Рібай, тонкий край (Нью-Йорк), вирізка (вырезка),каре, т-боун, бріскет
2024-03-21 - Еда и напитки- ЛьвівПродам яловичу вирізку, товстий край рібай, Вагю, тонкий край нью-йорк, рібай на кості, т-боун, вищий сорт, 1 сорт, бріскет, філейний край, каре телятини, пашина (фланк),філе з лопатки, щоки та інше, субпродукти 1 і 2 категорії, доставка НП
580грн
Подробно
Стейк рибай прайм 14 день влажной выдержки/ Стейк рібай прайм
2022-12-14 - Еда и напитки- ДніпроЦена указана за 1 килограмм!!!
Стейк Рибай PRIME - это чрезвычайно мраморный стейк Рибай. Он делается из отборного сырья и выдерживается в камере вызревания 21 день. Это невероятно красивый, очень нежный, ароматный и вкусный стейк. Одним словом - это самый элитный стейк Рибай из существующих.
Рибай PRIME - для тех кто любит получать от жизни только лучшее.
Рекомендуемая степень прожарки: Medium Rare, Medium
Способы приготовления: обжаривание, запекание
На чем готовить: на гриле, на сковороде, в духовке
Средний вес стейка: 300 - 500 грамм
Как не испортить? 1. Нельзя мыть стейк! Мясо пропитается водой и при жарке не получится корочка. Стейк будет вариться, а не жариться 2. Нельзя отбивать стейк! Волокна стейка портятся, если его отбивать 3. Не клади стейк на холодную сковороду! Стейк нужно класть только на раскаленную сковороду. Иначе не получиться корочка и сок будет вытекать из мяса! 4. Не режь мясо во время жарки! Через надрез или прокол сок из стейка вытечет 5. Не пережаривай стейк! Сильно зажаренный стейк становится жестким и может испортить впечатление. Лучше всего когда мясо внутри красное. И нет, оно не сырое. Как готовить? 1. Распакуй стейк и дай ему “подышать” и нагреться в течении 20 минут 2. Добавь соль и перец по вкусу 3. Сильно разогрей сковороду и добавь немного масла 4. Выложи стейки на сильно разогретую сковороду 5. Жарь стейк по 3-5 минут с каждой стороны. Рекомендуем использовать термометры для мяса, если есть 6. Готовый стейк оставь “отдохнуть” на 5 минут в теплом месте 7. Готово! Приятного аппетита!
710грн
Подробно
Мармуповий мтейк Рібай,Стриплойн/Нью Йорк Prime вологої витримки
2023-08-30 - Еда и напитки- ГнідинПропонуємо придбати відбірні мармурові стейки з м'ясних порід
Виробництво - Україна
-Стейк Рібай/Нью Йорк" Black Angus" - 750 грн за кг
-Стейк Рібай прайм - 680 грн за кг
-Стейк Нью Йорк прайм- 650 грн за кг
-Філе Міньйон - 850 грн за кг
Доставка по Україні Новою Поштою (стейки в термобоксах з генераторами холоду)
750грн
Подробно
Стейк Нью-йорк, рібай стейк 21+, особуко, філе міньон, чак ролл
2023-05-02 - Еда и напитки- КиївСтейк Нью-йорк ферментований 21+ день.
Якщо м'ясо - то стейк.
Якщо стейк - то COROVA!
Стейки від торгової марки COROVA.
Калібруємо під замовлення кожен стейк в індивідуальне вакуумне пакування. Працюємо по всій Україні через НП більше 6 років. У наявності є безліч видів різних стейків вологої і сухої витримки (рібай, стріплойн, ковбой, особуко, тібоун, томагавк, портерхаус, філе міньон, шатобріан, хед хантер, медальони). Також є альтернативні стейки (чак ролл).
Залишились запитання, телефонуйте.
580грн
Подробно
Стейк Рібай, Нью Йорк, Філе міньйон
2023-04-06 - Еда и напитки- КиївВеликий вибір м'ясних стейків від виробника:
Рібай, Нью Йорк (стріплойн), Т-боун, Томагавк, Філе міньйон а також котлети для бургера та ковбаски для грилю. Волога витримка та суха ферментація від 21 день. Доставка по всій Україні в термоупаковці без заморозки або шокова заморозка - на ваш вибір. Вся документація. Співпрацюємо з приватними замовниками та підприємствами. Доставка по Києву щоденно (крім неділі). На будь-які питання залюбки відповім по телефону, вайбером або телеграм. В ОLХ - можливо із запізненням.
07*********00
09*********62 (viber telegram) Ольга
385грн
Подробно
Мраморный стейк Рибай,Стриплойн Нью Йорк Prime влажной выдержки
2023-02-16 - Еда и напитки- КиївПредлагаем Вам приобрести отборные, премиальные мраморные стейки
Производство - Украина
-Стейк Рибай/Нью Йорк" Black Angus" - 680 грн за кг
-Стейк Рибай прайм - 550 грн за кг
-Стейк Нью Йорк прайм- 510 грн за кг
-Филе Миньон - 490 грн за кг
Доставка по Украине новой почтой (стейки в термобоксах с хладогенами)
550грн
Подробно
Рібай, вирізка, тонкий край нью йорк(стріплойн) т бон субпродукти
2024-01-10 - Еда и напитки- ЛьвівПродам рібай, вагю а5, рібай на кості, вирізку, нью йорк, т бон, бріскет, пашина…та субпродукти 09******81
560грн
Подробно
Рібай, вирізка, тонкий край нью йорк(стріплойн) т бон, вырезка, стейки
2024-01-25 - Еда и напитки- ЛьвівПродам рібай, вагю а5, рібай на кості, вирізку, нью йорк, т бон, бріскет, пашина…та субпродукти 09******81
560грн
Подробно
Стейк Рібай, Нью-йорк
2023-11-18 - Еда и напитки- ХарківВідруб яловичий
Від 20 кг
Товстий край(рібай)-350 грн
Тонкий край (стріплойн, Нью-йорк)-340 грн/кг
Можлива ферментація та калібровка під клієнта.
Відправка новою поштою.
340грн
Подробно
Стейк рібай, філе міньйон
2023-12-16 - Еда и напитки- КиївСтейк Яловичий. Волога ферментація.
Рібай звичайний-400 грн/кг
Рібай мармуровий-470 грн/кг
Стріплойн, Нью-йорк звичайний-390 грн/кг
Стріплойн мармуровий-420 грн/кг
Філе міньйон-650 грн/кг
Відправка новою поштою.
390грн
Подробно
Стейк рібай, волога витримка
2023-12-16 - Еда и напитки- ЛуцькСтейк Яловичий. Волога ферментація.
Рібай звичайний-400 грн/кг
Рібай мармуровий-470 грн/кг
Стріплойн, Нью-йорк звичайний-390 грн/кг
Стріплойн мармуровий-420 грн/кг
Філе міньйон-650 грн/кг
Відправка новою поштою.
390грн
Подробно
Стейк рібай, яловичина
2023-12-16 - Еда и напитки- МиколаївСтейк Яловичий. Волога ферментація.
Рібай звичайний-400 грн/кг
Рібай мармуровий-470 грн/кг
Стріплойн, Нью-йорк звичайний-390 грн/кг
Стріплойн мармуровий-420 грн/кг
Філе міньйон-650 грн/кг
Відправка новою поштою.
390грн
Подробно
Стейк рібай, філе миньйон
2023-12-16 - Еда и напитки- ПолтаваСтейк Яловичий. Волога ферментація.
Рібай звичайний-400 грн/кг
Рібай мармуровий-470 грн/кг
Стріплойн, Нью-йорк звичайний-390 грн/кг
Стріплойн мармуровий-420 грн/кг
Філе міньйон-650 грн/кг
Відправка новою поштою.
390грн
Подробно
Стейк Рібай, відруб, балик яловичий
2023-12-16 - Еда и напитки- ОдесаСтейк Яловичий. :Волога ферментація.
Рібай звичайний-400 грн/кг
Рібай мармуровий-470 грн/кг
Стріплойн, Нью-йорк звичайний-390 грн/кг
Стріплойн мармуровий-420 грн/кг
Відправка новою поштою.
400грн
Подробно
Філе міньон, рібай стейк
2023-12-16 - Еда и напитки- ЛьвівСтейк Яловичий. Волога ферментація.
Рібай звичайний-400 грн/кг
Рібай мармуровий-470 грн/кг
Стріплойн, Нью-йорк звичайний-390 грн/кг
Стріплойн мармуровий-420 грн/кг
Філе міньйон-650 грн/кг
Відправка новою поштою.
400грн
Подробно
Стейки вологої та сухої витримки 21+/45+ рібай/особуко/портер/ковбой
2023-10-01 - Еда и напитки- КиївКомпанія, яка є виробником, пропонує асортимент стейків з української яловичини (рібай Select, рібай Choice, рібай Prime, стріплойн, ковбой, особуко, портерхаус, томагавк, тібоун). Виробництво працює за системою НАСРР, надаємо всю необхідну документацію та декларацію виробника. Працюємо по всій Україні. Якщо є запитання, телефонуйте або пишіть.
450грн
Подробно
Стейки яловичі Рібай,Стріплойн,Міньйон
2023-08-08 - Еда и напитки- КиївСпробуй усі найкращі стейки в одному наборі! Бокс, у якому є стейки на будь-який смак. Відмінна пропозиція для сім'ї чи компанії друзів. Стейки Рібай, стейки Стріплойн, стейки Філе Міньйон - ми зібрали найкраще разом! Всі стейки пройшли процес витримки (ферментації) і завдяки цьому мають неперевершений смак та ніжність.
Вміст боксу:
- Стейк Філе Міньйон, 7 днів витримки - 2 стейка
- Стейк Рибай без кістки, 21 день витримки — 2 стейка
- Стейк Стріплойн, 21 день витримки - 2 стейка
Вага стейків: 1600 грам Ідеально для: 2 - 6 осіб
В чому різниця?
Рибай дуже м'який за рахунок великої мармуровості та жирніший. Має чудовий м'ясний смак. Стриплойн більш м'ясистий і трохи жорсткіший для тих, хто любить м'ясо. Максимум м'яса та мінімум жиру!
Стейк Філе Міньйон найніжніший і найпреміальніший стейк із усіх. Стейк для тих, хто любить смак м'яса, але не любить жувати. Він тане у роті.
Попередне замовлення за 2-3 дні
Оплата при отриманні,по Києву доставка
Відправка НП по Україні
400грн
Подробно
Стейки Рібай, нью-йорк і тібоун мармурові, вологої та сухої витримки
2023-03-31 - Еда и напитки- КиївНайкращі мармурові стейки від виробника (рібай Select, рібай Choice, рібай Prime, стріплойн, ковбой, особуко, портерхаус, томагавк, тібоун). Також в обвалюванні є яловичина, свинина, курятина, індичка, баранина. М'ясо виготовляється із дотриманням усіх санітарних норм та правил на професійному обладнанні. Наша компанія працює із сертифікованою продукцією, надаємо всю необхідну документацію та декларацію виробника. Працюємо по всій Україні. Якщо є запитання, телефонуйте або пишіть.
380грн
Подробно
Стейки Рібай, нью-йорк і тібоун мармурові, вологої та сухої витримки
2023-08-24 - Еда и напитки- КиївНайкращі мармурові стейки від виробника (рібай Select, рібай Choice, рібай Prime, стріплойн, ковбой, особуко, портерхаус, томагавк, тібоун). Також в обвалюванні є яловичина. М'ясо виготовляється з дотриманням усіх санітарних норм та правил на професійному обладнанні. Наша компанія працює із сертифікованою продукцією, надаємо всю необхідну документацію та декларацію виробника. Працюємо по всій Україні. Якщо є запитання, телефонуйте або пишіть.
610грн
Подробно
Стейк Нью-Йорк на кістці (суха витримка)
2023-04-24 - Еда и напитки- ЧернівціДля стейка Нью-Йорк вибирається мармурова яловичина преміум класу з тонкого краю відруба. На відміну від Рібай стейка в цій яловичині менше жирових прошарків, також м’язова тканина складається з більших волокон. Завдяки цим характеристикам м’ясо володіє більш насиченим і яскраво вираженим м’ясним ароматом.
Вага:
від 200 до 350 г.
Ціна 71грн/100 г
71грн
Подробно
стейк Рибай Т-боун Портер влажной выдержки
2023-01-27 - Еда и напитки- КиївВолога витримка.
Мінімальне замовлення 3 кг
Вакуум. упак.
Доставка НП.
Дивіться «Всі оголошення автора».
ФОП
Детальніше в Телеграм
380грн
Подробно
Філе міньйон, вирізка яловича, рібай
2023-12-16 - Еда и напитки- КременчукСтейк Яловичий. Волога ферментація.
Рібай звичайний-400 грн/кг
Рібай мармуровий-470 грн/кг
Стріплойн, Нью-йорк звичайний-390 грн/кг
Стріплойн мармуровий-420 грн/кг
Філе міньйон-650 грн/кг
Відправка новою поштою.
400грн
Подробно
Стейки говядина
2023-09-26 - Еда и напитки- ОдесаОПТ та роздріб
СТЕЙКИ УКРАЇНА
Рібай прайм 550 грн кг
Рібай селект 450 грн кг
Рібай чойс 500 грн кг
Нью-йорк прайм 500 грн кг
Томагавк 400 грн кг
Тибоун 500 грн кг
Портерхаус 550 грн кг
Особуко 250 грн кг
Вирізка по домовленості.
Волога ферментація 14-21 добу
Ціна вказана за опт від 5 кг
Всі фото справжні.Працюємо 2 роки з ресторанами ) Найвища якість)
500грн
Подробно
Витримані Стейки
2024-03-26 - Еда и напитки- ЮрівкаПродамо шикарні витримані стейки, в асортименті рібай та стріплойн, під замовлення 2 дні є рібай, стріплойн та нью-йорк з Аргентини.
За ціною пишіть, бо вага у всіх різна.
Стріплойн в середньому буде 370-430
Рібай 500-600
Можлива доставка новою почтою
400грн
Подробно
Мясо Aberdeen Angus Ангус стейк Рибай Стриплойн Нью Йорк Брискет
2023-03-07 - Еда и напитки- ОдесаОтправляем в термо-упаковке новой почтой в любой город по предоплате.
Доезжает без проблем!!!
Для заказа, звоните.
Читайте объявление до конца.
Ниже расписаны все цены и ассортимент.
Предлагаем МРАМОРНОЕ мясо бычков Шотланской породы Абердин-Angus!!! Зернового откорма (за счет этого достигается мраморность мяса), влажной и сухой выдержки 15-21 день. Вырощены в экологической зоне на ферме в Закарпатье.
• Самовывоз в Одессе с Французского бульвара по предварительной договоренности.
В ассортименте:
• Мраморный Брискет ЦЕНА 550грн за 1кг смотрите фото номер 5
Стейки влажного созревания:
• Рибай - жирность Прайм (высокая жирность) ЦЕНА
880 грн за кг
• Рибай, Стриплойн, Нью-Йорк - жирность Чёйс (средняя жирность) ЦЕНА
750 грн за кг
Стейки сухого созревания 21 день:
• Рибай Фото 6
Цена 950грн за 1кг.
• Порционные куски в вакуумной упаковке толщиной 3-4 см. Вес одного Рибай 300-400 граммов.
• Вы находитесь в интернет магазине Grill & Kitchen.
Есть много аксессуаров для грилей и кухни.
Смотрите все наши объявления нажав на надпись "все объявления автора"
Звоните - проконсультируем!
880грн
Подробно
Стейк катрана, акулы черноморской, вакуум по 1кг. Заморозка. Доставка
2022-12-07 - Еда и напитки- ЧорноморськСайт с полным ассортиментом moreproduct.com.ua
Стейки катрана свежемороженные в вакуумной упаковке по +-1кг (точный вес упаковки солгасовывается при подтверждении заказа).
Шикарный деликатес!
Как приготовить стейки акулы
В современных супермаркетах продается стейк акулы. Не обходите стороной этот экзотический продукт! Вы сможете вкусно приготовить акулье мясо, воспользовавшись нашими советами и рецептами. В акульем стейке нет мелких косточек и это самое большое преимущество для приготовления деликатеса.
Готовим акулу стейк в домашних условиях – подготовка рыбы
Перед подготовкой деликатеса к приготовлению примите к сведению полезные советы:
аккуратно размораживаете стейк. Вскройте упаковку и переложите рыбу в контейнер, на дно которого заранее поместите решетку. Решетка поможет влаге стечь с оттаявшего стейка. Закройте контейнер крышкой и поставьте в холодильник, но не в морозилку. Чем дольше рыба размораживается, тем вкусней выйдет готовое блюдо;
очищаете оттаявший лед с рыбы и обмойте ее под прохладной водой;
акулье мясо отличается специфическим запахом и горечью. Избавиться от этого легко – положите перед приготовлением стейк в подсоленную воду или молоко на 1,5-2 часа. Еще варианты для замачивания – вода с лимонным соком или слабый раствор уксуса;
обсушите стейк бумажным полотенцем и удалите шкурку. После этого этапа можете приступать к приготовлению деликатеса.
Перед жаркой на сковородке можете обвалять рыбу в панировочных сухарях или кляре. Для жарки возьмите любое растительное масло. По необходимости порежьте акулье мясо на кусочки.
Готовим акулу стейк в домашних условиях на сковородке
Приготовьте ингредиенты:
3 стейка акулы;
2 яйца;
1 ч. л. сока лимона;
по 3 ст. л. масла растительного и муки;
по ? ч.л. перца и соли.
Кусочки акулы положите в воду с добавлением лимонного сока. После вымачивания обсушите рыбу и снимите шкурку. В миску насыпаете муку, посолите и поперчите. Тщательно перемешиваете. В отдельной посуде взбиваете яйца. Разогрейте на сковородке масло. Обваляйте кусочки акулы сначала в яйце, а потом – в мучной смеси. Помещаете на нагретую сковородку и обжарьте в течение четырех минут на одной стороне, а потом на другой. Как только на рыбе образуется румяная корочка – деликатес готов.
390грн
Подробно
Стейк рібай
2023-06-08 - Еда и напитки- ОдесаОПТ та роздріб
СТЕЙКИ УКРАЇНА
Рібай прайм 550 грн за кг
Нью-йорк прайм 500 грн за кг
Томагавк 400 грн за кг
Особуко 250 грн за кг
Ввирізка по домовленості
Волога ферментація 14-21 добу
Ціна за опт від 5 кг
06******18
550грн
Подробно
Стейк Рібай, томагавк, тібоун, портерхаус вологої і сухої витримки
2023-11-09 - Еда и напитки- КиївНайкращі стейки від українського виробника: рібай Select, рібай Сhoice, рібай Prime, стріплойн, ковбой, клаб, особуко, портерхаус, томагавк, тібоун, лембер, чак ролл та багато інших. М'ясо виготовляється з дотриманням усіх санітарних норм та правил на професійному обладнанні. Наша компанія працює із сертифікованою продукцією, надаємо всю необхідну документацію та декларацію виробника.
450грн
Подробно
Стейк Україна
2023-08-05 - Еда и напитки- ОдесаІнтернет магазин Стейк мастер пропонує яловичи стейки на опт та роздріб.
СТЕЙКИ УКРАЇНА
Рібай прайм 500 грн кг
Рі
Нью-йорк прайм 500 грн кг
Томагавк 400 грн кг
Тибоун 500 грн кг
Портерхаус 550 грн кг
Особуко 250 грн кг
Ввирізка по домовленості
Волога ферментація 14-21 добу
Ціна выказана за опт від 5 кг
450грн
Подробно
Стейк рибай влажной выдержи 14+ дней
2023-11-16 - Еда и напитки- КиївРібай — найбільш відомий класичний стейк у світі. Стейк виготовляється з реберної частини бика, а саме — з 5 по 12 ребро. Завдяки вологому визріванню, м’ясо виходить дуже ніжним та соковитим
Вага стейка від 30Рібай — найбільш відомий класичний стейк у світі. Стейк виготовляється з реберної частини бика, а саме — з 5 по 12 ребро. Завдяки вологому визріванню, м’ясо виходить дуже ніжним та соковитим
Вага стейка від 250грм
650грн
Подробно
Стейки выдержаные Каре теля вирізка пів туші теля корови рібай томагав
2023-01-29 - Еда и напитки- МукачевеВ наявності
Каре теля
Каре барана
туші молодих теля
Туші ягня
Рібай
Тбон
Портер хаус
Філе міньон
Все Українське
Пишіть скину прайс
09******32
300грн
Подробно
М‘ясо рібай стейки волога суха ферсентація витрика баранина щоки мясо
2023-01-15 - Еда и напитки- ОдесаВиробники найкращих стейків в Україні!
Еко продукт.
Працюємо майже 3 років.
Маємо багато задоволенних кліентів.
В наявності завжди:
Сортова яловичина
Вищий, 1-, 2- сорти.
Фарш та будь яка частина яловичини.
Стейки
Сухої та вологої ферментації.
Рібай, т-бон, нью-йорк, томагавк і т.д.
Продаємо як гуртом (магазини, ринки, ресторани)
Так і в роздріб (додому людям)
Маємо інстаграм сторінку.
Пишіть скинемо прайс
Опт або роздріб!
Замовляйти за
09******32
в термо боксах з ледом, по цілій Україні де працює зараз Нова Пошта.
https://instagram.com/fave_food_ua?utm_medium=copy_link
150грн
Подробно
Рібай витриманний тбон ,томагавк, стейки яловичі ягня баранина м‘ясо
2023-05-06 - Еда и напитки- МукачевеВиробники найкращих стейків в Україні!
Еко продукт.
Працюємо понад 4 років
Маємо багато задоволенних кліентів.
В наявності завжди:
Сортова яловичина
Вищий, 1-й, 2-й сорти.
Фарш та будь яка частина яловичини.
Стейки
Сухої та вологої ферментації.
Рібай, т-бон, нью-йорк, томагавк і т.д.
Продаємо як гуртом (магазини, ринки, ресторани)
Так і в роздріб (додому людям)
Маємо інстаграм сторінку.
Пишіть скинемо прайс
Опт або роздріб!
Замовляйти за номером
09******32
Відправка в термо боксах з ледом, по цілій Україні де працює зараз Нова Пошта.
380грн
Подробно
Стейки яловичі рібай стріплойн т-бон вирізка
2023-05-06 - Еда и напитки- МукачевеВиробники найкращих стейків в Україні!
Еко продукт.
Працюємо понад 4 років
Маємо багато задоволенних кліентів.
В наявності завжди:
Сортова яловичина
Вищий, 1-й, 2-й сорти.
Фарш та будь яка частина яловичини.
Стейки
Сухої та вологої ферментації.
Рібай, т-бон, нью-йорк, томагавк і т.д.
Продаємо як гуртом (магазини, ринки, ресторани)
Так і в роздріб (додому людям)
Маємо інстаграм сторінку.
Пишіть скинемо прайс
Опт або роздріб!
Замовляйти за номером
09******32
Відправка в термо боксах з ледом, по цілій Україні де працює зараз Нова Пошта.
100грн
Подробно
Стейки яловичі. Суха та вологв ферментація рібай
2024-01-09 - Еда и напитки- МукачевеФарш та будь яка частина яловичини.
Стейки
Сухої та вологої ферментації.
Рібай, т-бон, нью-йорк, томагавк і т.д.
Продаємо як гуртом (магазини, ринки, ресторани)
Так і в роздріб (додому людям)
Маємо інстаграм сторінку.
Пишіть скинемо прайс
Опт або роздріб!
Замовляйти за номером
09******32
Відправка в термо боксах з ледом, по цілій Україні де працює зараз Нова Пошта.
https://instagram.com/fave_food_ua?utm_medium=copy_link
495грн
Подробно
Мармурові стейки Рібай Prime, волога/суха витримка 21+/45+
2023-01-26 - Еда и напитки- КиївУкраїнське мармурове м'ясо преміум якості із м'ясних порід корів. Великий асортимент стейків (рібай Select, рібай Choice, рібай Prime, стріплойн, ковбой, особуко, портерхаус, томагавк, тібоун). Витримка стейків – волога/суха 21+/45+. Калібруємо під замовлення клієнта. На ринку понад 6 років. Ціну та якість гарантуємо. Є вся супровідна документація. Працюємо по всій Україні. Якщо є запитання, телефонуйте або пишіть.
560грн
Подробно
Мармурові стейки Рібай Prime різних видів витримки 21+
2023-11-24 - Еда и напитки- КиївУкраїнське мармурове м'ясо преміум якості з м'ясних порід корів. Великий асортимент стейків (рібай Select, рібай Choice, рібай Prime, стріплойн, ковбой, особуко, портерхаус, томагавк, тібоун). Витримка стейків – волога/суха 21+/45+. Калібруємо під замовлення клієнта. На ринку понад 7 років. Ціну та якість гарантуємо. Є вся супровідна документація. Працюємо по всій Україні. Якщо є запитання, телефонуйте або пишіть.
850грн
Подробно
Стейк Рибай, відруб, балик яловичий
2023-11-18 - Еда и напитки- ОдесаВідруб яловичий
Від 20 кг
Товстий край(рібай)-350 грн
Тонкий край (стріплойн, Нью-йорк)-340 грн/кг
Можлива ферментація та калібровка під клієнта.
Відправка новою поштою.
340грн
Подробно
Стейк Рибай, відруб
2023-11-18 - Еда и напитки- КиївВідруб яловичий
Від 20 кг
Товстий край(рібай)-350 грн
Тонкий край (стріплойн, Нью-йорк)-340 грн/кг
Можлива ферментація та калібровка під клієнта.
Відправка новою поштою.
340грн
Подробно
Тбон/Рібай вологоі витримкм 21+день рибай портер хаус
2023-01-15 - Еда и напитки- Мукачеве09******32
або звоніть на вайбер
Також є всі інші види стейків
100грн
Подробно
Стейк Рібай, від 5 кг
2023-09-04 - Еда и напитки- МиколаївСтейк Рібай , цілий кусок приблизно 5кг, 275 грн/кг
Доставка по місту безкоштовна
275грн
Подробно
Рібай ( стейк рибай бичок)
2023-11-25 - Еда и напитки- ЛьвівСтейк рібай один з найпопулярніших яловичих стайків вага 4-7кг
300грн
Подробно
Стейки Рібай/нью-йорк/тібоун/томагавк 21+
2022-12-02 - Еда и напитки- КиївСтейки із мармурової яловичини м'ясних порід від українського виробника.
М'ясо ферментується 21 день вологої та 45 днів сухої витримки, завдяки чому стейки виходять неймовірно м'якими та соковитими.
Калібруємо стейки за Вашим бажанням. Все є в наявності.
Також у нас можна придбати в обвалюванні яловичину, свинину, курятину, індичку, баранину. Працюємо по всій Україні. Якщо є запитання, телефонуйте або пишіть.
460грн
Подробно
Каре ягня теля барана м‘ясо стейки бріскет
2023-05-06 - Еда и напитки- МукачевеВиробники найкращих стейків в Україні!
Еко продукт.
Баранина
Телятина
Каре
Працюємо понад 4 років
Маємо багато задоволенних кліентів.
В наявності завжди:
Сортова яловичина
Вищий, 1-й, 2-й сорти.
Фарш та будь яка частина яловичини.
Стейки
Сухої та вологої ферментації.
Рібай, т-бон, нью-йорк, томагавк і т.д.
Продаємо як гуртом (магазини, ринки, ресторани)
Так і в роздріб (додому людям)
Маємо інстаграм сторінку.
Пишіть скинемо прайс
Опт або роздріб!
Замовляйти за номером
09******32
Відправка в термо боксах з ледом, по цілій Україні де працює зараз Нова Пошта.
100грн
Подробно
Преміум Рібай вологої і сухої витримки 21+, 45+
2023-03-11 - Еда и напитки- КиївСтейки із м'ясних порід українського поголів'я. Наш продукт витриманий мінімум 21 день для вологої ферментації і 45 днів для сухої ферментації, що надає м'ясу неповторний смак та аромат. Вважається, що Преміум Рібай – це стейк найкращий у своїй ваговій категорії. М'ясо неймовірної м'якості та смаку.
Залишились запитання, телефонуйте.
620грн
Подробно
Стейки ферментовані (витримані)
2023-04-27 - Еда и напитки- ВінницяВиготовляємо стейки Рібай, Тамагавк. Витримка від 14 діб, волога ферментація.
Вага одного стейка Рібай в середньому 500-600 грам, в пакунку 2 стейки.
Вага одного стейка Тамагавк 1-1,2 кг, в пакунку 1 стейк.
Ціна 380 грн/кг
Відправляємо Новою Поштою від 4 кг.
По м. Вінниця діє безкоштовна адресна доставка від 4 кг.
380грн
Подробно
Продаємо рібай ( товстий і тонкий край)
2023-05-07 - Еда и напитки- ТернопільПродаємо стейк рібай ( товстий і тонкий край) відправка новою поштою по Україні, мясо охолоджене або заморожене
500грн
Подробно
440гр Оскар Сюрстремінг surstr?mming surstromming Oscar сюрстрёмминг
2023-08-09 - Еда и напитки- КиївЗберігалася з покупки у холодильнику, тому вздуття не сильне (воно завжди є). Дата кінця терміну споживання : лютий 2024 року.
Інгредієнти:
прибл. 5-7 штук цілого оселедця, вода, сіль. Вага 440 г, з них 300 г сировини. Поживна цінність на 100 г: енергетична цінність 344 кДж/82 ккал, жир 3,9 г, насичені жирні кислоти 0,7 г, білок 12 г, сіль 7,0 г. Вуглеводи: 0,73 г з них цукру 0,73 г. Холодне зберігання від +4° до +6°
Проколювати банку радять зануреною у кастрюлю з водою! Як їсти, - читайте у кінці опису.
Поїде Доставкою ОЛХ.
Сюрстремінг - («кислий оселедець») — це ферментований (зброджений) оселедець з особливо міцним запахом, частина традиційної північно-шведської кухні щонайменше з 16 століття.
Для сюрстремінгу використовується така кількість солі, якої якраз достатньо, щоб запобігти гниттю (хімічному розкладанню) сирої риби. Шестимісячний процес бродіння дає слабо-солоній рибі характерний сильний запах і трохи кислуватий смак.
При відкриванні банки з сюрстремінгом виходить сильний, навіть задушливий запах, тому страву часто вживають на відкритому повітрі. За даними японського дослідження, щойно відкрита банка сюрстремінгу має один з найбільш гнилих запахів їжі в світі, навіть більше, ніж аналогічно ферментовані рибні страви, такі як корейська hongeohoe або японська kusaya.
Балтійський оселедець, відомий у Швеції як str?mming, менший за розміром, ніж атлантичний оселедець, який ловлять у Північному морі. Традиційне визначення str?mming — це «оселедець, виловлений в солонуватих водах Балтики на північ від протоки Кальмарсунд». Оселедець для сюрстремінгу ловлять перед нерестом.
Споживання:
У південній частині Швеції прийнято використовувати різні додатки: цибулю, gr?ddfil (молочний продукт, подібний до сметани) або cr?me fra?che, зелену цибулю, інколи помідори і порізаний кріп.
До бутербродів з сюрстремінгом подають невеличкий келишок міцного алкоголю або світле пиво, як пілснер або лагер, також може бути svagdricka (букв. «слабкий напій», шведський слабоалкогольний темний солодовий напій, відомий з середньовіччя, дещо схожий на портер), вода або холодне молоко. Існують різні думки щодо того, що саме є правильним напоєм до сюрстремінгу: одні говорять, що це холодне молоко, інші вважають, що svagdricka, як найбільш традиційний напій.
Сюрстремінг є центральною стравою традиційного святкування під назвою «surstr?mmingsskiva» (сюрстрьомінг-вечір).
2200грн
Подробно
Продам Женный сахар
2024-03-26 - Еда и напитки- ЗапоріжжяЖженый сахар, сахарный Колер , карамельный емульгатор( пищевой натуральный краситель)
Е150а – карамель получена вследствие термообработки углеводов. Его добавляют в кондитерские, молочные продукты, напитки, хлебобулочные изделия.
Жженый сахар (сахарный колер) используется в пивоварении для корректировки цвета пива. Обычно, применяется при приготовление темных сортов пива, таких как, портер, стаут, шварцбир и т. д. Позволяет получить более темный цвет без добавления жженой горечи, характерной для обжаренных типов солода.
цену уточняйте у торгового представителя!
120грн
Подробно
Стріплойн, стріплойн стейк, стейк рібай. Українські стейки 21+
2023-01-04 - Еда и напитки- КиївФерментовані українські стейки з м'ясних порід. Ферментація не менше 21 дня. Торгова марка COROVA зарекомендувала себе як надійного та якісного постачальника стейків до Вашого столу та ресторанів Києва та регіонів. М'ясо неймовірно м'яке, смачне і соковите. Працюємо більше 6 років. Маємо всю супровідну документацію та декларацію виробника. Відправляємо НП. Працюємо по всій Україні.
Залишились запитання, телефонуйте.
460грн
Подробно