img
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2021-06-15 - Еда и напитки- Повсеместно
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

1грн

Подробно
img
рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

1грн

Подробно
img
Борошно рисове мука рисовая
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, компанія «Діад» пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ,

9грн

Подробно
img
Рисове борошно у виробництві сметани, молочних десертів
2021-07-27 - Еда и напитки- Київ
Рисове борошно виробництва нашої компанії відзначається високими вологозв"язуючими властивостями і може застосовуватись як натуральний стабілізатор і згущувач при виробництві сира твердих і м"ягких сортів, плавлених сирів, йогуртів, сметани, згущеного молока. Так, наприклад, композиція продукт сирний плавлений має наступний склад: сири, масложирова продукція, рослинний білок, солі-плавники, вода питтєва. У технологів є можливість варіювати цими складниками і випускати різноманітні види сирних продуктів, наприклад, продукт сирний плавлений без наповнювача і з наповнювачем, продукт сирний плавлений копчений, продукт сирний плавлений пастоподібний, продукт сирний плавлений солодкий. Рисове борошно сприяє покращенню реологічних показників молоковмісних продуктів і є перспективною добавкою для виробництва молочної промисловості.ТОВ " Агроснаб " ТМ " Фільварок "

грн

Подробно
img
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковб
2021-07-13 - Еда и напитки- Повсеместно
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковбас і сосисок, яка поліпшує смак, консистенцію продуктів і до того ж замінює генетично модифіковані продукти. Певна річ, використовувати соєвий ізолят значно простіше і легше, зате рисове борошно належить до крохмалевмісної сировини, краще утримує вологу і жир, утворює гелі. Воно незамінне також при вигодовуванні двомісячних поросят і телят, оскільки сприяє гарному засвоюванню комбікормів, повноцінному розвитку тварин

1грн

Подробно
img
горохове борошно багате корисним білком
2021-07-02 - Еда и напитки- Повсеместно
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

1грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой МЕД
2021-10-26 - Еда и напитки- Львов
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор МЕД Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: меду Термостабільний! Дозування: 0.5 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12кг.

570грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой згущеное молоко вареное
2021-11-09 - Еда и напитки- Львов
Ціна вказана за 1 кг. Рідина Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Згущене молоко варене. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві згущеного молока, виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: згущеного молока. Термостабільний! Дозування: 0.5-3 кг на 1тону готової продукції.

1260грн

Подробно
img
гречане борошно гречневая мука
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

1грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой пряжене молоко\Топленое молоко
2021-10-26 - Еда и напитки- Львов
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Пряжене молоко\Топленое молоко. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві згущеного молока, виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: пряженого\топленого молока. Термостабільний! Дозування: 0.2-3 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

605грн

Подробно
img
харчовий ароматизатор РОМ
2022-01-11 - Еда и напитки- Львов
Концентрований харчовий ароматизатор РОМ. Виробництво – Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних та мясних продуктів, виробництві морозива, виробництві безалкогольних напоїв, жувальної гумки, листового чаю, виробництві слаймів, прикормки риби тощо Смак: характерний смаку рому. Термостабільний! Дозування: 1-2кг на 1тону готової продукції

745грн

Подробно
img
борошно оптом вiд виробника
2021-10-06 - Еда и напитки- Київ
БОРОШНО ВIД ВIТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИКА.борошно рисове цiльнозерновеборошно гречане цiльнозерновеборошно соеве текстурованеборошно соняшникове бiлковеборошно коноплянеборошно кунжутовеборошно амарантовеборошно гороховеборошно кукурудзяне термообробленеяблучний порошокгруша в порошкукорiандр молотий

17грн

Подробно
img
Ароматизатор Ваніль
2021-11-02 - Еда и напитки- Львов
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Ваніль. Виробництво – Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних та мясних продуктів, виробництві морозива, виробництві безалкогольних напоїв, жувальної гумки, листового чаю, виробництві слаймів, прикормки риби тощо Смак: характерний стручкам ванілі та має солодкувато-кремові нотки. Термостабільний! Дозування: 0.5-3кг на 1тону готової продукції. Рідина.

870грн

Подробно
img
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмі
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу кишківника і виведення холестерину з організму. Високі смакові властивості цього продукту дадуть змогу використовувати його в різних продуктах: хлібобулочних, молочних, ковбасних виробах, кондитерських, як білкову добавку до спортивного харчування. Високобілкове соняшникове борошно чудово розчиняється в молоці та кефірі, тому його можна використовувати при приготуванні білкового сиру, масла, молочних десертів тощо. Під час замішування хлібобулочних виробів ним можна замінити знежирене сухе молоко (до 50%). При цьому вміст білка в тісті збільшується. Це борошно краще абсорбує жир і має хороші емульсійні властивості.

1грн

Подробно
img
Борошно рису бурого нешліфованного жорнове, 1 кг
2021-07-25 - Еда и напитки- Дніпро
Борошно з бурого рису - унікальний за своїми властивостями продукт, що виготовляється методом подрібнення зерен бурого рису на жорнах. Вся цілющість рису залишається в борошні. Нешліфований рис володіє суцільними перевагами для здоров’я - зміцнення імунітету, налагодження роботи травної системи, підтримка здорових серця та мозку, боротьба з чужорідними клітинами в організмі. За смаковими якостями рисове борошно відрізняється горіховим смаком та екзотичним коричневим забарвленням.Борошно нешліфованого рису - хороша альтернатива борошна першого ґатунку, адже рисове містить в рази більше вітамінів, мінералів та білку. Борошно можна використовувати у поєднанні з іншими видами, та створювати унікальні страви. Про користь та унікальність борошна з бурого рису:- Насичене залізом - мінералом, який потрібен нам, щоб підтримувати кров здоровою та постачати кисень до наших клітин.- Високий вміст клітковини, яка потрібна для хорошої роботи травної системи.- Дуже низька калорійність, що підходить людям, які хочуть схуднути, не відмовляючись від випічки.- Багате джерело флавоноїдних фітонутрієнтів, які необхідні для захисту від ряду захворювань та підтримки здорового функціонування нашого мозку- Джерело рослинного білка (що є чудовою новиною для вегетаріанців та веганів!)- Абсолютна відсутність глютену - люди, які страждають на целіакію, можуть додавати рисове борошно у свій щоденний раціон, щоб задовольнити свою щоденну потребу в білку та клітковині.Найбільша унікальність - високий вміст антоціану, який надає продукту потужні антиоксидантні властивості, що допомагає зменшити хронічне запалення.Смакові властивостіБорошно має солодкуватий горіховий смак та найкраще підходить для приготування улюблених десертів та солодощів. Борошно можна поєднувати з іншими видами, або ж використовувати в чистому вигляді. Продукт підходить для панірування риби, м’яса, овочів. А також борошно - хороший загущувач для соусів та підливок. Рисове борошно можна використовувати, як повноцінний замінник пшеничного.Білки 7,5 г на 100 г продуктуЖири 2,68 г на 100 г продуктуВуглеводи 76 г на 100 г продуктуКалорійність 110 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінаріїТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

98грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой масло
2021-11-02 - Еда и напитки- Львов
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Масло. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві прикормки риби тощо Смак: вершкового масла. Термостабільний! Дозування: 0.2-0.8 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

655грн

Подробно
img
Харчовий ароматизатор Роза троянда
2022-01-11 - Еда и напитки- Львов
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований харчовий ароматизатор Роза\Троянда Виробництво – Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних та мясних продуктів, виробництві морозива, джемів, повидла, сиропів, наповнювачів, виробництві безалкогольних напоїв, жувальної гумки, листового чаю, виробництві слаймів, прикормки риби тощо Смак: характерний цвіту рози\троянди. Термостабільний! Дозування: 0.5-1кг на 1тону готової продукції. Рідина.

1115грн

Подробно
img
Борошно рису білого (басматі) жорнове, 1 кг
2021-07-25 - Еда и напитки- Дніпро
Біле рисове борошно отримують шляхом подрібнення цілих зерен сорту басматі, і застосовують для панірування, дитячого харчування і приготування кондитерських виробів. У рисовому борошні запікають м'ясо і рибу: воно надає страві ніжного молочного присмаку і забезпечує золотисту скоринку. Борошно - низькокалорійна, безглютенова альтернатива для створення нових рецептів.Рисове борошно - продукт з багатим вітамінним складом і не менш насиченим смаком. Оскільки борошно - це подрібнені зерна, продукт зберігає в собі всю користь сировини. Борошно послужить відмінною альтернативою пшеничного, тому що не містить в собі глютен, непереносимість якого досить поширене явище.Переваги рисового борошна:- Містить велику кількість корисної клітковини, яку наш організм потребує для ефективної роботи кишківника- Допомагає зберегти здорову функцію печінки - борошно містить холін, що займається транспортуванням холестерину в потрібні в організмі місця- Що стосується харчової цінності, то рисове борошно містить потрібні для нас мінерали, такі як тіамін, рибофлавін, ніацин і вітамін Е (фолієву кислоту)- Продукт насичений цинком, магнієм і залізом - найбільш важливими елементами для здоров'я серця і мозку- У складі борошна майже повністю відсутній жир, тому його корисно включати в дієту тим, хто страждає від недуг серцево-судинної системиКулінарне використання борошнаРисове борошно знадобиться для створення улюблених кулінарних страв. Його можна додавати в рецепти хліба, випічки, кексів, печива і тортів.Часто борошно використовують як згущувач для рідких страв, таких як підлива або соус. Також борошно добре підійде для панірування овочів, риби та м'яса, і для приготування домашньої локшини.Продукт можна використовувати в чистому вигляді, та в поєднанні з іншими видами борошна.Білки 2 г на 100 г продуктуЖири 0,5 г на 100 г продуктуВуглеводи 32 г на 100 г продуктуКалорійність 150 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінаріїТип упаковки паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

118грн

Подробно
img
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості
2021-08-02 - Еда и напитки- Київ
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості.: борошно рисове.борошно гречане. борошно вівсяне. борошно ячмінне. борошно соєве.молочний порошок. молочна сироватка суха. молоко сухе. молоко згущенез цукром. молоко згущене варене ( карамелізоване ). желатин харчовий.білок сухий яєчний. жовток сухий яєчний. жовток сухий яєчнийферментований. яєчний порошок.www.agrosnab-kiev.zakupka.comЦіна: договорная

грн

Подробно
img
соєве борошно у виробництві харчових продуктів
2021-06-15 - Еда и напитки- Повсеместно
Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.

1грн

Подробно
img
Борошно з висівкамиш
2020-11-03 - Еда и напитки- Львов, Сиховский
Для здорового харчування. Борошно для випічки хліба, хлібобулочних виробів, тощо Виводить шлаки з організму. Створює відчуття легкості у шлунку.

30грн

Подробно
img
Бараняча оболочка для мисливських ковбас
2021-11-14 - Еда и напитки- Долина
Натуральна бараняча оболонка для виробн. ковбасних виробів. Пучок - 91м. Дм.18-20,20-22

290грн

Подробно
img
Бараняча оболочка, струнянка, черева для мисливських ковбас
2021-11-17 - Еда и напитки- Долина
Натуральна бараняча оболонка для виробництва ковбасних виробів. Пучок - 91м. Дм.18-20,20-22 +38********85

250грн

Подробно
img
Борошно Пшеничне Від Виробника «Зернарі»
2021-06-16 - Еда и напитки- Кременчуг
Друзі, доброго вам здоров'я! Наші нові клієнти та домогосподині часто запитують: «Яка ж саме різниця між борошном «Вищий сорт» (фото багету на пачці) та «Select» (фото панетону)?» Різниця ,насправді, є і вона суттєва: Борошно «Вищий сорт» має вміст клейковини 27%. Це борошно добре підійде для приготування будь-яких кондитерських та хлібобулочних виробів. Борошно «Select» — має вміст клейковини 31%. Вироби з такого борошна мають більш пористу структуру, тому якнайкраще підійдуть для виробів зі здобного тіста, панетонів та круасанів Цікаво почути ваші кулінарні спостереження, щодо різниці між борошном «Вищий сорт» та «Select». Тож ,будь ласка, діліться з нами своїми смачними шедеврами . Для нас це найкращий комплімент.

13грн

Подробно
img
Борошно Пшеничне Від Виробника «Зернарі»
2021-03-27 - Еда и напитки- Кременчуг
Друзі, доброго вам здоров'я! Наші нові клієнти та домогосподині часто запитують: «Яка ж саме різниця між борошном «Вищий сорт» (фото багету на пачці) та «Select» (фото панетону)?» Різниця ,насправді, є і вона суттєва: Борошно «Вищий сорт» має вміст клейковини 27%. Це борошно добре підійде для приготування будь-яких кондитерських та хлібобулочних виробів. Борошно «Select» — має вміст клейковини 31%. Вироби з такого борошна мають більш пористу структуру, тому якнайкраще підійдуть для виробів зі здобного тіста, панетонів та круасанів Цікаво почути ваші кулінарні спостереження, щодо різниці між борошном «Вищий сорт» та «Select». Тож ,будь ласка, діліться з нами своїми смачними шедеврами . Для нас це найкращий комплімент.

13грн

Подробно
img
гречневая мука купить оптом Киев
2021-07-02 - Еда и напитки- Київ
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному ікондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питомуцінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінноюрисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка вньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те,що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютеновогопечива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтівдля виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаногоборошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується длявиготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці,макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварномувиробництві.044 400 12 55

грн

Подробно
img
Борошно пшеничне цільнозернове жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Пшеничне цільнозернове жорнове борошно - це цілісні зерна добірної пшениці, розмелені жорновим (кам'яним) способом перетирання зерна. Таке борошно зберігає всі компоненти зерна, закладені в нього природою. Цільнозернове пшеничне борошно призначене для приготування смачного і здорового хліба, домашньої випічки, макаронних і кулінарних виробів.Жорнове борошно містить у 4 рази більше мінеральних речовин (Mg, P, Fe, тощо), в 2,5 рази більше вітамінів (В1, В2, PP, тощо), в 24 рази (!) більше клітковини цільних злаків, ніж звичайне рафіноване борошно.Пшеничне жорнове борошно з цільного зерна характеризується, зокрема, високим вмістом клітковини, фосфору, магнію, є джерелом заліза і білка. Вживання в їжу виробів з такого борошна здатне поповнити дефіцит багатьох життєво необхідних нашому організму речовин. Пшеницю, з якої змелено борошно, вирощує господарство, яке не застосовує хімічних добрив і гербіцидів.Наше борошно свіжозмелене - ми мелемо його спеціально на замовлення і зберігаємо перед продажем не більше доби.Властивості:- містить вітаміни В1, В2, D, E, K, PP і багато корисних мінеральних речовин (натрій, магній, калій, сірку, залізо, кальцій),- для виготовлення хліба, булочок, тістечок, печива, соусів та інших кулінарних виробів.Білки 9.2 г на 100 г продуктуЖири 1.1 г на 100 г продуктуВуглеводи 69.2 г на 100 г продуктуКалорійність 330 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - випічкаТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) власне виробництвоКраїна виробник УкраЇна

40грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой абрикос
2021-10-26 - Еда и напитки- Львов
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Абрикос. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві джемів, повидла, сиропів, конфітюр, виробництві морозива, карамелі, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: виражений смак і аромат спілого плоду абрикоса, солодкий з легкою кислинкою і квітковою ноткою. Термостабільний! Дозування: 0.5кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

805грн

Подробно
img
Ковбасні вироби, середній ціновий сегмент.
2021-07-25 - Еда и напитки- Винница
Запрошуємо до співпраці дистрибуційні компанії, гуртових покупців ковбасних виробів в м. Вінниця і області. Наш асортимент ( від 37,00 грн. до 199,00 грн/ 1 кг.) задовільнить потреби споживачів і дозволить Вам отримувати стабільний дохід. На всі питання відповім по телефону в робочій час з 9-18 або по смс через сайт!

37грн

Подробно
img
Рисове вино Японія Rice Wine
2021-01-22 - Еда и напитки- Львов, Сиховский
Презент з Японії Легендарне рисове вино. Поціновувачі знають.

1 000грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой вишня
2021-10-26 - Еда и напитки- Львов
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Вишня. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві джемів, повидла, сиропів, конфітюр, виробництві морозива, карамелі, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо. Смак: виражений смак і аромат стиглої ягоди Вишні. Ароматизатор є в в кольорі (зі смаком кісточки і легкою пряною ноткою) і без кольору (насичений смак і аромат мякоті Вишні). Термостабільний! Дозування: 0.5кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

675грн

Подробно
img
Охолодження м'яса ковбасних виробів, заморозка сировини зберігання
2021-08-02 - Еда и напитки- Горохів
Камери промислові холодильні для охолодження, заморозки, зберігання свіжого м'яса, сировини, кур та інших м'ясих виробівПідбір обладнання для зовнішнього блоку на компресорах: Bitzer, frascold, copeland, bockМонтаж, утеплення під ключ камер заморозки та зберігання

59 385грн

Подробно
img
Борошно пшеничне вищого гатунку 50 кг Вінницьке борошно
2020-08-18 - Еда и напитки- Тячев
Ціна: 599.9 грн Тип: борошно Бренд: Вінницьке борошно Маса: 50 кг Упаковка: поліпропіленовий мішок Країна-виробник: Україна...

599грн

Подробно
img
Безглютенава,дієтична, корисна випічка
2020-10-23 - Еда и напитки- Львов, Галицкий
Випікаю корисну і дієтичну продукцію. Цільнозерновий хліб, хлібці,кабачкові кексики або солодкі протеїнові,солений сирний чи солодкий вівсяний кекс, шарлотка або наполен, а також брауні. Все це корисне смачне і не шкідливе . Борошно використовую рисове, кукурудзяне, вівсяне, гречане, цільнозернове і підсолоддувач замість цукру

100грн

Подробно
img
Борошно житнє цільнозернове жернове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Органічне житнє борошно є результатом помелу жита жорновим способом. Житнє борошно надає хлібобулочним виробам неперевершеного характерного аромату. У поєднанні з іншими видами борошна дає виробам легкість.Ми рекомендуємо використовувати житнє борошно для випічки темного житнього хліба та інших видів хліба, випічки тістечок, печива, піци, виготовлення макаронних виробів і приготування закваски. Ми поставляємо тільки свіжі продукти, тобто, мелемо борошно на замовлення. Жито, призначене для борошна, вирощено в господарстві, яке працює за принципами органічного землеробства.Властивості:- містить амінокислоти, жирні кислоти, цукор, вітаміни A, B, E, PP, залізо, кальцій і калій;- вироби з житнього борошна рекомендуються при хворобах серця, атеросклерозі."Щойно змелено"Знак "ЩОЙНО ЗМЕЛЕНО" свідчить про те, що продукти готуються в день замовлення. Такі продукти мають короткий термін зберігання (як правило, до 30-ти днів) і готуються спеціально на замовлення. Це стосується сиродавленних рослинних олій, які виготовляються методом холодного віджиму без термічної обробки та рафінації, жорнового цільнозернового борошна, пластівців і круп зі злакових культур. З огляду на той факт, що зерно або насіння після переробки зберігає свої живі властивості всього протягом 30-ти днів, і при виробництві не використовуються будь-які консерванти для продовження терміну зберігання, ми рекомендуємо вживати ці продукти в 30-ти денний термін.Білки 5.6 г на 100 г продуктуЖири 1.3 г на 100 г продуктуВуглеводи 70.2 г на 100 г продуктуКалорійність 311 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - випічкаТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) власне виробництвоКраїна виробник УкраЇна

62грн

Подробно
img
Борошно соєве жорнове, 1 кг
2021-06-27 - Еда и напитки- Дніпро
Соєве борошно - це багате джерело білку рослинного походження та вітамінів. Цей продукт дуже поширений серед сироїдів і вегетаріанців. Додавання соєвого борошна до хлібобулочних та кондитерських виробів зменшує їх калорійність та дозволяє додати страви у корисний раціон.Соєве борошно має дуже широке поле використання - як альтернативу пшеничному борошну, загущувач та навіть замінник яєць.Соя - одна з найпоживніших олійних бобових рослин. Продукт швидко засвоюється та насичує організм потрібними речовинами. Соєве борошно виготовляється методом знежирення сої (тому що вона містить багато олії) та її перетирання на спеціальних жорнах для виготовлення борошна. Корисні властивості:- містить велику кількість білків;- зміцнює кості завдяки вмісту кальцію;- запобігає остеопорозу;- прискорює процес позбавлення від зайвої ваги;- підходить для виготовлення білкових харчових продуктів.Головна перевага сої - високий вміст рослинного білка, що чинить позитивний вплив на стан імунної системи. Соєве борошно також містить лецитин, що підтримує міцність тканин і органів. Вітамін К покращує згортання крові та регулює кістковий обмін.Використання соєвого борошнаБорошно не має виразного смаку та запаху, саме тому як інгредієнт підійде до будь-яких страв. Зазвичай його використовують в суміші з іншими видами борошна, для панірування або загущування. А також, ті, хто не вживає білків тваринного походження, декількома ложками соєвого борошна можуть сміливо замінити яйця. Нейтральний аромат соєвого борошна дозволяє реалізувати справжній смак страв. Готуйте з користю!Білки 49,8 г на 100 г продуктуЖири 15 г на 100 г продуктуВуглеводи 21,7 г на 100 г продуктуКалорійність 291 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінаріїТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

124грн

Подробно
img
Борошно пшениці чорнобрової жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Борошно чорнобрової пшениці «Земледар» отримують методом жорнової обробки цільних зерен пшениці (з оболонками). Завдяки повільному перемелюванню без нагріву в борошні зберігається максимум корисних речовин та волокон. Продукт має високу енергетичну цінність та містить в собі важливі для функціонування організму речовини. Борошно підійде для випічки, як в чистому вигляді, так і в поєднанні з іншими видами борошна.Борошно зберігає в собі всі поживні речовини, тому що жорнові камені не нагрівають сировину. Борошно можна використовувати для випікання хліба, приготування різних кондитерських виробів та випічки.Чорноброва пшениця дещо відрізняється від звичайної. Сорт чорнобрової пшениці з’явився завдяки схрещуванню двох культур: чернозерної пшениці та пирію, що відомий в народній медицині. Цей сорт особливий підвищеним вмістом легкорозчинних білків, антиоксидантів, вітамінів та мінералів. Цільнозернове борошно дуже корисне, адже всі найцінніші вітаміни та мікроелементи зерна цього сорту сконцентровані саме в оболонці та зародку зерна. Якщо порівнювати склад звичайної та чорнобрової пшениці, то остання має поліпшену харчову цінність. Продукт містить в собі більшу кількість вітамінів, а також фосфор, кальцій, залізо, цинк. Чорноброва пшениця має мінімальний вміст глютену, тому підійде для людей, які страждають від целіакії. Цільнозернове пшеничне борошно призначене для приготування смачного і здорового хліба, домашньої випічки, макаронних і кулінарних виробів.Властивості:- виводить шлаки та токсини з організму, й позитивно впливає на стан шкіри- підходить для виготовлення хліба, булочок, тістечок, печива, соусів та інших кулінарних виробів.Білки 12.6 г на 100 г продуктуЖири 1,54 г на 100 г продуктуВуглеводи 71,18 г на 100 г продуктуКалорійність 327 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - кулінаріяТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) еко-господарствоКраїна виробник УкраЇна

58грн

Подробно
img
Харчовий ароматизатор Лимонад
2021-07-25 - Еда и напитки- Львов
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований  харчовий ароматизатор Лимонад. Виробництво – Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві морозива,  виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв,  виробництві слаймів тощо Дозування: 0.25 на 1 тону готової продукції. Рідина. Придбати можна в упаковці 10 кг

611грн

Подробно
img
Борошно цільнозернове
2021-07-30 - Еда и напитки- Сокольники
Борошно цільнозернове пшеничне та житнє (обдирне та обойне). Найвища якість. В наявності пшениця та жито тонкого та грубого помолу Регулярне вживання виробів з цільнозернового борошна повністю поповнює запас мінералів і вітамінів в організмі, а також позбавляє від багатьох захворювань (ожиріння, цукровий діабет, розлад кишечника, атеросклероз та ін). Можлива фасовка в пакети 5кг, 10кг, 25кг, 50кг. Роздрібна та оптова торгівля. Знижки на продукцію залежать від обсягу замовлення. Можлива доставка оптових партій у Львівській області. Відправляємо у будь-який куточок України)

15грн

Подробно
img
Холодильник для м'яса ковбаси Тернопіль, Луцьк, Рівне та області
2021-07-01 - Еда и напитки- Ковель
Холодильник для м'яса, ковбасних виробів із збірно розбірних сендвіч панелей, холодильне обладнання, запчастини.Професійні послуги монтажу холодильних, морозильних камер під ключ, в тому числі:1. Підбір, розрахунок і доставка холодильного обладнання;2. Монтаж холодильного обладнання;3. Розрахунок і будівництво холодильних камер, камер шокової заморозки;4. Сервісне гарантійне обслуговуванняФорма оплати: готівка/безготівка.Залишилися питання, Телефонуйте і ми дамо відповідь на них.

2 799грн

Подробно
img
Кукурудзяне борошно цільнозернове
2021-08-21 - Еда и напитки- Ромни
Кукурудзяне борошно цільнозернове. Ціна : 5 кг - 75 грн. 10 кг - 140 грн. 25 кг - 325 грн. 50 кг - 600 грн. Кукурудзяне борошно – результат подрібнення кукурудзяних зерен. Саме тому цей вид борошна виділяється жовтим кольором. Подібно кукурудзі, борошно має дещо солодкий смак. Його можна використовувати на додаток до пшеничного або замість нього в хлібі, млинцях, вафлях та випічці. Однак оскільки кукурудзяне борошно не містить глютену, тому вироби з нього будуть більш щільними та розсипчастими

12грн

Подробно
img
Борошно тм "Альбінос"
2021-04-11 - Еда и напитки- Коломыя
Продам з доставкою борошно тм. "Альбінос" . В.г. ; 1.г.; 2.г.; житнє борошно та висівку. Ціни уточнюйте!!!

11грн

Подробно
img
Без глютена (смеси). Безглютенові суміші (борошно)
2020-08-20 - Еда и напитки- Боярка
Пропонуємо сухі суміші, безглютенові, для виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів, також вареників та пельменів. Запрошуємо до співробітництва підприємства. Ціни та каталог відправлю Е-мейлом за запитом. Чекаємо на Ваші замовлення.

73грн

Подробно
img
Борошно кмину чорного жорнове, 1 кг
2021-07-25 - Еда и напитки- Дніпро
Борошно з насіння чорного кмину - унікальний продукт, який зберігає корисні властивості насіння. Чорний кмин зміцнює імунітет, бореться з дисфункцією печінки та покращує стан нервової системи. Борошно має насичений особливий смак, який додасть повсякденним стравам цікавинки.Борошно виготовляють зі знежиреного насіння чорного кмину, яке розмелюють на спеціальних жорнах. Продукт - джерело корисних речовин, мононенасичених жирних кислот, вітамінів А, групи В (B1, B2, B3, B6, B9), Е, та мікро- і макроелементів. Насіння кмину складається на 44% з вуглеводів, на 22% і 18% – з жирів і білків, на 10% – з клітковини.Корисні властивості чорного кмину:- зміцнює імунітет;- стабілізує роботу травної системи;- очищає організм від токсинів і шлаків;- нормалізує рівень цукру в крові;- сприяє зниженню маси;- відновлює гормональний фон;- покращує еластичність і колір шкіри;- стимулює роботу мозку.Чорний кмин має здатність відновлювати імунітет, позбавляти від втоми і має властивості антидепресанту. Борошно можна використовувати, як природний сорбент, що сприятиме очищенню організму та правильній роботі ШКТ.Використання борошнаБорошно ідеально підійде для тих, хто бажає позбутися зайвих кілограмів. Продукт зробить випічку менш калорійною та більш корисною. Борошно смачно компонується з м’ясом та рибою (як панірування). Застосовувати борошно можна в чистому вигляді, а також в поєднанні з іншими видами борошна. Додавайте продукт до солоної випічки та використовуйте, як загущувач.Білки 17.81 г на 100 г продуктуЖири 14.27 г на 100 г продуктуВуглеводи 15 г на 100 г продуктуКалорійність 329 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінаріїТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

74грн

Подробно
img
Борошно пшениці білявої жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Цілозернове борошно – це розмелені на жорнах зерна сорту білявої пшениці. Даний продукт підходить для приготування хліба, випічки, перших та основних страв. Від звичайної пшениці білява відрізняється своїм надзвичайно світлим кольором та м’якістю. Вироби матимуть пухку консистенцію, та зберігають в собі закладену природою користь цільного зерна.Головна відмінність жорнового борошна від рафінованого – багатий вміст мінеральних речовин, клітковини цільних злаків та вітамінів. Секрет в тому, що саме в оболонці зосереджено 80% користі.Вживання в раціоні виробів з такого борошна не впливає на фігуру, не затримує перистальтику, а навпаки, пришвидшує обмін речовин та поповнює дефіцит багатьох життєво необхідних речовин. Борошно на вигляд нагадує продукт вищого ґатунку, проте має в декілька разів більшу поживну цінність. Смак такої випічки майже не відрізнятиметься від виробів з рафінованого борошна, проте вони швидше перетравляться та наповнять енергією. Ми звикли чути, що вживати хліб та випічку некорисно, проте це не стосується цільнозернового борошна. Готуйте з користю!Властивості:- очищає організм від токсинів- сприяє правильній роботі ШКТ- містить велику кількість поживних речовин і білка- допомагає контролювати рівень цукру та холестерину в крові- підходить для виготовлення хліба, булочок, тістечок, печива, соусів та інших кулінарних виробів.Білки 13 г на 100 г продуктуЖири 2,2 г на 100 г продуктуВуглеводи 59,5 г на 100 г продуктуКалорійність 305Ккал на 100 г продуктуЗастосування - КулінаріяТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) Власне виробництвоКраїна виробник Україна

58грн

Подробно
img
Борошно "Зернарі", крупи хлоп'я, макарони
2021-08-11 - Еда и напитки- Умань
Вся продукція фірми "ЗЕРНАРІ" Борошно В/С борошно покращене Борошно житнє Крупи Пластівці Макарони Набори для приготування піц, блінчиків, кексів Вся продукція з документами та сертифікатами! Продукція вищої якості за доступними цінами! Знаходимось: м. Умань вул, Каштанова 24 Відправка почтою виконується при повній оплаті товару!!!!

12грн

Подробно
img
Борошно Мука Крупи
2021-06-06 - Еда и напитки- Славута
Борошно пшеничне вищого гатунку Борошно пшеничне першого гатунку Доставка по всій Україні

9грн

Подробно
img
Борошно житнє та цільнознрнове
2021-02-19 - Еда и напитки- Умань
Борошно житнє 2020р врожаю В наявності є фасовка 45кг, 5кг та 2кг!Опт 7,40 Цільнозернове борошно 9гр/кг Знаходимось: м, Умань Каштанова 24 971 - Показать номер - Рома 967 - Показать номер - Леся

8грн

Подробно
img
Борошно пшеничне цільнозернове 5 кг. 10 кг. 25 кг. 50 кг.
2021-07-20 - Еда и напитки- Ромни
Борошно пшеничне цільнозернове. Ціна :5 кг - 75 грн.10 кг - 130 грн.25 кг - 325 грн.50 кг - 625 грн. Пшеничне цільнозернове борошно отримане шляхом помелу цілісного зерна пшениці, зберігши при цьому всі корисні вітаміни та мінерали, що містяться в зерні.

13грн

Подробно
img
Сервелат пшеничный, Vegetus, 350г.
2021-12-07 - Еда и напитки- Кременчуг
Склад: вода, сейтан (вода, пшеничний білок), олія кокосова, білок гороховий, білок картопляний, крохмаль кукурудзяний, спеції та екстракти спецій (чорний перець, білий перець, коріандр, мускатний горіх), загущувач (карагенан, борошно з насіння льону, волокна цитрусові), гідролізований рослинний білок, сіль, барвник натуральний (ферментований рис). Натуральне копчення на буковій та вільховій трісці. Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: 221,4ккал/(933,7 кДж), Жири 5,8 (г), з них насичені 4,2 (г), Вуглеводи 11,9 (г), з них цукри 1,6 (г), Білки 30,4 (г), Сіль 1,9 (г). Термін зберігання 21 доба

125грн

Подробно