img
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

грн

Подробно
img
рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
Рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев и область
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
Рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2020-04-05 - Еда и напитки- Киев и область
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
Борошно рисове. натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
2018-06-02 - Еда и напитки- г. Киев
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ компанія «Еко-Фудз»

грн

Подробно
img
Борошно рисове мука рисовая
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, компанія «Діад» пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ,

грн

Подробно
img
Боршно рисове для м’ясної та м'ясопереробної галузі.
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев и область
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, компанія «Діад» пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду.

грн

Подробно
img
Боршно рисове мука рисовая
2019-09-24 - Еда и напитки- Киев и область
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, наша компанія пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ, 050 387 58 58

22грн

Подробно
img
Рисове борошно у виробництві сметани, молочних десертів
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
Рисове борошно виробництва нашої компанії відзначається високими вологозв"язуючими властивостями і може застосовуватись як натуральний стабілізатор і згущувач при виробництві сира твердих і м"ягких сортів, плавлених сирів, йогуртів, сметани, згущеного молока. Так, наприклад, композиція продукт сирний плавлений має наступний склад: сири, масложирова продукція, рослинний білок, солі-плавники, вода питтєва. У технологів є можливість варіювати цими складниками і випускати різноманітні види сирних продуктів, наприклад, продукт сирний плавлений без наповнювача і з наповнювачем, продукт сирний плавлений копчений, продукт сирний плавлений пастоподібний, продукт сирний плавлений солодкий. Рисове борошно сприяє покращенню реологічних показників молоковмісних продуктів і є перспективною добавкою для виробництва молочної промисловості.ТОВ " Агроснаб " ТМ " Фільварок "

грн

Подробно
img
Мука Гречана Мука Кукурузяна Мука Рисова
2020-03-25 - Еда и напитки- Киев, Оболонский
Пропоную до уваги Муку. Залишки на складах. Доставка по Києву - БЕЗКОШТОВНА Доставка пригород- обсуждаем Борошно гречане по 25 кг. - 49.96 гр./за 1 кг. Борошно кукурузяне по 45 кг. -19.96 гр./за 1 кг. Борошно Білоцерківське КХП по 50 кг В/Г - 19.9 гр./за 1 кг. Борошно Вінницький КХП 2 по 25 кг. В/Г - 19.9 гр./ за 1 кг. Борошно Вінницький КХП 2 по 50 кг. В/Г - 19.6 гр./ за 1 кг. Борошно Диканське по 25 кг. В/Г - 18.88 гр./ за 1 кг. Борошно Диканське по 50 кг. В/Г - 18.6 гр./ за 1 кг. Борошно рисове по 25 кг. - 29.98 гр./ за 1 кг. Борошно Т.М. Кухарський Арсенал по 50 кг. В/Г - 18.4 гр./за 1 кг.

50грн

Подробно
img
Горохове борошно ціна оптова
2020-04-17 - Еда и напитки- Киев
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

3,062грн

Подробно
img
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковб
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковбас і сосисок, яка поліпшує смак, консистенцію продуктів і до того ж замінює генетично модифіковані продукти. Певна річ, використовувати соєвий ізолят значно простіше і легше, зате рисове борошно належить до крохмалевмісної сировини, краще утримує вологу і жир, утворює гелі. Воно незамінне також при вигодовуванні двомісячних поросят і телят, оскільки сприяє гарному засвоюванню комбікормів, повноцінному розвитку тварин

грн

Подробно
img
горохове борошно багате корисним білком
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

грн

Подробно
img
Горохове борошно багате корисним білком
2018-08-14 - Еда и напитки- Киев
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой МЕД
2020-06-14 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор МЕД Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: меду Термостабільний! Дозування: 0.5 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

450грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой МЕД
2020-06-23 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор МЕД Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: меду Термостабільний! Дозування: 0.5 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12кг.

450грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой МЕД
2020-06-30 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор МЕД Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: меду Термостабільний! Дозування: 0.5 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12кг.

500грн

Подробно
img
соєве борошно для ковбасних виробів, консерв і напівфабрикатів
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
?Знежирене термічно оброблене соєве борошно компанії "Агроснаб.", компанія виробляє соєве борошно на сучасному обладанні, пропонуючи борошно класу "екстра". При гідратації звя`зує 3,5 частин води. Рекомендуємо зстосовувати соєве борошно у приготуванні паштетів, варених ковбас, сосисок, фаршу, консерв і напівфабрикатів, що дає змогу: підвищитти стабільність фаршоврї емульсії завдяки вмісту в борошні лецитину, знизити втрати сировини при термічній обробці, поліпшити соковитість продуктів, знизити жирність м`ясного фаршу, завдяки антиокислювальним властивостям соєвого борошна поліпшити збереження продукту, знизити собівартість готової продукції. ТОВ " Агроснаб". 099 373 00 69 044 400 12 55

грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой кокос
2020-06-14 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Кокос. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, виробництві морозива, карамелі, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: кокоса. Термостабільний! Дозування: 0.5-1 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

430грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой кокос
2020-06-23 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Кокос. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, виробництві морозива, карамелі, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: кокоса. Термостабільний! Дозування: 0.5-1 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

430грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой кокос
2020-07-07 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Кокос. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, виробництві морозива, карамелі, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: кокоса. Термостабільний! Дозування: 0.5-1 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

475грн

Подробно
img
гречане борошно. (гречневая мука) .
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

грн

Подробно
img
гречане борошно гречневая мука
2020-03-10 - Еда и напитки- Повсеместно
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

1грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой згущеное молоко вареное
2020-06-18 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Згущене молоко варене. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві згущеного молока, виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: згущеного молока. Термостабільний! Дозування: 0.5-3 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

510грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой згущеное молоко вареное
2020-07-23 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Згущене молоко варене. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві згущеного молока, виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: згущеного молока. Термостабільний! Дозування: 0.5-3 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

560грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой згущеное молоко вареное
2020-06-25 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Згущене молоко варене. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві згущеного молока, виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: згущеного молока. Термостабільний! Дозування: 0.5-3 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

510грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой пряжене молоко\Топленое молоко
2020-06-14 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Пряжене молоко\Топленое молоко. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві згущеного молока, виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: пряженого\топленого молока. Термостабільний! Дозування: 0.2-3 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

480грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой пряжене молоко\Топленое молоко
2020-06-23 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Пряжене молоко\Топленое молоко. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві згущеного молока, виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: пряженого\топленого молока. Термостабільний! Дозування: 0.2-3 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

480грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой пряжене молоко\Топленое молоко
2020-07-07 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Пряжене молоко\Топленое молоко. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві згущеного молока, виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: пряженого\топленого молока. Термостабільний! Дозування: 0.2-3 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

525грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой згущеное молоко вареное
2020-05-19 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Згущене молоко варене. Виробництво D?HLER - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві згущеного молока, виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві морозива, карамелі, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: згущеного молока. Термостабільний! Дозування: 0.5-3 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл. Додайте яскравих смакових переживань з допомогою ароматизаторів D?HLER.

510грн

Подробно
img
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмі
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу кишківника і виведення холестерину з організму. Високі смакові властивості цього продукту дадуть змогу використовувати його в різних продуктах: хлібобулочних, молочних, ковбасних виробах, кондитерських, як білкову добавку до спортивного харчування. Високобілкове соняшникове борошно чудово розчиняється в молоці та кефірі, тому його можна використовувати при приготуванні білкового сиру, масла, молочних десертів тощо. Під час замішування хлібобулочних виробів ним можна замінити знежирене сухе молоко (до 50%). При цьому вміст білка в тісті збільшується. Це борошно краще абсорбує жир і має хороші емульсійні властивості.

грн

Подробно
img
Гречневая мука цена производителя
2020-04-05 - Еда и напитки- Киев и область
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

грн

Подробно
img
    Функціональні комплексні суміші для виробництва мясних та ковбасних виробів.  (продам)
2018-05-29 - Еда и напитки- Луцк
Функціональні комплексні суміші для виробництва мясних та ковбасних виробів.

грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой ваниль
2020-06-18 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Ваніль. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних та мясних продуктів, виробництві морозива, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, листового чаю, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, рідин для електронних сигарет, прикормки риби тощо Смак: характерний стручкам ванілі та має солодкувато-кремові нотки. Термостабільний! Дозування: 0.5-3кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

610грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой ваниль
2020-07-02 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Ваніль. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних та мясних продуктів, виробництві морозива, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, листового чаю, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, рідин для електронних сигарет, прикормки риби тощо Смак: характерний стручкам ванілі та має солодкувато-кремові нотки. Термостабільний! Дозування: 0.5-3кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

670грн

Подробно
img
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості.: борошно рисове.борошно гречане. борошно вівсяне. борошно ячмінне. борошно соєве.молочний порошок. молочна сироватка суха. молоко сухе. молоко згущенез цукром. молоко згущене варене ( карамелізоване ). желатин харчовий.білок сухий яєчний. жовток сухий яєчний. жовток сухий яєчнийферментований. яєчний порошок.www.agrosnab-kiev.zakupka.comЦіна: договорная

грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой масло
2020-06-14 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Масло. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві прикормки риби тощо Смак: вершкового масла. Термостабільний! Дозування: 0.2-0.8 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

515грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой масло
2020-06-23 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Масло. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві прикормки риби тощо Смак: вершкового масла. Термостабільний! Дозування: 0.2-0.8 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

515грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой масло
2020-06-30 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Масло. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві виробництві кондитерських та хлібо-булочних виробів, молочних продуктів, виробництві прикормки риби тощо Смак: вершкового масла. Термостабільний! Дозування: 0.2-0.8 кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

570грн

Подробно
img
соєве борошно у виробництві харчових продуктів
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.

грн

Подробно
img
Ковбасні вироби
2018-05-29 - Еда и напитки- Ровно и область
Пропонуємо Вам один з найбільш широких ассортиментів ковбас, ковбасних виробів у м.Рівне Тучинські ковбаси, М'ясний дім Три Копці

грн

Подробно
img
Пропоную роботу
2020-04-10 - Еда и напитки- Белая Церковь
запрошуємо на роботу формувальника ковбасних виробів і засолювача м'ясопродуктів

10 000 грн.грн

Подробно
img
гречневая мука купить оптом Киев
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному ікондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питомуцінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінноюрисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка вньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те,що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютеновогопечива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтівдля виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаногоборошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується длявиготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці,макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварномувиробництві.044 400 12 55

грн

Подробно
img
Борошно Вінниця смт. Десна КХП 2 гуртом та в роздріб
2020-05-20 - Еда и напитки- Ровно
Пропонуємо: Борошно пшеничне, в/г, 50 кг,25кг, 10кг, 5кг, 2кг та 1/г 50кг Вінницьке КХП 2 Борошно вищого ґатунку одержують з м'яких скловидних і напівскловидних сортів пшениці. Вміст сирої клейковини не менше ніж 28 %. Колір борошна білий або білий з кремовим відтінком. Борошно має високі хлібопекарські властивості, широко використовується у кондитерському виробництві. З борошна вищою ґатунку випікають вироби з дріжджового, бісквітною, шарового, заварного, пісочного тіста. Ми знаходимося на вулиці Князя Володимира, 112-а, м. Рівне. Можлива доставка по місту від 1 тони або самовивіз зі складу.

8 800грн

Подробно
img
Борошно волоських горіхів – натуральний інгредієнт для якісних продуктів харчування
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев
Сучасний ринок характеризується жорсткою конкуренцією. Тому виробникам харчових продуктів необхідно постійно проводити критичний аналіз і удосконалювати якість виробленої продукції. Для успішного випуску та реалізації продукції підприємство повинно розробляти новий асортимент виробів з оригінальними органолептичними показниками, при цьому використовуючи нові види сировини, які підвищують їх харчову та біологічну цінність. Тому, на ринку харчових продуктів з»являється все більше нових підприємств, що стараються здивувати вимогливого покупця новими видами продукції. Наше підприємство під ТМ «Фільварок» пропонує на ринок харчових інгредієнтів України такі інгредієнти, як борошно волоського горіха та борошно волоського горіха з ароматом фундука. Україна за підсумками минулого року увійшла в п»ятірку передових країн –виробників волоського горіха. Про це свідчать стабільні об»єми експорту. Ми маємо всі можливості використовувати цей цінний продукт в нашій країні для виробництва високоякісних харчових продуктів. Борошно волоського горіха – це діетичне борошоно, содержить вітаміни, мінерали, рослинні білки. Дуже цінна складова борошна волоського горіха – клітковина, ліцитин, до тогож воно є безглютенове, що дозволяє використовувати цей продукт в лікувально-профілактичних продуктах харчування і інших галузях виробництва харчування. Так, наприклад, борошно волоських горіхів можна використовувати в виробництві хлібо-булочних і кондитерських виробах (10%-15% від пшеничного борошна). Випечка з додаванням борошна волоського горіха довго не черствіє. Але не тільки застовується у випічці, а й в виробництві кондитерських начинок; виробництві цукерок, печива, тортів, майонезних соусів, харчових концентратів, в плодово-овочевому і консервному виробництві. Борошно волоського горіха підкреслить смак любого продукта. Також це борошно можна використовувати в косметичній галузі в якості основи для скрабів та масок (як натуральний інгредієнт). Багато чого корисного та смачного, а головне - здатного задовільнити любі запити покупця, можна зробити з борошна волоського горіха виключно натурального інгредінта, що випускається нашою компанією по ТУ У 10.8-39319344-004:2016.

грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой абрикос
2020-06-18 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Абрикос. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві джемів, повидла, сиропів, конфітюр, виробництві морозива, карамелі, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: виражений смак і аромат спілого плоду абрикоса, солодкий з легкою кислинкою і квітковою ноткою. Термостабільний! Дозування: 0.5кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

620грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой абрикос
2020-07-23 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Абрикос. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві джемів, повидла, сиропів, конфітюр, виробництві морозива, карамелі, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: виражений смак і аромат спілого плоду абрикоса, солодкий з легкою кислинкою і квітковою ноткою. Термостабільний! Дозування: 0.5кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

680грн

Подробно
img
ароматизатор пищевой абрикос
2020-06-25 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Ціна вказана за 1 кг. Рідина. Концентрований натуральний харчовий ароматизатор Абрикос. Виробництво - Німеччина. Продукт сертифікований! Використовується у виробництві джемів, повидла, сиропів, конфітюр, виробництві морозива, карамелі, виробництві алкогольних та безалкогольних напоїв, жувальної гумки, виробництві слаймів, виробництві тютюну для кальяну, виробництві рідин для електронних сигарет, виробництві прикормки риби тощо Смак: виражений смак і аромат спілого плоду абрикоса, солодкий з легкою кислинкою і квітковою ноткою. Термостабільний! Дозування: 0.5кг на 1тону готової продукції. Придбати можна в упаковці 12л\1л\100мл.

620грн

Подробно
img
Борошно пшеничне вищого гатунку 50 кг Вінницьке борошно
2020-08-18 - Еда и напитки- Тячев
Ціна: 599.9 грн Тип: борошно Бренд: Вінницьке борошно Маса: 50 кг Упаковка: поліпропіленовий мішок Країна-виробник: Україна...

599грн

Подробно
img
Сухий яєчний білок. (альбумін швидкорозчинний).
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев
Високоякісний сухий яєчний білок пастеризований виробництва компанії PULVIVER (Бельгія) рекомендується для використання в кондитерській промисловості у виробництві тортів і тістечок, цукерок, пастили. Сухий яєчний білок PULVIVER застосовується у виробництві випечених білково-сбивних, повітряних напивфабрикатів, оздоблювальних напівфабрикатів для тортів і тістечок, бізе, пастильної групи виробів, цукерок зі збивними корпусами.

грн

Подробно