img
питатель шлюзовый роторний живильник шлюзовий затвор
2023-01-14 - Еда и напитки- Бар
*** Buгoтoвлeння пiд зaмoвлeння oблaднaння з нepжaвiючoї cтaлi *** шлюзовый питатель из нержавеющей стали диаметр ротора – 140 мм привод - NMRV050/0.55 /380 изготовления - aisi 304 загрузочного окна – 150 мм диаметр выгрузочного окна – 150 мм пропустительная способность 0,5 - 1,5 т/час *** шлюзовий живильник з нержавіючої сталі діаметр ротора - 140 мм привід - NMRV050 / 0.55 кВт / 380 виготовлення - aisi 304 завантажувального вікна - 150 мм діаметр вивантажувального вікна - 150 мм пропусна здатність 0,5 - 1,5 т/годину

35500грн

Подробно
img
Дріжджі спиртові Турбо SW20 100 грам Англія
2023-08-04 - Еда и напитки- Львів
Промислові турбо дріжджі SW 20 Використовуються у виробництві спирту і в других галузях великої промисловості. Утворюють 20 % спирту за короткий відрізок часу. Повністю ферментують цукор за 3-5 днів. Зброжують: Турбо дріжджі забезпечують більш швидке бродіння цукру, кукурузи, патоки, ячменю, пшениці, картофляних шкірок і т.д. Інструкція: для приготування 25 л браги 1. Ретельно очистіть ферментер водою за допомогою миючих засобів на основі соди. Ретельно промийте холодною водою. 2. Добавте 5-10 літрів гарячої води в ваш 30-літровий ферментр (рекомендується 30літрове пластикове відро з кришкою або іншою ємністю). Після цього добавите 8 кг звичайного білого цукру, добре перемішайте, впевніться, що все розчинилося, перш ніж продовжити. При заторі 1 до 3 можна добавляти 10 кг звичайного білого цукру. Вихід при 10 кг цукру 11-12-13 (залежно від умов, температури бродіння) литров спирту сирцю міцністю 45-50 градусів. 3. Долийте теплої води до кінцевого об’єму 25 літрів. Важливо: Провірте температуру, вона не повинна буди вище 30°C. 4. Добавте 100 грам дріжджів і ретельно перемішайте. Накрийте ферментер кришкою і наповніть гідро затвор водою приблизно на половину. 5. Залиште бродити при кімнатній температурі (ідеальна температура 20-25 °C. і бажано постійно на протязі усього процесу бродіння). Ферментація займає 3-5 днів. 6.Коли процес бродіння закінчився, перелийте рідину у другий ферментер за допомогою сифону і залиште осадок, щоб його можна було викинути, перш ніж приступити до промивки. В залежності від бажаного кінцевого продукту добавте освітлювач, щоб покращити результат. Турбо дріжджі зброджують цукор в брагу з високим вмістом спирту. Вони можуть переробляти цукор до міцності 19-20% за короткий відрізок часу: 3-5 днів і навіть менше (при рекомендованих умовах бродіння). Турбо дріжджі SW 20/48 були розроблені для найкращої ферментації у різних умовах бродіння (виброджує навіть при низьких температурах, але за більш тривалий час). Турбо дріжджі SW 20/48 ідеально підходять для виробництва спирту та інших спиртових напоїв. Турбо дріжджі SW 20/48 широко використовуються у пивоварінні у великих об’ємних виробництвах спирту із різної сировини так як зброджують не тільки цукор, але й кукурудзу, ячмінь, патоку, пшеницю, картоплю іт.д. при високому процентному рівня алкоголю і стійкості до температури. Турбо дріжджі складаються із суміші надзвичайно стійких до алкоголю дріжджів та складних поживних речовин, які швидко перетворюють цукор на спирт. ПРИМІТКИ… Застосовується у виробництві спирту, спирту та інших галузях бродильної промисловості. Утворює близько 20% спирту за короткий проміжок часу. Повністю зброджений цукор, бродіння 3-5 днів. Різниця температур не повинна перевищувати 5-10?C у процесі бродіння (однак при перепадах температури бродіння не зупиняється, а переробляє весь цукор за більший проміжок часу)

100грн

Подробно
img
Спиртовые турбо дрожжи Dusercha 48 140 грамм
2023-09-08 - Еда и напитки- Львів
Промислові спиртові Турбо дріжджі Dusercha 48 Використовуються у виробництві спирту і в других галузях великої промисловості. Утворюють 14 % спирту за короткий відрізок часу. Повністю ферментують цукор. для приготування 25 л браги 1. Ретельно очистіть ферментер водою за допомогою миючих засобів на основі соди. Ретельно промийте холодною водою. 2. Добавте 5-10 літрів гарячої води в ваш 30-літровий ферментр (рекомендується 30літрове пластикове відро з кришкою або іншою ємністю). Після цього добавите 8 кг звичайного білого цукру, добре перемішайте, впевніться, що все розчинилося, перш ніж продовжити. При заторі 1 до 3 можна добавляти 10 кг звичайного білого цукру. 3. Долийте теплої води до кінцевого об’єму 25 літрів. Важливо: Провірте температуру, вона не повинна буди вище 30°C. 4. Добавте 140 грам дріжджів і ретельно перемішайте. Накрийте ферментер кришкою і наповніть гідро затвор водою приблизно на половину. 5. Залиште бродити при кімнатній температурі (ідеальна температура 20-25 °C. і бажано постійно на протязі усього процесу бродіння). Ферментація займає 3-5 днів. 6.Коли процес бродіння закінчився, перелийте рідину у другий ферментер за допомогою сифону і залиште осадок, щоб його можна було викинути, перш ніж приступити до промивки. В залежності від бажаного кінцевого продукту добавте освітлювач, щоб покращити результат. Турбо дріжджі Dusercha 48 були розроблені для найкращої ферментації у різних умовах бродіння (виброджує навіть при низьких температурах, але за більш тривалий час). Турбо дріжджі Dusercha 48 ідеально підходять для виробництва спирту та інших спиртових напоїв. Турбо дріжджі Dusercha 48 розроблені для для об’ємних виробництвах спирту із різної сировини при додаванні ферментів так як зброджують не тільки цукор, але й кукурудзу, ячмінь, патоку, пшеницю, картоплю іт.д. при високому процентному рівня алкоголю і стійкості до температури. Турбо дріжджі складаються із суміші надзвичайно стійких до алкоголю дріжджів та складних поживних речовин, які швидко перетворюють цукор на спирт. ПРИМІТКИ… Можуть застосовується у виробництві спирту та інших галузях бродильної промисловості. Утворює близько 18% спирту за короткий проміжок часу. Повністю зброджений цукор, бродіння 3-5 днів. Різниця температур не повинна перевищувати 5-10?C у процесі бродіння (однак при перепадах температури бродіння не зупиняється, а переробляє весь цукор за більший проміжок часу). Склад: дріжджі, поживні речовина, вітаміни та мінірали. Вага: 140 Виробник ТМ Dusercha

100грн

Подробно
img
Дріжджі спиртові Dusercha 48 turbo 1400 грам
2023-10-02 - Еда и напитки- Скнилів
Промислові спиртові Турбо дріжджі Dusercha 48 Використовуються у виробництві спирту і в других галузях великої промисловості. Утворюють 14 % спирту за короткий відрізок часу. Повністю ферментують цукор. для приготування 25 л браги 1. Ретельно очистіть ферментер водою за допомогою миючих засобів на основі соди. Ретельно промийте холодною водою. 2. Добавте 5-10 літрів гарячої води в ваш 30-літровий ферментр (рекомендується 30літрове пластикове відро з кришкою або іншою ємністю). Після цього добавите 8 кг звичайного білого цукру, добре перемішайте, впевніться, що все розчинилося, перш ніж продовжити. При заторі 1 до 3 можна добавляти 10 кг звичайного білого цукру. 3. Долийте теплої води до кінцевого об’єму 25 літрів. Важливо: Провірте температуру, вона не повинна буди вище 30°C. 4. Добавте 140 грам дріжджів і ретельно перемішайте. Накрийте ферментер кришкою і наповніть гідро затвор водою приблизно на половину. 5. Залиште бродити при кімнатній температурі (ідеальна температура 20-25 °C. і бажано постійно на протязі усього процесу бродіння). Ферментація займає 3-5 днів. 6.Коли процес бродіння закінчився, перелийте рідину у другий ферментер за допомогою сифону і залиште осадок, щоб його можна було викинути, перш ніж приступити до промивки. В залежності від бажаного кінцевого продукту добавте освітлювач, щоб покращити результат. Турбо дріжджі Dusercha 48 були розроблені для найкращої ферментації у різних умовах бродіння (виброджує навіть при низьких температурах, але за більш тривалий час). Турбо дріжджі Dusercha 48 ідеально підходять для виробництва спирту та інших спиртових напоїв. Турбо дріжджі Dusercha 48 розроблені для для об’ємних виробництвах спирту із різної сировини при додаванні ферментів так як зброджують не тільки цукор, але й кукурудзу, ячмінь, патоку, пшеницю, картоплю іт.д. при високому процентному рівня алкоголю і стійкості до температури. Турбо дріжджі складаються із суміші надзвичайно стійких до алкоголю дріжджів та складних поживних речовин, які швидко перетворюють цукор на спирт. ПРИМІТКИ… Можуть застосовується у виробництві спирту та інших галузях бродильної промисловості. Утворює близько 18% спирту за короткий проміжок часу. Повністю зброджений цукор, бродіння 3-5 днів. Різниця температур не повинна перевищувати 5-10?C у процесі бродіння (однак при перепадах температури бродіння не зупиняється, а переробляє весь цукор за більший проміжок часу). Склад: дріжджі, поживні речовина, вітаміни та мінірали. Вага: 1400 Виробник ТМ Dusercha

800грн

Подробно
img
Спиртовые турбо дрожжи Dusercha 48 Mega pack
2023-10-12 - Еда и напитки- Скнилів
Промислові спиртові Турбо дріжджі Dusercha 48 Використовуються у виробництві спирту і в других галузях великої промисловості. Утворюють 14 % спирту за короткий відрізок часу. Повністю ферментують цукор. для приготування 100 л браги 1. Ретельно очистіть ферментер водою за допомогою миючих засобів на основі соди. Ретельно промийте холодною водою. 2. Добавте 40 літрів гарячої води в ваш 100-літровий ферментр. Після цього добавите 25-30 кг звичайного білого цукру, добре перемішайте, впевніться, що все розчинилося, перш ніж продовжити. 3. Долийте теплої води до кінцевого об’єму 100 літрів. Важливо: Провірте температуру, вона не повинна буди вище 30°C. 4. Добавте 350 грам дріжджів і ретельно перемішайте (вміст цього пакету) . Накрийте ферментер кришкою і наповніть гідро затвор водою приблизно на половину. 5. Залиште бродити при температурі (ідеальна температура 20-25 °C. і бажано постійно на протязі усього процесу бродіння). Ферментація займає 3-5 днів. 6.Коли процес бродіння закінчився, перелийте рідину у другий ферментер за допомогою сифону і залиште осадок, щоб його можна було викинути, перш ніж приступити до промивки. В залежності від бажаного кінцевого продукту добавте освітлювач, щоб покращити результат. Турбо дріжджі Dusercha 48 були розроблені для найкращої ферментації у різних умовах бродіння (виброджує навіть при низьких температурах, але за більш тривалий час). Турбо дріжджі Dusercha 48 ідеально підходять для виробництва спирту та інших спиртових напоїв. Турбо дріжджі Dusercha 48 розроблені для для об’ємних виробництвах спирту із різної сировини при додаванні ферментів так як зброджують не тільки цукор, але й кукурудзу, ячмінь, патоку, пшеницю, картоплю іт.д. при високому процентному рівня алкоголю і стійкості до температури. Турбо дріжджі складаються із суміші надзвичайно стійких до алкоголю дріжджів та складних поживних речовин, які швидко перетворюють цукор на спирт. ПРИМІТКИ… Можуть застосовується у виробництві спирту та інших галузях бродильної промисловості. Утворює близько 18% спирту за короткий проміжок часу. Повністю зброджений цукор, бродіння 3-5 днів. Різниця температур не повинна перевищувати 5-10?C у процесі бродіння (однак при перепадах температури бродіння не зупиняється, а переробляє весь цукор за більший проміжок часу). Склад: дріжджі, поживні речовина, вітаміни та мінірали. Вага: 350 Виробник ТМ Dusercha

200грн

Подробно
img
Спиртові турбо дріжджі Dusercha 48 mega pack
2023-10-18 - Еда и напитки- Скнилів
Промислові спиртові Турбо дріжджі Dusercha 48 Використовуються у виробництві спирту і в других галузях великої промисловості. Утворюють 14 % спирту за короткий відрізок часу. Повністю ферментують цукор. для приготування 100 л браги 1. Ретельно очистіть ферментер водою за допомогою миючих засобів на основі соди. Ретельно промийте холодною водою. 2. Добавте 40 літрів гарячої води в ваш 100-літровий ферментр. Після цього добавите 25-30 кг звичайного білого цукру, добре перемішайте, впевніться, що все розчинилося, перш ніж продовжити. 3. Долийте теплої води до кінцевого об’єму 100 літрів. Важливо: Провірте температуру, вона не повинна буди вище 30°C. 4. Добавте 350 грам дріжджів і ретельно перемішайте (вміст цього пакету) . Накрийте ферментер кришкою і наповніть гідро затвор водою приблизно на половину. 5. Залиште бродити при температурі (ідеальна температура 20-25 °C. і бажано постійно на протязі усього процесу бродіння). Ферментація займає 3-5 днів. 6.Коли процес бродіння закінчився, перелийте рідину у другий ферментер за допомогою сифону і залиште осадок, щоб його можна було викинути, перш ніж приступити до промивки. В залежності від бажаного кінцевого продукту добавте освітлювач, щоб покращити результат. Турбо дріжджі Dusercha 48 були розроблені для найкращої ферментації у різних умовах бродіння (виброджує навіть при низьких температурах, але за більш тривалий час). Турбо дріжджі Dusercha 48 ідеально підходять для виробництва спирту та інших спиртових напоїв. Турбо дріжджі Dusercha 48 розроблені для для об’ємних виробництвах спирту із різної сировини при додаванні ферментів так як зброджують не тільки цукор, але й кукурудзу, ячмінь, патоку, пшеницю, картоплю іт.д. при високому процентному рівня алкоголю і стійкості до температури. Турбо дріжджі складаються із суміші надзвичайно стійких до алкоголю дріжджів та складних поживних речовин, які швидко перетворюють цукор на спирт. ПРИМІТКИ… Можуть застосовується у виробництві спирту та інших галузях бродильної промисловості. Утворює близько 18% спирту за короткий проміжок часу. Повністю зброджений цукор, бродіння 3-5 днів. Різниця температур не повинна перевищувати 5-10?C у процесі бродіння (однак при перепадах температури бродіння не зупиняється, а переробляє весь цукор за більший проміжок часу). Склад: дріжджі, поживні речовина, вітаміни та мінірали. Вага: 350 Виробник ТМ Dusercha

200грн

Подробно
img
Спиртовые турбо дрожжи Dusercha 48 (1400 грам)
2023-10-18 - Еда и напитки- Скнилів
Промислові спиртові Турбо дріжджі Dusercha 48 Використовуються у виробництві спирту і в других галузях великої промисловості. Утворюють 14 % спирту за короткий відрізок часу. Повністю ферментують цукор. для приготування 25 л браги 1. Ретельно очистіть ферментер водою за допомогою миючих засобів на основі соди. Ретельно промийте холодною водою. 2. Добавте 5-10 літрів гарячої води в ваш 30-літровий ферментр (рекомендується 30літрове пластикове відро з кришкою або іншою ємністю). Після цього добавите 8 кг звичайного білого цукру, добре перемішайте, впевніться, що все розчинилося, перш ніж продовжити. При заторі 1 до 3 можна добавляти 10 кг звичайного білого цукру. 3. Долийте теплої води до кінцевого об’єму 25 літрів. Важливо: Провірте температуру, вона не повинна буди вище 30°C. 4. Добавте 140 грам дріжджів і ретельно перемішайте. Накрийте ферментер кришкою і наповніть гідро затвор водою приблизно на половину. 5. Залиште бродити при кімнатній температурі (ідеальна температура 20-25 °C. і бажано постійно на протязі усього процесу бродіння). Ферментація займає 3-5 днів. 6.Коли процес бродіння закінчився, перелийте рідину у другий ферментер за допомогою сифону і залиште осадок, щоб його можна було викинути, перш ніж приступити до промивки. В залежності від бажаного кінцевого продукту добавте освітлювач, щоб покращити результат. Турбо дріжджі Dusercha 48 були розроблені для найкращої ферментації у різних умовах бродіння (виброджує навіть при низьких температурах, але за більш тривалий час). Турбо дріжджі Dusercha 48 ідеально підходять для виробництва спирту та інших спиртових напоїв. Турбо дріжджі Dusercha 48 розроблені для для об’ємних виробництвах спирту із різної сировини при додаванні ферментів так як зброджують не тільки цукор, але й кукурудзу, ячмінь, патоку, пшеницю, картоплю іт.д. при високому процентному рівня алкоголю і стійкості до температури. Турбо дріжджі складаються із суміші надзвичайно стійких до алкоголю дріжджів та складних поживних речовин, які швидко перетворюють цукор на спирт. ПРИМІТКИ… Можуть застосовується у виробництві спирту та інших галузях бродильної промисловості. Утворює близько 18% спирту за короткий проміжок часу. Повністю зброджений цукор, бродіння 3-5 днів. Різниця температур не повинна перевищувати 5-10?C у процесі бродіння (однак при перепадах температури бродіння не зупиняється, а переробляє весь цукор за більший проміжок часу). Склад: дріжджі, поживні речовина, вітаміни та мінірали. Вага: 1400 Виробник ТМ Dusercha

800грн

Подробно
img
Спиртові Турбо дріжджі Dusercha 48 Impeccable 140 грам на 8 – 10 кілог
2023-10-28 - Еда и напитки- Скнилів
Спиртові турбо дріжджі Dusercha 48 Impeccable розроблені фахівцями Dusercha спільно із Wolt Greyds alcohol technology. Мають більше витончені органолептичні властивості від свого попередник. Використовуються у виробництві спирту. Утворюють 14 % спирту за короткий відрізок часу – 48 годин. Повністю ферментують цукор. Толерантність до алкоголю 18% . 140 грамм ферментують 10 кілограм цукру при постановцы браги 1 до 3 на 40 літрів ферментр. Для приготування 25 л браги – 8 кілограм цукру або 40 літрів браги – 10 кілограм цукру: 1. Ретельно очистіть ферментер водою за допомогою миючих засобів на основі соди. Ретельно промийте холодною водою. 2. Добавте 5-10 літрів гарячої води в ваш 30-літровий ферментр (рекомендується 30 літрове пластикове відро з кришкою або іншою ємністю). Після цього добавите 8 кг звичайного білого цукру, добре перемішайте, впевніться, що все розчинилося, перш ніж продовжити. При заторі 1 до 3 можна добавляти 9 – 10 кг звичайного білого цукру на 40 літрів браги. 3. Долийте теплої води до кінцевого об’єму 25 літрів. Важливо: Провірте температуру, вона не повинна буди вище 30°C. 4. Добавте 140 грам дріжджів і ретельно перемішайте. Накрийте ферментер кришкою і наповніть гідро затвор водою приблизно на половину. 5. Залиште бродити при кімнатній температурі (ідеальна температура 20-25 °C. і бажано постійно на протязі усього процесу бродіння). Ферментація займає 3-5 днів. 6. (Цей пункт за бажанням) Коли процес бродіння закінчився, перелийте рідину у другий ферментер за допомогою сифону і залиште осадок, щоб його можна було викинути, перш ніж приступити до промивки. В залежності від бажаного кінцевого продукту добавте освітлювач, щоб покращити результат. Турбо дріжджі Dusercha 48 були розроблені для найкращої ферментації у різних умовах бродіння (виброджує навіть при низьких температурах, але за більш тривалий час). Турбо дріжджі Dusercha 48 ідеально підходять для виробництва спирту та інших спиртових напоїв. Турбо дріжджі Dusercha 48 розроблені для для об’ємних виробництвах спирту із різної сировини при додаванні ферментів так як зброджують не тільки цукор, але й кукурудзу, ячмінь, патоку, пшеницю, картоплю іт.д. при високому процентному рівня алкоголю і стійкості до температури. Турбо дріжджі складаються із суміші надзвичайно стійких до алкоголю дріжджів та складних поживних речовин, які швидко перетворюють цукор на спирт. ПРИМІТКИ… Можуть застосовується у виробництві спирту та інших галузях бродильної промисловості. Утворює близько 18% спирту за короткий проміжок часу. Повністю зброджений цукор, бродіння 3-5 днів. Різниця температур не повинна перевищувати 5-10?C у процесі бродіння (однак при перепадах температури бродіння не зупиняється, а переробляє весь цукор за більший проміжок часу). Склад: дріжджі, поживні речовина, вітаміни та мінерали. Вага: 140 Виробник ТМ Dusercha

100грн

Подробно
img
Спиртовые турбо дрожжи Dusercha 48 (140 грамм))
2023-11-03 - Еда и напитки- Скнилів
Промислові спиртові Турбо дріжджі Dusercha 48 Використовуються у виробництві спирту і в других галузях великої промисловості. Утворюють 14 % спирту за короткий відрізок часу. Повністю ферментують цукор. для приготування 25 л браги 1. Ретельно очистіть ферментер водою за допомогою миючих засобів на основі соди. Ретельно промийте холодною водою. 2. Добавте 5-10 літрів гарячої води в ваш 30-літровий ферментр (рекомендується 30літрове пластикове відро з кришкою або іншою ємністю). Після цього добавите 8 кг звичайного білого цукру, добре перемішайте, впевніться, що все розчинилося, перш ніж продовжити. При заторі 1 до 3 можна добавляти 10 кг звичайного білого цукру. 3. Долийте теплої води до кінцевого об’єму 25 літрів. Важливо: Провірте температуру, вона не повинна буди вище 30°C. 4. Добавте 140 грам дріжджів і ретельно перемішайте. Накрийте ферментер кришкою і наповніть гідро затвор водою приблизно на половину. 5. Залиште бродити при кімнатній температурі (ідеальна температура 20-25 °C. і бажано постійно на протязі усього процесу бродіння). Ферментація займає 3-5 днів. 6.Коли процес бродіння закінчився, перелийте рідину у другий ферментер за допомогою сифону і залиште осадок, щоб його можна було викинути, перш ніж приступити до промивки. В залежності від бажаного кінцевого продукту добавте освітлювач, щоб покращити результат. Турбо дріжджі Dusercha 48 були розроблені для найкращої ферментації у різних умовах бродіння (виброджує навіть при низьких температурах, але за більш тривалий час). Турбо дріжджі Dusercha 48 ідеально підходять для виробництва спирту та інших спиртових напоїв. Турбо дріжджі Dusercha 48 розроблені для для об’ємних виробництвах спирту із різної сировини при додаванні ферментів так як зброджують не тільки цукор, але й кукурудзу, ячмінь, патоку, пшеницю, картоплю іт.д. при високому процентному рівня алкоголю і стійкості до температури. Турбо дріжджі складаються із суміші надзвичайно стійких до алкоголю дріжджів та складних поживних речовин, які швидко перетворюють цукор на спирт. ПРИМІТКИ… Можуть застосовується у виробництві спирту та інших галузях бродильної промисловості. Утворює близько 18% спирту за короткий проміжок часу. Повністю зброджений цукор, бродіння 3-5 днів. Різниця температур не повинна перевищувати 5-10?C у процесі бродіння (однак при перепадах температури бродіння не зупиняється, а переробляє весь цукор за більший проміжок часу). Склад: дріжджі, поживні речовина, вітаміни та мінірали. Вага: 140 Виробник ТМ Dusercha

100грн

Подробно