
Борошно волоських горіхів – натуральний інгредієнт для якісних продуктів харчування
2018-03-08 - Еда и напитки- КиевСучасний ринок характеризується жорсткою конкуренцією. Тому виробникам харчових продуктів необхідно постійно проводити критичний аналіз і удосконалювати якість виробленої продукції. Для успішного випуску та реалізації продукції підприємство повинно розробляти новий асортимент виробів з оригінальними органолептичними показниками, при цьому використовуючи нові види сировини, які підвищують їх харчову та біологічну цінність. Тому, на ринку харчових продуктів з»являється все більше нових підприємств, що стараються здивувати вимогливого покупця новими видами продукції.
Наше підприємство під ТМ «Фільварок» пропонує на ринок харчових інгредієнтів України такі інгредієнти, як борошно волоського горіха та борошно волоського горіха з ароматом фундука.
Україна за підсумками минулого року увійшла в п»ятірку передових країн –виробників волоського горіха. Про це свідчать стабільні об»єми експорту. Ми маємо всі можливості використовувати цей цінний продукт в нашій країні для виробництва високоякісних харчових продуктів. Борошно волоського горіха – це діетичне борошоно, содержить вітаміни, мінерали, рослинні білки. Дуже цінна складова борошна волоського горіха – клітковина, ліцитин, до тогож воно є безглютенове, що дозволяє використовувати цей продукт в лікувально-профілактичних продуктах харчування і інших галузях виробництва харчування. Так, наприклад, борошно волоських горіхів можна використовувати в виробництві хлібо-булочних і кондитерських виробах (10%-15% від пшеничного борошна). Випечка з додаванням борошна волоського горіха довго не черствіє. Але не тільки застовується у випічці, а й в виробництві кондитерських начинок; виробництві цукерок, печива, тортів, майонезних соусів, харчових концентратів, в плодово-овочевому і консервному виробництві. Борошно волоського горіха підкреслить смак любого продукта. Також це борошно можна використовувати в косметичній галузі в якості основи для скрабів та масок (як натуральний інгредієнт).
Багато чого корисного та смачного, а головне - здатного задовільнити любі запити покупця, можна зробити з борошна волоського горіха виключно натурального інгредінта, що випускається нашою компанією по ТУ У 10.8-39319344-004:2016.
грн
Подробно

рисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковб
2018-03-08 - Еда и напитки- Повсеместнорисове борошно – важлива складова дитячого харчування, варених ковбас і сосисок, яка поліпшує смак, консистенцію продуктів і до того ж замінює генетично модифіковані продукти. Певна річ, використовувати соєвий ізолят значно простіше і легше, зате рисове борошно належить до крохмалевмісної сировини, краще утримує вологу і жир, утворює гелі. Воно незамінне також при вигодовуванні двомісячних поросят і телят, оскільки сприяє гарному засвоюванню комбікормів, повноцінному розвитку тварин
грн
Подробно

Горіхи
2020-05-15 - Еда и напитки- ОленевкаПродам 4 кг битих половинок волоських горіхів,уроджай 2019 р.
100грн
Подробно

Безглютеновая мука купить Украина
2018-03-08 - Еда и напитки- КиевЗа кордоном уже більше 20 років існують компанії з мільйоними оборотами, що виробляють безглютенові продукти. Печиво, макарони, безглютенове борошно. Продукція ця продається по всьому світі, при чому продається не тільки для хворих целіакією, а й для прихильників здорового харчування
( безглютенові дієти - худіємо і позбавляємося від алергії). З 1січня 2007 року в Україні вступив новий Закон про дитяче харчування. На території України заборонені до реалізації і застосуванні харчові суміші для новонароджених, які мають деякі добавки, в тому числі і пшеничне борошно. Україна опинилась першої і поки що єдиною державою, яка заборонила застосування пшеничного борошна в харчуванні новонароджених дітей. 16 липня 2009 року цей Закон почав виконуватися. По суті для новонароджених дітей рекомендуються без- або малоглютенові суміші. Про це, що все це є дуже актуальним свідчить і проведена конференція про безглютенове і безлактозне харчування, яка відбулась 21 травня 2016 року на базі виставки FreeFromFoodUkraine.2016. Підприємство " Агроснаб ТМ Фільварок" - компанія виробник якісних продуктів харчування, в тому числі безглютенових видів борошна: рисового, амарантового, гречаного, лляного, кукурудзяного і білково-соняшникового. Ми готові надати якісну продукцію і рецептури для виробників безглютенових продуктів, а також інгредієнти для заміни крохмалю у безлактозному харчуванні.
Їжа для всіх. Філософія нашої компанії, успіх досягається завдяки довгостроковим зобов"язанням по відношенню до майбутнього, а майбутнє - це здоров"я нації. Готові до співробітництва із зацікавленими компаніями.
Омецинский Вадим, заступник директора, " Агроснаб ТМ Фільварок"
грн
Подробно

Соєве борошно мішок 30 кг
2020-12-14 - Еда и напитки- КиевСоєве борошно широко використовується при виготовленні продуктів харчування. Соєвий білок володіє хорошими кулінарними якостями: добре структурується; має високу набухаемость, вологопоглинаючу і жіросвязивающую здатності; зберігає форму при тепловій обробці; має структуру і консистенцію, властиву м'ясопродуктах. З цієї причини вже багато років у всьому світі соєве борошно додають в ковбасні вироби, а також в готові рибні вироби (в кількості не менше 10%). Це дозволяє поліпшити амінокислотний склад готового виробу і заощадити 10% закладки основної сировини.
грн
Подробно
Волоські (грецькі) горіхи
2020-03-16 - Еда и напитки- Львов, ШевченковскийПродам 50 кілограм висушених волоських горіхів. Розглядаю самовивіз, хоча можу перевозити їх у межах Львова.
25грн
Подробно

Рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
2018-03-08 - Еда и напитки- Киев и областьНині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка.
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції:
- зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6;
- при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини;
- утворює стійкі гелі.
Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки.
Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.
Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр.
Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ
грн
Подробно

рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2018-03-08 - Еда и напитки- ПовсеместноНині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка.
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції:
- зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6;
- при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини;
- утворює стійкі гелі.
Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки.
Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.
Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр.
Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ
грн
Подробно

Рисове борошно - натуральний інгредієнт для м’ясних виробів.
2020-04-05 - Еда и напитки- Киев и областьНині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка.
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції:
- зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6;
- при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини;
- утворює стійкі гелі.
Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки.
Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.
Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр.
Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ
грн
Подробно

Борошно рисове. натуральний інгредієнт для м’ясних виробів
2018-06-02 - Еда и напитки- г. КиевНині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка.
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції:
- зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6;
- при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини;
- утворює стійкі гелі.
Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки.
Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.
Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр.
Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ
компанія «Еко-Фудз»
грн
Подробно
Продам перетинки волоських горіхів
2021-02-28 - Еда и напитки- Киев, СоломенскийЦінний продукт ,який може позбавити Вас від десятка хвороб,це ліки від усіх хвороб
40грн
Подробно

Цукор, сіль, борошно, яйця, олія, крупи з доставкою
2020-04-29 - Еда и напитки- Житомир, ГормолзаводСервіс доставки якісних продуктів від українських виробників та фермерів «Жива їжа» пропонує заощаджувати Ваш час та здоров’я на чергах в супермаркети.
Оперативно доставляємо додому (будь-яку кількість) товари щоденної необхідності:
ЯЙЦЯ (за 10 шт)
яйце середнє 20 грн
яйце велике 27 грн
ОЛІЯ
0,8 л - 27 грн
Олія 1л - 32 гр
Олія 2л - 64 гр
Олія 5л - 148 грн
ТОМАТНА паста
Херсонська 0,5 - 32 грн
БОРОШНО (вищий сорт) (Вінницьке, уточнюйте наявність і фасовку+2 грн/кг)
Борошно 2 кг 30 грн
Борошно 5 кг 70 грн
Борошно 10 кг 145 грн
Борошно 50 кг 625 грн
ЦУКОР
Цукор 1 кг 18 грн
Цукор 50 кг 770 грн
кава зі Львова (червона), 225 грм/57 грн
Сіль кам‘яна - 12 грн/уп
Сода - 13 грн/шт
Дріжджі сухі, 7,5 грн
КРУПИ (вагові)
Гречка 39,50 грн/кг
Рис круглий 25 грн/кг
Рис довгозернистий 24 грн/кг
Крупа пшенична Артек 800 грм/фасовка 19 грн/кг
Горох 18 грн/кг
Макарони (розвісні), тверді 18.5 грн/кг (ріжки, спіральки)
Спагетті Чумак, розвісні, 400 грм, 20,50 грн
Ячмінна крупа - 12 грн/кг
Також в асортименті: свіжі овочі, фрукти, крупи, молочка від найкращих фермерів і виробників!
Мінімальне замовлення для безкоштовної доставки:
м.Бердичів 300 грн, до 300 грн+25 грн до замовлення
м. Житомир - 500 грн, до 500 грн доставка +45 грн,
м.Київ - 700 грн, до 700 грн+55 грн за доставку,
За місто + 5 грн/км
Мінімальна вартість 200 грн.
Об‘єднуйтеся у спільні замовлення і отримуйте знижки!
Від 1500 грн - 3 %
Від 2500 грн - 5%
16грн
Подробно
Цукор, сіль, борошно, яйця, олія, крупи з доставкою
2020-04-22 - Еда и напитки- БердичевСервіс доставки якісних продуктів від українських виробників та фермерів «Жива їжа» пропонує заощаджувати Ваш час та здоров’я на чергах в супермаркети.
Оперативно доставляємо додому (будь-яку кількість) товари щоденної необхідності:
ЯЙЦЯ (за 10 шт)
яйце середнє 20 грн
яйце велике 27 грн
ОЛІЯ
0,8 л - 27 грн
Олія 1л - 32 гр
Олія 2л - 64 гр
Олія 5л - 150 гр
ТОМАТНА паста
Херсонська 0,5 - 32 грн
БОРОШНО (вищий сорт) (Вінницьке, уточнюйте наявність і фасовку+2 грн/кг)
Борошно 2 кг 30 грн
Борошно 5 кг 70 грн
Борошно 10 кг 145 грн
Борошно 50 кг 625 грн
ЦУКОР
Цукор 1 кг 18 грн
Цукор 50 кг 770 грн
кава зі Львова (червона), 225 грм/57 грн
Сіль кам‘яна - 12 грн/уп
Сода - 13 грн/шт
Дріжджі сухі, 7,5 грн
КРУПИ (вагові)
Гречка 39,50 грн/кг
Рис круглий 25 грн/кг
Рис довгозернистий 24 грн/кг
Крупа пшенична Артек 800 грм/фасовка 19 грн/кг
Горох 18 грн/кг
Макарони (розвісні), тверді 18.5 грн/кг (ріжки, спіральки)
Спагетті Чумак, розвісні, 400 грм, 20,50 грн
Ячмінна крупа - 12 грн/кг
Також в асортименті: свіжі овочі, фрукти, крупи, молочка від найкращих фермерів і виробників!
Мінімальне замовлення для безкоштовної доставки:
м.Бердичів 300 грн, до 300 грн+25 грн до замовлення
м. Житомир - 500 грн, до 500 грн доставка +45 грн,
м.Київ - 700 грн, до 700 грн+55 грн за доставку,
За місто + 5 грн/км
Мінімальна вартість 200 грн.
Об‘єднуйтеся у спільні замовлення і отримуйте знижки!
Від 1200 грн - 5 %
Від 2000 грн - 7%
16грн
Подробно
Борошно з висівкамиш
2020-11-03 - Еда и напитки- Львов, СиховскийДля здорового харчування.
Борошно для випічки хліба, хлібобулочних виробів, тощо
Виводить шлаки з організму.
Створює відчуття легкості у шлунку.
30грн
Подробно

Рисове борошно у виробництві сметани, молочних десертів
2020-03-18 - Еда и напитки- КиевРисове борошно виробництва нашої компанії відзначається високими вологозв"язуючими властивостями і може застосовуватись як натуральний стабілізатор і згущувач при виробництві сира твердих і м"ягких сортів, плавлених сирів, йогуртів, сметани, згущеного молока. Так, наприклад, композиція продукт сирний плавлений має наступний склад: сири, масложирова продукція, рослинний білок, солі-плавники, вода питтєва. У технологів є можливість варіювати цими складниками і випускати різноманітні види сирних продуктів, наприклад, продукт сирний плавлений без наповнювача і з наповнювачем, продукт сирний плавлений копчений, продукт сирний плавлений пастоподібний, продукт сирний плавлений солодкий. Рисове борошно сприяє покращенню реологічних показників молоковмісних продуктів і є перспективною добавкою для виробництва молочної промисловості.ТОВ " Агроснаб " ТМ " Фільварок "
грн
Подробно
Мука Гречана Мука Кукурузяна Мука Рисова
2020-03-25 - Еда и напитки- Киев, ОболонскийПропоную до уваги Муку. Залишки на складах.
Доставка по Києву - БЕЗКОШТОВНА
Доставка пригород- обсуждаем
Борошно гречане по 25 кг. - 49.96 гр./за 1 кг.
Борошно кукурузяне по 45 кг. -19.96 гр./за 1 кг.
Борошно Білоцерківське КХП по 50 кг В/Г - 19.9 гр./за 1 кг.
Борошно Вінницький КХП 2 по 25 кг. В/Г - 19.9 гр./ за 1 кг.
Борошно Вінницький КХП 2 по 50 кг. В/Г - 19.6 гр./ за 1 кг.
Борошно Диканське по 25 кг. В/Г - 18.88 гр./ за 1 кг.
Борошно Диканське по 50 кг. В/Г - 18.6 гр./ за 1 кг.
Борошно рисове по 25 кг. - 29.98 гр./ за 1 кг.
Борошно Т.М. Кухарський Арсенал по 50 кг. В/Г - 18.4 гр./за 1 кг.
50грн
Подробно

Горохове борошно ціна оптова
2020-04-17 - Еда и напитки- КиевГорохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.
3,062грн
Подробно

соєве борошно у виробництві харчових продуктів
2018-03-08 - Еда и напитки- ПовсеместноСоєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.
грн
Подробно

горохове борошно багате корисним білком
2018-03-08 - Еда и напитки- ПовсеместноГорохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.
грн
Подробно

Горохове борошно багате корисним білком
2018-08-14 - Еда и напитки- КиевГорохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба.
грн
Подробно
Сухпай Сухий пайок. Набiр продуктiв харчування.
2020-04-18 - Еда и напитки- ЧерниговДобовий Польовий Набір Продуктів (далі як ДПНП) це дешевий і смачний набір продуктів харчування розрахований на добу.
Чудовий вибір для туризму, рибалки, полювання.
Один набір замінить безліч продуктів з супермакету.
ВАЖЛИВО
Всі продукти ДПНП герметично упаковані,
Тому можуть зберігатись при кімнатній температурі.
Найкращий вибір за хорошу ціну
До нього входить ТРЬОХ разове хорчування, Снiданок, обiд, вечеря.
Строк придатностi до червня 2020р
99грн
Подробно
Домашня пастила-корисні цукерки
2020-07-27 - Еда и напитки- Одесса, Киевский100% натуральна пастила на будь-який смак. Без загущувачів, без цукру, можу за бажанням додати натуральний домашній липовий мед.
Можу приготувати будь-яку пастилу на ваш смак:
Яблуко/банан/волоський горіх
Яблуко/смородина
Слива/яблуко
Ківі/яблука/банан
Малина/яблуко/агрус
Смородина/агрус/яблуко
Яблуко/полуниця/банан
Яблуко/диня/горіх
Яблуко/ персик/чорниця/ожина
Яблуко /вишня/банан
Для малюків після 8 місяців:
Яблуко/морквяний сік/банан
Використвую в роботі професійну сушилку Ezidri, яка максимально зберігає корисність даного продукту.
100 гр. - 80 грн.
100 гр. - 85-95 грн. з додаванням волоських горіхів, суміш горіхів
Безкоштовна доставка можлива по домовленості р-н Черьомушки (Будинок Меблів), 1 ст. Люстфдорської дороги. 7 Небо (за умови замовлення не менше 300 грам). Мій вайбер 932 - Показать номер -
Під замовлення 2-3 дня.
80грн
Подробно
Паска Вегетарианская/Без Дрожжевая
2020-04-05 - Еда и напитки- Киев, ОболонскийПоставляем Паски на Дом
- Вегетарианська , склад Борошно, кокосове масло, кокосове молоко, фруктоза, банан, родзинки, цукати, мікс горіхів, ванілін, сіль. Глазур-яблучний сік, цукрова пудра
Ціна
250 г. - 169 грн
350 г. - 188 грн
- Паска творожна запечена з курагою. Склад - Сир домашній кисломолочний, борошно, молоко, яйця, цукор, вершкове масло, ваніль, дріжжі, сіль, курага, цедра апельсину, цукрова пудра, сік лимону, цукат апельсину.
Ціна
500 г. - 229 грн
- Паска бездріжжова. Склад - Закваска, лимон, яйця, стевія, вершкове масло, вершки, борошно, білок яєчний, цукрова пудра, горіхи, цукати, ваніль, шоколад, марципан, барвник харчовий натуральний, кондитрська посипка.
Ціна
250 г - 127 грн
500 г - 177 грн
750 г - 237 грн
- Паска дріжжова. Склад - Дріжжі живі, яйця, цукор, вершкове масло, вершки, борошно, молоко, білок яєчний, цукрова пудра, горіхи, цукати, ром, ваніль, шоколад, марципан, барвник харчовий натуральний, кондитерська посипка.
Ціна
250 г - 98 грн
500 г - 158 грн
750 г - 190 грн
Тел для замовлення 932 - Показать номер -
Доставка по Киеву - 50 грн. Від 900 грн безкоштовна
Доставка Київська обл - 80 грн.
Достака по Україні - Новою Поштою
98грн
Подробно
Ікра червона. Икра красная!
2020-11-22 - Еда и напитки- Киев, ДарницкийСмачна, неповторна червона ікра риби КЕТА!
Якщо ви поціновувач реально якісних продуктів харчування, якщо вам набридло купувати в магазинах шлак, та постійно викидати неякісні продукти - тоді вам до мене!
Серед моїх клієнтів депутати ВР, зірки естради та люди які знесуть голову за неякісний товар, тому можете бути певними ікра вам сподобається!
100мл - 160грн
200мл - 295грн
720мл - 910 грн
Фасовка - скло
910грн
Подробно

соєве борошно для ковбасних виробів, консерв і напівфабрикатів
2020-03-18 - Еда и напитки- Киев?Знежирене термічно оброблене соєве борошно компанії "Агроснаб.", компанія виробляє соєве борошно на сучасному обладанні, пропонуючи борошно класу "екстра". При гідратації звя`зує 3,5 частин води. Рекомендуємо зстосовувати соєве борошно у приготуванні паштетів, варених ковбас, сосисок, фаршу, консерв і напівфабрикатів, що дає змогу: підвищитти стабільність фаршоврї емульсії завдяки вмісту в борошні лецитину, знизити втрати сировини при термічній обробці, поліпшити соковитість продуктів, знизити жирність м`ясного фаршу, завдяки антиокислювальним властивостям соєвого борошна поліпшити збереження продукту, знизити собівартість готової продукції. ТОВ " Агроснаб". 099 373 00 69 044 400 12 55
грн
Подробно
Дитяче харчування Plasmon
2020-04-17 - Еда и напитки- ХмельницкийІталійське дитяче харчування від Plasmon
Це найкращий виробник!
Без консервантів, солі, барвників!)
Весь асортимент продуктів)
99грн
Подробно
Борошно пшеничне вищого гатунку 50 кг Вінницьке борошно
2020-08-18 - Еда и напитки- ТячевЦіна: 599.9 грн
Тип: борошно
Бренд: Вінницьке борошно
Маса: 50 кг
Упаковка: поліпропіленовий мішок Країна-виробник: Україна...
599грн
Подробно

овсяная мука вівсяне борошно
2018-03-08 - Еда и напитки- ПовсеместноСеред усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки
це один із найкорисніших злаків.
Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень
цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини).
Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В,
ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для
регенерації та росту тканин.
Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки
здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і
сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре
підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати
вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими,
тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент
здорового харчування.
грн
Подробно

Овсяная мука вівсяне борошно
2020-06-08 - Еда и напитки- КиевСеред усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки
це один із найкорисніших злаків.
Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень
цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини).
Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В,
ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для
регенерації та росту тканин.
Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки
здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і
сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре
підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати
вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими,
тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент
здорового харчування.
грн
Подробно

рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів
2018-03-08 - Еда и напитки- ПовсеместноРисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції:
- зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6;
- при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини;
- утворює стійкі гелі.
Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки.
Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.
грн
Подробно

Конопляне борошно - незаслужено забутий продукт
2020-04-05 - Еда и напитки- КиевКонопляне борошно - незаслужено забутий продукт?
?Всім знайома порада древньогрецького філософа Сократа " Їсти, щоб жити, а не жити, щоб їсти". Цей постулат відображає біологічну сторону харчування: їжа поставляє незамінні речовини - такі, які, або зовсім не утворюються в організмі людини, або утворюються в дуже малих кількостях.? Виходячи з цього, сучасна освічена людина повинна додержуватись принципів раціонального харчування. Тому компанія "Агроснаб ТМ "Фільварок" пропонує на ринок конопляне борошно ( ТУ У 10.6-39319344-001:2014). Продукт давно використовуваний, але в останні часи незаслужено забутий, а даремно. Бо конопляне борошно - унікальне, а унікальность в тому, що в ньому є хлорофіл, який вважається аналогом гемоглобіну людини.
( Молекула хлорофілу практично ідентична з молекулою гемоглобіну. Схожість їх хімічних властивостей пояснює дію хлорофілу на організм людини, вона схожа до дії гемоглобіну. Звідси корисні властивості хлорофілу - насиченість нашої крові киснем і пришвидчення азотистого обміну). Тому борошно коноплі є прекрасним натуральним засобом для відновлення складу крові. Продукт має вміст: вітаміни і необхідні організму мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, залізо, фосфор і натрій. Харчові волокна допомагають нормалізації дії шлунково-кишкового тракту, мають противогельмінтною властивістю. Вироблене нами борошно має приємний смак і ледь відчутний горіховий аромат. Це однорідна сипуча маса, що має ряд технологічних властивостей, що дає можливість використовувати конопляне борошно як добавку-збагачувач для різноманітних харчових продуктів. Так, при використанні в традиційному затяжному печиві, продукт отримує оригінальні смакові якості без введення штучних ароматизаторів, крім того, добавка конопляного борошна діє як натуральний розпушувач тіста. При виробництві цукерок конопляне борошно можна використовувати як замінник горіхів ( в тому числі арахіса). Також можна використовувати у виробництві халви, рахат-лукума, щербета, або як наповнювач при виробництві глазурі. Позитивно оцінені зразки плавненого сиру з добавкою конопляного борошна. Відділом аналітичних досліджень та якості харчової продукції Інституту продовольчих ресурсів НААНУ проводились дослідження можливості застосування конопляного борошна у виробництві хліба підвищенної харчової цінності. Встановлено позитивний вплив на відновлення мінеральної цінності хліба. Із макроелементів в дослідних зразках хліба міститься більше кальція (в 2,5 раза), фосфора (в 2 раза), магнія (в 1,8 раза), із мікроелементів (на 51,8%). Використання конопляного борошна дозволяє отримати хліб підвищенної харчової цінності, так як в ньому збільшується вміст білків, вміст жирів і вміст клетчатки. Технологія виробництва хліба з конопляного борошна дозволяє скоротить час растойки заготовок, скоротити час випікання і пом"якшити час термообробки. Кислотність такого хліба також знижена порівняно з контролем.
?Омецинський Вадим, заступник директора "Агроснаб ТМ "Фільварок"
грн
Подробно

Чізкейк
2020-05-05 - Еда и напитки- КоломыяЧізкей холодного приготовлення
Швидке виконання з якісних продуктів вищого ґатунку у швидкі терміни
Чізкейки любих розмірів.
Ціна 250 грн/кг.
250грн
Подробно

Домашні трубочки
2020-05-18 - Еда и напитки- Львов, ГалицкийВафельні і пісочні трубочки.З якісних продуктів
150грн
Подробно
Торти
2020-04-20 - Еда и напитки- ТернопольСмачні домашні торти та десерти з якісних продуктів.
100грн
Подробно
торти і пляцки .
2021-02-21 - Еда и напитки- Щирецсмачні пляцки ,рулети ,кекси з якісних продуктів ,по різній ціні на різний смак .
150грн
Подробно

Свинина, яловичина, телятина, сало, фарш, м‘ясо
2020-05-13 - Еда и напитки- БердичевДоставка свіжого м‘яса! Сервіс доставки свіжих і корисних продуктів «Жива їжа».
М‘ясо домашнє вирощене на якісних харчах!
приймаємо замовлення на свіжу телятину і яловичину/свинина, курочка «Епікур»
лопатка -
шинка -
биток -
ошийок -
ребро -
Сало свинина
Фарш яловичина
Фарш мікс (свинина+яловичина)
Також в асортименті ще є:
офочі, фрукти, бакалія, сухофрукти, борошно, цукор, дивіться всі оголошення
Мінімальне замовлення для безкоштовної доставки:
м.Бердичів 300 грн
Мінімальна вартість 200 грн.
Об‘єднуйтеся у спільні замовлення і отримуйте знижки!
ПРОДУКТИ СВІЖІ, ВІДБІРНІ і ЯКІСНІ!
120грн
Подробно

Повсякденний набір сухих продуктів, сухпайок, сухпай,сух-пай
2020-05-27 - Еда и напитки- Одесса, МалиновскийПовсякденний набір сухих продуктів харчування,містить в собі сніданок обід і вечерю.
Стане чудово в нагоді під час полювання, риболовлі чи туристичної мандрівки.
90грн
Подробно

Борошно
2020-04-01 - Еда и напитки- Ровно и областьТОВ ВКП «Авантаж» пропонує широкий вибір борошна власного виробництва:
Борошно вищого гатунку - 2900 грн./т.
Борошно першого гатунку - 2 700 грн./т.
Борошно другого гатунку - 2 400 грн./т.
Висівки пшеничні - 1 100 грн./т.
Зерновідходи пшеничні - 600 грн./т.
грн
Подробно

овсяная мука
2018-05-18 - Еда и напитки- КиевСеред усіх видів борошна вівсяне посідає найпочесніше місце, оскільки
це один із найкорисніших злаків.
Вівсяне борошно містить два види клітковини: розчинну (знижує рівень
цукру в крові) і нерозчинну (відновлює мікрофлору і виводить токсини).
Воно містить амінокислоти, вітаміни Е та А, вітаміни групи В,
ферменти, цукор, кремній та особливий білок, необхідний для
регенерації та росту тканин.
Вівсяне борошно дуже важливе для людей із надмірною вагою, оскільки
здатне регулювати жировий обмін, знижує рівень холестерину в крові і
сприяє виробленню серотоніну – гормону щастя. Це борошно добре
підходить для випікання, особливо печива і млинців. Якщо додавати
вівсяне борошно в страви, вони стають пухкішими і більш розсипчастими,
тому воно може замінити пшеничне. Вівсяне борошно – головний компонент
здорового харчування.
www.agrosnab-kiev.zakupka.com
Ціна: договорная
0грн
Подробно
Борошно ТМ Zernari, мука
2020-04-27 - Еда и напитки- Киев, СвятошинскийБорошно ТМ Zernari, дрібний та крупний опт.
борошно вищого гатунку - від 11.31 грн за кг
борошно відбірне - від 12,87 грн за кг
Перший у незалежній Україні оригінальний швейцарський млин всесвітньо відомої фірми «Buhler» з виробничою потужністю 2 ceкції по 150 тон зерна на добу побудований у 2017 році є яскравим взірцем величі технічного прогресу в борошномельної галузі.
11.31грн
Подробно

Соняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмі
2018-03-08 - Еда и напитки- ПовсеместноСоняшникове-білкове борошно – порошкоподібний сипкий продукт, із вмістом білка не менше 45% і вуглеводів 35%, із яких більша половина – харчові волокна, що стимулюють роботу кишківника і виведення холестерину з організму. Високі смакові властивості цього продукту дадуть змогу використовувати його в різних продуктах: хлібобулочних, молочних, ковбасних виробах, кондитерських, як білкову добавку до спортивного харчування. Високобілкове соняшникове борошно чудово розчиняється в молоці та кефірі, тому його можна використовувати при приготуванні білкового сиру, масла, молочних десертів тощо. Під час замішування хлібобулочних виробів ним можна замінити знежирене сухе молоко (до 50%). При цьому вміст білка в тісті збільшується. Це борошно краще абсорбує жир і має хороші емульсійні властивості.
грн
Подробно
Домашні горішки
2020-04-06 - Еда и напитки- ЮровоДомашні горішки і грибочки зі згущеним молоком. Готую із якісних продуктів. Ціна за 1 кг - 170 грн . Телефонуйте за номером 971 - Показать номер -
170грн
Подробно

Домашні горішки
2020-05-15 - Еда и напитки- Житомир, Житний рынокДомашні горішки і грибочки зі згущеним молоком. Готую із якісних продуктів. Ціна за 1 кг - 200 грн . Телефонуйте за номером 971 - Показать номер -
200грн
Подробно
Торти
2020-03-14 - Еда и напитки- Житомир, КрошняТорти до святкового столу та просто до чаю на замовлення з якісних продуктів медовик, наполеон. Не використовую маргарину тільки якісне масло.Мінімальне замовлення від 2кг.
160грн
Подробно

Пельмені, вареники
2020-04-21 - Еда и напитки- Софиевская БорщаговкаГотую пельмені, вареники на дому за доступною ціною і з якісних продуктів!
40грн
Подробно

Pastaelisan (Пастаелісан)
2020-06-24 - Еда и напитки- КиевФункціональні продукти харчування PASTAELISAN-це продукти з покращеними споживчими властивостями і високою харчовою цінністю, продукти з заданими властивостями, збагачені ессенціальними речовинами, вітамінами, мінералами, мікроелементами та іншими нутрієнтами. Один з перших проектів по впровадженню функціональних продуктів харчування був розпочатий в Японії в 1984 році. Японія одна із перших країн, яка впровадила функціональне харчування на законодавчому рівні і, на сьогоднішній день являється лідером в розробці функціональних продуктів харчування. Тому досягнення Японії у цій галузі беруться за основу в Європі та США. На сьогоднішній день в Японії налічується 150 видів продуктів функціоналоного призначення, в той час як в інших країнах, значно менше (десятки), а в нас одиниці. Японська влада в 1991 році встановила сертифікацію ФПХ і визнає їх як альтернативу медикаментозній терапії, і визначають їх як продукти спеціального використання та оздоровлення . Функціональні продукти харчування - шлях оздоровлення нації, іншого шляху немає!
Неперевершені по якості макаронні вироби PASTAELISAN світового рівня від сьогодні можливо придбати і в Україні.
Шукаємо представника в регіонах (Кіровоградська, Вінницька, Житомирська, Полтавська, Київська та ін. Обл.). Виробник макаронних виробів ELI.S.AN. NATURAL FOOD S.A.S. DI CRISPI CECILIA & C. Довгострокове співробітництво, стабільне наявність продукції, широкий асортимент, висока якість, міцну упаковку, повний пакет документів - гарнтіруем. Забезпечуємо рекламними матеріалами. Розглянемо всі пропозиції.
грн
Подробно
Борошно пшеничне В/С.
2020-07-28 - Еда и напитки- ТернопольБорошно пшеничне Вищий сорт.
Фасовка 50кг
25кг
10кг
5кг
Ціна 12 грн за 1кг.
Високоякісне борошно, відповідність ГОСТ.
Мінімальне замовлення 200 кг.
Доставка в межах міста безкоштовна.
12грн
Подробно

Домашні соленики на голланському сиріХрумкі на якісних продуктах
2020-05-18 - Еда и напитки- Львов, ГалицкийДомашні соленики.Склад:сир,масло,домашня сметана і яйця,сіль,борошно.Можна зробити в асартименті.Смаки:класичні сирні,з кмином,паприкою,каррі,куркума,цибуля,італійські чи прованські трави,базилік.Відправляю НП
150грн
Подробно
Добовий польовий набір продуктів (сухпайок)
2021-02-22 - Еда и напитки- Киев, СвятошинскийДобовий польовий набір продуктів або армійський сухпайок (ДПНП-Р-14)
Розрахований для повноцінного харчування однієї людини на добу.
Всі продукти харчування поділені на три пакети:
___"СНІДАНОК"___
Галети з пшеничного борошна
Квасоля з м'ясом яловичини, овочами та перцем солодким
Кава розчинна
Цукор
Сіль
Ложка пластикова
Серветка паперова
Серветка гігієнічна волога
___"ОБІД"___
Галети з пшеничного борошна
Сухарі з житнього борошна
Суп гороховий на м'ясо-кістковому бульйоні з м'ясом свинини
Каша пшенична з м'ясом курки, овочами та перцем солодким
Чай
Цукор
Джем з чорної смородини
Перець чорний мелений
Сіль
Ложка пластикова
Серветка паперова
Серветка гігієнічна волога
___"ВЕЧЕРЯ"___
Галети з пшеничного борошна
Сухарі з пшеничного борошна
Каша гречана з м'ясом яловичини овочами та перцем солодким
Чай
Цукор
Мед натуральний
Сіль
Ложка пластикова
Серветка паперова
Серветка гігієнічна волога
Наявності 2 польових наборів
Маса одного 2.023
120грн
Подробно
Домашнє печиво випічка пляцки торт
2020-03-12 - Еда и напитки- Ивано-ФранковскПечу пляцки, торти, запіканки, чізкейк, коржики солодкі і не солокі.Від 100 грн за кг. Печу з добрим маслом і якісних продуктів. Мої малюки дуже люблять ці смаколики :)
130грн
Подробно