img
горохове борошно багате корисним білком
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

грн

Подробно
img
Горохове борошно багате корисним білком
2018-08-14 - Еда и напитки- Киев
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

грн

Подробно
img
горохове борошно багате корисним білком
2018-10-01 - Еда и напитки- Повсеместно

Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

грн

Подробно
img
кукурузная мука кукурудзяне борошно
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев
Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тих країнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воно використовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно погано розпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і для приготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володіє корисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за все необхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі і навіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате на клітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячого харчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такі мікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж у чималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується для приготування багатьох дієтичних страв. Багато людей, які бажають скинути зайву вагу, відзначили, що страви з кукурудзяного борошна вельми ситні, при порівняно невеликій кількості калорій, які містяться в ньому. Отже для тих, хто сидить на дієті, це борошно незамінне. Крім цього, страви з кукурудзяного борошна рекомендують людям, у яких є проблеми з травленням і хвороби шлунково-кишкового тракту. Воно уповільнює бродіння вуглеводів, здатне допомогти при легкій діареї. А також кукурудзяне борошно дуже багате білком, так що може стати для вегетаріанців чудовим його джерелом. Окрім іншого, саме страви з кукурудзяного борошна знижують рівень холестерину в організмі людини. А також вони дуже корисні людям зі слабкою серцево-судинною системою і можуть послужити профілактикою розвитку хвороб судин і серця.

грн

Подробно
img
кукурузная мука кукурудзяне борошно
2018-10-01 - Еда и напитки- Киев

Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тих країнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воно використовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно погано розпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і для приготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володіє корисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за все необхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі і навіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате на клітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячого харчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такі мікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж у чималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується для приготування багатьох дієтичних страв. Багато людей, які бажають скинути зайву вагу, відзначили, що страви з кукурудзяного борошна вельми ситні, при порівняно невеликій кількості калорій, які містяться в ньому. Отже для тих, хто сидить на дієті, це борошно незамінне. Крім цього, страви з кукурудзяного борошна рекомендують людям, у яких є проблеми з травленням і хвороби шлунково-кишкового тракту. Воно уповільнює бродіння вуглеводів, здатне допомогти при легкій діареї. А також кукурудзяне борошно дуже багате білком, так що може стати для вегетаріанців чудовим його джерелом. Окрім іншого, саме страви з кукурудзяного борошна знижують рівень холестерину в організмі людини. А також вони дуже корисні людям зі слабкою серцево-судинною системою і можуть послужити профілактикою розвитку хвороб судин і серця.

грн

Подробно
img
кукурузная мука кукурудзяне борошно
2018-07-16 - Еда и напитки- Киев

Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тих країнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воно використовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно погано розпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і для приготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володіє корисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за все необхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі і навіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате на клітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячого харчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такі мікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж у чималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується для приготування багатьох дієтичних страв. Багато людей, які бажають скинути зайву вагу, відзначили, що страви з кукурудзяного борошна вельми ситні, при порівняно невеликій кількості калорій, які містяться в ньому. Отже для тих, хто сидить на дієті, це борошно незамінне. Крім цього, страви з кукурудзяного борошна рекомендують людям, у яких є проблеми з травленням і хвороби шлунково-кишкового тракту. Воно уповільнює бродіння вуглеводів, здатне допомогти при легкій діареї. А також кукурудзяне борошно дуже багате білком, так що може стати для вегетаріанців чудовим його джерелом. Окрім іншого, саме страви з кукурудзяного борошна знижують рівень холестерину в організмі людини. А також вони дуже корисні людям зі слабкою серцево-судинною системою і можуть послужити профілактикою розвитку хвороб судин і серця.

грн

Подробно
img
кукурузная мука оптом по Украине
2018-12-07 - Еда и напитки- Киев
Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тих країнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воно використовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно погано розпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і для приготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володіє корисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за все необхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі і навіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате на клітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячого харчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такі мікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж у чималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується для приготування багатьох дієтичних страв. Багато людей, які бажають скинути зайву вагу, відзначили, що страви з кукурудзяного борошна вельми ситні, при порівняно невеликій кількості калорій, які містяться в ньому. Отже для тих, хто сидить на дієті, це борошно незамінне. Крім цього, страви з кукурудзяного борошна рекомендують людям, у яких є проблеми з травленням і хвороби шлунково-кишкового тракту. Воно уповільнює бродіння вуглеводів, здатне допомогти при легкій діареї. А також кукурудзяне борошно дуже багате білком, так що може стати для вегетаріанців чудовим його джерелом. Окрім іншого, саме страви з кукурудзяного борошна знижують рівень холестерину в організмі людини. А також вони дуже корисні людям зі слабкою серцево-судинною системою і можуть послужити профілактикою розвитку хвороб судин і серця.

1грн

Подробно
img
кукурузная мука оптом по Украине
2018-11-30 - Еда и напитки- Киев
Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тих країнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воно використовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно погано розпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і для приготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володіє корисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за все необхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі і навіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате на клітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячого харчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такі мікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж у чималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується для приготування багатьох дієтичних страв. Багато людей, які бажають скинути зайву вагу, відзначили, що страви з кукурудзяного борошна вельми ситні, при порівняно невеликій кількості калорій, які містяться в ньому. Отже для тих, хто сидить на дієті, це борошно незамінне. Крім цього, страви з кукурудзяного борошна рекомендують людям, у яких є проблеми з травленням і хвороби шлунково-кишкового тракту. Воно уповільнює бродіння вуглеводів, здатне допомогти при легкій діареї. А також кукурудзяне борошно дуже багате білком, так що може стати для вегетаріанців чудовим його джерелом. Окрім іншого, саме страви з кукурудзяного борошна знижують рівень холестерину в організмі людини. А також вони дуже корисні людям зі слабкою серцево-судинною системою і можуть послужити профілактикою розвитку хвороб судин і серця.

1грн

Подробно
img
кукурузная мука оптом по Украине
2018-12-14 - Еда и напитки- Киев
Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тих країнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воно використовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно погано розпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і для приготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володіє корисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за все необхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі і навіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате на клітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячого харчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такі мікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж у чималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується для приготування багатьох дієтичних страв. Багато людей, які бажають скинути зайву вагу, відзначили, що страви з кукурудзяного борошна вельми ситні, при порівняно невеликій кількості калорій, які містяться в ньому. Отже для тих, хто сидить на дієті, це борошно незамінне. Крім цього, страви з кукурудзяного борошна рекомендують людям, у яких є проблеми з травленням і хвороби шлунково-кишкового тракту. Воно уповільнює бродіння вуглеводів, здатне допомогти при легкій діареї. А також кукурудзяне борошно дуже багате білком, так що може стати для вегетаріанців чудовим його джерелом. Окрім іншого, саме страви з кукурудзяного борошна знижують рівень холестерину в організмі людини. А також вони дуже корисні людям зі слабкою серцево-судинною системою і можуть послужити профілактикою розвитку хвороб судин і серця.

1грн

Подробно
img
кукурузная мука оптом по Украине
2018-10-19 - Еда и напитки- Киев
Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тих країнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воно використовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно погано розпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і для приготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володіє корисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за все необхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі і навіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате на клітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячого харчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такі мікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж у чималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується для приготування багатьох дієтичних страв. Багато людей, які бажають скинути зайву вагу, відзначили, що страви з кукурудзяного борошна вельми ситні, при порівняно невеликій кількості калорій, які містяться в ньому. Отже для тих, хто сидить на дієті, це борошно незамінне. Крім цього, страви з кукурудзяного борошна рекомендують людям, у яких є проблеми з травленням і хвороби шлунково-кишкового тракту. Воно уповільнює бродіння вуглеводів, здатне допомогти при легкій діареї. А також кукурудзяне борошно дуже багате білком, так що може стати для вегетаріанців чудовим його джерелом. Окрім іншого, саме страви з кукурудзяного борошна знижують рівень холестерину в організмі людини. А також вони дуже корисні людям зі слабкою серцево-судинною системою і можуть послужити профілактикою розвитку хвороб судин і серця.

1грн

Подробно
img
кукурузная мука оптом по Украине
2018-09-21 - Еда и напитки- Киев
Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тих країнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воно використовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно погано розпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і для приготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володіє корисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за все необхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі і навіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате на клітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячого харчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такі мікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж у чималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується для приготування багатьох дієтичних страв. Багато людей, які бажають скинути зайву вагу, відзначили, що страви з кукурудзяного борошна вельми ситні, при порівняно невеликій кількості калорій, які містяться в ньому. Отже для тих, хто сидить на дієті, це борошно незамінне. Крім цього, страви з кукурудзяного борошна рекомендують людям, у яких є проблеми з травленням і хвороби шлунково-кишкового тракту. Воно уповільнює бродіння вуглеводів, здатне допомогти при легкій діареї. А також кукурудзяне борошно дуже багате білком, так що може стати для вегетаріанців чудовим його джерелом. Окрім іншого, саме страви з кукурудзяного борошна знижують рівень холестерину в організмі людини. А також вони дуже корисні людям зі слабкою серцево-судинною системою і можуть послужити профілактикою розвитку хвороб судин і серця.

1грн

Подробно
img
кукурузная мука оптом по Украине
2018-05-18 - Еда и напитки- Киев
Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тих країнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воно використовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно погано розпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і для приготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володіє корисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за все необхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі і навіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате на клітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячого харчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такі мікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж у чималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується для приготування багатьох дієтичних страв. Багато людей, які бажають скинути зайву вагу, відзначили, що страви з кукурудзяного борошна вельми ситні, при порівняно невеликій кількості калорій, які містяться в ньому. Отже для тих, хто сидить на дієті, це борошно незамінне. Крім цього, страви з кукурудзяного борошна рекомендують людям, у яких є проблеми з травленням і хвороби шлунково-кишкового тракту. Воно уповільнює бродіння вуглеводів, здатне допомогти при легкій діареї. А також кукурудзяне борошно дуже багате білком, так що може стати для вегетаріанців чудовим його джерелом. Окрім іншого, саме страви з кукурудзяного борошна знижують рівень холестерину в організмі людини. А також вони дуже корисні людям зі слабкою серцево-судинною системою і можуть послужити профілактикою розвитку хвороб судин і серця.

1грн

Подробно
img
кукурузная мука оптом по Украине
2018-08-17 - Еда и напитки- Киев
Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тих країнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воно використовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно погано розпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і для приготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володіє корисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за все необхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі і навіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате на клітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячого харчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такі мікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж у чималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується для приготування багатьох дієтичних страв. Багато людей, які бажають скинути зайву вагу, відзначили, що страви з кукурудзяного борошна вельми ситні, при порівняно невеликій кількості калорій, які містяться в ньому. Отже для тих, хто сидить на дієті, це борошно незамінне. Крім цього, страви з кукурудзяного борошна рекомендують людям, у яких є проблеми з травленням і хвороби шлунково-кишкового тракту. Воно уповільнює бродіння вуглеводів, здатне допомогти при легкій діареї. А також кукурудзяне борошно дуже багате білком, так що може стати для вегетаріанців чудовим його джерелом. Окрім іншого, саме страви з кукурудзяного борошна знижують рівень холестерину в організмі людини. А також вони дуже корисні людям зі слабкою серцево-судинною системою і можуть послужити профілактикою розвитку хвороб судин і серця.

1грн

Подробно
img
соєве борошно у виробництві харчових продуктів
2018-10-01 - Еда и напитки- Повсеместно

Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.

грн

Подробно
img
соєве борошно у виробництві харчових продуктів
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.

грн

Подробно
img
Соєве борошно термічно оброблене знежирене
2018-05-29 - Еда и напитки- Киев
Компанія "Агроснаб." виробляе соеве борошно на сучасному обладнанні, пропонуючи борошно класу "екстра": дрібнодисперсне; термооброблене (з чудовими мікробіологичними показниками); знежирене (вміст жиру не перевищує 1,2%, а білка при цьому 45-52%). У соєвому борошні є лецитин-природний емульгатор. Він покращує показники якості кінцевого продукту. У звязку із зростанням цін на сухі та рідкі яєчні продукти радимо виробникам розглянути соєве борошно в рецептурах, наприклад, для приготвання тіста для вафель, печива. А суміш соєвого і рисового борошна - у приготуванні паштетів, м`ясних консервів, варених ковбас, сосисок і фаршу. Нині соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктиів завдяки його технологічності, внаслідок чого зростає вихід готової продукції, бо більше потрібно води відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термин його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологичну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністью замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.--

грн

Подробно
img
Кокосове борошно 1кг- 80грн
2018-06-11 - Еда и напитки- Львов, Галицкий
Кокосове борошно 1кг-80грн. от 3кг-70грн. от 5кг-60грн. Цвет-белый. ekobutik.net Кокосове борошно не містить клейковини (глютену), однак багата білками. Використовують для випікання хліба, тістечок, пирогів і інших виробів.

80грн

Подробно
img
овсяная мука вівсяне борошно
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування.

грн

Подробно
img
овсяная мука вівсяне борошно
2018-10-01 - Еда и напитки- Повсеместно

Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування.

грн

Подробно
img
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковб
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковбас і сосисок, яка поліпшує смак, консистенцію продуктів і до того ж замінює генетично модифіковані продукти. Певна річ, використовувати соєвий ізолят значно простіше і легше, зате рисове борошно належить до крохмалевмісної сировини, краще утримує вологу і жир, утворює гелі. Воно незамінне також при вигодовуванні двомісячних поросят і телят, оскільки сприяє гарному засвоюванню комбікормів, повноцінному розвитку тварин

грн

Подробно
img
овсяная мука
2018-08-17 - Еда и напитки- Киев
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування. www.agrosnab-kiev.zakupka.com Ціна: договорная

0грн

Подробно
img
овсяная мука
2018-12-14 - Еда и напитки- Киев
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування. www.agrosnab-kiev.zakupka.com Ціна: договорная

0грн

Подробно
img
овсяная мука
2018-10-19 - Еда и напитки- Киев
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування. www.agrosnab-kiev.zakupka.com Ціна: договорная

0грн

Подробно
img
овсяная мука
2018-05-18 - Еда и напитки- Киев
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування. www.agrosnab-kiev.zakupka.com Ціна: договорная

0грн

Подробно
img
овсяная мука
2018-09-21 - Еда и напитки- Киев
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування. www.agrosnab-kiev.zakupka.com Ціна: договорная

0грн

Подробно
img
овсяная мука
2018-12-07 - Еда и напитки- Киев
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування. www.agrosnab-kiev.zakupka.com Ціна: договорная

0грн

Подробно
img
овсяная мука
2018-11-30 - Еда и напитки- Киев
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування. www.agrosnab-kiev.zakupka.com Ціна: договорная

0грн

Подробно
img
Борошно пшеничне вищого ґатунку/мука пшеничная высшего сорта
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев и область
ТОВ «РУНА» пропонує борошно пшеничне вищого ґатунку з показниками: Клейковина: 28 ІДК: 70-75 Білизна: 58-60 Адреса виробництва: Київська обл. м. Бориспіль, вул. Завокзальна, 5. E-mail: runa1997@ukr.net тел.: +380986125739 +380951283795

7,500грн

Подробно
img
Борошно 1кг (Чудо Нива™ фасування та продаж продуктів харчуван
2018-05-29 - Еда и напитки- Ровно
Вага нетто: 1 кг. Термін придатності: 1 рік. Кількісь в упаковці: 15 шт Країна походження: Україна Борошно виготовлене з білої пшениці м’яких сортів. Пшеничне борошно вищого гатунку – яскраво-білого кольору; використовується для випічки хлібобулочних (круасанів, багетів, булочок, здобної випічки) і кондитерських виробів (тортів, тістечок, печива) вищої якості. Приблизно відповідає європейським стандартам: Type 55 (Франція), Type 550 (Німеччина ), Type 550 (Польща). Борошно першого гатунку містить 11% білка. Воно ідеально підходить для випікання хліба, тортів, печива і млинців. Приблизно відповідає європейським стандартам: Type 65 (Франція), Type 812 (Німеччина), Type 750 (Польща). Гатунки борошна – згідно ДСТУ 46.004-99.

8грн

Подробно
img
Продам борошно (мука) пшеничне вищого та першого гатунків
2018-05-29 - Еда и напитки- Винница
Продам борошно (мука) пшеничне вищого та першого гатунків в мішках по 50 кг, або відвантаження в борошновози. 633 - Показать номер - Вадим Володимирович.

350грн

Подробно
img
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмі
2018-10-01 - Еда и напитки- Повсеместно

Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу кишківника і виведення холестерину з організму. Високі смакові властивості цього продукту дадуть змогу використовувати його в різних продуктах: хлібобулочних, молочних, ковбасних виробах, кондитерських, як білкову добавку до спортивного харчування. Високобілкове соняшникове борошно чудово розчиняється в молоці та кефірі, тому його можна використовувати при приготуванні білкового сиру, масла, молочних десертів тощо. Під час замішування хлібобулочних виробів ним можна замінити знежирене сухе молоко (до 50%). При цьому вміст білка в тісті збільшується. Це борошно краще абсорбує жир і має хороші емульсійні властивості.

грн

Подробно
img
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмі
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу кишківника і виведення холестерину з організму. Високі смакові властивості цього продукту дадуть змогу використовувати його в різних продуктах: хлібобулочних, молочних, ковбасних виробах, кондитерських, як білкову добавку до спортивного харчування. Високобілкове соняшникове борошно чудово розчиняється в молоці та кефірі, тому його можна використовувати при приготуванні білкового сиру, масла, молочних десертів тощо. Під час замішування хлібобулочних виробів ним можна замінити знежирене сухе молоко (до 50%). При цьому вміст білка в тісті збільшується. Це борошно краще абсорбує жир і має хороші емульсійні властивості.

грн

Подробно
img
Мука Tre mulini Farina grano duro 1кг
2018-05-29 - Еда и напитки- Одесса
наш сайт http://pesto-italy.com.ua Борошно твердих сортів пшениці Tre mulini 1кг. Завдяки особливому процесу обробки та відбору кращих сортів твердої пшениці в готових виробах зберігається максимальний вміст білків і клітковини. Італійська борошно твердих сортів пшениці ідеально підходить для приготування всіх видів макаронних виробів, вишуканою випічки і домашнього хліба (хліб з цього борошна не володіє яскраво вираженою пористістю і легкістю, тобто він досить щільний, на відміну від хліба з мяких сортів, проте терміни його зберігання набагато більше). Відмінність борошна з твердих сортів від борошна з мяких сортів - це колір. Борошно з мяких сортів практично завжди білого кольору, в той час як борошно з твердих сортів має більш виражений жовтуватий відтінок, завдяки підвищеному вмісту каротиноїдів.

41грн

Подробно
img
Борошно мука Вищого та 1-го гатунку, та житнє борошно оптом
2018-05-29 - Еда и напитки- Львов
На фото наведені орієнтовні ціни Вартість може змінюватись залежно від сорту. Також ціна може бути дещо зменшена в залежності від обєму замовлення. переважно працюємо з обємами понад 5 тонн. Тара Зазвичай мішки по 50 кг чи "безтарна" (насип). Можливі інші варіанти. Завжди свіжий помол.

650грн

Подробно
img
Баранина /ягнятина
2018-05-29 - Еда и напитки- Александрия
Продам баранину/ягнятину в тушах/напівтушах 70грн/кг.Можливі знижки. Порадуйте себе і близьких корисним мясом;)

70грн

Подробно
img
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2018-10-01 - Еда и напитки- Повсеместно

Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

грн

Подробно
img
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

грн

Подробно
img
гречане борошно. (гречневая мука) .
2018-07-16 - Еда и напитки- Повсеместно

Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

грн

Подробно
img
гречане борошно. (гречневая мука) .
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

грн

Подробно
img
гречане борошно. (гречневая мука) .
2018-10-01 - Еда и напитки- Повсеместно

Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

грн

Подробно
img
Борошно Caputo Antico 25 кг, мука для піци
2018-05-29 - Еда и напитки- Львов
Борошно Caputo Antico Molino, твердих сортів, 25 кг для виробництва піци,пасти,макаронних виробів,випічки. Ціна за 1 мішок 23,50 є. В нявності також великий асортимент Італійьких та Іспанських продуктів. Пересилаємо по всій Україні НП та Делівері ( накладним платежем) .Звертайтесь по вказаному номеру телефону або пишіть на Viber буду рада Вам допомогти у виборі товару.

750грн

Подробно
img
Малина концервована!
2018-04-16 - Еда и напитки- Чернигов
Дорогі друзі вже нажаль закінчивсь сезон свіжої малини, але ми зробили запас для вас. В наявності є перетерта з цукром та 5-хвилинка. Звертайтесь за поживним та дуже корисним еко продуктом.

40грн

Подробно
img
Кокосове борошно - Кокосовая мука 1000 грам
2018-10-12 - Еда и напитки- Львов, Сиховский

Ціна:
1 кг - 110 грн
2 кг - 100 грн
Опт ціна по домовленості

Склад: 100% кокосова мука

Опис:
Кокосове борошно виробляється шляхом змелення м'якоті кокоса. Характеризується виразним ароматом кокоса та ніжним, солодким запахом. Додаючи кокосове борошно, ми можемо обмежувати кількість цукру, що використовується в конкретній їжі, оскільки вона сама по собі солодка. Ця процедура позволить зменшити калорійність блюда. Кокос найцінніший за його багатство природних ненасичених жирних кислот. Кокосове борошно не містить глютену, багата клітковиною, яка допомагає боротися з запорами і є цінним джерелом білка. У той же час він забезпечує незначну кількість легкозасвоюваних вуглеводів і має низький глікемічний індекс.

Борошно повинно зберігатись в герметичних контейнерах, оскільки поглинає вологу.

Застосування:
Кокосове борошно ідеально підходить для тістечок та десертів. Це позитивно впливає на структуру і хорошу вологість випіканих виробів. Також використовується як додаток до коктейлів, кексів, млинців, мюслі, булочок, фруктових салатів або йогуртів. Кокосове борошно - продукт, який також використовується для посилення соусів та супів. Цей продукт поглинає більше рідини, ніж звичайне пшеничне борошно, тому слід відповідно збільшувати кількість води, яка використовується в рецепті.

Використовуйте борошно в співвідношенні 1:3 зі звичайною для вас мукою.

Для безпеки ми повідомляємо, що продукти, що містять глютен, знаходяться на території заводу.

Енергетична цінність в 100г продукту - 370 ккал
Жири - 12г
Насичені жирні кислоти - 11,5г
Загальний білок - 16,54г
Вуглеводи - 41г
Цукри - 23,3г
Харчові волокна - 13г
Білок - 18г
Сіль 0.15г

Відправлення: Нова пошта та Укрпошта

Запрошуємо до перегляду інших товарів - greenfood.in.ua

110грн

Подробно
img
Мука 1/с производства МК Кальмиус
2018-05-29 - Еда и напитки- Херсон
вироблено ТМ "Херсонське борошно КАЛЬМІУС"

630грн

Подробно
img
Мука без глютена
2018-05-29 - Еда и напитки- Тернополь
безгютенова мука (борошно) 1 кг. із рисової та кукурудзяної муки.

150грн

Подробно
img
Продам муку
2018-03-08 - Еда и напитки- Пологи
Продам борошно вищого гатунка

грн

Подробно
img
рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2018-07-16 - Еда и напитки- Повсеместно

Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2018-09-03 - Еда и напитки- Повсеместно

Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2018-10-01 - Еда и напитки- Повсеместно

Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно