img
рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2022-05-31 - Еда и напитки- Повсеместно
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

1грн

Подробно
img
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2022-06-02 - Еда и напитки- Повсеместно
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

1грн

Подробно
img
Борошно рисове мука рисовая
2022-05-31 - Еда и напитки- Повсеместно
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, компанія «Діад» пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ,

9грн

Подробно
img
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковб
2022-06-01 - Еда и напитки- Повсеместно
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковбас і сосисок, яка поліпшує смак, консистенцію продуктів і до того ж замінює генетично модифіковані продукти. Певна річ, використовувати соєвий ізолят значно простіше і легше, зате рисове борошно належить до крохмалевмісної сировини, краще утримує вологу і жир, утворює гелі. Воно незамінне також при вигодовуванні двомісячних поросят і телят, оскільки сприяє гарному засвоюванню комбікормів, повноцінному розвитку тварин

1грн

Подробно
img
Рисове борошно у виробництві сметани, молочних десертів
2022-06-05 - Еда и напитки- Київ
Рисове борошно виробництва нашої компанії відзначається високими вологозв"язуючими властивостями і може застосовуватись як натуральний стабілізатор і згущувач при виробництві сира твердих і м"ягких сортів, плавлених сирів, йогуртів, сметани, згущеного молока. Так, наприклад, композиція продукт сирний плавлений має наступний склад: сири, масложирова продукція, рослинний білок, солі-плавники, вода питтєва. У технологів є можливість варіювати цими складниками і випускати різноманітні види сирних продуктів, наприклад, продукт сирний плавлений без наповнювача і з наповнювачем, продукт сирний плавлений копчений, продукт сирний плавлений пастоподібний, продукт сирний плавлений солодкий. Рисове борошно сприяє покращенню реологічних показників молоковмісних продуктів і є перспективною добавкою для виробництва молочної промисловості.ТОВ " Агроснаб " ТМ " Фільварок "

грн

Подробно
img
Повітряний рис, для декору і приготування десертів
2022-05-22 - Еда и напитки- Белая Церковь
Повітряний рис білий 2-4 мм Повітряний рис з какао 5-7 мм Для посипки кондитерських виробів А також застосовується при виробництві мюслі, морозива, крему Склад :рисове борошно, цукор, сіль 100 г-20 грн.

20грн

Подробно
img
борошно оптом вiд виробника
2022-06-24 - Еда и напитки- Київ
БОРОШНО ВIД ВIТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИКА.борошно рисове цiльнозерновеборошно гречане цiльнозерновеборошно соеве текстурованеборошно соняшникове бiлковеборошно коноплянеборошно кунжутовеборошно амарантовеборошно гороховеборошно кукурудзяне термообробленеяблучний порошокгруша в порошкукорiандр молотий

17грн

Подробно
img
горохове борошно багате корисним білком
2022-05-31 - Еда и напитки- Повсеместно
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

1грн

Подробно
img
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості
2022-06-13 - Еда и напитки- Київ
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості.: борошно рисове.борошно гречане. борошно вівсяне. борошно ячмінне. борошно соєве.молочний порошок. молочна сироватка суха. молоко сухе. молоко згущенез цукром. молоко згущене варене ( карамелізоване ). желатин харчовий.білок сухий яєчний. жовток сухий яєчний. жовток сухий яєчнийферментований. яєчний порошок.www.agrosnab-kiev.zakupka.comЦіна: договорная

грн

Подробно
img
Колбаса та тушонка
2022-05-04 - Еда и напитки- Ровно
Основними сферами діяльності нашого товариства є виробництво ковбасних та м’ясних виробів, напівфабрикатів; переробка і реалізація виробленої продукції, консервація м’ясних продуктів, виробництво сільськогосподарської продукції. Підхід до кожного індивідуально! Відправка Новою або Укр поштами ! Також є обмін ! Ціни опт ! Всі деталі у приват або за телефоном

50грн

Подробно
img
гірчичний порошок натуральний продукт з антибактеріальними властивостя
2022-06-13 - Еда и напитки- Київ
Гірчичній порошок Екстра (ТУ У 10.6-39319344-001:2014)-це універсальний, натуральний продукт з антибактеріальними властивостями. Забезпечує: -запобігання плісеневіння готових виробів; -збільшення об"єму виробів; -покращує смак та аромат; -уповільнює процес черствіння; -продовжує срок зберігання. Дозування: для пшеничних сортів хліба, булочних та здобних виробів -0.2-0.5 від маси борошна. Для ржано-пшеничних сортів хліба -0.1-0.4 від маси борошна. Гірчичний порошок можливо викоростовувати і для класичного гірчичного хліба і батонів.

грн

Подробно
img
Крючок. Гачок
2022-01-09 - Еда и напитки- Буштына
Крючок для коптіння м‘ясних виробів та сала.

60грн

Подробно
img
Суміш спецій Лугова, 1 кг
2022-04-24 - Еда и напитки- Винница
Склад: перець зелений солодкий, морква, цибуля, часник, петрушка. Строката суміш прянощів для приправи і декорації м'ясних і рибних виробів.

210грн

Подробно
img
Борошно пшеничне
2022-05-11 - Еда и напитки- Недригайлов
Виробник реалізує борошно пшеничне: в/с, 1/с, 2/с, висівки. Поставки від прямого виробника! Якісні показники борошна в/с: Клейковина- 25.0 Білизна- 60 ІДК- 75- 80 Вологість- 14.5 Якість гарантуємо. Наше борошно найкраще підходить для випікання хлібних та кондитерських виробів. Продукція виробляється за сучасними технологіями та має показники вищі ГОСТу! Фасуємо в мішки по 50кг, 25кг та в упаковки по 2 кг. На території підприємства знаходиться сертифікована лабораторія, що відповідає за суворий контроль вхідної сировини, та кінцевого продукту. Сертифікати якості додаються. Доставка в тарі та безтарно, муковозом (30т)

11000грн

Подробно
img
Борошно жорнового помелу ТМ "Зелений Млин"
2022-04-17 - Еда и напитки- Львов
Борошно Зелений Млин™ (жорнового помелу) Пакети 0,5\1,0\2,0(кг) Мішки 25,0(кг) - Пшеничне цільнозернове (1кг*10шт); - Спельтове цільнозернове (1кг*10шт); - Житнє цільнозернове (1кг*10шт); - Пшеничне тонкого помелу (2кг*4шт); - Висівки пшеничні та житні (0,5*10шт); - Кукурудзяне тонкого помелу (1кг*10шт); - Кукурудзяна крупчатка (1кг*10шт); - Рисове, Гречане (0,5кг*12шт);

20грн

Подробно
img
Плівка целюлозна
2022-05-02 - Еда и напитки- Львов
Плівка целюлозна. 1. 34 - 2,20 грн/м 2. 40 - 2,40 грн/м 3. 48 - 2,75 грн/м Целюлозна плівка призначена для копчення м‘ясних делікатесів, виготовлення м‘ясних рулетів, продуктів з риби, для формування упаковки ковбасних виробів і сирів. Переваги целюлозної плівки: 1. Відмінна проникність і блиск; 2. Висока димо і паро проникність, хороший захисний бар‘єр для смаку та аромату 3. Не заминається 4. Обидві сторінки плівки добре друкуються різними фарбами 5. Розкладається без шкоди для навколишнього серидовища 6. На відміну від білкових плівок целюлозні витримують більш високі температурні режими. За детальною інформацією телефонуйте Відправка Новою поштою НАЛОЖЕНИЙ ПЛАТІЖ

2.2грн

Подробно
img
коноплне борошно оптом
2022-06-24 - Еда и напитки- Київ
Конопляне борошно – є цінним продуктом харчування, джерелом харчових волокон. Особливу цінність йому надають амінокислоти (близбко20 видів) з яких багато є незамінними, тобто організм не здатний синтезувати їх сам, поповнити їх можна лише з їжею це (метіонін, лізин, аргінін, триптофан, глютамінова кислота та інші). Застосування: - хлібопекарському виробництві (у випічці хліба, печива, крекерів), дозування від 15-25% збільшує термін свіжості, харчову та енергетичну цінність, розширює асортимент;- натуральний загущував для супів та соусів; - панірування м’ясних та овочевих котлет;- приготування супів та каш;- медицині (перешкоджає розвитку ожиріння та цукрового діабету 2-го типу, відновлює баланс кишкової мікрофлори, перешкоджає розвитку захворювання печінки, підвищує розумові та фізичні здібності) рекомендовано 1-2столові ложки в сутки.

24грн

Подробно
img
Гаряче копчення м'ясних виробів.
2022-01-02 - Еда и напитки- Здолбунов
Гаряче копчення: М'ясо,бочок,ребра,курятина , скумбрія Ціна 70 грн за 1 кг вашого продукта, мого за домовленістю. Доставка за домовленістю.

70грн

Подробно
img
Сітка для копчення
2022-05-09 - Еда и напитки- Львов
Сітка для копчення 50м в бабіні 10/10/9 CB-1G Soft 9,20грн/1м Сітка призначена для формування м‘ясних виробів, копчення, в‘ялення, створення естетичного зовнішнього вигляду! Доставка Нова пошта НАЛОЖЕНИЙ ПЛАТІЖ

9.2грн

Подробно
img
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмі
2022-06-02 - Еда и напитки- Повсеместно
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу кишківника і виведення холестерину з організму. Високі смакові властивості цього продукту дадуть змогу використовувати його в різних продуктах: хлібобулочних, молочних, ковбасних виробах, кондитерських, як білкову добавку до спортивного харчування. Високобілкове соняшникове борошно чудово розчиняється в молоці та кефірі, тому його можна використовувати при приготуванні білкового сиру, масла, молочних десертів тощо. Під час замішування хлібобулочних виробів ним можна замінити знежирене сухе молоко (до 50%). При цьому вміст білка в тісті збільшується. Це борошно краще абсорбує жир і має хороші емульсійні властивості.

1грн

Подробно
img
гречане борошно гречневая мука
2022-06-01 - Еда и напитки- Повсеместно
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

1грн

Подробно
img
Продам борошно та макаронні вироби в асортименті
2022-05-13 - Еда и напитки- Кривий Ріг
Борошно та макаронні вироби в асортименті від виробника!!! Роздріб:Борошно в/г -12,50грн/кгМакаронні вироби в ассортименті фас 5 кг/0,9кг -16,00грн/кгВисівки 1 мішок(22 кг)-90,00 грнТакож здійснюємо обмін пшениці на борошно ,насіння на соняшникову олію.Оптовий продаж по домовленості .

12,5грн

Подробно
img
Натуральний екстракт часнику (олеорезин)
2022-07-01 - Еда и напитки- Київ
Натуральний екстракт часнику (олеорезин)Виробник: ІндіяКонсистенція: рідкий (жиро розчинний)Вміст ефірних масел: 50%Країна походження: ІндіяКолір: прозорий, жовтуватийФасовка - 1кг, 5 кг, 10 кгСфера застосування: виробництво м'ясних і ковбасних сумішей, фармацевтична сфера.Пропонуємо наступний асортимент:Паприка 100 000Ялівець 15%Капсікум (чилі) 10%Мускатний горіх 40% Пімент (духмяний перець) 40%Коріандр 40%Селера 15%Імбир 40%Мускатний цвіт 50%І багато інших олеорезинів

2 509грн

Подробно
img
Борошно та висівки тм "Альбінос"
2022-03-21 - Еда и напитки- Коломыя
Продаю з доставкою борошно тм. "Альбінос" . В.г. ; 1.г.; 2.г.; житнє борошно та висівку. Ціни уточнюйте!!! ОПТ. .

13грн

Подробно
img
Мигдалеве борошно 500 г - 225
2022-04-26 - Еда и напитки- Львов
Мигдалеве борошно 500 г - 225 грн Мигдалеве борошно 1 кг - 420 грн Мигдальна борошно? це мигдальний горіх подрібнений до певної фракцій, який широко використовується в кулінарній справі. Зазвичай, мигдальна борошно необхідна для приготування випічки горіхових начинок, пісочно-горіхових та білково-горіхових напівфабрикатів. Крім того, вона нерідко використовується в якості добавки для багатьох видів тіста. З мигдальною борошном нерідко готують мигдальний крем – відмінну начинку для тарталеток і булочок. Склад: 100% мигдаль, без домішок

225грн

Подробно
img
гречневая мука купить оптом Киев
2022-06-13 - Еда и напитки- Київ
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному ікондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питомуцінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінноюрисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка вньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те,що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютеновогопечива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтівдля виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаногоборошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується длявиготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці,макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварномувиробництві.044 400 12 55

грн

Подробно
img
Конопляне борошно.
2022-03-20 - Еда и напитки- Львов
Що містить конопляне борошно- ця мука є хорошим джерелом рослинного білка,багата клітковиною і не містить глютену. Є також мінеральні солі такі,як калій,залізо,цинк,магній. Борошно багате на амінокислоти. Застосовується у харчовій промисловості, косметології та медицині. Ціна за 1 кг - 75грн.

75грн

Подробно
img
Кокосове Борошно для Кондитерки і Веганів
2022-04-05 - Еда и напитки- Киев
Кокосове борошно для десертів, випічки та печива, добре підійде в раціон харчування веганів і тих, хто акцентує увагу на корисних продуктах. Кокосове борошно здано вбірати і утримувати Багато вологи, що впливае на консистенцію готового продукту. 500 грам - упаковка.

300грн

Подробно
img
Борошно
2022-08-01 - Еда и напитки- Вільшанка
Борошно пшеничне вищого гатунку.750грн 50кгОпт від 5м 650грн

750грн

Подробно
img
Дріжджді, дрожжи сухі кормові,рибне борошно, трикальцій фосфат
2022-04-19 - Еда и напитки- Криховцы
Дріжджі кормові(30грн/кг). Рибне борошно(35), кісткове борошно(25), трикальцій(25).Дріжджі забезпечують тварин вітамінами групи В. Покращують яйценосність,прискорюють ріст молодняка. Можлива олх доставка.

30грн

Подробно
img
LA POLLE BRIE, Camambert , BRIE 125g,Бри,Брі,Камамбер
2022-02-28 - Еда и напитки- Львов
LA POLLE BRIE La Polle Brie - класика в категорії блакитних сирів. Для нього характерний оригінальний, самобутній і, водночас, ніжний смак. Завдяки своєму унікальному рецепту він покритий оксамитовою шкіркою з благородних видів цвілі і відрізняється кремовим інтер’єром, що тане в роті. Унікальний смак та аромат роблять La Polle Brie широким кулінарним застосуванням. Він ідеально підходить як самостійна закуска, так і як інгредієнт багатьох м’ясних, рибних, макаронних виробів, піци, соусів, начинок для булочок і вареників або салатів. Синій сир La Polle Brie також ідеально підходить для панірування, випікання та вишуканої сирної дошки. Блакитний сир La Polle Brie - це джерело корисного білка, який є джерелом енергії, прискорює регенерацію м’язів і позитивно впливає на самопочуття. Продукт також характеризується високим вмістом кальцію, необхідного для міцних кісток і здорових зубів. LA POLLE CAMEMBERT СИР-120г La Polle Camembert - класика в категорії блакитних сирів. Для нього характерний оригінальний, самобутній і, водночас, ніжний смак. Завдяки своєму унікальному рецепту він покритий оксамитовою шкіркою з благородних видів цвілі і відрізняється кремовим інтер’єром, що тане в роті. Унікальний смак та аромат роблять La Polle Camembert широким кулінарним використанням, в тому числі він ідеально підходить для сирної дошки або для смаження на грилі.

35.5грн

Подробно
img
Суміш спецій Літня, 1 кг
2022-03-24 - Еда и напитки- Винница
Що б Ваші страви були ароматними та смачними приготуйте їх з сумішшю прянощів «Літня». Ця суміш прянощів прикрасить їх і дасть можливість урізноманітнити навіть повсякденну їжу. Склад суміші: паприка червона, паприка зелена, морква сушена, часник сушений, насіння гірчиці, кмин, цибуля подрібнена(в суміші переважає червона паприка). Характеристика: Зовнішній вигляд – сипуча суміш. Колір – строкатий, включає кольори, властиві прянощів, що входять до складу суміші. Смак, запах – овочевий, запашний, пряний. Використання: Суміш прянощів «Літня» володіє насиченим ароматом паприки і прянощів. Застосовується як посипання при виготовленні цільном'язових варено-копчених м'ясних продуктів, м'ясних рулетів, курячої грудки і т. д. для додання доповнення смакових якостей, а так само поліпшення товарного виду м'ясних виробів. Суміш прянощів «Літня» надає стравам апетитний помаранчевий колір і чудовий аромат тому може застосовуватися при виготовленні овочевих рагу, м'ясних страв з овочами, різних супів, фаршу для начинки голубців або ін. фаршу, а так само для маринування різного виду риби. Примітка: Сушену паприку не рекомендується піддавати тривалій тепловій обробці, тому при приготуванні гарячих страв суміш «Літню» бажано додавати в кінці процесу приготування. Норма витрати - приблизно 20-25 м (2,0 - 2,5%) на 1 кг м'ясної сировини або 10-15 г (1,0-1,5%) для приготування 1 л гарячої страви. Кількість використання суміші коригується у відповідності з технологічною рецептурою, а також в залежності від смакових уподобань споживача. Умови зберігання: Суміш прянощів «Літня» повинна зберігатися в герметичній посуді, у чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С. Захищати від прямих сонячних променів. У відкритому стані не зберігати.

190грн

Подробно
img
Натуральний барвник "Коптісмак" та "Коптісмак Делікат" для риби, м’яса
2022-05-04 - Еда и напитки- Житомир
Компанія ТОВ "Royal Spice" є виробником натуральних коптильних димів на території України протягом 5 років. Використовуючи наш натуральний барвник «Коптісмак Делікат» ви значно полегшуєте процес копчення і отримуєте ряд переваг: • збільшення виходу готового продукту на 10-15%; • підвищення продуктивності підприємства за рахунок скорочення часу копчення; • економія енергоресурсів і промислової сировини (тріски); • стабільний ідеальний колір виробів; • консервуючі властивості зберігаються, як і при традиційному копченні. Ціна вказана за 1л. Також в наявності розфасовка 0,5л, 1л, 5л, 10л, 20л. Відправка по Україні Новою Поштою. Для підприємств надаються безкоштовні зразки та технологічна підтримка.

80грн

Подробно
img
Борошно, висівки
2022-05-16 - Еда и напитки- Кицмань
Доброго дня. В наявності борошно вищого та першого гатунку. Ціна за борошно вищого гатунку - 650 грн (50 кг) ; - 12500 грн (1 тонна) насипом: - 620 грн (50 кг) ; -12 200 грн з ПДВ за 1 тонну; -620 грн за 1 мішок (50 кг) ; ВИСІВКИ: -3000 грн з ПДВ за 1 тонну; -88 грн за 1 мішок (25 кг) .

620грн

Подробно
img
Продам борошно
2022-03-17 - Еда и напитки- Луцк
Борошно вищого ґатунку 50 кг 5кг Також в наявності Сіль Перець мелений Кава Цукор Рис Гречка Горох Пшенична крупа Салітра м.Луцьк

100грн

Подробно
img
ПРОДАЮ БОРОШНО
2022-02-15 - Еда и напитки- Біла Церква
Продаю борошно першого гатунку в мішках.В наявності 300 кг.Показники по ГОСТу.Телефонуйте 0975816542

10,6грн

Подробно
img
Продам Борошно 2 кг
2022-04-16 - Еда и напитки- Сумы
Продам борошно 2 кг Вищий ґатунок Тільки Суми або відправка з повною оплатою на карту

40грн

Подробно
img
Продам борошно Кременчук
2022-03-04 - Еда и напитки- Кременчуг
Продам борошно пшеничне вищого сорту фасування 5--10--25--50 От 100кг доставка безплатно

17грн

Подробно
img
Борошно пшеничне
2022-04-16 - Еда и напитки- Белгород-Днестровский
Продам борошно пшеничне вищого ґатунку. Фасування у Мішки по 25 кг. Можлива доставка.

14.2грн

Подробно
img
овсяная мука вівсяне борошно
2022-06-01 - Еда и напитки- Повсеместно
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування.

0грн

Подробно
img
Борошно 1 гатунку
2022-06-01 - Еда и напитки- Запорожье
Борошно фасовкою по 50 кг, бажано оптом. В наявності 10 тонн. Доставка по місту безкоштовна. Працюємо як за нал так і за безнал. Сертифікати якості в наявності.

10грн

Подробно
img
кукурузная мука купить Киев
2022-06-13 - Еда и напитки- Київ
Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тихкраїнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воновикористовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно поганорозпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і дляприготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володієкорисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за всенеобхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі інавіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате наклітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячогохарчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такімікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж учималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується дляприготування багатьох дієтичних страв. 044 400 12 55

грн

Подробно
img
Борошно пшеничне
2022-06-20 - Еда и напитки- Чигирин
Борошно пшеничне оптом зі складу, від виробника, фасуванням 25 кг., 50 кг. Гатунки: вищий, перший та висівки. Ціна Договірна! Цікавить тривала співпраця. Деталі за вказаними телефонами.

грн

Подробно
img
Мигдальна борошно дрібний помел суха Calconut Іспанія 1 кг
2022-04-26 - Еда и напитки- Львов
Мигдальна борошно дрібний помел суха Calconut Іспанія 1 кг Мигдальна борошно? це мигдальний горіх подрібнений до певної фракцій, який широко використовується в кулінарній справі. Зазвичай, мигдальна борошно необхідна для приготування випічки горіхових начинок, пісочно-горіхових та білково-горіхових напівфабрикатів. Крім того, вона нерідко використовується в якості добавки для багатьох видів тіста. З мигдальною борошном нерідко готують мигдальний крем – відмінну начинку для тарталеток і булочок. Склад: 100% мигдаль, без домішок

420грн

Подробно
img
Макарони, паста, ПастаВілла, Pasta, Barila, Баріла,
2022-02-16 - Еда и напитки- Львов
Макарони, паста PastaVilla. Вага однієї пачки 0.5 кг. В ящику 10 кг. Вся продукція PASTAVILLA виробляється на найбільшому в Туреччині заводі з виробництва макаронних виробів, який має більше провідних світових сертифікатів у галузі, ніж будь-яке інше підприємство в країні, і підлягає регулярним контрольним випробуванням з боку експертної групи з контролю якості. PASTAVILLA має першу схвалену турецькою державою науково-дослідну лабораторію в секторі макаронних виробів, а також науково-дослідні центри в Сполучених Штатах, присвячені створенню нових і різноманітних продуктів для світового ринку макаронних виробів. Дана продукція доступна в 81 провінції Туреччини та майже в 100 країнах по всьому світу.

23.99грн

Подробно
img
Італійське борошно,итальянская мука Caputo,капуто
2022-03-19 - Еда и напитки- Львів
Італійське борошно Caputo тип помолу ,,00" "pizzeria"Дане борошно широко використовується в ресторанному бізнесі для випічки піци та хліба а також в виготовленні пасти!Через високий вміст клейковини тісто виходить особливо еластичне та м'яке!Доставка по львові безкоштовно від 5 -ти мішківДоставка в інші міста здійснюється новою поштою,інтайм,делівері!Постійним та оптовим клієнтам великі знижки!

680грн

Подробно
img
Цільнозернове борошно 15 кг
2022-01-23 - Еда и напитки- Шипинцы
Цільнозернове борошно 15 кг Вартість 15 * 10 = 150. + 10 грн упаковочний мішок. Разом 160 грн

160грн

Подробно
img
Борошно Antimo CAPUTO Pasticceria пшеничне тип "00" 1кг
2022-06-01 - Еда и напитки- Погребище
Весь асортимент тут pesto-italy.com.ua Відправка буде з Львіської області Виготовлена ??з ретельно відібраних сортів пшениці, Ароматна та смачна підходить для всіх Ваших кондитерських виробів. Крім того, ретельні дослідження та розробки фахівців Капуто дозволять Вам завжди отримувати ідеальний кінцевий продукт з унікальним і традиційним смаком. W (сила борошна) 200-220 Клейковина суха 10,5-11% Еластичність P/L 0,60-0,70 Активність ферменту 300-360 Зола 0,50% (±0,05) Вологість p/p 15,50 (%) Стабільність 3'-6' Харчові волокна p/p 3,00% (±0,50) Поглинання 57-59 Освоєння 1'30"-2'00" Кальцій 28 мг Фосфор 160 мг Калій 140 мг Тіамін (Vit B1) 0,25 мг Рибофлавін (Vit B2) 0,04 мг Ніацин (Vit PP) 1,2 мг

120грн

Подробно
img
Борошно Пшеничне Від Виробника «Зернарі»
2022-06-02 - Еда и напитки- Кременчуг
Стабільна Ціна - Висока якість Олійниця Омельницька Полтавська обл. с.Омельник вул.Поштова 3 б 09******93 Рая 09******63 Женя 09******53 Катя ТМ " ZERNARI" Борошно Вищий Сорт 1 кг = 19 грн 2 кг = 35 грн 5 кг = 90 грн 10кг =165 грн 25кг= 400 грн corporate-office-49954.business.site

19грн

Подробно
img
Ковбасний шприц 1.5 кг
2022-04-11 - Еда и напитки- Долина
Простий і надійний шприц для виготовлення ковбасних виробів в домашніх умовах. Чудово підходить для початківців ковбасників або для тих, яким не потрібен великий обсяг ковбасних виробів. Виготовлений з міцного харчового алюмінієвого сплаву. Швидкий і простий у використанні. Кріпиться до поверхні присоском або струбциною Місткість шприца - 1.5 кг м'ясного фаршу В комплекті три пластикові насадки ?15/19/22 мм, довжина - 15 див. Підходять під основні види натуральної ковбасної оболонки

500грн

Подробно