Італійське борошно,итальянская мука Caputo,капуто
2023-07-02 - Еда и напитки- ЛьвівІталійське борошно Caputo тип помолу ,,00" "pizzeria"Дане борошно широко використовується в ресторанному бізнесі для випічки піци та хліба а також в виготовленні пасти!Через високий вміст клейковини тісто виходить особливо еластичне та м'яке!Доставка по львові безкоштовно від 5 -ти мішківДоставка в інші міста здійснюється новою поштою,інтайм,делівері!Постійним та оптовим клієнтам великі знижки!
680грн
Подробно
Продаю м'ясо перепела
2023-01-06 - Еда и напитки- КиївНевелике Власне перепелине господарство "Пан Ксаверій",що розташовано біля м. Києва у Васильківському районі (по Одеський трасі).с. КсаверівкаПродаю м'ясо перепелине, вирощене власноруч на якісних, натуральних кормах без додавання хімії.середня вага: 220-300 гВартість: 220 грн/кгПід замовлення можу зробити їх в копченому вигляді, методом гарячого копчення.Вартість: 300 грн/кгРоблю, також, тушонку з перепелиного м'яса за допомогою професійного автоклаву.М'ясо м'яке та ніжне а також дуже смачне та корисне, зберігається за кімнатної температури.Ємність - 0,5 л.Вартість - 150 грн/банкаМожлива доставка.Пишіть, телефонуйте - домовимосьРозгляну різні пропозиції щодо довготривалого взаємовигідного співробітництва.
220грн
Подробно
Файна перепілочка, тушка, м'ясо перепілки, копчена перепілка
2023-10-22 - Еда и напитки- ЛипникиПропунуємо тушки перепілок. Забій проводиться під замовлення, не заморожуємо. Перепілки молоденькі 35 -40 днів. На кілограм виходить 3-4 тушки. М'яско перепілки смачне, дієтичне, корисне. Багате на вітаміни, особливо на групу В. Бульйон та м'яско можна маленьким діткам, але і дорослі охоче поласують такою смакотою. А ще в духовці, плов, тушена картопелька з перепілкою, фарширована перепілочка іт.д ммммм)
Також перепілка гарячого копчення під замовлення! СМАКОТА! Для тих, хто любить копченості- цей продукт просто ідеальний! Спробуйте, не пошкодуєте!
Можливість підвезти до Львова в певні дні.
Тушка перепілки - 250грн/кг
Копчена перепілка - 380грн/кг.
За деталями дзвоніть.
250грн
Подробно
Продуктовий меганабір продукції Kaniville, 21 вид,БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА
2023-12-26 - Еда и напитки- УманьПропонуємо до Вашої уваги презентаційний набір для ознайомлення з усією продукцією ТМ Kaniville. До цього набору входять:
м'ясо курчат тушковане 525г ТУ ;
яловичина тушкована 525г ДСТУ;
яловичина тушкована 525г ТУ ;
свинина тушкована 525г ДСТУ ;
яловичина тушкована 325г ТУ ;
каша перлова з куркою 325г.;
каша ячна з куркою 325г.;
каша горохова з куркою 325г.;
каша гречана з яловичиною 325г.;
каша перлова з яловичиною 325г.;
каша рисова з яловичиною 325г ;
крильця в соусі барбекю 525 г
крильця в соусі манго карри 525 г
крильця в соусі по азіатськи 525 г
крильця в соусі по мексиканськи 525 г
паштет м'ясний з куркою 330 г.;
паштет м’ясний з беконом 185 г.;
паштет м’ясний з грибами та паприкою 185 г.;
паштет м’ясний з часником та перцями 185 г.;
паштет м’ясний з печінкою 185 г. ;
паштет м’ясний з томатами та базиліком 185 г.
Цей набір для ознайомлення дасть вам можливість переконатися в якості нашої продукції і дозволить стати вам одним із наших постійних покупців. Також ви можете ознайомитися з усім асортиментом продукції та зробити замовлення на нашому сайті kaniville.com.ua
1. Тушковане м'ясо курчат без кісток, вироблене згідно ТУ У , банка 525грам
Склад: м`ясо куряче м`якушеве 73,0 % (закладка сировини до стерилізації), сіль кухонна, вода питна, цибуля ріпчаста,, перець чорний мелений, лист лавровий, коріандр мелений. Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 642,0 кДж (kj) /153,2 Kcal (ккал).
Термін придатності 2роки
2) Яловичина тушкована ДСТУ, банка 525грам
Склад: яловичина знежилована не менше, ніж 87% (закладка сировини до стерилізації), жир-сирець яловичий не більше, ніж 10,5% (закладка сировини до стерилізації), сіль кухонна, цибуля ріпчаста, перець чорний, лист лавровий. Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 920,9 кДж (kj) / 220 ккал (kcal).
Термін придатності: 4 роки.
3) Яловичина тушкована ТУ, банка 525грам
Склад: яловичина знежилована не менше, ніж 81,5% (закладка сировини до стерилізації), жир-сирець яловичий, вода питна, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, перець чорний мелений, лист лавровий, коріандр мелений Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 899,5 кДж (kj) / 215,2 ккал (kcal), жири 17,0(г)
Термін придатності: 3 роки.
4) Свинина тушкована ДСТУ, банка 525грам
Склад: свинина знежилована не менше, ніж 93% (закладка сировини до стерилізації), цибуля ріпчаста, сіль кухонна, лист лавровий, перець чорний.Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 1381,4 кДж (kj) / 330 ккал (kcal).
Термін придатності: 4 роки.
5) Яловичина тушкована ТУ, банка 325грам
Склад: яловичина знежилована не менше, ніж 81,5% (закладка сировини до стерилізації), жир-сирець яловичий, вода питна, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, перець чорний мелений, лист лавровий, коріандр мелений Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 899,5 кДж (kj) / 215,2 ккал (kcal), жири 17,0(г)
Термін придатності: 3 роки.
6) Каша перлова з курятиною 325 г
Склад: м’ясо курки – 35,0 % (закладка сировини до стерилізації), вода питна, крупа перлова – 17,5 %, сіль кухонна, морква, цибуля, перець чорний мелений, лист лавровий.
Термін придатності: 2 роки.
7) Каша ячна з курятиною 325 г
Склад: м’ясо курки – 35,0 % (закладка сировини до стерилізації), вода питна, крупа ячна – 17,5 %, сіль кухонна, морква, цибуля, перець чорний мелений, лист лавровий.
Термін придатності: 2 роки.
8) Каша горохова з курятиною 325 г
Склад: м’ясо курки – 35,0 % (закладка сировини до стерилізації), вода питна, горох колотий – 16,0 %, сіль кухонна, морква, цибуля, перець чорний мелений, лист лавровий.
Термін придатності: 2 роки.
9) Каша гречана з яловичиною 325 г.
Склад: яловичина знежилована подрібнена 37,7% (закладка сировини до стерилізації), крупа гречана 26,8%, вода питна, жир яловичий, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, морква, перець чорний мелений.
Термін придатності: 2 роки.
10) Каша перлова з яловичиною 325 г.
Склад: яловичина знежилована подрібнена 37,7% (закладка сировини до стерилізації),вода питна, крупа перлова 17,9%, жир яловичий, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, морква,перець чорний мелений.
Термін придатності: 2 роки.
11) Каша рисова з яловичиною 325 г.
Склад: яловичина знежилована подрібнена 37,7% (закладка сировини до стерилізації), крупа рисова 24,8%, вода питна, жир яловичий, сіль кухонна, цибуля ріпчаста, морква, перець чорний мелений.
Термін придатності: 2 роки.
12) Курячі крильця в соусі Манго-Карі.
Склад: м’ясо куряче (крило) 75,0%, вода питна, манго 7,0 %, сіль кухонна, цукор, загущувачі (крохмаль модифікований, камедь ксантану), оцет, суміш прянощів (часник, імбир, коріандр, кмин, перець чилі, кардамон, кориця, мускатний горіх, гвоздика, куркума, пажитник, тмин) екстракти натуральних спецій (перець чорний, перець чилі, паприка), підсилювач смаку та аромату.
Термін придатності: 2 роки.
13) Курячі крильця в соусі по-мексиканські.
Склад: м’ясо куряче (крило) 75,0%, вода питна, суміш овочева ( кукурудза, перець болгарський, морква, квасоля спаржева, горох), сіль кухонна, загущувачі (крохмаль модифікований, камедь ксантану), цукор, томатна паста, оцет, часник сухий, цибуля суха, паприка, екстракти натуральних спецій (перець чорний, перець червоний, паприка, часник, мускатний горіх), підсилювач смаку та аромату.
Термін придатності: 2 роки.
14) Курячі крильця в соусі по-азіатські.
Склад: м’ясо куряче (крило) 75,0%, вода питна, сіль кухонна, цукор, загущувачі (крохмаль модифікований, камедь ксантану), оцет, цибуля суха, імбир сухий, часник сухий, коріандр, екстракти натуральних спецій (перець чорний, перець чилі, паприка, мускатний горіх), барвник (карамельний колер, ферментований рис) , підсилювач смаку та аромату.
Термін придатності: 2 роки.
15) Курячі крильця в соусі Барбекю
Склад: м’ясо куряче (крило) 75,0%, вода питна, сіль кухонна, цукор, паста томатна, загущувачі (крохмаль модифікований, камедь ксантану), оцет, цибуля суха, часник сухий, перець чорний, екстракти натуральних спецій, ароматизатор, барвник (карамельний колер, ферментований рис), підсилювач смаку та аромату.
Термін придатності: 2 роки.
16) Паштет м'ясний з куркою, баночка 330грам
Склад: м’ясо куряче (не менше 42,2%), вода питна,субпродукти свинячі, борошно пшеничне, клітковина, сіль кухонна, цибуля сушена; загущувачі: гуарова камедь, карагінан, ксантанова камедь; підсилювачі смаку та аромату: мальтодекстрин, риботайд; перець чорний мелений, лавровий лист мелений, емульгатор калій хлористий, стабілізатор кольору нітрит натрію.
17) Паштет м'ясний з беконом, баночка 185грам
Склад: м'ясо куряче (не менше 42,0%), вода питна, субпродукти свинячі, борошно пшеничне, сіль кухонна, клітковина, перець чорний мелений; ароматизатор бекону.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 535 kJ (кДж) / 128 kcal (ккал)
18) Паштет м'ясний з грибами та папрікою, баноска 185грам
Склад :м'ясо куряче (не менше 37,0%), вода питна, гриби (не менше 8,0%), субпродукти свинячі, борошно пшеничне, сіль кухонна, клітковина, паприка червона сушена, цибуля сушена, морква сушена; перець чорний мелений, лавровий лист мелений.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 503,3 kJ (кДж) / 120,4 kcal (ккал)
19) Паштет м'ясний з часником та перцямі, баночка 185грам.
Склад: м'ясо куряче (не менше 41%), вода питна, субпродукти свинячі, борошно пшеничне, сіль, клітковина, цибуля суха, часник сухий (0,3%), екстракти натуральних спецій (часник, перець чорний, перець білий, перець червоний); суміш натуральних сушених трав (базилік, орегано, петрушка).
Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 530 kJ (кДж) / 127,0 kcal (ккал)
20) Паштет м'ясний з печінкою, баночка 185грам
Склад: м'ясо куряче (не менше 33,9%), печінка свиняча (не менше 30,8%), вода питна, субпродукти яловичі, борошно пшеничне, сіль, субпродукти курячі, клітковина, цибуля сушена, перець черний мелений лавровий лист мелений.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 492,8 kJ (кДж) / 117,9 kcal (ккал)
21) Паштет м'ясний з томатами та базиліком, баночка 185грам
Склад: м'ясо куряче (не менше 40%), вода питна, субпродукти свинячі, борошно пшеничне, томатна паста (2%), сіль, клітковина, томат сушений, екстракти натуральних спецій (паприка), суміш натуральних сушених трав (базилік, орегано, петрушка, розмарин).
Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 531 kJ (кДж) / 127,0 kcal (ккал).
Завжди в наявності, все свіже, пересилка укрпошта, нова пошта, ОЛХ доставка.
Оплата по реквізитам, наложка.
1543грн
Подробно
М'ясо перепелів домашніх
2024-01-26 - Еда и напитки- Біла ЦеркваДомашня перепілка, обробляю лише в ручну ніякої машинки так як вибирається весь жир і перепілка втрачає всі смакові властивості відповім на всі запитання лише по телефону
200грн
Подробно
Продам домашнє м'ясо гуся
2022-12-17 - Еда и напитки- ГоловашівкаВ наявності гуси, утята (індоутята). Все на натуральних кормах (пшениця, кукурудза) біля двору великий вигін, вільний випас.
Гусятина молодняк 150 грн/кг (тушка 3-4 кг). привеземо в Суми по домовленості
150грн
Подробно
Свежее мясо нутрии
2023-04-14 - Еда и напитки- Кривий РігПродаем нутрии. м'ясо, молодняк, жир(1000грн 0.5л), шкури (80
грн шт), (сиросолені під заказ)
Вирощене на натуральних кормах (без хімічних добавок та антибіотиків). Вага тушки 3-5кг. Забій під заказ. Детальна інформація по
Т. 06*********15
250грн
Подробно
Рибне борошно хороша якість та приємна ціна
2023-02-11 - Еда и напитки- ДунаївціПродам рибне борошно хорошої якості.
Мінімальне замовлення 5 кг.
Рибне борошно є джерелом протеїну і незамінних амінокислот таких як метіонін, цистин, лізин, треонін і триптофан.
Рибне борошно насичине жирними кислотами такими як Омега 3, що позитивно впливає на репродуктивну функцію тварини.
Селен, йод, фосфор, вітаміни А і D, біотин, холін, ціанокобаламін є незамінними в процесі росту і розвитку життєво важливих систем тварин..
Переваги використання рибного борошна в раціоні тварин:
Насичує організм незамінними амінокислотами, вітамінами, мінеральними елементами;
Збагачує раціон високоякісним білком;
Покращує ріст і розвиток тварин;
Збільшує приріст живої маси;
Зміцнює імунітет;
Запобігає виникненню різних захворювань;
Покращує загальний стан тварини.
Нормування на 1 кг. комбікорму:
Молодняк птиці до 11% на 1 кг. комбікорму.
Дорослі кури, качки, гуси, перепели до – 4-10%.
Поросята (45-65 днів) – 3-6%.
Поросята понад 65 днів – 4-8%.
Рибне борошно широко застосовують у аквакультурі.
Зберігати в сухому провітрюваному приміщенні, без потрапляння прямих сонячних променів, не допускати підвищення температури повітря вище +30 градусів.
Продукт має притаманий для такого роду добавок запах.
Ціна в оголошенні вказана за 1 кг.
32грн
Подробно
Продам мясо кроликів
2023-03-03 - Еда и напитки- УжгородПродам мясо кролика! Живих кролів! Молодняк!
Ціни різні! В приват або звоніть! 165/кг битоі тушки ! Е хороші самочки мішані Баран-Европейсська Шиншила! Готові до спарки! Мажна і Спарити Самичку з Самцьом!
175грн
Подробно
Мясо домашнього кроля Мукачево
2023-04-17 - Еда и напитки- МукачевеМясо домашнього кроля. Маточне поголів'я, молодняк, самці.Термонських і Бургунських кролів
200грн
Подробно
Продаються тушки кролика 1кг-160грн
2023-06-14 - Еда и напитки- ДрогобичПродам тушки кролика 160 грн - 1кг. Пропоную тушки кролика 1.8 - 2.3 кг, молодняк 3-4 місяці
320грн
Подробно
Яловичина в тушках
2023-09-22 - Еда и напитки- БорзнаПродам яловичину, телятину в тушках. Замовлення за день. Все свіже, без хвороб та дорізів. Корів, бугаїв немає. Молодняк до 350 кг живої ваги. Вирощуємо самі. При потребі надаємо документи: паспорт, довідка на реалізацію. Ціна- 120 бички
110 телиці
0т6у6ш5к5а9 10 96
110грн
Подробно
Продам свіжі домашні перепилині яйця, тушки перепелів
2023-10-13 - Еда и напитки- ШепетівкаПродам свіжі домашні перепелині яйця, тушки перепелів, яйця інкубаційні, молодняк.
50грн
Подробно
Замороженні напівфабрикати ,готові страви.тел.+380962431064
2023-03-04 - Еда и напитки- Кам'яне ПолеСМАЧНІ ДОМАШНІ ЗАМОРОЖЕННІ НАПІВФАБРИКАТИ ТА ГОТОВІ СТРАВИ!!!
ФАРШ ТА НАЧИНКИ ГОТУЮ САМА.
В НАЯВНОСТІ ТА ПІД ЗАКАЗ!
м.Кривий ріг,Тернівський район.
ЦІНИ ЗА 1 КГ
ВАРЕНИКИ:
капуста -100
картопля -100
капуста/гриби -110
картопля/печінка - 110
печінка -140
картопля/гриби - 110
сир солодкий -120
сир солоний -120
Вареники с м'ясом:
з м'ясом свин.-170
з м'ясом кур. -170
з яловичини -200
з індички -220
СИРНИКИ:
Сир солодкий-150
Сир з родз.-150
Сир/цукати -160
Сир/курага -160
ПЕЛЬМЕНІ:
0.5 кг и 1 кг.
Свинина -170
Куриця -170
Свин./ялов. -190
Індюшині -200
Яловичина - 220
ХІНКАЛИ:
Свин./ялов.-190
(Фарш50/50 цибуля,сіль,пер.)
МЛИНЦІ:
Пусті млинці -100
Капуста -120
Капуста/гриби-130
Картопля/гриби -130
Картопля/печінка - 130
Гриби/цибуля -140
М'ясо свинини -175
М'ясо куриці -175
М'ясо/сир/гриби-205
Сир солодкий -140
Сир з вишнею -150
Сир з родзинками -150
Сир/цукати -160
Сир/курага -160
З яблуками -130
ГРЕЧАНИКИ:
Свинина-150
Куриця-150
Яловичина -190
Індичка -180
ФРИКАДЕЛЬКИ:
1 кг и 0.5 кг
Свинина- 220
Індичка -260
Яловичина -280
Свин./ялов.-250
ГОЛУБЦІ:
Свинні -170
Куринні -170
Індюшині -190
Свин./ялов. -190
КОТЛЕТИ:
в паніровці
Свинина -180
Куринні -180
Індюш. -240
Свин./ялов. -220
ЧЕБУРЕКИ:
М'ясо свин./цибуля-170
Подвійна м'ясна начинка-250
Сир тверд./зелень-210
Картопля -120
М'ЯСНІ ЗРАЗИ:
Свинина або куриця:
З грибами-170
Яйце /зелень/масло -170
Сир з грибами -180
Сир (твердий) -190
ІНДИЧКА:
З грибами -220
Гриби/сир -240
КАРТОПЛЯНІ ЗРАЗИ:
З капустой -120
Яйце/зелень -130
З грибами-130
З м'ясом- 140
ПАЛЬЧІКИ
З начинкою:
сало -230
гриби/цибуля-240
чорносл./часник-260
ВІДБИВНІ:
(м'ясо,сіль,перець)
Свинина -240
Куриця -220
Індичка -290
ТЕФТЕЛІ:
(М'ясо,рис/циб./морква)
Свинина-190
Курин.-190
Індичка -220
Свин./ялов.-210
ГОТОВІ СТРАВИ:
Ціни за 1 кг
Печінковий торт -220
(начинка:сирки плавленні,морква,цибуля,
майонез)
Блинний торт -280
(начинка:гриби,куриця,цибуля,майонез)
САЛАТИ
ВІНІГРЕТ-120
(картопля,морква,буряк,солонні огірки,горошок,олія)
КОРОЛІВСЬКА ШУБА -270
(сирки плавленні,цибуля,скумбрія,морква,буряк,яйця,майонез)
ОЛІВ'Є З КУРИЦЕЮ АБО КОВБАСОЮ -260
(м'ясо або ковбаса,морква,горошок, яйця,картопля,огірок солоний,майонез)
СИРНИЙ -190
(сирки плавл., яйця,часник, майонез)
ШУБА КЛАСИЧНА -220
(селёдка,картопля,морква,цибуля марин.,буряк,яйця, майонез)
ГРАНАТОВИЙ БРАСЛЕТ -280
(куринні м'ясо,гриби жарені з цибулею,морква,картопля,майонез,гранат для прикраси)
МІМОЗА - 260
(сирки плавленні,картопля,сардина консерва,цибуля марин.,яйця,майонез,зелень для прикраси)
КУРИЦЯ З АНАНАСОМ-310
(Куриця вар.,ананаси консерв.,яйця,кукурудза,сир твердий, майонез)
ЗАКАЗ НА ГОТОВІ СТРАВИ ТА САЛАТИ ЗА 2- 3 ДНІ.
ПОДРОБИЦІ ПО ТЕЛЕФОНУ:
09******64
ДОСТАВКА:
ДАМАНСЬКИЙ(від 3-х кг)
СХІД ТА 9 КВ.(від5 кг)
17 КВ.(від 5 кг)
По місту Кривий ріг (за домовленістю)
100грн
Подробно
Пемікан. Замінник консервів для військових. Сухпай. Сухой Паёк
2023-07-05 - Еда и напитки- БишівПропонуємо "Пемікан" - новий продукт за давно забутим рецептом. Стане чудовим продуктом харчування для військових, мисливців та мандрівників. Фасується у вакумній упаковці.
Пемікан – сублімоване м'ясо по-індіанськи. Він здавна відомий усіляким мандрівникам та полярникам, і традиційно користується у них повагою. Таке м'ясо може зберігатися кілька років без холодильника, не псуючись.
А взагалі рецепти виготовлення пемікану були взяті у індіанських народностей у вісімнадцятому столітті, у яких він був постійно у вжитку через малу вагу і велику поживність.
Пемікан виготовляється з перетертого до порошкоподібного стану висушеного м'яса, яке перемішується з жиром. Спочатку на нього йшло м'ясо бізонів і оленів, якими жили і промишляли північноамериканські індіанці, зараз його цілком можна приготувати з звичайнісінької яловичини, свинини чи курятини. Крім м'яса, в пемікан додають висушені овочі та ягоди, які додають смак та вітаміни одночасно. Індіанці, та й не індіанці теж, цілком могли прожити одним пеміканом кілька місяців без жодних наслідків для організму, враховуючи набір складових такого продукту, для прикладу можна взяти полярну експедицію англійця Шеклтона, який за кілька років до Скотта намагався дістатися Південного полюса на початку двадцятого століття.
Пемікан можна брати з собою і їсти прямо в тому вигляді, в якому є, а можна використовувати як чудову добавку до всіляких супів та каш.
Він може стати чудовою заміною в Сухпаї тушонці та консервам у важких бляшанках. Ідеально для військових та мобільних груп. Півкіло здатньо забеспечити Вас на 7-10 днів повноцінною енергетичною їжею. Різниця в ціні залежить з-за сорту м'яса та здіру.
"Куряча" близько 700 за кг,
"свинина" 800,.
"говія-свинина" 1000,
"яловичина" 1200
За рецептом для армії США 1890 року, по якому ми готуємо, туда ще йде сушена цибуля, морква... Та ще ряд інгрідієнтів. Всі вони разом з м'ясом спочатку обсмажуються, а після сушаться і повністю придатні до вживання навіть у ніби "сирому" вигляді. Як є. Все прожарене. Посушене. Змільчене і залите кип'ячим здіром. Готове до використання БЕЗ теплової обробки.
Виробляємо і просто сублімоване м'ясо. М'ясо для польових кухонь у ведерцях від 1 кг до 5-10 кг (Жарене м'ясо у жирі готове до використання для швидкого приготування у польвих кухнях)
Готуємо пемікан і для собак, щоправда, м'ясо для цього береться простіше. Інколи додається ще й риба. Але Патрон його з'їсть аж гай шумить. Це найкращий перекус собаці у польвих умовах під час роботи та розминування.
Запрошуємо до співпраці волонтерів. Та всіх не байдужих. Краще дзвоніть і домовлятеся, бо м'ясо зараз буває не завжди (особливо говія) та і почали знову відключати електрику... Дзвоніть. Все вирішемо. Краще так.
1000грн
Подробно
Пемікан. Замінник консервів для військових. Сухпай. Пеммикан
2023-08-25 - Еда и напитки- БишівПропонуємо "Пемікан" - новий продукт за давно забутим рецептом. Стане чудовим продуктом харчування для військових, мисливців та мандрівників. Фасується у вакумній упаковці.
Пемікан – сублімоване м'ясо по-індіанськи. Він здавна відомий усіляким мандрівникам та полярникам, і традиційно користується у них повагою. Таке м'ясо може зберігатися кілька років без холодильника, не псуючись.
А взагалі рецепти виготовлення пемікану були взяті у індіанських народностей у вісімнадцятому столітті, у яких він був постійно у вжитку через малу вагу і велику поживність.
Пемікан виготовляється з перетертого до порошкоподібного стану висушеного м'яса, яке перемішується з жиром. Спочатку на нього йшло м'ясо бізонів і оленів, якими жили і промишляли північноамериканські індіанці, зараз його цілком можна приготувати з звичайнісінької яловичини, свинини чи курятини. Крім м'яса, в пемікан додають висушені овочі та ягоди, які додають смак та вітаміни одночасно. Індіанці, та й не індіанці теж, цілком могли прожити одним пеміканом кілька місяців без жодних наслідків для організму, враховуючи набір складових такого продукту, для прикладу можна взяти полярну експедицію англійця Шеклтона, який за кілька років до Скотта намагався дістатися Південного полюса на початку двадцятого століття.
Пемікан можна брати з собою і їсти прямо в тому вигляді, в якому є, а можна використовувати як чудову добавку до всіляких супів та каш.
Він може стати чудовою заміною в Сухпаї тушонці та консервам у важких бляшанках. Ідеально для військових та мобільних груп. Півкіло здатньо забеспечити Вас на 7-10 днів повноцінною енергетичною їжею. Різниця в ціні залежить з-за сорту м'яса та здіру.
"Куряча" близько 700 за кг,
"свинина" 800,.
"говія-свинина" 1000,
"яловичина" 1200
За рецептом для армії США 1890 року, по якому ми готуємо, туда ще йде сушена цибуля, морква... Та ще ряд інгрідієнтів. Всі вони разом з м'ясом спочатку обсмажуються, а після сушаться і повністю придатні до вживання навіть у ніби "сирому" вигляді. Як є. Все прожарене. Посушене. Змільчене і залите кип'ячим здіром. Готове до використання БЕЗ теплової обробки.
Виробляємо і просто сублімоване м'ясо. М'ясо для польових кухонь у ведерцях від 1 кг до 5-10 кг (Жарене м'ясо у жирі готове до використання для швидкого приготування у польвих кухнях)
Готуємо пемікан і для собак, щоправда, м'ясо для цього береться простіше. Інколи додається ще й риба. Але Патрон його з'їсть аж гай шумить. Це найкращий перекус собаці у польвих умовах під час роботи та розминування.
Запрошуємо до співпраці волонтерів. Та всіх не байдужих. Краще дзвоніть і домовлятеся, бо м'ясо зараз буває не завжди (особливо говія) та і почали знову відключати електрику... Дзвоніть. Все вирішемо. Краще так.
1000грн
Подробно
Перепілка домашня
2023-02-09 - Еда и напитки- Софіївська БорщагівкаДомашнє господарство. Завжди свіжа продукція (м'ясо та яйця). Основні споживачі це діти тому для вирощування не використовую ніяких прискорювачів росту, антибіотиків та інших шкідливих добавок. Продукція дійсно дієтична. В господарстві немає найманих працівників тому якість продукції це "моє обличчя". Всім міцного здоров'я та приємного апетиту.
1. М'ясо перепілки свіже - 200 грн/кг. Забій кожний четвер, замовляйте завчасно.
2. Яйця перепелині - 40 грн/уп. В упаковці 20 шт.
200грн
Подробно
Перепілка м'ясо тушка - тушонка.
2023-05-20 - Еда и напитки- НагірціПродам м'ясо
Від 10 кг- є в наявності 500 кілограм.
Вага 1 шт тушки від 170 - 250 грам.
Ціна 100 грн кг.
.
.
Є тушонка
80 грн 0.5 л
Продаж від 10 банок
Є в наявності 320 банок
.
Відстань від Львова 20 км.
100грн
Подробно
М'ясо, тушонка, яйця домашніх перепілок
2023-11-22 - Еда и напитки- ЖитомирМ'ЯСО ПЕРЕПІЛКИ . Домашнє, ніжне, соковите та смачне м'яско.
Підходить для прикорму дитини, приготування дієтичних бульйонів, запікання, барбекю тощо. Також можуть бути наявності: перепелині патрошка, яйця, перепілка приготовлена в автоклаві (тушонка). Можлива пересилка тушонки. Більше фото та відео на сторінці інстаграм smak-perepel ( Перепела )
250грн
Подробно
ТЕПЛЫЕ МОРЯ" Рыбные снеки. Мясные снеки.
2023-04-01 - Еда и напитки- ХарківНайменування продукції кг в ящ ЗІП
РИБА
1 Паличкі рибні солоно-сушені "Норвезький лосось" 10 480
2 Рибні палички "Фірмові" солоно-сушені (ікряник) 10 470
3 Путасу з перцем (ВВ) солоно-сушена (янтарна з перцем) 10 490
4 Філе путасу зз перцем (ВВ) солоно-сушена 10 490
5 Соломка рибна солоно-сушена зі смаком раків 10 470
6 Соломка рибна солоно-сушена зі смаком креветки 10 470
7 Лящ солоно-сушений "Царський смугастик" 10 нет
8 Шматочик Ляща солоно-сушені "Папрік" 10 420
М'ЯСО
9 Слайси зі свинини "Хамон" солоно-сушені 5 750
10 Слайси зі свинини "Хамон по-козацькі" солоно-сушені 5 750
11 Бастурма з яловичини солоно-сушена 5 770
12 М'ясо із яловичини "Джеркі класичні" солоно-сушені 5 800
13 М'ясо курки солоно-сушене Класичне (з перцем) 5 590
14 М'ясо курки солоно-сушене з гірчицею (з діжонською) 5 590
15 М'ясо курки солоно-сушене "Пікантне" (брушетта томата) 5 590
16 М'ясні смужки "4 СИРА" 5 490
17 М'ясні смужки у кисло-солодкому соусі солоно-сушені 5 520
18 Ковбаски курячі "НЕ Кабаноси" солоно-сушені 5 420
ПАЧКА 40Г
19 М'ясо курки солоно-сушене з гірчицею 40 г/50 шт 1шт 44,8
20 М'ясо курки солоно-сушене Пікантне 40 г/50 шт 1шт 44,8
21 Рибні палачки Фірмові солоно-сушені 40 г/ 50 шт 1шт 37,8
470грн
Подробно
"Теплые моря" снеки рыба , мясо .
2023-04-01 - Еда и напитки- ХарківРозница , опт.Найменування продукції кг в ящ ЗІП
РИБА
1 Паличкі рибні солоно-сушені "Норвезький лосось" 10 480
2 Рибні палички "Фірмові" солоно-сушені (ікряник) 10 470
3 Путасу з перцем (ВВ) солоно-сушена (янтарна з перцем) 10 490
4 Філе путасу зз перцем (ВВ) солоно-сушена 10 490
5 Соломка рибна солоно-сушена зі смаком раків 10 470
6 Соломка рибна солоно-сушена зі смаком креветки 10 470
7 Лящ солоно-сушений "Царський смугастик" 10 нет
8 Шматочик Ляща солоно-сушені "Папрік" 10 420
М'ЯСО
9 Слайси зі свинини "Хамон" солоно-сушені 5 750
10 Слайси зі свинини "Хамон по-козацькі" солоно-сушені 5 750
11 Бастурма з яловичини солоно-сушена 5 770
12 М'ясо із яловичини "Джеркі класичні" солоно-сушені 5 800
13 М'ясо курки солоно-сушене Класичне (з перцем) 5 590
14 М'ясо курки солоно-сушене з гірчицею (з діжонською) 5 590
15 М'ясо курки солоно-сушене "Пікантне" (брушетта томата) 5 590
16 М'ясні смужки "4 СИРА" 5 490
17 М'ясні смужки у кисло-солодкому соусі солоно-сушені 5 520
18 Ковбаски курячі "НЕ Кабаноси" солоно-сушені 5 420
ПАЧКА 40Г
19 М'ясо курки солоно-сушене з гірчицею 40 г/50 шт 1шт 44,8
20 М'ясо курки солоно-сушене Пікантне 40 г/50 шт 1шт 44,8
21 Рибні палачки Фірмові солоно-сушені 40 г/ 50 шт 1шт 37,8
470грн
Подробно
Джерки - 400г, свинина, курка, яловичина, iндичка, вялене/сушене м'ясо
2023-08-22 - Еда и напитки- КоростишівСклад товару:
Курка: 100 г - 58 грн
Свинина: 100 г - 73 грн
Яловичина: 100 г - 77 грн
Iндичка: 100 г - 80 грн
Комiсiя OLX ЗА OLX Доставку 1% + 10 грн
Всього 301 грн
Джерки та мяснi снеки в ассортиментi!
Курка:
50 г - 30 грн
100 г - 58 грн
500 г - 286 грн
1 кг - 570 грн
Свинина:
50 г - 37 грн
100 г - 73 грн
500 г - 360 грн
1 кг - 720 грн
Яловичина:
50 г - 39 грн
100 г - 77 грн
500 г - 380 грн
1 кг - 760 грн
Iндичка:
50 г - 41 грн
100 г - 80 грн
500 г - 396 грн
1 кг - 791 грн
В деяких випадках для виготовлення замовлення може знадобитися 2-3 днi.
Для отримання оптового прайсу, звертайтесь в приватнi повiдмлення.
Тiльки найсвiжiшi та найсмачнiшi джерки щодня!
НЕ ЗАБУДЬТЕ ЗБЕРЕГТИ В ОБРАНЕ
#мясные джерки #jerky #сушоное мясо #вялене мясо #мясные чипсы #куриные чипсы #куриные джерки #куриное мясо #свинные чипсы #свинные джерки #свинное мясо #говяжьи чипсы #говяжьи джерки #говяжье мясо #чипсы с индейки #джерки с индейки #мясо индейки #фрипсы #м'ясні джерки #сушене м'ясо #в'ялене м'ясо #м'ясні чіпси #курячі чіпси #курячі джерки #куряче м'ясо #свинячі чіпси #свинячі джерки #свиняче м'ясо #яловичі чіпси #яловичі джерки #яловичини м'ясо #джерки iндичi #чiпси iндичi #м'ясо індички #фрипси
301грн
Подробно
М’ясо «Чудова Перепілка»
2023-04-16 - Еда и напитки- ПустомитиПродаж м’яса перепілки.
Свіжа - 300 грн за 1 кг.
Маринована - 350 грн за 1кг.
Вага перепілки від 210-340грм
300грн
Подробно
Перепела, перепелине м'ясо тушки
2023-09-12 - Еда и напитки- СтарокостянтинівПродам мясо,тушки перепілок. Також в продажі яйця, та маринована перепілка.
Доставка!!! Договірна.
Можливий Опт.
Замовлення приймаю в приватні повідомлення на вайбер або за телефоном 06******49
240грн
Подробно
м'ясо перепілки, яйця, тушонка
2023-11-15 - Еда и напитки- ЛевківДомашнє дієтичне мясо перепілки .
Підходить для приготування дуже смачних бульйонів, запікання, барбекю тощо. Також можуть бути в наявності: перепілка приготовлена в автоклаві (тушонка), перепелині яйця, патрошка
Більше фото та відео на сторінці smak_perepel в
instagram
250грн
Подробно
Снеки к пиву. Розница , опт.упаковка 1 кг. РИБА
2023-05-26 - Еда и напитки- ХарківРозница , опт.упаковка 1 кг.РИБА1 Паличкі рибні солоно-сушені "Норвезький лосось" 480гр 1 кг.2 Рибні палички "Фірмові" солоно-сушені (ікряник) 470 гр3 Путасу з перцем (ВВ) солоно-сушена (янтарна з перцем) 490 гр4 Філе путасу зз перцем (ВВ) солоно-сушена 490 гр5 Соломка рибна солоно-сушена зі смаком раків 470гр6 Соломка рибна солоно-сушена зі смаком креветки 470гр7 Лящ солоно-сушений "Царський смугастик" нет8 Шматочик Ляща солоно-сушені "Папрік" 420грМ'ЯСО9 Слайси зі свинини "Хамон" солоно-сушені 750 гр 10 Слайси зі свинини "Хамон по-козацькі" солоно-сушені 750гр11 Бастурма з яловичини солоно-сушена 770гр12 М'ясо із яловичини "Джеркі класичні" солоно-сушені 800гр13 М'ясо курки солоно-сушене Класичне (з перцем) 590гр14 М'ясо курки солоно-сушене з гірчицею (з діжонською) 590гр15 М'ясо курки солоно-сушене "Пікантне" (брушетта томата) 590гр.16 М'ясні смужки "4 СИРА" 490гр17 М'ясні смужки у кисло-солодкому соусі солоно-сушені 520гр18 Ковбаски курячі "НЕ Кабаноси" солоно-сушені 420грПАЧКА 40Г19 М'ясо курки солоно-сушене з гірчицею 40 г/50 шт 1шт 44,8 гр20 М'ясо курки солоно-сушене Пікантне 40 г/50 шт 1шт 44,8гр21 Рибні палачки Фірмові солоно-сушені 40 г/ 50 шт 1шт 37,8гр
470грн
Подробно
Тушки м'ясо качок
2023-06-04 - Еда и напитки- Нові СанжариВідкривається запис на тушки качок :
Ціна : 200гр.кг.
Опт від 3 шт. 180 грн.кг.
09******01
06******54
Орвія 08.05.2023
Мулард - 08.05.2023
Голубий фаворит 31.05.2023
Орвія :
М'ясо качки, містить в собі дуже багато корисних елементів . Качине м’ясо – один з найбільш низькокалорійних і корисних продуктів. Качине м’ясо дуже цінується в дієтичному харчуванні.
Мулард :
М’ясо мулардів дуже смачне, темне на вигляд і нагадує смак яловичини. Воно високотехнологічне .
Голубий фаворит :
М'ясо ніжне та нежирне, без специфічного запаху .
200грн
Подробно
М'ясо свинини барбекю/ М'ясо по техаськи/ Вакуумоване м'ясо для шаурми
2023-08-04 - Еда и напитки- КиївBBQ CHEF: смакова магія техаського барбекю в Україні!
Шановні друзі, ми раді представити вам нашу ексклюзивну пропозицію – аутентичне м'ясо, приготовлене за технологією low&slow на сучасних та професійних смокерах виробництва компанії BBQ CHEF.
Розширте меню вашого ресторану та кафе з неперевершеним барбекю!
Кожна страва готується від 2 до 18 годин з дбайливим ставленням до деталей та пристрастю до смаку, щоб ваші гості отримали незабутній кулінарний досвід.
Насолодіться нашими неперевершеними стравами:
Pull Pork – ніжна рвана свинина, що здатна викликати гастрономічу феєрію смаку.
Pulled Chicken – надзвичайно соковите рване куряче м'ясо, що тане в роті.
Pork Ribs – свиняче ребро, приготоване до досконалості.
Beef Ribs – яловиче ребро, смак якого запам'ятовується.
ПЕРЕВАГИ співпраці з BBQ CHEF:
• ДОСВІД: ми маємо більше 10 років досвіду в галузі техаського барбекю. Ми знаємо, як доповнити ваше меню неперевершеним смаком і задовольнити навіть найвибагливіших гурманів.
• ВИСОКА ЯКІСТЬ: наше м'ясо готується з використанням тільки найсвіжіших і натуральних інгредієнтів. Ми пильнуємо за кожним кроком процесу приготування, щоб ви отримали продукцію найвищої якості. Без додавання ароматизаторів чи барвників.
• ГНУЧКІ УМОВИ співпраці: ми розуміємо, що кожен бізнес має свої особливості. Тому готові обговорити гнучкі умови співпраці, щоб задовольнити ваші потреби та допомогти вашій справі рости й розширюватися.
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ЧАСУ. Ви не витрачаєте час на довготривале приготування їжі, а також час на професійне навчання та відточення майстерності.
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ФІНАНСІВ. Вам не потрібно купувати дорогоцінне обладнання, а також витрачати кошти на утримання піт-майстра, дрова та інші розхідні матеріали.
Наша продукція – це мистецтво смаку, що приверне увагу вашої аудиторії та забезпечить кожному покупцю чи клієнту незабутній смаковий досвід.
Не втрачайте можливості стати партнером BBQ CHEF і запропонувати вашим клієнтам еталонні страви.
Зв'яжіться з нами прямо зараз, щоб отримати детальнішу інформацію та розпочати співпрацю з нами!
450грн
Подробно
Соковите м'ясо зі смокера! М'ясо bbq, курка копчена, копчене м'ясо опт
2023-08-07 - Еда и напитки- КиївBBQ CHEF: смакова магія техаського барбекю в Україні!
Шановні друзі, ми раді представити вам нашу ексклюзивну пропозицію – аутентичне м'ясо, приготовлене за технологією low&slow на сучасних та професійних смокерах виробництва компанії BBQ CHEF.
Розширте меню вашого ресторану та кафе з неперевершеним барбекю!
Кожна страва готується від 2 до 18 годин з дбайливим ставленням до деталей та пристрастю до смаку, щоб ваші гості отримали незабутній кулінарний досвід.
Насолодіться нашими неперевершеними стравами:
Pull Pork – ніжна рвана свинина, що здатна викликати гастрономічу феєрію смаку.
Pulled Chicken – надзвичайно соковите рване куряче м'ясо, що тане в роті.
Pork Ribs – свиняче ребро, приготоване до досконалості.
Beef Ribs – яловиче ребро, смак якого запам'ятовується.
ПЕРЕВАГИ співпраці з BBQ CHEF:
• ДОСВІД: ми маємо більше 10 років досвіду в галузі техаського барбекю. Ми знаємо, як доповнити ваше меню неперевершеним смаком.
• ВИСОКА ЯКІСТЬ: наше м'ясо готується з використанням тільки найсвіжіших і натуральних інгредієнтів. Ми пильнуємо за кожним кроком процесу приготування, щоб ви отримали продукцію найвищої якості. Без додавання ароматизаторів чи барвників.
• ГНУЧКІ УМОВИ співпраці: ми розуміємо, що кожен бізнес має свої особливості. Тому готові обговорити гнучкі умови співпраці, щоб задовольнити ваші потреби та допомогти вашій справі рости й розширюватися.
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ЧАСУ. Ви не витрачаєте час на довготривале приготування їжі, а також час на професійне навчання та відточення майстерності.
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ФІНАНСІВ. Вам не потрібно купувати дорогоцінне обладнання, а також витрачати кошти на утримання піт-майстра, дрова та інші розхідні матеріали.
Не втрачайте можливості стати партнером BBQ CHEF і запропонувати вашим клієнтам еталонні страви.
Зв'яжіться з нами прямо зараз, щоб отримати детальнішу інформацію та розпочати співпрацю з нами!
456грн
Подробно
Пропонуємо тушки м'ясо перепелов!
2023-08-24 - Еда и напитки- КонотопФерма "ВЕСЕЛІ ПЕРЕПЕЛА" пропонує м'ясо перепелів (тушки), вага від 220 гр. (4-5 шт на 1 кг). Вік птиці 42-50 днів. Забой птиці проводиться кожну неділю, тому в наявності є завжди молоде як морожене так і свіже м'ясо. М'ясо перепелів вирощене тільки на натуральних кормах (виготовлення власноручь),за смаком та корисністью м'ясо особливе, тому вибір очевидний!!!
Пропонуємо м'ясо як в роздріб так і оптом.
Ціна опт 180 грн від 10 кг.
200грн
Подробно
Джерки - курка класична 500 грам
2023-10-22 - Еда и напитки- КиївСклад товару.
Курка класична: 500г - 346 грн
Комісія олх 14 грн
Разом 360 грн.
Джерки та мяснi снеки в ассортиментi!
Курка класична, терiяк, ароматна, гостра та карi:
50 г - 36 грн
100 г - 70 грн
500 г - 346 грн
1 кг - 689 грн
Свинина:
50 г - 47 грн
100 г - 92 грн
500 г - 456 грн
1 кг - 911 грн
Яловичина:
50 г - 55 грн
100 г - 108 грн
500 г - 536 грн
1 кг - 1071 грн
Iндичка:
50 г - 52 грн
100 г - 101 грн
500 г - 502 грн
1 кг - 1003 грн
Для замовлення звертайтесь в дiрект або в месенджери +38********35 Telegram або Viber
В деяких випадках для виготовлення замовлення може знадобитися 2-3 днi.
Для отримання оптового прайсу, звертайтесь в приватнi повiдмлення.
Тiльки найсвiжiшi та найсмачнiшi джерки щодня!
НЕ ЗАБУДЬТЕ ЗБЕРЕГТИ В ОБРАНЕ
#мясные джерки #jerky #сушоное мясо #вялене мясо #мясные чипсы #куриные чипсы #куриные джерки #куриное мясо #свинные чипсы #свинные джерки #свинное мясо #говяжьи чипсы #говяжьи джерки #говяжье мясо #чипсы с индейки #джерки с индейки #мясо индейки #фрипсы #м'ясні джерки #сушене м'ясо #в'ялене м'ясо #м'ясні чіпси #курячі чіпси #курячі джерки #куряче м'ясо #свинячі чіпси #свинячі джерки #свиняче м'ясо #яловичі чіпси #яловичі джерки #яловичини м'ясо #джерки iндичi #чiпси iндичi #м'ясо індички #фрипси
360грн
Подробно
2КГ Джерок - курка, свинина, яловичина, iндичка
2023-11-08 - Еда и напитки- КоростишівДжерки курка класична
- Упаковка Вакуум
- Вага 500г x 1 346.00грн.
Джерки свинина класична
- Упаковка Вакуум
- Вага 500г x 1 456.00грн.
Джерки iндичка класична
- Упаковка Вакуум
- Вага 500г x 1 502.00грн.
Джерки яловичина класична
- Упаковка Вакуум
- Вага 500г x 1 536.00грн.
Комiссiя olx 10грн + 1%
Разом 1869.00грн.
Джерки та мяснi снеки в ассортиментi!
Курка класична, терiяк, ароматна, гостра та карi:
50 г - 36 грн
100 г - 70 грн
500 г - 346 грн
1 кг - 689 грн
Свинина:
50 г - 47 грн
100 г - 92 грн
500 г - 456 грн
1 кг - 911 грн
Яловичина:
50 г - 55 грн
100 г - 108 грн
500 г - 536 грн
1 кг - 1071 грн
Iндичка:
50 г - 52 грн
100 г - 101 грн
500 г - 502 грн
1 кг - 1003 грн
В деяких випадках для виготовлення замовлення може знадобитися 2-3 днi.
Для отримання оптового прайсу, звертайтесь в приватнi повiдмлення.
Тiльки найсвiжiшi та найсмачнiшi джерки щодня!
НЕ ЗАБУДЬТЕ ЗБЕРЕГТИ В ОБРАНЕ
#мясные джерки #jerky #сушоное мясо #вялене мясо #мясные чипсы #куриные чипсы #куриные джерки #куриное мясо #свинные чипсы #свинные джерки #свинное мясо #говяжьи чипсы #говяжьи джерки #говяжье мясо #чипсы с индейки #джерки с индейки #мясо индейки #фрипсы #м'ясні джерки #сушене м'ясо #в'ялене м'ясо #м'ясні чіпси #курячі чіпси #курячі джерки #куряче м'ясо #свинячі чіпси #свинячі джерки #свиняче м'ясо #яловичі чіпси #яловичі джерки #яловичини м'ясо #джерки iндичi #чiпси iндичi #м'ясо індички #фрипси
1869грн
Подробно
Джерки - свинини класична 50 г, снеки, кабаноси, м'яснi чiпси, є опт
2023-12-10 - Еда и напитки- КоростишівДжерки та мяснi снеки в ассортиментi!
Курка класична, терiяк, ароматна, гостра та карi:
50 г - 36 грн
100 г - 70 грн
500 г - 346 грн
1 кг - 689 грн
Свинина:
50 г - 47 грн
100 г - 92 грн
500 г - 456 грн
1 кг - 911 грн
Яловичина:
50 г - 55 грн
100 г - 108 грн
500 г - 536 грн
1 кг - 1071 грн
Iндичка:
50 г - 52 грн
100 г - 101 грн
500 г - 502 грн
1 кг - 1003 грн
Для замовлення звертайтесь в дiрект або в месенджери +38********35 Telegram або Viber
В деяких випадках для виготовлення замовлення може знадобитися 2-3 днi.
Для отримання оптового прайсу, звертайтесь в приватнi повiдмлення.
Тiльки найсвiжiшi та найсмачнiшi джерки щодня!
НЕ ЗАБУДЬТЕ ЗБЕРЕГТИ В ОБРАНЕ
#мясные джерки #jerky #сушоное мясо #вялене мясо #мясные чипсы #куриные чипсы #куриные джерки #куриное мясо #свинные чипсы #свинные джерки #свинное мясо #говяжьи чипсы #говяжьи джерки #говяжье мясо #чипсы с индейки #джерки с индейки #мясо индейки #фрипсы #м'ясні джерки #сушене м'ясо #в'ялене м'ясо #м'ясні чіпси #курячі чіпси #курячі джерки #куряче м'ясо #свинячі чіпси #свинячі джерки #свиняче м'ясо #яловичі чіпси #яловичі джерки #яловичини м'ясо #джерки iндичi #чiпси iндичi #м'ясо індички #фрипси
47грн
Подробно
Продуктовий набір паштетів KANIVILLE 6 видів
2023-12-19 - Еда и напитки- УманьВраховуючи побажання наших покупців ми зібрали набір, в якому пропонуємо вам спробувати шість видів паштетів, які ми виробляємо, а саме :
- паштет м'ясний з куркою 330 г.;
- паштет м’ясний з беконом 185 г.;
- паштет м’ясний з грибами та паприкою 185 г.;
- паштет м’ясний з часником та перцями 185 г.;
- паштет м’ясний з печінкою 185 г. ;
- паштет м’ясний з томатами та базиліком 185 г.
Цей набір дасть вам можливість переконатися в якості продукції і дозволить стати вам одним із наших постійних покупців. Також ви можете ознайомитися з усім асортиментом продукції та зробити замовлення на нашому сайті kaniville.com.ua
Термін придатності 3роки
1) Паштет м'ясний з куркою, баночка 330грам
Склад: м’ясо куряче (не менше 42,2%), вода питна,субпродукти свинячі, борошно пшеничне, клітковина, сіль кухонна, цибуля сушена; загущувачі: гуарова камедь, карагінан, ксантанова камедь; підсилювачі смаку та аромату: мальтодекстрин, риботайд; перець чорний мелений, лавровий лист мелений, емульгатор калій хлористий, стабілізатор кольору нітрит натрію.
2) Паштет м'ясний з беконом, баночка 185грам
Склад: м'ясо куряче (не менше 42,0%), вода питна, субпродукти свинячі, борошно пшеничне, сіль кухонна, клітковина, перець чорний мелений; ароматизатор бекону.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 535 kJ (кДж) / 128 kcal (ккал)
3) Паштет м'ясний з грибами та папрікою, баноска 185грам
Склад :м'ясо куряче (не менше 37,0%), вода питна, гриби (не менше 8,0%), субпродукти свинячі, борошно пшеничне, сіль кухонна, клітковина, паприка червона сушена, цибуля сушена, морква сушена; перець чорний мелений, лавровий лист мелений.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 503,3 kJ (кДж) / 120,4 kcal (ккал)
4) Паштет м'ясний з часником та перцямі, баночка 185грам.
Склад: м'ясо куряче (не менше 41%), вода питна, субпродукти свинячі, борошно пшеничне, сіль, клітковина, цибуля суха, часник сухий (0,3%), екстракти натуральних спецій (часник, перець чорний, перець білий, перець червоний); суміш натуральних сушених трав (базилік, орегано, петрушка).
Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 530 kJ (кДж) / 127,0 kcal (ккал)
5) Паштет м'ясний з печінкою, баночка 185грам
Склад: м'ясо куряче (не менше 33,9%), печінка свиняча (не менше 30,8%), вода питна, субпродукти яловичі, борошно пшеничне, сіль, субпродукти курячі, клітковина, цибуля сушена, перець черний мелений лавровий лист мелений.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 492,8 kJ (кДж) / 117,9 kcal (ккал)
6) Паштет м'ясний з томатами та базиліком, баночка 185грам
Склад: м'ясо куряче (не менше 40%), вода питна, субпродукти свинячі, борошно пшеничне, томатна паста (2%), сіль, клітковина, томат сушений, екстракти натуральних спецій (паприка), суміш натуральних сушених трав (базилік, орегано, петрушка, розмарин).
Енергетична цінність (калорійність) 100 г (g) продукту: 531 kJ (кДж) / 127,0 kcal (ккал)
Завжди в наявності, все свіже, пересилка укрпошта, нова пошта, ОЛХ доставка.
Оплата по реквізитам, наложка.
225грн
Подробно
Перепілка нетоварного виду
2023-01-02 - Еда и напитки- ДніпроПродам перепілку нетоварного виду з особистої ферми.
Вага однієї близько 180 гр.
Продаж від одного кілограму.
Доставка по Дніпру.
150грн
Подробно
Домашнє копчення
2023-07-24 - Еда и напитки- МиколаївПропонуємо домашнє копчення!
Сам процес копчення відбувається у спеціалізованій коптильній камері.
Завдяки її функціям відстежується температура безпосередньо всередені продукту, що дозволяє бути впевненим в його готовності.
А також ми використовуємо ТІЛЬКИ високоякісну сировину та тріску
Актуальні ціни
Свинина
Балик - 350грн;
Підчеревина - 320грн;
Шия - 360грн;
Філе - 360 грн;
Реберця мясні - 320грн
Курятина
Стегно - 160 грн
Філе - 270 грн
Крильця - 180 грн
Ціла курка- 250грн
Скумбрія Х/К - 260 грн
Перепілка -360 грн
Домашній кролик - 350 грн
ЦІНИ ВКАЗАНІ ЗА 1КГ !
Всі питання пишіть у приватні повідомлення чи за номером телефону 38********51 Ілона
100грн
Подробно
Тушки перепілка
2023-07-26 - Еда и напитки- Біла ЦеркваКожного дня свіжі тушки домашньої перепілки. Свіжі яйця лоток(20шт) -50 грн. 1 кг тушки перепілок - 250 грн.
250грн
Подробно
Тушки молодняка перепела
2024-01-01 - Еда и напитки- КиївТушки молодняка(1.5-2.5 місяців) перепелів
Вага тушки 180-220г
Можлива відправка у вакуумній упаковці
Знаходимось в містах Київ/Переяслав
Відправка здійснюється з Києва(доставка в будь який куточок країни за 1 день,новою поштою)
Ріжемо під замовлення!!
Також не плутайте з бульйонними перепілками(9-12 місяців),чим молодша перепілка тим соковитіше та якісніша структура м‘яса
При замовленні від 35 тушок,починаются оптові ціни
Кількість обмежена!так як в нас сімейна міні-ферма
80грн/шт
Самовивіз - м.Харківська,м.Аккадеммістечко
Можлива доставка кур‘єрскьми службами по місту(за ваш рахунок+повна передплата
від 5кг - доставка по місту за наш рахунок+повна передплата)
80грн
Подробно
Перепелині яйця харчові столові перепілка
2024-02-29 - Еда и напитки- БаришівкаМаємо невелику перепелину ферму, можемо доставити нашу продукцію в Київ раз в неділю.
Яйця харчові 65 грн/20 шт (відбірні, великі)
Також під замовлення тушки перепілок
3грн
Подробно
Мясо зі смокеру BBQ
2024-03-10 - Еда и напитки- СтецьківкаПропоную дуже смачно продукцію власного виробництва
Мясо ,яке завоює Ваше серце з першої спроби )
Технологія приготування моєї продукції дуже не легка та кропітка і потребує багато часу і відповідальності .
Копчення +запікання великих шматків мяса на низьких температурах ,виключно на дубових дровах на повному горінні ,що надав мясу неповторимий смак та аромат .
Доставка по всій Україні новою поштою . Вакумую
Замовляй і неипожалкуєшь
Асортимент ціна за 1 кг
Ребро свиняче 450
Ошийок свинячий. 500
Сало грудина мяса 500
Грудина 500
Балик 500
Рулька 350
Уші 350
Ковбаса домашня 350
Куриця :
Циплятко тапака 270
Крило 270
Стегно 270
Перепілка 600
Індик 550
Качка маленька 450
Качка велика 430
Ребро говяже 400
Хвіст говяжий 350
500грн
Подробно
М‘ясо індокачки (мускусна качка)
2022-12-20 - Еда и напитки- КосівщинаМ‘ясо індокачки (мускусна качка). Вага тушки- 1.5-3 кг. Ціна-250 грн/кг. Качки споживають натуральні корми, вільно випасаються. М’ясо дієтичне, не жирне. Має неповторний смак та аромат.
Доставка по м. Суми безкоштовна.
Співпрацюємо з закладами громадського харчування. Можлива відправка Новою поштою по Україні.
#мясоутки #индоутки #тушка индоутки #м‘ясо птиці #м‘ясо мускусноі качки #мясо утки
250грн
Подробно
В’ялене м’ясо! Джерки! Снеки! Сушене м‘ясо!
2023-01-26 - Еда и напитки- БарВисокоякісне м‘ясо зі спеціями! Виготовлене по сучасній технології!
Не містить смакових добавок та консервантів!
79 гривень за 100 гр.
Присутня оптова ціна від 3 кг. - 700 грн
М‘ясо відправляється у вакуумній упаковці, що гарантує свіжість продукту та зберігання до шести місяців!
Пакування доступне до замовлення у різній вазі!
В наявності м‘ясо свинини, курятини, яловичини, джерки, бекон. Просто Must have)
79грн
Подробно
М'ясо кролика під замовлення
2023-04-13 - Еда и напитки- СамбірМ'ясо кролика - це насамперед дієтичний , смачний і корисний продукт. Кроляче м'ясо рекомендовано лікарями для немовлят як перше м'ясо в їх житті , яке дозволяє організму звикнути до засвоєння м'ясних продуктів. Враховуючи високу біологічну цінність , м'ясо кролика - кращий вибір для дітей дошкільного та підліткового віку , годуючих матерів , літніх людей , а також людей схильних до
харчових алергій ,
захворювань шлунково -кишкового тракту ,
жовчних шляхів ,
порушення обміну речовин ,
діабету , гіпертонії і атеросклерозу.
При виконанні певних кулінарних вимог , страви з кролятини можна включати в меню хворих страждаючих
недокрів'ям ,
деякими хворобами печінки ,
жовчовивідних шляхів.
170грн
Подробно
Копчене м'ясо свинини домашнє. Бастурма
2023-07-18 - Еда и напитки- КиївРобимо копчення м'яса свинини під замовлення. Використовуємо справжні процеси копчення, максимально наближені до стандартів. Без рідкого диму. М'ясо сирокопчене, ні варене. В маринаді тільки спеції та сіль. Час приготування, від сировини до продажу, 4-5 днів. М'ясо маринуємо 3 доби. Усі температурні стандарти тримаємо в нормі. Під час копчення використовуємо тирсу вільхи. Димогенератор створювали власноруч, с відстійником для смол. Тому м'ясо має м'який смак, без гіркоти. У рецепті ніякі барвники, хімікати, консерванти, підсилювачів смаку НЕ ВИКОРИСТОВУЄМО ! Тільки, м'ясо, сіль та спеції. Процес копчення використовуємо ГОРЯЧИЙ . В мережі Інстаграм маємо сторінку, де ви можете подивитися сам процес копчення та готову продукцію. Надсилайте свої запитання та пропозиції. Ми завжди раді та відкриті до спілкування. Робимо безкоштовну доставку містом (залежить від обсягу), також надсилаємо по Україні поштою. Самовивіз з Лук'яновки. Є можливість вакуумній упаковці.
Додатково, теж під замовлення, виготовляємо Бастурму (свинина, курка) за класичним рецептом, без обмазки, яка додає непотрібну вагу.
390грн
Подробно
НІЖНЕ М'ЯСО за технологією low and slow! Рвана свинина, копчене м'ясо
2023-08-03 - Еда и напитки- ЧеркасиBBQ CHEF: смакова магія техаського барбекю в Україні!
Шановні друзі, ми раді представити вам нашу ексклюзивну пропозицію – аутентичне м'ясо, приготовлене за технологією low&slow на сучасних та професійних смокерах виробництва компанії BBQ CHEF.
Розширте меню вашого ресторану та кафе з неперевершеним барбекю!
Кожна страва готується від 2 до 18 годин з дбайливим ставленням до деталей та пристрастю до смаку, щоб ваші гості отримали незабутній кулінарний досвід.
Насолодіться нашими неперевершеними стравами:
Pull Pork – ніжна рвана свинина, що здатна викликати гастрономічу феєрію смаку.
Pulled Chicken – надзвичайно соковите рване куряче м'ясо, що тане в роті.
Pork Ribs – свиняче ребро, приготоване до досконалості.
Beef Ribs – яловиче ребро, смак якого запам'ятовується.
ПЕРЕВАГИ співпраці з BBQ CHEF:
• ДОСВІД: ми маємо більше 10 років досвіду в галузі техаського барбекю. Ми знаємо, як доповнити ваше меню неперевершеним смаком і задовольнити навіть найвибагливіших гурманів.
• ВИСОКА ЯКІСТЬ: наше м'ясо готується з використанням тільки найсвіжіших і натуральних інгредієнтів. Ми пильнуємо за кожним кроком процесу приготування, щоб ви отримали продукцію найвищої якості. Без додавання ароматизаторів чи барвників.
• ГНУЧКІ УМОВИ співпраці: ми розуміємо, що кожен бізнес має свої особливості. Тому готові обговорити гнучкі умови співпраці, щоб задовольнити ваші потреби та допомогти вашій справі рости й розширюватися.
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ЧАСУ. Ви не витрачаєте час на довготривале приготування їжі, а також час на професійне навчання та відточення майстерності.
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ФІНАНСІВ. Вам не потрібно купувати дорогоцінне обладнання, а також витрачати кошти на утримання піт-майстра, дрова та інші розхідні матеріали.
Наша продукція – це мистецтво смаку, що приверне увагу вашої аудиторії та забезпечить кожному покупцю чи клієнту незабутній смаковий досвід.
Не втрачайте можливості стати партнером BBQ CHEF і запропонувати вашим клієнтам еталонні страви.
Зв'яжіться з нами прямо зараз, щоб отримати детальнішу інформацію та розпочати співпрацю з нами!
648грн
Подробно
Свинина холодного копчення, м'ясо для бургерів, м'ясо барбекю
2023-08-07 - Еда и напитки- МиколаївBBQ CHEF: смакова магія техаського барбекю в Україні!
М'ясо, приготовлене за технологією low&slow на сучасних та професійних смокерах виробництва компанії BBQ CHEF.
Розширте меню вашого ресторану та кафе з неперевершеним барбекю!
Кожна страва готується від 2 до 18 годин.
Продаж оптом від 10 кг!
ГОТУЄМО:
- Pull Pork – ніжна рвана свинина, що здатна викликати гастрономічу феєрію смаку.
- Pulled Chicken – надзвичайно соковите рване куряче м'ясо, що тане в роті.
- Pork Ribs – свиняче ребро, приготоване до досконалості.
- Beef Ribs – яловиче ребро, смак якого запам'ятовується.
ПЕРЕВАГИ співпраці з BBQ CHEF:
• Ми маємо більше 10 років досвіду в галузі техаського барбекю.
• ВИСОКА ЯКІСТЬ: наше м'ясо готується з використанням тільки найсвіжіших і натуральних інгредієнтів. Ми пильнуємо за кожним кроком процесу приготування. Без додавання ароматизаторів чи барвників.
• ГНУЧКІ УМОВИ співпраці: ми розуміємо, що кожен бізнес має свої особливості. Тому готові обговорити гнучкі умови співпраці, щоб задовольнити ваші потреби та допомогти вашій справі рости й розширюватися.
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ЧАСУ. Ви не витрачаєте час на довготривале приготування їжі
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ФІНАНСІВ. Вам не потрібно купувати дорогоцінне обладнання, а також витрачати кошти на утримання піт-майстра, дрова та інші розхідні матеріали.
Наша продукція – це мистецтво смаку, що приверне увагу вашої аудиторії та забезпечить кожному покупцю чи клієнту незабутній смаковий досвід.
Зв'яжіться з нами прямо зараз, щоб отримати детальнішу інформацію та розпочати співпрацю з нами!
652грн
Подробно
М'ясо яловичини по-техаськи, запечені свинячі ребра! М'ясо зі смокеру!
2023-08-17 - Еда и напитки- ОдесаBBQ CHEF: смакова магія техаського барбекю в Україні!
М'ясо, приготовлене за технологією low&slow на сучасних та професійних смокерах виробництва компанії BBQ CHEF.
Розширте меню вашого ресторану та кафе з неперевершеним барбекю!
Кожна страва готується від 2 до 18 годин.
Продаж оптом від 10 кг!
ГОТУЄМО:
- Pull Pork – ніжна рвана свинина, що здатна викликати гастрономічу феєрію смаку.
- Pulled Chicken – надзвичайно соковите рване куряче м'ясо, що тане в роті.
- Pork Ribs – свиняче ребро, приготоване до досконалості.
- Beef Ribs – яловиче ребро, смак якого запам'ятовується.
ПЕРЕВАГИ співпраці з BBQ CHEF:
• Ми маємо більше 10 років досвіду в галузі техаського барбекю.
• ВИСОКА ЯКІСТЬ: наше м'ясо готується з використанням тільки найсвіжіших і натуральних інгредієнтів. Ми пильнуємо за кожним кроком процесу приготування. Без додавання ароматизаторів чи барвників.
• ГНУЧКІ УМОВИ співпраці: ми розуміємо, що кожен бізнес має свої особливості. Тому готові обговорити гнучкі умови співпраці, щоб задовольнити ваші потреби та допомогти вашій справі рости й розширюватися.
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ЧАСУ. Ви не витрачаєте час на довготривале приготування їжі
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ФІНАНСІВ. Вам не потрібно купувати дорогоцінне обладнання, а також витрачати кошти на утримання піт-майстра, дрова та інші розхідні матеріали.
Наша продукція – це мистецтво смаку, що приверне увагу вашої аудиторії та забезпечить кожному покупцю чи клієнту незабутній смаковий досвід.
Зв'яжіться з нами прямо зараз, щоб отримати детальнішу інформацію та розпочати співпрацю з нами!
640грн
Подробно
М'ясо по-техаськи! Куряче м'ясо у власному соці, яловичі ребра
2023-08-17 - Еда и напитки- КиївBBQ CHEF: смакова магія техаського барбекю в Україні!
М'ясо, приготовлене за технологією low&slow на сучасних та професійних смокерах виробництва компанії BBQ CHEF.
Розширте меню вашого ресторану та кафе з неперевершеним барбекю!
Кожна страва готується від 2 до 18 годин.
Продаж оптом від 10 кг!
ГОТУЄМО:
- Pull Pork – ніжна рвана свинина, що здатна викликати гастрономічу феєрію смаку.
- Pulled Chicken – надзвичайно соковите рване куряче м'ясо, що тане в роті.
- Pork Ribs – свиняче ребро, приготоване до досконалості.
- Beef Ribs – яловиче ребро, смак якого запам'ятовується.
ПЕРЕВАГИ співпраці з BBQ CHEF:
• Ми маємо більше 10 років досвіду в галузі техаського барбекю.
• ВИСОКА ЯКІСТЬ: наше м'ясо готується з використанням тільки найсвіжіших і натуральних інгредієнтів. Ми пильнуємо за кожним кроком процесу приготування. Без додавання ароматизаторів чи барвників.
• ГНУЧКІ УМОВИ співпраці: ми розуміємо, що кожен бізнес має свої особливості. Тому готові обговорити гнучкі умови співпраці, щоб задовольнити ваші потреби та допомогти вашій справі рости й розширюватися.
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ЧАСУ. Ви не витрачаєте час на довготривале приготування їжі
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ФІНАНСІВ. Вам не потрібно купувати дорогоцінне обладнання, а також витрачати кошти на утримання піт-майстра, дрова та інші розхідні матеріали.
Наша продукція – це мистецтво смаку, що приверне увагу вашої аудиторії та забезпечить кожному покупцю чи клієнту незабутній смаковий досвід.
Зв'яжіться з нами прямо зараз, щоб отримати детальнішу інформацію та розпочати співпрацю з нами!
650грн
Подробно
Соковите м'ясо зі смокера! М'ясо по техаськи
2023-08-18 - Еда и напитки- ЛьвівBBQ CHEF: смакова магія техаського барбекю в Україні!
М'ясо, приготовлене за технологією low&slow на сучасних та професійних смокерах виробництва компанії BBQ CHEF.
Розширте меню вашого ресторану та кафе з неперевершеним барбекю!
Кожна страва готується від 2 до 18 годин.
Продаж оптом від 10 кг!
ГОТУЄМО:
- Pull Pork – ніжна рвана свинина, що здатна викликати гастрономічу феєрію смаку.
- Pulled Chicken – надзвичайно соковите рване куряче м'ясо, що тане в роті.
- Pork Ribs – свиняче ребро, приготоване до досконалості.
- Beef Ribs – яловиче ребро, смак якого запам'ятовується.
ПЕРЕВАГИ співпраці з BBQ CHEF:
• Ми маємо більше 10 років досвіду в галузі техаського барбекю.
• ВИСОКА ЯКІСТЬ: наше м'ясо готується з використанням тільки найсвіжіших і натуральних інгредієнтів. Ми пильнуємо за кожним кроком процесу приготування. Без додавання ароматизаторів чи барвників.
• ГНУЧКІ УМОВИ співпраці: ми розуміємо, що кожен бізнес має свої особливості. Тому готові обговорити гнучкі умови співпраці, щоб задовольнити ваші потреби та допомогти вашій справі рости й розширюватися.
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ЧАСУ. Ви не витрачаєте час на довготривале приготування їжі
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ФІНАНСІВ. Вам не потрібно купувати дорогоцінне обладнання, а також витрачати кошти на утримання піт-майстра, дрова та інші розхідні матеріали.
Наша продукція – це мистецтво смаку, що приверне увагу вашої аудиторії та забезпечить кожному покупцю чи клієнту незабутній смаковий досвід.
Зв'яжіться з нами прямо зараз, щоб отримати детальнішу інформацію та розпочати співпрацю з нами!
456грн
Подробно
М'ясо за технологією LOW AND SLOW! Ребра томлені на диму,м'ясо барбекю
2023-08-24 - Еда и напитки- ЛьвівBBQ CHEF: смакова магія техаського барбекю в Україні!
М'ясо, приготовлене за технологією low&slow на сучасних та професійних смокерах виробництва компанії BBQ CHEF.
Розширте меню вашого ресторану та кафе з неперевершеним барбекю!
Кожна страва готується від 2 до 18 годин.
Продаж оптом від 10 кг!
ГОТУЄМО:
- Pull Pork – ніжна рвана свинина, що здатна викликати гастрономічу феєрію смаку.
- Pulled Chicken – надзвичайно соковите рване куряче м'ясо, що тане в роті.
- Pork Ribs – свиняче ребро, приготоване до досконалості.
- Beef Ribs – яловиче ребро, смак якого запам'ятовується.
ПЕРЕВАГИ співпраці з BBQ CHEF:
• Ми маємо більше 10 років досвіду в галузі техаського барбекю.
• ВИСОКА ЯКІСТЬ: наше м'ясо готується з використанням тільки найсвіжіших і натуральних інгредієнтів. Ми пильнуємо за кожним кроком процесу приготування. Без додавання ароматизаторів чи барвників.
• ГНУЧКІ УМОВИ співпраці: ми розуміємо, що кожен бізнес має свої особливості. Тому готові обговорити гнучкі умови співпраці, щоб задовольнити ваші потреби та допомогти вашій справі рости й розширюватися.
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ЧАСУ. Ви не витрачаєте час на довготривале приготування їжі
• ЗАОЩАДЖЕННЯ ФІНАНСІВ. Вам не потрібно купувати дорогоцінне обладнання, а також витрачати кошти на утримання піт-майстра, дрова та інші розхідні матеріали.
Наша продукція – це мистецтво смаку, що приверне увагу вашої аудиторії та забезпечить кожному покупцю чи клієнту незабутній смаковий досвід.
Зв'яжіться з нами прямо зараз, щоб отримати детальнішу інформацію та розпочати співпрацю з нами!
498грн
Подробно