img
рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

1грн

Подробно
img
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2021-06-15 - Еда и напитки- Повсеместно
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

1грн

Подробно
img
Борошно рисове мука рисовая
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, компанія «Діад» пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ,

9грн

Подробно
img
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковб
2021-07-13 - Еда и напитки- Повсеместно
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковбас і сосисок, яка поліпшує смак, консистенцію продуктів і до того ж замінює генетично модифіковані продукти. Певна річ, використовувати соєвий ізолят значно простіше і легше, зате рисове борошно належить до крохмалевмісної сировини, краще утримує вологу і жир, утворює гелі. Воно незамінне також при вигодовуванні двомісячних поросят і телят, оскільки сприяє гарному засвоюванню комбікормів, повноцінному розвитку тварин

1грн

Подробно
img
Рисове борошно у виробництві сметани, молочних десертів
2021-07-27 - Еда и напитки- Київ
Рисове борошно виробництва нашої компанії відзначається високими вологозв"язуючими властивостями і може застосовуватись як натуральний стабілізатор і згущувач при виробництві сира твердих і м"ягких сортів, плавлених сирів, йогуртів, сметани, згущеного молока. Так, наприклад, композиція продукт сирний плавлений має наступний склад: сири, масложирова продукція, рослинний білок, солі-плавники, вода питтєва. У технологів є можливість варіювати цими складниками і випускати різноманітні види сирних продуктів, наприклад, продукт сирний плавлений без наповнювача і з наповнювачем, продукт сирний плавлений копчений, продукт сирний плавлений пастоподібний, продукт сирний плавлений солодкий. Рисове борошно сприяє покращенню реологічних показників молоковмісних продуктів і є перспективною добавкою для виробництва молочної промисловості.ТОВ " Агроснаб " ТМ " Фільварок "

грн

Подробно
img
борошно оптом вiд виробника
2021-10-06 - Еда и напитки- Київ
БОРОШНО ВIД ВIТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИКА.борошно рисове цiльнозерновеборошно гречане цiльнозерновеборошно соеве текстурованеборошно соняшникове бiлковеборошно коноплянеборошно кунжутовеборошно амарантовеборошно гороховеборошно кукурудзяне термообробленеяблучний порошокгруша в порошкукорiандр молотий

17грн

Подробно
img
горохове борошно багате корисним білком
2021-07-02 - Еда и напитки- Повсеместно
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

1грн

Подробно
img
Борошно рису білого (басматі) жорнове, 1 кг
2021-07-25 - Еда и напитки- Дніпро
Біле рисове борошно отримують шляхом подрібнення цілих зерен сорту басматі, і застосовують для панірування, дитячого харчування і приготування кондитерських виробів. У рисовому борошні запікають м'ясо і рибу: воно надає страві ніжного молочного присмаку і забезпечує золотисту скоринку. Борошно - низькокалорійна, безглютенова альтернатива для створення нових рецептів.Рисове борошно - продукт з багатим вітамінним складом і не менш насиченим смаком. Оскільки борошно - це подрібнені зерна, продукт зберігає в собі всю користь сировини. Борошно послужить відмінною альтернативою пшеничного, тому що не містить в собі глютен, непереносимість якого досить поширене явище.Переваги рисового борошна:- Містить велику кількість корисної клітковини, яку наш організм потребує для ефективної роботи кишківника- Допомагає зберегти здорову функцію печінки - борошно містить холін, що займається транспортуванням холестерину в потрібні в організмі місця- Що стосується харчової цінності, то рисове борошно містить потрібні для нас мінерали, такі як тіамін, рибофлавін, ніацин і вітамін Е (фолієву кислоту)- Продукт насичений цинком, магнієм і залізом - найбільш важливими елементами для здоров'я серця і мозку- У складі борошна майже повністю відсутній жир, тому його корисно включати в дієту тим, хто страждає від недуг серцево-судинної системиКулінарне використання борошнаРисове борошно знадобиться для створення улюблених кулінарних страв. Його можна додавати в рецепти хліба, випічки, кексів, печива і тортів.Часто борошно використовують як згущувач для рідких страв, таких як підлива або соус. Також борошно добре підійде для панірування овочів, риби та м'яса, і для приготування домашньої локшини.Продукт можна використовувати в чистому вигляді, та в поєднанні з іншими видами борошна.Білки 2 г на 100 г продуктуЖири 0,5 г на 100 г продуктуВуглеводи 32 г на 100 г продуктуКалорійність 150 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінаріїТип упаковки паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

118грн

Подробно
img
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості
2021-08-02 - Еда и напитки- Київ
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості.: борошно рисове.борошно гречане. борошно вівсяне. борошно ячмінне. борошно соєве.молочний порошок. молочна сироватка суха. молоко сухе. молоко згущенез цукром. молоко згущене варене ( карамелізоване ). желатин харчовий.білок сухий яєчний. жовток сухий яєчний. жовток сухий яєчнийферментований. яєчний порошок.www.agrosnab-kiev.zakupka.comЦіна: договорная

грн

Подробно
img
Борошно з висівкамиш
2020-11-03 - Еда и напитки- Львов, Сиховский
Для здорового харчування. Борошно для випічки хліба, хлібобулочних виробів, тощо Виводить шлаки з організму. Створює відчуття легкості у шлунку.

30грн

Подробно
img
Борошно Пшеничне Від Виробника «Зернарі»
2021-03-27 - Еда и напитки- Кременчуг
Друзі, доброго вам здоров'я! Наші нові клієнти та домогосподині часто запитують: «Яка ж саме різниця між борошном «Вищий сорт» (фото багету на пачці) та «Select» (фото панетону)?» Різниця ,насправді, є і вона суттєва: Борошно «Вищий сорт» має вміст клейковини 27%. Це борошно добре підійде для приготування будь-яких кондитерських та хлібобулочних виробів. Борошно «Select» — має вміст клейковини 31%. Вироби з такого борошна мають більш пористу структуру, тому якнайкраще підійдуть для виробів зі здобного тіста, панетонів та круасанів Цікаво почути ваші кулінарні спостереження, щодо різниці між борошном «Вищий сорт» та «Select». Тож ,будь ласка, діліться з нами своїми смачними шедеврами . Для нас це найкращий комплімент.

13грн

Подробно
img
Борошно Пшеничне Від Виробника «Зернарі»
2021-06-16 - Еда и напитки- Кременчуг
Друзі, доброго вам здоров'я! Наші нові клієнти та домогосподині часто запитують: «Яка ж саме різниця між борошном «Вищий сорт» (фото багету на пачці) та «Select» (фото панетону)?» Різниця ,насправді, є і вона суттєва: Борошно «Вищий сорт» має вміст клейковини 27%. Це борошно добре підійде для приготування будь-яких кондитерських та хлібобулочних виробів. Борошно «Select» — має вміст клейковини 31%. Вироби з такого борошна мають більш пористу структуру, тому якнайкраще підійдуть для виробів зі здобного тіста, панетонів та круасанів Цікаво почути ваші кулінарні спостереження, щодо різниці між борошном «Вищий сорт» та «Select». Тож ,будь ласка, діліться з нами своїми смачними шедеврами . Для нас це найкращий комплімент.

13грн

Подробно
img
Борошно пшеничне цільнозернове жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Пшеничне цільнозернове жорнове борошно - це цілісні зерна добірної пшениці, розмелені жорновим (кам'яним) способом перетирання зерна. Таке борошно зберігає всі компоненти зерна, закладені в нього природою. Цільнозернове пшеничне борошно призначене для приготування смачного і здорового хліба, домашньої випічки, макаронних і кулінарних виробів.Жорнове борошно містить у 4 рази більше мінеральних речовин (Mg, P, Fe, тощо), в 2,5 рази більше вітамінів (В1, В2, PP, тощо), в 24 рази (!) більше клітковини цільних злаків, ніж звичайне рафіноване борошно.Пшеничне жорнове борошно з цільного зерна характеризується, зокрема, високим вмістом клітковини, фосфору, магнію, є джерелом заліза і білка. Вживання в їжу виробів з такого борошна здатне поповнити дефіцит багатьох життєво необхідних нашому організму речовин. Пшеницю, з якої змелено борошно, вирощує господарство, яке не застосовує хімічних добрив і гербіцидів.Наше борошно свіжозмелене - ми мелемо його спеціально на замовлення і зберігаємо перед продажем не більше доби.Властивості:- містить вітаміни В1, В2, D, E, K, PP і багато корисних мінеральних речовин (натрій, магній, калій, сірку, залізо, кальцій),- для виготовлення хліба, булочок, тістечок, печива, соусів та інших кулінарних виробів.Білки 9.2 г на 100 г продуктуЖири 1.1 г на 100 г продуктуВуглеводи 69.2 г на 100 г продуктуКалорійність 330 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - випічкаТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) власне виробництвоКраїна виробник УкраЇна

40грн

Подробно
img
гірчичний порошок натуральний продукт з антибактеріальними властивостя
2021-08-31 - Еда и напитки- Київ
Гірчичній порошок Екстра (ТУ У 10.6-39319344-001:2014)-це універсальний, натуральний продукт з антибактеріальними властивостями. Забезпечує: -запобігання плісеневіння готових виробів; -збільшення об"єму виробів; -покращує смак та аромат; -уповільнює процес черствіння; -продовжує срок зберігання. Дозування: для пшеничних сортів хліба, булочних та здобних виробів -0.2-0.5 від маси борошна. Для ржано-пшеничних сортів хліба -0.1-0.4 від маси борошна. Гірчичний порошок можливо викоростовувати і для класичного гірчичного хліба і батонів.

грн

Подробно
img
Рисове вино Японія Rice Wine
2021-01-22 - Еда и напитки- Львов, Сиховский
Презент з Японії Легендарне рисове вино. Поціновувачі знають.

1 000грн

Подробно
img
Борошно рису бурого нешліфованного жорнове, 1 кг
2021-07-25 - Еда и напитки- Дніпро
Борошно з бурого рису - унікальний за своїми властивостями продукт, що виготовляється методом подрібнення зерен бурого рису на жорнах. Вся цілющість рису залишається в борошні. Нешліфований рис володіє суцільними перевагами для здоров’я - зміцнення імунітету, налагодження роботи травної системи, підтримка здорових серця та мозку, боротьба з чужорідними клітинами в організмі. За смаковими якостями рисове борошно відрізняється горіховим смаком та екзотичним коричневим забарвленням.Борошно нешліфованого рису - хороша альтернатива борошна першого ґатунку, адже рисове містить в рази більше вітамінів, мінералів та білку. Борошно можна використовувати у поєднанні з іншими видами, та створювати унікальні страви. Про користь та унікальність борошна з бурого рису:- Насичене залізом - мінералом, який потрібен нам, щоб підтримувати кров здоровою та постачати кисень до наших клітин.- Високий вміст клітковини, яка потрібна для хорошої роботи травної системи.- Дуже низька калорійність, що підходить людям, які хочуть схуднути, не відмовляючись від випічки.- Багате джерело флавоноїдних фітонутрієнтів, які необхідні для захисту від ряду захворювань та підтримки здорового функціонування нашого мозку- Джерело рослинного білка (що є чудовою новиною для вегетаріанців та веганів!)- Абсолютна відсутність глютену - люди, які страждають на целіакію, можуть додавати рисове борошно у свій щоденний раціон, щоб задовольнити свою щоденну потребу в білку та клітковині.Найбільша унікальність - високий вміст антоціану, який надає продукту потужні антиоксидантні властивості, що допомагає зменшити хронічне запалення.Смакові властивостіБорошно має солодкуватий горіховий смак та найкраще підходить для приготування улюблених десертів та солодощів. Борошно можна поєднувати з іншими видами, або ж використовувати в чистому вигляді. Продукт підходить для панірування риби, м’яса, овочів. А також борошно - хороший загущувач для соусів та підливок. Рисове борошно можна використовувати, як повноцінний замінник пшеничного.Білки 7,5 г на 100 г продуктуЖири 2,68 г на 100 г продуктуВуглеводи 76 г на 100 г продуктуКалорійність 110 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінаріїТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

98грн

Подробно
img
Крючок. Гачок
2022-01-09 - Еда и напитки- Буштына
Крючок для коптіння м‘ясних виробів та сала.

60грн

Подробно
img
Фосфатна суміш Номіна (NOMINA)
2021-08-10 - Еда и напитки- Львов
Фосфатна суміш "Номіна" (Польща) застосовується при виробництві м'ясних, молочних виробів.Збільшує вологозвязуючу особливість м'яса, попереджає бульйонно – жирове витікання при термічній обробці. НОМІН - суміш поліфосфатів, збільшує в'язку води і оберігає від термічних витоків в м'ясних продуктах, є стабілізатором, емульгуючою і текстуро-утворюючою речовиною, становить компонент ін'єкційних і заливних сумішей; Містить хв. 56%, макс. 58% P2O5,. Мішки по 25 кг. Продаж по безготівці і готівці. На опт ціна договірна. Ціна при купівлі мішка - 80 грн/кг. Всім вдалих покупок.

80грн

Подробно
img
коноплне борошно оптом
2021-07-08 - Еда и напитки- Київ
Конопляне борошно – є цінним продуктом харчування, джерелом харчових волокон. Особливу цінність йому надають амінокислоти (близбко20 видів) з яких багато є незамінними, тобто організм не здатний синтезувати їх сам, поповнити їх можна лише з їжею це (метіонін, лізин, аргінін, триптофан, глютамінова кислота та інші). Застосування: - хлібопекарському виробництві (у випічці хліба, печива, крекерів), дозування від 15-25% збільшує термін свіжості, харчову та енергетичну цінність, розширює асортимент;- натуральний загущував для супів та соусів; - панірування м’ясних та овочевих котлет;- приготування супів та каш;- медицині (перешкоджає розвитку ожиріння та цукрового діабету 2-го типу, відновлює баланс кишкової мікрофлори, перешкоджає розвитку захворювання печінки, підвищує розумові та фізичні здібності) рекомендовано 1-2столові ложки в сутки.

24грн

Подробно
img
Борошно пшеничне вищого гатунку 50 кг Вінницьке борошно
2020-08-18 - Еда и напитки- Тячев
Ціна: 599.9 грн Тип: борошно Бренд: Вінницьке борошно Маса: 50 кг Упаковка: поліпропіленовий мішок Країна-виробник: Україна...

599грн

Подробно
img
Гаряче копчення м'ясних виробів.
2022-01-02 - Еда и напитки- Здолбунов
Гаряче копчення: М'ясо,бочок,ребра,курятина , скумбрія Ціна 70 грн за 1 кг вашого продукта, мого за домовленістю. Доставка за домовленістю.

70грн

Подробно
img
Безглютенава,дієтична, корисна випічка
2020-10-23 - Еда и напитки- Львов, Галицкий
Випікаю корисну і дієтичну продукцію. Цільнозерновий хліб, хлібці,кабачкові кексики або солодкі протеїнові,солений сирний чи солодкий вівсяний кекс, шарлотка або наполен, а також брауні. Все це корисне смачне і не шкідливе . Борошно використовую рисове, кукурудзяне, вівсяне, гречане, цільнозернове і підсолоддувач замість цукру

100грн

Подробно
img
яєчний порошок, альбумін, жовток
2021-12-31 - Еда и напитки- Киев
Пропоную до уваги порошок яєчного білку, жовтку, а також просто яєчний порошок як ферментовані, так і не ферментовані. Чудовий інгредієнт для кулінарних виробів, корм тваринам(норки, собаки, свині) Ціна залежно від кількості договірна(100грн/кг)

80грн

Подробно
img
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмі
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу кишківника і виведення холестерину з організму. Високі смакові властивості цього продукту дадуть змогу використовувати його в різних продуктах: хлібобулочних, молочних, ковбасних виробах, кондитерських, як білкову добавку до спортивного харчування. Високобілкове соняшникове борошно чудово розчиняється в молоці та кефірі, тому його можна використовувати при приготуванні білкового сиру, масла, молочних десертів тощо. Під час замішування хлібобулочних виробів ним можна замінити знежирене сухе молоко (до 50%). При цьому вміст білка в тісті збільшується. Це борошно краще абсорбує жир і має хороші емульсійні властивості.

1грн

Подробно
img
Борошно пшениці чорнобрової жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Борошно чорнобрової пшениці «Земледар» отримують методом жорнової обробки цільних зерен пшениці (з оболонками). Завдяки повільному перемелюванню без нагріву в борошні зберігається максимум корисних речовин та волокон. Продукт має високу енергетичну цінність та містить в собі важливі для функціонування організму речовини. Борошно підійде для випічки, як в чистому вигляді, так і в поєднанні з іншими видами борошна.Борошно зберігає в собі всі поживні речовини, тому що жорнові камені не нагрівають сировину. Борошно можна використовувати для випікання хліба, приготування різних кондитерських виробів та випічки.Чорноброва пшениця дещо відрізняється від звичайної. Сорт чорнобрової пшениці з’явився завдяки схрещуванню двох культур: чернозерної пшениці та пирію, що відомий в народній медицині. Цей сорт особливий підвищеним вмістом легкорозчинних білків, антиоксидантів, вітамінів та мінералів. Цільнозернове борошно дуже корисне, адже всі найцінніші вітаміни та мікроелементи зерна цього сорту сконцентровані саме в оболонці та зародку зерна. Якщо порівнювати склад звичайної та чорнобрової пшениці, то остання має поліпшену харчову цінність. Продукт містить в собі більшу кількість вітамінів, а також фосфор, кальцій, залізо, цинк. Чорноброва пшениця має мінімальний вміст глютену, тому підійде для людей, які страждають від целіакії. Цільнозернове пшеничне борошно призначене для приготування смачного і здорового хліба, домашньої випічки, макаронних і кулінарних виробів.Властивості:- виводить шлаки та токсини з організму, й позитивно впливає на стан шкіри- підходить для виготовлення хліба, булочок, тістечок, печива, соусів та інших кулінарних виробів.Білки 12.6 г на 100 г продуктуЖири 1,54 г на 100 г продуктуВуглеводи 71,18 г на 100 г продуктуКалорійність 327 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - кулінаріяТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) еко-господарствоКраїна виробник УкраЇна

58грн

Подробно
img
Борошно горіху волоського, 1 кг
2021-07-24 - Еда и напитки- Дніпро
Борошно волоського горіха виготовляється шляхом подрібнення горіхової маси, що залишилася після віджимання олії. Цілющий продукт сприяє покращенню роботи організму. Волоські горіхи допомагають боротися з мігренями та атеросклерозом. Борошно з високим вмістом білків та корисних жирів ідеально підходить для випічки. Продукт можна використовувати в кулінарії, як природний загусник і смачне доповнення до рагу і соусів. Борошно надає стравам тонкого горіхового смаку.Борошно волоського горіха здивує вас не тільки смаковими характеристиками, але й хорошим впливом на весь організм. Продукт – багате джерело вітамінів та мікроелементів. Маса, з якої виготовляється борошно зберігає всі поживні речовини, закладені в горіхах.Користь борошна волоського горіха:- знімають спазми головних судин- заспокоюють нервову систему (містять магній та цинк для забезпечення нашого спокою)- знижують рівень цукру в крові – корисні для людей із цукровим діабетом, адже урівноважують вироблення інсуліну- завдяки високому вмісту заліза ваша імунна система буде в безпеці- містять корисні для серця поживні речовини, тому в складі здорової дієти може знизити ризик серцевих захворювань і рівень «поганого» холестерину.Використання борошна:Продукт - смачна і корисна альтернатива борошна першого гатунку. Борошно стане улюбленим інгредієнтом для приготування безглютенової та низькокалорійної їжі.Борошно можна поєднувати з іншими, або ж вживати в чистому вигляді. Продукт допомагає зменшити кількість калорій у вашій дієті. Високий вміст клітковини налагоджує роботу ШКТ.Борошно можна використовувати для приготування хліба, печива, оладків, млинців та різних солодких виробів. Також, продукт ідеально доповнить смак супу, каші та м’ясних страв. Борошно можна використовувати в якості панірувальних сухарів для курки, свинини або риби. Що стосується випічки, борошно чудово поєднується з шоколадом та ваніллю.Білки 28 г на 100 г продуктуЖири 20 г на 100 г продуктуВуглеводи 35 г на 100 г продуктуКалорійність 333 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінарії, медициніТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

148грн

Подробно
img
Борошно соєве жорнове, 1 кг
2021-06-27 - Еда и напитки- Дніпро
Соєве борошно - це багате джерело білку рослинного походження та вітамінів. Цей продукт дуже поширений серед сироїдів і вегетаріанців. Додавання соєвого борошна до хлібобулочних та кондитерських виробів зменшує їх калорійність та дозволяє додати страви у корисний раціон.Соєве борошно має дуже широке поле використання - як альтернативу пшеничному борошну, загущувач та навіть замінник яєць.Соя - одна з найпоживніших олійних бобових рослин. Продукт швидко засвоюється та насичує організм потрібними речовинами. Соєве борошно виготовляється методом знежирення сої (тому що вона містить багато олії) та її перетирання на спеціальних жорнах для виготовлення борошна. Корисні властивості:- містить велику кількість білків;- зміцнює кості завдяки вмісту кальцію;- запобігає остеопорозу;- прискорює процес позбавлення від зайвої ваги;- підходить для виготовлення білкових харчових продуктів.Головна перевага сої - високий вміст рослинного білка, що чинить позитивний вплив на стан імунної системи. Соєве борошно також містить лецитин, що підтримує міцність тканин і органів. Вітамін К покращує згортання крові та регулює кістковий обмін.Використання соєвого борошнаБорошно не має виразного смаку та запаху, саме тому як інгредієнт підійде до будь-яких страв. Зазвичай його використовують в суміші з іншими видами борошна, для панірування або загущування. А також, ті, хто не вживає білків тваринного походження, декількома ложками соєвого борошна можуть сміливо замінити яйця. Нейтральний аромат соєвого борошна дозволяє реалізувати справжній смак страв. Готуйте з користю!Білки 49,8 г на 100 г продуктуЖири 15 г на 100 г продуктуВуглеводи 21,7 г на 100 г продуктуКалорійність 291 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінаріїТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

124грн

Подробно
img
гречане борошно гречневая мука
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

1грн

Подробно
img
Борошно цільнозернове
2021-07-30 - Еда и напитки- Сокольники
Борошно цільнозернове пшеничне та житнє (обдирне та обойне). Найвища якість. В наявності пшениця та жито тонкого та грубого помолу Регулярне вживання виробів з цільнозернового борошна повністю поповнює запас мінералів і вітамінів в організмі, а також позбавляє від багатьох захворювань (ожиріння, цукровий діабет, розлад кишечника, атеросклероз та ін). Можлива фасовка в пакети 5кг, 10кг, 25кг, 50кг. Роздрібна та оптова торгівля. Знижки на продукцію залежать від обсягу замовлення. Можлива доставка оптових партій у Львівській області. Відправляємо у будь-який куточок України)

15грн

Подробно
img
Кукурудзяне борошно цільнозернове
2021-08-21 - Еда и напитки- Ромни
Кукурудзяне борошно цільнозернове. Ціна : 5 кг - 75 грн. 10 кг - 140 грн. 25 кг - 325 грн. 50 кг - 600 грн. Кукурудзяне борошно – результат подрібнення кукурудзяних зерен. Саме тому цей вид борошна виділяється жовтим кольором. Подібно кукурудзі, борошно має дещо солодкий смак. Його можна використовувати на додаток до пшеничного або замість нього в хлібі, млинцях, вафлях та випічці. Однак оскільки кукурудзяне борошно не містить глютену, тому вироби з нього будуть більш щільними та розсипчастими

12грн

Подробно
img
Борошно тм "Альбінос"
2021-04-11 - Еда и напитки- Коломыя
Продам з доставкою борошно тм. "Альбінос" . В.г. ; 1.г.; 2.г.; житнє борошно та висівку. Ціни уточнюйте!!!

11грн

Подробно
img
Без глютена (смеси). Безглютенові суміші (борошно)
2020-08-20 - Еда и напитки- Боярка
Пропонуємо сухі суміші, безглютенові, для виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів, також вареників та пельменів. Запрошуємо до співробітництва підприємства. Ціни та каталог відправлю Е-мейлом за запитом. Чекаємо на Ваші замовлення.

73грн

Подробно
img
Соус трюфельний IL Tartufo Di Paolo 180г
2021-10-23 - Еда и напитки- Дніпро
Весь асортимент продукції на сайті pesto-italy.com.uaТрюфельний крем (соус, паста) є гармонічною приправою для перших і других страв (соус для макаронних виробів, птиці, м'ясних продуктів, рису, приправи до сирів, підсмаженої хліба, омлету).Склад: шампіньйони,трюфель,білі гриби,оливкова олія,чорні оливки,каперси,спеції.

139грн

Подробно
img
Борошно пшениці білявої жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Цілозернове борошно – це розмелені на жорнах зерна сорту білявої пшениці. Даний продукт підходить для приготування хліба, випічки, перших та основних страв. Від звичайної пшениці білява відрізняється своїм надзвичайно світлим кольором та м’якістю. Вироби матимуть пухку консистенцію, та зберігають в собі закладену природою користь цільного зерна.Головна відмінність жорнового борошна від рафінованого – багатий вміст мінеральних речовин, клітковини цільних злаків та вітамінів. Секрет в тому, що саме в оболонці зосереджено 80% користі.Вживання в раціоні виробів з такого борошна не впливає на фігуру, не затримує перистальтику, а навпаки, пришвидшує обмін речовин та поповнює дефіцит багатьох життєво необхідних речовин. Борошно на вигляд нагадує продукт вищого ґатунку, проте має в декілька разів більшу поживну цінність. Смак такої випічки майже не відрізнятиметься від виробів з рафінованого борошна, проте вони швидше перетравляться та наповнять енергією. Ми звикли чути, що вживати хліб та випічку некорисно, проте це не стосується цільнозернового борошна. Готуйте з користю!Властивості:- очищає організм від токсинів- сприяє правильній роботі ШКТ- містить велику кількість поживних речовин і білка- допомагає контролювати рівень цукру та холестерину в крові- підходить для виготовлення хліба, булочок, тістечок, печива, соусів та інших кулінарних виробів.Білки 13 г на 100 г продуктуЖири 2,2 г на 100 г продуктуВуглеводи 59,5 г на 100 г продуктуКалорійність 305Ккал на 100 г продуктуЗастосування - КулінаріяТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) Власне виробництвоКраїна виробник Україна

58грн

Подробно
img
Борошно "Зернарі", крупи хлоп'я, макарони
2021-08-11 - Еда и напитки- Умань
Вся продукція фірми "ЗЕРНАРІ" Борошно В/С борошно покращене Борошно житнє Крупи Пластівці Макарони Набори для приготування піц, блінчиків, кексів Вся продукція з документами та сертифікатами! Продукція вищої якості за доступними цінами! Знаходимось: м. Умань вул, Каштанова 24 Відправка почтою виконується при повній оплаті товару!!!!

12грн

Подробно
img
Борошно Мука Крупи
2021-06-06 - Еда и напитки- Славута
Борошно пшеничне вищого гатунку Борошно пшеничне першого гатунку Доставка по всій Україні

9грн

Подробно
img
гречневая мука купить оптом Киев
2021-07-02 - Еда и напитки- Київ
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному ікондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питомуцінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінноюрисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка вньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те,що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютеновогопечива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтівдля виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаногоборошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується длявиготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці,макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварномувиробництві.044 400 12 55

грн

Подробно
img
Борошно житнє та цільнознрнове
2021-02-19 - Еда и напитки- Умань
Борошно житнє 2020р врожаю В наявності є фасовка 45кг, 5кг та 2кг!Опт 7,40 Цільнозернове борошно 9гр/кг Знаходимось: м, Умань Каштанова 24 971 - Показать номер - Рома 967 - Показать номер - Леся

8грн

Подробно
img
Желатин харчовий швидкорозчинний 25г
2021-06-21 - Еда и напитки- Харьков
Желатин ТМ Мрія - суміш білкових тіл тваринного походження, желеподібна речовина. Сухий желатин - світло-жовтий, без смаку і запаху. Набряклий желатин розчиняється при нагріванні, утворюючи розчин, який при застиганні в холодильнику утворює холодець. Желатин застосовують в харчовій промисловості для виробництва м'ясних та рибних консервів, желе, вин, морозива, кондитерських та інших виробів. Желатин підвищує розумову працездатність, зміцнює серцевий м'яз, покращує обмін речовин, рухливість суглобів.

5.4грн

Подробно
img
Желатин харчовий швидкорозчинний 25г
2021-06-14 - Еда и напитки- Харьков
Желатин ТМ Мрія - суміш білкових тіл тваринного походження, желеподібна речовина. Сухий желатин - світло-жовтий, без смаку і запаху. Набряклий желатин розчиняється при нагріванні, утворюючи розчин, який при застиганні в холодильнику утворює холодець. Желатин застосовують в харчовій промисловості для виробництва м'ясних та рибних консервів, желе, вин, морозива, кондитерських та інших виробів. Желатин підвищує розумову працездатність, зміцнює серцевий м'яз, покращує обмін речовин, рухливість суглобів.

5.4грн

Подробно
img
Борошно пшеничне цільнозернове 5 кг. 10 кг. 25 кг. 50 кг.
2021-07-20 - Еда и напитки- Ромни
Борошно пшеничне цільнозернове. Ціна :5 кг - 75 грн.10 кг - 130 грн.25 кг - 325 грн.50 кг - 625 грн. Пшеничне цільнозернове борошно отримане шляхом помелу цілісного зерна пшениці, зберігши при цьому всі корисні вітаміни та мінерали, що містяться в зерні.

13грн

Подробно
img
Борошно ( мука ) цільнозернове
2021-10-21 - Еда и напитки- Шипинцы
Борошно цільнозернове ( обоїна мука ) дрібного помолу . Якість - відмінна! Приємна ціна. (Опт або роздріб) Тільки якісне борошно , і нічого зайвого. Доставка по Чернівцях За деталями на вайбер, або по телефону : 09******15. Ваня. Відправляєм: Новою Почтою, різною фасовкою по всій території України.

10грн

Подробно
img
Борошно амарантове 1,5 кг.
2021-06-11 - Еда и напитки- Ромни
Борошно амарантове власного виробництва. Без глютену, Без гмо. Харчова цінність продукту на 100 г. Білки - 8,9 г. Жири - 3,1 г. Вуглеводи - 60,3 г. Ен.цінність - 298 кКал. Амарантове борошно — борошно з високим вмістом білка, яке не містить глютену, широко використовуване в давнину цивілізаціями ацтеків та інків за часів доколумбової Америки. Для отримання амарантового борошна зерно розмелюють в порошок. Хоча технічно амарант не можна вважати зерном. Амарант дозволяє отримувати мускатне, зернисте борошно, яке ще описується як горіхове, земляне і трав’янисте. Білок борошна амаранту є високоякісним продуктом, завдяки тому, що в ньому у великій кількості містяться такі амінокислоти, як лізин і метіонін.

99грн

Подробно
img
Йогурт Млековіта 350г,150г ,Jogyrt Mlekovita клубніка,персик,ваніль
2021-06-13 - Еда и напитки- Львов
ТІЛЬКИ ГУРТ , САМОВИВІЗ або ДОГРУЗ, прохання звертатись за телефоном 07******02 (Viber) ПОЛЬСЬКИЙ КЛУБНІЧНИЙ ЙОГУРТ 350г та 150г Польський йогурт - це смачні продукти з великими шматочками фруктів, з ніжною кремовою текстурою. Їх неповторний смак досягнуто завдяки інноваційній та найсучаснішій технології. Доступний в оптимальній порції з найпопулярнішими смаками. Смачний для прямого вживання, рекомендується як доповнення до мюслі або як інгредієнт холодних десертів. ПОЛЬСЬКИЙ ЙОГУРТ ПЕРСИК 350г та 150г Польські йогурти в чашці - це смачні продукти з великими шматочками фруктів, з ніжною кремовою текстурою. Їх неповторний смак досягнуто завдяки інноваційній та найсучаснішій технології. Доступний в оптимальній порції з найпопулярнішими смаками. Смачний для прямого вживання, рекомендується як додаток до круп, мюслі або інгредієнт холодних десертів. ПОЛЬСЬКИЙ ВАНІЛЬНИЙ ЙОГУРТ 350г та 150г Польські йогурти - це смачні продукти з ніжною кремовою текстурою. Їх неповторний смак досягнуто завдяки інноваційній та найсучаснішій технології. Доступний в оптимальній порції з найпопулярнішими смаками. Смачний для прямого вживання, рекомендується як додаток до мюслі, інгредієнт холодних десертів або легке додавання до свіжих фруктів. Одинична упаковка: 350 г. В упаковці: 12 одиниць Максимальний термін зберігання: 35 днів НАТУРАЛЬНИЙ ГРЕЦЬКИЙ Йогурт 10% 400 г. Натуральний грецький йогурт - це густий і вершковий продукт найвищої якості та користі для здоров’я. Орієнтована на широке коло споживачів, ідеально підходить для безпосереднього споживання та рекомендована, серед іншого. як додаток до мюслі, фруктів або інгредієнт холодних десертів. Він містить живі культури йогуртових бактерій, що підтримують процес травлення та стимулюють діяльність імунних клітин. Він також є джерелом поживних речовин, що містяться в природі в молоці, важливих для нормальної роботи організму: білків, кальцію та вітамінів.

15.5грн

Подробно
img
Борошно Манітоба для панетоне, коломба
2021-12-07 - Еда и напитки- Львов
Продаю Борошно Манітоба - якісне борошно з високим вмістом білка. Підійде для різдвяної та великодньої випічки (панетоне, коломба). Купувала для себе на кондитерському майстер-класі, але не використала все. Маю на залишку 2,5 кг, ціна 50 грн/кг. Продам усю кількість в одні руки. Пересилка Новою поштою тільки за повною передоплатою. 125 грн. 06*********53, Ольга

125грн

Подробно
img
Борошно житнє,мука ржаная
2021-04-03 - Еда и напитки- Шепетовка
Борошно обдирне Можлива доставка Ціна договірна Мішки по 45кг Працюємо на постійній основі

7.60грн

Подробно
img
БОРОШНО/ МУКА/ ТМ " Перший млин"
2021-12-27 - Еда и напитки- Хмельницкий
Висока якість борошна вмотивована новим, сучасним та потужнимновим заводом в Черкаській області. Для виробництва та оптових покупців - окремі знижки! Борошно розфасоване - 50 кг - 25 кг - 10 кг - 5 кг - 2 кг - 1 кг Також є в наявності манна крупа 2-х видів. Можливі поставки як великими обємами ( 22 т і більше) так і маленькими від 50 кг. з доставкою по Україні. Також Ви можете придбати борошно самовивозом з нашого складу Замовлення по тел. 09******33

5грн

Подробно
img
Борошно гірчичне жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Гірчичне борошно — органічний продукт, який стане родзинкою ваших страв. Борошно широко використовується в кулінарії, медицині та косметології. Продукт виготовляється методом подрібнення насіння на жорнах, тому володіє всіма корисними властивостями гірчичного насіння. На смак борошно досить пікантне та підійде для додавання до страв в невеликих кількостях.Гірчичне борошно має цілющі властивості та унікальний вітамінний склад зерен. Насіння насичене жирними кислотами омега-3, вітамінами А, В, D, Е, а також кальцієм, натрієм, цинком, залізом і фосфором. Усі компоненти роблять важливий вклад в збереження здоров’я серцево-судинної системи, нервової системи, зору та шкіри. Зерна гірчиці вважають природним антибіотиком, який чинить протизапальну та антисептичну дію. Корисні властивості:- пришвидшує процес травлення- зміцнює імунітет- допомагає виводити токсини та солі з організму- покращує загальний стан нервової системи- цілюще впливає на зір- підвищує міцність кісток- бореться з безсонням.Використання борошнаБорошно з насіння гірчиці застосовують як пікантний додаток до гарячих і холодних м'ясних страв, при засолюванні овочів і консервуванні риби. Продукт можна використовувати в поєднанні з іншими видами борошна, що додасть випічці гостринки та особливого аромату. Продукт чудово поєднується з овочевими салатами чи запіканками. Підійде борошно і для приготування гірчичного пластиру і гірчичного тіста, які користуються популярністю для лікування простудних захворювань.Білки 37,1 г на 100 г продуктуЖири 11,1 г на 100 г продуктуВуглеводи 32,6 г на 100 г продуктуКалорійність 378 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінаріїТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

62грн

Подробно
img
Спеції натуральні (Грузія)
2021-05-08 - Еда и напитки- Борзна
Спеції грузинські, натуральні Аджика ( в основному до м'ясних страв) Сіль ( із спеціями, до страв будь-яких) Універсальна (підходить як до м'ясних, так і до будь-яких інших) Відправити можу як Новою поштою так і Укр. Поштою, але при повній передоплаті!

35грн

Подробно
img
Борошно рижієве жорнове, 1 кг
2021-06-27 - Еда и напитки- Дніпро
Борошно рижію виготовляється методом подрібнення макухи, що залишається після витискання олії методом холодного віджиму. Продукт зберігає всі поживні властивості та вітаміни. Рижій особливо корисний для тих, хто страждає від цукрового діабету та поганої роботи ШКТ. Борошно можна використовувати, як загущувач та для випічки.Рижієве борошно містить незамінні жирні кислоти Омега 3 та Омега 6. Зерно складається на 40% з олії та на 30% з рослинного білка. За рахунок високого вмісту вітаміну Е, продукт являється потужним антиоксидантом, що впливає на укріплення серцево-судинної системи і ліпідного обміну. Рижій впливає на роботу серця – робить судини еластичними та нормалізує артеріальний тиск. Одним з основних елементів у складі рижію є магній, який відіграє важливу роль у функціонуванні не одного процесу в нашому організмі. Елемент потрібен для доброї роботи серця та заспокоєння нервової системи.Властивості рижієвого борошна:- Контролює рівень цукру в крові- Знижує ймовірність виникнення серцево-судинних захворювань- Має антибактеріальну дію- Покращує роботу ШКТ- Сприяє очищенню організмуОрганічний продукт можна використовувати, як додаток або основний інгредієнт для ваших улюблених страв. Рижій має приємний горіховий запах та пікантний, ледь гіркуватий присмак. Борошно може чудово доповнити смак салату, супу чи навіть м’ясної страви. Продукт можна поєднувати з іншими видами борошна і втілювати кулінарні примхи.Білки 11.9 г на 100 г продуктуЖири 2.6 г на 100 г продуктуВуглеводи 14.8 г на 100 г продуктуКалорійність 222 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулинаріїТип упаковки паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

82грн

Подробно