими як фрукти, горіхи, спеції і трави, що робить продукт ідеальним для випічки.Борошно, виготовлене із зерна кіноа, має солодкуватий смак і легко адаптується до багатьох рецептів випічки, за винятком дріжджового хліба. Зловживання борошном кіноа може надати хлібобулочним виробам зеленуватого відтінку.Кіноа - це зерно, яке не містить глютену, і його борошно є відмінним вибором для людей з непереносимістю глютену.Білки 14,12 г на 100 г продуктуЖири 6,07 г на 100 г продуктуВуглеводи 57,16 г на 100 г продуктуКалорійність 368 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - кулінаріяТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) еко-господарствоКраїна виробник УкраЇна

348грн

Подробно
img
Шоколадна паста NUTELLA 900 г (Італія)
2021-07-21 - Еда и напитки- Хмельницкий
Оригінальна італійська Nutella! Nutella – це неповторне поєднання лісових горіхів, молочних продуктів і какао. При виробництві Nutella не використовуються консерванти і барвники.

250грн

Подробно
img
Пельмені і вареники
2021-03-17 - Еда и напитки- Одесса, Киевский
Добридень! Ми виробники пельменів і вареників з натуральних продуктів вищого ґатунку.Виробляємо без додавання хімії, консервантів, харчових добавок і підсилювачів смаку. Запрошуємо до співпраці дистриб'юторів, продовольчі бази, торгові мережі та торговельні точки.

50грн

Подробно
img
Борошно тм "Альбінос"
2021-04-11 - Еда и напитки- Коломыя
Продам з доставкою борошно тм. "Альбінос" . В.г. ; 1.г.; 2.г.; житнє борошно та висівку. Ціни уточнюйте!!!

11грн

Подробно
img
Курка домашня. М’ясо, тушка. Опт. Доставка.
2020-11-30 - Еда и напитки- Черновцы
Продається м‘ясо (тушки) домашньої курки, власного виробництва. Екологічно чисте, без антибіотиків та хімії. Власна кормова лінія. Є сертифікат безпеки харчових продуктів. Середня вага тушки, 2,7-3,2кг. Ціна вказана за 1кг. Тільки опт. Доставка.

78грн

Подробно
img
гречневая мука купить оптом Киев
2021-07-02 - Еда и напитки- Київ
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному ікондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питомуцінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінноюрисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка вньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те,що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютеновогопечива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтівдля виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаногоборошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується длявиготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці,макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварномувиробництві.044 400 12 55

грн

Подробно
img
Відро харчове з широкою ручкою 5л мёд мед ЧИСТЫЕ
2021-03-29 - Еда и напитки- Черновцы
Відро для харчових продуктів з кришками. В наявності велика кількість Ємкість 5л, використовувалися один раз для майонезу або кетчупу. Чисті без запаху Продам ведро пластиковое 5л пищевое, мытое. Подойдут для солений так и для меда они пищевые из под майонеза и кетчупа Відправляю: Новой почтой Укрпошта

6грн

Подробно
img
Борошно Мука Крупи
2021-06-06 - Еда и напитки- Славута
Борошно пшеничне вищого гатунку Борошно пшеничне першого гатунку Доставка по всій Україні

9грн

Подробно
img
Борошно житнє та цільнознрнове
2021-02-19 - Еда и напитки- Умань
Борошно житнє 2020р врожаю В наявності є фасовка 45кг, 5кг та 2кг!Опт 7,40 Цільнозернове борошно 9гр/кг Знаходимось: м, Умань Каштанова 24 971 - Показать номер - Рома 967 - Показать номер - Леся

8грн

Подробно
img
Борошно пшеничне цільнозернове 5 кг. 10 кг. 25 кг. 50 кг.
2021-07-20 - Еда и напитки- Ромни
Борошно пшеничне цільнозернове. Ціна :5 кг - 75 грн.10 кг - 130 грн.25 кг - 325 грн.50 кг - 625 грн. Пшеничне цільнозернове борошно отримане шляхом помелу цілісного зерна пшениці, зберігши при цьому всі корисні вітаміни та мінерали, що містяться в зерні.

13грн

Подробно
img
Борошно гречки смаженої жернове, 1 кг
2021-07-24 - Еда и напитки- Дніпро
Гречане борошно - високопоживний цілозерновий продукт, який містить величезну користь. Гречка позитивно впливає на здоров’я серця, сприяє зниженню ваги та врівноважує рівень інсуліну в крові.Гречка - багате джерело білка, клітковини та енергії. Гречане борошно не містить глютену, тому є чудовою дієтичною альтернативою.Гречане борошно виготовляється методом перемелювання смаженого насіння на жорнах, завдяки чому всі цілющі властивості гречки зберігаються в продукті. Гречка відома своїм високим вмістом заліза та кальцію. Борошно займає вигідну позицію завдяки нейтральному смаку та відсутності глютену в складі. Борошно зробить випічку більш дієтичною, адже зерна збагачені повільними вуглеводами, які перетравлюються досить тривалий час і дають більшу кількість енергії. Гречане борошно варто вживати заради харчових волокон, амінокислот та мінералів, які легко засвоюються. Властивості:- містить велику кількість вітамінів B1, B2, B6, B9- застосовується в дієтах- позитивно впливає на роботу ШКТ- виводить токсини та шлаки з організму- очищує печінку і кишківник- сприяє схудненнюВживання борошнаБорошно гіпоалергенне, тому може використовуватися для дитячої випічки. Дуже часто це борошно включають в дієту тих, хто страждає від діабету та целіакії. Продукт можна використовувати в чистому вигляді для випічки та в поєднанні з іншими видами борошна. Ви можете готувати гречані млинці, хліб, тальятеле, торти чи сирники. Борошно можна використовувати у звичних рецептах як повноцінний замінник пшеничного борошна вищого ґатунку.Білки 37,1 г на 100 г продуктуЖири 11,1 г на 100 г продуктуВуглеводи 32,6 г на 100 г продуктуКалорійність 378 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінаріїТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

86грн

Подробно
img
Борошно амарантове 1,5 кг.
2021-06-11 - Еда и напитки- Ромни
Борошно амарантове власного виробництва. Без глютену, Без гмо. Харчова цінність продукту на 100 г. Білки - 8,9 г. Жири - 3,1 г. Вуглеводи - 60,3 г. Ен.цінність - 298 кКал. Амарантове борошно — борошно з високим вмістом білка, яке не містить глютену, широко використовуване в давнину цивілізаціями ацтеків та інків за часів доколумбової Америки. Для отримання амарантового борошна зерно розмелюють в порошок. Хоча технічно амарант не можна вважати зерном. Амарант дозволяє отримувати мускатне, зернисте борошно, яке ще описується як горіхове, земляне і трав’янисте. Білок борошна амаранту є високоякісним продуктом, завдяки тому, що в ньому у великій кількості містяться такі амінокислоти, як лізин і метіонін.

99грн

Подробно
img
Борошно житнє,мука ржаная
2021-04-03 - Еда и напитки- Шепетовка
Борошно обдирне Можлива доставка Ціна договірна Мішки по 45кг Працюємо на постійній основі

7.60грн

Подробно
img
Борошно з висівкамиш
2020-11-03 - Еда и напитки- Львов, Сиховский
Для здорового харчування. Борошно для випічки хліба, хлібобулочних виробів, тощо Виводить шлаки з організму. Створює відчуття легкості у шлунку.

30грн

Подробно
img
Олія соєва—масло соєве
2021-01-21 - Еда и напитки- Черкассы
Продам олію соєву для тварин та комбікормів.В наявності є 350 літрів.Звоніть,пишіть.

25грн

Подробно
img
Борошно житнє цільнозернове жернове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Органічне житнє борошно є результатом помелу жита жорновим способом. Житнє борошно надає хлібобулочним виробам неперевершеного характерного аромату. У поєднанні з іншими видами борошна дає виробам легкість.Ми рекомендуємо використовувати житнє борошно для випічки темного житнього хліба та інших видів хліба, випічки тістечок, печива, піци, виготовлення макаронних виробів і приготування закваски. Ми поставляємо тільки свіжі продукти, тобто, мелемо борошно на замовлення. Жито, призначене для борошна, вирощено в господарстві, яке працює за принципами органічного землеробства.Властивості:- містить амінокислоти, жирні кислоти, цукор, вітаміни A, B, E, PP, залізо, кальцій і калій;- вироби з житнього борошна рекомендуються при хворобах серця, атеросклерозі."Щойно змелено"Знак "ЩОЙНО ЗМЕЛЕНО" свідчить про те, що продукти готуються в день замовлення. Такі продукти мають короткий термін зберігання (як правило, до 30-ти днів) і готуються спеціально на замовлення. Це стосується сиродавленних рослинних олій, які виготовляються методом холодного віджиму без термічної обробки та рафінації, жорнового цільнозернового борошна, пластівців і круп зі злакових культур. З огляду на той факт, що зерно або насіння після переробки зберігає свої живі властивості всього протягом 30-ти днів, і при виробництві не використовуються будь-які консерванти для продовження терміну зберігання, ми рекомендуємо вживати ці продукти в 30-ти денний термін.Білки 5.6 г на 100 г продуктуЖири 1.3 г на 100 г продуктуВуглеводи 70.2 г на 100 г продуктуКалорійність 311 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - випічкаТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) власне виробництвоКраїна виробник УкраЇна

62грн

Подробно
img
Борошно Вищого та 1-го гатунку
2021-07-09 - Еда и напитки- Тернополь
Реалізуємо на постійній основі борошно пшеничне оптом і в роздріб: Вищий сорт, Перший сорт,

9.9грн

Подробно
img
овсяная мука вівсяне борошно
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування.

0грн

Подробно
img
кукурузная мука купить Киев
2021-07-02 - Еда и напитки- Київ
Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тихкраїнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воновикористовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно поганорозпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і дляприготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володієкорисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за всенеобхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі інавіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате наклітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячогохарчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такімікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж учималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується дляприготування багатьох дієтичних страв. 044 400 12 55

грн

Подробно
img
Борошно рисове мука рисовая
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, компанія «Діад» пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ,

9грн

Подробно
img
Італійське борошно итальянская мука Caputo капуто 25 кг
2021-06-08 - Еда и напитки- Львов
Італійське борошно Caputo тип помолу ,,00" "pizzeria" Дане борошно широко використовується в ресторанному бізнесі для випічки піци та хліба а також в виготовленні пасти! Через високий вміст клейковини тісто виходить особливо еластичне та м'яке! Доставка по львові безкоштовно від 5 -ти мішків Доставка в інші міста здійснюється новою поштою,інтайм,делівері! Постійним та оптовим клієнтам великі знижки!

680грн

Подробно
img
Борошно конопляне жернове, 1 кг
2021-07-24 - Еда и напитки- Дніпро
Конопляне борошно - джерело корисних речовин, тому що цілюще насіння коноплі містить понад 20 амінокислот, велику кількість клітковини, та всі необхідні рослинні білки. Продукт має досить високу енергетичну та поживну цінність, проте не містить глютену, а тому підійде для людей, які страждають від целіакії.Конопляне борошно стане смачним доповненням до ваших страв. Продукт є абсолютно безпечним для здоров’я, оскільки не містить у своєму складі жодних наркотичних речовин. Конопляне борошно добре впливає на загальний стан організму та самопочуття. Продукт наповнений важливими мікроелементами: магній, кальцій, фосфор, залізо, цинк, марганець, фосфор і фтор. Вітамінний склад не бідніший, бо борошно містить вітаміни Е, С, D і К, та групи B (B1, B2, B3, B4, B5, B6, B8, B7, B9 та B12). Такий вміст впливає на стан шкіри, фізичну активність, функціонування серцево-судинної системи та обмін речовин.Борошно коноплі має позитивний вплив на організм:- відновлює мікрофлору кишківника- знижує рівень цукру в крові, чинить профілактику цукрового діабету- покращує перистальтику кишківника- допомагає встановити стабільну вагу- очищає організм від шлаків та токсинів- налагоджує роботу серцево-судинної системиКонопляне борошно містить у собі:- незамінні амінокислоти- легкозасвоювані білки- важливі мікро- та макроелементи- велику кількість вітамінів групи В- поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6Конопляне борошно широко використовують в кулінарії, найчастіше для приготування різноманітної випічки. Також існують рецепти смачного конопляного супу та корисної каші на сніданок. Борошно можна додавати до гарнірів, кисломолочних продуктів, листового та дріжджового тіста. Конопляне борошно добре поєднувати з лляним, пшеничним, кукурудзяним, мигдальним, тощо. Готуйте з користю!Білки 28,08 г на 100 г продуктуЖири 9,2 г на 100 г продуктуВуглеводи 12 г на 100 г продуктуКалорійність 281 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - кулінаріяТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

82грн

Подробно
img
Цукор, борошно, сіль ,бакалія, жом, люцерна
2021-01-15 - Еда и напитки- Знаменка
Гречка зел 37гр/кг Гречка жар 31гр/кг Греч сеч 28гр/кг Перловка 12гр/кг Пшоно 15гр/кг Ячка 12гр/кг Пшенична 12гр/кг Булгур 25гр/кг Манка 14гр/кг Рис сечка 18гр/кг Рис 20-28гр/кг Рис Басматі 50гр/кг Хлопя кукурудзяні, горохові, овсяні 14-28гр/кг Маш 35гр/кг Кус кус 35гр/кг Нут 20гр/кг Льон 23гр/кг Кунжут 70гр/кг Чечевиця 37гр/кг Борошно кукурудзяне 12гр/кг Борошно пшен В/с покр 14гр/кг Борошно пшен В/с 13гр/кг Борошно житнє 7,50гр/кг Кришки полінка 38 Кришка господар 40 Також є рис чорний, бурий та червоний!! Макарони 17-22гр/кг Тверді сорти макарон(Турції)32гр/кг Цукор: 50-920гр 25-465гр 10-200гр 5-100гр 3-60гр Сіль: 10-45гр 1,5-8гр 1екста-8,50гр Висівка 6гр/кг Кукурузка кормова 9гр/кг Люцерка гранульвана 6гр/кг Жом гранульований 7,50гр/кг

10грн

Подробно
img
Борошно Житнє Обдирне 10 грн/кг
2021-04-28 - Еда и напитки- Буск
Борошно житнє обдирне, білоруського виробництва. Відгрузка м.Буськ Фасований в мішках по 45кг. Вологість 13,00 ЧП 260 Ціна за мішок 450 грн

10грн

Подробно
img
Продам домашнє борошно
2021-06-28 - Еда и напитки- Бучач
Продам домашнє борошно пшеничне другого сорту один мішок всі питання по номеру на есимес не відповідаю

10грн

Подробно
img
Продам борошно пшеничне
2021-07-25 - Еда и напитки- Днепр
Продам борошно пшеничне вищого гатунку, фасування п/п мішок 10 кг. Ціна 14 грн/кг. Можлива доставка, в залежності від об'єму.

140грн

Подробно
img
Домашні соленики,хрусткі на домашніх продуктах
2021-06-26 - Еда и напитки- Львов
Домашні соленики на домашніх продуктах,завжди роблю їх для своєї річної донечки,не містять шкідливих продуктів.Склад домашня сметана,голландський сир,масло,домашні яйця,сіль,борошно,по бажанні кмин,смажена цибуля ,коріандр і інші спеції.Відправляю новою поштою

150грн

Подробно
img
Борошно Баріла1 кг Італія Оптом
2020-10-11 - Еда и напитки- Львов, Сиховский
Борошно Баріла1 кг. Країна виробництва - Італія. Продаж тільки оптова, мінімальне замовлення від 3000 грн різним товаром. Переглядайте інші голошення автора.

37грн

Подробно
img
Борошно вищого гатунку
2021-04-01 - Еда и напитки- Глинск
Продам борошно вищого гатунку з доставкою до вашого дому якщо цікавить дзвоніть !

600грн

Подробно
img
Борошно амарантове 5 кг. 10 кг. 25 кг. 50 кг.
2021-06-08 - Еда и напитки- Ромни
Борошно амарантове Ціна: 5 кг - 250 грн. 10 кг - 450 грн. 25 кг - 1000 грн. 50 кг - 1800 грн.

250грн

Подробно
img
Борошно Житнє Обдирне
2020-11-24 - Еда и напитки- Буск
Борошно житнє обдирне, білоруського виробництва. Відгрузка м.Буськ(самовивіз, попутний транспорт, нова пошта, делівірі). Фасований в мішках по 40кг. Ціна - 7 400 грн/т з ПДВ. Максим - 950 - Показать номер -

7 400грн

Подробно
img
Борошно житнє обдирне
2021-06-20 - Еда и напитки- Житомир
Продам борошно житнє обдирне: 7000 грн/т ПДВ мішок 45 кг Мінімальне замовлення - 1 тонна

7000грн

Подробно
img
Продаємо борошно вищого гатунку!
2021-07-03 - Еда и напитки- Каменка-Бугская
Пропонуємо вашій увазі борошно вищого гатунку: 50кг - 550грн. 25кг - 290грн. 10кг - 130грн. Також є в наявності висівка(грис) - 5грн/кг. Чекаємо по вул. Ярослава Мудрого 56 тел. 09******17

550грн

Подробно
img
Пребіотичний напій з харчовими волокнами
2021-02-16 - Еда и напитки- Хмельницкий
Допомагає набрати добову норму харчових волокон: 4 г в одній порції; Має нейтральний запах і смак; Без ГМО і глютену; Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів; Ні сировина, ні кінцева продукти не містять інгредієнтів тваринного походження. Користь пребіотичних харчових волокон: Позитивний вплив на імунну систему організму, стан шкіри і покращення загального самопочуття; Засвоєння мінералів: покращується засвоєння кальцію, магнію і міді, які важливі для здоров'я кісток; Функція шлунково-кишкового тракту: нормалізується частота випорожнення, зникає дискомфорт.

395грн

Подробно
img
Рибне борошно від виробника.
2020-12-18 - Еда и напитки- Кременчуг
БУЛО 15гривень СТАЛО 12гривень за кілограм!!! Виробництво пропонує рибне борошно виготовлене з якісної сировини , застосовується на корм тваринам, удобрення ґрунту, риболовлі (виготовлення бойлів) та інше. Фасуємо по 2 кг. та у мішки. Мінімальний заказ 100кг.

12грн

Подробно
img
Риба фарширована домашня
2021-01-16 - Еда и напитки- Кропивницкий, Фортечный
Пропопоную до вашої уваги домашню фаршировану класичну рибку. Товстолоб та короп. Домашня та смачна,приготовлена з любовью та виключно з натуральних домашніх продуктів. Можливе додавання грибів та інших продуктів за вашим бажанням та смаком. Свіжість та якість продуктів ГАРАНТУЮ! Замовлення приймаю за декілька днів до Вашої святкової дати,готую так би мовити з-під ножа!

200грн

Подробно
img
Масло сои соєве масло масло сої
2020-12-19 - Еда и напитки- Медведевка
Продаємо масло сої на постійній основі. Знаходимся в с.Медведівка , Черкаська область

25грн

Подробно
img
Борошно муку кукурудзяне відмінної якості
2021-02-02 - Еда и напитки- Тернополь
Продам борошно кукурудзяне відмінної якості,по низьких цінах. Виробництво знаходиться в Тернопільській обл. ЦІни і всі інші питання про телефону.

7грн

Подробно
img
Паста шоколадна кунжутна
2021-07-24 - Еда и напитки- Дніпро
Шоколадна паста Кунжутна — це поєднання двох улюблених смаків: шоколаду й хрусткого, злегка обсмаженого кунжутного насіння. Кунжут, або сезам, це одна з найдавніших олійних рослин, яку почали обробляти за тисячоліття до нашої ери. Він є одним з лідерів серед харчових продуктів, в тому числі і тваринного походження, за змістом кальцію, і тому особливо рекомендується молодим організмам, що ще ростуть.Фасовка - 200 гр.Завдяки кунжуту шоколадна паста містить:- велику кількість кальцію — на кожні 100 грам кунжуту є більше 900 мг цього найважливішого для розвитку людського організму елемента, що становить добову дозу для дорослого;- сукупність вітамінів і мікроелементів, включаючи вітаміни А і С і залізо;- велику кількість жирних олій, антиоксидантів, а також білки й розчинні вуглеводи.Слід зазначити, що для того, щоб кунжут в повній мірі проявив свої корисні якості, його необхідно злегка прожарити. Ми в точності дотримуємося технологічного процесу й тому можемо гарантувати кращі смакові та поживні характеристики наших продуктів.

130грн

Подробно