img
Рецептуры и ТИ для хлебопекарной, макароной промышленности, 2часть
2024-06-21 - Еда и напитки- Івано-Франківськ
РЕЦЕПТУРЫ И ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ ИНСТРУКЦИИ ДЛЯ ХЛЕБОПЕКАРНОЙ, МАКАРОННОЙ, ДРОЖЖЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ 86 Рецептуры на Слойки свердловские, Сушки с корицей, Ватрушка сдобная с творогом, Булочки сдобные, Сдоба выборгская, Плюшки московские 87 Рецептуры на Ватрушка сдобная с творогом, Булочка сдобная, Слойка свердловская, Сушка с корицей, Розанчики слоеные с вареньем, Сдоба выборгская, Плюшки московские 88 Рецептура и Технологическая инструкция по приготовлению калача здобного «Николаевского» 89 Рецептура і Технологічна інструкція на виготовлення булочки «Фантазия», 90 Рецептура и Технологическая инструкция по приготовлению булочек харьковских 91 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.по производству хлеба крестьянского 92 Технічні умови на булочні вироби з фруктовими продуктами 93 Рецептура и Технологическая инструкция по производству булочек украинских 94 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.по производству хлеба «матнакаш» 95 Рецептура и Технологическая инструкция по производству булочек харьковских 96 Методические указания по оценке качества продукции хлебопекарной отрасли 97 Сборник технологических инструкций для производства хлебобулочных изделий. Хлеб белый из муки пшеничной в/с ,1-го и 2-го сорта, Хлеб из муки пшеничной в/с ,1-го и 2-го сорта, Булочка детская, Батоны, Плетенки с маком, Хала плетеная, Изделия хлебобулочные сдобные, Хлеб пшенично-житний простой и заварной, Хлеб дарницкий, Сайки, Рожки алтайские, Хлеб городской 98 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.по производству Соломки фруктовой, Соломки ароматной 99 Рецептура и Технологическая инструкция по производству калачей 100 Рецептура на хлеб «Полесский», булка «Янтарная» 101 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.по производству Булочки летней, Булочки житомирской, Витушки фруктовой 102 Рецептура и Технологическая инструкция по приготовлению рогалей с повидлом 103 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.на сухари повышенной пищевой ценности для детского питания 104 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.на булочки приморские 105 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.на хлебобулочные изделия каравай руський и сувенирный 106 Рецептура, Технологическая инструкция и Технические условия.на хлеб пеклеванный «Виру» 107 Рецептуры и Технологичекая инструкция по производству макаронных изделий повышенной биологической ценности «Артек», «Здоровье», «Школьные» 108 Рецептура на макаронні вироби 109 Рецептура на вироби макаронні вітамінізовані з В-каратіном 110 Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на міні-лінії «Макіз 017» 111 Технологическая инструкция по применению улучшителей «Флора» для хлебобулочных изделий 112 Рецептура на батон із пшеничного борошна в/г гатунку 113 Рецептура на хліб їз пшеничного борошна в/г, 1-ого гатунку 114 Рецептура на хліб пшенично-житній «Альба» 115 Норми закладки продуктів для випічки хлібобулочних виробів по міні хлібопекарні СП «Альба ЛТД» 116 Рецептура і Технологічна інструкція ТІ У 562.18.67-96 булочка «Кругла», рогалик «Прикарпатський» 117 Рецептура на «Хліб з льоном», «Булолчка до сніданку», Батон із пшеничного борошна в/г гатунку 118 Рецептура і Технологічна інструкція ТІ У 562.18.68-96 по виробництву батона «Французького» 119 Рецептура і Технологічна інструкція ТІ У 562.18.66-96 по виробництву хліба «Домашнього» 120 Технічні умови ТУ.У 562.18.53-96 на булочні вироби із зміною №1 121 Рецептура і Технологічна інструкція на батон «Сніданковий» 122 Рецептура на булочку «Бутербродну» із пшеничного борошна в/г 123 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву булочки фігурної 124 Рецептура і Технологічна інструкція на булочку з ізюмом 125 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву ріжків алтайских 126 Рецептура і Технологічна інструкція на батон особливий 127 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву батона «Турецького» на міні-лінії «Озкозогли» 128 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву булочки столичної 129 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву плетінки Івано-Франківської 130 Технічні умови ТУ 562.10.18 Укр. 21-92 на батон діабетичний 131 Рецептура і Технологічна інструкція ТУ 562.10.18 Укр. 21-92 по виробництву батона «Діабетичного» 132 Технічні умови ТУ 562.18 Укр. 35-93 на рогалик «Словацький» 133 Рецептура і Технологічна інструкція ТУ 562.18 Укр. 41-93 по виробництву рогалика « Словацького» 134 Технічні умови ТУ 562.18 Укр. 36-93 на хліб «Словацький» 135 Рецептура і Технологічна інструкція ТУ 562.18 Укр. 42-93 по виробництву хліба «Словацького» 136 Технические условия ТУ 562.10.18.11-90 на батон бутербродний «Прикарпатский» 137 Середньозважені норми виходів на масові сорти хлібобулочних виробів на 1997рік для підприємств Укрпродспілки 138 Технічні умови ТУ У 03002100.001-97 Вироби хлібобулочні юзовські 139 Рецептура і Технологічна інструкція на виробництва хліба донбаського 140 Рецептура РЦУ 003896*******-200 на виробництво хліба із пшеничного борошна 141 Групові технічні умови ТУУ 46.22.066-96 Вироби булочні 142 Зміна №2 до ТУУ 46.22.066-96 Групові технічні умови. Вироби булочні 143 Технологічна інструкція ТІУ 46.22.112-96 на виробництво виробів булочних 144 Рецептура за ТУУ46.22.066-96 Вироби булочні 145 Технічні умови ГСТУ 158.003896*******2000 Хліб із пшеничного борошна 146 Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів Т! У 562.18.209-2000 147 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів вищого ґатунку ТІ У 562.18.86-96 148 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на міні-лінії «ТЕК», «ФЕРМЕР» ТІ У 562.18.117-97 149 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на міні-лінії «РОСС» ТІ У 562.18.118-97 150 Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на міні-лінії «МАКІЗ 017» ТІ У 18.5031-96 151 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на міні-лінії «ТІРО» ТІ У 562.18.153-98 152 Рецептура на макаронні вироби вітамінізовані 153 Технологические рекомендации по производству макаронних изделий на оборудовании фирмы «Русская трапеза» 154 Рецептура на макаронні вироби з овочевою начинкою (чернетка) 155 Розрахунок енергетичної цінності на макаронні вироби (чернетка) 156 Рецептура на макаронні вироби 157 Рецептура на макаронні вироби з люпиновим борошном 158 Рецептура на макаронні вироби вищого гатунку 159 Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на міні-лінії «МАКІЗ 017» ТІ У 18.5031-96 160 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на міні-лінії «СЕЛА» (виробництва Німеччина) ТІ У 562.18.76-96 161 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву виробів макаронних вітамінізованих з в-каратином ТІ У 46.22.314-97 162 Изделия макаронные лапша «Домашняя». Технические условия ТУ 566*********91,Технологическая инструкция ТИ 566*********91, Рецептура 163 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів Т! У 562.18.295-2002 164 Рецептура на макаронні вироби вищого, першого гатунку 165 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву макаронних виробів на машині МФІТ ІТАЛІЦА-1 ТІ У 562.18.62-95 166 Технологічна інструкція виготовлення макаронних виробів на установці ТС-200 167 Рекомендації «ВЕТОРОН» ( бета-каротин водорозчинний рідкій харчовий 2%) 168 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба білого із пшеничного борошна вищого та першого гатунку 169 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба білого із пшеничного борошна вищого, першого гатунку 170 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба білого із пшеничного борошна першого гатунку 171 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба білого із пшеничного борошна першого ґатунку (формовий) 172 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву формового хліба з пшенично-житнього борошна 173 Рецептура на хліб білий із борошна першого ґатунку з сухими дріжджами 174 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба білого із пшеничного борошна вищого ґатунку, Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба «Орильського» 175 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба білого із пшеничного борошна вищого гатунку 176 Рецептура і Технологічна інструкція по виробництву хліба «Коломийського» на міні-лінії «Озкозогли. Цена 5грн за одну рецептуру

5грн

Подробно
img
Копчення. СироКопчені та сироВ'ялені домашні вироби
2024-02-13 - Еда и напитки- Київ
Пропонуємо копчені вироби: - м'якоть свинини сирокопчена - ребра свинячі сирокопчені - грудинка свинини сирокопчена - сало сирокопчене - стегна курячі сирокопчені - крила курячі сирокопчені ..та іншу продукцію. Ціни від 180грн/1кг Використовуємо справжні процеси копчення, максимально наближені до стандартів. Процес копчення триває від 4 до 6 годин, залежно від сировини. Без рідкого диму. Вся продукція сирокопчена, НЕ варена заздалегідь. В маринаді тільки спеції та сіль. Час приготування, від сировини до продажу, 5-7 днів. Маринуємо 3 доби. Усі температурні стандарти тримаємо в нормі (до +10?С). Під час копчення використовуємо тільки тирсу вільхи. Оскільки вона має найменший вміст смол. Димогенератор створювали власноруч, с відстійником для смол. Тому вироби мають м'який смак, без гіркоти. У рецепті ніякі барвники, хімікати, консерванти, підсилювачів смаку НЕ ВИКОРИСТОВУЄМО ! Тільки, сировина, сіль та спеції. Процес копчення використовуємо ГОРЯЧИЙ. В мережі Інстаграм маємо сторінку "Бочка диму", де ви можете подивитися сам процес копчення та готову продукцію. Також власноруч виготовляємо сиров'ялену продукцію: - Джерки (слайси, чипси) - Кабаноси (ковбаски) Ціни від 80грн/100г Вироби створюємо смачні та корисні. Без нітритної солі та фосфатів. Джеркі м'які, а НЕ тверді як у магазинах. Ковбаски без оболонки. Надсилайте свої замовлення, запитання та пропозиції у Вайбері 06******38 "МедоЦвіт ". Ми завжди раді та відкриті до спілкування. Ніяких секретів виробництва не маємо. По кожній продукції строго контролюємо відсоток втрат ваги від сировини. Тому на запитання можемо докладно розповісти сам процес виробництва. Робимо безкоштовну доставку містом (залежить від обсягу), також надсилаємо по Україні поштою. Самовивіз з Лукьяновки. Є можливість вакуумній упаковці. Виготовляємо тільки під замовлення! Додатково, теж під замовлення, виготовляємо Бастурму (свинина, курка) за класичним рецептом, без обмазки, яка додає непотрібну вагу.

390грн

Подробно
img
Щепа для копчення , вільха , 5л
2023-06-11 - Еда и напитки- Львів
Пропонуємо придбати щепу вільху в нашому інтернет-магазині "Ковбасник" в різних варіантах фасування: 1 л 30 грн. 3 л 75 грн. 5 л 105 грн. 15 кг * 500 грн. * - ПОВНА ПЕРЕДОПЛАТА ДЛЯ ВІДПРАВКИ Замовити щепу для копчення ви можете олх доставкою, за телефоном або на нашому сайті, ми здійснюємо доставку по всій Україні. Також дивіться інші оголошення! Є багато інших товарів для виготовлення ковбаси в домашніх умовах : оболонки, спеції, фосфати, щепа для копчення, термометри і тд. Отримайте знижку -5% з промокодом "OLX5" (повідомте нашому менеджеру цей промокод, щоб знижка зарахувалась, або введіть у відповідне поле на сайті kovbasnyk.com.ua ВІЛЬХА ДЛЯ КОПЧЕННЯ - ВЛАСТИВОСТІ ДЕРЕВНОЇ СТРУЖКИ Надає стравам ідеальну пікантну гірчинку; Підкреслює індивідуальний смак ваших страв; Додасть приємною терпкості деревного диму при приготуванні; Вільха для копчення - екологічно чистий матеріал; Виділяє дезінфікуючі хімічні речовини; Добре поєднується з травами при копченні; Може поєднуватися з іншими породами дерева. ВІЛЬХОВА ТРІСКА - ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ ТОВАРУ Вільха для копчення - універсальний варіант трісок для будь-якого обладнання; Підходить практично для всіх продуктів: м'ясо, риба, фрукти і овочі; Тріска Вільхова не утворює кіптяви на їжі або поверхні вашого страви; Під час горіння не виділяються шкідливі або токсичні речовини. Тріска це подрібнене і висушене дерево. Вільхова тріска використовується для копчення різних видів м'ясних і сирних виробів. Копчення на трісках добре позначається на кольорі, додає аромат і смак Вашій страві. Тріска Вільхова ідеально підходить для рибних виробів, качки, сиру і крольчатіни.Наша тріска для копчення проводиться виключно з якісного дерева і має фракцію 6 - 12 мм. Вологість нашої вільховою тріски до 15%.

105грн

Подробно
img
Рибні смаколики під замовлення
2024-02-21 - Еда и напитки- Запоріжжя
Більше товарів в групі //invite.viber.com/?g2=AQBRdoWcPYNqA0%2Bcgw236yVjVlR7f7Ej9QV7rMg8oeTYHCoxrhTgjJ%2FOwfUlWqlJ Фото #1 РУЛЕТ ХК Тунець/Лосось Натуральне Копчення Вага упаковки 0,300-0,500 гр Ціна 125 грн/ 0,100 грам Фото #2 РУЛЕТ Х/К Тунець /Масляна/Лосось Натуральне Копчення Вага упаковки 0,300-0,500 гр Ціна 155 грн/ 0,100 грам Фото#3 Тунець Х/К Натуральне Копчення Вага упаковки 0,300-0,450 кг Ціна 125 грн/ 0,100 грам Фото#4 Шашлички з морепродуктів С/М Тунець/Лосось/Гребінець Вага упаковки 0,800-0,940 гр Ціна 680 грн/кг Фото#5 РУЛЕТ НАРІЗКА ХК Тунець/Масляна/Лосось Натуральне Копчення Вага упаковки 0,300 гр Ціна 380 грн/уп Фото#6 Нарізка Тунець ХК Натуральне Копчення Вага упаковки 0,300 гр Ціна 290 грн/уп Фото#7 Нарізка Масляна ХК Натуральне Копчення Вага упаковки 0,300 гр Ціна 275 грн/уп Фото #8 Рулет з філе (ОХОЛОДЖЕНОГО) Х/К Натуральне Копчення Вага упаковки 0,300-0,500 гр Ціна 150 грн/ 0,100 грам

275грн

Подробно
img
Скумбрія холодного та гарячого копчення на пікнік, для кафе, магазину
2023-04-14 - Еда и напитки- Київ
Пропонуємо копчення власного виробництва на професійному обладнанні. Копчення відбувається виключно на щепі, без додовання будь яких хімікатів! Скумбрія холодного та гарячого копчення, використовуємо рибу тільки зимового вилову. Ціна роздрібна г/к - 295грн/кг, х/к - 285грн/кг Сприводу опту телефонуйте! Завжди в наявності - кури, рулетики із бедра, скумбрія х/к та г/к, лосось тушка (350-600г) х/к та г/к, бекон х/к, підчеревина г/к, ковбаса домашня г/к та інше. Пропонуємо всі види копчення та в’ялення на будь-якій щепі по вашому бажанню та під ваші запити! Є послуга копчення ваших продуктів! Доставка по Києву від 1000грн Дивіться інші оголошення Всім гарного дня та Слава Україні!

285грн

Подробно
img
Дорадо /Горбуша/Форель копчена/таранка/креветка
2024-08-09 - Еда и напитки- Горенка
Для пивних магазинiв та пабiв ассортимент: Дорадо в'ялена та гарячого копчення Форель провісна та холодного копчення Куски на шкірі лосося холодного копчення,вага 2 кг Рулет з филе риби тунец/лосось/палтус/масляна - домашнього копчення вага рулета 3-4 кг ,ціна 1100 кг від 1-1,5 кг-1200 за кг(гастроор...) таранка /продукцiя холодного та гарячого копчення / снекі Ікра/риба/морепродукти /креветка Доставка по Києву Оплата при отриманні

650грн

Подробно
img
М'ясо домашнього копчення, цілими шматками (свинина, окіст)
2024-08-05 - Еда и напитки- Олександрія
Пропонуємо м'ясо домашнього копчення, свинина (стегнова частина). Цілі шматки, вагою 500-1000 г. М'ясо соковите, з помірним ароматом диму. Копчення домашнє, з використанням трісок вільхи, яблуні, вишні, або груші. В міру на сіль. Також, є в наявності ковбаска Шинкова (курка, свинина). У мірі спецій, ніжна за смаком, підкопчена. На виготовлення продукції використовуємо м'ясо бройлерів та свиней домашнього вигодовування. Та у власній, сучасній коптильній камері.

410грн

Подробно
img
Вироби домашнього копчення
2024-07-14 - Еда и напитки- Житомир
Пропонуємо вашій увазі вироби домашнього копчення: -Підчеревина-320/кг -шинка та биточок-340кг. -ошийок-350/кг. -реберця 330/кг., -ковбаска "шинкова"-350/кг., -ковбаска "Домашня"-350/кг., -товстолоб-філе-450/кг., -короп- філе-500/кг., -рулет з трьох видів риби-1200/100 грам -скумбрія х/к-300/кг,. Є опт. Більше про асортимент та наявність в групі вайбер, для долучення до групи пишіть в приват. Використовуємо тільки натуральні продукти.

400грн

Подробно
img
Форель гарячого копчення (копченая форель)
2023-03-29 - Еда и напитки- Обухів
КОПЧЕННЯ ВІД 26.03.2023, в наявності 5 штук! Пропонуємо копчену райдужну форель (біле м'ясо) гарячого копчення. Форель з власного приватного ставка, копчення на щепі вільхи. Готуємо для себе, надлишок продаємо, тому риба приготована з душею та виключно органічним методом. Коптимо у власній невеликій коптильні без присадок чи домішків. Відразу після копчення рибу вакумуємо в спеціальні пакети, в яких вона може довго зберігатися без втрати своїх якостей. Після відкриття пакету бажано спожити за 2-4 дні. Варто один раз спробувати і Ви теж станете фанатом такої рибки. Ідеально пасує до пива, також є повноцінною стравою при схудненні (максимум білка, мінімум жирів та нуль вуглеводів). Вартість складає 570 грн/кг, одна форелька в середньому важить 250-300 гр (150-170 грн за штуку). Вакуумні упаковки по 2-3 штуки.

160грн

Подробно
img
Рулетики із бедра копчені, для кафе, магазинів, до столу
2023-04-14 - Еда и напитки- Київ
Пропонуємо копчення власного виробництва на професійному обладнанні. Копчення відбувається виключно на щепі, без додовання будь яких хімікатів! Рулетики із курячого бедра гарячого копчення, +-150г. Маринавані куркумою, паприкою, сілью та перцем. Ціна роздрібна - 280грн/кг. Сприводу опту телефонуйте! Завжди в наявності - кури, рулетики із бедра, скумбрія х/к та г/к, лосось тушка (350-600г) х/к та г/к, бекон х/к, підчеревина г/к, ковбаса домашня г/к та інше. Пропонуємо всі види копчення та в’ялення на будь-якій щепі по вашому бажанню та під ваші запити! Є послуга копчення ваших продуктів! Доставка по Києву від 1000грн Дивіться інші оголошення! Всім гарного дня та Слава Україні!

280грн

Подробно
img
Бекон, підчеревина копчена, х/к, г/к, до столу, для кафе, магазинів
2023-04-14 - Еда и напитки- Київ
Пропонуємо копчення власного виробництва на професійному обладнанні. Копчення відбувається виключно на щепі, без додовання будь яких хімікатів! Бекон, підчеревина м’ясна, холодного та гарячого копчення. НЕ варена, тільки висушена та копчена. Використавуємо грудину тільки м‘ясних порід! Ціна роздрібна - 325грн/кг. Сприводу опту телефонуйте! Завжди в наявності - кури, рулетики із бедра, скумбрія х/к та г/к, лосось тушка (350-600г) х/к та г/к, бекон х/к, підчеревина г/к, ковбаса домашня г/к та інше. Пропонуємо всі види копчення та в’ялення на будь-якій щепі по вашому бажанню та під ваші запити! Є послуга копчення ваших продуктів! Доставка по Києву від 1000грн Дивіться інші оголошення! Всім гарного дня та Слава Україні!

325грн

Подробно
img
Ковбаса домашня копчена, до столу, для магазинів, ресторанів, базарів
2023-04-14 - Еда и напитки- Київ
Пропонуємо копчення власного виробництва на професійному обладнанні. Копчення відбувається виключно на щепі, без додовання будь яких хімікатів! Ковбаса домашня гарячого копчення, вищого гатунку, свинина/яловичина. Ціна роздрібна - 320грн/кг. Сприводу опту телефонуйте! Завжди в наявності - кури, рулетики із бедра, скумбрія х/к та г/к, лосось тушка (350-600г) х/к та г/к, бекон х/к, підчеревина г/к, ковбаса домашня г/к та інше. Пропонуємо всі види копчення та в’ялення на будь-якій щепі по вашому бажанню та під ваші запити! Є послуга копчення ваших продуктів! Доставка по Києву від 1000грн Дивіться інші оголошення! Всім гарного дня та Слава Україні!

320грн

Подробно
img
Копчене м'ясо свинини домашнє. Бастурма
2023-07-18 - Еда и напитки- Київ
Робимо копчення м'яса свинини під замовлення. Використовуємо справжні процеси копчення, максимально наближені до стандартів. Без рідкого диму. М'ясо сирокопчене, ні варене. В маринаді тільки спеції та сіль. Час приготування, від сировини до продажу, 4-5 днів. М'ясо маринуємо 3 доби. Усі температурні стандарти тримаємо в нормі. Під час копчення використовуємо тирсу вільхи. Димогенератор створювали власноруч, с відстійником для смол. Тому м'ясо має м'який смак, без гіркоти. У рецепті ніякі барвники, хімікати, консерванти, підсилювачів смаку НЕ ВИКОРИСТОВУЄМО ! Тільки, м'ясо, сіль та спеції. Процес копчення використовуємо ГОРЯЧИЙ . В мережі Інстаграм маємо сторінку, де ви можете подивитися сам процес копчення та готову продукцію. Надсилайте свої запитання та пропозиції. Ми завжди раді та відкриті до спілкування. Робимо безкоштовну доставку містом (залежить від обсягу), також надсилаємо по Україні поштою. Самовивіз з Лук'яновки. Є можливість вакуумній упаковці. Додатково, теж під замовлення, виготовляємо Бастурму (свинина, курка) за класичним рецептом, без обмазки, яка додає непотрібну вагу.

390грн

Подробно
img
Горбуша/Форель копчена/таранка/креветка
2024-06-04 - Еда и напитки- Горенка
Для пивних магазинiв та пабiв ассортимент: Форель провісна та холодного копчення Куски на шкірі лосося холодного копчення,вага 2 кг Рулет з филе риби тунец/лосось/палтус/масляна - домашнього копчення вага рулета 3-4 кг ,ціна 1300 кг від 1-1,5 кг-1400 за кг(гастроор...) таранка /продукцiя холодного та гарячого копчення / снекі Ікра/риба/морепродукти /креветка Доставка по Києву Оплата при отриманні

650грн

Подробно
img
Рідкий дим. Жидкий дым. Аромат диму. Ароматизатор. Копчення мяса, риби
2022-12-02 - Еда и напитки- Житомир
Компанія ТОВ "Royal Spice" є виробником натуральних коптильних димів на території України протягом 5 років.Використовуючи наш «Аромаголд Вишня» чи «Аромаголд Бук» Ви значно полегшуєте процес копчення і отримаєте ряд переваг:Переваги використання:• добре виражений аромат та смак копчення;• усунення появи «гіркоти»;• зменшення втрат до 10%;• підвищення продуктивності підприємства за рахунок скорочення часу копчення;• маскує нехарактерний запах і смак неякісної сировини;• консервуючі властивості зберігаються, як і при традиційному копченні.Ціна вказана за 1 літр. Також в наявності розфасовка 0,5л, 1л, 5л, 10л, 20л.Відправка по Україні Новою Поштою та Укрпоштою.Для підприємств надаються безкоштовні зразки та технологічна підтримка.

107грн

Подробно
img
Дим коптильний. Коптильний ароматизатор. Копчення. Мясо. Риба. Птиця
2023-01-31 - Еда и напитки- Житомир
Компанія ТОВ "Royal Spice" є виробником натуральних коптильних ароматизаторів та рідкого диму на території України протягом 5 років.Використовуючи наш «Аромаголд Вишня» чи «Аромаголд Бук» Ви значно полегшуєте процес копчення і отримаєте ряд переваг:• виражений аромат та смак копчення;• усунення появи «гіркоти»;• зменшення втрат до 10%;• підвищення продуктивності підприємства за рахунок скорочення часу копчення;• маскує нехарактерний запах і смак неякісної сировини;• консервуючі властивості зберігаються, як і при традиційному копченні.Ціна вказана за 1 літр. Також в наявності розфасовка 0,5л, 1л, 5л, 10л, 20л.Відправка по Україні Новою Поштою та Укрпоштою.Повністю проконсультуємо по використанні.

107грн

Подробно
img
Рідкий дим (жидкий дым) для копчення, натуральний ароматизатор
2023-01-31 - Еда и напитки- Житомир
Компанія ТОВ "Royal Spice" є виробником натуральних коптильних димів на території України протягом 5 років.Використовуючи наш «Аромаголд Вишня» чи «Аромаголд Бук» Ви значно полегшуєте процес копчення і отримаєте ряд переваг:Переваги використання:• добре виражений аромат та смак копчення;• усунення появи «гіркоти»;• зменшення втрат до 10%;• підвищення продуктивності підприємства за рахунок скорочення часу копчення;• маскує нехарактерний запах і смак неякісної сировини;• консервуючі властивості зберігаються, як і при традиційному копченні.Ціна вказана за 1 літр. Також в наявності розфасовка 0,5л, 1л, 5л, 10л, 20л.Відправка по Україні Новою Поштою та Укрпоштою.Для підприємств надаються безкоштовні зразки та технологічна підтримка.

107грн

Подробно
img
Аромат копчення. Аромат диму. Дим коптильний. Бук. Вишня. Вільха
2023-02-03 - Еда и напитки- Житомир
Компанія ТОВ "Royal Spice" є виробником натуральних коптильних ароматизаторів, ароматів диму та рідкого диму на території України протягом 5 років.Використовуючи наш «Аромаголд Вишня» чи «Аромаголд Бук» Ви значно полегшуєте процес копчення і отримаєте ряд переваг:• виражений аромат та смак копчення;• усунення появи «гіркоти»;• зменшення втрат до 10%;• підвищення продуктивності підприємства за рахунок скорочення часу копчення;• маскує нехарактерний запах і смак неякісної сировини;• консервуючі властивості зберігаються, як і при традиційному копченні.Ціна вказана за 1 літр.Дозування від 0,5 до 2%Також в наявності розфасовка 0,5л, 1л, 5л, 10л, 20л.Відправка по Україні Новою Поштою та Укрпоштою.Повністю проконсультуємо по використанні.

107грн

Подробно
img
Копчення на фруктовій щепі
2023-02-15 - Еда и напитки- Біла Церква
Копчення на фруктовій щепі.Гуцульське копчення в БУДЖАРНІ.Домашні ковбаси,сало,різновидність м'яса та риби.Приймаємо також Вашу продукцію від 5кг.Ціна копчення за 1кг Вашого сирого продукту 65грн.

65грн

Подробно
img
Риба та м'ясні продукти натурального копчення
2023-02-25 - Еда и напитки- Знам'янка
Продам рибу холодного копчення - товстолоб, щука, судак, короп. Також м'ясні свинячі продукти, гарячого копчення - ошийок, грудина, балик, підчеревина, вуха. Копчення на натуральній деревині, з використанням димогенератора, без застосування рідкого диму. Продукцію можна придбати у місті Знам'янка. Також можлива доставка по місту. Для інших регіонів відправлення новою поштою.

350грн

Подробно
img
Сало, Балик, грудинка холодного копчення
2023-04-14 - Еда и напитки- Київ
Пропоную м'ясну продукцію власного виробництва. Для приготування використовується тільки фермерське м' ясо. Готується м'ясо методом холодного копчення тільки на вишневих дровах за закарпатськими рецептами, перевіреними часом. Метод холодного копчення дозволяє зберігати продукт свіжим та смачним впродовж декількох місяців. М'ясо копчене таким методом не є шкідливим для здоров' я, в порівнянні з іншими способами копчення. Купляйте та смакуйте українське. Більш детальніше за телефоном. Дзвоніть по ціні завжди можна домовитись. Ціна може змінюнватись в залежності від кількості замовленої продукції. Вартість продукції: 1. Балик зі свинини (биток) - 450грн 2. Сало - 350 3. Грудинка -420 4. Джерки з курячого філе - 650 5. Джерки з телятини - 800 6. Балик з телятини - 800 (під замовлення) 7. Бекон - 420 8. Ковбаса варено-копчена - 320 9. Ковбаса Пікниця с/к - 400 10. Балик зі свинини (задня частина) - 430 11. Закуска до борщу (сало зі шкварками та часником) 220 гр. - 100 грн. 12. ковбаса куряча в/к - 300 13. шинка в/к - 350. Вакумуємо та відправляємо поштою. При замовленні на 500 грн. і більше Дарницький район, Харківський масив, Позняки, Осокорки доставка безкоштовна.

300грн

Подробно
img
Курка копчена г/к, для магазинів, кафе, ярмарок, на свята
2023-04-14 - Еда и напитки- Київ
Пропонуємо копчення власного виробництва на професійному обладнанні. Копчення відбувається виключно на щепі, без додовання будь яких хімікатів! Кури копчені вагою від 1,8кг до 3кг, також є пів курки від 0,7кг. Ціна роздрібна - 235грн/кг. Сприводу опту телефонуйте! Завжди в наявності - кури, рулетики із бедра, скумбрія х/к та г/к, лосось тушка (350-600г) х/к та г/к, бекон х/к, підчеревина г/к, ковбаса домашня г/к та інше. Пропонуємо всі види копчення та в’ялення на будь-якій щепі по вашому бажанню та під ваші запити! Є послуга копчення ваших продуктів! Доставка по Києву від 1000грн Всім гарного дня та Слава Україні!

235грн

Подробно
img
Сом гарячого копчення/ мацик
2023-04-21 - Еда и напитки- Рівне
Кларієвий сом гарячого копчення, смачне, біле, дієтичне м'ясо. Хребет лося гарячого копчення Скумбрія холодного і гарячого копчення Мацик В'ялена риба 09******31

150грн

Подробно
img
продам якісну Тріску для копчення м'яса риби ковбас
2023-04-30 - Еда и напитки- Суми
Продам тріску для копчення з вільхи, вишні, груші, яблуня. Відмінні риси вільхової тріски: Вільховий дим відрізняється приємним ароматом і не містить токсинів, оскільки така порода дерева вважається екологічно чистою. Вільха надає копченим делікатесам легку пікантну гіркуватість і трохи терпкуватий запах. Дим підкреслює індивідуальний смак будь-якого продукту - м'ясо, морепродукти або сири. При дотриманні технологій і рівномірному розподілі диму, страви набувають красивого темно-золотого відтінку, відрізняються блискучою сухою скоринкою. Під час копчення тріска при горінні утворює речовини, що дезінфікують. Це захищає продукти від швидкого псування, тим самим продовжує термін їх зберігання. Для надання більш насиченого смаку продуктам, вільхову тріску рекомендується змішувати з іншими видами тирси. Наприклад, для морської риби додають абрикос чи черешню. Свинина і сало добре коптиться на вільсі з вишнею. А для сиру можна взяти трохи персикової або грушевої тирси. Також для пікантності наприкінці копчення до тріски підкидають ароматні трави (чебрець, розмарин) та трохи гілочок або ягід ялівцю. Але такі добавки мають бути у невеликих порціях, щоб не зіпсувати смак продуктів. Відмінні риси дубової тріски: Тріска дуба в усіх відношеннях універсальна. Що стосується м'яса, то і тут у вас практично повна свобода дій: баранина, яловичина, свинина, курка, дичина, сало - дубова тріска перетворить смак будь-якої м'ясної страви. Завдяки високому вмісту таккідів, танінів (дубільні речовини) дубова тріска надає продуктам насичений темно-жовтий колір, приємний стійкий аромат та благородний, трохи гіркуватий смак. Вона прекрасно уживається з яблунею, вишнею, і в той же час добре працює сама по собі. Дим від дубової тріски просочує делікатеси цілющими дубильними речовинами. Страви, що готуються на такому матеріалі, набувають тонкої аристократичної гіркуватості та приємного приголомшливого запаху. Дубова тріска допоможе перетворити вашу трапезу на справді королівську страву. Тріска вільхи 30 грн/кг, розфасована у мішках по 3 кг; Тріска вишні, груші, дуб 40 грн/кг, розфасована в мішках по 3 кг:

90грн

Подробно
img
Харчовий та коптильний барвник. Мясо, риба. Ароматизатор копчення
2023-06-23 - Еда и напитки- Житомир
Компанія ТОВ "Royal Spice" є виробником натуральних коптильних барвників на території України протягом 10 років. Харчовий коптильний барвник з серії "Коптісмак" є повністю натуральним препаратом, виготовленим з димів благородних порід деревини, що конденсуються при спалюванні, з подальшим очищенням від смол. Натуральний харчовий барвник значно полегшує процес копчення і має низку переваг над традиційним копченням. ПЕРЕВАГИ:» -натуральний коптильний барвник; -надає колір натурального копчення (червоний, коричневий, соломяний, жовтий, бронзовий ); -продовжує термін зберігання готової продукції за рахунок антиокислювальних та консерваційних властивостей; -скорочує процес термообробки (смаження, варіння, копчення); -економічніше за інших барвників; -маскує нехарактерний запах та присмак сировини невисокої якості; -простий у використанні, не змінює технологічний процес. Дозування від 0,5 до 1% Напрямки використання: - для замочування - в маринад, воду або розсіл додають харчовий барвник Коптісмак - 1-2% (в залежності від інтенсивності потрібного кольору). - для масажерів - в розсіл або маринад додають 0,8 - 1,2% барвника. Ціна вказана за 1 літр Для підприємств надсилаємо безкоштовні зразки для тестової партії

96грн

Подробно
img
Скумбрія холодного копчення домашня
2023-06-24 - Еда и напитки- Кам'янське
СВІТЛИНИ РЕАЛЬНІ БЕЗ ФОТООБРОБКИ! Вітаю! Скумбрія холодного копчення власного виробництва, натуральна та дуже смачна! Копчення відбувається на щепі бук+ольха, при такому методі копчення риба залишає всі свої корисні властивості Роздріб в наявності. Опт під замовлення від 3 кг виготовляємо 3-4 дні. !!Без рідкого диму, консервантів та посилювачів смаку Ціна: 270грн/кг без голови 270 грн/кг з головою (патрана, без кишок та зябер, ціле пузико) така рибка ДУЖЕ СОКОВИТА та ще жирніша, ніж без голови Відправляємо Новою Поштою у вакуумній упаковці Для замовлення дзвоніть 06************97 Вадим

270грн

Подробно
img
Домашнє копчення
2023-08-23 - Еда и напитки- Біла Церква
Копчення рибки,свинини,яловичини,кролика,нутрії,домашьої ковбаски та морські продукти.Також копчення бринзи.Холодне та гаряче копчення.Замовлення приймаємо від 5кг.Все на фруктовій щепі.Ціна 60грн за 1кг риба та м'ясо.200грн за 1кг море продукти.Посилання на нашу сторінку https://www.facebook.com/profile.php?id=100063907054174

65грн

Подробно
img
В?ялена та копчена риба
2023-10-07 - Еда и напитки- Кременчук
В?ялена та копчена річкова риба. Виробництво на постійній основі . Оптова торгівля, є об?єми . Відправка Новою поштою або самовивіз, доставка по домовленості . Плітка (тарань) чищена та в лусці Синець вялений ,чищений та в лусці Лящ вялений ,чищений та в лусці Густера вялена чищена та в лусці Чехонь вялена чищена та в лусці Судак вялений ,патраний Лящ вялений , патраний Лящ метелик холодного копчення Сом патраний холодного копчення Балик товстолоб холодного копчення Карась метелик холодного копчення По всім питанням телефонуйте 38********72

110грн

Подробно
img
Качка гарячого копчення
2023-12-23 - Еда и напитки- Херсон
Качка гарячого копчення 265 грн/кг - виготовлення без додавання хім добавок - тільки натуральне копчення в професійній коптильні -копчення під замовлення =завжди свіжа продукція Можлива доставка новою поштою

265грн

Подробно
img
Натуральне копчення
2024-01-06 - Еда и напитки- Баранове
Домашне, натуральне Без підсилювачів смаку, рідкого диму та всього що шкодить здоров'ю. Копчення на професійному обладнані щіпою вільхи та черешні. Ціни Курка, курча 210 грн/кг Крила 180 грн/кг Чверть 200 грн/кг Філе 290 грн/кг Голінь 170 грн/кг Биток 380 грн/кг Шия 380 грн/кг Яблуко 370 грн/кг Сало горячого копчення 200 грн/кг Стегно індички 360 грн/кг Качка Пекинська 380 грн/кг Ковбаса куряча (філейна) 370 грн/кг Ковбаса дрогобицька 420 грн/кг Скумбрія гарячого копчення 110 грн/шт Вся продукція вакуумується. Можливий опт, від 10кг позиції. Наложки немає Відправка тільки новою поштою Пишіть у вайбер. Я сам передзвоню.

380грн

Подробно
img
Крафтові домашні копчення, копчене м'ясо та риба, домашні копчення
2024-01-27 - Еда и напитки- Раківка
Пропонуємо Вашій увазі домашні копчення: Вся продукція гарячого копчення Ковбаса: Шинка з сиром - 340 грн/кг Шинка без сиру - 320 грн/кг Сервелат свинний - 300 грн/кг Сервелат свин. ялов. - 320 грн/кг Куряча - 270 грн/кг М'ясо: Ошийок - 360 грн/кг Рулет свинний - 295 грн/кг Вирізка сви. - 380 грн/кг Підчеревина - 345 грн/кг Ребра м'ясні - 290 грн/кг Балик на кісточці - 340 грн/кг М' ясо куриці: Крила - 155 грн/кг Гомілка - 155 грн/кг Окіст - 175 грн/кг Риба: Скумбрія - 310 грн /кг Хребет - 200 грн/кг Висилаємо наложенним платежем новою поштою Замовлення приймаються по телефону та вайбер.

100грн

Подробно
img
Крафтове копчення
2024-02-15 - Еда и напитки- Київ
Приймаємо замовлення на крафтове гаряче копчення : М?ясо (биток) - 39грн/100 грам Ребра -37 грн/100 грам Вуха - 70 грн/штука Підчеревина -35 грн/100 грам Скумбрія гарячого копчення- 38 грн/100 грам Горбуша гарячого копчення- 40грн/100 грам Гомілки -27грн/100 грам Крила-27грн/100 грам Четвертинки - 27грн/100 грам Тушка курки -27грн/100 грам Ковбаса Українська -32 грн/100 грам Ковбаса Домашня - 38грн/100 грам +38********15 Володимир Також для замовлення пишіть в приватні повідомлення Можлива відправка новою поштою С. Березівка

100грн

Подробно
img
Гомілки гарячого копчення
2024-03-07 - Еда и напитки- Херсон
Гомілки гарячого копчення 200 грн/кг -виготовлення без додавання хім добавок - тільки натуральне копчення в професійній коптильні -копчення під замовлення =завжди свіжа продукція Можлива доставка новою поштою

220грн

Подробно
img
Сом гарячого копчення 300/кг / мацик/судак/ бичок/щука /окунь/лящ
2024-04-03 - Еда и напитки- Львів
Читай уважно! Наложним платижем не відправляю мені набридло платить свої гроші за рахітів, які відмовляються, передумують, чи сидять на зоні і не можуть забрати замовлення. Щоб зробити замовлення є декілька варіантів: 1. Замовляння оформляєте через купити з доставкою олх. 2. Часткова оплата на карту 50/50 3. Повна оплата, за своє замовлення з усіма звітами фото продукції та чеками. 4. Скидаєте суму доставки на карту а обидві сторони. Дякую за розуміння, всім безпечних та вдалих покупок. Не тратьте свій і мій час! Кларієвий сом гарячого копчення, смачне, біле, дієтичне м'ясо. Хребет лосося гарячого копчення Скумбрія холодного і гарячого копчення Мацик В'ялена риба 09******31 Бичок в'ялений 375 Лящ патраний 170 Карась патр 180 Корюшка 375 Кефаль 255 Плотва ціла 240 Окунь морський 310 Судак по 415 і по 450 дрібний

300грн

Подробно
img
Балик сирокопчений, Сало гарячого копчення
2024-04-05 - Еда и напитки- Балабине
"Увага, шановні гурмани та любителі смаку! Ми раді представити вам найвищу якість холодного та гарячого копчення - балик та сало, які стануть справжньою окрасою вашого столу і вишуканою насолодою для вашого смаку! Наш балик холодного копчення, ніжно витриманий та насичений ароматами, доступний за неймовірною ціною лише 350 грн за кілограм. Цей продукт вражає своїм неповторним смаком та надзвичайною ніжністю. А ще у нас є сало гарячого копчення, яке розтоплюється в роті і ви забудите про всі турботи. Це дивовижна смакота всього 300 грн за кілограм. Не втрачайте можливість насолодитися цими унікальними смаками - замовляйте вже сьогодні! Обмежена кількість, тому поспішайте зробити свій вибір. Насолоджуйтесь кожним шматочком цього дивовижного смаку!"

350грн

Подробно
img
Копчення домашнє (балик, ошийок, підчеревина, курочка)
2024-06-07 - Еда и напитки- Суми
Пропонуємо Вашій увазі домашні копчені смаколики зі свинини, курятини, яловичини та риби в наявності на під замовлення. Вся продукція виготовляється тільки з свіжої та якісної сировини. Коптимо професійній коптильні(димогенератор з охолодженням) натуральна щепа(букова, вільха та фруктові). Робимо гаряче та холодне копчення. Маємо в асортименті: Гаряче копчення: Балик Ошийок М’якоть Сало грудинка Королівська вирізка Куряче філе Гомілки курячі Стегно куряче (окорочок) Курячі крильця 210грн/кг Курка (або половинка курки) Перепілка Кріль Риба (короп, товстолоб Холодне копчення: Балик Ошийок М’якоть Королівська вирізка Королівська вирізка теляча Куряче філе Риба (короп, товстолоб) Замовлення приймаємо за номером 06*********22 або пишіть в телеграмі. По Сумам доставка за домовленістю. Доставка Новою Поштою по всій Україні.

210грн

Подробно
img
Сом кларієвий, охолоджений, патраний, копчений, вялений тощо
2024-08-31 - Еда и напитки- Васильків
Привіт друзі. Пропоную вашій увазі Сома мармурового (кларієвого,африканського). Вага від 500 г до 3 кг. Продаємо як по штучно так і оптово. Рибу годуємо тільки європейськими сертифікованими кормами без використання антибіотиків та стимуляторів росту та гормонів. Мясо риби досить високої якості, не розвалюється, філе не розпливається як каша. Із за цього ціна трішки кусається, але якість гарантую. Добре підходить для копчення як філе, тушок так і просто патраним. Сома продаємо в будь якому вигляді: обезголовлений, патраний, не патраний, філе, заморожений копчене філе, вялене філе, тощо. Також голови та хвостики. Маємо всі потрібні сертифікати якості. Співпрацюємо з ресторанами, кафе, пив барами. Є можливість доставки по Києву та Василькову, Також відправляємо новою поштою. Ціни: - сом кларієвий нерозібраний, охолоджений (0.8-1.0 кг) - 140.00 грн/кг з ПДВ; - сом кларієвий нерозібраний, охолоджений (1.0-2.0 кг) - 185.00 грн/кг з ПДВ; - сом кларієвий філе на шкірі охолоджене (0.4-0.5 кг) - 360.00 грн/кг з ПДВ; - філе сома кларієвого на шкірі, охолоджене в ГМС (0.3 -0.5 кг) - 370.00 грн/кг з ПДВ; - сом кларієвий кусок (стейк) охолоджений в ГМС (0.3-0.5 кг) - 345,00 грн/кг з ПДВ; - сом кларієвий філе гарячого копчення (250-400 г) - 570 грн/кг з ПДВ; - сом кларієвий філе гарячого копчення з пряно-овочевими добавками (250-400 г) - 570 грн/кг з ПДВ; - сом кларієвий філе холодного копчення (200-300 г) - 600 грн/кг з ПДВ; - сом кларієвий філе в’ялене (200-300 г) - 620 грн/кг з ПДВ Також копчену та вялену рибу можна завакумувати. Дякую за увагу. На дзвінки не завжди в змозі відповісти. Пишіть на пошту ОЛХ, або інші месенджери за вказаним номером. Задавайте будь які питання. Саме більше цікавлять кафе ресторани для постійних поставок так як присутня розвозка по Київу. Для пив барів можлива нарізка філе на слайсері та вакумування. Багото різних пропозицій. Звертайтесь, запитуйте. Хорошого дня.

140грн

Подробно
img
Скумбрія холодного копчення, оселедець, риба , домашня коптильня
2024-05-09 - Еда и напитки- Макалевичі
Більше смакоти в наших каналах!) Приєднуйтесь;) https://t.me/dumo_vykha Пропонується скумбрія холодного копчення домашнього виробництва. Копчення на вільховій, яблуневій щепі. Вартість 300 грн /кг , від 3х штук по 280 грн/кг В наявності також є кижуч та лосось солений ( з кропом/буряком/та без добавок) та копчений. Звертайтесь =)

305грн

Подробно
img
Качка копчена крафтова , домашні копчення/ утка копченая
2023-12-08 - Еда и напитки- Тернопіль
Смачна ніжна, соковита качка за найкращою рецептурою копчення, спеціально підібрана для копчення м'ясна порода . Є цілі тушки (2±кг) та напівтушки( 1±кг) Ціна 265 грн кг Також є домашні копчені вироби зі свинини , курятини, сало -дивіться інші мої оголошення. Відправка по повній передоплаті після фото/відеоузгодження вашого замовлення. Min замовлення 200 грн

265грн

Подробно
img
Безкоштовна доставка живої риби
2023-09-12 - Еда и напитки- Трускавець
Безкоштовна доставка живої та копченої риби домашнього копчення! - Короп Королівський - Білий Амур - Толстолоб - Щука - Карась - Лосось с/с - Форель А також продукція домашнього копчення: - Скумбрія - Оселедець - Салака - Брюшка лосося

120грн

Подробно
img
Желатин харчовий ваговий від виробника Bloom 180-280 в мішках-25кг
2023-07-28 - Еда и напитки- Кривий Ріг
Продаємо постійно від виробника желатин харчовий ваговий bloom 180,200,220,240, 250********,280 і ГОСТ 11293-89 марки П-11,13,15,17; К-10,11,13,15; (Всіх фракцій). Області застосування желатину Харчовий желатин 1. Кондитерські вироби o Жувальні цукерки o Желе, муси, пудинги. o Фруктовий мармелад. o Креми та прикраси для тортів. o Карамель, пастила. o Начинки для тортів o Емульсії на основі вершків. o Платівки мюслі. 2. Молочна продукція o Морозиво o Приготування сиру та сирної маси o Десерти швидкого приготування o Плавлені сири 3. Хлібобулочні вироби o Додавання в тісто o Добавки в начинку для тіста o Прикраса 4. Ковбасні та м'ясні вироби o М'ясні консерви o Ковбасні вироби соуси o Паштети o Шинка o Рибні продукти o Сальтисон 5. Напої o Освітлення соків та сусла o Обробка виноматеріалів від колоїдних помутнінь 6. Дієтична їжа o Маргарин o Сири o Йогурт o Знежирені пасти Мінімальна партія 1 мішок-25 кг. Ціна договірна. Доставка зі складу м. Кривого Рогу будь-яким вантажним кур'єром (Нова пошта або ін.) по Україні або самовивіз зі складу.

390грн

Подробно
img
Продуктовий набір (продуктовый набор)
2023-10-11 - Еда и напитки- Харків
Продуктовий набір. Ціна 265 грн. Склад набору: 1. Макаронні вироби Linea, 500 г. 1 шт. 2. Макаронні вироби Pasta, 1 кг. 1 шт. 3. Чай у пакетиках Saga, 100 шт в упаковці. 2 шт. 4. Чай чорний з бергамотом у пакетиках Три слона, 25 пакетиків. 1 шт. Чай Хвилинка чорний 20 пакетиків. 1 шт. 5. Макаронні вироби Pasta, 1 кг. 1 шт. 6. Зубні пасти, 2 шт (по 50 мл). 7. Макаронні вироби, Спагетті, 1 кг. 1 шт. 8. Зубні щітки, 5 шт. Є олх доставка.

265грн

Подробно
img
Продуктовий набір (продуктовый набор)
2024-01-08 - Еда и напитки- Харків
Продуктовий набір. Ціна набору 370 грн. Торгу немає. Склад набору: 1. Макаронні вироби Київ Мікс 1 кг, Макаронні вироби Тая Спіральки 400 г. 2. Макаронні вироби Тая Трубочки 1 кг, Макаронні вироби Тая Пера 1 кг. 3. Консерви рибні: Сардина у томатному соусі 240 г (2 шт), Шпроти в олії 230 г (2 шт). 4. Чай: Міцний байховий чорний 0.5 кг, Хвилинка лісові ягоди 20 пакетиків, Чай чорний у пакетиках 25 пакетиків (2 шт) 5. Зубні щітки, 3 шт. Є олх доставка укр та новою поштою.

370грн

Подробно
img
Макаронні вироби спагеті Barilla Барілла спагети макароны Barilla
2024-01-24 - Еда и напитки- Одеса
Фото 2-3 Макаронні вироби Барілла Фузілі / Fusilli, Barilla, -1кг 2 уп.-110 грн/шт Фото 4-5 Макаронні вироби Barilla Maccheroni 500г -1 уп. - 60 грн/шт Фото 6-7 Макаронні вироби Спагеті / Spaghetti, Barilla, 500г 3 уп. - 60 грн/шт

60грн

Подробно
img
Копчений аромат. Коптильний препарат. Аромат диму. Мясо, риба. 1 літр
2022-12-03 - Еда и напитки- Житомир
Компанія ТОВ "Royal Spice" є виробником натуральних коптильних ароматизаторів та рідкого диму на території України протягом 5 років.Використовуючи наш «Аромаголд Вишня» чи «Аромаголд Бук» Ви значно полегшуєте процес копчення і отримаєте ряд переваг:• виражений аромат та смак копчення;• усунення появи «гіркоти»;• зменшення втрат до 10%;• підвищення продуктивності підприємства за рахунок скорочення часу копчення;• маскує нехарактерний запах і смак неякісної сировини;• консервуючі властивості зберігаються, як і при традиційному копченні.Ціна вказана за 1 літр. Також в наявності розфасовка 0,5л, 1л, 5л, 10л, 20л.Відправка по Україні Новою Поштою та Укрпоштою.Повністю проконсультуємо по використанні.

107грн

Подробно
img
Тріска Вільхова фракція 6х12
2023-01-14 - Еда и напитки- Кропивницький
Вільхова тріска є універсальна, тож надається для копчення будь-яких видів продуктів: м’яса, риби, делікатесів, сирів чи овочів. Склад тріски – 100% вільха. Фракція 10 – розмір частинок від 6 мм до 12 мм. Вміст кори – до 3%. пилу – мінімальний. Вологість – 8-12%. як для гарячого, так і холодного копчення. Вільховий дим надасть пікантний аромат домашній свинині чи салу. Також вільху рекомендують для копчення курки, качки чи гусака, кролика, баранини та сиру. Вишуканий смак, золотистий колір копченостей - всі ці якості продукції будуть вами досягнуті в разі використання нашої тріски.

45грн

Подробно
img
Харчовий та коптильний барвник: м’ясо, черева, птиця, копченості
2023-01-26 - Еда и напитки- Житомир
Компанія ТОВ "Royal Spice" є виробником натуральних коптильних барвників на території України протягом 5 років.Харчовий коптильний барвник Коптісмак Делікат та Делікат Плюс є повністю натуральним препаратом, виготовленим з димів благородних порід деревини, що конденсуються при спалюванні, з подальшим очищенням від смол. Натуральний харчовий барвник значно полегшує процес копчення і має низку переваг над традиційним копченням.ПЕРЕВАГИ «Коптісмак Делікат» та "Коптісмак Делікат Плюс»-натуральний коптильний барвник;-надає колір натурального копчення (червоний, коричневий, соломяний, жовтий, бронзовий );-продовжує термін зберігання готової продукції за рахунок антиокислювальних та консерваційних властивостей;-скорочує процес термообробки (смаження, варіння, копчення);-економічніше за інших барвників;-маскує нехарактерний запах та присмак сировини невисокої якості;-простий у використанні, не змінює технологічний процес.Дозування від 0,05 до 3%Ціна вказана за 1 літрДля підприємств надсилаємо безкоштовні зразки для тестової партії

87грн

Подробно
img
Коптильний дим. Аромат і смак копчення. Натуральний ароматизатор. Мясо
2023-02-07 - Еда и напитки- Житомир
Компанія ТОВ "Royal Spice" є виробником натуральних коптильних димів на території України протягом 5 років. Використовуючи наш «Аромаголд» Ви значно полегшуєте процес копчення і отримаєте ряд переваг: Переваги використання • усунення появи «гіркоти»; • зменшення втрат до 10%; • підвищення продуктивності підприємства за рахунок скорочення часу копчення; • маскує нехарактерний запах і смак неякісної сировини; • консервуючі властивості зберігаються, як і при традиційному копченні. Ціна вказана за 1 літр. Також в наявності розфасовка 0,5л, 1л, 5л, 10л, 20л. Відправка по Україні Новою Поштою. Для підприємств надаються безкоштовні зразки та технологічна підтримка.

107грн

Подробно
img
Копчення на замовлення
2023-02-25 - Еда и напитки- Вінниця
Копчення різних видів мяса на вільсі або черешні. Можна замовити вже готовий продукт або ж надати свою сировину для копчення. Ціна договірна. Всі інші деталі за телефоном.

600грн

Подробно
img
Рідкий дим (жидкий дым) для копчення, натуральний ароматизатор. Бук
2023-03-10 - Еда и напитки- Житомир
Компанія ТОВ "Royal Spice" є виробником натуральних коптильних димів на території України протягом 5 років.Використовуючи наш «Аромаголд» Ви значно полегшуєте процес копчення і отримаєте ряд переваг:Переваги використання• усунення появи «гіркоти»;• зменшення втрат до 10%;• підвищення продуктивності підприємства за рахунок скорочення часу копчення;• маскує нехарактерний запах і смак неякісної сировини;• консервуючі властивості зберігаються, як і при традиційному копченні.Ціна вказана за 1 літр. Також в наявності розфасовка 0,5л, 1л, 5л, 10л, 20л.Відправка по Україні Новою Поштою.Для підприємств надаються безкоштовні зразки та технологічна підтримка.

107грн

Подробно