img
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмі
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу кишківника і виведення холестерину з організму. Високі смакові властивості цього продукту дадуть змогу використовувати його в різних продуктах: хлібобулочних, молочних, ковбасних виробах, кондитерських, як білкову добавку до спортивного харчування. Високобілкове соняшникове борошно чудово розчиняється в молоці та кефірі, тому його можна використовувати при приготуванні білкового сиру, масла, молочних десертів тощо. Під час замішування хлібобулочних виробів ним можна замінити знежирене сухе молоко (до 50%). При цьому вміст білка в тісті збільшується. Це борошно краще абсорбує жир і має хороші емульсійні властивості.

1грн

Подробно
img
Апельсин сушений мелений (порошкоподібний)
2020-10-26 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Переробляємо сушений апельсин в порошкоподібний стан. Висока якість. Всі дозвільні документи та сертифікати. Широко використовується в кондитерській сфері та продуктах харчування. Ціна вказана за 1 кг.

654грн

Подробно
img
Борошно пшеничне вищого гатунку 50 кг Вінницьке борошно
2020-08-18 - Еда и напитки- Тячев
Ціна: 599.9 грн Тип: борошно Бренд: Вінницьке борошно Маса: 50 кг Упаковка: поліпропіленовий мішок Країна-виробник: Україна...

599грн

Подробно
img
Борошно тм "Альбінос"
2021-04-11 - Еда и напитки- Коломыя
Продам з доставкою борошно тм. "Альбінос" . В.г. ; 1.г.; 2.г.; житнє борошно та висівку. Ціни уточнюйте!!!

11грн

Подробно
img
Кукурудзяні палочки Екород
2020-11-05 - Еда и напитки- Нетешин
«Тільки кукурудза» - кукурудзяні палички без цукру, без масла, для цінителів здорового способу життя і людей, яким не можна вживати цукор. 30 грн. «Кокосові» - солодкі палички, для виробництва яких використовуємо органічне кокосове масло і органічну кокосову борошно. 40 грн. «Соняшникове» - солодкі, при виробництві використовуємо органічне масло соняшнику першого холодного віджиму, яка була визнана кращим органічним продуктів Східної Європи 2013. 35 грн. «Оливкові» - солодкі, виготовлено на основі органічного оливкового масла extra virgin. 40 грн.

40грн

Подробно
img
Борошно Мука Крупи
2021-06-06 - Еда и напитки- Славута
Борошно пшеничне вищого гатунку Борошно пшеничне першого гатунку Доставка по всій Україні

9грн

Подробно
img
Борошно житнє та цільнознрнове
2021-02-19 - Еда и напитки- Умань
Борошно житнє 2020р врожаю В наявності є фасовка 45кг, 5кг та 2кг!Опт 7,40 Цільнозернове борошно 9гр/кг Знаходимось: м, Умань Каштанова 24 971 - Показать номер - Рома 967 - Показать номер - Леся

8грн

Подробно
img
Борошно пшеничне цільнозернове 5 кг. 10 кг. 25 кг. 50 кг.
2021-07-20 - Еда и напитки- Ромни
Борошно пшеничне цільнозернове. Ціна :5 кг - 75 грн.10 кг - 130 грн.25 кг - 325 грн.50 кг - 625 грн. Пшеничне цільнозернове борошно отримане шляхом помелу цілісного зерна пшениці, зберігши при цьому всі корисні вітаміни та мінерали, що містяться в зерні.

13грн

Подробно
img
соєве борошно у виробництві харчових продуктів
2021-06-15 - Еда и напитки- Повсеместно
Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.

1грн

Подробно
img
Борошно амарантове 1,5 кг.
2021-06-11 - Еда и напитки- Ромни
Борошно амарантове власного виробництва. Без глютену, Без гмо. Харчова цінність продукту на 100 г. Білки - 8,9 г. Жири - 3,1 г. Вуглеводи - 60,3 г. Ен.цінність - 298 кКал. Амарантове борошно — борошно з високим вмістом білка, яке не містить глютену, широко використовуване в давнину цивілізаціями ацтеків та інків за часів доколумбової Америки. Для отримання амарантового борошна зерно розмелюють в порошок. Хоча технічно амарант не можна вважати зерном. Амарант дозволяє отримувати мускатне, зернисте борошно, яке ще описується як горіхове, земляне і трав’янисте. Білок борошна амаранту є високоякісним продуктом, завдяки тому, що в ньому у великій кількості містяться такі амінокислоти, як лізин і метіонін.

99грн

Подробно
img
Борошно житнє,мука ржаная
2021-04-03 - Еда и напитки- Шепетовка
Борошно обдирне Можлива доставка Ціна договірна Мішки по 45кг Працюємо на постійній основі

7.60грн

Подробно
img
Борошно з висівкамиш
2020-11-03 - Еда и напитки- Львов, Сиховский
Для здорового харчування. Борошно для випічки хліба, хлібобулочних виробів, тощо Виводить шлаки з організму. Створює відчуття легкості у шлунку.

30грн

Подробно
img
Борошно горіху волоського, 1 кг
2021-07-24 - Еда и напитки- Дніпро
Борошно волоського горіха виготовляється шляхом подрібнення горіхової маси, що залишилася після віджимання олії. Цілющий продукт сприяє покращенню роботи організму. Волоські горіхи допомагають боротися з мігренями та атеросклерозом. Борошно з високим вмістом білків та корисних жирів ідеально підходить для випічки. Продукт можна використовувати в кулінарії, як природний загусник і смачне доповнення до рагу і соусів. Борошно надає стравам тонкого горіхового смаку.Борошно волоського горіха здивує вас не тільки смаковими характеристиками, але й хорошим впливом на весь організм. Продукт – багате джерело вітамінів та мікроелементів. Маса, з якої виготовляється борошно зберігає всі поживні речовини, закладені в горіхах.Користь борошна волоського горіха:- знімають спазми головних судин- заспокоюють нервову систему (містять магній та цинк для забезпечення нашого спокою)- знижують рівень цукру в крові – корисні для людей із цукровим діабетом, адже урівноважують вироблення інсуліну- завдяки високому вмісту заліза ваша імунна система буде в безпеці- містять корисні для серця поживні речовини, тому в складі здорової дієти може знизити ризик серцевих захворювань і рівень «поганого» холестерину.Використання борошна:Продукт - смачна і корисна альтернатива борошна першого гатунку. Борошно стане улюбленим інгредієнтом для приготування безглютенової та низькокалорійної їжі.Борошно можна поєднувати з іншими, або ж вживати в чистому вигляді. Продукт допомагає зменшити кількість калорій у вашій дієті. Високий вміст клітковини налагоджує роботу ШКТ.Борошно можна використовувати для приготування хліба, печива, оладків, млинців та різних солодких виробів. Також, продукт ідеально доповнить смак супу, каші та м’ясних страв. Борошно можна використовувати в якості панірувальних сухарів для курки, свинини або риби. Що стосується випічки, борошно чудово поєднується з шоколадом та ваніллю.Білки 28 г на 100 г продуктуЖири 20 г на 100 г продуктуВуглеводи 35 г на 100 г продуктуКалорійність 333 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінарії, медициніТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

148грн

Подробно
img
Борошно гірчичне жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Гірчичне борошно — органічний продукт, який стане родзинкою ваших страв. Борошно широко використовується в кулінарії, медицині та косметології. Продукт виготовляється методом подрібнення насіння на жорнах, тому володіє всіма корисними властивостями гірчичного насіння. На смак борошно досить пікантне та підійде для додавання до страв в невеликих кількостях.Гірчичне борошно має цілющі властивості та унікальний вітамінний склад зерен. Насіння насичене жирними кислотами омега-3, вітамінами А, В, D, Е, а також кальцієм, натрієм, цинком, залізом і фосфором. Усі компоненти роблять важливий вклад в збереження здоров’я серцево-судинної системи, нервової системи, зору та шкіри. Зерна гірчиці вважають природним антибіотиком, який чинить протизапальну та антисептичну дію. Корисні властивості:- пришвидшує процес травлення- зміцнює імунітет- допомагає виводити токсини та солі з організму- покращує загальний стан нервової системи- цілюще впливає на зір- підвищує міцність кісток- бореться з безсонням.Використання борошнаБорошно з насіння гірчиці застосовують як пікантний додаток до гарячих і холодних м'ясних страв, при засолюванні овочів і консервуванні риби. Продукт можна використовувати в поєднанні з іншими видами борошна, що додасть випічці гостринки та особливого аромату. Продукт чудово поєднується з овочевими салатами чи запіканками. Підійде борошно і для приготування гірчичного пластиру і гірчичного тіста, які користуються популярністю для лікування простудних захворювань.Білки 37,1 г на 100 г продуктуЖири 11,1 г на 100 г продуктуВуглеводи 32,6 г на 100 г продуктуКалорійність 378 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінаріїТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

62грн

Подробно
img
Борошно Вищого та 1-го гатунку
2021-07-09 - Еда и напитки- Тернополь
Реалізуємо на постійній основі борошно пшеничне оптом і в роздріб: Вищий сорт, Перший сорт,

9.9грн

Подробно
img
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2021-06-15 - Еда и напитки- Повсеместно
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

1грн

Подробно
img
овсяная мука вівсяне борошно
2021-06-29 - Еда и напитки- Повсеместно
Серед усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки це один із найкорисніших злаків. Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини). Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В, ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для регенерації та росту тканин. Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими, тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент здорового харчування.

0грн

Подробно
img
Борошно конопляне жернове, 1 кг
2021-07-24 - Еда и напитки- Дніпро
Конопляне борошно - джерело корисних речовин, тому що цілюще насіння коноплі містить понад 20 амінокислот, велику кількість клітковини, та всі необхідні рослинні білки. Продукт має досить високу енергетичну та поживну цінність, проте не містить глютену, а тому підійде для людей, які страждають від целіакії.Конопляне борошно стане смачним доповненням до ваших страв. Продукт є абсолютно безпечним для здоров’я, оскільки не містить у своєму складі жодних наркотичних речовин. Конопляне борошно добре впливає на загальний стан організму та самопочуття. Продукт наповнений важливими мікроелементами: магній, кальцій, фосфор, залізо, цинк, марганець, фосфор і фтор. Вітамінний склад не бідніший, бо борошно містить вітаміни Е, С, D і К, та групи B (B1, B2, B3, B4, B5, B6, B8, B7, B9 та B12). Такий вміст впливає на стан шкіри, фізичну активність, функціонування серцево-судинної системи та обмін речовин.Борошно коноплі має позитивний вплив на організм:- відновлює мікрофлору кишківника- знижує рівень цукру в крові, чинить профілактику цукрового діабету- покращує перистальтику кишківника- допомагає встановити стабільну вагу- очищає організм від шлаків та токсинів- налагоджує роботу серцево-судинної системиКонопляне борошно містить у собі:- незамінні амінокислоти- легкозасвоювані білки- важливі мікро- та макроелементи- велику кількість вітамінів групи В- поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6Конопляне борошно широко використовують в кулінарії, найчастіше для приготування різноманітної випічки. Також існують рецепти смачного конопляного супу та корисної каші на сніданок. Борошно можна додавати до гарнірів, кисломолочних продуктів, листового та дріжджового тіста. Конопляне борошно добре поєднувати з лляним, пшеничним, кукурудзяним, мигдальним, тощо. Готуйте з користю!Білки 28,08 г на 100 г продуктуЖири 9,2 г на 100 г продуктуВуглеводи 12 г на 100 г продуктуКалорійність 281 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - кулінаріяТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

82грн

Подробно
img
кукурузная мука купить Киев
2021-07-02 - Еда и напитки- Київ
Кукурудзяне борошно було з давніх пір відоме та його любили в тихкраїнах, де кукурудзу вирощували у великих кількостях. Воновикористовувалося як для випічки коржів (оскільки це борошно поганорозпушується, з нього складно спекти пишні хліб і булки), так і дляприготування різних страв. При цьому кукурудзяне борошно володієкорисними властивостями, яких немає у інших видах борошна. Перш за всенеобхідно відзначити, що кукурудзяне борошно може зберігатися удвічі інавіть утричі довше від пшеничного. Також воно надзвичайно багате наклітковину, що дозволяє використовувати його при приготуванні дитячогохарчування. Крім того, в кукурудзяному борошні містяться такімікроелементи, як мідь, фосфор, нікель, магній і кальцій, – теж учималій кількості. У наш час кукурудзяне борошно використовується дляприготування багатьох дієтичних страв. 044 400 12 55

грн

Подробно
img
Борошно гречки смаженої жернове, 1 кг
2021-07-24 - Еда и напитки- Дніпро
Гречане борошно - високопоживний цілозерновий продукт, який містить величезну користь. Гречка позитивно впливає на здоров’я серця, сприяє зниженню ваги та врівноважує рівень інсуліну в крові.Гречка - багате джерело білка, клітковини та енергії. Гречане борошно не містить глютену, тому є чудовою дієтичною альтернативою.Гречане борошно виготовляється методом перемелювання смаженого насіння на жорнах, завдяки чому всі цілющі властивості гречки зберігаються в продукті. Гречка відома своїм високим вмістом заліза та кальцію. Борошно займає вигідну позицію завдяки нейтральному смаку та відсутності глютену в складі. Борошно зробить випічку більш дієтичною, адже зерна збагачені повільними вуглеводами, які перетравлюються досить тривалий час і дають більшу кількість енергії. Гречане борошно варто вживати заради харчових волокон, амінокислот та мінералів, які легко засвоюються. Властивості:- містить велику кількість вітамінів B1, B2, B6, B9- застосовується в дієтах- позитивно впливає на роботу ШКТ- виводить токсини та шлаки з організму- очищує печінку і кишківник- сприяє схудненнюВживання борошнаБорошно гіпоалергенне, тому може використовуватися для дитячої випічки. Дуже часто це борошно включають в дієту тих, хто страждає від діабету та целіакії. Продукт можна використовувати в чистому вигляді для випічки та в поєднанні з іншими видами борошна. Ви можете готувати гречані млинці, хліб, тальятеле, торти чи сирники. Борошно можна використовувати у звичних рецептах як повноцінний замінник пшеничного борошна вищого ґатунку.Білки 37,1 г на 100 г продуктуЖири 11,1 г на 100 г продуктуВуглеводи 32,6 г на 100 г продуктуКалорійність 378 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінаріїТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

86грн

Подробно
img
Італійське борошно итальянская мука Caputo капуто 25 кг
2021-06-08 - Еда и напитки- Львов
Італійське борошно Caputo тип помолу ,,00" "pizzeria" Дане борошно широко використовується в ресторанному бізнесі для випічки піци та хліба а також в виготовленні пасти! Через високий вміст клейковини тісто виходить особливо еластичне та м'яке! Доставка по львові безкоштовно від 5 -ти мішків Доставка в інші міста здійснюється новою поштою,інтайм,делівері! Постійним та оптовим клієнтам великі знижки!

680грн

Подробно
img
Малина сушена - ціла, мелена (порошкоподібна)
2020-10-26 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Продається малина сушена, цьогорічна. Висока якість сировини. Без консервантів та барвників. Також мелемо сушену малину в порошкоподібний стан. Ціна вказана за 0,5кг

630грн

Подробно
img
горохове борошно багате корисним білком
2021-07-02 - Еда и напитки- Повсеместно
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

1грн

Подробно
img
Цукор, борошно, сіль ,бакалія, жом, люцерна
2021-01-15 - Еда и напитки- Знаменка
Гречка зел 37гр/кг Гречка жар 31гр/кг Греч сеч 28гр/кг Перловка 12гр/кг Пшоно 15гр/кг Ячка 12гр/кг Пшенична 12гр/кг Булгур 25гр/кг Манка 14гр/кг Рис сечка 18гр/кг Рис 20-28гр/кг Рис Басматі 50гр/кг Хлопя кукурудзяні, горохові, овсяні 14-28гр/кг Маш 35гр/кг Кус кус 35гр/кг Нут 20гр/кг Льон 23гр/кг Кунжут 70гр/кг Чечевиця 37гр/кг Борошно кукурудзяне 12гр/кг Борошно пшен В/с покр 14гр/кг Борошно пшен В/с 13гр/кг Борошно житнє 7,50гр/кг Кришки полінка 38 Кришка господар 40 Також є рис чорний, бурий та червоний!! Макарони 17-22гр/кг Тверді сорти макарон(Турції)32гр/кг Цукор: 50-920гр 25-465гр 10-200гр 5-100гр 3-60гр Сіль: 10-45гр 1,5-8гр 1екста-8,50гр Висівка 6гр/кг Кукурузка кормова 9гр/кг Люцерка гранульвана 6гр/кг Жом гранульований 7,50гр/кг

10грн

Подробно
img
Борошно Житнє Обдирне 10 грн/кг
2021-04-28 - Еда и напитки- Буск
Борошно житнє обдирне, білоруського виробництва. Відгрузка м.Буськ Фасований в мішках по 45кг. Вологість 13,00 ЧП 260 Ціна за мішок 450 грн

10грн

Подробно
img
Продам домашнє борошно
2021-06-28 - Еда и напитки- Бучач
Продам домашнє борошно пшеничне другого сорту один мішок всі питання по номеру на есимес не відповідаю

10грн

Подробно
img
Продам борошно пшеничне
2021-07-25 - Еда и напитки- Днепр
Продам борошно пшеничне вищого гатунку, фасування п/п мішок 10 кг. Ціна 14 грн/кг. Можлива доставка, в залежності від об'єму.

140грн

Подробно
img
Борошно рижієве жорнове, 1 кг
2021-06-27 - Еда и напитки- Дніпро
Борошно рижію виготовляється методом подрібнення макухи, що залишається після витискання олії методом холодного віджиму. Продукт зберігає всі поживні властивості та вітаміни. Рижій особливо корисний для тих, хто страждає від цукрового діабету та поганої роботи ШКТ. Борошно можна використовувати, як загущувач та для випічки.Рижієве борошно містить незамінні жирні кислоти Омега 3 та Омега 6. Зерно складається на 40% з олії та на 30% з рослинного білка. За рахунок високого вмісту вітаміну Е, продукт являється потужним антиоксидантом, що впливає на укріплення серцево-судинної системи і ліпідного обміну. Рижій впливає на роботу серця – робить судини еластичними та нормалізує артеріальний тиск. Одним з основних елементів у складі рижію є магній, який відіграє важливу роль у функціонуванні не одного процесу в нашому організмі. Елемент потрібен для доброї роботи серця та заспокоєння нервової системи.Властивості рижієвого борошна:- Контролює рівень цукру в крові- Знижує ймовірність виникнення серцево-судинних захворювань- Має антибактеріальну дію- Покращує роботу ШКТ- Сприяє очищенню організмуОрганічний продукт можна використовувати, як додаток або основний інгредієнт для ваших улюблених страв. Рижій має приємний горіховий запах та пікантний, ледь гіркуватий присмак. Борошно може чудово доповнити смак салату, супу чи навіть м’ясної страви. Продукт можна поєднувати з іншими видами борошна і втілювати кулінарні примхи.Білки 11.9 г на 100 г продуктуЖири 2.6 г на 100 г продуктуВуглеводи 14.8 г на 100 г продуктуКалорійність 222 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулинаріїТип упаковки паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

82грн

Подробно
img
Борошно Баріла1 кг Італія Оптом
2020-10-11 - Еда и напитки- Львов, Сиховский
Борошно Баріла1 кг. Країна виробництва - Італія. Продаж тільки оптова, мінімальне замовлення від 3000 грн різним товаром. Переглядайте інші голошення автора.

37грн

Подробно
img
Борошно вищого гатунку
2021-04-01 - Еда и напитки- Глинск
Продам борошно вищого гатунку з доставкою до вашого дому якщо цікавить дзвоніть !

600грн

Подробно
img
Борошно амарантове 5 кг. 10 кг. 25 кг. 50 кг.
2021-06-08 - Еда и напитки- Ромни
Борошно амарантове Ціна: 5 кг - 250 грн. 10 кг - 450 грн. 25 кг - 1000 грн. 50 кг - 1800 грн.

250грн

Подробно
img
Борошно Житнє Обдирне
2020-11-24 - Еда и напитки- Буск
Борошно житнє обдирне, білоруського виробництва. Відгрузка м.Буськ(самовивіз, попутний транспорт, нова пошта, делівірі). Фасований в мішках по 40кг. Ціна - 7 400 грн/т з ПДВ. Максим - 950 - Показать номер -

7 400грн

Подробно
img
Борошно житнє обдирне
2021-06-20 - Еда и напитки- Житомир
Продам борошно житнє обдирне: 7000 грн/т ПДВ мішок 45 кг Мінімальне замовлення - 1 тонна

7000грн

Подробно
img
Продаємо борошно вищого гатунку!
2021-07-03 - Еда и напитки- Каменка-Бугская
Пропонуємо вашій увазі борошно вищого гатунку: 50кг - 550грн. 25кг - 290грн. 10кг - 130грн. Також є в наявності висівка(грис) - 5грн/кг. Чекаємо по вул. Ярослава Мудрого 56 тел. 09******17

550грн

Подробно
img
Рибне борошно від виробника.
2020-12-18 - Еда и напитки- Кременчуг
БУЛО 15гривень СТАЛО 12гривень за кілограм!!! Виробництво пропонує рибне борошно виготовлене з якісної сировини , застосовується на корм тваринам, удобрення ґрунту, риболовлі (виготовлення бойлів) та інше. Фасуємо по 2 кг. та у мішки. Мінімальний заказ 100кг.

12грн

Подробно
img
Борошно муку кукурудзяне відмінної якості
2021-02-02 - Еда и напитки- Тернополь
Продам борошно кукурудзяне відмінної якості,по низьких цінах. Виробництво знаходиться в Тернопільській обл. ЦІни і всі інші питання про телефону.

7грн

Подробно
img
Борошно кіноа чорної жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Зерна кіноа входять в 20-ку найбільш корисних продуктів. Борошно з насіння готується способом, який зберігає всі поживні речовини і вітаміни. Кіноа справді виправдовує своє звання супер продукту. У зернах міститься 14% рослинного білка, який засвоюється набагато краще тваринного. Насправді, якість білка в кіноа оцінюється як еквівалент молочного. Борошно, змелене з цього насіння, має чудовий амінокислотний склад, куди входять вельми рідкісні і потрібні елементи - лізин і треонін. Вміст харчових волокон нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту і виводить холестерин з організму.Використання в кулінаріїВи можете частково або повністю замінити цим борошном будь-яке інше в різних кулінарних рецептах. Продукт надає хлібобулочним виробам свій неповторний горіховий, трохи землистий смак.Борошно кіноа також можна використовувати для загущення супів і соусів, а також для приготування пасти без глютену. Випікати з борошна кіноа легко і смачно тому, що воно добре поєднується з різними інгредієнтами, такими як фрукти, горіхи, спеції і трави, що робить продукт ідеальним для випічки.Борошно, виготовлене із зерна кіноа, має солодкуватий смак і легко адаптується до багатьох рецептів випічки, за винятком дріжджового хліба. Зловживання борошном кіноа може надати хлібобулочним виробам зеленуватого відтінку.Кіноа - це зерно, яке не містить глютену, і його борошно є відмінним вибором для людей з непереносимістю глютену.Білки 14,12 г на 100 г продуктуЖири 6,07 г на 100 г продуктуВуглеводи 57,16 г на 100 г продуктуКалорійність 368 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - кулінаріяТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) еко-господарствоКраїна виробник УкраЇна

348грн

Подробно
img
Борошно білого кунжута цільнозернове
2021-06-28 - Еда и напитки- Київ
Борошно цільнозернове білого кунжута грубого помелу на кам'яних жорнах. Термо Крафт упаковка 200 гр

50грн

Подробно
img
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковб
2021-07-13 - Еда и напитки- Повсеместно
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковбас і сосисок, яка поліпшує смак, консистенцію продуктів і до того ж замінює генетично модифіковані продукти. Певна річ, використовувати соєвий ізолят значно простіше і легше, зате рисове борошно належить до крохмалевмісної сировини, краще утримує вологу і жир, утворює гелі. Воно незамінне також при вигодовуванні двомісячних поросят і телят, оскільки сприяє гарному засвоюванню комбікормів, повноцінному розвитку тварин

1грн

Подробно
img
Борошно пшеничне цільнозернове жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Пшеничне цільнозернове жорнове борошно - це цілісні зерна добірної пшениці, розмелені жорновим (кам'яним) способом перетирання зерна. Таке борошно зберігає всі компоненти зерна, закладені в нього природою. Цільнозернове пшеничне борошно призначене для приготування смачного і здорового хліба, домашньої випічки, макаронних і кулінарних виробів.Жорнове борошно містить у 4 рази більше мінеральних речовин (Mg, P, Fe, тощо), в 2,5 рази більше вітамінів (В1, В2, PP, тощо), в 24 рази (!) більше клітковини цільних злаків, ніж звичайне рафіноване борошно.Пшеничне жорнове борошно з цільного зерна характеризується, зокрема, високим вмістом клітковини, фосфору, магнію, є джерелом заліза і білка. Вживання в їжу виробів з такого борошна здатне поповнити дефіцит багатьох життєво необхідних нашому організму речовин. Пшеницю, з якої змелено борошно, вирощує господарство, яке не застосовує хімічних добрив і гербіцидів.Наше борошно свіжозмелене - ми мелемо його спеціально на замовлення і зберігаємо перед продажем не більше доби.Властивості:- містить вітаміни В1, В2, D, E, K, PP і багато корисних мінеральних речовин (натрій, магній, калій, сірку, залізо, кальцій),- для виготовлення хліба, булочок, тістечок, печива, соусів та інших кулінарних виробів.Білки 9.2 г на 100 г продуктуЖири 1.1 г на 100 г продуктуВуглеводи 69.2 г на 100 г продуктуКалорійність 330 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - випічкаТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) власне виробництвоКраїна виробник УкраЇна

40грн

Подробно
img
Борошно Пшеничне Від Виробника «Зернарі»
2021-03-27 - Еда и напитки- Кременчуг
Друзі, доброго вам здоров'я! Наші нові клієнти та домогосподині часто запитують: «Яка ж саме різниця між борошном «Вищий сорт» (фото багету на пачці) та «Select» (фото панетону)?» Різниця ,насправді, є і вона суттєва: Борошно «Вищий сорт» має вміст клейковини 27%. Це борошно добре підійде для приготування будь-яких кондитерських та хлібобулочних виробів. Борошно «Select» — має вміст клейковини 31%. Вироби з такого борошна мають більш пористу структуру, тому якнайкраще підійдуть для виробів зі здобного тіста, панетонів та круасанів Цікаво почути ваші кулінарні спостереження, щодо різниці між борошном «Вищий сорт» та «Select». Тож ,будь ласка, діліться з нами своїми смачними шедеврами . Для нас це найкращий комплімент.

13грн

Подробно
img
Борошно Пшеничне Від Виробника «Зернарі»
2021-06-16 - Еда и напитки- Кременчуг
Друзі, доброго вам здоров'я! Наші нові клієнти та домогосподині часто запитують: «Яка ж саме різниця між борошном «Вищий сорт» (фото багету на пачці) та «Select» (фото панетону)?» Різниця ,насправді, є і вона суттєва: Борошно «Вищий сорт» має вміст клейковини 27%. Це борошно добре підійде для приготування будь-яких кондитерських та хлібобулочних виробів. Борошно «Select» — має вміст клейковини 31%. Вироби з такого борошна мають більш пористу структуру, тому якнайкраще підійдуть для виробів зі здобного тіста, панетонів та круасанів Цікаво почути ваші кулінарні спостереження, щодо різниці між борошном «Вищий сорт» та «Select». Тож ,будь ласка, діліться з нами своїми смачними шедеврами . Для нас це найкращий комплімент.

13грн

Подробно
img
Борошно пшениці чорнобрової жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Борошно чорнобрової пшениці «Земледар» отримують методом жорнової обробки цільних зерен пшениці (з оболонками). Завдяки повільному перемелюванню без нагріву в борошні зберігається максимум корисних речовин та волокон. Продукт має високу енергетичну цінність та містить в собі важливі для функціонування організму речовини. Борошно підійде для випічки, як в чистому вигляді, так і в поєднанні з іншими видами борошна.Борошно зберігає в собі всі поживні речовини, тому що жорнові камені не нагрівають сировину. Борошно можна використовувати для випікання хліба, приготування різних кондитерських виробів та випічки.Чорноброва пшениця дещо відрізняється від звичайної. Сорт чорнобрової пшениці з’явився завдяки схрещуванню двох культур: чернозерної пшениці та пирію, що відомий в народній медицині. Цей сорт особливий підвищеним вмістом легкорозчинних білків, антиоксидантів, вітамінів та мінералів. Цільнозернове борошно дуже корисне, адже всі найцінніші вітаміни та мікроелементи зерна цього сорту сконцентровані саме в оболонці та зародку зерна. Якщо порівнювати склад звичайної та чорнобрової пшениці, то остання має поліпшену харчову цінність. Продукт містить в собі більшу кількість вітамінів, а також фосфор, кальцій, залізо, цинк. Чорноброва пшениця має мінімальний вміст глютену, тому підійде для людей, які страждають від целіакії. Цільнозернове пшеничне борошно призначене для приготування смачного і здорового хліба, домашньої випічки, макаронних і кулінарних виробів.Властивості:- виводить шлаки та токсини з організму, й позитивно впливає на стан шкіри- підходить для виготовлення хліба, булочок, тістечок, печива, соусів та інших кулінарних виробів.Білки 12.6 г на 100 г продуктуЖири 1,54 г на 100 г продуктуВуглеводи 71,18 г на 100 г продуктуКалорійність 327 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - кулінаріяТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) еко-господарствоКраїна виробник УкраЇна

58грн

Подробно
img
Борошно, вищий/перший ґатунок
2021-06-20 - Еда и напитки- Житомир
Продам борошно: вищий ґатунок 11000 грн/т, перший ґатунок 10500 грн/т. Мішки 50 кг. Безготівковий розрахунок. ПДВ. Мінімальне замовлення - 1 тонна

10500грн

Подробно
img
Італійське борошно,мука Vigivano
2021-06-08 - Еда и напитки- Львів
На основі даного борошна виготовляється особливо еластичне, мяке і повітряне тісто. Ідеально підходить для піци, пасти та італійської випічки! Доставка по Львові безкоштовна від 5 мішків! Доставка в інші міста любою зручною для Вас поштою! Ціна на борошно може регулюватися в залежності від кількості замовлення!

22грн

Подробно
img
Борошно ( мука ) пшеничне вищого сорту
2021-07-02 - Еда и напитки- Лужаны
Борошно ( мука ) пшеничне вищого сорту власного виробництва. С. Шипинці. Без добавок , тільки мука і нічого зайвого. Люба фасовка. За детальною інформацією за телефоном 09******15 , цілодобово.

10грн

Подробно
img
Борошно фундукове жернове, 1 кг
2021-06-27 - Еда и напитки- Дніпро
Найчастіше борошно з фундука використовується в кондитерській галузі, але на його основі можна готувати і інші страви — супи, гарніри, різноманітні соуси. Особливо популярний цей продукт в середземноморській кухні та, можливо, вперше з'явився в Греції. Фундукове борошно дуже корисне, тому що навіть після переробки фундук не втрачає своїх властивостей.Один з найпопулярніших горіхів у наших широтах, фундук росте в кожному місті практично сам по собі, зустрічається практично на будь-якому столі в кожній родині. Тим більше дивно, що борошно з фундука поширене зовсім не так широко, як можна було цього очікувати.Як і цільні горіхи, борошно містить:- близько 70% рослинних олій, що необхідні для нормального функціонування людського організму;- близько 18% білка, що добре засвоюється;- близько 5% натурального цукру;- вітамін Е, вітаміни групи В, солі мінералів.Всупереч поширеній помилці, фундукове борошно — це не залишок виробництва фундучної олії. Макуха, що залишається після екстракції олії, йде у виробництво халви. А для приготування борошна використовуються саме цільні горіхи, які очищаються від жорсткої зовнішньої шкаралупи, найчастіше очищаються від внутрішньої темної шкірки, обсмажуються на сковороді або підсушуються у духовці, після чого подрібнюються.«Земледар» пропонує фундукове борошно оптимального помелу, який дозволяє використовувати його в безлічі блюд. Всупереч стереотипам, борошно з горіхів може використовуватися не тільки для солодкої випічки, кремів і десертів. Ось лише невеликий перелік інших страв з використанням фундукового борошна:- білі гарячі соуси на кшталт бешамелю — фундукове борошно використовується замість пшеничного, технологія приготування залишається тією ж;- страви з лісовими грибами — обсмажений з грибами подрібнений горіх віддає страві свій аромат, але не забиває смак головного інгредієнту;- галушки, кнедлі — фундукове борошно робить готовий продукт менш клейким та надає йому цікавий присмак;- будь-яке інше блюдо, де в якості згущувача традиційно використовують звичайну муку.Крім того, слід зазначити, що борошно з фундука — безглютеновий продукт і може з успіхом замінити пшеничне борошно в різноманітних стравах. Пропорції використання фундучного борошна в випічці дещо відрізняються від пропорцій звичайного борошна, так що слід брати до уваги, що борошно з горіхів в процесі приготування практично не збільшується в об`ємі і тому в рецепті краще брати більшу його кількість.Білки 12,5 г на 100 г продуктуЖири 16,5 г на 100 г продуктуВуглеводи 10,5 г на 100 г продуктуКалорійність 661 Ккал на 100 г продуктуТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) Власне виробництвоКраїна виробник УкраЇна

360грн

Подробно
img
Борошно арахісове жорнове, 1 кг
2021-06-26 - Еда и напитки- Дніпро
Арахісове борошно виготовляється шляхом подрібнення арахісової маси, що залишилася після віджимання олії. Продукт дуже поживний, тому що містить велику кількість білка, клітковини і мононенасичених жирів. Це природний загусник і відмінне доповнення до рагу і соусів. Борошно з високим вмістом білка ідеально підходить для випічки. Воно насичує їжу тонким горіховим ароматом і приємним смаком.Арахісове борошно вразить не тільки смаковими якостями, але й своїм впливом на організм. Продукт допоможе контролювати ваш апетит, наповнить корисними речовинами та підвищить імунітет.Користь арахісового борошна:1) Управління вагою: арахісове борошно є багатим джерелом білка, клітковини і ненасичених жирів, які можуть допомогти вам почувати себе ситим і запобігти переїданню. Протеїн допомагає зміцнити м'язи, що підвищує рівень метаболізму і дозволяє вам спалювати більше калорій протягом дня. Волокно і мононенасичені жири арахісового борошна допомагають організму регулювати рівень цукру в крові.2) Захисні антиоксиданти: арахісове борошно містить важливі антиоксиданти, які захищають клітини від пошкоджень, викликаних вільними радикалами. Останні асоціюються з хронічними захворюваннями, а антиоксиданти допомагають захистити здорові клітини.3) Профілактика серцево-судинних захворювань: арахісове борошно містить корисні для серця поживні речовини. Дослідження, опубліковане в журналі «Journal of Nutrition», показало, що вживання арахісу в складі здорової дієти може знизити ризик серцевих захворювань і рівень «поганого» холестерину.Ідеї для використання арахісового борошна.На сніданок додайте кілька столових ложок у вівсянку або смузі, а також 1/2 чашки можна додавати в млинці і оладки. На обід арахісове борошно підійде для заправки салатів і холодної локшини. Його можна використовувати в якості панірувальних сухарів для курки, свинини або риби. Що стосується десерту, арахісове борошно можна використовувати замість звичайного. Радимо додавати додаткову рідину в випічку під час приготування, тому що високий вміст білка в борошні поглинає рідину.Смачного!Білки 47 г на 100 г продуктуЖири 20 г на 100 г продуктуВуглеводи 14 г на 100 г продуктуКалорійність 432 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - кулінаріяТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (вироблено) власне виробництвоКраїна виробник УкраЇна

162грн

Подробно
img
Продам вівсяне борошно від виробника, п/п мішок 40кг
2020-11-03 - Еда и напитки- Яготин
Чим особливе вівсяне борошно? Борошно вівсяне (власного виробництва) отримують завдяки перемелюванню зерен вівса. Має молочний колір, запах і смак вівса; Всі цінні речовини, що містяться в зародку, залишаються в борошні; Амінокислотний склад зерен вівса найбільш близький до білка м'язів, а це робить його особливо цінним дієтичним продуктом; Овес містить унікальний комплекс органічних речовин, який допомагає в лікуванні хвороб печінки; Вживання вівсяної муки покращує регенерацію шкіри і волосся, що актуально при ранньому посивінні. Як використовувати вівсяне борошно? Вівсяне борошно використовують для приготування випічки, корисних енергетичних батончиків і т.д .; Воно зробить випічку більш крихкою і може служити заміною пшеничному борошну, проте її вміст не повинен перевищувати третини від загальної кількості борошна через низький вміст клейковини; Також ця мука цінна для догляду за шкірою і волоссям. Робіть з неї маски для обличчя і тіла, використовуйте його як натуральний скраб. Чого не варто? Вживати при індивідуальній непереносимості продукту. Вівсяне борошно наситить Ваш організм корисними речовинами та елементами, а також додасть новий смак вашій випічці; Воно містить вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і допомагає омолодити організм; Хлібобулочні вироби з такого борошна, збільшують опірність організму, а також активують процес вироблення гормонів і антитіл А ще борошно вівсяне нормалізує артеріальний тиск і роботу серцево-судинної системи. Цікаві поради про зберігання насіння, шроту, сухофруктів тощо. Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров'ям і красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями і зайвою вагою.

10грн

Подробно
img
Борошно соєве жорнове, 1 кг
2021-06-27 - Еда и напитки- Дніпро
Соєве борошно - це багате джерело білку рослинного походження та вітамінів. Цей продукт дуже поширений серед сироїдів і вегетаріанців. Додавання соєвого борошна до хлібобулочних та кондитерських виробів зменшує їх калорійність та дозволяє додати страви у корисний раціон.Соєве борошно має дуже широке поле використання - як альтернативу пшеничному борошну, загущувач та навіть замінник яєць.Соя - одна з найпоживніших олійних бобових рослин. Продукт швидко засвоюється та насичує організм потрібними речовинами. Соєве борошно виготовляється методом знежирення сої (тому що вона містить багато олії) та її перетирання на спеціальних жорнах для виготовлення борошна. Корисні властивості:- містить велику кількість білків;- зміцнює кості завдяки вмісту кальцію;- запобігає остеопорозу;- прискорює процес позбавлення від зайвої ваги;- підходить для виготовлення білкових харчових продуктів.Головна перевага сої - високий вміст рослинного білка, що чинить позитивний вплив на стан імунної системи. Соєве борошно також містить лецитин, що підтримує міцність тканин і органів. Вітамін К покращує згортання крові та регулює кістковий обмін.Використання соєвого борошнаБорошно не має виразного смаку та запаху, саме тому як інгредієнт підійде до будь-яких страв. Зазвичай його використовують в суміші з іншими видами борошна, для панірування або загущування. А також, ті, хто не вживає білків тваринного походження, декількома ложками соєвого борошна можуть сміливо замінити яйця. Нейтральний аромат соєвого борошна дозволяє реалізувати справжній смак страв. Готуйте з користю!Білки 49,8 г на 100 г продуктуЖири 15 г на 100 г продуктуВуглеводи 21,7 г на 100 г продуктуКалорійність 291 Ккал на 100 г продуктуЗастосування - В кулінаріїТип упаковки Паперовий крафт-пакет 1 кгТермін зберігання (рекомендований) 6 місяцівВирощено (виготовлено) еко-господарствоКраїна виробник Україна

124грн

Подробно