img
Щепа для копчення , вільха , 5л
2023-06-11 - Еда и напитки- Львів
Пропонуємо придбати щепу вільху в нашому інтернет-магазині "Ковбасник" в різних варіантах фасування: 1 л 30 грн. 3 л 75 грн. 5 л 105 грн. 15 кг * 500 грн. * - ПОВНА ПЕРЕДОПЛАТА ДЛЯ ВІДПРАВКИ Замовити щепу для копчення ви можете олх доставкою, за телефоном або на нашому сайті, ми здійснюємо доставку по всій Україні. Також дивіться інші оголошення! Є багато інших товарів для виготовлення ковбаси в домашніх умовах : оболонки, спеції, фосфати, щепа для копчення, термометри і тд. Отримайте знижку -5% з промокодом "OLX5" (повідомте нашому менеджеру цей промокод, щоб знижка зарахувалась, або введіть у відповідне поле на сайті kovbasnyk.com.ua ВІЛЬХА ДЛЯ КОПЧЕННЯ - ВЛАСТИВОСТІ ДЕРЕВНОЇ СТРУЖКИ Надає стравам ідеальну пікантну гірчинку; Підкреслює індивідуальний смак ваших страв; Додасть приємною терпкості деревного диму при приготуванні; Вільха для копчення - екологічно чистий матеріал; Виділяє дезінфікуючі хімічні речовини; Добре поєднується з травами при копченні; Може поєднуватися з іншими породами дерева. ВІЛЬХОВА ТРІСКА - ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ ТОВАРУ Вільха для копчення - універсальний варіант трісок для будь-якого обладнання; Підходить практично для всіх продуктів: м'ясо, риба, фрукти і овочі; Тріска Вільхова не утворює кіптяви на їжі або поверхні вашого страви; Під час горіння не виділяються шкідливі або токсичні речовини. Тріска це подрібнене і висушене дерево. Вільхова тріска використовується для копчення різних видів м'ясних і сирних виробів. Копчення на трісках добре позначається на кольорі, додає аромат і смак Вашій страві. Тріска Вільхова ідеально підходить для рибних виробів, качки, сиру і крольчатіни.Наша тріска для копчення проводиться виключно з якісного дерева і має фракцію 6 - 12 мм. Вологість нашої вільховою тріски до 15%.

105грн

Подробно
img
Нітритна сіль 0,5%, 2 кг
2023-01-20 - Еда и напитки- Вінниця
Нітритна сіль - це суміш харчової солі з нітритом натрію. Продукт являє собою білий порошок, який не має запаху, а на смак дуже солоний. Нітритна сіль вкрай необхідна при виготовленні ковбас. Саме вона захищає ковбаси від виникнення в них небезпечних бактерій. Властивості нитритной солі: Завдяки нітритній солі м'ясо в ковбасах набуває яскравий колір, а не бліді відтінки. Нітритна сіль подовжує період свіжості м'ясних продуктів і відмінно справляється з бактеріями. Продукт значно знижує ризики розвитку ботулізму. Нітрит натрію здатний змінювати склад волокон, і робити ковбаси ніжніше. Нітритна сіль сприяє поліпшенню смаку і кольору ковбасних виробів. Нітритна сіль повністю нешкідлива для організму (в помірних кількостях) і навіть навпаки, забезпечує профілактику від бактерій. Завдяки нітритній солі в ковбасних і м'ясних виробах припиняються процеси окислення ліпідів. Без цього жир би жовтів і псував смак виробів. Застосовувати нітритну сіль можна як на виробництвах так і в домашніх умовах. Головне знати дозування цього продукту. Як правильно використовувати нітритну сіль. При виготовленні ковбас рекомендоване дозування нітритноїсолі - 10-15грам на 1 кілограм м'яса. Нітритну сіль необхідно додавати в прогрітий продукт, інакше хімікат випаде в осад. Не рекомендується нагрівати продукти, що містять нітрит натрію до 120С, так як це тягне за собою виділення шкідливих речовин. Термін придатності нітритної солі - 2 роки. Зберігати її необхідно в темному і сухому місці. Тара повинна бути закрита. При попаданні вологи в продукт - він псується. З нітритною сіллю величезна кількість рецептів. Її використовують для приготування сиров'ялених і сирокопчених ковбас, варених ковбас, сосисок, сиров'ялених шийок, рубаних ковбас, для копчення і засолу м'яса та інше. Чим можна замінити нітритну сіль? Якщо ви вирішили готувати ковбасу, але під рукою не виявилося нітритної солі, то можна її замінити: харчовою сіллю; морською сіллю; спеціями. Шкода нитритной солі. Найкраще відмовитися від продукції, що містить нітритну сіль людям, що: Схильні до набряків, швидкому набору зайвої ваги. Мають ниркову недостатність. З гіпертонією. Мають проблеми з м'язовим тонусом. У нашому інтернет-магазині можна купити завжди свіжу і сертифіковану продукцію. Нітритну сіль можна придбати як в роздріб від 100 грам, так і оптом від 2-ух кілограм.

90грн

Подробно
img
АйЦел Преміум , оболочка для ковбас всі розміри орігінал
2024-04-21 - Еда и напитки- Дніпро
НА ПОВІДОМЛЕННЯ ВІДПОВІДАЄМО РІДКО, ТЕЛЕФОНУЙТЕ АБО ПИШіТЬ У ВАЙБЕР НА ПОВІДОМЛЕННЯ НАПИСАНІ У ВАЙБЕР ВІДПОВІДАЄМО ВІДРАЗУ з 8.00 до 23.00 ПРАЦЮЄМО БЕЗ ВИХІДНИХ, ВІДПРАВКА КОЖНИЙ ДЕНЬ Всі товари для копчення та виготовлення ковбас в одному інтернет-магазині. Полімерна оболонка АйЦЕЛ Преміум (iCel Premium) призначена для виробництва сиров'ялених ковбас, варених ковбасних виробів, варено-копчених, напівкопчених та сирокопчених ковбас, сирів плавлених ковбасних. Якщо ви вперше вирішили зробити ковбаси, а спеціальних умов (вологість повітря 75% і температура +12°С) для них у вас немає, то сміливо можна використовувати полімерну оболонку АйЦЕЛ. Ця оболонка має ряд переваг. ВАЖЛИВО! Категорично забороняється витріскувати батони (проколювати оболонку). При штрикування оболонка лопається. Як зробити домашню ковбасу? Корисну та смачну – тільки з натуральних продуктів! Тут Вам допоможуть розібратися з рецептами домашньої ковбаси, поради щодо вибору ковбасної оболонки. У нашому магазині ви зможете купити оболонку для домашньої ковбаси (штучну оболонку та натуральну оболонку). Тут Ви дізнаєтесь, що зробити ковбасу вдома - зовсім не складно! Повідомлення написані у ВАЙБЕР обробляються зразу !

10грн

Подробно
img
Рибні смаколики під замовлення
2024-02-21 - Еда и напитки- Запоріжжя
Більше товарів в групі //invite.viber.com/?g2=AQBRdoWcPYNqA0%2Bcgw236yVjVlR7f7Ej9QV7rMg8oeTYHCoxrhTgjJ%2FOwfUlWqlJ Фото #1 РУЛЕТ ХК Тунець/Лосось Натуральне Копчення Вага упаковки 0,300-0,500 гр Ціна 125 грн/ 0,100 грам Фото #2 РУЛЕТ Х/К Тунець /Масляна/Лосось Натуральне Копчення Вага упаковки 0,300-0,500 гр Ціна 155 грн/ 0,100 грам Фото#3 Тунець Х/К Натуральне Копчення Вага упаковки 0,300-0,450 кг Ціна 125 грн/ 0,100 грам Фото#4 Шашлички з морепродуктів С/М Тунець/Лосось/Гребінець Вага упаковки 0,800-0,940 гр Ціна 680 грн/кг Фото#5 РУЛЕТ НАРІЗКА ХК Тунець/Масляна/Лосось Натуральне Копчення Вага упаковки 0,300 гр Ціна 380 грн/уп Фото#6 Нарізка Тунець ХК Натуральне Копчення Вага упаковки 0,300 гр Ціна 290 грн/уп Фото#7 Нарізка Масляна ХК Натуральне Копчення Вага упаковки 0,300 гр Ціна 275 грн/уп Фото #8 Рулет з філе (ОХОЛОДЖЕНОГО) Х/К Натуральне Копчення Вага упаковки 0,300-0,500 гр Ціна 150 грн/ 0,100 грам

275грн

Подробно
img
Емкість для копчення ковбас , риби та барбекю
2023-12-11 - Еда и напитки- Львів
Продам емкісь для копчення ковбас , риби та барбекю висота 230 см, 50 см для копчення 2 шт , барбекю 75 см , всі питання по тел, або по Вайберу

6200грн

Подробно
img
Скумбрія холодного та гарячого копчення на пікнік, для кафе, магазину
2023-04-14 - Еда и напитки- Київ
Пропонуємо копчення власного виробництва на професійному обладнанні. Копчення відбувається виключно на щепі, без додовання будь яких хімікатів! Скумбрія холодного та гарячого копчення, використовуємо рибу тільки зимового вилову. Ціна роздрібна г/к - 295грн/кг, х/к - 285грн/кг Сприводу опту телефонуйте! Завжди в наявності - кури, рулетики із бедра, скумбрія х/к та г/к, лосось тушка (350-600г) х/к та г/к, бекон х/к, підчеревина г/к, ковбаса домашня г/к та інше. Пропонуємо всі види копчення та в’ялення на будь-якій щепі по вашому бажанню та під ваші запити! Є послуга копчення ваших продуктів! Доставка по Києву від 1000грн Дивіться інші оголошення Всім гарного дня та Слава Україні!

285грн

Подробно
img
Копчення. СироКопчені та сироВ'ялені домашні вироби
2024-02-13 - Еда и напитки- Київ
Пропонуємо копчені вироби: - м'якоть свинини сирокопчена - ребра свинячі сирокопчені - грудинка свинини сирокопчена - сало сирокопчене - стегна курячі сирокопчені - крила курячі сирокопчені ..та іншу продукцію. Ціни від 180грн/1кг Використовуємо справжні процеси копчення, максимально наближені до стандартів. Процес копчення триває від 4 до 6 годин, залежно від сировини. Без рідкого диму. Вся продукція сирокопчена, НЕ варена заздалегідь. В маринаді тільки спеції та сіль. Час приготування, від сировини до продажу, 5-7 днів. Маринуємо 3 доби. Усі температурні стандарти тримаємо в нормі (до +10?С). Під час копчення використовуємо тільки тирсу вільхи. Оскільки вона має найменший вміст смол. Димогенератор створювали власноруч, с відстійником для смол. Тому вироби мають м'який смак, без гіркоти. У рецепті ніякі барвники, хімікати, консерванти, підсилювачів смаку НЕ ВИКОРИСТОВУЄМО ! Тільки, сировина, сіль та спеції. Процес копчення використовуємо ГОРЯЧИЙ. В мережі Інстаграм маємо сторінку "Бочка диму", де ви можете подивитися сам процес копчення та готову продукцію. Також власноруч виготовляємо сиров'ялену продукцію: - Джерки (слайси, чипси) - Кабаноси (ковбаски) Ціни від 80грн/100г Вироби створюємо смачні та корисні. Без нітритної солі та фосфатів. Джеркі м'які, а НЕ тверді як у магазинах. Ковбаски без оболонки. Надсилайте свої замовлення, запитання та пропозиції у Вайбері 06******38 "МедоЦвіт ". Ми завжди раді та відкриті до спілкування. Ніяких секретів виробництва не маємо. По кожній продукції строго контролюємо відсоток втрат ваги від сировини. Тому на запитання можемо докладно розповісти сам процес виробництва. Робимо безкоштовну доставку містом (залежить від обсягу), також надсилаємо по Україні поштою. Самовивіз з Лукьяновки. Є можливість вакуумній упаковці. Виготовляємо тільки під замовлення! Додатково, теж під замовлення, виготовляємо Бастурму (свинина, курка) за класичним рецептом, без обмазки, яка додає непотрібну вагу.

390грн

Подробно
img
продам якісну Тріску для копчення м'яса риби ковбас
2023-04-30 - Еда и напитки- Суми
Продам тріску для копчення з вільхи, вишні, груші, яблуня. Відмінні риси вільхової тріски: Вільховий дим відрізняється приємним ароматом і не містить токсинів, оскільки така порода дерева вважається екологічно чистою. Вільха надає копченим делікатесам легку пікантну гіркуватість і трохи терпкуватий запах. Дим підкреслює індивідуальний смак будь-якого продукту - м'ясо, морепродукти або сири. При дотриманні технологій і рівномірному розподілі диму, страви набувають красивого темно-золотого відтінку, відрізняються блискучою сухою скоринкою. Під час копчення тріска при горінні утворює речовини, що дезінфікують. Це захищає продукти від швидкого псування, тим самим продовжує термін їх зберігання. Для надання більш насиченого смаку продуктам, вільхову тріску рекомендується змішувати з іншими видами тирси. Наприклад, для морської риби додають абрикос чи черешню. Свинина і сало добре коптиться на вільсі з вишнею. А для сиру можна взяти трохи персикової або грушевої тирси. Також для пікантності наприкінці копчення до тріски підкидають ароматні трави (чебрець, розмарин) та трохи гілочок або ягід ялівцю. Але такі добавки мають бути у невеликих порціях, щоб не зіпсувати смак продуктів. Відмінні риси дубової тріски: Тріска дуба в усіх відношеннях універсальна. Що стосується м'яса, то і тут у вас практично повна свобода дій: баранина, яловичина, свинина, курка, дичина, сало - дубова тріска перетворить смак будь-якої м'ясної страви. Завдяки високому вмісту таккідів, танінів (дубільні речовини) дубова тріска надає продуктам насичений темно-жовтий колір, приємний стійкий аромат та благородний, трохи гіркуватий смак. Вона прекрасно уживається з яблунею, вишнею, і в той же час добре працює сама по собі. Дим від дубової тріски просочує делікатеси цілющими дубильними речовинами. Страви, що готуються на такому матеріалі, набувають тонкої аристократичної гіркуватості та приємного приголомшливого запаху. Дубова тріска допоможе перетворити вашу трапезу на справді королівську страву. Тріска вільхи 30 грн/кг, розфасована у мішках по 3 кг; Тріска вишні, груші, дуб 40 грн/кг, розфасована в мішках по 3 кг:

90грн

Подробно
img
Оболочка для колбас Товары для приготовления колбас и деликатесов ДОМА
2024-04-30 - Еда и напитки- Київ
Тільки дзвінки або вайбер на цей номер (на повідомлення не встигаю писати) Дякую!! Повідомлення написані у ВАЙБЕР обробляються зразу 05*******28 У нашому магазині Ви знайдете все необхідне для приготування смачної домашньої ковбаси. Ми розкриємо Вам секрети приготування домашніх ковбас. Ви ще не намагалися робити ковбасу вдома? Ви думаєте - це складно? Термометр, ваги, щуп, ножі, КЛІПСАТОР для ковбас ручний, сітка формувальна для м'яса оболонка для ковбас "FABIOS", кишки, черева, оболонка для сосисок, нітритна сіль, тріска букова фракція 6-12 мм, суміш тріски та багато іншого. Як зробити домашню ковбасу, шинку, сиров'ялену ковбасу? Корисну та смачну – тільки з натуральних продуктів! Тут Вам допоможуть розібратися з рецептами домашньої ковбаси, поради щодо вибору ковбасної оболонки. У нашому магазині ви зможете купити оболонку для домашньої ковбаси (штучну оболонку та натуральну оболонку). Тут Ви дізнаєтеся що зробити ковбасу вдома - зовсім не складно! Побалуйте сім'ю смачненьким вже сьогодні. Робіть ковбаси і делікатеси будинку! Повідомлення написані у ВАЙБЕР обробляються зразу .

280грн

Подробно
img
Щуп для термометра , ковбаса , випічка, йогурт
2024-04-20 - Еда и напитки- Київ
Часто буває, що температурний датчик термометра, спиця довжиною 16 см, вийшов з ладу. Тепер не потрібно купувати повний комплект. В замін неробочому датчика вимірювання температури можна завжди придбати новий. Датчик вимірювання температури підходить для будь-якого електронного Термометра з таймером і магнітом, який має відповідний роз'єм TP700, TP710 и ТА278. Довжина проводу 1 м . У нашому магазині Ви знайдете все необхідне для приготування смачної домашньої ковбаси. Ми розкриємо Вам секрети приготування домашніх ковбас. Ви ще не намагалися робити ковбасу вдома? Ви думаєте - це складно? Термометр, ваги, щуп, ножі, КЛІПСАТОР для ковбас ручний, сітка формувальна для м'яса оболонка для ковбас "FABIOS", кишки, черева, оболонка для сосисок, нітритна сіль, тріска букова фракція 6-12 мм, суміш тріски та багато іншого.

130грн

Подробно
img
Форель гарячого копчення (копченая форель)
2023-03-29 - Еда и напитки- Обухів
КОПЧЕННЯ ВІД 26.03.2023, в наявності 5 штук! Пропонуємо копчену райдужну форель (біле м'ясо) гарячого копчення. Форель з власного приватного ставка, копчення на щепі вільхи. Готуємо для себе, надлишок продаємо, тому риба приготована з душею та виключно органічним методом. Коптимо у власній невеликій коптильні без присадок чи домішків. Відразу після копчення рибу вакумуємо в спеціальні пакети, в яких вона може довго зберігатися без втрати своїх якостей. Після відкриття пакету бажано спожити за 2-4 дні. Варто один раз спробувати і Ви теж станете фанатом такої рибки. Ідеально пасує до пива, також є повноцінною стравою при схудненні (максимум білка, мінімум жирів та нуль вуглеводів). Вартість складає 570 грн/кг, одна форелька в середньому важить 250-300 гр (150-170 грн за штуку). Вакуумні упаковки по 2-3 штуки.

160грн

Подробно
img
Рулетики із бедра копчені, для кафе, магазинів, до столу
2023-04-14 - Еда и напитки- Київ
Пропонуємо копчення власного виробництва на професійному обладнанні. Копчення відбувається виключно на щепі, без додовання будь яких хімікатів! Рулетики із курячого бедра гарячого копчення, +-150г. Маринавані куркумою, паприкою, сілью та перцем. Ціна роздрібна - 280грн/кг. Сприводу опту телефонуйте! Завжди в наявності - кури, рулетики із бедра, скумбрія х/к та г/к, лосось тушка (350-600г) х/к та г/к, бекон х/к, підчеревина г/к, ковбаса домашня г/к та інше. Пропонуємо всі види копчення та в’ялення на будь-якій щепі по вашому бажанню та під ваші запити! Є послуга копчення ваших продуктів! Доставка по Києву від 1000грн Дивіться інші оголошення! Всім гарного дня та Слава Україні!

280грн

Подробно
img
Бекон, підчеревина копчена, х/к, г/к, до столу, для кафе, магазинів
2023-04-14 - Еда и напитки- Київ
Пропонуємо копчення власного виробництва на професійному обладнанні. Копчення відбувається виключно на щепі, без додовання будь яких хімікатів! Бекон, підчеревина м’ясна, холодного та гарячого копчення. НЕ варена, тільки висушена та копчена. Використавуємо грудину тільки м‘ясних порід! Ціна роздрібна - 325грн/кг. Сприводу опту телефонуйте! Завжди в наявності - кури, рулетики із бедра, скумбрія х/к та г/к, лосось тушка (350-600г) х/к та г/к, бекон х/к, підчеревина г/к, ковбаса домашня г/к та інше. Пропонуємо всі види копчення та в’ялення на будь-якій щепі по вашому бажанню та під ваші запити! Є послуга копчення ваших продуктів! Доставка по Києву від 1000грн Дивіться інші оголошення! Всім гарного дня та Слава Україні!

325грн

Подробно
img
Ковбаса домашня копчена, до столу, для магазинів, ресторанів, базарів
2023-04-14 - Еда и напитки- Київ
Пропонуємо копчення власного виробництва на професійному обладнанні. Копчення відбувається виключно на щепі, без додовання будь яких хімікатів! Ковбаса домашня гарячого копчення, вищого гатунку, свинина/яловичина. Ціна роздрібна - 320грн/кг. Сприводу опту телефонуйте! Завжди в наявності - кури, рулетики із бедра, скумбрія х/к та г/к, лосось тушка (350-600г) х/к та г/к, бекон х/к, підчеревина г/к, ковбаса домашня г/к та інше. Пропонуємо всі види копчення та в’ялення на будь-якій щепі по вашому бажанню та під ваші запити! Є послуга копчення ваших продуктів! Доставка по Києву від 1000грн Дивіться інші оголошення! Всім гарного дня та Слава Україні!

320грн

Подробно
img
Копчене м'ясо свинини домашнє. Бастурма
2023-07-18 - Еда и напитки- Київ
Робимо копчення м'яса свинини під замовлення. Використовуємо справжні процеси копчення, максимально наближені до стандартів. Без рідкого диму. М'ясо сирокопчене, ні варене. В маринаді тільки спеції та сіль. Час приготування, від сировини до продажу, 4-5 днів. М'ясо маринуємо 3 доби. Усі температурні стандарти тримаємо в нормі. Під час копчення використовуємо тирсу вільхи. Димогенератор створювали власноруч, с відстійником для смол. Тому м'ясо має м'який смак, без гіркоти. У рецепті ніякі барвники, хімікати, консерванти, підсилювачів смаку НЕ ВИКОРИСТОВУЄМО ! Тільки, м'ясо, сіль та спеції. Процес копчення використовуємо ГОРЯЧИЙ . В мережі Інстаграм маємо сторінку, де ви можете подивитися сам процес копчення та готову продукцію. Надсилайте свої запитання та пропозиції. Ми завжди раді та відкриті до спілкування. Робимо безкоштовну доставку містом (залежить від обсягу), також надсилаємо по Україні поштою. Самовивіз з Лук'яновки. Є можливість вакуумній упаковці. Додатково, теж під замовлення, виготовляємо Бастурму (свинина, курка) за класичним рецептом, без обмазки, яка додає непотрібну вагу.

390грн

Подробно
img
Сіль нітритна для ковбас, м'яса, риби (Suprasel Nitrite 0,6%) 1 кг
2024-04-13 - Еда и напитки- Івано-Франківськ
Сіль нітритна для ковбас, м'яса, риби (Suprasel Nitrite 0,6% Данія) 1 кг Купити з доставкою в інтернет - магазині «Ковбасна справа» Фасування та ціни: 1 кг - 70 грн. 25 кг - 1125 грн. (оптова ціна) Дата виробництва: 17.10.2023 Термін зберігання: 36 місяців Зберігати в сухому місці та закритій упаковці! Відправки щодня: Укрпошта, Нова пошта по Україні - пишіть для замовлення Увага! ОЛХ доставки немає! Відправлення безпосередньо від магазину Як замовити? -Напишіть / Подзвоніть на номер в оголошенні -Напишіть на ОЛХ (особисті повідомлення) -Напишіть у Viber або Telegram за номером на ОЛХ Перевага нітритної солі Suprasel Нітритна сіль Suprasel Nitrite 0.6% європейська якість, гарантує отримання в домашніх умовах м'ясні делікатесів та ковбас або риби - найвищої категорії. Окрім консервуючих властивостей, нітритна сіль Suprasel забезпечить м'ясо або сало природним, приємним, рівномірним кольором без утворення темних плям окислення на зрізі. Найкраща сіль на ринку України!

70грн

Подробно
img
Щепа для копчення ковбаси та риби
2023-12-29 - Еда и напитки- Бердичів
Продам щепу для копчення м'яса, ковбас і риби. Підходить як для холодного так і гарячого копчення. Виготовлена із чистої деревини, без кори( без пилюки та домішок). Можлива доставка, а також відправка Новою або укр.поштою.

20грн

Подробно
img
Домашнє копчення
2023-08-23 - Еда и напитки- Біла Церква
Копчення рибки,свинини,яловичини,кролика,нутрії,домашьої ковбаски та морські продукти.Також копчення бринзи.Холодне та гаряче копчення.Замовлення приймаємо від 5кг.Все на фруктовій щепі.Ціна 60грн за 1кг риба та м'ясо.200грн за 1кг море продукти.Посилання на нашу сторінку https://www.facebook.com/profile.php?id=100063907054174

65грн

Подробно
img
Харчовий та коптильний барвник. Мясо, риба. Ароматизатор копчення
2023-06-23 - Еда и напитки- Житомир
Компанія ТОВ "Royal Spice" є виробником натуральних коптильних барвників на території України протягом 10 років. Харчовий коптильний барвник з серії "Коптісмак" є повністю натуральним препаратом, виготовленим з димів благородних порід деревини, що конденсуються при спалюванні, з подальшим очищенням від смол. Натуральний харчовий барвник значно полегшує процес копчення і має низку переваг над традиційним копченням. ПЕРЕВАГИ:» -натуральний коптильний барвник; -надає колір натурального копчення (червоний, коричневий, соломяний, жовтий, бронзовий ); -продовжує термін зберігання готової продукції за рахунок антиокислювальних та консерваційних властивостей; -скорочує процес термообробки (смаження, варіння, копчення); -економічніше за інших барвників; -маскує нехарактерний запах та присмак сировини невисокої якості; -простий у використанні, не змінює технологічний процес. Дозування від 0,5 до 1% Напрямки використання: - для замочування - в маринад, воду або розсіл додають харчовий барвник Коптісмак - 1-2% (в залежності від інтенсивності потрібного кольору). - для масажерів - в розсіл або маринад додають 0,8 - 1,2% барвника. Ціна вказана за 1 літр Для підприємств надсилаємо безкоштовні зразки для тестової партії

96грн

Подробно
img
Рідкий дим (жидкий дым) для копчення, натуральний ароматизатор
2023-01-31 - Еда и напитки- Житомир
Компанія ТОВ "Royal Spice" є виробником натуральних коптильних димів на території України протягом 5 років.Використовуючи наш «Аромаголд Вишня» чи «Аромаголд Бук» Ви значно полегшуєте процес копчення і отримаєте ряд переваг:Переваги використання:• добре виражений аромат та смак копчення;• усунення появи «гіркоти»;• зменшення втрат до 10%;• підвищення продуктивності підприємства за рахунок скорочення часу копчення;• маскує нехарактерний запах і смак неякісної сировини;• консервуючі властивості зберігаються, як і при традиційному копченні.Ціна вказана за 1 літр. Також в наявності розфасовка 0,5л, 1л, 5л, 10л, 20л.Відправка по Україні Новою Поштою та Укрпоштою.Для підприємств надаються безкоштовні зразки та технологічна підтримка.

107грн

Подробно
img
Сало, Балик, грудинка холодного копчення
2023-04-14 - Еда и напитки- Київ
Пропоную м'ясну продукцію власного виробництва. Для приготування використовується тільки фермерське м' ясо. Готується м'ясо методом холодного копчення тільки на вишневих дровах за закарпатськими рецептами, перевіреними часом. Метод холодного копчення дозволяє зберігати продукт свіжим та смачним впродовж декількох місяців. М'ясо копчене таким методом не є шкідливим для здоров' я, в порівнянні з іншими способами копчення. Купляйте та смакуйте українське. Більш детальніше за телефоном. Дзвоніть по ціні завжди можна домовитись. Ціна може змінюнватись в залежності від кількості замовленої продукції. Вартість продукції: 1. Балик зі свинини (биток) - 450грн 2. Сало - 350 3. Грудинка -420 4. Джерки з курячого філе - 650 5. Джерки з телятини - 800 6. Балик з телятини - 800 (під замовлення) 7. Бекон - 420 8. Ковбаса варено-копчена - 320 9. Ковбаса Пікниця с/к - 400 10. Балик зі свинини (задня частина) - 430 11. Закуска до борщу (сало зі шкварками та часником) 220 гр. - 100 грн. 12. ковбаса куряча в/к - 300 13. шинка в/к - 350. Вакумуємо та відправляємо поштою. При замовленні на 500 грн. і більше Дарницький район, Харківський масив, Позняки, Осокорки доставка безкоштовна.

300грн

Подробно
img
Рідкий дим. Жидкий дым. Аромат диму. Ароматизатор. Копчення мяса, риби
2022-12-02 - Еда и напитки- Житомир
Компанія ТОВ "Royal Spice" є виробником натуральних коптильних димів на території України протягом 5 років.Використовуючи наш «Аромаголд Вишня» чи «Аромаголд Бук» Ви значно полегшуєте процес копчення і отримаєте ряд переваг:Переваги використання:• добре виражений аромат та смак копчення;• усунення появи «гіркоти»;• зменшення втрат до 10%;• підвищення продуктивності підприємства за рахунок скорочення часу копчення;• маскує нехарактерний запах і смак неякісної сировини;• консервуючі властивості зберігаються, як і при традиційному копченні.Ціна вказана за 1 літр. Також в наявності розфасовка 0,5л, 1л, 5л, 10л, 20л.Відправка по Україні Новою Поштою та Укрпоштою.Для підприємств надаються безкоштовні зразки та технологічна підтримка.

107грн

Подробно
img
Риба та м'ясні продукти натурального копчення
2023-02-25 - Еда и напитки- Знам'янка
Продам рибу холодного копчення - товстолоб, щука, судак, короп. Також м'ясні свинячі продукти, гарячого копчення - ошийок, грудина, балик, підчеревина, вуха. Копчення на натуральній деревині, з використанням димогенератора, без застосування рідкого диму. Продукцію можна придбати у місті Знам'янка. Також можлива доставка по місту. Для інших регіонів відправлення новою поштою.

350грн

Подробно
img
Курка копчена г/к, для магазинів, кафе, ярмарок, на свята
2023-04-14 - Еда и напитки- Київ
Пропонуємо копчення власного виробництва на професійному обладнанні. Копчення відбувається виключно на щепі, без додовання будь яких хімікатів! Кури копчені вагою від 1,8кг до 3кг, також є пів курки від 0,7кг. Ціна роздрібна - 235грн/кг. Сприводу опту телефонуйте! Завжди в наявності - кури, рулетики із бедра, скумбрія х/к та г/к, лосось тушка (350-600г) х/к та г/к, бекон х/к, підчеревина г/к, ковбаса домашня г/к та інше. Пропонуємо всі види копчення та в’ялення на будь-якій щепі по вашому бажанню та під ваші запити! Є послуга копчення ваших продуктів! Доставка по Києву від 1000грн Всім гарного дня та Слава Україні!

235грн

Подробно
img
Скумбрія холодного копчення домашня
2023-06-24 - Еда и напитки- Кам'янське
СВІТЛИНИ РЕАЛЬНІ БЕЗ ФОТООБРОБКИ! Вітаю! Скумбрія холодного копчення власного виробництва, натуральна та дуже смачна! Копчення відбувається на щепі бук+ольха, при такому методі копчення риба залишає всі свої корисні властивості Роздріб в наявності. Опт під замовлення від 3 кг виготовляємо 3-4 дні. !!Без рідкого диму, консервантів та посилювачів смаку Ціна: 270грн/кг без голови 270 грн/кг з головою (патрана, без кишок та зябер, ціле пузико) така рибка ДУЖЕ СОКОВИТА та ще жирніша, ніж без голови Відправляємо Новою Поштою у вакуумній упаковці Для замовлення дзвоніть 06************97 Вадим

270грн

Подробно
img
Крафтове копчення
2024-02-15 - Еда и напитки- Київ
Приймаємо замовлення на крафтове гаряче копчення : М?ясо (биток) - 39грн/100 грам Ребра -37 грн/100 грам Вуха - 70 грн/штука Підчеревина -35 грн/100 грам Скумбрія гарячого копчення- 38 грн/100 грам Горбуша гарячого копчення- 40грн/100 грам Гомілки -27грн/100 грам Крила-27грн/100 грам Четвертинки - 27грн/100 грам Тушка курки -27грн/100 грам Ковбаса Українська -32 грн/100 грам Ковбаса Домашня - 38грн/100 грам +38********15 Володимир Також для замовлення пишіть в приватні повідомлення Можлива відправка новою поштою С. Березівка

100грн

Подробно
img
Балик сирокопчений, Сало гарячого копчення
2024-04-05 - Еда и напитки- Балабине
"Увага, шановні гурмани та любителі смаку! Ми раді представити вам найвищу якість холодного та гарячого копчення - балик та сало, які стануть справжньою окрасою вашого столу і вишуканою насолодою для вашого смаку! Наш балик холодного копчення, ніжно витриманий та насичений ароматами, доступний за неймовірною ціною лише 350 грн за кілограм. Цей продукт вражає своїм неповторним смаком та надзвичайною ніжністю. А ще у нас є сало гарячого копчення, яке розтоплюється в роті і ви забудите про всі турботи. Це дивовижна смакота всього 300 грн за кілограм. Не втрачайте можливість насолодитися цими унікальними смаками - замовляйте вже сьогодні! Обмежена кількість, тому поспішайте зробити свій вибір. Насолоджуйтесь кожним шматочком цього дивовижного смаку!"

350грн

Подробно
img
Дим коптильний. Коптильний ароматизатор. Копчення. Мясо. Риба. Птиця
2023-01-31 - Еда и напитки- Житомир
Компанія ТОВ "Royal Spice" є виробником натуральних коптильних ароматизаторів та рідкого диму на території України протягом 5 років.Використовуючи наш «Аромаголд Вишня» чи «Аромаголд Бук» Ви значно полегшуєте процес копчення і отримаєте ряд переваг:• виражений аромат та смак копчення;• усунення появи «гіркоти»;• зменшення втрат до 10%;• підвищення продуктивності підприємства за рахунок скорочення часу копчення;• маскує нехарактерний запах і смак неякісної сировини;• консервуючі властивості зберігаються, як і при традиційному копченні.Ціна вказана за 1 літр. Також в наявності розфасовка 0,5л, 1л, 5л, 10л, 20л.Відправка по Україні Новою Поштою та Укрпоштою.Повністю проконсультуємо по використанні.

107грн

Подробно
img
Аромат копчення. Аромат диму. Дим коптильний. Бук. Вишня. Вільха
2023-02-03 - Еда и напитки- Житомир
Компанія ТОВ "Royal Spice" є виробником натуральних коптильних ароматизаторів, ароматів диму та рідкого диму на території України протягом 5 років.Використовуючи наш «Аромаголд Вишня» чи «Аромаголд Бук» Ви значно полегшуєте процес копчення і отримаєте ряд переваг:• виражений аромат та смак копчення;• усунення появи «гіркоти»;• зменшення втрат до 10%;• підвищення продуктивності підприємства за рахунок скорочення часу копчення;• маскує нехарактерний запах і смак неякісної сировини;• консервуючі властивості зберігаються, як і при традиційному копченні.Ціна вказана за 1 літр.Дозування від 0,5 до 2%Також в наявності розфасовка 0,5л, 1л, 5л, 10л, 20л.Відправка по Україні Новою Поштою та Укрпоштою.Повністю проконсультуємо по використанні.

107грн

Подробно
img
Копчення на фруктовій щепі
2023-02-15 - Еда и напитки- Біла Церква
Копчення на фруктовій щепі.Гуцульське копчення в БУДЖАРНІ.Домашні ковбаси,сало,різновидність м'яса та риби.Приймаємо також Вашу продукцію від 5кг.Ціна копчення за 1кг Вашого сирого продукту 65грн.

65грн

Подробно
img
Сом гарячого копчення/ мацик
2023-04-21 - Еда и напитки- Рівне
Кларієвий сом гарячого копчення, смачне, біле, дієтичне м'ясо. Хребет лося гарячого копчення Скумбрія холодного і гарячого копчення Мацик В'ялена риба 09******31

150грн

Подробно
img
В?ялена та копчена риба
2023-10-07 - Еда и напитки- Кременчук
В?ялена та копчена річкова риба. Виробництво на постійній основі . Оптова торгівля, є об?єми . Відправка Новою поштою або самовивіз, доставка по домовленості . Плітка (тарань) чищена та в лусці Синець вялений ,чищений та в лусці Лящ вялений ,чищений та в лусці Густера вялена чищена та в лусці Чехонь вялена чищена та в лусці Судак вялений ,патраний Лящ вялений , патраний Лящ метелик холодного копчення Сом патраний холодного копчення Балик товстолоб холодного копчення Карась метелик холодного копчення По всім питанням телефонуйте 38********72

110грн

Подробно
img
Качка гарячого копчення
2023-12-23 - Еда и напитки- Херсон
Качка гарячого копчення 265 грн/кг - виготовлення без додавання хім добавок - тільки натуральне копчення в професійній коптильні -копчення під замовлення =завжди свіжа продукція Можлива доставка новою поштою

265грн

Подробно
img
Натуральне копчення
2024-01-06 - Еда и напитки- Баранове
Домашне, натуральне Без підсилювачів смаку, рідкого диму та всього що шкодить здоров'ю. Копчення на професійному обладнані щіпою вільхи та черешні. Ціни Курка, курча 210 грн/кг Крила 180 грн/кг Чверть 200 грн/кг Філе 290 грн/кг Голінь 170 грн/кг Биток 380 грн/кг Шия 380 грн/кг Яблуко 370 грн/кг Сало горячого копчення 200 грн/кг Стегно індички 360 грн/кг Качка Пекинська 380 грн/кг Ковбаса куряча (філейна) 370 грн/кг Ковбаса дрогобицька 420 грн/кг Скумбрія гарячого копчення 110 грн/шт Вся продукція вакуумується. Можливий опт, від 10кг позиції. Наложки немає Відправка тільки новою поштою Пишіть у вайбер. Я сам передзвоню.

380грн

Подробно
img
Крафтові домашні копчення, копчене м'ясо та риба, домашні копчення
2024-01-27 - Еда и напитки- Раківка
Пропонуємо Вашій увазі домашні копчення: Вся продукція гарячого копчення Ковбаса: Шинка з сиром - 340 грн/кг Шинка без сиру - 320 грн/кг Сервелат свинний - 300 грн/кг Сервелат свин. ялов. - 320 грн/кг Куряча - 270 грн/кг М'ясо: Ошийок - 360 грн/кг Рулет свинний - 295 грн/кг Вирізка сви. - 380 грн/кг Підчеревина - 345 грн/кг Ребра м'ясні - 290 грн/кг Балик на кісточці - 340 грн/кг М' ясо куриці: Крила - 155 грн/кг Гомілка - 155 грн/кг Окіст - 175 грн/кг Риба: Скумбрія - 310 грн /кг Хребет - 200 грн/кг Висилаємо наложенним платежем новою поштою Замовлення приймаються по телефону та вайбер.

100грн

Подробно
img
Гомілки гарячого копчення
2024-03-07 - Еда и напитки- Херсон
Гомілки гарячого копчення 200 грн/кг -виготовлення без додавання хім добавок - тільки натуральне копчення в професійній коптильні -копчення під замовлення =завжди свіжа продукція Можлива доставка новою поштою

220грн

Подробно
img
Сом гарячого копчення 300/кг / мацик/судак/ бичок/щука /окунь/лящ
2024-04-03 - Еда и напитки- Львів
Читай уважно! Наложним платижем не відправляю мені набридло платить свої гроші за рахітів, які відмовляються, передумують, чи сидять на зоні і не можуть забрати замовлення. Щоб зробити замовлення є декілька варіантів: 1. Замовляння оформляєте через купити з доставкою олх. 2. Часткова оплата на карту 50/50 3. Повна оплата, за своє замовлення з усіма звітами фото продукції та чеками. 4. Скидаєте суму доставки на карту а обидві сторони. Дякую за розуміння, всім безпечних та вдалих покупок. Не тратьте свій і мій час! Кларієвий сом гарячого копчення, смачне, біле, дієтичне м'ясо. Хребет лосося гарячого копчення Скумбрія холодного і гарячого копчення Мацик В'ялена риба 09******31 Бичок в'ялений 375 Лящ патраний 170 Карась патр 180 Корюшка 375 Кефаль 255 Плотва ціла 240 Окунь морський 310 Судак по 415 і по 450 дрібний

300грн

Подробно
img
Все для ковбас та копчення
2022-12-03 - Еда и напитки- Знам'янка
Спеції цілі ціна за кілограм Продаються від 100 грам: Духмяний перець 540 грн Кмин 160 грн Кориандр 130 грн Мускатний горіх 800 грн Пажитник 180 грн Черний перець 400 грн Спеції молоті Продаються від 100 грам: Лавровий лист 240 грн Мускатний горіх 500 грн Паприка копчена(Іспанія) 440 грн Паприка копчена(Узбек.) 320 грн Хмелі-сунелі 260 грн Часник гранул. 320 грн Харчові добавки: Сіль нітрит.Данія 40 грн/кг Фосфан Номина 260 грн/кг Екстракти: Продаються від 50 грам: Черний перец 740 грн Мускатний горіх 740 грн Перец 600 грн Оболонки ціна за метр: Колаген 40 мм 10 грн Колаген 45 10 грн Колаген 50 12 грн Колаген 100 мм 20 грн Сетка для м'яса ціна за метр: 100 мм 9 грн 125 мм 9 грн Щепа для копчення вільха+бук 20 грн за кілограм Ваги, термометри, ковбасний шпагат та багато іншого на сайті www.sardelka.com.ua

100грн

Подробно
img
Джерки / М‘ясні чіпси / В‘ялене м‘ясо / Снеки / Копчення / Кабаноси
2023-07-29 - Еда и напитки- Львів
Запрошуємо до співпраці пивні/продуктові магазини, дистрибьюторів та любителів справжніх м‘ясних снеків, копчення та ковбас із натурального м‘яса. Вашій увазі пропонується м‘ясна продукція від виробника ФОП Ващило. В асортименті м‘ясо в‘ялене свинина/курка, ковбаски сушені (кабаноси) свинина/курка, чіпси курячі з кунжутом, чіпси зі свинини і різноманітні м‘ясні копченості та ковбаси. Все виготовлено з натурального м‘яса без додавання його замінників, що обов’язково не залишить байдужими шанувальників натурального м‘яса. Ціни: Чіпси зі свинини 770 грн/кг Чіпси з курки 600 грн/кг Курка в‘ялена слайси 100 грам 38,5 грн Свинини в‘ялена слайси 100 грам 50 грн Ковбаски сушені на вагу курячі 360 грн/кг, зі свинини 345 грн/кг Крила кочені 170 грн/кг Ковбаси 330грн/кг Свинина копчена 280-330 грн

38.5грн

Подробно
img
Букова щепа для копчення риби
2023-03-06 - Еда и напитки- Миколаїв
Букова щепа для копчення ковбас, м'яса, риби, овочів, сирів. В наявності є два види фракцій 4х6 мм та 6х12 мм. Вологість не більше 16% Фасовка мішка 15 кг. Ціна 30-35 грн. за кілограм.питання за телефоном. Доставка: Нова пошта, ....

450грн

Подробно
img
Щепа букова для копчення
2023-03-18 - Еда и напитки- Київ
Букова щепа для копчення ковбас, м'яса, риби, овочів, сирів. В наявності є два види фракцій 4х6мм-25грн та 6х12 мм-30грн.Ціна за кг. Вологість не більше 16% Фасовка мішка 15 кг.09******48

450грн

Подробно
img
Шприц для начинки ковбас.
2023-10-25 - Еда и напитки- Червоноград
Шприц для начинки ковбас. Виробництво СРСР, в нормальному робочому стані. Все решта видно з фото. Якщо є запитання - пишіть, телефонуйте, відповім на всі запитання.

1200грн

Подробно
img
Приправи, нітритна сіль, все для приготування ковбас
2024-03-29 - Еда и напитки- Буча
Віддам набори для приготування різних видів ковбас. 4 кг нітритної солі. Багато оболонок. Всі приправи в закритих упаковках.

100грн

Подробно
img
Натуральна оболонка (Оболочка. Кишки) для ковбас яловича.
2023-10-04 - Еда и напитки- Сміла
Пропонуємо Вам натуральну оболонку (Кишки. Черева) оброблену, калібровану і консервовану сіллю, для виробництва домашньої ковбаси, ковбасок гриль, кров'янки, варених і копчених ковбас, шинки, домашніх сардельок, печінкової та картопляної ковбаси і сальтисонів. Свиняча: По 10 м (збірні калібри: 32/38) Пучками калібрована (22/24, 24/26, 26/28, 32/34, 34/36, 36/38, 38/40, 40/42, 42/44, 43/45, 46+, 48+) Кудрявка 64+ (10 м) Яловича; Пучками по 30 м (43/46, 46+) Круга по 18 м (50/55, 55/60) Бараняча 90 м, (18/20, 20/22, 22/24) Відповідає вимогам ГОСТ 17284-71 і ДСТУ 4285:2004. Термін придатності при температурі від 0 до 10 С ° - 12 місяців. Перед застосуванням кишки промити в теплій воді і замочити у воді температурою (20-25) °C до надання стінкам кишок еластичності, але не більше ніж на 2 години, знову промити і можна начиняти. Відправляємо Новою Поштою. Оптовим покупцям надається знижка. ОLХ доставки немає. Оплата здійснюється на ФОП. Мінімальне замовлення в пакетиках по 10м свина, збірні калібри (32/38) - 5 шт. Від 50 шт. - 45,00 Від 200 шт. - 43,00 Мінімальне замовлення в пучках - 1 шт. При замовленні пучками від 3 шт. знижка - 8,00 грн. Свина: 22/24, 24/26, 90м – 518,00 32/38, 90м - 458,00 32/34, 34/36, 90м – 488,00 Європейська: 36/38, 38/40, 40/42, 85м - 508,00 (відрізки від 7 м) 42/44, 90м - 488,00 (відрізки 2-4 м) 43/45, 90м – 598,00 (відрізки 10-20 м) 46+, 90м - 618,00 (відрізки 4-8 м) 48+, 90м - 668,00 (відрізки 8-10 м) Кудрявка 64+ , 10м - 135,00 Яловича (Бразилія): 43/46, 30 м - 399,00 (від 2 шт.) 46+, 30 м - 408,00 (від 2 шт.) Круга яловичі (Бразилія): 50*********** 18 м – 410,00 (від 2 шт.) Бараняча: 18/20 АВ, 90 м - 538,00 (від 6 шт. - 530,00) 20/22 АВ, 90 м - 618,00 (від 6 шт. - 610,00) 22/24 АВ, 90 м - 648,00 (від 6 шт. - 640,00)

399грн

Подробно
img
Текстильна оболонка “Синюга”
2023-10-18 - Еда и напитки- Знам'янка
Текстильна оболонка “Синюга” використовується для виробництва варених ковбас та шинок великого калібру. Дана оболонка дуже міцна і проста для використання в домашніх умовах. За своїми характеристиками вони наближені до поліамідних оболонок. Текстильна оболонка “Синюга” має бар’єрні властивості, що зменшує термовтрати при виробництві ковбас, при цьому зростає термін зберігання готового продукту до трьох тижнів. Оптимальні показники адгезії до фаршу. Фаршеємкість: 3,5 кг фаршу

60грн

Подробно
img
Целюлозный рукав для виготовлення ковбас,шинок ,рулетів
2023-12-01 - Еда и напитки- Софіївська Борщагівка
Целюлозный рукав для виготовлення ковбас,шинок ,рулетів Є рівні розміри 480мм-600мм Різні кольори (Браун, цибулькова, прозора, темно коричнева) Є радіуси 480мм - 45, 55, 65, 70, 80, 85, 90, 95 Зробимо любий радіус під замовлення Рукав може бути 3-4 слоя залежно від радіусу Ціна залежить від радіусу. Більше інформації по тел.

12грн

Подробно
img
Натуральна оболонка (Оболочка. Кишки) для ковбас свині, 10 м.
2024-04-11 - Еда и напитки- Сміла
Пропонуємо Вам натуральну оболонку (Кишки. Черева) оброблену, калібровану і консервовану сіллю, для виробництва домашньої ковбаси, ковбасок гриль, кров'янки, варених і копчених ковбас, шинки, домашніх сардельок, печінкової та картопляної ковбаси і сальтисонів. Свина: По 10 м (збірні калібри: 32/38) Пучками калібрована (22/24, 24/26, 32/34, 34/36, 36/38, 38/40, 40/42, 42/44, 43/45, 45+, 46+, 48+) Яловича: Пучками по 30 м (43/46, 46+) Круга по 18 м (5************ 60/65) Бараняча 90 м, (18/20, 20/22, 22/24) Відповідає вимогам ГОСТ 17284-71 і ДСТУ 4285:2004. Термін придатності при температурі від 0 до 10 С ° - 12 місяців. Перед застосуванням кишки промити в теплій воді і замочити у воді температурою (20-25) °C до надання стінкам кишок еластичності, але не більше ніж на 2 години, знову промити і можна начиняти. Відправляємо Новою Поштою. Оптовим покупцям надається знижка. ОLХ доставки немає. Оплата офіційна, здійснюється на ФОП. Мінімальне замовлення в пакетиках по 10м свина (збірні калібри в одній упаковці 32/38) - 5 шт. Від 50 шт. - 45,00 Від 400 шт. - 43,00 Мінімальне замовлення в пучках - 1 шт. При замовленні пучками (90 м) від 3 шт. знижка - 8,00 грн. Свина: 22/24, 24/26, 90м – 518,00 32/38 (збірні калібри, 2-4 м), 90м - 468,00 32/34, 34/36 (відрізки від 5 м), 90м – 518,00 Європейська: 34/36, 36/38, 38/40, 40/42, 85м - 518,00 (відрізки від 7 м) 42/44, 90м - 498,00 (відрізки 1,5-4 м) 43/45, 90м – 548,00 (відрізки 3-8 м) 45+, 90м - 568,00 (відрізки 3-8 м) 48+, 90м - 658,00 (відрізки 8-10 м) Кудрявка 64+, 10м - 175,00 Яловича (Бразилія): 43/46, 30 м - 399,00 46+, 30 м - 408,00 Круга яловичі (Бразилія): 50/55, 18 м – 390,00 55/60, 18 м – 410,00 60/65, 18 м – 380,00 Бараняча: 18/20 АВ, 90 м - 538,00 (від 6 шт. - 530,00) 20/22 АВ, 90 м - 618,00 (від 6 шт. - 610,00) 22/24 АВ, 90 м - 648,00 (від 6 шт. - 640,00)

49грн

Подробно
img
Форель,Скумбрія, Морський окунь, Дорадо гарячого копчення
2023-12-27 - Еда и напитки- Чернівці
Риба гарячого копчення, натуральна. Зроблено як для себе Є питання, пишіть ! Свіже копчення 28 грудня, бронюйте завчасно улюблені копченості Скумбрія 380 грн/кг (1шт прибл 0.35-0.5кг) Окунь морський 480грн/кг Форель червона 550 грн/кг (1шт прибл 0.5- 1.1кг) Дорадо 600грн/кг (1шт прибл 0,3кг) Відправка поштовими перевізниками у вакуумі +10грн/шт упаковка у вакуумний пакет Готуємо під замовлення, все супер свіженьке

380грн

Подробно
img
Виробництво варених та копчених ковбас з сировини замовника
2023-03-28 - Еда и напитки- Київ
Ковбасний цех приймає замовлення на виробництво варених та копчених ковбас сосисок та сарделек з сировини замовника. Запрошуємо до співпраці фермерів та виробників м'яса. Виробнича потужність- 300кг ковбасних виробів на добу. Розглянемі всі пропозиціі, щодо нашого виробництва. Знаходимось в Броварському районі. Viber 80*******24

40грн

Подробно
img
Подарунковий набір
2023-12-16 - Еда и напитки- Запоріжжя
!В наявності ! Ексклюзивна колекція Подарункова колекція СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАС В наборі 5 видів 1. CASARECCE 2. CHORISO PICANTO 3. CALABRESE 4. CACCIATORE 5. SALSICCIA Всі види ковбас преміум класу EXCLUSIVE GIFT COLLECTION ЦІНА 525 гривень Вага набору 800 грам

525грн

Подробно