img
Мука Гречана Мука Кукурузяна Мука Рисова
2020-03-25 - Еда и напитки- Киев, Оболонский
Пропоную до уваги Муку. Залишки на складах. Доставка по Києву - БЕЗКОШТОВНА Доставка пригород- обсуждаем Борошно гречане по 25 кг. - 49.96 гр./за 1 кг. Борошно кукурузяне по 45 кг. -19.96 гр./за 1 кг. Борошно Білоцерківське КХП по 50 кг В/Г - 19.9 гр./за 1 кг. Борошно Вінницький КХП 2 по 25 кг. В/Г - 19.9 гр./ за 1 кг. Борошно Вінницький КХП 2 по 50 кг. В/Г - 19.6 гр./ за 1 кг. Борошно Диканське по 25 кг. В/Г - 18.88 гр./ за 1 кг. Борошно Диканське по 50 кг. В/Г - 18.6 гр./ за 1 кг. Борошно рисове по 25 кг. - 29.98 гр./ за 1 кг. Борошно Т.М. Кухарський Арсенал по 50 кг. В/Г - 18.4 гр./за 1 кг.

50грн

Подробно
img
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковб
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковбас і сосисок, яка поліпшує смак, консистенцію продуктів і до того ж замінює генетично модифіковані продукти. Певна річ, використовувати соєвий ізолят значно простіше і легше, зате рисове борошно належить до крохмалевмісної сировини, краще утримує вологу і жир, утворює гелі. Воно незамінне також при вигодовуванні двомісячних поросят і телят, оскільки сприяє гарному засвоюванню комбікормів, повноцінному розвитку тварин

грн

Подробно
img
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

грн

Подробно
img
Мука оптом в мешках по 30 кг
2019-04-16 - Еда и напитки- Киев
мука оптом в мешках по 30 кг: рисовая мука, соевая обезжиренная мука, гороховая мука, гречневая мука, конопляная мука, кунжутная мука, тыквенная мука, льняная мука, кукурузная мука, мука нут, фасолевая мука, яблочная мука, белковая мука подсолнечника, ягодная мука, амарантовая мука.

грн

Подробно
img
Борошно рисове мука рисовая
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, компанія «Діад» пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ,

грн

Подробно
img
Мука амарантовая,нутовая,рисовая,из виноградных косточек, овсяная мука
2020-11-23 - Еда и напитки- Запорожье, Хортицкий
Мука ТМ ОрганикЕкоПродукт - Рисовая мука 0.5кг - 27грн, 1кг - 48грн, 2кг - 85грн; - нутовая мука 0.5кг - 25грн, 1кг - 45грн, 2кг - 82грн; - амарантовая мука: 0.5кг - 32грн, 1кг - 57грн, 2кг - 107грн - виноградная мука 0.5кг - 32грн; - овсяная мука 0.5кг - 25грн, 1кг - 45грн; - кукурузная мука 0.5кг - 19грн, 1кг - 33грн. Весь ассортимент товара можете просмотреть на сайте http://green-lead.zp.ua

28грн

Подробно
img
Боршно рисове мука рисовая
2019-09-24 - Еда и напитки- Киев и область
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, наша компанія пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ, 050 387 58 58

22грн

Подробно
img
Рисове борошно у виробництві сметани, молочних десертів
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
Рисове борошно виробництва нашої компанії відзначається високими вологозв"язуючими властивостями і може застосовуватись як натуральний стабілізатор і згущувач при виробництві сира твердих і м"ягких сортів, плавлених сирів, йогуртів, сметани, згущеного молока. Так, наприклад, композиція продукт сирний плавлений має наступний склад: сири, масложирова продукція, рослинний білок, солі-плавники, вода питтєва. У технологів є можливість варіювати цими складниками і випускати різноманітні види сирних продуктів, наприклад, продукт сирний плавлений без наповнювача і з наповнювачем, продукт сирний плавлений копчений, продукт сирний плавлений пастоподібний, продукт сирний плавлений солодкий. Рисове борошно сприяє покращенню реологічних показників молоковмісних продуктів і є перспективною добавкою для виробництва молочної промисловості.ТОВ " Агроснаб " ТМ " Фільварок "

грн

Подробно
img
мука рисовая купить Киев
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
Рисовая мука полезна для питания всех возрастов, и особенно детей, так как является источником легко усвояемых природных микроэлементов, витаминов и минеральных веществ. По биологической ценности белка, содержанию высокачественного крахмала, рисовая мука занимает первое место среди других видов злаковой муки Отличительной особенностью рисовой муки является то, что она относится к безклейковинному крахмалосодержащему ( около 80% ) сырью. Но самое важное, что рисовая мука не содержит белок глютен, который даже для здоровых людей является пищевым раздражителем и источником таких нарушений, как расстройство пищеварения, метеоризм, изжога, запор, диарея. Таким образом, рисовая мука находит широкое применение при лечебном и диетическом питании. Рисовая мука является основой для производства детских каш и мясорастительных консервов, которые наряду с грудным молоком необходимы для прикорма детей на первом году жизни, начиная с четырехмесячного возраста. 044 400 12 55

грн

Подробно
img
Рисовая мука Golden Lion 500 гр Таиланд
2020-07-20 - Еда и напитки- Киев, Соломенский
Тайская рисовая мука. Безглютеновый продукт. Для выпечки, для домашней лапши или рисовой бумаги. Вес 500 гр Упаковка - пленка Производство - Таиланд Срок годности - 18.10.2021

75грн

Подробно
img
Цільнозернове борошно
2020-09-14 - Еда и напитки- Новая Каховка
Предлагаем муку цельнозерновую пшеничную мелкого помола, произведенную на жерновой мельнице. Мука всегда свежая! 16 грн/кг. ПРИ ПОКУПКЕ ОТ 10кг СКИДКА 15 грн/кг.Оправляем заказ новой почтой и укр почтой в течении 24 часов после заказа. Мы из Новой Каховки. Сотрудничаем с кафе, пекарнями и магазинами здорового питания на выгодных условиях. БЕЗОПАСНОСТЬ И КАЧЕСТВО ГАРАНТИРУЕМ! Подписывайтесь на наш Instagram https://www.instagram.com/zernonowa/ Так же предлагаем: Мука кукурузная 19 грн/кг до 10кг, свыше 18 грн/кг; Мука рисовая 24грн/кг до 10кг, свыше 22 грн/кг; Мука Овсяная 23грн/кг до 10кг, свыше 21 грн/кг; Мука гречаная 44 грн/кг до 10кг, свыше 40 грн/кг; Мука ржаная 15 грн/кг.

16грн

Подробно
img
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев
Сировина і інгредієнти для харчової промисловості.: борошно рисове.борошно гречане. борошно вівсяне. борошно ячмінне. борошно соєве.молочний порошок. молочна сироватка суха. молоко сухе. молоко згущенез цукром. молоко згущене варене ( карамелізоване ). желатин харчовий.білок сухий яєчний. жовток сухий яєчний. жовток сухий яєчнийферментований. яєчний порошок.www.agrosnab-kiev.zakupka.comЦіна: договорная

грн

Подробно
img
Трав'яне борошно мука
2020-06-15 - Еда и напитки- Старые Куты
Трав'яне борошно мука заготовка для гранулят корм тваринам А також для екологічної штукатурки Вага одного мішка від 13-15кг

55грн

Подробно
img
Рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2020-04-05 - Еда и напитки- Киев и область
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
Рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев и область
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ

грн

Подробно
img
Борошно рисове. натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
2018-06-02 - Еда и напитки- г. Киев
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка. Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції: - зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6; - при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини; - утворює стійкі гелі. Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки. Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів. Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр. Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ компанія «Еко-Фудз»

грн

Подробно
img
Борошно ТМ Zernari, мука
2020-04-27 - Еда и напитки- Киев, Святошинский
Борошно ТМ Zernari, дрібний та крупний опт. борошно вищого гатунку - від 11.31 грн за кг борошно відбірне - від 12,87 грн за кг Перший у незалежній Україні оригінальний швейцарський млин всесвітньо відомої фірми «Buhler» з виробничою потужністю 2 ceкції по 150 тон зерна на добу побудований у 2017 році є яскравим взірцем величі технічного прогресу в борошномельної галузі.

11.31грн

Подробно
img
Рисовая мука
2020-03-20 - Еда и напитки- Харьков
Производим и продаем рисовую муку тонкого помола по ГОСТ и ТУ.Фасовка в п/п мешках по 25кг.Так же по договоренности фасуем в упаковку заказчика, Private Label.Цена 20грн/кг.Рисовая мука не содержит глютена, богата биологически активным растительным белком. В состав рисовой муки входят такие полезные элементы как: магний, кальций, цинк, фосфор, калий, железо, витамины В1, В2, Е и РР.

20 грн.грн

Подробно
img
Рисовая мука
2020-03-16 - Еда и напитки- Харьков
Производим и продаем рисовую муку тонкого помола по ГОСТ и ТУ. Фасовка в п/п мешках по 25кг. Так же по договоренности фасуем в упаковку заказчика, Private Label. Цена 20грн/кг. Рисовая мука не содержит глютена, богата биологически активным растительным белком. В состав рисовой муки входят такие полезные элементы как: магний, кальций, цинк, фосфор, калий, железо, витамины В1, В2, Е и РР.

20грн

Подробно
img
Рисовая мука
2020-03-17 - Еда и напитки- Харьков
Производим и продаем рисовую муку тонкого помола по ГОСТ и ТУ. Фасовка в п/п мешках по 25кг. Так же по договоренности фасуем в упаковку заказчика, Private Label. Цена 20грн/кг. Рисовая мука не содержит глютена, богата биологически активным растительным белком. В состав рисовой муки входят такие полезные элементы как: магний, кальций, цинк, фосфор, калий, железо, витамины В1, В2, Е и РР.

20грн

Подробно
img
Рисовая мука в производстве плавленых сыров, сметаны, йогуртов....
2019-09-24 - Еда и напитки- Киев
? Рисовая мука производства нашей компании обладает высокой влагосвязывающей способностью и может применяться ?как натуральный загуститель и стабилизатор при производстве сыра твёрдых и мягких сортов, плавленых сыров, йогуртов, сметаны, сгущёнки. Так например композиция продукт сырный плавленый имеет следующий состав: сыры, масложировая продукция, творог, растительный белок, рисовая мука, соль плавитель, вода питьевая. У технологов есть возможность варировать этими составляющими и выпускать различные виды сырных продуктов, например: продукт сырный плавленый без наполнителя и с наполнителем, продукт сырный плавленый колбасный копчёный, продукт сырный плавленый пастообразный, продукт сырный плавленый сладкий. Рисовая мука способствует улучшению реологических показателей молокосодержащих продуктов и является перспективной добавкой для производства молочных продуктов. "Агроснаб" ООО (ТМ Фильварок)

грн

Подробно
img
Рисовая бумага круглая 500 гр
2020-07-05 - Еда и напитки- Сумы
Рисовая бумага для спринг-роллов - традиционных азиатских блинчиков с разнообразными начинками. Подходит для обжарки. Состав: тапиоковый крахмал, рисовая мука, соль Вес: 500 гр (48 -50 листов в упаковке) Происхождение: Вьетнам Упаковка: полиэтилен Срок годности: ноябрь 2019 и позже Открытую упаковку хранить в герметичном контейнере в сухом прохладном месте не более 6 месяцев.

140грн

Подробно
img
Пшеничне борошно (мука) цільнозернове (від 2 кг.)
2020-04-02 - Еда и напитки- Киев, Оболонский
Борошно цільнозернове пшеничне буде змелене на жорновому млині в день замовлення щоб Ви отримали найсвіжіше борошно максимально насичене мікроелементами. Пшениця вирощена при застосуванні органічного землеробства в екологічно чистій місцевості: село Мельники Чигиринського району Черкаської області (Холодний Яр). Відправляємо партіями від 2 кг. Сторінка у фб: https://www.facebook.com/boroshnoihlib/ (Борошно і Хліб). Viber 502 - Показать номер -

20грн

Подробно
img
рганічне нутове цільнозернове борошно (мука) змелене на кам'яних жор
2020-03-23 - Еда и напитки- Житомир
Нутове борошно ( нутова мука ) тонкого помелу виготовлене шляхом подрібнення нуту ( турецького або баранячого гороху) на млині з кам'яними жорнами. Завдяки спеціальній технології борошно правильно перетерте в результаті чого зберігаються волокна зерна - це як раз те, що корисно, а також покращує хлібопекарські властивості та якість виробу. В кінцевому підсумку це впливає на користь продукту для організму в цілому.Наше борошно ідеально підходить як для домашнього так і професійного використання в пекарнях. Нутове борошно має приємний горіховий смак, добре розкривається в хлібобулочних виробах, супах і соусах. З нього можна також робити млинці, котлети і паштети.Ми виготовляємо нутове борошно на замовлення. Фасування від 1 кілограм для роздрібу, також продаємо в мішках - 10кг.Замовлення приймаємо по номеру 967401413 Олег

43 грн.грн

Подробно
img
Мука хлебопекарная . Борошно пшеничное высший сорт Доставка бесплатно
2020-05-14 - Еда и напитки- Васильков
Борошно пшеничное высшего сорта в мешках , очень высокого качества. Мука хлебопекарная в/с в Мешках по 50кг. Минимальный заказ от 10 мешков = 500 кг. Бесплатная Доставка!

9.65грн

Подробно
img
Борошно(мука)
2020-03-18 - Еда и напитки- Умань
Борошно: Перший млин, Тальне, Херсон, Біла церква Опт, роздріб 50-400/420/430/470гр 25-200/210/215/240гр 10-100/100/100/110гр 5-50/50/50/55гр Доставка по місту 50гр!! Та по Україні 10гр/км

400грн

Подробно
img
Продам муку пшеничную,гречневую,кукурузную,овсяную
2018-11-27 - Еда и напитки- Херсон и область
Мука пшеничная в/с 50кг 9,4кг Мука гречневая 30кг 22.0кг Кукурузная 40/50 9.00/кг Овсяная 50 9,15/кг Рисовая 50 20,7/кг

грн

Подробно
img
Борошно вищого гатунку Мука для піцци,випічки мука з Доставкою
2020-03-17 - Еда и напитки- Тернополь
Борошно вищого гатунку. Ідеально підходить для піцци,випічки. Високий вміст клейковини. Виробник Тернопілська обл. Мішок 25 кг - 205 грн Присоединяйтесь к сообществу в Viber: "ХоРека.ua https://invite.viber.com/?g2=AQBKduQ3wqRBKEolGoJ6vrVsPTePdDQn8komkoXtZigaRVUwmps8JH8z1M%2F8GMsk"

250грн

Подробно
img
Миндальная мука, мигдальне борошно, мука для макарон, macaroons
2020-06-11 - Еда и напитки- Киев, Оболонский
Миндальная мука мелкого помола Мука очень качественная Сорт миндаля: Nonpareil (Нонпарель). Калифорния (США) 500г - 200 грн (фасуем любое количество) Читайте отзывы о нашей муке в фейсбук - ищите "Татьяна Миндальная Мука" Отправляем: Укрпочтой, Новой Почтой. Самовывоз Виноградарь Пишите, отвечаем По техническим причинам (OЛX) все контакты напишем в ответ на Ваше обьявление!

200грн

Подробно
img
Продам сахар цукор мука борошно ДОСТАВКА
2020-06-17 - Еда и напитки- Львов, Галицкий
Продам сахар цукор сухой без комков белый кристаллический буряковый хранится в сухом помещений Цена 6 грн. За кг. Продам мука борошно пшеничная высшего сорта сухая чистая бел Цена 5 грн. За кг. ДОСТАВКА по всей Украине возможна отправка новой почтой доставка за счёт фирмы

6грн

Подробно
img
Боршно рисове для м’ясної та м'ясопереробної галузі.
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев и область
Борошно, якого потребує фарш Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, компанія «Діад» пропонує спеціальну добавку – рисове борошно. Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів). Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду.

грн

Подробно
img
Борошно, Мука . Доставка бесплатно
2020-06-14 - Еда и напитки- Белая Церковь
Мука пшеничная высшего сорта в мешках , высокого европейского качества. Мука в/с , 1 Мешок - 50кг. = 550грн. Доставка бесплатно. ОСТАВЛЯЙТЕ ЗАЯВКУ НИЖЕ: 1.) Сколько мешков 2.) Точный адрес 3.) Телефон

550грн

Подробно
img
мука рисовая-сырьё для пищевой промышленности.
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместно
Области применения муки рисовой: детское и диетическое питание ( в производстве быстро завариваемых каш и растительных консервов) ; производство мясных консервов, паштетов, сосисок, колбас, мясного фарша; производство сырков, майонезов, вареной сгущенки, йогуртов, соусов, кетчупов; производство хлебобулочных, кондитерских, макаронных изделий, пеллетов ( чипсы ) ; производство рыбных консервов, котлет, селедочного масла. Панировка: рисовая мука как наилучшее средство для сухой панировки курицы, рыбы, овощей и картофельных котлет

грн

Подробно
img
рисовая мука оптом
2018-12-05 - Еда и напитки- Киев
Области применения муки рисовой: детское и диетическое питание ( в производстве быстро завариваемых каш и растительных консервов); производство мясных консервов, паштетов, сосисок, колбас, мясного фарша; производство сырков, майонезов, вареной сгущенки, йогуртов, соусов, кетчупов; производство хлебобулочных, кондитерских, макаронных изделий, пеллетов ( чипсы ); производство рыбных консервов, котлет, селедочного масла. Панировка: рисовая мука как наилучшее средство для сухой панировки курицы, рыбы, овощей и картофельных котлет. Контактные телефоны: 05x xxx xxxx

21 грн

Подробно
img
рисовая мука
2019-02-20 - Еда и напитки- Киев
Области применения муки рисовой: детское и диетическое питание ( в производстве быстро завариваемых каш и растительных консервов); производство мясных консервов, паштетов, сосисок, колбас, мясного фарша; производство сырков, майонезов, вареной сгущенки, йогуртов, соусов, кетчупов; производство хлебобулочных, кондитерских, макаронных изделий, пеллетов ( чипсы ); производство рыбных консервов, котлет, селедочного масла. Панировка: рисовая мука как наилучшее средство для сухой панировки курицы, рыбы, овощей и картофельных котлет. Контактные телефоны: 05x xxx xxxx; 09x xxx xxxx

20 грн

Подробно
img
Борошно пшеничне вищого гатунку 50 кг Вінницьке борошно
2020-08-18 - Еда и напитки- Тячев
Ціна: 599.9 грн Тип: борошно Бренд: Вінницьке борошно Маса: 50 кг Упаковка: поліпропіленовий мішок Країна-виробник: Україна...

599грн

Подробно
img
Італійське борошно капуто, мука caputo
2020-06-20 - Еда и напитки- Белый Камень
Італійське борошно Caputo тип помолу ,,00" Дане борошно широко використовується в ресторанному бізнесі для випічки піци та хліба а також в виготовленні пасти! Через високий вміст клейковини тісто виходить особливо еластичне та м'яке! Доставка по львові безкоштовно від 5 -ти мішків Доставка в інші міста здійснюється новою поштою,інтайм,делівері! Постійним та оптовим клієнтам великі знижки!

700грн

Подробно
img
Мука пшеничная. Борошно. Доставка бесплатно по Киеву
2020-06-14 - Еда и напитки- Киев, Голосеевский
Мука пшеничная высшего сорта в мешках , высокого европейского качества, очень хорошая. Мука в/с , 1 Мешок - 50кг. = 550грн. Доставка ! НИЖЕ ОСТАВЛЯЙТЕ ЗАЯВКУ : 1.) Сколько мешков 2.) Точный адрес доставки 3.) Контактный Телефон

550грн

Подробно
img
Італійське борошно, итальянская мука caputo, капуто
2020-05-31 - Еда и напитки- Львов
Італійське борошно Caputo тип помолу , , 00" "pizzeria" Дане борошно широко використовується в ресторанному бізнесі для випічки піци та хліба а також в виготовленні пасти! Через високий вміст клейковини тісто виходить особливо еластичне та м'яке! Доставка по львові безкоштовно від 5 -ти мішків Доставка в інші міста здійснюється новою поштою, інтайм, делівері! Постійним та оптовим клієнтам великі знижки!

680грн

Подробно
img
Італійське борошно,мука, caputo,капуто
2020-04-12 - Еда и напитки- Львов, Галицкий
Італійське борошно капуто,25 кг Відправка в інші міста новою поштою, інтайм,делівері по Львові доставка безкоштовна від 5 мішків Завжди в наявності! Ціна на опт обговорюється по телефону 934 - Показать номер -

700грн

Подробно
img
Борошно. Мука пшеничная хлебопекарная. Доставка. Опт.
2020-05-14 - Еда и напитки- Белая Церковь
Мука пшеничная хлебопекарная высшего сорта в мешках , высокого качества. Мука хлебопекарная в/с . в мешках по 50кг Заказ минимальный - 10 мешков (500кг)!

9.65грн

Подробно
img
Борошно. Мука пшеничная хлебопекарная. Доставка. Опт.
2020-06-04 - Еда и напитки- Белая Церковь
Мука пшеничная хлебопекарная высшего сорта в мешках , высокого качества. Мука хлебопекарная в/с . в мешках по 50кг Заказ минимальный - 5 мешков (250кг)!

9.30грн

Подробно
img
Мука пшеничная. Борошно. Доставка
2020-03-29 - Еда и напитки- Белая Церковь
Мука пшеничная высшего сорта в мешках , высокого европейского качества. Мука в/с . мешок = 50кг 550 грн. / 1 мешок Доставка ! - Ниже объявления можете оставить заказ: 1.) Сколько мешков 2.) Точный адрес доставки 3.) Контактный номер мобильного телефона .

550грн

Подробно
img
Італійське борошно,итальянская мука Caputo,капуто
2020-06-19 - Еда и напитки- Львов
Італійське борошно Caputo тип помолу ,,00" "pizzeria"Дане борошно широко використовується в ресторанному бізнесі для випічки піци та хліба а також в виготовленні пасти!Через високий вміст клейковини тісто виходить особливо еластичне та м'яке!Доставка по львові безкоштовно від 5 -ти мішківДоставка в інші міста здійснюється новою поштою,інтайм,делівері!Постійним та оптовим клієнтам великі знижки!

680грн

Подробно
img
Борошно. Мука пшеничная хлебопекарная. Доставка. Опт.
2020-04-24 - Еда и напитки- Белая Церковь
Мука пшеничная хлебопекарная высшего сорта в мешках , высокого качества.Мука в/с . в мешках по 50кгЗаказ минимальный - 10 мешков (500кг)!Доставка бесплатно.

9,3 грн.грн

Подробно
img
Продам мука ржаная / борошно житнє
2020-03-28 - Еда и напитки- Киев и область
ООО "АЛЬФА-ВЭСТ ЛТД" г. Харьков - Продаём муку ржаную (опт, мелкий опт., розница от 45 кг.) в муковозі, в мешки по 45 кг. Цена договорная. Мука от производителя. Возможна доставка в любой регион Украины.

грн

Подробно
img
рисовая мука для производства майонезов, соусов
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев
Рисовая мука применяется как нативный крахмал при изготовлении низкожирных майонезов и соусов, в которых содержится дополнительное количество воды и ее необходимо связать, чтобы сохранить структуру и консинстенцию майонеза. По лабораторным данным стойкость майонеза с содержанием жира порядка 30 – 40%, в которых использована рисовая мука, составляет 90%. Рисовая мука не имеет ограничений по предельно-допустимой концентрации ( ПДК ) или ЛД50, так как является абсолютно натуральным продуктом, не прошедшим никакой химической обработки. Структурированные рисовой мукой соусы не имеют крахмалистого привкуса, в майонезе, приготовленном с использованием рисовой муки, проявляются все нюансы вкуса других компонентов. Рисовая мука не содержит растительные белки-глютены и является диетическим продуктом. Поэтому, майонезу, соусы и кетчупы, приготовленные с применением рисовой муки, относятся к диетическим продуктам. Натуральная рисовая мука обладает высокой влагосвязывающей способностью и при производстве кетчупов применяется как эффективный загуститель, предотвращающий расслоение. Рисовая мука вносится на стадии приготовления дисперсной системы при интенсивном перемешивании. Рисовая мука может успешно заменять модифицированные крахмалы в нежирных соусах и кетчупах. При заваривании рисовой муки получается густая, нейтральная по вкусу масса ( соус ) , с которой хорошо сочетаются различные пищевые компоненты ( мясо, грибы, специи и др. ) . Продукты, содержащие в своем составе рисовый соус, хорошо сохраняются, что позволяет снизить количество добавляемого для консервации изделия уксуса. Таким образом, в связи с вышеперечисленными свойствами, можно изготовить большой ассортимент соусов к диетическим и детским блюдам. При применении рисовой муки объем конечного продукта возрастает. При этом в общей структуре конечного продукта не возникает крахмалистого привкуса и не происходит изменения вкуса других компонентов. Цена на натуральную рисовую муку значительно ниже цены модифицированного крахмала. В отличие от модифицированных добавок, мука рисовая является естественным продуктом, и занимает первое место среди других видов злаковой муки биологически ценностью белка и содержанием высококачественного крахмала. Готовы к сотрудничеству с заинтересованными лицами. Омецинский Вадим

грн

Подробно
img
Мука хлебопекарная - Борошно . Бесплатная доставка, только оптом
2020-05-08 - Еда и напитки- Боярка
Мука хлебопекарная пшеничная высшего сорта в мешках , высокого европейского качества. Мука в/с в Мешках по 50кг. Минимальный заказ и доставка от 10 мешков = 500 кг. Бесплатная Доставка!

9.65грн

Подробно
img
Мука пшеничная. Борошно. Мешок - 50кг. Доставка по Киеву и области
2020-03-15 - Еда и напитки- Киев, Голосеевский
Мука пшеничная высшего сорта в мешках , высокого европейского качества. Мука в/с . Мешок 50кг. - 550 грн. с доставкой ! Cкидка от 200 кг.. Доставка ! ЗАЯВКА : Понедельник - Среда ДОСТАВКА : Четверг или Пятница .

550грн

Подробно