img
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмі
2018-10-01 - Еда и напитки- Повсеместно

Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу кишківника і виведення холестерину з організму. Високі смакові властивості цього продукту дадуть змогу використовувати його в різних продуктах: хлібобулочних, молочних, ковбасних виробах, кондитерських, як білкову добавку до спортивного харчування. Високобілкове соняшникове борошно чудово розчиняється в молоці та кефірі, тому його можна використовувати при приготуванні білкового сиру, масла, молочних десертів тощо. Під час замішування хлібобулочних виробів ним можна замінити знежирене сухе молоко (до 50%). При цьому вміст білка в тісті збільшується. Це борошно краще абсорбує жир і має хороші емульсійні властивості.

грн

Подробно
img
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмі
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу кишківника і виведення холестерину з організму. Високі смакові властивості цього продукту дадуть змогу використовувати його в різних продуктах: хлібобулочних, молочних, ковбасних виробах, кондитерських, як білкову добавку до спортивного харчування. Високобілкове соняшникове борошно чудово розчиняється в молоці та кефірі, тому його можна використовувати при приготуванні білкового сиру, масла, молочних десертів тощо. Під час замішування хлібобулочних виробів ним можна замінити знежирене сухе молоко (до 50%). При цьому вміст білка в тісті збільшується. Це борошно краще абсорбує жир і має хороші емульсійні властивості.

грн

Подробно
img
овсяная мука вівсяне борошно
2018-10-01 - Еда и напитки- Повсеместно

Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування.

грн

Подробно
img
овсяная мука вівсяне борошно
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування.

грн

Подробно
img
овсяная мука
2018-12-14 - Еда и напитки- Киев
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування. www.agrosnab-kiev.zakupka.com Ціна: договорная

0грн

Подробно
img
овсяная мука
2018-12-07 - Еда и напитки- Киев
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування. www.agrosnab-kiev.zakupka.com Ціна: договорная

0грн

Подробно
img
овсяная мука
2018-10-19 - Еда и напитки- Киев
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування. www.agrosnab-kiev.zakupka.com Ціна: договорная

0грн

Подробно
img
овсяная мука
2018-11-30 - Еда и напитки- Киев
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування. www.agrosnab-kiev.zakupka.com Ціна: договорная

0грн

Подробно
img
овсяная мука
2018-08-17 - Еда и напитки- Киев
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування. www.agrosnab-kiev.zakupka.com Ціна: договорная

0грн

Подробно
img
овсяная мука
2018-09-21 - Еда и напитки- Киев
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування. www.agrosnab-kiev.zakupka.com Ціна: договорная

0грн

Подробно
img
овсяная мука
2018-05-18 - Еда и напитки- Киев
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування. www.agrosnab-kiev.zakupka.com Ціна: договорная

0грн

Подробно
img
Соєве борошно термічно оброблене знежирене
2018-05-29 - Еда и напитки- Киев
Компанія "Агроснаб." виробляе соеве борошно на сучасному обладнанні, пропонуючи борошно класу "екстра": дрібнодисперсне; термооброблене (з чудовими мікробіологичними показниками); знежирене (вміст жиру не перевищує 1,2%, а білка при цьому 45-52%). У соєвому борошні є лецитин-природний емульгатор. Він покращує показники якості кінцевого продукту. У звязку із зростанням цін на сухі та рідкі яєчні продукти радимо виробникам розглянути соєве борошно в рецептурах, наприклад, для приготвання тіста для вафель, печива. А суміш соєвого і рисового борошна - у приготуванні паштетів, м`ясних консервів, варених ковбас, сосисок і фаршу. Нині соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктиів завдяки його технологічності, внаслідок чого зростає вихід готової продукції, бо більше потрібно води відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термин його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологичну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністью замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.--

грн

Подробно
img
Мука без глютена
2018-05-29 - Еда и напитки- Тернополь
безгютенова мука (борошно) 1 кг. із рисової та кукурудзяної муки.

150грн

Подробно
img
соєве борошно у виробництві харчових продуктів
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.

грн

Подробно
img
соєве борошно у виробництві харчових продуктів
2018-10-01 - Еда и напитки- Повсеместно

Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.

грн

Подробно
img
Кокосове борошно 1кг- 80грн
2018-06-11 - Еда и напитки- Львов, Галицкий
Кокосове борошно 1кг-80грн. от 3кг-70грн. от 5кг-60грн. Цвет-белый. ekobutik.net Кокосове борошно не містить клейковини (глютену), однак багата білками. Використовують для випікання хліба, тістечок, пирогів і інших виробів.

80грн

Подробно
img
Борошно пшеничне, житнє жорнове цілозерне/мука пшеничная, ржаная жерновая цельнозерновая
2018-08-07 - Еда и напитки- Киев и область
ТОВ «РУНА» виготовляє борошно пшеничне та житнє жорнове цілозерне на млині("SKIOLD", Данія) з кам'яними жорнами. Перевагою цілозерного борошна є збереження у ньому абсолютно всіх складових зерна завдяки способу помелу разом із оболонкою, внаслідок чого у борошні залишаються всі вітаміни, ферменти та амінокислоти, на відміну від борошна інших видів помелу. Відвантаження товару у борошновозах або в п/п мішках. Вартість борошна згідно з домовленістю. Умови розрахунку: передплата або розрахунок по факту відвантаження. Адреса виробництва: Київська обл. м. Бориспіль, вул. Завокзальна, 5. E-mail: runa1997@ukr.net тел.: +380986125739 +380951283795 Директор ТОВ «РУНА» Мартинов В.О.

7.50грн

Подробно
img
Борошно пшеничне, житнє жорнове цілозерне/мука пшеничная, ржаная жерновая цельнозерновая
2018-05-01 - Еда и напитки- Киев и область
ТОВ «РУНА» виготовляє борошно пшеничне та житнє жорнове цілозерне на млині("SKIOLD", Данія) з кам'яними жорнами. Перевагою цілозерного борошна є збереження у ньому абсолютно всіх складових зерна завдяки способу помелу разом із оболонкою, внаслідок чого у борошні залишаються всі вітаміни, ферменти та амінокислоти, на відміну від борошна інших видів помелу. Відвантаження товару у борошновозах або в п/п мішках. Вартість борошна згідно з домовленістю. Умови розрахунку: передплата або розрахунок по факту відвантаження. Адреса виробництва: Київська обл. м. Бориспіль, вул. Завокзальна, 5. E-mail: runa1997@ukr.net тел.: +380986125739 +380951283795 Директор ТОВ «РУНА» Мартинов В.О.

7.50грн

Подробно
img
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2018-10-01 - Еда и напитки- Повсеместно

Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

грн

Подробно
img
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

грн

Подробно
img
горохове борошно багате корисним білком
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

грн

Подробно
img
Горохове борошно багате корисним білком
2018-08-14 - Еда и напитки- Киев
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

грн

Подробно
img
горохове борошно багате корисним білком
2018-10-01 - Еда и напитки- Повсеместно

Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

грн

Подробно
img
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковб
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковбас і сосисок, яка поліпшує смак, консистенцію продуктів і до того ж замінює генетично модифіковані продукти. Певна річ, використовувати соєвий ізолят значно простіше і легше, зате рисове борошно належить до крохмалевмісної сировини, краще утримує вологу і жир, утворює гелі. Воно незамінне також при вигодовуванні двомісячних поросят і телят, оскільки сприяє гарному засвоюванню комбікормів, повноцінному розвитку тварин

грн

Подробно
img
Борошно пшеничне вищого ґатунку/мука пшеничная высшего сорта
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев и область
ТОВ «РУНА» пропонує борошно пшеничне вищого ґатунку з показниками: Клейковина: 28 ІДК: 70-75 Білизна: 58-60 Адреса виробництва: Київська обл. м. Бориспіль, вул. Завокзальна, 5. E-mail: runa1997@ukr.net тел.: +380986125739 +380951283795

7,500грн

Подробно
img
Макарони на перепелиних яйцях ОПТ
2018-05-29 - Еда и напитки- Житомир
Макаронні вироби з додаванням перепелиного яйця. Склад:борошно вишого гатунку,яйця перепелині(15%),вода питна.Натуральний продукт від виробника,смачно та корисно.

20грн

Подробно
img
Кокосове борошно - Кокосовая мука 1000 грам
2018-10-12 - Еда и напитки- Львов, Сиховский

Ціна:
1 кг - 110 грн
2 кг - 100 грн
Опт ціна по домовленості

Склад: 100% кокосова мука

Опис:
Кокосове борошно виробляється шляхом змелення м'якоті кокоса. Характеризується виразним ароматом кокоса та ніжним, солодким запахом. Додаючи кокосове борошно, ми можемо обмежувати кількість цукру, що використовується в конкретній їжі, оскільки вона сама по собі солодка. Ця процедура позволить зменшити калорійність блюда. Кокос найцінніший за його багатство природних ненасичених жирних кислот. Кокосове борошно не містить глютену, багата клітковиною, яка допомагає боротися з запорами і є цінним джерелом білка. У той же час він забезпечує незначну кількість легкозасвоюваних вуглеводів і має низький глікемічний індекс.

Борошно повинно зберігатись в герметичних контейнерах, оскільки поглинає вологу.

Застосування:
Кокосове борошно ідеально підходить для тістечок та десертів. Це позитивно впливає на структуру і хорошу вологість випіканих виробів. Також використовується як додаток до коктейлів, кексів, млинців, мюслі, булочок, фруктових салатів або йогуртів. Кокосове борошно - продукт, який також використовується для посилення соусів та супів. Цей продукт поглинає більше рідини, ніж звичайне пшеничне борошно, тому слід відповідно збільшувати кількість води, яка використовується в рецепті.

Використовуйте борошно в співвідношенні 1:3 зі звичайною для вас мукою.

Для безпеки ми повідомляємо, що продукти, що містять глютен, знаходяться на території заводу.

Енергетична цінність в 100г продукту - 370 ккал
Жири - 12г
Насичені жирні кислоти - 11,5г
Загальний білок - 16,54г
Вуглеводи - 41г
Цукри - 23,3г
Харчові волокна - 13г
Білок - 18г
Сіль 0.15г

Відправлення: Нова пошта та Укрпошта

Запрошуємо до перегляду інших товарів - greenfood.in.ua

110грн

Подробно
img
Радіоприймач кишеньковий
2018-08-12 - Еда и напитки- Стрый

Радіо із вмонтованим фонариком, компактний із защіпкою на пояс,в коробці запаковано

20грн

Подробно
img
Борошно 1кг (Чудо Нива™ фасування та продаж продуктів харчуван
2018-05-29 - Еда и напитки- Ровно
Вага нетто: 1 кг. Термін придатності: 1 рік. Кількісь в упаковці: 15 шт Країна походження: Україна Борошно виготовлене з білої пшениці м’яких сортів. Пшеничне борошно вищого гатунку – яскраво-білого кольору; використовується для випічки хлібобулочних (круасанів, багетів, булочок, здобної випічки) і кондитерських виробів (тортів, тістечок, печива) вищої якості. Приблизно відповідає європейським стандартам: Type 55 (Франція), Type 550 (Німеччина ), Type 550 (Польща). Борошно першого гатунку містить 11% білка. Воно ідеально підходить для випікання хліба, тортів, печива і млинців. Приблизно відповідає європейським стандартам: Type 65 (Франція), Type 812 (Німеччина), Type 750 (Польща). Гатунки борошна – згідно ДСТУ 46.004-99.

8грн

Подробно
img
Продам борошно (мука) пшеничне вищого та першого гатунків
2018-05-29 - Еда и напитки- Винница
Продам борошно (мука) пшеничне вищого та першого гатунків в мішках по 50 кг, або відвантаження в борошновози. 633 - Показать номер - Вадим Володимирович.

350грн

Подробно
img
Мед гречаний/соняшниковий/липовий
2018-05-29 - Еда и напитки- Львов
У продажі є гречаний мед та соняшниковий, також є із липи. Мед натуральний та продається у ємностях, які найбільше Вам підходять(див. фото нижче) Мед із екологічно чистої місцевості на Тернопільщині. Зібрано 2017 року у серпні. Можливий продаж оптом із знижкою, деталі за телефоном.

120грн

Подробно
img
Мука Tre mulini Farina grano duro 1кг
2018-05-29 - Еда и напитки- Одесса
наш сайт http://pesto-italy.com.ua Борошно твердих сортів пшениці Tre mulini 1кг. Завдяки особливому процесу обробки та відбору кращих сортів твердої пшениці в готових виробах зберігається максимальний вміст білків і клітковини. Італійська борошно твердих сортів пшениці ідеально підходить для приготування всіх видів макаронних виробів, вишуканою випічки і домашнього хліба (хліб з цього борошна не володіє яскраво вираженою пористістю і легкістю, тобто він досить щільний, на відміну від хліба з мяких сортів, проте терміни його зберігання набагато більше). Відмінність борошна з твердих сортів від борошна з мяких сортів - це колір. Борошно з мяких сортів практично завжди білого кольору, в той час як борошно з твердих сортів має більш виражений жовтуватий відтінок, завдяки підвищеному вмісту каротиноїдів.

41грн

Подробно
img
Арахісова паста із США.
2018-05-29 - Еда и напитки- Заречье
Оригінальна привезена із США

300грн

Подробно
img
Супер ГОСТРА аджика!
2018-05-29 - Еда и напитки- Львов
Надзвичайно гостра аджика із червоного перцю із зернятками. Тара 200/500 мл.

45грн

Подробно
img
Варення із кульбаби
2018-04-27 - Еда и напитки- Ильинцы
Продам варення із кульбаби 2018 року.дуже корисне. 0.5 л 50 грн. Про його цілющі властивості можете прочитати в інтернеті

50грн

Подробно
img
Набір (сет) сирів із Голландії
2018-05-29 - Еда и напитки- Ивано-Франковск
Набір із 4 сирів на ваш вибір(ассортимент широкий) Може бути чудовим подарунком для будь-кого)

380грн

Подробно
img
Борошно мука Вищого та 1-го гатунку, та житнє борошно оптом
2018-05-29 - Еда и напитки- Львов
На фото наведені орієнтовні ціни Вартість може змінюватись залежно від сорту. Також ціна може бути дещо зменшена в залежності від обєму замовлення. переважно працюємо з обємами понад 5 тонн. Тара Зазвичай мішки по 50 кг чи "безтарна" (насип). Можливі інші варіанти. Завжди свіжий помол.

650грн

Подробно
img
Гриби сушені Із Закарпаття
2018-05-29 - Еда и напитки- Гукливий
Гриби із гірських районів Закарпаття.100грн за 1л

100грн

Подробно
img
Борошно волоських горіхів – натуральний інгредієнт для якісних продуктів харчування
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев
Сучасний ринок характеризується жорсткою конкуренцією. Тому виробникам харчових продуктів необхідно постійно проводити критичний аналіз і удосконалювати якість виробленої продукції. Для успішного випуску та реалізації продукції підприємство повинно розробляти новий асортимент виробів з оригінальними органолептичними показниками, при цьому використовуючи нові види сировини, які підвищують їх харчову та біологічну цінність. Тому, на ринку харчових продуктів з»являється все більше нових підприємств, що стараються здивувати вимогливого покупця новими видами продукції. Наше підприємство під ТМ «Фільварок» пропонує на ринок харчових інгредієнтів України такі інгредієнти, як борошно волоського горіха та борошно волоського горіха з ароматом фундука. Україна за підсумками минулого року увійшла в п»ятірку передових країн –виробників волоського горіха. Про це свідчать стабільні об»єми експорту. Ми маємо всі можливості використовувати цей цінний продукт в нашій країні для виробництва високоякісних харчових продуктів. Борошно волоського горіха – це діетичне борошоно, содержить вітаміни, мінерали, рослинні білки. Дуже цінна складова борошна волоського горіха – клітковина, ліцитин, до тогож воно є безглютенове, що дозволяє використовувати цей продукт в лікувально-профілактичних продуктах харчування і інших галузях виробництва харчування. Так, наприклад, борошно волоських горіхів можна використовувати в виробництві хлібо-булочних і кондитерських виробах (10%-15% від пшеничного борошна). Випечка з додаванням борошна волоського горіха довго не черствіє. Але не тільки застовується у випічці, а й в виробництві кондитерських начинок; виробництві цукерок, печива, тортів, майонезних соусів, харчових концентратів, в плодово-овочевому і консервному виробництві. Борошно волоського горіха підкреслить смак любого продукта. Також це борошно можна використовувати в косметичній галузі в якості основи для скрабів та масок (як натуральний інгредієнт). Багато чого корисного та смачного, а головне - здатного задовільнити любі запити покупця, можна зробити з борошна волоського горіха виключно натурального інгредінта, що випускається нашою компанією по ТУ У 10.8-39319344-004:2016.

грн

Подробно
img
Борошно волоських горіхів – натуральний інгредієнт для якісних продуктів харчування
2018-09-18 - Еда и напитки- Киев
Сучасний ринок характеризується жорсткою конкуренцією. Тому виробникам харчових продуктів необхідно постійно проводити критичний аналіз і удосконалювати якість виробленої продукції. Для успішного випуску та реалізації продукції підприємство повинно розробляти новий асортимент виробів з оригінальними органолептичними показниками, при цьому використовуючи нові види сировини, які підвищують їх харчову та біологічну цінність. Тому, на ринку харчових продуктів з»являється все більше нових підприємств, що стараються здивувати вимогливого покупця новими видами продукції. Наше підприємство під ТМ «Фільварок» пропонує на ринок харчових інгредієнтів України такі інгредієнти, як борошно волоського горіха та борошно волоського горіха з ароматом фундука. Україна за підсумками минулого року увійшла в п»ятірку передових країн –виробників волоського горіха. Про це свідчать стабільні об»єми експорту. Ми маємо всі можливості використовувати цей цінний продукт в нашій країні для виробництва високоякісних харчових продуктів. Борошно волоського горіха – це діетичне борошоно, содержить вітаміни, мінерали, рослинні білки. Дуже цінна складова борошна волоського горіха – клітковина, ліцитин, до тогож воно є безглютенове, що дозволяє використовувати цей продукт в лікувально-профілактичних продуктах харчування і інших галузях виробництва харчування. Так, наприклад, борошно волоських горіхів можна використовувати в виробництві хлібо-булочних і кондитерських виробах (10%-15% від пшеничного борошна). Випечка з додаванням борошна волоського горіха довго не черствіє. Але не тільки застовується у випічці, а й в виробництві кондитерських начинок; виробництві цукерок, печива, тортів, майонезних соусів, харчових концентратів, в плодово-овочевому і консервному виробництві. Борошно волоського горіха підкреслить смак любого продукта. Також це борошно можна використовувати в косметичній галузі в якості основи для скрабів та масок (як натуральний інгредієнт). Багато чого корисного та смачного, а головне - здатного задовільнити любі запити покупця, можна зробити з борошна волоського горіха виключно натурального інгредінта, що випускається нашою компанією по ТУ У 10.8-39319344-004:2016.

грн

Подробно
img
гречане борошно. (гречневая мука) .
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

грн

Подробно
img
гречане борошно. (гречневая мука) .
2018-10-01 - Еда и напитки- Повсеместно

Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

грн

Подробно
img
гречане борошно. (гречневая мука) .
2018-07-16 - Еда и напитки- Повсеместно

Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю гречаного борошна є те, що воно не містить глютену. Ми готові надати рецептуру безглютенового печива на основі гречаного борошна, а також композицію інгредієнтів для виготовлення безглютенового бісквітного напівфабрикату з гречаного борошна. Слід відмітити, що гречане борошно використовується для виготовлення різноманітних виробів: гречаний хліб, кекси, млинці, макарони, а також може бути використане у винокурному та пивоварному виробництві.

грн

Подробно
img
Мед із власної пасіки
2018-05-29 - Еда и напитки- Буск
Продам мед із власної пасіки. Налитий у чистенькі банки. Зібраний у кінці липня. Якість гарантую

48грн

Подробно
img
Мацик, мацик поліський, богук, сировялене м'ясо продам
2018-05-21 - Еда и напитки- Сарны
Детально на сайті www.delikatesi.com.ua Мацик «Поліський» – сиров’ялений продукт із м’яса свинини з натуральними спеціями і травами. Для його приготування використовується тільки відбірна екологічно чиста свинина, вирощена без застосування харчових добавок і стимуляторів росту. Історія мацика почалась в сиву давнину, коли не існувало сучасних технологій вирощування свиней, але була потреба в заготівлі і довготривалому зберіганні м’яса із збереженням високих смакових якостей продукту. Колись мацик закладали, зазвичай, перед Різдвом, найпізніше перед Великоднем, а споживали в період косовиці, жнив коли косарям потрібно було ситно харчуватися. Смакові якості такого мацика можна було оцінити не раніше як через три місяці. Сучасні рецепти приготування продукту мають ряд спецій, які можуть урізноманітнити смак маицка і перетворити його на прекрасну закуску до різноманітних напоїв. Це пікантна добавка до меню ресторанів і пивних барів, адже особливо мацик смакує із пивом , вином і як закуска до столу. Це відмінний продукт, ситний, корисний для здоров’я, справжній делікатес для гурманів. Мацик– продукт натуральний, добре смакує тонко нарізаний.

420грн

Подробно
img
Цукерки із сухофруктів з горіхами, подарунок на свято
2018-05-29 - Еда и напитки- Вишневое
Корисні цукерки із сухофруктів з горіхами. Виготовлення 1-2 дні. Ціна за 9 цукерок в коробочці 80 грн. Доставка курєром по м. Вишневому - безкоштовно.

80грн

Подробно
img
Варення із соснових шишок
2018-10-14 - Еда и напитки- Киев, Дарницкий

Варення із соснових шишок або сосновий мед вживають для лікування та профілактики распіраторних інфекцій. Воно чудово справляється з простою, кашлем, біллю в горлі.

100грн

Подробно
img
Панеттон Maina la gran Pandora colomba senza canditi 0,75кг
2018-05-29 - Еда и напитки- Харьков
наш сайт http://pesto-italy.com.ua традиційна італійська пасхальна випічка,із мигдалем, чудовий мякий пиріг із золотистою повітряної консистенцією, дуже смачний і поживний,, кекс має особливо ніжну і повітряну текстуру

185грн

Подробно
img
Борошно Caputo Antico 25 кг, мука для піци
2018-05-29 - Еда и напитки- Львов
Борошно Caputo Antico Molino, твердих сортів, 25 кг для виробництва піци,пасти,макаронних виробів,випічки. Ціна за 1 мішок 23,50 є. В нявності також великий асортимент Італійьких та Іспанських продуктів. Пересилаємо по всій Україні НП та Делівері ( накладним платежем) .Звертайтесь по вказаному номеру телефону або пишіть на Viber буду рада Вам допомогти у виборі товару.

750грн

Подробно
img
Сир Гавда (натур продукт)
2018-10-13 - Еда и напитки- Городенка

Продам сир гавда сучасні технологіі (власного в-ва., із коров’ячого молока). Пересилка в любу точчку, детальніше по телефону, дзвоніть запитуйте.

200грн

Подробно