img
рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

1грн

Подробно
img
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2021-06-15 - Еда и напитки- Повсеместно
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

1грн

Подробно
img
Борошно рисове мука рисовая
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, компанія «Діад» пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ,

9грн

Подробно
img
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковб
2021-07-13 - Еда и напитки- Повсеместно
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковбас і сосисок, яка поліпшує смак, консистенцію продуктів і до того ж замінює генетично модифіковані продукти. Певна річ, використовувати соєвий ізолят значно простіше і легше, зате рисове борошно належить до крохмалевмісної сировини, краще утримує вологу і жир, утворює гелі. Воно незамінне також при вигодовуванні двомісячних поросят і телят, оскільки сприяє гарному засвоюванню комбікормів, повноцінному розвитку тварин

1грн

Подробно
img
горохове борошно багате корисним білком
2021-07-02 - Еда и напитки- Повсеместно
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

1грн

Подробно
img
Борошно з висівкамиш
2020-11-03 - Еда и напитки- Львов, Сиховский
Для здорового харчування. Борошно для випічки хліба, хлібобулочних виробів, тощо Виводить шлаки з організму. Створює відчуття легкості у шлунку.

30грн

Подробно
img
Борошно Пшеничне Від Виробника «Зернарі»
2021-06-16 - Еда и напитки- Кременчуг
Друзі, доброго вам здоров'я! Наші нові клієнти та домогосподині часто запитують: «Яка ж саме різниця між борошном «Вищий сорт» (фото багету на пачці) та «Select» (фото панетону)?» Різниця ,насправді, є і вона суттєва: Борошно «Вищий сорт» має вміст клейковини 27%. Це борошно добре підійде для приготування будь-яких кондитерських та хлібобулочних виробів. Борошно «Select» — має вміст клейковини 31%. Вироби з такого борошна мають більш пористу структуру, тому якнайкраще підійдуть для виробів зі здобного тіста, панетонів та круасанів Цікаво почути ваші кулінарні спостереження, щодо різниці між борошном «Вищий сорт» та «Select». Тож ,будь ласка, діліться з нами своїми смачними шедеврами . Для нас це найкращий комплімент.

13грн

Подробно
img
Борошно Пшеничне Від Виробника «Зернарі»
2021-03-27 - Еда и напитки- Кременчуг
Друзі, доброго вам здоров'я! Наші нові клієнти та домогосподині часто запитують: «Яка ж саме різниця між борошном «Вищий сорт» (фото багету на пачці) та «Select» (фото панетону)?» Різниця ,насправді, є і вона суттєва: Борошно «Вищий сорт» має вміст клейковини 27%. Це борошно добре підійде для приготування будь-яких кондитерських та хлібобулочних виробів. Борошно «Select» — має вміст клейковини 31%. Вироби з такого борошна мають більш пористу структуру, тому якнайкраще підійдуть для виробів зі здобного тіста, панетонів та круасанів Цікаво почути ваші кулінарні спостереження, щодо різниці між борошном «Вищий сорт» та «Select». Тож ,будь ласка, діліться з нами своїми смачними шедеврами . Для нас це найкращий комплімент.

13грн

Подробно
img
Борошно пшеничне цільнозернове жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Пшеничне цільнозернове жорнове борошно - це цілісні зерна добірної пшениці, розмелені жорновим (кам'яним) способом перетирання зерна. Таке борошно зберігає всі компоненти зерна, закладені в нього природою. Цільнозернове пшеничне борошно призначене для приготування смачного і здорового хліба, домашньої випічки, макаронних і кулінарних виробів.Жорнове борошно містить у 4 рази більше мінеральних речовин (Mg, P, Fe, тощо), в 2,5 рази більше вітамінів (В1, В2, PP, тощо), в 24 рази (!) більше клітковини цільних злаків, ніж звичайне рафіноване борошно.Пшеничне жорнове борошно з цільного зерна характеризується, зокрема, високим вмістом клітковини, фосфору, магнію, є джерелом заліза і білка. Вживання в їжу виробів з такого борошна здатне поповнити дефіцит багатьох життєво необхідних нашому організму речовин. Пшеницю, з якої змелено борошно, вирощує господарство, яке не застосовує хімічних добрив і гербіцидів.Наше борошно свіжозмелене - ми мелемо його спеціально на замовлення і зберігаємо перед продажем не більше доби.Властивості:- містить вітаміни В1, В2, D, E, K, PP і багато корисних мінеральних речовин (натрій, магній, калій, сірку, залізо, кальцій),- для виготовлення хліба, булочок, тістечок, печива, соусів та інших кулінарних виробів.Білки 9.2 г на 100 г продуктуЖири 1.1 г на 100 г продуктуВуглеводи 69.2 г на 100 г продуктуКалорійність 330 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - випічкаТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) власне виробництвоКраїна виробник УкраЇна

40грн

Подробно
img
Рисове вино Японія Rice Wine
2021-01-22 - Еда и напитки- Львов, Сиховский
Презент з Японії Легендарне рисове вино. Поціновувачі знають.

1 000грн

Подробно
img
коноплне борошно оптом
2021-07-08 - Еда и напитки- Київ
Конопляне борошно – є цінним продуктом харчування, джерелом харчових волокон. Особливу цінність йому надають амінокислоти (близбко20 видів) з яких багато є незамінними, тобто організм не здатний синтезувати їх сам, поповнити їх можна лише з їжею це (метіонін, лізин, аргінін, триптофан, глютамінова кислота та інші). Застосування: - хлібопекарському виробництві (у випічці хліба, печива, крекерів), дозування від 15-25% збільшує термін свіжості, харчову та енергетичну цінність, розширює асортимент;- натуральний загущував для супів та соусів; - панірування м’ясних та овочевих котлет;- приготування супів та каш;- медицині (перешкоджає розвитку ожиріння та цукрового діабету 2-го типу, відновлює баланс кишкової мікрофлори, перешкоджає розвитку захворювання печінки, підвищує розумові та фізичні здібності) рекомендовано 1-2столові ложки в сутки.

24грн

Подробно
img
Безглютенава,дієтична, корисна випічка
2020-10-23 - Еда и напитки- Львов, Галицкий
Випікаю корисну і дієтичну продукцію. Цільнозерновий хліб, хлібці,кабачкові кексики або солодкі протеїнові,солений сирний чи солодкий вівсяний кекс, шарлотка або наполен, а також брауні. Все це корисне смачне і не шкідливе . Борошно використовую рисове, кукурудзяне, вівсяне, гречане, цільнозернове і підсолоддувач замість цукру

100грн

Подробно
img
Борошно пшеничне вищого гатунку 50 кг Вінницьке борошно
2020-08-18 - Еда и напитки- Тячев
Ціна: 599.9 грн Тип: борошно Бренд: Вінницьке борошно Маса: 50 кг Упаковка: поліпропіленовий мішок Країна-виробник: Україна...

599грн

Подробно
img
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмі
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу кишківника і виведення холестерину з організму. Високі смакові властивості цього продукту дадуть змогу використовувати його в різних продуктах: хлібобулочних, молочних, ковбасних виробах, кондитерських, як білкову добавку до спортивного харчування. Високобілкове соняшникове борошно чудово розчиняється в молоці та кефірі, тому його можна використовувати при приготуванні білкового сиру, масла, молочних десертів тощо. Під час замішування хлібобулочних виробів ним можна замінити знежирене сухе молоко (до 50%). При цьому вміст білка в тісті збільшується. Це борошно краще абсорбує жир і має хороші емульсійні властивості.

1грн

Подробно
img
Борошно пшениці чорнобрової жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Борошно чорнобрової пшениці «Земледар» отримують методом жорнової обробки цільних зерен пшениці (з оболонками). Завдяки повільному перемелюванню без нагріву в борошні зберігається максимум корисних речовин та волокон. Продукт має високу енергетичну цінність та містить в собі важливі для функціонування організму речовини. Борошно підійде для випічки, як в чистому вигляді, так і в поєднанні з іншими видами борошна.Борошно зберігає в собі всі поживні речовини, тому що жорнові камені не нагрівають сировину. Борошно можна використовувати для випікання хліба, приготування різних кондитерських виробів та випічки.Чорноброва пшениця дещо відрізняється від звичайної. Сорт чорнобрової пшениці з’явився завдяки схрещуванню двох культур: чернозерної пшениці та пирію, що відомий в народній медицині. Цей сорт особливий підвищеним вмістом легкорозчинних білків, антиоксидантів, вітамінів та мінералів. Цільнозернове борошно дуже корисне, адже всі найцінніші вітаміни та мікроелементи зерна цього сорту сконцентровані саме в оболонці та зародку зерна. Якщо порівнювати склад звичайної та чорнобрової пшениці, то остання має поліпшену харчову цінність. Продукт містить в собі більшу кількість вітамінів, а також фосфор, кальцій, залізо, цинк. Чорноброва пшениця має мінімальний вміст глютену, тому підійде для людей, які страждають від целіакії. Цільнозернове пшеничне борошно призначене для приготування смачного і здорового хліба, домашньої випічки, макаронних і кулінарних виробів.Властивості:- виводить шлаки та токсини з організму, й позитивно впливає на стан шкіри- підходить для виготовлення хліба, булочок, тістечок, печива, соусів та інших кулінарних виробів.Білки 12.6 г на 100 г продуктуЖири 1,54 г на 100 г продуктуВуглеводи 71,18 г на 100 г продуктуКалорійність 327 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - кулінаріяТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) еко-господарствоКраїна виробник УкраЇна

58грн

Подробно
img
Борошно горіху волоського, 1 кг
2021-07-24 - Еда и напитки- Дніпро
Борошно волоського горіха виготовляється шляхом подрібнення горіхової маси, що залишилася після віджимання олії. Цілющий продукт сприяє покращенню роботи організму. Волоські горіхи допомагають боротися з мігренями та атеросклерозом. Борошно з високим вмістом білків та корисних жирів ідеально підходить для випічки. Продукт можна використовувати в кулінарії, як природний загусник і смачне доповнення до рагу і соусів. Борошно надає стравам тонкого горіхового смаку.Борошно волоського горіха здивує вас не тільки смаковими характеристиками, але й хорошим впливом на весь організм. Продукт – багате джерело вітамінів та мікроелементів. Маса, з якої виготовляється борошно зберігає всі поживні речовини, закладені в горіхах.Користь борошна волоського горіха:- знімають спазми головних судин- заспокоюють нервову систему (містять магній та цинк для забезпечення нашого спокою)- знижують рівень цукру в крові – корисні для людей із цукровим діабетом, адже урівноважують вироблення інсуліну- завдяки високому вмісту заліза ваша імунна система буде в безпеці- містять корисні для серця поживні речовини, тому в складі здорової дієти може знизити ризик серцевих захворювань і рівень «поганого» холестерину.Використання борошна:Продукт - смачна і корисна альтернатива борошна першого гатунку. Борошно стане улюбленим інгредієнтом для приготування безглютенової та низькокалорійної їжі.Борошно можна поєднувати з іншими, або ж вживати в чистому вигляді. Продукт допомагає зменшити кількість калорій у вашій дієті. Високий вміст клітковини налагоджує роботу ШКТ.Борошно можна використовувати для приготування хліба, печива, оладків, млинців та різних солодких виробів. Також, продукт ідеально доповнить смак супу, каші та м’ясних страв. Борошно можна використовувати в якості панірувальних сухарів для курки, свинини або риби. Що стосується випічки, борошно чудово поєднується з шоколадом та ваніллю.Білки 28 г на 100 г продуктуЖири 20 г на 100 г продуктуВуглеводи 35 г на 100 г продуктуКалорійність 333 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінарії, медициніТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

148грн

Подробно
img
Борошно соєве жорнове, 1 кг
2021-06-27 - Еда и напитки- Дніпро
Соєве борошно - це багате джерело білку рослинного походження та вітамінів. Цей продукт дуже поширений серед сироїдів і вегетаріанців. Додавання соєвого борошна до хлібобулочних та кондитерських виробів зменшує їх калорійність та дозволяє додати страви у корисний раціон.Соєве борошно має дуже широке поле використання - як альтернативу пшеничному борошну, загущувач та навіть замінник яєць.Соя - одна з найпоживніших олійних бобових рослин. Продукт швидко засвоюється та насичує організм потрібними речовинами. Соєве борошно виготовляється методом знежирення сої (тому що вона містить багато олії) та її перетирання на спеціальних жорнах для виготовлення борошна. Корисні властивості:- містить велику кількість білків;- зміцнює кості завдяки вмісту кальцію;- запобігає остеопорозу;- прискорює процес позбавлення від зайвої ваги;- підходить для виготовлення білкових харчових продуктів.Головна перевага сої - високий вміст рослинного білка, що чинить позитивний вплив на стан імунної системи. Соєве борошно також містить лецитин, що підтримує міцність тканин і органів. Вітамін К покращує згортання крові та регулює кістковий обмін.Використання соєвого борошнаБорошно не має виразного смаку та запаху, саме тому як інгредієнт підійде до будь-яких страв. Зазвичай його використовують в суміші з іншими видами борошна, для панірування або загущування. А також, ті, хто не вживає білків тваринного походження, декількома ложками соєвого борошна можуть сміливо замінити яйця. Нейтральний аромат соєвого борошна дозволяє реалізувати справжній смак страв. Готуйте з користю!Білки 49,8 г на 100 г продуктуЖири 15 г на 100 г продуктуВуглеводи 21,7 г на 100 г продуктуКалорійність 291 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінаріїТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

124грн

Подробно
img
гречане борошно гречневая мука
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

1грн

Подробно
img
Без глютена (смеси). Безглютенові суміші (борошно)
2020-08-20 - Еда и напитки- Боярка
Пропонуємо сухі суміші, безглютенові, для виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів, також вареників та пельменів. Запрошуємо до співробітництва підприємства. Ціни та каталог відправлю Е-мейлом за запитом. Чекаємо на Ваші замовлення.

73грн

Подробно
img
Борошно тм "Альбінос"
2021-04-11 - Еда и напитки- Коломыя
Продам з доставкою борошно тм. "Альбінос" . В.г. ; 1.г.; 2.г.; житнє борошно та висівку. Ціни уточнюйте!!!

11грн

Подробно
img
Борошно пшениці білявої жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Цілозернове борошно – це розмелені на жорнах зерна сорту білявої пшениці. Даний продукт підходить для приготування хліба, випічки, перших та основних страв. Від звичайної пшениці білява відрізняється своїм надзвичайно світлим кольором та м’якістю. Вироби матимуть пухку консистенцію, та зберігають в собі закладену природою користь цільного зерна.Головна відмінність жорнового борошна від рафінованого – багатий вміст мінеральних речовин, клітковини цільних злаків та вітамінів. Секрет в тому, що саме в оболонці зосереджено 80% користі.Вживання в раціоні виробів з такого борошна не впливає на фігуру, не затримує перистальтику, а навпаки, пришвидшує обмін речовин та поповнює дефіцит багатьох життєво необхідних речовин. Борошно на вигляд нагадує продукт вищого ґатунку, проте має в декілька разів більшу поживну цінність. Смак такої випічки майже не відрізнятиметься від виробів з рафінованого борошна, проте вони швидше перетравляться та наповнять енергією. Ми звикли чути, що вживати хліб та випічку некорисно, проте це не стосується цільнозернового борошна. Готуйте з користю!Властивості:- очищає організм від токсинів- сприяє правильній роботі ШКТ- містить велику кількість поживних речовин і білка- допомагає контролювати рівень цукру та холестерину в крові- підходить для виготовлення хліба, булочок, тістечок, печива, соусів та інших кулінарних виробів.Білки 13 г на 100 г продуктуЖири 2,2 г на 100 г продуктуВуглеводи 59,5 г на 100 г продуктуКалорійність 305Ккал на 100 г продуктуЗастосування - КулінаріяТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) Власне виробництвоКраїна виробник Україна

58грн

Подробно
img
Борошно Мука Крупи
2021-06-06 - Еда и напитки- Славута
Борошно пшеничне вищого гатунку Борошно пшеничне першого гатунку Доставка по всій Україні

9грн

Подробно
img
Желатин харчовий швидкорозчинний 25г
2021-06-21 - Еда и напитки- Харьков
Желатин ТМ Мрія - суміш білкових тіл тваринного походження, желеподібна речовина. Сухий желатин - світло-жовтий, без смаку і запаху. Набряклий желатин розчиняється при нагріванні, утворюючи розчин, який при застиганні в холодильнику утворює холодець. Желатин застосовують в харчовій промисловості для виробництва м'ясних та рибних консервів, желе, вин, морозива, кондитерських та інших виробів. Желатин підвищує розумову працездатність, зміцнює серцевий м'яз, покращує обмін речовин, рухливість суглобів.

5.4грн

Подробно
img
Желатин харчовий швидкорозчинний 25г
2021-06-14 - Еда и напитки- Харьков
Желатин ТМ Мрія - суміш білкових тіл тваринного походження, желеподібна речовина. Сухий желатин - світло-жовтий, без смаку і запаху. Набряклий желатин розчиняється при нагріванні, утворюючи розчин, який при застиганні в холодильнику утворює холодець. Желатин застосовують в харчовій промисловості для виробництва м'ясних та рибних консервів, желе, вин, морозива, кондитерських та інших виробів. Желатин підвищує розумову працездатність, зміцнює серцевий м'яз, покращує обмін речовин, рухливість суглобів.

5.4грн

Подробно
img
гречневая мука купить оптом Киев
2021-07-02 - Еда и напитки- Київ
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному ікондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питомуцінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінноюрисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка вньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те,що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютеновогопечива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтівдля виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаногоборошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується длявиготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці,макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварномувиробництві.044 400 12 55

грн

Подробно
img
Борошно житнє та цільнознрнове
2021-02-19 - Еда и напитки- Умань
Борошно житнє 2020р врожаю В наявності є фасовка 45кг, 5кг та 2кг!Опт 7,40 Цільнозернове борошно 9гр/кг Знаходимось: м, Умань Каштанова 24 971 - Показать номер - Рома 967 - Показать номер - Леся

8грн

Подробно
img
Борошно пшеничне цільнозернове 5 кг. 10 кг. 25 кг. 50 кг.
2021-07-20 - Еда и напитки- Ромни
Борошно пшеничне цільнозернове. Ціна :5 кг - 75 грн.10 кг - 130 грн.25 кг - 325 грн.50 кг - 625 грн. Пшеничне цільнозернове борошно отримане шляхом помелу цілісного зерна пшениці, зберігши при цьому всі корисні вітаміни та мінерали, що містяться в зерні.

13грн

Подробно
img
Йогурт Млековіта 350г,150г ,Jogyrt Mlekovita клубніка,персик,ваніль
2021-06-13 - Еда и напитки- Львов
ТІЛЬКИ ГУРТ , САМОВИВІЗ або ДОГРУЗ, прохання звертатись за телефоном 07******02 (Viber) ПОЛЬСЬКИЙ КЛУБНІЧНИЙ ЙОГУРТ 350г та 150г Польський йогурт - це смачні продукти з великими шматочками фруктів, з ніжною кремовою текстурою. Їх неповторний смак досягнуто завдяки інноваційній та найсучаснішій технології. Доступний в оптимальній порції з найпопулярнішими смаками. Смачний для прямого вживання, рекомендується як доповнення до мюслі або як інгредієнт холодних десертів. ПОЛЬСЬКИЙ ЙОГУРТ ПЕРСИК 350г та 150г Польські йогурти в чашці - це смачні продукти з великими шматочками фруктів, з ніжною кремовою текстурою. Їх неповторний смак досягнуто завдяки інноваційній та найсучаснішій технології. Доступний в оптимальній порції з найпопулярнішими смаками. Смачний для прямого вживання, рекомендується як додаток до круп, мюслі або інгредієнт холодних десертів. ПОЛЬСЬКИЙ ВАНІЛЬНИЙ ЙОГУРТ 350г та 150г Польські йогурти - це смачні продукти з ніжною кремовою текстурою. Їх неповторний смак досягнуто завдяки інноваційній та найсучаснішій технології. Доступний в оптимальній порції з найпопулярнішими смаками. Смачний для прямого вживання, рекомендується як додаток до мюслі, інгредієнт холодних десертів або легке додавання до свіжих фруктів. Одинична упаковка: 350 г. В упаковці: 12 одиниць Максимальний термін зберігання: 35 днів НАТУРАЛЬНИЙ ГРЕЦЬКИЙ Йогурт 10% 400 г. Натуральний грецький йогурт - це густий і вершковий продукт найвищої якості та користі для здоров’я. Орієнтована на широке коло споживачів, ідеально підходить для безпосереднього споживання та рекомендована, серед іншого. як додаток до мюслі, фруктів або інгредієнт холодних десертів. Він містить живі культури йогуртових бактерій, що підтримують процес травлення та стимулюють діяльність імунних клітин. Він також є джерелом поживних речовин, що містяться в природі в молоці, важливих для нормальної роботи організму: білків, кальцію та вітамінів.

15.5грн

Подробно
img
Борошно амарантове 1,5 кг.
2021-06-11 - Еда и напитки- Ромни
Борошно амарантове власного виробництва. Без глютену, Без гмо. Харчова цінність продукту на 100 г. Білки - 8,9 г. Жири - 3,1 г. Вуглеводи - 60,3 г. Ен.цінність - 298 кКал. Амарантове борошно — борошно з високим вмістом білка, яке не містить глютену, широко використовуване в давнину цивілізаціями ацтеків та інків за часів доколумбової Америки. Для отримання амарантового борошна зерно розмелюють в порошок. Хоча технічно амарант не можна вважати зерном. Амарант дозволяє отримувати мускатне, зернисте борошно, яке ще описується як горіхове, земляне і трав’янисте. Білок борошна амаранту є високоякісним продуктом, завдяки тому, що в ньому у великій кількості містяться такі амінокислоти, як лізин і метіонін.

99грн

Подробно
img
Борошно гірчичне жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Гірчичне борошно — органічний продукт, який стане родзинкою ваших страв. Борошно широко використовується в кулінарії, медицині та косметології. Продукт виготовляється методом подрібнення насіння на жорнах, тому володіє всіма корисними властивостями гірчичного насіння. На смак борошно досить пікантне та підійде для додавання до страв в невеликих кількостях.Гірчичне борошно має цілющі властивості та унікальний вітамінний склад зерен. Насіння насичене жирними кислотами омега-3, вітамінами А, В, D, Е, а також кальцієм, натрієм, цинком, залізом і фосфором. Усі компоненти роблять важливий вклад в збереження здоров’я серцево-судинної системи, нервової системи, зору та шкіри. Зерна гірчиці вважають природним антибіотиком, який чинить протизапальну та антисептичну дію. Корисні властивості:- пришвидшує процес травлення- зміцнює імунітет- допомагає виводити токсини та солі з організму- покращує загальний стан нервової системи- цілюще впливає на зір- підвищує міцність кісток- бореться з безсонням.Використання борошнаБорошно з насіння гірчиці застосовують як пікантний додаток до гарячих і холодних м'ясних страв, при засолюванні овочів і консервуванні риби. Продукт можна використовувати в поєднанні з іншими видами борошна, що додасть випічці гостринки та особливого аромату. Продукт чудово поєднується з овочевими салатами чи запіканками. Підійде борошно і для приготування гірчичного пластиру і гірчичного тіста, які користуються популярністю для лікування простудних захворювань.Білки 37,1 г на 100 г продуктуЖири 11,1 г на 100 г продуктуВуглеводи 32,6 г на 100 г продуктуКалорійність 378 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінаріїТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

62грн

Подробно
img
Борошно житнє,мука ржаная
2021-04-03 - Еда и напитки- Шепетовка
Борошно обдирне Можлива доставка Ціна договірна Мішки по 45кг Працюємо на постійній основі

7.60грн

Подробно
img
Спеції натуральні (Грузія)
2021-05-08 - Еда и напитки- Борзна
Спеції грузинські, натуральні Аджика ( в основному до м'ясних страв) Сіль ( із спеціями, до страв будь-яких) Універсальна (підходить як до м'ясних, так і до будь-яких інших) Відправити можу як Новою поштою так і Укр. Поштою, але при повній передоплаті!

35грн

Подробно
img
Борошно рижієве жорнове, 1 кг
2021-06-27 - Еда и напитки- Дніпро
Борошно рижію виготовляється методом подрібнення макухи, що залишається після витискання олії методом холодного віджиму. Продукт зберігає всі поживні властивості та вітаміни. Рижій особливо корисний для тих, хто страждає від цукрового діабету та поганої роботи ШКТ. Борошно можна використовувати, як загущувач та для випічки.Рижієве борошно містить незамінні жирні кислоти Омега 3 та Омега 6. Зерно складається на 40% з олії та на 30% з рослинного білка. За рахунок високого вмісту вітаміну Е, продукт являється потужним антиоксидантом, що впливає на укріплення серцево-судинної системи і ліпідного обміну. Рижій впливає на роботу серця – робить судини еластичними та нормалізує артеріальний тиск. Одним з основних елементів у складі рижію є магній, який відіграє важливу роль у функціонуванні не одного процесу в нашому організмі. Елемент потрібен для доброї роботи серця та заспокоєння нервової системи.Властивості рижієвого борошна:- Контролює рівень цукру в крові- Знижує ймовірність виникнення серцево-судинних захворювань- Має антибактеріальну дію- Покращує роботу ШКТ- Сприяє очищенню організмуОрганічний продукт можна використовувати, як додаток або основний інгредієнт для ваших улюблених страв. Рижій має приємний горіховий запах та пікантний, ледь гіркуватий присмак. Борошно може чудово доповнити смак салату, супу чи навіть м’ясної страви. Продукт можна поєднувати з іншими видами борошна і втілювати кулінарні примхи.Білки 11.9 г на 100 г продуктуЖири 2.6 г на 100 г продуктуВуглеводи 14.8 г на 100 г продуктуКалорійність 222 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулинаріїТип упаковки паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

82грн

Подробно
img
Борошно Вищого та 1-го гатунку
2021-07-09 - Еда и напитки- Тернополь
Реалізуємо на постійній основі борошно пшеничне оптом і в роздріб: Вищий сорт, Перший сорт,

9.9грн

Подробно
img
овсяная мука вівсяне борошно
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування.

0грн

Подробно
img
кукурузная мука купить Киев
2021-07-02 - Еда и напитки- Київ
Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тихкраїнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воновикористовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно поганорозпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і дляприготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володієкорисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за всенеобхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі інавіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате наклітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячогохарчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такімікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж учималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується дляприготування багатьох дієтичних страв. 044 400 12 55

грн

Подробно
img
Борошно житнє цільнозернове жернове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Органічне житнє борошно є результатом помелу жита жорновим способом. Житнє борошно надає хлібобулочним виробам неперевершеного характерного аромату. У поєднанні з іншими видами борошна дає виробам легкість.Ми рекомендуємо використовувати житнє борошно для випічки темного житнього хліба та інших видів хліба, випічки тістечок, печива, піци, виготовлення макаронних виробів і приготування закваски. Ми поставляємо тільки свіжі продукти, тобто, мелемо борошно на замовлення. Жито, призначене для борошна, вирощено в господарстві, яке працює за принципами органічного землеробства.Властивості:- містить амінокислоти, жирні кислоти, цукор, вітаміни A, B, E, PP, залізо, кальцій і калій;- вироби з житнього борошна рекомендуються при хворобах серця, атеросклерозі."Щойно змелено"Знак "ЩОЙНО ЗМЕЛЕНО" свідчить про те, що продукти готуються в день замовлення. Такі продукти мають короткий термін зберігання (як правило, до 30-ти днів) і готуються спеціально на замовлення. Це стосується сиродавленних рослинних олій, які виготовляються методом холодного віджиму без термічної обробки та рафінації, жорнового цільнозернового борошна, пластівців і круп зі злакових культур. З огляду на той факт, що зерно або насіння після переробки зберігає свої живі властивості всього протягом 30-ти днів, і при виробництві не використовуються будь-які консерванти для продовження терміну зберігання, ми рекомендуємо вживати ці продукти в 30-ти денний термін.Білки 5.6 г на 100 г продуктуЖири 1.3 г на 100 г продуктуВуглеводи 70.2 г на 100 г продуктуКалорійність 311 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - випічкаТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) власне виробництвоКраїна виробник УкраЇна

62грн

Подробно
img
Італійське борошно итальянская мука Caputo капуто 25 кг
2021-06-08 - Еда и напитки- Львов
Італійське борошно Caputo тип помолу ,,00" "pizzeria" Дане борошно широко використовується в ресторанному бізнесі для випічки піци та хліба а також в виготовленні пасти! Через високий вміст клейковини тісто виходить особливо еластичне та м'яке! Доставка по львові безкоштовно від 5 -ти мішків Доставка в інші міста здійснюється новою поштою,інтайм,делівері! Постійним та оптовим клієнтам великі знижки!

680грн

Подробно
img
Грибна Трюфельна олія 250мл.
2021-06-28 - Еда и напитки- Смела
Трюфельна олія 250мл. Трюфельна олія - це сучасний кулінарний інгредієнт, який використовується для передачі стравам аромату та смаку трюфелів. Цей інгредієнт зазвичай використовується як фінішна олія в різних стравах, включаючи картоплю з грибами, страви з макаронів, піци та пюре, різноманітних салатів. Декілька крапель трюфельної олії додані до маринаду при консервуванні місцевих лісових грибів надасть консервації незабутнього смаку і аромату. Телефонуйте, пишіть, замовляйте. Тел. Viber. WhatsApp – 09*********56 Відправляю по Україні – Нова пошта, Укрпошта. Безпечна купівля з ОЛХ, оплата на карту, післяплата.

180грн

Подробно
img
Натуральний мед
2021-07-03 - Еда и напитки- Горное
Натуральний мед, свічка з бджолиного воску) Можна все придбати окремо Оригінальний натуральний подарунок

250грн

Подробно
img
Коробки для кондитерських виробів, печива, тістечок, зефіру
2021-03-02 - Еда и напитки- Ровно
Коробки будь якої складності Для кондитерських виробів, печива, зефіру

3грн

Подробно
img
Цукор, борошно, сіль ,бакалія, жом, люцерна
2021-01-15 - Еда и напитки- Знаменка
Гречка зел 37гр/кг Гречка жар 31гр/кг Греч сеч 28гр/кг Перловка 12гр/кг Пшоно 15гр/кг Ячка 12гр/кг Пшенична 12гр/кг Булгур 25гр/кг Манка 14гр/кг Рис сечка 18гр/кг Рис 20-28гр/кг Рис Басматі 50гр/кг Хлопя кукурудзяні, горохові, овсяні 14-28гр/кг Маш 35гр/кг Кус кус 35гр/кг Нут 20гр/кг Льон 23гр/кг Кунжут 70гр/кг Чечевиця 37гр/кг Борошно кукурудзяне 12гр/кг Борошно пшен В/с покр 14гр/кг Борошно пшен В/с 13гр/кг Борошно житнє 7,50гр/кг Кришки полінка 38 Кришка господар 40 Також є рис чорний, бурий та червоний!! Макарони 17-22гр/кг Тверді сорти макарон(Турції)32гр/кг Цукор: 50-920гр 25-465гр 10-200гр 5-100гр 3-60гр Сіль: 10-45гр 1,5-8гр 1екста-8,50гр Висівка 6гр/кг Кукурузка кормова 9гр/кг Люцерка гранульвана 6гр/кг Жом гранульований 7,50гр/кг

10грн

Подробно
img
Борошно Житнє Обдирне 10 грн/кг
2021-04-28 - Еда и напитки- Буск
Борошно житнє обдирне, білоруського виробництва. Відгрузка м.Буськ Фасований в мішках по 45кг. Вологість 13,00 ЧП 260 Ціна за мішок 450 грн

10грн

Подробно
img
Продам домашнє борошно
2021-06-28 - Еда и напитки- Бучач
Продам домашнє борошно пшеничне другого сорту один мішок всі питання по номеру на есимес не відповідаю

10грн

Подробно
img
Продам борошно пшеничне
2021-07-25 - Еда и напитки- Днепр
Продам борошно пшеничне вищого гатунку, фасування п/п мішок 10 кг. Ціна 14 грн/кг. Можлива доставка, в залежності від об'єму.

140грн

Подробно
img
Соус Pesto 185гр
2021-06-28 - Еда и напитки- Великая Березовица
Песто Delizie natyrali pesto alla genovese Класичний італійський соус песто створений на основі відбірної оливкової олії Extra Vergine, ароматного базиліка, вишуканого сиру Грана Падано, хрустких горішків, без додавання часнику Песто Delizie natyrali pesto alla genovese є відмінним доповненням до багатьох страв - від макаронних виробів, рибних і м'ясних страв до піци і запіканок. є ідеальним доповненням до класичних італійських страв з тіста, значною мірою збагачуючи їх смак неперевершеними оригінальними нотами. Також він може стати відмінним супутником до страв з м'яса, риби або овочів, привносячи до них легкий відтінок неповторності.

33грн

Подробно
img
Борошно Баріла1 кг Італія Оптом
2020-10-11 - Еда и напитки- Львов, Сиховский
Борошно Баріла1 кг. Країна виробництва - Італія. Продаж тільки оптова, мінімальне замовлення від 3000 грн різним товаром. Переглядайте інші голошення автора.

37грн

Подробно
img
Борошно вищого гатунку
2021-04-01 - Еда и напитки- Глинск
Продам борошно вищого гатунку з доставкою до вашого дому якщо цікавить дзвоніть !

600грн

Подробно
img
Борошно амарантове 5 кг. 10 кг. 25 кг. 50 кг.
2021-06-08 - Еда и напитки- Ромни
Борошно амарантове Ціна: 5 кг - 250 грн. 10 кг - 450 грн. 25 кг - 1000 грн. 50 кг - 1800 грн.

250грн

Подробно
img
Ванільна паста Бурбон 1 кг
2021-06-17 - Еда и напитки- Львів
Ванільна паста - смакова добавка до кондитерських виробів, призначена для посилення смаку, додання аромату і кольору.Використовується для виробництва цукерок (начинок), виробництва морозива (lжелатто, cеміфредо), готових десертів (кремів, бази).Рекомендоване дозування для кондитерських виробів: 20-30 г пасти/1 кг основи (база для морозива, крем, вершки, мус)Країна виробник - Італія

620грн

Подробно