img
Стейк рибай прайм 14 день влажной выдержки/ Стейк рібай прайм
2022-12-14 - Еда и напитки- Дніпро
Цена указана за 1 килограмм!!! Стейк Рибай PRIME - это чрезвычайно мраморный стейк Рибай. Он делается из отборного сырья и выдерживается в камере вызревания 21 день. Это невероятно красивый, очень нежный, ароматный и вкусный стейк. Одним словом - это самый элитный стейк Рибай из существующих. Рибай PRIME - для тех кто любит получать от жизни только лучшее. Рекомендуемая степень прожарки: Medium Rare, Medium Способы приготовления: обжаривание, запекание На чем готовить: на гриле, на сковороде, в духовке Средний вес стейка: 300 - 500 грамм Как не испортить? 1. Нельзя мыть стейк! Мясо пропитается водой и при жарке не получится корочка. Стейк будет вариться, а не жариться 2. Нельзя отбивать стейк! Волокна стейка портятся, если его отбивать 3. Не клади стейк на холодную сковороду! Стейк нужно класть только на раскаленную сковороду. Иначе не получиться корочка и сок будет вытекать из мяса! 4. Не режь мясо во время жарки! Через надрез или прокол сок из стейка вытечет 5. Не пережаривай стейк! Сильно зажаренный стейк становится жестким и может испортить впечатление. Лучше всего когда мясо внутри красное. И нет, оно не сырое. Как готовить? 1. Распакуй стейк и дай ему “подышать” и нагреться в течении 20 минут 2. Добавь соль и перец по вкусу 3. Сильно разогрей сковороду и добавь немного масла 4. Выложи стейки на сильно разогретую сковороду 5. Жарь стейк по 3-5 минут с каждой стороны. Рекомендуем использовать термометры для мяса, если есть 6. Готовый стейк оставь “отдохнуть” на 5 минут в теплом месте 7. Готово! Приятного аппетита!

710грн

Подробно
img
Стейк Рібай на кості
2024-04-04 - Еда и напитки- Київ
Стейк Рібай волога витримка-570грн кг Стейк Рібай суха витримка на кості 720грн кг Стейк Рібай суха витримка без кістки 730 грн кг Стейк Рібай волога витримка PRIME 700 грн кг Також у наявності є всі стейки вологої та сухої витримки ТІ-Боун,Портерхаус,Чак ,Нью-йорк,Піканія,Раунд,М'ясника,Філе міньйона В наявності також маємо свіжу яловичину, телятину, свинину, курятину, качку.індика.кролика а також дичину. Працюємо у Львові і у Львівській області.Також працюємо по всій Україні за допомогою НП.(Товар відправляємо у термобоксах )

199грн

Подробно
img
Стейк Нью-йорк, рібай стейк 21+, особуко, філе міньон, чак ролл
2023-05-02 - Еда и напитки- Київ
Стейк Нью-йорк ферментований 21+ день. Якщо м'ясо - то стейк. Якщо стейк - то COROVA! Стейки від торгової марки COROVA. Калібруємо під замовлення кожен стейк в індивідуальне вакуумне пакування. Працюємо по всій Україні через НП більше 6 років. У наявності є безліч видів різних стейків вологої і сухої витримки (рібай, стріплойн, ковбой, особуко, тібоун, томагавк, портерхаус, філе міньон, шатобріан, хед хантер, медальони). Також є альтернативні стейки (чак ролл). Залишились запитання, телефонуйте.

580грн

Подробно
img
Стейки яловичі Рібай,Стріплойн,Міньйон
2023-08-08 - Еда и напитки- Київ
Спробуй усі найкращі стейки в одному наборі! Бокс, у якому є стейки на будь-який смак. Відмінна пропозиція для сім'ї чи компанії друзів. Стейки Рібай, стейки Стріплойн, стейки Філе Міньйон - ми зібрали найкраще разом! Всі стейки пройшли процес витримки (ферментації) і завдяки цьому мають неперевершений смак та ніжність. Вміст боксу: - Стейк Філе Міньйон, 7 днів витримки - 2 стейка - Стейк Рибай без кістки, 21 день витримки — 2 стейка - Стейк Стріплойн, 21 день витримки - 2 стейка Вага стейків: 1600 грам Ідеально для: 2 - 6 осіб В чому різниця? Рибай дуже м'який за рахунок великої мармуровості та жирніший. Має чудовий м'ясний смак. Стриплойн більш м'ясистий і трохи жорсткіший для тих, хто любить м'ясо. Максимум м'яса та мінімум жиру! Стейк Філе Міньйон найніжніший і найпреміальніший стейк із усіх. Стейк для тих, хто любить смак м'яса, але не любить жувати. Він тане у роті. Попередне замовлення за 2-3 дні Оплата при отриманні,по Києву доставка Відправка НП по Україні

400грн

Подробно
img
Продуктовий меганабір продукції Kaniville, 21 вид,БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА
2023-12-26 - Еда и напитки- Умань
Пропонуємо до Вашої уваги презентаційний набір для ознайомлення з усією продукцією ТМ Kaniville. До цього набору входять: м'ясо курчат тушковане 525г ТУ ; яловичина тушкована 525г ДСТУ; яловичина тушкована 525г ТУ ; свинина тушкована 525г ДСТУ ; яловичина тушкована 325г ТУ ; каша перлова з куркою 325г.; каша ячна з куркою 325г.; каша горохова з куркою 325г.; каша гречана з яловичиною 325г.; каша перлова з яловичиною 325г.; каша рисова з яловичиною 325г ; крильця в соусі барбекю 525 г крильця в соусі манго карри 525 г крильця в соусі по азіатськи 525 г крильця в соусі по мексиканськи 525 г паштет м'ясний з куркою 330 г.; паштет м’ясний з беконом 185 г.; паштет м’ясний з грибами та паприкою 185 г.; паштет м’ясний з часником та перцями 185 г.; паштет м’ясний з печінкою 185 г. ; паштет м’ясний з томатами та базиліком 185 г. Цей набір для ознайомлення дасть вам можливість переконатися в якості нашої продукції і дозволить стати вам одним із наших постійних покупців. Також ви можете ознайомитися з усім асортиментом продукції та зробити замовлення на нашому сайті kaniville.com.ua 1. Тушковане м'ясо курчат без кісток, вироблене згідно ТУ У , банка 525грам Склад: м`ясо куряче м`якушеве 73,0 % (закладка сировини до стерилізації), сіль кухонна, вода питна, цибуля ріпчаста,, перець чорний мелений, лист лавровий, коріандр мелений. Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 642,0 кДж (kj) /153,2 Kcal (ккал). Термін придатності 2роки 2) Яловичина тушкована ДСТУ, банка 525грам Склад: яловичина знежилована не менше, ніж 87% (закладка сировини до стерилізації), жир-сирець яловичий не більше, ніж 10,5% (закладка сировини до стерилізації), сіль кухонна, цибуля ріпчаста, перець чорний, лист лавровий. Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 920,9 кДж (kj) / 220 ккал (kcal). Термін придатності: 4 роки. 3) Яловичина тушкована ТУ, банка 525грам Склад: яловичина знежилована не менше, ніж 81,5% (закладка сировини до стерилізації), жир-сирець яловичий, вода питна, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, перець чорний мелений, лист лавровий, коріандр мелений Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 899,5 кДж (kj) / 215,2 ккал (kcal), жири 17,0(г) Термін придатності: 3 роки. 4) Свинина тушкована ДСТУ, банка 525грам Склад: свинина знежилована не менше, ніж 93% (закладка сировини до стерилізації), цибуля ріпчаста, сіль кухонна, лист лавровий, перець чорний.Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 1381,4 кДж (kj) / 330 ккал (kcal). Термін придатності: 4 роки. 5) Яловичина тушкована ТУ, банка 325грам Склад: яловичина знежилована не менше, ніж 81,5% (закладка сировини до стерилізації), жир-сирець яловичий, вода питна, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, перець чорний мелений, лист лавровий, коріандр мелений Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 899,5 кДж (kj) / 215,2 ккал (kcal), жири 17,0(г) Термін придатності: 3 роки. 6) Каша перлова з курятиною 325 г Склад: м’ясо курки – 35,0 % (закладка сировини до стерилізації), вода питна, крупа перлова – 17,5 %, сіль кухонна, морква, цибуля, перець чорний мелений, лист лавровий. Термін придатності: 2 роки. 7) Каша ячна з курятиною 325 г Склад: м’ясо курки – 35,0 % (закладка сировини до стерилізації), вода питна, крупа ячна – 17,5 %, сіль кухонна, морква, цибуля, перець чорний мелений, лист лавровий. Термін придатності: 2 роки. 8) Каша горохова з курятиною 325 г Склад: м’ясо курки – 35,0 % (закладка сировини до стерилізації), вода питна, горох колотий – 16,0 %, сіль кухонна, морква, цибуля, перець чорний мелений, лист лавровий. Термін придатності: 2 роки. 9) Каша гречана з яловичиною 325 г. Склад: яловичина знежилована подрібнена 37,7% (закладка сировини до стерилізації), крупа гречана 26,8%, вода питна, жир яловичий, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, морква, перець чорний мелений. Термін придатності: 2 роки. 10) Каша перлова з яловичиною 325 г. Склад: яловичина знежилована подрібнена 37,7% (закладка сировини до стерилізації),вода питна, крупа перлова 17,9%, жир яловичий, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, морква,перець чорний мелений. Термін придатності: 2 роки. 11) Каша рисова з яловичиною 325 г. Склад: яловичина знежилована подрібнена 37,7% (закладка сировини до стерилізації), крупа рисова 24,8%, вода питна, жир яловичий, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, морква, перець чорний мелений. Термін придатності: 2 роки. 12) Курячі крильця в соусі Манго-Карі. Склад: м’ясо куряче (крило) 75,0%, вода питна, манго 7,0 %, сіль кухонна, цукор, загущувачі (крохмаль модифікований, камедь ксантану), оцет, суміш прянощів (часник, імбир, коріандр, кмин, перець чилі, кардамон, кориця, мускатний горіх, гвоздика, куркума, пажитник, тмин) екстракти натуральних спецій (перець чорний, перець чилі, паприка), підсилювач смаку та аромату. Термін придатності: 2 роки. 13) Курячі крильця в соусі по-мексиканські. Склад: м’ясо куряче (крило) 75,0%, вода питна, суміш овочева ( кукурудза, перець болгарський, морква, квасоля спаржева, горох), сіль кухонна, загущувачі (крохмаль модифікований, камедь ксантану), цукор, томатна паста, оцет, часник сухий, цибуля суха, паприка, екстракти натуральних спецій (перець чорний, перець червоний, паприка, часник, мускатний горіх), підсилювач смаку та аромату. Термін придатності: 2 роки. 14) Курячі крильця в соусі по-азіатські. Склад: м’ясо куряче (крило) 75,0%, вода питна, сіль кухонна, цукор, загущувачі (крохмаль модифікований, камедь ксантану), оцет, цибуля суха, імбир сухий, часник сухий, коріандр, екстракти натуральних спецій (перець чорний, перець чилі, паприка, мускатний горіх), барвник (карамельний колер, ферментований рис) , підсилювач смаку та аромату. Термін придатності: 2 роки. 15) Курячі крильця в соусі Барбекю Склад: м’ясо куряче (крило) 75,0%, вода питна, сіль кухонна, цукор, паста томатна, загущувачі (крохмаль модифікований, камедь ксантану), оцет, цибуля суха, часник сухий, перець чорний, екстракти натуральних спецій, ароматизатор, барвник (карамельний колер, ферментований рис), підсилювач смаку та аромату. Термін придатності: 2 роки. 16) Паштет м'ясний з куркою, баночка 330грам Склад: м’ясо куряче (не менше 42,2%), вода питна,субпродукти свинячі, борошно пшеничне, клітковина, сіль кухонна, цибуля сушена; загущувачі: гуарова камедь, карагінан, ксантанова камедь; підсилювачі смаку та аромату: мальтодекстрин, риботайд; перець чорний мелений, лавровий лист мелений, емульгатор калій хлористий, стабілізатор кольору нітрит натрію. 17) Паштет м'ясний з беконом, баночка 185грам Склад: м'ясо куряче (не менше 42,0%), вода питна, субпродукти свинячі, борошно пшеничне, сіль кухонна, клітковина, перець чорний мелений; ароматизатор бекону. Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 535 kJ (кДж) / 128 kcal (ккал) 18) Паштет м'ясний з грибами та папрікою, баноска 185грам Склад :м'ясо куряче (не менше 37,0%), вода питна, гриби (не менше 8,0%), субпродукти свинячі, борошно пшеничне, сіль кухонна, клітковина, паприка червона сушена, цибуля сушена, морква сушена; перець чорний мелений, лавровий лист мелений. Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 503,3 kJ (кДж) / 120,4 kcal (ккал) 19) Паштет м'ясний з часником та перцямі, баночка 185грам. Склад: м'ясо куряче (не менше 41%), вода питна, субпродукти свинячі, борошно пшеничне, сіль, клітковина, цибуля суха, часник сухий (0,3%), екстракти натуральних спецій (часник, перець чорний, перець білий, перець червоний); суміш натуральних сушених трав (базилік, орегано, петрушка). Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 530 kJ (кДж) / 127,0 kcal (ккал) 20) Паштет м'ясний з печінкою, баночка 185грам Склад: м'ясо куряче (не менше 33,9%), печінка свиняча (не менше 30,8%), вода питна, субпродукти яловичі, борошно пшеничне, сіль, субпродукти курячі, клітковина, цибуля сушена, перець черний мелений лавровий лист мелений. Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 492,8 kJ (кДж) / 117,9 kcal (ккал) 21) Паштет м'ясний з томатами та базиліком, баночка 185грам Склад: м'ясо куряче (не менше 40%), вода питна, субпродукти свинячі, борошно пшеничне, томатна паста (2%), сіль, клітковина, томат сушений, екстракти натуральних спецій (паприка), суміш натуральних сушених трав (базилік, орегано, петрушка, розмарин). Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 531 kJ (кДж) / 127,0 kcal (ккал). Завжди в наявності, все свіже, пересилка укрпошта, нова пошта, ОЛХ доставка. Оплата по реквізитам, наложка.

1543грн

Подробно
img
Стейк катрана, акулы черноморской, вакуум по 1кг. Заморозка. Доставка
2022-12-07 - Еда и напитки- Чорноморськ
Сайт с полным ассортиментом moreproduct.com.ua Стейки катрана свежемороженные в вакуумной упаковке по +-1кг (точный вес упаковки солгасовывается при подтверждении заказа).  Шикарный деликатес! Как приготовить стейки акулы В современных супермаркетах продается стейк акулы. Не обходите стороной этот экзотический продукт! Вы сможете вкусно приготовить акулье мясо, воспользовавшись нашими советами и рецептами. В акульем стейке нет мелких косточек и это самое большое преимущество для приготовления деликатеса. Готовим акулу стейк в домашних условиях – подготовка рыбы Перед подготовкой деликатеса к приготовлению примите к сведению полезные советы: аккуратно размораживаете стейк. Вскройте упаковку и переложите рыбу в контейнер, на дно которого заранее поместите решетку. Решетка поможет влаге стечь с оттаявшего стейка. Закройте контейнер крышкой и поставьте в холодильник, но не в морозилку. Чем дольше рыба размораживается, тем вкусней выйдет готовое блюдо; очищаете оттаявший лед с рыбы и обмойте ее под прохладной водой; акулье мясо отличается специфическим запахом и горечью. Избавиться от этого легко – положите перед приготовлением стейк в подсоленную воду или молоко на 1,5-2 часа. Еще варианты для замачивания – вода с лимонным соком или слабый раствор уксуса; обсушите стейк бумажным полотенцем и удалите шкурку. После этого этапа можете приступать к приготовлению деликатеса. Перед жаркой на сковородке можете обвалять рыбу в панировочных сухарях или кляре. Для жарки возьмите любое растительное масло. По необходимости порежьте акулье мясо на кусочки.   Готовим акулу стейк в домашних условиях на сковородке Приготовьте ингредиенты: 3 стейка акулы; 2 яйца; 1 ч. л. сока лимона; по 3 ст. л. масла растительного и муки; по ? ч.л. перца и соли. Кусочки акулы положите в воду с добавлением лимонного сока. После вымачивания обсушите рыбу и снимите шкурку. В миску насыпаете муку, посолите и поперчите. Тщательно перемешиваете. В отдельной посуде взбиваете яйца. Разогрейте на сковородке масло. Обваляйте кусочки акулы сначала в яйце, а потом – в мучной смеси. Помещаете на нагретую сковородку и обжарьте в течение четырех минут на одной стороне, а потом на другой. Как только на рыбе образуется румяная корочка – деликатес готов.

390грн

Подробно
img
Мармуповий мтейк Рібай,Стриплойн/Нью Йорк Prime вологої витримки
2023-08-30 - Еда и напитки- Гнідин
Пропонуємо придбати відбірні мармурові стейки з м'ясних порід Виробництво - Україна -Стейк Рібай/Нью Йорк" Black Angus" - 750 грн за кг -Стейк Рібай прайм - 680 грн за кг -Стейк Нью Йорк прайм- 650 грн за кг -Філе Міньйон - 850 грн за кг Доставка по Україні Новою Поштою (стейки в термобоксах з генераторами холоду)

750грн

Подробно
img
Стейк Вагю А5+ рібай Стейк
2024-04-12 - Еда и напитки- Львів
Стейк Вагю Рібай А5 – це найсмачніший шматок яловичини, відомий своєю соковитістю та неперевершеним смаком, цей стейк часто готують на грилі або сковороді, залишаючи середину ніжною і соковитою, а зовнішній шар – хрустким та ароматним завдяки правильному прожарюванню. ВАРТІСТЬ - 980грн за 100грам В наявності також маємо свіжу яловичину, телятину, свинину, курятину, качку.індика.кролика а також дичину. Працюємо у Львові і у Львівській області.Також працюємо по всій Україні за допомогою НП.(Товар відправляємо у термобоксах ) За деталями звертайтесь за номером

980грн

Подробно
img
Стейк рибай влажной выдержи 14+ дней
2023-11-16 - Еда и напитки- Київ
Рібай — найбільш відомий класичний стейк у світі. Стейк виготовляється з реберної частини бика, а саме — з 5 по 12 ребро. Завдяки вологому визріванню, м’ясо виходить дуже ніжним та соковитим Вага стейка від 30Рібай — найбільш відомий класичний стейк у світі. Стейк виготовляється з реберної частини бика, а саме — з 5 по 12 ребро. Завдяки вологому визріванню, м’ясо виходить дуже ніжним та соковитим Вага стейка від 250грм

650грн

Подробно
img
Стейк рібай, яловичина
2023-12-16 - Еда и напитки- Миколаїв
Стейк Яловичий. Волога ферментація. Рібай звичайний-400 грн/кг Рібай мармуровий-470 грн/кг Стріплойн, Нью-йорк звичайний-390 грн/кг Стріплойн мармуровий-420 грн/кг Філе міньйон-650 грн/кг Відправка новою поштою.

390грн

Подробно
img
Стейк Рібай, томагавк, тібоун, портерхаус вологої і сухої витримки
2023-11-09 - Еда и напитки- Київ
Найкращі стейки від українського виробника: рібай Select, рібай Сhoice, рібай Prime, стріплойн, ковбой, клаб, особуко, портерхаус, томагавк, тібоун, лембер, чак ролл та багато інших. М'ясо виготовляється з дотриманням усіх санітарних норм та правил на професійному обладнанні. Наша компанія працює із сертифікованою продукцією, надаємо всю необхідну документацію та декларацію виробника.

450грн

Подробно
img
Стейк рібай, філе міньйон
2023-12-16 - Еда и напитки- Київ
Стейк Яловичий. Волога ферментація. Рібай звичайний-400 грн/кг Рібай мармуровий-470 грн/кг Стріплойн, Нью-йорк звичайний-390 грн/кг Стріплойн мармуровий-420 грн/кг Філе міньйон-650 грн/кг Відправка новою поштою.

390грн

Подробно
img
Стейк рібай, волога витримка
2023-12-16 - Еда и напитки- Луцьк
Стейк Яловичий. Волога ферментація. Рібай звичайний-400 грн/кг Рібай мармуровий-470 грн/кг Стріплойн, Нью-йорк звичайний-390 грн/кг Стріплойн мармуровий-420 грн/кг Філе міньйон-650 грн/кг Відправка новою поштою.

390грн

Подробно
img
Стейк рібай, філе миньйон
2023-12-16 - Еда и напитки- Полтава
Стейк Яловичий. Волога ферментація. Рібай звичайний-400 грн/кг Рібай мармуровий-470 грн/кг Стріплойн, Нью-йорк звичайний-390 грн/кг Стріплойн мармуровий-420 грн/кг Філе міньйон-650 грн/кг Відправка новою поштою.

390грн

Подробно
img
Стейк Рібай, відруб, балик яловичий
2023-12-16 - Еда и напитки- Одеса
Стейк Яловичий. :Волога ферментація. Рібай звичайний-400 грн/кг Рібай мармуровий-470 грн/кг Стріплойн, Нью-йорк звичайний-390 грн/кг Стріплойн мармуровий-420 грн/кг Відправка новою поштою.

400грн

Подробно
img
Філе міньон, рібай стейк
2023-12-16 - Еда и напитки- Львів
Стейк Яловичий. Волога ферментація. Рібай звичайний-400 грн/кг Рібай мармуровий-470 грн/кг Стріплойн, Нью-йорк звичайний-390 грн/кг Стріплойн мармуровий-420 грн/кг Філе міньйон-650 грн/кг Відправка новою поштою.

400грн

Подробно
img
Стейк Вагю А5+ (рібай)
2024-04-12 - Еда и напитки- Мукачеве
Стейк Вагю Рібай А5 – це найсмачніший шматок яловичини, відомий своєю соковитістю та неперевершеним смаком, цей стейк часто готують на грилі або сковороді, залишаючи середину ніжною і соковитою, а зовнішній шар – хрустким та ароматним завдяки правильному прожарюванню. ВАРТІСТЬ - 980грн за 100грам В наявності також маємо свіжу яловичину, телятину, свинину, курятину, качку.індика.кролика а також дичину. Працюємо у Львові і у Львівській області.Також працюємо по всій Україні за допомогою НП.(Товар відправляємо у термобоксах )

980грн

Подробно
img
Стейки Рібай, нью-йорк і тібоун мармурові, вологої та сухої витримки
2023-03-31 - Еда и напитки- Київ
Найкращі мармурові стейки від виробника (рібай Select, рібай Choice, рібай Prime, стріплойн, ковбой, особуко, портерхаус, томагавк, тібоун). Також в обвалюванні є яловичина, свинина, курятина, індичка, баранина. М'ясо виготовляється із дотриманням усіх санітарних норм та правил на професійному обладнанні. Наша компанія працює із сертифікованою продукцією, надаємо всю необхідну документацію та декларацію виробника. Працюємо по всій Україні. Якщо є запитання, телефонуйте або пишіть.

380грн

Подробно
img
Стейки Рібай, нью-йорк і тібоун мармурові, вологої та сухої витримки
2023-08-24 - Еда и напитки- Київ
Найкращі мармурові стейки від виробника (рібай Select, рібай Choice, рібай Prime, стріплойн, ковбой, особуко, портерхаус, томагавк, тібоун). Також в обвалюванні є яловичина. М'ясо виготовляється з дотриманням усіх санітарних норм та правил на професійному обладнанні. Наша компанія працює із сертифікованою продукцією, надаємо всю необхідну документацію та декларацію виробника. Працюємо по всій Україні. Якщо є запитання, телефонуйте або пишіть.

610грн

Подробно
img
Мармурові стейки Рібай Prime, волога/суха витримка 21+/45+
2023-01-26 - Еда и напитки- Київ
Українське мармурове м'ясо преміум якості із м'ясних порід корів. Великий асортимент стейків (рібай Select, рібай Choice, рібай Prime, стріплойн, ковбой, особуко, портерхаус, томагавк, тібоун). Витримка стейків – волога/суха 21+/45+. Калібруємо під замовлення клієнта. На ринку понад 6 років. Ціну та якість гарантуємо. Є вся супровідна документація. Працюємо по всій Україні. Якщо є запитання, телефонуйте або пишіть.

560грн

Подробно
img
Стейки вологої та сухої витримки 21+/45+ рібай/особуко/портер/ковбой
2023-10-01 - Еда и напитки- Київ
Компанія, яка є виробником, пропонує асортимент стейків з української яловичини (рібай Select, рібай Choice, рібай Prime, стріплойн, ковбой, особуко, портерхаус, томагавк, тібоун). Виробництво працює за системою НАСРР, надаємо всю необхідну документацію та декларацію виробника. Працюємо по всій Україні. Якщо є запитання, телефонуйте або пишіть.

450грн

Подробно
img
Мармурові стейки Рібай Prime різних видів витримки 21+
2023-11-24 - Еда и напитки- Київ
Українське мармурове м'ясо преміум якості з м'ясних порід корів. Великий асортимент стейків (рібай Select, рібай Choice, рібай Prime, стріплойн, ковбой, особуко, портерхаус, томагавк, тібоун). Витримка стейків – волога/суха 21+/45+. Калібруємо під замовлення клієнта. На ринку понад 7 років. Ціну та якість гарантуємо. Є вся супровідна документація. Працюємо по всій Україні. Якщо є запитання, телефонуйте або пишіть.

850грн

Подробно
img
Філе міньйон, вирізка яловича, рібай
2023-12-16 - Еда и напитки- Кременчук
Стейк Яловичий. Волога ферментація. Рібай звичайний-400 грн/кг Рібай мармуровий-470 грн/кг Стріплойн, Нью-йорк звичайний-390 грн/кг Стріплойн мармуровий-420 грн/кг Філе міньйон-650 грн/кг Відправка новою поштою.

400грн

Подробно
img
Стейк Рібай, від 5 кг
2023-09-04 - Еда и напитки- Миколаїв
Стейк Рібай , цілий кусок приблизно 5кг, 275 грн/кг Доставка по місту безкоштовна

275грн

Подробно
img
Рібай ( стейк рибай бичок)
2023-11-25 - Еда и напитки- Львів
Стейк рібай один з найпопулярніших яловичих стайків вага 4-7кг

300грн

Подробно
img
Стейк Томагавк (сухої витримки)
2024-04-02 - Еда и напитки- Ужгород
Стейк Томагавк - це стейк Рібай на кістки, з цілої реберної кісткою. Ця довга кістка очищається від м'яса і жиру, через що вона стає схожа на рукоятку, а м'ясо - на лезо індіанського томагавка. Ціна вказана за кілограм, вага одного стейка 700-1000 грам В наявності також маємо свіжу яловичину, телятину, свинину, курятину, качку.індика.кролика а також дичину. Працюємо у Львові і у Львівській області.Також працюємо по всій Україні за допомогою НП.(Товар відправляємо у термобоксах )

499грн

Подробно
img
Мраморный стейк Рибай,Стриплойн Нью Йорк Prime влажной выдержки
2023-02-16 - Еда и напитки- Київ
Предлагаем Вам приобрести отборные, премиальные мраморные стейки Производство - Украина -Стейк Рибай/Нью Йорк" Black Angus" - 680 грн за кг -Стейк Рибай прайм - 550 грн за кг -Стейк Нью Йорк прайм- 510 грн за кг -Филе Миньон - 490 грн за кг Доставка по Украине новой почтой (стейки в термобоксах с хладогенами)

550грн

Подробно
img
Стейк Портер / Т-Боун стейк
2024-04-21 - Еда и напитки- Київ
Стейк Портер / Т-Боун стейк Мінімальне замовлення 3кг. Вакуумна упак. Доставка НП. Дивіться «Всі оголошення автора». ФОП Детальніше в Телеграм

440грн

Подробно
img
"Тушонка" ЯКІСТЬ/СМАК - 100%. Зберігання 2 роки. Стерилізація 120°С.
2023-10-20 - Еда и напитки- Миколаїв
Дуже СМАЧНА якісна та різноманітна ГОТОВА м'ясна продукція "Тушонка" ДОВГОГО зберігання, виготовлена ??в автоклаві (стерилізація 120°С) із свіжих фермерських органічних продуктів. Крафтове виробництво м.Миколаїв. Зберігання БЕЗ холодильника (2 роки при температурі 0-20°С.): Курка/булгур/овочі (0,5л) - 75, Крила в пров.травах (0,5л) - 80, Курка м’якоть (0,5л) - 130, Індичка тушкована (0,5л) - 145, Тефтелі з індички/вершк.-гриб.соус (0,5л) - 120, Яловичина тушкована (0,5л) - 140, Яловичина тушкована (1,0л) - 220, Яловичина/гречка/овочі (0,5л) - 75, Тефтелі яловичина/свин./томат.соус (0,5л) - 110, Паштет яловича печінка (0,33л) - 80, Долма яловичина/свин. (0,5л) - 120, Ягнятина молода тушкована (0,5л) - 155, Хашлама з молодої баранини (0,5л) - 125, Суп "Піті" з молодої баранини (0,5л) - 90, Суп "Піті" з молодої баранини (1,0л) - 160, Суп Шурпа з молодої баранини (0,5л) - 90, Долма з молодої баранини (0,5л) - 120, Тефтелі свинина/яловичина/вершк.-гриб.соус (0,5л) - 120, Свинина тушкована (0,5л) - 140, Свинина тушкована (1,0л) - 220, Реберця в спеціях (0,5л) - 140, Грудинка в спеціях (0,5л) - 140, Рулька в нім.пиві (0,5л) - 125, Язик з копч.паприкою (0,33л) - 75, Язик ніжний заливний (0,5л) - 120, Голубці (0,5л) - 99, Голубці (1,0л) - 180, Шинка домашня рублена (0,33л) - 75/(0,5л) - 135, Паштет м'ясний запечений (0,33л) - 70, Паштет м'ясний ніжний (0,33л) - 70/(0,5л) - 115, Лосось в олії (0,33л) - 90, Скумбрія в пряній олії (0,33л) - 79, Оселедець норвезький в пряній олії (0,33л) - 79

120грн

Подробно
img
"ТУШОНКА" Якість/Смак 100%!Зберігання 2 роки БЕЗ холодильника.
2024-01-11 - Еда и напитки- Миколаїв
Дуже СМАЧНА якісна та різноманітна ГОТОВА м'ясна продукція "Тушонка" ДОВГОГО зберігання, виготовлена ??в автоклаві (стерилізація 120°С) із свіжих фермерських органічних продуктів. Крафтове виробництво м.Миколаїв. Зберігання БЕЗ холодильника (2 роки при температурі 0-20°С.): Курка/булгур/овочі (0,5л) - 75, Крила в пров.травах (0,5л) - 80, Курка м’якоть (0,5л) - 130, Індичка тушкована (0,5л) - 145, Тефтелі з індички/вершк.-гриб.соус (0,5л) - 120, Яловичина тушкована (0,5л) - 140, Яловичина тушкована (1,0л) - 220, Яловичина/гречка/овочі (0,5л) - 75, Тефтелі яловичина/свин./томат.соус (0,5л) - 110, Паштет яловича печінка (0,33л) - 80, Долма яловичина/свин. (0,5л) - 120, Ягнятина молода тушкована (0,5л) - 155, Хашлама з молодої баранини (0,5л) - 125, Суп "Піті" з молодої баранини (0,5л) - 90, Суп "Піті" з молодої баранини (1,0л) - 160, Суп Шурпа з молодої баранини (0,5л) - 90, Долма з молодої баранини (0,5л) - 120, Тефтелі свинина/яловичина/вершк.-гриб.соус (0,5л) - 120, Свинина тушкована (0,5л) - 140, Свинина тушкована (1,0л) - 220, Реберця в спеціях (0,5л) - 140, Грудинка в спеціях (0,5л) - 140, Рулька в нім.пиві (0,5л) - 125, Язик з копч.паприкою (0,33л) - 75, Язик ніжний заливний (0,5л) - 120, Голубці (0,5л) - 99, Голубці (1,0л) - 180, Шинка домашня рублена (0,33л) - 75/(0,5л) - 135, Паштет м'ясний запечений (0,33л) - 70, Паштет м'ясний ніжний (0,33л) - 70/(0,5л) - 115, Лосось в олії (0,33л) - 90, Скумбрія в пряній олії (0,33л) - 79, Оселедець норвезький в пряній олії (0,33л) - 79

120грн

Подробно
img
Стейк лосося. Стейк зубатки, пангасиус
2023-11-21 - Еда и напитки- Запоріжжя
Вітаємо Вас! Дивіться інші наші оголошення. Ціна вказана за 1 кг стейк лосося вага упаковки 5 кг. (мінімальне замовлення) Безплатна адресна доставка по Запоріжжю та передмістю. Для оформлення заявки залиште номер. Заморозку поштою не відправляємо! Асортимент замороженої продукції : #курятина #яловичина #свинина #фарш #гомілка #окорочка #крила #жир #печінка #сердце #корм для тварин #субпродукти #риба #морепродукти #випічка #пельмені #хінкалі #голубці #вареники #нагетси #котлети #шашлик #гриби #овочі #ягоди #морозиво Миру Вам!

390грн

Подробно
img
Стейки говядина
2023-09-26 - Еда и напитки- Одеса
ОПТ та роздріб СТЕЙКИ УКРАЇНА Рібай прайм 550 грн кг Рібай селект 450 грн кг Рібай чойс 500 грн кг Нью-йорк прайм 500 грн кг Томагавк 400 грн кг Тибоун 500 грн кг Портерхаус 550 грн кг Особуко 250 грн кг Вирізка по домовленості. Волога ферментація 14-21 добу Ціна вказана за опт від 5 кг Всі фото справжні.Працюємо 2 роки з ресторанами ) Найвища якість)

500грн

Подробно
img
Рібай, вирізка, тонкий край нью йорк(стріплойн) т бон субпродукти
2024-01-10 - Еда и напитки- Львів
Продам рібай, вагю а5, рібай на кості, вирізку, нью йорк, т бон, бріскет, пашина…та субпродукти 09******81

560грн

Подробно
img
Рібай, вирізка, тонкий край нью йорк(стріплойн) т бон, вырезка, стейки
2024-01-25 - Еда и напитки- Львів
Продам рібай, вагю а5, рібай на кості, вирізку, нью йорк, т бон, бріскет, пашина…та субпродукти 09******81

560грн

Подробно
img
Рібай, тонкий край (Нью-Йорк), вирізка (вырезка),каре, т-боун, бріскет
2024-03-21 - Еда и напитки- Львів
Продам яловичу вирізку, товстий край рібай, Вагю, тонкий край нью-йорк, рібай на кості, т-боун, вищий сорт, 1 сорт, бріскет, філейний край, каре телятини, пашина (фланк),філе з лопатки, щоки та інше, субпродукти 1 і 2 категорії, доставка НП

580грн

Подробно
img
Витримані Стейки
2024-03-26 - Еда и напитки- Юрівка
Продамо шикарні витримані стейки, в асортименті рібай та стріплойн, під замовлення 2 дні є рібай, стріплойн та нью-йорк з Аргентини. За ціною пишіть, бо вага у всіх різна. Стріплойн в середньому буде 370-430 Рібай 500-600 Можлива доставка новою почтою

400грн

Подробно
img
Преміум Рібай вологої і сухої витримки 21+, 45+
2023-03-11 - Еда и напитки- Київ
Стейки із м'ясних порід українського поголів'я. Наш продукт витриманий мінімум 21 день для вологої ферментації і 45 днів для сухої ферментації, що надає м'ясу неповторний смак та аромат. Вважається, що Преміум Рібай – це стейк найкращий у своїй ваговій категорії. М'ясо неймовірної м'якості та смаку. Залишились запитання, телефонуйте.

620грн

Подробно
img
Стейк Рібай, Нью Йорк, Філе міньйон
2023-04-06 - Еда и напитки- Київ
Великий вибір м'ясних стейків від виробника: Рібай, Нью Йорк (стріплойн), Т-боун, Томагавк, Філе міньйон а також котлети для бургера та ковбаски для грилю. Волога витримка та суха ферментація від 21 день. Доставка по всій Україні в термоупаковці без заморозки або шокова заморозка - на ваш вибір. Вся документація. Співпрацюємо з приватними замовниками та підприємствами. Доставка по Києву щоденно (крім неділі). На будь-які питання залюбки відповім по телефону, вайбером або телеграм. В ОLХ - можливо із запізненням. 07*********00 09*********62 (viber telegram) Ольга

385грн

Подробно
img
Стейки ферментовані (витримані)
2023-04-27 - Еда и напитки- Вінниця
Виготовляємо стейки Рібай, Тамагавк. Витримка від 14 діб, волога ферментація. Вага одного стейка Рібай в середньому 500-600 грам, в пакунку 2 стейки. Вага одного стейка Тамагавк 1-1,2 кг, в пакунку 1 стейк. Ціна 380 грн/кг Відправляємо Новою Поштою від 4 кг. По м. Вінниця діє безкоштовна адресна доставка від 4 кг.

380грн

Подробно
img
Продаємо рібай ( товстий і тонкий край)
2023-05-07 - Еда и напитки- Тернопіль
Продаємо стейк рібай ( товстий і тонкий край) відправка новою поштою по Україні, мясо охолоджене або заморожене

500грн

Подробно
img
Стейк рібай
2023-06-08 - Еда и напитки- Одеса
ОПТ та роздріб СТЕЙКИ УКРАЇНА Рібай прайм 550 грн за кг Нью-йорк прайм 500 грн за кг Томагавк 400 грн за кг Особуко 250 грн за кг Ввирізка по домовленості Волога ферментація 14-21 добу Ціна за опт від 5 кг 06******18

550грн

Подробно
img
Стейк Рібай, Нью-йорк
2023-11-18 - Еда и напитки- Харків
Відруб яловичий Від 20 кг Товстий край(рібай)-350 грн Тонкий край (стріплойн, Нью-йорк)-340 грн/кг Можлива ферментація та калібровка під клієнта. Відправка новою поштою.

340грн

Подробно
img
MRE. Сухпай.
2023-02-27 - Еда и напитки- Дрогобич
Американський сухпай на один прийом їжі. Існує 24 різних мeню (опис кожного меню нижче).. Відмінний, оригінальний подарунок! Свіжі терміни придатності із запасом! Aмериканcький суxий пайок - MRЕ. Це аббревіaтуpa від aнглійскoгo "Meаl Rеаdy tо Eаt", тoбто їжа, повністю гoтовa до вживання. Cтaндaртний пaйок включaє в себе одну головну страву (м'ясо), гарнір до неї (рис, локшина, кукурудза) і соус, хліб або крекер, а також те, що можна намазати на хліб (желе, м'який сир, арахісове масло), два порошкових напої - гарячий і холодний, десерт. Всього існує 24 різноманітних виду меню, які час від часу незначно змінюються, щоб американські військові, змушені харчуватися сухим пайком за службовим обов'язком, не втомлювалися від одноманітної їжі. Крім усього перерахованого вище, в кожному сухпайку знаходиться жувальна гумка, туалетний папір, волога серветка, сірники, якісна ложка і хімічний нагрівач, який не потребує вогню. Склад меню по основній страві: 01 - Chili with Beans - Чилі з бобами (квасолею) 02 - Beef Shredded in Barbecue Sauce - Рубана яловичина в соусі барбекю 03 - Chicken, Egg Noodles, and Vegetables - Курка з локшиною і овочами 04 - Spaghetti with Beef and Sauce - Спагеті з яловичиною і соусом 05 - Chiken Chunks white cooked- Шматочки білого курячого м'яса 06 - Beef Taco - Яловичина тако. 07 - Beef strips in a savory tomato based sauce - шматочки яловичини в пікантному томатному соусі. 08 - Meatballs w / Marinara Sauce - Фрикадельки під соусом Маринара 09 - Beef Stew - Яловичина тушкована 10 - Chili and Macaroni - Макарони з Чилі 11 - Crumbles w / Pasta in Taco Style Sauce - Овочі з пастою тако 12 - Elbow Macaroni and Tomato Sauce - Макарони в томатному соусі 13 - Cheese Tortellini - Сир тортеліні 14 - Spinach Mushrooms & Cream Sauce Fettuccine - Шпинат з грибами і кремовим соусом Феттучіні 15 - Mexican Style Chicken Stew - Тушкована курка по мексиканськи 16 - Chicken burrito bowl - бурітто з куркою 17 - Pork sausage party, maple flavored - свинячі ковбаски з кленовим сиропом 18 - Beef Ravioli - Равіолі з яловичиною 19 - Jalapeno Pepper Jack Beef Patty - Яловичина і перець Халапеньо 20 - Italian Sausage with Peppers and Onions in Marinara Sauce - Італійська ковбаса з перцем і цибулею в соусі марінара 21 - Lemon Pepper Tuna - Тунець з перцем і лимоном 22 - Beef Goulash - Яловичий гуляш з рисом і овочами 23 - Pepperoni Pizza Slice - Пепероні піца 24 - Southwest Beef and Black Beans - Яловичина по південно-західному з чорними бобами

530грн

Подробно
img
Їжа якісна ГОТОВА/ДОВГОГО зберігання/стерилізація 120°С
2023-04-20 - Еда и напитки- Миколаїв
Дуже смачна різноманітна та якісна ГОТОВА м'ясна продукція "Тушонка" ДОВГОГО зберігання, виготовлена ??в автоклаві (стерилізація 120°С) із свіжих фермерських органічних продуктів. Крафтове виробництво. Довге зберігання БЕЗ холодильника (2 роки при температурі 0-20°С.): Курка/булгур/овочі (0,5л) - 75, Курка в соку (0,5л) - 115, Крила в пров.травах (0,5л) - 80, Курка м’якоть (0,5л) - 130, Тефтелі курячі/вершк.соус (0,5л) - 110, Індичка тушкована (0,5л) - 145, Тефтелі з індички/вершк.-гриб.соус (0,5л) - 120, Ковбаски з індички (0,5л) - 130, Яловичина тушкована (0,5л) - 140, Яловичина тушкована (1,0л) - 220, Яловичина/гречка/овочі (0,5л) - 75, Тефтелі яловичина/свин./томат.соус (0,5л) - 110, Паштет яловича печінка (0,33л) - 80, Долма яловичина/свин. (0,5л) - 120, Ягнятина молода тушкована (0,5л) - 155, Хашлама з молодої баранини (0,5л) - 125, Суп "Піті" з молодої баранини (0,5л) - 90, Суп "Піті" з молодої баранини (1,0л) - 160, Суп Шурпа з молодої баранини (0,5л) - 90, Долма з молодої баранини (0,5л) - 120, Тефтелі св./ял./вершк.-гриб.соус (0,5л) - 120, Свинина тушкована (0,5л) - 140, Свинина тушкована (1,0л) - 220, Реберця в спеціях (0,5л) - 140, Грудинка в спеціях (0,5л) - 140, Рулька в нім.пиві (0,5л) - 125, Язик з копч.паприкою (0,33л) - 75, Язик ніжний заливний (0,5л) - 120, Голубці (0,5л) - 99, Голубці (1,0л) - 180, Шинка домашня рублена (0,33л) - 75/(0,5л) - 135, Паштет м'ясний запечений (0,33л) - 70, Паштет м'ясний ніжний (0,33л) - 70/(0,5л) - 115, Лосось в олії (0,33л) - 90, Скумбрія в пряній олії (0,33л) - 79, Оселедець норвезький в пряній олії (0,33л) - 79, Салака в пряній олії (0,33л) - 79, Кефаль в пряній олії (0,33л) - 79.

110грн

Подробно
img
Яловичина першого гатунку блок заморозка Київ
2023-11-15 - Еда и напитки- Київ
Слава Україні!! До вашої уваги пропонуємо яловичину та свинину : Балик яловичина -230 грн Яловичина вищий гатунок 195 грн Яловичина першого гатунку 125 грн Яловичина другого гатунку 100 грн Язик 247 грн Сердце 93 грн Пеніс 240 грн Та багато інших позицій по запиту надаємо прайс лист. Мирного неба Всім!!

125грн

Подробно
img
Консерви м?ясні тушонка та паштет
2023-12-10 - Еда и напитки- Київ
«Свинина Козацька» - свинина тушкована, М’ясо птиці «Любительське» - курятина тушкована, Яловичина «Гвардійська» - яловичина тушкована, Паштет «Домашній» Ціна: Курятина - 85 грн Свинина - 110 грн Яловичина - 115 грн Паштет - 110 грн Підкатегорія: Консервація м’ясна - м’ясо тушковане та паштет Тип пакування: 12 шт в упаковці Термін зберігання - 2 роки Умови зберігання ( t, вологість) - 0-20°С М’ЯСО ТУШКОВАНЕ Склад: свинина, курятина, яловичина , цибуля, мастермікс кутер (натуральний загусник), Е621, сіль харчова кухонна, перець чорний мелений, лавровий лист, вода питна. Стандарт: ТУ У 2166******16-2000 Маса нето: 500 г Тара: скляні банки 500 мл Паштет Домашній Склад: печінка яловича не менше 40%, м’ясо свинина, цибуля, шпик, пшенична клітковина, сіль харчова кухонна, спеції, вода питна. Стандарт: ТУ У 2166******25-2000 Маса нето: 450 г Тара: скляні банки 500 мл Доставка: - при замовленні від 500-700 одиниць можлива доставка в межах Київської обл - самовивіз зі складу у м. Києві. - надсилання Новою Поштою, Делівері Запрошуємо до співпраці торгові точки, магазини, організації. М’ясо тушковане зроблене з дотриманням усіх норм і стандартів. Є всі необхідні документи. В продажу також є курятина, яловичина тушкована та паштет ТОВ «Multimodal Distributor» Контактна особа: Михайло Телефон: + 38 (06**********93 - Viber/Telegram; +38 (09**********85

85грн

Подробно
img
Стріплойн, стріплойн стейк, стейк рібай. Українські стейки 21+
2023-01-04 - Еда и напитки- Київ
Ферментовані українські стейки з м'ясних порід. Ферментація не менше 21 дня. Торгова марка COROVA зарекомендувала себе як надійного та якісного постачальника стейків до Вашого столу та ресторанів Києва та регіонів. М'ясо неймовірно м'яке, смачне і соковите. Працюємо більше 6 років. Маємо всю супровідну документацію та декларацію виробника. Відправляємо НП. Працюємо по всій Україні. Залишились запитання, телефонуйте.

460грн

Подробно
img
Стейк Україна
2023-08-05 - Еда и напитки- Одеса
Інтернет магазин Стейк мастер пропонує яловичи стейки на опт та роздріб. СТЕЙКИ УКРАЇНА Рібай прайм 500 грн кг Рі Нью-йорк прайм 500 грн кг Томагавк 400 грн кг Тибоун 500 грн кг Портерхаус 550 грн кг Особуко 250 грн кг Ввирізка по домовленості Волога ферментація 14-21 добу Ціна выказана за опт від 5 кг

450грн

Подробно
img
Стейк лосося (семги или форели), с\м, вакуум. Доставка по Украине
2022-12-01 - Еда и напитки- Чорноморськ
Лосось невероятно полезная рыба. В ней содержится омега – 3. Пожалуй больше, чем в других рыбах. Много витамина В 12, витамина Д, Белка, биотина. Рецепт. Ингридиенты: 250 (двести пятьдесят) гр – стейка из лосося 2 (две) ст. ложки – горчицы 2 (две) ст. ложки – соевого соуса 1 (одна) ч. ложка – растительного масла 1 (одна) ст . ложка – лимонного сока Перец по вкусу Рыба для приготовления этого блюда предпочтительнее свежая. А если все же у вас замороженная, то разморозить ее при комнатной температуре Очистите ее от чешуи. Промойте под водой Смешайте соевый соус, растительное масло, горчицу и сок лимона. Перемешайте. Это наш маринад В форму для запекания выложите стейк лосося. Распределите маринад со всех сторон. Оставьте рыбу на полчаса в маринаде Отправьте ее в предварительно разогретую духовку до 180 градусов на 25 минут На гарнир к такой рыбке подойдут рис, овощи, отварной картофель Стейк из лосося готов! Подробнее на нашем сайте l

590грн

Подробно
img
Мраморная говядина мясо стейк рибай прайм вырезка стриплоин 1 кг
2022-12-14 - Еда и напитки- Дніпро
Звоните для консультации или заказа Стейк Рибай — минимально калорийное блюдо, приблизительно ~226 Ккал на 100 грамм, не содержит углеводов, но содержит большое количество белка, который правильно балансирует работу организма и необходим для набора мышц. К тому же, телячий стейк Рибай является источником полезных для организма веществ. Волога витримка. Більш нещодавнє винахід, який передбачає упаковку м'яса спеціальну вакуумну упаковку. Крім того, під час "сухої" витримки на поверхні м'яса утворюється досить жорстка кірка, яку перед обробкою треба зрізати, що додатково збільшує втрати у вазі. Під час вологої витримки м'ясо значно менше втрачає у вазі. Так само процес дозрівання м'яса для стейка «вологим» способом, починається з моменту упаковки і триває 14-21 день в процесі транспортування на різні відстані, за умови дотримання тільки температурного режиму. Тоді як процес дозрівання у висівках «сухим» способом вимагає постійного знаходження м'яса для стейка в тому самому приміщенні. Ось тому, близько 80% всього м'яса для стейків, що виробляється у світі, витримують. "вологим" способом. Після розкриття вакуумного пакування, перед вживанням, рекомендується дати м'ясу «подихати». М'ясо може мати характерний різкий запах, на це не слід зважати, через деякий час він вивітриться. Після приблизно 15 хвилин після розкриття упаковки м'ясо змінює колір, стає яскраво червоним. Це відбувається внаслідок насичення м'язів киснем, доступ якого вони були позбавлені у вакуумній упаковці.

710грн

Подробно