img
Боршно рисове для м’ясної та м'ясопереробної галузі.
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев и область
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, компанія «Діад» пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду.

грн

Подробно
img
Боршно рисове мука рисовая
2019-09-24 - Еда и напитки- Киев и область
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, наша компанія пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ, 050 387 58 58

22грн

Подробно
img
Борошно рисове мука рисовая
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, компанія «Діад» пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ,

грн

Подробно
img
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

грн

Подробно
img
Рисове вино Японія Rice Wine
2021-01-22 - Еда и напитки- Львов, Сиховский
Презент з Японії Легендарне рисове вино. Поціновувачі знають.

1 000грн

Подробно
img
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковб
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковбас і сосисок, яка поліпшує смак, консистенцію продуктів і до того ж замінює генетично модифіковані продукти. Певна річ, використовувати соєвий ізолят значно простіше і легше, зате рисове борошно належить до крохмалевмісної сировини, краще утримує вологу і жир, утворює гелі. Воно незамінне також при вигодовуванні двомісячних поросят і телят, оскільки сприяє гарному засвоюванню комбікормів, повноцінному розвитку тварин

грн

Подробно
img
Рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2020-04-05 - Еда и напитки- Киев и область
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
Рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев и область
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
Борошно рисове. натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
2018-06-02 - Еда и напитки- г. Киев
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ компанія «Еко-Фудз»

грн

Подробно
img
Рисове борошно у виробництві сметани, молочних десертів
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
Рисове борошно виробництва нашої компанії відзначається високими вологозв"язуючими властивостями і може застосовуватись як натуральний стабілізатор і згущувач при виробництві сира твердих і м"ягких сортів, плавлених сирів, йогуртів, сметани, згущеного молока. Так, наприклад, композиція продукт сирний плавлений має наступний склад: сири, масложирова продукція, рослинний білок, солі-плавники, вода питтєва. У технологів є можливість варіювати цими складниками і випускати різноманітні види сирних продуктів, наприклад, продукт сирний плавлений без наповнювача і з наповнювачем, продукт сирний плавлений копчений, продукт сирний плавлений пастоподібний, продукт сирний плавлений солодкий. Рисове борошно сприяє покращенню реологічних показників молоковмісних продуктів і є перспективною добавкою для виробництва молочної промисловості.ТОВ " Агроснаб " ТМ " Фільварок "

грн

Подробно
img
Мрамурний Рібай стейк, Нью йорк стейк, Ті-Боун, Портер
2020-06-01 - Еда и напитки- Ивано-Франковск
Пропонуємо широкий вибір м’яса та елітної м’ясної продукції. А саме стейки сухої витримки різного класу ти виду мармурності, з елітої м’ясної породи!Вибирайте стейки за вашим смаком все інше зробимо ми! Завжди в наявності ! Можливий опт та співпраця з бізнесом ! Можливий продаж продаж океремо відрубів вже витриманих Всі стейки безпосередньо від виробника

320грн

Подробно
img
Рібай стейк, ковбой стейк , портер стейк, Т-Боун,
2020-05-11 - Еда и напитки- Львов, Галицкий
Пропонуємо широкий вибір м’яса та елітної м’ясної продукції. А саме стейки сухої витримки різного класу ти виду мармурності, з елітої м’ясної породи!Вибирайте стейки за вашим смаком все інше зробимо ми! Завжди в наявності ! Можливий опт та співпраця з бізнесом ! Можливий продаж продаж океремо відрубів вже витриманих Все Мясо від виробника! Також широкий асортимент говядини крім стейків!

325грн

Подробно
img
Свинина
2020-04-14 - Еда и напитки- Кобыловолоки
М'ясо свині м'ясної породи

63грн

Подробно
img
Свинина
2020-04-16 - Еда и напитки- Кобыловолоки
М'ясо свині м'ясної породи Звертайтеся по номеру 685 - Показать номер - Андрій

63грн

Подробно
img
Свіже м'ясо Свинини
2020-03-30 - Еда и напитки- Черновцы
Свинина м'ясної породи, 50грн жива вага. Всі деталі тільки в повідомлення на олх.

50грн

Подробно
img
Свинина 80 грн/кг
2020-04-28 - Еда и напитки- Винница, Ленинский
Продаємо домашню свинину. Оптова ціна 80 грн/кг. Свині м'ясної породи. Всі деталі по телефоні. Приймаємо замовлення на Пасху.

80грн

Подробно
img
М'ясо свинини
2020-03-18 - Еда и напитки- Черниев
Домашнє м'ясо свинини свиней м'ясної породи

80грн

Подробно
img
Бастурма
2020-05-05 - Еда и напитки- Львов, Галицкий
Бастурма (Яловичина) 400 грн 1 кг. Виготовлена виключно з м'ясної сировини вищого гатунку, за справжньою рецептурою, з використанням натуральних спецій !

400грн

Подробно
img
Бараніна тушка
2020-10-24 - Еда и напитки- Житомир, Вокзал
Бараніна м'ясної породи.

1 100грн

Подробно
img
Бастурма ( Яловичина)
2020-04-30 - Еда и напитки- Львов, Галицкий
Бастурма (Яловичина) 400 кг 1 кг. Виготовлена виключно з м'ясної сировини вищого гатунку, за справжньою рецептурою, з використанням натуральних спецій !

400грн

Подробно
img
Свинина
2020-04-03 - Еда и напитки- Писаревка
Домашня свинина тушкою , полу тушкою , м’ясної породи , Це саме те що потрібно Вам до свят ))

100грн

Подробно
img
Безглютенава,дієтична, корисна випічка
2020-10-23 - Еда и напитки- Львов, Галицкий
Випікаю корисну і дієтичну продукцію. Цільнозерновий хліб, хлібці,кабачкові кексики або солодкі протеїнові,солений сирний чи солодкий вівсяний кекс, шарлотка або наполен, а також брауні. Все це корисне смачне і не шкідливе . Борошно використовую рисове, кукурудзяне, вівсяне, гречане, цільнозернове і підсолоддувач замість цукру

100грн

Подробно
img
М’ясо, Свині,Свинина, Свинні тушки!
2020-07-07 - Еда и напитки- Тернополь
Свинні тушки м’ясної породи годованні природніми кормами з власного поля завжди в наявності! Вага 90-100 кг! Ціна 68грн/кг-самовивіз! Доставка 70грн/кг!

68грн

Подробно
img
Продам свіжу свинину
2020-06-26 - Еда и напитки- Миргород
Продам свіжу свинину, четвертями. Свиня м'ясної породи, кормлена виключно домашніми кормами. Доставка здійснюється в день забою, безкоштовно по м. Миргород.

75грн

Подробно
img
Домашня ковбаса та шинка на фруктових деревах
2020-04-07 - Еда и напитки- Новояворовск
6.04 зарізали двох свиней щоб ви в п`ятницю і суботу змогли спробувати на смак та замовити ковбасу та шинку прямо з бочки. Свині м’ясної породи годовані в селі на природніх кормах без хімії. Фото ковбаси з минулого року!

180грн

Подробно
img
Продам м'ясо свинини.Вигодована на натуральних продуктах.
2020-05-31 - Еда и напитки- Луцк
Продам тушку свині ,м'ясної породи. Вигодована на натуральних кормах. Діткам саме те ,що потрібно. Можлива безкоштовна доставка .Сама свиня знаходиться в с.Доросинях

75грн

Подробно
img
Мука Гречана Мука Кукурузяна Мука Рисова
2020-03-25 - Еда и напитки- Киев, Оболонский
Пропоную до уваги Муку. Залишки на складах. Доставка по Києву - БЕЗКОШТОВНА Доставка пригород- обсуждаем Борошно гречане по 25 кг. - 49.96 гр./за 1 кг. Борошно кукурузяне по 45 кг. -19.96 гр./за 1 кг. Борошно Білоцерківське КХП по 50 кг В/Г - 19.9 гр./за 1 кг. Борошно Вінницький КХП 2 по 25 кг. В/Г - 19.9 гр./ за 1 кг. Борошно Вінницький КХП 2 по 50 кг. В/Г - 19.6 гр./ за 1 кг. Борошно Диканське по 25 кг. В/Г - 18.88 гр./ за 1 кг. Борошно Диканське по 50 кг. В/Г - 18.6 гр./ за 1 кг. Борошно рисове по 25 кг. - 29.98 гр./ за 1 кг. Борошно Т.М. Кухарський Арсенал по 50 кг. В/Г - 18.4 гр./за 1 кг.

50грн

Подробно
img
Борошно ТМ Zernari, мука
2020-04-27 - Еда и напитки- Киев, Святошинский
Борошно ТМ Zernari, дрібний та крупний опт. борошно вищого гатунку - від 11.31 грн за кг борошно відбірне - від 12,87 грн за кг Перший у незалежній Україні оригінальний швейцарський млин всесвітньо відомої фірми «Buhler» з виробничою потужністю 2 ceкції по 150 тон зерна на добу побудований у 2017 році є яскравим взірцем величі технічного прогресу в борошномельної галузі.

11.31грн

Подробно
img
Продам свиней тушкою (Доставка!), (м'ясо, свині, тушки свиней)
2020-04-06 - Еда и напитки- Славута
Свині м'ясної породи; гарні смакові якості М'ЯСА; можливий продаж четвертинами; безкоштовна доставка в межах міста; крім того продаж мускусних качок та гусей тушками

100грн

Подробно
img
Растительное сухое молоко Topnatur 350 г
2020-04-30 - Еда и напитки- Киев, Шевченковский
Рослинні напої TOPNATUR - це високоякісна продукція і виготовляється виключно з  рослинних інгредієнтів . Вони не містять лактози, казеїну та глютену, також не містить гдрогенізованих жирів. Ці продукти є відмінним замінником тваринного молока як для звичайного вживання, так і для готування та випікання. Є 6 видів - соєве, соєве екстрапротеін, рисове, вівсяне, гречане, кокосове. Ціна 165 грн (екстрапротеін 195 грн). В упаковці 350 грамів. Також є у мішках по 25 кг (ціну запитуйте). Встигни зробити передзамовлення!!!

165грн

Подробно
img
Свинина чвертками, половиною ( кількість обмежена)
2020-04-20 - Еда и напитки- Тернополь
Доброго дня! Ми пропонуємо домашню свинину чвертками ( половиною) без хімії і стимуляторів! М'ясної породи. Вирощені на натуральних кормах: ячмінь, пшениця, кукурудза, горох, макуха соняшникова, макуха соєва, крейда, вітоміни! Телефонуйте, пишіть — з радістю дамо відповідь на усі запитання. Можлива доставка по м. Тернопіль та передмістя .

65грн

Подробно
img
Свинина з власного господарства
2020-04-06 - Еда и напитки- Колоденка
Свинина м’ясної породи з власного господарства

75грн

Подробно
img
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості.: борошно рисове.борошно гречане. борошно вівсяне. борошно ячмінне. борошно соєве.молочний порошок. молочна сироватка суха. молоко сухе. молоко згущенез цукром. молоко згущене варене ( карамелізоване ). желатин харчовий.білок сухий яєчний. жовток сухий яєчний. жовток сухий яєчнийферментований. яєчний порошок.www.agrosnab-kiev.zakupka.comЦіна: договорная

грн

Подробно
img
100кгконоплі- насіння для карпової ловлі, виробництва олії
2020-06-24 - Еда и напитки- Запорожье, Коммунарский
Насіння коноплі для харчової галузі, сорт Гляна. Чудово вживають амадини, канареейки, попуги, голуби, дика птиця. Використовують задля вижимки олії, для коропьячої риболовлі, в лікуванні ниркової хвороби з камінням і багато іншого. Мішки по 40кг. Продаж по 85грн/за 1кг при покупці від 2кг. Відправка по НП або забрати в Запоріжжі. Також є в наявності: просо желте, просо красне, сафлор, рапс, канарник, солняшник смугастий, коноплі харчові,чумиза, розторопша, лен коричневий, лен золотий та інше.

85грн

Подробно
img
Перепела (перепелине м'ясо)
2020-06-15 - Еда и напитки- Левков
Пропонуємо до продажу перепелине м'ясо з домашньої мініферми. Перепела м'ясної породи "Техаський білий". Тушки цієї породи товарні, з гарною грудкою, біло-жовтого кольору, м'ясо ніжне та смачне. Птиця з 1 дня вирощена на кормі власного виробництва, з дотриманням усіх санітарних вимог. М'ясо перепела за своїми дієтичними властивостями перевищує м'ясо курки та кролика. Рекомендуємо приготувати: дієтичні бульйони, перепела з овочами в пароварці, перепела жарені на барбекю ( сітці), перепела в духовці (тушені), плов з перепелами. Деталі по моб. телефону або Viber Адреса: Житомирський р-н., с.Левків, вул. Шевченка, 120

150грн

Подробно
img
Перепела (перепелине м'ясо)
2020-06-25 - Еда и напитки- Левков
Пропонуємо до продажу перепелине м'ясо з домашньої мініферми. Перепела м'ясної породи "Техаський білий". Тушки цієї породи товарні, з гарною грудкою, біло-жовтого кольору, м'ясо ніжне та смачне. Птиця з 1 дня вирощена на кормі власного виробництва, з дотриманням усіх санітарних вимог. М'ясо перепела за своїми дієтичними властивостями перевищує м'ясо курки та кролика. Рекомендуємо приготувати: дієтичні бульйони, перепела з овочами в пароварці, перепела жарені на барбекю ( сітці), перепела в духовці (тушені), плов з перепелами. Деталі по моб. телефону або Viber Адреса: Житомирський р-н., с.Левків, вул. Шевченка, 120

150грн

Подробно
img
Електрик Електромонтаж
2020-06-25 - Еда и напитки- Киев
Пропоную послуги з електромонтажних робіт у квартирі, будинку чи офісі. Досвід роботи: 6 років ВУЗу, 10 років у галузі. Роботи виконую надійно та якісно (+враховуються побажання замовника). Надаю гарантійне обслуговування. Моє імя для мене важливіше за гроші! До роботи підходжу з відповідальністю та враховую всі побаження замовника. Також виїжджаю на "мілкі" монтажі (розетки, перемикачі, люстри, побутова техніка і т.д.). За час роботи заслужив у замовників імя контакту "Наш електрик" - приємно!) Гарантую виконання робіт у строки. Читаю та працюю з дизайн проектами. Орієнтовна вартість робіт біля 100грн за точку (безкоштовно можу прорахувати перед замовленням).

грн

Подробно
img
Горохове борошно ціна оптова
2020-04-17 - Еда и напитки- Киев
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

3,062грн

Подробно
img
Колбаса сырокопченая Венская
2018-07-12 - Еда и напитки- Днепр
Ковбаса Віденська з м’яса птиці виробництва Безлюдовського м'ясокомбінату готується за особливою рецептурою. Ця напівкопчена ковбаса виробляється з натурального свіжого м'яса з додаванням ароматних трав і спецій, набуваючи приємний смак і аромат. Вона відмінно підходить для приготування бутербродів, різних закусок, подачі у складі м'ясної тарелки. Купити ковбасу онлайн за вигідною ціною Ви можете в інтернет магазині доставки продуктів МЛК.Характеристика.Вид: ковбаса сирокопченаХарчова цінність: білок – 13,3 г, жири – 36 гЕнергетична цінність: 380 ккалГлікемічний індекс: 34Склад: цукор, шпик, сіль, вода, спеції, нітрат натрію, філе куряче Виробник: Безлюдівський м'ясокомбінатКраїна виробник: Україна

275грн

Подробно
img
Сублімовані ягоди фрукти овочі
2020-03-11 - Еда и напитки- Киев, Шевченковский
Сублімаційне сушіння (ліофілізація або сублімація) – це найбільш сучасний і досконалий спосіб сушіння продуктів. Сублімовані продукти 100% натуральні, абсолютно придатні для дитячого і дієтичного харчування, не містять ароматизаторів, консервантів і штучних барвників. Продукти, висушені даним методом, не лише зберігають розмір, колір запах, смак і всі свої корисні властивості (до 95% живильних речовин, вітамінів, ферментів, біологічно активних речовин) але і не вимагають спеціальних умов зберігання. Ні один метод консервування не дає можливості в такій мірі зберегти початкові властивості продукту. Раніше технологія сублімаційного сушіння використовувалась для військової, оборонної і космічної галузі, тепер вона виявилась цікавою для приготування продуктів преміум класу.

90грн

Подробно
img
Горохове борошно багате корисним білком
2018-08-14 - Еда и напитки- Киев
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

грн

Подробно
img
горохове борошно багате корисним білком
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.

грн

Подробно
img
Яблучний пектиновий порошок ціна виробника купити в Україні
2020-03-25 - Еда и напитки- Киев
Яблочний пектиновий порошок - це натуральний продукт, застосовується в сучасній харчовій промисловості в якості добавок, наповнювача; використовується для виробництва варення, джему, желе, мармелада, кетчупа. Харчова цінність яблочного петинового порошку полягае у вмісті вітаміниів і мікроелиментів. Завдяки моносахаридам (глюкоза - 11,2% і фруктоза - 36,8%) яблучний пектиновий порошок швидко та ефективно засвоюється організмом. Яблучний порошок технологічний в харчовому виробництві. Так, наприклад. в хлібопекарській та кондитерській галузі забезпечує: збільшення виходу готової продукції; покращує смак та аромат; уповільнює процес черствіння; продовжує термін зберігання. При цьому дозування порошку не велике, наприклад для пшеничних сортів хліба. булочних здобних виробів та кондитерських - 1.0-5.0?% від маси борошна.

1 грн.грн

Подробно
img
Яблучний пектиновий порошок ціна виробника купити в Україніl
2019-02-19 - Еда и напитки- Киев
Яблочний пектиновий порошок - це натуральний продукт, застосовується в сучасній харчовій промисловості в якості добавок, наповнювача; використовується для виробництва варення, джему, желе, мармелада, кетчупа. Харчова цінність яблочного петинового порошку полягае у вмісті вітаміниів і мікроелиментів. Завдяки моносахаридам (глюкоза - 11,2% і фруктоза - 36,8%) яблучний пектиновий порошок швидко та ефективно засвоюється організмом. Яблучний порошок технологічний в харчовому виробництві. Так, наприклад. в хлібопекарській та кондитерській галузі забезпечує: збільшення виходу готової продукції; покращує смак та аромат; уповільнює процес черствіння; продовжує термін зберігання. При цьому дозування порошку не велике, наприклад для пшеничних сортів хліба. булочних здобних виробів та кондитерських - 1.0-5.0?% від маси борошна.

грн

Подробно
img
Імпортна Французька салямі і сиров’ялена ковбаса.
2020-06-19 - Еда и напитки- Львов, Франковский
Імпортна Французька салямі і сиров’ялена ковбаса.? Нейморівно якісна і смачна ковбаса виготовлена із справжнього м’яса. ? Є гурт і роздріб.??Гурт починаючи від - 15 одиниць. ? ?В наявності:?? 1. Сиров'ялена ковбаса Le Flutiau Saucisse S?c. 400 гр. ?Вартість - 210 грн. (роздрібна ціна)? Виготовляється відповідно за традиційними методами з високоякісного мяcа свинини. ? На 100 грм готового продукту використовується 149 грм м'яса. ?Має натуральний смак в'яленого м'яса з приємним післясмаком. Подавати тонко нарізану з французьким багетом. 2. Сиров'ялена ковбаса LSaucisse Seche Droite.?250 гр. ? Вартість - 155 грн. (роздрібна ціна)?? Сиров'ялена ковбаса Saucisse Seche Droite є однією з перлин традиційної французької м'ясної закуски. Виготовляється відповідно до традиційними методами з високоякісного м'яса, висушена протягом 2 місяців. Має натуральний смак в'яленого м'яса. Подавати тонко нарізану з свіжим багетом. 3.Ковбаса Le Flutiau Saucisse Seche Courbe?300 гр.? Вартість - 185 грн. (роздрібна ціна)?? Виготовляється відповідно за традиційними методами з високоякісного мяcа свинини. ? На 100 грм готового продукту використовується 149 грм м'яса. ?Має натуральний смак в'яленого м'яса з приємним післясмаком. Подавати тонко нарізану з французьким багетом.?? 4. Сиров'ялена ковбаса Saucisse Seche aux Noisettes c лісовими горіхами 250 гр. Вартість - 170 грн. (роздрібна ціна)?? Сиров'ялена ковбаса Saucisse Seche aux Noisettes є однією з перлин традиційної французької м'ясної закуски. Виготовляється відповідно до традиційними методами з високоякісного м'яса, висушена протягом 2 місяців. Має натуральний смак в'яленого м'яса з додаванням цільного лісового горіха. Подавати тонко нарізану з французьким багетом. 5.Сиров'ялена ковбаса Le Flutiau specialite de saucisson ?200 гр.? Вартість - 170 грн. (роздрібна ціна)?? Сиров'ялена ковбаса Le Flutiau specialite de saucisson. Виготовляється відповідно до традиційними методами з високоякісного м'яса і додавання французького вина. Має натуральний смак в'яленого м'яса з приємним післясмаком. Подавати тонко нарізану з французьким багетом. ? Маємо на продаж багато французьких делікатесів, таких як: фуа-гра, паштети, сири та вино. Телефонуйте за деталями!

150грн

Подробно
img
Доставка питної води у скляних бутлях
2018-05-29 - Еда и напитки- Львов
Нова послуга у галузі доставки питної води від компанії Екобутел – доставка у скляних бутлях, ємністю 11,3 літрів. Наша вода 100% екологічна, зберігає усі якісні властивості. Ви можете замовляти її для вживання в первинному вигляді, або для приготування їжі. Це вода преміум класу, тому її заборонено розливати у пластикову тару. Наша компанія єдина в Україні та Європі, яка поставляє якісну питну воду у великогабаритних скляних бутилях. Вони зроблені таким чином, щоб Ви могли використовувати стандартні аксесуари – кулер, помпу та інше. Якщо Ви хочете замовити питну воду "Ecobutel" в скляних бутлях, дзвоніть нам за телефоном 0 (800) 75-90-75. Всі дзвінки в межах України безкоштовні. Дополнительная информация на сайте ecobutel.com.ua Контактные телефоны: 0800759075

100грн

Подробно
img
Доставка питної води у скляних бутлях - Продукты питания и напитки
2018-05-29 - Еда и напитки- Львов
Нова послуга у галузі доставки питної води від компанії Екобутел – доставка у скляних бутлях, ємністю 11, 3 літрів. Наша вода 100% екологічна, зберігає усі якісні властивості. Ви можете замовляти її для вживання в первинному вигляді, або для приготування їжі. Це вода преміум класу, тому її заборонено розливати у пластикову тару. Наша компанія єдина в Україні та Європі, яка поставляє якісну питну воду у великогабаритних скляних бутилях. Вони зроблені таким чином, щоб Ви могли використовувати стандартні аксесуари – кулер, помпу та інше. Якщо Ви хочете замовити питну воду "Ecobutel" в скляних бутлях, дзвоніть нам за телефоном 0 (800) 75-90-75. Всі дзвінки в межах України безкоштовні. Більш детальнішу інформацію Ви зможете отримати на нашому сайті www.ecobutel.com.ua

100грн

Подробно
img
Яблучний пектиновий порошок ціна виробника купити в Україні
2018-05-29 - Еда и напитки- Киев
Яблочний пектиновий порошок - це натуральний продукт, застосовується в сучасній харчовій промисловості в якості добавок, наповнювача; використовується для виробництва варення, джему, желе, мармелада, кетчупа. Харчова цінність яблочного петинового порошку полягае у вмісті вітаміниів і мікроелиментів. Завдяки моносахаридам (глюкоза - 11,2% і фруктоза - 36,8%) яблучний пектиновий порошок швидко та ефективно засвоюється організмом. Яблучний порошок технологічний в харчовому виробництві. Так, наприклад. в хлібопекарській та кондитерській галузі забезпечує: збільшення виходу готової продукції; покращує смак та аромат; уповільнює процес черствіння; продовжує термін зберігання. При цьому дозування порошку не велике, наприклад для пшеничних сортів хліба. булочних здобних виробів та кондитерських - 1.0-5.0?% від маси борошна. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.

0грн

Подробно
img
М'ясо оптом та в роздріб в Києві та Київській області
2020-03-11 - Еда и напитки- Киев
Компанія «М’ясопт» - надійний постачальник м’ясної продукції в Києві та Київській області з досвідом роботи на ринку понад 8 років. Завдяки налагодженій співпраці з птахофабриками та м’ясокомбінатами України, ми впевнено розвиваємось, пропонуємо тільки якісні продукти та широкий асортимент. На сайті http://www.myasopt.com.ua можна детально ознайомитись із продукцією. Ми постачаємо: курятину (бедро, гуляш, гомілка, лапи, окорок, печінка) свинину (вирізка, гомілка, задня частина, стегно, корейка, напівтуша, ножки, ошийок, печінка, стейк) яловичину (атрекот, гуляш, напівтуша, ножки, передня частина, печінка) Кролика Індичку (індик охолоджений та гуляш) качку телятинуФормат співпраці - як у роздріб та і оптом, для постійних замовників діють спеціальні умови. Формат оплати - готівковий розрахунок кур’єру або на місці при самовивозі.При замовленні від 300 кг. доставка по Києву – безкоштовна. При замовленні на суму понад 10 000 грн безкоштовно організуємо по Київській області. За деталями звертайтесь по телефону: ноль950125990; ноль980025349. Електронна адреса: valentina_realestate@ukr.netСамовивіз можливий за адресою: м. Київ, вул. Марка Вовчка, 21 (Подільська продуктова база).

100 грн.грн

Подробно