img
Суданка Білявка, Голубівська, Донской, 5 укосів, однорічна
2023-04-18 - Еда и напитки- Запоріжжя
Суданка семена, сорт Белявка, среднерослая, узколистная, чистота 99%, мешки по 25кг. Суданка семена, сорт Голубивська, высокорослая, широколистная, чистота 99%, мешки по 25кг. При закупке от 25кг цена 43грн/кг. При закупке от 10кг цена 50грн/кг. + 15грн/доупаковка в мешок. Отправка по НП. Оплата при получении на НП или оплата на карту Приватбанк.

43грн

Подробно
img
Суданська трава « Білявка», «Голубівська»
2024-01-25 - Еда и напитки- Врадіївка
Насіння суданської трави « Голубівська», « Білявка» Роздрібна ціна 40 грн Від 100кг ціна-35 грн Насіння трави Суданка Суданську траву, або суданку, вирощують в посушливих степових і лісостепових районах на сіно, зелений корм, для випасу, виготовлення сінажу, силосу. Суданська трава належить до роду сорго сімейства злакових. Суданська трава - теплолюбна рослина короткого дня. Насіння починає проростати при температурі + 9-10 ° С, а молоді сходи не переносять заморозків мінус З ° С. Якщо довго стоїть холодна погода, вона розвивається слабо, погано росте і дає лише один укіс. На початку вегетації суданка зростає дуже повільно. Вегетаційний період триває 100-120 діб. Найбільші врожаї її збирають на чорноземах, темно-каштанових та сірих опідзолених ґрунтах. Добре росте на слабозасолених грунтах. Урожай зеленої маси і сіна суданської трави набагато підвищується при зрошення. Кислі та заболочені грунти для її вирощування непридатні. Суданка існує руда (іноді кажуть біла) і чорна. Руда - дає більше зеленої маси і м'яка сама по собі трава, чорна - дає меншу зелену масу і жорсткіше. Врожайність: 65 - 77ц / га сіна, 230-290 ц / га зеленої маси. Призначення: вирощування на зелений корм, сіно. Глибина загортання насіння: 3-5 див. Норма висіву (1 га / 1 сотка): точний висів (сівалка) - 10 кг / 100 г ручний висів - 15 кг / 150 р.

35грн

Подробно
img
Суданка семена суданской травы Белявка Голубивська
2023-03-12 - Еда и напитки- Запоріжжя
Продам семена суданки, суданской травы сорт Белявка (светло бежевые семена), сорт Голубивська (красная, белая, черная), сорта Мироновская 10 и Мироновская 25. Цена при покупке от 25кг до 1000кг - 38грн/за 1кг. При закупке от 10кг до 25кг цена 45грн/за 1кг. Первая суданка тонкостебельная, среднерослая, узколистная, даёт 4-5 укосов, однолетка, сено подходит для телят и коров. Вторая суданка - толстостебельная, высокорослая, широколистная, даёт 4-5 укосов, однолетка, сено подходит для коров. Продажа от 5кг. Забрать в ЗП на ул.Чапаева или отправка по НП. Оплата на карту приват или наложный платёж при получении на НП.

38грн

Подробно
img
Насіння суданки суданської трави на сіно, однолітка
2024-01-13 - Еда и напитки- Запоріжжя
Семена суданской травы сорт Белявка (среднерослая, тонкостеблевая, узколистная), сорт Голубівська (високорослая, широколистная, толстостеблевая), суданка, чистота 99%, мешки по 25кг. Отправка по НП. Оплата наложенным платежом при пооучении на НП или предоплата карту Приватбанк. От 10кг суданки цена 40грн/кг. От 25кг цена 35грн/кг.

35грн

Подробно
img
Суданка семена сорт Белявка среднерослая тонкостеблевая
2023-01-26 - Еда и напитки- Запоріжжя
Суданка семена сорт Мироновская10, Белявка, тонкостеблевая, узкослистная, среднерослая, однолетка, 3-5укосов. При закупке от 10кг цена 40грн/за 1кг. При закупке от 25кг до 1000кг цена 35грн/за 1кг. + 15грн/доупаковка в мешок. Отправка на НП или забрать в ЗП. Оплата на месте, на карту приват или наложный платёж при получении на НП.

35грн

Подробно
img
Кунжут білий, 1 кг
2023-01-13 - Еда и напитки- Вінниця
Кунжут - це однорічна рослина роду ' олійних. Плоди являють собою довгасті коробочки з дрібними насінням. Колір насіння кунжуту може бути білий, чорний, коричневий і навіть жовтий. На смак продукт ніжний і досить-таки пікантний. Кунжут в основному росте в країнах середньої Азії, в Індії, в Закавказзі. Користь кунжуту обумовлена його різноманітним хімічним складом. У насінні містяться жирні кислоти, велику кількість кальцію, а так само залізо, йод, кобальт, калій, фосфор, ванадій. Крім того, рослина багата на вітаміни групи В, гамма - токоферол, РР, холін, лікопін, біотин. Калорійність кунжуту висока - 565 ккал на 100 грам продукту. Використовують кунжут в кулінарії, медицині і косметології. Трохи обсмажені насіння кунжуту - шикарна приправа, яка розкриває смак спеції і прикрашає будь-яку страву. Їх додають до будь-яких видів ': яловичини, свинини, птиці. Особливо смачним блюдом вийде курка з кунжутом і соєвим соусом. Додають насіння в салати, супи, страви катайской кухні. Так само на основі кунжуту готуються різні солодощі, такі як козинаки, цукерки, булочки і печиво з кунжутом. Їм прикрашають десерти і використовують для обсипання хлібобулочних виробів. У косметології масло цінується кунжуту. Воно зволожує і ' шкіру, знімає роздратування, відновлює шкірний покрив. Можна використовувати масло для зняття макіяжу, а так само для масажу. Масло покращує вигляд волосся і нігтів. Корисні властивості кунжуту Насіння є джерелом кальцію, що служить для зміцнення кісток, зубів, нігтів, волосся. Сприяє очищенню крові від холестерину, запобігає всмоктування шкідливого холестерину в кров. Якщо щодня вживати зерна кунжуту, це буде відмінною профілактикою атеросклерозу та інших хвороб серцево - судинної системи. Насіння кунжуту здатні захистити організм від появи онкологічних захворювань. Особливо корисно регулярне вживання кунжуту жінкам. Фітоестрогени, які є в його складі є аналогом гормону естрогену. У період лактації, кунжут сприяє виробленню молока, допомагає налагодити режим менструації, мінімізує симптоми клімаксу. Дуже корисним буде застосування кунжуту при вагітності. Насіння стануть хорошим джерелом жирів при схудненні. Чим корисний кунжут ми розібралися, тепер давайте поговоримо про шкоду рослини. Не слід вживати насіння кунжуту, якщо у Вас непереносимість даного продукту, варикоз, тромбоз, камені в сечовому міхурі або в нирках. Не варто перевищувати рекомендовану денну дозу (1 ст. л.), оскільки це може викликати багаторазову діарею. Заборонено давати насіння кунжуту дітям до трьох років. Якщо Ви хочете придбати якісний кунжут, то це можна зробити залишивши заявку в нашому інтернет-магазині. На фото вище можна побачити як виглядають насіння кунжуту. Пряність можна купити як оптом, так і вроздріб за відмінною ціною.

240грн

Подробно
img
Гірчиця мелена, 500 г
2023-01-13 - Еда и напитки- Вінниця
Гірчиця - спеція, без якої дуже складно уявити деякі страви. Рослина однорічна, відноситься до сімейства капустяних. Квітки жовтого кольору, а плоди являють стручок наповнений насінням. Гірчиця вважається дуже корисною спецією, так як вона містить у собі білки, жири, вуглеводи, клітковину, вітаміни групи В, вітамін Е, РР, А, мікро і макроелементи. Спектр застосування меленої гірчиці досить-таки широкий. Нею користуються в кулінарії, медицині, косметології та в побуті. У кулінарії використовують мелену гірчицю, зерна, а так само гірчичний соус. Гірчиця в будь-якому вигляді ідеально підійде до всіх видів ', додасть їм гостроти, '. Нею можна змащувати ' перед відправкою в духовку, а так само додавати в різні маринади разом з медом, майонезом і т. д. Гірчиця є ' інгредієнтом майонезу, а так же суміші каррі. Додають гірчицю в супи, салати, рагу і т. п. Гірчичний соус, який готують на основі меленої гірчиці надає пікантний смак холодцю, сосискам, копченостям. Гірчицю будинку можна змолоти самостійно, просто подрібнивши зерна спеції до стану порошку. До речі, соус теж можна приготувати вдома, і вийде він у Вас набагато смачніше і корисніше ніж у магазині. Рецепт домашньої гірчиці Необхідно залити 3 ст. л. меленої гірчиці водою (180-200 мл), перемішати і залишити на 10 годин в теплому місці. Злити зайву вологу, яка утворилася на поверхні. Додаємо цукор 1/2 ч. л. сіль 1 ч. л. та соняшникову олію 2 ч. л. Перемішуємо і готово! У побуті гірчиця дуже добре справляється з бруднимі жирнимпосудом. Її використовують для прання, виведення плям, а так само для годівлі тварин. Тепер давайте поговоримо про корисні властивості меленої гірчиці Гірчичні пластирі застосовують при застуді, при лікуванні бронхіту, при радикуліті, ревматизмі і запаленні легенів. Спеція допомагає при нервових розладах, підвищує розумову діяльність. Використовуючи гірчицю для миття волоссяможна позбавитися від жирності волосся, зміцнити коріння, а так само прискорити зростання волосся. Гірчиця допомагає вилікувати безпліддя, імпотенції. Купити мелену гірчицю чудової якості і за відмінною ціною можна у нас в інтернет - магазині. Спецію можна придбати як оптом так і в роздріб!

150грн

Подробно
img
Пажитник мелений, 1 кг
2023-01-13 - Еда и напитки- Вінниця
Пажитник (шамбала, фенугрек) - це однорічна рослина, що відноситься до сімейства бобових. Плодами є насіння з цікавим пряним ароматом і незвичайні за смаком. Батьківщиною пажитника вважають Малу Азію. Зараз він культивується в горах Туреччині, в Ірані та Іраку, Японії, США, Південній Європі, Сирії, Пакистані. Пажитник - дуже корисна спеція. У його складі присутні вітаміни В, С, А, мінеральні речовини, білки, жири і вуглеводи. Застосування мелений пажитник знайшов в кулінарії і медицині. Можна використовувати цілі, а так само мелені насіння пажитника. Мелену шамбалу в основному використовують для страв з ', овочів, бобових. Додають прянощі при готуванні соусів. Мелені насіння пажитника додадуть цікавий смак салатів, закусок, а так само основних страв. Так само можна додавати спецію в чай, кава, алкогольні напої, і навіть в клиновий сироп. Наприклад, у країнах ' мелений пажитник додають в солодку випічку, хліб, булочки, калачі, а так само використовують для додання аромату сирів. У Греції насіння пажитника їдять з медом як десерт, а в Туреччині його додають при приготуванні бастурми. Давайте тепер розберемося наскільки рослина корисно! Властивості пажитника: Пажитник володіє жарознижуючою властивістю, тому вони відмінно допоможуть при підвищеній температурі, застуді, грипі. Спеція сприяє розрідженню мокротиння, має відхаркувальну ефектом. Пажитник підвищує апетит, сприяє більш активному виробленню шлункового соку. У спеції є залізо, що дозволяє поліпшувати склад крові. Шамбала має тонізуючу, зміцнює, відновлює ефектом. Особливо рекомендують вживати спецію при авітамінозі, виснаженні. Спеція є природним афродизіаком. Добре допомагає фенугрек при різних отруєннях, інфекціях, шкірних ураженнях, при хворобах рота. Пажитник сприяє виведенню шлаків і токсинів з організму, прискорює обмін речовин. Насіння шамбали надають позитивну дію на нервову систему: поліпшується сон, настрій, підвищується стійкість до стресів. Вживання пажитника допомагає знизити рівень поганого холестерину. Як і кому приймати пажитник, що б не нашкодити? Протипоказаний пажитник при вагітності, при деяких хворобах щитовитки, при гормональних порушеннях. Купити мелений пажитник Ви можете у нас в інтернет-магазині за відмінною ціною. Купити прянощі можна як оптом так і в роздріб від 100 грам.

130грн

Подробно
img
Пажитник (чаман, фенугрек), 1 кг
2023-01-13 - Еда и напитки- Вінниця
Пажитник (шамбала) - це однорічна рослина зі специфічним запахом, що відноситься до сімейства Бобових. Плоди у шамбали виглядають як циліндричні боби, а насіння є найбільш корисними, але видають різкий запах, який не всім до душі. Існує близько 130 видів рослини, але виділять два найвідоміших: пажитник блакитний і сінний. За смаком вони майже нічим не відрізняються. Насіння пажитника містять в собі велику кількість харчових волокон, білків, фосфору, рутина, холіну, кумарину, ефірних масел, лецитину, слизових речовин. Застосовується пажитник у медицині, кулінарії, харчовій промисловості, в косметології. Особливо цінується спеція в Індії і країнах '. Насіння пажитника знаходяться в складі багатьох пряних сумішах: каррі, чатні, хмелі-сунелі та багато ін.. Цілі насіння прянощі додають у розігріту олію перед приготуванням багатьох страв, для додання їм злегка горіхового або грибного аромату. Насіння додають при приготуванні хліба, солодкої випічки, дуже смачним виходить сир з гуньбою. Свіже листя шамбали використовують як добавку в салати, супи, соуси і в другі страви. Пажитник - приправа, яку додають при приготуванні бастурми. Давайте розберемо тепер корисні властивості і протипоказання пажитника Насіння пажитника допомагають знизити рівень холестерину в крові. Властивості рослини відмінно впливають на стан хворих на цукровий діабет. Пажитник - трава, яка відмінно впорається з печією. Просто запийте водою 1 чайну ложку насіння. Рослину використовують при лікуванні жіночих захворювань: пажитник від міоми матки, мастопатії, кісти яєчників та при безплідді; Настій пажитника допоможе впоратися з запаленим горлом, з застудою. Пажитник здатний протистояти утворенню злоякісних новоутворень. Вживання насіння шамбали зменшує ризик серцево-судинних захворювань. Використовують спецію при схудненні і боротьбі з целюлітом. А ще пажитник використовують для збільшення бюста з давніх часів. Користь пажитника ми обговорили, давайте поговоримо про протипоказання. Небажано вживати рослину, якщо у Вас підвищена кількість естрогену та пролактину, а так само якщо у Вас якісь проблеми з щитовидкою, астма або інсулінозалежнаформа діабету. Якщо Ви не знаєте де можна купити насіння пажитника крім аптеки, то Ви звернулися за адресою. Купити пажитник відмінної якості і за відмінною ціною можна в нашому інтернет-магазині. На фото вище можна побачити як виглядає спеція. Насіння пажитника можна придбати як оптом так і в роздріб.

150грн

Подробно
img
Цибуля порей зелена, 1 кг
2023-01-20 - Еда и напитки- Вінниця
Зелена цибуляпорей - це однорічна рослина, якувідносять до сімейства цибулевих. Листя мають зелено-блакитний колір, цікавий аромат і приємний солодкуватий смак. На відміну від звичайноїріпчастої цибулі, цибуляпорей немає цибулини. Рослина закінчується товстим стеблом. Батьківщиною зеленоїцибуліпорей вважають Середземномор'ї. Зараз цибуля порей поширенапо всьому світу. Їїлегко виростити на вологому і удобренном грунті, особливо на тих місцях, де раніше росла картопля, капуста або бобові. Зелене листя цибулі порей, а так само стебло є дуже корисним продуктом. В їх складі присутні вуглеводи, білки, вітаміни групи В, вітамін А, К, Е, аскорбінова кислота, корисні мікро і макроелементи. У кулінарії в основному використовують білу частину рослини. Тому багато хто задається питаннями як використовувати зелене листя цибулі порейі чи їдятьзелену частину цибулі порею? Хтось вважає, що зелене листя не смачні і жорсткі, інші навпаки обираютьсаме зелень. Зелена частина цибулі порей корисна і смачна. Її можна додавати в супи, борщі, в окрошку, тушковані страви, пироги, салати. В інтернеті є багато рецептів з використанням саме зеленої частини цибулі порей. Тепер давайте розберемося, якими корисними властивостями володіє цибуля порей Рослина допомагає при анемії, підвищує гемоглобін у крові. Цибуля порей вважається натуральним афродизіаком. Рекомендують цибулюпорей для підтримки здорового травлення. Завдяки волокнам, що міститься в рослині, цибуля покращує засвоєння їжі, допомагає при здутті живота і метеоризмі. Цибуля порей стабілізує артеріальний тиск, розширює кровоносні судини, знижує ризик виникнення гіпертонії. Рослина дуже корисною для серця. Як і багато волокнистиховочів, цибуля порей сприяє схудненню, оскільки створює відчуття ситості і знижує апетит. Вітамін К, що міститься в цибулі активізує білок в нашому організмі, що дозволяє залишатися нашим кісткам здоровими і міцними. Цибуля порей сприяє поліпшенню зору. Рослина покращує пам'ять, підвищує роботу мозку і концентрацію. Купить натуральну сушену зелену цибулю порей можна в нашому інтернет-магазині за відмінною ціною. Зелену цибулю порей можна купити як оптом так і в роздріб від 100 грам.

460грн

Подробно
img
Кріп насіння, 1 кг
2023-01-20 - Еда и напитки- Вінниця
Кріп - це пахуче, однорічна рослина сімейства зонтичних. Кріп має поодинокий гіллясте стебло темно-зеленого кольору. Батьківщиною кропу вважають східну частину Середземномор'я. Зараз рослина росте на всіх континентах, крім Антарктиди та Австралії. Зелень і насіння кропу є дуже корисними, оскільки в їх складі є білки, жири, вуглеводи, зола, харчові волокна, велика кількість вітамінів, макро і мікроелементів, стероли, жирні кислоти, мононасичені і полінасичені жирні кислоти. Застосовують насіння кропу в кулінарії, народній та офіційній медицині, косметології. У кулінарії кріп є дуже популярною пряністю. Насіння кропу доповнять смак будь-яких перших страв (супів, борщів, бульйонів), других овочевих і м'ясних страв, рибних страв. Їх можна додавати в будь-які салати, соуси і підливи. Насінням і зеленню можна посипати варені і печені овочі, птицю, м'ясо. Пряність чудово підходить для консервування та квашення овочів. Кріп відмінно поєднується з капустою, бобовими, сиром і сиром. В харчовій промисловості кропу роблять масло. Що б насіння кропу не втратили свої смакові і ароматичні якості їх найкраще додавати в блюдо за кілька хвилин до закінчення приготування. Корисні властивості та протипоказання насіння кропу Пряність чудово допомагає при безсонні і нервових розладах. Насіння кропу рекомендують вживати при кашлі, застуді. Вони розріджують мокротиння і виводять її з дихальних шляхів. Кріп сприятливо впливає на процес травлення, чинить бактерицидну дію на організм. Крім того, вони сприяють формуванню корисної мікрофлори кишечника. Насіння кропу є певним спазмолітиком. Насіння кропу дуже корисні для новонароджених. Їх відвар допоможе впоратися з коліками у дитини. Кріп сприятливо впливає на роботу серця. Рекомендують насіння кропу для виведення шлаків і токсинів з організму. Насіння кропу допомагають, якщо у Вас проблеми з сечостатевої системою. Крім всієї корисний властивостей кріп має і протипоказання. Його забороняється вживати гіпотонікам, а так само при індивідуальній непереносимості. Купити насіння кропу можна в нашому інтернет-магазині за відмінною ціною. Насіння кропу можна купити оптом і в роздріб від 100 грам.

150грн

Подробно
img
Кунжут білий, 1,5 кг
2023-02-13 - Еда и напитки- Вінниця
Кунжут - це однорічна рослина роду трав'янистих олійних. Плоди являють собою довгасті коробочки з дрібними насінням. Колір насіння кунжуту може бути білий, чорний, коричневий і навіть жовтий. На смак продукт ніжний і досить-таки пікантний. Кунжут в основному росте в країнах середньої Азії, в Індії, в Закавказзі. Користь кунжуту обумовлена його різноманітним хімічним складом. У насінні містяться жирні кислоти, велику кількість кальцію, а так само залізо, йод, кобальт, калій, фосфор, ванадій. Крім того, рослина багата на вітаміни групи В, гамма - токоферол, РР, холін, лікопін, біотин. Калорійність кунжуту висока - 565 ккал на 100 грам продукту. Використовують кунжут в кулінарії, медицині і косметології. Трохи обсмажені насіння кунжуту - шикарна приправа, яка розкриває смак спеції і прикрашає будь-яку страву. Їх додають до будь-яких видів м'яса: яловичини, свинини, птиці. Особливо смачним блюдом вийде курка з кунжутом і соєвим соусом. Додають насіння в салати, супи, страви катайской кухні. Так само на основі кунжуту готуються різні солодощі, такі як козинаки, цукерки, булочки і печиво з кунжутом. Їм прикрашають десерти і використовують для обсипання хлібобулочних виробів. У косметології масло цінується кунжуту. Воно зволожує і пом'якшує шкіру, знімає роздратування, відновлює шкірний покрив. Можна використовувати масло для зняття макіяжу, а так само для масажу. Масло покращує вигляд волосся і нігтів. Корисні властивості кунжуту Насіння є джерелом кальцію, що служить для зміцнення кісток, зубів, нігтів, волосся. Сприяє очищенню крові від холестерину, запобігає всмоктування шкідливого холестерину в кров. Якщо щодня вживати зерна кунжуту, це буде відмінною профілактикою атеросклерозу та інших хвороб серцево - судинної системи. Насіння кунжуту здатні захистити організм від появи онкологічних захворювань. Особливо корисно регулярне вживання кунжуту жінкам. Фітоестрогени, які є в його складі є аналогом гормону естрогену. У період лактації, кунжут сприяє виробленню молока, допомагає налагодити режим менструації, мінімізує симптоми клімаксу. Дуже корисним буде застосування кунжуту при вагітності. Насіння стануть хорошим джерелом жирів при схудненні. Чим корисний кунжут ми розібралися, тепер давайте поговоримо про шкоду рослини. Не слід вживати насіння кунжуту, якщо у Вас непереносимість даного продукту, варикоз, тромбоз, камені в сечовому міхурі або в нирках. Не варто перевищувати рекомендовану денну дозу (1 ст. л.), оскільки це може викликати багаторазову діарею. Заборонено давати насіння кунжуту дітям до трьох років. Якщо Ви хочете придбати якісний кунжут, то це можна зробити залишивши заявку в нашому інтернет-магазині. На фото вище можна побачити як виглядають насіння кунжуту. Пряність можна купити як оптом, так і вроздріб за відмінною ціною.

355грн

Подробно
img
Кріп насіння 1кг
2023-03-15 - Еда и напитки- Вінниця
Для замовлення менших фасувань (від 50г) переходьте на наш сайт у профілі (натисніть ім'я продавця та натисніть "відкрити веб-сайт"). Також на сайті діють знижки! 1Кг-112грн Доставка: -Нова пошта -Укрпошта Оплата: - на картку Приватбанку - післяплати (Оплата у відділенні) - OLX доставка Кріп — однорічна трав'яниста рослина, знайома, мабуть, усім. У дикому вигляді воно поширене в Азії, Африці, Гімалаях. Ця рослина широко використовується як пряність у кулінарії як у свіжому, так і в сушеному, замороженому або солоному вигляді. Однак, крім відмінних смакових якостей, кріп має і безліч цілющих властивостей. У кулінарії насіння кропу застосовують при засолюванні огірків – це найпопулярніша приправа, завдяки якій солоні огірочки набувають особливого, трохи солодкуватого, пряного присмаку та специфічного аромату. Але крім приготування солінь і маринадів кроповим насінням можна приправляти різні страви: юшку, супи, тушковану або відварену рибу (взагалі, така приправа чудово підходить практично до будь-яких рибних страв). У промисловості насіння застосовують для віддушки чаю, печива, кондитерських виробів та начинок.

112грн

Подробно
img
Чабер кондарі сушений подрібнений трава спеція (див опис) 1 кг Польша
2023-04-11 - Еда и напитки- Полтава
Чабер (у Грузії його називають "кондарі") - однорічна пряно-ароматична рослина, що має сильний, але приємний гіркуватий смак і тонкий перцевий аромат. Зелень чаберу використовують як пряність у свіжому та сушеному вигляді. Спеція чабер прикрасить перші та другі страви з м'яса, птиці, дичини, риби, овочів, грибів. Чабер чудовий у соліннях, маринадах, соусах. Використовується для віддушки оцту, на ньому можна наполягати олію. Чабер йде в ковбаси, сири та консерви. Прекрасний у лобіо, гуляшах. Чабер можна додати до начинки пирогів і піци. Чабер товаришує з іншими спеціями і може бути у вишуканому союзі з орегано, майораном, базиліком, розмарином, шавлією, чебрецем, часником, ялівцем, лавровим листком, паприкою, петрушкою, чорним та червоним перцем, фенхелем.

180грн

Подробно
img
Насіння гречки FLORIDA, ЕЛІТА, канадський трансгенний сорт
2023-05-22 - Еда и напитки- Полтава
FLORIDA-канадсткий трансгенний продовольчий сорт гречки. Насіння ЕЛІТА. В оригінальних канадських мішках з маркуванням по 20кг. Високий потенціал врожайності. Відправляємо Новою Поштою. Гречка (Fagopyrumesculentum) - ярий трансгенний продовольчий сорт гречки FLORIDA науково розроблений відомим канадським Холдингом SERTIS і американським концерном UNION CARBIDE. Однорічна культура рід рослин з сімейства гречані висотою 165 см. Рослина гречки нагадує форму куща смородини 15 стебел ростуть від вузла кущіння знизу в верх з нахилом на 40 градусів. Стебло прямостоячий гіллясте на яких розташовуються квітки гречки. Суцвіття запашні кисті, плоди тригранні коричневі або темно-сірі горішки з гострими ребрами покриті плівчастими оболонками. Для отримання крупи плоди звільняють від цих неїстівних оболонок обрушують на спеціальних млинах. Насіння гречки проростають при температурі +14, +15 С *, дружні сходи гречки з'являються при температурі + 20С * на 7-й день. Після появи сходів рослини гречки швидко нарощують листову масу затінюючи поверхню грунту, перешкоджаючи тим самим проростання насіння бур'янів. Крім того, коренева система гречки інгібує розвиток бур'янів виділенням в грунт речовин званих Біогербіциди, які гальмують на деякий час розвиток бур'янів. Сходи гречки гинуть при температурі + 2С * тому гречку сіють пізно, починаючи з початку травня закінчуючи 5-ими серпня. Від появи сходів до бутонізації гречка росте швидко, а від бутонізації до початку дозрівання насіння - дуже енергійно. У цей період гречка накопичує більше 70% загальної маси сухої речовини. Корінь стрижневий сильно гіллясте. У зернах гречки міститися легко засвоювані білки до 16%, в тому числі незамінні амінокислоти - аргінін і лізин, вуглеводи до - 30% і жири до 3%, а також багато мінеральних речовин залізо, кальцій, фосфор, мідь, цинк, бор, йод , нікель, кобальт, клітковина, яблучна, лимонна, щавлева кислоти, вітаміни групи в, Б в гречці в 1,5 рази більше, ніж в пшоні вітаміну Р рутин. У траві виявлено глікозид рутин, хлорогенова, галова, протокатехіновая і кавова кислоти. У насінні міститься крохмаль до 67%, жирні олії, лимонна, яблучна кислоти. Маса 1000 насінин - 47 грам. Урожайність: до 62 цент.с 1 гектара. Вологість - 12%, Енергія проростання - 98%, Схожість - 98%, Сортова чистота -100% Норма висіву: на 1 гектар - 25 кг точними сівалками або сівалками нашого виробництва зерновими З 3 3,6, СЗУ - 3,6, бурякової сівалкою ССТ -12Б висівається насіння на глибину 6 - 7 см. Сіяти можна звичайним рядовим способом з міжряддями на 15 см і широкорядним способом 45 або 60 см. Посів: з 1 червня по 5 серпня. Обробка грунту: У більшості районів обробки гречки, осіння обробка грунту після стерньових попередників складається з лущення стерні дисковими лущильниками ЛДГ - 10, ЛДГ - 15 і зяблевої оранки плугами з передплужниками ПТК -35, ПНЛ - 8 - 40, ПЛП -6-35 з пристосуваннями ПВР - 3,5, ПВР - 2,3. Посів канадського трансгенного сорту гречки FLORIDA починається з 25 квітня і триває посів включно по 5 серпня. Інсектициди - не використовуються, стійка до всіх шкідливих комах. Гербіциди: Для повного знищення однорічних дводольних бур'янів у посівах гречки необхідно застосовувати гербіцид 2 ДД 500 - д.р. діметіламміная сіль обприскуючи їм грунт після посіву за 2 - 3 дні до сходів гречки, норма витрати 1,2 - 1,6 л на 1 га або гербіцид Гезагард КС / 500 г / л прометрину - 1,5 літра на 1 га до сходів. Добрива: нітроамофоска 150 кг - 160 кг вноситься після посіву культури. Вегетаційний період канадської гречки сорту FLORIDA від посіву до збирання становить 63 - 66 днів (ранній). Прибирання Забирають гречку комбайнами Єнісей, Дон, Нива, Джондір, Кейс. Даний сорт засівався в 2017 році в Україні в Херсонській обл., Дніпропетровській обл., Вінницькій обл, Чернігівської обл., Тернопільській обл., Де середня врожайність гречки склала 55 цент з 1 гектара.

120грн

Подробно
img
Рапс для пищевых, кормовых целей, для производства масла, мицелий
2022-12-12 - Еда и напитки- Запоріжжя
Рапс яровой семена для кормления амадин, канареек, попугаев, жаао, кареллы, волнистики, дикаря (чижей, щеглов, иволга, зимородки), как кормовой компонент в спортивном голубеводстве, приготовлении прикормок. При покупке от 10кг до 25кг цена 40грн/за 1кг. При покупке от 25кг цена 40грн/за 1кг. Отправка по НП или забрать в ЗП. Оплата наложенным платежом при получении на НП или оплата на карту Приват. Цены указаны при покупке от 25кг/мешок: Сафлор 40грн/кг Канареечник 50грн/кг Чумиза 50грн/кг Подсолнечник полосатый 50грн/кг Суданка 35грн/кг Просо желтое 25грн/кг Просо красное 25грн/кг Просо черное 30грн/кг Разнотравье дикие полевые травы(магар, щетинник, щирыця, просо дикое, гречичка полевая, мыщий, гирчак, горчица) 16грн/кг Разнотравье чумизы, магар 80% 16грн/кг Гречка зелёная 80грн/кг Расторопша чистая 90грн/кг Конопля 90грн/кг Вика (пелюшка) 40грн/кг Люпин 35грн/кг Соя 35грн/кг Горох 20грн/кг Овес 18грн/кг Жито (рожь) 18грн/кг Ячмееь 18грн/кг Пшеница 18грн/кг Рис нешлифованный 80грн/кг Маш (бобы мунг) 100грн/кг Нут 90грн/кг Чечевица зелёная 80грн/кг Чечевица красная 80грн/кг Лён коричневый 46грн/кг Лён золотой 46грн/кг Арахис 80грн/кг Кунжут белый Кунжут черный и другое. Рапс – растение, часто называемое северной оливой. Это связано с тем, что из его семян получают масло, по своей пищевой ценности и вкусовым качествам почти не уступающее благородному оливковому. До середины прошлого века рапс возделывали исключительно на корм скоту, а его масло, содержащее в свежеотжатом виде токсины, использовали в промышленности. Открытие эффективных способов его очистки и полезных для человека свойств продуктов на основе рапса позволили им занять достойное место в кулинарии. История и география продукта Родиной растения по одной версии считается Индия, по другой – Средиземноморье. Интересно, что ботаникам неизвестен дикорастущий предок рапса, хотя культурное его выращивание практиковалось уже в 4-м тысячелетии до н.э. Полученный путем естественного скрещивания капусты с сурепицей, он относится к числу самых первых растений, окультуренных людьми. Продукты из него в древности были очень популярны. Кроме того, растение является отличным медоносом. В Европу рапс был завезен в XIII веке, где особенно распространился в Голландии и Англии. К концу XVII векаэту культуру активно возделывали также в Германии, Польше и на Западной Украине. С ростом эффективности технологий переработки этой масличной культуры, а также после выведения в 1974 году в Канаде первого сорта растения с семенами, почти лишенными вредных примесей эруковой кислоты, существенно повышается пищевая ценность и востребованность рапса в кулинарии. В наши дни только в Европе под его посадку отводится более 4 млн. гектаров. Лидируют по возделыванию этой культуры англичане, французы, датчане, чехи и финны, в чьих странах цветущие рапсовые поля желто-лимонного цвета – привычная часть пейзажа сельской местности. Также увеличиваются в последние годы объемы выращивания рапса в Индии, Китае, Канаде, Украине и России. Виды и сорта Растение рапс, в ботанике именуемое Brаssica nаpus, относится к семейству Капустных. Оно занимает важное место в сельском хозяйстве и промышленности (текстильной, кожевенной, мыловарении, производстве олифы и других). В больших объемах его выращивают для использования в качестве кормовой культуры, а также для производства продуктов питания, главным образом рапсового масла.  В последнем качестве использование рапса долгое время ограничивалось присутствием в его составе значительного количества токсичного вещества – эруковой кислоты, содержание которой могло достигать 50%. Выведение канадскими селекционерами в 70-х годах прошлого века специального рапса, получившего название «Канола», с минимальным содержанием вредных примесей существенно расширило возможности использования растения в пищевых целях. Именно из канольных сортов этой культуры в настоящее время производится большая часть ценного рапсового масла, а остающийся жмых служит отличным кормом для животных. На сегодняшний день повсеместно культурно возделывают два основных вида рапса: 1) яровой – однолетник, представляющий собой масличную культуру; 2) озимый – двухлетнее неприхотливое растение, стойкое к минусовым температурам, чаще используемое для кормления скота. Кроме того, в европейских районах также встречается дикий рапс, произошедший от окультуренного, растущий как сорняк и не пригодный для переработки. При этом он, как и культурные разновидности, обладает медоносными свойствами. В некоторых странах рапсом еще иногда называют другие растения с желтыми цветами, например, сизию или сераптскую горчицу. Полезные свойства Польза от употребления в пищу продуктов на основе рапса обусловлена его химическим составом. Особенно богато растение насыщенными жирными кислотами, что приравнивает изготовленное из него масло по питательной ценности к дорогостоящему оливковому. Также в рапсе содержатся зола, пищевые волокна, витамины Е, РР, В1, В2 и минеральные соединения калия, кальция, магний, фосфора, натрия. По суммарному содержанию полезных веществ это растение не уступает более популярным подсолнечнику, горчице или сое. Такой состав рапса способствует регуляции жирового обмена в организме и укреплению сосудов, снижает уровень вредного холестерина в крови, предотвращает риск образования тромбов. Употребление в пищу продуктов из этого растения улучшает состояние сердечнососудистой и нервной системы, препятствует развитию атеросклероза. Их присутствие в рационе питания оказывает лечебное и общеукрепляющее воздействие на кровеносную систему. Вкусовые качества Популярность продуктов питания, произведенных из рапса, объясняется не только их редкими целебными свойствами, но и высокими гастрономическими качествами. Не менее вкусное, чем оливковое, рапсовое масло стоит намного дешевле. При этом оно долго сохраняет прозрачность и, в отличие от соевого, не впитывает неприятные запахи из воздуха. Рапсовый мед – всегда очень светлый, белесо-желтый. Его приторно-сладкий вкус отличается тонким оттенком пикантной горчинки. Все производные рапса богаты эфирными маслами, сообщающими и маслу, и меду своеобразный, довольно насыщенный запах. Для лучшей сохранности вкусовых свойств оба продукта необходимо хранить в прохладном месте, защищенном от света. Применение в кулинарии Наибольшее применение в кулинарии получило высококачественное рапсовое масло. По популярности во всем мире оно входит в тройку лидеров вместе с пальмовым и соевым. Это объясняется не только его невысокой стоимостью, но и тем, что оно действительно одно из самых полезных и вкусных.  Отменные потребительские свойства рапсового масла широко используются: • для производства маргарина; • в приготовлении холодных закусок, салатов, маринадов и соусов; • для жарки овощей, мяса или птицы; • в качестве замены других жиров и масел в диетическом питании. Оригинальный вкус и запах продуктов из рапса хорошо сочетается с оливковым маслом, лимонным соком и овощами. Лучше употреблять их в холодном виде, но и при нагревании до 180?C их гастрономические свойства не теряются. Особенно вкусно рапсовое масло в качестве заправки к салатам, например, «Критскому» из свежих овощей и шампиньонов. Не менее популярно оно в сочетании с оливковым для приготовления майонеза.  Рапсовый мед – вкусное и полезное лакомство, любимое европейцами.

40грн

Подробно
img
Овес пищевой для лечения жкт, вывод токсинов, для проращивания
2022-12-17 - Еда и напитки- Запоріжжя
Овес пищевой для проращивания, заваривания. Для кормления крс, свиней, лошадей, птиц. Цена 18грн/за 1кг при покупке от 1мешка (50кг). При покупке от 10кг до 25кг цена 22грн/за 1кг. Чистота 100%. Всхожесть 98%, энергия пропастания 96%. Продажа от 10кг. Отправка по НП. Оплата на карту приват или наложка. При закупке от 25кг мешка цена: Сафлор 32грн/кг Канареечник 33грн/кг Чумиза 33грн/кг Суданка 27грн/кг Подсолнечник полосатый 44грн/кг Расторопша 65грн/кг Конопля 75грн/кг Просо желтое 18грн/кг Просо красное 22грн/кг Просо чёрное 30грн/кг Рапс 26грн/кг Вика (пелюшка) 25грн/кг Люпин 25грн/кг Соя 25грн/кг Разнотравье (полевые травы) 12грн/кг Разнотравье чумизы, магар 12грн/кг Рис нешлифованный 50грн/кг Маш (бобы мунг) 80грн/кг Чечевица красная/зелёная 80грн/кг Нут 80грн/кг Лён коричневый 36грн/кг Лён золотой 36грн/кг Кунжут белый Кунжут черный Арахис 66грн/кг и другое. Культура дает продолговатые соцветия, которые состоят из нескольких опущенных колосков. В колосках развивается не более 3 цветочков, которые сжаты по бокам и «закованы» в крупную чешую. Плод овса называется зерновкой. Всего выведено 22 вида овса. Преимущественное территориальное распространение – Америка, страны Старого Света. Наиболее важная разновидность овса – посевная. Допустимые названия – посевной или кормовой овес. Только эта разновидность употребляется в пищу, остальные считаются злостными сорняками, которые искореняются фермерами. ОСОБЕННОСТИ УПОТРЕБЛЕНИЯ ОВСА Цельнозерновая овсянка – традиционный завтрак нескольких миллионов человек из разных уголков мира. Но чем обоснован такой выбор и правильно ли располагать углеводный злак в самом начале дня? ПОЧЕМУ СТОИТ ЕСТЬ ОВСЯНКУ НА ЗАВТРАК От первого приема пищи зависит наше самочувствие и настрой на работу в течение дня. Именно поэтому нутрициологи категорически запрещают пропускать завтрак или заменять его чашкой чая и бутербродом с докторской колбасой сверху. Овес станет настоящим спасением для тех, кто не представляет своего дня без сахара в любом проявлении (торты, батончики, соки). Он притупляет тягу к сладкому и способствует длительному насыщению, чтобы организм не успел пожелать вредного перекуса. У цельного овсяного зерна низкий гликемический индекс. Справка. Гликемический индекс (ГИ) – степень влияния пищевых продуктов на уровень глюкозы в крови. Овес просто не даст уровню сахара подняться слишком высоко, но притупляет чувство голода на несколько часов. Что если уровень сахара поднялся до предела? Глюкоза приковывает нас к кровати, дает минимальное количество энергии и снабжает неукротимым желанием любого, пускай даже не самого вкусного шоколада. Потому что сладости – самый легкий способ быстро насытить организм углеводами. Мы получаем стремительный заряд энергии, который также стремительно падает. 30 минут активности сменяются еще большей усталостью, истощением и так по кругу. Со здоровым завтраком из овса такой фокус не пройдет. Низким ГИ обладают только цельные зерна овса. Пакетированная овсянка быстрого приготовления снабжена теми же быстрыми углеводами, что и шоколадный батончик на пальмовом масле. Такой прием пищи вызовет резкий скачок глюкозы в крови и снова превратится в голод. Покупайте только цельные овсяные хлопья или неочищенный овес, время варки (а не запаривания) которого стартует от 20 минут. В 1999 ученые Бостонской детской больницы решили провести эксперимент. Они заменили овсяные хлопья быстрого приготовления цельнозерновым (обычным) овсом. В течение суток дети стали перекусывать на 35% меньше, чем до эксперимента. Участники отмечали, что чувствуют насыщение первую половину дня, а тяга к сладкому совершенно пропала. МОЖЕТ ЛИ УТРЕННЯЯ ОВСЯНКА НАНЕСТИ ВРЕД В цельнозерновой крупе достаточно высокое содержание крахмала. Нутрициологи рекомендуют ограничить количество крахмалистых овощей в рационе (но не исключать совсем). Оптимальная суточная порция овса для мужчин составляет 150 грамм, для женщин – 100 грамм. Если ваш ежедневный калораж достигает 1800-2000 кКал (например, если вы марафонский бегун с повышенной интенсивной активностью), то количество овса можно увеличить. Чем опасен крахмал домоседам и офисным работникам, которые не посещают зал? Крахмал – дополнительный сахар, который провоцирует скачок инсулина. Помимо увеличения массы тела, этот продукт может стать причиной воспалительного процесса в организме. Нельзя забывать, что в древних злаках намного больше калорий, чем в культивированных. Внимательно рассчитывайте пищевую ценность продукта и грамотно введите овес в суточную норму БЖУ. ПОЛЕЗНЫЕ СВОЙСТВА ИНГРЕДИЕНТА Контроль жизненно важных процессов внутри организма. Овсяный протеин запускает регенерацию тканей, обеспечивает тело энергией через углеводы и жир. Продукт «перезапускает» метаболические процессы, наполняет клеточные мембраны полезными нутриентами, чтобы человек смог мыслить, двигаться и хорошо себя чувствовать. В большом количестве овса содержится особый пребиотик – растворимая клетчатка. Она приводит в норму кишечную микрофлору, помогает ей восстановиться после болезней, приема антибиотиков, ненормированного пищевого потребления. Растворимая клетчатка компенсирует недостаток полезных веществ в несезонных овощах и фруктах, поддерживает целостность слизистой оболочки кишечника. Введение дополнительных 14 грамм клетчатки ведет к снижению суточного калоража и, соответственно, цифр на весах. Овес поддерживает низкий уровень инсулина. Что это дает? Организм легче сжигает жиры и перерабатывает их в энергию, а не годовые отложения на боках. В итоге – жировая прослойка уменьшается, вес снижается именно за счет жиров, а не мышц или воды, выводится холестерин. Низкий уровень инсулина служит специфической профилактикой сахарного диабета, сердечно-сосудистых патологий. Увеличение общего коэффициента эффективности. Мозг начинает лучше работать, в тело поступает большое количество продуцируемой энергии, которое вполне может превратиться в качественную силовую или кардио-тренировку. ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ИНГРЕДИЕНТА В КУЛИНАРИИ Овес – одна из наиболее почитаемых круп в кулинарии. Из него изготавливают овсяную кашу, хлопья, всеми любимый «Геркулес», муку, напитки, злаковые батончики и множество здоровых сладостей. Один продукт существует в кулинарном мире во множестве ролей, чем безумно довольны и кулинары, и потребители. Нутрициологи рекомендуют подбирать степень обработки зерна в зависимости от возрастной категории. Детскому организму будет трудно переваривать и усвоить необработанный овес. Злак может спровоцировать вздутие, несварение, проблемы со стулом и прочие нарушение пищеварения у малыша. Готовьте овсяную кашу или хлопья и никогда не перекармливайте ребенка – его организм сам отдаст команду мозгу, как только почувствует насыщение. Взрослые могут не ограничивать себя и употреблять в пищу любое зерно, основываясь на личных вкусовых пристрастиях. РЕЦЕПТ МОЛОКА ИЗ ОВСА И ОВСЯНЫХ ХЛОПЬЕВ Пищевая ценность (из расчета на 1 порцию приготовленного молока)Калорийность237 кКалБелки8,6 гЖиры4,6 гУглеводы47,6 г Нам понадобится: овес – 250 г; овсяная крупа – 250 г; вода – 1 л; подсластитель/ароматизатор по вкусу. ПРИГОТОВЛЕНИЕ Подготовьте 2 емкости одинакового объема. В одной замочите на ночь овес, в другой – овсяную крупу. Наполненные жидкостью зерна переложите в блендер, измельчите до состояния жидкой каши. Процедите смесь через марлю или мелкое сито, чтобы избавиться от лишней шелухи и частичек, которые не смог захватить блендер. Так напиток станет более мягким и нежным как традиционное молоко. Перелейте смесь в подходящую тару. Попробуйте готовый напиток. Для усиления вкуса можно добавить мед, ваниль или любой другой подсластитель/ароматизатор по вкусу. Храните молоко в холодильнике не более 3-4 дней. ИСПОЛЬЗОВАНИЕ В КОСМЕТОЛОГИИ Современные аптечные и люксовые бренды используют овес для базовой линейки косметики по уходу за лицом, телом, волосами и даже ногтевой пластиной. Продукт «спасает» кожу от возрастных изменений, оказывает антибактериальный эффект, придает дерме тонус и блестящий здоровый вид. В косметологии используют масло из овса и специально отделяемые ферменты. В домашних условиях можно приготовить быструю маску/тонизирующую водичку/скраб в одной таре. Тщательно промойте овес и отварите его до готовности. Разделите полученную кашу на три части. Приготовьте маску. Полученную разваренную кашу подавите вилкой до плотной консистенции. Полученную смесь нанесите на лицо, подержите 10-15 минут и смойте теплой водой. Подобная маска совсем не нуждается в обогащении. Уже через несколько процедур коже станет бархатистой и мягкой, исчезнут мелкие морщинки и высыпания. Приготовьте тонизирующую воду. Возьмите отварной овес и процедите через сито или марлю. Водичку, полученную в ходе обработки

18грн

Подробно
img
Насіння коноплі для харчової галузі для виробництва олії
2023-02-06 - Еда и напитки- Запоріжжя
Насіння коноплі для харчової галузі для виробництва олії. Чудово вживають амадини, канарки, попуги, голуби, дикі птахи. Використовують задля вижимки органічної сиродавленної олії, для короп`ячої риболовлі, в лікуванні ниркової хвороби, для виведення піска або каміння з нирок і багато іншого. Мішки по 25кг. При купівлі від мішка 5кг до 100кг ціна 90грн/кг. Від 100кг ціна 80грн/кг. Відправка по НП. Оплата при отриманні на НП або попередньо на картку Приват. Олх доставку не оформлюємо. Укрпоштою не відправляємо. Також є в наявності: просо жовте, просо червоне, просо чорне, сафлор, рапс, канарник, соняшник смугастий, коноплі харчові, розторопша, льон коричневий, льон золотий, гречка зелена, віка, люпин, соя, суданка та інше.

90грн

Подробно
img
Конопля насіння 2021 год супер фуд органічна олія прикормка лікування
2023-02-17 - Еда и напитки- Запоріжжя
Насіння коноплі для харчової галузі, сорт Гляна. Чудово вживають амадини, канарки, попуги, голуби, дикі птахи, використовують в їжу, як супер фуд, для виробництва прикормок, кормових сумішей. Використовують задля вижимки органічної сиродавленної олії, для короп`ячої риболовлі, в лікуванні ниркової хвороби, для виведення піска або каміння з нирок, органічна олія використовується в лікуванні після видалення ракової пухлини, задля пригнічення метостазів і повторення рицидиву і багато іншого. Мішки по 25кг. При купівлі мішка ціна 75грн/кг. При замовленні від 10кг насіння коноплі ціна 80грн/за 1кг. При закупке менее 10кг цена 90грн/кг. + 5грн/додаткове пакування у мішок. Відправка по НП або забрати в Запоріжжі. Також є в наявності: просо жовте, просо червоне, просо чорне, сафлор, ріпак, канарник, соняшник смугастий, чумиза, розторопша, льон коричневий, льон золотий, гречиха, віка, суданка, люпин, соя, горох, овес, ячмінь, пшениця, жито та інше.

90грн

Подробно
img
Конопля насіння 2022 год супер фуд органічна олія прикормка лікування
2023-03-19 - Еда и напитки- Запоріжжя
Насіння коноплі для харчової галузі, сорт Гляна. Чудово вживають амадини, канарки, попуги, голуби, дикі птахи, використовують в їжу, як супер фуд, для виробництва прикормок, кормових сумішей. Використовують задля вижимки органічної сиродавленної олії, для короп`ячої риболовлі, в лікуванні ниркової хвороби, для виведення піска або каміння з нирок, органічна олія використовується в лікуванні після видалення ракової пухлини, задля пригнічення метостазів і повторення рицидиву і багато іншого. Мішки по 25кг. При купівлі від 25кг до 100кг ціна 80грн/кг. При замовленні від 10кг насіння коноплі ціна 90грн/кг. + 15грн/додаткове пакування у мішок. Відправка по НП або забрати в Запоріжжі. Також є в наявності: просо жовте, просо червоне, просо чорне, сафлор, ріпак, канарник, соняшник смугастий, чумиза, розторопша, льон коричневий, льон золотий, гречиха, віка, суданка, люпин, соя, горох, овес, ячмінь, пшениця, жито та інше.

80грн

Подробно