img
Рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев и область
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
Рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2020-04-05 - Еда и напитки- Киев и область
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
Борошно рисове. натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
2018-06-02 - Еда и напитки- г. Киев
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ компанія «Еко-Фудз»

грн

Подробно
img
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

грн

Подробно
img
Борошно рисове мука рисовая
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, компанія «Діад» пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ,

грн

Подробно
img
Боршно рисове для м’ясної та м'ясопереробної галузі.
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев и область
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, компанія «Діад» пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду.

грн

Подробно
img
Боршно рисове мука рисовая
2019-09-24 - Еда и напитки- Киев и область
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, наша компанія пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ, 050 387 58 58

22грн

Подробно
img
Мука Гречана Мука Кукурузяна Мука Рисова
2020-03-25 - Еда и напитки- Киев, Оболонский
Пропоную до уваги Муку. Залишки на складах. Доставка по Києву - БЕЗКОШТОВНА Доставка пригород- обсуждаем Борошно гречане по 25 кг. - 49.96 гр./за 1 кг. Борошно кукурузяне по 45 кг. -19.96 гр./за 1 кг. Борошно Білоцерківське КХП по 50 кг В/Г - 19.9 гр./за 1 кг. Борошно Вінницький КХП 2 по 25 кг. В/Г - 19.9 гр./ за 1 кг. Борошно Вінницький КХП 2 по 50 кг. В/Г - 19.6 гр./ за 1 кг. Борошно Диканське по 25 кг. В/Г - 18.88 гр./ за 1 кг. Борошно Диканське по 50 кг. В/Г - 18.6 гр./ за 1 кг. Борошно рисове по 25 кг. - 29.98 гр./ за 1 кг. Борошно Т.М. Кухарський Арсенал по 50 кг. В/Г - 18.4 гр./за 1 кг.

50грн

Подробно
img
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковб
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковбас і сосисок, яка поліпшує смак, консистенцію продуктів і до того ж замінює генетично модифіковані продукти. Певна річ, використовувати соєвий ізолят значно простіше і легше, зате рисове борошно належить до крохмалевмісної сировини, краще утримує вологу і жир, утворює гелі. Воно незамінне також при вигодовуванні двомісячних поросят і телят, оскільки сприяє гарному засвоюванню комбікормів, повноцінному розвитку тварин

грн

Подробно
img
Рисове борошно у виробництві сметани, молочних десертів
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
Рисове борошно виробництва нашої компанії відзначається високими вологозв"язуючими властивостями і може застосовуватись як натуральний стабілізатор і згущувач при виробництві сира твердих і м"ягких сортів, плавлених сирів, йогуртів, сметани, згущеного молока. Так, наприклад, композиція продукт сирний плавлений має наступний склад: сири, масложирова продукція, рослинний білок, солі-плавники, вода питтєва. У технологів є можливість варіювати цими складниками і випускати різноманітні види сирних продуктів, наприклад, продукт сирний плавлений без наповнювача і з наповнювачем, продукт сирний плавлений копчений, продукт сирний плавлений пастоподібний, продукт сирний плавлений солодкий. Рисове борошно сприяє покращенню реологічних показників молоковмісних продуктів і є перспективною добавкою для виробництва молочної промисловості.ТОВ " Агроснаб " ТМ " Фільварок "

грн

Подробно
img
Горохове борошно ціна оптова
2020-04-17 - Еда и напитки- Киев
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

3,062грн

Подробно
img
Горохове борошно багате корисним білком
2018-08-14 - Еда и напитки- Киев
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

грн

Подробно
img
горохове борошно багате корисним білком
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

грн

Подробно
img
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості.: борошно рисове.борошно гречане. борошно вівсяне. борошно ячмінне. борошно соєве.молочний порошок. молочна сироватка суха. молоко сухе. молоко згущенез цукром. молоко згущене варене ( карамелізоване ). желатин харчовий.білок сухий яєчний. жовток сухий яєчний. жовток сухий яєчнийферментований. яєчний порошок.www.agrosnab-kiev.zakupka.comЦіна: договорная

грн

Подробно
img
Борошно волоських горіхів – натуральний інгредієнт для якісних продуктів харчування
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев
Сучасний ринок характеризується жорсткою конкуренцією. Тому виробникам харчових продуктів необхідно постійно проводити критичний аналіз і удосконалювати якість виробленої продукції. Для успішного випуску та реалізації продукції підприємство повинно розробляти новий асортимент виробів з оригінальними органолептичними показниками, при цьому використовуючи нові види сировини, які підвищують їх харчову та біологічну цінність. Тому, на ринку харчових продуктів з»являється все більше нових підприємств, що стараються здивувати вимогливого покупця новими видами продукції. Наше підприємство під ТМ «Фільварок» пропонує на ринок харчових інгредієнтів України такі інгредієнти, як борошно волоського горіха та борошно волоського горіха з ароматом фундука. Україна за підсумками минулого року увійшла в п»ятірку передових країн –виробників волоського горіха. Про це свідчать стабільні об»єми експорту. Ми маємо всі можливості використовувати цей цінний продукт в нашій країні для виробництва високоякісних харчових продуктів. Борошно волоського горіха – це діетичне борошоно, содержить вітаміни, мінерали, рослинні білки. Дуже цінна складова борошна волоського горіха – клітковина, ліцитин, до тогож воно є безглютенове, що дозволяє використовувати цей продукт в лікувально-профілактичних продуктах харчування і інших галузях виробництва харчування. Так, наприклад, борошно волоських горіхів можна використовувати в виробництві хлібо-булочних і кондитерських виробах (10%-15% від пшеничного борошна). Випечка з додаванням борошна волоського горіха довго не черствіє. Але не тільки застовується у випічці, а й в виробництві кондитерських начинок; виробництві цукерок, печива, тортів, майонезних соусів, харчових концентратів, в плодово-овочевому і консервному виробництві. Борошно волоського горіха підкреслить смак любого продукта. Також це борошно можна використовувати в косметичній галузі в якості основи для скрабів та масок (як натуральний інгредієнт). Багато чого корисного та смачного, а головне - здатного задовільнити любі запити покупця, можна зробити з борошна волоського горіха виключно натурального інгредінта, що випускається нашою компанією по ТУ У 10.8-39319344-004:2016.

грн

Подробно
img
гірчичний порошок натуральний продукт з антибактеріальними властивостя
2020-03-25 - Еда и напитки- Киев
Гірчичній порошок Екстра (ТУ У 10.6-39319344-001:2014)-це універсальний, натуральний продукт з антибактеріальними властивостями. Забезпечує: -запобігання плісеневіння готових виробів; -збільшення об"єму виробів; -покращує смак та аромат; -уповільнює процес черствіння; -продовжує срок зберігання. Дозування: для пшеничних сортів хліба, булочних та здобних виробів -0.2-0.5 від маси борошна. Для ржано-пшеничних сортів хліба -0.1-0.4 від маси борошна. Гірчичний порошок можливо викоростовувати і для класичного гірчичного хліба і батонів.

грн

Подробно
img
Гірчичний порошок натуральний продукт з антибактеріальними властивостями
2020-03-10 - Еда и напитки- Киев
Гірчичній порошок Екстра (ТУ У 10.6-39319344-001:2014)-це універсальний, натуральний продукт з антибактеріальними властивостями. Забезпечує: -запобігання плісеневіння готових виробів; -збільшення об"єму виробів; -покращує смак та аромат; -уповільнює процес черствіння; -продовжує срок зберігання. Дозування: для пшеничних сортів хліба, булочних та здобних виробів -0.2-0.5 від маси борошна. Для ржано-пшеничних сортів хліба -0.1-0.4 від маси борошна. Гірчичний порошок можливо викоростовувати і для класичного гірчичного хліба і батонів.

грн

Подробно
img
соєве борошно для ковбасних виробів, консерв і напівфабрикатів
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
?Знежирене термічно оброблене соєве борошно компанії "Агроснаб.", компанія виробляє соєве борошно на сучасному обладанні, пропонуючи борошно класу "екстра". При гідратації звя`зує 3,5 частин води. Рекомендуємо зстосовувати соєве борошно у приготуванні паштетів, варених ковбас, сосисок, фаршу, консерв і напівфабрикатів, що дає змогу: підвищитти стабільність фаршоврї емульсії завдяки вмісту в борошні лецитину, знизити втрати сировини при термічній обробці, поліпшити соковитість продуктів, знизити жирність м`ясного фаршу, завдяки антиокислювальним властивостям соєвого борошна поліпшити збереження продукту, знизити собівартість готової продукції. ТОВ " Агроснаб". 099 373 00 69 044 400 12 55

грн

Подробно
img
Борошно пшеничне вищого гатунку 50 кг Вінницьке борошно
2020-08-18 - Еда и напитки- Тячев
Ціна: 599.9 грн Тип: борошно Бренд: Вінницьке борошно Маса: 50 кг Упаковка: поліпропіленовий мішок Країна-виробник: Україна...

599грн

Подробно
img
Продам яєчний порошок
2020-06-14 - Еда и напитки- Киев, Дарницкий
Пропоную до уваги порошок яєчного білку, жовтку, а також просто яєчний порошок як ферментовані, так і не ферментовані. Чудовий інгредієнт для кулінарних виробів, корм тваринам(норки, собаки, свині) Ціна залежно від кількості договірна(100грн/кг)

50грн

Подробно
img
Антиплесень використання гірчичного порошку проти плісеневих грибів
2019-09-24 - Еда и напитки- Киев
Гірчичний порошок Екстра (ТУ У 10.6-39319344-001:2014) - це універсальний, натуральний продукт з антибактеріальними властивомтями. Забезпечує: - запобігання плісеневіння готових виробів; - збільшення об’єму виробів; - покращує смак та аромат; - уповільнює процесс черствіння; - подовжує срок зберігання. Дозування: Для пшеничних сортів хліба, булочних та здобних виробів -0.2-0.5 від маси борошна. Для ржано-пшеничних сортів хліба - 0.1-0.4 від маси борошна. Примітка: гірчичний порошок можливо використовувати і для класичного гірчичного хліба і батонів.

грн

Подробно
img
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмі
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу кишківника і виведення холестерину з організму. Високі смакові властивості цього продукту дадуть змогу використовувати його в різних продуктах: хлібобулочних, молочних, ковбасних виробах, кондитерських, як білкову добавку до спортивного харчування. Високобілкове соняшникове борошно чудово розчиняється в молоці та кефірі, тому його можна використовувати при приготуванні білкового сиру, масла, молочних десертів тощо. Під час замішування хлібобулочних виробів ним можна замінити знежирене сухе молоко (до 50%). При цьому вміст білка в тісті збільшується. Це борошно краще абсорбує жир і має хороші емульсійні властивості.

грн

Подробно
img
Безглютенава,дієтична, корисна випічка
2020-10-23 - Еда и напитки- Львов, Галицкий
Випікаю корисну і дієтичну продукцію. Цільнозерновий хліб, хлібці,кабачкові кексики або солодкі протеїнові,солений сирний чи солодкий вівсяний кекс, шарлотка або наполен, а також брауні. Все це корисне смачне і не шкідливе . Борошно використовую рисове, кукурудзяне, вівсяне, гречане, цільнозернове і підсолоддувач замість цукру

100грн

Подробно
img
Соєве борошно термічно оброблене знежирене
2018-05-29 - Еда и напитки- Киев
Компанія "Агроснаб." виробляе соеве борошно на сучасному обладнанні, пропонуючи борошно класу "екстра": дрібнодисперсне; термооброблене (з чудовими мікробіологичними показниками); знежирене (вміст жиру не перевищує 1,2%, а білка при цьому 45-52%). У соєвому борошні є лецитин-природний емульгатор. Він покращує показники якості кінцевого продукту. У звязку із зростанням цін на сухі та рідкі яєчні продукти радимо виробникам розглянути соєве борошно в рецептурах, наприклад, для приготвання тіста для вафель, печива. А суміш соєвого і рисового борошна - у приготуванні паштетів, м`ясних консервів, варених ковбас, сосисок і фаршу. Нині соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктиів завдяки його технологічності, внаслідок чого зростає вихід готової продукції, бо більше потрібно води відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термин його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологичну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністью замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.--

грн

Подробно
img
Борошно
2020-04-01 - Еда и напитки- Ровно и область
ТОВ ВКП «Авантаж» пропонує широкий вибір борошна власного виробництва: Борошно вищого гатунку - 2900 грн./т. Борошно першого гатунку - 2 700 грн./т. Борошно другого гатунку - 2 400 грн./т. Висівки пшеничні - 1 100 грн./т. Зерновідходи пшеничні - 600 грн./т.

грн

Подробно
img
Борошно ТМ Zernari, мука
2020-04-27 - Еда и напитки- Киев, Святошинский
Борошно ТМ Zernari, дрібний та крупний опт. борошно вищого гатунку - від 11.31 грн за кг борошно відбірне - від 12,87 грн за кг Перший у незалежній Україні оригінальний швейцарський млин всесвітньо відомої фірми «Buhler» з виробничою потужністю 2 ceкції по 150 тон зерна на добу побудований у 2017 році є яскравим взірцем величі технічного прогресу в борошномельної галузі.

11.31грн

Подробно
img
гречане борошно гречневая мука
2020-03-10 - Еда и напитки- Повсеместно
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

1грн

Подробно
img
гречане борошно. (гречневая мука) .
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

грн

Подробно
img
Борошно пшеничне В/С.
2020-07-28 - Еда и напитки- Тернополь
Борошно пшеничне Вищий сорт. Фасовка 50кг 25кг 10кг 5кг Ціна 12 грн за 1кг. Високоякісне борошно, відповідність ГОСТ. Мінімальне замовлення 200 кг. Доставка в межах міста безкоштовна.

12грн

Подробно
img
висівка,борошно
2020-03-29 - Еда и напитки- Ивановцы
деталі за тл 962 - Показать номер - борошно вищого сорту: 10 кг 130грн 20 кг 230грн 45 кг 470грн борошно 1-сорт: 45 кг-410грн продажа від 100 кг... Висівка пшенична повний мішок 25 кг =100грн продаж від 300 кг... Можлива доставка за доп-оплату

130грн

Подробно
img
Без глютена (смеси). Безглютенові суміші (борошно)
2020-08-20 - Еда и напитки- Боярка
Пропонуємо сухі суміші, безглютенові, для виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів, також вареників та пельменів. Запрошуємо до співробітництва підприємства. Ціни та каталог відправлю Е-мейлом за запитом. Чекаємо на Ваші замовлення.

73грн

Подробно
img
Пшеничне борошно (мука) цільнозернове (від 2 кг.)
2020-04-02 - Еда и напитки- Киев, Оболонский
Борошно цільнозернове пшеничне буде змелене на жорновому млині в день замовлення щоб Ви отримали найсвіжіше борошно максимально насичене мікроелементами. Пшениця вирощена при застосуванні органічного землеробства в екологічно чистій місцевості: село Мельники Чигиринського району Черкаської області (Холодний Яр). Відправляємо партіями від 2 кг. Сторінка у фб: https://www.facebook.com/boroshnoihlib/ (Борошно і Хліб). Viber 502 - Показать номер -

20грн

Подробно
img
Ковбаса , шинка , бочок до вашого столу.
2020-04-16 - Еда и напитки- Тернополь
Доставка ковбасних та м'ясних виробів до вашого столу . Пропонуємо вам не виходячи з дому придбати ковбаси на любий смак . У нас ви знайдете різні види копченостей на дровах , варених ковбас , копченних делікатесів , сосисок, сердельок , тощо. Доставка в межах Тернополя від 300 грн. - безкоштовна! Замовлення можна зробити в телефонному режимі , у Viber , Telegram , WhatsApp та Messenger. (097) 884-81-88

100грн

Подробно
img
Салямі Піканте Салямі Мілано Салямі Наполі Мортаделла Салямі Феліно
2020-03-20 - Еда и напитки- Ивано-Франковск
Мортаделла з Фісташками та величезний асортимент Салямі для найвибагливішого покупця та інших м’ясних виробів та цікавої продукції з Іспанії, Італії, Польщі та Німетчини. Гуртові та роздрібні поставки по Україні. По решта асортименту дивитися інші оголошення автора. Пишіть Ваш номер Viber та з якого Ви міста для долучення в Групу та отримання Прайс Листа

139грн

Подробно
img
Паска Вегетарианская/Без Дрожжевая
2020-04-05 - Еда и напитки- Киев, Оболонский
Поставляем Паски на Дом - Вегетарианська , склад Борошно, кокосове масло, кокосове молоко, фруктоза, банан, родзинки, цукати, мікс горіхів, ванілін, сіль. Глазур-яблучний сік, цукрова пудра Ціна 250 г. - 169 грн 350 г. - 188 грн - Паска творожна запечена з курагою. Склад - Сир домашній кисломолочний, борошно, молоко, яйця, цукор, вершкове масло, ваніль, дріжжі, сіль, курага, цедра апельсину, цукрова пудра, сік лимону, цукат апельсину. Ціна 500 г. - 229 грн - Паска бездріжжова. Склад - Закваска, лимон, яйця, стевія, вершкове масло, вершки, борошно, білок яєчний, цукрова пудра, горіхи, цукати, ваніль, шоколад, марципан, барвник харчовий натуральний, кондитрська посипка. Ціна 250 г - 127 грн 500 г - 177 грн 750 г - 237 грн - Паска дріжжова. Склад - Дріжжі живі, яйця, цукор, вершкове масло, вершки, борошно, молоко, білок яєчний, цукрова пудра, горіхи, цукати, ром, ваніль, шоколад, марципан, барвник харчовий натуральний, кондитерська посипка. Ціна 250 г - 98 грн 500 г - 158 грн 750 г - 190 грн Тел для замовлення 932 - Показать номер - Доставка по Киеву - 50 грн. Від 900 грн безкоштовна Доставка Київська обл - 80 грн. Достака по Україні - Новою Поштою

98грн

Подробно
img
гречневая мука купить оптом Киев
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному ікондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питомуцінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінноюрисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка вньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те,що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютеновогопечива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтівдля виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаногоборошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується длявиготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці,макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварномувиробництві.044 400 12 55

грн

Подробно
img
Продаю пшеничне борошно вищого і першого сорту
2020-06-22 - Еда и напитки- Бровары
Борошно в мішках по 25 кг,ціна вказана за 1 мішок також борошно 1 сорту 50 кг мішок- ціна 450 грн

300грн

Подробно
img
Гречневая мука цена производителя
2020-04-05 - Еда и напитки- Киев и область
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

грн

Подробно
img
Борошно кормове
2020-05-25 - Еда и напитки- Чертков
Борошно пшеничне Чортківський комбінат хлібопродуктів Вищого гатунку в мішках по 50 кг. 10 мішків САМОВИВІЗ 986 - Показать номер -

100грн

Подробно
img
Борошно Вінниця смт. Десна КХП 2 гуртом та в роздріб
2020-05-20 - Еда и напитки- Ровно
Пропонуємо: Борошно пшеничне, в/г, 50 кг,25кг, 10кг, 5кг, 2кг та 1/г 50кг Вінницьке КХП 2 Борошно вищого ґатунку одержують з м'яких скловидних і напівскловидних сортів пшениці. Вміст сирої клейковини не менше ніж 28 %. Колір борошна білий або білий з кремовим відтінком. Борошно має високі хлібопекарські властивості, широко використовується у кондитерському виробництві. З борошна вищою ґатунку випікають вироби з дріжджового, бісквітною, шарового, заварного, пісочного тіста. Ми знаходимося на вулиці Князя Володимира, 112-а, м. Рівне. Можлива доставка по місту від 1 тони або самовивіз зі складу.

8 800грн

Подробно
img
рганічне нутове цільнозернове борошно (мука) змелене на кам'яних жор
2020-03-23 - Еда и напитки- Житомир
Нутове борошно ( нутова мука ) тонкого помелу виготовлене шляхом подрібнення нуту ( турецького або баранячого гороху) на млині з кам'яними жорнами. Завдяки спеціальній технології борошно правильно перетерте в результаті чого зберігаються волокна зерна - це як раз те, що корисно, а також покращує хлібопекарські властивості та якість виробу. В кінцевому підсумку це впливає на користь продукту для організму в цілому.Наше борошно ідеально підходить як для домашнього так і професійного використання в пекарнях. Нутове борошно має приємний горіховий смак, добре розкривається в хлібобулочних виробах, супах і соусах. З нього можна також робити млинці, котлети і паштети.Ми виготовляємо нутове борошно на замовлення. Фасування від 1 кілограм для роздрібу, також продаємо в мішках - 10кг.Замовлення приймаємо по номеру 967401413 Олег

43 грн.грн

Подробно
img
Макарони на перепелиних яйцях ОПТ
2018-05-29 - Еда и напитки- Житомир
Макаронні вироби з додаванням перепелиного яйця. Склад:борошно вишого гатунку,яйця перепелині(15%),вода питна.Натуральний продукт від виробника,смачно та корисно.

20грн

Подробно
img
Борошно вищий, перший, гатунок
2020-05-13 - Еда и напитки- Хуст
Продається борошно вищого, першого гатунку, фасовка 45 кг. Можлива доставка по області. За більш детальною інформацією телефонуйте або пишіть.

400грн

Подробно
img
Борошно(мука)
2020-03-18 - Еда и напитки- Умань
Борошно: Перший млин, Тальне, Херсон, Біла церква Опт, роздріб 50-400/420/430/470гр 25-200/210/215/240гр 10-100/100/100/110гр 5-50/50/50/55гр Доставка по місту 50гр!! Та по Україні 10гр/км

400грн

Подробно
img
Овсяная мука вівсяне борошно
2020-06-08 - Еда и напитки- Киев
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування.

грн

Подробно
img
овсяная мука вівсяне борошно
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування.

грн

Подробно
img
кукурузная мука купить Киев
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тихкраїнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воновикористовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно поганорозпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і дляприготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володієкорисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за всенеобхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі інавіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате наклітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячогохарчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такімікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж учималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується дляприготування багатьох дієтичних страв. 044 400 12 55

грн

Подробно
img
Італійське борошно капуто, мука caputo
2020-06-20 - Еда и напитки- Белый Камень
Італійське борошно Caputo тип помолу ,,00" Дане борошно широко використовується в ресторанному бізнесі для випічки піци та хліба а також в виготовленні пасти! Через високий вміст клейковини тісто виходить особливо еластичне та м'яке! Доставка по львові безкоштовно від 5 -ти мішків Доставка в інші міста здійснюється новою поштою,інтайм,делівері! Постійним та оптовим клієнтам великі знижки!

700грн

Подробно
img
Борошно житнє
2020-07-13 - Еда и напитки- Старуня
Продам борошно житнє Деталі уточняйте Ціна договірна

8грн

Подробно